Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd

—————————————————————————————————————————————–

Technologie om alle mensen digitaal aan A.I. te koppelen en te beroven van al hun privacy en vrije wil ligt reeds klaar, en zal volgens het WEF in 2030 verplicht zijn ingevoerd

—————————————————————————————————————————————–

In zijn boek ‘Covid-19: The Great Reset’ schrijft WEF topman Klaus Schwab hoe in 2030 een ‘Internet of Bodys’ zal zijn gerealiseerd, en de lichamen van ALLE mensen verplicht aan centrale A.I. systemen zullen zijn gekoppeld. Zelfs uw gedachten, wensen en emoties zullen worden gecontroleerd en aangestuurd, en nooit meer van ‘uzelf’ zijn, omdat er geen ‘uzelf’ meer bestaat. Science fiction fantasieën van een globalist wiens machtswellust hem in zijn bol is geslagen? Misschien, maar wetenschappers hebben onlangs een paper gepubliceerd waarin het magnetische nanosysteem dat nodig is om in ieder mens een cybernetische bio-interface (inclusief ‘DNA hydrogel’) te integreren, tot in detail wordt beschreven. De technologie om de vrije mensheid definitief te beëindigen en Schwabs gruwelijke ‘cyborg’ visioen te realiseren ligt dus klaar.

Het blad Aggregate Open Access publiceerde in januari de paper ‘Self-assembled magnetic nanomaterials: Versatile theranostics nanoplatforms for cancer‘. In de samenvatting staat dat ‘een groot aantal magnetische nanosystemen kunnen worden gecreëerd door gebruik te maken van zelf-assemblage als een synthetisch instrument’.

SPIONs

In de biotech industrie worden magnetische velden al geruime tijd gebruikt voor deze ‘zelf-vervaardigde magnetische nanomaterialen (MNM’s)’. Voorbeeld: nanodeeltjes van ijzeroxide, die in bepaalde vormen magnetische eigenschappen kunnen hebben. Al in 2004 werd in het blad Advanced Materials een studie gepubliceerd over de constructie van ijzeroxide nanodraadjes met behulp van magnetische velden.

Deze nanodeeltjes staan bekend als SPIONs (Super Paramagnetic Iron Oxide Nanoparticles), die volgens de paper ‘een belangrijke rol kunnen spelen in de opbouw van DDS’ (Drug Delivery Systems, zoals bijvoorbeeld de Covid-19 gentherapie-injecties die nu aan miljarden mensen worden toegediend). Ook in de studie ‘Superparamagnetic Iron Oxide Nanoparticle-Based Delivery Systems for Biotherapeutics‘ (2012) werd deze tech uitgebreid uiteen gezet.

Lichaam in cybernetische bio-interface veranderd

In de in januari 2021 gepubliceerde paper werd tevens gewezen op zelf-vervaardigde kubieke 3D nanodeeltjes (NP’s) en – structuren, die met behulp van externe magnetische velden kunnen worden geactiveerd en aangestuurd. Hiermee kunnen de lichamen van mensen in cybernetische bio-interface systemen worden veranderd.

Volgens de researchers is er maar zeer weinig energie voor nodig om de zelf-assemblage van zo’n bio-interface in het menselijke lichaam in gang te zetten. Externe stralingsfrequenties kunnen worden ingezet om deze nanodraadjes in het lichaam te activeren en te laten groeien.

DNA hydrogels

In dezelfde studie worden ook ‘DNA hydrogels’ genoemd, waar we in september 2020 al eens aandacht aan besteedden. Met deze ‘magnetisch controleerbare DNA hydrogels’ kan DNA ‘worden geprogrammeerd’. In een paper uit 2019 ‘(‘DNA hydrogel-empowered biosensing‘) wordt beschreven hoe deze hydrogels kunnen worden gebruikt om medicijnen (/ vaccins) in het lichaam te brengen, weefsels te repareren, creëren of veranderen, als biomonitor / lichaamssensors, en als kankertherapie.

De eigenschappen van zogenaamde ‘slimme’ DNA hydrogels kunnen met chemische of fysieke prikkels worden veranderd. Met andere woorden: er kunnen niet alleen bepaalde functies (zoals het afgeven van bepaalde stoffen in het lichaam) worden aan- en uitgezet, maar er kunnen ook permanente veranderingen in de lichamelijke processen mee worden bewerkstelligd.

Grafeen-brein interface in ontwikkeling

Zodra mensen deze nanostructuren – hetzij vrijwillig, hetzij onwetend via bijvoorbeeld vaccinaties – in hun lichaam hebben laten injecteren, kunnen deze met behulp van elektromagnetische straling (zoals 5G) worden geactiveerd en gecontroleerd. Deze technologie is al minstens 20 jaar in ontwikkeling. Het is daarom beslist niet onwaarschijnlijk dat de huidige Covid injecties deze zelf-assemblerende nanotechnologie bevatten. Onlangs onderzochten Spaanse universitaire wetenschappers het Pfizer vaccin, en ontdekten dat dit voornamelijk uit grafeenoxide nanodeeltjes bestaat die NIET in de bijsluiter staan vermeld.

Het techbedrijf INBRAIN Neuroelectronics kreeg eerder dit jaar een subsidie van $ 17 miljoen voor de ontwikkeling van de eerste A.I. aangestuurde grafeen-brein interface, bedoeld om ‘neurologische condities (zoals Parkinson en epilepsie) met gebruik van kunstmatige intelligentie en grafeen elektroden’ te kunnen behandelen. Het is natuurlijk fantastisch als deze aandoeningen eindelijk zouden kunnen worden genezen, maar daar gaat het in dit kader niet om. Het toont aan dat brein-beïnvloedende en controlerende biocircuits op basis van grafeen inmiddels zeer reëel zijn. (2)

Vormen de Covid injecties de opbouw van het ‘besturingssysteem’ van ‘het Beest’?

Kortom: de ‘fact checkers’ van de mainstream media kunnen ‘complottheorie’ en ‘desinformatie’ roepen wat ze willen, maar negeren daarbij tal van wetenschappelijke publicaties die bewijzen dat deze nanotechnologie al heel lang wordt ontwikkeld, en misschien nu al ‘stiekem’ massaal in als ‘vaccins’ verpakte gentherapie injecties is verwerkt. Maar zelfs al zou dat toch nog niet het geval zijn, dan tonen de jongste wetenschappelijke studies aan dat Klaus Schwabs afschuwelijke visioen voor de toekomst van de mensheid technologisch inmiddels gerealiseerd kan worden.

(Bedenk hierbij dat de autocratische premier van ons land in een brief aan Klaus Schwab dit visioen letterlijk een ‘hoopvolle toekomst’ heeft genoemd, en dat de partner waar hij nu een regeerakkoord mee schrijft een ‘Agenda Contributor‘ van diens World Economic Forum is, en tevens bestuurslid is van de Global Preparedness Monitoring van de WHO, een van de belangrijkste aandrijvers van de corona plandemie. Beide partijleiders zijn dan ook grote voorstanders van de communistische ‘Great Reset’ en ‘Agenda 2030’).

De Covid-19 gentherapie injecties lijken dan ook het begin te zijn van de opbouw van een ‘besturingssysteem’, min of meer zoals MS-DOS waar oude versies van Windows op waren gebaseerd (en wat in Windows-10 overigens nog steeds op te roepen is met de DOS-prompt). Dit besturingssysteem is nodig om binnen enkele jaren tijd van alle mensen totaal controleerbare ‘cyborgs’ te maken, die geen enkele onafhankelijke vrije wil meer zullen hebben. Het is het begin van de integratie met het ‘Systeem van het Beest’, waaruit ontsnappen op zeker moment niet meer mogelijk zal zijn. (zie hyperlinks onderaan)

 

Xander

(1) Natural News
(2) Natural News
Afbeelding (achtergrond / onbewerkt): Stefan Keller via Pixabay 

Zie ook o.a.:

17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties ( / Wel of geen grafeenoxide in Pfizer vaccin?)
05-07: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’ (/ Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:

18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
03-09: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

47

 1. @ White Lion: 2:06 pm, op 27/7. Inderdaad, aan gezonde mensen heeft de farmaceutische industrie niets. En ook ik verbaas mij erover, dat men tegenwoordig medicijnen studeert i.p.v. geneeskunde. Bij mij zijn de alarmbellen ook al afgegaan.

 2. Ik moet onwillekeurig denken aan het bekende liedje van Pink Floyd namelijk Another brick in the wall en aan het nummer Zombie van de Cranberries.Sommige van die liedjes van jaren geleden lijken wel profetisch voor de huidige situatie in de wereld.

 3. @Cor van Heuvel schreef:
  27/07/2021 om 1:42 pm

  “De Wetenschap is nog niet in staat om veel ernstige ziekten (ALS, kanker, etc.) te genezen. Maar ze zouden wel iets in je kunnen plaatsen dat je gedachten kan lezen. Totale sience fiction”

  Men is niet gebaat bij gezonde mensen, die leveren geen geld op. Chronisch zieke mensen en slaven daarentegen zijn een goudmijn, vooral voor de farmacie. En laat nu net diezelfde farmacie de grootste geldschieter zijn van Universiteiten over de gehele wereld en onderzoeken financieren en vooral ook de uitkomsten dicteren?

  Lijkt mij niet zo gek dat er “nog geen” genezing is gevonden voor die ziekten. Echter kunnen ze die ziekten wel genezen, maar niet op de manier die hen geld in het laatje brengt. Dat wil zeggen, men wil mensen wel genezen, maar dan op die manier dat ze levenslang afhankelijk zijn van hun dure medicijnen………

  Onderzoek naar natuurlijke geneesmiddelen wordt al decennia geblokkeerd door de farmaceutische industrie, En als je weet dat de farmacie samen gaat met de voedingsmiddelen industrie, dan weet je feitelijk al genoeg. Men controleert de opleidingen geneeskunde (medicijnenstudie heet het trouwens nu) ze controleren de protocollen, therapieën die men mag voorschrijven, medicamenten en ook welke voedingsmiddelen wel en niet zijn toegestaan en in welke hoeveelheid/samenstelling.

  Als je gezond wilt blijven, eet vooral biologisch, het liefst van eigen kweek en vooral vers. Vermijdt kant en klaar, pakjes, kruidenmixen voorverpakt etc. Neem natuurlijke medicijnen uit kruiden (liefst zelf gemaakt) en beweeg voldoende.

  Wanneer je eenmaal in de klauwen van de medische terroristen bent gevallen (en dan bedoel ik niet de artsen en verpleegkundigen, ik werk nml zelf in de zorg) dan ben je zwaar de sjaak. Blijf zelf nadenken en onderzoek doen, vraag vooral om een 2nd opinion, dat heeft een naaste van mij het leven gered.

  Blijf gezond!

  Shalom

 4. De Wetenschap is nog niet in staat om veel ernstige ziekten (ALS, kanker, etc.) te genezen. Maar ze zouden wel iets in je kunnen plaatsen dat je gedachten kan lezen. Totale sience fiction
  Maar gelijk zegt dit iets over mensen als Klaus Schwab en consorten, die denken dat ze God zijn. Ze zullen wreed ontwakken als hun laatste uur hier op aarde is aangebroken.

 5. Lechaiem 4.23 PM 25/7

  Ijzersterke reactie op de post van Willy ( 25-7 2.22 PM )
  Ik kan het niet beter onder woorden brengen , wij willen voor de Eeuwige in waardigheid staan , 100 % als mens.
  Misscchien mag ik het niet zeggen, ik zie wel of het gepost wordt : Soms snap ik niet hoe bep.mensen het uit hun mond krijgen , begriipen ze dan totaal niet op welk pad ze zich begeven ??

 6. Steeds meer lijkt het erop, ik heb dit al in het begin van de zgn corona gebeuren geschreven, is dat het een wereldsysteem is van registratie en dus nog meer automatisering en controle in een systeem.

  – medische wereld gezondheid
  – reizen
  – aankopen doen kan alleen nog maar digitaal.
  – werken komt ook steeds meer in het nauw.

  Kortom, eigenlijk de gewone dingen die je doet als mens, valt onder registratie, controle en cashless. De kleine speelruimte die we nog hebben, dat hebben ze zo aan de kant geschoven.

  Is er een weg terug? Nou, eigenlijk niet meer, tenzij. De decennia lange voorbereiding en die heel veel christenen nooit wilden zien, is voltooid. Juist nu worden er vooral niet christenen wakker, maar helaas al te laat, tenzij.

  Er is maar één tenzij. Echte vrijheid krijgen we als we dit massaal gaan zien en in op elk gebied een normale eenvoudige andere samenleving willen hebben.

  Dit betekent weg van alles wat smartphone is, alleen de functie van gewoon kunnen bellen of te wel een mobiel. Overal zoveel mogelijk met fysiek geld gaan betalen en via internet geen aankopen meer gaan doen. Klinkt raar of hard, maar dat is de enige wijze nog.

  Ben ik tegen vooruitgang? Nee, niet bepaald. Gemak dient de mens, maar gemak is ons afgod geworden.

  Qua Bijbelkennis en profetie zie ik haast niet zoveel jaren van verdere technische opgelegde structuren meer. Hooguit (6)7 tot (9)10 jaar. Ben ik pessimistisch? Misschien wel, maar ik zal altijd vandaag dan nog een plantje of een boompje proberen te planten.

  Realistisch? Het enge is dat het realistische erg snel door corona vervuld wordt.

  Spyfromthesky

 7. Al zegt klaus schab dat we moeten kruipen volgend jaar over glas??? Laat die man toch kletsen komt niks vanuit. Zou mij daar niet druk over maken. Hoe ging dar zinnetje ook alweer…. men lijdt met meeste……..

 8. Hoeder schreef: 25/07/2021 om 3:27 pm
  Precies.
  Laten alle mensen maar eens beseffen dat het vooral hun KINDEREN zijn die het slachtoffer zullen worden.
  Wat demonstreren betreft even terzijde: Prima dat wij dat doen, maar met te weinigen. IN principe is demonstreren te passief, pas wanneer minimaal het politie-personeel en een groot deel van het militaire personeel meedoet -met alles bij mekaar ca 2 miljoen ‘MENSEN’ zal dat een grote impact hebben. Dan is het nog een klein stapje naar het totaal wegvegen van dit moorddadige Kabinet incl 1e Slaapkamerleden en 2e Schaapkamerleden en NIET te vergeten de top van de MSM -leugenaars en andere indoctrinanten. De Burgemeesters en het lagere personeel bij de MSM(radio, krant en televisie) kunnen zich nog redden met 1 tot 10 jaar vrijwillige(sic) dwangarbeid t.b.v. de geteisterde bevolking.
  Daarna de hele maatschappij opnieuw opbouwen op basis van decentralisatie, zelfbestuur, kleinschaligheid en biodynamisch boeren, denken en handelen en vooral (last but etc.) mensLIEVEND leven!!!

 9. Dit is hetzelfde wat de Bijbel zegt in Genesis over de nephilim ( half mens zonen gods dus half demon ) , hier kwam de Zondvloed overheen omdat er op een gegeven ogenblik geen “echte” mensen meer zullen zijn .
  Ook nu zal het Oordeel komen !

  Vraag Xander : Blijven er misschien in jouw vakje ongewenste mail mail zitten, ik had een paar stukjes geschreven die ik niet terugvind op de site ?

  Er zijn wat jongere postings in het spamfilter geraakt, die hebben we weer gepubliceerd.
  Postings waarin op de man gespeeld wordt, worden niet gepubliceerd. Mod.

 10. @lechaiem: Ik heb nooit geschreven dat ik de ruimte in wil, zoals het artikel laat doorscheren is het de mens los van God die aan alles prutst. Shalom

 11. @Mod/ Wat kan iemand doen wanneer deze gifspuiten verplicht wordem? Mijn zoon kan niet terug naar school in september want hij moet eerst de gifspuit krijgen. Dat laat ik dus nooit gebeuren want dat staat gelijk aan moord. Nadien zijn natuurlijk ik en mijn partner aan de beurt.

 12. Ze willen van alle steden gevangenissen maken
  Waar je niet meer uit kan komen

 13. @Pim

  Exact kerel. Zoveel haat maar niemand die écht wat doet…..

 14. En dan word ik beschimpt, belachelijk gemaakt en niet geloofd als ik met eigen ogen gezien heb dat de injectieplek op de arm bij een kennis die gevaccineerd werd met phizer magnetisch was en de sleutel er bleef opgeplakt zitten.
  Er zijn mensen die zich afvragen waarom bij de ene wel en de andere niet?
  Enkel de mRNA vaccins blijken magnetisch te zijn, er worden echter ook nog vector vaccins ingespoten…die bevatten een deeltje van het coronavirus dus die (gezonde) mensen worden besmet met het coronavirus terwijl die met phizer/mRNA vaccins magnetisch worden. Mogelijk willekeurig maar toch is er een zeker patroon:
  Het zijn vooral de jongeren en tot ongeveer 45 jaar die meestal de mRNA/phizer vaccins krijgen… om willoze slaven te worden?. (na bevraging in de omgeving wie welke vaccins kregen.)
  En wees maar zeker dat de politiek hiervan op de hoogte zijn, een zoutoplossing ingespoten kregen, die nemen geen enkel risico.
  merkel, rutte, macron…zijn ook kinderloos en hebben er dus geen problemen mee wat er gebeurt met onze kinderen en de volgende generatie(s).

 15. Ik en mijn vrouw zijn nu op vakantie. En wat mij verontruste was het feit dat wij beiden een schok krijgen bij het aanraken van de caravandeur. Mijn broertje en zijn vriendin niet. Ik en mijn vrouw hebben een vaccinatie gehad en hun nog niet. Kan dit er niet mee te maken hebben?

 16. Derhalve…wij, de vrije westerse burger worden bedreigd door zowel horden uit islamitische gebieden maar bovenal door satanische en vredenlievende bedreigende machten die eropuit zijn om onze samenlevingen te ontwrichten en te elimineren door gifspuiten en andere niet menselijk methoden.
  Zaak om in opstand te komen en per gemeente deze waanzin tot een einde te brengen.

 17. Lees op vele sites de reacties van de geschokte burgers…men is verontwaardigd, bevreesd,angstig, boos…etc…etc…en toch blijft het te vaak bij toetsenbordreactie….met blikje aldi bier en zak chips op de bank je ongenoegen en angsten ventileren.
  Daarmee….beste en straks nodige ongevaccioneerden…kom je er niet.
  Het moloch van staat/wef/who/vn zal je vermorzelen omdat je niet een collectief/grote groep bent.
  Blijven plakken en kwekken op de bank zal je niet redden.

 18. Heb sterk het vermoeden dat niet eenieder het grafeenoxide heeft ingespoten gekregen, het afgelopen jaar. Degene die ik ken heeft zich 2x in laten spuiten met pfizer in het allereerste begin waarbij ook de meest kwetsbare groep werd ingespoten. Zij is totaal niet magnetisch!
  Moet ook sterk denken dat deze 1e groep, net zoals de psychisch zieken in de 2e wereldoorlog die werden vermoord middels auto-uitlaatgassen, ook niet gewenst zijn in het nieuwe rijk van Klaus Schwab. Degene die wel magnetisch zijn (ken er werkelijk geen een van, is het geen hoax??) zullen dan waarschijnlijk wel in het nieuwe rijk mogen komen.

 19. Een vernietigende nanotechnologie wordt verkocht als een tech bedoeld om alle mogelijke chronische en ernstige ziekten te helpen genezen danwel remedieren mbv bijvoorbeeld drug delivery systems bestaande uit de combinatie van nanoparticles en electormagnetic radiation en manipulation.

  In werkelijkheid laat de agenda van rockefeller rothschild weforum klaus schwab zien dat er destructieve doelen gediend worden door deze nep technologieen.

  Het maakt de globalisten niets uit hoe en met welke tech de bijna 8 miljard globale populatie via slow kill verplichte reeksen genetische gifinjecties wordt uitgeroeid. In de tussentijd houden ze de massa via de massamedia in de illusie dat ze eindelijk van kanker alzheimer parkinson etc verlost zullen worden.

  Het blijven supermisleidende opgeblazen big tech verhalen zonder enige realiteitswaarde op het punt na dat ze destructief voor de biologie van de massa zullen uitwerken wat uiteraard helemaal de bedoeling is.

 20. Ik heb heb boek van die krankzinnige ook gelezen. Het is niet normaal meer. Het is onmenselijk. En veel regeringen schijnen hier aan mee te willen werken. Rutte was “heel blij” met het boek van zijn vriend Klaus Schwab. Ik heb er geen woorden , ik begrijp het niet. Hebben die mensen zó’n hekel aan ons de mensen die over het algemeen vreedzaam op deze aarde verblijven. Om het tij te keren zal de bevolking massaal in opstand moeten komen. Maar helaas heb ik de indruk dat 70 tot 80% van de mensen “het probleem” niet zien. Mensen wordt wakker en denk na………… ik wil niet in zo’n wereld dictatuur leven! U toch ook niet!

 21. @ Hoeder:
  was je er zelf bij gisteren, bij de World Wide Demonstration in A’dam?
  Als iedereen erbij was die net zo’n hekel aan het Regime heeft als jij, heeft het protest meer impact. Wij kunnen i.i.g. minimaal laten zien waar we voor opstaan.

 22. Eigenlijk is alles wat de overheid hier oplegt ten behoeve van “de gezondheid”, juist helemaal niet gezond.
  Maskers zijn ongezond. Lockdowns zijn erg ongezond. Isolatie is erg ongezond. De injecties blijken ook ongezond. Het verbieden van medicijnen als ivermectine is buitengewoon ongezond.
  Juist het normale leven maakt dat mensen elkaar ontmoeten en zo immuniteit opbouwen. Zo is het altijd geweest.
  Inderdaad lopen verzwakte ouderen meer risico, maar mét de injecties verdwijnen die risico’s niet, want het immuunsysteem is al behoorlijk verzwakt.
  Hier een aantal Canadese artsen die hun werk verloren omdat ze zich kritisch uitlieten. Artsen die hun eed serieus nemen, juist omdat ze zoveel belang hechten aan het welzijn van hun patiënten. Integere vakmensen, en zeker géén charlatans. https://www.youtube.com/watch?v=GpViJcdJFkc
  De advocaat wijst op het belang van de vrijheid van expressie. Geheel rechteloos met alleen nog het recht op vrije expressie, kun je dat recht gebruiken om onrecht aan te vechten. Zonder vrijheid van expressie kan een overheid alle onrecht doen en kunnen burgers alleen maar instemmen.

 23. Shwappy probeert nu alles krampachtig status quo te houden of terug te draaien maar is te laat.
  De eerste tekenen zijn er op de zon en de andere planeten. Kijk naar de andere planeten en zijn veranderingen en je weet dat deze duivels aan hun laatste hoofdstuk schrijven.

 24. Al die fantasie over een elektronische wereld.Al wat elektronisch is zal vernietigd worden door de ZON.Dus laat Swhappy maar denken wat hij wil. Bereid je voor. Zorg steeds voor voldoende voedsel en water. Het Licht zal de wereld van het kunstmatige licht vernietigen in een blink of an eye. Na het openen van het vierde zegel verscheen een vaalgeel paard. De ruiter van dit paard heette Dood en Dodenrijk vergezelde hem. Ze kregen toestemming op een vierde deel van de aarde dood en verderf te zaaien, door middel van het zwaard, hongersnood, dodelijke ziekten en wilde dieren.

 25. Wat ik dus eigenlijk dacht, naar aanleiding van onthullingen hier op xnieuws, is dat al bijna alle mensen kunnen worden bestuurd. Het is er dus al ?
  Aan de ene kant door de toepassing van 5g, dat onderhand in heel nederland en de rest van de wereld aktief is,
  en ook doordat de mensen die een vaccin hebben genomen nu de chip van bill gates in hun bloedbaan hebben. Waardoor mijnheer gates, samen met de paus, klaus schwab, het hoofd van de who enz nu reeds volledige controle over ons hebben. en zelfs met een druk op de knop 50% van de wereldbevolking dood kunnen laten neervallen?
  Zo zat het toch?
  Of toch niet.

 26. Zeer actueel en verontrustend!

  Het grafeen in de injecties is de bouwstof voor ombouw tot robot. En niet gevaccineerden krijgen dat materiaal via shedding evengoed binnen. Er is geen echte keuze, de vrije wil is al vermoord.

  Zelf heb ik veel last van shedding gehad. Sindsdien ben ik magnetisch geworden, is mijn zicht wazig geworden, heb ik last van brainfog en geheugenproblemen.

  Het beeld van mijn ogen lijkt soms meer op dat van een monitor, vooral bij sterk contrast van licht en in het donker. Dan zie ik wolken grafeen in mijn oogleden bewegen.

  Gevaccineerden om me heen lijken het niet te raken. Van de drie vrienden die last hebben, is er maar een geprikt. Waarom de een wel en de ander niet?

 27. Als er volledig openheid gegeven was over wat er precies in deze “vaxins” zitten en die onderdeel zouden vormen van een nieuwe medische revolutie, dan was het een heel ander verhaal geweest. Echter nu houden ze alles zoveel mogelijk geheim, liegen, verspreiden valse informatie etc.
  Hierdoor ontstaan complottheorieën die nu telkens correct blijken te zijn omdat de waarheid oa dmv cijfers en dappere professionals de elite achterhaald.
  Mensen hebben hierdoor geen echte keuze.

  Dus tot nu toe ben ik nog steeds geneigd om dit alles te wantrouwen. Want big Pharma gaat het altijd om geld en het feit dat die nu allemaal samenwerken en spannen tegen de wereldbevolking geeft mij niet het vertrouwen dat deze technologie de mens zoveel gaat brengen. Wat staat ertegen over dat je geneest van dementie of parkinson? Wie bepaalt of jij een behandeling mag krijgen?
  Nee nee en nog eens nee.

 28. Verraders en mede-helpers aan de genocide zoals kaag/rutte/hugo mengele en vele vele anderen worden straks na gedane arbeid ook geruimd…afgedankt als usefull idiots.
  Ik las net over off grid gaan…preppen en underground.
  Is niet voor de massa weggelegd maar ik zou er maar eens over gaan nadenken….
  Met een gelijkgestemd stel ben ik al aan de slag gegaan,kost een beetje…maar dan heb je ook wat.

 29. Willy,

  Dat jij het vaccine hebt genomen en graag de digitale ruimte in wilt is jou probleem. Wij willen dat niet. Wij willen mensen zijn met goddelijke DNA. Waardig om aan het einde voor de Eeuwige te mogen verschijnen.

 30. Vol ongeloof begrijp ik dat mensen Rutte, Hugo,Kaag en alles wat erbij hoort volledig in vertrouwen neemt.
  Reizen,uitgaan straks werken en winkelen alleen met een iets wat ze een vacin noemen.
  Veel van het genoemde wappie nieuws is al uitgekomen,vluchtelingen,energie,corona schaarsheid van producten,
  Alles zoekt men op op internet,hetgeen wat we niet willen is wappie nieuws.
  Ja we konden weer op vakantie en een terras bezoeken,wellicht voor het laats, lock down,beperkte vrijheid,werkloosheid enz.
  Die 10% van de mensen die wakker zijn,of er totaal naast zitten gaan de wereld niet meer redden.
  Misschien toch maar een schaap worden?

 31. Zouden Rutte en Kaag zelf zo graag dat zelfs hun gedachten, wensen en emoties gecontroleerd en aangestuurd zullen worden, en nooit meer van ‘hunzelf’ zijn, omdat er geen ‘hunzelf’ meer bestaat.
  Of zouden zij ontheffing hebben omdat hun een zoutwateroplossing is ingespoten???

 32. Uiteraard zal ons parlement dit probleemloos accepteren. Zeker D’66, met Kaag zal staan te juichen. Het merendeel van onze zg volksvertegenwoordigers kent slechts het eigenbelang. We zien het bij mensen als Rutte en de Jonge, ze zouden hun eigen geliefden nog verraden om aan de macht te blijven. De doorsnee Nederlander is te beroerd om in opstand te komen. Demonstraties als in Frankrijk en Italië kunnen we wel vergeten. Zeker zolang er nog voetbal op de tv is. We zien het met de Coronahoax ook. Mensen laten zich super simpel in de maling nemen en zijn nu reeds dociele sukkels, die alles braaf doen wat onze verrotte leiders willen. Waar blijft dat massale protest? Slechts dat kan deze totalitaire machtsgreep voorkomen. We verraden defacto onze eigen kinderen.

 33. Een systeem dat ten goede kan worden gebruikt in therapiën en daarvoor is ontwikkeld, kan door kwaadwillenden ook worden gebruikt voor heel andere toepassingen, zo blijkt.
  De vraag blijft voor welk doel dit is ontwikkeld.

 34. Het gaat in sneltreinvaart, dat wil zeggen, het is al tijden in ontwikkeling, echter wordt nu in sneltreinvaart de agenda uitgerold en de technieken geïmplementeerd. We weten waar dit op uitdraait, als je je niet laat onderwerpen door het systeem, ofwel laat koppelen aan het systeem, sta je volledig buiten de maatschappij en buitenspel. Feitelijk heb je dan (volgens het systeem) geen bestaansrecht meer.

  Of je kunt ontkomen door off grid te gaan… geen idee (mooie site hiervoor trouwens: https://offgridworld.com/) Maar ik weet wel dat ik me niet laat prikken en als het zover is dat het niet anders meer kan, dat ik de rugzak pak en iig probeer weg te komen om te kunnen overleven. Waar heen? Op dit moment heb ik nog geen goed uitgedacht plan, maar wel wat ideeën. Volgens mij hebben we nog 1 tot 3,5 jaar om een goed vluchtplan voor te bereiden. Daarna moet je weg zijn, anders kom je niet meer weg.

  Shalom!

 35. Enge toekomst, hopelijk ben ik dan al dood. Zo wil ik niet leven.

 36. De mens wil doodgraag de ruimte in en waarom? Omdat de aarde er niet voor eeuwig is als de zon gaat uitdoven, dus is hij op zoek naar andere planeten. maar om op andere planeten een leven uit te bouwen zal de mens moeten evolueren naar wat we al eens voor het lachen zeggen elektronische wisselstukken. Wil de mens in de ruimte overleven dat zal hij van alle technieken moeten gebruik maken, en daar gaan die boeken over. Steven Hawking was zijn tijd reeds ver vooruit, hij voorspelde de nieuwe mens!!! Shalom

 37. Ik heb die Klaus schwab op internet gehoord, wat een enge griezel is die man, vreselijk .

Comments are closed.