Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties

Dr. Yeadon:’Niemand die bij zijn gezonde verstand is geeft experimentele behandelingen aan zwangere vrouwen. Dat is roekeloos.’

—————————————————————————————————————————————–

‘Mensen die beweren dat deze zogenaamde vaccins veilig zijn, zijn schoften’ – Wel of geen grafeenoxide in Pfizer vaccin? Fact-checker DPA komt met niets beters dan ‘als het niet in de bijsluiter staat, dan zit het er niet in’

—————————————————————————————————————————————–

Dr. Michael Yeadon, oud vicepresident en hoofd wetenschap bij Pfizer, heeft dit jaar al diverse interviews gegeven over de Covid-19 ‘vaccinaties’. Ondanks zijn kennis en carrière wordt hij nu door ‘fact checkers’ als ‘antivaxxer’ en complotdenker weggezet die ‘ongefundeerde uitspraken’ zou doen. Zo zegt Yeadon dat het meeste wat door de media en politiek over de ‘vaccins’ wordt beweerd niets anders dan pseudowetenschappelijke onzin is, en deze injecties juist een existentiële bedreiging voor de hele mensheid kunnen vormen. Fact checkers vertellen volgens hem louter leugens. Dat geldt zeker voor DPA Factchecking, dat onlangs met een even onbenullige als misleidende ‘weerlegging’ kwam van het Spaanse onderzoek dat grafeenoxide in het Pfizer vaccin ontdekte: ‘Als het niet in de bijsluiter staat, dan zit het er niet in.’

Inderdaad, het blinde geloof en vertrouwen van de media in Big Pharma, dat in de loop der jaren al miljoenen aan schadeclaims moest betalen vanwege het veroorzaken van vele duizenden zieken en gehandicapten, en het geven van gebrekkige en misleidende informatie over de zogenaamde ‘veiligheid’ van hun ‘vaccins’, is blijkbaar zó groot, dat de belangrijkste reden dat kritische berichten en onderzoeken als ‘onwaar’ of ‘vals’ worden bestempeld is ‘omdat het niet in de bijsluiter staat’.

Grafeenoxide

Dat staat letterlijk zo vermeld in de ‘fact checking’ van DPA naar aanleiding van de berichten dat Spaanse wetenschappers grafeenoxide in het Pfizer vaccin hebben aangetroffen (zie ons artikel van 05-07: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin). Omdat grafeenoxide inmiddels ook in een steekproef van het AstraZeneca vaccin is gevonden, zouden eerlijke wetenschappers en journalisten toch op zijn minst nader onderzoek moeten eisen hiernaar, zeker omdat het gebruik van grafeenoxide in vaccins en geneesmiddelen al jaren serieus wordt onderzocht. Een combinatie van met grafeenoxide gelaagd PEG-mRNA zou technologisch reeds in vaccins gebruikt kunnen worden.

Grafeenoxide, dat vooral wordt toegepast in CO2 filters en elektronica zoals mobiele telefoons, 5G zenders en zonnepanelen, wordt vanwege de toxiciteit nog lang niet veilig bevonden om massaal in medische- en andere menselijke producten te kunnen worden gebruikt. Grafeen wordt ook gebruikt voor het filteren van virussen, bacteriën en chemicaliën uit vloeistoffen, en is eerder dit jaar in Canada in de bekende blauwe mondkapjes aangetroffen. Deze exemplaren werden onmiddellijk verboden op scholen vanwege het aangetoonde gevaar op inademing en daardoor longschade. Er waren ondertussen al wel 31,1 miljoen van deze mondkapjes verspreid.

Als er zelfs maar verdenkingen zijn dat levensmiddelen in de supermarkten mogelijk met een bepaalde stof die bijvoorbeeld allergische reacties kan veroorzaken zijn besmet (en die eveneens niet op het etiket staan), dan worden die producten uit voorzorg onmiddellijk uit de handel gehaald, en worden consumenten opgeroepen deze niet te gebruiken en weer terug naar de winkel te brengen. Waarom wordt dit dan niet gedaan met deze vaccins? Het was immers een wetenschappelijk team aan de Universiteit van Almeria dat het grafeenoxide in een Pfizer vaccin ontdekte. Waarom zijn er door de overheid daarna niet meteen veel meer steekproeven gehouden?

En wanneer heeft u voor het laatste groente of fruit gekocht met daarop een sticker met ingrediënten zoals de speciale eetbare coatings die worden gebruikt om de producten langer goed te houden en/of hun kleur te laten behouden? Kortom: lang niet alle ingrediënten hoeven aan de consument te worden meegedeeld. Ik vernam enkele jaren geleden al van een goed contact dat de verpakte worteltjes die u in de supermarkt koopt zo zoet zijn omdat ze met een speciale zoetstof worden ‘geïnjecteerd’ (/ gecoat) die NIET op de verpakking hoeft te worden vermeld.

Fact-checking Reuters ‘lachwekkende kletspraat’

Persbureau Reuters beweerde in een ‘fact checking’ artikel dat dr. Yeadon ‘een mix van stromannen en verzinsels’ heeft gebruikt toen hij zei dat de asymptomatische verspreiding een leugen is, en dat het gebruikte concept van varianten ‘idioot’ is. In de wetenschap was het inderdaad altijd onomstreden dat er niet zoiets bestaat als asymptomatische besmettingen – tot 2020 aanbrak, en alle geldende wetenschappelijke principes, waaronder ook natuurlijke groepsimmuniteit, ineens in de prullenbak werden gegooid, en werden vervangen door aan krankzinnigheid grenzende onzinredenaties, om niet te zeggen regelrechte leugenpropaganda.

Yeadons reactie: ‘Er is een fantastisch peer-reviewed artikel dat laat zien dat huiselijke besmetting in asymptomatische gevallen feitelijk NUL was. En ik kan diverse goede papers laten zien die aantonen dat T-cellen in een herstellende of immuun geworden gevallen ALLE tot dan toe bekende varianten herkennen, zoals verwacht kon worden op basis van de fundamenten van immunologie. De kletspraat in hun stuk over antilichamen is lachwekkend.’

Mensen die deze vaccins veilig noemen zijn ‘schoften’

De voormalige bestuurlijke en wetenschappelijke topman van Pfizer steekt zijn boosheid over wat er gebeurt opnieuw niet onder stoelen of banken. Mensen die beweren dat deze zogenaamde vaccins ‘veilig’ zijn, noemt hij letterlijk ‘schoften’. Zelfs uit de officiële Westerse cijfers (VAERS, Yellow Card en EMA) blijkt namelijk dat deze injecties een ware slachting aanrichten die zijn weerga in de medische geschiedenis niet kent. Het EMA had dit kunnen weten, maar negeerde alle open oproepen en waarschuwingen van wetenschappers dat deze ‘vaccins’ bij de meeste mensen bloedpropjes gaan veroorzaken, en daarom meteen zouden moeten worden ingetrokken.

Het injecteren van zwangere vrouwen vindt Yeadon nog afschuwelijker. ‘Niemand die bij zijn gezonde verstand is geeft experimentele behandelingen aan zwangere vrouwen. Dat is roekeloos, vooral omdat de voortplantingstesten incompleet zijn.’ Die werden vorig jaar inderdaad niet afgerond voor deze injecties, zoals ook in de bijsluiter van Pfizer stond te lezen. Onlangs kwamen schokkende cijfers naar boven: maar liefst 82% van een grote groep gevaccineerde zwangere vrouwen had na vaccinatie een spontane abortus gekregen.

Er werden recent wel testen gedaan met muizen. De researchers ontdekten ‘een bijzonder verontrustende concentratie’ vaccinstoffen in de eierstokken. ‘Een zeer recente paper werd aangetoond dat jonge vrouwen binnen enkele dagen na vaccinatie antilichamen aanmaken tegen syncytine-1,’ een eiwit dat cruciaal is om een zwangerschap te laten slagen.

In december 2020 dienden Yeadon en andere wetenschappers nog een petitie in bij de EMA, waarin werd gewezen op de kruisreactiviteit tussen het spike proteïne en menselijke syncytine-1. Nu de actualiteit dit bevestigt, zou het risico op massale onvruchtbaarheid bij gevaccineerde vrouwen en meisjes overal voorpagina nieuws moeten zijn.

‘Politici zouden moeten worden vervolgd wegens misdaden tegen de menselijkheid’

De complete vaccinatiecampagne noemt Yeadon ‘bedrog’. Het aantal vaccinatiedoden in de VS en EU stond onlangs al op ongeveer 27.000, en het aantal mensen met ernstige (vaak permanente) gezondheidsschade loopt al in de vele honderdduizenden. Waar zijn de volksprotesten hiertegen? Waar zijn de parlementariërs die kritische vragen stellen over dit met afstand grootste medische schandaal aller tijden?

Politici en instituten die deze vaccins nu steeds dwingender opleggen ‘zouden allemaal moeten worden opgesloten in een zwaar beveiligde instelling,’ vervolgt Yeadon dan ook. Alleen al in Groot Brittannië zouden in zijn ogen een tiental publieke figuren onmiddellijk kunnen worden gearresteerd en als crimineel worden vervolgd.

Omdat in de meeste landen hetzelfde gebeurt als in Groot Brittannië – en soms nog erger -, ‘is deze plaag een misleiding van ongekende omvang, en worden er op reusachtige schaal misdaden tegen de menselijkheid gepleegd,’ vindt de voormalige Pfizer VP. (1) In juni beschuldigde hij de regeringen en hun adviseurs die deze vaccins erdoor hebben gedrukt van ‘massamoord’.


Xander


(1) Natural News


Zie ook o.a.:

14-07: Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
11-07: Dr. Zelenko, bedenker HCQ-zink protocol, noemt corona angstcrisis ‘misdaad van historische en Bijbelse omvang’
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
05-07: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
02-07: Maakt dit 12 jarige meisje, dat ernstig gehandicapt raakte na Covid vaccinatie, mensen wakker?
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
24-06: Update EU vaccinatie statistieken: 15.472 doden en bijna 600.000 met ernstige gevolgen
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavirus massale depopulatie kunnen veroorzaken
31-03: ‘Voor longen zeer giftige substantie in blauwe mondkapjes; Miskramen sinds vaccinaties met 366% gestegen’
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
08-03: Vraag het aan Amazons Alexa: ‘Bill Gates zegt dat met vaccins miljarden mensen uit te moorden zijn’
07-03: Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (Pierre Capel)
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan
09-01: Professor Schetters noemt Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. @ Friesland: 8:58 pm, op 20/7. Dat heeft U heel mooi verwoord. Helemaal met U eens.

 2. “Het boek Prediker vertelt hoe hij de leegte in zijn ziel heeft proberen te vullen met aanzien, macht rijkdom, kennis enz. maar hij werd er moedeloos en depressief van, totdat hij ontdekte dat alle zingeving en innerlijke rust in zijn ziel enkel bij zijn Schepper en zaligmaker te vinden is.
  Mod.”

  Inderdaad en Nietzsche heeft vele eeuwen later naar mijn mening het boek Prediker naar zijn eigen hand gezet en de leegte aangeduid met nihilisme waarbij hij God geen enkele rol van betekenis toekende en beschouwde als door mens verzonnen. Als in de lijn van Nietzsche ook helemaal niets waarde heeft wordt men vanzelf waardeloos of beter gezegd waardenloos. Het is bijzonder om te zien dat de overheid en de maatschappij beweert voor bepaalde waarden te staan terwijl Christelijke waarden continue worden weggewuifd. Mensen mogen geen waarde toekennen aan geloof, ons geslacht, ons land, onze cultuur en al helemaal niet ons ras of afkomst. Hoewel deze aspecten voor veel mensen verschillend zijn, mogen die verschillen naast elkaar bestaan. Zo heeft God diversiteit al in de schepping vastgelegd toen hij alles heeft gemaakt. We zijn niet gelijk en dat hoeft ook niet. Het opdringen van 1 algemeen geaccepteerde mening en de ontkenning dat we verschillen van elkaar is een geforceerde drang naar een homogene massa die door de overheid gecontroleerd kan worden. Als mensen roepen dat het suikerfeest een nationale feestdag moet zijn hoef ik het daar niet mee eens te zijn. Als mensen overal en nergens een regenboogvlag willen tonen hoe ik het daar niet mee eens te zijn. Ik heb andere waarden hoewel ik daarmee steeds meer geïsoleerd van de maatschappij kom te staan.

  Ergens heb ik de indruk dat ook Prediker het gevoel had dat hij buiten de maatschappij stond hoewel hij waarschijnlijk een belangrijke persoon was (koning Salomo of een schrijver die zijn werk opdroeg aan deze belangrijke koning.) Hij erkende de onzinnigheid van de mens om voortdurend gericht te zijn op eigen behoeften. De huidige maatschappij is hedonistisch en eigenlijk niet goed tot reflectie en nadenken in staat. Het is verwonderlijk dat mensen massaal een prik halen zonder er bij na te denken. Veel mensen die ik vraag waarom ze de prik hebben gehaald schikken van die vraag en antwoorden met algemene reacties. Er wordt gezegd dat ze daardoor geen corona krijgen. Zelfs in de mainstream media wordt dat ontkent. Daarnaast zeggen ze dat ze anderen willen beschermen. Ook dat is onzin zelfs in de mainstream media is duidelijk dat je de prik alleen voor jezelf neemt (of deze nou werkt of niet). Mensen laten zich bewust voor de gek houden. Als ik met meer vragen probeer mensen tot nadenken te brengen worden ze echt heel suf en kijken ze me letterlijk glazig aan. Dan komen er opmerkingen iedereen laat zich vaccineren dan zal het vaccin wel veilig zijn toch? Of: de overheid zal vast geen vaccin voorschrijven als het gevaarlijk is.

  Men heeft dus klaarblijkelijk een blind vertrouwen in de overheid zelfs als deze overheid tussen de regels door al laat merken dat het vaccin niet 100 procent gegarandeerd veilig is.

  Waarom heeft men geen rotsvast vertrouwen in God die nog nooit een mens heeft voorgelogen of een fout heeft begaan?

  Dat is een interessante vraag, “waarom heeft de mens…..”
  Die vraag zouden we aan de eerste mens Adam met zijn vouw Eva kunnen vragen.
  Zij hadden in alles een open communicatie en ervaring met God. Zij hadden Hem gezien, kenden Hem als geen ander en waren zeer begenadigde mensen in die relatie.
  En ook zij vertrouwden Hem niet blind en geloofde de leugen. Mod.

 3. “Elk mens heeft een geweten ontvangen dat is onderdeel van de schepping , dit is een goddelijke verordening, maar kan die mens dit zelf ondermijnen door een eerste stap te zetten om dat geweten te negeren. Vervolgens wordt de gevoeligheid voor het geweten steeds minder en uiteindelijk raakt men er doof voor.
  Maar elk mens kan zich het eerste moment herinneren dat het tegen zijn geweten inging.
  De eerste keer een hond slaan kan afgrijzen opwekken, de tweede keer wordt dat afgrijzen minder en de derde keer is het gevoel neutraal enz.
  Zelfs zonder bijbel weet de mens in eerste instantie wat goed en fout is.
  De bijbel ondersteunt en bevestigt wat we als mens ten diepste al weten bij een nog niet aangetast en verziekt geweten.
  Mod.”

  We begrijpen elkaar denk ik wel. Als we het geweten als door God gegeven beschouwen functioneert het geweten tevens als een stem van God. Die stem wordt vaak vergeten en genegeerd. Haaks op dit geweten staat vaak het ego van de mens en zijn wil om sterker, rijker en machtiger te zijn dan medemensen. De medemens wordt misleid (ook in de coronacrisis) om de macht van een bepaalde groep te vergroten. Ook Jezus wijst ons op de macht van overheden en zelfs op de macht van religieuze leiders die het volk misleiden om er zelf beter van te worden. Als Christen denk ik dat het een belangrijke taak is om ons voortdurend bewust te zijn van de kwade invloed die mensen hebben die op een gewetenloze manier een volk besturen. We geven de overheid wat de overheid toekomt (zoals Jezus heeft gezegd) maar we geven God wat hem toekomt en dat is onze ziel, ons lichaam en alle eer.

  Het boek Prediker vertelt hoe hij de leegte in zijn ziel heeft proberen te vullen met aanzien, macht rijkdom, kennis enz. maar hij werd er moedeloos en depressief van, totdat hij ontdekte dat alle zingeving en innerlijke rust in zijn ziel enkel bij zijn Schepper en zaligmaker te vinden is.
  Mod.

 4. “Friesland, de aarde wordt niet geregeerd door de duivel maar door mensen met een vrije wil die zelf kiezen voor goed of kwaad. Jezus zegt en de duivel heeft aan mij niets. Elk mens heeft een geweten gekregen en kan zelf kiezen daar wel of niet naar te luisteren. Mod.”

  De mens heeft inderdaad de keuze tussen goed en kwaad. Geweten is niet voor iedereen een kompas. Sommige mensen hebben meer of juist minder geweten. Meestal speelt het geweten pas achteraf (nadat een voorval heeft plaatsgevonden) een rol. Voordat keuzes worden gemaakt wordt een afweging gemaakt. Overheden maken ook in de coronacrisis een afweging. De vraag die daarbij centraal moet staan is: wat is goed en wijs om te doen. Daar zou ik aan toe willen voegen wat is goed en wijs om te doen -in de ogen van GOD-. Daarbij is het Woord van God vooraf een kompas. Dan maak je een verstandige beslissing en kan je geweten achteraf geen belasting meer vormen maar juist een bevestiging geven dat je juist hebt gehandeld en gewandeld in de ogen van de Almachtige.

  Elk mens heeft een geweten ontvangen dat is onderdeel van de schepping , dit is een goddelijke verordening, maar kan die mens dit zelf ondermijnen door een eerste stap te zetten om dat geweten te negeren. Vervolgens wordt de gevoeligheid voor het geweten steeds minder en uiteindelijk raakt men er doof voor.
  Maar elk mens kan zich het eerste moment herinneren dat het tegen zijn geweten inging.
  De eerste keer een hond slaan kan afgrijzen opwekken, de tweede keer wordt dat afgrijzen minder en de derde keer is het gevoel neutraal enz.
  Zelfs zonder bijbel weet de mens in eerste instantie wat goed en fout is.
  De bijbel ondersteunt en bevestigt wat we als mens ten diepste al weten bij een nog niet aangetast en verziekt geweten.
  Mod.

 5. @ Wachter, bedankt voor uw compliment.

  Graag zou ik nog het volgende toe willen voegen. Veel overheden, leiders en andere pionnen op het coronaschaakbord zullen in de toekomst waarschijnlijk ontkomen aan strafrechtelijke vervolging. Dan hebben we het natuurlijk over aardse strafrechtelijke vervolging. Dat is niet verwonderlijk want de aarde wordt door een boze macht beheerst. Daarom kon de Duivel ook tegen Jezus in de beproeving zeggen dat hij (de Duivel) alle koninkrijken aan Jezus zou kunnen geven als Jezus voortaan gehoorzaam was aan de Duivel. Dat maakt duidelijk dat de aarde en de aardse machten niet door God worden bestuurd maar door een kwade macht. Echter heeft Jezus weerstand geboden tegen deze kwade machten. Dat moeten wij ook doen hoe moeilijk dat ook is. Uiteindelijk zal God de aarde weer van de mensen terugvorderen. Dan zullen alle bedriegers en leugenaars die de zwakke bevolking als makke schapen hebben misleid en gedood verantwoording moeten afleggen.

  We zijn nu op weg naar een nieuw Babel. Waarbij de bevolking tot 1 massa wordt samengebracht. Onderscheid tussen geslacht, ras, cultuur, geloof enz wordt tot een minimum beperkt. Maar juist het onderlinge onderscheid is mooi en moeten we accepteren. We zijn niet allemaal gelijk zoals in het verhaal over de toren van Babel. We zijn verschillend, spreken andere talen (letterlijk en figuurlijk). Door de coronapandemie ontstaat een nieuw soort communistisch Babylonisch rijk wat zich opzet tegen God. Immers de mens is het middelpunt volgens veel liberalen, humanisten en andere stromingen. Wij bouwen weer een spreekwoordelijke toren van Babel en door de evolutietheorie en andere theorieën waarin de rol van God wordt ontkent probeert de wereld God buiten spel te zetten.

  Maar: ook al heeft men het niet over God en beweert men God niet te zien of te kennen- Hij is aanwezig en zal een ieder die Zijn naam beleid in deze moeilijke tijd zeker niet laten vallen.

  Friesland, de aarde wordt niet geregeerd door de duivel maar door mensen met een vrije wil die zelf kiezen voor goed of kwaad. Jezus zegt en de duivel heeft aan mij niets. Elk mens heeft een geweten gekregen en kan zelf kiezen daar wel of niet naar te luisteren. Mod.

 6. Leugens, verdraaingen en halve waarheden zijn tegenwoordig dagelijkse kost bij de media en de overheid. De media en (de meeste) politieke partijen in de meeste landen in de wereld, zijn in handen van cq worden gestuurd door de Illuminaten en de satanische sekten die via de diverse regeringen, de vn, de bilderbergers en het WEF de dienst uitmaken.
  Ze hebben nagenoeg de gehele wereldmedia in handen alsook de tv en radio, plus hollywood.
  Hetzelfde geldt voor o.a. de grote financiele en economische instellingen/corporaties en de pharmaceutische industrie. Met name deze laatste tak welke over de zg. vaccins gaat(dit zijn geen vaccins , maar genetische modificatie welke ieders DNA aantast met gevolg allerlei ernstige bijwerkingen en uiteindelijk de dood), heeft de wereld voorgoed verandert.
  Ieder die nog mocht denken dat alles weer normaal wordt zal ik gelijk uit de droom helpen. Dit zal niet gebeuren. Alles is lange tijd geleden zo gepland. Ze streven ernaar om uiteindelijk iedereen het vaccin te laten nemen(vaak meerdere malen) en op een gegeven moment zal dit verplicht worden. (ps: dit is nog niet het merkteken, vermeldt in de bijbel, maar het heeft wel al grote fysieke en geestelijke gevolgen voor ieder die zich laat vaccineren.
  Dat deze psychopatische satanische moordenaars hun gang kunnen gaan zonder veel risico te lopen, is te danken aan de verraderlijke medewerking van de media(MSM) en de corrupte regeringen. Zij zijn mede verantwoordelijk voor de grootste massamoord in de geschiedenis.
  Wat mij altijd verbaasd heeft is dat een groot deel van de mensheid hierin trapt. Ze nemen alles klakkeloos over wat de media (en de TV !) zeggen en nemen zonder meer aan dat dit waar is. Mensen, jullie worden totaal belazert. (24/7/365)
  Waarom zijn er zo weinig mensen die kritisch zijn, niet alles voetstoots aannemen en zelf op onderzoek uitgaan. (nemen niets aan, bang, laf, lui, ongeinteresserd, gehersenspoeld, vinden het te negatief om nader te onderzoeken, bang voor hun omgeving, volgestopt met onjuiste feiten etc.,etc. Wat ook de reden is, het zal wel een combinatie van factoren zijn.

  Alles is gebaseerd op de test gegevens, waarvan de pcr-test, welke waardeloos is en onjuist wordt gebruikt, het instrument is, waar ze alle noodwetten en regels aan ophangen.
  Als iedereen zich niet meer laat testen, stort het hele kaartenhuis in elkaar!!!!
  Voor ieder die dit leest, geef dit (en ev de naam van mijn website, maar ook van xandernieuws) door aan diegenen die alleen maar de websites bezoekt van de MSM. Daar zullen ze echter alleen maar leugens en propaganda aantreffen. Waarheid is hier niet te vinden.
  Alleen zo kunnen misschien meer mensen die geen alternatieve nieuws sites bezoeken, overtuigd worden. (tenzij al diegenen gehersenspoeld zijn en niets willen aannemen natuurlijk)
  Zolang het gros van de mensen zich blijft orienteren op de MSM, zal er weinig veranderen.
  Meer info zie: http://www.dewegwyzer.nl

 7. Mensen, feiten wijzen zaken uit , feiten zijn dat in de 5-6 landen waar het MEEST GEVACCINEERD wordt de meeste zieken/ziekenhuisopnames plaats vinden , wordt zelfs gezegd door Israëlische premier dat er grote vraag is of
  Pfizer vaccin wel werkt
  Ook geldt dit voor Malta , Bahrein en nog een paar landen
  Dit zijn FEITEN

 8. Mijn zoon *moest* zich in maart j.l laten vaccineren. Géén vrije keuze !!!
  Dit inverband met zijn fysieke en geestelijke gebreken/- handicap.
  Hij was vorige week een weekend hier. Het was verre vn gezellig.
  Enorm kort lontje en veel te lange tenen…
  Snel geïrriteerd, veel te snel om het minste en geringste enorm boos.
  Zou haast zeggen: ** niet voor enige rede vatbaar **
  Ben hier heel erg vn geschrokken !!!

 9. De wereld is in handen vn zwaar psychisch gestoorden;
  de psychopaten regeren nog steeds.
  We leven dus sinds de zonde-val in een omgekeerde wereld.
  De regeerders zijn in de loop der tijden feitelijk steeds gevaarlijker
  geworden, op zeer Achterbakse Wijze !
  Neem nu de afglpn vijftig jaren eens onder de loep.
  De onmenselijke samenlevingen namen gretig toe…
  De egocentrie sloeg actief om zich heen !
  Eveneens het verfoeid slinkse narcisme, met alle gevolgen vandien.
  Hele verscheurde familie’s/gezinnen, is toch het wel aller ernstige gevolg !

 10. Zimo, u heeft nu vandaag 5x dezelfde reacties geplaatst vanwege uw ongeduld. Er wordt hier niet 24/7 gemodereerd. Mod.

  Gister een man ontmoet die met twee oude dames zat te praten. Ik kende hem en hij mij. Ik zat elders in de koffietent.
  Toen ik weg wilde gaan en langs hem liep vroeg hij mij er even bij te komen zitten. Ik wist dat inmiddels al paar weken daarvoor hij zich met het Pfizer vaccin had laten inspuiten en dat ik daarbij een verband zag. Hij vertel mij en de dames dat hij ernstige klachten had (wist ik van vorige ontmoeting al) maar daar waren behalve trombose in zijn been ook bloedingen bij geslachtsorganen (bloed in urine) bijgekomen. Afijn diverse onderzoeken in het ziekenhuis liepen nog. Het was duidelijk dat ie niet alleen zijn zorgen kwijt moest maar alles ook met veel “ego” vertelde.
  Vervolgens adviseerde ik hem ivermectine, glutathion e.d. te nemen naast veel drinken, fruit en groente etc. Ergens toen ik -in het bijzijn van beide dames- herhaalde dat e.e.a. zeer waarschijnlijk door die vaccinatie kwam, begon hij te sputteren.
  “je praat met iemand die aan het doodgaan is” en “wil je nu (weg)gaan a.u.b. want …etc”. Ik was behalve diep beledigd, enorm geshockeerd want inderdaad zijn schouder voelde broodmager en de dood stond al in zijn ogen! Ik ging, maar ben iets later teruggekomen want ook ik heb een ego. Staande heb ik hem dat en de beide dames (die het blijkbaar voor hem opnamen gelet op hun reacties) gezegd: Eerst mij uitnodigen aan zijn tafel en toen mijn advies e.d. hem niet beviel mij wegsturen. “Mijn beste, ik wilde je dat toch even zeggen!” Gelukkig heb ik hem nog veel sterkte kunnen toe wensen.
  Aangezien hij gelovig is, had ik hem eigenlijk moeten toeschreeuwen: “Doe als Christus en laat je dood niet vergeefs zijn, laat iedereen het weten, schreeuw tegen iedereen dat ze dat VACCIN NIET moeten nemen, dan heb je tenminste nog een goede daad verricht!!!”

 11. De echte waarheid zal nooit aan het licht komen. Nu al krijgen de website en de sociale websites kritiek omdat zij volgens bepaalde instanties verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van leugens over de vaccinaties. dus m’n zal meer op zijn tellen moeten letten, of je gaat eruit denk ik zo. Facebook ontkend de feiten maar krijgt ook veel kritiek, dus je ziet de druk van uit de overheid toenemen, men wil dat iedereen zich laat prikken. Shalom

 12. Hier in Israel heb besloten niets meer te zeggen tegen gevaccineerde.
  Ook niet meer te gaan naar congregations met gevaccineerde voorgangers.
  Hetzelfde met geestelijke strijd waar vele niets van willen weten of begrijpen.
  Dus je wereld wordt kleiner en eenzamer want er is zoveel Religie.

 13. Die totalitaire kliek wil dat 80% de spuit neemt. En daartoe is men op allerlei manieren iedereen aan het intimideren.
  Ook valse twitterberichten worden ingezet. En ook het valse verhaal dat de ‘ongevaccineerden’ de oorzaak zijn van mutanten. Terwijl de natuurlijke immuniteit véél grondiger is dan de spuit. Dus de kans dat juist de ‘gevaccineerden’ de oorzaak zijn van mutanten, is veel groter. Waarbij komt dat een mutant niet noodzakelijk gevaarlijker is, als er al een gevaar zou zijn. Die beruchte deltavariant is helemaal niet ‘gevaarlijk’.
  Dit soort epidemieën verdwijnt altijd langzaam maar zeker. Het zijn juist die overheden die met hun belachelijke maatregelen de problemen aan het verlengen zijn. En dan smijten ze ook nog met 100 miljard aan belastinggeld. Het is werkelijk ongehoord allemaal.

 14. Ik hoop dat dit een leus wordt die kernachtig geroepen en op spandoeken uitgedragen, het bewustzijn van de duivelse misleiding omwille van deze giftige injecties demonstreert aan de slapenden en de misleiders:
  PP-PIS=
  Pro-Prik-Propaganda Is Satanisch

 15. Zeer geachte Xander, Wat ik eerder op uw website las en werd voorspeld werd gisteravond realiteit. Op CNBC sprak men over de “pandemic of the unvaccinated” Dat is uiteraard een bewezen leugen gezien het grote aantal gevaccineerde mensen dat in de UK en Israel corona krijgt. En milder? Dat is kletskoek. We weten inmiddels allemaal dat ook voor de vaccinaties de meeste mensen milde tot geen symptomen hadden. Ik ben niet gevaccineerd. Moest deze week in een land in het Midden Oosten na aankomst in Quarantaine. Beloofd was vijf dagen maar al snel kwam het bericht dat het tien dagen zou worden. Daar zat ik als een crimineel met mijn polsband gevangen in een hotelkamer. Ik heb na twee dagen de quarantaine kunnen ontvluchten. Hield het niet uit op die hotelkamer. Omdat niemand van het quarantaine app callcenter kon vertellen hoe ik ondanks de quarantaine plicht vroegtijdig het land kon verlaten heb ik de lokale politie maar gebeld. Die waren erg behulpzaam. Ik kreeg een whatsapp nummer van een regeringsfunctionaris en kon na de boardingpass te hebben geupload naar het vliegveld. Xander, het is de hel op aarde. Wat de criminele overheden ons aan doen daar staat dat flut virus bij in de schaduw. Ik raad iedereen aan niet te gaan reizen. De spelregels veranderen steeds. En op een leeg Schiphol aangekomen vergat ik mijn mondkap op te doen. Ik zag een beveiliger en riep ‘oh sorry”. Wat bedoelt u, riep de security man. Ik zei ‘mijn mondkap’ Oh, reageerde de security funstionaris, “laat die kap maar zitten, wij geloven er zelf ook niet in’ Nederland is not bad, not bad at all:)

 16. Doodleuk gaan nu de vaccers agressief antivaccers beschuldigen van besmetting!
  Jullie maken ons ziek, had dan eerst goed moeten nadenken!

 17. Het vervolgen van politici is heel moeilijk want ze hebben een hoop medeplichtigen waaronder de media. Daarnaast geven ze leiding aan de gerechtelijke macht en de gewapende macht van een land. Ook rechters en het gehele juridische systeem staat in ieder geval onder invloed van de overheid. Kortom er zijn niet of nauwelijks mogelijkheden om de overheid ter verantwoording te roepen op het moment dat het misgaat. Nu lijkt het er overigens sterk op dat ook de algehele media wat kritischer begint te worden. Het blijkt namelijk dat ook revaccineerden ziek kunnen worden. Dit werd vandaag in het nieuws gemeld. Bejaarden in verzorgingstehuizen zouden vaker besmet zijn. “Veel bejaarden zijn echter gevaccineerd waardoor de gevolgen beperkt zijn” werd er leugenachtig geruststellend aan toegevoegd. De vraag is wanneer duidelijk wordt dat het vaccin daadwerkelijk op zo’n grote schaal nadelige effecten laat zien op de gezondheid dat het niet meer in de doofpot kan worden gestopt

 18. “Het aantal vaccinatiedoden in de VS en EU stond onlangs al op ongeveer 27.000, en het aantal mensen met ernstige (vaak permanente) gezondheidsschade loopt al in de vele honderdduizenden. Waar zijn de volksprotesten hiertegen?”

  Wanneer het probleem van eerste deel niet wordt gecommuniceerd door de MSM, dan zal er geen haan gaan kraaien. Omdat veel mensen blind vertrouwen op de overheid,

 19. Onderstaande bericht zet alles over Covid-19 op z’n kop.
  We worden op een verschrikkelijke manier voor de gek gehouden door psychopaten.

  Het blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat in de griepspuit van 2019 al grafeenoxide zat en wie weet op welke andere manieren (lucht, voedsel, water enz.) grafeenoxide in je lichaam is gekomen.

  De symptomen die grafeenoxide in het lichaam opwekken zijn praktisch hetzelfde als die de media, ziekenhuizen en politici je vertellen van het Sars-Cov2 “virus”, ook als mensen hier ziek van worden scheiden ze RNA materiaal uit, waardoor deze mensen bij een PCR test positief testen.

  De PCR test kan geen virus aantonen (volgens de uitvinder van de PCR test: Dr. Kary Mullis, nobelprijswinnaar)
  Het Sars-Cov2 virus is nooit aangetoond, dus de mensen die ziek werden door het zgn. Sars-Cov2 “virus” werden in feite ziek door het grafeenoxide in hun lichaam.
  Het mRNA in het vaccin heeft een verdachte oorsprong uit China en een aantal instituten in Amerika en Canada, die zeker niet te vertrouwen zijn.
  Ook het na vaccinatie geproduceerde spikeproteïn heeft een verwoestend effect op je lichaam na ongeveer 3 tot 6 maanden tot 2 jaar.

  Bij elke volgende vaccinatie komt meer en meer grafeenoxide in je lichaam, dat via 5G geactiveerd kan worden en ook op die manier je ziek kan maken.
  Het grafeenoxide is verantwoordelijk voor de sterke daling van Glucosamine in je lichaam, dat nodig is voor een sterk immunsysteem.
  Kinderen hebben een relatief hoge dosis in hun lichaam en dat verklaart dat kinderen nauwelijks ziek worden.
  In de vaccins zit een grote hoeveelheid grafeenoxide (99,9%) en een zeer kleine hoeveelheid RNA materiaal.

  Dit verklaart dat de vaccins zo snel gemaakt konden worden, want het is gewoon chemische troep.
  Het lichaam verwijdert op natuurlijke wijze langzaam dit grafeenoxide.
  Om jezelf te vrijwaren en verwijderen van dit grafeenoxide zijn er 2 stoffen nodig: N-Acetyl-cysteïne en Glucosamine.

  Hier kunnen vele levens mee gered worden!!!

  Zie onderstaande belangrijke video over dit Spaanse onderzoek dat op dit moment uniek is in de wereld, maar overal nu ongetwijfeld verder onderzocht gaat worden.
  Er zijn meer berichten te vinden over dit Spaanse onderzoek.
  Giftig grafeenoxide in de Covid vaccinatie

  zaterdag 17 juli 2021

  16-7-2021 – Interview Met de Vijfde Michel voor Chossudovsky

  https://odysee.com/27e4b084-d608-4af3-9f0a-20193325e2b8

  La Quinta Columna interview met de Canadese econoom en auteur Michel Chossudovsky, oprichter en directeur van het Centre for Research on Globalization (CRG), Montreal. Het interview is in het Engels nagesynchroniseerd door de medewerkers van La Quinta Columna.

 20. Door mijn vrijwilligers werk hoor ik van migranten zonder paspoort die onder de radar in België verblijven dat corona nieuws er is om klimaat rampen te verbergen en nu er een klimaat ramp in België is kan het coronna nieuws dit niet verbergen.
  De klimaat ramp van België in luik gebeurt wereldwijd overal maar word niet op het nieuws getoond, men toont alleen coronna nieuws een afleidingsmanoeuvre om ons van de klimaat rampen af te leiden om massa angst tegen te gaan.
  Ik vond dat een goede analyse van die migrant zonder papieren die perfect Nederlands sprak

 21. Grafeenoxide of grafsteenoxide hiermee tekent u uw eigen doodvonnis om vervolgens in het graf te belanden.

 22. Tja, tegenwoordig worden staalharde feiten en wetenschappelijke bewijzen niet meer geloofd, zelfs niet als de zwakke pogingen van leugenaars om hun misleidingen te verdedigen overduidelijk totale onzin zijn en huichelaars de feiten helemaal niet kunnen weerleggen maar telkens zwaar door de mand vallen.
  Hun ongefundeerde gespartel tegen bewezen feiten is uiterst zielig te noemen.
  Geen normaal mens kan nog naast deze medische zwendel tot massamoord kijken, de onomstotelijke bewijzen stapelen zich torenhoog op, net zoals de vaccinatieslachtoffers.

  Waarom zijn mensen opeens beginnen te geloven in de angstaanjagende waarzeggerij van machtszieke politici om hen in een dictatuur te lokken in plaats van de werkelijkheid van massamoord in te zien door de wetenschappelijk bewezen feiten?
  Geloof in (waan)voorspellingen dat hen in werkelijkheid het leven zal kosten….mensdom?

 23. En ding is zeker die journalisten, die komen straks ook aan de beurt voor hun verplichte prik en hun kinderen en hun ouders. Dus ze kunne nu mooi meedoen met de elite maar die elite hebben straks een schijt aan hun als die prik er voor hen aankomt.

 24. Eens met het artikel. En ik word er geloof ik een beetje misselijk van…

Comments are closed.