Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’

Het aantal gevestigde (top)wetenschappers die op basis van onderzoek en bewijs waarschuwen dat de Covid-19 vaccins afschuwelijke gevolgen hebben, groeit met de dag.

—————————————————————————————————————————————–

Professor, kanker onderzoeker en vaccinspecialist waarschuwt ‘beangstigende’ boodschap aan gevaccineerde mensen te moeten geven – In peer reviewed studie is nu bewezen dat het mRNA vaccin niet in de schouderspier blijft, maar zich door het hele lichaam kan verspreiden, ‘en dat is zeer verontrustend’ – MIT wetenschapper erkent: ‘Implicaties zijn afschuwelijk’

—————————————————————————————————————————————–

De virale immunoloog, kanker onderzoeker en vaccinspecialist professor Byram Bridle toonde zich geschokt toen hij de resultaten zag van een uitgebreid onderzoek naar wat de Covid-19 vaccins in de lichamen van mensen doen. ‘We realiseren ons pas nu dat we een grote fout hebben gemaakt. We dachten dat het Spike proteïne (dat door de vaccins in het lichaam wordt aangemaakt) een prachtig antigen was. We hebben nooit geweten dat het Spike proteïne zelf een giftige stof en een pathogenische (ziekteverwekkende) proteïne is. Dus door mensen te vaccineren injecteren we hen onbewust met een giftige stof.’ Maar professor Bridle, dit is precies waar tal van andere gevierde wetenschappers, waaronder Nobelprijswinnaars, al maanden voor waarschuwen. Dat deze mRNA / spike-proteïne coderende vaccins een potentieel ernstig gevaar voor de menselijke gezondheid zijn, was dan ook van meet af aan bekend.

Bridle is hoofddocent aan de Universiteit van Guelph in het Canadese Ontario, en kreeg vorig jaar van de overheid een subsidie van $ 230.000,- voor research naar de ontwikkeling van Covid vaccins. Hij deed zijn uitspraken vorige week donderdag in een radio interview met Alex Pierson.

‘Beangstigende boodschap: Bewijs dat mRNA vaccins zich door lichaam verspreiden’

De professor waarschuwde de luisteraars dat hij ‘een beangstigende boodschap’ voor hen had. Hij en een groep internationale wetenschappers dienden een verzoek in bij de Japanse autoriteiten voor toegang tot een nieuwe, peer-reviewed ‘biodistributie studie’. Daarin bleek te worden aangetoond dat het Spike proteïne van het Covid vaccin wel degelijk in de bloedbaan terecht komt en zich door het lichaam verspreidt. Dat is een plausibele verklaring voor de vele (tien)duizenden mensen die bloedklonters, een hartaandoening, problemen met de vruchtbaarheid of voortplanting, hersenschade of een andere ernstige ziekte oplopen.

‘Het is de eerste keer ooit dat wetenschappers konden zien waar deze mRNA vaccins na de injectie naartoe gaan,’ zei Bridle. ‘Is het een veilige aanname te zeggen dat het in de schouderspier blijft? Het korte antwoord is: absoluut niet. Dat is zeer verontrustend.’

De vaccinproducenten en hun lakeien in de mainstream media en politiek hebben tot nu toe steeds volgehouden dat de Covid mRNA vaccins ‘veilig’ zijn, en dat het gevaarlijke Spike proteïne waar deze vaccins het menselijke lichaam voor coderen voornamelijk dichtbij de plek van inenting, dus in de schouderspier, blijft. Kritische wetenschappers die waarschuwden dat dit wel eens niet het geval zou kunnen zijn, werden genegeerd of belachelijk gemaakt, maar blijken nu definitief gelijk te hebben gehad.

‘Spike proteïne is bijna geheel verantwoordelijk voor schade aan hart- en bloedvaten’

Uit de Japanse studie blijkt dat het beruchte Spike proteïne toch in het bloed terecht komt, waar het dagenlang door het lichaam kan circuleren, en zich kan ophopen in diverse organen (vooral in lever, nieren, milt, en ‘zeer hoge concentraties’ in de eierstokken). ‘We weten al heel lang dat het Spike proteïne een pathogenische proteïne is. Het is een gif. Het kan schade in ons lichaam veroorzaken als het in de (bloeds)omloop terecht komt,’ aldus Bridle.

Vaccinproducenten beweerden dat ze juist het Spike proteïne hadden uitgekozen omdat dit het gevaarlijkste onderdeel van het (veronderstelde) SARS-CoV-2 virus is, en het lichaam daar in theorie dan antistoffen tegen zou aanmaken. Maar ‘wat we in de wetenschappelijke gemeenschap hebben ontdekt is dat het Spike proteïne op zichzelf bijna volledig verantwoordelijk is voor de schade aan het cardiovasculaire systeem als het in de (bloed)circulatie terecht komt,’ legde Bridle uit.

Proefdieren die een gepurificeerd Spike proteïne in hun bloedbaan kregen geïnjecteerd, kregen hart-vaat problemen. Bovendien werd aangetoond dat het Spike proteïne ook de bloed/brein barrière kan doorbreken, en schade aan de hersenen kan veroorzaken (zie bijvoorbeeld ook ons artikel van 24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken).

‘Het vaccin en het proteïne komen beide in bloedcirculatie terecht’

Het was volgens Bridle daarom een ernstige fout aan te nemen dat het Spike proteïne niet in het bloed terecht zou komen. ‘Nu hebben we scherp omlijnd bewijs dat de vaccins die ervoor zorgen dat de cellen in onze deltoïde spieren dit proteïne aanmaken – dat het vaccin zelf, plus het proteïne, in de bloedcirculatie terecht komt.’

Hij haalde een recente publicatie van een peer-reviewed studie aan waarbij het Spike proteïne werd ontdekt in het bloedplasma van 3 van 13 jonge zorgmedewerkers die het Moderna vaccin hadden gekregen. In één van deze personen circuleerde het Spike proteïne maar liefst 29 dagen. Zodra het in het bloed zit, hecht het proteïne zich aan specifieke ACE2 receptoren van de bloedplaatjes en bloedvaten. Dan kunnen er twee zaken gebeuren: ‘Of er ontstaan klonters – precies wat we zien met de bloedstoornissen die met deze vaccins in verband worden gebracht-, of bloedingen.’

Het zou volgens hem tevens de hartproblemen onder jongeren die zijn gevaccineerd verklaren. De CDC gaf onlangs toe dat er onderzoek wordt gedaan naar ‘milde’ hartstoornissen die na een Covid vaccinatie ontstaan. Mild? Vorige week werden 18 tieners in Connecticut in het ziekenhuis opgenomen omdat ze na hun vaccinatie problemen met hun hart hadden gekregen.

MIT wetenschapper: ‘Implicaties zijn afschuwelijk’

De resultaten van deze gelekte Pfizer studie zijn niet verrassend, ‘maar de implicaties zijn afschuwelijk,’ reageerde Stephanie Seneff, scenario researchwetenschapper aan het prestigieuze MIT. ‘Het is nu duidelijk’ dat de inhoud van de vaccins terecht komt in de milt en in de klieren, inclusief de eierstokken en de bijnieren.

Pediatrisch reumatoloog J. Patrick Whelan had het adviescomité van de FDA nog zo gewaarschuwd dat het Spike proteïne in de Covid vaccins microvasculaire schade zou veroorzaken, en daardoor de lever, het hart en de hersenen zou kunnen beschadigen. ‘Daar is tijdens de testfasen niet naar gekeken.’

Hoewel Whelan niet tegen een corona vaccin is, zei hij ‘dat het vele malen erger zou zijn als honderden miljoenen mensen langdurige of zelfs permanente schade aan hun hersenen, hart of andere organen zouden oplopen… als gevolg van.. de Spike-proteïne-vaccins.’

Grote gevolgen voor bloeddonaties, borstvoeding, voortplanting

Bridle stelt dat de bevindingen in de studie grote gevolgen zullen moeten hebben. Zo moeten bloeddonaties van gevaccineerde mensen voor onbepaalde tijd worden stopgezet, omdat ze anders andere mensen kunnen besmetten (zie ook ons artikel van 20-05: Rode Kruis in Japan en België wil voorlopig geen bloeddonaties vna mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd), en is er inmiddels bewijs geleverd dat het Spike proteïne via de moedermelk aan baby’s wordt doorgegeven, wat bij een aantal zuigelingen ingewandenbloedingen, zeldzame bloedziekten en sterfgevallen heeft veroorzaakt.

Ook de hoge concentratie die werd gevonden in de eierstokken baart wetenschappers grote zorgen. ‘Zorgen we er hiermee voor dat jonge mensen onvruchtbaar worden?’ vraagt Bridle zich hardop af, wijzend op de vele duizenden gevaccineerde vrouwen die menstruele problemen hebben gekregen, en vele honderden miskramen die na vaccinatie zijn gemeld. Ook mannen blijken stoornissen in hun voorplantingsorganen te krijgen.

Vaccins richten slachting aan, maar media-politiek-farma complex weigert ernaar te kijken

Op 15 mei waren er volgens de officiële statistieken in de VS al zo’n 4000, en in de EU al ruim 11.500 vaccinatiedoden, en bij elkaar opgeteld meer dan 630.000 mensen die ziek, gewond of gehandicapt zijn geraakt na geïnjecteerd te zijn met een Covid vaccin van Pfizer, Moderna, AstraZeneca of Johnson & Johnson. In Europa ging het halverwege mei al om zo’n 310.000 mensen die niet meer hersteld zijn na hun vaccinatie. Daar zitten duizenden mensen met zeer ernstige (immuun)stoornissen, hart- en vaatziekten, hersenaandoeningen, en handicaps zoals blindheid en doofheid bij.

Natuurlijk wordt ook deze gevestigde topwetenschapper onmiddellijk belasterd door de mainstream media, die net als vrijwel de hele politiek volledig in de zak van het farma-vaccin complex zit. Wanneer gaan zij eindelijk toegeven dat ze wel eens zouden kunnen meewerken aan een van de allergrootste misdaden tegen de menselijkheid ooit? Als er eerst miljoenen slachtoffers zijn gevallen? Als ook hun eigen geliefden allerlei ernstige ziekten krijgen en wellicht zelfs sterven? Of zijn de politieke- en media kopstukken slim genoeg dat ze zichzelf en hun eventuele gezinnen niet met deze mRNA genmanipulatie ‘vaccins’ laten injecteren?


Xander


(1) Life Site News


Zie ook o.a.:

29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
25-05: Een greep uit de vele gezichten van slachtoffers van het Covid-19 vaccinatie-programma
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
05-03: Poolse arts spot op video van antivaxxers, laat zich injecteren, en sterft
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan
09-01: Professor Schetters noemt Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk’ veroorzaken

2020:

08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

70

 1. Belachelijk dat mensen zulke sprookjes van xander geloven.
  Mensen die valse artikelen uitbrengen zouden bestraft moeten worden.
  Alleen maar voor volgers en advertentie inkomens.
  Ziekelijk gedrag.

  Zie bronnen bij de artikelen. XN heeft geen advertentie inkomsten en ook geen volgers.Zelfs u kan hier posten onder een nickname. Mod.

 2. Daar komen jullie dan laat achter jullie hebben de moord op je geweten jullie wisten al lang dat er vergif in die spuit zat en daarom hebben jullie het maar geheim gehouden en ik was toch de complotdenker ? Nu zijn jullie zelf Het Haasje in het begin expres angstig lopen doen en nu wordt de angst gestraft met het vergif in je lichaam Jullie zijn niet bang om te sterven dus het gebeurt nu precies Als jullie willen jullie hebben het zelf doorgegeven dat je die prik wilde hebben Ik wist allang dat er een addertje onder het gras zat maar ik ging de mensen maar niet waarschuwen want ze geloofde me toch niet!

 3. Het is werkelijk bizar om te constateren dat veel mensen nog zo n grenzeloos vertrouwen hebben in de overheid. Zeker nu de toeslagenaffaire helemaal op straat ligt. Ook het feit dat WHO voorman Tedros een terroristische communist is, zouden bij iedereen alle alarmbellen moeten afgaan. Overheden zitten er niet voor het volk. Dat bewijzen ze zelf telkens weer opnieuw.

 4. Er zit toch wel ergens een paradox in.

  1. Wie nemen de gentherapiespuit niet? Echte christenen en mensen die wakker zijn
  De paradox is: Dat zijn nou net de mensen aan wie de illuminati zo’n hekel hebben. Die blijven dus op termijn over.
  2. Gevaccineerden worden superspreaders van het gevaarlijke spike-eiwit, en door hen zal het virus ook virulenter en gevaarlijker worden in plaats van uitdoven.
  De paradox is: De illuminati injecteren uiteraard geen gentherapie-spuit maar een onschuldige vloeistof. Toch zullen ook zij ziek worden door de gevaccineerden.

  Wie kan dat uitleggen?

 5. Aan Redactie: de bron over China en India staat op You Tube : www You Tube.com ( channel) en You Tube. com(watch? = oro S8. Shalom, er is geen vertaling bij en het is in het Engels. shalom

 6. Gruwelijke studie onthult dat mRNA-vaccin nanodeeltjes door het hele lichaam circuleren: hersenen, hart, lever, eierstokken, teelballen en meer

  https://www.naturalnews.com/2021-06-02-horrifying-study-reveals-mrna-vaccine-nanoparticles-are-circulated-throughout-the-entire-body-brain-heart-liver-ovaries-testes.html

  https://www.naturalnews.com/files/Pfizer-bio-distribution-confidential-document-translated-to-english.pdf

  google vertaling:
  Het is niet verrassend dat alles wat het establishment ons vertelt over covid-vaccins een berekende leugen is. Een van de grootste en meest verraderlijke leugens is dat “mRNA-vaccinshots in de arm blijven en geen nanodeeltjes door het lichaam circuleren.” Nu weten we dat dit een complete leugen is, aangezien nieuw onderzoek in Japan aantoont dat lipide-nanodeeltjes (LNP’s) die de mRNA-code bevatten, na vaccinatie op grote schaal door het lichaam worden verspreid en de hersenen, milt, dikke darm, hart, lever, longen en andere organen.

  De studiepaper, oorspronkelijk geschreven in het Japans en automatisch vertaald in het Engels, is te vinden via deze link op Natural News-servers (PDF).

  Gelabeld als “Pfizer vertrouwelijk”, staat de studie bekend als een biodistributiestudie die luciferase-enzymen en radio-isotoopmarkers gebruikt om de distributie van Pfizer’s mRNA-LNP’s over het lichaam nauwkeurig te volgen. Het eerste deel is gelabeld:

  SARS-CoV-2 mRNA-vaccin (BNT162, PF-07302048)
  2.6.4 Samenvatting van farmacokinetisch onderzoek

  De studie onthult hoe mRNA-LNP’s over het lichaam worden verdeeld, en zelfs de eierstokken en teelballen aantasten, wat enorme vragen oproept over de vruchtbaarheid bij degenen die mRNA-vaccinshots krijgen. De volgende grafiek toont de massa NLP’s (in microgram) die in elk orgaan wordt aangetroffen na mRNA-vaccinatie. Merk op hoe het de bijnieren aanvalt?

 7. 2.29 pm 2 6 Thomas, Zo is het en niet anders en duidelijke heldere taal.

 8. @Fleur: die redenering houdt echt geen steek. Waarom zouden ze die hele coronamanipulatie opzetten om zoveel mogelijk mensen een vaccin aan te smeren, en daarna zou blijken dat het is om zoveel mogelijk mensen te redden van stralingseffecten? Eén ding is heel zeker : de kwaadaardige kern van de westerse elites heeft altijd al gestreefd naar een reductie van de wereldbevolking. Dit strookt perfect met wat er nu gebeurt.

 9. Anna: ik weet niet precies wat “normaal, ouderwets” is (Sinovac en Covaxin met geinactiveerd virus en aluminium versterker?), maar Novavax is dat zeker niet. Dat bestaat uit synthetische, vettige nano bolletjes met daar bovenop gezette genetisch gemodificeerde spikes. Dan steek ik toch liever een roestig mes in mijn arm.

 10. Onderstaand bericht zou zomaar waar kunnen zijn. Waarom zou de elite kinderen willen vermoorden met de corona-spuit, vroeg ik mij vertwijfeld af.
  Ook the Economist ( tijdschrift v.d elite ) voorspelt een kernoorlog….
  Ik ben nog steeds faliekant tegen de corona-injectie maar geef mijzelf nu de ruimte om dit artikel ook te overdenken.

  https://niburu.co/lezersbrieven/16349-wat-nu-als-het-precies-andersom-is-met-vaccinaties

  https://strangeplanet.ru/wp-content/uploads/2020/11/the-economist-2021-d180d0b0d181d188d0b8d184d180d0bed0b2d0bad0b0.png

 11. @ Hemelburger: 10:52 am. Klopt. Ik zie deze figuren onder verschillende namen steeds weer opduiken, om de artikelen op Xander af te branden.

 12. ik heb juist vernomen dat in een dorpje in India een eenvoudig kruidenmengsel reeds alle mensen genezen heeft van Covid. Duizenden mensen begeven zich nu naar het dorp. Ondertussen heeft de overheid van India het dorpje afgesloten voor de mensen, niemand mag er niet meer in. Verder heb ik vernomen dat er in China een nieuw virus is ontdekt. Het is een soort vogelgriep maar dan veel erger dan Covid. ook hier worden te betrokkenen het zwijgen opgelegd. shalom

  Heeft u een bron ? Mod.

 13. @ rescue: 6:48 am. Ook ik weiger categorisch me als proefkonijn te laten gebruiken, door Mengele-artsen, en misdadige overheden en misdadige grote farmaceutische bedrijven.

 14. Sommigen blijven hardnekkig de essentie over het hoofd zien :
  1. Het “nieuwe coronavirus” is nog nooit geïsoleerd/gepurificeerd. In afwachting is het een spook.
  2. Gen-therapie systematisch “vaccins” noemen is hardleers appelen met citroenen vergelijken. Alleen een driedubbele idioot of boerenbedrieger doet dat.
  3. De mRNA-technologie is eerder al getest op dieren, telkens liep het faliekant af. Nu wordt die technologie voor het eerst op mensen uitgetest, zonder enige zekerheid wat de effecten op de langere termijn betreft. En dat voor een virus dat niet erger is dan een griepje bij wie jonger is dan 70 en een stevige griep bij hoogbejaarden.
  4. Tel de eerste drie punten bij elkaar op en je voelt nattigheid. Voel je niets, dan ben je een hopeloos geval.

 15. Jean, doe je ogen open/slaap niet, de vorige keer wilde je ook niet luisteren.
  .
  Nuancering VS meer als 10.000 mensen 2x gevaccineerd allemaal coronavirus gekregen NA vaccinatie, ook in Nederland in verschillende verzorgingshuizen hetzelfde
  Doe je ogen open man.
  ( ik heb er haast een dagtaak om al die trollen/fakereacties aan de kaak te stellen , Geintje

 16. Het is een link naar een Volkskrantverhaal over het feit dat ‘sceptici’ driftig op zoek zouden zijn naar zware bijwerkingen en dat er bij mevr. Zwagerman zomaar zo iemand bij haar op het terras kwam zitten. De Volkskrant bedoelde dat cynisch.
  Mevr. Zwagerman antwoordt dan dat ze 4 gevallen van dichtbij kent, die hersenbloedingen kregen, een week na de injectie. Drie ervan overleden. Maar De Volkskrant doet er lollig over. Prutskrant is dat. Waarom vinden linksen lockdowns en injecties toch zo geweldig?? Waarom buigt links zo diep voor Big Pharma??

 17. Sta perplex, als mensen schrijven ik heb nog niets gemerkt van dat de vaccins giftig zouden zijn.
  Spoor je wel ?? Ook in mijn omgeving hoor ik van mensen die het slecht gaat VLAK NA de vaccinaties .
  Mensen , laat je niet v/ d wijs brengen wat sommige mensen schrijven ook niet door mij.
  ONDERZOEK ZELF en kom tot de conclusie die jij maken wil

 18. @Oma. U zegt het duidelijk. Sterven met of door corona: dat onderscheid wenste men niet te maken.
  Maar bij de injecties wil men plotseling dat onderscheid dus wel maken: met of door de injecties. Terwijl we bij de injecties met gezonde mensen (!!) te maken hadden, die na de injectie ernstige bijwerkingen kregen of zelfs stierven. Waar bij corona de gestorvenen meestal al behoorlijk ziek of verzwakt waren.
  Daarmee zijn de injecties gevaarlijker dan corona.

  En aan @Frank zou ik willen zeggen dat het toch échte wetenschappers zijn (mensen die zich hun werkzame leven verdiepten in deze materie) die zich zorgen maken over de plaatsen waar het mRNA zich zou kunnen manifesteren. O.a. Dr. Bhakdi wees op de haarvaten die klonteringen zouden kunnen gaan krijgen. Het is allemaal dus helemaal niet grondig onderzocht vanwege de zogenaamde tijdnood.

 19. Twanneman 10.45 uur.

  Van de vaccins die je noemt is alleen het vaccin van Novavax op de “ normale ouderwetse “ manier gemaakt.
  En het werkt ook via je eigen immuunsysteem dat maakt na toedienen van het vaccin ZELF de antistoffen.
  Dit is betrekkelijk veilig.
  Ik zeg betrekkelijk omdat het ook niet alle gang are testen die nodig zijn om een vaccin op de markt te brengen. Zij; doorlopen.
  Maar de principe werking van dit vaccin is veilig…. geen Spike proteïnen en geen genetisch materiaal erin.❗️

  Dit integenstelling tot alle overige vaccins wat binnen de celwand de ribosomen aanzet tot het produceren van “ antistoffen door de Spike eiwitten “ Deze laatste zijn gevaarlijk voor het lichaam omdat niemand weet wannner de productie vanspike eiwitten in je lijf stopt. En ze kunnen door je hele lichaam verspreid worden en in diverse orgaanstelsel schade aanrichten.
  Zie het Europeesche meldpunt van bijwerkingen medicijnen. Al vanaf het begin van de vaccinatie op Europeesch 12.000 doden.
  Het is een grof schandaal dat er geen moratorium op dit soort middelen komt.
  Dat zeggen de wetenschappers in bovenstaand artikel ook.

  Anna: ook dit vaccin, Novavax, is niet ‘veilig’ en bevat net als het Pfizer-vaccin nanotechnologie. Maar er zit dus géén mRNA in. De nanotechnologie wijst er echter op dat er op celniveau wel
  degelijk bepaalde manipulaties kunnen plaatsvinden. Dit is dus geen : “ouderwets” vaccin. Mod.

 20. Als er wereldwijd miljoenen doden gaan vallen van die troep zijn ze nergens meer veilig en hoop ik dat ze allemaal opgehangen worden! Per direct! Alle media die het nog steeds onder de tafel willen steken gaan in de hens! Op een gegeven moment is het echt afgelopen.

 21. @Krit Noot schreef:
  01/06/2021 om 6:13 pm
  “Deze berichtgeving over vaccinatiedoden is zeer misleidend en creëert een bepaalde beeldvorming. Het betreft doden na vaccinatie en niet doden door vaccinatie.
  Als je 96 jaar oud bent en ongeneeslijk ziek bent met een levensverwachting van nog enkele maanden en je haalt een vaccinatie en sterft vervolgens dan tel je dus mee bij de doden na vaccinatie. De stelling dat je dan een vaccinatiedode bent is compleet onjuist.”

  Zo werden virus/corona-doden ook misleidend voorgesteld, er zijn het afgelopen jaar geen doden door andere oorzaken meer gevallen dan enkel het coronavirus?

  Als je 96 jaar oud bent en ongeneeslijk ziek bent met een levensverwachting van nog enkele maanden en je sterft vervolgens aan ouderdom en terminale ziekte dan telde je mee bij de corona-doden door het VIRUS, ook al was je niet besmet of ziek door het corona virus.
  De stelling dat je dan een corona-dode bent is en was dan ook compleet onjuist.

  Er is zelfs geen seizoensgriep meer geweest, het was allemaal corona wat de klok sloeg maar dat geloof je dan wel.
  Bovendien zijn die woordspelletjes intussen doorzichtig:
  Het betreft doden NA vaccinatie – dat impliceert dat het enige dat in de toestand veranderd was voor de gezonde mens de vaccinatie was en de vaccinatie dus logischerwijs de oorzaak wel moet zijn van overlijden.
  Doden DOOR vaccinatie is hetzelfde want de enige verandering in toestand van de gezonde mens was de vaccinatie met als gevolg overlijden.
  Of je het nu na of door vaccinatie noemt, de oorzaak blijft hetzelfde: de vaccinatie.
  Over misleiding gesproken, hé?

 22. @een bange moeder door xandernieuws schreef:
  01/06/2021
  Waarom val jij de boodschapper aan voor de boodschap?
  Xandernieuws geeft toch maar informatie en daar doe jij toch mee wat je wil?
  Je gelooft het of je gelooft het niet.
  Je bent toch vrijwillig gevaccineerd? Ben je nu opeens bang omdat je gevaccineerd bent? En boos op xandernieuws omdat nu blijkt dat je je hebt laten vangen door tv-virologen, msm leugenmedia en politici te geloven?
  Dat heb je alleen aan jezelf te wijten dan, jij hebt je vrijwillig als proefkonijn voor dit experimentele vaccin aangeboden dus wijs nu niet naar Xandernieuws omdat jij bang wordt van een artikel over de geschokte reactie van de virale immunoloog, kanker onderzoeker en vaccinspecialist professor Byram Bridle na zijn onderzoek over wat mRNA vaccins in het lichaam aanrichten.
  Men wist dat deze vaccins nog nooit op de mensheid werden gebruikt en dus experimenteel zijn.
  Iedereen, en jij ook, hebt internettoegang om zelf volledige informatie, ook over vaccinatieschades, op te zoeken om een mening te kunnen vormen over vaccinatie en voor je besliste om je te laten vaccineren, dus wijs nu niet boos naar anderen voor de keuze die jijzelf maakte.

 23. Ik word ouder , ben nog vergeten om wat op te schrijven.
  Ik denk dat nog steeds een ommekeer mogelijk is MAAR ben wel met Xander eens MASSAAL OPSTAAN anders is het over/sluiten .

 24. Rutte gevaccineerd ? LEUGEN , de koning gevaccineerd leugen , ja , Rutte gezien op foto , zeker zoutoplossing gekregen , is zeker (vaccin ? ) overhandigd door een of andere hotemetoot !
  De mensen van de vaccins, Kuipers,Osterhaus, v.dissel gommers enz.krijgen het vaccin niet, of belazeren (zoutopl.) de kluit. En niet anders.
  Mensen, laat je niets wijsmaken

 25. Dus de vaccins met virale vector en virus eiwit zijn dan veel veiliger?
  Dus AZ, Janssen, Sanofi, Sputnik V en Novavax.

 26. Ik heb hier zo eens de reacties gelezen en kom tot de conclusie dat de “staat” heel veel moeite doet om deze site ongeloofwaardig te maken door een trollenleger hier te laten reageren zal wel met een vpn server gebeuren denk ik.
  Xander plaats deze reacties toch niet op “hun” sites plaatsen ze ook de tegenreacties niet, je moet ze gewoon met hun eigen methodes aanpakken de trol frank alias walter alias bang nep moedertje krijgen hiervoor betaald denk ik want zijn reacties getuigen van een intense domheid en ongezond links verstand
  Weren deze post Xander

 27. Wat is het verschil tussen een kanker immunotherapie en deze spuit? Het technische verhaal.

 28. Zijn dit de “ tijden van Noach”❓Waar de Here Jezus over sprak.
  Het lijkt er wel op.
  Jezus zei heel duidelijk, “ let op die tijden !”
  Dus ook een waarschuwing voor ons.

  Gerenommeerde wetenschappers zien het gevaar van de besmettelijke ziekten gevolgd door een niet zo erg kosjere vaccinatie golf, die ons min of meer wordt opgedrongen,ook.
  Deze gerenommeerde wetenschappers hebben tot nu toe niet veel gezegd, en terecht want dan stond / staat hun baan op het spel.
  Net als wat ik zelf ervaar. ( mijn vrijwilligers baantje kan w.s. Niet meer, ik heb geen betaald werk meer )
  Als je zegt dat je niet gevaccineerd wilt worden en daar mijn argumenten bij vertel word je aangekeken alsof je een gevaarlijke diersoort bent.
  Dit komt ook grotendeels door ONWETENDHEID, mensen hebben zich niet verdiept in wat er in de wereld aan de hand is en wat deze “ vaccins” ( genetische modificerende middelen ) zijn. ( Daar ligt mijns inziens de sleutel “ weten en zien wat er in de wereld aan de hand is❗️“

  Zondag had ik hierover een gesprek en vertelde ik dat ik op grond van wat Jezus ons zegt over de tijden van Noach, en de blokkade van geneesmiddelen voor Corona en de samenstelling van het vaccin, het vaccin niet neem.
  Dit was een ambtsdrager en hij schrok zich naar!
  Hij zei waarom weten we dat niet……….
  Tja daar hangt het op, elk mens heeft zijn of haar eigen verantwoordelijkheid, wordt er dan gezegd, en we houden geen rekening meer met wat de HEERE GOD ons zegt.
  En we zijn zo druk dat jezelf hierin verdiepen teveel tijd vraagt.

  Nu deze wetenschappers gaan praten en vertellen dat het vaccin ronduit gevaarlijk is MOETEN ze wel uitleg geven.
  Nu gaan ze ook inzien dat informatie onthouden gelijk staat aan medeplichtigheid, voor de grote gevolgen die er mogelijk aan gaan komen.
  En zo voel ik het ook.
  Ik voel mezelf schuldig als ik niet vertel aan mensen om mij heen, wat ik weet.
  Vele artsen zijn deze wetenschappers voorgegaan, in Nederland wil ik dr Elens noemen “ Chapeau voor deze man “ die in het begin van de pandemie al meteen Hydroxychloroquine en later Ivermectine gebruikte met goed resultaat.
  Waarom wordt hij de mond gesnoerd, en verboden om deze middelen te gebruiken ….. nu komen er steeds meer situaties in de wereld dat uit pure noodzaak overgaat to het gebruik van deze middelen met zeer goede resultaten. ( Mexico, Peru, India❗️) een beetje zoeken op internet en YouTube en je zult het vinden.
  Kijk ook eens op de website (“ zelfzorg Covid-19 “ )

  In de tijden van Noach waren de mensen ook met heel, andere dingen bezig, ze zagen het “ grote teken “ wat God hen 120 lang gaf…..” het bouwen van een formaat Mammoettanker op het droge” dat zagen ze wel, met hun ogen maar ze BEMERKTEN HET NIET . Is dat met ons ook zo. ❓

  Het lijkt er veel op.
  De zonen van God ( Gen 6) die gemeenschap hadden met de dochters van de mensen veroorzaakten ook een” genetische verandering” .
  Dit verteld de Bijbel ons duidelijk.
  Er ontstonden reuzen.
  Hun genen waren niet meer zoals ze oorspronkelijk geschapen waren, dus kon God wat Hij beloofd had aan Eva en Adam iemand zenden die de satan de kop zou vermorzelen, niet meer voor hen zijn omdat ze hybride wezens waren geworden. Geen genen meer zoals God hen geschapen had, maar anders, half mens, half engel, met als resultaat reusgroei.
  Daarom zond God de zondvloed.
  Deze engelen genen vermengt met mensen genen moesten worden uitgeroeid.
  Dit was niet zoals God de mensheid geschapen had.
  Staan we weer op “ z’on kruispunt “ in de geschiedenis.❓
  Want deze tijd zal eenmaal voorbij gaan…..
  Volg Jezus, en ken Hem in al uw wegen!
  Laat Hem besturend waken over uw leven.
  Vraag Hem om inzicht en Hij zal u niet beschaamd laten staan !
  Shalom
  Anna

 29. Mensen, ik neem het hier voor niemand op maar ik zie net juist dat Xander onheus bejegend wordt . Bange Moeder , doe mij een plezier en onderzoek de feiten, ga naar sites als VAERS, WHO, EMA, allemaal corr. pol.sites en zie daar hoeveel doden/bijwerkingen er zijn ( Hou rek. mee dat zo’n formulier invullen 30 min. kost dus w.s wordt dat door doktoren/gezondheidsmedew. zo min mogelijk gedaan dus aantal doden/bijwerkingen zal veel hoger liggen
  Onderzoek het a.u.b. !!!

  Ander onderwerp : Een paar stukjes geleden heb ik met iemand een discussie gehad over digitalisering .
  Een van de gevaren ?? : Geld wordt digitaal dan kan de overheid er gelijk bij als ze het nodig hebben ( Gelezen op Nine for News 4 jaar nog maar lees vanmorgen in een kop in de krant : Een jaar dus laten we zeggen 1-1-2023
  Overheid heeft geld nodig en haalt geld weg , in mijn beleving een vb. van totale controle ( Gevolg van digitalisering ??) Ik denk het wel !!!

  Mooie tekst : Psalm 91 1
  “wie in de Schuilplaats des Allerhoogsten is gezeten, vernacht in de schaduw des Almachtigen , met Zijn vlerken beschermt Hij u, en onder Zijn vleugelen vindt gij een toevlucht : Zijn trouw is schild en pantser
  Want hij zal aangaande u Zijn engelen gebieden , dat zij u behoeden op al uw wegen “.

 30. ik heb er nog niets van vernomen dat de vaccins giftig zouden zijn. als dat zo zou zijn dan zou heel de wereldbevolking en ook haar leiders vergiftigd zijn. Waarom die man dat beweerd is mij een raadsel. Een vriendin van mij werkt in het onderzoeklabo van de universiteit van Antwerpen en is volledig gevaccineerd en heeft daar nog niets over gezegd, dus dan is ook zij vergiftigd? Een rare opmerking van die man? Shalom

 31. Als ,,Wappie,,zijnde heb ik persoonlijk deze Politiek en Vaccins Nooit vertrouwd en via dit medium talloze mensen ,familie, vrienden, gezinsleden gewaarschuwd en ook naar gehandeld, ga op bezoek bij iedereen loopt elke winkel centrum binnen zonder mond kapje, behalve het ziekenhuis of bij dokters bezoek om dat ik daar voor of met problemen komt en er anders niet in mag dus eigen belang,en dat kan zijn maar ben alleen verantwoordelijk voor mij zelf zoals ieder mens, medisch gezien verantwoordelijk is voor zijn eigen lichaam maar voor zijn verstand.
  De talloze gesprekken die ik gevoerd met politie,bewaking of andere mensen zijn niet meer te tellen maar kon altijd aantonen dat mijn lichaam geen verstoring van ademhalen accepteerde en persoonljk OOK TEGEN DEZE WAARDELOZE NEP BESCHERMING WAS WAT NU OVERAL BEVESTIGD WORD.
  De volgende fase laten deze NEP REGERING ALLE MENSEN MET EZELSOREN LOPEN EN JEZAL ZIEN DAT VELE DIT GAAN DOEN,ja deze Regering zegt dat het HELPT, dus doe ik het maar, terwijl WIJ AL MEER DAN 10jaar bedonderd worden en leeg gestolen,dus mensen stop met deze FACADE EN LEEF.

  Bert: Max. 3 woorden in hoofdletters als accenten, zie siteregels. Mod.

 32. @Anna B. Je vergeet makkelijk dat het hier om openbare websites gaat en openbare sociale media. Het is dus helemaal niet geheimzinnig als de AIVD meeleest. Iedereen in de wereld kan meelezen.
  Er is niks geheimzinnigs aan, behalve de schuilnamen onder welke de reacties worden geplaatst.

 33. Luide Klokker schreef: 01/06/2021 om 7:50 pm | Dank voor respons & link !

 34. Op niburu stond een zeer afwijkende vaccinatie theorie, die zegt dat de vaccinatie een voorbereiding is op een komende nucleaire oorlog en dat de vaccinatie te maken heeft met het volgende http://kingmed.info/news_66/DBIBB_-_perspektiva_lecheniya_luchevogo_porajeniya ik heb de link door Google translate gegooid, deze website legt uit wat dbibb is en doet
  Wat de toekomst is en brengt weet ik niet, ik denk niet dat de komende jaren positief zullen zijn

 35. Frank: toch heb ik een actieve herinnering aan (tenminste een bericht over) een “expert” op de tv die bij hoog en laag beweerde dat de inentingsstof lokaal zou blijven.

  Voor de geneeskundigen: geen aspiratie in de instructies, waarom? Plaats van injectie: links (het dichtst bij het hart) of rechts, zou dat misschien kunnen uitmaken? Ook hier geen instructie over. Dosering: voor iedereen gelijk, zowel jong als oud, waarom? Maar bij Janssen loopt parallel nog een onderzoek hierover. Overal zijn er berichten dat er ook gespoten wordt met een placebo, dus waarom zou dat niet gebeuren met verschillende doseringen (NL produceert de meeste of een na meeste adverse reactions binnen alle EEA landen en krijgt dus misschien de hoogste)? Dan de matige kwaliteit bij opschaling van de produktie: het onderzoek in Ulm laat zien dat er bij AstraZeneca in sommige batches meer humaan (van een abortus afkomstig) eiwit aanwezig was dan werkzame stof. Bij het eerdere EMA lek bleek er een vergelijkbaar probleem te zijn met incompleet, beschadigd m-RNA.

  Nu zien we bij Moderna’s eerste injectie dat er in het bloed eerst een onderdeel van de spike (S1) te zien is (met een piek na 5 dagen) die pas na 14 dagen verdwenen is en na 15 dagen kon men de volledige spike (S1-S2) voor het eerst aantonen. Het waarom is niet bekend.

  Weten de witte jassen wel wat ze aan het doen zijn of laten ze gewoon maar hun lucratieve Frankenstein pitbull (“goh, dat doet ‘ie anders nooit”) los en anderen mogen het puin opruimen?

 36. Wie zijn ziel en zaligheid laat afhangen van een corrupte overheid, die het recht meent te hebben op de stoel van de huisarts te mogen zitten en een verplichte medische handeling voorschrijft om vrijheden te verdienen, moet vooral zijn gang gaan.
  Iedereen heeft zelfbeschikkingsrecht en dient zelf te kunnen kiezen voor welke medische behandeling te gaan.
  Dat werkende medicijnen werden verboden zegt echt alles over de ware agenda achter deze covid hysterie. Nog nooit werd voor een griepvirus een hele bevolking gevaccineerd, dit werd alleen met risicopatienten gedaan, en dan nog hielp het slechts voor een zeer beperkt aantal mensen. Het gaat om een agenda om mensen te dwingen zich aan een goddeloze dictatuur te onderwerpen en vrijheden voortaan te verdienen op basis van totalitaire controle. Digitalisering van het hele maatschappelijk bestel is het doel, oftewel, ontmenselijking. En zo vervult deze Satanskliek straks het Openb.13 scenario.

 37. Frank/Walter heeft wel een punt. Rare opmerking van een Nobelprijswinnaar. Laat mij tweewekelijks inenten met een tosteronbevorderende substantie. Als dat in de bilspier zou blijven, zou dat weinig zin hebben, dunkt mij zo.

 38. Ik heb al eerder geschreven dat onze vriend en buurman zich wilde laten inenten onder de druk van zijn zoon .Zijn vader dubbele docteur en proffesseur aan de universiteit in Parijs in wiskunde, 74 jaar oud, HBS met 15 jaar.
  Ik spotte en vroeg zoekt je zoon een ervenis? 15 dagen na zijn tweede Moderna hebben mijn vrouw en ik hem dood op zijn toilette gevonden . Dus aan mijn lijf geen polonaise ondanks onze 78 jaar

 39. Vreselijk. Hoe moet het nu verder als zelfs de aivd meeleest?
  Simpel, houd u aan de siteregels. Mod.

 40. Goed artikel Xander omdat het puntig geschreven. Dat is de enige manier om door de indoctrinatie van de overheid heen te prikken gezien de felle reacties op deze site.

  De propaganda van de overheid is allemaal gebaseerd op  Hypothesen (=aannames zonder bewijs) en het herhalen van deze aannames.

  If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it.
  (Joseph Goebels)

  Zo van:

  Artikel 1: De oplossing is het vaccin

  Artikel 2: Als iemand ooit twijfelt dat het vaccin de oplossing is moet hij artikel 1 nog een keer lezen…

  Christenen krijgen de opdracht om voor anderen te zorgen en worden er in Jacobus aan herinnerd dat het verkeerd is om goede daden na te laten. Als we alle feiten in overweging nemen, moeten we moedig zijn en een standpunt innemen voor wat we weten dat juist is, ondanks de gevolgen. We moeten ook onze plicht in overweging nemen om anderen te waarschuwen als we denken dat hun gezondheid of leven mogelijk in gevaar is. Mensen zijn vrij om hun eigen keuzes te maken. Het is echter niet meer dan eerlijk dat ze alle informatie hebben die nodig is voor geïnformeerde toestemming.

  https://76ulyceviecp3pigsjp3a6dhnm-ac5fdsxevxq4s5y-vaxxter-com.translate.goog/faith-trust-or-science-the-covid-vaccines-part-2/

 41. Wauw, bevolkingsreductie?
  Denk eerder aan de gevolgen voor gevaccineerden als de volgende nieuwe versie van het SARS-virus uitbreekt, wat onvermijdelijk is daar het nu wereldwijd verspreid is onder allerlei soorten zoogdieren, gedomesticeerde zowel als wilde. Niet zomaar een nieuwe variant maar een echte mutant.
  Meteen het enige wat nooit getest werd op mensen, om voor de hand liggende redenen want de enige twee andere versies, SARS en MERS, zijn 10% tot 30% dodelijk. Nooit getest dus, en daar hebben de fabrikanten zich tegen ingedekt met “geheime” clausules in de verkoopsovereenkomst met de EU. Geheime tussen aanhalingstekens want die clausules zijn allang gelekt en verschenen zelfs in de kwaliteitspers, de betere versie van de mainstreammedia.
  In het ergste geval wordt elke gevaccineerde bij de volgende uitbraak een hoogrisicopatiënt. En dat die uitbraak er komt staat vast, enkel wanneer weet niemand. Daarom zijn deze vaccins verantwoord voor mensen die nu al een hoog risico lopen met covid. De gezonde sterkere personen kunnen zich best van vaccinatie onthouden tot dit helemaal uitgeklaard is, want het kan zeker dat de vaccins helemaal niet dat ernsige gevolg zullen hebben, maar dat weet niemand zeker. Beschreef hier enkel het ergst mogelijke scenario waar de producenten zich dus tegen ingedekt hebben in de verkoopsovereenkomsten met de overheden, anders was er helemaal geen vaccin.

 42. Xander,
  Wat een fijne journalistieke arbeid op deze site. Dankbaar dat je schrijft!
  Ik herken de “broeders en zusters” van de kleine kudde.
  Ik herken de oprechtheid en de liefde voor Christus onze HEER!
  Ik deed de ATO (Agogisch Theologische Opleiding) en ben kritisch Christen en leerling van Jesus Messias.
  In de GEEST herken ik de Zijnen.
  Laat U niet misleiden, links of rechts, maar ziende Op Jezus, onze Leidsman en voleinder van ons geloof! Hebr. 12:2.
  De Heer God onze Vader zegene U rijkelijk!

  Shalom!
  Joost
  Joost

 43. Blijkbaar worden de gepensioeneerden niet meer ziek als ze besmet worden , dus de vaccinatie werkt wel degelijk , ik zie nu heel veel oudjes die dichte kontakten hebben en niet meer ziek worden , anderzijds liggen er nu veel meer 40 en 50 plussers in ziekenhuis die nog geen kans op een vaccine hebben gekregen , op korte termijn is het nu toch beter als aangekondigd op Xandernieuws , verder zou ik willen zeggen dat sommige werknemers aan veel hogere dossissen schadelijke stoffen worden bloodgesteld daarbij zijn de mogelijk gevaarlijke stoffen in een vaccine te verwaarlozen
  bv asbest , zware metalen , straling asseton tolueen , thinner tricloor ethaan en dan nog de rokers en drankverslaafden en stress en angst aanjagen voor het vaccine is ook niet gezond
  graag enige nuancering

 44. De waarheid blijkt voor meer en meer mensen te ongemakkelijk. Liever de leugen dan maar, helaas blijven de feiten … feiten. Gisteren de Sputnik gekregen, naar eigen wens, kwestie van de minst dodelijke naald te kiezen. Niet omdat het moest, niet omdat ik wou reizen. Maar omdat ik nu nog keuze had, die keuze verdwijnt straks ook heel snel. De slimme lezer weet alvast in welk land ik verblijf. In het hospitaal wachte ik rustig af in dezelfde rij als Ffeizer. Toen het mijn beurt was wist men mij te vertellen dat het Sputnik vaccin eerst klaar gemaakt moest worden en dat ik even moest wachten. Toen realiseerde ik me dat al die voor mij en achter mij de Ffeiser gifspuit hadden gekozen … de zelfmoord rij. Veel geluk …

 45. Als hier niet zoveel geschreven was over de antichrist Obama, de ineenstorting van het financiële systeem , de elk jaar uitbrekende wereld oorlog enz. enz. , dan zou ik het nog bijna gaan geloven….

 46. Is er iemand die inhoudelijk wat kan zeggen over eventuele gevaren van de SNELTEST?
  Een must om zonder vaccinatie-ID nog ergens aan mee te kunnen doen (=inderdaad pure discriminatie!).

  Dat deze zo diep ingebracht moet worden in de neus tot bijna tegen de hersenen verbaasd mij, o.a. omdat bijvoorbeeld een dna-sample relatief eenvoudig vanaf de binnenzijde van de wang wordt genomen. Is er echter onderzoek gedaan naar de samenstelling van het sneltest-staafje? Wordt er ‘iets’ binnengebracht, zo diep? Of is dat onzin…?

  Ben benieuwd naar wat hierover bekend is, alvast bedankt.

  PS___Iedereen die zoveel moeite heeft met deze website… wat doet u hier dan?
  Kort en bondig, ik ben XN zeer erkentelijk!

 47. “… AIVD, die hier ook meeleest…”
  Xander, dit meent u toch niet? 😳😬😲😵

  Natuurlijk leest de AIVD mee, dat doen ze met alle websites, zeker als er bedreigingen in de reacties staan, die alternatief nieuws leveren. Mod.

 48. Deze berichtgeving over vaccinatiedoden is zeer misleidend en creëert een bepaalde beeldvorming. Het betreft doden na vaccinatie en niet doden door vaccinatie.

  Als je 96 jaar oud bent en ongeneeslijk ziek bent met een levensverwachting van nog enkele maanden en je haalt een vaccinatie en sterft vervolgens dan tel je dus mee bij de doden na vaccinatie. De stelling dat je dan een vaccinatiedode bent is compleet onjuist.

 49. Wat een gore onzin heb jij niks anders te doen dan mensen geestelijk kapot te maken ????

  Ooit krijg je de rekening gepresenteerd..niet door mij maar door personen die niet reageren, niet waarschuwen maar meteen actie ondernemen.

  Dus ga vooral zo door joh !

  Dreigen is volkomen onacceptabel, u bent hier gast en als de inhoud van de artikelen u niet bevallen gelieve hier niet meer te lezen. We zullen uw dreiging laten staan voor de AIVD, die hier ook meeleest. Mod.

 50. Ik ben benieuwd na een 2 jaar hoe het dan uitziet met ons gewillig volkje. Vrijheid? Gezondheid?
  Groetjes en succes er mee!

 51. Hier wordt je toch zo moe van….
  Allemaal worden zonder daden.
  Is er in tussen al iets veranderd? Nee!
  Geef één goede reden waarom er niks gedaan wordt. Bang? Of blaffende honden.
  Één persoon kan niks, grote groepen/landen wel.

 52. Ach, mensen willen nu eenmaal op vakantie en hun baan en huurwoning behouden. En kinderen worden met ijsjes naar prikcentra gelokt. Dit bericht zal, net als alle eerdere waarschuwingen, totaal geen effect hebben op de enorme vaccinatiebereidheid bij het volk. Grapjashaus heeft zelfs beloofd dat als we ons braaf laten vaccineren we straks op grote schermen naar het voetbal mogen kijken ! Er is dus geen houden meer aan.

 53. Waarom werd mijn recente reactie niet geplaatst?
  Een inhoudelijke reactie ie toch het minste wat ik mag verwachten.

  Er wordt hier niet 24/7 gemodereerd, u zult dus geduld moeten hebben en als Gast uw toon matigen.Post u ook onder de naam Frank ? welke posting bijna identiek is aan uw post Mod.

 54. Geachte, met alle respect maar de aanhef van het artikel getuigt van nog niet het minst basale medische inzicht. ( Ik kan het weten, ik heb 40 jaar als verpleegkundige gewerkt. )
  Niets wat in het lichaam ingespoten wordt blijft ” hangen ” op de plek van het injecteren , maar verspreid zich altijd doorheen het lichaam . Alleen de bloed-hersenbarriere is meestal een obstakel dat moeilijk gepasseerd wordt.

  Hiermee wint u niet echt aan geloofwaardigheid .
  Groeten, ×
  Walter Bruggeman.

 55. Depopulatie, dat is het doel waar de duivelse organisaties naar streven. Niets meer of minder dan dat, dit artikel is het zoveelste bewijs hiervan.

 56. De vaccinproducenten en hun lakeien in de mainstream media en politiek hebben tot nu toe steeds volgehouden dat de Covid mRNA vaccins ‘veilig’ zijn, en dat het gevaarlijke Spike proteïne waar deze vaccins het menselijke lichaam voor coderen voornamelijk dichtbij de plek van inenting, dus in de schouderspier, blijft. Kritische wetenschappers die waarschuwden dat dit wel eens niet het geval zou kunnen zijn, werden genegeerd of belachelijk gemaakt, maar blijken nu definitief gelijk te hebben gehad.

  Sorry? Serieus ??? Ik bedoel ik heb geneeskunde gestudeerd en als je de fysiologie en anatomie van de mens kent dan weet iedere onbenul dat wat je inspuit zich altijd via de bloedbaan door het lichaam verspreid, en zeker als cellen zelf worden aangezet tot het produceren van producten. Afval stoffen uit spieren worden ook afgevoerd naar de lever en nieren en longen om uitgescheiden te worden en dus zullen deze spike eiwitten dit ook doen. Stelletje amateurs !!

  Post u ook onder de naam Walter Brugman ? Uw post is bijna identiek. Mod.

Comments are closed.