‘Voor longen zeer giftige substantie in blauwe mondkapjes; Miskramen sinds vaccinaties met 366% gestegen’

—————————————————————————————————————————————–

Blauwe mondkapjes waren verplicht op Canadese scholen, maar mogen onmiddellijk niet meer worden gedragen – 475% meer miskramen door Pfizer vaccin, 150% meer door AstraZeneca vaccin

—————————————————————————————————————————————–

Twee berichten bevestigen andermaal hoe schadelijk het corona beleid in de landen is waar strenge maatregelen zijn genomen. Health Canada heeft een officiële waarschuwing afgegeven dat de ook in ons eigen land zo bekende (en gehate) blauwe mondkapjes – die overigens ook in het grijs verkrijgbaar zijn – een asbest achtige substantie bevatten ‘die snel giftig is voor de longen’. Dichter bij huis blijkt het aantal miskramen in Groot Brittannië sinds het begin van de vaccinaties in de eerste zes weken met maar liefst 366% te zijn gestegen.

De in China geproduceerde blauwe mondkapjes zijn in Nederland al maanden in gebruik, waar ze in bijvoorbeeld Duitsland en Canada nog maar kort geleden verplicht zijn gesteld. Health Canada onderzocht ze, en ontdekte microscopische grafeen deeltjes die ernstige longschade kunnen veroorzaken indien ze worden ingeademd.

Grafeen wordt vooral gebruikt voor het filteren van virussen, bacteriën en chemicaliën uit vloeistoffen, en is tevens basis bestanddeel van CO2 filters. Grafeen zou zelfs het zout uit zeewater kunnen filteren. Het is dus een geweldig materiaal, behalve als het in je lichaam terecht komt.

‘Scholen verbieden blauwe mondkapjes, kinderen ademen giftig grafeen in’

Zorgmedewerkers in Quebec uitten al enige tijd hun zorgen over de blauwe mondkapjes, die bij kinderen het gevoel geven alsof ze kattenhaar moeten inslikken. Dat blijken dus vezeldeeltjes met grafeen te zijn. Health Canada en de provinciale overheid van Quebec adviseren daarom onmiddellijk te stoppen met het dragen en verspreiden van deze kapjes, die in Canada het typenummer SNN200642 hebben en op scholen in het hele land worden gebruikt.

Eerder werden vergelijkbare mondkapjes – eveneens meestal blauw – van het type MC9501 al uit de handel genomen omdat ze onveilig werden bevonden. Ondertussen waren in Canada al wel 31,1 miljoen van deze mondkapjes verspreid.

Een aantal scholen hebben de ouders van kinderen aangeschreven om alle ongebruikte kapjes in te leveren. Omdat het feitelijk om potentieel gevaarlijk chemisch afval gaat worden ze naar opslagplaatsen gebracht, waarna de overheid moet beslissen wat ermee moet gebeuren. Sommigen schrijven dat verplichte mondkapjes op scholen dus neerkomt op kindermishandeling, en er daarom rechtszaken over aangespannen kunnen worden.

‘Hadden deze spullen niet eerst moeten worden getest?’

‘Zouden al deze spullen niet VOORDAT ze de fabriek verlaten moeten worden getest?’ vroeg een CNC News commentator zich af. Hij uitte zijn boosheid over het ‘act now, think later’ beleid van de overheid (1), dat we ook zo goed kennen van de Nederlandse regering aangaande de lockdowns, social distancing, mondkapjes, avondklokken als vaccinaties, en overigens ook het klimaat.

Mondkapjes en vaccins worden dus in feite wèl getest, maar ‘live’, op de bevolking zelf. Miljarden mensen zijn zo tot onwetende proefkonijnen gemaakt.

366% meer miskramen door Pfizer en AstraZeneca vaccins

Nog meer slecht nieuws: volgens officiële cijfers van het MHRA (Medicines and Healthcare produce Regulatory Agency) is het aantal miskramen in Groot Brittannië tot 7 maart 2021 met maar liefst 366% gestegen. Begin december werd in het land begonnen met de corona vaccinaties.

We hebben vorig jaar ruim van tevoren links naar de officiële bijsluiters en zorginstructies van het Pfizer vaccin geplaatst, waarin expliciet staat dat dit vaccin niet aan zwangere vrouwen mag worden gegeven, en dat ook mensen die nog zwanger willen worden het beter niet kunnen nemen. We vragen ons af hoeveel mensen – als die er al zijn – in Groot Brittannië en ook Nederland deze bijsluiter onder ogen hebben gekregen alvorens ze in een vaccinatiestraat hun mouw opstroopten.

In eigen land hoogstwaarschijnlijk helemaal niemand, aangezien ‘onze’ minister van Volksgezondheid op TV iedereen die het waagde te vragen wat er precies in de vaccins zit, belachelijk probeerde te maken. (Probeerde, want hij maakte naar mijn mening enkel zichzelf onsterfelijk belachelijk met zijn absurde ‘frikandel’ vergelijking. En denkt u maar niet dat een rechtszaak iets zal uitrichten, want de afgelopen jaren hebben aangetoond dat de rechterlijke macht enkel nog overheidsbeleid sanctioneert.)

De dierproeven met deze vaccinaties zijn nooit voltooid, zo heeft de Britse overheid toegegeven. Daarom adviseert Londen dat ‘zwangerschap moet worden uitgesloten’ voordat vrouwen zich laten vaccineren. Volgens sommige kritische wetenschappers zou die uitsluiting wel eens permanent kunnen worden als vrouwen zich sowieso laten injecteren, omdat uit enkele van de genoemde dierproeven is gebleken dat een enorm percentage onvruchtbaar werd. (Zie bijv. ons artikel van 11 januari: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken).

Britse overheid waarschuwt voor risico’s voor pasgeborenen en zuigelingen

Inmiddels waarschuwt de Britse overheid dat ‘risico voor pasgeborenen en zuigelingen niet kan worden uitgesloten. Covid-19 mRNA vaccin BNT162b2 (Pfizer) moet niet tijdens het geven van borstvoeding worden gebruikt.’ Met andere woorden: deze potentiële mRNA/DNA schade kan dus aan jonge kinderen worden doorgegeven. Zie ook ons artikel van 24 februari:  Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken , waarin wetenschappers constateerden dat de nano deeltjes de bloed/placenta en bloed/brein barrière kunnen doorbreken, en zo onherstelbare schade kunnen veroorzaken.)

Desondanks hebben artsen en zorgmedewerkers in het land gewoon massaal de spuit in zwangere vrouwen gezet, met dus een enorme stijging van 366% van het aantal miskramen. Uit nader onderzoek van de statistieken blijkt dat de stijging sinds 24 januari voor het Pfizer vaccin al 475% bedraagt, en voor het AstraZeneca vaccin 150%. Naarmate meer ongeïnformeerde mensen zich laten vaccineren, zullen deze percentages vermoedelijk nog verder stijgen. (2)

Xander

(1) Natural News
(2) Natural News
Afbeelding: Alexandra_Koch , Pixabay 

Zie ook o.a.:

29-03: Covid vaccins richten volgens officiële EU statistieken slachting aan in Europa|
28-03: Pathologie professor noemt mondkapjes ‘devil in disguise’ en heimelijke ‘pandemie aandrijver’|
16-03: Strafrechtelijk onderzoek naar AstraZeneca nadat leraar sterft na vaccinatie, maar Italië gaat gewoon door met inenten|
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
28-02: Tijdens SARS-1 werd 110.000 dollar boete gezet op promoten mondkapjes als bescherming
25-02: ‘Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis’ (/ Corona lockdowns, social distancing, mondkapjes, avondklok, testen en vaccinaties ‘grootste onrechtmatige zaak aller tijden en grootste misdaad tegen menselijkheid ooit’)
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
20-02: Dit land vergat Covid-19 vanaf de zomer compleet en deed niets (/ ‘Het is alsof er niets is gebeurd, alles zit weer vol’)
19-02: Peer-reviewed studie: ‘Covid dodental minstens 1600% overdreven’
16-02: Zweedse stad verbiedt dragen mondkapjes op school vanwege grote risico’s en ontbreken wetenschappelijke bewijs
16-02: Professor Pierre Capel: Kinderoffers waren toch verleden tijd? (/ Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
09-02: Wetenschappelijk verzet groeit: Pfizer vaccin volgens British Medical Journal slechts 19% effectief
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
28-01: Experts zeggen dat we nu twee, drie of misschien wel vier mondkapjes moeten dragen
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is (/ Oxford/AstraZeneca vaccin minder dan 8% effectief bij 65-plussers)
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’
19-01: Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns
17-01: Peer-reviewed Stanford studie vindt geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland|11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid
08-11: Grootste studie naar mondkapjes ooit toont aan dat ze niet of nauwelijks helpen
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
22-10: Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’ (Mondkapjesplicht, anderhalve meter en straks mogelijk ook avondklok om te testen hoever het volk zich met zinloze maatregelen laat onderdrukken)
14-10: (/ Mondkapje komt neer op het proberen tegen te houden van fruitvliegjes met kippengaas, en beschermt noch jezelf, noch anderen’)
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
20-08: Top corona expert Zweedse overheid: Heel gevaarlijk te denken dat mondkapjes bescherming bieden

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 

40

 1. @ Mimi reactie van 1-4-2021/1:22 p.m

  Amen!!
  Zijt sterk en heb goede moed, vreest niet, en ontzet u niet zei koning Jehizkia tegen het volk
  want met ons is meer, dan met hem.
  Met hem is een vleselijke arm, maar met ons is de Heere, onze God, om ons te helpen
  2 Kronieken 32:7en8
  We hebben nodig dat God onze ogen opent, opdat we alles met geestelijke ogen kunnen zien.
  Zoals Elisa aan God vroeg om zijn knecht(die bang was) te laten zien wat hij mocht zien, namelijk dat er een heel leger aan vurige paarden en wagens rondom Elisa stond om hem te hulp te komen
  2Koningen 6: 15 t/m 17

 2. Naast grafeen, kan er in bepaalde mondkapjes ook formaldehyde zitten.
  Ik heb een aantal in plastic verpakte, en in China(!!) geproduceerde mondkapjes.
  Bij het openen van de plastic verpakking komt je enorme een formaldehydegeur tegemoet.

 3. In een reflex op dat wat er in Duitsland gebeurd is het vaccin van AstraZenica alweer eens on hold gezet voor 60+. Iedereen die die rotzooi nu nog laat prikken is volgens mij serieus niet goed bij zijn hoofd. Om nog maar te zwijgen over de rest. De bijwerkingen zijn met name op de lange termijn van geen enkel vaccin bekend en bestudeerd.
  De indianenverhaaltjes over de ongelooflijke effectiviteit zijn ergens uit een duim gezogen om de andere vaccins niet ook in de kliko te doen verdwijnen.
  Maar het is wel waar die troep thuis hoort natuurlijk

 4. @piep schreef:
  01/04/2021 om 1:39 pm
  “Beste Vladi,
  mijn top-advokaat is reeds gekozen moest ik mij verplicht laten vaccineren …Ik ben de énige onwillige in mijn gezin …”

  Sterkte voor jou en hou vol, piep!
  Vraag eens of de rest van je gezin reeds hun begrafenis voorbereidingen getroffen hebben voor de vaccinatie, ingeval…?
  Blijkbaar moeten er eerst voor hun neus mensen doodvallen na vaccinatie voor ze het willen geloven.
  En wees niet bang, verplicht zal het niet worden want dan kan de schuld bij de overheid gelegd worden voor schadelijke nevenwerkingen en vaccinatie slachtoffers door gedwongen vaccinatie en dat risico nemen ze niet – het moet vrijwillig blijven zodat de gevaccineerden zelf schuldig zijn als het misloopt (en ze weten dat het zal mislopen want het is tenslotte een experiment!) eigen schuld, dikke bult moet het zijn en blijven.
  Afwachten en kijk wat de vaccinatie, helaas, zal doen bij je gezinsleden, je hebt ze gewaarschuwd en meer kun je niet doen.

 5. Als we nou eens allemaal stoppen met mondkapjes dragen, dan is de mondkapjesplicht vanaf morgen verleden tijd,

 6. Beste Vladi,

  mijn top-advokaat is reeds gekozen moest ik mij verplicht laten vaccineren …Ik ben de énige onwillige in mijn gezin …

 7. Vladimir Vladimirovitch wacht geduldig af tot nog meer miljoenen domme Westerlingen wordt gevaccineerd …hahahaha !!!

  De Westerse landen (in naam van de Amerikaanse geld-god (Pfizer/Moderna/Astra Zeneca) vermoorden hun éigen bewoners ! Een tweede Holocaust !

  Domme Westerlingen ! HOE dom zijn jullie wel niet ???

 8. Heer maak dat mijn hart in elke situatie op U is gericht.
  Zodat ik Het kan zien door Uw ogen,
  en de leugens door Uw Waarheid worden belicht.
  Omdat de “beste” leugen het meest op de Waarheid lijkt en trots in schaapskleren prijkt!
  Laat mij dan alstUblieft niet vallen voor de valsstrik van Uw vijand.
  Laat mijn levenswandel op de smalle weg zijn, veilig aan Uw hand.
  Want als ik mijn oude leven wil behouden zal ik het verliezen, door het geschud kan ik niet neutraal meer zijn en moet ik wel kiezen..
  Want als ik mijn leven verlies in U zal ik het behouden en zullen de eens zo veilig lijkende bubbels knappen, alles waar ik ooit op bouwde..
  Laat mijn huis dan gebouwd zijn op de Rots. Niet vanuit eigen kracht en zelfingenomen trots.
  Want wie rein is, is vrij en heeft niks te vrezen en wie klein is, word groot en zal door U worden verheven.
  Verlost van zonde, angst en slavernij, dat betekent Uw dood en opstanding voor mij.
  Zo anders dan de brullende leeuw die kopierend, hypnotiserend en manipulerend rondgaat om mij opnieuw vast te ketenen.
  Alsof hij wil dat ik de prijs die U betaalde zou vergeten.
  Heer laat mij door deze valse strategie heen prikken en maak dat deze overbluffende machten mij niet afschrikken.
  Laat mijn blik dan helder zijn om onderscheid te maken tussen Goed en kwaad, altijd geleid door Uw heilige Geest die mij aanstuurt te leven vanuit Woord en daad.
  Daarom dank ik U dat ik mag leren zien wie U werkelijk bent, zodat ik ondanks mijn falen weer mag gaan staan op Het fundament.
  Dat ik los mag komen van deze aarde, want niets wat deze wereld mij biedt overtreft de schoonheid van Uw onschatbare Waarde!
  U bent en heeft het laatste Woord en zult afrekenen met ongerechtigheid.
  Mag ik dan ook bij U wonen net als de moordenaar naast U aan zijn kruis wiens hart vol was met spijt?
  Als dan het kaf gescheiden word van het koren, laat mij dan alstUblieft tot het laatste behoren.
  Doordrenk mij met Uw liefde laat mij in de Ware Wijnstok zijn geënt. Zodat ik nooit meer dorst zal hebben en alleen zal uitzien naar wie U werkelijk bent! Van iets beters als dat kan ik niet dromen, Moge Uw Rijk spoedig komen!

 9. Het massale testen van jongeren en kinderen is sowieso een buitengewoon nutteloos gebeuren gezien de ‘risico’s’, maar in het VK heeft men uitgerekend dat dit programma 120.000 pond kost per positief geteste jongere: https://twitter.com/deeksj/status/1377532212510359552
  Zo wordt er dus op een enorme schaal totaal zinloos met geld gesmeten. Maar IC’s uitbreiden, dat kon niet.

 10. @Elise
  Er komt hoogstwaarschijnlijk geen oorlog…dan is alles kapot waar elite zelf ook niks aan heeft.
  Het enige wat er wel komt is dat alles, maar dan ook alles kapot gemaakt wordt door onze regeringen, wereldwijd, met de opzet alles over te laten nemen door China, daarom wordt ons nu al aangeleerd 1,5 meter afstand te bewaren, dan zijn we beter te scannen door de overheid net als in China, de rest is gewoon een test of we luisteren naar die verdoemde bandieten.
  Alleen de grote concerns zoals de farmacie, zullen overleven. De elite willen buiten alle geld, ook de macht EN de controle over de mens…..Vandaar dat K. Sschwab vertelt dat we niets meer zullen bezitten en blij zullen zijn….Er zullen er maar enkele blij zijn en dat is die elite, oh ja, heeft er nog iemand nieuwe complottheorien? De vorigen zijn allemaal uitgekomen…
  Qui Bono?

 11. Mensen, het is toch klaar als een klontje?
  ZE WILEN ONS UITROEIEN!

 12. Goochelen met definities in het kader van de angstpolitiek: https://www.youtube.com/watch?v=GGN7rs6uy44 De GGD cijfers over ziekenhuisopnames zijn niet meer betrouwbaar, men gebruikt nu de cijfers van NICE en tevens wordt de definitie van ‘Covid19-patiënt’ verruimd tot alle ziektegevallen met een positieve test. Sam Brokken wees ook al op het onderzoek van prof. Gala, die eens wilde weten hoeveel échte Covid-patiënten er nu in de ziekenhuizen lagen. Hij onderzocht de dossiers en kwam tot de conclusie dat 2/3 van de ‘Covid-patiënten’ er lagen voor andere ziektes. En zo worden we dom gehouden. Wie zal zeggen dat dit ook b.v. in Curacao het geval is.

  Deze brief van een huisarts is trouwens ook zéér veelzeggend: https://www.janbhommel.com/post/brief-van-een-boze-en-verdrietige-huisarts

 13. Een Oostenrijks gerechtshof heeft de wijze waarop de regering omgaat met de PCR-testen veroordeeld. Ze mogen alleen als middel bij een diagnose worden gebruikt. Een Duitse journalist bevraagt de Duitse leiding hierover, maar krijgt geen antwoord: https://reitschuster.de/post/unfassbar-oesterreichisches-gericht-entbloesst-berlins-corona-politik/
  De Duitse grondigheid slaat helemaal door nu FFP2 maskers geëist worden. Die maskers zijn gemaakt voor werkomgevingen, maar níet voor dagelijks gebruik. Ze veroorzaken een voortdurend zuurstoftekort en happen naar adem. Het Duitse instituut voor ziekenhuishygiëne hekelt deze plicht en stelt dat zulke maskers veel te veel gezondheidsschade opleveren: https://www.krankenhaushygiene.de/informationen/824
  Je gaat toch verlangen naar een Duitse opstand zoals in Leipzig voor de val van de muur (Wíj zijn het volk en níet de partij!). Deze pseudo-medische penitentiaire inrichting moet ten einde komen.

  De zogenaamde Britse variant blijkt véél minder besmettelijk en schadelijk dan de computers hadden gedacht: https://twitter.com/hashtag/Britsevariant?src=hashtag_click
  Dat was na het Lansingerland onderzoek eigenlijk al volstrekt duidelijk. Dus die avondklok kan weer in de kast, want die werd ingesteld vanwege dat zogenaamde Britse gevaar dat de computers hadden “voorspeld”.

  De verstandige en wijze Sam Brokken (ook in gesprek geweest met De Nieuwe Wereld: https://www.youtube.com/watch?v=GGN7rs6uy44) uit België is ontslagen bij de hogeschool waar hij werkte: https://palnws.be/2021/03/hogeschool-hasselt-ontslaat-onderzoeker-die-kritiek-uitte-op-coronabeleid/
  Hij uitte kritiek op het corona-beleid en was initiatiefnemer van een open brief aan de regering. Hieraan zie je dus waarom zoveel mensen zwijgen. Ze vrezen een beroepsverbod! Zo wordt critici met serieuze bedoelingen en onderbouwingen, de mond gesnoerd door te dreigen met ontslag!
  Mensen als Maurice de Hond en Jensen krijgen veel inside-informatie van mensen die zich niet publiekelijk durven uit te spreken. Dit noemt men “het vrije westen”. Wat een gotspe.

 14. allemaal voor het tribunaal.
  duurt niet meer lang.
  Isreal en noorwegen gaan als eerste en tweede.

  Dr Reiner Fuelmich samen met 1000 topadvocaten.
  het is afgelopen met de deep state.

  fff

 15. @Krit Noot
  Een vriend van mij werkt in een groothandel waar mondkapjes verhandeld worden.
  Alles wat er daar binnenkomt komt uit China zegt hij.
  Over andere groothandels heb ik geen info maar ik vermoed dat het allemaal hetzelfde is.

 16. Voor wie is geintersseerd: dr. Vernon Coleman (www.vernoncoleman.com) heeft (onder de knop “health”) een massa aan zeer heldere en goed onderlegde artikelen geschreven. Nadeel misschien: wel in het engels. Je kunt ook zijn gratis boek downloaden: “Proof That Face Masks Do More Harm Than Good”.
  Een andere, zeer interessante website (ook Engelstalig) is http://www.healthimpactnews.com

 17. ProAsfalt schreef:
  31/03/2021 om 2:24 pm
  Verschrikkelijk, echter diegenen die zich niet laten informeren (via alternatieve media kanalen) doen net alsof het 1940 is en dat is beslist niet het geval.

  Dat klinkt anders dan wat ik van je lees ( elders ) En wat met alternatieve media? Deze en anderen? Die jij ook kent en of wellicht leest?
  Uitgangspunt is toch zelf een beeld te maken, en te toetsen aan datgene wat je verneemt op allerlei
  berichten. Dus beetje vreemd wat je nu zegt.

 18. Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat mondpampers ook maar enig nut hebben. Het tegendeel, je ademt teveel CO2 in. Als teken van gehoorzaamheid willen ratten als Rutte en de Jonge dat we ze dragen. Mooi niet dus! Je mag het weigeren om medische redenen. En wat zien we? Die domme dociele Nederlander zet zo’n ding op zijn snavel ipv massaal te weigeren. En nu blijken ze nog giftig te zijn. Ik zou zeggen, net goed. Hopelijk krijgen veel mensen er behoorlijk last van.
  De overheid is je grootste vijand. Wanneer gaan mensen dat eindelijk eens zien. Ik kan geen medelijden meer hebben met zoveel domheid.

 19. Paralele Pipido schreef:
  31/03/2021 om 2:38 pm

  dat morgello, is nog niet bewezen. het zou een psychose van mensen zijn, die op kriebel reageren. Vezels uit kleding ect. Nu kan ik dat niet bevestigen, ik heb video van duitse kant gezien, die wattenstaafjes voor pcr test onder de microscoop hadden, en bij warme ademlucht een ontdekt vezel bewoog. Bewoog dat vezel door de adem of de warmte er van?
  Hoe dan ook, die spullen die ze aanleveren, of dat nu mondkapjes ( niet klinisch geteste ! ) of de
  pcr testkit wattenstaafjes, zijn voor mij onbetrouwbaar. Ze zijn gewoon op langere duur niet goed voor je.
  Ik draag vanwege mijn werk soms beschermings middelen van 3M, stofmaskers. Maar thats it, ik word er binnen kortste keren niet goed van. Te weinig verse lucht met inspanning.
  Iedereen in mijn omgeving doet zo’n mondkapje voorbinden, als ze in openbare ruimtes komen, al is het een half uur. Ik deed het van dag een aan niet, en zal dat ook niet doen. Ik ben de enigste normale in de winkel!

 20. Eigenlijk snapt toch iedereen wel dat ademen door een stoflap ONGEZOND is. Ook snapt iedereen dat frisse lucht gezond is voor de mens.
  In een wereld die steeds kunstmatiger is geworden, schijnen mensen eenvoudige waarheden niet meer te kennen. Mensen die voortdurend naar computerschermen staren (OMT’s b.v.), verliezen het zicht op de natuurlijke wereld.
  Het is eigenlijk onbegrijpelijk dat mensen zo gemakkelijk een anti-natuurlijk gedrag, opgelegd door de overheden, accepteren. Eindelijk mooi weer en de mensen (velen van hen hebben niet eens een tuintje) zoeken de parken op voor de gezonde buitenlucht. En dan komt de politie die mensen wegjagen, want een vaccin zou beter zijn dan de zon en de frisse lucht.
  Ik krijg de indruk dat de magie van Rutte aan het vervagen is; zijn lachen lijkt steeds meer op het lachen van een boer met kiespijn.
  Ik hoop van ganser harte dat de magie van de corona-angst óók snel mag vervagen! Dat mensen bij zinnen komen, om zich heen kijken en zich afvragen wáár die ramp dan eigenlijk is.

 21. Heb door het blauwe mondkapje een dubbele flinke longontsteking en keelontsteking !Het begon twee weken geleden .Ik ben tot op vandaagniet naar artsen geweest want…Ik zou dan direkt corona hebben! En …het gaat niet om mijn longontsteking maar let op…OP DE BEHANDELING!!Daar ik zware jeugdastma heb gehad zijn het de zelfde symptomen.En…die astma symthomen zijn gewoon gepikt door de overheid om dat onder corona te zetten!Het is medische roof ..beestachtig om longkwalen te jatten !Beste lezers alsje ook een keelontsteking of longontsteking hebt koop bisovlon bij Albert heyn of apotheek,envertrouw op de Here Jezus daar komt mijn adem vanddan.Shalom!

 22. Brisant stukje weer.

  Overigens zit er textueel een enorme fout in. U schrijft:
  “En denkt u maar niet dat een rechtszaak iets zal uitrichten, want de afgelopen jaren hebben aangetoond dat de rechterlijke macht enkel nog overheidsbeleid sanctioneert.”

  Was het maar waar, zou ik willen zeggen… Sanctioneren is bestraffen of aanpakken. En dat is iets dat de zittende magistratuur juist NIET doet.

 23. hter-https://www.ed.nl/buitenland/receist-dat-belgie-alle-coronamaatregelen-binnen-dertig-dagen-schrapt~a67970ca/
  Behalve de avondklok.
  Misschien toch iets met opstand eigen bevolking te maken of Rusland/Amerika/WO2?
  Maar eh, er is nog een beetje hoop. Daarentegen denk ik, dat als je ergens naar toe wilt gaan de QR code moet gebruiken. Wel lastig als je geen mobiel hebt, zoals ik.
  Men gaat net zolang door totdat ze het systeem verandert hebben.
  Dingen die niet meer normaal zijn/gaan:
  Ziekenhuis bezoeken. Vele afspraken gaan niet door.
  Gemeentehuis, doen ook weinig meer
  Belastingdienst doet niet meer aan bezoek daar ontvangen, heel lastig bij gecompliceerde gevallen.
  Openbaar vervoer is bijna failliet.
  Veel kleine ondernemers zijn failliet of bijna
  enz enz.
  Ook bij een systeem verandering zal veel niet meer zijn en of als nu alle maatregelingen zijn/worden afgeschaft.
  Denk toch dat die oorlog nog gaat komen.
  Oh ja zelfs bij RTLZ(handel/beurzen) zender zijn ze de maatregelingen zat.
  Wens iedereen veel sterkte, want we zijn er voorlopig nog niet klaar mee.

 24. Als ik zo naar de beëdiging kijk dan zie ik een omzicht staan kapot gemaakt door die lieg beesten en wij maar stemmen bah wil alle dagen wel een vlag uithangen voor Pieter

 25. @Paralele pipido

  Sinds het einde van de vorige eeuw bevat de lucht die wij inademen superkleine synthetisch- biologische deeltjes die via chemtrails worden verspreid. In ons lichaam zoeken deze deeltjes elkaar op. Ze assembleren zich daar dan tot nanobots, die we Morgellons noemen.
  Dit is geen science fiction, maar een nieuwe realiteit waar we iets op moeten verzinnen, want ons afweersysteem weet niet goed raad met deze creepy stuff.

  https://www.spiegelbeeld.nl/images/pdf/De_stille_invasie_deel1.pdf

  Bovenstaande Tekst is gekopieerd van spiegelbeeld.nl

 26. Mo 31/03/2021 om 2.14
  Wat een erg filmpje, dat is dus ook niet zo’n goeie prik.
  Ik denk nog wel ff (liefst een paar jaar) na als psoriasis patiënt.

 27. Zijn de grafeenbevattende mondmaskers niet grijs van kleur (aan de binnenkant)? Want grafeen heeft zelf een donkergrijze kleur.
  Zijn de blauwe mondmaskers met alleen witte stof dan minder schadelijk?

 28. In een eerdere reactie gaf ik aan dat de maskers uit Canada kwamen. Dat blijkt niet te kloppen, de maskers zijn inderdaad uit China afkomstig. Dat maakt het lastig om te achterhalen of de maskers die in Nederland circuleren ook van die producent afkomstig zijn. Weet iemand hoe ik dit kan controleren? Misschien bijzonder naaisel of vouwpatroon?

 29. Bedankt voor deze waarschuwing over de Canadese blauwe mondkapjes.
  Ter verduidelijking het betreft specifiek blauwe mondmaskers die in Canada zijn geproduceerd.
  (Ik vond dit niet duidelijk in dit artikel staan vandaar dat ik het even vermeld)

 30. Ik zie al een paar weken mensen filmpjes op Telegram posten waar ze met close up rare kleine bewegende wormpjes laten zien. Ze noemen Morgellons of zoiets… Zou dat hier ook mee te maken kunnen hebben of zijn dat weer andere vormen om de menigte langzaam doodziek te maken? Weet iemand wat die wurmpjes zijn die lijken op bewegende haartjes? Volgens mij zaten die bewegende wurmpjes ook op de PCR neus wattenstaaf (welke dan weer nat is met een kankerverwekkend stofje genaamd Ethyline Oxide)..

 31. Volgens mij zijn die mondkapjes helemaal niet gezond. Je kunt er niet goed met ademen, de mensen verstaan je slecht. En krijgt er volgens mij meer slechte lucht mee binnen, wat slecht is voor de longen, interessant artikel. Shalom

 32. Verschrikkelijk, echter diegenen die zich niet laten informeren (via alternatieve media kanalen) doen net alsof het 1940 is en dat is beslist niet het geval.

Comments are closed.