Dit land vergat Covid-19 vanaf de zomer compleet en deed niets

In de hoofdstad Kathmandu wordt zonder maatregelen normaal doorgeleefd, en is er geen spoortje meer te bekennen van Covid-19. (Afbeelding (illustratief): (2)).

—————————————————————————————————————————————-

‘Het is alsof er niets is gebeurd, alle clubs, scholen en stadions zitten vol, en het lijkt erop alsof er helemaal geen Covid is’ – Witte Huis heeft geen verklaring waarom ‘open’ Florida het veel beter doet dan ‘gesloten’ Californië

—————————————————————————————————————————————–

Bijna een jaar lang wordt er bij ons ingeramd dat zoveel mogelijk thuisblijven, gesloten bedrijven en scholen, het dragen van mondkapjes, de avondklok, testen en vaccinaties noodzakelijk zijn om het ‘virus onder controle te krijgen’. Mensen die weigeren mee te doen zijn ‘egoïstisch’ en eraan schuldig dat anderen ‘besmet’ raken en sterven. Dat uit alle statistieken blijkt dat de strenge maatregelen van nul komma nul invloed zijn op de cijfers, mag niet worden genoemd. In dit verband is het interessant wat Nepal heeft gedaan. Na het einde van de eerste lockdown in juli besloot men Covid-19 gewoon te vergeten, en terug te keren naar normaal. En wat blijkt? Het gaat er weer prima, en er is NIETS gebeurd. Geen oplopende zogenaamde ‘besmettingen’, geen extra zieken en doden. Nepal heeft daarom DE oplossing voor het coronavirus, namelijk door te accepteren dat dit gewoon een van de vele tientallen luchtwegvirussen is die iedere winter rondwaren, waartegen ieder zich prima op eigen initiatief kan wapenen.

Dat Nepal een arm land is bleek in de zomer van vorig jaar een soort voordeel te zijn. De eerste lockdown was namelijk al zo hard aangekomen, dat de overheid besloot dat het onverantwoord was om met de rest van de wereld mee te doen en de maatregelen in stand te houden. Daarom werd gekozen voor een radicaal andere strategie: de samenleving weer open, waarbij het coronavirus in feite werd vergeten.

Overigens klaagden de volksgezondheid’experts’ in Nepal erover dat de regering en de premier niet naar hun adviezen luisterde en ‘de wetenschap negeerde’. Het enige wat werd gedaan was het registreren van gevallen, een paar extra controles aan de grenzen met India, en een ‘ineffectief’ quarantaine systeem voor zieken.

‘Het is alsof er niets is gebeurd, alle clubs, scholen en stadions zitten vol’

Desondanks is de Covid ‘pandemie’ in Nepal eigenlijk verdwenen. ‘Over het geheel lijkt het erop dat het virus op dit moment onder bedwang is,’ verklaarde Basu Dev Pandey, voormalig directeur van de Epidemiologie en Ziekte Controle Divisie van de overheid.

‘Het is alsof er niets is gebeurd,’ reageerde een verbouwereerde Sameer mani Dixit, volksgezondheidsexpert. ‘De nachtclubs zijn overladen, de scholen en colleges gaan weer open, de stadions zitten vol. Het lijkt erop dat er helemaal geen Covid is. Het tart de logica.’

Welke logica? Die beweert dat dit een levensgevaarlijk virus is dat ten koste van letterlijk alles, van enorme offers van de samenleving en economie, moet worden bestreden? Daar lijkt het verdacht veel op. In werkelijkheid blijkt dit virus zich in de verste verte niet te gedragen zoals de mainstream media en politiek beweren. In werkelijkheid bewijzen de koude statistieken al maanden dat dit virus in niets gevaarlijker is dan een seizoensgriep.

In werkelijkheid hebben 99,99% van de mensen een uitstekend functionerend afweersysteem tegen dit soort luchtwegvirussen, en komen vaccins niet eens in de buurt van de effectiviteit van onze natuurlijke defensie – als ze daar überhaupt al iets aan kunnen bijdragen, wat met de experimentele Covid vaccins maar zeer de vraag is.

Witte Huis heeft geen verklaring waarom ‘open’ Florida het veel beter doet dan ‘gesloten’ Californië

Andy Slavitt, Covid adviseur van het Witte Huis, werd gisteren geconfronteerd met het verschil tussen Californië, dat met zijn jonge bevolking in een zeer strenge lockdown zit, en Florida, dat een veel oudere, kwetsbaardere bevolking heeft. Pijnlijk voor de paniekzaaiers in Washington is dat Florida het op alle vlakken veel beter doet. Slavitt: ‘Er is zoveel van dit virus dat we denken te begrijpen, dat we denken te kunnen voorspellen, dat dit iets is wat wij niet echt kunnen verklaren.’

Oftewel: het Witte Huis heeft geen idee hoe het komt dat er een omgekeerd verband lijkt te zijn van wat wordt beweerd: hoe strenger en harder de maatregelen, hoe erger en dieper de crisis, en hoe opener en vrijer men een staat of land laat, des te minder impact blijkt dit veronderstelde virus te hebben.

Thuisblijven heeft statistisch nul invloed

Ondertussen beweren de Amerikaanse media dat Californië het zo slecht doet omdat mensen toch naar bars en restaurants gaan. De bevolking van Florida mag èn gaat echter vele malen vaker naar de horeca, maar heeft tegelijkertijd veel minder last van het virus. Ook uit de statistieken die in de officiële media worden gepresenteerd blijkt dat er geen enkel verband is tussen het aantal ‘gevallen’ (veronderstelde besmettingen) en het al dan niet thuisblijven van mensen:

(Data source: Trackingtherecovery dot org and the New York Times; graph courtesy of Ian Miller, @ianmSC)

Dat de samenleving ook in Nederland nog steeds niet onmiddellijk volledig open gaat, is dan ook een puur politieke en ideologische keuze die helemaal niets met de volksgezondheid en veiligheid te maken heeft. Want hoeveel bewijs heeft het volk nog nodig om te beseffen dat het opzettelijk in een gefabriceerde crisis is gestort, en het van meet af aan de bedoeling is geweest dat wij hier nooit en te nimmer meer uitkomen – althans, niet zonder dat we allemaal meerdere malen zijn gevaccineerd?

Xander

(1) Principia Scientific
Afbeelding: travelphotographer from Pixabay

Zie ook o.a.:

19-02: Peer-reviewed studie: ‘Covid dodental minstens 1600% overdreven’
18-02: Herstel-NL: Groep prominente Nederlanders vindt angst onterecht en wil snelle opening samenleving
16-02: Professor Pierre Capel: Kinderoffers waren toch verleden tijd? (/ Maatschappij veschuilt zich achter een stel dwazen)
15-02: Veiligheid of Vrijheid? Econoom Ad Broere pleit voor burgerlijke ongehoorzaamheid en opzetten parallelle economie
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
04-02: Van Haga: ‘Verlenging lockdown is ramp voor Nederland’
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’
19-01: Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns
17-01: Peer-reviewed Stanford studie vindt geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland

2020:

21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
14-12:  Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
13-12: De echte reden van de spoedwet: Secretaris-generaal VN wil permanente klimaat noodtoestand tot 2050
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
22-10: Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’ (Mondkapjesplicht, anderhalve meter en straks mogelijk ook avondklok om te testen hoever het volk zich met zinloze maatregelen laat onderdrukken)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

20

 1. Zanzibar schijnt t zelfde te doen,daar kwam Pols van viruswaarheid vandaan?

 2. Bronnen CBS en RIVM

  De Nederlandse Bevolking telt in 2014 16,83 miljoen mensen

  De sterfte in 2014 139. 223 mensen

  Griepseisoen 2014/2015 Bijna 2 miljoen mensen hadden last van griepachtige klachten. Ongeveer 10.000 mensen werden opgenomen in het ziekenhuis voor complicaties van griep, zoals longontsteking.

  De Nederlandse Bevolking telt in 2015 16,9 miljoen mensen

  De sterfte in 2015 147. 134 mensen

  Griepseisoen 2015/2016 1,2 miljoen mensen gaven via internet aan griepachtige klachten te hebben. ± 6.000 ziekenhuisopnames Veel mensen werden opgenomen in het ziekenhuis voor complicaties van griep, zoals longontsteking.

  De Nederlandse bevolking telt in 2016 16,98 miljoen mensen

  De sterfte in 2016 148. 997 mensen

  Griepseisoen 2016/2017 In totaal zijn naar schatting tussen begin oktober 2016 en eind mei 2017 ongeveer 500.000 mensen ziek geworden door een infectie met het griepvirus en zijn ruim 6500 mensen in het ziekenhuis opgenomen vanwege griep gerelateerde problemen.

  De Nederlandse bevolking telt in 2017 17,08 miljoen mensen

  De sterfte in 2017 150. 214 mensen

  Griepseisoen 2017/2018 ± 900.000 mensen zijn ziek geworden door een infectie met het griepvirus in de periode van begin oktober tot eind mei. ± 16.000 ziekenhuisopnames Veel mensen werden tijdens de epidemie opgenomen in het ziekenhuis voor complicaties van griep, zoals longontsteking.

  De Nederlandse bevolking telt in 2018 17,18 miljoen mensen

  De sterfte in 2018 153. 363 mensen

  Griepseisoen 2018/2019 ±400.000 mensen zijn ziek geworden door een infectie met het griepvirus in de periode van begin oktober tot eind mei. ±11.000 ziekenhuisopnames Veel mensen werden tijdens de epidemie opgenomen in het ziekenhuis voor complicaties van griep, zoals longontsteking.

  De Nederlandse bevolking telt in 2019 17,28 miljoen mensen

  De sterfte in 2019 151. 885 mensen

  Griepseisoen 2019/2020 ±400.000 mensen zijn ziek geworden door een infectie met het griepvirus in de periode van begin oktober tot eind mei.

  Eigen toevoeging: GEEN CIJFERS ZIEKENHUISOPNAMES BEKEND

  De Nederlandse bevolking telt in 2020 17 ,47 miljoen mensen

  De sterfte in 2020 162. 000 mensen

  Griepseisoen 2020/2021 Nog geen totaal data bekend

  Coronavirus seisoen 1 ( eerste golf ) voorjaar 2020 Tussen 27 februari en 17 mei 2020 heeft de GGD 43.993 mensen met COVID-19 gemeld.

  11.095 patiënten werden opgenomen in het ziekenhuis

 3. Alles welbeschouwd geeft het toch te denken waarom (enkel delen van) VS en europa zulke strenge noodmaatregelen blijven aanhouden terwijl bij de meerderheid in de wereld deze ‘dodelijke pandemie’ blijkbaar helemaal niet (meer) bestaat en het gewone, normale leven gewoon zn gangetje gaat?
  Zónder corona zieken of -doden? Zonder besmettingen? Zonder angst?
  Dat moet toch elk weldenkend mens intussen opvallen?
  Dat bewijst dus ook meteen dat het doelwit, van de onwettig afgedwongen maatregelen zonder medische noodzaak, het ontnemen van onze verworven rechten, politieke machtsuitbreiding is en helemaal niets te maken heeft met de volksgezondheid.

  Net zoals bijvoorbeeld de klimaatgekte, de milieugekte: idem…elke centimeter plastiek moet in europa geweerd en verboden worden terwijl in afrika/mo en de rest van de wereld gewoon het plastiek over de weg waait en in zee gekieperd wordt dat vervolgens aan de kusten aanspoelt en waarvoor enkel de europese consumenten verantwoordelijk geacht worden, wij krijgen telkens de schuld voor wat in de hele wereld misloopt en worden daarvoor financieel gepluimd.
  Op reportages zie je heel afrika/india etc….met plastieke zakjes over straat lopen en zonder mondmaskers…
  Zelfs waar het dodelijke ebola-virus uitbreekt, gelden geen strenge noodmaatregelen zoals hier, geen lockdown, geen avondklok en draagt niemand een mondmasker behalve de verplegenden van de doodzieke en stervende ebola patiënten in quarantaine. De rest van de bevolking leeft een gewoon leven zoals normaal.

  Het feit dat de (vermeende, voorbije) coronacrisis in de rest van de wereld al lang geen prioriteit meer heeft en men het normale leven reeds lang hervat heeft, bewijst hoezeer europeanen worden misleid, worden voorgelogen en bedrogen om hun welvaart, vrijheid en rechten vrijwillig maar onnodig op te geven uit angst voor hun gezondheid voor politieke machtsuitbreiding onder big brother dictatuur.

  Vandaag een mooie, zonnig dag en in Wallonië kon je over de koppen lopen, enkelen nog met mondmasker, velen zonder. (Mogelijk hetzelfde aan onze kust?)
  Maar de politie was massaal paraat op een ZONDAG, zelfs anonieme agenten in burger -wat een verspilling van ONS belastinggeld en overuren voor personeel – enkel om de burgers, die niet gehoorzaam in hun kot blijven, te kunnen pesten door controles omdat ze toch naar buiten durven komen.
  Pure gestapo-stijl.
  Het zal een hele hete zomer gaan worden als de politiek deze corona komedie nog lang denkt te kunnen rekken want de bevolking is hun corona gezever spuugzat en zal niet in hun kot kunnen gehouden worden als het weer verbetert…en óf ze gelijk hebben! En dan is het met de corona crisis meteen en eindelijk gedaan.

 4. Florida aantal inwoners 21,5 miljoen, aantal covid 1,86 miljoen, aantal doden 29.691 tm heden;
  Californië aantal inw. 39,5 miljoen. aantal covid 3,52 miljoen, aantal doden 48.842 tm heden.

  zou Florida hetzelfde aantal inwoners hebben als Californië, dan zou Florida omgerekend
  3,4 miljoen aantal covid en 54,550 doden tm heden hebben.

  Conclusie: Florida doet het ongeveer even goed of slecht als Californië.
  Auteur: Dit komt niét overeen met de inhoud van dit artikel.

 5. Ze hebben daar geen euro.

  Hoogste aantal doden per miljoen inwoners (cijfers worldometer) in de eurozone komen voor in landen met hoge schulden/begrotingstekorten (zoals italie, spanje, frankrijk, belgie), behalve dan griekenland, dat destijds gered is om de euro te redden.

  Koppel dit aan de vergrijzing en het relatief lage geboortecijfer in europa, en voor schuldenbrij, pensioenverplichting en medische zorg kan het hier en daar (onuitgesproken) beter uitkomen dat de oversterfte voornamelijk plaatsvindt onder (hoog)bejaarden, die voornamelijk autochtoon zijn omdat in hun geboortetijd (im)migratie nog niet zo in zwang was. Misschien laat men de aantallen daarom nog maar oplopen.
  Niets is immers onmogelijk gezien de ongerijmdheid van toenemende britse besmettingen terwijl onderzoekers in het londense openbaar vervoer geen enkel spoor van sars-cov2 en varianten aantroffen tijdens een vier maanden durend onderzoek waarover de daily mail op 19-2 berichtte.

  Voor economie en economische groei in produktie en consumptie zal men ongetwijfeld een beroep gaan doen op (jongere) immigranten en asylanten. Het leven zal er weer eens anders gaan uitzien.

 6. Het tart inderdaad alle logica als die is gebaseerd op een onbewezen hypothese. De formule waar  Bill Gates heilig in gelooft die echter nooit bewezen is  om de CO2 te reduceren is:

  CO2=PxSxExC

  P=People(Bevolking)
  S=Services per person
  E=Energy per service
  C=CO2 per unit energy

  Met zijn middelbare school kennis van wiskunde (high school algebra) wil hij de CO2 uitstoot verminderen door de bevolking met 10 tot 15% te verminderen met o.a. nieuwe vaccins. Een eufemisme voor gifspuiten..

  https://youtu.be/LmzeYYWntxw

  Bill Gates heeft klaarblijkelijk nooit gehoord van een schijncorrelatie.

  Er is in de statistiek namelijk een verband gevonden tussen het aantal ooievaars in een gebied en het aantal baby’s die daar werden geboren!(gezinnen met meer baby’s hebben doorgaans grotere woningen met grotere daken waar meer ooievaars op kunnen gaan zitten=derde variabele).

  http://maatschappij-wetenschappen.nl/vwo/vwo-H02/4schijncorrelaties/

  De hypothese van het CO2 uitstootverhaal wachtte op bewijs ervoor vanuit wetenschappelijke hoek.
  Er bestonden wel academische instellingen die zich met aanverwante zaken bezig hielden. Deze konden enorm gulle gaven verwachten indien hun wetenschappers CO2 uitstoot konden verbinden met klimaatverandering…
  (uit: Gezond Verstand nummer1 bl.8;De mythe van de menselijke CO2)

  Alle regeringen op de wereld zijn feitelijk trekpoppen geworden van een multimuljardair die niet verder is gekomen met zijn wiskunde dan op middelbare school niveau….

 7. @ amo schreef:
  20/02/2021 om 6:51 pm
  Uit ontelbare serieuze getuigenissen van met name verpleegkundig personeel is kristal duidelijk dat de zorg wordt misbruikt. Echt honderden en honderden gekwalificeerde mensen net uit de zorg met BIG registratie melden zich vrijwillig aan. En worden niet eens uitgenodigd voor een gesprek. Mind you er zitten er tussen die het gratis willen doen om hun collega`s te ondersteunen, maar helaas er is geen enkele belangstelling.
  Voor mij is het al minstens 12 maanden duidelijk dat de politiek alweer een heel smerig spel speelt zonder enige belangstelling voor de effecten van hun exorbitante maatregelen voor de bevolking. Hoe rijm ik dat dan met de peilingen die weer een meerderheid voorspellen voor de smerigste criminele club die er is, de VVD?
  Omdat de serieuze alternatieven zwart gemaakt zijn door de roddelpers zodat het enige alternatief Rutte moest zijn? Dan heb ik nieuws voor de roddelpers, alles wat men Baudet verwijt kan de VVD in het kwadraat verweten worden.

 8. Er zijn meer landen die deze houding hebben. Tanzania gaat er niet in mee bijvoorbeeld.

  En afgelopen zomer zag ik een reportage van een journalist die Egypte bezocht. Niemand daar droeg een mondmasker, niemand hield afstand. Op zijn vraag aan voorbijgangers waarom ze geen mondmasker droegen en of ze niet bang waren om besmet te worden met Covid, kreeg hij als antwoord: “Corona doesn’t exist here because we don’t believe in it.”

 9. Ik denk te weten hoe Jaap van Distel van het RIVM, dat een bijkantoor is van de farmaceutische maffia, dit zal verklaren en wel dat het Nepalese volk een natuurvolk is d.w.z. dicht bij de natuur leeft en daardoor een sterk immuunsysteem heeft, máár dat het niet te vergelijken is met de westerse mens, die door de welvaart veranderd is in een kasplantje, en daardoor wel degelijk vaccins en medicijnen van de farmaceutische maffia nodig heeft om te overleven.

 10. Veel dichterbij: Belarus. 1700 coronadoden op 9,5 miljoen mensen. Steekt veel beter af als wij. Geen lockdown sinds mei. Polen en ukraine doen het minder goed met hun lockdown maatregelen…dus…en Zweden niet vergeten!
  Bij ons kan er niet meer omgeschakeld worden, de angst regeert..
  En bakzijl halen doet Rutte niet, verkiezingen.
  Opvallend : nog geen stembiljet in huis.. normaal was een maand tevoren, lijkt er dus op dat het uitstel in kannen en kruiken is…voor de bühne, zie krant, NOS, enz.
  De tekenen zijn er!

 11. Iedereen FVD stemmen idd, maar dan plots hebben we toch ook weer dominion in Nederland. Motiveerd niet echt dat vooruitzicht, Rutte weet dat ie weer gaat winnen.

 12. ‘Het lijkt erop dat er helemaal geen Covid is. Het tart de logica.’
  Joh, er is ook geen covid19. Bewijzen alom dat er niks aan de hand is. Hooguit wat griepgevallen, wat daar dan ook de achter- (onder-)liggende oorzaak van mag zijn. Ik roep al manden: sars-cov-2 bestaat niet. Punt.

 13. INDIA zelfde beeld.Dit doet sommige experts geloven dat kudde-immuniteit niet verantwoordelijk is voor de dramatische daling van het aantal gevallen.
  “Er is geen enkele regio in het land die kan worden beschouwd als een kudde-immuniteit, hoewel er kleine bellen kunnen bestaan”, vertelde Dr. K Srinath Reddy, voorzitter van de Public Health Foundation of India, een in Delhi gevestigde denktank, aan de BBC.
  Een andere theorie is dat veel Indiërs hun hele leven aan zo’n grote verscheidenheid aan ziekten en ziektekiemen worden blootgesteld – zoals cholera, tyfus en tuberculose – dat hun lichaam veerkrachtiger is in hun immuunrespons op nieuwe ziekten zoals het coronavirus.
  “Als het COVID-virus in de neus en keel kan worden bestreden voordat het de longen bereikt, wordt het niet zo ernstig. Aangeboren immuniteit werkt op dit niveau door te proberen de virale infectie te verminderen en te voorkomen dat deze in de longen terechtkomt, ”vertelde Dr. Shahid Jameel, die virussen bestudeert aan de Ashoka University in India, aan de Associated Press.
  Ondanks het mysterieuze succesverhaal van India bij de bestrijding van het virus tot nu toe, bestaat de vrees dat de bevolking als geheel kwetsbaar blijft, vooral in het licht van nieuwe varianten.
  vooral omdat nieuw onderzoek suggereert dat mensen die besmet zijn met één virusstam, opnieuw geïnfecteerd kunnen worden met een nieuwe stam.
  Vandaag meldt The Times of India dat de Zuid-Afrikaanse en Braziliaanse mutante stammen van coronavirus de natie zijn binnengekomen, en dat tot nu toe 187 indianen positief zijn getest op de Britse variant.
  Omdat de redenen achter het succes van de natie onduidelijk zijn, zijn experts bezorgd dat Indiërs hun waakzaamheid zullen laten verslappen – aangezien grote delen van India al zijn teruggekeerd naar het normale leven .
  ‘Er loert nog steeds gevaar,’ zei dr. Reddy tegen de Associated Press.
  “Als de mutanten binnenkomen en ze beginnen in aantal te stijgen, en vooral andere gevoelige delen van onze bevolking die tot nu toe niet zijn geïnfecteerd of tot dusver niet zijn gevaccineerd, worden getroffen, dan kunnen we nog steeds een plotselinge piek in de gevallen krijgen.”Op het moment dat dit artikel werd bijgewerkt (18 februari 2021), somt Worldometer de besmettingen in dat land op als 7.886 per miljoen. Ter vergelijking: besmettingen in het Verenigd Koninkrijk (VK) zijn 59.773 per miljoen en in de Verenigde Staten van Amerika (VS) 85.583 per miljoen. Sterfgevallen per miljoen toegeschreven aan COVID-19 in elk land worden geregistreerd als: VK – 1.746, VS – 1.510, India – 112.

 14. Het is precies zoals mensen als Wolfgang Wodarg al in een vroeg stadium zeiden: Dit is een epidemie van testen. Stop je met testen, blijkt er géén ramp aan de hand te zijn.
  Maar we zitten opgescheept met een stel enorme controle freaks! Die werkelijk denken dat zonder hen, alles in de soep gaat lopen en het virus als een razende om zich heen zal grijpen.
  Schrikbarend dat zoveel overheden zo gemakkelijk hun gezonde verstand aan het verliezen zijn.

 15. Uit het feit dat deze regering niet ingaat op het aanbod van een hospitaalschip, concludeer ik dat de nood in de ziekenhuizen lang niet zo hoog is als ons wordt voorgespiegeld.
  Deze regering heeft als voornaamste doel: de angst erin houden.
  We worden geregeerd door mensen met een erg starre tunnelvisie die zelfs positieve cijfers niet willen publiceren. Zie Maurice de Hond. Je hoeft het niet in alles met hem eens te zijn, maar hij is wel iemand die cijfers kan lezen. Beter dan menig journalist of lid van de regering. En hij wordt niet met een simpel handgebaar aan de kant geschoven “want complotter”.
  Wat zitten we toch op een enorm foute afslag, boordevol mensen aan het stuur die dit niet willen erkennen.
  https://www.cafeweltschmerz.nl/mark-nodig-me-uit-richard-beune-met-maurice-de-hond/

 16. “Witte Huis heeft geen verklaring waarom ‘open’ Florida het veel beter doet dan ‘gesloten’ Californië“ Alsof ze dat niet weten, de grote groene reset genaamd!

 17. Kaap de bushokjes weg bij de VVD!

  Met uw steun hangt straks in ieder bushokje van Nederland een FVD poster! Als u iets kan missen, al is het maar een klein bedrag, steun dan onze campagne. Alvast heel erg bedankt!

  https://www.fvd.nl/doneer

Comments are closed.