Experts zeggen dat we nu twee, drie of misschien wel vier mondkapjes moeten dragen

Komt er ooit een einde aan deze collectieve krankzinnigheid?

—————————————————————————————————————————————

Geen grap: Al ruim 1 miljoen Chinezen anaal getest op corona – Belgische politierechter oordeelt dat mondkapjesplicht ongrondwettelijk is, en spreekt weigeraar vrij

—————————————————————————————————————————————

Maandenlang werd gezegd dat mondkapjes niet werken en slechts een vorm van schijnveiligheid bieden. Dus wat werd er aan het begin van dit decennium met om zich heen grijpende waanzin gedaan? Ze werden verplicht gesteld. De Amerikaanse corona ’tsaar’ dr. Anthony Fauci pleitte gisteren voor twee mondkapjes, omdat dit nog effectiever zou zijn. Researchers van Virginia Tech gingen daar meteen overheen met drie mondkapjes, en dr. Scott Segal, hoofd anesthesiologie van een ziekenhuis in North Carolina, beweert nu dat VIER mondkapjes nog beter is. Bij drie mondkapjes kunnen we echter amper nog ademhalen, zo waarschuwde dr. Dave Hnida, medisch redacteur bij CBS.

‘Ik zou drie of vier mondkapjes opzetten,’ zei dr. Scott Segal tegen NBC News. ‘Dat filtert beter omdat er meer lagen stof tussen zitten.’ Eén masker zou 50% bescherming bieden, twee 75%, en drie 90%. (2)

CBS4 medisch redacteur dr. Dave Hnida is het daar niet mee eens. ‘Drie mondkapjes kan te ver gaan, want dat zou je ademhaling kunnen bemoeilijken.’ Veel mensen hebben daar overigens al met één kapje problemen mee. Verder is uit diverse onderzoeken gebleken dat mondkapjes schadelijk zijn voor de gezondheid, vooral als ze uren achter elkaar worden gedragen.

NBC en andere mainstream media doen inmiddels alsof mondkapjes normaal zijn en voorlopig niet meer weggaan, misschien wel nooit meer. De zender beweert dat mensen de mondkapjes ‘steeds vaker gebruiken als mode statement, of om hun liefde voor hun favoriete sportteam te laten zien.’ (1)

Anale corona testen in China

Wat is de volgende stap? Anale corona testen, zoals al bij meer dan 1 miljoen Chinezen werd gedaan? Wij dachten aanvankelijk ook dat het een platte grap was, maar het lijkt volgens diverse media wel degelijk waar te zijn (4). De Chinese autoriteiten beweren dat een anale ‘swab’ effectiever is, omdat bij veel mensen het luchtwegvirus niet in hun keel of neus kan worden ontdekt…

Als u het nog volgt?

Brusselse politierechter spreekt mondkapjesweigeraar vrij

In Brussel heeft een politierechter een man vrijgesproken die was aangeklaagd vanwege het niet dragen van een mondkapje. De rechter oordeelde dat zo’n vrijheidsbeperkende maatregel niet per ministerieel decreet mag worden ingevoerd, omdat daar iedere rechtsgrondslag voor ontbreekt. Bovendien moet zo’n verregaande maatregel verenigbaar zijn met de andere grondrechten van de burgers, en dat is met een mondkapjesplicht duidelijk niet het geval.

De rechter had er vooral problemen mee dat de maatregel algemeen geldend is voor iedereen, ongeacht de situatie. Dat is naar zijn oordeel een schending van het principe van gelijkheid en het niet mogen discrimineren. Niet ministers, maar het parlement dient volgens hem over een mondkapjesplicht te besluiten.

 

Xander

(1) Summit News
(2) Summit News
(3) Le Vif via Life Site News
(4) Washington Post

Zie ook o.a.:

20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’
19-01: Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns
17-01: Peer-reviewed Stanford studie vindt geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland
03-01: ‘Nieuwe corona mutatie gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit’

2020:

14-12:  ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
08-11: Grootste studie naar mondkapjes ooit toont aan dat ze niet of nauwelijks helpen
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
22-10: ‘Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’ (Mondkapjesplicht, anderhalve meter en straks mogelijk ook avondklok om te testen hoever het volk zich met zinloze maatregelen laat onderdrukken)
14-10: (/ Mondkapje komt neer op het proberen tegen te houden van fruitvliegjes met kippengaas, en beschermt noch jezelf, noch anderen’)
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’(Column Pierre Capel)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

51

 1. @Sonny. Maar ik zie Jensen helemaal niet als een leider die ons iets gaat brengen. Ik zie hem als iemand die zijn prettige mening verkondigt. Meer niet hoor.
  En hij moet zijn kanaal wel kunnen betalen, dus doet hij een beroep op donaties en de verkoop van grappige producten.
  Niemand wordt gedwongen die te kopen. Ik waardeer zulk ondernemerschap.
  Ik snap helemaal niets van die weerzin tegen het feit dat mensen vrijwillig betalen voor iets dat ze waarderen. Ik heb talloze donaties gegeven aan mensen van wie ik hun acties zeer waardeer.
  Daar zit geen enkele dwang achter, want ik doe niet aan abonnementen. Dat is de persoonlijke vrijheid van mensen: Ze geven aan wie ze willen geven.

 2. Hoe zit dit eigenlijk? Mag een bedrijf verplichten dat je buiten ene mondkapje of spatscherm draagt? Ook als de overheid dit voor buiten niet heeft verplicht? Wetten en richtlijnen maken we omdat die goed voor ons zijn. Dat mondkapjes goed voor osn zijn en iets uitrichten is niet zo. Ze moeten toch eerst aantonen dat het effect zodanig groot is dat het beter is er wel een te dragen dan geen? Ik bedoel een directeur kan wel willen dat iedereen een rode puntmuts gaat dragen, maar dat wil niet zeggen dat dit dan ook zomaar kan.

 3. Er lijkt een verband te zijn met 5G. Nu niet alleen vanwege complot of zo of in combinatie met een griepvirus, maar er is een tendens, ook vanuit het verleden, dat door nieuwe technologie, er vaker wat meer ziekte was dan anders.

  Dit was niet alleen bij de mens, maar ook bij dieren en zelfs de natuur. Nu is het wel zo, dat we snel leren aan de omstandigheden van de technologie aan te passen.

  Niet voor niets blijkt dat waar 5G is uitgerold de hoogste zgn corona besmetting is uitgerold.
  Daarom is in Londen ook de hoogste besmetting wegens de uitrol van 5G in 2020.

  Ook in Nederland ging merkwaardig als begin augustus de besmettingen weer omhoog. Dit net na de uitrol van het KPN 5 G netwerk en van T-mobile.

  Rudolf Steiner ziet verbanden en zet redelijk helder uit van technologieën eerder deze eeuw en de “toevallige?!!” gebeurtenissen.

  Wat we ook nodig hebben is juist tevreden zijn, blij zijn, lol maken, vreugde bedrijven. Dit laatste is zelfs erg Bijbels, ook al gaat het zelfs slecht met je. Vreugde uit dankbaarheid.

  Met angst komen we er helemaal niet en het lijk erop dat juist angst de boel alleen maar zou kunnen verergeren.

  Zelf deze maand is er her en der op de antennekaart nog een uitrol geweest van 5G.
  Het lijkt erop dat de uitrol zo een beetje gereed is. Als de theorie klopt, dan zou na een warm voorjaar het drastisch moeten gaan afnemen. Bovendien gaan we dan na 1½ jaar toe. De Spaanse griep duurde 2 jaar.

  Er zijn ook veel 5G zendmasten geplaatst op ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Dit kan ook verklaren waarom de besmettingen daar veel erger is.

  Heeft Rudolf Steiner een punt of…………….

  Positief kunt kan zijn, dat als we eraan gewend zijn, dat het gewoon geheel verdwijnt.
  Nadeel is, als dit werkelijk waar is, dan is het hoofddoel om de samenleving nog meer slaaf te maken van de moderne technologie. En het hoofddoel is razendsnel het geld laten verdwijnen in een fysieke wijze.

  https://www.groenkennisnet.nl/nl/groenkennisnet/show/Stressreactie-bij-planten-door-elektromagnetische-straling.htm
  https://www.computable.nl/artikel/nieuws/infrastructuur/6879060/250449/zwitserland-zet-uitrol-5g-voorlopig-stop.html
  https://tweakers.net/nieuws/170146/t-mobile-activeert-5g-volgende-week-en-belooft-dekkend-netwerk-eind-2020.html
  https://www.gezondwereldnieuws.com/rudolf-steiner-zei-in-1918-bij-de-spaanse-griep-nou-virussen-zijn-gewoon-afvalstoffen-van-giftige-cellen
  https://antennekaart.nl/kaart/5g?lat=52.00517397&lng=5.66345215&zoom=8&providers=kpn,t-mobile,vodafone
  https://nos.nl/artikel/2151918-5g-moet-zorg-in-krimpgebied-op-peil-houden.html
  https://www.livingearth.nl/5g-wat-kun-je-zelf-doen

  Spyfromthesky

 4. Nu is WordPress bezig aan The Purge. Naast de Bataafsche Courant is ook 2020Reset van hun netwerk gehaald. Oplossing is eigen site maken en niet bij wordpress onderbrengen.

 5. Ik zie dat uit mijn reactie 29/01/2021 1:55 pm mijn tweede advies is verwijderd. Ik snap ‘m, excuus.

  Dus één advies: zorg dat je immuunsysteem gezond is!

 6. De afschaffing van contant geld wordt gevolgd door de digitale dictatuur.
  In de schaduw van de coronacrisis worden pogingen ondernomen om het imago van contant geld te vernietigen en het als virusdrager te belasteren. Onafhankelijke wetenschappers en studies weerleggen deze wijdverbreide stelling echter. Het gaat om niets minder dan volledige controle over de burger te krijgen en hem opnieuw op te leiden tot absolute conformiteit in een digitale dictatuur.
  https://kopp-report.de/der-bargeldabschaffung-folgt-die-digitale-diktatur/
  zet de vertaling aan, indien nodig.

 7. Geen onzin De chip komt er aan.Nederland de grootste electronische gevangenis van Europa.Naar het model van Babel=0(barcode)

 8. AlbertV schreef:
  29/01/2021 om 1:55 pm
  Dit was te verwachten hoor, ze kwamen veel te dicht bij de waarheid.
  En dat is in het Nederland van nu gevaarlijk, zeker voor het clubje elite van Claus Swaab.
  Nu, denk ik dat het laatste setje voor de “The Binnenlandse Bataafsche Courant” van de Links kant is gekomen.

 9. 53 doden in Gibraltar sinds start coronavaccinatie: ‘Een massaslachting’
  https://www.ninefornews.nl/53-doden-in-gibraltar-sinds-start-coronavaccinatie-een-massaslachting/
  Een ware massa slachting onder de ouderen, is dit een remedie tegen de overbevolking?
  Waarom zou jij je DNA laten aanpassen, als je absoluut niet ziek bent, beantwoord die vraag nou eens aan je zelf. Hoe dom kun je zijn, je laten inenten tegen het covid-19 virus waar maar 198 op de 17 miljoen mensen aan dood zijn gaan. Want de rest hadden toch onderliggende ziektes.

 10. Bill Gates over corona samen Zwerings theorieën over hem: Sociale Mediabedrijven zouden dat kunnen censureren.
  Samenzweringstheorieën verspreiden zich online over een mogelijk verband tussen de COVID-19-pandemie en softwareondernemer Bill Gates. De vermeende filantroop overweegt nu om met Big Tech samen te werken om dergelijke meningen te censureren.
  https://de.rt.com/nordamerika/112410-bill-gates-zu-corona-verschwoerungstheorien/
  Je mag dus geen kritiek hebben op deze vaccinatie Messias, die door de WHO wordt aanbeden.

 11. Experts bewijzen wel dat hersens eerlijk verdeeld zijn. Eenieder denkt er genoeg van te hebben.

 12. Weet iemand waarom ze de bataafsche courant hebben verwijderd? Het was een van de weinige sites die ik bezocht. En hoe zit het met die doden door het vaccin in Gibraltar? Lees je nergens iets over.

 13. @amo Jensen luistert lekker weg maar denk eens na wat deze man allemaal zegt. We zijn aan het winnen, we hebben ze door, ze zijn bang, we gaan ze exposen etc etc.etc. Ondertussen harkt hij duizenden eurotjes binnen met zijn mooie tshirts en koffiemokken maar en gebeurd niets. We hebben de afgelopen maanden helemaal niks gewonnen, we zijn alleen maar meer de verdoemenis ingedrukt. De hele wereld staat op de rand van de afgrond en Jensen is er nog steeds van overtuigd dat we iets aan het winnen zijn, altijd optimistisch en ziet licht aan het einde van de tunnel. Nee! Deze man is gecontroleerde opposite, deze man beloofd gouden bergen, deze man probeert je koest te houden en geeft je valse hoop. Laat je toch niet misleiden. Deze man hoort er gewoon bij ookal klinkt het allemaal zo mooi. Ga niet achterover zitten en denken het komt allemaal wel goed, nee deze man wordt betaald om dit te zeggen, blijf scherp.

 14. Ik denk dat ik het mondkapje laat voor wat het is. Ik ben er klaar mee. Ik ga de discussie wel aan in de supermarkt. ontkracht deze onzin, 3 of 4 mondkapjes, kom op zeg, men probeert gewoon te kijken hoever ze met ons kunnen gaan. Wat is de beredenering dan? 3x besmettelijke dus 3 mondkapjes?
  Kolder is het

 15. Eerst maken ze je belachelijk want het is maar een idee.
  Dan schenkt men veel aandacht aan het idee, niet dat dat helpt, maar het idee wil die basis ondersteunen.
  Ik wil die basis ondersteunen, ik wil me conformeren.
  Ik zie het idee en ik mis dan de basis.
  Het is goed dat je nadenkt over die simpele dingen.
  Ik ben hier, vertel mij wat je gedachte zijn.

 16. Jensen kijken kennen we nu al, minder bekend is bakkie met bergsma, dwz
  Sietske Bergsma. Op YouTube te vinden. Schreef eerst voor Tpo…
  Neem er de tijd voor . Abonneer jezelf ook op rt deutsch… Wereldnieuws, en aardig neutraal. Is officieel Russisch, echter honderd procent door duitsers gemaakt!

 17. De psygopaten want dat zijn het worden steeds gekker , op zich een goede ontwikkeling die alleen maar verder de ogen van de ordediensten doet openen en de kant van het volk steeds meer overwegen te kiezen daarom is het vanuit het volk uiterst belangrijk niet met geweld te reageren in demonstraties.

 18. WordPress censureert.

  debataafschecourant.wordpress.com is no longer available.
  This blog has been archived or suspended in accordance with our Terms of Service.
  For more information and to contact us please read this support document.

 19. Jensen 293(https://jensen.nl/) was weer eens een prima vaccin tegen de dagelijkse portie eenzijdigheid en angst die we krijgen voorgeschoteld via de reguliere media. Hij heeft een goed psychologisch inzicht, maar ook gezond verstand en hij toont belangrijke reacties die hij ontvangt.
  Want veel publieke critici ontvangen mails uit de praktijk die iets anders zeggen dat wat we dagelijks moeten aanhoren.
  Zo zegt iemand dat ongeveer de helft van het testcircus wordt uitgevoerd door particuliere bedrijven. Die bedrijven geven alleen de positieve uitslagen door aan de GGD, waardoor we dus alweer een verkeerd beeld krijgen.

 20. Iets heel anders, het gaat sluipend en kan gemakkelijk ontsnappen aan ieders aandacht.
  https://www.nu.nl/economie/6113002/banken-wij-zijn-niet-strenger-geworden-de-situatie-is-verslechterd.html#coral_talk_wrapper
  Heb ik het dan verkeerd begrepen dat we vooral de kracht dienen te onderstrepen en niet zo moeten zeuren over problemen? Zijn de banken nu ineens wappie?
  Wanneer gaan regeringen banken zien als een gewone onderneming die je net zo gemakkelijk failliet kunt laten gaan als iedere anderen?
  Oh ja iets met systeem gevaar.
  hebben we die constructie dan te danken aan de banken of de politici?

 21. Ik denk niet dat dit soort “experts” de hele dag in een winkel of in de verpleging staan. Het zijn dus enge theoretici die zelf niet weten wat het is om de hele dag benauwd te moeten zijn. Wacht u voor zulke experts. Ze leven in een theoretische wereld. Een vrije burger kijkt goed om zich heen, heeft oren en ogen goed open, ziet wat hij ziet, en laat zich niet misleiden door vage (met regelmaat ideologische) praatjes van academici achter hun computers in hun bedompte kamers.

 22. Pas op voor rondvliegende poltiedrones met thermometers …. hahahaha !!!

 23. De waanzin van deze zogenaamde deskundigen slaat alle records. Wat een mafklappers, totaal van het padje af, helemaal los van de werkelijkheid.

 24. Ik hoor al meer dan een half jaar of langer ,dat het virus in ontlasting te vinden is.Anaal tsten is dus zo gek nog niet.

  Het is onzinnig om meerdere kapjes over elkaar te dragen.Het wordt wel erg onhandig ook,al zou het met 2 misschien nog wel kunnen.Of het zinvol is weet ik niet.

  Er zijn ook verschillende klassificaties voor mondkapjes.Ik geloof at er in Duitsland in sommige regio’s al sprake van was dat men een hoger gekwalificeerd masker verplicht wilde stellen.Ook dan geldt dat geadviseerd wordt die een beperkt aantal uren te gebruiken.

  Het wordt allemaal wel duurder ook.Laat de overheid die dingen dan maar gratis verstrekken.

 25. Zag deze net voorbij komen en te leuk om niet te delen:

  Liever een Wappie, dan een volger van Klaus Schwappie!

 26. @ Ruud: 4:38 pm. Kan ermee instemmen. De grote meute heeft niet in de gaten, wat er achter het Corona gebeuren zit. Denken niet verder dan hun neus lang is, en beseffen niet welke duivelse plannen de WEF, en de illuminati, met hun lakeien in werkingen hebben gezet. Hebben geen enkel idee van “de great Reset”. Het is om te janken.

 27. Dr. Anthony Fauci is geen expert.
  https://europa.is/nl/video/kary-mullis-de-uitvinder-zelf-van-de-pcr-test/
  https://www.vrijspreker.nl/wp/2020/12/kari-mullis-was-geen-fan-van-fauci-de-leugenaar/

  De mening van een echte expert. Maar laten we wel wezen het zal inmiddels toch wel bij iedereen met twee werkende hersencellen tussen de oren zijn door gedrongen dat het beleid niet op feiten berust.
  En dan die arme minister van VWS dhr. de Jonge. Het is wel duidelijk dat dhr. Rutte deze brekebeen naast zich duld om zelf niet dom over te komen. Jammer dat het niet werkt.

 28. Mondkapjes gaan na verloop van tijd ook nog voor gezondheidsproblemen en slachtoffers zorgen, daar ben ik zo goed als zeker van. Als ik 2u of langer een mondkapje draag, dan krijg ik barstende hoofdpijn en word ik misselijk, en dat duurt makkelijk een paar uur nadat ik mijn mondkapje al heb afgezet. Het is wetenschappelijk al lang bewezen dat het langdurig inademen van CO2 (wat je uitademt) kan leiden tot duizeligheid, een gevoel van ademnood, hoofdpijn, bewusteloosheid en zelfs de dood. Men kan ook paniekaanvallen krijgen door de invloed van de CO2 op de amygdala. Ik heb geen medische achtergrond, maar dergelijke informatie is makkelijk te vinden op wetenschappelijke websites. Of vraag het gewoon eens aan je arts.

 29. Opvallend veel ziekteverzuim het afgelopen jaar in de zorgsector. Het wordt door ‘het nieuws’ alarmerend gebracht. Maar je hoort natuurlijk niet of al mensen die verplicht in quarantaine moesten na een positieve test. Zonder dat ze ziek waren.
  Als ik interviews beluister over het zware werk in de zorg, hoor ik toch vooral berichten over de toegenomen zwaarte vanwege de maatregelen van de overheid. En dat loopt van de zware verpakking tijdens het werk, tot aan het moeten weigeren van familieleden als zij hun dierbaren willen ontmoeten.
  De overheid maakt meer kapot dan je lief is. En dan vooral die overheden die denken dat ze iedereen kunnen sturen met hun rapportjes en modelletjes.
  Op de twitter van Jan B. Hommel stond een uitgebreid overheidsverhaal over hoe je de jeugd zou kunnen sturen, zodanig dat ze hun opsluitingen zouden kunnen aanvaarden. Het is van een ongekende hoogmoed en heeft als bijkomstigheid dat men daar werkelijk denkt dat ‘het probleem’ is opgelost zodra er een dik verhaal over geschreven is.
  Op persoonlijk vlak heb je helemaal niets aan al die theoretische academische sociologische praatjes.

 30. We zijn al door rutte verkocht aan de eu (nee, geen typefouten, geen hoofdletters waard)
  en aan klaus sschwab, het is game over mensen, GAME OVER ! weet u* wat dat betekend?
  dank u* (*hun, de schapen).
  Ook dank namens mijn kinderen en kleinkind. Hartelijk dank, ik hoop dat u* er volop van zult
  genieten, dat we niks meer bezitten en gedicteerd worden wanneer we weer n vaccin moeten.
  Ook het feit dat we gewoon niks meer te zeggen hebben en ook niet meer in het bos mogen wandelen, want dat bos is voor de dieren en de eliten.
  Dank u*
  En laat u* vooral nog wat wijsmaken over de rellen e.d.
  En dat de politie zo goed gehandeld heeft en de romeo’s.
  Enfin het heeft toch geen doel meer , zoek het maar uit , ben er klaar mee.

 31. Zojuist heel holland bakt met André van Duin en een draagbaar spatscherm. Krankzinnigheid stijgt ten top.

 32. Hhahahahhaha, Je zou bijna denken dat 1 April dit jaar vroeg is!. Wij volgen vast…..Ik ben benieuwd wat ze straks weer uit de hoed van Hans Klok toveren. Het leven wordt bijna, ik zeg bijna, leuk. Je gaat Corona ( ook als kudde ) niet als serieus nemen? Wie geloofd hier nou nog allemaal in? dan ben je toch wel redelijk van het padje af.

 33. Dit belooft een interessante bijeenkomst te worden. Ik heb mijn vraagtekens bij sommige sprekers … Steven Hassen is bijvoorbeeld de schrijver van het boek ‘Combating cult mind control’. En wat doet Naftali Bennett, voormalig minister van defensie in Israël op de bijeenkomst ‘COVID COMMUNITY ACTION SUMMIT / JANUARY 26–28, 2021’??

  Deze bijeenkomst wordt geadverteerd als ‘The COVID Community Action Summit (C-CAS) will empower global communities to end COVID-19 through shared expertise, resources, and actions.

  Link:
  https://necsi.edu/c-cas?ss_source=sscampaigns&ss_campaign_id=6011d0cc7bf87c29a8a1c366&ss_email_id=6012ca86a2fa2854e14e3a0a&ss_campaign_name=C-CAS+Thursday+Schedule&ss_campaign_sent_date=2021-01-28T14:30:54Z&fbclid=IwAR268wlEM0H0s_IHSdkq0gdmxwDvgMhPZZTctNZCtE3_B7HU9XfsdRwm3cA

 34. De eenvoudigste oplossing om het virus niet meer te verspreiden is dus het uitroeien van de bron, m.a.w. alle mensen.
  Wat een stel gruwelijke idioten! Met één muilkorf op krijg je al te weinig zuurstof binnen, laat staan met 2 of meer!

 35. In België mag je om medische redenen een mondmasker weigeren, ze mogen je daar niet voor straffen, een medisch attest op zak is voldoende. Zie je mij nu al rondlopen met drie mondmaskers op mijn gezicht? Wie gaat mij dan nog herkennen? En ik ben al zo’n schone jongen? Het is al erg genoeg dat ik mijn schoon gezicht met zo’n lelijk mondmasker moet bedekken, laat staan met drie. Dus die wetenschappers die zulke onzin uitkramen, direct naar huis sturen en goed opsluiten. Shalom

Comments are closed.