Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona

—————————————————————————————————————————————–

Dr. David Martin tegen Europa’s topadvocaat Reiner Fuellmich: ‘Er is geen variant… er is geen novel virus… er is geen pandemie’

—————————————————————————————————————————————–

(04.30) – Westerse politici en instituten kunnen de schokkende gevolgen van de experimentele Covid gentherapie injecties niet langer uit de officiële statistieken houden. Zo zijn in de Verenigde Staten in één week veel meer vaccinatiedoden (2043) gevallen dan Covid-doden (1505), waarbij we dan maar even vergeten dat historisch slechts 1% tot 13% van het werkelijke aantal vaccinslachtoffers in de statistieken komt, en inmiddels in bijvoorbeeld Portugal is aangetoond dat verreweg de meeste Covid doden (ruim 99%) ergens anders aan zijn gestorven. De Britse minister van Transport heeft op BBC TV erkend dat juist gevaccineerde mensen veel kwetsbaarder zijn voor corona. Immunologen en andere wetenschappers waarschuwen al veel langer dat de Covid vaccins het menselijke immuunsysteem juist ernstig kunnen verzwakken.

Afgelopen week steeg het officiële aantal vaccinatiedoden in de VS met 2043 naar in totaal 9048. Bijna 412.000 mensen kregen al matige tot (zeer) ernstige bijwerkingen en tegenreacties (milde reacties worden doorgaans nauwelijks gemeld) (1). Volgens een nog onbevestigde bron zouden drie mensen binnen de FDA op anonieme basis (uit angst voor harde represailles) hebben gezegd dat het werkelijke aantal vaccindoden nu al op ongeveer 50.000 ligt.

Britse minister: Juist gevaccineerden zijn veel kwetsbaarder

Grant Shapps, de Britse minister van Transport, erkende in het programma BBC Breakfast op tamelijk nonchalante wijze dat ‘wij weten dat dubbel (volledig) gevaccineerden veel waarschijnlijk coronavirus krijgen en bij zich dragen…’

Commentaar van de Amerikaanse radio host Hal Turner: ‘Dit lijkt te beteken dat ze tegen u allemaal hebben gelogen toen ze zeiden dat als u volledig gevaccineerd zou zijn, u naar uw normale leven terug zou kunnen keren.’

‘En nu zeggen ze tegen u dat u feitelijk Tyfus Mary bent.’ Die term is afkomstig van Mary Mallon, die volgens de annalen begin vorige eeuw een symptoomloze drager van buiktyfus was, en 47 mensen zou hebben aangestoken, waarvan er 3 stierven. (2)

Dr. Martin: ‘Er is geen variant, geen novel virus, geen pandemie’

Nobelprijswinnaar Luc Montagnier en tal van andere wetenschappers hebben al talloze keren gewaarschuwd dat vaccineren tijdens een epidemie of pandemie het allerstomstse is wat je kunt doen, omdat je het (veronderstelde) virus daarmee dwingt om juist te muteren. Aangezien de ‘delta’ variant eigenlijk alleen statistisch ‘bestaat’, is er nog een andere verklaring mogelijk: de injecties zijn de ‘varianten’.

Aangezien een Portugese rechter onlangs cijfers heeft bevestigd dat van de ruim 17000 doden in de statistieken er in werkelijkheid maar 152 aan ‘Covid’ zijn gestorven (dat overigens in 99% van de zware ziekenhuisgevallen exact dezelfde verschijnselen heeft als een (ernstige) longontsteking), kan op basis van wat er nu bekend is (zoals een overlevingskans van 99,85% (voor 12 tot 17 jarigen 99,998%), ALS je al ziek wordt) opnieuw voorzichtig de vraag gesteld worden of er überhaupt zoiets bestaat als een ‘novel coronavirus’ en een ‘delta’ variant.

Dr. David Martin verklaarde’in een video gesprek met Europa’s topadvocaat Reiner Fuellmich – die nog steeds bezig is met het hoorzittingen die zouden kunnen leiden tot een nieuw Nürnberg tribunaal tegen de veroorzakers van de corona p(l)andemie crisis – dat hij er in ieder geval van overtuigd is dat ‘er geen variant is…. geen novel virus…. (en) geen pandemie.’ Volgens dr. Martin zijn er 120 gepatenteerde bewijsstukken die aantonen dat de term ‘novel’ puur bedrog is.

Xander

(1) Hal Turner Radio Show
(2) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

11-07: Dr. Zelenko, bedenker HCQ-zink protocol, noemt corona angstcrisis ‘misdaad van historische en Bijbelse omvang’
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

25

 1. Mensen, ik zie op deze site een aantal reacties dat mensen zich afvragen of politici/gezondheidsmedew. enz. nou zo dom zijn en niet weten wat er echt speelt of maar meepraten met zgn. mensen die er verstand van zouden kunnen hebben.
  Ik denk NIET dat ze dom zijn, ik denk dat ze willens/wetens/bewust dit spel meedelen of uit overtuiging zodat ze later een fantastische positie krijgen of dat ze bang zijn om totaal verguisd/afgebrand /misschien wel vermoord te worden ( Denk aan de 3 presidenten die de vaccins weigerden)

 2. Marian
  Ik begrijp dat dit moeilijk voor je is. Probeer vol te houden.
  Laat je vriend de feiten lezen en zien.
  In Amerika komen er nu steeds meer feiten boven tafel.
  Ik kan je naar de website http://www.Frontnieuws.com verwijzen daar hoor je het zelf direct uit de mond van de echte deskundigen.
  Misschien heeft hij daar belangstelling voor.
  Hou vol, want het is onomkeerbaar als dat Spike eiwit in je lijf zit.en het is gevaarlijk!
  Veel sterkte hoor!
  Shalom
  Anna

 3. Nieuw begin 7.22 uur.
  Je hebt helemaal gelijk , en wat ik dan zo vreemd vind dat Nederland zo naief is.
  Het lijkt wel alsof men gewoon alleen maar aan de vakantie en de disco kan denken, maar niet dat je proefkonijn bent van een zeer giftig bioactief Spike virus experimenteel vaccin wat zoals gedacht niet in de spier blijft maar met het bloed het hele lichaam doorgaat en diverse organen kan aantasten. ( heb foto’s daarvan gezien na een obductie! )

  Het lijkt wel alsof iedereen de Jonge en Rutte zomaar klakkeloos geloofd.
  Terwijl het geen deskundigen ( artsen ) zijn en zij allen aar advies vragen aan een stelletje papieren tijgers.
  Die geen enkele praktijk ervaring hebben. En op grond daarvan Nederland op slot gooien.
  Nu las ik weer in de krant dat jongeren toch wel erg ziek kunnen worden van Covid.
  Nu is deze categorie mensen aan de beurt om bang gemaakt te worden.
  Zeker te weinig animo bij de jongeren voor vaccinaties.
  Wij hebben een totaal ondeskundige en slappe internationaal meelopers ja knikkers als overheid. Er is GEEN KENNIS!

  Onze overheid maakt zich, als je de verslagen en interviews van Reiner Fuellmich volgt, zich schuldig te maken aan de code van Neurenberg berg.
  “ Mensen niet informeren dat ze door het vaccin te nemen, onderdeel zijn van één groot wereldwijd experiment “ is een medisch experiment ! !
  Alleen maar de informatie met z’n allen krijgen we Corona eronder is desinformatie. Maar op grond van die kreet moeten wij ons laten prikken. Dankjewel. Mij niet gezien!

  Ik ben wel erg bezorgd in de toekomst, want als eenmaal het grote publiek door krijgt hoe ze bedrogen ze zijn dan kan er naast alle ziekte narigheid weleens een burger opstand uitbreken.

  Fijn die linken die je altijd plaats kijk ook eens vaker op Frontnieuws zeer actueel en interessant.
  Shalom
  Anna

 4. Ik mag toch wel hopen dat Reiner Fuellmich beveiligd wordt!
  We kijken recht in de tronie van Satan met mensen als Schwab, Gates, maar ook Rutte en de Jong!

 5. Onbegrijpelijk dat zoveel mensen niet zien wat er echt aan de hand is verblind door de media en bang voor corona laten ze zich vaccineren heb vaak discussie met mijn vriend hierover hij is al twee keer gevaccineerd en kan niet begrijpen dat ik het niet wil vind mij dom dat ik dat niet doe en dat is soms best moeilijk maar wat ik ook vertel hoe ik het ook uitleg hij wil het niet zien heb daar best verdriet van en zou het heel erg vinden als hij het niet zou overleven het is zeker geen domme man maar gewoon blind vertrouwen in de overheid en medici die zeggen dat het goed voor ons is die vaccins en zo zijn er zoveel mensen om mij heen die het gewoon niet zien of willen zien onbegrijpelijk

 6. @ Nieuw Begin: 12:49 pm. Eens te meer het bewijs, dat de vaccins, dodelijk zijn. En laat dat nu juist de bedoeling zijn van B. Gates, Schwab, en de andere lakeien van de duivel. Depopulatie= en was het doel.

 7. Ik zie toch een ommekeer gaande , de ogen gaan te veel open ( Zie mijn reactie van gisteren )

 8. Waarom heb ik niks gehoord van dr. David Martin in juni 2009?
  Dat is de maand waarin de WHO de mexicaanse griep uitriep tot pandemie.

  Waarom heeft hij moeite met de Corona pandemie en niet met de Mexicaanse griep pandemie?

 9. WAARSCHUWING: Dokter zegt dat mRNA-vaccins “de meeste mensen zullen doden” door hartfalen, 62% van de gevaccineerde mensen vertoont al microscopisch kleine bloedstolsels

  https://www.naturalnews.com/2021-07-13-doctor-says-mrna-vaccines-kill-most-people.html

  De overgrote meerderheid van de mensen die worden geïnjecteerd voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19) zal binnen een paar jaar overlijden aan hartfalen, waarschuwt Dr. Charles Hoffe, M.D., een arts in British Columbia, Canada.

  In een van zijn laatste updates legt Dr. Hoffe uit dat hij bij zijn patiënten die een mRNA (messenger RNA) “vaccin” namen van Pfizer-BioNTech of Moderna waarneemt dat hun haarvaten nu verstopt raken, wat volgens hem uiteindelijk zal leiden tot tot een ernstige cardiovasculaire gebeurtenis.

  mRNA-shots van het Chinese virus zijn geprogrammeerd om het lichaam van een persoon te veranderen in een “fabriek” voor spike-eiwitten, en Dr. Hoffe zegt dat deze in massa geproduceerde spike-eiwitten na verloop van tijd progressieve bloedstolling veroorzaken.

  Niet minder dan 60 procent van de mensen die een mRNA-injectie krijgen, krijgt last van deze bloedstolsels – en uiteindelijk zal een overweldigende meerderheid zes voet onder de grond belanden vanwege de veroorzaakte schade.

  “We weten nu dat slechts 25 procent van het ‘vaccin’ dat in iemands arm wordt geïnjecteerd, daadwerkelijk in je arm blijft”, legt Dr. Hoffe uit op zijn blog.

  “De andere 75 procent wordt opgevangen door je lymfestelsel en letterlijk in je bloedsomloop gevoerd, dus deze kleine pakketjes boodschapper-RNA, en trouwens in een enkele dosis Moderna ‘vaccin’ zijn er letterlijk 40 biljoen mRNA-moleculen.”

 10. Vanaf week 14 in 2020, daalde het percentage positieve uitslagen (want je moet het percentueel bekijken) in Duitsland gestaag. Er was géén sprake meer van exponentiële groei.
  Er was géén gevaar meer voor overbelaste ziekenhuizen. Duizenden bedden stonden leeg. Sommige ziekenhuizen meldden een daling van de bezettingsgraad in de orde van 30% (veel mensen durfden niet meer naar het ziekenhuis). Andere noodzakelijke behandelingen werden echter uitgesteld.
  Maar juist daarna begonnen lockdowns, avondklokken, groepsbeperkingen enz. Toen de epidemie al duidelijk op z’n retour was. En vanaf die tijd is het vooral psychologische oorlogvoering om de bevolking blijvend in angst te houden, ook door b.v. steeds de criteria te veranderen.
  Ioannides zei het al een jaar geleden: Als we die testen niet hadden, was er nauwelijks iets bijzonders opgevallen.

 11. Waarom moet iedereen toch gevaccineerd worden wat steekt hierachter? De bijbel leert dat de ziel in het bloed zit dus wanneer je iets inspuit wat mogelijk je DNA aan kan passen waar zijn ze dan op uit?

  Het is de eeuwige strijd tussen goed en kwaad, Christus vs Satan. Het kwaad creëert altijd slaven, een slaaf ontwikkeld zich niet of nauwelijks is makkelijk te manipuleren en dus makkelijk onder controle te houden. Mensen in onwetendheid houden door middel van bijvoorbeeld censuur is een manier om een slaaf te creëren maar het is ook mogelijk dat het vaccin iets verandert in de mens waardoor het willoze slaven worden misschien ook in combinatie met 5G.

  Deze hele uitrol van corona vaccinaties, corona certificaten, reisbeperkingen tenzij gevaccineerd etc staat beschreven in Rockefeller Lockstep 2010 waar Thierry Baudet ook over sprak in het kabinet. Zijn video is inmiddels gecensureerd van Youtube.

  Rockefeller Lockstep 2010:
  https://stateofthenation.co/?p=20234

 12. Wat een idiote situatie toch. Waarom wordt de angstpolitiek nog steeds in de lucht gehouden?
  Deze ziekte met een IFR van ongeveer 0,15% verdient het niet om dagelijks besmettingscijfers door te geven. Dat is volkomen zinloos, zeker als het vooral jongeren zouden zijn die “besmet” zouden zijn.
  Dr. Bhakdi berekende een jaar geleden al een IFR van 0,1 tot o,3%. Hoezo heeft Bhakdi er geen verstand van, KRO?NCRV????
  Ioannides berekende toen een IFR van ongeveer 0,27% en dr. Streeck (na een grondige studie in Heinsberg) kwam op een IFR tissen de 0,24 en 0,26%. Een jaar geleden al!! Maar dat zouden wappieverhalen zijn.
  Het is allang duidelijk dat de verschijnselen van Covid overeenkomen met griepverschijnselen (ook het feit dat andere organen soms worden aangetast).
  Ook is allang duidelijk dat vooral oude mensen met een reeds verzwakt immuunsysteem vooral sterven aan of met corona (net als bij een griep), wellicht via een longontsteking.
  Het verhaal dat je anderen “besmet”, zonder zelf symptomen te hebben (Drosten o.a.) is allang weerlegd.
  Het verhaal dat kinderen anderen “besmetten” (ook Drosten), is nergens aangetoond.
  Het is ronduit absurd (je kunt dat woord werkelijk steeds blijven gebruiken) dat de Tweede Kamer terugkomt van reces om te vergaderen over het toenemend aantal “besmettingen” (valse cijfers, want géén infectie aangetoond) bij jongeren. Jongeren die hooguit milde verkoudheidachtige klachten kunnen hebben. En dat gebeurt nu, na zoveel toegediende “vaccinaties”!
  Blijvend de alarmknop ingedrukt houden. Fauci die kinderen vanaf 3 jaar een lap voor mond en neus wil laten dragen! Wat een grof schandaal.

 13. Een minister van transport zal net als in andere landen vechten tegen een overmacht, met nul resultaat.

  Velen spreken over een WO3. In WO2 had je een sterke (gewapende) verzetsbeweging. Gezien de ontwikkelingen in diverse landen vraag ik mij af of/wanneer het ook nu losgaat🤔🤔🤔

 14. Goed artikel, er is nog geen enkel bewijs dat gevaccineerde totaal veilig zijn ze kunnen nog steeds het virus dragen en anderen besmetten. Men kan dit pas weten over een goed jaar na de inenting. Ook in het Verenigd Koninkrijk gaan nu stemmen op om mensen of de zogenaamde zwakkeren voor de derde maal te vaccineren! Waarom? Is er dan twijfel over de werking van de vaccins? Jazeker, want ook in Israël gaat m’n ook voor de derde maal prikken, want ook daar juist als in België zijn de besmettingen terug aan het stijgen. Shalom

 15. Ik moet steeds meer denken aan Trump’s anekdote over de slang;

  ‘You let me in’ – jij liet me binnen

 16. De geschiedenis herhaalt zich.
  In de jaren 40/ 45 van de vorige eeuw en de periode eraan voorafgaande vanaf ongeveer 1933/ 1938 werden grote groepen mensen gedemoniseerd en uiteindelijk onder dwang vermoord.
  Eerst met kogels, maar dat werd te duur en psychisch te belastend voor degene die dit moesten uitvoeren.

  Toen werd het “ fabrieksmatig “ aan gepakt ( Wannsee conferentie) en werden er miljoenen, mensen die door de heersende elite als infrieur werden gezin in de gaskamers vergast en daarna in verbrandings ovens gecremeerd

  Nu wordt niet een selecte groep, maar de hele wereld bevolking angst aangejaagd, flink angst aangepraat, en gaan we “ vrijwillig” om ons “ prikje”.

  ( Wie zei er ook weer dat de wereld populatie moet worden terug gebracht ten behoeve van het milieu?! ) Dit zijn AANTOONBARE FEITEN.
  ( gelukkig nu nog wel vrijwillig een “ prikje” maar als ik gisteravond Macron op TV zag vraag ik mezelf af hoelang nog vrijwillig.)

  Ik vraag mezelf af hoe de afloop zal zijn.
  Maar dat de geschiedenis zich herhaald is aantoonbaar.
  Er zijn al meer dan 20.000 doden in Europa door het vaccin.
  Maar de eerste berichten van de grote fouten van deze prikken sijpelen al door de sencuur heen.
  Waarom sensuur, als het een bonafide injectie zou zijn. ? ?
  Pas goed op jezelf!
  Shalom
  Anna

 17. Eens met het artikel!!! Wat blijkt? De Waarheid zal Overwinnen – De Waarheid Overwint Altijd.!!!

  Goddank…Duidelijk aangetoond door vele Wetenschappers zoals nu o.a. door Dr. Martin:
  ‘Er is geen variant, geen novel virus, geen pandemie’.

  Moedig is ook, dat de heer Baudet van Forum van Democratie als één van de weinige en moedige politici dat ook onbevreesd verkondigt aan een bange en laffe Media en vooral in een Politiek Correcte Tweede Kamer, waarin zelfs het CDA-CU-SGP meeheulen met de Linkse, Marxistische bewindslieden.

  Thierry Baudet niet!!! Die roept in alle Media, na het lezen van vele boeken van echte geleerden:
  Corona – Covid-19 vaccins…Er Klopt Geen Reet Van!!!

  Nobelprijswinnaar Luc Montagnier en tal van andere Wetenschappers zeggen dat ook al lang en laten zich niet/nooit de mond snoeren door al die waanwijze geldbeluste woordvoerders van de WHO in de VS-VN-EU…die mensen al KOOPWAAR zien/behandelen. Ze krijgen straks lik op stuk.

  God in de hemel geeft de Oppositie die oorlog voeren tegen die criminelen de wind in de rug, hun ontdekkingen en bevindingen zorgen er voor dat al die leugenaars zoals premier Rutte, de Jonge, OMT – RIVM – GGD e.a. die de dodelijke Covid-19 vaccins Promoten straks allen als Misdadigers in geschiedenisboeken en The Hall Of Shame eeuwig vervloekt [Psalm 109 en 140] zullen worden.

  Openbaring 6 en 16 is het Antwoord/Uitspraak van de Allerhoogste Rechter, God JHWH voor al deze schurken die de StatenBijbel van 1637 in december 2014 geruisloos uit de Tweede Kamer lieten verdwijnen. Zij lachen nu, maar wie het laatst lacht…Zie Psalm 2.

  Het laatste en beste Boek van de Bijbel Openbaring 19 t/m 22 kent voor de gelovigen in Jeshua de Zoon van God een Happy End!!!

  Shalom. Ramshoorn.

 18. Mijn dank voor uw link naar de uit 2014 Britse TV serie UTOPIA !
  Kocht ze op dvd > iedereen zou ze moeten kijken > verbluffende
  gelijkenis met wat we nu meemaken !!!

 19. Geheel eens met het artikel. Respect Xander, voor uw onvermoeide strijd voor waarheid.

 20. Ik prijs mij gelukkig dat ik mij niet laat vaccineren, gewoon normaal leven en doen, daar kom je verder mee

Comments are closed.