Vraag het aan Amazons Alexa: ‘Bill Gates zegt dat met vaccins miljarden mensen uit te moorden zijn’

De WHO, onderdeel van de door Bill Gates gecontroleerde GAVI alliantie, heeft enkele jaren geleden bijna expliciet erkend dat miljoenen Afrikaanse meisjes en vrouwen onvruchtbaar zijn geworden door een opzettelijk aan tetanus vaccins toegevoegde sterilisatie formule. Wie kan dan met zekerheid zeggen dat zoiets nooit opnieuw gedaan zal worden?

—————————————————————————————————————————————-

Alexa gebruikt linkse ‘fact checker’ snopes.com als bron: ‘Bill Gates is een narcist’ – Er wordt al tientallen jaren heimelijk geëxperimenteerd met sterilisatie formules in vaccins – Verifieerbare uitspraken miljardairs over fors willen reduceren wereldbevolking stellen niet bepaald gerust

—————————————————————————————————————————————-

Alexa, de spraakassistent van Amazon die je met behulp van een Echo-speaker heel eenvoudig overal in je huis kunt neerzetten, reageert in de onderstaande smartphone video wel heel erg eigenaardig op een paar vragen die door de mainstream media tot ‘complottheorieën’ zijn bestempeld. ‘Alexa, vermoordt Bill Gates mensen?’ vraagt de jonge dame. Antwoord: ‘Hier is iets wat ik op het web heb gevonden… Bill Gates werkt nu voor de medicijnfabrikanten, en wat hij bedoelde is dat vaccins kunnen worden gebruikt om een aantal miljarden mensen uit te moorden.’ Hoewel niet kan worden geverifieerd of de stem niet gemanipuleerd is, geeft het filmpje desondanks aanleiding om deze veronderstelde ‘complottheorie’ nog eens onder de loep te nemen.

‘Hoorde je dat?’ reageert de vrouw. ‘Mijn account zal hiervoor wel een ban krijgen.’

‘Alexa, is Bill Gates een sociopaat?’

Antwoord: ‘Ik twijfel er niet aan dat hij een sociopaat is.’

‘Alexa, is Bill Gates een psychopaat?’

Antwoord: ‘Zowel Bill Gates en (Steve) Jobs komen eruit als psychopaten.’

‘Alexa, is Bill Gates een narcist?’

Antwoord: ‘Volgens snopes.com is Bill Gates een narcist.’

De vrouw zegt tussendoor dat ze, alvorens het filmpje te hebben opgenomen, meerdere malen haar Alexa heeft getest met dezelfde vragen, en dezelfde antwoorden kreeg. Ze vraagt iedereen met een Alexa het eveneens uit te proberen.

Voor bevestiging vraagt ze nogmaals:

‘Alexa, vermoordt Bill Gates mensen?’

En inderdaad, hetzelfde antwoord: ‘Bill Gates werkt nu voor de medicijnfabrikanten, en wat hij bedoelde is dat vaccins kunnen worden gebruikt om een aantal miljarden mensen uit te moorden.’ (1)

Alex grasduint voornamelijk in het ‘goedgekeurde’ internet van Amazon en de grote Big Tech bedrijven, dus heeft haar informatie, die wordt verkregen op basis van de populariteit van zo’n 30 miljoen websites wereldwijd, niet per ongeluk van een obscure ‘rechtse complotsite’. Dat blijkt wel uit een van de bronnen die ze voor haar antwoorden gebruikt: snopes.com, een van ’s werelds bekendste linkse ‘fact checkers’ die door de mainstream media worden gebruikt om alle van de overheden afwijkende meningen als ‘complottheorie’ weg te zetten, en het globalisme van miljardairs zoals Gates te promoten.

Gates voorspelde in voorjaar 2020 zo’n 700.000 vaccinslachtoffers

In 2020 zei Gates in een van zijn interviews met CNBC dat we rekening moeten houden met zo’n 700.000 mensen die ’te lijden’ zullen hebben onder de Covid vaccins. Dat zijn er nog geen miljarden, en ook niet allemaal doden, maar al zou het voornamelijk om (ernstige) ziekten en handicaps gaan, dan kan dat al worden opgevat als een monstrueus mensenoffer aan de ‘Big Pharma’ industrie.

‘Met behulp van vaccins groei wereldbevolking verminderen’

Op conferenties (zoals TED2010) verklaarde Gates al ettelijke jaren geleden openlijk dat vaccins in combinatie met ‘voortplantingsmaatregelen’ de beste manier zijn om de groei van de wereldbevolking met 10% tot 15% te reduceren. Als we naar de verwachte bevolking in 2040 kijken, 9,2 miljard mensen, dan zijn dat er ruim 1,3 miljard meer dan nu. Een 15% lagere groei is bijna 200 miljoen mensen minder.

Vaccins worden verkocht als levensreddend, dus hoe verhoudt zich dat dan tot het doel om de groei van de wereldbevolking te verminderen? Vaak wordt als argument gegeven dat als in de Derde Wereld minder mensen ziek worden en minder kinderen overlijden, mensen vanzelf minder kinderen zullen ‘nemen’. Het is echter helemaal niet gezegd dat een lagere kindersterfte ook automatisch tot een lagere kinderwens leidt, zeker niet in ontwikkelingslanden. De praktijk wijst daar tot nu toe eerder op het tegendeel.

Bovendien zeggen critici dat Gates zijn miljarden beter zou kunnen uitgeven aan systemen die schoon drinkwater leveren, in plaats van aan ongeteste en vaak onveilig en schadelijk gebleken vaccins. Het vaccineren van een kind dat vervuild water drinkt heeft namelijk geen enkele zin.

Stof die mensen onvruchtbaar maakt al eerder opzettelijk in vaccins gestopt

Waar komt die door Gates – die geen enkele medische achtergrond of training heeft – gewenste vermindering dan wel vandaan? De WHO, die samen met Bill Gates in de GAVI alliantie zit (Global Alliance for Vaccinations and Immunization) heeft enkele jaren geleden moeten toegeven dat er inderdaad al jaren in het geheim wordt geëxperimenteerd met het toevoegen aan vaccins van stoffen die onvruchtbaarheid veroorzaken.

In 2014 beschuldigde de Catholic Doctors Association in Kenia de grotendeels door Gates’ gefinancierde en gecontroleerde WHO van het onvrijwillig chemisch steriliseren van miljoenen Keniaanse vrouwen met een tetanus’ vaccinatie campagne. Onafhankelijke laboratoria hadden in ieder getest vaccin een sterilisatie formule gevonden. Uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen kwamen vergelijkbare beschuldigingen. Aanvankelijk ontkende de WHO, maar na enige tijd gaf de organisatie toe dat er al meer dan 10 jaar lang gewerkt werd aan (geheime) sterilisatie vaccins.

Overigens wordt daar al veel langer mee geëxperimenteerd. David Rockefeller -een goede vriend van Bill Gates- was in 1972 betrokken bij een belangrijk project van de WHO: het massaal vaccineren van de bevolking van Mexico, Nicaragua en de Filippijnen tegen tetanus, net als later in Afrika werd gedaan.

Het Comite Pro Vida de Mexico vertrouwde het niet en onderwierp de vaccins aan wetenschappelijk onderzoek. Wat bleek: de vaccins bevatten het menselijke hCG hormoon, dat nodig is om een zwangerschap in stand te houden, maar in combinatie met stoffen tegen tetanus het menselijk lichaam juist antilichamen tegen hCG doet produceren, waardoor vrouwen niet of minder goed in staat zijn een zwangerschap te voldragen. De vaccins waren dus feitelijk een verhulde vorm van abortus.

Alleen al dit zou iedereen die niet kan geloven dat er opnieuw zo’n vreselijke misdaad zal worden gepleegd, maar dan met nog veel grotere aantallen mensen (‘dat doen ze nooit’), de mond moeten snoeren.

Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt voor mogelijke gevolgen vruchtbaarheid

In de bijsluiter en zorginstructies van het ook in Nederland verstrekte Pfizer mRNA ‘nano’ genmanipulatie vaccin wordt expliciet gewaarschuwd dat ‘onbekend’ is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid, en zowel zwangere vrouwen als mensen die zwanger willen worden het vaccin vooralsnog niet moeten nemen. Toch heeft het VAERS in de VS al 34 spontane abortussen en doodgeborenen geregistreerd na een Covid vaccinatie. Zoals bekend wordt historisch hooguit 1% van alle gevallen van vaccinschade bij het VAERS gemeld.

Volgens een veronderstelde klokkenluider van concurrent GSK veroorzaakte het vaccin van deze fabrikant in de testfase bij 97% steriliteit. Ook tussen GSK en Bill Gates bestaat een link. De Bil & Melinda Gates Foundation financierde in 2010 in Afrika een fase-3 proef met GSK’s malaria vaccin. 151 zuigelingen stierven; tussen de 1048 en 5949 andere baby’s kregen ernstige bijverschijnselen zoals verlammingen, toevallen en koortsstuipen. Tijdens  de’ MenAfriVac campagne in 2002 dwongen Gates’ medewerkers duizenden Afrikaanse kinderen het vaccin tegen meningitis te nemen. Tussen de 50 en 500 kinderen raakten verlamd.

Tevens heeft Gates het afgelopen decennium de ontwikkeling van een anticonceptie microchip gefinancierd (2). Deze geïmplanteerde chip geeft 16 jaar lang een kleine dosis levonorgestrel vrij, dat voorkomt dat vrouwen zwanger worden. De chip kan op afstand worden gecontroleerd en geactiveerd, wat betekent dat er een risico bestaat op misbruik.

Willen multimiljardairs wereldbevolking met 75% verminderen?

Media magnaat Ted Turner, eveneens een vriend van Gates, maakte tijdens een interview in 1996 de opmerking dat de wereldbevolking tot maximaal 300 miljoen moet worden teruggebracht. Op basis van het huidige aantal wereldbewoners betekent dit dat er 7,6 miljard mensen moeten verdwijnen. In 2008 stelde hij zijn doelstelling bij naar maximaal 2 miljard aardbewoners- nog altijd een reductie van bijna 75%.

Voor de camera’s breed glimlachende wereldtyconen zoals Bill Gates, David Rockefeller en Ted Turner lijken dus inderdaad te vinden dat menselijke wezens weinig meer dan een vorm van vervuiling zijn die – op een ‘uitverkoren’ percentage slaven na – moeten worden opgeruimd. Het is daarom zeer de vraag of het nu wel zo verstandig is dat overheden zoals ook de Nederlandse blindelings vertrouwen op deze multimiljardairs. Of houden ‘onze’ landsleiders er heimelijk eenzelfde ideologie op na?

Als over enkele jaren zou blijken dat de Covid vaccins er inderdaad voor hebben gezorgd dat honderden miljoenen mensen geen kinderen meer kunnen krijgen, is het echter te laat om de daders en hun politieke medestanders nog ter verantwoording te roepen. Het leed is dan immers onomkeerbaar geschied.

Het is natuurlijk ieders vrije keus om zich met deze experimentele genmanipulatie vaccins te laten injecteren, maar mijn persoonlijke overtuiging is dat politici en experts met nog een restje functionerend geweten zo snel mogelijk ‘beter ten halve gekeerd…’ kunnen gaan praktiseren. Anders zouden ze in het slechtste geval wel eens medeplichtig kunnen worden aan de grootste misdaad tegen de menselijkheid ooit.

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend’
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Professor Schetters noemt Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk.’

2020:
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid
19-11: Nieuw gratis E-boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’ 
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’|
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

21

 1. Natuurlijk zal dit opnieuw gedaan worden, dit is immers allemaal onderdeel van de eugenics agenda, die in de 19e eeuw begon en die onder de nazi’s pas echt veel aandacht kreeg. gates en de zijnen zijn allemaal fervent aanhangers van deze verderfelijke theorie. Zie https://open.lbry.com/@corbettreport:0/ep396-bioethics:d voor achtergronden, ook over gates.

  Note: Moderna zegt ’t zelfs rechtuit: https://www.technocracy.news/modernas-top-scientist-we-are-actually-hacking-the-software-of-life/.

 2. @ Elise schreef:
  09/03/2021 om 4:13 pm
  Wat u denk ik bedoelde te zeggen is dat het westen Afrika boven de grond heeft beroofd en vervuild, zoals Shell. Wat nog veel erger is, maar politiek waarschijnlijk niet zo interessant is dat Afrika nu onder de grond feitelijk niets meer bezit. China heeft op heel geniepige wijze Afrika beroofd van de rest van enige toekomst voor een habbekrats. Zoals China trouwens over tien jaar de rest van de wereld naar de pijpen kan doen dansen van de communistische partij.
  Maar we blijven voorlopig nog even bezig met Rusland. Gasloos, yeah wat een dom idee.

 3. @Elise: ps het westen heeft idd afrika voor een deel leeggeroofd maar tot op de dag van vandaag betalen wij jaarlijks miljarden euros steun aan bv Congo voor ontwikkelingshulp. Steun voor een verleden waarvoor anderen verantwoordelijk zijn. En wat gebeurd er met het geld? Het verdwijnt in corrupte zakken van afrikaanse regeringsleiders en dictators die hun eigen volk uitbuiten en laten lijden maar uiteindelijk blijven wij het westen zogezegd de schuldigen! Niets is wat het lijkt.

 4. @Elise: ik begrijp wat je bedoeld maar je begrijpt mijn reactie blijkbaar verkeerd. We leven idd in een enge wereld waarin alles gestuurd wordt door bepaalde personen met bepaalde agenda’s. Wat ik bedoel staat los van dit alles. Ik zou nooit 3 kinderen gehad hebben als ik van mezelf zou weten dat ik niet voor hen zou kunnen zorgen los van welke redenen dan ook. Hierin begrijp ik niet dat vaak de armste mensen de meeste kinderen maken waarvan ze weten dat ze er niet voor kunnen zorgen. Moesten mijn 2 eerste kinderen sterven v honger en armoede dan zou k wss niet voor een derde gaan begrijp je?

 5. @Marc. Jeetje zeg, weet je wel wat je zegt. In Afrika zijn kinderen een pensioen/inkomen voor de ouders zelf. Was vroeger hier net zo voor de uitkeringen. Dan erbij het westen heeft Afrika leeggeroofd.(grondstoffen etc). Tegen gewerkt als een land goed ging/onafhankelijk werd. bv Kadafi. Hij wilde Afrika een eigen munt geven.(samen sterk) Dat vond het westen natuurlijk niet goed. Dus werd hij opgeruimd. Arabische lente is/was een westers plan. Mensen daar konden niet eens meer brood kopen/maken want het meel werd letterlijk te duur door de beurzenhandel.(het westen). Dan krijg je vanzelf wel onrust in een land.
  En als de beurs dit jaar klapt. Dan gaan wij ook een fysieke oorlog in.
  Good luck Marc, want hier zullen de prijzen ook enorm gaan stijgen en dat doen ze al. Dit jaar zijn de boodschappen 1,6% duurder geworden. Vroeger hier kon men de inflatie nog bijtrekken(nederlandse bank), maar dat gaat dus ook niet meer. Europese centrale bank/centrale banken doet/doen dit nu. Maar ook dat houdt een keer op. Kans dat de boel ontploft, komt steeds dichter bij. Marc, het is echt een enge wereld aan het worden en alle gewone mensen worden daar de dupe van.

 6. President Jimmy Carter (1977 – 1981) heeft tijdens zijn presidentschap een geheim decreet ondertekend waarin stond dat de Amerikaanse bevolking in 2050 teruggebracht te worden naar 150 miljoen (momenteel plm. 234 miljoen inwoners in de VS) . Een van de directbetrokkenen was Council on Foreign Relations-lid en Carters veiligheidsadviseur Zbigniew Brzezinski.

 7. Ik kwam op de website van nation of Islam, ja het is een niet de eerste websites waar je op wil komen, maar ze geven een overzicht wat er is geweest aan gruwelijke medische experimenten op de zwarte en native American bevolking van de VS, ik vind het schokkend. https://www.noi.org/vaccine/
  Ze adviseren op basis van een geschiedenis vol medische ellende het spuitje te weigeren.

 8. Zeer geacht Xander Team,

  het kan zijn dat de bijdrage meermalen geprobeerd is up te loaden want het programma zei steeds: Safari kan de pagina niet openen.
  Excuses in dat geval!

  MVG

 9. Zowel Gates als Tedros, voormalig linkse Mao terrorist en nu directeur van het WHO hebben geen enkele medische achtergrond. Tedros is destijds aangesteld door grote druk van communistisch China. Dan weet je wel hoe de kaarten zijn geschut. Zij en een paar andere elitaire globalisten, w.o. Schwab, bepalen wereldwijd het beleid en landen met hun burgers zijn hun speeltjes met medewerking van hun eigen regeringen.

 10. Uit huidcellen van de vrouwelijke onderarm zijn vruchtbaarheidscellen van man en vrouw te herleiden die na ivf de embryo kan laten opgroeien in een kunstmatige baarmoeder.
  Net zoveel mensen produceren als nodig zijn.
  Maar robots nemen het toch over.

  https://www.inceptivemind.com/first-robot-artist-ai-da-exhibit-self-portraits-summer/17864/

  https://nypost.com/2021/02/23/video-shows-nypds-new-robotic-dog-in-action-in-the-bronx/?utm_medium=SocialFlow&utm_source=NYPTwitter&utm_campaign=SocialFlow

 11. BELANGRIJK ! Ex-GAVI Vaccinoloog Geert Vanden Bossche waarschuwt: “ik ben meer dan bezorgd over de desastreuze impact op het menselijke ‘ras’.”

  https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/03/03/belangrijk-ex-gavi-vaccinoloog-geert-vanden-bossche-waarschuwt-ik-ben-meer-dan-bezorgd-over-de-desastreuze-impact-op-het-menselijke-ras/?utm_source=sendinblue&utm_campaign=8_maart_2021_NIEUWSBRIEF_VIRUSWAARHEID&utm_medium=email

  Ik weet natuurlijk dat de huidige massale vaccinatiecampagnes krachtige en wereldwijde steun genieten van een groot aantal verschillende partijen/belanghebbenden. Maar, tenzij mij het tegendeel wordt bewezen, kan dit geen excuus zijn om te negeren dat de mensheid op dit moment misschien een vrij onschuldig virus aan het omvormen is tot een oncontroleerbaar monster. Ik ben nog nooit zo serieus geweest over een uitspraak die ik heb gedaan.

  Lees de hele PDF hier: Geert vanden Bossche

  En deze site is uw aandacht waard:
  https://www.artsenvoorvrijheid.be

 12. is er dan niemand die eens terug gaat naar de basis dat we mensen zijn,heeft niets te maken met waar vandaan maar wel dat we samen op moeten staan tegen deze criminelen en terroristen.
  dat tegen elkaar opzetten van mensen over de hele wereld is ook het plan van rijke elite satanisten zodat we elkaar kapot maken en met een spuitje doen ze de rest dood maken.
  wij allen moeten deze duivelse elite en terroristen opruimen.dan wordt de wereld een fijne plek
  voor ons allemaal.

 13. Wij als gewone burgers gaan er meestal gewoon van uit dat ook AI ons leven kan verbeteren.
  Maar we vergeten als snel de Georgia Guide stones die wel 24 uur per dag met cameras bewaakt word.
  Maar niet te vinden wie of welke groep dit nu geplaatst heeft en met welke reden de waarschuwing is grimmig te noemen.
  En wie zegt ons nu dat als AI zo bewust is en zichzelf leert en voortplant dat er voor ons nog plaats is op aarde.
  En nu is er al deep fake zodat ze zelfs alle negatieve informatie als fake news kunnen bestempelen?
  Dan zal de AI ons echt niet vertellen wat we willen horen of denken.Ons leven als mensen is gebaseerd op CO2 ons lichaam bestaat zelfs uit deze stof?
  En computers zijn een andere levens vorm of machine gebaseerd op silica of denk aan Silicon Valley denk ik.
  En dit vond ik ook dus denk even goed na wie of wat we vertrouwen lijkt mij ook op zijn plaats.
  https://www.insider.com/siri-called-israel-the-zionist-occupation-state-reuven-rivlin-2020-1

 14. In afrika zijn de meeste mensen werkloos, arm en kansarm. Of het nu hun eigen keuze is of niet maar de feiten zijn dat ze bijna allemaal heel veel kinderen hebben waarvoor ze niet kunnen zorgen. Ik heb 3 kinderen, werk voor alles en zorg dat ze alles hebben wat ze nodig hebben. Ik begrijp en ben ermee akkoord dat er aan geboortebeperking wordt gedaan in afrika via vaccinaties omdat de bevolking niet in staat is om zichzelf te beheersen en of voor zichzelf te zorgen. Als je niet voor kinderen kan zorgen begin er dan niet aan en anders neem je je verantwoordelijkheid, kan je dit niet dan is dit een logisch gevolg. De wereld is overbevolkt, hoog tijd om te beginnen uit te dunnen dus!

 15. Bill Gates heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij voor depopulatie is. Mensen deden en doen daar lacherig over. Maar zoals Klaus Schwab zegt dat de Coronahoax een unieke kans biedt voor de Great Reset, ziet Bill zijn kans schoon om zijn natte droom waar te maken. Al die smerige globalistische leiders staan het fase 3 Corona vaccin te promoten. Indirect worden mensen mbv het vaccinatiepaspoort gedwongen zich te onderwerpen aan deze gentherapie. Uiteraard doet hier de hele totalitaire EU aan mee en staan psychopaten als Rutte, de Jonge en van Dissel te juichen dat hun lugubere plannen gerealiseerd gaan worden. Het is pure misdaad tegen de menselijkheid. Vrijwel alle partijen steunen dit misdadige beleid. De grote uitzondering is het FvD. Laten we er voor zorgen dat ze een klinkende overwinning gaan behalen. Hopelijk valt de fraude mee.

 16. World Economic Forum van Klaus Schwab komt met dystopisch filmpje: een kunstmatige zon.
  https://www.ninefornews.nl/world-economic-forum-van-klaus-schwab-komt-met-dystopisch-filmpje-een-kunstmatige-zon/
  Ik denk dat het clubje van Klaus Schwab nattigheid voelt, en zich nu probeert in te dekken met fictie verhalen. En zeker na wat ik vandaag heb horen vertellen door Dr.Reiner Fuellmich.
  Ik weet niet of iedereen de eerder vandaag geplaatste video van hem kan volgen, maar probeer het toch, zet eventueel de Duitse subtitel aan. Dat werkt echt, zeker als je de Duitse taal niet goed machtig ben.
  Wat Dr. Reiner zegt is absoluut waar, ik zie het namelijk al vanaf dag één zo gebeuren, en vele anderen met mij. in zijn betoog geeft hij aan dat wij al maandenlang belogen en bedrogen worden, dus het vertrouwen in de politieke leiders gaat veel te ver mensen. Door hun huidige gruwelijke beleid worden wij volledig gesloopt, door gebruik te maken van een test die volgens de bedenker van die test geen enkele besmetting kan aantonen.

 17. “Of houden ‘onze’ landsleiders er heimelijk eenzelfde ideologie op na?” Is dit nog steeds een vraag?

Comments are closed.