Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers

—————————————————————————————————————————————–

‘Tienduizenden onnodige doden door Covid, en nu al duizenden door de vaccins’ – India brengt dodenexplosie na start vaccinaties tot staan met Ivermectine en hydroxychloroquineAls dergelijke praktijken in Amerika worden uitgevoerd, zou dat met dezelfde vaccins dan ook hier het geval kunnen zijn?

—————————————————————————————————————————————–

Een van ’s werelds meest erkende experts op het gebied van de behandeling van Covid-19, professor dr. Peter McCullough, beschuldigt in een interview de Amerikaanse overheid ervan ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers toe te dekken (zie ook ons artikel van 10 april over hem). Dit is exact het scenario wat we al circa een jaar voorspellen: juist de vaccins maken – zoals hoogstwaarschijnlijk in bijvoorbeeld India gebeurt – grote aantallen nieuwe slachtoffers, maar die worden dan òf aan een Covid variant, òf aan een andere doodsoorzaak toegeschreven. Als dergelijke praktijken in Amerika reeds worden uitgevoerd om zoveel mogelijk mensen aan deze ‘vaccins’ te krijgen, zou dat hier dan ook reeds het geval kunnen zijn? We worden inmiddels door dezelfde machtselite (WEF, VN/WHO, Gavi/Gates, Big Pharma) aangestuurd.

Volgens McCullough, die de eer heeft bij de National Library de meeste geciteerde arts op het gebied van behandelingen van Covid-19 te zijn, heeft de strategie van de Amerikaanse regering, die samenwerkt met (hoe kan het ook anders) de Bill & Melinda Gates Foundation en de door diezelfde Gates gecontroleerde WHO, geleid tot vele tienduizenden onnodige doden door Covid-19, en nu al vele duizenden doden door het massa vaccinatieprogramma. Hij legt uit dat als het om andere vaccins dan tegen Covid-19 was gegaan, deze ogenblikkelijk van de markt zouden zijn gehaald vanwege veiligheidsproblemen.

Bij het Amerikaanse vaccin-registratiesysteem VAERS loopt het aantal geregistreerde vaccinatiedoden – historisch ongeveer 1% tot maximaal 10% van het werkelijke aantal – inmiddels richting de 5000. In de EU bedroeg dat aantal op 15 mei al ruim 11.500, met aan beide kanten van de oceaan al meer dan 630.000 gewonden en vele tienduizenden mensen die permanent ziek of gehandicapt zijn geworden. Omdat het aantal vaccinatieslachtoffers duizenden procenten hoger is dan van alle andere vaccins bij elkaar opgeteld, zou er normaal gesproken een grondig onderzoek moeten plaatsvinden.

Normaal wordt een medicijn bij 50 doden van de markt gehaald

‘Bij enig nieuw medicijn waarbij 5 onverklaarbare doden vallen, krijgen we een ‘black box’ waarschuwing, en dan hoor je ook op TV dat dit middel tot de dood kan leiden,’ aldus McCullough. ‘En bij 50 doden wordt het van de markt gehaald.’

Tijdens de varkensgriep pandemie in 1976 wilde de VS 55 miljoen burgers vaccineren, maar op het moment dat er 25 doden door dit vaccin waren gevallen en er ongeveer 500 mensen verlamd waren geraakt, werd het programma stopgezet.

Nu gebeurt in zowel Amerika als Europa exact het omgekeerde: hoe verder het aantal slachtoffers oploopt, des te meer druk oefenen de overheden – inclusief de Nederlandse – uit op de bevolking om zich te laten vaccineren. En dat met stoffen waar slechts een voorlopige goedkeuring voor is gegeven, en waarvan de producenten pas over een paar jaar hoeven te bewijzen dat ze ‘veilig’ zijn.

‘Onmogelijk dat ambtelijke artsen zo snel bepalen dat doden niet door vaccins vielen’

De statistieken worden zelfs opzettelijk gemanipuleerd, zo legde de gelauwerde professor uit. Eind maart stond het aantal Amerikaanse vaccindoden op 2602. Toen kwam de FDA plotseling met de mededeling dat 1600 doden door niet bij name genoemde federale artsen waren ‘onderzocht’, en dat die tot de conclusie waren gekomen dat geen enkele van deze mensen door het vaccin was gestorven.

‘Dat was verontrustend,’ aldus McCullough. Hij weet uit eigen ervaring dat het normaal gesproken maandenlang duurt voordat zo’n onderzoek is afgerond, en niet slechts enkele dagen of weken. ‘Ik ben voorzitter geweest en heb deelgenomen aan tientallen safety monitoring besturen… en ik kan u vertellen dat het onmogelijk is dat onbekende ambtelijke artsen zonder enige ervaring met Covid-19 kunnen bepalen dat niet één van deze doden aan het vaccin lag.’

In werkelijkheid sterven er véél meer mensen

Omdat historisch slechts 1% tot maximaal 10% van het aantal vaccinatieslachtoffers wordt geregistreerd, zoals ook in een Harvard studie werd bevestigd, zullen er in werkelijkheid juist veel méér mensen sterven dan in de officiële cijfers wordt bericht, en zeker niet 0.

Vergelijk het eens met de griepvaccinatie. Jaarlijks worden er bij het VAERS 20 tot 30 doden gerapporteerd, op 195 miljoen inentingen. Met Covid-19 zat de VS bij 77 miljoen vaccinaties al op 2602 doden, verreweg het hoogste aantal voor vaccins in de hele geschiedenis. Desondanks eist niet één gevestigde politicus of journalist van de massamedia een onafhankelijk onderzoek. Erger nog: de weinigen die dit wel doen, worden onmiddellijk gestigmatiseerd en verketterd.

‘85% van alle verloren levens had kunnen worden gered’

Aan de duizenden doden (half mei ruim 16000 in de EU en de VS, vermoedelijk inmiddels zeker 1000 tot 2000 meer) en honderdduizenden zieken en gewonden zal daarom voorlopig geen einde komen, zo vreest de Covid-expert. Bovendien getuigde hij op 19 november 2020 voor de Amerikaanse Senaat dat ‘we nu schatten dat tot 85% van alle verloren levens gered had kunnen worden met een multi-medicijn therapie.’

Die bewezen werkende en veilige medicijnen zijn in Amerika, Europa en Nederland echter streng verboden om toe te passen bij (veronderstelde) Covid-19 patiënten. Nederlandse huisartsen kunnen een boete van € 150.000,- krijgen als ze Ivermectine voorschrijven. De overheid zit volledig in de tas van Big Pharma en de door Bill Gates gecontroleerde instituten zoals de WHO, en heeft van meet af aan besloten dat alleen een vaccin ‘redding’ mag brengen.

India brengt dodenexplosie tot staan met Ivermectine en HCQ

Zeer tegen de zin van de WHO en Big Pharma in is India nu tòch Ivermectine en hydroxychloroquine (HCQ) gaan gebruiken. Het gevolg: de ongekende explosie van het aantal doden na het begin van de vaccinaties is eindelijk tot staan gebracht.

Mainstream media geïnstrueerd om geen kritiek op vaccins te plaatsen

Alle mainstream media zijn echter geïnstrueerd om deze medicijnen enkel zeer negatief te belichten, en (vrijwel) geen kritische berichten over de vaccins te plaatsen. In Nederland zaaien ze zelfs in opdracht van de regering doelbewust zoveel mogelijk angst.

Deze schaamteloze censuur en totale media-corruptie valt onder het Trusted News Initiative, waar behalve de social media giganten zoals Facebook, Google/YouTube en Twitter ook de grote persbureaus AP, Reuters en AFP aan deelnemen, en verder de BBC, CBC, EBU (European Broadcasting Union), Microsoft en de Washington Post. Feiten over de duistere kant van de experimentele gen-therapie vaccinaties moeten door de mainstream media ‘gevaarlijke desinformatie’ worden genoemd.

Hoe kan dit anders worden genoemd dan medisch fascisme, of zelfs medisch terrorisme, aangezien er zóveel onnodige doden door vallen?

‘Als de burgers ‘ook maar enige vorm van eerlijke, gebalanceerde berichtgeving over de veiligheid zouden krijgen, dan zouden ze deze vaccin simpelweg niet nemen,’ vervolgde McCullough. ‘Het Trusted News Initiative is echt zorgwekkend, want we zitten nu op een record aantal doden, en dat loopt dagelijks op.’

Incestueuze relatie tussen overheid en Big Pharma

De gevierde arts suggereerde dat er een incestueuze relatie bestaat tussen de overheid en Big Pharma, waardoor de regelgevende instanties (zoals in Nederland het RIVM) geen objectief oordeel kunnen, mogen en/of willen geven. Zo is bijvoorbeeld het Amerikaanse NIH (National Institutes of Health) mede eigenaar van het Moderna patent. De overheid heeft er dus financieel belang bij dat zoveel mogelijk vaccins worden verkocht en toegediend. Hoeveel meer ‘wij van WC-eend…’ wilt u het nog hebben?

De weinige artsen, wetenschappers en andere professionals die nog wel naar hun geweten luisteren, zijn meestal te bang om zich met naam en toenaam uit te spreken. Begrijpelijk, want anders is het sinds vorig jaar niet alleen onmiddellijk einde vergunning of einde carrière, maar wordt je ook nog eens door het slijk gehaald en in sommige gevallen zelfs aangeklaagd en/of geïntimideerd door diezelfde overheid.

‘Echte aantallen slachtoffers komen we nooit te weten’

Een arts met een praktijk in Kansas City verklaarde dat van een recent onderzoek naar 500 bewoners van verzorgingstehuizen bleek dat 22 bejaarden binnen 48 uur na hun Pfizer-shot waren gestorven. ‘Ik kan niet bewijzen dat ze allemaal door het vaccin stierven, maar wel dat het bij allen binnen 48 uur gebeurde. Volgens de richtlijnen hoeven ze maar 15 minuten te worden gemonitord, dus we krijgen nooit de echte aantallen te weten. Als het na die 15 minuten gebeurt, is het onmogelijk te bewijzen… Als de FDA dit goedkeurt, moge God ons dan helpen.’

Een moedige Canadese arts trad wèl in de openbaarheid. Dr. Charles Hoffe brak met een hem door de overheid opgelegd spreekverbod, en vertelde dat ‘het Moderna vaccin patiënten heeft gedood en gehandicapt heeft gemaakt.’

‘Overheid had nooit interesse voor behandelen zieke patiënten’

Volgens McCullough heeft de regering nooit enige interesse gehad voor het behandelen van zieke patiënten (met medicatie), maar werd meteen de WHO-strategie (enkel social distancing, mondkapjes, lockdowns, testen, en wachten op vaccinaties) gevolgd.

In zijn paper ‘A Guide for Home-Based Covid-19 treatment: Step by step doctor’s plan that could save your life‘ (december 2020) beschrijft hij een vier-stappen-strategie, waar de belangrijkste pilaar, namelijk het behandelen en genezen van Covid-19 patiënten met bewezen en veilige medicijnen, geheel in het overheidsbeleid heeft ontbroken. Dat heeft naar zijn overtuiging alleen al in de VS tot vele tienduizenden onnodige doden geleid. (1)

De Franse professor Christian Perronne, eveneens met een zeer indrukwekkende staat van dienst, publiceerde vorig jaar zijn boek met de veelzeggende titel ‘Is er een fout die ze niet gemaakt hebben? – Covid-19: De heilige unie van incompetentie en arrogantie.’ Als corona patiënten van meet af aan (vooral preventief) met zink, hydroxychloroquine / quercetine, vitamine C en D, en azitromycine waren behandeld, dan hadden er nauwelijks doden hoeven vallen, en waren 25.000 Fransen (80% van het aantal doden op dat moment) volgens hem nu nog in leven geweest.


Xander

(1) LeoHohmann.com via IamaMalaysian.com

Zie ook o.a.:
25-05: Een greep uit de vele gezichten van slachtoffers van het Covid-19 vaccinatie-programma
19-05: Update officiële EU-statistieken: 11.519 vaccinatiedoden en 307.130 niet hersteld
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden (Als cijfers worden toegepast op Nederland, zouden 13.915 landgenoten onnodig zijn gestorven)
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
19-02: ‘Peer-reviewed studie: Covid dodental minstens 1600% overdreven’
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
10-02: Israëlische wetenschappers genezen 100% ernstig zieke coronapatiënten met nieuw geïnhaleerd medicijn
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre Capel)
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
02-01: ‘WHO past regels misbruikte PCR test aan om vaccins succesvol te doen lijken’ (/ Regering wil nog steeds niets weten van bewezen medicijnen tegen Covid-19, zoals Ivermectine)

2020:

31-12: (/ Slechts 0,015% van de bevolking moet naar het ziekenhuis, maar corona maatregelen blijven overeind en lijken alleen maar harder te zullen worden)
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
14-12:  Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
04-12: Bewijs geleverd van telefoongesprek waarin RIVM toegaf dat Covid bijna geen klachten geeft
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen (/ Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief’ is)


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

39

 1. @ Tukker: 3:41 pm. Precies zoals U het zegt Tukker. Maar op Karel en andere pro-vaxxers, is het spreekwoord van toepassing: ” Wat baeten kaers ende bril, als den uyl ende zien niet wil”. Ze willen geen enkele andere mening aanvaarden, dan alleen die van Rutte cum suis, en het RIVM.

 2. Nog eens gekeken naar de tuberculose doden wereldwijd. Deze nemen nog steeds toe. Afgelopen jaren tussen de 1 a 1,5 miljoen doden per jaar. Dit jaar in jaar uit. Ooit iemand zich hier druk om zien maken? Bill Gates??? Klaus Schwab??? WHO??? Blijkbaar zijn de geneesmiddelen hier patentvrij want het baart geen wereldleider tot zorgen.Tbc, de absolute recordhouder doden van de afgelopen 100 jaar. Geen filantroop die zich hier druk om maakt.
  https://www.who.int/teams/global-tuberculosis-programme/tb-reports/global-tuberculosis-report-2020

 3. Karel ( 9.03 PM 28-5 ) : ik geloof de statistieken en de Indiase doktoren eerder dan iemand die in het wilde weg maar wat zegt ; het kan zijn dat er mensen zijn die het toch willen hebben maar er schijnen mensen in India te zijn ( laat ik voorzichtig zeggen ) die mensen uit dorpen wegslaan omdat ze uitspreken : “Jullie willen ons vergiftigen/ dood hebben
  En zelfs v/d pol. correcte site, het Amerikaanse RIVM gaan ze niet meer zeggen dat mensen NA 2 x het vaccin ontvangen te hebben TOCH corona krijgen , ze gaan het alleen zeggen van het mensen DIE niet gevaccineerd zijn.
  En dit is officieel, en een voldongen feit
  Ik denk dat het een duidelijk teken is van manipulatie/ bedrog maar het is goed jongen : slaap lekker verder

 4. In India wordt naast Ivermectine en HCQ ook veel Zinc gebruikt in de behandeling van Covid.
  Nu kwam ik de volgende interessante tweet tegen:
  Rajeev Jayadevan
  @RajeevJayadevan
  Are Zinc supplements to blame for “Black Fungus”? (this is an interesting hypothesis, NOT an assertion) See thread for summaries of papers from 1996, 2013.
  Fact: Fungi feed on Zinc.
  Mammalian cells try to escape fungal invasion by “starving” the fungus of zinc, by hiding it

  Toeval of niet? Oordeel maar zelf.

  Gelieve te vertalen in het Nederlands, zie siteregels. Mod.

 5. Haha, vanwege werk bel ik elke dag met een stuk of 20 software ontwikkelaars die verspreid wonen door heel India. We bespreken regelmatig de situatie daar. Er klopt werkelijk waar geen hout van wat hier opgeschreven wordt. Vrijwel iedereen zit te springen om een vaccinatie.

 6. @ oma 28 2-45
  heel goed gezien
  zo ging het bij mij ook, regel recht in de schredder met die rotzooi.
  vr.gr.

 7. @FinalCountDown schreef:
  28/05/2021 om 9:05 am
  “Heb gisteren mijn uitnodiging ontvangen voor vaccinatie. En met heel veel plezier onmiddellijk naar de website gesurfd en geweigerd. Kan me niet schelen als er negatieve gevolgen aan vasthangen achteraf. Laat die schaapjes die gedwee doen en laten wat de overheid zegt maar in de rij gaan staan voor hun spuitje.”

  Mijn uitnodiging ging linea recta ongeopend de vuilbak in.
  Ik reageer namelijk niet op een afspraak die ik niet zelf maakte en die ik beschouw als ongevraagde junkmail en spam.

 8. Het klopt , met mensen praten/proberen te overtuigen is haast niet meer mogelijk , ik ga alleen nog maar praten met mensen waar ik het gevoel van heb dat ze er misschien open voor staan en dat klopt dat wordt steeds minder.
  Er zijn mensen die hebben het nodig om aan een bep. instantie ( bijv. regering ) 100 % vertrouwen te geven , die hebben het nodig om geleid te worden , willen/kunnen zelf niet meer denken.
  Aan vroegere mensen in mijn kerk merk ik dat ook , schijnen te weigeren om zelf te gaan denken .
  Hoe dom kan je zijn ? Hoe gevaarlijk is dat !

  Ik zie een verandering in de gezichten van Rutte/de Jonge , komt schijnbaar openbaar nu wie het echt zijn !

  Als reactie op mijn vorige schrijven in dit verhaal : ook niet luisteren naar wat ik zeg , Onderzoek zelf en check ZELF alles na !1

 9. Het klopt , met mensen praten/proberen te overtuigen is haast niet meer mogelijk , ik ga alleen nog maar praten met mensen waar ik het gevoel van heb dat ze er misschien open voor staan en dat klopt dat wordt steeds minder.
  Er zijn mensen die hebben het nodig om aan een bep. instantie ( bijv. regering ) 100 % vertrouwen te geven , die hebben het nodig om geleid te worden , willen/kunnen zelf niet meer denken.
  Aan vroegere mensen in mijn kerk merk ik dat ook , schijnen te weigeren om zelf te gaan denken .
  Hoe dom kan je zijn ? Hoe gevaarlijk is dat !

  Ik zie een verandering in de gezichten van Rutte/de Jonge , komt schijnbaar openbaar nu wie het echt zijn !

 10. Ja! Angel
  Die informatie heb ik ook. 12.000 Doden in Europa, en men roept en schreeuwt en eist een prik❗️

  Dit is satanisch. ❗️

  Verder wil ik jullie wijzen op de website : “ zelfzorg- Covid 19 “ deze geeft veel en goede informatie over de ontwikkelingen binnen het hele Covid gebeuren.
  Denk drie keer na voordat je stappen neemt, en vorm zelf je mening.
  De situatie met dwang zal op den duur onhoudbaar worden.
  En waarschijnlijk “ doodbloeden “ .

  Ook zullen op termijn steeds meer “ anti” geluiden gaan komen omdat de complicaties ook jongeren zullen gaan treffen.
  Shalom
  Anna

 11. Heb gisteren mijn uitnodiging ontvangen voor vaccinatie. En met heel veel plezier onmiddellijk naar de website gesurfd en geweigerd. Kan me niet schelen als er negatieve gevolgen aan vasthangen achteraf. Laat die schaapjes die gedwee doen en laten wat de overheid zegt maar in de rij gaan staan voor hun spuitje.

 12. @ Tukker: 7:01 pm. Dat idee heb ik ook Tukker. Ze zouden wel eens betaald kunnen zijn, om hier te komen trollen. Ik heb ze in de gaten.

 13. @Peter Heersink,

  Ik vraag me af wat je met je reactie wil bereiken, maar als je de protocollen van Zion erbij haalt, dan neem ik het niet meer serieus.
  Als je eens wat onderzoek gaat doen, dan zal je ontdekken dat het boek “de Protocollen van de Wijzen van Zion” in de wereld is gebracht door de Russische geheime dienst.

 14. Ik ben allesbehalve een aanhanger van Van der Pijl en Van Houcke. Ik plaatste de link alleen maar om te verwijzen naar het verhaal over Attali. Van der Pijl is goed belezen, maar ik vind hem een typische complotdenker als hij “de zionisten” in een kwaad daglicht stelt met allerlei verdachtmakingen.

 15. Opmerkelijk: https://www.cafeweltschmerz.nl/komt-er-een-nieuwe-wereldoorlog-kees-van-der-pijl-en-stan-van-houcke/. Vanaf minuut 5:00.
  Jacques Attali is een belangrijk adviseur van Macron. Hij heeft begin jaren 80 gezegd dat de wereld te overbevolkt raakte en drastisch gereduceerd zou moeten worden. Hij suggereerde dat een wereldwijde epidemie een oplossing zou kunnen zijn. Er zou dan een of ander vaccin ontwikkeld kunnen worden die door “de dommen” dan gezien zou kunnen worden als een soort van redding.
  Merkwaardig dat Attali dus de overbevolking al koppelde aan een injectie, zoals Gates dat ook deed. Kennelijk werd er in de jaren tachtig al nagedacht over dit scenario.

  Opvallend in dit verband is de belofte in het VK dat injecties betekenen “Vrijheid rond Pasen”.
  https://twitter.com/BernieSpofforth/status/1398010199080947713
  Dat was dus misleiding, want er is nog steeds geen vrijheid meer in het VK, ondanks een grote vaccinatiegraad onder de vijftigplussers.

 16. De cijfers lopen duidelijk terug (we weten niet of er minder getest wordt). Nu beweren de overheden dat de vaccinaties hun vruchten afwerpen. Maar vorig jaar rond dezelfde tijd, daalden alle cijfers ook en zelfs veel scherper dan nu. Want het was toen veel mooier weer. Vorig jaar waren er geen injecties en geen maskers. Ook kon men nog in de horeca zitten. Dus het is pure quatsch dat we de daling nu aan de spuiten te danken hebben.
  Deze Fritsander laat dat zien: https://mobile.twitter.com/fritsander

 17. Deze “Endlösung” werkt veel beter dan de Endlosung die de chemie bedrijven (IG Farben van toen, zijn de pharmaceuten van heden) voor elkaar kregen met hun Zyclon B en mosterdgas……….En…… dit maal zonder al te veel moeite en ophef.

  Dit keer hebben ze geen ghetto’s, geen transport, geen verre treinreizen en geen kampen en crematoria in het oosten meer nodig.

  Nee, deze “Vax-Endlösung” is veel efficienter en humaner dan die van snorremans en zijn SS vrinden, terwijl het reslutaat hetzelfde is. De mensen gaan na vaccinatie “Ausch” door een “Witzs”.

 18. De wereld lijkt wel gek geworden
  Mensen roepen , eisen , schreeuwen om een prik( vaccin) ( vandaag op het journaal artsen worden “platgebeld met eisenden patiënten )
  Ze willen op vakantie.
  Ach ja……. gun ze deze vakantie, misschien is het hun laatste wel.

  Hun DOM KUN je ZIJN.
  En wat een overheid die deze onbetrouwbare troep zo aanbeveelt.
  Zou Hugo de Jonge dan nooit eens iets anders horen dan alleen maar “ vaccineren moet want dan gaat Corona weg”.
  Is deze man dan echt zo dom.
  Wat zou er in zijn hoofd omgaan: vraag ik mezelf af.
  Zou hij iets van” schuldgevoel “ kennen ?

  Ik moet zeggen: Ik hoop nog steeds dat ik het verkeerd zie en dat het allemaal mee zal vallen, maar als de complicaties op lange termijn er echt aan komen zoals vele artsen en wetenschappers zeggen, nou berg je dan maar.
  Dan zit er waarschijnlijk volgend jaar, en in de verdere toekomst, voor de gevaccineerden geen vakantie en festival bezoek meer in.

  We wachten af.
  Deze mensen tot andere gedachten brengen is onmogelijk, weet ik uit ervaring.
  Blindelings volgen ze wat de “ overheid “ ons verteld.
  Ook de sociale controle en druk is groot.
  Ik ben een wappie.
  Vind ik eigenlijk nog wel leuk ook.
  Een “ geuzennaam “
  De Heere regeert in het wereld gebeuren en in mijn en uw leven.
  Ik leg mijn leven in Zijn Hand.
  Daar weet ik me veilig.
  Shalom
  Anna

 19. Heb net gelezen op een site, dat er al zo’n 12.000 mensen aan het ‘vaccin’ zouden zijn overleden in Europa…

 20. Weet niet of dit is geschreven al Mensen, pas op, er zijn een aantal infleuncers bezig op deze site, of dit bewust is W.s wel ) weet ik niet MAAR laat je niet meeslepen door hun
  Bekijk de feiten van alle kanten en laat je alleen DAARDOOR beïnvloeden, nergens anders door

 21. De Deep State(globalisten, illuminati) zullen er alles aan doen om de leugen van het zg. corona virus staande te houden.
  Het grote aantal doden alsook het enorme aantal mensen met bijwerkingen, zijn juist het gevolg van de vaccinaties! Dit verklaart ook de stijging van het aantal ziekenhuis patienten wereldwijd.
  Nu is het zover gekomen dat reeds gevaccineerde personen een gevaar kunnen vormen voor de niet gevaccineerden, met name vrouwen.
  Meer hierover, zie website: http://www.dewegwyzer.nl

 22. Ik ken ook iemand die overleden is aan het vaccin. Weken met heftige hoofdpijn rondgelopen en overleden door hersenbloeding. Zo langzamerhand kent iedereen wel iemand of gehoord heeft via iemand dat er mensen zijn overleden aan het vaccin.
  En ja niet iedereen geeft toe, dat ze het vaccin hebben gehad, bij klachten. Dat komt ook voor.
  Dus ja, er zijn heel veel mensen die overleden zijn.
  Ik ken niemand die aan het virus zelf is overleden. En dat kan wel kloppen qua statistiek(0,15%).
  Ik ken best veel mensen en kom ook veel nieuwe mensen tegen via de hond, cursus enz. Ik ben een open persoon, praat snel over dingen, dus krijg ook vaak veel informatie. Wat ook opvalt is: of mensen nu wel of niet voor de maatregelingen staan. Vaak zeggen ze allemaal hetzelfde: we worden opgeruimd. En dat heeft vooral te maken met de zorg, die uitgesteld is en of mensen geen zorg meer krijgen. En dat men nergens naar toe kan gaan. Nu wel weer een beetje, maar lekker even spontaan ergens naar toe gaan, dat zit er niet meer in. En dat doet veel met mensen.

 23. @ Mimi: 4:06 pm. Filmpje bekeken. En het is voor mij weer een bevestiging, dat de Overheid en Media, bewust de bevolking ANGST aanjagen. Ze zijn niet objectief bezig maar subjectief. respect voor deze gepensioneerde huisarts Smulders.

 24. Wat er nu allemaal gebeurt is onderdeel vd “ verdeel en Heers”” doctrine. De zgn beschuldigingen tegen de regering kan ook gemakkelijk gebruikt worden om wakkeren toch op het verkeerde been te zetten! Alles en iedereen moet blijven oppassen, want de protocollen v Zion vertellen ons precies wat de Noahides tripe willen bewerkstelligen. Nml hun zienswijze vwb schennis v God en de straf( guillotine) opleggen en handhaven op de Goyim( untermenschen). Jeruzalem moet hoofdstad worden v het Grote Israel. Maar wel na de depopulatie programma.

 25. Hoe slecht dit ook is, maar je moet geen spijt hebben dat je iemand niet ervan heb kunnen weerhouden. Tis nu echt tand om tand. Mensen weten dit niet, hoe groot de belangen zijn dat dit vaccin erdoorheen is.

  Ik maak het met mijn eigen familie mee. Op gegeven moment, hoe raar het ook klinkt, denk je van laat ze maar. Maar als de vraag op straat komt of ik al ingeënt bent, zeg ik heel simpel ik ga geen experimenteel niet-werkend vaccin nemen, van dezelfde groep mensen die het virus hebben losgelaten (fauci). Wij hebben niemand besmet, ben niet verantwoordelijk voor de gezondheid van mensen (die ik geen eens meer zie, want ze zijn dood of permanente isolatie)en vertrouw dit zaakje 0% ivm de extreem veel leugens. Daarnaast beschouw ik gedwongen vaccinatie als een moordaanslag met voorbedachte rade. Er zijn heel veel mensen om mij heen die dit ook zo zien. De elite kan dit niet meer winnen. Het is wachten op het 1e schot, want de steun is veel groter dan men denkt. Bedenk wat je met 5g of 6g kan, de politiestaat staat klaar om ons te ‘beveiligen’ met drones. Denk even logisch na, dit is helemaal niet goed. We zullen dan gevangen zitten in deze wereld en dat komt nóóit nooit meer goed.

 26. Hoeder,

  zolang God dit goedkeurt …De tijd van de Grote Oogst is nog niet aangekomen …Het goede graan wordt opgeslagen in een schuur en het onkruid wordt verbrandt …

 27. @ Hoeder: 3:38 pm. U slaat de nagel op de kop. Depopulatie is het doel.

 28. Na je bedlampje mag je thans zelfs je levenslichtje niet meer uitmaken van de Haagse diktaters. Ik zal de meewerkende politie en medici niet helemaal naar beneden halen; het zijn goede slaven.

 29. Dit bevestigd weer precies wat we al vermoedden…

  Beste mensen,

  Ik las een aantal keren in de reacties dat het aantal sterfgevallen na vaccinatie mee valt??
  Misschien is het goed om te weten dat de meldingen bij bv het lareb nog maar het topje van de ijsberg is, omdat heel veel trouwe pro vaxxers niet meteen een link gaan leggen (het niet zien of willen zien)… En als dat wel het geval is… gaan ze er dan werk/melding van maken? En als dat wel het geval is wordt het dan serieus genomen door huisartsen? Dus eer er een duidelijk beeld is van het werkelijke aantal slachtoffers moeten er eerst heel wat mijlpalen gehaald worden lijkt me…
  Zelf ken ik een man die na coronaprik een hersenbloeding heeft gehad en daarna een longontsteking… ik vroeg aan een schoondochter van deze man hoe het met hem ging… Waarop zij zijn kwetsbare situatie benoemde. Haar dochtertje hoorde ons gesprek en zei:” Oh ja vandaar dat opa die uhm eh corona dinges niet gehad heeft…. Waarop moeder antwoordde:” Jawel, die heeft hij wel gehad…
  Ik hield me wijzelijk stil omdat ze wel weet hoe ik er in sta… Maar ik ben bang dat er ook in deze situatie geen link gelegd gaat worden…
  Hoeveel gemiste linken hebben we dan gemist???
  Hieronder één van de interviews van de buitenparlementaire onderzoeks commissie… Misschien kan het net het beetje verschil maken…
  https://youtu.be/FHCFqv1JU6o

 30. Vanaf het eerste moment is vaccinatie als DE oplossing voor deze plandemie weggezet. Alternatieven zijn bewust tegengehouden. En we zien de gevolgen. Alleen al direct agv deze gentherapie vallen mensen dood neer. Iedere overheid zou meteen moeten besluiten om te stoppen met dit experiment. Het gaat onze globalistische leiders om DEPOPULATIE zen dus gaan ze rustig door, onder goedkeuring van die corrupte MSM, die maar angst blijven zaaien.

Comments are closed.