Dodental India stijgt na begin vaccinaties van minder dan 100 naar ruim 4500 per dag

Miljoenen Indiërs baden zich in het open riool van de rivier de Ganges, waar nu ook nog eens dagelijks tientallen lijken in worden gevonden. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Sinds India is begonnen met de vaccinatiecampagne is het aantal aan Covid-19 toegeschreven sterfgevallen per dag geëxplodeerd van minder dan 100 in januari naar ruim 4500 in mei. De overduidelijke link met de vaccinaties kan onmogelijk meer worden ontkend. Herinnert u zich ook nog even de waarschuwing van RIVM directeur Jaap van Dissel, die eind vorig jaar voorspelde dat de vaccinaties ‘de sterfte inititeel kunnen doen toenemen‘. En dat is dan ook precies wat er in veel landen gebeurt, in India zelfs op ongekende schaal.

Iedere dag worden er tientallen lijken gevonden in rivier de Ganges. Door de nog altijd slechte hygiënische en voedingsomstandigheden sterven dagelijks duizenden Indiërs aan allerlei infecties zoals TBC, tyfus, malaria, cholera en influenza.

Mensen die Covid-19 zouden hebben gehad blijken bovendien extra vatbaar voor de ooit zeldzame schimmelinfectie mucormycosis en scrubtyfus, die gebruik maken van het verzwakte immuunsysteem. Jaarlijks krijgen ongeveer 1 miljoen Aziaten scrubtyfus, maar het grootste gevaar is (resistente) TBC, waar 2,8 miljoen Indiërs aan lijden en jaarlijks 435.000 aan sterven.

Dodental explodeert na start vaccinaties van minder dan 100 naar ruim 4500 per dag

Sinds januari hebben ruim 186 miljoen Indiërs zich laten inenten met een Covid-19 vaccin. Vóór het begin van de vaccinatiecampagne deed India het nog heel goed. Het gemiddelde aantal aan Covid toegeschreven doden steeg van ver onder de 100 in de eerste drie maanden van de wereldwijde lockdowns naar ongeveer 1000 in september en oktober 2020, waarna het weer daalde naar ruim onder de 100 in januari.

Toen begonnen de vaccinaties, en explodeerde het aantal doden naar dagelijks 1500 in april en zelfs ruim 4500 in mei. Op dit moment circuleren er zelfs 3532 Covid varianten in India, die allemaal vrijwel onmiddellijk na het begin van de vaccinaties opkwamen.

Hoe kan dat, nu een privaat testbedrijf onlangs vaststelde dat twee derde van de bevolking reeds antistoffen heeft ontwikkeld? Ook het vakblad Nature vroeg zich dit in april af. Waarom sterven er nu ineens 45 keer zoveel mensen, als de vaccins daadwerkelijk al aan zoveel mensen bescherming zouden bieden tegen Covid-19? Kan dit worden veroorzaakt door Antibody Dependent Enhancement (ADE), waar diverse wetenschappers en experts al ernstig voor gewaarschuwd hebben, en dat ook in Nederland in het najaar, als de corona- en andere luchtwegvirussen weer terugkeren, wel eens een issue kan worden?

‘Gevaccineerden kwetsbaarder voor ernstige ziekte en infecties’

‘De vaccins vergiftigen niet alleen de lichamen van mensen, en maken hen vatbaarder voor infectueuze complicaties (virus interferentie), maar ze zorgen er ook voor dat het immuunsysteem zal falen zodra dit opnieuw wordt blootgesteld aan ‘live’ coronavirus mutaties (ADE),’ herhaalt Mike ‘Natural Adams’ dit mogelijk voor velen fatale proces nog eens.

Klinische studies hebben uitgewezen dat de Covid-19 vaccins de ontvangers juist kwetsbaarder maken voor ernstigere ziekte, vervolgt Adams. Het enorme aantal mensen met bijwerkingen zoals uitputting, koorts, oogstoornissen, lusteloosheid, verlamming, bloedklonters etc. die aan deze vaccins worden toegeschreven zijn het bewijs dat ze ernstige infecties veroorzaken, waardoor het immuunsysteem verder verzwakt.

‘Auto-immuunziekte biowapens’

‘De massa vaccinatiecampagne kan coronavirussen zelfs dwingen nog sneller te muteren, wat tot een versnelde aanpassing van het Spike proteïne leidt, en daardoor de opkomst van nieuwe varianten. Wetenschappers in Groot Brittannië geloven dat de B.1.617.2 variant die in India circuleert 50% besmettelijker is.’ Nu is dat overigens een normaal verschijnsel; muterende virussen worden altijd besmettelijker, maar tegelijkertijd vrijwel uitsluitend minder dodelijk. Dankzij de vaccins zou dat deze keer echter wel eens anders kunnen zijn, en de slachting in India lijkt daar inderdaad op te wijzen.

‘Bovendien functioneren deze vaccins als auto-immuunziekte biowapens, waardoor de lichamen van mensen Spike proteïnen gaan uitscheiden die de omgeving kunnen blootstellen, en leiden tot de snelle evolutie van infectueuze virusdeeltjes. De ongevaccineerden worden dan blootgesteld aan talloze Spike proteïnen van de gevaccineerden. Dit kan helpen te verklaren waarom het dodental in India plotseling oncontroleerbaar is geworden, en waarom de lijken in drommen aanspoelen op de oevers van de Ganges.’ (1)

Xander

(1) Natural News
(2) Afbeelding: Simon , Pixabay 

Zie ook o.a.:

20-05: Nobelprijswinnaar geneeskunde noemt massa vaccinatie tegen Covid ‘onacceptabele historische fout’
19-05: Update officiële EU-statistieken: 11.519 vaccinatiedoden en 307.130 niet hersteld
17-05: Steeds meer artsen in VS weigeren mensen die ziek worden door Covid vaccins te behandelen
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
29-03: Covid vaccins richten volgens officiële EU statistieken slachting aan in Europa
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’ 13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’

2020:
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 

29

 1. Willy, maar ik had natuurlijk geen rekening gehouden mrt het feit dat je al gevaccineerd was dan ZUL je POSITIEF moeten spreken anders …………………………….

 2. @Anton.
  De behandeling is soms erger dan de kwaal. Vooral aan het intuberen sterven mensen nogal eens.

 3. Willy, 10.03 AM 25-5
  Schijnbaar, Willy, ben je al in je denken beinvloed door de vaccinatie zoals ik al meerdere keren heb geconcludeerd bij andere mensen .
  Anders begrijp ik n.l niet hoe je de uitspraken maken kan van “Vaccinatie is juist de enige oplossing van het probleem het is niet zo dat door vaccinatie meer doden vallen, het is juist andersom ”
  Hoe krijg je het geschreven !!!

 4. @Anton, dat was de gewone griep ook niet. Het protocol kan ook gevaarlijk zijn. Stel je hebt iets en je komt in het ziekenhuis. Men gebruikt de test en die is positief. Dan word je dus als corona patiënt behandeld. Iedereen weet, dat de test niet 100% betrouwbaar is. Test op afvalresten als je ziek bent of bent geweest(er bestaan meerdere virussen), niet op het virus zelf. Ik vind dit nogal een ding.
  Ik ken dus ook mensen die daardoor overleden zijn. Bleek dat ze een andere onderliggende ziekte hadden. Er is veel mis in de ziekenhuizen. Dat was al voor de coronacrisis. De zorg is/was al overspannen. Kwaliteit/kennis holt achteruit.
  Ik kan het weten, ben 2 jaar lang bijna wekelijks in en uit gelopen in een ziekenhuis. Heb daar veel meegemaakt en het heeft me heel sceptisch gemaakt over de werkwijze/hoge druk daar.
  Maar goed, desondanks gecondoleerd. En ja, een/het virus kan heel gemeen zijn. Dat onderken ik niet. Sterkte!

 5. Het geetter is hier ook al in volle gang!
  Zie de onderstaande link is van een ambulancebroeder
  Die zijn verhaal doet vanuit zijn ervaringen vd afgelopen tijd..

  https://youtu.be/oBS02sLAF_8

  Hij doet zijn verhaal bij de buiten parlementaire onderzoeks commissie en hij is niet de enige…
  Schokkend! Helemaal als je bedenkt dat de meeste bijwerkingen niet gemeld worden omdat het zo gezegd niet in verband staat… en als het al gemeld wordt, gebagatelliseerd wordt….

 6. In India is het door overbevolking natuurlijk erger dan elders. ook de rare godsdiensten spelen hierin een rol. Vaccinatie is juist de enige oplossing voor het probleem. Het is niet zo dat door vaccinatie er meer doden vallen het is juist andersom. shalom

 7. @ Nieuw Begin: 7:25 pm, op 24/5. De door U genoemde personen zijn inderdaad hoofdelijk verantwoordelijk. Zij zijn “de marionetten”, van de WHO, WEF, de illuminati en de cabal.

 8. Alleen al in heel Europa heerst er een grote woningnood, Krabt uw zich eens achter de oren Wat de oorzaak zal kunnen zijn.

 9. @Anton schreef:
  24/05/2021 om 7:07 pm
  “Een vriend van me, 47 jaar oud, heeft vorige week op de intensive care aan de beademing gelegen. Hij heeft zelfs 3 dagen in een kunstmatige coma gelegen, zodat het geincubeerd kon worden. Zijn bejaarde moeder is ook geïnfecteerd met corona, en kort nadat hij weer is bijgekomen is zij overleden.
  Voor sommige mensen is het geen gewoon ‘griepje’.”

  Inderdaad voor sommigen…bij een gewone seizoensgriep zijn er zo ook slachtoffers van het VIRUS, niet door vaccins waarvan ons wordt wijsgemaakt dat ze ons zouden beschermen tegen dat virus maar waaraan je als gezonde mens OOK dood kunt gaan.

  https://pnws.be/blootmodel-overlijdt-na-coronavaccin-foto/

  “Deze jongedame was dolblij, toen ze om haar AstaZeneca-prik mocht: de vrijheid kwam een stapje dichterbij.
  Lang heeft ze er jammer genoeg niet van genoten…
  Op Cyprus staan ze al wat verder met vaccineren: ook heel wat jonge mensen kregen er al een prik.
  Stephanie Dubois was blij dat ze ook om haar vaccin mocht: dat zou het reizen voor haar job allicht in de toekomst wat eenvoudiger maken.
  Enkele dagen later, op 14 mei, voelde ze zich plots miserabel,…
  Op 19 mei werd Stephanie opgenomen in het ziekenhuis.
  Op 22 mei overleed Stephanie aan een hersenbloeding, die wellicht – verder onderzoek moet dit bevestigen – het gevolg was van het vaccin. Zij was voor het vaccin kerngezond, en had geen onderliggende aandoeningen.”

  Wéér een van de vele, vrijwillige en onnodige vaccinatie-slachtoffers, dodelijk misleidt omdat ze de leugenpers, criminele virologen en huichelende politiekers geloofde, en kassa voor de astrazeneca farmaceut die allen de dood van deze jonge vrouw op hun geweten hebben!
  Voor mij zijn dit allemaal moordenaars, er zijn geen andere woorden voor.

 10. Ik wil iedereen erop wijzen dat het vaccinatie paspoort totaal niet nodig of verplicht is. Een negatieve PCR test is voldoende en dat blijft zo. De EU kan dat paspoort in haar …..steken. Ik schrijf dit omdat mensen door de MSM worden misleid. Zo laten burgers die dat eigenlijk niet willen zich toch vaccineren om te kunnen reizen. Dat is dus niet nodig.

 11. Reiner Fuellmich over Neurenberg 2.0: “Over 2 tot 3 weken gaan er grote rechtszaken van start”

  https://www.ninefornews.nl/reiner-fuellmich-over-neurenberg-2-over-2-tot-3-weken-gaan-grote-rechtszaken-van-start/

  Veel mensen hebben hun hoop gevestigd op de Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Fuellmich (foto) om ons te redden uit de klauwen van de grote corporaties en het World Economic Forum. We bevinden ons in een soort Derde Wereldoorlog, waarbij de middenklasse wordt vernietigd en het MKB wordt overgenomen door reuzen zoals Amazon. Ze werken hier al meer dan 10 jaar naartoe, zei Fuellmich enkele dagen geleden in gesprek met de Engelse schrijver en journalist James Delingpole.

 12. Er gaat een tijd aanbreken van massale juridische processen en dan zal moeten blijken in hoever de invloed en macht reikt van het WEF en de globalisten en alle nepvirologen, maar ben er niet gerust op. Alle sterfgevallen zullen worden afgedaan als kanker, longontsteking, trombose, nierfalen etc etc

 13. Over het onderstaande bericht nog het volgende:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1469393284/zorgen-om-wildgroei-in-testmarkt-iedere-opportunist-kan-eigen-lab-beginnen

  De enorme prijsverschillen lijken te worden worden bepaald door de mate waarin een testbedrijf winst wil maken. Maar ook door de kosten die de bedrijven moeten maken bij de labs voor het uitlezen van de PCR-testen en het vervoer van de tests naar de laboratoria. „Als grote organisatie kun je in contracten met labs onderhandelen over de prijs. Kleine organisaties betalen het volle pond.”

  Positieve uitslag en dit geloof je toch niet:

  Daarbij komt het zogeheten ’poolen’ van testen voor. Dit gebeurt regelmatig, zeker bij commerciële partijen, en is ook niet verboden. Zelfs de GGD’s deden dat wel eens. Bij het poolen worden de reageerbuisjes van tien verschillende mensen door elkaar gemengd en dan in één keer getest.

  Als dáár vervolgens een positieve uitslag uitkomt, worden de tien monsters individueel nog getest om te zien wie van de tien besmet is.

  Laat je nooit testen, neem nooit het vaccin, het is Russische Roulette. U kan er aan dood gaan, grotere kans dan door het virus zelf wat niets anders is als een soort influenza variant. Rutte de Jonge van Dissel Koopmans, Kaagmens Klaus Schwab en anderen zoals van Marc van Ranst massamoordenaars zijn jullie! Op naar Neurenberg II met die zwijnenstal!

 14. Zorgen om wildgroei in testmarkt: ’Iedere opportunist kan eigen lab beginnen’
  “In Frankrijk zijn ze gratis, in Nederland betaal je 150 euro”

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1469393284/zorgen-om-wildgroei-in-testmarkt-iedere-opportunist-kan-eigen-lab-beginnen

  Op vakantie? In steeds meer landen is het mogelijk. In tegenstelling tot vorig jaar vragen veel vakantiebestemmingen wel om een negatieve coronatest. Voor zo’n ’PCR-reiscertificaat’ zijn reizigers in Nederland echter voorlopig nog aangewezen op de commerciële testwereld. Een test voor een klein bedrag kreeg een Europees ’ja’ maar moet nog worden georganiseerd. Een testpaspoort komt mogelijk in juli. En is de commerciële testbranche wel zo zuiver als we zouden mogen verwachten? „De ene draagt een cowboyhoed en de ander een indianenveer.”

  Albanese wasserette

  Uit een rondgang blijkt dat we een vakantie-teststaafje in onze neuzen kunnen laten duwen door kantoren die worden geleid door een bonte verzameling aan vuurwerkhandelaren, poffertjesbakkers, glaszetters en horecamannen. Zelfs een Albanese wasserette met hoofdkantoor in Dubai is in het gat gesprongen.

  Ze rekenen ook de hoofdprijs: een beetje gezin is al gauw een kwart van het vakantiebudget kwijt aan testen voor ze de grens over kunnen: pa, ma en drie kinderen zijn bij sommige aanbieders samen 750 euro kwijt, al zijn er ook bedrijven die groepskorting bieden.

 15. Een vriend van me, 47 jaar oud, heeft vorige week op de intensive care aan de beademing gelegen. Hij heeft zelfs 3 dagen in een kunstmatige coma gelegen, zodat het geincubeerd kon worden. Zijn bejaarde moeder is ook geïnfecteerd met corona, en kort nadat hij weer is bijgekomen is zij overleden.

  Voor sommige mensen is het geen gewoon ‘griepje’.

 16. Op naar de derde lockdown aan het eind van 2021, wanneer de Indische variant de dominante versie is. dat worden weer fijne feestdagen.

 17. Fuelmich , Duitse Advocaat die bezig is met Neurenburger 2.0 proces evenals onderzoekscommissie in Nederland die aan het onderzoeken is allerlei bijwerkingen/doden
  spreekt over het aspect dat over 3 weken duidelijke aspecten die coronavirus/vaccinaties aanvechten boven water komen
  Ik geloof dat nog steeds een kentering mogelijk is of de controle moet al te ver zijn doorgevoerd.
  Dan is het over .

 18. Dr. Hooman Noorchashm heeft de FDA herhaaldelijk gewaarschuwd dat er “duidelijk en aanwezig gevaar” bestaat voor degenen die COVID-19 hebben gehad en zich vervolgens laten vaccineren. Het gaat om virale antigenen die in het lichaam achterblijven nadat een persoon op natuurlijke wijze is geïnfecteerd; de immuunrespons die door het COVID-19-vaccin wordt gereactiveerd, kan een ontsteking veroorzaken in weefsels waar de virale antigenen bestaan.
  De binnenbekleding van bloedvaten, de longen en de hersenen lopen een bijzonder risico op dergelijke ontstekingen en beschadigingen, wat kan leiden tot ernstige trombo-embolische complicaties. Noorchashm is van mening dat mensen moeten worden gescreend op SARS-CoV-2-virale eiwitten voorafgaand aan vaccinatie met COVID-19, terwijl vaccinatie moet worden uitgesteld voor mensen met symptomatische of asymptomatische COVID-19-infecties, evenals voor degenen die onlangs zijn hersteld van het virus

 19. Dit is precies waarvoor gewaarschuwd is. Deze gentherapie tast ons immuunsysteem aan. Al die mensen die onder indirecte dwang van onze overheid zich vrijwillig hebben laten prikken, zullen een hoge prijs betalen. Heel cynisch: maar wie niet wil horen, moet maar voelen. We zijn getuige van een grootschalige genocide. Allemaal onderdeel van Agenda 21. De verantwoordelijken verdienen de zwaarste straf. Dat geldt dus o.m. voor een Rutte, de Jongeen van Dissel.

 20. Aan mijn lijf geen vaccin. Voor de dooie dood niet. Mensen worden gewoon gedegradeerd tot proefkonijn.

 21. @Edwin 4.04
  Worden we misleid ?
  Wat denk je zelf, een “dodelijk” virus dat al meer dan een jaar word gebruikt om iedereen te onderdrukken, maar waarvan niemand het bestaan kan aantonen, dmv verifieerbare genetische code, foto of isolaat ( inclusief kermiswetenschappers als van ranst)

 22. Dit verhaal klopt niet. Mensen gooien zichzelf in de ganges, omdat het bij hen als reïncarnatie wordt gezien. Rivier stroomt in zee, zee verdampt, worden wolken, drijft naar de bergen, komt in bergrivier en zo is de cirkel rond.
  Dat er meer mensen zich niet meer ritueel laten verbranden, dat komt omdat de armoede daar heel groot is geworden, ze kunnen het niet meer betalen. Dus gooien ze zichzelf in de rivier. Niks met corona te maken. Armoede dus door corona maatregelingen. Minder toerisme=minder inkomsten. Ook zijn veel fabrieken dicht gegaan enz. hetzelfde als hier, dat mensen failliet gaan door de maatregelingen. Daar hebben ze geen uitkeringen, uitvaartverzekeringen etc. Besef dat India bevolking heeft, die echt per dag leven qua inkomsten.
  Namaste.

 23. Straks mogen onze kinderen alleen nog maar naar school als ze twee keer per week zichzelf testen !!?

  Je gelooft het zelf toch niet !

  Men is de weg kwijt in het tijdelijke verblijf…

 24. Ben ook benieuwd hoe het in Israel gaat en zal gaan. Men schort aldaar de beperkingen op evenals de “greenpass” ..dit wordt nu door velen gezien dat met name pfizer werkt en dat retricties worden opgeheven (voorlopig)…worden we misleid?

Comments are closed.