Het is aan ons of 2021 het jaar van de terugkeer naar normaal wordt

—————————————————————————————————————————————-

Slechts 0,015% van de bevolking moet naar het ziekenhuis, maar corona maatregelen blijven overeind en lijken alleen maar harder te zullen worden

—————————————————————————————————————————————-

Als de doodsbang gemaakte, gehypnotiseerde Nederlanders massaal zouden stoppen met het blindelings volgen en kritiekloos geloven van de grote Mark & Hugo Promo Show van de NPO, dan zou het leven in 2021 weer een echte kans maken om terug te keren naar normaal.

Laat u niet langer intimideren en verlammen door boze blikken en opmerkingen als u het openlijk waagt te twijfelen aan het beleid en de beweringen van de overheid. Ga vanaf nu het corona geblaat in uw omgeving onbevreesd te lijf met feiten, al zijn het enkel maar de volgende doodsimpele, voor iedereen die het op de basisschool tot groep 5 heeft geschopt te verifiëren cijfers:

17 miljoen inwoners

2000 mensen op de algemene (long-)afdeling

600 op de IC met Covid-19

= 2600 mensen in totaal

= 0,015% van de bevolking

*Gemiddelde leeftijd aan Covid-19 toegeschreven dodelijke slachtoffers: 81

*Gemiddelde leeftijd Nederlandse bevolking: 80

*Officiële EU-statistieken: In alle leeftijdsgroepen geen verschil in sterftetrend met eerdere jaren.

* IFR volgens de WHO: 0,05% tot 70 jaar (seizoensgriep: 0,1%, dus twee keer zo hoog);

* IFR inclusief 70+: maximaal 0,23% (= vergelijkbaar met stevige griep).

99,985% van de Nederlandse bevolking is dus niet in het ziekenhuis opgenomen, en heeft klaarblijkelijk niet of nauwelijks last van dit virus, of ervaart het hooguit als een normale griep. Uit tal van internationale en wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat het effect van de lockdowns, social distancing en mondkapjes op de zogenaamde ‘besmettingen’, zieken en doden nihil is geweest, maar ondertussen wel gigantische economische en maatschappelijke schade heeft aangericht.

En toch dreigen we in de hardste dictatuur ooit te worden gestort

En hiervoor moeten we steeds meer van onze vrijheden en rechten opgeven? Hiervoor moeten onze economie en samenleving compleet op hun kop worden gezet? Hiervoor moeten, zodra de staatssteun eindigt, tienduizenden bedrijven failliet gaan en honderdduizenden mensen permanent werkloos worden? Hiervoor moeten we ons allemaal laten inenten met experimentele, hoogst twijfelachtige en potentieel levensgevaarlijke vaccins? En dreigen mensen die dit niet willen als paria’s uit het maatschappelijke leven te worden gestoten?

Laten we deze regering, die voor het volk behoort te werken (en niet andersom, zoals nu het geval lijkt te zijn), daarom massaal ontslaan. Doen we dat niet, dan hebben we alles wat er de komende jaren nog gedaan zal worden, wat openlijk door onder meer de WHO, het WEF, de EU en de vaccinatieclub rond miljardair Bill Gates is aangekondigd, aan onszelf te danken.

Niets doen en enkel hopen dat het vanzelf weer goed komt, is fataal. Dan worden we naar mijn stellige overtuiging stap voor stap in de met afstand hardste, meest anti-humane communistische (klimaat-)dictatuur die deze planeet ooit heeft gekend gestort, en zal met de nieuwste technologie ervoor gezorgd worden dat ontsnappen uit deze technocratische gevangenis voorgoed onmogelijk is, of bekocht zal moeten worden met de dood (en als u in een geestelijke dimensie gelooft, mogelijk zelfs een eeuwige dood).

Vat moed voor 2021

Vat daarom moed voor 2021, is het niet voor uzelf, dan voor uw (klein)kinderen en andere geliefden. Accepteer niet langer dat we door ‘Big Tech’, ‘Big Pharma’, ‘Big Media’ en ‘Big Government’ steeds verder op dit negatieve, duistere, verdoemde pad worden geduwd. Ontwaak uit uw sluimertoestand door te stoppen met het kijken naar zowel de angstpropaganda als het banale hersendodende vermaak van de complete publieke omroep.

Informeer uzelf via de diverse vrije en onafhankelijke mediakanalen en organen, die het afgelopen jaar niet voor niets exponentieel zijn gegroeid. Blijf echter altijd kritisch nadenken. Breek tegelijkertijd met de louter staatspropaganda zaaiende kranten en mainstream nieuwsmedia, zodat uw verstand en geest opklaren en weer fris en scherp worden om te zien wat er gaande is, u weer helder voor ogen krijgt wat echt belangrijk is in dit leven, en wat er de komende jaren op het spel staat. En dat is zonder ook maar enige overdrijving in één woord samen te vatten met ALLES.

Een gezond, voorspoedig en vooral vrij 2021 gewenst!

Xander
(namens het Xandernieuws-team)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

69

 1. Ik heb niet eerder geschreven. Ik heb maar 1 keer op Xander gereageerd, en dat was een week
  geleden over het Australische besluit om de bestelling van 51 milkoen vaccins te annuleren.
  Helaas kan ik mke niet meer herinneren op welke site ik dat heb gelezen.

 2. Dank uit mijn hart voor deze goed gevulde nieuwjaar groet. Mijn analytisch hart veert op bij het zien van de cijfers. Ik ga dit nieuwe jaar wel in met vraag, die ik overigens in het oude jaar ook al meesjouwde: waarom ziet onze regering dit niet ? Of nog erger: waarom zien de 2e kamerleden van zich noemende Christelijk politieke partijen dit ook niet ? Worden wij hiermee niet gedwongen op 17 maart a.s. onze stem dus elders te posten ?

 3. @ Mo: 6:21 pm, op 1/1. Inderdaad. Ze gaan gewoon door met hun duivelse plannen.

 4. Bij het testen van de vaccins: Milde verschijnselen waren genoeg om iemand Covid19-patiënt te noemen. Een positieve PCR-uitslag en twee milde symptomen waren voldoende om iemand een Covid19 zieke te noemen.
  Milde symptomen als hoofdpijn, koorts, hoest of milde misselijkheid.
  De vaccins werden vooral getest op hun effect op het verminderen van de milde ziekteverschijnselen.
  De vaccins werden niet getest op hun effect op echte infecties en het voorkomen daarvan.
  Ook daar rammelt dus weer eens iets. https://www.forbes.com/sites/williamhaseltine/2020/09/23/covid-19-vaccine-protocols-reveal-that-trials-are-designed-to-succeed/?sh=2ad06fb75247
  We zijn een speelbal geworden in een wereldwijd experiment, zo schijnt het toe.

 5. Toen Petrus Jezus wou behoeden voor het kwaad dat Hij zou ondergaan in Jerusalem.. draaide Jezus zich om.. en sprak hem toe met niet mis te verstane woorden: :Ga weg Satan!”
  Wat van Gods wege gepland is MOGEN we niet stoppen.. we vertragen Zijn wederkomst hierdoor. Daarenboven is het vaccin zo direct het probleem niet: het teken van het best (chip/biometrisch teken) dat zal worden naar voorgeschoven als manier om na te gaan of we de nodige vaccins kregen.. dat is waar ze naartoe willen werken.. eerst algemene acceptatie nog bewerkstelligen doordat het virus maar niet weg wil gaan.. (meer en meer mensen zullen door sociale druk zich verplicht voelen..) en vrijheden tot zolang niet kunnen herwonnen worden. Chantage. Noteer 18 maart in jullie agenda.. Mark the date.

 6. De meeste Nederlanders accepteren het beleid van de Overheid en stemmen volgend jaar weer op VVD, CDA en D66, er is een hele kleine minderheid die het niet eens is met wat er gebeurt, maar die kijken filmpjes op YouTube, spreken hun verontwaardiging uit en liggen vanavond weer op de bank.
  Ieder volk krijgt de regering die het verdient.

  Ik wens iedereen veel gezondheid en blijf Negatief.

 7. Hoe zij de jaarlijkse griep gebruiken voor hun fascistische volks controle, ze vallen nu door de mand.
  Digitaal vaccinatiebewijs voor reizen zal binnen enkele maanden beschikbaar zijn.
  Honderden bedrijven, zorgaanbieders en het World Economic Forum werken momenteel aan een vaccinatie-app die als paspoort gaat dienen.
  “Als je volgend jaar wilt reizen, heb je waarschijnlijk een vaccinatiepaspoort nodig”, kopt de economische afdeling van CNN. Zo’n app is al in ontwikkeling. Daarbij moeten reizigers alle coronatesten en vaccinaties centraal kunnen invoeren en indien nodig bewijzen.
  Hierdoor moeten vliegtuigen, evenementenhallen, bioscopen en sportfaciliteiten gemakkelijk en veilig kunnen worden betreden zonder bang te hoeven zijn voor een Covid-infectie. Het “Common Trust Network” dat voor dit doel is opgericht door het World Economic Forum, kan rekenen op de steun van talloze partners die de implementatie zeer waarschijnlijk maken.
  https://www.heute.at/s/digitaler-impfpass-fuer-reisen-kommt-in-wenigen

 8. Inderdaad Xander.. Als afstand houden werkt waarom dan mondkapjes? Als mondkapjes helpen waarom dan afstand houden? Als beide helpen waarom dan een lockdown? Visie 2021 moet anders worden.. Het zijn volksvertegenwoordigers maar welk deel vertegenwoordigen ze nog? #DITKABINETGAATWEG en niet door stemmen maar door de druk van de bevolking. 9 maanden lang geen zorg opgeschaald maar wel alle vrijheden ontnemen? Mensen zijn in hypnose maar we zijn niet zo dom als ze dachten. Het vuurwerk was het eerste teken van burgerlijke ongehoorzaamheid nu doorzetten. Aftreden en wegwezen!

 9. @ Tom: ik heb ook de statistieken van de EU bekeken, en zie daarin ook de oversterfte van: 312692 inwoners. Dat lijkt misschien een enorm aantal, maar er moet bij gezegd worden dat het inwonertal van de gepeilde landen 301,4 miljoen inwoners bedraagt. Dus 0.1% van de bevolking van de gepeilde landen is aan of met corona overleden, wat leidt tot een oversterfte van 8%.

  Van de oversterfte stierven er in de gepeilde landen 269037 mensen met corona. Dat is dus 0.086% van de bevolking. De gemiddelde levensverwachting in de EU is 81 jaar. Dat betekent dat er 3.7 miljoen mensen jaarlijks sterven in de EU. En dat betekent ook dat 7% van alle overledenen stierven aan corona, en 93% aan iets anders.

  Maakt dit het waard om daarvoor de hele samenleving en economie kapot te maken? Wat gaat bijvoorbeeld de oversterfte worden aan de niet (op tijd) verleende zorg en andere effecten van de coronamaatregelen? En hoeveel mensen gaan er dadelijk extra dood als door de verwoeste economie het niveau van de zorg omlaag gaat. In de grote depressie van de jaren 30 kromp de economie met 30%. Gebeurt dit in Nederland dan daalt de gemiddelde levensverwachting van 81.6 naar 73.2 jaar. Dit betekent dat er dan 232 duizend per jaar dood gaan in Nederland tegenover de 208 duizend nu. Dat is een oversterfte van 24 duizend ten opzichte van nu, en dat elk jaar weer! Ter vergelijking: Nederland telt nu 11.4 duizend coronadoden en een oversterfte van 13 duizend (inclusief corona). Tel uit je winst met de coronamaatregelen.

 10. Een overtuigend cijfer om de slepende meute voor te houden.
  RIVM weekrapport van vorige week, zie:
  https://www.rivm.nl/sites/default/files/2020-12/COVID-19_WebSite_rapport_wekelijks_20201229_1229.pdf
  Pagina 68 toot een overzicht van onderliggend lijden van personen onder de 70 jaar.
  Vanaf het begin van de theatershow zouden er 1127 personen overleden zijn MET of DOOR “corona”. Daarvan ongeveer 10% zonder onderliggende klachten, 65% was al ziek en 25% is niet vermeld. Die 25% moet je verdelen over de “wellen” en de “nieten” en aangezien de verhouding vermelde gevallen 65/10 is, komt er nog ca. 4% bij de “nieten” (10/66 maal 25%). RIVM zegt dat er onderrapportage is. Mij best, dan gaan we niet uit van 14%, maar van 20% zonder onderliggende aandoeningen. Dan kom je uit op 20% van 1127 ofwel 225 personen, die zouden zijn overleden als “rechtstreeks” gevolg van COVID-19. De rest was al ziek en kreeg een laatste zetje. Dat is uiteraard te betreuren, maar dat was altijd al zo. Voor een paar honderd doden slopen we de hele maatschappij.
  Hier de “ranglijst” van doodsoorzaken:
  https://www.volksgezondheidenzorg.info/ranglijst/ranglijst-doodsoorzaken-op-basis-van-sterfte
  Wat mij betreft zijn er heel veel doodsoorzaken, die door betere voeding en beweging een heel stuk omlaag zouden kunnen. De genoemde 225 zouden op plaats 25 staan. Maar er wordt gedaan alsof het met stip op een kwam te staan.
  Een heel goed 2021 voor iedereen en vooral de maskers af (zowel in Den Haag als elders).

 11. @Peter,
  Peter schreef:
  01/01/2021 om 3:56 pm

  Als u de statistieken iets verder uitspit dan blijkt dat in alle landen in de EU de oversterfte vrijwel uitsluitend in de groep ’65+’ is, alle andere groepen liggen op het normale gemiddelde.
  De data worden in de officiele stats (zie die link in het artikel) ook expres niet verder uitgespit dan ’65+’ want als men dat zou doen dan blijkt dat vrijwel alle gevallen zelfs nog boven de 75 jaar liggen.
  Om het heel erg cru te zeggen, de ouderen die aan covid overlijden zijn diegenen die in principe anders ook binnen een paar maanden zouden overlijden aan de andere kwalen die ze hebben. De gemiddelde leeftijd van een patient die aan corona overlijdt ligt vrijwel exact op de normale levensverwachting van 81. Dat betekent dat er vrijwel geen jongeren aan overlijden.

 12. @Peter. Om te weten of er oversterfte is, moet je niet alleen naar het afgelopen jaar kijken. Maar zelfs dan zitten we in deze winter niet op een oversterfte (wel in het voorjaar; maar dat is een één jaarlijks overzicht: https://www.euromomo.eu/).
  Om te weten of er oversterfte is, moet je op zijn minst een periode van de de afgelopen 10 jaar gaan vergelijken. En dan is er in 2020 geen uitzonderlijke piek te zien. Helaas kan ik die overzichten niet meer vinden, hoewel ik ze wel gezien heb. Dr. Bodo Schiffmann helpt ons wel verder met de statistieken die hij gevonden heeft op o.a. Eurostat: https://www.youtube.com/watch?v=3uZ3bwDmQqI

 13. De EU statistieken zijn dus gemanipuleerd. Zie mijn onderstaande betoog.

  Zoals alles wat uit de EU komt op leugens is gebaseerd.

 14. De oversterfte als gevolg van corona is volgens het CBS 9000 en dat is nauwelijks meer dan in eerdere jaren 2017/28. Van 9000 ben ik totaal niet onder de indruk.

  https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/39/levensverwachting-in-2019-toegenomen

  Hier een citaat uit het artikel:

  ” In het voorjaar van 2020 zijn door de corona-uitbraak meer mensen overleden dan gemiddeld (in week 11 tot en met 19 naar schatting bijna 9 duizend meer). Het precieze effect van de hogere sterfte door corona op de levensverwachting in 2020 is nog niet bekend. ”

  Ik denk zelf dat het allemaal enorm meevalt als je bedenkt dat vrijwel alles dat sterft aan corona wordt toegeschreven. Ook door het gebruik van een verkeerde diagnose, behandeling en manier van testen. Die 9000 is een opgeblazen cijfer. Ook de oversterfte voor heel 2020.

  Waar zijn de gewone griepdoden, de influenza doden gebleven? En de mensen die met corona aan een onderliggende ziekte stierven?

  Men haalt alles uit de kast om corona tot enorme proporties op te blazen!

  Corona stelt gecorrigeerd voor alle leugens nauwelijks iets voor. Sterven is normaal. Hoort bij het leven.

 15. Bij een van de comments was een opmerking geplaatst van ‘Mod’:

  “Beste Mark, u dient het onderscheid te maken op welke wijze onze vrijheid terug kan komen. Op dit moment is het niet raadzaam om dicht op en bij elkaar te zitten in verband met het grote risico op besmetting. Het antwoord moet gezocht worden in gewone medicijnen en niet een vaccin om de gevolgen van de besmetting te beheersen. Mvg. Mod.”

  Mod (Xander?) blijkt dus nog te geloven in de foutieve besmettingsleer van Louis Pasteur.
  Dat had ik eigelijk niet verwacht.

  Een virus komt niet van buiten het lichaam. Een virus is niet besmettelijk. De enige wijze waarop je een niet-lichaamseigen virus kunt binnenkrijgen is via de injectienaald.
  Zoek anders maar eens op de experimenten die men heeft gedaan tijdens de Spaanse Griep.

  Dit alles wordt op perfecte en duidelijke wijze uitgelegd hier:

  https://virusesarenotcontagious.com/

  Bekijk de (engelstalige) video of download het transcript via de button.

  Dit verandert je wereldbeeld totaal.

 16. Tom heeft gelijk.. kan iemand dat uitleggen.. De EU STATISTIEKEN geven een ENORME oversterfte aan!

 17. Intussen worden degenen die zich lieten vaccineren alweer bedrogen.
  In het VK hebben vele verzorgenden zich laten vaccineren, met de belofte dat voor een goed effect er binnen enkele weken een tweede vaccinatie nodig is.
  Nu krijgen deze mensen het bericht dat die tweede vaccinatie wel eens na 12 weken ontvangen kan worden. En mogelijk zélfs van een andere fabrikant!! Dit is puur consumentenbedrog.
  Deze mensen zijn proefkonijn en beloften van de vaccinmakers worden zelfs verbroken. https://twitter.com/dannyjnwong/status/1344956389148520448/photo/1
  Alsof u een auto koopt waaraan een onderdeel ontbreekt, waarna u na 12 weken het onderdeel krijgt van een ander merk.
  En níemand die in de publiciteit brengt dat iemand die ‘ziek’ geweest is, zo’n vaccin helemaal niet nodig heeft wegens een reeds natuurlijk opgebouwde immuniteit.

 18. Voorspoedig nieuwjaar allemaal. Ook voor u gewenst. Mvg. Mod.

  U blijft maar hameren op het “feit” dat er geen oversterfte is, gelukkig geeft u er deze keer ook een link bij:

  *Officiële EU-statistieken: In alle leeftijdsgroepen geen verschil in sterftetrend met eerdere jaren.

  Welnu, ik klik op de door u gegeven link, en wat zie ik:
  zelfs voor alle leeftijdsgroepen bijeen zien we een enorme oversterfte !

  Voor wie geen zin heeft op de link te klikken geef ik u hier de cijfers zoals daar aangegeven:
  2020 oversterfte= 312692
  vergeleken met het griep jaar 2018 oversterfte= 114255

 19. @Mod op bericht van mijn posting:
  Lammert schreef:
  01/01/2021 om 1:55 pm

  De opmerking “Lammert, met dwang wordt niets bereikt, met groeiend inzicht echter wel. Mvg. Mod.” snap ik niet ten opzichte van mijn posting.

  Dwang komt van de overheid en de mensen die zich laten leiden door angst. En daar wordt op dit moment in mijn beleving heel veel mee bereikt en wel de vernietiging van een staat. Groeiend inzicht is voor mijn gevoel alleen weggelegd voor hen die tegen de stroom in durven roeien en op God vertrouwen. God openbaart de leugen en de tegenstander verbergt deze. Er zal pas weer sprake zijn van collectief groeiend inzicht zodra Yeshua terugkomt. Tot die tijd moeten we het doen met de dwang van de satan en zijn hele gevolg….

  Kennis geeft inzicht en inzicht verandert gedrag. Mvg. Mod.

 20. Gaarne een kleine correctie doorvoeren. U schrijft:
  *Gemiddelde leeftijd Nederlandse bevolking: 80

  Dat moet zijn Gemiddelde LEVENSVERWACHTING
  Het kan allebei

  Verder wederom een goes artikel.
  Beste wensen en blijf vechten in 2021!
  Ook voor u een gezegend 2021. Mvg. Mod.

 21. Xander een heel gezegend 2021toegewenst
  Laten we met alle lezers de stryd aangaan en niet buigen
  God is met ons

  U ook een gezegend 2021. Mvg. Mod.

 22. Fleur schreef:
  01/01/2021 om 12:15 am

  Nederlanders hebben lef in de nacht, maar zijn laf in het licht…… Die paar rotjes verandert niets. Het wordt gedaan uit eigenbelang. Om je eigenbelang opzij te zetten en te strijden voor de gemeenschap, moet je het lef hebben om buiten de maatschappij te worden gezet en verketterd te worden door de verblinden .. Hoeveel van die vuurwerkverzetters lopen vandaag al weer met een mondkapje op? Ik denk dat ik het antwoord al weet.

  Lammert, met dwang wordt niets bereikt, met groeiend inzicht echter wel. Mvg. Mod.

 23. Beste Xander en team en aan alle lezers de beste wensen voor jullie allen.
  Ook voor u een gezegend 2021.
  Zie net in de reacties een goede tip dat van achter een scherm geen oplossing zit!
  Ook in het artikel deze term maar beste mensen er is een onzichtbaar gevaar bij iedereen erin geslopen.
  Check deze slimme informatie en word wakker.
  zoek op patend mind control

  Als de techniek misbruikt word blijven wijzelf de dommerikken.

  beste Johan, kom met een link naar een artikel en niet de zoekmachine.Uw post aangepast. Mod.

 24. Beste redactie,

  Ik heb de EU statistieken bekeken, maar je ziet juist wel een duidelijke verhoging, terwijl jullie hierboven anders berichten.

  Plaats even een link. Mvg. Mod.

  Weet iemand hoe het zit?

  Vriendelijke groeten, Peter

 25. Afgelopen nacht toch even naar het ‘Nationale Propaganda Moment’ gekeken …. Waarin rond de klok van 12 door bloedserieuze NOS-nieuwslezer Herman v.d. Zandt werd verteld “Hoe zwaar dit Coronajaar was”, en dat we “Nu gelukkig kunnen uitkijken naar het vaccin.”

  De rillingen liepen over mijn rug. Dit was ZO gescript, ZOVEEL propaganda, dat het er vanaf droop. Alsof ik naar de Koreaanse staatszender keek, waar de nieuwslezers braaf opdreunen hoe geweldig ‘de grote leider is’. Het ‘vuurwerk’ dat volgde leek meer op een soort hypno-show.

  Waren er mensen die hier echt een hele avond naar hebben gekeken en het ook nog geloven?

 26. Er is lekker veel meer vuurwerk afgestoken dan je op grond van het verbod kon verwachten en mensen hebben lekker op een kluitje feest gevierd. Goedzo!

  Beste Mark, u dient het onderscheid te maken op welke wijze onze vrijheid terug kan komen. Op dit moment is het niet raadzaam om dicht op en bij elkaar te zitten in verband met het grote risico op besmetting. Het antwoord moet gezocht worden in gewone medicijnen en niet een vaccin om de gevolgen van de besmetting te beheersen. Mvg. Mod.

  Ik wens iedereen voor 2021 veel gezondheid en vrijheid toe!
  Voor u een gezegend 2021.

  2021 moet het jaar van de wereldwijde bevrijding worden en bestraffing en vergelding van de elite/politici/massamedia die ons dit hebben aangedaan.

  De terreurdaden van Rutte en de Jonge zullen worden bestraft. Evenals al hun Nederlandse en wereldwijde medeplegers.

  God’s Zegen over dit land en de hele wereld!

 27. Ik las eerder deze week op een nieuwssite dat het Australische parlement de bestelling van
  51 miljoen vaccins weer heeft geannuleerd. Waarom zou dat nou zijn???

  Heeft en een link naar dat artikel ? Mvg. Mod.

 28. De regering ontslaan ja wanneer ze bij een onderneming zouden werken dan zaten ze al thuis.

  Maar op welke partij zouden we dan.moeten stemmen?

  Ik las wat van Vrij en Sociaal Nederland een nieuwe partij. Die spreken me wel aan maar ik weet niet of ze al meedoen aan de verkiezingen.

 29. Laat ons hopen dat het in de loop van 2021 beter zal worden, meer kunnen we niet verwachten, goed nieuwjaar aan iedere lezer en aan de redactie. Shalom

 30. Je moet de cijfers wel in perspectief/correct weergeven! Er hebben inmiddels al veel meer dan 2600 mensen in het ziekehuis gelegen, dus dat 99,985% niet in het ziekenhuis heeft gelegen klopt natuurlijk niet. Nog steeds de minderheid van de Nederlanders komt uiteraard in een ziekenhuis terecht.

 31. voor iedereen die het op de basisschool tot groep 5 heeft geschopt….
  Gemiddelde leeftijd Nederlandse bevolking 80?!

  volgens mij gaat er in die rekensom iets fout in 2017 was het bijvoorbeeld nog 41,6 , maar verder prima artikel.

 32. Xander en team, Gods rijkste Zegen voor 2021. Inderdaad, men dient in beweging te komen. Maar echt hoopvol ben ik wat dat betreft helaas niet. Ik heb zelf in de jaren 80 van de vorige eeuw, meegelopen in 2 massa demonstraties, tegen de plaatsing van Pershing en kruisraketten. Toen was ik helaas wat links, inmiddels is dat gelukkig over. En nou, ben ik bang dat er amper “anderhalve man en een paardekop”, zoals ze in Rotterdam zeggen, bereid zijn om de straat op te gaan. De totaal gehersenspoelde massa, zie ik pas in actie komen, als ze het eten niet meer kunnen betalen. Helaas pindakaas.

  Ook voor u een gezegend 2021. Mvg. Mod.

 33. Ondanks wat gerommeld bij FVD, wellicht bewuste acties van infiltreren om de partij met de aankomende verkiezingen, proberen onderuit te halen zal een stem op FVD nog het beste zijn.

  Spyfromthesky

 34. No More Fear For The New Year! Laat 2020 het jaar zijn dat jullie wakker geworden zijn. Houd vol in het komende jaar en laat van je horen. Geen monddode slaven meer, samen overwinnen we!

 35. Lieve Xander en team en alle lezers de aller beste wensen voor 2021 .
  Shalom , Gods zegen , bescherming en wijsheid voor dit nieuwe jaar .

 36. Ja . een daadje van verzet, en zaterdag gewoon weer een mondkapje op ….

 37. Allen een goed 2021 toegewenst!
  In de plaats waar ik woon wordt nu ( 24:10 uur ) zoals voorheen, volop vuurwerk afgestoken.
  Super, een daad van verzet v.d NL bevolking!

 38. Full list of TRAITOR media outlets that accepted “sponsored trips” from communist China to oppress the truth in America: These are the ENEMIES of the people

  Tycho, zie siteregels en vertaal naar Nederlands. Mod.

 39. Aan Xander en zijn voltallige team een schitterend Nieuwjaar gewenst, dank voor jullie oprechtheid, integriteit en waarheidsbevindingen die een hart onder de riem zijn, hoop biedt en een Lichtgids is voor vele wakkere mensen in deze duistere tijden van het waanzinnige doolhof aan misleiding.
  Samen zullen wij dit Kwaad overwinnen…blijf politie agenten en militairen eraan herinneren dat zij een deel van het volk zijn en het volk horen te beschermen en niet tegen hen te keren door onwettige bevelen op te volgen, dat zijn ze in dienst van de burgers en als burgers zichzelf, hun kinderen en het volk verschuldigd.
  Op naar een VRIJ 2021 zonder nepmaatregelen, met inzicht voor overheden en met herstel van het normale leven vóór de coronahoax!
  Eendracht maakt macht.
  Gelukkig Nieuwjaar aan alle mensen van goede wil.

 40. Maria schreef: Lees net op de Telegraaf dat ook honden en katten met Corona besmet kunnen zijn.
  Dat zal dan, na de nertsen, de volgen ruiming worden, als we niet opstaan!

  Wil die, niet onder een noemer te brengen Rutte, aan mijn hond Tycho (Samojeed) komen! Hij is nog geen teennagel van mijn hond waard! Wo ist mein Smeiser?

 41. Lees net op de Telegraaf dat ook honden en katten met Corona besmet kunnen zijn.
  Dat zal dan, na de nertsen, de volgen ruiming worden, als we niet opstaan!

 42. Het Red Team vindt het “te riskant” als de scholen in januari open gaan. Wat zijn dat voor zenuwenlijders. Soms denk ik dat het hun opdracht is uiterst strenge maatregelen voor te stellen, zodat de werkelijk genomen maatregelen door het volk dan als ‘gematigd’ zullen worden aanvaard.

 43. Ik ben geen pessimistisch persoon maar ik vrees dat het te laat is om het tij te keren…Wat kunnen we nog doen? Staken? Geen belastingen meer betalen..? Er is sowieso te veel volk op deze wereld dus men zal met plezier een paar miljoen mensen doen ‘verdwijnen’. Als morgen je bankrekening geblokkeerd is, wat ga je eraan doen..? Ik had liever optimistisch geweest deze laatste dag van 2020 maar ik ben realistisch… We staan machteloos. Mensen zijn waardeloos. Ze nemen ons geld en onze bezittingen en wij zijn overbodig. Gelukkig 2021 !

 44. Beste Xander

  Ik wens u een goed 2021 en de zegen des Aller Hoogste.
  En bedankt voor al uw mooie berichten

  Benny ook voor u een gezegend 2021. Mvg. Mod.

 45. De volksverraders moeten maar 1 ding doen, en dat is verifieerbaar bewijs leveren dat het virus bestaat, door middel van genetische code, foto of isolaat van het virus.
  Kunnen ze niet = corona BS over !

 46. Tycho wenst het belazerde volk een uitgeslapen en strijdvaardig nieuwjaar!

 47. De corona waanzin gaat door totdat de hele economie kapot is gemaakt! Failliete bedrijven, de economie gaat eraan. precies zoals de bedoeling was van de dark masters. Ik verwacht niet dat mensen in opstand komen want ze zijn versuft en losers, laffe mensen verdienen het om verslagen te worden. De westerse beschaving heeft verloren en de Chinezen hebben nu al gewonnen! Dit alles gaat gepaard met een aanstaande dictatuur uit het communistische regime. Wen er maar aan want dat is onze toekomst. U mag straks werken voor een Chinees bedrijf/ werkgever met bijbehorende arbeidsvoorwaarden, als die daar überhaupt bestaan…

 48. Als men bang is voor spinnen blijft men bang voor spinnen .. je krijgt de angst er niet uit al kom je met zoveel bewijs dat men niet bang hoeft te zijn voor spinnen de angst blijft

 49. En toch … En toch … En toch zie ik HEEL langzaam mensen wakker worden. Mensen worden ook steeds bozer. Boos op de regering. Boos op het ‘moeten’, de mondkapjes, het afstand houden. Boos op regels die kant noch wal raken.

  In alle gesprekken die ik heb gehad de afgelopen dagen hoor ik min of meer hetzelfde: “Ik ben het zat!”, “Dit slaat nergens meer op.” En dat hoor ook van mensen die tot nu toe braaf zeiden “Als we ons aan de regels houden kunnen we snel weer terug naar normaal.”

  En een boze menigte is goed. Hoe bozer hoe beter. En hoe meer zielen, hoe meer vreugd zei mijn oma vroeger.

  Prettige jaarwisseling allemaal. Op naar een BOOS 2021!

 50. Dit scenario is jaren van te voren uitgedacht, in opstand komen ? …Als die maatregelen komen van andere grotere en machtigere mensen ) dan zijn er ook regels achter de hand om lastige ,,gebieden,, of groepen te dwingen.ze kunnen dan toch gezamenlijk met andere landen hier bijv. alles lamleggen… bijv. vliegverkeer /bevoorading/ medicijnen stop/ havens blokkeren. na een paar weken ( ja zo gauw ) breekt hier dan de paniek uit/honger/etc plus je krijgt grote groepen voor EN tegenstanders die elkaar gaan bevechten, het ideale scenario voor de globalisten.

 51. Ja, alleen Forum van Democratie heeft nu een grote groep verzameld. 175.000

  Het is wachten op een petitie tot bereidheid op willekeurige zondag te protesteren.

 52. Ik ben ervan overtuigd dat het lijden van deze tijd in geen verhouding staat tot de luister die ons in de toekomst zal worden geopenbaard.

  — Romeinen 8:18

 53. Tot voor kort had ik nog het idee dat een vreedzaam verzet voldoende zou zijn. Daar kom ik van terug.

  Wij gaan dit niet oplossen vanachter ons scherm. Bereid je voor op het ondenkbare.

 54. Xander,

  Het zal nooit meer hetzelfde worden:(

  Ik houd de moed erin en wens je toch een happy 2021.

  Prettige jaarwisseling en een happy new Year.

 55. Allen een zeer goed 2021 toegewenst.
  Openb.22:
  2021
  Die deze dingen getuigt, zegt: Ja, Ik kom haastiglijk. Amen. Ja, kom, Heere Jezus!
  De genade van onzen Heere Jezus Christus [zij] met u allen. Amen.

 56. Doordat mensen zo bang gemaakt zijn en met muilkorven rondlopen ziet onze regering dat ze steeds een stuk verder kunnen gaan het is te laat door al die domme schaapjes. Wij willen omze vrijheid terug maar dat kan alleen als we massaal opstaan want het is genoeg. Met deze neppamdemie er sterven meer mensen aan de regels dan aan Cojona.

Comments are closed.