Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes

—————————————————————————————————————————————–

‘De gevaccineerden gaan hier gegarandeerd last van krijgen’

—————————————————————————————————————————————–

Een Duitse arts die onlangs zijn gevaccineerde patiënten aan een veelgebruikte standaard bloedtest onderwierp, schrok zich een hoedje toen hij ontdekte dat bij 30% tot 40% van hen reeds bloedpropjes beginnen te vormen (trombose). De Canadese arts dr. Charles Hoffe heeft nu hetzelfde gedaan met zijn patiënten, en kwam op een nog veel hoger percentage uit: 62%. Ook deze arts zegt dat het ‘onvermijdelijk’ is dat de mensen die zich laten injecteren met de experimentele Covid ‘vaccins’, hier vroeg of laat – en gezien de nu al torenhoge percentages is ‘vroeg’ véél waarschijnlijker – last van zullen krijgen. De Duitse immunoloog professor Sucharit Bhakdi wees er onlangs op dat het is vastgesteld dat 5% van alle mensen die trombose krijgen, overlijden. Dat zou betekenen dat op iedere 1 miljoen gevaccineerden er minstens 31.000 hieraan zullen sterven, en vermoedelijk nog vele malen meer als dr. Hoffes conclusies correct zijn.

Hoffes patiënten kregen de mRNA ‘vaccins’ van Pfizer of Moderna, die ook in Nederland het vaakst worden geïnjecteerd en het menselijke lichaam ‘programmeren’ om biljoenen spike eiwitten aan te maken. AstraZeneca is in veel landen reeds geschrapt vanwege het enorme aantal (ernstige) bijwerkingen en tegenreacties. Het hartverscheurende relaas van de 28 jarige Lisette Verhoeven, die twee dagen vóór het stoppen van het AZ vaccin in Nederland toch deze fatale injectie kreeg en nu ernstig ziek en gehandicapt is, werd al door honderdduizenden mensen bekeken (BLCKBX TV).

Pfizer en Moderna ‘klanten’ lijken er echter bepaald niet beter af te komen, zeker niet op de middellange termijn (1 tot 3 jaar). Dr. Hoffe onderwierp zijn patiënten aan D-dimer testen, en ontdekte tot zijn ontzetting dat 62% nu al last heeft van bloedpropjes vorming. ‘Het meest alarmerende is dat er sommige delen in het lichaam zijn, zoals de hersenen, het ruggenmerg, het hart en de longen, die niet kunnen regenereren. Als die weefsels worden beschadigd door bloedpropjes, is die schade permanent.’

75% van het vaccin verspreidt zich door het lichaam

‘We weten nu dat slechts 25% van het ‘vaccin’ dat wordt geïnjecteerd in de arm blijft,’ legde hij uit. ‘De andere 75% wordt opgenomen door uw lymfeklieren, en letterlijk aan uw (bloed)circulatie gevoed, zodat deze kleine pakketjes mRNA (zich naar bijna al uw organen verspreiden, ook uw hersenen). In één dosis Moderna zitten 40 biljoen mRNA moleculen.’

De producenten beweerden dat deze mRNA pakketjes direct in de menselijke cellen zouden worden opgenomen. De realiteit is echter dat de enige plek waar ze kunnen worden opgenomen in de bloedvatwanden en haarvaatjes is. Daar stroomt het bloed langzaam, en daar worden de genetische instructies vrijgegeven.

‘Dan gaat je lichaam aan het werk deze (instructies) te lezen, en gaat het biljoenen en biljoenen van deze spike proteïnen aanmaken.’ Tal van wetenschappers – waaronder de Nederlandse professor en immunoloog Pierre Capel – waarschuwen al bijna een jaar dat dit zou gaan gebeuren, maar werden door politiek en media vervolgens afgeserveerd als ‘complotdenkers’ en ‘wappies’. Ze blijken nu echter dubbel en dwars gelijk te hebben gekregen.

Het lichaam ziet de spikes vervolgens als vijandige indringers, en gaat er antilichamen tegen maken, zodat je ‘beschermd’ zou zijn tegen Covid-19. Althans, dat is het idee, dat is het verkooppraatje dat er maandenlang via de media werd ingepompt. Tot nu toe is van die ‘beschermende werking’ echter geen enkel hard bewijs geleverd, maar lijkt eerder een omgekeerde trend in gang te zijn gezet. Een Britse minister gaf voor BBC Breakfast zelfs toe dat juist gevaccineerden nu veel kwetsbaarder zijn geworden voor corona (wat dat ‘corona’ dan ook moge zijn).

Bloedpropjes bij gevaccineerden ‘gegarandeerd’

Die biljoenen spikes gaan zich in en tegen de bloedvatwanden klonteren. De bloedvaten behoren inwendig glad te zijn, zodat het bloed er makkelijk door kan stromen. Nu kunnen er op iedere willekeurige plek in het lichaam kleine ‘spike’ stukjes omhoog gaan steken. Bloedplaatjes zullen proberen de spikes weg te krijgen, waardoor een ophoping ontstaat die op zeker moment – soms heel langzaam, soms heel snel – op een bloedpropje kan uitlopen.

‘Het is daarom voorspelbaar dat deze spike proteïnen bloedpropjes veroorzaken. Ze zitten in je bloedvaten (als u tenminste bent geïnjecteerd), dus dit gebeurt gegarandeerd,’ waarschuwde Hoffe. Vormen die propjes zich in bijvoorbeeld je arm, dan kan je lichaam dat mogelijk nog tijdig opruimen voordat je daar veel last van krijgt. Maar ontstaan er bloedpropjes in je hart of hersenen – in een recente Nature Neuroscience studie werd aangetoond dat de spikes zich naar alle delen van de hersenen kunnen verspreiden – , dan kan het heel snel over en uit zijn. (1)

Iedere overheid die daadwerkelijk de gezondheid van het volk op het oog heeft, zou nu onmiddellijk stoppen met deze experimentele injecties, die in slechts enkele maanden tijd alleen al in het Westen onnoemelijk veel mensenlevens hebben verwoest, en – indien de bovenstaande percentages maatgevend zijn voor de hele bevolking – op het punt lijken te staan om op ongekende schaal dood en verderf te zaaien. En dat voor de veronderstelde bestrijding van een twijfelachtig ‘novel virus’ dat, als je er al ziek van wordt, een vastgestelde overlevingskans van 99,85% heeft (en 99,95% als je nog geen 70 bent).

 

Xander

(1) Natural News

Zie ook o.a.:

14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
11-07: Dr. Zelenko, bedenker HCQ-zink protocol, noemt corona angstcrisis ‘misdaad van historische en Bijbelse omvang’
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
02-07: Maakt dit 12 jarige meisje, dat ernstig gehandicapt raakte na Covid vaccinatie, mensen wakker?
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
25-06: Brits overheidsdocument schrijft dat meeste zieken en doden tijdens derde golf in augustus gevaccineerden zullen zijn
24-06: Update EU vaccinatie statistieken: 15.472 doden en bijna 600.000 met ernstige gevolgen
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
06-06: Nature Neuroscience studie toont aan dat spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavirus massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’

22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (Pierre Capel)
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

50

 1. @bozeoudeman schreef:
  15/07/2021 om 10:17 am
  Een bewonderenswaardig initiatief maar ik vrees dat het tijdverlies zal zijn.
  Wie nu nog steeds de propaganda en misleidende leugens (die ze zelf ontmaskeren door de vele tegenstrijdigheden) niet doorzien na anderhalf jaar zijn ofwel niet in staat tot zelfstandig en logisch denken of willen het gewoon niet weten.
  Je kunt mensen geen inzicht doen krijgen als ze niet bereid zijn te luisteren naar argumenten en feiten en angstige mensen zijn niet voor rede vatbaar.
  Mensen moeten zelf voor hun eigen gezondheid willen geïnformeerd worden en op zoek willen gaan naar de waarheid voor zichzelf. Als die zelfbescherming er niet is en ze ongeïnteresseerd zijn om hun eigen gezondheid te beschermen, dan doet een pamfletje met uitleg daar ook niks meer aan.
  Ieder mens heeft zelf de verantwoordelijkheid en het recht om te beslissen wat hen goeddunkt voor zichzelf, daar moeten ze zelf over willen nadenken.
  Overigens is het al voor velen te laat, zij hebben zich reeds laten overhalen tot vrijwillige vaccinatie en zij willen niet weten welke vaccinatieschade hen nu eventueel nog staat te wachten door dit medisch experiment waar ze zich door misleiding al hebben laten door vangen.
  Het is een ondraaglijke gedachte dat ze zelf schuldig zijn door zichzelf vrijwillig schade te berokkenen en die gedachte duwen ze liever weg.
  Velen zullen pas geloven hoe ze bedonderd werden als ze de gevolgen zelf aan den lijve zullen ondervinden, eerder niet, ze blijven hun kop in het zand steken.

  Ik zou het een hel vinden om in onzekerheid te moeten leven over wat mij nog zou te wachten staan als gevolg van mijn vrijwillige beslissing om proefkonijn te zijn voor een medisch experiment zonder mijzelf geïnformeerd te hebben en ik zou beschaamd zijn om de eenzijdige propaganda van leugenaars en politieke huichelaars als een hersenloze idioot te hebben gevolgd.
  Daarom willen gevaccineerden het niet weten, voor hen is een pamflet dus zinloos en wie wel openstaat voor kritische beschouwing die zoekt zelf wel informatie dat intussen overal te vinden is.

 2. @eindeThe “P” in the formula stands for People. Gates is advocating for reduction in the number of people on the planet “by, perhaps, 10 or 15 percent using new vaccines, health care, reproductive health services. Rather than misrepresent what Mr. Gates said and take him out of context, below is the entire video and exact quotes from Mr. Gates.

  “First, we’ve got population. The world today has 6.8 billion people. That’s headed up to about nine billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by, perhaps, 10 or 15 percent …”

  Could this probably explain why Bill Gates and his foundation have spent $4.3 billion to vaccinate 80 million children in third world countries? Shouldn’t sufficient food supply and clean drinking water be the first priority. What good is a healthy immune system if you’re going to die of starvation or be poisoned by your water?

  Some experts object to Gates’s mathematical formula. For example, Professor Hans Rosling shows that people living in poverty have many children. The poor families suffer from high child mortality, and the largest population growth occurs where people are poor. He said saving poor children is an important factor in ending both poverty and population growth. He went on to say that the death of children is not holding back population growth. It is one of the reason poor people still have many children.

  Below is a video of Gates presentation in 2010. Watch and listen to the video very carefully and draw your own conclusion.

  https://youtu.be/4vzFeiKH1jQ

  Vertaal in Nederlands, zie siteregels. Mod.

 3. Rodu,

  ook ik ben niet écht hoog opgeleid, maar door zelfstudie en véél te lezen heb ik praktisch hetzelfde intellectuele niveau als een universitaire geschoolde …Dus ! Respect voor iedereen, zelf niet-universitairen ! Enne …ik heb meer dan één handicap …

 4. Einde.
  Je gelooft niet wat hier over Bill Gates gezegd wordt.
  Ga zelf op zoek….. en je zult je oren en ogen niet geloven.

  Ga naar de website http://www.Frontnieuws.com
  Onder het kopje Bill Gates vind je vele van zijn uitspraken en monsterlijke daden.
  Zo is deze pandemie nog maar de eerste.

  Zoek op 10 april 2021 naar titel : “ Kijk hoe Bill Gates zijn programma voor menselijk ontvolking toegeeft.”
  Dat zie je en hoor je hem zelf en dat is niet gefotoshopt want er staan talloze van dit soort ongelofelijke gesprekken met hem op die site.
  Ik kan slecht met computers omgaan vandaar geen link.
  Maar nu kun je na het lezen nooit meer zeggen: “ ik heb dat niet geweten.”
  Dit is een van de kwaadaardigste mannen op aarde.
  ( Hoorbaar en zichtbaar anders zou ik dit niet durven zeggen.
  Maar hij zegt het zelf en zijn daden zijn er naar.
  Zo heeft hij in India veel slachtoffers gemaakt onder het mom liefdadigheid en helpen met polio vaccins)

  Het lijkt Hitler.2 te gaan worden.
  Maar hij is hierin niet alleen.
  Shalom
  Anna

 5. Einde schreef: 15/07/2021 om 9:15 am…Wat een hetze tegen Bill Gates. Wie laat mij nou eens een filmpje zien waarop Bill Gates zelf zegt dat hij de wereldbevolking wil uitroeien.””

  Uw vraag is met gemak te beantwoorden: Wie zijn de vrienden van BG? Ik ga ze hier niet noemen. Heeft u wel eens van het spreekwoord gehoord: Toon mij uw vrienden en ik zal zeggen wie u bent?

 6. Het draait alleen om het systeem in stand te houden de vele soorten vaccinaties die trouwens nog steeds niet volledig goed gekeurd zijn geven te veel Neve schade direct , en wat er op langere tijd nog te wachten staat?

 7. @ Henk illsley Dank voor de link.

  Gedetallieerd en informatief en de bewijsvoering voor Reiner Fuellmich in het komende Neurenberg 2 proces. Het komt!
  Er is niets verborgen of het zal worden geopenbaard…m.n. de leugens van de mensenmoorder van den beginne en allen die zich indienst hebben gesteld van de Satan

 8. Dat langdurige bestuderen van de mRNA injectiemethode, moeten we zien in het lucht van de zoektocht naar een medicijn tegen kanker. Al die firma’s zijn daarnaar op zoek, want een medicijn tegen kanker zou een enorme vooruitgang betekenen. Dat onderzoek is niet alleen maar negatief.

  Maar Covid maakt dat talloze investeerders kansen zagen om razendsnel gigantische winsten te maken op hun investeringen (in Moderna b.v.).
  En tegelijk roken overheden hun kans (window of opportunity) om de bevolking aan een drastisch controlesysteem te onderwerpen. De democratische grondwet telde plots niet meer.
  Absolute medische leken (als De Jonge) regeren per decreet.
  Covid is een tweekoppige draak.

 9. Extra uitleg over mijn verzoek
  Verdere uitleg over mijn verzoek. Iedereen die wil reageren kan gewoon anoniem blijven, dat om te beginnen. Mijn idee is om een pamflet samen te stellen, eventueel samen met anderen, waarin duidelijk wordt gemaakt dat de overheid liegt, dat de mainstream media liegen, een pamflet waarin verwezen wordt naar tegengeluiden van vakkundige mensen. Tegengeluiden die nu veelal op de blogs staan maar die nu niet de grote massa bereiken. Dus verwijzingen ook naar de blogs en de aldaar te lezen artikelen. De grote massa kijkt naar de NPO en luistert naar hun propagandistische leugens. Wat ik hoop te bereiken is dat er genoeg mensen komen die bereid zijn om aan het huis aan huis verspreiden van dat pamflet willen meewerken. Als bijvoorbeeld 100 mensen willen meewerken aan de verspreiding en allemaal op termijn pakweg 10 duizend pamfletten bezorgen dan bereiken we daarmee 1 miljoen huishoudens. Ik weet zelf uit ervaring dat soms mensen helemaal niet positief ten aanzien van die prik staan maar omdat ze horen via de NPO dat ‘iedereen zich laat prikken’ dan niet achter durven blijven en zoals ik al stelde geen wappie, rechts extremist of idioot genoemd willen worden. We moeten mensen zien te informeren en daar gaat het mij om. Voor blogs en eventuele kranten die meedoen betekent dit reclame voor hun blog of krant. Dus win/win voor iedereen. Dit is kort gezegd mijn voorstel. Als u wenst mee te doen kunt mij bereiken via echtehumanist.gmail.com
  Met dank Rob

 10. Het Big Pharma-vaccinkartel dringt aan op een maandelijkse covid-injectie

  https://www.naturalnews.com/2021-07-13-now-big-pharma-is-pushing-for-a-monthly-covid-shot-obliterating-the-false-narrative-that-once-claimed-a-vaccine-would-earn-back-your-freedom.html

  ( google vertaling)
  Het Big Pharma-vaccinkartel is op zoek naar nieuwe manieren om te jagen op mensen die al last hebben van verschillende chronische gezondheidsproblemen. Tijdens het covid-19-schandaal waren miljoenen ervan overtuigd dat hun onderliggende gezondheidsproblemen het gevolg zijn van covid zelf.

  Big Pharma heeft de term “COVID long-hauler” uitgevonden om deze verschillende gezondheidsproblemen onder één overkoepelende term te consolideren en een infectieziekte meer te maken dan wat het werkelijk is.

  Miljoenen mensen zijn er al van overtuigd dat ze een experimenteel covid-19-vaccin nodig hebben om te overleven en vrij te zijn in de samenleving.

  Nu maakt Big Pharma zich op om maandelijkse covid-shots te onthullen voor mensen met chronische gezondheidsproblemen.

  Lees ook:

  ( Engelstalig)
  https://www.naturalnews.com/2021-07-14-cdc-whistleblowers-covid-vaccines-killed-50000-americans.html

  https://www.naturalnews.com/2021-07-14-fauci-says-covid-vaccine-booster-necessary.html

  https://www.naturalnews.com/2021-07-13-democrats-plan-to-monitor-your-private-phone-messages-and-correct-vaccine-misinformation.html

 11. Xander, toch wel voor mij althans het prettigste en leukste platform hier op aarde.
  Gisteren las ik in “Trouw” dat Moderna de fiscus omzeilt. Een Zwitserse dochter werd in juni ’20 opgericht.
  De winstmarges worden geraamd op 44 % van de omzet; gemidd. maken farmaceuten ca 13% winst.
  Ik heb zelf in Bazel gewoond , waar ook die duivelse jongens zitten van de BIS Bank! Nu dus een brievenbus firma van het VS bedrijf in dat corrupte Zwitserland (Denk aan Hitler cs en het Rode Kruis Zwl.).
  In het eerste kwartaal van ’21 betaalden ze slechts 3% belasting. Van de 1260 miljoen dollar betaalde Moderna 39 miljoen dollar belasting.(Bron:Somo).
  Staat er niet in de Schrift dat “geldzucht de bron is van alle kwaad ?”
  Wat zijn het toch een satanische boeven.
  Uiteindelijk – op termijn – komt “boontje om z’n loontje ” en is de overwinning aan het Lam Gods!
  Ik eindig met zo’n mooie tekst uit de Schrift , Romeinen 8: 38 en 39:
  “Ik ben ervan overtuigd dat dood noch leven,engelen noch machten noch krachten, heden noch toekomst,hoogte noch diepte, of wat er ook maar in de schepping is, ons zal kunnen scheiden van de liefde van God,die Hij ons gegeven heeft in Christus Jezus, onze Heer” .

  Weest dan ook niet bezorgd!
  Shalom

 12. Ook ik vertrouw deze “vaccins” niet. Er verschijnen mij teveel berichten over de bijwerkingen wereldwijd.
  God heeft de mens een goed immuunsysteem gegeven, en daar vertrouw ik liever op. Statistisch vallen mijn vrouw en ik in de risicogroep vanwege onze leeftijd. Ik ben met pensioen en mijn vrouw gaat binnenkort ook met pensioen.
  Het was ons plan om, nu we meer tijd hebben, wat vaker te gaan reizen. Maar helaas zal daar voorlopig weinig van terecht komen. Nou, het zij zo. Dit virus wordt misbruikt om de mensen angst aan te jagen. Ik heb dan ook nul vertrouwen in zowel de overheden en de moderne reguliere media. Ik kan geen andere conclusie trekken, dan dat we te maken hebben met een verborgen agenda.
  Toch zal het coronavirus uiteindelijk uitdoven. Dat we nu een nieuwe variant hebben die nóg besmettelijker is, komt die verborgen agenda ten goede. Maar elke viroloog kan je vertellen dat hoe meer een virus muteert, hoe besmettelijker het wordt, maar tevens zwakker en dus minder gevaarlijk.
  De grote massa weet dit echter niet en wordt alleen maar angstiger.
  De hele situatie toont ons echter overduidelijk dat we reeds ver in de Bijbelse Eindtijd leven.
  Dit hele gedoe met vaccinatie en coronapaspoorten is een aanloop naar dat teken van de antichrist, dat iedereen straks zal worden opgedrongen. Zonder dat merkteken kan je niet kopen of verkopen. Eerst was vaccinatie niet verplicht, maar in Frankrijk wordt het nu al vrijwel verplicht om naar je werk te kunnen gaan, of om een restaurant of een winkel in te kunnen gaan.
  Het coronapaspoort kunnen we als een voorloper beschouwen van de chip die ze ons willen opdringen!
  Klaus Schwabs is een grote promoter achter dit geheel.
  Zo was hij op de Franse tv te zien, waar hij zat te vertellen dat we straks allemaal een chip moeten krijgen.
  Aanvankelijk zou die chip in onze kleding moeten zitten, maar vervolgens zouden we op wat langere termijn een chip geïnplanteerd moeten krijgen!
  Deze uit een James Bondfilm ontsnapte griezel is, hoe kan het ook anders, een vrijmetselaar.

 13. Luigi Warren gelooft niet dat geïnjecteerden het spike-eiwit kunnen rondstrooien Dat zegt ook het papier dat @Jaap hier postte (https://www.xandernieuws.net/algemeen/injecties-of-de-hongerdood-griekenland-volgt-frankrijk-met-invoering-misdadige-vaccindictatuur/).

  Warren zegt ook dat de injecties inderdaad kunnen leiden tot virusvarianten.
  Juist omdat de ‘vaccins’ zo eenzijdig gefocust zijn. De natuurlijke immuniteit reageert op een véél breder spectrum van het pathogeen en is daarmee véél nuttiger en effectiever én langduriger (T-cellen). En als zeer belangrijk voordeel dat het natuurlijke immuunsysteem ook reageert in de slijmlagen van de luchtwegen (dat doet het ‘vaccin’ níet!).
  Maar hij vermoedt dat de vaccinmakers die varianten wel een voordeel vinden: Zo kunnen ze steeds weer nieuwe ‘vaccins’ op de markt gaan brengen, zodat we elk half half jaar die rotzooi ingespoten krijgen. Want binnen een week kunnen ze een nieuwe code maken voor het vaccin.
  Big Money!

 14. Luigi Warren stond aan de basis van Moderna. Hij vertelt over de ontwikkeling van mRNA vaccins, waar men al tientallen jaren mee bezig is. Hij vertelt over de voordelen ervan: De code is binnen een week te maken. Bovendien is het gemakkelijker om de code in de cellen te brengen dan het proteïne. Hij ziet mogelijkheden voor ziektebestrijding, maar de ontwikkeling ervan was voorzichtig en zorgvuldig. Covid heeft de zaak echter in een stroomversnelling gebracht en investeerders zien fantastische verdienmodellen bij deze wereldwijde paniek.

  Hij zegt dat er bijwerkingen kunnen zijn als bloedklonters en hartproblemen.
  Hij zegt dat het onderzoek naar de effecten te kort was.
  Hij vindt het onzin om zoveel mensen te injecteren en vindt het zelfs misdadig kinderen vanaf 12 te gaan injecteren.
  Hij hekelt de totalitaire maatregelen van de overheid.
  https://jermwarfare.com/blog/luigi-warren-mrna-moderna
  Deze persoon praat allesbehalve ‘wappie’, maar bekijkt de zaak nuchter en zakelijk vanuit zijn achtergrond aan het werken aan mRNA vaccins..

 15. Wat een hetze tegen Bill Gates.
  Wie laat mij nou eens een filmpje zien waarop Bill Gates zelf zegt dat hij de wereldbevolking wil uitroeien.
  En ,nee geen links aar andere sites die dit beweren,…. Maar uit de mond van Bill zelf !!!!!
  Ben benieuwd wie dat kan laten zien ……..

 16. Pfizer heeft al “plannen” om kinderen van 5 tot 12 jaar te gaan “vaccineren”. Een YouTube filmpje van de bekende Hartchirurg Grandjean, toch niet zo maar iemand, die in een ongev. 40 min durende filmpje waarschuwt voor de ernstige gevolgen van dit “vaccin” is van YT verwijderd. Ik weet het nu zeker: Nederland is veranderd in Noord Korea aan de Noordzee. Tegenspraak, zelfs van bekende artsen en chirurgen is verboden.

 17. @ilona
  Nee, het blijkt dat juist gemiddeld de lager opgeleiden geen vaccinatie willen. Das juist opmerkelijk

 18. @ Bundy: 12:39 am, op 14/7. Ook ik hou er rekening mee, dat deze Macron; “een wolf in schaapsklederen is”.

 19. @ Anna: 9:48 pm, op 14/7. Ben ik helemaal met U eens, Anna. Want onze hulp is in de Naam des Heren, die hemel en aarde gemaakt heeft. Wij vertrouwen enkel op de God van Israël en zijn eniggeboren Zoon Jezus Messias.

 20. En het hele kaartenhuis is gebouwd op het valse gebruik van die PCR testen.
  Testen die zeggen dat mensen “besmet” zijn terwijl ze gewoon gezond zijn (allemaal buiten de huisartsen om).
  Waarna het Drosten sprookje komt dat u anderen kunt “besmetten” terwijl u gewoon gezond bent.
  Op die leugenachtige cijfers van het aantal “besmetten” steunt het hele gevaarlijke circus.
  Daar moet je steeds weer naar terugkeren, naar die frauduleuze basis.

 21. @ Qvic: 8:30 pm, op 14/7. Klopt wat U zegt. En komt overeen wat Gandhi zei: “Er is genoeg voor iedereen op deze wereld, behalve voor de HEBZUCHTIGEN”, einde citaat.

 22. Hier in belgië overweegt men nu om zorgpersoneel dat weigert zich te laten vaccineren, juridisch te verplichten!! Gedaan met vrije wil.. En dat zal niet bij zorgpersoneel blijven. Ik heb net een test laten doen omdat ik naar Frankrijk ga voor een dag. Negatief… Ik vraag me echt af waar men al die besmettingen blijft halen.. Sinds het begin van de pandemie ben ik gewoon steeds boodschappen gaan doen – met mondmasker. Grote winkels, kleine winkels… Soms mondmasker niet echt correct gedragen, bijvoorbeeld als het te warm is. En toch zie ik de ‘cijfers’ in mijn woonplaats steeds naar omhoog gaan. Dus ik ben ofwel immuun, ofwel wordt er serieus overdreven met die cijfers – wat ik altijd al gedacht heb…

 23. Ik heb het nagecheckt en vind het erg voor deze mensen die zijn gevaccineerd. Ik ben gelukkig niet gevaccineerd.

 24. Wat ik frappant vind is dat er een grote groep mensen zich niet willen laten vaccineren ongeacht hun opleiding, leeftijd, sociale status, nationaliteit religie etc. En dat dit een willekeurig beeld geeft van de wereldbevolking. Je zou haast denken dat dit is voorbestemd? Of zie ik spoken? Het zet wel aan tot nadenken. Zo ook is er een grote groep met dezelfde achtergronden die zich wel laten vaccineren. En inderdaad geld is macht in deze.

 25. Beste Wachter ……… ook jij zegt dat van Bill Gates sorry dat zag ik nu pas.
  Maar je hebt helemaal gelijk dit is een zeer gevaarlijke man.
  Je zult zien de komende jaren zal het vaccin door de complicaties eerst veel slachtoffers vragen maar uiteindelijk zal het virus wegebben.
  Maar dan staat de volgende crisis al in de stelling.
  Het klimaat.
  Ook die crisis zal met angst worden aan gepakt want de “ machthebbers” hebben nu gezien dat angst werkt.
  Ook dan zullen we weer geregistreerd worden ( net als nu met Covid) onze houding voor m.b.t. het milieu zal registreren , welke auto je koopt hoeveel vlees of je afrekent op je kassa strook van de winkel, of je en hoe vaak je in een vliegtuig stapt.

  Wat nu in China gebeurt, komt hier ook.
  Want dat is een voorwaarde om volgens deze megalomane idioten het klimaat in de hand te houden.
  Ze hebben nog nooit van God behoort.
  Hij hou de hele wereld in Zijn hand.
  En mijn troost is dat tegen HEM de Heere is niet te knokken!

 26. Michaël 7.38 en anderen die mee leze

  Het is inderdaad ongelooflijk dat Bill Gates zo openlijk zegt dat de wereld bevolking moet inkrimpen en dat dit kan door de gezondheidszorg op een beter peil te brengen, en vaccinaties.
  Je kunt dit vinden op de website Frontnieuws onder het Kopje Bill Gates.
  Daar is ook een YouTube filmpje te vinden van een mede werker van hem ( Bill ) die aankondigde dat ze nieuwe medicijnen ontwikkelen waarmee ze de genetische code van mensen kunnen overnemen. !!!
  Dit filmpje wordt in verband gebracht met kanker therapie, maar er waren in 2019!!!! Al vaccins in ontwikkeling met deze mRNA techniek tegen een Covid besmetting.
  Dr Fauci heeft daarin een zeer duistere rol gespeeld. ( en heeft er een fortuin aan verdient)
  Er waren al 73 “ patenten “ op het Corona virus , voor “ commercieel “ gebruik.

  Zie en luister link van Henk Iilsley!! Duurt lang maar de moeite waard!
  Klik op de bijlage die Henk Iilsley hier op deze pagina geeft. ( dank)
  Dat is zeer belangrijk.
  Dat ontrafeld het complot! Wat al jaren in voorbereiding is.
  Shalom
  Anna

 27. @ Michaël: 7:36 pm. Ook voor U de Zegen van de God van Abraham, Isaäc en Jacob, Michaël.

 28. Het is overal het zelfde probleem op de wereld en alles draait om het zelfde, iedereen die de beslissingen maken en /of zich deskundige noemen. Zolang zij er dik voor betaald krijgen is alles mogelijk bij hen. Als er geen geld te halen viel, zag de wereld er veel rooskleuriger uit voor iedereen. Want geld en macht gaan hand in hand, want zonder geld geen macht, zo ook geen macht geen geld. Zo is het ook van; hoe minder mensen op de wereld, hoe meer geld en macht voor de machthebbers overblijft. Maar dan zullen ze elkaar uitroeien, om nog meer macht en geld te kunnen vergaren. Want hun hebzucht zal nooit gestild kunnen worden, zo lang zij leven.

 29. @ Wachter 14/07/2021 om 6:30 pm

  Inderdaad Wachter. Demonisch is het goede woord. Ook die Georgia Guidestones, gewoon open en bloot. En die Bill Gates die inderdaad ook gewoon zegt, dat het met de vaccins al een flink stuk zal opschieten om de bevolking uit te dunnen. Ze schamen zich er niet eens meer voor. Ze voelen zichzelf oppermachtig en verheven. Des te harder zullen ze (straks) vallen. En dan durven sommige mensen nog te zeggen dat dát complottheorieën zijn, terwijl die theorieën jaarlijks, en tegenwoordig zo goed als dagelijks uitkomen. Ik ben blij dat velen, net als u Wachter, het in ieder geval doorhebben. Hartelijke groet, Michaël

 30. @ Michaël: 2:12 pm. Inderdaad Michaël. Maar hun verborgen agenda, is nog veel demonischer, namelijk het reduceren van de wereldbevolking tot 500 miljoen bewoners van de aarde. En Gates heeft dat nota-bene zelfs toegegeven.

 31. Vandaag derde vaccinatiebrief binnen gekregen. Heb ze allemaal bewaard en de medische vragenlijst is langer geworden. Deze vraag stond niet bij de vorige brieven. Bij vraag 10 stond er dit: bent u behandeld aan borstkanker en de vraag daarop: aan welke borst. Nu ben ik zelf behandeld aan borstkanker en ik belde de het medische advies nummer. Op de vraag waarom welke borst? Voor overreactie klier. Mijn tumor zat dicht bij mijn oksel. Door zware kankerbehandeling sowieso last van klieren. Plus ontstekingen in borst, liezen en oksel. Mijn kankersoort is/was voor hormoon en teveel eiwitten op de cellen. Allemaal verteld. Zei ze: wil je doorverbonden worden met een arts? Ik zei: Nee, ik weet genoeg. Ik vroeg of ik me uit kon laten schrijven, want ik heb al beschadigingen aan mijn lichaam door de kankerbehandeling en een vaccin dat nog in een experimentele fase zit, daar bedank ik voor. Ben dus netjes gebleven met vragen. Mijn vragen waren uit nieuwsgierigheid van wat ze te vertellen hadden. Nu ja, ik weet allang dat borstkankeronderzoekers het afraden en ken alle andere verhalen enz. Ze eindigde met dit: Als u zich bedenkt kunt u…..
  Ik vraag me echt af of die telefoniste wel weet wat ze doet, ze had ook kunnen zeggen: ja mevrouw, ik begrijp dat u het niet wilt. En die artsen daar: hoe onafhankelijk zijn die eigenlijk en wat voor artsen zitten daar? Misschien toch laten doorschakelen om te kijken wat zij te zeggen hebben. Gewoon voor de “fun”.
  Duidelijk is wel, dat zij achter lopen met hun bijwerkingeninformatie. Ik vind dit een kwalijke zaak. Dat ik als gewoon persoon meer kennis hebt gekregen door zelf veel te lezen/onderzoeken, dan deze artsen en overheid.

 32. Vreemd dat men nog steeds doorgaat met een te hoge dosering en injecties in (goed doorbloede) spieren. Uiteraard zonder te aspireren, want ingehuurde beunhazen met een training van twee dagen maken echt nooit een fout. Dat maak ik tenminste op uit een onderzoek in Leiden waar men met tien procent van een “normale” Moderna dosis, subcutaan ingebracht, een goed genoeg resultaat zou boeken.

 33. Mensen die zich uit angst hebben laten prikken, krijgen een hoge rekening gepresenteerd. Onze regering, RIVM, Gezondheidsraad, OMT en al dat soort deskundigen blijven deze experimentele gentherapie maar promoten. Een grof schandaal, want er is sprake van een groot experiment. Medische experimenten zijn volgens de Nürnbergcode verboden! Rutte cs maken zich dus schuldig aan een misdaad en dienen vervolgd te worden. Net zoals het merendeel van de TK die dit laat gebeuren en artsen die prikken zetten. We zijn getuigen van de grootste misdaad alles tijden tegen de mensheid.
  Mocht je spijt hebben van je prik, ga dan zo snel mogelijk aan de Ivermetine, want die bestrijden de Spike eiwitten.

 34. in 2004 of 2005 is er een patent aangevraagd door de militaire tak in Amerika voor dit vaccin omdat het een bio-wapen was aldus dr Martin en dat wordt nu dus ingespoten als vaccin
  En er is geen Delta virus kijk vidio van Fuellman en Martin

 35. Gelukkig nooit gestopt met roken onder druk van en verbanning door het health-fascism.
  Ben echter wel verheugd dat de gezondheidsfreaks in een paar jaar al tal van hart- en vaat- en hersenproblemen (kunnen) gaan krijgen of de rest van hun leven bloedverdunners moeten blijven slikken dppr een gratis vaccin.

 36. Het vaccineren van kinderen; een grotere misdaad is nauwelijks denkbaar

  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2012-07-2021.htm

  Prikkampioen Hugo de Jonge en de Gezondheidsraad vinden het een prima idee om jongeren van 12 tot 18 te vaccineren. Gezonde kinderen vanaf 12 jaar die dat zelf willen, moeten van de vaccinatiesekte tegen het coronavirus worden ingeënt met het vaccin van Pfizer, staat in een advies van de Gezondheidsraad. “Dit kan een enorme bijdrage leveren om het coronavirus terug te dringen. Zoals het er nu naar uitziet, kan iedereen voor het begin van het nieuwe schooljaar de eerste inenting gehaald hebben, en in september de tweede. Dan kunnen ze goed beschermt het nieuwe schooljaar in. Vaccineren is echt een heel goed idee om directe gezondheidswinst te boeken. Over de eventuele bijwerkingen zegt de Jonge: “Het klinkt misschien stevig maar je kunt in Nederland uitkomen op maximaal veertig gevallen van iets als myocarrditis (ontsteking aan de hartspier) op 1,1 miljoen vaccinaties.”

 37. Mensen leggen het verband niet. Als een gezond persoon opeens sterft vanwege een bloedpropje in je hersenen.

 38. De niet-gevaccineerden zijn alléén een gevaar voor zichzelf (als je gelooft in een killervirus).
  Ze zijn géén gevaar voor anderen!
  Dus die hetze tegen de ongevaccineerden (aangewakkerd door de overheid) moet direct stoppen.
  Het gaat nergens over.

 39. Mijn vrouw werkt in de zorg en kreeg al ergens in januari of begin februari een uitnodiging om te prikken,

  Toen we aan de beurt waren voor onze geboorte jaren kregen we onafhankelijk van elkaar op verschillende momenten een uitnodiging.

  En ja, vandaag tegelijkertijd een uitnodiging om te laten vaccineren. En als je dit leest dan vragen ze toestemming om te mogen registreren.

  Maar wat registreren ze nu dan precies? Ze weten precies welke burgers zich wel of niet hebben laten vaccineren. Welke strategie zit hierachter?

  Wat heeft het RIVM toch een goede zorg over ons. Ze maken zich druk om onze gezondheid dat we heel snel wederom attent op worden gemaakt.

  Maar hoe zit het dan met de in het verleden aangeven brieven dat de Europese norm van luchtvervuiling overschreden werd en wat gingen ze er aan doen. Of wat als Dupont, nu Chemours jarenlang bestookt is door bewoners en het bedrijf vrij spel liet.

  Is het RIVM nu echt zo bezorgd om onze gezondheid of welk programma volgen ze. Nu kunnen ze wel snel reageren om mensen die niets van zich hebben laten horen.

  Ondertussen timmert Frans Timmermans aan de klimaat-religie
  De Europese Commissie heeft onder
  leiding van klimaatcommissaris Frans
  Timmermans een groot,ingrijpend pakket
  aan plannen gepresenteerd waarmee de
  klimaatcrisis bestreden moet worden.

  Zo moet in 2030 40 procent van alle
  opgewekte energie schoon zijn,mogen er
  vanaf 2035 geen benzineauto’s meer
  gemaakt worden en komen er hogere
  belastingen op alle brandstoffen.

  Het pakket bestaat uit tal van wetten
  en telt zo’n 12.000 pagina’s.”Deze tien
  jaar zal het erop aankomen of wij de
  klimaatcrisis het hoofd kunnen bieden”,
  zei Timmermans.De plannen moeten nog
  wel flink wat horden nemen in Brussel.

  Gek toch dat ze zo ambitieus zijn voor 2030?!

  We leven in een socialistische dictatuur.

  Spyfromthesky

 40. Wat moeten we daar van denken. Dus de mensen die zich niet laten vaccineren zijn beter af, maar er zijn ook mensen die verplicht worden om te vaccineren of ze zijn hun job kwijt. Gelukkig zijn er nog dokters die verder kijken dan hun neus lang is. shalom

 41. Dit zouden we dus in principe: ‘Moord (op de lange termijn) met voorbedachten rade’ kunnen noemen. Aangezien die mRNA vaccins, zo goed als, overal ter wereld gepusht worden.
  Terwijl ze erbij durven zeggen, dat het veilig is. En zoveel mogelijk mensen willen inspuiten.
  Ze zijn eigenlijk nog erger dan drugsdealers.

Comments are closed.