Injecties of de hongerdood? Griekenland volgt Frankrijk met invoering misdadige vaccindictatuur

In februari 2009 besprak ik voor het eerste deze beruchte muurschildering op het ‘swastika’ vliegveld van Denver (geopend in 1995), als zijnde een vorm van ‘predictive programming’ van wat de elite voor de mensheid in petto heeft. Velen konden zich dit niet voorstellen, maar kijk anno 2021 nog eens goed naar: de regenboog (transgender agenda), het gasmasker (biologische oorlogsvoering), het zwaard waarmee de vrede wordt weggenomen, verwoeste gebouwen (economieën), massa’s rouwende mensen en dode kinderen. En rechtsonder een deel van de tekst die geschreven werd door een kind in een Nazi-concentratiekamp – symbool voor wat er WEER gedaan dreigt te worden met alle ‘weigeraars’ en ‘dissidenten’.

—————————————————————————————————————————————–

Zonder test/vaccinatiepas geen toegang meer tot horeca, uitgaan, medische centra, openbaar vervoer en winkels – In 2009 voorspeld, nu een feit: het ’teken van het Beest’ wordt stapsgewijs ingevoerd met verplichte vaccinaties

—————————————————————————————————————————————–

Enkele uren nadat de Franse president Macron zijn laatste masker afwierp en zich ontpopte tot een onmenselijke dictator door vanaf 1 augustus een test/vaccinatiepaspoort verplicht te stellen, zelfs voor winkels, volgde de Griekse premier Mitsosakis met een vergelijkbare verklaring. Beide regeringsleiders kondigden eveneens aan dat vaccinaties niet alleen voor medewerkers in de gezondheidszorg, maar op zeker moment voor iedereen verplicht zullen worden gesteld. Kortom: de keuze wordt er een tussen elkaar oneindig opvolgende levensgevaarlijke experimentele genmanipulatie injecties, of de hongerdood.

‘Het land gaat niet weer op slot,’ zei premier Mitsosakis gisteren tijdens een persconferentie. ‘Het is niet Griekenland dat in gevaar is, maar ongevaccineerde Grieken.’ Vaccinaties worden vanaf 1 september verplicht voor alle zorgmedewerkers in zowel de publieke als private sector. Verder heeft iedereen dan een vaccinatiebewijs nodig om toegang te krijgen tot publieke plaatsen zoals de horeca en het uitgaansleven. In april had hij nog beloofd dat het vaccin niet verplicht zou worden, omdat dit teveel onrust zou veroorzaken. (1)

Macron: geen toegang meer tot winkels zonder ‘gezondheidspas’

Maar u weet het inmiddels: beloften van politici zijn tegenwoordig helemaal niets meer waard, en betekenen eerder juist het omgekeerde van wat wordt gezegd. Ook de Franse president Macron benadrukte vorig jaar herhaaldelijk dat er géén verplichte vaccinaties zouden komen. Die komen er nu dus toch. Een paar uur voor de Griekse premier kondigde Macron aan dat alle zorgmedewerkers op 15 september moeten zijn gevaccineerd.

Bovendien mag je vanaf 1 augustus in Frankrijk zonder ‘gezondheidspas’ niet meer de horeca, medische centra, winkels en het openbaar vervoer in. Die pas is NOG geldig met enkel een ‘negatieve test’, maar Macron zei dat ‘we op zeker moment waarschijnlijk aan verplichte vaccinaties voor alle Fransen moeten denken.’ (2)

Dat ‘op zeker moment’ is, gezien de aantoonbare schaamteloze leugens over de ‘delta variant’, waarmee hij de hele bevolking opnieuw doodsangst aanjaagt, vermoedelijk dichterbij dan veel mensen nu denken, en zullen waarschijnlijk al in 2022 – zo niet eerder – realiteit worden. Macron waarschuwde vorig jaar niet voor niets dat hij zich in 2022 vermoedelijk niet verkiesbaar kan stellen, omdat hij dan ‘dictatoriale maatregelen’ zal hebben genomen die hem niet populair zullen maken. We vermoedden al wat die maatregelen zouden zijn, en dat is nu bevestigd.

(Over de complete onzin van het enorme gevaar van corona, ‘varianten’ en de ‘besmettingscijfers’ hebben we al genoeg geschreven, dus dat slaan we hier even over. De keiharde feiten en cijfers, die zelfs door de WHO worden bevestigd (zoals een ‘griepachtige’ IFR van slechts 0,15%, en 0,05% voor de bevolking tot 70 jaar), schijnen de meeste mensen toch niets meer te zeggen.)

Voor degenen die zeggen dat ongevaccineerden toch gewoon online kunnen bestellen: denkt u werkelijk dat, nu het al zóver is gekomen, bezorgers van alle klanten bij wie ze aan de deur komen op den duur niet ook een QR-code / vaccinpaspoort zullen eisen?

Ongevaccineerden zullen dus afhankelijk worden van hulp van gevaccineerde vrijwilligers, vrienden en/of familie. Maar als je die nu niet hebt, of alleen op zeer grote afstand? En zult u niet sowieso ook door hen worden verguisd, omdat u zich niet hebt laten injecteren?

Teken van het Beest wordt NU ingevoerd

Zoals onze lezers weten waarschuwde ik in 2009 voor het eerst dat het in de Bijbel voorzegde grensoverschrijdende laatste wereldrijk, dat een ’teken’ invoert waarzonder niemand meer kan ‘kopen of verkopen’ (het in de huid gekraste of geprikte ’teken van het Beest’), dat wel eens door middel van verplichte vaccinaties zou kunnen gaan doen. (Zie hyperlinks onderdaan)

Maskers worden nu overal afgeworpen; ieder mens MOET het ooit onvervreemdbare mensenrecht op de integriteit van je eigen lichaam en gezondheid opgeven, en zich permanent beschikbaar stellen voor de meest grootschalige en meest misdadige ‘medische’ experimenten die Big Pharma ooit heeft uitgevoerd. Zo niet: dan bent u nu al in Frankrijk en Griekenland, en straks in heel Europa en Amerika, tot de nieuwe Untermensch bestempeld, en daarmee niet ver af meer van het nieuwe ‘afval’, wat maar het beste zo snel mogelijk definitief moet worden ‘opgeruimd’.

Iedere vorm van vrijheid, zelfbeschikking en menselijkheid wordt nu ingeruild voor de meest harde, antihumane fascistische dictatuur die deze planeet ooit heeft gekend. Toen ik jaren geleden voor het eerst waarschuwde dat de jaren ’30 en ’40 van de vorige eeuw helemaal op herhaling zouden gaan, maar dan in nog veel ergere mate, met een veelvoud van het aantal slachtoffers van toen, waren er maar weinig mensen die dat serieus namen.

Maar anno 2021 is het helaas toch echt zover. Dat teken wordt NU ingevoerd – stapsgewijs, maar onverbiddellijk, en duidelijk in almaar hoger tempo, vermoedelijk omdat de weerstand tegen vaccinaties toeneemt omdat steeds meer mensen wakker beginnen te worden. Uiteindelijk zult u zonder QR-code / vaccinpaspoort helemaal NIETS meer mogen.

Wie zwijgt, stemt toe

Persoonlijk beschouw ik vanaf nu iedere politicus, parlementariër, partij en regering die niet onmiddellijk afstand neemt van Macron, een fel protest indient in Parijs en dreigt de diplomatieke banden te verbreken, als een ‘wie zwijgt stemt toe’ medeplichtige van deze nu openlijk aangekondigde grove misdaden tegen de mensenrechten.

Als de mensheid deze finale aanval op zijn existentie en voortbestaan overleeft, dan zullen in de toekomstige geschiedenisboekjes notoire namen zoals die van Hitler, Stalin en Mao volledig verbleken bij die van Gates, Schwab, en noem al hun slaafse volgelingen in de politiek, wetenschap en industrie maar op. Macron zal daar zeker bijstaan als de man die als eerste leider in Europa hoogstpersoonlijk indirect het bevel gaf tot het mogelijk maken van genocide.

Lot wéér in handen gelegd van monsters

Ook al besloot artikelen de laatste tijd al vaker zo, doe ik dat toch nog een keer: een inktzwarte duisternis daalt over deze planeet neer, niet in het minst dankzij burgers die weigeren ook maar een seconde voor zichzelf te denken, en hun lot volledig in handen hebben gelegd van deze keurig in pak of jurk gestoken monsters. Meer nog: die voor een onthutsend groot deel zelfs staan te trappelen om in alles met hen mee te werken.

Maar ach, al die mensen kunnen zich ’troosten’ met het feit dat ze niet de enigen, noch de eersten in de geschiedenis zijn die zich laten misleiden tot het steunen van terreurregimes en gruweldaden tegen hun medemens. (Het enige wezenlijke verschil met toen is dat de geweren zijn vervangen door injectiespuiten, al zullen op een dag ook de geweren weer tevoorschijn worden gehaald:)

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars

Zie ook o.a.:

12-07: ‘Eerste video’s van gedwongen vaccinaties in Argentinië en India’
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
28-05: Kan de aangifte tegen Rutte of het nieuwe Nürnberg tribunaal deze machtsgreep nog stoppen?
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur

22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
20-02: 
Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
07-01: 
Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
28-11: 
Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: 
Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: 
Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
01-11:
 Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is

16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’

29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

86

 1. @ Oma: 3:15 am. Met U eens. En vanmorgen een boodschap gelezen, op FB, dat het Europese Hof voor de Rechten van de Mens, gedwongen vaccinatie heeft VERBODEN.

 2. @Croissantje schreef:
  14/07/2021 om 11:48 am
  “De verwarring over de Corona-maatregelen van Macron in Frankrijk is groot.
  Het gaat voorlopig over grote winkelcentra en niet over gewone (buurt) winkels en wat betreft de treinen, de maatregelen betreffen alleen de hoge snelheidstreinen (TGV).
  Verder moet er eerst nog een wet aangenomen worden hierover voordat Macron zijn snode plannen zal kunnen uitvoeren..”

  Precies!
  Er wordt weer volop geïnsinueerd, angst gezaaid en FAKE nieuws met loze bedreigingen verspreid door de msm leugenaars.
  Er is immers nog helemaal geen wet in Frankrijk voor een verplichting van vaccinatie of voor een vaccinatiepas, voor de discriminatie of uitsluiting van ongevaccineerden etc….
  Dat is enkel een testcase, weer een ballonnetje dat wordt opgelaten om te kijken hoe het publiek in de verschillende eu-landen reageert, en als er groot verzet en protest komt via sociale media tegen verplichting enz…dan blazen ze dat immers weer af en zoeken ze andere manieren om mensen vrijwillig te overhalen tot vaccinatie!

  Ik ben van mening dat vaccinatie nooit verplicht zal worden want dan draagt de overheid de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor élk slachtoffer en elk gevolg/bijwerking door vaccinatie en dan zullen de rechtszaken voor politiek schuldig verzuim en voor schadeclaims door verplichte vaccinaties zich opstapelen.
  Er worden wereldwijd al voor miljarden schadeclaims betaald door big farma aan vaccinatie slachtoffers en nabestaanden van vaccinatiedoden!
  Dat is de reden dat met alle mogelijke drukkingsmiddelen en op alle mogelijke, slinkse manieren getracht wordt om mensen VRIJWILLIG over te halen om zich te laten vaccineren.
  Vrijwillig betekent dat de verantwoordelijkheid kan gelegd worden bij de gevaccineerde en dus ook de schuld voor alle mogelijke gevolgen en onbekende bijwerkingen van experimentele vaccins.
  Gevaccineerden stemmen immers ook in met de bijwerkingen door zich vrijwillig te laten vaccineren, zij nemen de volle verantwoordelijkheid als ze na vaccinatie ziek, gehandicapt worden (of overlijden) WANT ze lieten zich toch vrijwillig vaccineren?
  We weten ook al dat zowel de farmaceuten als de overheid de aansprakelijkheid bij gezondheidsschade door vaccinatie juridisch reeds hebben afgewezen en de schuld leggen bij de gevaccineerden.

  Het ballonnetje dat de medeplichtige media oplaat over een verplichting van vaccinatie dient enkel om te peilen of de bevolking ook beseft dat dan de overheid aansprakelijk zal zijn voor elke vaccinatieschade.
  En om mensen angst aan te jagen dat ze mogelijk zouden gediscrimineerd en uitgesloten zouden kunnen gaan worden zodat ze zich toch nog maar gauw vrijwillig zouden laten vaccineren.
  Er wordt zelfs gedreigd dat zorgpersoneel hun job zouden verliezen en werkloos worden, gebroodroofd worden als ze niet gehoorzamen en zich vrijwillig laten vaccineren – LOZE bedreigingen want dat kan geen enkele overheid hard maken en dat weten ze ook, het enige doel is weer mensen schrik aanjagen voor uitsluiting en discriminatie zodat ze zich vrijwiliig zouden laten vaccineren want ze kunnen en willen vaccinatie niet verplichten.

  Bovendien kunnen overheden zorgpersoneel ook niet verplichten tot een medische handeling als voorwaarde om (gevaccineerde!) zieken te mogen verzorgen.
  Stel je voor dat je met een hartoperatie zou moeten instemmen om hartpatiënten te mogen verzorgen!
  Vaccinatiewaanzin.
  Vooral met de personeelstekorten die er al zijn in de zorgsector gaan ze zeker het risico niet lopen om personeel te verliezen want wie niet gevaccineerd wil worden zal bij verplichte vaccinatie liever ontslag nemen dan zich te laten chanteren en hun job en gezondheid te riskeren door vaccinatie om nog te mogen werken…en gelijk hebben ze!
  Zorgpersoneel zou solidair met elkaar moeten zijn en állen ontslag nemen indien de verplichting tot vaccinatie voor zorgpersoneel er zou komen! Eendracht maakt macht.

  Overigens: wie van de domme Belgen zich erin liet luizen om zich vrijwillig te laten vaccineren om op reis te mogen gaan, komt nu weer dubbel en dik bedrogen uit!

  https://pnws.be/overheid-maakt-nieuwe-coronaboetes-bekend/

  “Wie op reis is, kan aan het zwembad maar beter zijn vakantieboek opzij leggen en het Belgische nieuws op de voet volgen, want de spelregels worden voortdurend tijdens het spelletje aangepast.
  Wie straks slecht geïnformeerd thuis komt, zou wel eens een heel naar cadeautje kunnen krijgen van Annelies en Frank”
  (annelies verlinden is de onverkozen minister die onwettige coronamaatregelen door onwettige, ministeriële besluiten blijft uitvaardigen en frank vandenbroucke is ook onverkozen, corrupte en geldverbrandende minister…jaja, in belziek hoef je zelfs niet verkozen te worden om ministerke te mogen spelen)

 3. @ruudzelf. Die macht hebben ze al over de jongeren die erin trappen om gevaccineerd te worden. Vorige week stond mijn zoon van 20 bij de uitvaart van zijn studie maatje van 22 die onverwachts overleed. Autopsie er is gedaan en de conclusie was: overleden door het Pfizer vaccin nadat hij het 2 dagen daarvoor had ingespoten gekregen. God zij dank dat mijn enig kind en zoon het vaccin niet wil omdat hij verder kijkt dan zijn neus lang is. Als moeder ben ik trots op hem maar de kerngezonde jongen van 22 is er niet meer.

 4. De vraag is , Wachter , in hoeverre de ogen open zijn en in hoeverre MEN BEREID IS totACTIE

 5. @ tukker: 2:31 pm. Dat ben ik volledig met U eens. Op naar het “rijk van het Beest”, zoals beschreven in Openbaring Hoofdstuk: 13. Maar veel mensen hebben helaas de leugen meer lief dan de waarheid.

 6. In de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw had je in de VS uithangborden bij sommige restaurants, vakantieoorden en zwembaden met als opschrift ‘Verboden voor Joden en honden’. Het is niet denkbeeldig dat uithangborden met opschrift ‘Verboden voor ongevaccineerden’ binnenkort in het straatbeeld te zien zullen zijn.

 7. voor allen hoop ik dat je volhoud om niet mee te gaan in deze dictatuur.al weet ik dat het zwaar zal worden.Zelf besef ik dat maar al te goed.Ik heb zelf in israel en joegoslavie gezeten en met eigen ogen gezien hoe het er aan toe ging,vandaar uit begrijp ik niet helemaal waarom mensen hier niet strijden voor hun rechten als mens zijnde. Hoewel ik ook begrijp dat het met de jaen zeer zwaar zal worden ,toch heb ik hoop dat er toch een beloning wacht indien je maar volhoudt.

 8. Mensen, blijf vertrouwen op de Here Jezus , blijf standvastig, houdt vast wat je hebt , laat niet los, houdt vol.
  De druk wordt meer en meer opgevoerd MISSCHIEN WEL omdat men weet dat de tegengeluiden/bewijzen dat vaccinaties helemaal niet goed zijn steeds luider worden , als zelfs een Britse minister op de TV heeft gezegd “dat vaccinaties mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona ” dan is eigenlijk al boven water dat het allemaal niet klopt.
  De vraag : Laten we ons inpakken ? Mijn mening is en blijft : NOOIT !!

  Mensen , dit is niet hetzelfde als de Jodenster, het heeft er wat van weg maar dit is de voorloper van het Merkteken van het Beest , laat je NIET v/d wijs brengen wat sommige schrijven , in de reacties, hier suggereren.
  Dit is de voorloper van het Merkteken van het Beest !

 9. De verwarring over de Corona-maatregelen van Macron in Frankrijk is groot.
  Het gaat voorlopig over grote winkelcentra en niet over gewone (buurt) winkels en wat betreft de treinen, de maatregelen betreffen alleen de hoge snelheidstreinen (TGV).
  Verder moet er eerst nog een wet aangenomen worden hierover voordat Macron zijn snode plannen zal kunnen uitvoeren..

 10. Nu nog ontkennen dat er sprake is van een pandemie? En alles koppelen aan dat heilige boek en een teken van een beest? Wereldwijd gaan gevaccineerden en niet gevaccineerden dood door iets dat geen griepje is. En dat teken: dat was het zegel destijds van al die Romeinse onderdrukkers. Zonder dat zegel kon je niets kopen, veel Christenen deden niet mee en konden idd niet veel meer. Beeldspraak, niets meer en niets anders. Wil de ontwikkelingen van nu toch koppelen aan die apocalyptische vertellingen van toen? Prima, slaap lekker.

 11. Jean, nu ben je realistisch/ eerlijk aan het praten , blijf de zaken eerlijk benoemen zoals het in jouw omgeving overkomt en kijk vooral naar officiele sites ( Die deels/of helemaal ) gesubsidieerd worden door Billy Gates dus de feiten weergeven zoals ze zijn , eigenlijk nog erger
  Waar het omgaat is de Here Jezus kennen, zijn verlossingswerk kennen dan breng je de eeuwigheid bij de Here Jezus door

  ( Goed dat je mijn laatste reactie , ( Xander ) niet heb meegenomen, was te scherp )

 12. Jean, nu ben je realistisch/ eerlijk aan het praten , blijf de zaken eerlijk benoemen zoals het in jouw omgeving overkomt en kijk vooral naar officiele sites ( Die deels/of helemaal ) gesubsidieerd worden door Billy Gates

 13. @Ilonka

  Nee, rijkdom en de macht hebben ze al, het enige wat ze nog missen is de controle….

 14. Onderstaand las ik net bij iemand op de tijdlijn….
  ter info deel ik dit even verder…

  Weer bij een lezing geweest van een immunologe uit het LUMC.

  Recap van de avond:

  – Advies is nog steeds om uit de buurt te blijven van de ‘prik’. Ze zien een grote toename aan hersenbloedingen, hartinfarcten en trombose binnenkomen. Vax status wordt niet naar gevraagd op het moment (en dus ook niet geregistreerd)
  – Dat shedding verhaal hoeven we absoluut niet bang voor te zijn. Als je wat binnenkrijgt gaat het je lichaam ook weer uit, want we hebben de Messenger niet binnen gekregen van het mRNa
  – De ‘gevaarlijkere’ mutaties komen op de Spike. Dit is waarmee het virus de cel in kan. Door de vaccinaties is er mutatiedruk in gevaccineerden. Dus juist spike mutaties ontstaan door vaccineren.
  – Er wordt 23 juli een artikel gepubliceerd (die al ruim een maand klaarligt) over 3 mutaties van het spike eiwit. Dit betekent dat de vax die nu gespoten wordt niet werkt. Dit is al bekend maar wordt dus pas 23 juli gepubliceerd. De onderzoeksgroep uit Erasmus van o.a. Marjon Koopmans zou dit ontdekt hebben. (Dus ook de politiek is hier al van op de hoogte) Er wordt in het artikel gezegd dat 1 van de mutaties 7x dodelijker is dan de oude spike. Deze zijn niet gevaarlijk voor ongevaccineerden.
  – mensen met prik kunnen (afh. van welke antistof het lichaam heeft gemaakt) wel een probleem krijgen met de nieuwe varianten vanwege Antibody Dependent Enhancement (ADE). De schatting is rond de 25% die hiermee te maken krijgt.
  – Spike eiwitten gaan hele lichaam door en hechten zich aan ace2 receptoren in het epitheel van aderen. Die zijn betrokken bij o.a. bloedstolling en bloeddruk.
  – Het goede nieuws is dat ons immuunsysteem een Corona virus heel goed zelf aankan. Zodra je hem hebt gehad heb je ongeveer 160 antistoffen. Daarmee kan je je lichaam alle mutaties aan.
  – op de site Coronazelfzorg kan je veel vinden over het ondersteunen van je immuunsysteem. Verder veel lachen, leuke dingen doen en genieten. Zorg dat je (hoe moeilijk ook soms) uit de angst blijft. Stress geeft aanslag op immuunsysteem)

  Meer goed nieuws is dat er wereldwijd heel hard wordt gewerkt om alles wat niet klopt aan het licht te brengen. De immunologe was er heel stellig in:
  Het is een kwestie van maanden voordat alles naar buiten wordt gebracht🙏🏻

  Nou, laten we hopen en vertrouwen dat het laatste klopt!! In ieder geval een fijne houvast!! Er zijn veel goeie mensen die voor (en met) ons strijden.

  Geniet van de zomer!!

  Heeft u toestemming van de auteur om zijn werk hier te plaatsen, zie siteregels en auteursrechten en schadeclaims. Mod.

 15. De grote vraag is natuurlijk, wat ga je doen als je voor de winkeldeur staat, als niet gevaccineerde, en er niet in mag ?
  Wat zijn je rechten dan, als je die überhaupt nog hebt ?
  Het hele idee, doet me toch denken aan de Jodenster in 40-45, en dat is toch best luguber.

 16. @ Ramshoorn: 3:24 pm, op 13/7. Niets aan toe te voegen, helemaal waar Ramshoorn. Helaas wil de misleide massa eerder de leugen geloven, dan de waarheid.

 17. @ Jean: 10:53 pm, op 13/7. Waarde Jean, richt U op de Here Jezus, het Koninkrijk en zijn Gerechtigheid. We zitten in de Eindtijd, en alles zal van kwaad tot erger gaan, maar onze hoop is de Here.

 18. Verzoek tot plaatsing
  Oproep tot buitenparlementaire acties en of burgerprotest tegen corona dwangmaatregelen.

  Gehoorzaam en sterf?

  Laat je vaccineren of sterf de hongerdood! Dat is de boodschap die straks wellicht door steeds meer ‘leiders’ zal worden uitgedragen. Hoe dan ook, jullie zullen gehoorzamen, jullie moeten dood! Allemaal! Dat lijkt de boodschap hoe langer hoe meer die al meer dan anderhalf jaar over de wereld raast. Het maakt niet uit wat jullie hiertegen wensen te ondernemen, hoe hard sommigen van jullie protesteren, dood moeten jullie allemaal en daarmee uit!

  We komen nu in het vervolgstadium van de pandemie van krankzinnigheid die zorgvuldig over de wereld wordt uitgerold. Na zware repressies tot avondklokken aan toe werd heel geraffineerd de druk ietsjes van de ketel gehaald om valse hoop te brengen bij de kudde. Opgelucht haalde de kudde adem, ze mochten weer vliegen, ze mochten weer plezier hebben in de kroeg en op festivals, zij het beperkt.

  En dan volgt nu de afmaker! Wie had dit, behalve rebellerende vaccinweigeraars, zien aankomen: plots een nieuwe, nog ‘gevaarlijker’ variant van deze ‘nieuwe kleren van de keizer’ ziekte. Er moet direct en zwaar worden ingegrepen, het kon en kan niet anders. De Soros en Schwab kloon Macron trapt af. Verplichte vaccinatie voor alle zorgmedewerkers anders volgen sancties, denk aan ontslag en dan geen uitkering daarna. Het ontslag is zelf veroorzaakt door niet naar ‘rede’ te luisteren.

  Ontslag veroorzaakt door halsstarrig weigeren te doen wat gedaan moet worden: braaf de prik die tot zelfdestructie kan leiden komen halen. Macron kon dus niet langer zijn ‘grote Merkel hart’ laten spreken en moest wel zware maatregelen afkondigen. Teveel Fransen blijven weigeren geprikt te worden wat Soros, Gates, Schwab en de psychisch gestoorden inrichtingen VN en EU met grote zorg vervullen. Zo gaat het niet goed met de door hen gewenste opruiming van de mensheid!

  Gelukkig voor deze bevreesd geraakte ontmensers wist Macron wat te doen: niet gevaccineerde rebellen worden binnen afzienbare tijd voorgoed uit de maatschappij verwijderd. Dit geheel en al door eigen toedoen. Met spoed wordt bepaald dat in alle gelegenheden waar mensen samenkomen, inclusief winkelcentra, het tonen van bewijs gevaccineerd te zijn of op z’n minst een recente test te hebben ondergaan de heersende norm, waarna ongetwijfeld kleinere winkels en markten zullen volgen.

  En zo ligt de ontmensing van de planeet aarde weer op de juiste snelheid. Morrend zullen straks ook de meeste weigeraars zich tot ‘vaccin macht frei’ locaties wenden om te voorkomen straks van honger op straat te sterven. Zonder prik, geen boodschappen, straks ook geen geld, dus geen huis in deze vorm van zogenaamd zelf regulerende opruiming binnen het rebellen legioen. Want men doet het zelf, zo ziet Macron dit, men kan ook naar zijn ‘wijze vaderlijke’ dwang luisteren en zich alsnog laten vaccineren.

  Hoe lang zal het duren voor andere ‘leiders’ de Macron tactiek zullen volgen? De eerste stappen zijn al gezet, eerst de meute dombo’s en andere volgers blij maken met een valse boodschap. Ze mochten weer los in de wei, maar niet voor lang. Wereldwijd moeten mensen dood, hoe dan ook, maakt niet uit op welke manier. Dood op termijn door gevolgen van de Gates prik of dood door verhongering wettelijk opgelegd door ‘democratische’ bestuurders? En wat doen wij als mensheid hiertegen?

  De grootste meute volgt braaf wat relatief kleine clubjes moordlustige schooiers eisen dat zij moeten uitvoeren. Braaf loopt die meute naar de slachthuizen onder gebrul over steeds nieuwere angstpsychosen en propaganda kreten vanuit een leugenmedia die het zelf heel zwaar heeft, journalisten worden voor leugenaars uitgemaakt! Nou zeg, nou vraag ik je, waar haalt men dit vandaan, hoe durft men fatsoenlijke leugenaars gore leugenaars te noemen. En zo is de wereld straks niet langer meer van ons allemaal, van iedereen, maar van multimiljardairs enkel, die op hun beurt dan worden geruimd door ruimtewezens, hun bazen?

  Of is dit laatste te idioot om waar te zijn? Dekt gewone krankzinnigheid de lading al voldoende? Hoe dan ook, we zullen ons moeten verenigen als we als mensheid nog een kans willen maken om deze grote, door totale gekken gewenste moordpartij misschien nog te kunnen voorkomen. Maar hoe klauteren we veilig zonder door trollen te worden lastig gevallen achter onze toetsenborden vandaan? En wat kunnen we vervolgens dan doen? Een buitenparlementaire actiegroep vormen om Haagse, Brusselse en New Yorkse politieke bandieten mee onder druk te zetten, om iets te noemen. We moeten iets doen! Laat weten of u wilt meedoen.

  PS
  Niets doen is geen optie meer, lijkt mij. Een burgerprotest en burgerlijke ongehoorzaamheid lijken mij goede middelen, ook het steun zoeken bij al bestaande groepen zodat mensen weten niet in hun eentje te staan. Het weigeren belasting te betalen, politieke partijen bombarderen met protesten, een proces tegen de staat gaan voeren, politici ook thuis op ludieke wijze laten voelen dat zij er voor het volk zijn, niet het volk voor hen.

  Als iedereen meedenkt moeten er meer plannen kunnen komen die uitgevoerd kunnen worden met de bedoeling druk op dat Haagse zooitje te zetten. Contact maken met bijvoorbeeld Gezond Verstand en De Lange Mars om voor plannen meer publiciteit te krijgen en zo voor protestacties meer publiek te trekken. Proberen groepen burgers bij elkaar te krijgen tegen een gezamenlijke vijand. De coronawaanzin treft alle burgers, hier tegen in opstand komen zou als brug tussen groepen kunnen dienen die nu niet meteen met elkaar wensen op te trekken.

  Denk bijvoorbeeld aan veel mensen die best tegen die coronaterreur zijn maar die door de leugenpers worden opgezet tegen mensen als wij die zich op internet tegen de terreur keren. Volgens die leugenpers zijn wij allemaal idioten, wappies, terroristen, complotdenkers, fascisten, rechtse doemdenkers, domme nationalisten et cetera, iets dat bedoelt is om mensen die in principe wel iets zouden willen ondernemen schrik aan te jagen om vooral niet met al die ‘idioten’ in zee te gaan.

  Ik weet dat dit werkt van mensen in mijn eigen omgeving, ze waren tegen die spuit en tegen de avondklok en meer, maar wilden dat niet openlijk kenbaar maken want ze wilden niet als wappies te boek komen staan! En zo is een roddel/kwaadspreken/leugen campagne vanuit dat gore, smerige, lage, liederlijke staatspersbolwerk van collaborateurs en profiteurs tot nu toe succesvol. Zo weten dit soort pers goorlappen mensen eigenlijk tot hun eigen vijand te maken. Dat laatste moeten we zien te doorbreken. Mensen moeten gaan begrijpen dat ze niet alleen staan, dat deze overheid hun vijand is en dat de pers opnieuw, net als in 40-45 stinkt als een open riool dat jarenlang niet meer gespoeld is.

 19. En nog wat : ALS gevaccineerden steedssss vaker ziek worden……dan zal het op een bepaald moment ANDERSOM zijn………. :
  Bedrijven gaan steedssss meer ziektemeldingen krijgen, en zullen dus ONGEVACCINEERDE WERKNEMERS
  nodig hebben !

  …………DUS : nog even volhouden, nog even geduld……Laten we het even afwachten hoe dit zich gaat ontwikkelen !

 20. Ik woon in Frankrijk en het huilen staat me nader dan het lachen. Maar ben blij met onze tuin en we hebben kennis uit het wild te eten, plus we gaan deze week kleren en schoeisel inslaan. Onze kinderen zijn gelukkig sterk kwa geest en hopelijk staat men alle op en word alles terug gedraaid. Misselijk hoe lang dit gaat duren deze ellende.

 21. @wachter schreef: @ Antixtrolls schreef:
  ik geef toe , ik weet het ook niet goed meer maar als er duivelse krachten zijn mee gemoeid en alles is al op voorhand gepland ook het vaccine dan is het goed mis met heel de aarde ik zie in mijn omgeving meer mensen ziek worden dan toeval is ondstekingen , bloedklonters infecties of is het ondat ik er nu meer aandacht aan geef , een verpleegster in de buurd heeft 5 weken na astra zenica een bloedprop in de hersenen gehad en mag al maanden niet meer met de wagen rijden , volgens het ziekenhuis was er geen link met het vaccine
  ik ben gelovig en als ze ons lichaam kapot maken hebben ze toch geen macht over onze geest(ziel) als we goed geleeft hebben zullen we in het hiernamaals dan toch beter af zijn?

 22. @ Key schreef:
  13/07/2021 om 4:18 pm

  Wat jij schreef in mijn key, denk er precies zo over,
  Maar ben toch liever niet van deze wereld op deze manier,

  Ik wil naar HUIS ! (op een natuurlijke manier)

 23. Ik wil eigenlijk Nederland ( en de EU ) verlaten. Maar mijn bejaarde ouders ( die gevaccineerd zijn) wil ik niet zomaar achterlaten.

  En ook waar kunnen we naar toe?
  Waar zijn geen ( buitensporige ) coronamaatregelen.
  En waar je een leuk sociaal leven kan hebben met feesten en ontmoetingen in clubs, met een bruisend nachtleven. En waar je goed kan eten en waar het veilig is. En waar geen QR codes, paspoort verplichtingen zijn.

  De nacht-sauna-club waar ik vele weekenden verbleef en ook soms door de weeks vraagt nu een QR code. Zelfs nu nog. Mijn sociaal leven is gestopt. Dat was mijn sociaal leven.
  Op een enkele vriend na. Heb ik geen sociaal leven meer. Door de coronamaatregelen ondanks dat de lockdown is opgeheven.
  Daar had ik een fijn nachtleven.
  Maar nu vragen ze een QR code. En wat op valt bijna IEDEREEN accepteert het. Bijna IEDEREEN laat zich vaccineren. Omdat ze UIT WILLEN GAAN. Omdat ze op vakantie willen.
  ( Of voor zogenaamde veiligheid )

  Wat ook opvalt BIJNA niemand heeft meer een MONDKAPJE op in winkels ( terecht !) maar de besmettingen zijn nu relatief hoog ( even hoog als kerst ) en nu heeft bijna niemand een MONDKAPJE op. DE MEESTE MENSEN zijn gewoon SCHAPEN die braaf de bevelen / adviezen volgen.

  Wat kunnen we doen……. Misschien moeten we ons verenigen om te weten waar we heen kunnen gaan als het hier net zover komt als frankrijk.

  Pimpel maximaal 3 woorden in hoofdletters als accenten gebruiken, zie siteregels. Mod.

 24. Vera,

  het proces van Nurenberg was nep !

  Lees eens “OPERATION PAPERCLIP” …Wake up, honey ! 😉

 25. Het was een interessante docu over XI JI PING op Arte : een zéér sombere toekomst voor de hééééle wereld …

  Een communistische dictatuur …

 26. Lees nog eens Xander’s artikelen uit 31-7-2019 crash financieel systeem en 17-8-2019 moord op Epstein. Geld van de burgers moet op de banken blijven staan, zij mogen nu niets uitgeven (lockdowns). Dan komt de crash en uw geld is massaal foetsie (Nederlanders hebben 54 miljard gespaard en 1700 mlrd in pensioenpot). De opstelliing van Macron is een afleidingsmanoeuvre, Zij hebben uw (spaar)geld keihard nodig. Bij veel nederlandse en europese banken is de kapitaalratio onvoldoende ( insolvabiliteit). Door veel vaccins te slijten wordt geld legaal overgeheveld uit de staatskassen naar (ECB? via Big Pharma). Dat door deze (corona)noodgreep van regeringen krachten vrijkomen die zij niet voorzien hebben kan een soort van Armageddon inluiden die voorgaande revoluties ontstijgt. Met Nederland als startpunt.

 27. De enige hoop voor ons is dat de gevaccineerden in het najaar of komende winter met de bosjes omvallen. Klinkt bruut maar eerder gaan de meesten mensen het niet snappen. Nooit gedacht dat mensen zo gemakkelijk gemanipuleerd kunnen worden op gigantische schaal nog wel. Hoop blijven houden beste mensen en laat je niet gek maken.

 28. Beste lezers,

  Wellicht is de volgende link van Xander nog eens interessant om te lezen en te overdenken.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/frankrijk-en-eu-eisen-dat-apple-en-google-privacy-bescherming-uit-corona-volg-app-verwijderen/

  Best angstig allemaal wat Macron doet. Macron heeft gewerkt bij een bank van de Rothschild bank. Macron die plotseling uit het niets snel op kwam. Hij werd president van Frankrijk op 14-05-2017.

  En ja, nu zullen velen denken daar heb je hem weer met die getallen, maar 9/11 zit hier weer wel toevallig in verwerkt.

  Nog een link. Het is wel Engels die ik vanavond gevonden heb. Ik ga er geen uitspraak over doen.Wel veel toevalligheden om toevallig te laten zijn.

  https://www.theclarionsound.com/prophecy-the-end-times/could-emmanuel-macron-be-the-antichrist-of-course-we-do-not-know-but-if-not-he-fits-the-prototype-jcw/

  Spyfromthesky

 29. Hoe makkelijk laten mensen zich momenteel inspuiten, hoe makkelijk zullen mensen straks het getal 666 aannemen zonder een moment na te denken. Mensen, we worden geregeerd en gemanipuleerd door een stel psychopaten van de bovenste plank, moeten we zo n overheid nog eren die zich als misdadiger opstelt? Ik dacht het niet.

 30. Het merkteken van het wilde beest
  “Het (de valse profeet) oefent dwang uit op alle mensen — de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven — om een merkteken op hun rechterhand of op hun voorhoofd te aanvaarden, zodat iemand alleen kan kopen of verkopen als hij het merkteken heeft: de naam van het wilde beest of het getal van zijn naam.” (Openbaring 13:16, 17).

  Er zijn veel verschillende zienswijzen als het gaat om het verklaren van wat het ‘merkteken van het wilde beest’ feitelijk is. Maar wat is de juiste verklaring?

  In de Griekse grondtekst van Openbaring 13:16, 17 is het woord voor ‘merkteken’: τό χάραγμα (to charagma). In Strong’s Concordance vinden we dit woord terug onder nummer 5480 (charagma). De beschrijving hiervan is als volgt:
  1. 5480 xáragma – correct, een gravure (ets); (figuurlijk) een merk dat onmiskenbare identificatie biedt, zoals een symbool dat een onweerlegbare verbinding tussen partijen geeft.
  2. 5480 /xáragma (“merkteken”) was oorspronkelijk een afdruk op een munt of een zegel, gebruikt door een graveur op een dobbelsteen (stempel, brandijzer). 5480 (xáragma) werd later “de identificatiemarkering” (zoals met het unieke “merkteken” van een eigenaar).
  [Oude documenten werden door dergelijke stempels of zegels gevalideerd (zie Plutarchus, Agesilaus, 15:6; De Lysandro 16:2, ala DNTT, 2, 574).]

  In de Hebreeuwse grondtekst van Openbaring 13:16, 17 is het woord voor het ‘merkteken’: תָו (Taw), de laatste letter van het Hebreeuwse alfabet.

  In Ezechiel 9:4 komen we hetzelfde woord voor ‘merkteken’: “יהוה zei tegen hem (Ezechiel): ‘Trek door de stad, door Jeruzalem, en zet een merkteken op het voorhoofd van de mensen die zuchten en kermen over alle walgelijke dingen die in de stad worden gedaan.'” (Ezechiel 9:4). Het hier gebruikte woord voor ‘merkteken’ is eveneens תָו.

  Het is een figuurlijke identificatie want in dit gedeelte wordt duidelijk dat Ezechiel dit alles in een visioen zag. Het is dus geen letterlijke, fysieke indentificatie zoals zovelen denken. Ook de Openbaring is een visioen dat wordt gegeven aan Johannes. Ook daar is het teken niet letterlijk. Beschouw dus altijd de context!

  In Openbaring 14:1 lezen we iets soortgelijks: “Toen keek ik en zag het Lam op de berg Sion staan, en met hem 144.000. Op hun voorhoofd stonden zijn naam en de naam van zijn Vader geschreven.” Hier worden de Christenen gekenmerkt met de naam van het Lam (Jezus Christus) en de naam van zijn Vader (יהוה God). Dit is beslist niet letterlijk.
  In Openbaring 7:3 wordt zelfs gesproken van een verzegeling op het voorhoofd van de slaven van God: “Hij zei: ‘Breng geen schade toe aan de aarde of de zee of de bomen voordat we de slaven van onze God op hun voorhoofd verzegeld hebben.’”

  Wat beeld het merkteken dus af? Het is een figuurlijke identificatie – of een ‘identificatiemarkering’, zoals met het unieke ‘merkteken’ van een eigenaar – van degenen die het politieke systeem ‘aanbidden’ en dus voor vernietiging zijn gekenmerkt want: “Als iemand het wilde beest en zijn beeld aanbidt en een merkteken op zijn voorhoofd of op zijn hand krijgt, zal hij ook drinken van de wijn van Gods woede, die onverdund in de beker van Zijn woede is ingeschonken.” (Openbaring 14:9, 10).

  Tot slot: het ‘merkteken’ is synoniem “met de naam van het wilde beest of het getal van zijn naam”. De ‘naam’ of het ‘getal’ van de naam van het wilde beest kunnen dus eveneens niet letterlijk worden opgevat. (Openbaring 13:17). Zo eenvoudig is het.

  Zie http://vrije-christenen.nl/achtste%20wereldmacht.html

 31. @ Jean: 7:03 pm. Niet met U eens. Deze Corona-hype is met opzet in de wereld geholpen. Er zijn demonische krachten mee gemoeid, die zelfs de politiek en hele regeringen, in hun hand hebben. Maar gelooft U maar liever de leugens van de MAM, de politieke elite en het Staatsjournaal hoor.

 32. Hee Jean, wist je dat de meesten ouderen en zwakkeren al gevaccineerd zijn ???
  En wist je dat verleden week in de VS meer doden zijn gevallen door de gen vaccine als met het corona beestje ???
  En korte tijd bezig met het ontwikkelen van de vaccine? Ze zijn er al jaren mee bezig en ze weten uit intern onderzoek ,met proefdieren en mensen, de gevaren van deze gen vaccine.

 33. Er is nog een verschil met het verleden:

  het T.Vee kan op internet lezen wat er gebeurd.

  Maar de schapen likken liever de hand van de boer terwijl hij ze naar het slachthuis brengt.

 34. Compleet off topic, maar las net op GeenStijl het volgende “Advies ministerie OCW: Kunst, afbeeldingen, gebouw Amen = Microagressie.”
  En daar wil men de Universiteiten en HBO’s op gaan controleren, lees: Censureren.
  Heb het een beetje gecontroleerd, is nog waar ook!
  En dat allemaal om een bepaalde ideologische manier van denken op te leggen.
  Over hersenspoelen gesproken!

  Nou, ik heb een paar meegewerkt in een Kunstinloop, kan iedereen verzekeren “Censuur is de dood in de pot!”
  Dat zie je ook in dictatoriale landen, kunst is daar vaak van een bedroevende eentonigheid.

  En universiteiten? Die zouden juist broedplaats van de vrije gedachte moeten zijn!

  Heel zorgelijk allemaal.

  https://www.geenstijl.nl/5160097/advies-ministerie-ocw-kunst-afbeeldingen-en-gebouwnamen-microagressie/

 35. Het woord fascisten is in deze context zeker niet op zijn plaats. Het fascisme is een politieke stroming die juist sterk op een land en nationaliteit is gericht. Daarbij worden nationale symbolen en geschiedenissen verheerlijkt en bovendien de gezinnen met een man, vrouw en veel kinderen als basis van de samenleving beschouwd. Men kan over de huidige ontwikkelingen beter spreken van communisme gezien het internationale karakter van de aanpak van deze veronderstelde pandemie.

 36. Heel juist Piep (@ 3:43) conclusie is dus dat je zonder gezondheidspas niets meer kunt kopen (en verkopen) dus zonder spuitje kun je niet meer kopen en verkopen, dus is de spuit het teken van het beest, en niet direct een tattoo of chip in/op je hand of voorhoofd. Daar gaat het natuurlijk wel naartoe omdat een papieren certificaatje en een app te vervalsen zijn.
  Jammer Kees van Dam (@4:42) dat je denkt dat de spuit niet het teken is…. zie bovenstaande reactie. Verdiep je nog eens in de bijbel, daar wordt namelijk niet over een opname gesproken.
  Dat is een valse leer welke vanuit Rome vele jaren geleden over ons is gekomen en waarin we massaal zijn onderwezen via allerlei voorgangers / bijbelgeleerden.

 37. Geliefde broeders en zusters in Christus Jezus!
  Gelukkig hebben we elkaar. We kennen elkaar niet en zien elkaar niet maar verstaan elkaar in de geest, nog beter gezegd : wij herkennen elkaar in de Geest des Heeren.
  Kijk naar de kinderoffers die nu gebracht worden: de jeugd wordt voorgelogen .Geofferd. Zie Jeremia 19: 5.
  Wij winnen dit niet – voorlopig – dus Ben 13-07/2021 2.27pm het heeft geen zin om naar Den Haag te gaan. De straat op?Vergeet het maar, wij zijn maar een heel erg Kleine Kudde! De kerken heb ik veertig jaar geleden al afgeschreven ( mijn vrouw en ik waren Ned.Hervormd) en lieten ons weder dopen . Om zo het graf in te gaan met Christus en op te staan in de VRIJHEID van de HEERE.
  Hou goede moed, want het Kwaad is door onze Meester overwonnen op Golgotha!
  Nog een korte tijd en dan….
  @ramshoorn 13/7/2021 3.24pm : mooi verwoord. Eens!

  Shalom!

 38. Maarruh, die vaccins werken toch? Wat hebben gevaccineerden dan te vrezen?

 39. https://dordrecht-pers.email-provider.nl/web/cigkbcpdkb/8uzzo3rxgj/mrxqv9aboe/oisaztmaic

  Een fragment eruit. Zie link voor het gehele stuk.

  Zo makkelijk mogelijk
  Wethouder Rik van der Linden (Gezondheid): “Vaccinatie is dé uitweg uit de coronacrisis. Met deze prikbus maken we het mensen zo makkelijk mogelijk om een prik te halen.

  Lees aub de boekjes van J.J. van Baaren eens terug. Sommige veel ouder dan 35 jaar!

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Joop_van_Baaren
  Ze worden opnieuw uitgegeven:
  https://www.importantia-publishing.nl/c-3323098-2/j-i-van-baaren/?sort_order=ascending&sort_method=by_relevance

  De komende computermaatschappij. Hoewel gedateerd is het nog steeds razend actueel met de verwacht dingen die er qua ontwikkelingen zouden komen. En nog veel meer boekjes.

  Wethouder Rik van der Linden (Gezondheid): “Vaccinatie is dé uitweg uit de coronacrisis
  De vaccinatie is dé weg, dé waarheid en het economisch mee kunnen doen met de maatschappij.

  In de Bijbel lezen we een andere weg en waarheid en het leven.

  Maakt Macron voor Frankrijk het werk van Napoleon af?

  Spyfromthesky

 40. Nu is ongeveer de helft van de zorgmedewerkers in Frankrijk niet gevaccineerd. En maar 40″% van alle Fransen. Als het grootste deel blijft weigeren dan is de Franse regering machtenloos. Je kunt bv die zorgmedewerkers wel ontslaan. Maar bij bv 30% ontslagen medewerkers functioneerd er geen enkel zorg meer. Het is pure bluf om de vaccins erdoor heen te krijgen. Graag iets meer vertrouwen in de weerbaarheid van mensen

 41. Het is toch wel te geloven he als je het woord goed leest uiteraard. Alles komt gewoon uit en die duivelse machthebbers zien niet dat ze het woord vervullen van degene die ze buiten willen sluiten van alles. Zijn naam Jezus Christus Messias, redder en zoon van de allerhoogste.

 42. @ Key

  Begrijp je maar al te goed, zelf ben ik ook bepaald geen held, eerder het tegenovergestelde (ja, echt waar 😪 ).

  Wat hierboven in het artikel van Xander staat is volgens mij nog maar het voorspel van het Merkteken van het Beest, dat wordt denk ik pas na de Opname ingevoerd.

  Toch, als ik zo de Bijbel zal er al voor de Opname een wereldwijde vervolging komen, en ook voor de Opname komt er denk ik een oordeel over het Westen.

  Tja, denk zo dat er voor ons zware tijden in het verschiet liggen.
  En om dan stand te houden….het zal niet makkelijk worden.

 43. jullie vergeten echter een ding , corona is supper besmettelijk en zonder vaccine gaan er heel veel mensen nog sterven vooral ouderen , daar de tijd te kort is op een veilig vaccine is er een gevaar voor bijwerkingen tot zelfs de dood maar als je solidair wil zijn met de ouderen en zwakken laat je u vaccineren , de politiek en de wetenschyappers hebben geen pasklaar andwoord op deze pandemie ik heb begrip voor mensen die bang zijn voor de uitwerking of die om andere reden er geen willen dat men in de zorgsector een verplichting wil lijkt me wel voor de hand liggend

 44. RTL-nieuws 19:00 u. (=Luxemburgs nieuws) vanaf 1 september moet iedereen in de Franse Medische sector (zelfs kuisvrouwen !!) worden gevaccineerd, anders volgt op inactief zetten gedurende 6 weken en ontslag …

  Volgens de Belgische minister Van Den Broecke (economist !!!), minister van “volksgezondheid” …moet men eraan denken om iedereen in fases te vaccineren …Zullen weigeraars (zoals ik enkelen ken) worden ontslagen/torenhoge boetes krijgen/gevangen gezet ??? Is dit reeds een medische dictatuur ???

 45. @Ele. Macron is een rare vogel. Ziet er uit als een autohandelaartje. Wat hij predikt over ‘burgerzin’ (goede burger = gevaccineerd; slechte burger = niet gevaccineerd) doet juist denken aan die Franse revolutie waarbij op zeker moment ook alleen goed (vóór de revolutie van Robespierre) tegenover ‘kwaad’ (het miniemste signaal van pro-koning of pro-adel) werd gezet. Waarbij de laatsten zonder eerlijk proces onder “het scheermes van de revolutie” onthoofd werden.
  Fransen verliezen hun nuchterheid wanneer ze zo hoogdravend en quasi filosofisch met grove penseelstreken een nieuwe wereld aan het schetsen zijn. Een nieuwe wereld die “offers” vraagt. En die offers, dat kunnen dan gewone mensen als u en ik zijn. Dat deert ze dan kennelijk niet.
  Lenin was een discipel van die Franse revolutie. Het was zijn voorbeeld.
  En daarna Mao.
  En nu Xi.

 46. @ Ramshoorn: 3:24 pm. Zo denk ik er ook over, Ramshoorn. Helaas zijn zelfs de gevestigde kerken NIET meer te vertrouwen, ze huilen mee met de wolven in het bos. Maranatha Yeshua!

 47. Als ze mij vragen of ik die spuit wil, zeg ik ‘ja, op 5 simpele en zeer logische voorwaarden:’
  1. Het moet goed getest zijn (niet zoals nu in een testfase zitten)
  2. Het moet aantoonbaar werken tegen besmetting, besmettelijkheid en ziek worden (is nu niet het geval, veel gevaccineerden liggen ook in ziekenhuizen wereldwijd)
  3. Het moet op korte termijn veilig zijn (is niet het geval, zie aantal gewonden en doden)
  4. Op lange termijn moeten de bijwerkingen bekend zijn (is nu niet zo, het is een grote gok)
  5. Er moet een bedrijf of overheid aansprakelijk zijn voor eventuele schade (is niet zo!)

  Als er niet aan deze 5 zeer logische voorwaarden voldaan kan worden, hoe kun je dat dan vanuit een overheid verplichten??? Dat gaat dan toch letterlijk tegen alle menselijkheid, grondrechten, lichamelijke integriteit en codes van Nuremberg in???

 48. De Openbaring, hoofdstuk 13, is nu realiteit, binnen afzienbare tijd. Deze vileine Macron, is nu een voorbeeld, voor de rest van de verraderlijke regeringsleiders als Merkel en Rutte en de rest van de communisten der EUSSR. Ze zijn alle schaamte voorbij.

 49. Ben wel gevaccineerd om gezondheidsredenen inmiddels. Ik had dat echt niet gedaan als ik kerngezond was geweest. Ik vind het een enorme schande dat ongevaccineerden overal van worden buitengesloten. Dat is pure discriminatie en Apartheid. Ik hoop oprecht dat er op tijd wordt ingegrepen voordat er een ramp van ongekende proporties gaat plaatsvinden onder deze mensen.

 50. Ben schreef: 13/07/2021 om 2:27 pm
  Die / al die politici wordt beloofd dat ze gespaard zullen worden, maar reken maar dat als de Great Reset by Klaas Zwabber c.s. (d.w.z. al die andere fascisten die daar achter zitten) zijn/hun zin krijgen dat ze ook “GERUIMD” zullen worden. Want dan ook volkomen overbodig en hoe minder getuigen (daadwerkelijk) , hoe beter! Ja toch?!!!!!!!!!!!!!!!

 51. Key Dat co2 en ander “gedoe” (lees:LEUGENS) van deze dictatuur heeft niets te maken met klimaat, opwarming of wat dan ook. De Aarde is zelfs te groot voor dit soort misdadigers, die denken dat ze iets van de Aarde weten!
  Nee, het VOLK moet opstaan en wel massaal niet alleen hier in Neanderland maar overal! En dat gaat gebeuren en laten we hopen dat het dan niet te laat is en dat ook de politie en de militairen met hun gezinnen en geliefden dit door zullen krijgen en zich naar de Bevolking, het Volk zullen scharen en niet hun ZOGENAAMDE meesters, want wie betaalt, bepaalt. En zowel polizie als militairei worden uiteindelijk voor en na betaalt door het VOLK!!!!!!

 52. Verschrikkelijk. Een inktzwarte toekomst overschaduwt ons leven en dat van onze geliefden, zij het familie, zij het vrienden, zij het kennissen.
  Het enige wat ons nog rest -op deze manier- is met 17,9 miljoen optrekken naar het Binnenhof en daar even de zaak duidelijker uiteenzetten dan dat politieke chajes ooit in hun leven heeft gehoord !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Zoniet dan ziet onze toekomst er niet somber, maar INKTZWART uit!!

  Mensen wordt WAKKER…

 53. Cabal: Aan alle Presidenten als je niet doet wat ik je vertel heb je erg kort leven.
  3 andere Presidenten hebben met de dood moeten bekopen.

 54. Een zeer treffend artikel.
  Maar het merkteken van het beest[de antichrist]is het niet Wel een prototype ervan De antichrist is er fysiek nog niet.de a.c.moet zich nog openbaren en zal hij na 36 maanden ,,valse”vrede zich in de tempel te Jeruzalem[die staat er nog niet]zich tot God uitroepen,dan wil hij als God aanbeden worden.Dan moet een ieder het merkteken dragen.Zoniet dan DOOD!!! Dan is er de grote verdrukking.Maar met die vaccinatiedwang,zie ik als een voorspel

 55. Ben fier te kunnen zeggen dat ik vaccin-vrij ben en zal blijven.

 56. Ach Xander, je hebt zo’n gelijk. Maar soms zouden mensen willen dat ze geen gelijk zouden krijgen. Dat proef ik in je schrijven,

  Het is te hopen dat nog niet iedereen gek is geworden. Dan keert de wal het schip wel. Zo is het altijd gegaan. Maar wie gek is of niet weten we nu niet.

 57. Heb trouwens nog 1 vraag: In ons lichaam wordt grafeen oxide gespoten middels vaccinatie/mondmaskers/aerosols enz. en…. aan de andere kant moeten we co2 minderen. Heeft grafeen oxide in het lichaam iets te maken met dat co2? Kan het zijn dat het co2 gehalte moet verminderen om effect te hebben van grafeen oxide???
  Zomaar 1 opkomende gedachte.

 58. Vaccinatie valt niet onder het teken van de beest. Dat gebeurt na de opname als Jezus zijn ware gelovigen op gaat halen en dan krijgen we de grote verdrukking. Vaccinatie beleid van de Jonge is gebaseerd op angst en onzekerheid. Hij denkt met zijn vaccinatiebeleid einde te kunnen maken aan het corona virus, maar de vaccinaties zijn nog onbekend. Ze zitten nog in experimentele fase tot eind 2023. Ook is niets bekend over de werking van het immuunsysteem van de mens op langere duur. De overheden zijn vreemd bezig en alles is gebaseerd op angst en labiele overheden maken er een potje van.

 59. Ben niet gevaccineerd, wil dit ook niet, maar van het vooruitzicht zometeen geen winkel meer in te kunnen, en dus niks meer te kunnen kopen om in levensbehoefte te voorzien, daar word ik heel depressief van. Want ik zie het van heinde en verre aankomen.
  Testen? Ook in die test zit grafeen oxide. Elke keer naar de winkel betekent ook telkens testen. Terwijl die hele PCR-test nergens op slaat. Voel boosheid in me tegen degenen die die vaccins mij ongevraagd gaan opleggen in de heel nabije toekomst.
  Dit vaccin lijkt heel erg veel op het merkteken van de antichrist, ook geen kopen of verkopen!
  Moet ik blij zijn als christen dat de eindtijd heel dicht voor de deur staat? Sorry, dat ben ik niet! Zie vreselijk op tegen wat gaat komen. Zal me niet verbazen als er straks weer zoiets komt als de vroegere arena’s waar de weigeraars van de vaccins voor de leeuwen worden gegooid, en de gevaccineerden zullen juichen als toeschouwer.
  Het klinkt zo mooi, vertrouw op God, Hij red je. Maar redde God vroeger ook de aanhangers van Jezus, terwijl de Romeinen hen afslachtten? Zit niet te wachten op pijn en angst! Een weten dat je na de lichamelijke dood een opstanding krijgt en eeuwig zal leven? Dat is pas na al die ellende die men zal moeten doorstaan. Wie zit nu te wachten op al die ellende?

 60. Iedereen schijnt te vergeten dat niet geïnjecteerde mensen heel gewoon gezond zijn, zolang ze geen ziekteverschijnselen hebben. Hun immuunsysteem werkt dus prima.
  Ze zijn dus géén gevaar voor anderen!
  Waarom worden mensen uitgesloten, die géén gevaar voor anderen vormen???
  En al helemaal niet voor mensen die wél de injecties hebben ontvangen (zo gelooft men toch?).
  Hier wordt een ordinaire heksenjacht op touw gezet door deze overheden die hun verstand kennelijk onderweg zijn verloren.
  En dan blijven diezelfde overheden maar hameren op positieve testuitslagen, terwijl die uitslagen een valse voorstelling van zaken geven; dat is intussen toch wijd en zijd bekend.
  Ronduit misdadig is het om van overheidswege gezonde mensen officieel apart te zetten en uit te sluiten.

 61. Het hele vaccinatiebeleid is een gotspe. Alleen de farmaceuten en big pharmacy worden er beter van. Oké Covid bestaat maar is bewust in de wereld gezet vanwege de VN 2030 agenda.

  Lees eens het boek van Kees Pijlman en heel veel zaken worden duidelijk. Het heeft niets meer met anti vaccinatie te zijn, maar als je te veel geld hebt, dan is de volgende stap: macht.

 62. Xander,

  tot nu toe hebben wij weinig te vrezen, maar op het moment dat wij niet meer naar winkels kunnen gaan om eten te kopen én op het moment dat wij bij Online eten kopen wij aan onze deur een vaccinatiepas moeten tonen om het eten te mogen ontvangen, dàn denk ik wel dat het mogelijks om het voorzegde Merkteken van het Beest gaat … Laten wij nog een korte tijd van onze vrijheid genieten 😉

 63. We weten dit al lang idd, Yahweh’s koninkrijk komt, elke letter komt uit. Zoek es op you tube natural disaster 11 juli 2021 en volg dit op, wie heeft de natuur in de hand Yahweh. Ik heb 12 jaar gezwegen Jesaja 42:14-16 Jesaja 43:10-11 Daniel 2:44 Daniel 12

 64. Code van Neurenberg?

  De Code van Neurenberg is een set ethische onderzoeksprincipes met betrekking tot onderzoek en experimenten op of met mensen. De Code kwam voort uit de Processen van Neurenberg, na afloop van de Tweede Wereldoorlog, en waren een antwoord op de nazi-experimenten die tijdens de oorlog onder meer door Josef Mengele waren uitgevoerd.

 65. Helemaal eens met het artikel Xander. Mattheus 24 gaat nu helemaal in vervulling.

  Nu maken wij mee wat kerken rooms en protestants de Joden hebben aangedaan. Zij lieten hen stikken in overvolle getto’s, ze mochten niet in parken, theaters, komen. Ze mochten alleen op bepaalde uren boodschappen doen, hun banktegoeden, huisraad, radio’s, fietsen werden afgenomen en tenslotte hun leven in de gaskamers of voor vuurpelotons.

  Toch herleefde Israël na 1945 en zijn sinds 1948 de enige en sterkste democratie in heel het Midden Oosten. Zij geloven in meerderheid helaas in eigen kracht. Hun bekering is aanstaande volgens Zachariah 12 en Romeinen 11.

  Frankrijk heeft God dood verklaard in 1789 en daarna heerste de Terreur, de Guillotine hakte vanaf 1793 honderdduizenden hoofden af. Kerken werden tempels der Rede. Macron denkt dat hij zelf god is en zal er net als Darwin-Lenin-Stalin-Hitler-Mao-Pol Pot-Kim Un achterkomen dat hij een dwaas is.

  Van Griekenland verwachtte ik toch een betere stelling gezien de Grieks Orthodoxe Kerk een flinke vinger in de politiek heeft. Hoe zie ik de toekomst van de wereld tegemoet? Positief. Hoezo?

  Ik geloof dat de Waarheid sterker is dan iedere leugen. Ik geloof in een interventie van de hemel zoals Jeshua die helder en overtuigend liet opschrijven door de Apostel Johannes in zijn Boek Openbaring het laatste en beste Boek in de Bijbel.

  Jeshua leerde gelovigen bidden voor vijanden en vijandige tijden. Vele gelovigen bidden daarom vaak de Psalmen 79, 109, 139, 140 en 149 hardop en voegen zich in hun NOOD ook met de vele martelaren in hun gebed tot God met de woorden:

  Openbaring 6:9 En toen Hij het Vijfde zegel opende, zag ik onder het altaar de zielen van hen, die geslacht waren om het woord van God en om het Getuigenis, dat zij hadden. 10 En zij riepen met luider stem en zeiden: Tot Hoelang, o heilige en waarachtige Heerser, Oordeelt en Wreekt Gij ons bloed niet aan hen, die op de aarde wonen?

  Openbaring 6:11 En aan elk hunner werd een wit gewaad gegeven, en hun werd gezegd, dat zij nog een korte tijd moesten rusten, totdat ook het [GETAL] vol zou zijn van hun mededienstknechten en hun broeders, die Gedood zouden worden evenals zij.

  12 En ik zag, toen Hij het Zesde zegel opende, en daar geschiedde een grote Aardbeving en de Zon werd zwart als een haren zak en de Maan werd geheel als bloed. 13 En de Sterren des hemels vielen op de aarde, gelijk een vijgeboom zijn wintervijgen laat vallen, wanneer hij door een harde wind geschud wordt.

  14 En de hemel week terug als een Boekrol, die wordt opgerold, en alle berg en eiland werd van zijn plaats gerukt. 15 En de koningen der aarde en de Groten en de Oversten over
  duizend en de Rijken en de Machtigen ….Lees zelf maar verder…Het beste komt nog:

  Een Nieuwe hemel en een Nieuwe Aarde waarop Gerechtigheid woont. Details 2 Petrus 2 en 3.

  Shalom. Ramshoorn.

 66. Via een Franse website heb ik onderstaande overgenomen:

  Wie zich in Frankrijk niet laat vaccineren, kan niet meer terecht in restaurants, cafés (vanaf begin augustus), bioscopen en musea (vanaf 21 juli) en kan niet meer in het vliegtuig of de trein stappen (weer vanaf augustus).

  Als alternatief moet hij een negatieve test laten zien, die niet meer gratis zal zijn (49 euro voor de PCR, 29 voor het antigeen).

  Macron kondigde vervolgens de vaccinatieplicht aan voor medisch personeel en voor degenen die in contact komen met kwetsbare mensen. Sinds 15 september mag een verpleegster die zich niet laat vaccineren niet meer gaan werken en een salaris ontvangen.

  “We kunnen degenen die burgerzin hebben om zich te laten vaccineren niet de last van het ongemak laten dragen”, zei Macron.
  Hij zei verder, “De beperkingen zullen wegen op anderen, degenen die om onbegrijpelijke redenen in het land van Louis Pasteur, de wetenschap en de Verlichting nog steeds aarzelen om het enige beschikbare wapen tegen de pandemie, het vaccin, te gebruiken.”

  Het fascisme is blijkbaar terug, en Macron heeft geen lessen getrokken uit de Franse Revolutie!

 67. Het litteken in mijn geheugen was gevormd. Nadat ik in de 80-er jaren de documentaire ‘SHOAH’ van Claude Landzmann had gezien. Sinds die tijd ben ik een ‘watcher’ geworden.
  [ Christenen weten wel wat een watcher is].

  Dat ik met minachting naar de huidige ‘kliek’ kijk, heeft met deze film te maken en waartoe mensen in staat zijn om mensen uit te sluiten, te vergassen, te vermoorden.
  Het selectieve geheugen van het huidige demissionair kabinet werd al tentoon gespreid door verschillende lijders. Ja, met een lange ij, want dat gaan ze in HUN leven meemaken.

  Maar het heeft ook iets positiefs: Het duurt niet lang meer, voordat de Almachtige gaat ingrijpen.
  Dat is mijn hoop, maar ook mijn overtuiging.
  De dagen zijn geteld.

 68. Nu kan je nog met een bewijs dat je ziek bent geweest een QR code krijgen, mits niet langer dan een half jaar geleden. Ook zo arbitrair. Als je wel de QR code hebt, vervalt ie dan na een half jaar (aanvang van positieve test)? Wanneer vervalt de QR code van een vaccinatie? Mooi machtsmiddel om uiteindelijk toch iemand zo ver te krijgen om zich te laten vaccineren, of opnieuw. Ook opmerkelijk dat er wel sprake is van gevaccineerden die besmet raken, en soms in het ziekenhuis komen, maar dat er geen enkel bericht is over voorheen door Covid ziek geworden personen die nu ziek zijn: die zijn er niet vermoed ik, omdat deze personen hun natuurlijke bescherming hebben. Opmerkelijk bericht in de Volkskrant van een journaliste die helaas positief getest was, veel consequenties, maar het meest opmerkelijke is dan dat deze vrouw zich niet afvraagt of het normaal is dat als je geen enkel symptoom hebt, dat je dan in opsluiting gaat en je vakantie moet afzeggen. En ook opmerkelijk: De Jonge zegt dat 1/3 van de jongeren long-covid ontwikkelen. Dat bleek te gaan over jongeren die al voor Covid chronische klachten hadden! Beter onderzoek komt op 1% uit, maar ook uitgevoerd zonder controlegroep – misschien heeft 1% van de jongeren altijd wel chronische klachten.

 69. Ik blijf me verbazen hoe dit ontstaat en de kudde gewoon naar de slachter loopt.

 70. Verschrikkelijk. De maskers vallen af onder het gejuich van hersendode gevaccineerden, die mentaal al te ver weg zijn om nog goed te beseffen wat er aan het gebeuren is.
  Als ongevaccineerden niet meer binnen mogen in horeca zaken moeten ongevaccineerden privé clubs oprichten of overnemen waarin uitsluitend (ongevaccineerde) leden toegelaten worden met als juridisch argument dat dit gedaan wordt ter bescherming van de gevaccineerden.

 71. Als je in Frankrijk in de zorgsector werkt is vaccinatie nu gewoon verplicht, doe je het niet dan wordt je gewoon ontslagen, en de vakbonden die zwegen. Wil je in Frankrijk is gezellig op café of restaurant dat is een vaccinatiepas verplicht heb je het niet dan heb je pech, normaal? Dus je hebt in die landen geen vrije keuze meer, dit lijkt op dictatuur. Nu kunnen ze verder gaan met verplichten, ga je naar de dokter, verplichte vaccinatie, naar de supermarkt verplichte vaccinatie en je geweten moet je maar inpakken. Dus als je je niet laat vaccineren dan ben je een moderne melaatse, iedereen zal je mijden zelfs je vrouw en kinderen, een voorbeeld, in Israël hebben twee tienerszonen klacht ingediend tegen hun vader omdat die hen niet wou laten vaccineren, de jongens wel, en de rechtbank gaf die jongeren gelijk, gaat het lichtje branden, ook het gerecht gaat er zich mee bemoeien. Shalom

 72. Sorry Noord Korea zo een prutsland die zelfs zijn eigen volk niet kan voeden. Verander uw blik en kijk naar CHINA een nieuwe dictator voorlopig in schapevacht omdat hij ongestraft volkeren kan onderdrukken, bestelen en plunderen dankzij de technologie van het Westen al dan niet gestolen of gekocht met Chinees geld in feite net zo waardeloos als de dollar.

 73. En wat is dan de oplossing als je de ontwikkelingen niet meer kunt stoppen omdat God het toelaat?
  Je leven niet liefhebben tot de dood. Dat kunnen alleen de ware gelovigen. Ze weten wat er komt.

  Openb.13 Het beest, de laatste Fuhrer.

  5 En het werd een mond gegeven om grote woorden en godslasteringen te spreken, en het werd macht gegeven om dit tweeënveertig maanden lang te doen.
  6 En het opende zijn mond om God te lasteren, om Zijn Naam te lasteren en Zijn tent en hen die in de hemel wonen.
  7 En het beest werd macht gegeven om oorlog te voeren tegen de heiligen en om hen te overwinnen, en hem werd macht gegeven over elke stam, taal en volk.
  8 En allen die op de aarde wonen, zullen het aanbidden, althans van wie de namen niet zijn geschreven in het boek des levens van het Lam Dat geslacht is, van de grondlegging van de wereld af.
  9 Indien iemand oren heeft, laat hij horen.
  10 Als iemand in gevangenschap voert, die gaat zelf in gevangenschap. Als iemand met het zwaard doodt, die moet zelf met het zwaard gedood worden. Hier is de volharding en het geloof van de heiligen.

 74. Klopt , maar ik moet nu voorzichtig zijn met wat ik zeg : Er is een reele mogelijkheid dat heel wat regeringsleiders/koninghuizen/ “gezondheidsleiders “/ topmensen in het justitiele apparaat enz. elkaar allemaal indekken omdat ze dusdanige feiten van elkaar weten dat ze daarmee elkander in het zadel houden en in het zadel zullen blijven houden , wereldwijd .
  Het schijnt te zijn dat men wel eens dusdanig scruepuleus zou kunnen zijn dat men bereid is om weerzinwekkende misdaden uit te voeren t.o diegene die zich het minst kunnen verweren en zich overgegeven hebben aan een andere hoge macht als ze maar hun geweten dichtschroeien en dan een hoge/machtige positie kunnen verwerven

  Waarom zeg ik dit ?

  We moeten weten met wie te maken hebben en ALLEEN een massaal nee v/d mensheid kan heel misschien redding brengen maar ik ben bang dat het daarvoor al te laat is.
  Dan rest ons maar 1 ding : Standvastig te blijven in Hem, onze hand in de Zijne te leggen en ALLEEN te vertrouwen op Hem.

 75. We leven is een horrorfilm, helaas is voor ons stervelingen de ellende 100% écht.

 76. Bizar.. ben helemaal sprakeloos…
  Wanneer gaan wij massaal de straat op..
  naar den Haag?

  Ongelofelijk hoe snel deze politici over stag gaan..
  Wat wordt hen dan beloofd??

Comments are closed.