WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip

—————————————————————————————————————————————–

Andermaal bewijs dat de Covid-19 crisis ruim van te voren en zeer nauwgezet is gepland is een interview met WEF topman Klaus Schwab uit 2016, waarin hij zegt dat er ‘binnen 10 jaar’ een verplichte wereldwijde gezondheidspas zal worden ingevoerd, en alle mensen geïmplanteerde microchips zullen krijgen. In 2021 is de eerste fase van de invoering van dit in de Bijbel voorzegde ’teken van het Beest’ van start gegaan.

Schwab werkte zeker 5 jaar geleden klaarblijkelijk al aan een plan om een grote virusuitbraak te fabriceren, en deze geheel volgens het problem-reaction-solution concept aan te grijpen om gezondheidspaspoorten in te voeren, en deze te koppelen aan verplichte testen en vaccinaties. Doel: totale controle over de complete wereldbevolking.

Schwab 5 jaar geleden: ‘Binnen 10 jaar geïmplanteerde microchips’

‘We hebben het over chips die geïmplanteerd kunnen worden,’ vroeg de Franstalige interviewer hem in 2016. ‘Wanneer zal dat gebeuren?’

‘Absoluut in de komende 10 jaar,’ reageerde Schwab. ‘Eerst zullen we ze in onze kleren doen. Dan kunnen we ons voorstellen dat we ze in onze hersenen of in onze huid implanteren.’ Vervolgens wijdde de WEF voorman uit over zijn droom over een ‘fusie’ tussen mens en machine.

‘Uiteindelijk zullen we wellicht directe communicatie tussen onze hersenen en de digitale wereld hebben. Wat we zien is een soort fusie van de fysieke, digitale en biologische wereld.’ In de toekomst hoeven mensen enkel te denken aan iemand om via de ‘cloud’ direct contact te kunnen krijgen.

De transhumanistische wereld zal uiteindelijk een compleet ‘digitale wereld’ worden waarin er geen biologische mensen met natuurlijk DNA meer zullen zijn. Iedereen zal worden geüpload naar de ‘cloud’.

Genetisch herprogrammeren van de mensheid is van start gegaan

Met Schwabs ‘Great Reset’ (‘Build Back Better’) wordt de bestaande economische orde vernietigd. De aanstormende financiële megacrisis zal worden aangegrepen voor een nieuw wereldwijd systeem met enkel nog digitaal geld en digitale transacties. Door middel van 5G technologie zal de hele wereld aan dit nieuwe systeem worden gekoppeld. Weigeraars zullen worden uitgesloten van ‘kopen en verkopen’, dus van het maatschappelijke leven. (1)

Eind 2020 is met de Covid-19 mRNA ‘vaccins’ begonnen met het genetisch programmeren en manipuleren van de mensheid, zodat die ‘geschikt’ wordt gemaakt om eerst gekoppeld, en daarna geïntegreerd te worden met dit wereldwijde digitale systeem, dat – zoals u weet – naar mijn overtuiging het Bijbelse rijk van ‘het Beest’ is.

Deze gen-veranderende vaccins zouden namelijk wel eens definitief een einde kunnen maken aan uw vrije wil en uw zelfdenkend vermogen, waardoor uw behoefte en zelfs mogelijkheid om contact te maken of te houden met de spirituele / geestelijke wereld zal verdwijnen.

Christelijk perspectief: Mensheid wordt afgesneden van God

Vanuit christelijke perspectief kan het via deze vaccins herprogrammeren van het menselijke DNA worden omschreven als de finale poging van Satan om de mensheid voorgoed af te snijden van God. Dat lijkt dan ook de werkelijke reden te zijn dat in het profetische Bijbelboek Openbaring wordt gewaarschuwd dat de mensen met dit ’teken’ niet meer te redden zijn.

Dat is niet enkel vanwege een chip en een serie prikken, maar wat die chip en prikken met en in u zullen doen. God zal deze mensen, wier geest = vrije wil geherprogrammeerd zal worden tot totale gehoorzaamheid (‘aanbidding’) dus niet meer kunnen redden. Dat zal Zijn ingrijpen noodzakelijk maken, want anders dreigt de complete mensheid definitief verloren te gaan.

Groot deel christendom door valse leringen blind gemaakt

Kernonderdeel van dit perfide, al zo lang in voorbereiding zijnde plan was de infiltratie van het christendom met een serie valse leringen, waardoor gelovigen tot op het allerlaatst blind zouden blijven voor de komst en oprichting van dit systeem van ‘het Beest’.

Vooral in het Westen zijn tientallen tot honderden miljoenen christenen er namelijk van overtuigd dat ze deze tijd nooit zullen hoeven meemaken. Zelfs nu, nu de oprichting van dit systeem daadwerkelijk is begonnen, weigeren de meesten dit nog steeds onder ogen te zien. Sterker nog: de meeste christelijke partijen en kerken werken er met hun pro-vaccinatie standpunten openlijk mee aan deze ‘Great Reset’ naar het rijk van ‘het Beest’. Het Vaticaan is in religieus opzicht zelfs de grootste en meest overtuigde aandrijver hiervan.

‘Maar we zijn voorgelogen!’ is geen excuus

Mogelijk dat het voor sommigen met een analogie uit de Bijbel wel duidelijk wordt? Genesis 3, het scheppingsverhaal en de ‘zondeval’, geparafraseerd naar onze tijd: Adam en Eva wisten dat ze de ‘appel’, in ons geval het teken, niet mochten ‘eten’, dus niet in zich mochten laten prikken (grondtest van ‘het teken’: charagma = kras’/ets met een naald = prik), maar de slang overtuigde hen ervan dat dit teken hen niet zou verdoemen, maar als ‘goden’ zou maken. Nadat ze zich door deze leugen hadden overhalen, haalden hun protesten tegen God (‘maar we zijn voorgelogen!) niets uit, en volgde onverbiddelijk de langzame lichamelijke dood. Ze hadden het namelijk kunnen en moeten weten, en hadden dus geen excuus.

Het accepteren van ‘het teken’ heeft volgens de Bijbel een nog vele malen ergere consequentie, namelijk de eeuwige dood. Iedereen zal voor zichzelf de afweging moeten maken of het jezelf met mRNA vaccins genetisch laten manipuleren en vervolgens laten integreren met een wereldwijd digitaal netwerk, en daarmee het overgeven van alle controle over je lichaam en vrije wil, dit risico waard is.

 

Xander

(1) Natural News

Zie ook o.a.:

10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet
21-04: Aartsbisschop Vigano: ‘Vaccinslachtoffers worden geofferd op het altaar van Moloch’ ( ‘Paus predikt het anti-evangelie van de Nieuwe Wereld Orde)
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend

2020:
18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
03-09: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

80

 1. @ Nellie: 10:56 am. Dat heeft U mooi verwoord, Nellie. Ja, vertrouw op de God van Abraham, Isaäc en Jacob!

 2. Hallo allemaal broeders en zusters, heb vanaf mijn 4de jaar mijn geloof, nu ben ik 64, ik kan zeker zeggen dat god bestaat, heb 37 jaar geleden een bijna doodervaring gehad, toen liet hij zich aan mijn openbaren bij de geboorte van mijn dochter, toen ik naar kleuterschool liep, wist ik dat hij naast mij wandelde, o wat hebben we een goede god lieve mensen, op hem alleen kunnen we bouwen, bij hem kunnen we schuilen, laten wij dicht bij de heer blijven, en de vaccinaties ja dat kan natuurlijk niet, niet nemen vertrouw op de heer, hij komt spoedig god zegt mijn oog zal op u zijn hou je vast aan hem

 3. Klap voor het corona vaccinatiepaspoort: Frans parlement stemt er tegen

  https://ejbron.wordpress.com/2021/05/16/klap-voor-het-corona-vaccinatiepaspoort-frans-parlement-stemt-er-tegen/#more-271612

  Een bittere klap voor de “groene” en andere coronapaspoorten, zoals het Europees Parlement, maar ook de Duitse (Nederlandse!) regering plant: het Franse parlement heeft nu verrassend tegen de door de regering geplande “gezondheidspas” gestemd.
  De desbetreffende passage van het wetsontwerp voor een stapsgewijze uitstappen uit de gezondheidsnoodtoestand werd dinsdagavond 11 mei met een kleine meerderheid van 108 tegen 103 stemmen afgewezen. De pas was een belangrijk onderdeel van het “versoepeling”plan van president Macron.
  De Europese Commissie forceert al geruime tijd d einvoering van het zogenaamde digitale vaccinatiepaspoort, dat ook het reizen in Europa weer gemakkelijker moet maken. Critici bekritiseren terecht dat door de invoering van zo´n paspoort de weg vrijgemaakt zou worden voor een tweeklassen-samenleving en zou zorgen voor een “vaccinatieapartheid”.

 4. @ Nieuw Begin: 7:37 pm, op 13/5. Juist. Want ze zijn volkomen losgezongen van het woord van god, de Bijbel.

 5. Peter op 8.22 pm

  De gelovigen zullen vóór de grote verdrukking begint ( 7 jaar ) op genomen worden, de Here tegemoet in de lucht
  Na de verdrukking komt Jezus MET de gelovigen met de gemeente naar de aarde

  De eerste opstanding gaat over de gelovigen uit alle tijden, dit gebeurt VOOR de grote verdrukking
  De tweede opstanding gaat over de ongelovigen uit alle tijden, dit gebeurt NA het duizend jarig rijk

 6. Agenda 21

  Dat is precies wat ik bedoel.
  Alleen zie ik dat in Bijbels perspectief.
  Als je dat beseft dan weet je ook dat je niet aan een dood paard moet gaan trekken…..
  Hiermee wil ik zeggen dat het proces voort ZAL gaan.

  In welk tempo weten we niet, en welke volgorde is ook niet exact bekend, maar er zal nog veel gebeuren in de wereld voordat God de Vader Zijn Zoon terug zend naar deze wereld om Zijn werk af te gaan maken.
  ( de “ mogelijke volgorde “ daar heb ik hieronder een lang stuk over geschreven. )
  En als je dan nu naar het nieuws kijkt en de escalatie in Israël ziet toenemen dan denk ik: “ Heere hoe lang nog ?” Voordat u terug komt…..

  We kunnen hiertegen ageren en jezelf verzetten maar God regeert de wereld en als je de Bijbel kent dan is het frappant te zien hoe deze = zich momenteel ontwikkelende = situatie in de wereld “ precies” beschreven staat.
  Precies daar bedoel ik mee in grote grove lijnen, we kunnen het nooit 1op 1 weten maar de trend, naar het eind oordeel, de wederkomst van de Here Jezus zet zich in.

  Jezus waarschuwt ons dat we op de “ tekenen “moeten letten.
  Het belangrijkste is dat je voor jezelf weet dat je Jezus kent en weet dat hij ook voor jou geleden heeft en gestorven is.
  Dan kun je wat er ook gebeurt de toekomst “ gewoon onder ogen zien “ en met verbijstering en verbazing, zien gebeuren wat er gebeurt.
  Als je dan ziet hoeveel mensen dit …… = gewoon niet weten =…. en maar doen alsof er niets aan de hand is, en maar doorleven in de trant van, dit is slechts een rimpeling in het wereld gebeuren, dan doet mijn hart pijn.

  Dan gun je iedereen de relatie met Jezus.
  Door die relatie met Jezus hoef je niet bang te zijn.
  Want dan ben je bij Hem geborgen.
  Dan wacht je een prachtige toekomst, die zeker komen gaat.
  De Bijbel zegt: u wordt geen makkelijke weg beloofd maar wel een behouden aankomst.
  Shalom
  Anna

 7. Hoe de gedoemde doodscultusmassa’s die ons nu omringen, te slim af te zijn
  Mike Adams:

  https://www.naturalnews.com/2021-05-13-how-to-outsmart-the-doomed-death-cult-masses-who-now-surround-us.html

  (google vertaling:)
  De massa die tegenwoordig door de samenleving loopt, is een doodscultus geworden van gekken die geloven in een lange lijst van krankzinnige, zelfvernietigende dingen, zoals de grote leugen dat vaccins mensen “veilig” zullen maken voor covid. (In werkelijkheid maken ze mensen zelfs veel vatbaarder voor de volgende golf van varianten en infecties …)

  De doodscultus is ongelooflijk populair geworden en haar leden proberen constant nieuwe mensen voor de cultus te rekruteren. Om lid te zijn, hoef je alleen maar een gehoorzame, hersenloze zombie te zijn: draag een masker, laat je vaccineren, gehoorzaam Fauci en schakel je hersenen uit.

  Ongeveer de helft van Amerika (of misschien meer) is blij om zich bij de doodscultus aan te sluiten. Maar het is onze taak om het te overleven en degenen te zijn die de komende vijf jaar blijven staan.

  In de podcast van vandaag onthul ik hoe gevaarlijk deze doodscultus is geworden en hoe je anderen van deze cultus kunt redden terwijl je je eigen overleving tegen de zombies voorbereidt.

  Bekijk hier het volledige artikel en de podcast.

 8. COVID-vaccins ‘moeten onmiddellijk worden stopgezet’, zegt bekende toxicoloog tegen CDC

  https://www.worldunity.me/covid-vaccins-moeten-onmiddellijk-worden-stopgezet-zegt-bekende-toxicoloog-tegen-cdc/

  De bekende toxicoloog Dr. Janci Chunn Lindsay, Ph.D., heeft de Amerikaanse regering opgeroepen om de distributie van COVID-19-vaccins te stoppen.

  Eind vorige maand vertelde Lindsay tijdens een vergadering van de Adviescommissie voor immunisatie praktijken (ACIP) van de CDC in Atlanta dat de vaccins “onmiddellijk moeten worden stopgezet vanwege bezorgdheid over de veiligheid op verschillende fronten.” ACIP was bijeengekomen om bloedaandoeningen te bespreken die verband houden met het Johnson & Johnson COVID-19-vaccin.

  Dr. Lindsay, die gepromoveerd is aan de Universiteit van Texas en meer dan drie decennia aan wetenschappelijke ervaring heeft, noemde mogelijke bloedstolsels, vruchtbaarheid en immuunproblemen die verband houden met de prikken. Haar volledige getuigenis is te vinden op YouTube.

 9. Stichting vaccinvrij: Top 10 Belangrijkste blogs

  Het nieuwe normaal? – must see documentaire met Nederlandse ondertiteling
  Catherine Austin Fitts – democratie wordt wereldwijd vervangen door technocratisch systeem
  Nieuw boek: ‘De coronaplendemie’ – zicht op een verborgen speelveld
  Interview: ‘Studenten onbewust proefpersonen in testfase COVID-19 vaccin’
  Onderwerping bij de wet voorzien: Sven Hulleman in gesprek met juriste Maria-Louise Genet
  Must see lezing van Dr. Simone Gold over de absurde uitspraken en tegenstrijdigheden van machtshebbers en instituten
  Reiner Fuelmich en Dolores Cahill over het menselijk mRNA genetisch experiment, beter bekend als ‘Covid-vaccin’
  Over welk vaccin-onderzoek hebben we het eigenlijk?
  Highwire – neurowetenschapper Chris Shaw maakt zich zorgen over mRNA vaccins
  Stichting artsen covid collectief opgericht: de maatregelen gaan te ver – artsen staan op

 10. Alhoewel ik de vaccinatie niet ga nemen (vorige week vaccin brief gekregen) geloof ik niet dat dit het merkteken van het beest is. Wat ik wel geloof is dat dit een voorbode daarvan is. Dit moet voor christenen een “wakeup call” zijn. De opname der gemeente staat voor de deur!

 11. @ Anna 14/05/2021 om 4:46 pm
  Ik weet niet of je het zo bedoelt, maar alles wat je beschrijft is juist onderdeel en middel van The Great Reset.
  Het leger van allen die deelnemen aan het World Economic Forum is dat inderdaad ook.
  Elimineer boegbeeld Schwab, de overal geplaatste sekteleden gaan gewoon verder.
  Alles moet kapot, dat is duidelijk.
  Alleen zien de meesten het niet of willen het niet zien.

 12. Uit de reakties hier op te maken, zijn er veel mensen die denken dat wanneer je deze man elimineert, dat dan het probleem verdwenen is.
  Heb je wel eens gegoocheld op het World Economic Forum ?
  En gezien dat hij ( Schwab ) echt niet alleen daar is.
  Deze horde met mensen staat dan klaar om Klaus Schwab zijn werk over te nemen of te voltooien.
  En niet alleen het WEF denkt zo, maar ook ons Timmerfransje vind dit een prima idee alleen heeft hij een andere invulling n.l. : Het milieu.
  En wat dacht je van de Amerika, wat in een heel snel tempo puur socialistisch aan het “ verworden” is.
  Houtprijzen verdubbelen, metalen zijn niet meer te betalen werkeloosheid neemt hand over hand toe.
  Hierdoor verdubbelen huizen prijzen daar op dit moment.
  De rassen kaart wordt volop getrokken en de lbtg lieden en de Black lives matters beweging proberen het “ recht “ te ontwrichten, door “ hun zelf gemaakte recht “ te gaan halen.
  De macht van de farmaceuten,,, die momenteel met bakken tegelijk geld verdienen, en de macht vande big tech bedrijven die financieel meer armslag hebben dan de totale begroting van Amerika. Moet je eens over nadenken hoe ontwrichtend dat is voor een land.
  Één bedrijf, met één CEO heeft meer power en geld dan het hele land❗️
  En dit dit troebel water is het “ goed vissen “ en wordt langzamerhand het visnet wat wereld heet, wat dichter getrokken met alle Staten, en bevolkingen erin…….. Europa incluis. !
  En dan is Schwab met zijn ronduit morbide plan slechte een schakeltje… het verschil met een paar jaar geleden is dat er nu OPENLIJK over wordt GESPROKEN.
  Shalom
  Anna

 13. https://www.nrc.nl/nieuws/2021/04/19/tweede-kamer-pas-op-de-coronawet-is-niet-zo-tijdelijk-als-was-afgesproken-a4040380

  Volgens mij een beetje een redelijk artikel uit deze krant. Bekend is dat viruswaarheid zoals verwacht op 10 mei wederom verloren had. Ik denk dat ook Nederlandse rechters en rechtspraak met Neurenberg 2 moeten worden genomen.

  In het artikel wordt gewaarschuwd dat, mocht de zgn tijdelijk COVID-wet eindigen op 1 juni 2021 dat er dan iets anders voor in de plaats komt.

  Het is niet normaal wat er staatsrechtelijk allemaal mag gebeuren. Zitten er niet competente mensen in de 2e Kamer van welke partij dan ook. Want de partijen blijven voor de ex-minister stemmen, althans demissionair, en Rutte heeft in deze chaos meer macht dan ooit. Ze blijven als vliegen op zijn leugen-stroop-koort zitten.

  De beste manier om controle te krijgen over een volk om het uiteindelijk volledig te controleren is hen telkens een beetje vrijheid afnemen. Hun rechten met duizenden kleine en bijna onzichtbare stapjes reduceren. Op deze manier zal het volk niet zien dat hun rechten en vrijheden worden verwijderd, tot aan een punt waar deze veranderingen niet meer ongedaan gemaakt kunnen worden,”zei ooit Adolf Hitler

  Inderdaad, dit gebeurde ook met de Joden als je nauwkeurig alle maatregelen doorneemt in de 2e wereld oorlog. De psychologie is dat de Joodsche Raad eigenlijk intelligent werd ingezet door de Duitse machthebbers. Wat dat betreft wisten alle Duitsers heel goed de tactieken van Hitler over te brengen. Evenals Nederland een OMT heeft om het tot uitvoer te kunnen brengen onze de zgn WHO, evenals andere landen zo een constructie hebben.

  Zoals de oplettende lezer hier al van mij had kunnen lezen in mijn laatste posting hier, gaf ik al aan dat het gele boekje, vooral door Hugo de Jonge als niet relevant meer wordt gezien, terwijl het altijd wel die status wel had en volgens SDU nog die de gele vaccinatieboekjes uitgeeft, dit wel heeft, omdat al lang te voren besloten is dat de Qr-code en digitaal als het ware ingevoerd moet worden, zelfs als ze Covid weg zullen laten in de toekomst, dan nog is de versnelling doorgevoerd. ID-cards zullen uitgerust gaan worden met een Qr -code.

  De Smartphones, kunnen vandaag de dag al bijna niet meer zonder Qr-codes.

  https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/covid-19-digital-green-certificates_nl

  Men zegt dat deze digitale groene oplossing maximaal een jaar geldig zal zijn. Nou, we weten met hoe langs iets geldig zou kunnen zijn, denkende aan het niet willende avondklok die zgn deze de zin van een ieder werd ingevoerd en al heel erg lang aanbleef.

  En ja, gezien de berichten van de week van de vele reserveringen van de reisbranche, iets dat ik natuurlijk hun erg gun, werken de mensen weer mee omdat ze denken weer wat vrij te zijn en massaal brandstof geven aan de machthebbers voor de volgende geplande uitrollen.

  Spyfromthesky

 14. Ik stel voor om de dienstplicht in te voeren voor niet deugende politici/ beleidsbepalers en iedereen die het daar niet mee eens is.

 15. Intelligence.weforum.org
  De vele onderwerpen waarmee het World Economic Forum plannen heeft en zich bezighoudt.
  (Eigenlijk alles wat men maar kan bedenken, en nog veel meer).
  Ongetwijfeld het resultaat van tientallen jaren werk, achter de schermen en buiten het zicht van de gewone bevolking.
  Met behulp van een zorgvuldig opgebouwd netwerk dat werkelijk overal vertakkingen blijkt te hebben, vooral in de hoogste regionen.
  Bijzonder.

 16. Vijf weken kans op 1 miljoen dollar voor wie zich in Ohio laat vaccineren

  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/vijf-weken-kans-op-1-miljoen-dollar-voor-wie-zich-in-ohio-laat-vaccineren/ar-BB1gHS5g

  De trend in de staat laat zich vergelijken met grote delen van de Verenigde Staten. Ongeveer 42 procent van de inwoners van Ohio heeft nu één vaccinatie gehad, 36 procent is tweemaal gevaccineerd. Maar waar de mensen zich de eerste weken van het vaccinatieprogramma massaal aanmeldden, doen ze dat nu nog maar mondjesmaat.

  Gratis bier
  Steeds meer Amerikaanse staten verzinnen daarom creatieve manieren om mensen ertoe te verleiden een prik te nemen. Wie in de stad Detroit (Michigan) iemand naar een vaccinatielocatie brengt, krijgt 50 dollar. In de staat Alaska deelt een verzekeringsmaatschappij vliegtickets uit en geld voor boodschappen of benzine aan wie zich laat vaccineren.

  Coffeeshops in New York en Washington geven een joint aan mensen die kunnen aantonen dat ze een prik hebben gehad, en sommige kleine brouwerijen geven gratis bier weg. Ook maken mensen kans op een verblijf achter de schermen bij de wereldberoemde autorace van Indianapolis, de Indy 500, eind deze maand. Verschillende American football-clubs beloven gevaccineerde fans een kijkje in de kleedkamers.

  ( En we noemen het triomf voor de wetenschap ha ha ha! )

 17. In Duitsland is het de gewoonte de demonstranten vóór de grondrechten, weg te zetten extreem-rechtsen, complotdenkers, esoterici en Reichsbürger (een beweging die terug wil naar het keizerrijk). Correspondenten voor ons land in Duitsland, blaten met groot gemak dat verhaaltje na. Een socioloog is eindelijk op het idee gekomen de demonstranten te vragen naar hun motieven (dat hadden journalisten al veel eerder moeten doen).
  Het blijkt nu dat een meerderheid vooral uit linkse hoek komt, anti-autoritair is en goed opgeleid.
  Weer een fabeltje ontkracht.
  We kunnen het er met een gerust hart op houden, dat de protestbeweging tegen de lockdowns bestaat uit een doorsnee van de bevolking. En dat was allang duidelijk voor iedereen die zijn eigen ogen en oren goed open hield en zich niet liet leiden door de reguliere media.

 18. Het feit dat onze politici deze man niet arresteren, in een geestesinstelling laten controleren en daarna eventueel laten berechten voor misdaden, gepland tegen de mensheid, maar achter hem aanlopen als een stel kleine kinderen, of beter gezegd een bende kontlikkers, zegt veel over wie in onze landen de politiek bepalen. Dat zijn dezelfde politici die beweren dat er geen efficiënte geneesmiddelen bestaan tegen Covid-19, dat de PCR-test betrouwbaar en veilig is, dat de vaccins nodig zijn en tot nu toe geen noemenswaardig aantal mensen hebben gedood en geen nog veel groter aantal mensen hebben verwond, dat het Rusland van Poetin oorlog zoekt, dat migratie onomkeerbaar is, dat we niet zonder de Euro kunnen en ga zo maar door… Ook de reguliere media durven geen woord van kritiek geven tegen deze duistere en kille personage, die eruit ziet als een boef van het hoogste soort, weggelopen uit een James Bond film. Ook de meeste verantwoordelijken in de kerken zwijgen. Eén grote uitzondering: de katholieke aartsbisschop Maria Vigano, die ondergedoken moet leven omdat hij een aantal grote schandalen in de kerk heeft blootgelegd en nu een bedreiging vormt voor het globalistisch beleid van paus Franciscus: https://www.lifesitenews.com/news/finding-vigano-author-explains-why-the-archbishop-speaks-out-about-coronavirus-tyranny

 19. Dit is toch te gek voor woorden. Wie is dat mannetje Schwab eigenlijk? Is er nu niemand die hem
  kan tegenhouden? Er zijn wel mensen voor minder opgeborgen in een kankzinnigeninrichting.
  Wie denkt hij dat hij is?

 20. Ik denk dat Schwab bedoeld dat alle mensen op aarde over vijf jaar geen weerstand meer zouden kunnen bieden, als hen een chip in het hoofd wordt aangeboden/opgedrongen.

  Dit is één van de ultieme doelen van dit soort personen/bedrijven/schaduwregeringen. Zij hebben hedendaags al al zoveel technologieën voorhanden om de mens te beïnvloeden:

  – voice-to-skull
  – Met 5G, wanneer optimaal benut, kunnen ook wel individuele hersengebieden/hersengolven worden aflezen, en men hoeft daarvoor niet eens chip in het hoofd te hebben om gebruik te maken van de 5G-cloud. Het ook een informatie-overload betekenen. Rust in de kop kun je dan wel vergeten.
  – Darpa-technieken om zenuw naar stemband af te lezen.
  – Bepaalde nano/Ångströmdeeltjes in voeding, cosmetica en kleding (wordt zo wel in huid opgenomen) die zo zijn gemaakt dat ze alleen in die bepaalde delen van het lichaam of hersenen settelen/samenklonteren en zo uiteindelijk antennes worden. Denk aan acupunctuur en hoe lichaamsdelen met hersenen verbonden zijn.
  – Subliminale boodschappen in bijvoorbeeld reclames en voice-overs. Niet dat die stemacteurs en actrices vaak hetzelfde praten met een kinderachtige en nasale toon, maar er wordt radiotechnologisch een bepaalde frequentie aan deze boodschappen gegeven.
  Iemand weleens ervaren dat je advertenties krijgt van dingen waar je aan dacht zonder die op te hebben gezocht of uit te spreken?
  – Led-verlichtingfrequenties/Hz. Nog niet direct beïnvloedbaar/regelbaar, maar met 5G gemakzucht-technologie straks wel meer en meer. Deze lichtstraling is een basis om mensen mak te maken. (iemand weleens ervaren dat je een soort van korte storing in de kop krijgt als je bijvoorbeeld aan ’tegen de gevestigde criminele orde’ denkt en boos wordt?
  Er bestaan zgn. medische technologieën om met zichtbaar licht via netvlies DNA-medicatie aan-en-uit te zetten.
  – De omdraai-propaganda van alles wat eerst normaal was.
  – Gloeilampen die gebruikt kunnen worden als microfoons. De lichte trillingen van stemgeluiden die zo voor minuscuul meetbare verstoring zorgen, wat via het lichtnet kan worden afgelezen. Lichtnet dom? …nee er bestaat ook internet via lichtnet/stopcontact.
  – Beeldschermen die bepaalde onmerkbare frequenties uit kunnen zenden. Misschien alleen al om mensen smartphone en computer verslaafd te houden.
  – CPU ventilatoren die hun eigen gang lijken te gaan (zogenaamd allerlei achtergrond updates). Die dingen razen op de meest vreemde momenten. Langzaam naar snel andersom, onwillekeurig. Dit geluid. Ook via het ‘ouderwetse’ gehoor bestaan er zoveel mind-control technieken.
  – Chemtrails. Volgens het KNMI bestaan ze nog steeds niet. Je bent ook de eerste die belt om deze vraag voor meer informatie van deze Koninklijke.
  – Laten we de goede oude infrarood technologie niet vergeten. Die kunnen hersengebieden ook al lang aflezen, en aan laten gloeien. Wanneer ontdekken ze ‘koude’ infrablauw trouwens eens een keer?
  – Nog wel zoveel technieken, en deze experimentele DAN-spuiten natuurlijk niet te vergeten.
  Iemand opgevallen dat mensen die deze prik hebben gehad ineens niet meer zo fel tegen onderhuidse chips zijn?

  Het is echt tijd voor een tweedeling in de maatschappij. Ik heb het over een eigen provincie.
  En dan meteen één met zee, veel bossen, rivieren, natuur, etc.
  Voor diegenen die dit echt verdienen en van veel technologie afstand kunnen doen.
  Ik heb in ieder geval een heel groot plan voor een minimale levende zelfvoorzienende maatschappij.

  Er wordt mij niets gevraagd…..en daarom eis ik dit.

 21. Een nuttige terugblik op Hemelvaartsdag vorig jaar. Grote drukte overal, want het was mooi weer. Er werd flink gewaarschuwd. Maar zelfs Kuipers moest erkennen dat de drukte geen effect had gehad op de verspreiding van het virus.
  https://www.nu.nl/coronavirus/6056578/drukke-hemelvaart-heeft-geen-effect-gehad-op-verspreiding-coronavirus.html
  En toen hadden de mensen geen injecties ontvangen!
  Ook was er nog geen mondkapjesplicht.
  Dat waren dus goed ‘fieldlab’ “experimenten”. Waarom leert men daar niet van?! Waarom wordt de angst blijvend gevoed?? Waarom steeds die nieuwe eisen? Er wordt nu alweer gesproken over de risico’s van het najaar. Weten ze dat nu al?

 22. Piep op 12/5

  En hoe ziet die plek er uit? Kunt U ons een beetje op de hoogte bringen A.u.b.

 23. Beste Anna, je hebt hier een geweldig stuk geschreven helemaal mee eens, maar de opname en wederkomst zijn wel twee verschillende gedeeltes, ik wil je graag verwijzen naar ZOEKEN IN HET ZOEKLICHT
  Openbaring 4:1 – Het Zoeklicht, https://www.zoeklicht.nl/artikelen/openbaring+41_4816
  Maar nog eens ook voor Xander een geweldig geschreven stuk

 24. Vandaag is het mijn verjaardag:-)
  Een zeer interessant artikel van Xander.
  De mens willen scheiden van de Heilige Geest van God.
  Dit doet mij denken aan de film “the golden compas”
  Waarbij men de mens wil scheiden door hun dna te veranderen via een machine.
  Er staat geschreven niets kan ons scheiden van de Liefde of de Heilige Geest van God.
  En het merkteken nemen is vrije wil, alsook de vaccinatie prik is vrije wil.
  Als je het merkteken neemt kies je uit vrije wil dat de Heilige Geest niet meer op je kan komen.
  Ik zeg neen tegen het merkteken uit vrije wil.

 25. @ Johan: 6:04 pm, op 12/5. Dat is inderdaad de treurige toestand waarin we nu leven. Wat ik persoonlijk nog kan doen, is om waar ik een ander mens kan helpen, dat te doen, en verder mijn hoop te stellen op mijn/onze Verlosser Jezus.

 26. Beste Xander
  Weer zo’n klakkeloos overgenomen stuk.
  Je schrift “ Door middel van 5G technologie zal de hele wereld aan dit nieuwe systeem worden gekoppeld. “
  In een stuk ( 29-4-2019) schreef je dat 5G onmogelijk was want dat zou ons lichaam frituren ..
  Heb je nou nooit eens het idee dat je jezelf hier zo vaak tegenspreekt , en dat zoveel berichten gewoon niet kloppen?
  Enerzijds snap ik het wel want je kunt gewoonweg nooit van zoveel verschillende onderwerpen genoeg kennis en verstand hebben om hier over te kunnen oordelen. Helaas doe jij jezelc overkomen of je overal verstand ven hebt.
  Denk nou eens goed na voordat je stukken plaatst, en vraag jezelf eerst af of het wel strrokt met eerder geplaatste berichten .

 27. Ze hebben Bill Gates al in Guantanamo Bay opgesloten en al zijn bezittingen geconfisceerd. De duistere macht heeft nu haast heel veel haast omdat zij weten, dat het doek voor steeds meer van hen zullen vallen. Schwab kan zomaar bij de volgende ronde geëlimineerd worden. Er wordt wereldwijd jacht gemaakt op dit duistere volk. Maar dat geldt ook voor iedereen die de covid-19 injecties toedienen of promoten, zoals de media en de regeringen. Zij mogen allemaal zich verantwoorden voor het militaire tribunaal. Iedereen die zo stom is om dat genetische modificatie injectie te nemen of al genomen hebben, die zullen sterven binnen nu en 10 jaar. De bruikbare mogen iets langer leven. Dat het al in de bijbel te lezen is, komt dat de ontwerpers van dit project het volgens de bijbel hebben ontworpen. Zodat het net lijkt als of de bijbel voorspellend is. Het geloof behoeft niet religieus te zijn, het kan ook de vrije wil zijn. Iedereen gelooft in zijn eigen kunnen = wilskracht. Dat willen ze vernietigen, zodat iedereen willoos wordt en zo makkelijk bestuurbaar worden zonder innerlijke tegenwerkingen. Dan hebben zij de ultieme legers/bediende/slaven.

 28. Ik reageer eigenlijk nooit, maar ik wil dit jullie meegeven. Ik lees dat Xander of 9ninefornews e.d. hier nooit over spreekt. En dat is over ons voedsel systeem. Ons voedsel systeem wordt namelijk ook aangepast aan het concept van de agenda van WHO e.d. Als je meer wilt lezen hierover zoek op Bitchute naar Ice age Farmer.

  Dan kom je meer te weten buiten geld, maar zij hebben ook de voedsel sector in handen en wat zij daarmee willen doen.

 29. Janna schreef:
  12/05/2021 om 3:28 pm
  Helaas volgt de PKN kerk de satan. De paus is de grootste wereldleider en ze willen maar wat graag 1 wereldkerk worden. En het vaccin is een uitkomst. Als ik video’s laat zien van wat er in die gifspuit zit onder andere geaborteerde foetussen dat is in hun ogen allemaal flauwekul en achterhaald. Dat was vroeger misschien zo maar nu niet meer. Deze uitspraken aldus de dominee van de PKN kerk. Gelukkig heb ik mij vorig jaar uitgeschreven in deze kerk. Hier ga ik niet aan meewerken. Er wordt tegenwoordig geprikt in de PKN kerk. En het eigenaardige is dat veel “kerk” mensen mij vragen. “Ben jij al geprikt?” In plaats van dat ze vragen: “Neem jij het vaccin ook?” Nee nota bene op de trouwdag van mijn zoon stond ik voor het gemeentehuis te wachten op het bruidspaar waagde het nog iemand mij te vragen of ik al geprikt was. Stond ik daar voor een priklocatie of zo? Dan denk ik bij mezelf aan de vrienden van Daniel. Zij zeiden tegen de koning: wij vinden het niet nodig oh koning om enige uitleg te geven. Zij hadden gelijk. Wat je ook zegt tegen mensen die het niet willen zien het maakt niet uit ze geloven je toch niet.

 30. Peter 8.22 uur.
  Bij de volgende oorlog, de oorlog die de profeet Zacharia beschrijft, als Jezus terug komt op de Olijfberg, dan zal de gemeente Hem tegemoed gaan in de lucht.
  Samen met alle mensen die in Christus gestorven zijn in de loop der eeuwen.

  Deze laatste groep mensen daar zullen de graven voor opengaan, en zullen de doden opstaan en een opstandings lichaam ontvangen, en degenen die dan nog in leven zijn zullen in een punt des tijd veranderd worden en ook dat “ eeuwigheids lichaam ontvangen”
  Net als Jezus die had ook na zijn opstanding een opstandings lichaam.
  Hij was het wel zelf, hij leefde zijn wonden waren zichtbaar hij at vis en brood maar hij was zomaar aanwezig in een afgesloten kamer. Hij was het wel zelf maar toch anders…..
  Dat is het opstandings lichaam.
  Z’ on lichaam zullen de gelovigen ook ontvangen. Je eigen lichaam terug krijgen en herkenbaar zijn, net als Jezus 1Joh 2:3 schrijft hierover ( tekst uit het hoofd ) het gaat erom dat als Hij zal geopenbaard zal zijn “ wij Hem gelijk zullen worden “
  Dus als Jezus terug komt zullen we gelijk aan Hem zijn.
  Daar zullen de gelovigen mee op de aarde zijn ten tijde van het duizend jarig rijk!
  En als priester en koningen regeren.
  Prachtig zal dat zijjn.
  Geen oorlog meer want de wapens worden omgesmeed tot ploegscharen, de kinderen zullen spelen bij het hol van de adder. Enz. Enz dit profiteert Jesaja…
  Dan zullen de volkeren jaarlijks opgaan naar Jeruzalem om daar het loofhuttenfeest te vieren en er zal een vette maaltijd voor hen worden aangericht, en als ze niet komen zullen ze geen regen hebben…

  Dat is de eerste opstanding de tweede opstanding komt na het duizendjarig rijk.
  Deze mensen die dan opstaan zullen uit de boeken geoordeeld worden.
  Ik heb vanavond al veel geschreven nu stop ik
  Ik wens je God Shalom
  Anna

 31. Een goed artikel wat naar mijn gevoel duidelijk weergeeft hoe “ Schwab en zijn kliek “ zonder het te weten Bijbels Profetisch bezig is.
  Het artikel geeft duidelijk weer hoe “ de technologie “ alles wat de mensheid fabriceert, ( chips quantum computers) op dit moment samenvalt/ combineert met wat de Bijbel ons leert/ zegt / profiteert.

  Wij leven in een heel bijzondere tijd, want alle eeuwen voor ons ging het in de kerk over persoonlijk geloof in Jezus, en versta mij goed : Dit is nog steeds het belangrijkste in ieder mens zijn of haar leven, maar in het verleden waren de Bijbelse profetieën en in het bijzonder het boek de Openbaringen aan Johannes, een moeilijk , vreemd en min of meer een “ ver van ons bed “ verhaal, maar nu lijken we er midden in te zitten.

  Schwab geeft ons nog 5 jaar totdat we allen gechipt zullen zijn, en in die tussen tijd worden we nu al volop “ geprikt” met het op termijn ( mogelijk ziekmakende of zelfs dodelijke ) mRNA vaccin.

  Het lijkt erop dat eerste de doelstelling van Gates : de wereld bevolking reduceren naar 5 miljard mensen met vaccinaties…. ja dat zegt hij echt, daar is een filmpje van op YouTube.gehaald gaat worden!
  En ondertussen worden de chips ontwikkeld en geproduceerd, om de dan gereduceerde wereld bevolking totaal afhankelijk te maken van de artificiele intelligentie. ( de zogenoemde AI computers en techniek die nu nog onvoldoende ontwikkeld zijn. Maar waar hard aan gewerkt wordt. )
  In China is men al met soldaten met deze technieken aan het experimenteren. Chip in het hoofd en aan gestuurd door een computer…. je moet er toch niet aan denken….

  In de komende 5 jaar ( volgens Schwabs tijd ladder ) zal er wereldwijd grote onrust en onzekerheid ontstaan.
  Ook dat zie je voor je ogen gebeuren.
  Mogelijk oorlogen, kijkend naar Frankrijk waar gepensioneerde leger officiëren een burger oorlog voorspellen….
  en wat te denken van ons Europessche bankwezen.
  Wat te doen als dat in elkaar stort.
  U zegt een doemscenario ja u heeft gelijk maar dat zegt de Bijbel ons.
  Mensen zullen totaal onthand worden Regeringen zullen de bevolking niet meer in de hand kunnen houden.
  Voedsel productie zal stil vallen hongersnoden.
  Enz enz enz Kijk eens naar het nieuws vandaag… hoeveel, onrust ook in ons land.
  Volken zullen tegen volken opstaan.
  Wat dacht je van black liever matters, ook in Nederland!
  Johannes verteld ons over de totale chaos.

  Persoonlijk denk ik aan het volgende scenario, en dat mag je helemaal met mij oneens zijn, maar ik ben al jaren bezig met Gods leiding in deze wereld te bestuderen en als je verbanden ziet en legt dan zou het zomaar kunnen…. nogmaals de Heere regeert de wereld maar kijk om je heen…..
  In de komende chaos zoekt de mensheid een “ zondebok” dit is een bekend fenomeen.
  Deze zondebok zal in de eindtijd het land en het volk Israël zijn.
  De profeet Ezechiël profiteert in de hoofdstukken 38 en 39 over de grote oorlog die nog gevoerd moet gaan worden 38:6 zegt en vele volken met u… dus het zijn niet alleen de genoemde volkeren maar vele volken met u een totale roofoorlog, zal dit worden… Jalouzie van de volkeren ?
  De tijd zal het ons leren…. Er wordt een zondebok gezocht en in dit geweld zal w.s. ook atoom kracht worden gebruikt. Lees Zach 14:12. Wonderlijk hoe Zacharia de gevolgen va een atoombom beschrijft.

  Te midden van de totale chaos en ontwrichting in de hele wereld en de Ezechiël oorlog in het midden oosten wordt de roep om één wereldheerser en sterk leider groter en groter, en uiteindelijk zal er een “ leider “ gevonden worden ( opstaan uit de volkeren Daniël) en deze man zal orde in de chaos brengen en de chaos herstellen.
  Het zal en vriendelijke aimabele man zijn die alom ontzag afdwingt en die heel veel aanhang zal hebben.
  Misschien is het wel juist deze man die de Joden na de Ezechiël oorlog zal toestaan om het “ huis van God “ de derde tempel te gaan herbouwen.
  Hij zal in het begin in ieder geval Niet herkend worden als de antichrist.
  Ondertussen zal de hele mensheid hem volgen en zijn orders waaronder het chippen van mensen ( we zijn immers al gewend aan herhaal vaccinaties ) en het aansluiten op de kwantum computers onverwijld doorgaan.
  Er komt een periode dat de mensheid deze charismatische man zullen vereren ook de Joden zullen dat in de eerste 3,5 jaar doen.
  Er zal één wereld religie zijn ( de hoer zal met hem samenspannen ) en hij zal grote successen boeken.
  Velen incl. de Joden en de Christenen zullen hem NIET herkennen en hem volgen.

  En dan komt ik bij het Xander artikel. Wat ik ook zie is dat vele christenen , kerkmensen niets in de gaten hebben, geen idee heben over de tijd waarin wij leven.
  Totaal niet zien dat Jezus ons waarschuwt voor besmettelijke ziekten, niet zien wat genetische veranderingen zijn, niet bemerken hoe we afglijden naar een totalitaire regering, ( nog niet wereldwijd op dit moment maar dat is maar een kleine stap ) niet zien dat het langzamerhand een onbestuurbare chaos wordt, niet zien dat we straks geen geld meer zullen hebben, niet zien dat straks onze “ vrijheid van Godsdienst “ en meningsuiting wordt afgepakt door allerlei externe factoren.
  Voorbeeld ; Vaccinatie paspoorten discriminatie!
  Dat heel veel christenen verblind zijn voor dit alles : en dat klopt want Jezus zei: Het zal zijn Als in de degen van Noach… en dan staat er direct na.. en zij bemerkten het niet.
  Dus ook wij Christenen zullen het niet bemerken…. als God zelf onze ogen er niet voor opent.

  Dus ook Christenen met de bijbel in de hand bemerken het niet.
  Je hoeft het niet met mij eens te zijn maar dit is wel iets om over na te denken.
  Dat Christenen het niet opmerken heeft ook te maken met het feit dat zij helemaal het Joodse volk vergeten.
  Want de Bijbel is toch een volledig Joods boek, het is geschreven VOOR Joden het is geschreven DOOR Joden en de bijbel handelt OVER Joden.
  Volgens veel Christenen heeft dat volk afgedaan en heeft niets meer met de Bijbel te maken dat is het oude testament.
  Maar zo denkt God niet…. God heeft Zijn volk niet verstoten.
  Volstrekt niet.
  God heeft Zijn volk, zijn oogappel, zijn eigen door Hem zelf als een wonder bij Abraham en Sara, geschapen volk, verblind voor het Evangelie om onzentwil, maar als de volheid der Heidenen daar is zal Hij zich weer over zijn volk gaan ontfermen. En dat zien we nu na 73 jaar.
  Net zoals bij Noach de ark een teken was van oordeel en grote verandering in de wereld, ( de zondvloed ) zo is de stichting van de staat Israël in 1948 een teken voor de mensheid dat God aan de wereld geeft om te laten zien, “ ik heb mijn heilige arm ontbloot “ en ga mezelf nu over hen ontfermen.
  Dat is de kerk, en dat zijn vele christenen vergeten….

  Na 3,5 jaar zal de voornoemde charismatische man zichzelf ontpoppen tot een tiran.
  Hij zal plaatsnemen op de troon van God in de Joodse tempel, de troon van God zegt de Bijbel ons en hij zal zeggen dat hij God is. ( dus er komt zeker een derde tempel!) zelfs nog een vierde tempel! Lees Ezechiël 40 en verder naar eens. ( ben ik mee bezig te bestuderen)
  Dan zullen de schellen bij de Joden van de ogen vallen en zullen ze zien wie ze hebben binnen gehaald.
  Niet de Messias zoals ze 3,5 jaar hebben gedacht maar de antichrist de tegenstander.. ze zullen vervolgd en gedood worden en velen zullen vluchten, men zegt naar Petra in Jordanië.
  Dan zullen ze berouw hebben en weeklagen over hun zonden…. lees Zach 12: vanaf vers 9
  Ondertussen zullen Christenen en alle andere mensen op aarde getiranniseerd worden door de antichrist en zijn aan hangers.
  Vooral zij die hem afwijzen zullen een zeer zware tijd doormaken, waarin ze niet kunnen kopen en verkopen en handelen. De Bijbel wijst ons erop om standvastig te blijven tot het einde.
  D.w.Z de antichrist NIET volgen, maar vasthouden aan het volgen van Jezus.
  Deze tijd wordt om onzentwille ingekort. Zegt de Bijbel.
  Er zal een soort inquisitie zijn zoals in de tijd van de Godsdienst oorlogen met brandstapels en de volgers van Jezus zullen de ketters zijn. Kortom de christen vervolging zal hevig zijn.

  Xander schrijft ook dat de mensheid afgesneden zal zijn van God … Ja door mensen bewerkstelligd maar God en zijn Zoon Jezus kent degenen die de zijn een zijn. Jezus bad immers in het hogepriesterlijk gebed tot Zijn Vader of Hij hen bewaren wil voor de boze. D.w.z. Dat Jezus vraagt of Zijn Vader ons wil beschermen in deze moeilijk verdrukkings tijd. Als Wij hem trouw blijven Zal Hij ons vasthouden ! Dat beloofd Jezus❗️

  Xander noemt ook “ voorgelogen “ dat dit geen excuus is… dat ben ik helemaal met hem eens . We worden immers in de Bijbel gewaarschuwd voor valse proferten en leraren, volg hen niet.
  Lees zelf de Bijbel laat dat je gids zijn bid om de opening van je ogen door de Heilige Geest.
  Ieder mens ook kerkmensen hebben hun eigen verantwoordelijkheid.
  Wat je voorganger ook zegt.

  Gezien de huidige situatie in Israël is de planning van Schwab misschien niet eens z’on grote fabel!
  5 jaar nodig voor de ontwikkeling van de chips en bijbehorende computers, en de “ mogelijke oorlogen “ in het midden oosten…. en dan uiteindelijk de entree van de antichrist. ???? We weten het niet. Jezus zegt dat het ons ook niet toekomt de tijd te weten. We blijven het nieuw met de Bijbel in de hand volgen en we moeten voorzichtig zijn…. met invullen… dat zeg ik ook over wat ik hier schrijf…. dit zou kunnen…. let op.
  Maar De Grote Religieuze oorlog staat weer in de kijker en JERUZALEM zal de plaats van handelen zijn.

  Dit is uit de losse pols geschreven, in het verleden ben ik hier veel mee bezig geweest, en nog, je kunt erover denken zo je wilt.
  Geloof mij niet maar zoek het zelf op in Gods Woord.
  Dat houdt stand in eeuwigheid en zal geen duimbreed wijken!
  Jezus komt terug naar deze wereld, in Jeruzalem op de Olijfberg.
  Tijdens de daarop de volgende oorlog….beschreven in Zacharia.

  Maar dat is een ander onderwerp eerst zal dit er Ongeveer aan vooraf gaan.
  Hou koers op Jezus zijn middelaars werk dat is onze enige troost in leven en in sterven.
  Shalom allemaal Bid voor Israël. Zeker nu, ze het zo moeilijk hebben onthoudt ze zijn om onzentwille verblind voor het Evangelie maar ook zij hebben het zoenbloed van Jezus nodig. God zorgt voor hen, ze zijn Zijn oogappel.
  Shalom
  Anna

 32. Peter, u schrijft over de opname… Ik heb bij mijn Engelse nieuwsbrief: Stop World Control van David Sorensen, gelezen dat dit niet klopt. Het zou een kerkelijke doctrine zijn, en verkeerd vertaald zijn…Nu moet ik zeggen dat ik me er ook niets bij kon voorstellen…
  David Sorensen doet goed werk. Hij vraagt nog om donaties i.v.m. het feit dat hij een glossy (luxe tijdschrift) wil maken (dit is ook zijn vakgebied) over dit wereldgebeuren, daar heel veel mensen nog niet wakker zijn…en dit heel hard nodig is, daar zij dit alles uiteindelijk in stand houden…

 33. Het evangelie is in alle uithoeken verkondigd en gehoord…!! de tempel in Jerusalem op dit moment gebouwd word.. Het geld al bijna weg gedigitaliseerd is ..denk aan de Crypto munt digitale valuta’s, Corrona Covid 19 .. nu een zesmaal besmettelijker in arm delen van de wereld nu gevonden zijn.. om de mensheid in te dunnen… en zo alles erop lijkt de wederkomst van Jezus Christus ieder moment zal gaan gebeuren.

 34. Ik had een droom ca. 3 jaar geleden waarin ik met ongelooflijk gerust gemoed in een bepaalde plek afwachtte …Ik had wél mijn gezin voor altijd verlaten …Ik heb in die droom niet gezien of dat tijdens de Caronacrisis gebeurde, maar wie weet ?

  Toekomstdroom ? Wie weet ?

 35. @ Hans J: ja dat kan ik wel…maar ik vermoed dat je opmerking niet zo bedoelt is!
  En wil je eigenlijk zeggen : waarom doet God er dan niets aan?

  Ofwel: God zijn schuld…..Dat zij Adam ook in Genesis 1 : de vrouw die Gij mij gegeven hebt…
  Dit heet het afschuifprincipe en wordt alom gepraktiseerd.
  De HERE Jezus schoof niet af naar de volgende en de vorige, maar ging onschuldig voor de schuldigen, naar het kruis, zonder af te schuiven……” Ponder that!!”

 36. Ik zal ten allen tijde een microchip of merkteken in mijn lichaam weigeren.

  Gelukkig heb ik al een plek uitgekozen waar de NWO-Gestapo me niet zal kunnen vinden.

 37. Heeft u nooit van de opname der gemeente gehoord, dit staat in diverse bijbelboeken. Thes 4 vers 13-18

  De komst des Heren

 38. Quote Tukker: De 1 ste prik , is in mijn bescheiden mening, al een brug te ver.
  Dus mensen, doe het a.u.b. niet !!

  Als het eenmaal in je bloedbaan zit, krijg je het er ook niet meer uit. Er zijn mensen (zonder verstand) die denken dat ‘het’ weer verdwijnt via de ontlasting. FOUT!!

  De zielen worden eruit getrokken door de prik. Niets menselijks meer.

 39. Albert Einstein zei het al;

  Niets is zo oneindig als de domheid van de mens en het universum, hoewel ik het van de tweede niet zeker weet !

 40. Ja, is heftig allemaal.
  Zeven zegels: En er ontstaan grote oorlogen rondom tigris en eufraat. Wat zien we nu gebeuren in het midden oosten?
  Volgens de zeven zegels loopt alles af met vuurballen uit de lucht. In mijn theorie zijn dat satellieten. Iedereen stopt met vechten en rent naar huis/familie. Niemand is de baas meer en niemand weet van wie de losgebroken schapen zijn.
  En er zal drie dagen donker zijn. Hoe dan? Blokkeren van de zon, ook Bill Gates had er al over. Via satellieten. Missie India onlangs?
  En toch blijf ik het vreemd vinden, dat men toen al wist wat er nu gaat gebeuren. En de grote vraag bij mij blijft: Waarom? De echte reden dus: is het opruimen mens, of zit er een grote natuurramp aan te komen of beide?

 41. De strafgerichten van God, i.c de grote verdrukking, die beginnen vanaf hoofdstuk 4 van Openbaring zijn bedoeld voor onrechtvaardige en zondige mensen en niet voor rechvaardige gelovigen. Net als bij Noach en de zijnen en bij Lot en de zijnen zullen de rechtvaardigen op tijd weggeleid worden uit deze wereld voordat de strafgerichten losbarsten over deze aarde.

 42. Tja, we vonden het al zo vreemd dat er in no time Covid-19 vaccins op de markt waren.
  Binnen een jaar al op de markt gesmeten.

  Het was net alsof het “al klaar lag”.

  We worden op een onvoorstelbare manier belazerd!

 43. Polleke, 2.56 pm 12 5

  Goede/terechte opmerking, ook ik heb ook nog steeds hoop dat er nog kans is op een kentering, er zijn vele situaties gaande die daarop wijzen.
  Maar een ding wil ik nog zeggen de Bijbel spreekt in 2 Thess, ik geloof hfd 4 over de grote misleiding, dat is datgene wat ik hiervoor schreef ( Tukker, 3.26 pm 12- 5 )
  Dat is de grote misleiding door de vaccinatie v/ Here God af raken .

 44. Schwab en andere globalisten als Rutte en Merkel zijn gewoon criminelen.
  Dankzij Trump zitten ze nu in tijdnood met hun Agenda 21. Steeds meer mensen worden gelukkig wakker. Helaas gaat het langzaam, als je ziet hoeveel schapen zich vrijwillig laten behandelen met een levensgevaarlijke gentherapie. Maar het feit dat de MSM maar blijven roepen dat het goed met de vaccinatie gaat, des te duidelijker wordt het dat mensen die troep niet willen.

 45. Goed artikel,
  En we zijn al zo veel vrijheid kwijt geraakt en als dit artikel klopt zal dit nog verergeren helaas.
  Dan komt de vraag bij mij op na onze vrijheid al verloren te zijn word het dan voor velen van ons dat we tevens moeten zien te overleven?
  We zijn niet alleen nutteloze eters geworden tevens ongewenst geboren burgers die opgeruimd gaan worden.
  De plannen zijn al klaar en het begin van ons einde ook al gemaakt met deze pandemie die anderen bakken vol met geld oplevert?
  Ik hoorde gisteren bij OP1 dat Pfizer nu 2 miljard heeft geinvesteerd en verwacht daar 45 miljard van te maken?
  Als dat big pharma haar ware gezicht en plan (complot)is zijn we totaal overgeleverd aan het kwaad in mensen gedaante.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Big_Pharma-complottheorie
  En de weerleging is niet op orde er is nu al (onderdrukte)informatie die het complot bewijst maar met de term “viruswappie” en erger bestreden word om de meerderheid te verblinden met angst.
  En de sociale on democratische platforms censureren alles wat niet in het plaatje past en verwijdert gewoon alle belangrijke informatie.
  Vroeger was er de boek verbranding nu gewoon op delete drukken en weg is de vervelende info en als we het opgeslagen hebben kunnen we het toch niet meer openbaren.
  En dan zijn we ook nog als burgers zo tegen elkaar opgestookt dat ook dit in hun voordeel gaat werken.
  Het is triest dat er mensen in de commentaren reageren dat ze liever dood willen zijn we moeten vechten voor de nieuwe generatie dat is onze taak niet opgeven.

 46. @ Angel: 4:51 pm. Gefeliciteerd Angel. Ook ik heb met alle gevestigde kerken gebroken, het zijn volgers van de valse religie geworden, naar mijn mening.

 47. Volledig eens met het artikel. Op naar het rijk van het Beest vlgs. Openbaring 13, en Schwab is een lakei van de Satan, dat is wel duidelijk.

 48. Janna, helemaal eens met jou! Toevallig heb ik me vandaag uitgeschreven van mijn kerk. Heb hun een uitgebreide nadere toelichting gegeven waarom…Ze lopen braaf achter de overheid aan en zijn vervolgens blind voor alles!

 49. @Rodu. U Schreef, Ik ben atheïst en snap alle commotie niet. God kan toch ingrijpen en alles weer goed maken?? Zoveel drama op deze planeet en merk niets van zijn aanwezigheid.
  Kan iemand mij dat uitleggen?””

  U kijkt in kleur, hoort in stereo, u heeft brains, en u begrijpt niet dat er een God is die een prachtige wereld schiep met mensen, dieren en een Paradijs? Details Genesis 1 t/m 3.

  Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe het kan dat een zwarte koe, die groen gras eet, toch heerlijke romige melk levert iedere dag weer? Als u wilt verder praten op het geloofsforum, kan interessant worden.

  @Twanneman, u schreef: Ik geniet nog wanneer ik kan, biertje, sigaretje en ik eet wat ik wil, mijn tijd zal wel komen.

  Als u verder wilt nadenken/schrijven dan kan dat op het Geloofsforum. Shalom. Ramshoorn.

 50. Rodu op 2.11 pm

  We leven in de eindtijd God gaat zeker op korte termijn ingrijpen in deze wereld
  Dan zullen de ongelovigen zeker weten dat Hij er is !
  Dus bekeer je nu het nog kan

 51. Aan ieder die dit kan begrijpen: Vergeet nimmer dat wij de laatsten op aarde kunnen zijn;.;. Een wetenschap die wij enkel aan een andere beschaving kunnen doorgeven

 52. @Rodu,

  Jij hoeft God ook niet te snappen, want je bent atheïst zeg je. Dus God kan sowieso in jouw gedachtegang helemaal niet ingrijpen omdat hij niet bestaat. Jij merkt niets van zijn aanwezigheid? Je bent toch atheïst? Als ik nu dus wederom je gedachtegang probeer te volgen, dan is ook dit volstrekt onmogelijk? Al die drama op aarde is puur toeval, zoals alles als puur toeval en uit het niets is ontstaan.

  Ik geeft het je te doen hoor, om tegenwoordig atheïst te zijn. Je loopt de hele dag tegen allerlei mensen, dieren, bomen, bloemen, planten aan en je moet telkens jezelf wijsmaken dat al deze prachtige wonderen der natuur niet geschapen zijn, maar uit het niets zijn ontstaan.
  Ik wens je veel succes Rodu!

 53. @Rodu ‘Ik ben atheïst en snap alle commotie niet. God kan toch ingrijpen en alles weer goed maken?? Zoveel drama op deze planeet en merk niets van zijn aanwezigheid. Kan iemand mij dat uitleggen?’

  God gaat ook ingrijpen en Hij maakt alles goed. Hij is iedere dag met ons bezig. In Zijn woord (de Bijbel) staat beschreven welke plannen God heeft met de aarde en met de mensen die Hij geschapen heeft. Dat God bestaat kun je zien aan alle goede en mooie dingen die er iedere dag gebeuren. Zou God zich niet meer met ons bemoeien dan zou de aarde er echt heel anders uit zien. Het overgrote deel van de mensen en de natuur is goed (of van goede wil). Helaas is er nu ook nog verdriet, zonde en dood. Daar zal straks een einde aan komen, dan zal er geen dood, zonde en verdriet meer zijn.

  Als je God toelaat in je leven dan durf ik met zekerheid te zeggen dat je Zijn aanwezigheid ook gaat zien en ervaren.

 54. rusland stelde de vs toch een ultimatum volgens deze site, binnen 6 dagen weg uit de oekraine
  of wij vallen aan, wel nu die 6 dagen zijn allang om, en zoals altijd gebeurde er natuurlijk weer helemaal niets, laat staan een derde wereld oorlog, ha ha ha,

 55. Kijk de heer Schwab kan dit allemaal wel willen, er is toch echter de Ene die het laatste woord heeft, en wel de Schepper van Hemel en Aarde, de programmeur van ons dna… Wat een arrogantie van die Schwab!

 56. De mensheid heeft nooit willen luisteren ze zijn hebberig waanzin en Hoogmoed hebzucht ze moeten alles hebben er kan niets gemaakt worden of ze staan al in de rij om het te kopen wat een zieke wereld leven wij de mens wikt maar God beschikt

 57. Xander, dank je.
  Inderdaad ook binnen de kerk waar ik lid van ben, geen woord over wat er momenteel speelt in de wereld of waar we naar toe gaan. De overheidsmaatregelen worden braaf opgevolgd tot nu toe. De mensen om me heen, familie opgegroeid met dezelfde waarheden als ik, ze zien het niet of willen het niet zien. Ze zijn ondertussen volledig gevaccineerd. Als ik jullie informatie (en van andere websites) niet zou lezen dan zou ik denken dat ikzelf het spoor volledig bijster was.
  Dus mijn dank!

 58. Ik heb Genesis 6 bekeken : sex tussen “Zonen Gods ” en “gewone menselijke ” vrouwen , wat hier gebeurt is genetische modificatie en dat gebeurt nu opnieuw ( zonen Gods waren w.s gevallen engelen )
  Dus de Here God zal de mensheid opnieuw moeten oordelen ( zoals Hij bij de Zondvloed gedaan heeft ) en , laat ik het pos. zeggen de wereld/aarde herscheppen
  Iemand die gevaccineerd is begeeft zich dus op een LEVENSGEVAARLIJKE WEG , wees gewaarschuwd !!
  Ik ben bang dat zo’n iemand van de weg van de Here God afraakt of al gelijk af is.
  De 1 ste prik , is in mijn bescheiden mening, al een brug te ver.
  Dus mensen, doe het a.u.b. niet !!

 59. Dit gaat absoluut niet goed. De duivels zijn veels te ver doorgeschoten in hun zieke hoofd. Dit gaan de mensen nooit en te nimmer accepteren. Zoals marco borsato ooit eens zong ‘de meeste dromen zijn bedrog’ , zo zal die duivelse klaus schwein/schwab van een koude kermis thuiskomen……

 60. @Twanneman.
  Je zou kunnen zeggen dat de nutteloze idioten zich staan te verdringen om opgeruimd te worden. Er wordt zelfs gesjoemeld en aan vriendjespolitiek gedaan om vooraan in de rij te kunnen staan om deze spuit te ‘mogen’ ontvangen.
  Laat ze maar doen want tegen domheid staan zelfs de goden machteloos.
  Websites, zoals Xandernieuws, zijn als roependen in de woestijn die, net zoals Noë, tevergeefs waarschuwen voor de komende vloed.
  De waarschuwingen werden toen in de wind geslagen en het zal nu niet anders zijn.

 61. Schwab kan zoveel met stelligheid zeggen … Laat hem dat maar eerst voor elkaar zien te krijgen.

  Steeds meer mensen (wereldwijd) zijn en worden wakker. De vaccinatiebereidheid neemt af, de protestmarsen toe. En ondertussen worden de covidmaatregelen in veel landen – net als bij ons – draconischer en de dwang richting vaccinatiepaspoort steeds doorzichtiger. Een teken, dat het niet helemaal gaat zoals ze gepland hadden.

  Schwab & Co zijn in rap tempo hun hand aan het overspelen. Ze hadden met àlles rekening gehouden, behalve met zoveel wakkere mensen en verzet uit alle hoeken van de samenleving. En tot overmaat van ramp heeft dat verzet ook nog in rap tempo de krachten gebundeld. Iets dat de MSM overigens niet zullen laten zien.

  Zoals altijd met megalomane figuren, lijden ook Schwab en de zijnen aan volstrekte zelfoverschatting en wanen ze zich onaantastbaar. Terwijl ze dat duidelijk niet zijn.

 62. Rodu schreef:
  12/05/2021 om 2:11 pm
  Ik ben atheïst en snap alle commotie niet. God kan toch ingrijpen en alles weer goed maken?? Zoveel drama op deze planeet en merk niets van zijn aanwezigheid. Kan iemand mij dat uitleggen?
  Johannes 3:16
  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe.

 63. @ Rodu : Je schrijft zelf dat je atheïst bent, Je gelooft dus niet in het wezen van God, als iets niet bestaat, hoe kan dat wezen dan ingrijpen?? Dus je bent atheïst en je kan niet begrijpen dat God niet ingrijpt? Ik begrijp je volkomen niet ? Shalom

 64. Soms wens ik dat ik nu al eeuwig dood was, wat is er toch van de mensheid terecht gekomen om dit te doen.

 65. Goed artikel, want nu heeft de Vlaamse minister van gezondheid laten doorschemeren dat we in het late najaar opnieuw één prikje zullen moeten krijgen, dus volgens mij gaat dit een jaarlijks fenomeen worden. Zo zullen de mensen die naar Mars gaan reizen en pas op dit is geen sciencefiction meer, niet meer naar de aarde terug kunnen, ze zullen groenten moeten kweken en als mest zullen ze moeten gebruik maken van hun eigen urine en ontlasting, ook zullen ze chips ingeplant krijgen en zo zal de mens een cybermens worden, half mens half robot, een sprookje denkt U, neen hoor de koele werkelijkheid. Of God zou er een stokje moeten voor steken, zou hij dat doen denkt je?

 66. Ik ben atheïst en snap alle commotie niet. God kan toch ingrijpen en alles weer goed maken?? Zoveel drama op deze planeet en merk niets van zijn aanwezigheid. Kan iemand mij dat uitleggen?

 67. Ze doen maar, het is toch niet meer te stoppen dankzij onze waardeloze medemensen, kijk naar het stemgedrag, kijk hoe ze allemaal naar de gifstraat rennen, kijk hoe ze allemaal met een stok in hun neus zitten, kijk hoe snel die idioten naar de reisbureaus rennen, en ga zo maar door, de mensheid is nog te stom om hun eigen kont af te vegen.
  Ik geniet nog wanneer ik kan, biertje, sigaretje en ik eet wat ik wil, mijn tijd zal wel komen.

Comments are closed.