Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken

—————————————————————————————————————————————–

‘Ons vaccin (met micro/nanochip) werkt tegen alle varianten en ook tegen alle toekomstige killer virussen’

—————————————————————————————————————————————–

Het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) van het Pentagon werkt aan een corona vaccin dat geschikt is voor alle bestaande en toekomstige varianten, en dat constant zal worden gemonitord door een geïmplanteerde microchip. Oud-kolonel Matt Hepburn, infectieziekten specialist bij DARPA, gaf op het Amerikaanse 60 Minutes een demonstratie van de technologie.

Hepburn liet een sample van een groenachtige gel zien, waar de (nano)chip inzit. De gel wordt vlak onder je huid in je lichaam gespoten (en kan door de toevoeging van het Luciferase enzym van buitenaf met een scanner zichtbaar worden gemaakt). De chip controleert de reacties en processen in je lichaam, en ‘ziet’ o.a. of je een virus infectie ontwikkelt. De informatie kan vervolgens eenvoudig van buitenaf worden uitgelezen, zelfs met een gewone smartphone.

Deze nieuwe technologie hebben we vorig jaar vaak en uitgebreid besproken op deze site (zie o.a.  ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem) (3 september)).

DARPA heeft ook een filter ontwikkeld om het virus met behulp van een dialyse apparaat uit je bloed weg te halen. Dit zou al bij 300 patiënten zijn gedaan.

‘Alomvattend vaccin beschermd ook tegen toekomstige killer virussen’

Pentagon wetenschapper dr. Kayyon Modjarrad bevestigde dat het Pentagon een alomvattend vaccin voor alle Covid varianten ontwikkelt. ‘Dat is geen science fiction, maar een wetenschappelijk feit. We hebben nu de middelen en de technologie om dit allemaal te doen.’ Het doel is om mensen te vaccineren tegen potentiële dodelijke virussen die nog niet eens bekend zijn. ‘We zullen beschermd zijn tegen killer virussen die we nog niet hebben gezien of zelfs maar kunnen indenken.’

Minimaal één derde, maar volgens andere bronnen ongeveer de helft van alle Amerikaanse militairen weigert een corona vaccin te laten inspuiten. Media en officials beginnen deze ‘vaccin twijfelaars’, die zouden zijn beïnvloed door ‘complottheorieën op het internet’, als een ‘bedreiging voor de nationale veiligheid’ neer te zetten.

Tot slot wijzen we even kort op de talloze artikelen die we over dit onderwerp hebben geschreven (zie hyperlinks onderaan). Al in 2009 schreven we (op het enkele jaren geleden opgeheven punt.nl blogsysteem) dat vaccins in de toekomst zouden kunnen worden gebruikt om het in de Bijbel voorzegde, in je arm geprikte ’teken van het Beest’ in te voeren, dat zal worden gekoppeld aan een wereldwijd volledig digitaal betalingssysteem. Sinds 2020 is het er verdacht veel op gaan lijken dat de reeds lang geplande oprichting van dit systeem nu in uitvoering is gegaan.

 

Xander

(1) Technocracy News via Summit News


Zie ook o.a.:

15-04: Fascisme teruggekeerd: Gehandicapte kinderen Californië worden gedwongen gevaccineerd
08-04: Europees Mensenrechten Hof oordeelt dat verplichte vaccinaties legaal zijn
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
21-02: No jab, no job: Britse bedrijven gaan werknemers verplichten zich te laten vaccineren

2020:
18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
03-09: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te ‘behandelen’ en weg te werken
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)
2009: (archief oud xandernieuws.punt.nl)
02-09: Implanteerbare microchip moet griepvirus gaan herkennen (/WHO wil wetgeving landen en individuele mensenrechten buiten werking stellen om gedwongen vaccinaties af te dwingen)
24-07: ‘WHO bereidt in het geheim gedwongen vaccinaties VS en Europa voor’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

17

 1. Hier zijn ze al langere tijd mee bezig. De chip, gecombineerd met de vaccinatie is naar mijn mening niets anders dan het merkteken van Het Beest, zoals voorspeld in Openbaringen.
  Voor dat dit voor iedereen werkelijkheid wordt, gaan ze eerst nog massaal door met hun vaccinatieprogramma. Via het zg. vaccinatiepaspoort waarvoor je natuurlijk eerst gevaccineerd moet zijn, heb je dan toegang tot diverse evenementen, theaters, sportwedstrijden, concerten, efteling, dierentuin en geleidelijk wordt dit steeds meer uitgebreid zodat je zonder dit vac.paspoort nog maar weinig mogelijkheden hebt om ergens binnen te komen.
  Dit doen ze om de mensen verder onder druk te zetten, mensen willen toch hun vrijheden weer terug, vakantie boeken etc. en om weifelaars over de streep te trekken.
  De vrijheden zullen ze overigens nooit terugkrijgen. Zo was het ook gepland.
  Ze weten ook wel dat ze desondanks niet iedereen kunnen overtuigen(van hun leugens) en dan komt er een derde (vierde?) golf, waarschijnlijk deels veroorzaakt door diegenen die reeds gevaccineerd zijn! (wegens zware aantasting van hun immuunsysteem DOOR de vaccinaties)
  Afhankelijk van wat er op dat moment verder gebeurt(of is gebeurt) in de wereld, zullen ze met de eis voor het merkteken komen. De onderhuidse chip met betaalsysteem.
  Dit merkteken(incl onzichtbare tatoeage in de rechterhand of voorhoofd),is dan voor ieder persoon op aarde vereist.
  Zonder dit kan men niet kopen of verkopen.(het contante geld bestaat dan niet meer)
  Dit was ook de bedoeling van de Great Reset (Wereld Economisch Forum (WEF)
  Meer hierover op http://www.dewegwyzer.nl

 2. Vaccineren zonder einde: Chefs van Pfizer en Moderna kondigen “opfrissing” aan

  https://ejbron.wordpress.com/2021/04/16/vaccineren-zonder-einde-chefs-van-pfizer-en-moderna-kondigen-opfrissing-aan/#more-269097

  De chef van Pfizer zegt dan een derde vaccinatie met het Pfizer/BioNTech-vaccin noodzakelijk zal zijn. Ook de chef van Moderna kondigde een “opfrisvaccinatie” voor de herfst aan. De reden zouden volgens de bazen van de ondernemingen vooral de virusmutaties zijn. Daarna dient er elke zes tot twaalf maanden gevaccineerd te worden.

  Wens kwam uit Israël

  Vorige week nog eiste de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu elke zes maanden een vaccinatie. Nu hebben de beide chefs van de farmaceutische concerns Moderna en Pfizer min of meer gelijkluidende statements tegenover CNBC afgegeven.

  De chef van de farmaceutische gigant Pfizer/BioNTech, Albert Bourla, zei letterlijk tegenover CNBC:
  “Een waarschijnlijk scenario is dat er waarschijnlijk een derde dosis nodig zal zijn ergens tussen 6 en 12 maanden en daarna, vanaf dat moment een jaarlijkse opfrisvaccinatie, maar dat alles moet nog bevestigd worden. En opnieuw zullen de virusvarianten een sleutelrol spelen.”
  Ook Stephane Bancel, de chef van Moderna, kondigde volgens CNBC een derde vaccinatiedosis voor de herfst aan. De Nationale Gezondheidsautoriteit van de VS (NIH) onderzoekt ondertussen sinds vorige maand enkele mogelijke vaccinkandidaten voor deze “vaccinopfrissing”.

 3. Ultraorthodoxe joden misdragen zich op KLM-vlucht

  Gelukkig , eindelijk dit is het beste nieuws op dit moment:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/253516782/ultraorthodoxe-joden-misdragen-zich-op-klm-vlucht

  Een groep ultraorthodoxe joden heeft zich misdragen op een KLM-vlucht van New York naar Amsterdam. Zo weigerden ze een mondkapje te dragen. Daarnaast besloten de rabbijnen desgevraagd niet plaats te nemen in hun stoelen, maar in plaats daarvan aan beide kanten van het gangpad aan een gebed te beginnen. Hierbij blokkeerden ze de nooduitgang. Op Twitter deelden medepassagiers beelden van de misdragingen van de mannen.

  KLM heeft nog niet laten weten of er straffen zijn uitgedeeld.

 4. 🤣🤣🤣🤣
  Wat een schitterende reacties…aliens, het beest, UFO’s, Pentagon, 666, Bill Gates, genocide!
  Volgend jaar is alles weer als normaal… let maar op!

 5. ze falen al met astra zenica en jansen vaccins, en nu beweren ze dat er een chip is die beschermt om alle zogenaamde killer virussen in te dammen? en nog bedacht en gemaakt door pentagon? yeah sure..

 6. Blijft toch een onderdeel van een volledig controlesysteem. Een absolute controle door een groep die er voor zorgt niet controleerbaar te zijn.
  Alleen een probleem: Controle waarop? Waarschijnlijk niet op dat wat ze aangeven.

 7. Is dit reeds het vermomde MERKTEKEN van het Bijbels beest ????

  Dàn komt Christus zeer weldra terug !!! Joepie !!!!

 8. Er is ook nog iets wat een oerinstinct inhoud, dus de alarmbellen van je eigen lichaam laat je niet misleiden in deze waanzin waar de beschaving de dupe van is. Blind zijn de genen die het niet willen zien en bid voor hun.

 9. ” De chip controleert de reacties en processen in je lichaam, en ‘ziet’ o.a. of je een virus infectie ontwikkelt.”

  Ik heb laatst ook zo iets ontdekt dat precies hetzelfde doet: mijn immuunsysteem!

 10. Wat nu? Men wil door de elite gedachte, althans wat de menigte voorgekauwd word op alternatieve media, genocide
  uitvoeren op de bevolking, maar ze tegelijkertijd redden willen door een hightech spul in je lijf spuiten, dat virus infecties gaat voorkomen?
  Hoe krom is dat? wat is nog geloofwaardig? Men kan veel aan misleiding doen, op beide kanten van strijders. Die vrouw zeker in het begin, en later ook die anderen lieten te weinig weerstand zien, die ze best konden hebben. Die vrouw aan het begin staat maar wat te jammeren, maar opvallend haast geen verweer, je ziet het aan het vasthouden. Ik heb mijn bedenkingen. En van uit de USA toveren ze sowieso van alles.

 11. Zouden de regeringen samenwerken met aliens en UFO’s waarvan ze deze technologie hebben ontvangen om op ons mensen te gebruiken en zo ons dna te veranderen?

 12. Wat ik in mijn comentaar bij het vorige artikel al schetste, vergeet niet dat Moderna samenwerkt met Astrazenka en Darpa waarmee Bill Gates nauwe banden onderhoud met alle partijen. Het is dus 1 pot nat en juist deze 1 pot nat blijft nu na een jaar en 100 plus vaccin aanbieders over als het neusje van de zalm die ons voor de rest van ons leven genetisch zal gaan updaten naar de maatstaven van ….!

 13. Jawel, maar ik heb liever deze chip dan de nanochip. Die kan je nooit meer verwijderen tenzij je bill gates heet. Daarnaast past deze geen dna aan.
  Die chip uiteindelijk wel, maar dan een normale. Zó verslaan we de corruptie, want naast het veiliger jansen vaccin is er nu ook een normale chip
  Al blijft het wel een rare wereld.

  Stoelriemen vast. Let op medio juni, maar ook alles ernaartoe wat gaat gebeuren.

 14. Het Pentagon heeft reeds een onderhuidse chip ontwikkeld. En die je chemische reacties in je lichaam nakijkt een soort van sensor. Het is het begin van de mens met elektronische implantaten een soort van cybermens, half robot, half mens. Want en die plannen zijn er al, wil m’n verre planeten verkennen om er te gaan wonen, dan is de gewone mens niet geschikt voor verre ruimtereizen. Dus gaat de mens, zelf een soort mens creëren een cybermens, half machine half mensen. Dus het zogezegde implantaat tegen virussen is slechts een façade voor de verdere technische implantaten mens te gaan ontwikkelen. Voor wie dat niet geloofd, m’n is er al vele jaren in het geheim mee bezig. Shalom

Comments are closed.