WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; Critici krijgen geen toegang meer tot internet

—————————————————————————————————————————————–

De sneltrein naar het totaal uitsluiten en onderdrukken van alle oppositie tegen de volop in oprichting zijnde communistische klimaat-vaccin werelddictatuur dendert onverminderd voort. Het World Economic Forum van Klaus Schwab, met in eigen land Mark Rutte en Sigrid Kaag als trouwste fans en uitvoerders, heeft tijdens een livestream met Interpol, Cloudflare en een cybersecurity firma de volgende stap van deze geplande fake-pandemie ‘Great Reset’ agenda besproken. Cloudflare COO Michelle Zatlyn denkt 100% ‘veiligheid’ te kunnen creëren door voor iedereen een verplicht digitaal staatsburgerschap in te voeren. Alle critici met de ‘foute’ mening kunnen dan simpel van het internet worden geweerd.

‘Links wil altijd alle anderen controleren’

‘Dit is het probleem met links,’ geeft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong als commentaar. ‘Ze moeten altijd iedereen controleren om de wereld naar hun idee te maken. Er is geen enkel respect voor mensenrechten.’ Links acht zichzelf altijd moreel verheven boven de rest, wat historisch keer op keer weer leidt tot grote slachtpartijen en zelfs genocide tegen iedereen die niet met hun plannen wil meewerken.

‘Ze gaan altijd deze kant op, zoals ze al zo vaak geprobeerd hebben. Lenin negeerde cultuur en menselijkheid, en probeerde iedereen hetzelfde te maken. Hij voerde oorlog tegen de mensheid zelf. Deze mensen (van het WEF, de WHO, de Gavi alliantie, de Wereldbank, het IMF, etc.) doen precies hetzelfde. In hun ogen moeten wij allemaal worden gecontroleerd.’

Armstrong adviseert iedereen om geen zaken meer te doen met bedrijven die openlijk de WEF (Great Reset en ‘Build Back Better’) agenda steunen.

Koppeling aan Covid-pas, ID, betaalpas

Het zal de meeste lezers duidelijk zijn dat zo’n digitaal staatsburgerschap rechtstreeks aan uw Covid-paspoort, bankrekening, betaalpas en ID-bewijs zal worden gekoppeld. De gevolgen laten zich raden: mensen die straks weigeren zich te laten vaccineren en nano-chippen, dreigen op den duur (een grove schatting: zo rond 2025?) volledig van de samenleving te worden uitgesloten.

 

Xander

(1) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

06-05: Vakblad Nature publiceert oproep arts voor keiharde aanpak anti-vax ’terroristen’ door VN
27-04: Jaren ’30 op herhaling: IBM weer betrokken bij registratiesysteem ‘goede’ en ‘foute’ mensen
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: World Economic Forum kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven
10-04: World Economic Forum oefent op komende cyberaanval op Westen genadeklap te geven
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
26-02: Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
11-11: Klaus Schwab (WEF): Covid is geen grote bedreiging, maar wereld keert nooit meer terug naar normaal
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God is’
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
07-07: Grote Groene Reset begint (/ Is deze softe Sovjet Revolutie naar een nieuwe Groene Socialistische Wereld Orde het meest duivelse complot ooit?’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

76

 1. @ Oma: 11:33 am. Klopt helemaal Oma. Vorig jaar is een motie aangenomen in de 2e Slaapkamer (grapje), dat NIEMAND verplicht is, of kan worden, het vaccin te nemen. Ik dacht de motie Azarkan.

 2. Het is onmogelijk om heel veel mensen de toegang tot internet te ontzeggen. De reden is heel simpel

  Je bent verplicht via dezelfde Overheid om een hele hoop zaken te regelen via internet. Zoals de Belasting; heel veel zaken lopen via internet zoals DUO; subsidies etc. Dus dit is gewoon bluf.

 3. @emiellienne schreef
  13/05/2021 om 7:04 pm
  “@Oma: briljant! “vaccinaties kunnen niet verplicht worden”. Zo diep was ik nog niet in de “gedrochten” van de mens afgedaald! WHO kondigt véél te laat….

  Dus, wie is er verantwoordelijk? Pharma niet, degene die de spuit zet?
  …. Las ergens ook dat politici nooit verantwoordelijk kunnen worden gehouden want zij zijn niet degene die die spuit zetten. Dus, huisartsen en verpleegkundigen zijn dadelijk verantwoordelijk als het fout gaat?”

  Er wordt al niet in “gedrochten” van de mens afgedaald.
  Gedrochten zijn wanstaltige wezens, monsters, je klein/kinderen kennen die vast wel van computerspelletjes…daar kun je dus al helemaal niet in ‘afdalen’.

  En verder wat je verwarde betoog naast de kwestie betreft:
  – De gevaccineerde is de enige die verantwoordelijk is als het fout gaat door toestemming te geven om zich vrijwillig te laten inspuiten met vaccins zonder te weten wat ze ingespoten krijgen en welke gevolgen de vaccins zullen hebben voor hun gezondheid.
  – Juridisch heeft de farmaceutica reeds geweigerd om de aansprakelijkheid voor bijwerkingen van hun vaccins te nemen omdat zijzelf ook de onbekende nevenwerkingen niet kennen (vooral voor mRNA vaccins die nog nooit op de mensheid werd gebruikt) en als waarschuwing voor al wie hun product/vaccin vrijwillig wil gebruiken en dat zijn de gevaccineerden.
  Dat betekent dus volledig op eigen risico waardoor gevaccineerden bovendien de eerste proefkonijnen zijn voor deze experimentele vaccins.
  – De politiek is niet verantwoordelijk omdat zij je niet verplichten tot vaccinatie, je hoeft je helemaal niet te laten vaccineren als je dat niet wil.
  Ze proberen je wel te overtuigen/dwingen zelfs op alle mogelijke manieren maar ze verplichten vaccinatie net niet omdat zij dan de verantwoordelijkheid zouden dragen als het fout gaat.
  – En je kunt de huisartsen en verpleegkundigen ook niet verantwoordelijk stellen als het fout zou gaan want jij hebt vrijwillig toegestemd dat zij je de spuit mogen geven.

  Dus, als het fout gaat na vaccinatie, dan hebben gevaccineerden dat enkel aan zichzelf te wijten, zij hebben immers de vaccinatie vrijwillig en met hun toestemming toegestaan en zij dragen dus ook de volledige verantwoordelijkheid als het fout zou lopen.

 4. Ik raad een ieder aan om het boek het projectie mechanisme te lezen van Karen Hamaker-Zondag. Dit geeft ontzettend veel inzicht in waarom de geschiedenis zich steeds blijft herhalen namelijk; wij als mensen zijn te onbewust en pretenderen goed te zijn waardoor we ons kwaad onderdrukken en onbewust de wereld in projecteren. Dit klinkt misschien zweverig voor sommigen, maar Karen geeft talloze voorbeelden hoe het projectie mechanisme werkt in de maatschappij, de media, politiek, het gezin, de etc. Alleen door onze eigen projecties in te zien kunnen we het tij keren! Een ander is nooit de schuldige, we hebben allemaal een vinger in de pap
  Ze schrijft ook meerdere malen over het feit dat volgens de geschiedenis en mythen die wij leven, de spiritualiteit en de natuur altijd wint. Heel bemoedigend

 5. @Oma: briljant! “vaccinaties kunnen niet verplicht worden”. Zo diep was ik nog niet in de “gedrochten” van de mens afgedaald! WHO kondigt véél te laat (toen het zich kon verspreiden zoals op Event 201 al volgens computersimulatie werd voorgedaan in Davos) een pandemie af-oorlog tegen een onzichtbare vijand -“vaccins” mogen onder een oorlogswet zonder veiligheidsregels gemaakt worden (-obert Kennedy) – WHO noemt zielig de arme landen die tot dusver het slachtoffer werden van experimenten van Pharma, verbiedt Ivermectine, waar een stof in zit die voorgaande vaccinaties ongedaan maakt, en wil “heel nobel” gratis aan hun verstrekken.
  Dus, wie is er verantwoordelijk? Pharma niet, degene die de spuit zet? Wie maakt de spuiten vsn bv Pfizer/ Ene Musk? Die kale zonder gezichtsuitdrukking (asperger) die ALLES aan gezichtsherkenning in een computer wil soppen om maar emotie te kunnen herkennen?. Las ergens ook dat politici nooit verantwoordelijk kunnen worden gehouden want zij zijn niet degene die die spuit zetten. Dus, huisartsen en verpleegkundigen zijn dadelijk verantwoordelijk als het fout gaat?

 6. @nieuwsopenbaring schreef:
  11/05/2021 om 9:12 am
  Hier in Belgenland worden marktkramers verplicht om 1 vaccinatiespuit te laten zetten, zoniet mogen ze hun job niet meer uitoefenen!!!

  Waar haal jij dat???? Dat is helemaal niet waar, niemand in belgie wordt verplicht tot vaccinatie!!
  Er wordt gedreigd, geïntimideerd en er wordt een poging tot chantage gedaan met vuile insinuaties tot bangmakerij om te overtuigen zich vrijwillig te laten vaccineren maar dat is nog steeds geen wettelijke verplichting.
  En ook kan niemand verplicht worden tot vaccinatie wegens het medisch beroepsgeheim.
  Vaccinatie moet ten alle prijze vrijwillig blijven want anders kunnen ze ook niet naar de gevaccineerden wijzen als het mis loopt, bij verplichting krijgt de politiek de schuld en dat willen ze vermijden want zij weten hoe schadelijk de vaccinaties kunnen zijn.
  Vaccinatie wordt nooit verplicht want de schapen moeten vrijwillig naar de slachtbank willen lopen.
  Dus stop met zelf fake nieuws te verspreiden, enkel omdat je uit angst in de valstrik trapt en gelooft wat ze je willen wijsmaken.

 7. Beste PCP, het filmpje dat ik zag staat nu op Xandernieuws, 12-5, tot nu toe laatste item.

 8. gaat mn rug af met boter allemaal, er zijn altijd wegen te vinden. Ze hebben ieders ip adres indien gewenst. Beste is om van internet af te gaan en op traditionele manier dingen oppakken, word overigens nog steeds gedaan en benut door…

 9. Mod.: de volgende keer dat dit bericht op mijn beeldscherm verschijnt zal ik niet weglopen naar een andere site, maar eerst goed lezen, of nog beter, een schermafdruk maken (moet nog opzoeken hoe dat moet), want in de geschiedenis staat hij ook niet

 10. Beste Pier, op 10-5 6.50 uur had je het over een filmpje dat je had gezien van wat Schwab te vertellen heeft. Kun je een link naar dat filmpje plaatsen. Ik ben er erg benieuwd naar. Andere mensen vragen aan mij ook naar die link. Bij voorbaat dank.

 11. Mod. : geen idee, ik moest eerst de voorwaarden lezen alvorens verder te gaan. Toen ik deze zin las was ik meteen weg. Later verscheen dit bericht niet meer.

  Kunt u de afzender zien ? Mod.

 12. Xander ik kreeg vannacht het bericht dat als ik zou reageren mijn reactie zou worden opgeslagen, samen me IP nummer in cloud. Ben je soms nu aangesloten op glasvezelnet v
  an KPN, imternet tot binnen in huis?

  Van wie kwam dat bericht ? Mod.

 13. Ook deze scene uit een Italiaanse studio is herkenbaar. De eerlijke professor wijst onverstoorbaar op de risico’s van de injecties en op het feit dat er sprake is van een grootschalig experiment op de mensen. Dat is niet het verhaal dat de studiogasten wilden horen, en je ziet ze allemaal een beetje in paniek raken: https://www.youtube.com/watch?v=cziHaYrwjS8
  De reacties op die video lijken wel op de reacties van Xandernieuws (vertaal ze met rechtermuisklik).
  Die opzettelijk eenzijdige informatie vanuit de reguliere media, moet haast ook wel internationaal zijn afgesproken.

 14. Wat ook zo vreemd is: Die totaal overdreven inzet van ME en politie! We zien dat dus overal in de ‘westerse’ wereld. Buiten ALLE proporties wordt er opgetreden tegen gewone mensen.
  Hier een beeld uit Italië: Een enorme politiemacht op de been om de eigenaresse van een klein restaurant de toegang tot haar eigen bezit te ontzeggen: https://www.youtube.com/watch?v=ALGd32V1zdM
  Dan ga je toch vanzelf denken dat zulk buitenproportioneel optreden, ook internationaal is afgesproken.

 15. De uitleg hierboven is totaal iets anders dat wat in het filmpje op Armstrong wordt besproken en wat het WEF op haar eigen website heeft staan.

  Van de website van het WEF, de context hierbij is de ‘DQ’ (Digital Quotient, digitale evenknie van IQ) van mensen:

  “DQ can broadly be broken down into three levels:

  Level 1: Digital citizenship
  The ability to use digital technology and media in safe, responsible and effective ways

  Level 2: Digital creativity
  The ability to become a part of the digital ecosystem by co-creating new content and turning ideas into reality by using digital tools

  Level 3: Digital entrepreneurship
  The ability to use digital media and technologies to solve global challenges or to create new opportunities”

 16. Terwijl politiekers per opbod versoepeling aankondigen en de jongeren massaal op straat komen om hun vrijheid te vieren lijkt het een onrealistisch tafereel.
  Vandaag zijn er nul coronna doden in Engeland also ook in Ierland. De politiekers dansen dat hun coronna spuit dit resultaat heeft bewerkt.
  Maar toch heerst er veel twijfel terwijl de politiekers dansen van geluk en grote beloftes doen dat we in de zomer terug met 50.000 op elkaar gepropt festivals kunnen vieren.
  Mmmm?
  Even in mijn arm knijpen, ik ben niet aan het dromen.
  Wat een grote euforie in politiek land over de coronna spuiten die volgens hun blijdschap werken.
  Tja….
  Afwachten he tot de zomer….

 17. Tijdens het lezen van het artikel en alle reakties, al of niet vermengd met een stevige dosis angst /onrust, speelde plotseling een liedje door mijn hoofd. Meer dan 60 jaar geleden leerde ik het bij ons kinderkoor. Helemaal vergeten, maar nu zo actueel!
  Ik heb een Herder die Zijn leven gaf.
  Aan ’t ruwe kruishout droeg Hij ook mijn straf.
  Door Zijn sterven gaf Hij mij het leven weer,
  Daarom zing ik vrolijk: ‘ k vrees de dood niet meer!
  Jezus, mijn Heiland, ik volg U dag en nacht
  Niets kan mij deren ‘k vertrouw op Uw kracht.
  Ik roep het aan allen : “O ik ben zo blij.
  Jezus Mijn Herder zorgt voor u en mij!”
  Nu nog waarmaken in deze tijd!

 18. Wat heerlijk om dit alles te lezen. Ik noem o.a. Anna, maar ik besef dat ik velen niet niet noem, wat een prachtige tekst schrijft ze nu weer en ik kan als 72 jarige en Schrift onderzoeker alleen maar hier AMEN op zeggen.
  Van T.Kainos komen ook geregeld zulke prachtige verhalen. En velen met hem!!
  Het is een feest om Xander Nieuws te lezen, steeds weer.
  IK heb diep respect voor het positief denken van allen…want Christus is HEER!
  Ook ik heb mijn geloof en vertrouwen in de Messias Jesus en dat houdt ons allen op de been en komen we Hoe Dan Ook hier doorheen, broeders en zusters.
  Laten we goede moed houden want Hij heeft het KWAAD en de DOOD overwonnen!

  Shalom!

 19. Hier in Belgenland worden marktkramers verplicht om 1 vaccinatiespuit te laten zetten, zoniet mogen ze hun job niet meer uitoefenen!!!

  Teken van het beest = vaccinatie + testen.

 20. Goed artikel en tevens waarschuwing.
  Zelf heb ik nu constant problemen met google met vervelende meldingen ook youtube daarbij.
  Nu sinds kort dagelijks meldingen van microsoft met de melding problemen met uw account?
  Dan de melding dat mijn wachtwoord gewijzigd is?
  Daarna probeer ik mijn account op microsoft te openen krijg ik de melding account geblokkeerd wegens schending van hun protocollen?
  Dat hoort er nu blijkbaar bij als je zelf naar informatie zoekt en deelt?
  Maar nu zit ik te kijken naar deze video met uitstekende informatie om te de-googlen van deze Corbett Report en Rob Braxmann zeer informatief.
  https://www.bitchute.com/video/wI6GP5M4EPWA/
  Dan de site van Rob Braxman.
  https://brax.me/
  Zelf ga ik ook deze site eens grondig door spitten al zal ook ik snel van het internet verwijdert worden als lastpost.
  Met Avira nog redelijk internet al worden bij ons nu dagelijks de privacy instellingen gewijzigd die we dan zelf weer instellen?

 21. @ Pier: 6:50 pm, op 10/5. Dat zou zomaar kunnen, Pier. Alles wijst erop dat de Openbaring van Johannes, zich volop openbaart in deze tijd.

 22. Kunstmatige intelligentie , Stephen Hawking voorspelde lang geleden al dat ‘het internet’ een dramatische wereldwijde verandering tot stand zou brengen. De mens leest …. en lijdt inmiddels aan het FOMO syndroom.
  Cyber- criminaliteit is niet meer weg te denken ; de aanval op deze ‘kunstmatige intelligentie’ is reeds langere tijd aan de gang. Óók op deze site is er voor gewaarschuwd ; hét bedreigd daadwerkelijk de samenleving. Voor hackers is het penetreren in algoritmes (software formules) klaarblijkelijk niet zo ingewikkeld. ( recent voorbeeld: colonial pipeline )
  ‘ zijn anders denkenden een gevaar voor de maatschappij ? ‘ , tot op zekere hoogt wel. Maar inzake het onderwerp van dit artikel is het niet verwonderlijk. Vrijwel dagelijks hoort en ziet de ‘consument’ andere prognoses aangaande de aankomende tijd en hoe de mens daarop zou moeten anticiperen. Vrijheid van meningsuiting mag nooit verboden worden, het bestrijden van cyber-criminaliteit zal een onmogelijke strijd zijn.
  Stephen Hawkin’s voorspelling was zo gek nog niet !

 23. Laatste alinea van artikel : Het staat zo ook LETTERLIJK in de bijbel, dus we wisten dat we dit konden verwachten !

 24. @Klaas

  Hoe kom je dan op het darkweb?
  Ik weet helemaal niet hoe dat moet?
  Leg aub even uit voor de geïnteresseerden op deze site.

  MVG

 25. My blog has been taken down!
  (To read about Jon’s mega-collection, The Matrix Revealed, click here
  by Jon Rappoport

  Vert. De website van Jon Rappoport is gecensureerd door wordpress. Blijkbaar vonden de heren(???) van wordpress dat ie te veel de waarheid vertelde.
  tis maar dat we het weten. Hoop niet dat ze hier in Neanderland ook dat soort frutsels uithalen.

 26. Pier 10-05-2021 6.50 pm

  Pier, zo sta ik er ook in.
  Ik ben nu 65, maar vanaf mijn 14e wist ik al dat dit stond te gebeuren toen mijn pa een keer Openbaring 13 aan tafel las. Dan gaat het over het merkteken van het beest. Maar men vergeet dat daaraan vooraf gaat het beeld van het beest. Dat is nu! in film, video, enz. Dat beeld dat door mensen sprekende gemaakt wordt. Beeld is in de grondtekst “afbeelding”. Lees Openbaring 14 vers 11 maar en huiver.

 27. @Het is mooi geweest,
  Over tor browser is Xandernieuws samen met vpn wel bereikbaar. Dus gebruik ik die maar liever. Ik gebruik tor browser de laatste tijd steeds vaker voor normaal gebruik trouwens.
  @Mod,
  Browser data wissen heb ik geprobeerd. Evenals verschillende browsers zoals firefox, dissenter en chromium (Linux clone voor chrome), maar als ik mijn vpn aanzet kan ik uw site niet bereiken. Dit gebeurde tot een aantal weken soms, maar nu frequent. Ook is mijn ip niet blacklisted.
  Mvg
  Richard

 28. bytheway ?… Trump, wil al voor z’n terugkeer naar het formele presidentschap -(( met hulp van de militairen, dit jaar reeds ))- een internet systeem hervorming doorvoeren — tijdens DE overgang, zal het internet : ’n poosje instabiel wezen ….
  |
  tevens is hij bezig om het geld_systeem te hervormen, dit als mogelijke aanzet tot een mondiale geld`zuivering ….
  |
  Telegram > https://t.me/

 29. “Er broeit een burgeroorlog in Frankrijk en dat weet je.”: Frans leger lanceert een nieuw salvo bij Macron met een nieuwe open brief
  Een groep actief Frans militair personeel heeft een nieuwe open brief gepubliceerd aan de president van het land, Emmanuel Macron, waarin hij hem waarschuwt voor een “burgeroorlog” die in het land broeit na alle “concessies” die hij heeft gedaan aan het islamisme.
  … In tegenstelling tot de vorige, die werd ondertekend door 25 gepensioneerde generaals en soldaten in actieve dienst, is de nieuwe brief anoniem en staat open voor ondertekening door het grote publiek. Maandagmiddag 12.00 uur had het meer dan 100.000 handtekeningen aangetrokken!
  Vertaald via het vertaalprogramma van Google.

 30. Zelfs de demonen schamen zich voor de gruwelijke misdadigers als Schwab, Fauci, Gates vrijwel alle regeringsleiders:

  Fauci en de NIH werden betrapt op het financieren van China’s covid biowapenonderzoek
  https://www.naturalnews.com/2021-05-10-fauci-and-the-nih-caught-funding-chinas-covid-bioweapons-research.html

  Google vertaling:
  In het bombshell-artikel en de Situation Update-podcast van vandaag behandelen we de schokkende nieuwe onthulling dat Fauci, de NIH en Obama allemaal geld hebben gesluisd naar de onderzoekslaboratoria voor biowapens van het communistische Chinese leger om het SARS-CoV-2 biowapen te ontwikkelen.

  Ze gaven het expres vrij en gebruikten het vervolgens om mensen naar ontvolkingsvaccins te drijven die al tienduizenden Amerikanen doden, met nog miljoenen doden.

  Bekijk hier het volledige bombshell-artikel en de podcast.

 31. ‘Jezus zal spoedig terugkomen om de hele wereld te gaan herstellen.”
  Religieuze tekst(en) daar waar het hoort: het Geloofsforum. (M.v.g. Mod.)
  Maar nu even iets anders: “Civil war is brewing in France and you know it.”: French military launches another salvo at Macron with new open letter
  A group of active French military personnel has published a new open letter to the country’s president Emmanuel Macron, warning him of a “civil war” brewing in the country after all the “concessions” he’s made to Islamism.
  … Unlike the previous one, which was signed by 25 retired generals and active-duty soldiers, the new letter is anonymous and is open for signing by the general public. As of noon on Monday, it had attracted over 100,000 signatures!
  See also: http://www.rt.com/news/522646-france-poll-country-disintegrating/
  Een burgeroorlog in onze “achtertuin”, want zo ver weg is het niet, is volgens mij iets om je zorgen over te maken.

  Gelieve te vertalen in het Nederlands, zie siteregels. Mod.

 32. Vraag die we ons moeten stellen is komt er geen tegenreactie. Feiten ??

  1) vandaag teletekst 525.000 uitnodingen verzonden sinds 1 a 2 weken geleden maar 35 % gereageerd 180.000 Conclusie grote ??
  2 ) Utrecht 30 % Laat zich maar vaccineren , de rest heeft hele grote ?? Of ze het moeten doen en een groot deel daarvan doet het zo wie zo niet
  3 ) Barneveld 8000 mensen de straat op w.o ook politie veteranen huidige militairen leraren enz.
  Wat gaat er gebeuren als straks 2 a 6 mnd. Massaal mensen sterven/ bijwerkingen krijgen?

  Vraag die ook van belang is Heeft men de ballen/karakter/Persoonlijkheid om nee te blijven zeggen of gaat men alsnog wijken.
  Ik denk zeker dat er een moment, een bep.tijdsperiode komt dat men nee zal zeggen maar houdt MEN STAND .?

  En dit is in de hele wereld gaande, grote onrust ( opkomst antichristnuit de zee )
  Vertrouw op de Here Jezus met je hele hart

 33. @ Richard Het bereikbaarheids probleem van deze website is al meer dan een jaar een probleem. Mijndomein is de oorzaak. Als je een aantal privacy schendende instellingen in je browser aanzet dan zijn de Mijndomein websites wel bereikbaar. Maar dat moet je willen. Tja en het digitaal paspoort is de zoveelste stap…Na 09/11 was het de strijd tegen terrorisme en witwassen waar ook nette mensen hun privacy voor moesten opgeven. Toen kwam de strijd tegen het virus en we zijn nog lang niet klaar om de wereld tot een hel te maken. We zijn in de ogen van de overheid allemaal een met Corona besmette witwasser en terrorist. Huisarrest hebben we al gehad. We moeten al die criminele verdenkingen maar eens verzilveren.

  Als u voortdurend uw browsergeschiedenis verwijdert CCleaner, dan kunt u wel op de site. Mod.

 34. Deze zelfde Schwab zag ik vandaag in een videofilmpje.
  “Tussen nu en 2030”, zo sprak hij, “zal een mondiale gezondheidspas voor elke wereldburger worden ingevoerd. Dit zal een digitaal paspoort zijn, een chip ingebracht onder de huid of in de hersens. De verwachting is dat iedereen met zo’n pas draadloos toegang tot het internet zal hebben en met elke andere wereldburger draadloos contact zal kunnen opnemen.”

  Aldus de voorzitter van de WEF, het World Economic Fund. Een belangrijke man, een gezaghebbende figuur. Er wordt naar hem geluisterd, zijn mening telt, zijn raad wordt gevolgd.

  Dit is letterlijk (de aanzet tot) de vervulling van de profetie uit het bijbelboek Openbaring. Het kàn niks anders zijn. Dit is het moment, de tijd is aangebroken, geen twijfel mogelijk. Die Schwab zal de antichrist niet zijn, maar die kan nu elk moment verschijnen. Ik persoonlijk vind het, ondanks het feit dat ik a.h.w. met deze profetie ben opgegroeid, toch schokkend het nu met mijn eigen ogen werkelijkheid te zien worden.

 35. Agenda 2030

  Nullen zijn niks dus we kijken naar het jaar ‘23.

  Dan loopt ook het Corona experiment af…

 36. Ik kan iedereen van harte ipvanish aanraden. Ik gebruik het inmiddels al 3 jaar naar volle tevredenheid.

 37. Met z’n allen naar het deep web. Maar eerst genieten van de Flash Mobs na de examens!

 38. Eindelijk, nu heeft het merkteken van het beest zich volledig geopenbaard. Dus weigeren is mijn enige optie, er zijn ergere dingen dan doodgaan. De bible: “met reikhalzend verlangen wacht de schepping op het openbaar worden van de zonen Gods”. Hou vol mensen dit duurt niet lang meer.

 39. Wat een goed gesprek met Van Haga. Ik krijg bijna spijt niet op hem gestemd te hebben. Ik kan alleen maar hopen dat de SGP bereid is goed te luisteren naar dit verstandige en nuchtere verhaal. https://www.cafeweltschmerz.nl/het-is-geen-ebola-we-moeten-snel-terug-naar-normaal-george-van-der-leeden-met-wybren-van-haga/
  Ik hoor in mijn directe omgeving dat Van Haga “gevaarlijk” is. Maar als ik deze beta hoor met ondernemersbloed, dan zie ik een verstandig persoon met een goed portie gezond verstand.
  Daar zou je er meer van willen zien in de Kamer. Zelfs bij het klimaatdebat ontbreken de ingenieurs. Terwijl het toch vooral een technische kwestie is.

 40. @Xander: misschien een idee om deze site ook al vast over te zetten op IPFS en wellicht een cloon ervan op het DarkWeb te maken.

 41. Tja, dit is waarom ik mensen al jaren tegen cloudflare e.d. bedrijven waarschuw: door web sites door hen te laten “beveiligen” geef je ze alle macht over je content, evenals dat met google recaptcha gebeurt. Hoog tijd om over te stappen op decentrale alternatieven als I2P, IPFS en LoccaMesh. Gewoon een netwerk naast het internet gebruiken, zoals we nu ook DarkWeb gebruiken. 🙂

 42. Het blokkeren van bankrekeningen van ongewenste geluiden gebeurt al! Ik zie dat vandaag pas, maar Van Haga meldt dat in dit gesprek:https://www.cafeweltschmerz.nl/het-is-geen-ebola-we-moeten-snel-terug-naar-normaal-george-van-der-leeden-met-wybren-van-haga/
  De bankrekening van Viruswaarheid schijnt geblokkeerd!!!!! Ligt NIEMAND daar dan wakker van?? https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/ing-blokkeert-rekening-viruswaarheid-willem-engel-dreigt-met-schadeclaim~bdb823a1/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
  Dit is toch een voorafschaduwing van de profetie dat niemand zal kunnen kopen of verkopen zonder het teken van het beest.
  Banken moeten helemaal neutraal zijn. Ze zijn als boekhouders. Ze mogen zich NIET bemoeien met de opvattingen van de rekeninghouders!! Ongelooflijk hoe westerse vrijheden aan erosie onderhevig zijn. Langzame erosie, zodat het nauwelijks wordt opgemerkt.
  Pas vandaag zie ik hoe een bank een rekening blokkeert van iemand met “ongewenste” opvattingen. Hoe is dit mogelijk in een democratische rechtsstaat????

 43. De volgende vraag welke het WEF dient te beantwoorden is wat te doen met al die
  van alles buitengesloten mensen. Deze kunnen zichzelf immers niet meer in leven houden. Tot slaven maken? Veel eenvoudige arbeid is geautomatiseerd. De bereidheid om bij te dragen aan hun uitkering zal bij de volgzame groep ver te zoeken zijn. Het in leven laten van deze groep ongehoorzame burgers zal per saldo dus meer gaan kosten dan opleveren. Ik moet er niet aan denken wat het antwoord op deze vraag zou kunnen zijn.

 44. Behalve jammeraars die nooit iets ondernemen, online shoppen ( 10 pakjes kopen, 11 terugsturen), socialistische staatspropaganda en andere aanverwante leugens waar de gemiddelde wereldburger blijkbaar geen genoeg van kan krijgen- wat vind je nog op het internet ?
  Ah, ja, hopen porno, al dan niet hoop porno en meningen in alle maten en kleuren van dezelfde niks ondernemers/eeuwige klagers
  Maar zeker geen bewijs, dmv verifieerbare code, foto of isolaat van het zogenaamde virus

 45. Links rechts troelala.

  Laat u niet verdelen, dat is immers de opzet…

  Voor mijzelf laat ik mij graag uitsluiten van waar ik niet bij wil horen…

  Wie uit de leugen stapt, staat vanzelf in de waarheid…

 46. Degenen die de gifspuit pertinent weigeren, zullen overleven.
  Maar duidelijk is dat zij dan verder leven als absolute slaven van de elite.
  Daarom is het zo belangrijk dat mensen zich verbinden om o.a met elkaar een parallelle samenleving op te bouwen!

  The Trueman Show #24 met Prof. Dr. Bob de Wit.

  https://www.youtube.com/watch?v=IV-b0pPXMJY

 47. Benjamin,

  totale controle zal slechts gebeuren NA een wereldwijde catastrofe (W.O. III of inslag asteroïde zoals APOPHIS). DAN zal het merkteken worden aangeboden. Weigeren = sterven van honger en dorst.

 48. Vorige week waren de Belgische overheidswebsites het slachtoffer van een ‘zeer grootschalige’ cyberaanval. Wellicht gaat het om een false flag operatie die, net als de coronavirus zwendel, als voorwendsel moet dienen om een volledig digitaal paspoort in te kunnen voeren.
  De weg naar de slavernij v2 zal op z’n Orwelliaans de weg naar de vrijheid worden genoemd.

  In de ultieme fase zal dit digitaal paspoort onder de vorm van een biometrische chip bij iedereen onderhuids ingeplant worden, waardoor informatie over de lichamelijke toestand, de activiteiten en de locatie van de burgers ‘voor hun eigen goed’ middels een 5G netwerk 24/7 zal beschikbaar zijn voor de overheid (om te controleren en te belasten) en voor Microsoft, Facebook, Twitter en consoorten om te verkopen aan grote globalistische bedrijven.

  De hersendode zombies, die maar achteloos blijven twitteren en facebooken, zijn de nuttige idioten die er verantwoordelijk voor zullen zijn dat we de in het Westen opgebouwde vrijheid en welvaart, die uniek zijn in de geschiedenis van de mensheid, volledig terug zullen verliezen.

 49. @Xander,
  Uw site is via vpn niet bereikbaar? Dit gebeurd de laatste tijd steeds vaker.

 50. Reden te meer om voor extreem-rechts te stemmen TENZIJ extreem-rechts dezelfde informatica-dictaat zou willen doorvoeren …;)

 51. Mark,

  lijkt mij toekomstmuziek in Europa en eerder voor de tijd van anti-Christ !

  Maarrrr … Communistisch China zal zegevieren door intimidatie-omkoperij-infiltratie enz.

 52. Ik moet geen digitaal staatsburgerschap hebben trouwens dan ben je virtueel staatsburger maar niet in werkelijkheid!!! Dus alles gaat digitaal, is een virtuele wereld en zo kan m’n natuurlijk naar de wereldburger gaan. Wel denk ik meer naar digitaal wereldburger zijn, dat lijkt me meer logisch, en dan kunnen ze ons wereldwijd controleren, zou dit niet meer mogelijk zijn??? Shalom

 53. Ze willen zoveel maar of het echt gaat gebeuren is een tweede. Er zal echt wel een moment komen dat de ‘minderheid’ groot genoeg zal zijn dat ze gewoonweg niet kunnen worden genegeerd. De tijd zal het uitwijzen……

 54. Ja, een en ander hierover is ook te lezen op de website van D666, over een pas om op internet te komen en ook over “preventief” criminaliteit “opsporen” en berechten, dat laatste is alvast voor als we straks een chip in onze kop hebben. Nu dat nog niet zo is, heb je grotere kans dat de tweede kamer de wet goedkeurt en dan later wordt ie daadwerkelijk gebruikt.

 55. Ben het met alle voorgaande reacties eens. Het gaat5 eerder gebeuren dan 2025 en het zal erger worden dan we kunnen denken.

 56. Het gaat allemaal zeer snel.
  Zoals de Bijbel ons ook verteld.

  En dan te lezen dat dit hele “ onderdrukkingsproject “ van de totale bevolking al geruime tijd openlijk in vergaderingen van globalisten besproken werd.
  Bill Gates wil het tijdens zijn leven nog realiseren ( hij is 64!) Hij stelt zich ten doel de wereld bevolking te reduceren tot 5 miljard mensen en denkt dit te kunnen bereiken door O.a. vaccineren.
  Maak je borst maar nat.
  Het komt eraan!

  De enige manier om dit proces nog enigszins te vertragen is dat de bevolking MASSAAL hiertegen in OPSTAND komt.
  Maar dat zie ik met de huidige verdeeldheid, en de vele en grote angsten die er onder de mensen heerst nog niet gebeuren.
  Mensen zijn bang en dat is een goed middel om ze in een bepaald keurslijf te duwen, en dat zien we gebeuren. Bange mensen zijn gemakkelijk te manipuleren.
  En dan is het erg als je Jezus niet kent, maak het met Hem in orde, dan hoef je niet bang te zijn.

  De enige oplossing zou nog kunnen zijn…… dat NIEMAND zich nog laat testen.
  Maar gewoon zoals altijd, als je jezelf ziek voelt naar de dokter te gaan….. gewoon zoals we altijd hebben gedaan. En niks geen GGD met wattenstaafjes inschakelen.
  Dit testen is DE methode om ons in bedwang en onder de duim te houden, dus doe er niet meer aan mee….zelf heb ik nog nooit een wattenstok in mijn neus gehad.
  En ik ben het niet van plan ook.
  Als ik verschijnselen krijg, heb ik wel een sneltest in huis genomen, en ik heb Ivermectine en Quercitne , extra vitamine C en vit D in huis. ( de laatste 2 slik ik al,heel lang)
  Ik stel mijn vertrouwen allereerst op God, niet op die pillen maar je mag deze middelen volgens de Bijbel gebruiken.
  Persoonlijk denk ik dat het stoppen van het testen === de manier is ===== om onder deze “ gezondheids doctrine” uit te komen.
  Massaal weigeren❗️

  De Bijbel wijst wel zeer duidelijk en krachtig genetisch veranderende “middelen” af.
  En de vaccins zijn genetisch veranderende middelen.
  Door dit te laten inspuiten kunnen je chromosomen veranderen met allerlei nare bijwerkingen van dien.
  Voornamelijk in het cerebrale systeem, en het bloed en circulatie stelsel.

  Met deze vaccinaties heeft je lijf geen chromosomen meer zoals je gemaakt bent door je Schepper, maar dan zit er in je cellen een “ fabricage bedrijfje “ wat antistoffen tegen Spike eiwitten aanmaakt, en daar zijn je cellen niet voor gemaakt.
  We hebben van God een afweersysteem gekregen die binnen dringende virussen en bacteriën onschadelijk kunnen maken, ( ons immuun systeem en dat werkt zeer goed. ) volg de video’s van Prof. Capel op YouTube maar eens die kan dit heel duidelijk uitleggen.

  Bij “ normale vaccinaties “ wordt ons immuunsysteem “gefopt” doordat er een heel klein beetje ( zo weinig dat het onschadelijk is ) van de ziekmakende stof wordt ingespoten waardoor je met je immuunsysteem ZELF antistoffen gaat maken, dit is een heel natuurlijk proces.
  Maar deze vaccins; is genetische therapie, het is misleiding, het is bovendien onwerkzaam , want je kunt zelfs na vaccinatie anderen nog besmetten, omdat het je hele immuun systeem “ buiten werking “ stelt, en als je dan opnieuw met het virus in aanraking komt, kan je immuunsysteem “ op hol slaan “ en heb je een cytokine storm die dodelijk ( bij alle proefdieren in vorige onderzoeken ) dodelijk verloopt.

  Nog twee opmerkingen 1.
  We leven in de eindtijd:
  Jezus zal spoedig terugkomen om de hele wereld te gaan herstellen.
  Nu kunnen we dit nog vrij en openlijk opschrijven maar er komt een tijd dat dit ook niet meer kan.
  ( kijk naar de sencuur van YouTube!)
  En dan, als Jezus terugkomt , dan zal Hij als Koning gaan regeren over de hele wereld op de manier zoals God dat ooit bedoeld heeft.
  Voor die tijd zal het een heel moeilijke periode zijn, met vervolging, uitsluiting ( niet kunnen kopen en verkopen ) en zelfs het doden van de onwillige tegenstanders.
  Maar wie volharden zal tot het einde zal de Kroon des levens ontvangen.
  Je lichaam kan gedood worden maar als je Jezus in je leven hebt leren kennen , dan kun je in die periode omkomen en zelfs sterven, maar bij Zijn wederkomst zul je dan weer opstaan uit de doden en Hem tegemoed gaan in de lucht.

  Dan breekt er een periode aan van vrede en gerechtigheid, het tegenovergestelde van wat we nu zien.
  De satan zal dan Niets meer te vertellen hebben en “ gebonden zijn “ zegt de Bijbel ons.

  2. Jezus leert ons op te letten op de tekenen van de tijden.
  Hij zegt heel specifiek te letten op de tijden van Noach.
  Daar ben ik op dit moment erg mee bezig.
  Wat zagen we in de tijd van Noach….. dat er een genetische vermenging van zonen van God ( engelen ) en dochters van mensen plaats vond. ( Gen 6)
  Dit was een grote gruwel in Gods ogen want toen werden de kinderen die uit deze vermenging geboren werden Hybriden,
  Reuzen Giganten worden ze ook wel genoemd.
  En daardoor MOEST God de mensheid wel vernietingen omdat ze niet meer dezelfde genetische samenstelling hadden als de oorspronkelijk geschapen mensen Adam en Eva.
  Dan zou het onmogelijk zijn dat Jezus zijn bloed zou kunnen geven voor deze……. bastaard mensen / Hybriden.
  We zien met de vaccinaties een herhaling van Genesis 6
  Nu door een prik wordt onze “ genetische afdruk” veranderd.
  Wees op je Hoede. ! Laat je niet misleiden!
  Zoek Jezus terwijl Hij nog te vinden is, en dat is vandaag in de Bijbel,
  lees Zijn woord en pleit met die woorden in je hart en vraag om vergeving van je zonden.
  En als je dat oprecht doet dan ZAL Hij je horen !
  En mag je voor eeuwig bij Hem horen.
  Shalom
  Anna

 57. Sluit mij aan bij @ Benjamin 12:52 pm. Op naar het teken van het Beest, en het rijk van de anti-christ. Het is 5 voor 12 geweest.

 58. Links af of recht door zee…
  Die keus ligt geheel bij jou in het Zelf 🙌

 59. We kunnen dit staven aan de hand van De Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP, Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei) was de partij die op 24 februari 1920 ontstond uit de Duitse Arbeiderspartij (DAP, Deutsche Arbeiterpartei). De NSDAP had als politieke ideologie het nationaalsocialisme, een mix van extreem nationalistische denkbeelden.
  Met de EU zitten wij er middenin.

 60. 2024, 40 jaar na 1984, heerst dan eindelijk Big Brother and he is watching you. Night and day! Oorlog is vrede, Vrijheid is slavernij en Onwetendheid is kracht…

 61. Duurt denk ik niet lang meer voordat dit soort sites via het gewone internet niet meer vindbaar is.

 62. Mooi stukje Xander!

  In mijn optiek zal de, door het WEF vooraf aangekondigde, globale en catastrofale cyberaanval op alle internet toepassingen (inclusief het digitale geldsysteem) de false flag zijn waarna een ieder inderdaad zal smeken om een door de overheid gecontroleerde internetoplossing.
  https://www.youtube.com/watch?v=-0oZA1B3ooI

  Gezien het enorme tempo waarmee ze het nieuwe normaal nu doorvoeren zie ik het eerder op korte termijn gebeuren dan 2025. Het voorzegde teken van het beest wordt steeds duidelijker in haar structuur en volle omvang zichtbaar.

Comments are closed.