Jaren ’30 op herhaling: IBM weer betrokken bij registratiesysteem ‘goede’ en ‘foute’ mensen

—————————————————————————————————————————————–

RIVM heeft ongevraagd een vaccinatie status van u aangemaakt – Amerikaanse econoom Armstrong: ‘Europa volgt exact dezelfde strategie als Hitler, maar de eerste tekenen van een wereldwijde burgeroorlog tegen deze Great Reset zijn al zichtbaar’

—————————————————————————————————————————————–

De kwalijke rol van het Amerikaanse IBM in de Tweede Wereldoorlog is iedereen bekend. Met behulp van IBM’s geavanceerde ponskaart-registratiesysteem konden de Nazi’s de samenleving in groepen verdelen en de Holocaust organiseren. Anno 2021 is IBM weer betrokken bij een nog veel massaler registratiesysteem waarmee de vaccinatiestatus van iedere wereldburger zal worden bijgehouden, en de mensen in ‘goed’ (gevaccineerd) en ‘fout’ (ongevaccineerd) zullen worden verdeeld. Toeval of niet, de afgelopen week heeft het RIVM in ons eigen land ongevraagd voor iedere burger een persoonlijke vaccinatiestatus pagina aangemaakt. De boodschap lijkt me duidelijk: wij gaan ervan uit dat u zich in de toekomst zult laten vaccineren.

Mensen worden wéér ingedeeld in ‘goed’ en ‘fout’, in ‘gewenst’ en ‘ongewenst’

Zo’n 80 tot 90 jaar geleden is alles wat we nu meemaken in grote lijnen al eerder gedaan, met de technologie van toen. Onder het mom van ‘veiligheid’ en ‘gezondheid’ worden mensen nu opnieuw stapsgewijs in twee groepen verdeeld: de ‘goede’ en de ‘foute’, die, zodra dit systeem eenmaal breed is ingevoerd, al heel snel de ‘gewenste’ en ‘ongewenste’ zullen worden. Vanaf ‘ongewenst’ is het nog maar een klein stapje naar keiharde maatregelen om deze mensen hoe dan ook uit de samenleving te verwijderen. Immers: de ‘veiligheid’ en ‘gezondheid’ van de ‘goede’ mensen staat op het spel.

Zo begonnen de Nazi’s ook. Het eerste gerucht dat over de Joden werd verspreid was dat ze ‘besmettelijk’ waren en ziektes konden overdragen. De Nazi’s, geobsedeerd met ‘zuiverheid’ (van ras, maar ook van hygiëne), kwamen in de loop van enkele jaren vervolgens met een serie beruchte ‘Endlösungen’ voor de ongewensten, voor de ‘onzuiveren’ – Joden, zigeuners, gehandicapten, en uiteindelijk alle ‘dissidenten’ die zich op wat voor wijze dan ook openlijk tegen hen durfden te verzetten.

In onze tijd begon het vorig jaar met lockdowns, verplichte mondkapjes en avondklokken (vanaf morgen – ongetwijfeld slechts voor korte tijd – opgeheven), en wordt er al enige maanden serieus gepraat over een discriminerend systeem waarmee de ‘goede’ mensen – de getesten en/of gevaccineerden – meer rechten en vrijheden krijgen dan anderen. Dit systeem zal net zo ’tijdelijk’ zijn als de drie weken durende lockdown die de regering in 2020 aan het begin van deze gefabriceerde crisis afkondigde.

Ex-adviseur president Bill Clinton waarschuwt voor vaccinpassen

Het uiteindelijk doel is niet alleen iedereen vaccineren, maar vooral iedereen verplicht opnemen in een wereldwijd digitaal controlesysteem (‘het Vierde Reich‘, het systeem en teken van ‘Het Beest’). Naomi Wolf, auteur en voormalig adviseur van president Bill Clinton, zei in een recent interview op Fox News dat ‘vaccinatiepaspoorten als een goed plan klinken als je niet begrijpt wat deze platforms kunnen doen. Ik ben de CEO van een tech bedrijf. Ik begrijp wat deze platforms kunnen doen. Het gaat niet om het vaccin. Het gaat niet om het virus. Het gaat om uw data.’

Wolf waarschuwde dat zodra vaccinatiepaspoorten eenmaal zijn ingevoerd, er geen ontsnappen meer mogelijk is, tenzij je dakloos wilt worden en volledig van de samenleving wilt worden uitgesloten. ‘Het kan worden samengevoegd met je PayPal account, met je digitale munt (/ portemonnee en bankrekening). Je netwerk wordt erin opgezogen, en het volgt je (lett. ‘geo-lokaliseert’) overal waar je gaat. Je kredietgeschiedenis kan erin worden opgenomen. Het is absoluut zoveel meer dan een vaccinatiepas – het heeft de macht je hele leven op zijn kop te zetten.’ (1)

RIVM heeft ongevraagd een vaccinatie status van u aangemaakt

De afgelopen week bleek in ons eigen land het RIVM ongevraagd voor iedere burger een persoonlijke vaccinatiestatus pagina** te hebben aangemaakt. Velen zien er niet direct kwaad in, maar ik vind het uitermate zorgwekkend. Waarom wil de overheid exact gaan bijhouden wie straks wel, en vooral wie niet gevaccineerd is? Wat kan de reden ervan zijn, anders dan dat het in de nabije toekomst aan een vaccinpas wordt gekoppeld, en er steeds dwingendere maatregelen zullen komen om de ‘foute’ mensen op het ‘rechte’ (vaccinatie)pad te brengen?

Noem me achterdochtig, maar de recente geschiedenis bevat helaas een huiveringwekkend voorbeeld van waar zo’n soort systeem toe kan leiden.

‘Exact dezelfde strategie als Adolf Hitler’

Ook de Amerikaanse econoom Martin Armstrong vergelijkt de huidige situatie in het Westen, en met name in Europa, met de tijd van de Nazi’s. ‘In Duitsland zijn een aantal politieagenten nog steeds anti-mensenrechten. Ze gebruiken hun autoriteit om protesterende mensen in elkaar te slaan. Zodra er een revolutie komt, zullen zij zich realiseren dat hun macht heel makkelijk kan verdampen.’

‘Overheden volgen exact dezelfde strategie als Adolf Hitler. Hij dwong routinematig avondklokken af voor iedereen die geen Nazi was, zoals voor de Joden toen hij Parijs was binnengevallen. Europa volgt nu precies dezelfde strategie. De toeristenindustrie in Europa is ingestort; Amerikanen mogen er alleen heen als ze zijn gevaccineerd.’

‘Opnieuw maken regeringen gebruik van discriminatie. Je zou je moeten afvragen of deze vaccinatie om politieke redenen wordt uitgevoerd. Sommigen testen nu de vaccins of ze de bevolking steriliseren om deze te verminderen, wat een kerndoel is van (Bill) Gates en (Klaus) Schwab. Waarom iemand deze twee mensen, die achter het verminderen van de bevolking om de planeet te ‘redden’ staan, nog vertrouwt, is onvoorstelbaar.’ (2)

‘Schwab is in iedere regering geïnfiltreerd en heeft jonge leiders geïndoctrineerd’

Het wordt allemaal gedaan om de Great Reset mogelijk te maken, maar de eerste scheurtjes daarin zijn volgens de econoom nu al zichtbaar. ‘Terwijl Schwabs kwaadaardige dromen over het herontwerpen van de wereld gepaard kunnen gaan met corruptie, omkoperij en invloed, is het einddoel echt niet veel anders dan van de communistische revoluties en Adolf Hitler,’ schrijft hij. ‘Schwab staat dan wel niet aan het hoofd van een leger, maar hij is in zo ongeveer iedere regering in meer of mindere mate geïnfiltreerd.’

Klaus Schwab creëerde speciaal voor dit doel in 2004 het Forum of Young Global Leaders. Doel was om zoveel mogelijk jongere politieke, maatschappelijke en commerciële ‘leiders’ te indoctrineren met zijn totalitaire anti-vrijheid plannen. In Duitsland wordt één van hen, de extreemlinkse Annalena Baerbock, nu naar voren geschoven als opvolger van Angela Merkel. Emmanuel Macron staat er eveneens bij. Bekendste Nederlander die we op de lijst konden ontdekken is Mabel van Oranje. De foto van Mark Rutte, Sigrid Kaag en Maxima op bezoek bij Klaus Schwab mogen we vanwege copyright niet publiceren.

‘Iedere tirannie, ook de Great Reset / Build Back Better agenda, zal vallen’

De WEF topman kan in zijn video’s nauwelijks verhullen dat hij het menselijk leven amper iets waard vindt, en het liefste ‘het klimaat’ wil ‘redden’ door ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk mensen op deze planeet overblijven. Armstrong denkt echter dat zodra de politie en ook het leger zich eindelijk achter het volk gaan opstellen, iedere tirannie, ook die van de Great Reset, zal vallen.

‘Op dat punt zijn we nog niet, maar het tij is aan het keren. Niet dat politie en leger compleet zullen overlopen om een revolutie zonder bloedvergieten mogelijk te maken, maar we zien nu dat legers wereldwijd beginnen te versplinteren.’ Zoals in Frankrijk, waar 20 oud-generaals, 100 topofficieren en meer dan 1000 andere militairen een brandbrief aan president Macron hebben gestuurd om terug te keren naar oude waarden en normen zoals vaderlandsliefde, en te stoppen met de haatzaaiende linkse (‘woke’) agenda en het toestaan van het islamisme, die hand in hand de autochtone Franse bevolking (de ‘witten’) discrimineren en onderdrukken.

‘Het lijden in Europa is veel groter dan in de VS,’ vervolgt Armstong. ‘Wat er ooit was, is er niet meer. Zodra dit begint door te dringen zal de frustratie (van het volk) leiden tot grootschalig geweld… Ik had in mijn stoutste dromen nooit kunnen bedenken dat intelligente mensen deze krankzinnige agenda om eerst de wereldeconomie te vernietigen en deze daarna te herontwerpen (‘Build Back Better’), zouden omhelzen. Vergis u niet: deze slogan werd al in 2019 op het WEF in Davos gebruikt, dus nog vóór Covid.’

‘Dit herinnert mij eraan dat Einstein correct was toen hij zei dat ’twee dingen oneindig zijn: het universum, en de menselijke domheid. En van het universum ben ik er nog niet zo zeker van’.’ (3)

(** Ik kreeg van iemand een mail met de volgende instructies toegestuurd indien u niet in dit systeem wilt blijven staan. Let op, u krijgt dan achteraf wel het verzoek om een kopie van uw ID bewijs aan het RIVM op te sturen (kan ook via email):

‘De volgende formulieren halen je helemaal uit het vaccinatie systeem;’

https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm3RechtOpVergetelheid

https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm4RechtVanBezwaar

https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm6AfzienVanDeelname )

 

Xander

(1) Natural News
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

15-04: Fascisme teruggekeerd: Gehandicapte kinderen Californië worden gedwongen gevaccineerd
08-04: Europees Mensenrechten Hof oordeelt dat verplichte vaccinaties legaal zijn
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
23-03: Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren
26-02: Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
14-02: China loopt ver voorop in biologische wapenwedloop naar genetisch gecreëerde supermens
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: Denemarken en Zweden voeren vaccinpaspoorten in, rest EU zal volgen
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU
13-01: Groot Brittannië voert met onmiddellijk ingang test met vaccinpaspoort uit
10-01: Paus Franciscus herhaalt eis dat iedereen en Covid vaccin moet nemen

2020:

22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraar van gezondheidszorg
21-12:  Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
18-12: Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties actueler dan ooit
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen ( / Vaccin voorstanders gebruiken verwrongen en tegenstrijdige logica om anderen te verplichten zich ook te laten inenten – ‘Maar mazelen, kinkhoest en polio zijn toch bijna verdwenen door vaccins?’)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid (/ ‘Deel Westerse elite compleet krankzinnig met hun ‘groene’ vernietiging van de economie en geplande oorlog met China en Rusland’)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

34

 1. amo schreef:
  28/04/2021 om 5:27 pm

  Een longarts bekritiseren? Hoe haalt men/u het in het hoofd. Enig idee hoe deze persoon/functie tot stand is gekomen? Enig idee hoe wetenschap en zorg-klanten nu tegenover elkaar staan?

  Mijn hemel, dacht ik nog iets te kunnen corrigeren … ik haak af. Zo jammer dit, zo jammer.

 2. Vroeger zagen de burgers het ook niet, of veel te laat.
  Dat herhaalt weer zich helaas.
  Dom volk.

 3. Eén longarts ontvangt kritiek van een persoon vanwege hatelijke twitterberichten.
  Wat maakt het AD ervan: “Extreem rechtse complotdenkers bedreigen medisch specialisten”.
  Ziedaar hoe de leugen regeert. Zitten ze allemaal aan de drugs ofzo? Dat vraag ik mij vaak af.
  De ‘journalist’ die kerkgangers lastigviel, werd later bevraagd op het Museumplein, en de jongeman kwam nauwelijks uit zijn woorden en kon slechts verhaspelde zinnen zonder antwoord produceren. De status van het beroep van journalist werd hier afgevoerd door een putje.

 4. Hier een brief van een Japanse professor: http://enformtk.u-aizu.ac.jp/mailer/to_uoa/infection-measures.html
  (vertalen rechtermuisklik)
  Is het niet buitengewoon opvallend dat ook in Japan hetzelfde mediabeeld te zien is als hier? De dagelijkse eenzijdige angstberichten ziet hij dus ook. En we zien precies hetzelfde in diverse Europese landen. Gefundeerde bezwaren komen niet door; het blijft angst, angst en angst aanjagen. Dan ontkom je toch niet aan de gedachte dat ook het mediabeleid vooraf op wereldschaal is afgesproken. Als talloze media onderdeel zijn geworden van klein aantal enorme consortia, is een overleg op wereldschaal dus helemaal niet lastig meer. Daar wijst Jensen ook steeds op.

 5. Ook het AD weet wie de goede mensen en wie de slechte mensen zijn. De longarts van een Delfts ziekenhuis had bedreigende taal geuit richting Van Haga.
  Maar volgens het AD is juist die longarts de bedreigde groep door (ik citeer) “activisten” (mensen met een mening), die “de aanval openen op medisch specialisten” (een persoonlijk bezwaar wordt opgeblazen tot een nationale kwestie) “heksenjacht van extreem rechtse complotdenkers” (toe maar AD, hier kan een roddelblad nog van leren), “georganiseerde acties van een groep die steeds kwaadaardiger gedrag laat zien” (hoezo, “georganiseerd” als individuele personen hun bezwaren delen).
  Wat het AD hier schrijft is de omgekeerde wereld.
  Die longarts begint met die extreme hatelijkheden. Longartsen worden helemaal niet bedreigd, maar speciaal déze longarts ontvangt zeer terechte kritiek op zijn hatelijke twitterbericht (waar het ziekenhuis afstand van heeft genomen).
  Kortom, ook aan het AD heb je intussen dus niets. Ze schijnen bekeerd tot het politieke gedachtengoed dat door de burger geslikt moet worden.
  https://twitter.com/annstrikje/status/1387368596838420480/photo/1

 6. Goede kennissen van mij met wonen al jaren in Duitsland en zeiden dat Duitsland een Gestapo land is geworden, zij plaatsen deze ontwikkelingen in het Bijbelsprofetisch Woord. Ook ons land en de EU gaat de kant op van een EU fascisme.

 7. Nooit zomaar een handtekening zetten. Voordat u het weet heeft u toestemming gegeven uw gegevens door te geven aan derden voor ‘onderzoek’.
  ‘Wappies” naderen momenteel het stempel ‘menselijk afval’. Dehumaniseren heet dat. De ME had een leuke koningsdag, want ze mochten weer helemaal hun agressie botvieren op weerloze mensen. Een vrouw die iemand die op de grond lag, wilde helpen, werd een gebroken enkel geslagen door een motoragent. In Arnhem begon een agent als een volleerde hooligan helemaal opgefokt met zijn vuisten in te slaan op een burger. De politie verliest moraal, dat is duidelijk.
  Traden ze maar zo ferm op tegen echte criminelen.

 8. @Lee: laat je niets wijs maken, deze “afmelding” is zinloos. Mensen, je ontkomt niet aan dit fascisme door een paar linkjes en pdfs en een kopie van je identiteitsbewijs. Negeer dit registratiesysteem gewoon, zoals je alles van de terroristen – excuseer, overheid – moet negeren. Het kost je moeite en geeft je valse hoop.

  @Marteau zegt het correct: “Als je je laat uitschrijven uit het RIVM-systeem kom je gewoon in een nieuw “covid weigersysteem”. Nietwaar?” Laten we niet naïef zijn door te denken dat je er zo makkelijk vanaf komt… het moment om Europa te ontvluchten komt met de dag dichterbij.

 9. Wat een sensatie noncense bericht.Je gelooft toch echt niet dat Israel de holcaust survivers een injectie geeft om genocide op zijn eigen mensen te doen verdwijnen/te vermoorden????

 10. Beste Xander,

  mooie tekst zoals altijd, dank hiervoor!
  ik heb laatst een serie over Hitler gekeken en dat gaf aan dat hij eigenlijk tegen de elite’s vocht. dus ik vond het niet eerlijk hoe het huidige met hem werd vergeleken. je kan deze serie vinden op telegram: HET BESTE KOMT NOG , het zijn 26 aflevering elk een kwartiertje met alle bronnen laat weten wat je vind. het was voor mij de grootste mindfuck die ik heb gehad!

 11. Tja, wat te doen met de 3 formulieren……
  Iemand??
  Wat is slim… wat is wijsheid…
  Als je ze invult weten ze alle weigeraars te vinden…. Dan maak je ze piswoest, slim?
  Dilemma dilemma…

 12. Slechts 35 dagen heeft het geduurd!

  Ja, wat dan vraagt de lezer zich af, dit kan van alles zijn? Ja wel, maar in vergelijk van de snelheid en georganiseerdheid van de nazi het volgende.

  Op 3 mei 1942 moesten alle Joden een gele ster dragen. Op 17 juli 1942 ging de eerste Nederlandse trein met Nederlandse Joden al naar Auschwitz toe.

  De gele ster kregen ze opgestuurd en moesten ze zelf erop doen. De Joodse raad werkt in met de nazi mee omdat ze geen keuze eigenlijk hadden en zo nog iets konden doen aan het intellect dat over zou blijven voor de resterende groep in het functioneren.
  Dit gebeuren, het kiezen uit twee kwaden, lijkt mij een drama geweest voor iedereen.

  Op 4 mei wil ik een slachtoffer herdenken, dat de naam niet vergeten wordt.
  Hanna Yehudith van Gelderen 12-06-1941 -19-11-1943 Een kind van 2 jaar.

  https://www.paraplu.nl/International_Business_Machines_Corporation_-_IBM

  IBM werd in 1935 groot toen Frankin Roosevelt iets ondertekende waardoor IBM groot kon worden. Franklin bleek ook antisemiet te zijn.

  https://blogs.timesofisrael.com/franklin-roosevelt-was-an-anti-semite/

  Spyfromthesky

 13. Het probleem is dat de mens niets leert van zijn eigen geschiedenis, in dat opzicht is hij dom en blind. Of het universum oneindig is dat weten we niet. Wel zijn er meer dimensies in het heelal en dat weten we wel. Alleen ze zijn nog niet ontdekt. Het is ook onzin dat m’n de mensheid wil uitmoorden door vaccin, m’n wil er juist levens mee redden, zie maar naar India. Daar sterven de mensen met bosjes gewoon omdat ze niet de nodige middelen hebben. er zijn geen zekerheden in dit leven, alleen, allen moeten we sterven. Het probleem van de mens is, we lossen alleen maar de problemen op als we er mee geconfronteerd worden. Ik denk dat de volgende crisis geen pandemie zal worden, maar extremere armoede door de pandemie. Shalom

 14. Gebruik die formulieren niet, het is een val. Zie hier op de RIVM site (https://www.rivm.nl/covid-19-vaccinatie/privacy/rechten-betrokkenen):

  “Let op: het RIVM is wettelijk verplicht om sommige gegevens te bewaren. Als het RIVM niet kan voldoen aan uw verzoek, dan laten we dat weten. We laten u ook weten hoe lang het RIVM uw gegevens bewaart.”

  Ze kunnen dus willekeurig verplicht stellen in welke wet dan ook om, bijvoorbeeld vanwege een medische “noodzaak” als een (nep)pandemie dergelijke gegevens te moeten bewaren, ook al zeg jij dat je dat niet wilt.

  Trap er niet in, de enige echte terroristen zijn de overheid, zie https://open.lbry.com/Government–The-Biggest-Scam-in-History–Exposed_backup:9.

 15. Het RIVM is een commercieel bedrijf wat staat ingeschreven bij Dun & Bradstreet geregistreerd.
  Elke brief van het RIVM is dus een commercieel aanbod, ieder die het aanbod niet verwerpt of weerlegt wordt als stilzwijgend tot contractpartner omdat hij of zij het commerciële contract heeft geaccepteerd. Dit moet wel binnen 3 dagen, want anders is het aanbod van kracht. Dan zit je eraan vast, dat je dan juridisch verplicht bent om het experimenteel vaccin te accepteren.

 16. Xandernieuws:
  “Iedere tirannie, ook de Great Reset / Build Back Better agenda, zal vallen”
  Laten we dan ook allemaal even tekenen, voor het te houden “Burgerinitiatief – Build Back Better Debat” in de tweede kamer:

  https://www.bbbdebat.nl/

  Het gaat mij te langzaam mensen, men lijkt het niet te weten!?!
  Gewoon even doen!!!

 17. Juist Polleke
  Er is z’ on grote chaos bij het vaccineren dat nooit meer achterhaald zal kunnen worden wie nu wel en wie nu niet…… en wie wel volledig en wie niet volledig is gevaccineerd.
  Soms bellen huisartsen cliënten op omdat ze prikken over hebben en prikken ze bij wie maar wil op dat moment, en dit wordt niet goed geadministreerd. En niet goed doorgegeven. Aan het “ staatsorgaan “ RIVM.
  Velen weigeren ook prikken van Astra Zenica enz. en of je dan weer voor iets anders wordt opgeroepen is en blijft een vraag.
  Ook “de tijd” is de “ niet vaccineerders” gunstig gezind want er komen steeds meer nare bijwerkingen aan het licht.
  Op den duur zal men er niet meer omheen kunnen.
  Kijk naar Israël wat daar gebeurd.
  Bovendien is de alternatieve pers ook goed in het opsporen van de terechte problemen.

  Kortom het is een chaos en in troebel water is het “ goed ontkomen “.

  Houdt moed. WACHT er komt zeker een tijd dat het vaccineren gierend uit de hand gaat lopen.!
  Jammer, en heel erg voor “ meegaande niet kritische mensen “ maar deze vorm van massa psychose moet een keer doorbroken en openbaar worden.

  Als je vandaag al die jongelui op de been zag in het journaal dan denk ik bij mezelf “ zullen die strakjes ook allemaal braafjes hun prikje gaan halen “ ?? Ik denk het niet……
  De wereld komt steeds meer en meer in een totale chaos terecht.
  Ik denk dat het niet lang meer zal duren voordat Jezus terug komt.
  Dit zijn duidelijk “ tekenen van de tijden “…..
  Shalom
  Anna

 18. Geweldig Xander!
  Vooral de laatst suggestie “formulieren tot uitschrijving RIVM” .
  Gelijk heb ik dit gedaan!
  Hartelijk dank voor dit!

  Shalom.

 19. Je kunt op de onderstaande link bij de Autoriteit Persoonsgegevens een tip doorgeven of een klacht indienen tegen het RIVM als je niet tevreden bent. Het is beter om dan gelijk een KLACHT in te dienen, bij een tip wordt het op een hoop gegooid in afwachting van meerdere tips. Bij een KLACHT krijgt u een persoonlijk antwoord, kan wel 6 maanden duren.Echter u moet wel eerst een klacht ingediend hebben bij het RIVM alvorens u de zaak bij de AP voorlegt. Mod
  met de manier van afhandeling van je persoonsgegevens.

  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/gebruik-uw-privacyrechten/klacht-melden-bij-de-ap

  De boetes voor het overtreden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn niet mals en kunnen volgens art.83 van deze wet oplopen tot 20.000.000 EUR tot 4 % van de totale wereldwijde jaaromzet in het voorgaande boekjaar, indien dit cijfer hoger is.

  https://www.privacy-regulation.eu/nl/artikel-83-algemene-voorwaarden-voor-het-opleggen-van-administratieve-geldboeten-EU-AVG.htm

  Ook heb je volgens art.82 AVG recht op schadevergoeding als je door het RIVM schade hebt geleden.

  https://www.privacy-regulation.eu/nl/artikel-82-recht-op-schadevergoeding-en-aansprakelijkheid-EU-AVG.htm

  “Velen zien er niet direct kwaad in, maar ik vind het uitermate zorgwekkend. ‘Waarom wil de overheid exact gaan bijhouden wie straks wel, en vooral wie niet gevaccineerd is? Wat kan de reden ervan zijn, anders dan dat het in de nabije toekomst aan een vaccinpas wordt gekoppeld, en er steeds dwingendere maatregelen zullen komen om de ‘foute’ mensen op het ‘rechte’ (vaccinatie)pad te brengen?”

  Dit is een overtreding van Art 22 AVG ( profilering) en is nog een stok waarmee je het RIVM mee kunt slaan!

  https://www.privacy-regulation.eu/nl/artikel-22-geautomatiseerde-individuele-besluitvorming-waaronder-profilering-EU-AVG.htm

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/vraag-en-antwoord/vragen-over-registratie-en-persoonsgegevens-coronavaccinatie
  Hoe verloopt de verwerking van persoonsgegevens in het Covid-19 vaccinatieprogramma?
  Het is de taak van het RIVM om de vaccinatie uit te voeren, te registreren, en het vaccin te bewaken en te beoordelen. Om dit te kunnen doen, verwerkt het RIVM persoonsgegevens over de vaccinatie. Het RIVM administreert deze gegevens, na toestemming van de betreffende persoon, in een centraal registratiesysteem. Dit is het COVID-vaccinatie Informatie- en Monitoringsysteem (CIMS).
  Mod.

 20. En nu het goede nieuws: Ernst ‘Lurch’ Kuipers heeft in Staatscourant De Telegraaf laten weten, dat er van zo’n drie miljoen prikken onduidelijk is in welke Nederlander ze zijn gezet. Terwijl deze mensen wél braaf zijn gevaccineerd. De registratie is dus een puinhoop …

  Mocht een ‘groen paspoort’ toch worden verplicht, dan hou ik bij hoog en laag vol dat ik écht gevaccineerd ben en dat ik mijn paspoort eis! En nu direct! Desnoods prik ik zelf met een gewone naald in m’n bovenarm om het ‘bewijs’ te laten zien …..

 21. In China bestaat al zo’n systeem
  Goede burgers en slechte burgers en wie stout is verliest zijn sociale rechten

 22. “RIVM heeft ongevraagd een vaccinatie status van u aangemaakt”

  Waar kan ik dit vinden? Het enige wat ik wel kan vinden is dat er na vaccineren gegevens worden opgeslagen die de zorgverlener aan het RIVM geeft. En dat na toestemming.

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/vraag-en-antwoord/vragen-over-registratie-en-persoonsgegevens-coronavaccinatie

  https://www.rivm.nl/covid-19-vaccinatie/privacy/rechten-betrokkenen

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/vraag-en-antwoord/vragen-over-registratie-en-persoonsgegevens-coronavaccinatie
  Hoe zit de registratie van vaccinaties in elkaar?
  Uitgangspunt is registratie aan de bron. De zorgverlener die de vaccinatie uitvoert registreert de vaccinatie in het medisch dossier (decentrale systeem van de zorgverlener). Dit kan de huisarts zijn, de GGD of een zorginstelling. Vaccineren is een geneeskundige handeling waarbij de zorgverlener onder meer een Burger Service Nummer (BSN) vraagt en op grond van regelgeving moet registreren. Bij de vaccinatie moeten mensen zich kunnen identificeren, zodat duidelijk is dat het de juiste persoon is. Dit is belangrijk om te kunnen bepalen of iemand gevaccineerd kan worden bijvoorbeeld in verband met allergieën of zwangerschap.
  Daarnaast worden de vaccinatiegegevens opgenomen in een centraal register, maar alleen als iemand daarvoor toestemming vooraf gegeven heeft (soms is dat een formulier en soms een vraag die gesteld wordt door het callcenter die de afspraak voor de vaccinatie maakt). Deze gegevens worden gebruikt door het RIVM om bijvoorbeeld de effectiviteit van de verschillende vaccins te kunnen bepalen.
  Het RIVM heeft een speciaal vaccinatieregister: het COVID-vaccinatie Informatie- en Monitoringsysteem (CIMS

  Mod.

 23. Ook de Nederlandse politie is in groten getale anti-mensenrechten. Voorbeelden zijn de Amsterdamse politie, Rotterdamse politie en de Haagse politie.

 24. Xander dank voor dit artikel, wist niet dat deze mogelijkheid bestond. Heb direct de formulieren ingevuld en opgestuurd. Het zijn drie formulieren en van elk krijg je een bevestigingsmail met het formulier in de bijlage. Ze vragen idd om een kopie van je ID. Deze heb ik samen met de drie bijlagen in een mail aan het RIVM gestuurd. Mooi dat je dit gedeeld hebt en bedankt die persoon die jouw die mail stuurde!

  Shalom!

  White Lion

  Dit is de bevestigingsmail die je krijgt:

  Uw verzoek is door het RIVM in goede orde ontvangen.

  Het RIVM moet vaststellen dat u ook daadwerkelijk het verzoek doet. Daarom verzoeken wij u ter bevestiging van uw identiteit binnen 14 dagen na indiening van uw verzoek een kopie van een geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) te sturen. De kopie van uw identiteitsbewijs wordt door ons vernietigd uiterlijk zodra de behandeling van uw verzoek is afgerond.

  U kunt uw kopie identiteitsbewijs versturen naar:

  vaccinatieregistratie@rivm.nl of
  per aangetekende post aan: RIVM, t.a.v. DVP AVG-team, Antwoordnummer 10097 2700 VB Zoetermeer.
  Hoe u een veilige kopie van uw identiteitsbewijs maakt vindt u hier: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/veilige-kopie-identiteitsbewijs

  U krijgt een reactie op uw verzoek binnen uiterlijk een maand na de ontvangstdatum van de kopie van uw identiteitsbewijs.

  LET OP: Met gebruik van uw DigiD is het nu mogelijk uw gegevens in te zien op mijn.rivm.nl/vaccinaties.

  Met vriendelijke groet,

  AVG- team
  Dienst Vaccinvoorziening en Preventie­programma’s
  …………………………………………………………………………………………
  Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu
  Antonie van Leeuwenhoeklaan 9 | Postbus 1 | 3720 BA Bilthoven
  …………………………………………………………………………………………

 25. BREAKING! – Weimar: Ook rechters krijgen te maken met de Merkel-dictatuur
  Geplaatst op 26 april 2021 door E.J. Bron
  https://ejbron.wordpress.com

  De arrondissementsrechtbank in Weimar.
  Bericht van Dr. Reiner Fuellmich: “Zo, nu is het officieel en ik verbreid het wereldwijd – de rechter van de arrondissementsrechtbank Weimar, Christian Dettmar (de rechter van dit vonnis:

  https://ejbron.wordpress.com/2021/04/11/donderslag-in-weimar-rechtbank-heft-mondkapjes-en-testplicht-op-scholen-op/
  )

  werd vanochtend doorzocht – zijn kantoor, zijn auto, privé, zijn mobiele telefoon in beslag genomen. Collega Strate vervangt hem, in zoverre eerst alles onder controle. Wij verbreiden dit – duidelijk willekeurige en alleen ter intimidatie dienende – verhaal direct wereldwijd.”

  Dit kennen we echt alleen maar uit dictaturen. Afwachten wat de mainstream media ervan maken.

  Bron:
  politikstube.com

 26. Als je je laat uitschrijven uit het RIVM-systeem kom je gewoon in een nieuw “covid weigersysteem”. Nietwaar?

  In principe niet, er staat dan gewoon niets van u geregistreerd omtrent het Covid vaccin.
  Mod.

Comments are closed.