Vakblad Nature publiceert oproep arts voor keiharde aanpak anti-vax ’terroristen’ door VN

Niemand wil het horen, niemand mag het zeggen, maar iedereen weet waar dit uiteindelijk op kan uitlopen.

—————————————————————————————————————————————

Terwijl Nederland onder leiding van VVD, D66 en CDA op volle kracht doorstoomt naar het invoeren van officiële discriminatie door de samenleving op te delen in de ‘goede’ (geteste/gevaccineerde) en ‘foute’ (ongeteste/ongevaccineerde) mensen, wordt in de VS het eerste balletje opgegooid voor wat het uiteindelijke doel van zaken zoals vaccinpaspoorten is: het volledig verwijderen van de ‘foute’ mensen uit de samenleving. Het bekende vakblad Nature heeft een oproep aan de VN en alle overheden gepubliceerd om keiharde maatregelen te nemen om ‘anti-vax agressie’ te stoppen. Hier leest u hoe u als ongevaccineerde straks zal worden gezien en behandeld, namelijk als een terrorist.

Het fascisme van moorddadige maniakken zoals Hitler en Stalin is weer helemaal aan het terugkeren. De Texaanse kinderarts Peter Hotez is een dermate extreme corona-wappie geworden, dat hij mensen die kritisch zijn over vaccinaties op één lijn zet met cyber criminelen en nucleair terrorisme. Met regelrechte oorlogstaal roept hij op tot een ’tegenoffensief’ van de overheden om iedereen die tegen vaccinaties is, aan te vallen en de mond te snoeren.

‘Tegenoffensief tegen nieuwe verwoestende krachten’

‘Het stoppen van de verspreiding van het coronavirus vereist op hoog niveau een tegenoffensief tegen nieuwe verwoestende krachten,’ schrijft Hotez. ‘De inspanningen moeten zich uitbreiden naar het gebied van cyber veiligheid, wetshandhaving, publiek onderwijs en internationale betrekkingen. Een hooggeplaatste inter-agency taakgroep die aan de secretaris-generaal van de VN rapporteert zou de totale impact van anti-vaccin agressie kunnen opmaken, en harde, gebalanceerde maatregelen kunnen voorstellen.’

‘Deze taakgroep zou experts moeten bevatten die complexe wereldwijde bedreigingen zoals terrorisme, cyber aanvallen en nucleaire bewapening hebben aangepakt. Anti-wetenschap benadert namelijk nu een vergelijkbaar dreigingsniveau. Het wordt steeds duidelijker dat er een tegenoffensief nodig is om vaccinaties te bevorderen.’

Politie en leger tegen vaccinweigeraars

Hotez heeft het over ‘gerichte aanvallen op wetenschappers’ die anti-vaxxers zouden hebben gepleegd, maar noemt daarbij niet één concreet voorbeeld. Om deze fictieve ‘agressie’ te stoppen pleit hij letterlijk voor doelgerichte (bewapende) aanvallen op anti-vaxxers. Feitelijk wil hij dus dat de overheid politie en leger inzet om vaccincritici en -weigeraars – in realiteit mensen die weigeren aan deze gen-manipulerende experimenten, die ook volgens de officiële EU-statistieken al enorme aantallen slachtoffers hebben gemaakt, mee te doen – te lijf te gaan.

Door deze schandalige oproep te plaatsen heeft Nature, dat toch al compleet in de zak zat van de internationale vaccinmaffia, die nu met behulp van bijna alle regeringen een monstrueus genocidaal experiment met de hele mensheid uitvoert, zijn geloofwaardigheid definitief verloren.

Grof geweld tegen de ‘foute’ mensen wordt weer oké gevonden

Grof geweld tegen onschuldige mannen, vrouwen en kinderen wordt klaarblijkelijk weer oké gevonden. We waarschuwen al jaren tegen het terugkeren en zelfs overtreffen van de jaren ’30 en ’40 van de vorige eeuw, en nu is het zover. Als dit niet wordt gestopt, als mensen niet massaal in opstand komen tegen deze potentiële ergste misdaad tegen de menselijkheid ooit, dan gaat dit onherroepelijk eindigen zoals in de jaren ’40, namelijk met ‘faciliteiten’ waar de ongewenste ‘foute’ mensen worden opgesloten en weggewerkt, zodat de rest van de samenleving zich weer ‘veilig’ kan voeren.

Oftewel: met concentratiekampen.

Zolang mensen blijven ontkennen dat een herhaling van deze afschuwelijke geschiedenis mogelijk is, zolang mensen weigeren de huiveringwekkende parallellen met Nazi Duitsland onder ogen te zien, kunnen de globalistische vaccinatiekrachten ongehinderd doorgaan.

‘De Russen’ hebben het weer gedaan

En ‘natuurlijk’ zitten ook volgens Hotez ‘de Russen’ achter alle ‘vaccinatie desinformatie’. Dan vergeten we maar even dat Rusland als een van eersten een vaccin had ontwikkeld en aan zijn bevolking begon toe te dienen.

Maakt niet uit, want de Westerse media hebben sinds vorig jaar ook hun laatste restje geveinsde onafhankelijkheid en objectiviteit definitief van zich afgegooid, en zijn er zelfs trots op dat ze als de propaganda organen van de Westerse gevestigde orde en de globalistische klimaat-vaccinsekte functioneren. We schrijven overigens al jaren dat ‘de Russen’ de schuld zullen krijgen van ongeveer alles, en dat heeft als doel u zover te krijgen akkoord te gaan – zelfs te roepen om – de geplande Derde Wereldoorlog tegen Rusland, en hoogstwaarschijnlijk ook tegen China.

Mensheid bestuurd door gewetenloze monsters

Gewetenloze monsters staan het roer van de mensheid, die zich door blinde gehoorzaamheid en onvoorwaardelijke volgzaamheid zelf ook stap voor stap in een even gewetenloos monster laat veranderen. Het is NOG niet te laat, maar er rest nog maar heel weinig tijd om verplichte test- en vaccinatiepaspoorten, gevolgd door verplichte testen en vaccinaties, en daarna het opsluiten en uiteindelijk verwijderen van de ‘foute’ ongevaccineerden – in Hotez’ ogen de nieuwe ’terroristen’ -, te stoppen.

 

Xander

(1) Natural News

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

78

 1. @DeVerdrietigeWetenschapper
  08/05/2021 om 7:54 am

  Dat zogenaamde vaccinatiepaspoort waar je naar verwijst is er inderdaad al jaren maar is enkel een papiertje, geen paspoort. Maar dat geeft je als reiziger de KEUZE om je te laten vaccineren om naar dat land te kunnen/willen reizen of niet.
  Het land van bestemming verplicht reizigers, die naar hun land komen, zich te laten vaccineren tegen de risico’s van daar heersende ziektes en dus voor hun gezondheid.
  Als je naar de dominicaanse republiek en nog andere landen reist, dan mag je je laten vaccineren maar het moet niet, het is niet verplicht maar enkel aangeraden.

  Dat is een heel ander verhaal dan dat het land van vertrek haar burgers verplicht om gevaccineerd te zijn om te MOGEN reizen, mogelijk naar landen van bestemming die géén vaccinatiebewijs vragen.
  En dat is dan niet voor hun gezondheid en om het risico op ziekten in het land van bestemming te vermijden maar om dictatoriale dwang te kunnen uitoefenen en burgers hun grondwettelijke rechten te ontnemen door hun medisch beroepsgeheim te schenden, anders mogen ze niet reizen.
  Hopelijk kun je met je tunnelvisie dat verschil toch nog bevatten.
  En dat heeft niks te maken met digitalisatie want elke vaccinatie naar gelijk welk land kan gedigitaliseerd gebeuren.
  Overigens: er zijn mensen die geen smartphone of zelfs mobieltje hebben en die mogen ze niet discrimineren door QR codes te eisen. Die mensen kunnen ze ook niet verplichten om een smartphone aan te kopen voor een QR-code om te kunnen reizen – daarvoor volstaat immers een betaald reisticket!

  Je zou beter eens up-to-date blijven: jouw virus dat je denkt dat in zijn huidige vorm onbekend zou zijn voor het menselijk immuunsysteem, is reeds in april 2020 voor het eerst gemuteerd en dus de originele streng van dit coronavirus bestaat al geruime tijd niet meer.
  Nog niet gehoord van de talloze gemuteerde/varianten?
  Wat zijn die varianten, denk je?
  Weet je ook dat de huidige resem vaccins ontwikkeld werden tegen het originele coronavirus/sars-cov2 en dus compleet onbruikbaar en nutteloos zijn voor de gemuteerde varianten?
  Want dan zou het vaccin telkens voor elke gemuteerd virus aangepast moeten worden – en ze krijgen nu al niet iedere pro-vaxxer gevaccineerd, laat staan dat ze de tijd zouden gehad hebben om voor de talloze mutaties al de vaccins te kunnen aanpassen.

  Waarom denk je dat nu al zoveel gevaccineerden herbesmet worden met wat genoemd wordt het ‘coronavirus’? Het vaccin werkt helemaal niet tegen gemuteerde varianten en bovendien worden gevaccineerden dan ook nog besmettelijk voor anderen en kunnen ze dat gemuteerde coronavirus ook nog doorgeven.
  Kom dus ook niet zeuren als een gemuteerde variant van het virus ook bij jou als gevaccineerde komt aankloppen.

  En nog wat: de vectorvaccins bevatten en deeltje van het originele coronavirus, dat dus wel kan herkend worden door het menselijk afweersysteem..of deze vaccins wel werken werd echter nog nooit met wetenschappelijk bewezen feiten aangetoond.
  De mRNA vaccins van bijv. phizer echter, zijn synthetisch waarbij volkomen onbekend is wat het zal aanrichten in het menselijk lichaam en met welke schadelijke nevenwerkingen men rekening moet houden, tenminste tot 2-5 jaar na vaccinatie want het werd nog nooit op de mensheid gebruikt.

  Ik vind het onbegrijpelijk dat mensen doodsbang zijn voor een natuurlijk pathogeen, een virus zoals er miljarden zijn maar zich helemaal geen zorgen maken over de schadelijke gevolgen en onbekende nevenwerkingen van inderhaast ineengeknutselde vaccins welke ze zich vrijwillig laten inspuiten.

  Je zou je dus als gevaccineerde beter bezorgd maken over je eigen gezondheid dan te zeuren over wie zich niet laat vangen om vrijwillig russische roulette te spelen met zijn gezondheid en zijn leven.
  Ongevaccineerden en kritische mensen wijzen toch ook niet naar jou omdat jij je laat vaccineren?
  En jij loopt dan nog meer gezondheidsrisico door de schadelijke en onbekende bijwerkingen van vaccins dan de gezonde mens die zich niet laat vaccineren.
  Tenslotte heeft elk mens het recht op zelfbeschikking zonder met de vinger gewezen te worden voor zijn/haar keuze.

  Een veilige en goede reis gewenst.

 2. @Tom, Nederland is ook vaak overgenomen door allerlei machthebbers/groepen. Moeten wij ons land dan ook gaan verlaten, als die het weer terug eigenen? Nee.
  Waar gaat het gevecht over die moskee nu over? Dat gaat over geloof. Niet over mensen of over land. Nu schijnt dat daar 1 poort is en die is dichtgemetseld. Bewust. Want als die opengaat dan komt de antichrist. Nu schijnt er een groep te zijn, die dat wel wil, want zo kan Jesus weer eerder terugkomen. Daar gaat heel dat gedoe dus over. Ongeveer.

 3. 👏🏼👏🏼 Ik volg Xander News al jaren lang en ben ik nog steeds een trevenden volger. Ik kan niet begrijpen dat na het jaar 2020 zijn er nog zoveel bekrompenen Nederlanders die paniekerig zijn over een virus maar niet over het geleidelijke verlies van hun vrijheid. Na het jaar 2020, als je nog steeds niet beseft wat er aan het spel is, dan ben je echt dom. Was er nog niet duidelijk dat we zijn maar kwetsbare marionetten onder de autoritaire macht van een groepje van miljonaire megalomane psychopaaten?
  Gellukig, en ik hoop dat niet te laat, zijn er nog mensen wakker geworden.

 4. De meerderheid blijft met een bord voor hun kop rondlopen, de wakkeren blijven alert waar is het eind, ik overweeg verschillende scenario’s. Een daarvan is dat het met de eindtijd volgens de schrift te maken heeft, in dat geval zal er een grote slachting komen wel of niet bewerkt door het vaccin, het vaccin kan een opmaat zijn tot iets wat wij nu nog nauwelijks kunnen bevatten.
  Wij kunnen niets doen niets veranderende dat geval, het eindspel is verordent door de Schepper, alleen smeking om Gods geest en grondig studie van de Bijbel kan ons op de been houden.

 5. De sleutel om te verstaan is niet alleen een geel vaccinatieboekje, maar of er gebruikt wordt gemaakt, en dan ligt het voor de hand digitaal met een QR code. Want die Qr code als digitale uitrol sinds gemaakte “corona”, is gewoon een hevige griep, dat is de essentie in de voorbereiding voor heel veel dingen.

  Ook in Europa wil met dit met een Qr code uitrollen. In Amerika ging het al deels op in New York door IBM. Excelsior wordt dit onder andere naamgegeven.

  Ook al neemt men geen deel aan een digitale app, maar men gebruikt een gedrukte uitdraai, dan nog zal de Qr code als informatie aanwezig zijn.

  Kijk en het gewone ouderwetse gele vaccinatieboekje was vooral bedoeld als je in landen kwam waar bepaalde ziekte nogal voorkwamen anders dan je eigen land. Ook al zal het bestaande boekje oorspronkelijk geen Qr code hebben, zal Covid dat toch krijgen, al is het maar as Qr-code url. Want namelijk, deze url bevat je persoonlijke gegevens.

  Maar het gele vaccinatieboekje met eventueel een bewijs van een vaccinatie, dat zal niet valide genoeg zijn. Nee, het moet eigenlijk via een app gaan.

  Het is best wel vreemd. Als we een PC kopen of zelf samenstellen, zeker voor de wat vroegere generaties, dan bepaalde je zelf wel welke software er op kwam. Vaak natuurlijk Windows, maar er zijn ook andere besturingssystemen.

  Nu is in feite een app ergens een volledige applicatie, een programma, software die wat uitvoert en die je zelf wilt hebben. Vele hebben niet doorgehad dat sinds de opkomst van de Smartphones vanuit 2007 zoveel leuke en bijna opgedrongen apps er gratis bij zaten, denk alleen al met Android van wat je erbij krijgt en sommige dingen nog verrekt handig zijn.

  Ik vraag mij af of overheden je kunnen dwingen tot het gebruiken van bepaalde software. Zelf de juridische vraag van de corona app melder, ook al heb je hem niet actie of zulke acties wel mogen van de privacy wetgeving en nog vele andere gebieden van wetgeving die dat kan raken.

  De discussie van vingerafdrukken en later weer niet wordt nu toch weer ingevoerd. Ja, de dictators van Brussel besluiten dus dat we ons Europees moeten houden met twee vingerafdrukken. Ja, geen wonder die Qr code.

  Dit is razendsnelle gegevens verwerking, Quick Respons, en met de koppeling van je vingerafdrukken, kunnen ze bijvoorbeeld zien aan de rekening die je digitaal bepaalt hebt in een restaurant, vooruit met een Qr-code, dat tevens jou vingerafdrukken staan op dat glas wijn.

  Inmiddels is de internationale opsporingsdiensten met een leger naar het restaurant, omdat je vingerafdrukken gevonden zijn bij de laatste inbraak.

  Nee, als dief zou je geen id-card moeten nemen. Wellicht nog een rijbewijs om te mogen te legitimeren, maar zal een Qr code en vingerafdrukken ook dra komen in de rijbewijzen?

  Men zegt wel dat er geen database van de vingerafdrukken bijgehouden wordt, maar geloof je dat? De Qr-code kan dit alsnog uitlezen als ze dit willen, dus dat is met de rekencapaciteit van de computers zelfs wereldwijd zo gepiept. Of te wel, in een mum van tijd kunnen ze zomaar vanuit het niets meteen een database aanmaken. De koppeling vingerafdruk en Qr-code is er al. Ze zeggen tenslotte niet dat er geen database bijgehouden wordt van Qr-codes van de inwoners.

  https://www.engadget.com/new-york-excelsior-pass-covid-19-vaccine-passport-152722058.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly9kdWNrZHVja2dvLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAKc_bAk0GpbdE6ZQLL66ghF4zohjdsfacTVv03Dl3JYb2Egn8Ox7wWJhl6LfKrSqFgEbj7dKyuy1WGNRGlQ_-S3R0QCB26IF2fWR5H7MOhFjBDf6dYykwOMEAbd1bCVnsvPuvJsPnJYdiXYjj3VKEsaC8FzGYJWI0haLtBBKer8J

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/run-op-geel-boekje-als-coronavaccinatiebewijs-maar-of-iemand-er-iets-aan-heeft-is-onduidelijk~bbb131bf/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

  https://www.scanid.nl/nieuws/in-de-media/204-nieuwe-id-kaart-bsn-in-qr-code-verwijderd-uit-mrz-en-chip.html

  https://www.rvig.nl/actueel/nieuws/2021/01/04/nederlandse-identiteitskaart-vernieuwd

  https://www.security.nl/posting/695861/Nederlandse+id-kaart+met+vingerafdrukken+en+BSN+in+qr-code+verschijnt+uiterlijk+2+augustus

  Spyfromthesky

 6. @elise,

  Of jij een antisemiet bent laat ik in het midden.

  De Joden zijn in 1948 verdreven en willen nu gewoon hun eigendommen terug. De Arabieren die zich Palestijn noemen hebben het afgepakt en moeten het nu teruggeven.

  Na 1948 zijn overigens 1 miljoen joden verdreven uit het de rest van het Midden Oosten en zijn gevlucht naar Israël. Ze hebben huis en haard achter moeten laten.

  Voor wat betreft je andere punt: Ook volwassen Joden en Arabieren (die zich soms Palestijn noemen) wonen en werken gewoon samen. Geen enkel probleem. Het probleem is hamas en fatah. Die willen de zaak van ‘de zielige palestijn’ in leven houden om geld te beuren van de EU en de VS.

  Jezus is de Zoon van God en niet enkel ern profeet.
  Echter als jij de koran asn wil halen: de koran erkent dat de Joden het uitverkoren volk zijn van God en dat Israël toebehoort aan de Joden. Dit staat letterlijk in de koran. Dit boekje is in de zevende eeuw ergens geschreven. Mohammed erkende dus in de 7e eeuw dat Israël van de Joden is.

  Zoek dat gerust ook eens na…

 7. @ Ludwig, Dus, omdat het in de bijbel staat mag dit of wat bedoel je? De profeet Jesus wordt erkend in de Koran. Mensen hun huis uitjagen en er zelf gaan wonen? Sowieso wonen er bijna geen christenen meer in Jerusalem, want de rijke joden hebben het opgekocht. Ben ik nu een antisemiet? Ken ook een docu waarin verschillende jongeren van verschillende geloven met elkaar stiekem feesten. Die zijn de hele situatie al jaren spuugzat.

 8. Het is mijn intuitie die zei: dit klopt niet. Het hele verhaal rondom corona klopt niet. En wat is er mis om op een natuurlijke manier groepsimmuniteit te creëren? Vaccins moeten dat ook doen. Tenminste dat wordt zo verteld. Maar wat is het verschil dan? Welk nut heeft het dan? En al helemaal dat mensen na vaccinatie nog steeds besmet kunnen raken.
  Als een farma reus(Merck) ermee stopt om vaccins te maken, omdat zij de werking te slecht vinden, waarom doen we het dan nog?

 9. Willemijn,

  Wie weet bouwen ze bij jullie wel een FEMA kamp. Tussen Zaanstad en Beverwijk is er al een. Ziet er niet uit als een concentratiekamp, maar heeft hoge betonnen muren.

 10. Er zijn mensen ook op deze site die ervoor gekozen hebben om met een bord c.q.servies voor hun hoofd te leven (Bijv, sorry , de verdrietige wetenschapper )
  Laat ze , mensen die niet willen luisteren naar feiten die aangedragen worden , zelfs door Hugo de Jonge/ maar ook Pfizer zelf dat zegt dat het vaccin je niet covid-vrij maakt .
  Zelfs Pfizer , die totaal scrupeloos is die op kleine kinderen het vaccin test ( Peuter van 2 jaar overleden ).
  Hoe gewetenloos moet je zijn ??
  Een Bill Gates wiens vrouw zelf zegt : “Hij heeft in een vliegtuig gezeten van Epstein ” Billy zelf zegt : ” ik wist niet dat het het vliegtuig van Epstein was ” !!?? Wat deed hij in dat vliegtuig en w.s op dat eiland van Epstein ??
  DIT SOORT MENSEN moeten wij ons vertrouwen op stellen , totale gewetenloze, zonder scrupules levende mensen ?? Dit soort mensen hebben het goed met ons voor ?? Dat geloof je toch zeker zelf niet !

  Laat ze in die waan als ze zo willen leven, tijdverspilling om met die mensen te praten.
  Ik heb het in mijn omgeving ook : het is zonde van je tijd om die aan dat soort te mensen te besteden , besteed je tijd aan de mensen die hun ogen open willen doen

 11. We kunnen zien hoe dom sommige mensen kunnen zijn. Ze laten zich overhalen om zich te vaccineren voor 1 biertje.Een biertje mensen, dan ben je volgens mij, in goed Nederlands, toch van het potje gerukt!

  Wat moet dat straks wel niet worden met het merkteken v/h beest?

  De twijfelaars zullen worden overgehaald voor extra bonuskorting bij AH of 777 airmiles?

 12. Op de site van het RIVM kan iedereen vinden dat in Nederland net voor de 1e besmetting vorig jaar al de paspoortcheck aangenomen is.

 13. Een kink in de kabel?
  Zelfs de vrouw van Bill Gates was erg boos toen hij toch een vriendschap met een veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein begon het hele internet staat nu weer vol van deze vieze mensen.
  Maar hier een blog die duidelijk laat zien dat Bill Gates niet klopt en zeker niet koosjer is met de meeste feiten die ik tot nu toe ben tegen gekomen.
  Dan word duidelijk dat het een plandemie is en gebruikt word om onze rechten af te nemen met onzinnige maatregelen niet gestaafd door wetenschappers en artsen?
  De term “big brother” word gebruikt om te laten zien wat onze toekomst word of al is geworden.
  Eindelijk word duidelijk dat ook ons land onder de invloed van deze oplichter staat en nu met steeds meer vaccinatie propaganda en dwang.
  Als je gewoon een zoekt op ” Bill Gates connection Netherlands ” zie je het zelf heb het net nog eerst gecheckt niet meer gezond of normaal meer.
  Onze democratie blijkt ook gewoon te koop en te manipuleren voor geldelijk gewin.
  Als je de slachtoffers in dit artikel ziet en begrijpt word het tijd dat ook deze man voor de rechter komt.
  En het is een wapen met feiten voor de echte strijders voor onze vrijheid denk ik nu en een doodsteek voor de Rutte kliek met de Jonge.
  https://www.markmallett.com/blog/the-case-against-gates/
  Wie dit leest word een ander mens en kan anderen met feiten helpen deze waanzin te stoppen.

 14. @ Oma. Ik reageer echter op de zeer aanmatigende stellingen in dit artikel.

  Dat vaccinatiepaspoort is er al jaren, vraag is alleen hoe het nu digitaal kan worden aangeboden. In sommige landen is vaccinatie tegen geheel andere zaken simpelweg verplicht. Denk aan gele koorts en hondsdolheid. Pffff, nu ga ik het nog uitleggen ook.

  Het gele vaccinatiepaspoort zal straks dus of een stempel erbij krijgen of wordt vervangen door iets digitaals: niks mis mee en qua concept als jaren in voorbereiding omdat digitaal way easier is.

  Ik blijf er verder bij: wie zich niet laat vaccineren moet ook niet zeuren wanneer Covid aanklopt, dit virus is in zijn huidige vorm onbekend voor het menselijk immuunsysteem en dat ie een keer langskomt is Wet.

  Mijn gate gaat sluiten, tabee …

 15. https://stichtingvaccinvrij.nl

  (copy / paste in de adresbalk)

  Top 10 Belangrijke blogs
  Het nieuwe normaal? – must see documentaire met Nederlandse ondertiteling
  Catherine Austin Fitts – democratie wordt wereldwijd vervangen door technocratisch systeem
  Nieuw boek: ‘De coronaplendemie’ – zicht op een verborgen speelveld
  Interview: ‘Studenten onbewust proefpersonen in testfase COVID-19 vaccin’
  Onderwerping bij de wet voorzien: Sven Hulleman in gesprek met juriste Maria-Louise Genet
  Must see lezing van Dr. Simone Gold over de absurde uitspraken en tegenstrijdigheden van machtshebbers en instituten
  Reiner Fuelmich en Dolores Cahill over het menselijk mRNA genetisch experiment, beter bekend als ‘Covid-vaccin’
  Over welk vaccin-onderzoek hebben we het eigenlijk?
  Highwire – neurowetenschapper Chris Shaw maakt zich zorgen over mRNA vaccins
  Stichting artsen covid collectief opgericht: de maatregelen gaan te ver – artsen staan op

 16. Hier een perfect voorbeeld hoe wij, als bevolking heel langzaam worden voorgekookt:
  – 14 jan. Trudeau vertelt de Canadezen dat er geen plannen zijn voor een vaccinatiepaspoort.
  – 26 feb. Trudeau vertelt de Canadezen dat er voor- en nadelen zijn aan een vaccinatiepaspoort en dat het onzeker is of deze ingevoerd gaat worden.
  – 5 mei. Trudeau vertelt de Canadezen dat er samen met de G20 gewerkt wordt aan een standaard vaccinatie certificaat.
  Ziedaar hoe we worden misleid. Deze regeringen zijn kunnen dus niet meer vertrouwd worden als we dit patroon zich zien ontvouwen. De plannen liggen er allang. Het volk wordt voorgelogen met valse geruststellingen.
  https://twitter.com/goddeketal/status/1390775858382745600/photo/1

 17. @Ludwig. Is het niet komisch? De Serviërs geloven kennelijk niet in de genetisch manipulerende prik, en dus moeten ze overgehaald worden met een geldelijk beloning. Ze laten zich dan prikken voor de centen, en NIET omdat ze geloven in die genetische manipulatie!
  Duidelijker kan het failliet van deze waanzin niet worden aangetoond.
  De mensen geloven er niet in (en Serviërs zijn absoluut niet dommer dan wij), zien de risico’s duidelijk ook NIET, en dus probeert de overheid ze over te halen door wat centen aan te bieden.
  Ziedaar hoe totaal belachelijk die overheden zich anno 2021 maken.
  Zelden hebben overheden zich dermate bekeerd tot het totale ridicule. Maar met de maskers op, lijkt het allemaal bloedserieus. Waarbij de politie ook elke gemoedelijkheid heeft ingeleverd ten behoeve van willekeurige agressie, ten koste van elk nuchter gezond verstand. Om die gekte te verdedigen, heeft de politie kennelijk wel drugs nodig. Het geweten moet kennelijk worden onderdrukt d.m.v. drugs. En soms denk ik dat leden van de regering ook dergelijke middelen gebruiken, om het knagend geweten het zwijgen op te leggen.

 18. @beek. Das nou een mooie realistische opmerking. Daar zouden de ogen vanzelf moeten opengaan, dat dit niks meer met gezondheid te maken heeft. Maar met onderdrukking/marketing/geld verdienen is.
  Maar dan nog, stel je doet dingen die ongezond zijn, dan nog zou er een vrije keuze moeten blijven. Het is immers je eigen lichaam. Er zijn zat hele oude mensen, die een drankje drinken en een sigaartje opsteken. Wat is gezondheid? Ook kunnen genieten van, toch?

 19. Er zijn al mensen bezig met opstarten can parralelle samenleving.zelf heb ik me aangesloten bij Keuze vrij bij mij.denk dat er nog meer zijn en ik verwacht ook dat deze straks samen gaan werken. http://Www.keuzevrijbijmij.nl

 20. Beste Xander,
  Hier [ ik zal de stad niet noemen] wordt een groot rangeer terrein gebouwd met 6 nieuwe sporen op het industrieterrein er wordt hard gewerkt door zo te zien ingenieurs van pro rail men kijkt mij niet aan terwijl ik voor hun hekken kijk…aan een kant van het rangeerterrein staan nu versterkte gebouwen tjokvol cameras en zien er uit als bunkers deze kant grenst aan een recycle bedrijf , het hoofdkantoor politie van de provincie en een bedrijf met een satansteken op de deur de andere zijde grenst aan enorme loodsen [nieuw] waar druk gewerkt wordt aan dekbedden matrassen enz door buitenlanders ….het gehele terrein is omgeven door hekken met een V vorm bovenop en voorzien van bordjes met ;verboden toegang, bij betreden bestaat electrocutie gevaar…er is geen reden te bedenken om zo een groot rangeerterrein te maken in onze kleine stad de 2 sporen [de 6 sporen voegen zich hier samen in een spoor en slitsen dan in 2 sporen ] leiden naar het CS het ander splitst zich naar Duitsland , slingert tussen dorpen en natuurgebieden…..het is helemaal acheraf…ik vind het enorm verdacht allemaal daar geen een werker aldaar met mij sprak en mij zelfs volkomen negeerden…..wegkeken ook nog…

 21. Oma schrijft: “Het probleem is dat de bange gevaccineerden jaloers zijn omdat zij de moed en de ballen missen zoals ongevaccineerden om gifspuiten te weigeren.
  Als ik moet gevaccineerd worden door mijn angst, dan jij ook. Marginale, kleingeestige afgunst is dat.”

  Helemaal mee eens @Oma

 22. @ FinalCountDown: 3:01 pm. Die mening ben ik ook toegedaan. We zitten echt nu in de Eindtijd.

 23. @Doordenker schreef:
  07/05/2021 om 8:23 am
  “Ik begrijp het probleem niet dat de ‘gevaxten’ hebben met mensen die niet willen laten vaccineren. De ‘gevaxten’ zijn toch beschermd, dus wat is hun probleem dan…?!”

  Het probleem is dat de bange gevaccineerden jaloers zijn omdat zij de moed en de ballen missen zoals ongevaccineerden om gifspuiten te weigeren.
  Als ik moet gevaccineerd worden door mijn angst, dan jij ook. Marginale, kleingeestige afgunst is dat.

  Intussen is al bekend geworden dat de beloofde 90% bescherming die pfizer beloofde een grote leugen is en mensen massaal opnieuw besmet werden na vaccinatie en zelfs het risico worden om anderen besmetten.
  De gevaxten zijn dus helemaal niet beschermd en ze worden zelfs de superverspreiders.
  Het wordt nu omgekeerd: de gevaccineerden worden nu het gevaar voor de ongevaccineerden, voor de volksgezondheid en voor hele maatschappij.
  Laten we hen dan nu ook in quarantaine en in hun kot steken om te vermijden dat ze het virus en besmettingen verspreiden?
  Gevaccineerden krijgen nu een koekje van eigen deeg, ze zullen nu zelf het lot ondergaan dat ze ongevaccineerden/’antivaxxers’ toebedeelden: uitsluiting van de maatschappij zoals de melaatsen vroeger?

 24. @DeVerdrietigeWetenschapper schreef:
  07/05/2021 om 11:05 am
  “Die man heeft gelijk. Wie heeft gezien hoe Covid kan toeslaan en mensen zelf is verloren beaamt dit. Maar wees gerust beste vredelievende antivaxer. Er komt een tijd dat niet gevaccineerden niet meer worden geholpen wanneer duidelijk is dat men de kans heeft gehad om gevaccineerd te worden. Het is GEEN sprookje, het is simpelweg de nieuwe pest en die moet worden bestreden met alle beschikbare middelen. Wil je niet? Prima, het is jouw vrijheid om gorgelend te sterven.”

  Jongen toch, je hebt alle reden om verdrietig te zijn…laat je toch zo niet vangen.
  Alle corona/en virussen zijn natuurlijk pathogenen die de mensheid reeds eeuwenlang bestrijdt zonder vaccins maar door natuurlijke afweer van het lichaam.
  De tijd waarop gij hoopt dat ongevaccineerden worden gediscrimineerd komt er nooit, net zoals een vaccinatiepaspoort er nooit zal komen.
  Waarom niet?
  Omdat vaccinatie een medische handeling is en tot het medische beroepsgeheim behoort tussen patiënt en huisarts.
  Net zoals er beroepsgeheim bestaat tussen een advocaat en zijn cliënt.
  Dat is WET.
  Dus niemand mag/kan weten wie gevaccineerd is of wie niet.
  Daar sta je dan met je afgunst om ongevaccineerden te straffen omdat zij hun recht op zelfbeschikking gebruiken om hun gezondheid en hun leven te beschermen tegen het gif van experimentele vaccins.
  Speel jij maar vrijwillig proefkonijn voor dit medisch experiment, waarvan zelfs de fabrikanten niet weten wat het zal aanrichten in je lijf, je mag dat. Maar niet komen bleiten als er onvoorziene en onbekende bijwerkingen door vaccins optreden, nietwaar? Jij kiest zelf om russische roulette te spelen met je gezondheid en je leven.
  Ongevaccineerden kiezen liever voor het behoud van hun eigen gezondheid en leven en worden daarom door zelfdestructieve, bedrogen schaapjes onterecht antivaxxers genoemd.

  Maar iedereen mag zelf beslissen om proefkonijn te zijn of niet..want critici hebben namelijk datzelfde recht om te kiezen net zoals gij, niet vergeten: elk mens is gelijk.
  Happy vaccination day aan al de gevaccineerde “dead-man/women-walking.”
  Arme schaapjes, ze beseffen nog niet wat ze gedaan hebben.
  Ze gaan er allemaal nog spijt van krijgen, maaaar eigen schuld, dikke bult.
  “Wir haben es nicht gewusst” gaat niet op, die stoute ‘anti-vaxxers’ hebben genoeg gewaarschuwd waarvoor ze werden uitgespuwd, stank voor dank om mensen proberen te behoeden voor vrijwillige zelfdestructie door experimentele prikken.
  Draag dus dan ook als gevaccineerde de gevolgen maar zonder te bleiten, geen medelijden mee, ze hadden maar voor hun eigen gezondheid moeten kiezen, net zoals de kritische ‘antivaxxers’.

 25. @maria op 06/05/2021 om 2:40pm:

  ‘Waarschijnlijk’ mag je wijzigen in ‘zonder twijfel’. Men gaat eerst de mensen (sorry…de goedgelovige mensen) een digitaal of papieren certificaat bezorgen dat ze gevaccineerd zijn. Er zullen bepaalde vrijheden aan gekoppeld worden, en daarna gaan ze dat vervangen door het door ons Christenen zo gevreesde merkteken van het Beest, dat een tattoo of chip op/in het lichaam zal zijn. Zogezegd omdat men het ‘certificaat’ dan steeds bij zich zal hebben. Althans, dat is mijn visie erop. Het einde komt nu heel snel dichtbij. Ik weet dat dit op het geloofsforum zou moeten dus ga er niet teveel over uitweiden, maar heb de voorbije paar maanden al 2 dromen/visioenen gehad over oorlog en de opname. En heb dat nog nooit eerder gehad in mijn leven (en ik ben 50 jaar).

 26. de meest mensen (ca. 85 a 90% volgens verkiezingsuitslag) zijn of murw geslagen, of willen zich nergens in verdiepen of zijn gehersenspoeld en gehypnotiseerd.. Dus dit is marketing technisch gezien bij uitstek een mooie gelegenheid om de gevestigde orde hun destructieve plannen te laten oogsten

 27. Laat de bijbelse profetie mbt velen die ‘opgenomen’ worden hun zijn die geldelijk gewin voorstaan als uitdunnen mensheid.

 28. Die man heeft gelijk. Wie heeft gezien hoe Covid kan toeslaan en mensen zelf is verloren beaamt dit. Maar wees gerust beste vredelievende antivaxer. Er komt een tijd dat niet gevaccineerden niet meer worden geholpen wanneer duidelijk is dat men de kans heeft gehad om gevaccineerd te worden. Het is GEEN sprookje, het is simpelweg de nieuwe pest en die moet worden bestreden met alle beschikbare middelen. Wil je niet? Prima, het is jouw vrijheid om gorgelend te sterven.

 29. Om de minne van het smear, leckt de kat den kandelear! (Kats) Om minne van het smeer(geld) heeft Rutte en zijn Haagse kompanen, van Nederland een gelikt concentratiekamp gemaakt.

 30. Ik zat te kijken naar een afleving van Tucker Carlson op fox News. Hierin werd aan de hand van officiële overheidscijfers gemeld dat het aantal vaccinatie doden bij de corona prik alle voorgaande vaccinatie doden (griepprik, varkensgriep e.d.) overstijgt van de afgelopen 15 jaar. De corona prik heeft hier minder dan 4 maanden voor nodig. . Deze aflevering is van YouTube en Facebook verwijdert terwijl het enige wat dit nieuwsprogramma deed was de officiële cijfers gebruiken. Het is op nieuwsmedia niet eens meer toegestaan om officiële cijfers hardop te noemen.

 31. Ik begrijp het probleem niet dat de ‘gevaxten’ hebben met mensen die niet willen laten vaccineren. De ‘gevaxten’ zijn toch beschermd, dus wat is hun probleem dan…?!

 32. “Weet iemand hier hoever het staat met de (aangekondigde) rechtzaken van Fuelmich en/of de Klerck ? Ik hoor er niks meer van…”

  Die komt er natuurlijk helemaal niet. Fuelmich en zijn team zijn net als Viruswaarheid gewoon controlled oposition en zijn express opgetuigd om de druk van de ketel te halen en de kritische denker hoop te geven. Je moet NU je eigen plan trekken en niet wachten op valse profeten die nooit zullen komen!

 33. Ik hoor andere verhalen over voorstellen in Nordrhein Westfalen Duitsland wil men goedbedoeld van de mondkapjes af. Maar let wel, alleen voor mensen die met een pas kunnen aantonen dat ze gevaccineerd zijn. Iemand die niet gevaccineerd is moet (ook in de open ruimte) een mondkapjes blijven dragen. Dan moet ik toch aan 75 jaar geleden denken wat deze zgn. Gutmenschen voor ons hebben bedacht. Opeens is er geen collectief geheugen meer en zie verdorven gedachten in mensen wat lijkt ingebakken te zijn. Voor mij geldt dan dat ik Duitsland niet meer in wil. Ik ben mijn hele leven kerngezond. Geen Corona of griep gehad. Als straf moet ik juist als gezond persoon een mondkapje gaan dragen waardoor ik op een smerige manier voor iedereen publiekelijk te schande wordt gezet. Ik ben niet besmet maar gezond! En toch ben ik nu besmet, namelijk: sociaal besmet omdat iedereen mij mijdt en met een boog om me heen loopt. Dit is de wereld op zijn kop! Mensen, wordt toch eens wakker! Wat is er aan de hand en hoe erg zijn wij als mensen steeds dieper aan het wegzinken? Het mondkapje is daarmee toch de nieuwe gele sterk geworden! En dit idee wordt vooral door een groep sociaal progressieve jongeren gepropageerd. De enige conclusie is dat in het onderwijs bepaalde hoofdstukken uit de nationale geschiedenis waarschijnlijk alleen maar op schoolvrije dagen gegeven is, OMG wat komt er op ons af.
  Groet van een kerngezonde persoon die altijd voor de maatschappij heeft klaargestaan.
  Ik word hier heel verdrietig van!

 34. “Vroeger ‘verkochten’ we onze stem aan niemand. Geruime tijd …. heeft het volk reeds de macht afgestaan. Het volk benoemde vroeger militaire bevelhebbers, hoge ambtenaren, legioenen, alles. Nu beperkt het volk zichzelf en hoopt alleen nog op twee zaken, Panem et circenses ; beter bekend als “brood en spelen” ( eten en vermaak ). = de behoefte van het volk te lenigen …. , en ze zullen niet in opstand komen.
  De één laat zich vaccineren omdat ze ‘een terrasje willen pikken’ , de ander wil op reis, en die andere ‘doet het omdat die andere het ook doet’ . “ je haalt toch ook ieder jaar die griepprik “ zei gisteren een jonge vrouw tegen mij “ .
  De toekomst ziet er nu niet bepaald rooskleurig uit ; we zitten momenteel in een wereldwijde revolutie die zich uiteindelijk in haar eigen staart bijt. De vrijheid van geest en handelen zijn ons successievelijk afhandig gemaakt. De kaas is verdwenen, het brood …. is voor het volk.
  Niemand kan in de toekomst kijken, maar één ding is zeker : deze tweedeling van de maatschappij zal verstrekkende, vernietigende maatschappelijke gevolgen hebben.

 35. hij 130 kg zwaar rookt ,obesitas 12 blikjes redbull per dag en kan niet sporten vanwege te lui zijn leeft ongezond haalt een spuitje omdat hij er recht op heeft krijgt een pasje omdat hij dan als gezond word gezien mag overal in of naar toe op vakantie ,ik 5x per week sporten niet roken leef gezond ben kritisch over de vacinatie en wil m niet heb geen vacinatie pas word als ongezond gezien denk er toch over na wat er gaande is dit is allemaal toch niet zo moeilijk.

 36. Vaccinatie schandaal in belgisch Limburg.
  “Burgemeester Veerle Heeren (CD&V) van Sint-Truiden liet zelfs buren voorsteken bij vaccinaties, maar weigert toe te geven en jaagt nu op verklikker.”
  De burgemeester misbruikt haar functie om voor te kruipen, ook familie, kabinetsmedewerkers, vrienden en zelfs haar buren kregen voor hun beurt hun prik.

  Dat blijkt uit gelekte documenten van een bron uit het vaccinatiecentrum.
  Nu beroept deze burgemeester zich op het medisch beroepsgeheim om zich te verdedigen over het machtsmisbruik dat zij pleegde.
  Want zonder deze schending van het medisch beroepsgeheim, door het lekken van medische gegevens/vaccinatie, kon niemand weten dat ze was voorgekropen en stiekum gevaccineerd werd voor haar beurt.

  Citaat:
  “De burgemeester reageerde gisteravond strijdvaardig.
  Veerle Heeren spreekt van een poging tot politieke karaktermoord.
  Opvallend: ze weigert te zeggen of ze nu wel of niet gevaccineerd werd.
  “Het medisch beroepsgeheim is heilig. Ik vind het zeer laakbaar dat men documenten uit mijn medisch dossier heeft gelekt. Ik heb niemand verantwoording af te leggen over mijn dossier.”
  “Ik geef daar geen commentaar op. Nogmaals: de medische geschiedenis van een individu is heilig en daar heeft niemand zaken mee.”
  “Ik herhaal het nogmaals: het medisch beroepsgeheim is heilig.”
  Einde citaat.

  Deze politica verdedigt duidelijk het wettelijk recht van het medisch beroepsgeheim en is dus fervente tegenstandster van een vaccinatiepaspoort.

  Dus voorkruipen in het vaccinatiecentrum?
  Dat is moreel laakbaar, maar niet strafbaar, zij heeft dus niks verkeerd gedaan behalve enkele oude menskes even uitstel gegeven van nare bijwerkingen door vaccinatie en machtsmisbruik van haar functie als burgemeester (dat schering en inslag is bij politici?) door met familie, kabinetsmedewerkers en zelfs buren voor te kruipen om proefkonijnen te zijn voor het medisch prik-experiment.
  Als kritisch mens met gezond verstand en argwaan voor dit medisch experiment/killer-prik heb ik geen enkel probleem dat politici voorkruipen om zich te lenen als proefkonijn.
  Deze burgemeester mag wel geprezen worden om haar duidelijke standpunt inzake het heilig, medisch beroepsgeheim, dat zal geschonden worden als de politici een onwettig vaccinatiepaspoort zouden invoeren.
  “- Het medisch beroepsgeheim is heilig.
  – Nogmaals: de medische geschiedenis van een individu is heilig en daar heeft niemand zaken mee.
  – Ik herhaal het nogmaals: het medisch beroepsgeheim is heilig”

  Intussen is wijd en zijd bekend dat politici heel goed weten dat het vaccinatiepaspoort een inbreuk zal zijn op het medisch beroepsgeheim, dat wetgevers niet mogen schenden dus kan en mag een vaccinatiepaspoort er niet komen en is er ook geen sprake van gevaccineerden en ongevaccineerden==>medisch beroepsgeheim/geheim, medisch dossier/onbekend wie gevaccineerd is of niet===>geen uitsluiting en geen heksenjacht op ongevaccineerden.
  Dat politici het maar in hun oren knopen!

  ‘Doktoor’ hotez-mengele zal via mail de vraag krijgen voor hoeveel zilverlingen hij zijn ziel verkocht heeft om de mensheid uit te roeien, zijn gezworen eed van Hippocrates te verraden en het medisch beroepsgeheim te schenden evenals hoeveel baby’s en kinderen hij al op zijn geweten heeft door hen te ‘verlossen van hun leven’ met zijn gifprikken.

 37. Ik denk dat de wal het schip gaat keren. Als de onafhankelijke wetenschap gelijk krijgt, en straks de gevaccineerden chronisch ziek worden, en/of bij bosjes omvallen. Dan is het leed echter al geschiedt. Nee, de toekomst ziet er voorlopig niet best uit. Als “wakkeren” zullen we ons moeten verenigen. Zo n tweedeling is triest, maar we worden er op deze manier helaas toe gedwongen. Of je nu anti-vax bent of niet. Over mijn lijk wat betreft een genetisch gemanipuleerde experimentele spuit.

 38. Als dit niet wordt gestopt, als mensen niet massaal in opstand komen tegen deze potentiële ergste misdaad tegen de menselijkheid ooit, dan gaat dit onherroepelijk eindigen zoals in de jaren ’40, namelijk met ‘faciliteiten’ waar de ongewenste ‘foute’ mensen worden opgesloten en weggewerkt, zodat de rest van de samenleving zich weer ‘veilig’ kan voeren.

  Helemaal mee eens. Laten we dit organiseren, laten we mensen massaal op de been brengen, het is zij of wij.

  U kunt zich nu al aansluiten bij de vele organisaties die regelmatig protesteren. Mod.

 39. Nog nooit is bewezen dat vaccins werken. Het tegendeel! Toen het RVP in 1976 werd geïntroduceerd vielen er al geen slachtoffers door infectieziekten. Nadien vallen er nu wel jaarlijks 100-den vaccinatieslachtoffers. Daar hoor je geen hond over. En ook bij Corona zi)n er meer dodelijke slachtoffers door die gentherapie dan door het nog NOOIT aangetoonde killervirus. Door domme, cq smerige politici en corrupte MSM worden mensen onwetend gehouden van de realiteit. En zo kan de leugen doorrollen.

 40. Het ergste van alles is dat Hotez ‘vuur!’ roept in een druk theater en het krachtige platform van NATURE gebruikt om regeringen op te roepen zich te wapenen tegen vaccinsceptici, louter omdat hij zelf gelooft dat hij gelijk heeft en zij ongelijk. In plaats van zelf een AR-15 op te halen en op jacht te gaan naar vaccinklokkenluiders en ze probeert te doden, smeekt hij de regering om het geweld voor hem te plegen. Klinkt als een LAFAARD, niet als een wetenschapper!

  In de podcast van Mike Adams roept hij lezers en fans op om te bidden voor dit trieste monster van een man, om te bidden dat hij zichzelf mag bevrijden van de kwaadaardige demonen die duidelijk zijn vermoeide lichaam bezitten….Bid dat hij naar God mag terugkeren en vergeving mag vragen voor de misdaden tegen de mensheid die worden begaan door de verdraaide, duistere ziel die momenteel zijn eens menselijke lichaam bezet.

  Hier leest u hoe u contact met hem kunt opnemen via openbaar beschikbare contactgegevens die op de Baylor-website zijn gepubliceerd. Ik sta erop dat als u ervoor kiest om contact op te nemen met Hotez, u beleefd moet zijn en u niet inlaat met de soort geweldsdreigingen die hij tegen anderen uitspreekt. We hoeven ons niet tot zulke dieptepunten te verlagen, want we hebben waarheid, gerechtigheid en God aan onze zijde!

  Mike Adams nodigt Peter Hotez ook officieel uit voor een interview zodat hij vragen kan beantwoorden, mocht hij daarvoor kiezen.

  Peter Hotez: Twitter: @PeterHotez

  https://www.bcm.edu/people-search/peter-hotez-23229

  Kantoortelefoon: 713-798-1199

  E-mail: hotez@bcm.edu

  Baylor College of Medicine (zijn werkgever): Hoofdnummer: (713) 798-4951

  Wees beleefd.
  Geen bedreigingen.

  https://www.brighteon.com/7f831fef-269d-48bb-96b2-56baa5c43d29

 41. Xander,
  Als dit echt praktijk gaat worden, maak je borst maar nat…
  Ik veranderde van NRC (D666 propaganda krantje bleek me) naar een “betere “krant, Trouw ,dacht ik.
  Tot mijn stomme verbazing prijzen zij ook de PKN die stelt dat er aparte Kerkdiensten komen voor gevaccineerden. Zij krijgen aldus privileges! Ik dacht zo: stel de Heer Jezus liep hier rond – Hij nam zeker en vast geen vaccin- en wilde de Kerk in dan werd Hem wederom de toegang geweigerd (door de Hoer aan de Wateren/Babylon) . Altijd zal Hij opnieuw gekruisigd worden door de valse Kerk!
  Gode zij dank kent Hij de Zijnen!

  Shalom!

 42. Weet iemand hier hoever het staat met de (aangekondigde) rechtzaken van Fuelmich en/of de Klerck ? Ik hoor er niks meer van…

 43. @deprofetische plofkip, dus de ziekenhuizen liggen vol en mensen sterven bij bosjes!? dan is het dus maar gewoon geoorloofd om een genetisch experiment op de gehele mensheid uit te voeren? Voor mij gaat elke vorm van mensenrechten schending te ver. Ben jij van mening dat je gevaar loopt dan heb je het recht om voor eeuwig in een steriele kamer te gaan zitten, ik kom je boodschappen wel brengen, verwacht niet dat de hele wereld binnen blijft zitten omdat jij bang bent om te sterven?

 44. Johan 4.10 uur.
  Dan heb je de jurist Reinier Fuelmich NIET GOED BEGREPEN.
  Hij heeft met zijn team al vele tientallen “ verhoren gedaan “ om een groot proces tegen de Duitse staat te gaan beginnen.
  Hij noemt het zelf een proces zo groot als het na oorlogse Neurenberg proces. Over vrijheids beroving over vaccinatie over maskers dragen enz enz enz enz. Ook een voormalig werknemer van Pfizer met heel veel goed kritische informatie heeft hij geïnterviewd.
  Gisteren had Hij nog een verhoor met een “ wisthleblower” een werknemer in een bejaarden huis waar 9 bewoners binnen enkele dagen na de vaccinatie die door militaire ( artsen of verpleegkundige min of meer onder dwang werd uitgevoerd ) zijn overleden.
  En 11 personen werden in datzelfde huis na de vaccinatie ziek.
  Bij de 2 e vaccinatie overleed er nog een bewoner, en werden meerdere ziek.
  Na dit verhoor heeft zijn Team meteen aangifte gedaan bij de politie en de officier van Justitie.
  Het is nog erg recent dus meer weet ik er ook niet van.

  Info te vinden op. http://www.frontnieuws.com zoek het zelf maar na!
  Shalom
  Anna

 45. @ Amo: 4:42 pm. Juist. En laat het nu Jaap Dieleman, pastor, op zijn website http://www.ontzagwekkendnieuws.nl, zijn, die in zijn nieuwste bijdrage: “de waarheid maakt vrij”, deze site van Xander aanhaalt en betrouwbaar vindt, en er uit citeert. Ook hij beschuldigd de regeringen, ook de onze, van huichelarij en bedriegerij. Een aanrader.

 46. Agressie en dwang zijn primitieve reacties op het totaal gebrek aan valide bewijs voor de effectiviteit en veiligheid van Covid vaccins. Hugo de clown verspreidt zelf nepnieuws door te stellen dat de vaccins ‘uit en te na’ getoetst zijn, en dat ze veilig zijn. Beweringen die aantoonbaar niet stroken met de stand van het wetenschappelijk onderzoek naar de vaccins. Pure misleiding dus. Maar mensen met kritische vragen worden per direct beschuldigd van het verspreiden van nepnieuws en moeten hun mond houden, waaronder het leden van het parlement. De meerderheid heeft hier echter geen enkele moeite mee, gezien de uitslag van de verkiezingen, en viert de vrijheid. Opgesloten thuis en online, dat dan weer wel.

 47. Dan kan hij beter uit Texas verhuizen naar New York. Ik denk niet dat uiteindelijk de gehele wereld meegaat in deze nonsens en dat betekent dat we dus gebieden krijgen met coronagestoorden en gebieden waar vrije mensen wonen. Je ziet immers nu al veel New Yorkers verhuizen naar Florida en Texas. De Deep State heeft zijn hand overspeeld en niet goed nagedacht.

 48. Helemaal dol geworden. Mensen die het vaccin niet willen, zijn niet agressief; ze bedanken simpelweg voor een experimenteel, niet goed uitgeteste injectie. En ze voelen voelen zich gewoon gezond. De overheid is hier agressief. Tallozen nemen ook het griepvaccin niet; die mensen zijn ook niet agressief.
  Wetenschappers met grote kennis van zaken op vaccinatiegebied, hebben ook grote bezwaren tegen speciaal déze injecties, maar ze zijn zeker geen anti-vaxxers.
  Het is allemaal zó negatief, steeds in de sfeer van onderdrukking, terwijl je ook positief zou kunnen reageren in de vorm van medicijnen en het uitbreiden van de zorg.
  Precies zoals de politie negatief optreedt en in sommige gevallen zelfs sadistische trekken gaat krijgen tegen weerloze niet criminele burgers.

 49. Werkelijk zeg, het lijkt te bizar om waarheid te kunnen zijn. Het rolt zich voor onze ogen uit, afschuwelijk.
  Gister hoorde ik dat een mevrouw in verpleeghuis geweigerd werd voor kerkdienst omdat ze niet gevaccineerd was. En mensen om me heen lijken dit echt een goede gang van zaken te vinden.
  Wat is er toch in de mensheid gevaren? Familieleden, vrienden, een gesprek lijkt niet meer mogelijk. Ongelooflijk wat er in een jaar tijd kan gebeuren.

 50. Se Dag des Oordeels zal verschrikkelijk zijn voor die monsters ! Ik moet er nog enkele oplijsten bij advocaat Reiner Fuellmich, dus deze mafklapper belandt bij mij ook op de zwarte lijst & mag een dagvaarding verwachten voir het Tweede Nürnbergtribunaal ! Dan gaat hij meteen wel vele toontjes lager zingen…! Zulke gevaarlijke individuen moeten DIRECT gestopt worden !!

  Uw naam is al in gebruik, gelieve een andere naam te gebruiken. Mod.

 51. Waar maken wij ons als gestigmatiseerde niet gevaccineerden zorgen over? Als de gevaccineerden tot de wereld der kreupelen behoren of erger nog mogelijk eraan sterven. Het ergste is dat ze de wereld van ons gaan bevuilen met hun spike eiwitten. In feite betogen we allen voor een beter milieu en doen we het tegengestelde. Het milieu vervuilen met mRNA dat normaal niet voorkomt in het milieu. Zullen we dan maar betogen tegen GGO of genetically modified organism terwijl we zelf GGO’s worden?
  Niet alleen de spike-eiwitten, maar ook nanodeeltjes in het ‘vaccin’ kunnen door de bloed-hersenbarrière, die kwetsbare delen van het lichaam beschermt. Er is onvoldoende tijd geweest om te achterhalen welke hersenaandoeningen en hoe vaak hersenaandoeningen ontstaan als gevolg hiervan, zegt de artsengroep.
  Spike-eiwitten die de bloed-hersenbarrière passeren, kunnen chronische ontsteking, trombose (bloedstolsels), tremors (beven), aangezichtsverlamming van Bell en ALS-achtige symptomen veroorzaken, waarschuwen de artsen. De nanodeeltjes kunnen samensmelten met hersencellen, wat resulteert in neurodegeneratieve aandoeningen. Sante.

 52. Er wordt een parallelle samenleving opgezet, want het merendeel van de mensen halen geen prik. In de vs heb je al vele staten die een vaccinatiepaspoort verbieden. Ook de lockdowns zijn opgeheven. In belgie gelden de regels al niet meer. Alleen merkel en rutte weigeren. De gele hesjes in frankrijk staan weer op.
  De weerstand wordt heviger.

 53. Hoe kan het gestopt worden ?
  Alleen als er genoeg mensen zijn die nee durven zeggen. Vraag die ik stel is : Zijn er genoeg mensen die nee durven zeggen ??

  Ander iets : Seychellen 62 % v/d mensen 2 x gevaccineerd ( weliswaar met Chinees vaccin ) stijgende besmettingen met corona. Functioneert lekker ! ( Nine for News )

 54. @ Piep.
  Je refereert aan de “De Verschrikkelijke Dag des Heeren” en je sluit af met een hahaha ha.
  Als je de rest van de Bijbel leest, dan zie je dat God verdriet heeft van iedere ziel die verloren gaat. Dan is lachen niet de goede instelling…….
  Komt die dag? Ja zeker en zoals het nu lijkt spoedig ! Iedere knie zal dan (moeten) buigen. Hier voorafgaand vind de “opname van de gemeente (ware christenen) plaats. Wereldwijd worden miljoenen mensen in een oogwenk ineens verdwenen. De elite zal een onzin verhaal rondzaaien, maar ontelbare achterblijvers zullen vanaf dat moment zich alsnog bekeren, hetgeen hen hun leven zal kosten. We zien de tekenen uit de Bijbel nu reeds voor onze ogen gebeuren. Tijd om nu positie in te nemen = kiezen.

  Allen:Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 55. En in de Seychellen waar iedereen is gevaccineerd breekt massaal Corona uit. Het lijkt er steeds meer op dat het vaccineren fake is. Het ergste vind ik nog de bedrijven die door de onnodige Corona maatregelen kapot zijn gemaakt en waar de fiscus nu als een ware vampier de lijken komt leegzuigen. No mercie. Ik zie horecaondernemers die in korte tijd 20 jaar ouder en totaal grijs zijn geworden. Goed bezig terreurstaat.

 56. Kunnen we ons niet op de één of andere manier effectief verenigen?
  Wie heeft ideeën? Dit is ook een vraag aan schrandere Xander!!

 57. Het vaccinatie paspoort is waarschijnlijk een voorloper van het merkteken van het beest

 58. Dit mag niet tot discriminatie leiden, vaccineren is niet verplicht wel aanbevolen. Maar de paspoort is klaar hoor en dit als grootste voorstander Israël en Engeland. Een paspoort digitaal of met een papieren pasje zoals je identiteit pas, zal je de mogelijkheid hebben om overal te reizen behalve in de rode zones zoals India. Je zal naar de bioscoop mogen, de zoo, pretparken, evenementen, optredens, kortom je zal op zekere hoogte je zogenaamde vrijheid terug krijgen. de anderen moeten wachten totdat ze besmet zijn, tien dagen in afzondering om zo een immuun te zijn tegen covid. Dit scenario had ik al lang verwacht en heb ik reeds beschreven op deze website en je ziet het gaat nog werkelijkheid worden. Die zich niet laten prikken zijn stoute burgers en moeten naar de gevangenis( grapje). Shalom

 59. @ Piep 1:19 pm. Juist. Deze demonische instanties en lakeien, zullen de gevolgen van hun smeerlapperij, op “hun brood”, krijgen.

 60. Ik vraag me af hoe we dit kunnen eindigen VOOR het te laat is?
  Er komen enorm zware tijden aan en de doden gaan oplopen in de miljarden

 61. En dat is allemaal angst, allemaal angst, de allergrootste schreeuwers zijn dikwijls t bangst, En als er ooit iets gebeurt nou dan moet het zo wezen.. Wie het meeste angst heeft, heeft vaak t minst te vrezen…. naar Robert Long

 62. Een reactie op basis van Bijbelse waarheid mag niet worden gepost, want dat hoort op het geloofsforum. Maar de beheerder mag wel nazipraktijken vergelijken met de strijd van overheden om haar mensen te redden van iets gevaarlijks. Uiteraard heeft die Texaanse arts gelijk. Want ziekenhuizen lopen over van mensen die ziek zijn. Een overheid met zorgplicht, die mensen uiteindelijk ook verwachten, mag ook eisen stellen. Het gaat scherp worden. Wellicht straks ook geen behandelingen meer voor rook- en alcoholverslaafden? Prima. Hoe eerder hoe beter.

  Wie beweert dat alles een joke is, een griepje, moet zo eerlijk zijn eens terug te keren naar dit forum met info over de dan opgelopen ellende. Vroeg of laat komt iedereen aan de beurt. Covid is een zeer serieuze toestand. Succes met uw leven en strijd.

 63. En volgens Het Laatste Nieuws van vandaag wordt in het gevaccineerde Denemarken waar de vaccinatiepas is ingevoerd de afgenomen grondwettelijke rechten NIET teruggegeven …

  Valse addergebroed !!!

  De machtigen én collaborateurs zullen knarsetanden-bibberen van de angst-paniekeren tijdens De Verschrikkelijke Dag des Heeren !!!! hahahahaha !!!!!

Comments are closed.