‘Eerste video’s van gedwongen vaccinaties in Argentinië en India’

—————————————————————————————————————————————–

Straks ook in Europa? Verplichte vaccinaties reeds opgenomen in Duitse Infektionsschutzgesetz – Waar is de slogan ‘MIJN lichaam, MIJN keuze’ gebleven?

—————————————————————————————————————————————–

Op twee video’s, een uit Argentinië en een uit India, is te zien hoe mensen tegen hun wil worden vastgehouden en gevaccineerd geïnjecteerd met experimentele genmanipulatie stoffen. De video’s lijken authentiek, maar zelfs als dat niet zo zou zijn, is het heel simpel: Als iemand probeert tegen jouw wil een naald in je te steken, dan is dat een aanval met een dodelijk wapen, een moordaanslag, waartegen je het volste recht heb je te verdedigen. Iedere overheid die hiertoe overgaat verklaart zich daarmee automatisch tot een tiranniek en volksvijandig terreurregime.

Argentinië: (1). Aanvulling 15.40: Volgens sommigen zou hier geen sprake zijn van gedwongen vaccinatie, maar gedwongen quarantaine. Desondanks lijkt er (ingezoomd) duidelijk een prikkende beweging richting de man op het dak te worden gemaakt, op het moment dat hij reeds weerloos is en in bedwang wordt gehouden.

 

India: (1)

 

MIJN lichaam, MIJN keuze

Waar blijven al die pro-abortus actievoerders met hun ‘mijn lichaam, mijn keuze’ nu? Jarenlang vechten ze wereldwijd met deze slogan voor het recht om het ongeboren leven in hun buik te termineren. Tegen hen, en tegen al die andere liberalen, progressieven, groenen en ook christenen die achter verplichte of zelfs gedwongen vaccinaties staan, zeg ik nu ook ‘MIJN lichaam, MIJN keuze.’

Vaccineren doe je NIET voor de ander, maar enkel en alleen voor jezelf. Iedereen die de slogan ‘je doet het voor de ander’ klakkeloos overneemt, praat de regelrechte onzin van de media en politiek na, en heeft volgens medische experts zoals de Nederlandse professor Grandjean geen benul waar hij het over heeft. Merk op hoe snel mensen deze nonsens overnemen als u hen klem zet door deze vraag te herhalen: ‘Ben JIJ persoonlijk nu wel of niet beschermd door dit vaccin? Zo ja, waarom ben je dan bang voor mij? Zo niet, waarom heb je dat spul dan in je lijf laten spuiten?’

Als mensen het risico willen nemen door deze met afstand allergevaarlijkste vaccins ooit in hun lichaam te laten spuiten, en denken dat ze daardoor beschermd zijn, moeten ze dat zelf weten. Die vrijheid hebben ze. Dan moeten echter ook degenen die dat risico NIET willen nemen, en baas willen blijven over hun EIGEN lichaam en EIGEN gezondheid, volledige vrijheid van keuze blijven houden, en dus op geen enkele manier gedwongen of zelfs maar verplicht worden zich te laten inenten – ook niet door discriminatie en uitsluiting van toegang en deelname aan delen van de samenleving.

Ernstige misdaad tegen de menselijkheid

Verplichte en gedwongen vaccinaties zijn volgens de Nürnberg code een ernstige misdaad tegen de menselijkheid. Bedenk dat die code werd opgesteld tijdens het proces dat na de Tweede Wereldoorlog tegen een aantal Nazi’s werd gevoerd. Deze code werd direct met de gruwelijke ‘medische’ experimenten van Josef Mengele in gedachten geschreven, om te voorkomen dat dit ooit weer zou kunnen gaan gebeuren.

Indien de video’s inderdaad authentiek zijn, dan lijkt het nu TOCH zover te zijn gekomen. Eerst Argentinië en India, straks ook het Westen? De Amerikaanse president Joe Biden heeft reeds ‘strike teams’ aangekondigd, die langs de deuren van ongevaccineerden zullen gaan om hen ‘over te halen’ zich te laten injecteren.

Verplichte vaccinaties in Duitse wet

In de update van de Duitse Infektionsschutgesetz (IfSG) staat op pagina 38-39 te lezen dat ook bij onze Oosterburen verplichte vaccinaties reeds mogelijk zijn: (vet toegevoegd)

6) Das Bundesministerium für Gesundheit wird ermächtigt, durch Rechtsverordnung mit Zustimmung des Bundesrates anzuordnen, dass bedrohte Teile der Bevölkerung an Schutzimpfungen oder anderen Maßnahmen der spezifischen Prophylaxe teilzunehmen haben, wenn eine übertragbare Krankheit mit klinisch schweren Verlaufsformen auftritt und mit ihrer epidemischen Verbreitung zu rechnen ist. Personen, die auf Grund einer medizinischen Kontraindikation nicht an Schutzimpfungen oder an anderen Maßnahmen der spezifischen Prophylaxe teilnehmen können, können durch Rechtsverordnung nach Satz 1 nicht zu einer Teilnahme an Schutzimpfungen oder an anderen Maßnahmen der spezifischen Prophylaxe verpflichtet werden.

Voor zover u nog zou kunnen twisten over de betekenis van anorden… teilzunehmen haben (bepalen / voorschrijven om deel te nemen), dan maakt de enige uitzondering hierop, namelijk mensen met een medische contra-indicatie, aan alle twijfel een einde: verpflichtet.

(Aanvulling 13-07: Voor sommigen was dit wat onduidelijk. Laat ik het anders formuleren: in deze wet staat dat de ENIGE groep die UITGEZONDERD zal zijn van VERPLICHTING een medische contra-indicatie moeten hebben. Dat houdt automatisch in dat de rest van de bevolking wèl verplicht wordt.)

Hier staat gewoon letterlijk dat de Duitse bevolking verplicht kan worden zich te laten vaccineren. En als dat in Duitsland gaat gebeuren, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk voor de hele EU gaan gelden, en zeker Nederland als bedacht wordt dat de twee neoliberaal-marxistische partijen die openlijk streven naar verplichte vaccinaties, de VVD en D66, nu een regeerakkoord aan het schrijven zijn.

Mengele zou zijn ogen niet geloven als hij dit ‘paradijs der experimenten’ zag

Eén van Mengeles experimenten was het injecteren van Joodse mannen, vrouwen en kinderen met ‘vaccins’. Als hij nog geleefd zou hebben, dan zou hij zijn ogen vermoedelijk niet kunnen geloven over het ‘paradijs’ waarin de wereld nu is veranderd; een paradijs waarin alle mensen door hun eigen bestuurders volledig vogelvrij zijn verklaard voor de experimenten van Big Pharma, die alleen al in de VS en de EU aan minstens 26.000 mensen het leven hebben gekost (officiële cijfers, historisch het topje van de ijsberg).

Nog altijd weigeren de meeste mensen te geloven dat alle gruwelijkheden van circa 80 jaar geleden niet alleen herhaald, maar zelfs verre overtroffen dreigen te worden als deze afschuwelijke trend, waarin de meest basale mensenrechten worden afgeschaft, niet onmiddellijk wordt gestopt. En dat allemaal onder het valse mom van ‘gezondheid’, het EERSTE argument dat Hitler gebruikte om de Joden te stigmatiseren en af te zonderen, omdat ze ‘besmettelijke ziekten’ zouden verspreiden. (Zie ook ons artikel van 23-09-2020: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’)

Staat u straks ook te klappen als vaccinweigeraars worden afgevoerd?

Als u nu nog steeds zelfs niet wilt overwegen dat het in ijltempo weer die kant op gaat, dan zou u zich over niet al te lange tijd terug wel eens kunnen terugvinden in protestdemonstraties, of deel zien nemen aan online acties om van het kabinet Rutte-4 (of Kaag-1, als Rutte tussentijds is gepromoveerd naar een topbaan bij de EU of andere globalistische organisatie) te eisen dat alle overgebleven vaccinweigeraars uit de samenleving worden verwijderd, opgesloten en ‘weggewerkt’, zodat u zich weer ‘veilig’ kunt voelen. Wellicht staat u straks zelfs te klappen als uw ongevaccineerde buren, vrienden en familieleden geboeid in busjes worden gestopt en worden afgevoerd.

Waar is het historische besef, de kennis, het geweten en de menselijkheid in dit land gebleven? Hoe kan het dat bijna een heel volk stemt op partijen met termen zoals ‘democratie’, ‘vrijheid’ en ‘christelijk’ in hun naam, maar die ondertussen openlijk exact het tegenovergestelde daarvan uitvoeren?

Dit schreef ik daar gisteren nog over:

We waarschuwen op deze site al vele jaren voor een herhaling van het drama uit de jaren ’30 en ’40, maar nu op wereldschaal, en met een veelvoud van het aantal slachtoffers van toen. Het lijkt mij overduidelijk dat dezelfde bedwelmende geest van diepe duisternis en intense mensenhaat, die de Nazi’s tot hun onuitsprekelijke misdaden bracht, zich met dezelfde tactieken opnieuw meester heeft gemaakt van een aantal zeer machtige en invloedrijke personen, die in onze tijd leiding geven aan organisaties zoals de WHO – volgens Sigrid Kaag een ‘belangrijke partner’ van Nederland – , het WEF en de Gavi alliantie.

 

Xander

(1) Hal Turner

Zie ook o.a.:

11-07: Alle presidenten van de enige drie landen die de Covid injecties weigerden zijn nu dood
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
28-05: Kan de aangifte tegen Rutte of het nieuwe Nürnberg tribunaal deze machtsgreep nog stoppen?
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
26-02: Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
29-10: Bewustzijnsdeskundige: Corona beleid is typerend gedrag van psychopaten
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregerin

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

53

 1. @ Xander team.

  Beste Spy, die post hoort op het Geloofsforum thuis. Mod.

  Dank voor uw antwoord. Omdat het inhoudelijk niet zo diep ging over het geloof had ik het onder gister het laatste artikel geplaatst. Ik ben in die zin gerustgesteld en dat niet een AIVD of zo ingegrepen had.

  Wellicht wilt u het alsnog daarop plaatsen. Ik heb helaas geen kopie bewaard, iets dat ik meestal wel tracht te doen.

  Eigenlijk zijn de gedwongen nieuwsberichten van Frankrijk wel schokkend (gedwongen vaccinaties) en ik zie er al parallellen in van hetgeen ik geschreven had.

  Spyfromthesky

 2. @Mo. Trump was vóór elke winst die het Amerikaanse bedrijfsleven kon maken. Hij zag hier dus duidelijk economische voordelen voor de USA.
  Zijn medische kennis zal niet groot zijn geweest. In eerste instantie liet hij Fauci het woord doen. Pas later begon hij te twijfelen aan Fauci die de regie leek over te nemen. Ik denk dat deze “pandemie” Trump raakte op zijn zwakste punt; hij scheen smetvrees te hebben. Hoe had hij ooit die rare corona-situatie goed kunnen beoordelen met Fauci en de hele organisatie erachter?
  Toen hij direct deed was nuttig was: grenzen sluiten voor reizigers uit China, kwam er een hevige storm aan verwijten, want die daad zou racistisch zijn.

 3. @Ton: 12:45 pm. Zo is het. Dat zegt genoeg, dat men autopsie weigert, ze hebben dus ECHT iets te verbergen.

 4. Het is duidelijk dat ze haast hebben met het geven van het gen-prik ,vooral nu steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis liggen met covid achtige symptomen. En dit terwijl de griep periode niet eens begonnen is.
  Dan aan de pro vacciners : waarom vragen jullie niet af waarom deze gen- prik uit 99% grafeen bestaat. Denken jullie echt dat als iedereen gevaccineerd is ,dat het oude normaal ooit terug komt zoals de politiek beloofd? Nou,heb slecht nieuws voor jullie : vergeet het maar. Vraag het maar aan Gates of aan Schwab.
  Het is net een piramide , op de bovenste top de opdrachtgevers ;de vaak duivel aanbiddende elites, daaronder de uitvoerders; de politieke leiders. En weer daaronder de geldverdieners, zoals de farmabedrijven en ander medische toebedrijven,ziekenhuisdirecties, artsen, verplegers, multinationalen groot bedrijven enzovoorts. En op het laatste plek zitten de onwetende of mis geinformeerde of onder druk gezette midden-en-kleinbedrijven, artsen ,verpleegers en het volk.
  En wat betreft het grafeen ; combineer het met 5 G en je hebt de antwoord. Zoals een minister een paar maanden terug zei:” 5G is niet alleen voor de leuk ,maar ook voor “crownd control””.

 5. @Xander team

  Ik heb gisteravond onder dit artikel iets off topic gepost. Ik zie het niet terug. Was het niet acceptabel om geplaatst te kunnen worden of is er iets anders mogelijk gebeurd?

  Spyfromthesky

  Beste Spy, die post hoort op het Geloofsforum thuis. Mod.

 6. De mainstream-media liegt Dat ze zwart ziet.
  Reproduktiegetal nu hoogste sends Corona uitbraak.
  Leugen na Leugen .
  Chris

 7. Ik weet niet of dit originele beelden zijn, maar Macron heeft een grens overschreden met zijn toespraak gisteren. Het lijkt erop dat er meer wereld gebeurt dan menig mensen zich realiseren.

  De EU heeft een grote bek over de voormalige verplichtingen omtrent dwang van de USSR maar zijn geen haar beter. De geschiedenis herhaalt zich. Alleen veel mensen zijn volgers van de leiders en laten zich als kuddedieren leiden en verleiden tot het nemen van een vaccin tbv een wereldwijd experiment dat zijn weerga niet kent. Ik ga er niet in mee.

 8. Bij mij gaan ze dat niet moeten proberen of ik sta niet in voor de gevolgen.

 9. http://brandhaard.com Let op klokkenluider bericht: Klokkenluider; Autopsie op lichamen VERBODEN

  Uitvaartmedewerkers plaatsen vraagtekens bij overlijden van velen vlak na vaccinatie, aangezien ze gezond waren en zeker nog een 20-tal jaar gemiddeld zouden leven zonder deze injecties. Ik wil hieraan toevoegen dat sinds de uitbraak van Corona het verboden is om autopsie uit te voeren op lichamen. Op deze manier is uiteraard alles te verdoezelen en zullen we nooit de oorzaak (ofwel de vaccinatie) kunnen aanwijzen als daarwerkelijke oorzaak. http://brandhaard.com

 10. Wetten mogen weliswaar niet aan de grondwet worden getoetst maar als het nieuwe kabinet aangesteld wordt moet elke minister bij ambtsaanvaarding de eed op de grondwet afleggen.  Als zij dus verplichte vaccinatie invoeren wat in strijd is met de de grondwet plegen ze dus feitelijk meineed. En dat is een misdrijf.

  Dat wordt dus aangifte doen van meineed tegen alle kamerleden die voor verplichte vaccinatie zijn!

  https://maxius.nl/wetboek-van-strafrecht/artikel207

  Op de wijze bij de wet voorgeschreven leggen de leden van de kamers bij de aanvaarding van hun ambt in de vergadering een eed, dan wel verklaring en belofte, van zuivering af en zweren of beloven zij trouw aan de Grondwet en een getrouwe vervulling van hun ambt.
  Art.60 Nederlandse Gtondwet

 11. Na het beluisteren van dr. Martin (al die patenten op dit coronavirus en onderdelen ervan), komt al dat lachen van Bill Gates in een ander perspectief te staan.
  We hebben waarschijnlijk te maken met de allergrootste marketing strategie ooit. Nog groter dan Windows. Bill Gates ziet de miljarden binnenstromen. Het is een gigantisch verdienmodel. Hij heeft overheden en media in zijn zak bij zijn verkoopmethodes. Hij koopt invloed, ‘doneert’ aan de vaccinfabrikanten om een tienvoudige winst of meer, op zijn investeringen terug te verdienen.
  Waarom doen de overheden mee aan zo’n giga marketing truc? Omdat ze kansen zien om tevens de bevolking onder controle te houden.
  Die publiek-private samenwerking stelt zowel ‘links’ gerust (publieke belangen) als ‘rechts’ (buitengewoon verdienmodel voor bedrijven).

 12. Beste Xander,
  Ik kan er nog wel een schepje bovenop doen. Sinds de corona uitbraak is er een tekort aan BCG materiaal tegen blaaskanker en krijgen die patiënten dus 1/3 van de normale spoeling. Mij is ter ore gekomen dat in de vaccinatie tegen corona dezelfde immuun versterkende stoffen zitten als in het BCG materiaal. Waar ik dus uit kan concluderen dat de farmaceutische industrie alleen maar geïnteresseerd is geld veel geld en het dus niets te maken heeft met het welzijn van de mens.

 13. Dr. Martin vertelt dat de CDC al in 2003 een patent aanvroeg op het Sars-corona-virus. Ten behoeve van het algemeen belang (na de Sars uitbraak) . Het patent werd niet toegekend, omdat je geen patent kunt nemen op reeds bestaand ‘leven’. Want het patentbureau zag een 99,9% procent gelijkenis met het reeds bestaande coronavirus. Toch lukte het de CDC uiteindelijk (met geld) het patent te krijgen op het Sars-corona-virus.
  Oók bezat de CDC het patent op het ontdekken van dit virus via de PCR techniek.

  SarsCov2 zou een nieuw virus zijn. Maar er is ongeveer 99% gelijkenis met het Sars-corona-virus. Het is een soort afgeleide onderklasse van het Sars-corona-virus.

 14. Het ontdekken van ‘varianten’ is een enorm verdienmodel. Want er kunnen wel 40.000 kleine variaties zijn. Er bestaat echter geen referentiepunt op grond waarvan je kunt spreken van een nieuwe variant. Men kijkt namelijk alleen naar bepaalde sequenties. Met hetzelfde gemak bekijk je andere sequentie en roep je dat er een ‘nieuwe’ variant is.
  Er zijn sinds 2008 al 117 patenten alleen op de ACE2 receptor en 73 patenten op het SarsCov2 virus. Dus dit virus is allesbehalve nieuw. Men onderzoekt het al tientallen jaren; men beschouwde het ooit als een goede vector om een HIV-vaccin in te brengen.
  Fauci droomde van een wereldwijd vaccin tegen influenza. Maar zijn patent op de mRNA injectiemethode werd afgewezen omdat het niet voldeed aan de eisen die aan een vaccin werden gesteld.
  Dus SarsCov2 wordt al lang bestudeerd en knutselde men eraan; de patenten tonen dat aan.

 15. @ Huibert: 6:46 pm, op 12/7. Ik denk niet dat de vaccin-fascistenzooi, zich daar iets aan gelegen laat liggen.

 16. xorden afgevoerd ? verhongeren mag je straks zie het onthutsend nieuws op Hln.be dat in Frankrijk je straks winkelcenta niet meer in kan zonder gevaccineerd te zijn euh

 17. ik begin te tweifellen of ik mijn tweede vaccine astra zenica wel ga halen zie vooral bij oudere mensen die reeds kwaaltjes hadden dat deze plots erger worden , waarschijnlijk omdat het afweersysteem minder goed werkt tijdens de aanmaak van anti lichamen tegen covit
  Nieuwe zeldzame bijwerking bij Johnson & Johnson-vaccin: “Syndroom van Guillain-Barré kan tot plotse spierverlammingen leiden”
  De Amerikaanse gezondheidswaakhond FDA waarschuwt voor een nieuwe, ernstige bijwerking bij het coronavaccin van Johnson & Johnson. Volgens de autoriteiten is er een zeldzaam, maar wel verhoogd risico op het syndroom van Guillain-Barré.

 18. https://www.nu.nl/coronavirus/6145183/frankrijk-verplicht-vanaf-1-augustus-coronacertificaat-in-alle-openbare-ruimtes.html

  Lees ik hier nu gewoon hoe een profetie in vervulling lijkt te gaan?
  Met het teken mag je meedoen in de maatschappij (qr code) en zonder vaccinatie mag je niet werken en krijg je niet betaald.

  Het is wel heel simpel om het vaccinatiebewijs ‘makkelijker draagbaar’ te maken. En eerst het zorgpersoneel verplichten maar ondertussen ook al het idee uitspreken dat dit landelijk gaat worden.

  Zonder dit teken mogen we straks niks meer…

  Ik kan bijna niet geloven dat dit zo duidelijk en openlijk wordt uitgevoerd, de bijbelteksten staat er nog net niet bij vernoemd, zo letterlijk!

  Ik ga straks op vakantie maar ben bijna bang dat ik mijn eigen land straks niet meer herken als ik terug kom, zo snel lijkt het te gaan.

 19. We hebben dus te maken met een artificiële (op de computer gemaakte) sequentie van een virus. De injectie is daarmee zelfs een illusie. En de test leest alleen maar een sequentie en bewijst geen infectie. Men vindt een kleine sequentie die zowel in corona als in influenza kan voorkomen. Ongelooflijk allemaal.
  Wodarg maakt een goede vergelijking: Je vindt een speciaal woord in een boek en je kunt datzelfde woord ook in een ander boek vinden. Het verdwijnen van de griep is dus zuiver theoretisch, want men zocht alleen naar een corona-sequentie.

 20. De zuivere waarheid kan je hier steeds lezen, met dank aan Xander!

  Wie de waarheid zoekt die zal deze website vinden.

 21. @preacher9. Dat is explosief materiaal. Het komt er op neer dat het hele scenario voor deze pandemie sinds 1999 helemaal klaar stond. Een enorme hoeveelheid gepatenteerde Corona-virussen. Gepatenteerde injecties nog voordat de kwaal bekend was. Zwijggeld van de CDC om een patent op het virus geheim te houden. De noodzaak om de media in te zetten bij een wereldwijde geconstrueerde hype. Het feit dat we een computer gefabriceerd spike-eiwit code krijgen ingespoten waarvan bekend is dat het gevaarlijk is.
  Het feit dat dit scenario in 2019 al op papier stond (GPMB waar Kaag ook lid van is): Voor september 2020 moest er een uitbraak zijn geweest en moesten wereldwijd de mensen geloven dat er een gevaarlijke ziekte zich verspreidde. Massa-controle was ook een doelstelling. En al die varianten die worden voorgeschoteld zijn absolute nonsens die men baseert op computeranimaties. Er is géén bewijs dat de deltavariant ook maar íets nieuws is.
  Je kunt eindeloos varianten gaan ontdekken, want je kunt eindeloos kleine veranderingen gaan aanbrengen in de sequenties, maar die brengen géén nieuwe ziekte.
  Een interview om vele malen opnieuw tot je te nemen.

 22. Heb beide filmpjes weken geleden al gezien.

  Niet nieuw dus,maar zeker relevant. Van de zotten

  De zotten zijn dus degenen die de spuit dwingen

  Het is verkrachting om zonder toestemming een lichaam binnen te dringen

 23. Dichtbij huis heb je de toespraak vsn president macron gehoord…?! Vandaag.
  Vaccinatie plicht voor miljoenen mensen…

 24. Dr David Martin | Dr Reiner Fuellmich – July 9, 2021 German Corona Committee Testimony
  https://www.bitchute.com/video/dgvS4IGWkkAH/

  Dr. David Martin legt uit, onder andere via de data van diverse patenten, dat bijvoorbeeld het nu gebruikte ‘vaccin’ al in 2002 was gepatenteerd en diverse andere vreemde zaken aangaande Sars-covid.

 25. Volgens mij staat in de 2e zin van het Duitse gedeelte dat personen die om medische redenen geen vaccin kunnen verdragen, NIET verplicht kunnen worden om gevaccineerd te worden. De 1e zin geeft wel reden tot zorg, maar de 2e zin zegt dus wat anders dan in het artikel staat.

 26. Dus het vaccinatie fascistenteam komt naar je toe deze zomer?
  Dan stel ik voor aan de leden van een dergelijk team: a) Maak voor dit bezoek alvast je testament op b) Trek in ieder geval een kogelvrij vest aan (en trek die ook over je hoofd. c) Breng vluchtwegen van te voren in kaart d) schrijf afscheidsbrieven
  e) zorg dat je aan de goeie kant van de eeuwigheid terecht komt.

  Good luck!

 27. Waarop de hele nep-pandemie is gebaseerd: Het valse gebruik van de PCR test.
  https://redstate.com/michael_thau/2020/09/03/ny-times-up-to-90-of-people-who-tested-positive-for-c19-not-infected-truth-a-whole-lot-worse-pt-3-n253332
  CDC adviseerde 40 cycli’s. Dus altijd een foute uitslag.
  Maximaal 24 bij die test, daarna wordt er eigenlijk niks ernstigs aangetoond. Maar dat waren wel de cijfers die in de VS gebruikt werden om de bevolking voor te liegen dat zoveel gezonde mensen eigenlijk “ziek” en “gevaarlijk” waren.
  En op grond van al deze foute informatie, zouden we nu mee moeten doen aan een medisch experiment. Verplichtingen dienen zich al aan bij sommige beroepsgroepen. Op basis van niks dus.

 28. Dit is letterlijk MEDISCHE VERKRACHTING naast lichamelijke aanranding! Daar je een voorwerp een spuit tegen je wil in je lichaam krijgtHet is niet minder dan een sexuele verkrachting!

 29. Hongaarse supporters massaal bijeen op 15 juni: https://twitter.com/DaFeid/status/1413964559308804099/photo/1
  Nu drie weken later, en niks aan de hand.
  Wanneer stopt deze leugenfabriek die tégen alle pre-2020 richtlijnen van CDC en WHO ingaat?
  Gelukkig hebben we Fuellmich nog, die ziet hoe westen op een gigantische wijze misleid wordt en zich laat misleiden, en die juridische actie kan en wil ondernemen.

 30. Ook dit filmpje was pure propaganda, bedoeld voor het westen. Want we lezen ‘Swap’ en ‘police’.
  https://www.youtube.com/watch?v=F83iuaZ3Rxg
  Vóór 2020 hebben de richtlijnen van zowel de CDC als van de WHO nooit gepleit vóór lockdowns en massa PCR testen. Want men wist toen al heel goed dat zulke methoden vooral zouden leiden tot een nep-epidemie.
  Het is allemaal veranderd sinds Xi zijn officiële goedkeuring gaf aan de lockdowns in Wuhan (jan. 2020). Vervolgens trapte de hele wereld in de gruwelijke beelden en ging het westen vrijwillig over tot zelfdestructie, vanwege de fake informatie en beelden uit China.

 31. @ Perry schreef:
  12/07/2021 om 2:00 pm

  Dat heeft U juist verwoord.

  Soms gaat religie je zo in je kop zitten dat je niet meer logisch kan nadenken! En je moet ook wel een beetje boos zijn op de wereld om zoiets te gaan denken….

 32. Verzetten zal ik doen alleen hadden ze dit al voorzien in B. Destijds ontstond er een partij SPIRIT met de grootste onnozelaars in de politiek Anciaux den blijtsmoel en company die een wet lieten stemmen tegen wapenbezit tezamen met Groen. Een partij voor de rijken ons als slaaf makend terwijl de rijken zich wentelen in materie en geld. Onder druk van Groen en de socialisten worden de rijken dan ook nog eens gesubsidieerd met zonnepanelen, elektrische autos, isolatiepremies, warmtepompen noem maar op die de aarde versneld naar de knoppen helpen.. Daarna als de clownen(SPIRIT) hun werk gedaan hadden verdween ze als sneeuw voor de zon.

 33. Op deze twee eerste grafieken is goed te zien hoe vooral NA de lockdowns de sterftecijfers gingen stijgen. Ongeveer 16 tot 24 dagen na lockdowns vorig jaar maart.
  Daar komt bij dat allerlei andere noodzakelijke behandelingen van niet corona-patiënten, opgeschort werden.
  https://twitter.com/SkyeZlatan/status/1414472069346177025
  Thau over het klokkenluiderverhaal van Wenliang: Het is zonder twijfel een hoax, bedacht door de CCP om ons te laten geloven dat ze een dodelijke uitbraak aan het toedekken waren. Terwijl de werkelijkheid was dat ze een niet dodelijk virus aan het hypen waren, om ons in een dermate grote paniek te brengen, dat ze ons richting een vrijwillige zelfdestructie konden drijven met lockdowns.

 34. Ze mogen het proberen, wij zijn voorbereid om ons met hand en tand totterdood te verdedigen tegen collaborerende spuit-terroristen terwijl hun politieke aanstokers menen veilig te kunnen zijn voor de nooit geziene volkswoede die ze ontketenen.

 35. Neen, als het zo zou zijn is dat schandalig. Mensen moeten vrij zijn om een prikje te laten zetten. Wie het niet wil mag absoluut niet gedwongen worden. Ik heb zelfs ergers gelezen dat China mensen die weigeren naar een heropvoedingskamp sturen, maar ook dat nieuws is nog nergens bevestigd. shalom

 36. Het lijkt wel of hier op deze site de angst er nog eens extra ingegooid wordt.
  We hebben geen extra bangmakerij meer nodig , daar hebben we de regering voor.
  Denk dat het handiger zou zijn om met oplossingen te komen. Denk niet in problemen, denk in oplossingen..
  wie begint…..

 37. Xander,
  Schokkend,
  En als het waar is (geen toneel, maar denk het niet!) dat is dit fascisme/stalinisme in optima forma!
  Vaccinfascisme.
  Het bonkt in mijn keel….misselijk letterlijk!
  Heer Jezus Christus, zoon van de levende God, God van Abram, Isaak en Jacob ontfermt U zich over ons.
  “Die hemel en aarde gemaakt heeft, de zee en al wat daarin is,
  Die voor eeuwig de trouw bewaart.” Psalm 146:6
  Shalom!!

 38. Ik hoop vooral dat dat binnen hier en enkele maanden defensie niet zal ingezet worden op de eigen bevolking om bvb. mensen te vaccineren, pcr testen uit te voeren en mensen in quarantaine te zetten (zie voorproefje van in Engeland onlangs). Een nieuwe ‘uitbraak’/ lockdown is immers het ultieme wat de globalistische elite nodig heeft om hun plannetjes nog meer door te voeren.

  @wachter: ik begin ook vermoeden dat Opb. Joh. werkelijkheid aan het worden is. Zie ook merkteken van het beest, wetende dat onlangs ook een digitale euro werd voorgesteld. Ik denk dat een zeer klein bedrag aan btc, over enkele jaren kan dienen als appel voor de tegen dan grote dorst… (Koop van mijn in vuur gelouterd goud…)

  Mvg

 39. Thau houdt het voor mogelijk dat het verhaal van de klokkenluider Li Wenliang een propaganda verhaal van de CCP was. Daar heeft hij goede argumenten voor: https://redstate.com/michael_thau/2021/01/12/308650-n308650
  Het verhaal verscheen voor het eerst in een CCP orgaan voor de jeugd, Beijing Youth Daily.
  Een betrekkelijk ongevaarlijk virus moest via propagandakanalen gehyped worden tot een enorm risico. Daar kan een verhaal van een dappere klokkenluider die werd tegengewerkt, en zelf stierf aan de ziekte, heel goed aan bijdragen.
  En dan het filmpje waar opgesloten mensen die uit het raam roepen dat het allemaal ‘fake’ is, tijdens een bezoek van hoge CCP-ers. https://www.youtube.com/watch?v=r9jxlD_7suk
  Wat suggereert dat het allemaal voor een propagandafilmpje was.
  Thau wijst op een boek uit 1999, van een hoge Chinese strateeg (Qiao Liang) die daarin uitlegt hoe andere dan militaire middelen een goed (en vaak beter) concept zijn om ‘de vijand’ te verzwakken. En dan moeten dat middelen zijn die dicht bij de burger staan en die de burger altijd vertrouwd zijn geweest.
  Het westen heeft braaf de Chinese paniek en de Chinese adviezen over corona opgevolgd en deed daarmee aan een vorm van zelfdestructie. En dat als resultaat van een psychologische oorlogsvoering met alle media-middelen. In China bleven grote en kleine bedrijven gewoon functioneren. Massa’s maskers werden al vóór de coronapaniek op grote schaal door China gefabriceerd.

 40. Dat wordt dus onmiddellijk aangifte doen van Art. 365 Wetboek van Strafrecht tegen de ambtenaar die iemand gedwongen wil vaccineren.

  En ik heb begrepen dat je dat het best in Sneek kunt omdat je daar makkelijker aangifte kunt doen dan in de rest van het land.

  De ambtenaar die door misbruik van gezag iemand dwingt iets te doen, niet te doen of te dulden, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie.art 365 Wetboek van Strafrecht

  https://www.bondoverheidszaken.nl/artikelen.html

 41. Die filmpjes zeggen helemaal niks.
  Kan mij niet voorstellen dat ze in Brazilië en/of India mensen tegen hun wil gaan vaccineren terwijl
  er nog heel veel mensen zijn die wel graag gevaccineerd willen worden maar nog geen vaccin gekregen hebben. Dan ga je eerst die grote groep mensen afwerken voordat je eventueel zou beginnen met mensen te dwingen.
  Ik geloof zelf niet zo in die zogenaamde corona pandemie, daarvoor sterven veel te weinig mensen om van een pandemie te kunnen spreken, wereldwijd sterven er ieder jaar meer dan 7 miljoen ( waarschijnlijk veel meer ) mensen aan de gevolgen van roken. Tot nu toe zijn er 4 miljoen corona doden in anderhalf jaar tijd.
  Veel angst zaaien wat er gebeurt omtrent corona, en Xander-nieuws is nu met hetzelfde bezig, angst en paniek zaaien omtrent die zogenaamde gedwongen vaccinaties.

 42. Xander en anderen,

  als je wordt geprikt, dan weet je wat je te doen staat, niet waar ?

 43. Vind weigeraars een raar woord,.
  Maar denk dat het aantal mensen die geen spuit gaat
  nemen erg laag word.

 44. Xander, gruwelijk maar het lijkt erop dat het werkelijkheid gaat worden.
  Vrees dat ik in die busjes terecht ga komen. En ja inderdaad, het kan maar zo zijn dat collega’s of medekerkgangers ( of familie?) me dan nazwaaien……………….brrrrrr. Het wil bij mij nog niet echt binnenkomen geloof ik.

 45. De Satan gaat briesende rond, ziende op wie hij verslinden zal… We zitten nu toch echt in de realiteit van de Openbaring van Johannes. Het is om te janken!

Comments are closed.