Alle presidenten van de enige drie landen die de Covid injecties weigerden zijn nu dood

—————————————————————————————————————————————–

Worden regeringsleiders letterlijk bedreigd om deze agenda onverkort uit te voeren? – Hoe loopt deze frontale, finale aanval op het voortbestaan van de mensheid af?

—————————————————————————————————————————————–

Slechts drie landen op deze planeet weigerden de Covid-19 gentherapie injecties in te voeren. Alle drie de presidenten van deze landen, Haïti, Burundi en Tanzania, zijn nu dood. Hoeveel regeringsleiders en staatshoofden zouden er op de wereld zijn die mogelijk bedreigd worden met eenzelfde lot als ze de klimaat-vaccin agenda van de globalistische WHO elite niet onverkort uitvoeren?

De Haïtiaanse president Jovenel Moïse werd vermoord door ‘onbekende’ criminelen. De Tanzaniaanse president John Magufuli (61) en de Burundese president Pierre Nkurunziza (55) zouden aan een hartaandoening zijn overleden. Is het toeval dat uitgerekend de enige drie presidenten die zich tegen de Covid injecties verzetten, zo kort na elkaar zijn overleden? (1)

De WHO elite heeft er in ieder geval geen enkel probleem mee miljarden mensen te injecteren met hoogst experimentele genmanipulatie stoffen, die alleen al in de VS en de EU inmiddels aan circa 26.000 mensen het leven hebben gekost en vele honderdduizenden ernstig ziek of gehandicapt hebben gemaakt (officiële cijfers, historisch slechts 1% tot 10% van het werkelijke aantal). En dat allemaal om een verondersteld luchtwegvirus met een door de WHO bevestigde gemiddelde overlevingskans van 99,85% te ‘bestrijden’.

De Clintons geven het voorbeeld wat te doen met ongewenste personen

Dus waarom zou deze elite, die zichzelf zo hoog verheven acht boven de hele mensheid, niet ook zover gaan door onwillige (regerings)leiders uit de weg te laten ruimen, en dit een ‘ziekte’, ‘moord door criminelen’ of een ‘zelfmoord’ te noemen? Ze hebben immers een goed voorbeeld in het beruchtste echtpaar uit de moderne geschiedenis, de Clintons. Het aantal ’toevallige’ dodelijke ongelukken en ‘zelfmoorden’ van – soms zeer hoog geplaatste – personen die om wat voor reden dan ook een bedreiging voor Bill & Hillary vormden, is nauwelijks meer te tellen.

Meest recente slachtoffer was de 45 jaar oude Emmy-award winnende journalist Christopher Sign. Zijn onderzoek naar de pogingen van Bill om het ministerie van Justitie en de FBI het emailschandaal van zijn vrouw onder tafel te laten moffelen zou in 2016 hebben bijgedragen aan Hillary’s verkiezingsnederlaag. Volgde hun wraak op 14 juni 2021, toen Sign, die al de nodige bedreigingen had gehad, dood werd aangetroffen?

Vermoedelijk hoeven de meeste regeringsleiders echter niet te worden vermoord, maar worden ze bijvoorbeeld gechanteerd met heimelijk gefilmd materiaal zoals de gezelfmoorde Jeffrey Epstein dat op zijn ‘pedo eiland’ deed. Deze methode is nog eenvoudiger en vooral veel doeltreffender: zoek de zwakte van het doelwit (meestal iets seksueels), verleid zo iemand tot iets illegaals (bijvoorbeeld seks met minderjarigen), maak daar stiekem opnames van, en je kunt die persoon voor altijd maken of breken, en feitelijk laten doen wat je wilt.

Hoe loopt deze frontale, finale aanval op het voortbestaan van de mensheid af?

Kan er nog enige twijfel over bestaan, dat degenen die deze agenda uitvoeren, die door diverse topwetenschappers, artsen en andere experts wordt gekarakteriseerd als massamoord, genocide, depopulatie, een oorlog tegen de mensheid en tegen God, ook maar een seconde zullen aarzelen om mensen die hun Covid injecties blijven weigeren op den duur te arresteren, op te sluiten en in gevangenissen of kampen ‘weg te werken’?

We waarschuwen op deze site al vele jaren voor een herhaling van het drama uit de jaren ’30 en ’40, maar nu op wereldschaal, en met een veelvoud van het aantal slachtoffers van toen. Het lijkt mij overduidelijk dat dezelfde bedwelmende geest van diepe duisternis en intense mensenhaat, die de Nazi’s tot hun onuitsprekelijke misdaden bracht, zich met dezelfde tactieken opnieuw meester heeft gemaakt van een aantal zeer machtige en invloedrijke personen, die in onze tijd leiding geven aan organisaties zoals de WHO – volgens Sigrid Kaag een ‘belangrijke partner’ van Nederland – , het WEF en de Gavi alliantie.

Als de mensheid deze frontale finale aanval op zijn gezondheid en voortbestaan weet te overleven, dan is het niet ondenkbaar dat deze organisaties in retrospect de World Hell Organization, het World Extermination Forum, en de Genocide Alliance for Vaccine Injections zullen worden genoemd, wier leiders en medewerkers voor een – deze keer hopelijk wèl eerlijk verlopend* – Nürnberg tribunaal zullen worden gesleept.

(* Er werden een handjevol schuldigen berecht, maar de meeste top Nazi’s ontsprongen de dans en werden met geallieerde hulp naar de Verenigde Staten of Zuid Amerika gebracht, waar ze hun werk gewoon konden voortzetten, en niet zelden de hand hadden in de opbouw van dezelfde organisaties die nu de controle over een groot deel van de wereld hebben.)

Ingrijpen van God?

Als u zich afvraagt of ik niet hoop op ingrijpen van God, dan zeg ik aan de ene kant ‘ja natuurlijk’, maar wil ik u tegelijkertijd ook iets ter overdenking meegeven. Enige jaren geleden vertelde een vrouw, die tijdens de Balkan oorlog de door het Westen gesteunde genocide op de Bosnisch- Servische christenen had overleefd, mij haar indrukwekkende en schokkende getuigenis over hoe de meeste gelovigen tijdig hadden kunnen vluchten voor de moordeskaders, maar gewoon in huizen bleven, biddend en vertrouwend dat God hen wel zou beschermen of redden.

Deze mensen werden allemaal – mannen, vrouwen, kinderen en baby’s – op de meeste gruwelijke wijze vermoord.

 

Xander

(1) Hal Turner

Zie ook o.a.:

16-04: Waarom is de WHO, met deze lange lijst van blunders, een ‘belangrijke partner’ van Nederland?

2019:

07-12: Israëlische ex-spion: Epstein werd gebruikt door Mossad om politici af te persen (‘Hij nam foto’s van politici die het met 14 jarige meisjes deden’ – Clintons logen wéér, waren vaste gasten op Epsteins landgoed in New Mexico)
08-11: ABC hield 3 jaar lang uitzending over pedo Epstein tegen om Clintons te beschermen
31-10: Beroemde forensische expert zegt dat Jeffrey Epstein inderdaad werd vermoord
17-08: Moord op Epstein niet los te zien van naderende instorting Westerse financiële systeem
15-08: Vermoorde Epstein had schilderij van Bill Clinton in blauwe jurk en rode hoge hakken
10-08: Kindermisbruiker Epstein dood: Wéér een uitermate verdachte zelfmoord in de Clinton kring
13-07: Drone opnames van Epsteins ‘Pedo Eiland’: ‘Wat doet Bill Clinton hier met twee jonge meisjes?’
09-07: Flashback: Bill Clinton 26 keer aan boord van Jeffrey Epsteins ‘Lolita Express’
18-04: ‘Justitie heeft bewijs van illegale donaties seksslavinnen sekte aan campagne Hillary Clinton’ (/ Lange lijst van ‘waar rook is, is vuur’ aanwijzingen van nauwe betrokkenheid Clinton kliek met internationale pedo kringen)
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-pizzagate te saboteren (/ Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

53

 1. Ambroze Dlamini ~ Swaziland
  overleden 13 december 2020 ~ 52 jaar

  Hamed Bakayoko ~ Ivoorkust
  overleden 3 maart 2021 ~ 56 jaar

 2. @ Goudsbloem,

  Ik heb zo een zelfde probleem in mijn gemeente. Heeft u of zijn er mensen die een gemeente weten die wel de eindtijd erbij durft te prediken en de duisternis met het licht durft te ontbloten. Misschien iets voor op het geloofsforum?

  Verder lees ik een hoop goede en bemoedigende berichten! Blijf alle standvastig. Hoe erger het wordt des te sneller komt Yahashuah terug.

 3. Robin Bullock zei: de usa zal zich het langst verzetten tegen de antichrist. Heb geen link, hoorde het in een van die samenkomsten ..op YouTube. het heet : the eleventh hour.. Nu lijkt het met Biden heel hard te gaan. Kijk maar wat er de komende maanden gebeurt, wat hebben de profeten gezegd? Clement, Bullock, en nog vele andere?

 4. @Key.
  Aan de andere kant wil de elite natuurlijk niet opgezadeld blijven met gehoorzame ‘nuttelozen’ die geen enkele nuttige bijdrage leveren maar allemaal moeten onderhouden, verzorgd en gevoed worden en die allemaal het milieu vervuilen.

 5. Mensen wie vecht voor z’n leven zal het verliezen. Dat slaat dus op als je vecht voor dit leven zul je je recht of kans op het leven.. het eeuwige leven verliezen. Als je hier je persoonlijke leven die jou jou maakt wilt houden en de stam niet op je rug wilt dragen dan zul je het Koninkrijk niet intreden. De weg is nauw. De weg is recht. Dat betekent niet in goed of slecht, positief of negatief denken enkel in de waarheid houd je daaraan vast. Vrees de dood niet er komt een tijd dan zullen deze mensen de dood zoeken maar de dood is gevlucht voor hen. Mochten wij zijn overleden top heb je de mogelijkheid je leven te geven persoonlijk leven of letterlijk doe dit dan dat is de grootste eer die men kan hebben. Op een eeuwig leven duurt deze ellende niet lang en daar moeten wij ons aan vast houden. Leef in het nu en zodra de ellende zo groot is denk aan het Koninkrijk. Het zal niet lang duren voor het teken van het beest komt. Dat het ontzettend zwaar gaat worden is een feit dat zie je al maar het is ondenkbaar wat we nog zullen mee maken denk dan aan Yahusha wat Hij heeft doorstaan voor ons. We kunnen eindelijk laten zien wat wij waard zijn.

 6. “Enige jaren geleden vertelde een vrouw, die tijdens de Balkan oorlog de door het Westen gesteunde genocide op de Bosnisch- Servische christenen had overleefd, mij haar indrukwekkende en schokkende getuigenis over hoe de meeste gelovigen tijdig hadden kunnen vluchten voor de moordeskaders, maar gewoon in huizen bleven, biddend en vertrouwend dat God hen wel zou beschermen of redden.”

  Ik ben er een paar keer geweest vlak na die tijd, maar ik heb niet veel christenen gezien of gehoord daar. En niet omdat ze uitgemoord waren, het land was en is sterk atheïstisch maar met een ondergrond van occulte traditie. Het is geestelijk gezien een zeer duister, occult katholiek gebied. Dat was er zelfs voelbaar.
  Ik vind het echt niet een goed voorbeeld. Sterker nog, het is er met de haren bijgesleept om je gelijk te halen. Maar zo werkt dit niet. Een land dat afgoden dient wordt geregeerd door dezelfde machten.

  Lot en zijn dochters waren ook de enigen van 5 flinke steden met miljoenen mensen die gered zijn geworden. Dat is ongeveer 1 op de miljoen. Ondanks alle moeite die Abraham deed in zijn nogal gedurfde koehandel met YHWH.

 7. De laatste woorden van dit artikel zou ons Christenen wakker moeten schudden . Vertrouw op God ,en neem je eigen verantwoording .

 8. @ doeterniettoe
  12/07/2021 om 10:09 am

  Ik heb vernomen dat die flat die pas ingestort in de USA dat hij daar soms woonde en dat men vermoede dat alle geheimen daar lagen opgeslagen en dat men nu ook tussen die rommel aan het zoeken is.

 9. Op EINDTIJDNIEUWS de ervaringen van ERIC CLAPTON na zijn vaccinatie ….

 10. Ik zou nog een heel belangrijke naam willen toevoegen aan de lijst ‘gezelfmoorde’ mensen: John McAfee! Van de 1e commerciële antivirus software en presidentskandidaat voor de libertijnen in 2016 en 2020. En hij steunde Q- anon. Hij heeft overal en veelvuldig gewaarschuwd dat als hij kwam te overlijden hij NOOIT zelfmoord zal plegen. Hij is voor een belasting aanklacht vastgezet in Spanje en in juni zou hij aan de VS uitgeleverd worden en ineens ‘pleegt’ hij ‘zelf’moord.
  Hij had een veiligheidsmaatregel genomen in een 31TB aan bestanden over corruptie die onlangs op bittorrent openbaar gemaakt zijn.

  Ik zou dit eens in de gaten houden.

 11. De schrijver beweerd in dit artikel er waren biddende mensen , kinderen en ze werden allemaal vermoord? Is God doof voor gebeden? Heeft hij zijn apostelen gespaard. Nooit gelezen wat Jezus zei; wie zijn leven liefheeft zal het juist verliezen. Van die drie presidenten dat is raar. Maar als we de geschiedenis van de mensheid bekijken zijn er altijd zaken gebeurd die raar waren, denken we maar aan de opkomst van Hitler, hoe hij het Duitse volk is zijn ban hield, hij was zogezegd de verlosser van Duitsland. En er gebeurde nadien een tweedeling in Europa, en toen de muur viel kwamen de migranten onze kant op, ook normaal? Ook hier zit veel meer achter dan wij gewone mensen weten. En dit is ook in onze tijd bezig. shalom

 12. Iemand wel eens nagedacht wie de Great Reset mag overleven? Met wie wil je verder als Klaus Swab zijnde? De volgzame mensen, of de mensen die de vaccinatie niet nemen en voor hunzelf denken? Met wie krijgt Klaus Swab de meeste problemen denk je?
  Kan het niet zo zijn dat de mensen die de vaccinatie hebben al toebehoren bij Klaus Swab en al controleerbaar zijn voor hen? Kan het niet zo zijn dat er zometeen een nieuw virus wordt losgelaten door die engerds/satanisten die juist de ongevaccineerden zal treffen? Heb je dan geen 2 vliegen in 1 klap te pakken? De vraag is dan: wil; je wel (over)leven in zo’n nieuwe wereldorde van deze satanisten? Ik in ieder geval niet.

 13. Want wij hebben de
  strijd niet tegen vlees
  en bloed,maar tegen
  de overheden, tegen
  de machten, tegen de
  wereldbeheersers van
  de duisternis van dit
  tijdperk, tegen de
  geestelijke machten
  van het kwaad in de
  hemelse gewesten.

  Efeze 6:12

 14. Na 1933 moeten veel Duitsers toch ook gedacht hebben dat ze in een groot gekkenhuis terecht waren gekomen. Vooral als ze zagen hoe velen om hen heen (ook intellectuelen en kerkmensen) de situatie eigenlijk wel prima vonden. Dat moet toen toch ook hebben geleid tot gevoelens van grote verbijstering. Predikanten als Kaj Munk (https://www.rd.nl/artikel/787405-deense-predikant-kaj-munk-tartte-nazis-met-onvoorzichtig-protest) en Martin Niemöller (https://nl.wikipedia.org/wiki/Toen_de_nazi%27s_de_communisten_arresteerden) behoorden tot de kleine groep die het waagden te protesteren. Ongetwijfeld zullen ‘verstandige’ burgers van toen hebben gedacht dat deze predikanten hun problemen aan zichzelf te wijten hadden.

  Op zich wel vreemd dat je zulke parallellen denkt te zien. Misschien is het te vergezocht. Maar je krijgt toch echt het idee dat de hele wereld onder dezelfde harde knoet terecht is gekomen.
  Het valt toch ook wel op dat er zo weinig vriendelijkheid te ontdekken valt bij al die dwangmaatregelen. Je krijgt niet gevoel dat men werkelijk bezorgd is om onze gezondheid. De wijze waarop de ouderen werden behandeld, roept vooral weerzin op.
  De wijze waarop goed werkende en eenvoudige medicijnen worden verbannen, is zonder enig mededogen.
  Het wordt vooral repressiever en intoleranter, waarbij het kritisch nuchtere verstand schijnt uitgeschakeld.

 15. @Sweetheart.
  Zorg dat je een vaarbrevet haalt (of mensen leert kennen die er een hebben) want alleen met een boot (of vliegtuig) zul je, indien dat nodig moest zijn, nog eigenhandig Europa kunnen verlaten.
  Je hoeft niet noodzakelijk zelf een eigen boot te hebben want als het zover is zullen toch vele booteigenaars overleden zijn en liggen de boten voor het opraken. En mensen die op dezelfde manier willen wegvluchten zullen maar al te graag iemand met een vaarbrevet in hun groepje opnemen, want zonder voldoende kennis van varen en navigatie zullen ze niet ver geraken.
  Ook medisch geschoolden, radio-amateurs (vergeet smart phones en Internet in dergelijke situatie) en… mensen met kennis van wapens (er is nog veel ‘kleine’ piraterij op zee die nooit in het nieuws komt en die dan ongetwijfeld zal toenemen) zullen zeer gewild zijn.
  Wacht niet tot het laat is, maar begin nu met het leggen van contacten want je weet maar nooit.

 16. Misschien is een Kleine Verdrukking begonnen die gevolgd gaat worden door vervolgingen/gevangennemingen wegens vaccinatieweigeringen ??? Daarna, na (?) de Opname volgt de Grote Verdrukking …

  Wàw !!! Wàt een prettige tijden !!! 😉

 17. Net zoals destijds vele Joden zich in een ‘state of denial’ bevonden over wat er met hen zou gebeuren, bevinden ook nu vele mensen zich in de psychologische fase van ontkenning.
  Daarna volgen de vier andere fases namelijk: woede, onderhandeling, depressie en uiteindelijk berusting…

 18. Deze pandemie is grondig voorbereid bij oefeningen; dat is bekend en geen geheim. Ook de Wereldbank is erbij betrokken en deelt veel geld uit aan landen, die bezig zijn met “bestrijden” d.m.v. injecties, lockdowns e.d.
  Het zou me niet verbazen als zou blijken dat Suriname bezweken is voor zulke financiële prikkels en de zaak heeft gedramatiseerd.

 19. Ik dacht dat naast deze 3 landen ook nog Cuba en Noord-Korea vaccinaties weigerden.
  Het is niet mijn bedoeling om dit complot onderuit te halen, maar ik probeer voor mezelf wel de feiten op een rijtje te krijgen.

  De Cubanen denken dat ze met hun nieuwe leider in een democratie zijn aangekomen en dat deze wellicht af te zetten is. In Noord-Korea verwacht ik zeker geen wisseling van de macht.

 20. En de mensheid kijkt toe bij voetbal en weet dat het goed is!

 21. Als ‘ze’ straks de bevolking wijs willen maken dat Covid19 is verdwenen dankzij de vaccinaties, kunnen ze geen landen gebruiken die het ongelijk van die bewering zichtbaar aantonen.
  Landen zonder vaccinatie waarbij de bevolking merendeels op de gebruikelijke wijze gezond is gebleven.
  Zoals er ook een enorme hetze tegen Zweden is begonnen (smeercampagnes vanuit Duitsland; groot belanghebbende in Big Pharma), omdat Zweden weigerde mee te doen aan dat belachelijke opsluiten van gezonde mensen. Vooral China was woedend op Zweden. Waarom zou China zo kwaad worden op een klein land, ver weg? Omdat dit land hun valse propaganda zo zichtbaar kon loochenen?
  Op de radio werd verteld dat de moordenaar van de Haïtiaanse president met een privé vliegtuig was komen aanvliegen. Dat wijst op vermogende kringen.

 22. Hallo Xander,
  Dank voor de vele waardevolle berichtgevingen. Pas sinds “coronatijdperk” ben ik op de hoogte van de vrije media.

  Maar kunt u mij uitleggen, wat u nu precies met de laatste alinea bedoelt:
  “”Ingrijpen van God?
  Als u zich afvraagt of ik niet hoop op ingrijpen van God, dan zeg ik aan de ene kant ‘ja natuurlijk’, maar wil ik u tegelijkertijd ook iets ter overdenking meegeven. Enige jaren geleden vertelde een vrouw, die tijdens de Balkan oorlog de door het Westen gesteunde genocide op de Bosnisch- Servische christenen had overleefd, mij haar indrukwekkende en schokkende getuigenis over hoe de meeste gelovigen tijdig hadden kunnen vluchten voor de moordeskaders, maar gewoon in huizen bleven, biddend en vertrouwend dat God hen wel zou beschermen of redden.””
  Deze mensen werden allemaal – mannen, vrouwen, kinderen en baby’s – op de meeste gruwelijke wijze vermoord.

  Bedoelt u dat wij ons moeten voorbereiden op een zekere dood, net als als die mensen in de laatste zin? Omdat alles wat nu gebeurt al in Openbaringen beschreven staat, dat Gods plan misschien nu wel z’n voleinding vindt??

 23. Zelfs het feit dat mevr. Koopmans in een gesprek met Thijs van den Brink aangaf dat het testen met de PCR test inderdaad twijfelachtige uitkomsten kan geven wanneer grootschalig ingezet (https://www.youtube.com/watch?v=jmkCnZsQ9vY), wordt nooit meer in herinnering gebracht. En dit zijn gewoon feiten die niet elke maand veranderen als meningen veranderen.
  Dit zou blijvend opgerakeld kunnen worden, maar het wordt juist blijvend onder het tapijt gehouden. Het gedrag MOET gestuurd in de gewenste richting!
  Je hoort ze bij wijze van spreken al mompelen op het ministerie: “Kunnen we niet een toename in ziekenhuisopnames aan het volk laten zien? Is daar iets te regelen?”

 24. De politie van Haïti heeft een Haïtiaan gearresteerd die wordt beschouwd als het brein achter de moord op president Jovenel Moïse (53) vorige week. Christian Emmanuel Sanon (63), die in de Amerikaanse staat Florida werkzaam zou zijn als arts en de Haïtiaanse nationaliteit bezit, zou onder meer betrokken zijn geweest bij het rekruteren van de verdachten van de moord.
  Volgens Leon Charles, het hoofd van de nationale politie, lijkt het erop dat Sanon zich als de nieuwe president van Haïti naar voren had willen schuiven. “Dit is een individu die via een privévliegtuig in Haïti is gearriveerd met een politiek doel”, zei Charles zondag tijdens een persconferentie. Sanon kwam in juni aan in het Caribische land, samen met enkele Colombianen.
  In het huis van de gearresteerde man zijn onder meer twintig dozen met kogels en wapenonderdelen gevonden. Ook troffen agenten er vier nummerplaten aan uit de Dominicaanse Republiek en twee auto’s.
  Arrestaties
  De commando-eenheid die Moïse vermoordde, bestond uit 26 Colombianen en twee Haïtiaanse Amerikanen. Drie vermeende daders zijn gedood, terwijl vijf verdachten nog op de vlucht zijn. “Het zijn gevaarlijke individuen”, zei Charles. “Ik heb het over een commando, een gespecialiseerd commando.”

 25. Jesaja 5 verteld hoe het afloopt

  Het zal slecht aflopen met de hebzuchtige mensen. Ze kopen het ene huis na het andere. Ze nemen de ene akker na de andere in bezit. Uiteindelijk hebben ze alles voor zichzelf. Voor een ander is er geen plaats meer.

  De Heer van de hemelse legers zei tegen mij: “Luister goed, veel van die mooie grote huizen zullen worden verwoest. Er zullen geen mensen meer in wonen.

  En een grote wijngaard zal maar één vat wijn opleveren. En tien zakken gezaaid graan zullen maar één zak graan als oogst opleveren.”

  De rijke mensen zullen honger lijden. Het volk zal sterven van de dorst.

  Het dodenrijk zal zijn mond wagenwijd opendoen. Alles en iedereen wordt opgeslokt: alle rijkdommen, de mensenmassa, de feestvierders. 1

  Alle mensen, van hoog tot laag, zullen vernederd worden. Ze zullen hun trotse ogen moeten neerslaan.

  Maar de Heer van de hemelse legers zal worden geëerd. Hij zal laten zien hoe machtig en heilig en rechtvaardig Hij is.

  Tussen de puinhopen van de stad zal zoveel gras groeien dat de schapen er grazen. Vreemdelingen zullen tussen de puinhopen van de huizen van de rijke mensen naar waardevolle dingen zoeken.

  Het zal slecht aflopen met de mensen die zo graag oneerlijk zijn, die het kwaad met sterke touwen en dikke kabels naar zich toe trekken.

  Het zal slecht aflopen met de mensen die de Heilige God van Israël uitdagen en zeggen: ‘Laat Hij toch opschieten! We willen wel eens zien wat Hij kan! Laat Hij maar doen wat Hij van plan is. We willen het wel eens zien!’

  Het zal slecht aflopen met de mensen die van het kwaad zeggen dat het goed is en van het goede zeggen dat het kwaad is. Die van het donker zeggen dat het licht is en van het licht zeggen dat het donker is. Die van bitter zeggen dat het zoet is en van zoet zeggen dat het bitter is.

  Het zal slecht aflopen met de mensen die zichzelf zo wijs en verstandig vinden en die alleen hun eigen mening belangrijk vinden.

  Het zal slecht aflopen met de mensen die zulke geweldige drinkers zijn, echte helden in het drinken van wijn.

  Ze laten zich omkopen om schuldige mensen vrij te spreken en onschuldige mensen te veroordelen.

  Daarom zullen ze worden vernietigd, zoals dor gras dat wordt verbrand en zoals stro dat in vlammen opgaat. Ze zullen zijn als bomen waarvan de wortels verrotten en de bloesems verdrogen. Want ze hebben de wet van de Heer van de hemelse legers aan de kant geschoven. Ze hebben zich niets aangetrokken van de woorden van de Heilige God van Israël.

 26. @ Brunhilde: 9:43 pm, op 11/7. Klopt helemaal. De moslim-leider Oric, heeft ca. 100 Servische dorpen uitgemoord. En daar hoor je de leugenpers NOOIT over, evenals onze corrupte politieke elite. De leugengeest regeert, in Nederland, net zoals in de hele EUSSR.

 27. @ Piep”: 9:40 pm, op 11/7. Inderdaad, laten we hopen, dat de opname/rapture/harpazo plaats zal hebben, voor dat de demonische slaven, ons gedwongen injecteren en het merkteken van het Beest aanbrengen. Maranatha Yeshua.

 28. Het kunnen vluchten en niet doen is idd. een ding.
  Doet me denken aan de man die tijdens een overstroming naar het dak van zijn huis moest vluchten toen een helicopter kwam om hem op te halen, Hij wilde niet mee: ‘nee, God zal mij redden’. Toen een bootje. Hij wilde weer niet mee: ‘nee, God zal mij redden’ en als laatste een hoovercraft. Ook daar stapte hij niet in. Hij verdronk en toen hij God na zijn dood zag zei hij gelijk ‘waarom heeft u mij niet gered?’ waarop God zei: Ik heb 3 reddingsteams gestuurd, maar je wilde niet mee.

  Probleem bij deze ‘pandemic’ is evenwel dat er geen uitweg lijkt. Reizen was de eerste target. In je huis blijven (lockdown) dus vluchten, zeker op grote schaal, is niet mogelijk. Daar komt bij -het belangrijkste- : je komt van de regen in de drup: het monster is overal ter wereld en sommige ‘vrije landen’ zijn zelfs erger dan bij ons. Het is Ezra 11:32 en Openbaring 13:16-17

 29. Sinds het teken van de maagd aan de hemel in 2017 is de grote verdrukking begonnen. We zitten tot over onze nek er in. Openbaringen 18:23. Het woord toverij daar in het grieks heet phamacy. Door pharmacy werden alle volken misleid.

 30. en opeens zie ik in de verschillende buurten in mijn wijk in rotterdam veel fietskoeriers,zou dit een voorteken kunnen zijn dat alleen gevaccnneerden mogen shoppen en de niet kunnen dan alleen online bestellen…

 31. Kunt u mij de link naar het verhaal van de Bosnische vrouw geven als u dat nog weet ?

  in tweede wereldoorlog ook zo een verhaal gelezen : een man die een joods weeshuis had werd door het verzet gewaarschuwd voor een naderende inval door nazis hij zei ook te vertrouwen op God en bleef
  Alle Joodse kinderen en hij inbegrepen werden bij de inval onmiddelijk op transport gesteld en vergasd bij aankomst in kamp
  soms moet je werkelijk vluchten staat ook zo in de Bijbel en niets meenemen van huisraad uit je huis

 32. Vincent schreef:
  11/07/2021 om 10:00 pm
  Praat mij niet van dominees. Ik heb vorig jaar een gesprek gehad met onze PKN dominee. Hij is vlak voor het vaccin, hij bidt ervoor en dankt ervoor. Hij heult met de paus. Hij zei tegen mij: Het is onze grootste christelijke leider en ze willen niets liever dan allemaal samen (dus éénwereldregering) vormen. Ik heb hem een aantal video’s laten zien over zowel de paus als vaccinaties en geaborteerde foetussen. Maar hij neemt de YouTube filmpjes niet serieus. Toen ik dat hoorde ben ik gelijk uit die kerk gestapt. Ik heb nu een andere kerk gevonden waar ze wakker zijn en de eindtijd prediken wat ze bij de PKN niet doen.

 33. We staan aan de vooravond van de grote verdrukking. De opname van Zijn schapen in deze huidige tijd is aanstaande. We hebben 75 jaar lang een ongekende vrijheid en welvaart gekend. Wat hebben we ermee gedaan? De meeste. Leven voor zichzelf, en sterven dus voor zichzelf. Ook het gros wat zichzelf christen noem. Het overgrote deel heeft de prik al gehad. Meer geloof in de wetenschap dan geloof in God. Het is een grote godslastering. Laten we blij zijn dat de echte schapen nu openbaar gaan komen, de wijze maagden worden wakker! De Geest maakt ze wakker voor de tijd waarin ze leven. Het meest gruwelijke vind ik nog dat dominees en voorgangers bidden voor het vaccin. Hoe goddeloos? Wij, die op grond van ons geloof het vaccin afwijzen, niet wensen mee te gaan in het nieuwe normaal, zullen door Gods sterke Arm worden geleidt en verlost. Vreest niet gij klein kuddeke het is Uw Vaders welbehagen u het Koninkrijk Gods te geven. Hallelujah!

 34. De genocide op bosnisch servische christenen is door het Westen vnl verzwegen en wat daar is gebeurd. Vandaag is wel in Rotterdam de herdenking van de genocide op bosnische moslims van Srebrenica. Burgemeester Aboutaleb geeft in zijn speech toe dat hij heeft meegewerkt om in 1992 (3 jaar voor de genocide van Srebrenica) 3000 bosnische moslims naar Nederland te halen. Dat daar mogelijk ook opgeleide bosnische strijders tegen de bosnische serven tussen zaten is niet geheel uit te sluiten. Gezien het optreden van de politie tegen vreedzame demonstranten hier in NL tijdens corona (o.a. den Haag, Amsterdam en Arnhem), wat vóór corona ondenkbaar was, zou het zomaar kunnen dat deze strijders ‘een functie elders’ hebben gekregen. Wordt tijd dat het volk wakker wordt!

 35. Beste Rapture Ready,

  het ziet ernaar uit dat een voorbeeld van anti-Christ Bill G. is …De bedenker van dit giftig “chinees” virus …

 36. Misschien is de Grote Verdrukking inderdaad nog niet begonnen, maar dit is zonder twijfel een “prelude” tot de Grote Verdrukking.

  Momenteel is de vaccinatie nog niet verplicht …Wàt als ??? Moeten wij dan de nieuwe STASI in onze eigen huizen bevechten ??

  Gaat God zijn engelen de opdracht geven de Christenen (niet schijn-katholieken !) weg te rukken uit deze vuile wereld ? Wanneer dan ?? Ik vermoed voor het inspuiten van een bep. “merkteken” om te kunnen kopen of verkopen …Jahweh redt ons aub !!!

 37. Straks stort er een ruimteschip met miljardairs- ruimtetoeristen aan boord neer, enige tijd later wordt Noord-Korea gedwongen een atoombom te gebruiken om de aandacht van hun hongernood af te leiden naar de buitenlandse -Westerse- vijand en uiteindelijk kan dhr. Schwab zijn dromen van totale Internetcontrole vergeten omdat er wat op de zon gebeurt zoals het Carrington event van 1859. De dag daarop bestaat er geen Internet meer, komt er geen elektriciteit meer uit het stopcontact en geen water meer uit de kraan. En breken er spontaan overal branden uit als gevolg van de vonkende overbelaste elektro. Telefoneren naar de brandweer kan dan niet meer en er heen lopen heeft evenmin nog zin want de brandweerlui zijn hun eigen kazerne aan het blussen. Met poeder, want ook daar is geen water meer. Daarna krijgen we wereldwijd hongersnood en epidemieën als cholera door vuil water te drinken. En gevechten om het zeldzame voedsel.
  God zal een toeschouwer zijn hoe de schaarse overlevenden enkele jaren later opnieuw kunnen beginnen. De miljardairs zullen dat laatste niet meer meemaken. Tenzij dhr. Schwab een buitenverblijf bezit te Neu-Schwabenland op Antarctica…
  P.S.: In november van dit jaar komen we de waarheid over de vaccins te weten.

 38. Nee, de grote verdrukking is nog NIET begonnen en wel om de volgende redenen.
  De Weerhouder (de Heilige Geest / de gemernte van Jezus Christus) is nog niet door God weggenomen. Hieran verbonden is de zgn opname van de gemee te, die in een oogwenk de Here Jezus Christus tegemoet gaat (als) op de wolken. Daarna gaat Opb. 4 van start = grote verdrukking.
  2. Pas als de raputure/opname geweest is, kan de antichrist zich openbaren. Dat heeft ie nog steeds niet kunnen/mogen doen.

  Mocht je het openbaren van de antichrist meemaken dan heb je nu iets gruwelijk niet goed gedaan, maar het is nog niet te laat.
  In de Bijbel staat dat er een ontelbare menigte mensen het teken van het beest niet gebben aangenomen en hem niet als god hebben aanbeden. Zij hebben dit dan wel met de dood moeten bekopen maar hun ziel is wel gered.
  Alle reden om te zorgen, dat je bij de opname erbij bent.

 39. De grote verdrukking is nog niet begonnen. Er moeten nog schokkende geopolitieke gebeurtenissen plaatsvinden – voor christenen. Het merendeel van de mensheid zal het teken niet zien en zal sterven tijdens de oorlog van Harmageddon.

  Ik blijf het maar zeggen en proberen. Controleer zelf of wat ik schrijf juist is. Ieder zal zijn eigen vracht dragen.

 40. piep schreef:
  11/07/2021 om 5:48 pm
  Is de Grote Verdrukking dan begonnen ????

  I don’t know Piep.

  Volgens mij staan wij allen hier op het forum met ontsteltenis te kijken wat er steeds weer veranderd. Maar dat er iets grootschalig aan de hand is., dat is duidelijk.

  Verdrukking nog niet echt in Nederland., zodra je nog normaal je boodschappen kan halen dan is er nog niet van verdrukking te spreken. Daar bedoel ik dan mee dat wij ons hierin nog vrij kunnen bewegen.

  Maar.,…..voor hoelang nog. Is het wachten op geen toegang meer krijgen in openbaar vervoer of net als de jaren 30 voor Joden een ster/getto/kristalnacht.

  Het wachten is op wat het vaccine gaat doen met de gevaccineerde . Vallen ze om of worden ze te ziek om ons niet gevaccineerde op te kunnen ruimen/opbergen of totaal geen toegang in alles geven.

  Dit is nog speculeren en die gedachte komt bij iedereen op., want wees eerlijk als de gevaccineerd erg ziek word en er bij bosjes mensen omvallen, dan kunnen ze de gezonde mens hier niet van beschuldigen, want die zijn gewoonweg niet ziek. Elk rationeel denkend mens zal deze conclusie kunnen trekken.

  Je mag het niet hopen, maar zal de oplossing kunnen zijn.

  Hoewel het ook geen oplossing is voor dit verhaal., Want met al die slachtoffers krijg je automatische een recessie wereldwijd.,…is dit niet de bedoeling voor de Great reset…???!!!

  Al met al een slechte aardse toekomst voor de mens…..en alles gaat in een rap tempo…

  Is de grote verdrukking al begonnen,….?

  I don,t know Piep

  But God..

 41. ja vluchten maar waarheen???, alleen in de bergen of ergens waar weinig of geen mensen wonen maar dat vindt je in Nederland niet, micchien heeft iemens een tip.

 42. Het wordt allemaal steeds schaamtelozer maar ze zijn er intussen achter dat ze met bijna alles weg kunnen komen zonder dat het volk kritisch gaat nadenken.

  Deze “vaccinatie” lijkt het midden punt te zijn van deze hele pandemie en overheidsbeleid.

  Vanaf het begin zei onze minister al dat we pas naar normaal zouden gaan na een vaccinatie (dat op dat moment experimenteel en onbewezen was, en alvast voorspelde dat er geen medicijnen zouden komen).

  Weiger het vaccin als burger? je verliest rechten en de overheid komt langs de deur

  Weiger het vaccin als leider van een land? Je wordt omgelegd.

 43. De Overste van deze wereld, heeft zijn pionnen aan het werk gezet. De demonische personen en organisaties als het WEF, de WHO, de VN, de EUSSR, en hun lakeien van de politiek, te weten, de liberalen, links-liberalen, socialisten, sociaaldemocraten, en wat een gotspe, de christendemocraten.

 44. Ingrijpen van God? Maw daar hoef je niet op te vertrouwen gezien de afloop in Bosnië. We zijn aan het eind van deze wereldgeschiedenis, God grijpt idd in. Hij maakt de meeste mensen ziende blind omdat ze de leugen geloven. Satan gebruikt COVID om iedereen te onderwerpen aan dd vaccinatie, hij is uit op onze zielen, de tempel van God. We hebben tijd genoeg gehad om te kiezen, zelfs nu nog maar de tijd is kort, de engelen komen om te oogsten. Dus lieve mensen vertrouw op God wat gebeuren moet gebeurd, en laat je niet vaccineren!

Comments are closed.