Israëlische ex-spion: Epstein werd gebruikt door Mossad om politici af te persen

Anti-Hillary demonstrant met bord ‘Epstein did not act alone! Investigate #pizzagate!’. Afbeelding: (3).

—————————————————————————————————————————————

‘Hij nam foto’s van politici die het met 14 jarige meisjes deden’ – Ook veronderstelde link Harvey Weinstein met Mossad – Clintons logen wéér, waren vaste gasten op Epsteins vreemde landgoed in New Mexico

—————————————————————————————————————————————-

Volgens de Israëlische ex-spion Ari Ben-Menashi, die als ‘handler’ voor Robert Maxwell zou hebben gewerkt, werd de in de gevangenis vermoorde miljardair Jeffrey Epstein door de Mossad gebruik om tal van politici af te persen. Epstein zou in het bezit zijn geweest van opnames van een groot aantal prominenten, waarop te zien was hoe ze op onder andere zijn ‘orgie eiland’ seks hadden met minderjarige meisjes.

Ben-Menashe vertelde aan de auteurs van het nieuwe boek ‘Epstein: Dead Men Tell No Tales’ dat de miljardair onderdeel was van ‘een complexe inlichtingen operatie’ van de Mossad.

Maxwell geloofde dat Epstein met zijn dochter Ghislaine wilde trouwen, en introduceerde hem bij Ben-Menashes Mossad vrienden. ‘Maxwell begon hem min of meer te mogen, en mijn theorie is dat Maxwell voelde dat deze vent voor zijn dochter ging. Hij had het idee dat hij hem op zeg maar vaderlijke wijze een gunst kon verlenen door hem bepaald werk te geven.’

Nadat de inlichtingentop in Israël het groene licht zou hebben gegeven werd Epstein een ‘asset’ van de Mossad. ‘Ze waren agenten van de Israëlische inlichtingendiensten,’ aldus de ex-spion.

‘Hij nam foto’s van politici die het met 14 jarige meisjes deden’

Al snel bleek echter dat Epstein voor weinig anders geschikt was dan het ‘afpersen van Amerikaanse en andere politieke figuren… Epstein was de simpele idioot die meisjes leverde aan alle soorten politici in de VS. Kijk, erop los n**ken is geen misdaad. Kan pijnlijk zijn, maar geen misdaad. Maar het met een 14 jarig meisje doen is wel een misdaad. Om het recht op de man af te zeggen: hij nam foto’s van politici die 14 jarige meisjes n**kten. En dan persten ze die mensen gewoon af.’

Ook link tussen Mossad en Harvey Weinstein?

Eerder zou er ook een link tussen de Mossad en een andere bekende zedendelinquent, Harvey Weinstein, zijn aangetoond.

Weinstein zou ex-Mossad agenten hebben ingehuurd om de beschuldigingen tegen hem van tafel te krijgen. Deze agenten, die werkten voor het Israëlische Black Cube, zouden getuigen onder druk hebben gezet, en journalist Ronan Farrow hebben geïntimideerd om de ‘waarheid over Weinsteins  activiteiten te begraven’.

Clintons kenden Epstein veel beter dan ze beweren

Dat uit de mond van de beruchte Clintons alleen maar leugens kunnen komen bleek onlangs opnieuw toen aan het daglicht kwam dat ze Epstein veel beter kenden dan ze beweren. De Clintons verbleven namelijk bijna jaarlijks een periode op Epsteins vreemde ranch in New Mexico. (2)

Volgens zijn voormalige landgoed manager had de overleden pedofiel* bizarre plannen om vanaf zijn ranch, waar vanuit de hele wereld minderjarige meisjes naartoe werden gebracht, zijn DNA over het menselijke ras uit te ‘zaaien’. Op de enorme lap grond staat onder meer een Western dorpje dat rechtstreeks uit de 19e eeuw lijkt te komen. Het complex, waar Epstein amper bewakingscamera’s wilde laten ophangen, omvat ook binnenzwembad met ‘party shower’ voor 8 mensen.

* Eigenlijk een onjuiste term. Epstein was een hebefiel (vallend op jonge tieners van 11- 14 jaar). Deze term is i.t.t. pedofilie echter geen officiële afwijkende psychoseksuele aandoening.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Marc Nozell from Merrimack, New Hampshire, USA , bron Infowars. Cool, cool, cool, Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.


Zie ook o.a.:

08-11: ABC hield 3 jaar lang uitzending over pedo Epstein tegen om Clintons te beschermen
31-10: Beroemde forensische expert zegt dat Jeffrey Epstein inderdaad werd vermoord
17-08: Moord op Epstein niet los te zien van naderende instorting Westerse financiële systeem
15-08: Vermoorde Epstein had schilderij van Bill Clinton in blauwe jurk en rode hoge hakken
10-08: Kindermisbruiker Epstein dood: Wéér een uitermate verdachte zelfmoord in de Clinton kring
31-07: Financiële systeem in laatste fase voor crash: Helikoptergeld komt eraan
13-07: Drone opnames van Epsteins ‘Pedo Eiland’: ‘Wat doet Bill Clinton hier met twee jonge meisjes?’
09-07: Flashback: Bill Clinton 26 keer aan boord van Jeffrey Epsteins ‘Lolita Express’
18-04: ‘Justitie heeft bewijs van illegale donaties seksslavinnen sekte aan campagne Hillary Clinton’ (/ Lange lijst van ‘waar rook is, is vuur’ aanwijzingen van nauwe betrokkenheid Clinton kliek met internationale pedo kringen)
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-pizzagate te saboteren (/ Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)

2018: (Via oud xandernieuws.punt.nl)

05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
21-11: ‘Hillary’s campagneleider John Podesta betrokken bij verdwijning Madeleine McCann’
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs (/ Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

7

 1. Ohm namo Narai !

  Over Hofnarren en dorpsgekken ;

  Hofnar was in de vroege middeleeuwen soms een gevaarlijk baantje.
  Ze deden soms gewaagde uitspraken aan het hof en hadden daarmee invloed op de besluitvorming..
  Hofnarren waren soms de enige die kritiek durfden leveren op het reilen en zeilen van de heersende elite ten voordele van lagere gesitueerden .
  Om die reden waren ze vaak op voorhand al voor gek verklaard.
  Ze hadden zodanig een speciale maatschappelijke status en sociale functie.
  Ook dorpsgekken hadden in sommige gevallen een vergelijkwaardige status en sociale functie.
  Zij durfden vaak als eerste kritiek te leveren op ernstige misstanden en wisten zo vaak al te explosieve situaties te voorkomen .
  Gezien hun maatschappelijke status werd dit van hen getolereerd.
  Toch eindigden velen van hen alsnog in het dolhuis of in de gevangenis.
  Soms moest een hofnar zijn gedurfde uitspraken met de dood bekopen.
  Door menigeen werd de hofnar gevreesd door zijn uitspraken en de gevolgen hiervan.
  Hadden ze aan het hof deze middeleeuwse traditie echter gecontinueerd dan was de huidige situatie niet zo explosief geworden .
  Tegenwoordig verdwijnen dit soort figureren vaak in psychiatrisch inrichtingen en kunnen hierdoor moeilijk hun sociale functie vervullen.
  Door de nieuwe mogelijkheden die tegenwoordig op internet worden geboden kunnen ze nu gelukkig als complottheoretici of waandenkers weer vrolijk aan het werk.
  De Hofnarren en dorpsgekken zijn complottheoretici geworden en weten op internet zo als vanouds de politieke besluitvorming weer danig te beïnvloeden..
  De risico’s die hiermee verbonden zijn, zijn voor hen dan ook vergelijkbaar met die van de Nar in de middeleeuwen.

  Zo iemand als Jimmy Savile bijvoorbeeld leek wel een beetje op een hofnar maar was dat in de verste verte niet.
  In plaats van opbouwende kritiek te leveren op de handel en wandel van de weledel hooggeborenen
  werd door zijn toedoen de situatie aan onder andere het Engelse hof steeds explosiever.
  Deze Britse ”hofnar” maakte nog meer slachtoffers dan in het hofnarretje in Amsterdam.
  Het lijkt zo de teloorgang van de hofnar te zijn, maar dat is in dit geval suggestief .
  Hofnarren stonden soms in hoog aanzien.
  Het nadeel is dat ze natuurlijk niet altijd voor vol worden aangezien en worden dus niet altijd even goed geïnformeerd.
  Mondeling gegeven informatie blijk soms bij nader inzien niet altijd even correct of moeilijk te verifiëren.
  Zo had ik recentelijk een blog geschreven over Kali babba’s en de Kali tempel die bij nader inzien incompleet of niet geheel correct bleek te zijn .
  Daarom zijn normale, gezond en weldenkende mensen onmisbaar om het werk van de nar of de dorpsgek al dan niet op te pikken en verder uit te werken.
  Dit om gezamenlijk het gewenste resultaat te behalen, als de tijd er rijp voor is.

  MK-Ultra in de Polder ?

  Als dorpsgek in spe ben ik zelf ooit eens een paar keer ongevraagd en ongewenst kortstondig hofnar geweest op feestjes in Den Haag en in Groningen.
  Zodoende weet ik al lang dat ook Nederland zijn Saville’s en Epsteins heeft.
  Misschien relatief gezien nog wel het meest van allemaal…
  Wie zijn de Brice Tailors [ Want to Know] , de Kendall’s [ dr. Phill ] en de Virginia Giuffre’ s in de polder ?

  De meisjes op rekken en achter de ramen zetten.

  Ha, ha, ha, ha.. hoorde ik als sociaal werker begin jaren ’80 iemand een smakeloze grap maken over de internaten rekken en zetten. Niet lang daarna werd er druk op mij uitgeoefend om een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen, wat ik resoluut weigerde.

  Uit hogere sferen in hogere kringen .

  Veel later was ik ooit eens op een feestje in Den Haag met hele deftige mensen en van dat roze bier in van die dunne glaasjes. Ik werd daar benaderd door een blonde schoonheid die mij vroeg of ze nog ergens mee van dienst kon zijn. Op mijn vraag ‘vertel eens wat meer over jezelf’ kreeg ik duidelijk antwoord. Ze werd gesexploiteert om de lusten de driften van de mannelijke aanwezigen te behartigen. We kregen gezelschap van nog een paar blonde schoonheden en mij werd al snel duidelijk dat ze tegen hun zin en wil door de Nederlandse inlichtingen diensten werden uitgezonden naar met name Arabische landen om daar in de bubbelbaden en slaapkamers van de lokale elite te toeven.

  Wie zijn de Savile’s en de Epsteins hier in Nederland ?

  Voeren hier in Nederland respectievelijk Gonsalves , van Leeuwen en Demmink het werk van Mengele en Sidney Gothlieb verder uit in de praktijk ? Puttend uit de mogelijkheden de internaten ze bieden op dit vlak ? Volgens mij wel… Deze praktijken worden tot nu toe gecontinueerd een steeds geraffineerder met telkens weer nieuwe [technische en farmaceutische ] middelen. MK-Ultra in de polder met van Leeuwen als spil in het geheel . Er worden wel eens namen genoemd maar de zaken verdwijnen telkens weer in de doofpot en er rust nog steeds een groot taboe op dit onderwerp.

  Toch zijn ze hier ook in Nederland, de sociaal en economisch afhankelijk gemaakte en op een psychologische manier af geknechte seksslaafjes van de inlichtingen diensten… Onder de paraplu van Koninklijke onschendbaarheid schijnen meer mensen mee te schuilen dan aanvankelijk de bedoeling was. De in de praktijk jurisprudentie loze jeugd en voogdij raadsleden gaan in dit geval ook niet geheel vrijuit. Het lijk mij onmogelijk dat ze niet meer weten te vertellen over dit ook in ons land wijdverbreide fenomeentje

  Hopelijk laten ook de Nederlandse Kendalls en Virginia Giuffres volgend jaar van zich horen !!!

  Ook vanuit deze functie wil ik iedereen een prettige kerst en het beste voor 2020 toe wensen.
  Ook in dit geval wordt het volgend jaar spannend.
  Tevens wil ik met name Want to Know , Ella Ster , Niburu en 9 for news en indignatie , maar ook de ander blog sites nog bedanken voor hun treffende publicaties.
  We hebben met een relatief klein aan tal inmiddels grote resultaten geboekt !

  Bedankt !

  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba.
  AardbevingsGroninger ,
  enz. enz. enz.

 2. Hoe komen ze aan die kinderen? Kinderbescherming, Unicef?
  Dat soort organisaties moet je ook niet wegpoetsen als het om belangen van wereldleiders gaat.
  En dan worden die kinderen misbruikt om hooggeplaatste te chanteren. En heeft de mossad een pooier
  als Epstein nodig om informatie los te peuteren.

 3. Blijkbaar voorzag Epstein waar een grote behoefte aan was. Dat zegt veel over z’n ‘klanten’ waaronder wereldleiders. Eng zootje. Geen wonder dat het overal zo’n puinhoop is. De mensen hebben het ‘juiste’ voorbeeld gekregen en gezien. Bijna niemand heeft nog respect voor elkaar.

 4. Dat Epstein bij de mossad aangesloten is was me al langer bekend. Dat hij zelfmoord heeft gepleegd geloof ik echt niet. De mossad laat hun agenten niet aan hun lot over in het geval dat het misloopt en ik acht het waarschijnlijker dat hij ergens ondergedoken is en een pensioen genieten zal.

 5. Ik vertrouw die Ari Ben-Menashi voor geen meter.
  En ik zal ook schrijven waarom.
  Soort zoekt soort en ze spelen samen onder 1 hoedje…………….hint……….Paul Le Roux
  Ik plaats verder geen info over Paul Le Roux en zijn connectie met Ari Ben-Menashi
  Dat moet iedereen maar zelf achterhalen.
  De drugswereld is onbetrouwbaar.
  Ik vertrouw alleen op mijn intuïtie en de gezonde leer.
  Blijf in de Heer broeders en zusters. Alleen in Hem is pure waarheid.

 6. En vroeger noemden ze dit soort ‘kinderverkrachters’. Dit is gewoon, duidelijk, niet afgezwakt Nederlands, dat de i.t.t. al die andere namen de indruk moet wekken dat iemand buiten zijn schuld ziek en zielig is. Maar ja… de zichzelf roemende ‘nuchtere’ Nederlander en zijn taal zijn tegenwoordig vijanden. Velen kennen dat woord niet eens meer.

Comments are closed.