Nature Neuroscience studie toont aan dat spike proteïne alle delen van de hersenen kan binnendringen

Het gaat te ver om ‘The Walking Dead’ nu al predictive programming te noemen, maar gezien de wetenschappelijke bewijzen die nu voorhanden zijn zou dit plaatje wellicht wel eens meer dan enkel een satirische ‘meme’ kunnen zijn.

—————————————————————————————————————————————–

Nieuw voer voor besmettingstheorieën PCR-test – Het laten vaccineren IS uw eigen verantwoordelijkheid, ondanks alle propaganda en indirecte dwang

—————————————————————————————————————————————–

De laatste weken krijgen we van diverse kanten berichten van opvallend vreemd of zelfs gevaarlijk gedrag van mensen. Op straat, in winkels en in het verkeer valt het op dat sommige mensen zich afwezig of verward gedragen, wat her en der voor de nodige (bijna-) ongelukken zou kunnen hebben gezorgd. Toeval? Eenzijdige perceptie? Of is er misschien toch meer aan de hand? Heeft het wellicht te maken met het nu vastgestelde feit dat het spike proteïne, zoals de Covid-19 vaccins die in uw lichaam doet aanmaken, alle delen van de hersenen kan binnendringen, zoals in een Nature Neuroscience studie is aangetoond? Zet dit dan eens in het licht van enkele officieel aan Covid toegeschreven symptomen zoals ‘duizeligheid, verzwakt bewustzijn (/concentratie), verwarring, toevallen’, die door het spike proteïne van het virus zouden worden veroorzaakt – hetzelfde spike proteïne waar uw lichaam dankzij de vaccins een fabriek van is geworden.

De wetenschappers constateerden dat intranasale toediening bij muizen ervoor zorgt dat het spike proteïne binnen 30 minuten in ALLE delen van de hersenen te detecteren is, inclusief de frontale cortex (waar zaken zoals het nemen van beslissingen, plannen, impulsbeheersing en sociaal gedrag worden geregeld), het cerebellum, de middenhersenen en de pons-medulla, een onderdeel van de hersenstam dat zintuiglijke waarnemingen doorgeeft aan de thalamus. (Zie pagina 374)

Het spike proteïne hoeft enkel tegen of op de cribriforme (zeefvormige) plaat diep achter in de neus te worden aangebracht – dezelfde ‘plaat’ waar de staafjes van de gewraakte PCR test opzettelijk tegenaan stoten, wat volgens critici overigens totaal onnodig is om een goed slijmstaaltje te kunnen afnemen. De zeefvormige plaat hoeft niet te worden doorboord om het spike proteïne erdoor te kunnen laten dringen. Het spike proteïne blijkt via intranasale toediening ook in uw bloed terecht te komen.

Nieuw voer voor besmettingstheorieën over PCR-test

De bevindingen zullen vermoedelijk nieuw voer zijn voor nog onbewezen theorieën dat mensen met de PCR test mogelijk heimelijk ergens mee worden besmet, zoals vorig jaar door een aantal onafhankelijke critici en alternatieve mediasites werd geopperd. Dat de nanodeeltjes in de vaccins indirect zowel de bloed-placenta als de bloed-brein barrière kunnen doorbreken en hersenschade kunnen veroorzaken, werd in een eerdere Nature studie door gevestigde wetenschappers al wel ondubbelzinnig aangetoond.

De nanodeeltjes zijn bedoeld om te voorkomen dat uw lichaam het vaccin, dat door uw afweersysteem als een virus wordt beschouwd, meteen aanvalt en vernietigt. De mRNA code moet namelijk zo lang mogelijk worden beschermd, zodat er voldoende tijd is om uw cellen te instrueren spike-proteïnen te gaan aanmaken.

Omdat het vooral bij vaccinatievoorstanders maar niet schijnt te willen doordringen:

* Nano-deeltjes = mRNA = uw cellen = spike proteïne;

* Nano-deeltjes kunnen hersenschade veroorzaken;

* Spike proteïne dringen aangetoond de hersenen en bijna alle andere organen binnen;

en veroorzaakt Covid-19 symptomen (logisch, want spike = corona/Covid-19).

* Gevaccineerden worden vervolgens spike-proteïne ‘fabrieken’ en ‘shedders’: Oprichter Moderna en utivinder mRNA technologie bevestigt dat gevaccineerden spike proteïnene verspreiden.)

De gevestigde wetenschap heeft dus de maandenlang in de mainstream media verkondigde leugen ontmaskerd dat het vaccin niet in uw bloedbaan en organen terecht komt, maar alleen in uw spierweefsel blijft. Minister Hugo de Jonge dekte zich vorig jaar overigens al in door de nanodeeltjes in de vaccins letterlijk ‘een risico’ te noemen, een risico dat gevaccineerden – weliswaar onder extreme politieke en maatschappelijke druk – willens en wetens toch genomen hebben.

En dat zal ook de overheid tegen de mensen zeggen die wellicht ooit verhaal willen halen als ze merken wat de gevolgen zijn van de vaccins in hun lichamen (en dat kan op zowel de zeer korte termijn, pal na vaccinatie, als op de lange termijn. mRNA/DNA manipulatie en -schade is namelijk net als kanker: het kan zich razendsnel ontwikkelen, maar er ook jaren over doen).

Het IS uw eigen verantwoordelijkheid, ondanks alle propaganda en indirecte dwang

De overheid heeft immers op voorhand alle verantwoordelijkheid afgewezen en bij de zorgverleners neergelegd. Ondertussen lijkt het RIVM nu ook kinderen tussen de 12 en 18, die – op zeer hoge uitzonderingen na – geen enkel risico lopen ernstige Covid-19 te krijgen of daaraan te sterven, met deze genmanipulerende stoffen te willen inenten. De EMA heeft het Pfizer ‘vaccin’ inmiddels goedgekeurd voor 12 tot 15 jarigen.

Eigenlijk ben ik het wat verantwoordelijkheid betreft nog met de overheid eens ook. Want ondanks alle misinformatie, desinformatie, propaganda en soms zelfs regelrechte leugens die de mainstream media dagelijks over u uitkotsen, en ondanks de door de staat verordonneerde discriminatie middels het invoeren van test/vaccinatiepaspoorten, IS het uw eigen verantwoordelijkheid goed uit te zoeken wat u in uw eigen lichaam laat injecteren, zeker als u weet dat die injecties en de gevolgen daarvan nooit meer ongedaan kunnen worden gemaakt.

Als u een fles drank of voedingsmiddel koopt en op het etiket iets leest dat u niet vertrouwt, zoekt u op internet dan naar wat de fabrikant over zijn eigen middel zegt (‘de slager…’, ‘wij van wc eend…’) , of naar wat onafhankelijke en kritische experts ervan zeggen? Waarom doen velen dit dan niet wat betreft deze genetisch gemanipuleerde organismen (GGO’s), deze gentherapieën? Enkel omdat de overheid en de media ook uitsluitend naar de fabrikanten en de van hen afhankelijke wetenschappers en medici luisteren, en louter hun extreem gekleurde visie over hun eigen producten als ‘de waarheid’ verkondigen?

 

Xander

(1) Nature Neuroscience
(2) Hal Turner

Zie ook o.a.:

05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd

04-06: Oprichter Moderna en utivinder mRNA technologie bevestigt dat gevaccineerden spike proteïnene verspreiden
04-06:De Fauci Files, het pandemie bedrog en de door de EU gewilde oorlog tussen Amerika en China
03-06: Wereldwijd erkende immunoloog: ‘Gevaccineerden die zeggen nergens last van te hebben zijn onwetend over de wetenschap’
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
25-05: Een greep uit de vele gezichten van slachtoffers van het Covid-19 vaccinatie-programma
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
30-11: Marion Koopmans erkent dat PCR-test geen besmetting kan aantonen
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
25-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

70

 1. Excuses Jean, ik ben misschien wat scherp geweest ( Soms is dat goed maar soms is dat niet nodig )
  Wat mij opvalt aan jouw laatste verhaal is dat je je laat leiden door flinke angst, angst is een zeer slechte raadgever en het BLOKKEERT nuchter en redelijk denken.
  Bijwerkingen ?? Check eens WHO, VAERS,EMA na voor aantal doden/bijwerkingen ( Pol.cor.sites )
  Normaal na 25 doden wordt vaccin in “de ijskast “gezet , nu half Mei , na 16.000 doden nog niet !

 2. Beste mensen,
  Ik heb begrip voor al jullie argumenten , ik geef gewoon mijn eigen visi , ik heb buren van helft in de 50 zien ziek worden en pas na weken coma en revalidatie zijn ze weer naar huis gekomen , zijn is verpleegster en is op die mannier besmet geraak en heeft het haar man doorgegeven , gezonde mensen dus , klopt dat het voor veel anderen enkel wat reukverlies of een tijdelijk kuchje is , en geef toe dat ik bang ben om besmet te raken daar ik in 2012 in nasleep van de Mexicaanse griep in de maand augustus ernstig ziek ben geweest aan de luchtwegen (kan ook kinkhoest geweest zijn , was een droge hoest met aanhoudende hoestbuien en snachts toen wakker worden en bijna geen lucht meer krijgen , op een nacht dacht ik dat mijn einde geslagen was , ik wil dit geen twee keer meemaken , het virus is niet fake maar waarschijnlijk wel bewust niet tegengehouden in de beginfaze omdat het de globalisten goed uitkwam , en waarschijnlijk sterft er maar 1 op de honderd mensen aan , je weet nooit op voorhand hoe je er op zal reageren , ik wil zeker geen influenzer zijn maar ikzelf denk dat een vaccien voor mij zekerder is dan gewoon niets doen ondanks de mogelijke bijwerkingen die hier wel op de spits worden gedreven. Ik ben overgens geen ziekelijk type nog nooit in kliniek geweest , normaal gewicht geen aandoeningen. Mijn grootvader is tijdens de spaanse griep in de Belgische ardennen toen hij daar in het leger was verzorgd door een vrouw waar hij toen logeerde en is door het oog van een naald gekropen bij was toen een jonge man van half in de 20 later als hij weer thuis was kreeg hij bericht dat die vrouw ook besmet was geraakt en eraan overleden , mijn grootvader is bijna 90 jaar geworden maar heeft heel zijn leven last gehad van bronchitis schade aan de luchtwegen door spaanse griep , ook bij corona hoor je van permanente longschade zelfs bij mensen die thuis hebben uitgeziekt zijn er letsels op de longen te zien je kan natuurlijk kiezen voor de natuurlijke selectie of hopen op een goede afloop ik kies voor vaccinatie , niets in het leven is 100% zeker , ik ga op mijn gevoel af raad iedereen aan om dat voor zichzelf ook te doen , onbewust weet je wat goed voor je is.

 3. Jean schreef:
  07/06/2021 om 10:01 pm

  ” LUISTER TOCH Naar mensen Die weten waarover ze praten.”

  Haha , doen we :

  Het kabinet reserveerde in 2018 5 miljoen euro voor mensen die ernstig ziek zijn geworden na de Mexicaanse griepvaccinatie. Kinderen en volwassenen werden ziek na de inenting, bevestigt het RIVM tegenover deze site.https://www.parool.nl/nederland/les-van-mexicaanse-griep-nederland-zal-straks-massaal-bijwerkingen-melden~b6c1565a/#:~:text=Het%20kabinet%20reserveerde%20in%202018,het%20RIVM%20tegenover%20deze%20site.

 4. @Krit Noot schreef:
  07/06/2021 om 7:14 pm
  @oma De vaccins worden goedgekeurd door de EMA volgens standaard procedures die voor alle medicijnen en vaccins gelden. Dus als je het niet eens bent met het EMA dan is er dus iets mis met de standaard procedures. En als er iets mis is met de standaard procedures, dan kun je dus ook niet meer op de veiligheid van alle andere medicijnen (bijv. paracetemol) vertrouwen die met diezelfde procedures goedgekeurd zijn.”

  Jij beweert dus dat een vaccin veilig zou zijn omdat EMA de goedkeuring geeft om een vaccin op de bevolking te GEBRUIKEN terwijl de farmaceut wetenschappelijk NIET kan bewijzen dat hun vaccin veilig is.
  Je verwart de veiligheid van het vaccin met de goedkeuring om te gebruiken.
  Goedkeuring betekent helemaal niet dat het vaccin veilig zou zijn maar wel dat het vaccin gebruikt mag worden.
  Overigens is die goedkeuring ook maar een BEPERKTE toestemming tot gebruik in het geval van coronavaccins.
  EMA meldt zelf het record van 272.644 gevallen van bijwerkingen door deze coronavaccinaties waarbij het aantal sterfgevallen door vaccinatie explodeerde vanaf maart 2021 nadat men begon te vaccineren.
  Dus EMA bewijst zelf dat het vaccin niet veilig is.

  Bovendien keurde EMA onlangs deze onveilige vaccins ook nog goed voor 16/17-jarigen ondanks dat die leeftijdsgroep helemaal geen risico loopt op corona want jongeren hebben helemaal geen last van het virus, dat is intussen ruimschoots bewezen!!

  De zogenaamde ‘procedures’ die EMA hanteert om een vaccin of medicatie goed te keuren heeft dus helemaal niks te maken met de veiligheid of werking van die producten maar enkel met verkoop en winst voor de big farma.

  Natuurlijk is EMA dus onbetrouwbaar wat betreft de veiligheid, niet enkel voor vaccins maar voor alle medicatie.
  Het is een nep waakhond en zelfs een kwaadaardige.
  Wist je overigens dat wij dat al jaren weten? De medicatie waarmee mensen echt genezen worden, wordt ook systematisch uit de handel gehaald en verboden door EMA!
  Daar is reeds een hele lijst van, gaande van medicatie voor hoge bloeddruk tot geneesmiddelen voor darmproblemen.
  Mensen moeten immers ziek gehouden worden voor de winst van big farma dus worden genees-middelen uit de handel genomen, dat is ook waarom alternatieve geneeswijzen zoals homeopathie op alle mogelijke manieren gesaboteerd worden: mensen mogen niet genezen, zij moeten levenslang klanten blijven van de big farma voor hun winsten.

  En het moet overigens “aspartaam” als zoetstof in frisdrank zijn en niet “aspertaan.”

 5. Mijn reactie op Jean -vaxvoorstander ? Er werden hiervoor onschuldige babytjes geaborteerd op gruwelijke wijze zonder verdoving niercellen geoogst – het doden van onschuldigen uit ‘eigen belang’ ?is een grote belediging voor de Here het aanvaarden van abortus is tegen gebod 5 en gebod 1 covid Afgoderij – het bloed van de onschuldigen zal zich wreken ,,, -de wraakbeker van God loopt over ,,,en God zal het kaf van het koren scheiden (Christus is mijn vax mijn hoop en mijn verlossing tot in de eeuwigheid Amen

 6. @Kris Noot
  De standaard procedures volstaan niet meer voor het evalueren van mRNA “vaccins”. Je kan deze ‘vaccins’ niet zo maar vergelijken met andere medicijnen, je mag zeker zijn dat het hier een paradigmaverschuiving betreft waarvoor nieuw geijkte evaluatieprocedures een bijzondere noodzaak zijn. Er is immers een immens maatschappelijk belang. Door alleen maar het product te onderzoeken op de inhoud, kom je er niet. Je dient ook te weten te komen wat het mRNA allemaal aan instructies bevat en wat die instructies genereren. Ik kan me immers voorstellen dat de fabrikant een reeks mRNA instructies ‘public’ maakt waaruit EMA dan kan afleiden dat die spike proteïnes aanmaken. MAAR wat als de fabrikant een reeks mRNA instructies ‘private’ (verborgen voor de buitenwereld) houdt, sleutel-instructies die wanneer ze uitgevoerd worden een ‘knip en plak’ bewerking doen in het DNA. Technologisch kan dit nu al! Potentieel komt het er dan op neer dat de fabrikant zich de vrijheid permiteert om op heimelijke wijze een “therapie” binnen te smokkelen in het menselijk lichaam. Deze VRIJHEID dient aan banden te worden gelegd. Op zijn minst zou de fabrikant moeten afgedwongen worden om ALLE specificaties van het ‘mRNA instruction-set’ bekend te maken. Desnoods via gerechtelijke weg! Dus openbaar maken van de broncode van het mRNA vaccin!!!

 7. Jean,

  En dat voor een virus wat niet bestaat. Zie mijn reactie hieronder m.b.t. Een burgemeester die op de bouw niet handhaaft dan zal het wel meevallen.
  Het is gewoon een rotgriep geweest. Ik had deze zelf ook vorig jaar, ik kon niet meer stoppen met hoesten. De dokter schreef codeinepilletjes voor en 3 dagen later was het over. Eigenlijk de eerste dag al. Voortaan wel eerder bellen zei hij. Maar goed je bent een vrij mens. Ik vertrouw die zooi in ieder geval niet.

 8. Jean : Ziende blind/horende doof Sterkte met je prik maar ga later niet lopen huilen , je was er zelf bij en gewaarschuwd.
  Of ben je ook een infleuncer, trouwens OOK J IJ reageert niet op goede argumentatie van mijn kant.
  Kan je zeker niet weerleggen !!

 9. Jean: je gaat je dus vrijwillig blootstellen aan een plotselinge influx van miljoenen tot miljarden mogelijke ziekmakers (met extra onzuiverheden uit de fabriek), nauw verwant aan Covid-19, om daarmee te bewijzen dat je in staat ZOU zijn geweest om ook een middelmatige tot misschien zware Covid-19 aanval zonder al teveel kleerscheuren door te komen.

  Daarmee laat je de kans op een lichte, ongevaarlijke besmetting via de luchtwegen lopen. Misschien heb je al voldoende antilichamen, zonder het te weten.

  Waarom vragen om moeilijkheden?

 10. @Jean. Dus een nieuwe lockdown wordt de schuld van de ongevaccineerden? Je zou toch denken dat al die gevaccineerde mensen beschermd zijn en dat er dus geen lockdowns meer nodig zijn. De natuurlijke weerstand is heel doeltreffend, ook tegen mutaties.
  Het zijn juist de injecties die voor sterkere mutanten kunnen gaan zorgen.

  Als de injecties werken, waarom dan bang voor gezonde niet-gevaccineerden?
  En als ze kennelijk niet goed werken, waarom dan eisen dat anderen ze ook nemen?

  Intussen moet ik luisteren op Radio4 naar een meneer die op een zalvende toon, onder vals klinkende lachjes, het gezondheidscertificaat zit te propageren. En dan beweert dat Nederland hier een modderfiguur slaat. We worden zó ontzettend aan het lijntje gehouden.

 11. @Krik Noot. Het probleem is juist dat deze vaccins onder een noodprocedure versneld zijn toegelaten, vanwege de “noodsituatie”. En je kunt dus zowel twijfelen aan de noodsituatie als aan die versneld op de markt gebrachte experimentele injecties die onvoldoende tijd hebben gehad voor grondig onderzoek naar de effecten op langere termijn.
  De EU heeft zelfs een wet tegen genetische manipulatie moeten veranderen om die injecties op de markt te mogen laten komen.
  Ook de EMA zal onder druk zijn gezet om versneld in te stemmen met de injecties, vanwege de “noodsituatie”.

 12. @ Anna: 7:34 pm, op 7/6. Wat er loos is, Anna. Ik denk dat de kwade machten, en de Overheid/regering en grotendeels de politiek, wensen ons in ANGST te houden. Dat is er gaande. Hou ze in angst- de grote massa gewillige en onnozele schapen/mensen- en ze zullen in het najaar weer nieuwe lock-down en andere maatregelen slikken.

 13. Ik ga morgen om mijn vaccine en ben er gerust in , ik heb mensen in mijn vriendenkring die meewerken aan de ontwikkeling van vaccine’s en medicatie en zij laten zichzelf ook vaccineren
  vlaanderen heeft bij de 60 + een vaccinatiegraad van 97% , de toekomst zal uitwijzen dat we het bij het rechte eind hadden , nu liggen er enkel nog 40 en 50 + in de ziekenhuizen , het vacinne is dus heel doeltreffend , als we later weer in lockdown moeten zal het waarschijnlijk zijn voor dezen de zich niet laten vaccineren op die manier kan het virus muteren
  reeds 21 000 doden in Belgie door corona en dit komt overeen met de oversterfte!!!
  LUISTER TOCH Naar mensen Die weten waarover ze praten.

 14. ´Eigenlijk ben ik het wat verantwoordelijkheid betreft nog met de overheid eens ook´ De eerste keer na zoveel jaren dat ik u een uitgesproken ik-mening zie uiten. Het moet u hoog zitten. Bij mij ook overigens.

 15. Bedankt voor het plaatsen Xander, ik lees het over en proest het uit. Ik heb zelfs een bedankje van Hugo gekregen voor het meedenken. Ze zijn gek, of ze nemen ons niet serieus dat kan ook. Ik vermaak me er wel mee. Gewoon een beetje pesten. Kennelijk is er geld genoeg in dit land. Dan kan dit er ook wel bij.

 16. Mijn reactie niet geplaatst ??

  Er is geen reactie van u ?? Plaats het nogmaals. Mod.

 17. Weet je de hele pandemie is fake. Ik heb de bewijzen want ik heb het RIVM uitgedaagd met het feit dat bouwvakkers in dienst van de gemeente zich nooit aan de 1,5 meter hoeven te houden. Is ook zo. Kan ook niet anders want anders kan je niet werken. Om te treiteren ook het minsterie van Volksgezondheid en de CDA fractie. Je moet wat als kansloze oudere jongere.

  Want bouwvakkers mogen alles, kan je overigens wat van vinden maar de een wel en de ander niet. Dat kan echt niet. Dat zeg ik nee.

  De antwoorden die ik terug krijg zijn netjes en uitgebreid maar zeggen niks. Kafka had het niet kunnen verzinnen. Moet er wel om lachen.

  Kortom ik kom tot de conclusie dat er maar 2 mogelijkheden zijn, of de burgemeester brengt de volksgezondheid in gevaar of het is fake. Krijg uiteraard geen antwoord van de gemeente maar ik heb het inmiddels ook voorgelegd aan de ombudsman. Om te pesten. Zeker als die bouwvakkers teveel herrie maken anders zie ik ze niet.

  En geloof me, de burgemeester van dit provinciestadje brengt heus de volksgezondheid niet in gevaar. Dus fake. Het gaat om geld, ons geld wat uit onze zakken moet worden geklopt. Geld en macht. Niks nieuws onder de zon

 18. Spyfromthesky.
  Toen ik vanavond om 18 uur het journaal zag en hoorde over de Indiase variant had ik dezelfde gedachten.
  Afgelopen week was er ook z’on “ alarmerend “ bericht over teflon in ons drinkwater…. en werd er geruststellend bij gezegd u kunt er niets aan doen en het is niet gevaarlijk.
  Wat is er toch aan de hand in de wereld en met de berichtgeving!!!
  Shalom
  Anna

 19. @oma De vaccins worden goedgekeurd door de EMA volgens standaard procedures die voor alle medicijnen en vaccins gelden. Dus als je het niet eens bent met het EMA dan is er dus iets mis met de standaard procedures. En als er iets mis is met de standaard procedures, dan kun je dus ook niet meer op de veiligheid van alle andere medicijnen (bijv. paracetemol) vertrouwen die met diezelfde procedures goedgekeurd zijn.

 20. @Wim, Frisdrank kan aspertaan of suiker bevatten en daarnaast koolzuur. Zoek maar eens op internet op wat de gevaren hiervan zijn. Proost!

 21. Een passant

  Schijnbaar, ben je niet zo intelligent als jezelf dacht als ik alle berichten lees NA mij , mensen die schijnbaar meer weten als ik zelf ( ben niet v/d hoogmoed )
  Misschien kan je beter in het vervolg zwijgen als met prietpraat komen.

 22. Al weer op het MSM Journaal voor de 3e keer aandacht over de mogelijk Indiaanse variant die roet in het eten gooien aangaande versoepelingen in Engeland.. Blijkbaar raken ook reeds gevaccineerden wederom besmet met het virus met de aantekening dat ze meeste Britten nog maar 1x gevaccineerd zijn.

  Hoe voorspelbaar moet het nieuws, nu blijkbaar het virus, het OMT en het kabinet ook aan vakantie toe zijn en plotseling corona in aantallen besmettingen enorm zijn gedaald, een ervaren oplettende burger weet dat tegen de zomer de griep verdwenen is om ergens vanaf de herfst weer opnieuw weer tevoorschijn komt, dat ze kosten wat het kosten moet alvast een gereserveerde mogelijke ‘angstporno’ voor na de zomer ons al weer in het vooruitzicht willen stellen.

  De knoet moet blijven! Dit betekent dat in principe alle maatregelen straks per 1 september gewoon weer verlengd gaan worden. Het RIVM zal heus wel weer, o ja, voor onze gezondheid zeggen ze dan, de cijfers doen laten stijgen. Mocht de RIVM echt vanaf de oprichting het zo goed voor de burger voor hebben, dan vergeten ze in Dordrecht vanaf de jaren 60 van de vorige eeuw grote milieu vervuilende projecten (doelbewust?) zijn uitgevoerd. Zo heet de wijk de “Staart” een gifwijk. Destijds moeten nieuwbouwhuizen al snel weer afgebroken worden omdat het het letterlijk op een gifwijk, een afvaldump uit de jaren 60 dat in de grond zat, was gebouwd.

  Bovendien mag al voor velen jaren, ook van de Gemeente Dordrecht Dupont of nu Chemours echt alles doen wat ze maar wilden. Nu lijkt de Gemeente Dordrecht eindelijk te gaan draaien, maar echt de hele politiek vanaf die periode die in de Gemeenteraad hebben gezeten, zijn verantwoordelijk.

  Ook in stedelijk gebied zijn er geldstromen. Hoeveel kreeg de Gemeente Dordrecht niet in de jaren 60 van een legale dump. Ja, echt, alles mocht de grond in, zo van, in de grond kan het verder geen kwaad.

  Terugkomend volgens het RIVM het beste medicijn tegen een mogelijk Indiaanse variant hier is, zo snel mogelijk je 2e prik halen.

  En o ja, mochten hier sceptische lezers zijn die zich houden aan de maatregelen, zich hebben laten vaccineren, natuurlijk je goed recht, kijk dan niet vreemd op dat vanaf september er heus wel weer varianten kunnen zijn van angstige RIVM getallen dat het wijs is om de maatregelen te blijven aanhouden. Er komen alleen maar maatregelen bij en gaan er niet af. Vorig jaar kon je nog gewoon naar een pret[park of museum. Nu moet je een mondkapje binnen dragen in een pretpark? Idioot voor woorden. Laten bange mensen dan thuis blijven. En vooraf testen.

  Nu licht op de scholen een druk op de jongeren met zelftesten. Ze zijn makke schapen en geloven het verhaal. Ze zijn niet ziek, mankeren niets en toch zelftesten. Mark Rutte zei zelf als je niet ziek bent dan hoef je je toch niet te laten testen. Of zijn de Nederlanders al zo snel vergeetachtig dat Rutte dat zei op één van die vele optredens van aankondigen van maatregelen.

  En ja, vele lezers die zich braaf houden, dat zijn totaal geen blauwdenkers. Ze stemmen politiek ook gewoon op links. Maar ja, nu maar hopen op een lekkere zomer met lekker weer en o ja, gaat de temperatuur maar iets omhoog, dan worden we alweer voorbereid door de MSM media dat de opwarming weer aan de gang is. Over de flinke kou die we maandenlang gehad hebben, daar horen we maar echt weinig over.

  Spyfromthesky

 23. Aan een passant 12:43, ik denk dat je een paar jaar achter loopt met de grootte van RFID chips omdat je graag een bewijs wilt zien heb ik voor jou een link

  https://youtu.be/p_TQBjFkv1Q

  Vanaf 12:22 kun je zien waartoe ze in staat zijn.

 24. @Een passant schreef:
  07/06/2021 om 12:49 pm
  “@Mod: u stelt. “Alle info die u van XN krijgt zijn geen hersenspinsels van XN Zelf.”

  Mooi dat u dit verduidelijkt. De inleiding van menig artikel echter is duidelijk met een persoonlijke touch geschreven, u ondertekent met uw pseudoniem. Verder versterkt u alle verhalen met arbeidsintensieve afbeeldingen die de boel kracht moeten bijzetten. U doet er dus alles aan om de boel op scherp te zetten. U schrijft uzelf tegen.”

  Zeg, passant, mag iemand van jou op zijn eigen website misschien zelf ook nog een persoonlijke toelichting geven en zijn eigen mening/visie toevoegen?
  Iedereen met een normaal IQ niveau kan het verschil maken tussen de verzamelde informatie vanuit andere bronnen en de persoonlijke toelichting over de informatie door Xander zelf.
  Zo moeilijk is dat toch niet? En mag het misschien??
  En wat is dan jouw mening over het artikel zelf en de inhoud?
  Of heb je, zoals trollen, geen eigen mening over de inhoud maar enkel commentaar op de boodschapper?

  En by the way: de chip voor huisdieren is nog maar een rijstkorreltje geworden maar zijn niet te vergelijken met nanotechnologie waarvoor je een sterke microscoop nodig hebt en dat vaccins dus wel degelijk zouden kunnen bevatten…..dus graag zelf bij de feiten blijven, passant.

 25. @ Einde

  Xander volgt wel degelijk de medische wetenschap maar hij laat ook medici aan het woord die kritisch zijn over de coronamaatregelen in tegenstelling tot de overheid die net als een religieuze sekte critici de mond snoert.

  Kenmerken sekte

  Kenmerk 1
  – Rijkdom van de leiders
  Kenmerk 18
  -De hoeveelheid haat van leden naar interne en externe critici
  Kenmerk 19
  -Censuur
  Kenmerk 20
  -Kritisch nadenken is niet toegestaan: geen vrijheid van meningsuiting

  https://hetnlpcollege.nl/sektarisme/

  Dat de overheid en de media niets anders dan een doorgeefluik van het  gedachtengoed van de WHO  is geworden en veel kenmerken van een sekte vertonen
  blijkt verder uit produktie 49 en 50 van het eerste Kort Geding van viruswaarheid tegen de coronamaatregelen.

  49.De wijze waarop de informatievoorziening en verslaggeving door de mainstream media maar
  ook door andere bronnen van digitale informatie als YouTube, Facebook, WhatsApp, Google,
  Twitter en influencers plaatsvindt, heeft een belangrijke rol gespeeld in het verloop van de COVID-19-crisis.

  De informatievoorziening kenmerkt zich door een monopolisering van
  overheidsstandpunten waarbij het COVID-19-virus neergezet is als een killer virus.

  50. Deze mediacampagne vindt plaats onder strakke regie van de WHO die hiertoe een Risk
  Communication and Community Engagement (RCCE) heeft ontwikkeld. In het RCCE Action
  Plan Guidance zijn een handleiding en tools ter beschikking gesteld. Uitgangspunt van deze
  mediastrategie is een enge samenwerking tussen overheden en de voltallige mainstream
  media maar ook berichtgeving via influencers. Uit Kamervragen is gebleken dat de ingezette
  influencers aanzienlijke betalingen hebben ontvangen voor hun diensten. Het bestrijden van
  ‘misinformatie’ maakt een belangrijk onderdeel uit van deze strategie (p.5):
  “Set up and implement a rumor tracking system to closely watch misinformation and
  report to relevant partners/sectors. Make sure to respond to rumors and
  misinformation with evidence-based guidance so that all rumors can be effectively
  refuted. Adapt materials, messages and methodologies accordingly with help of the
  relevant technical group.”

  (Nederlands)
  “Zet een geruchtenvolgsysteem op en implementeer dit om desinformatie nauwlettend in de gaten te houden en te rapporteren aan relevante partners/sectoren. Zorg ervoor dat u reageert op geruchten en verkeerde informatie met evidence-based begeleiding, zodat alle geruchten effectief kunnen worden weerlegd. Pas materialen, berichten en methodieken dienovereenkomstig aan met behulp van de relevante technische groep.”

  https://viruswaarheid.nl/03-2/

  https://www.who.int/publications/i/item/risk-communication-and-community-engagement-(rcce)-action-plan-guidance

 26. @Krit Noot schreef:
  07/06/2021 om 1:25 pm
  “….
  Als u commentaar heeft op de manier waarop vaccins veilig verklaard worden, gebruik….”

  Op welke manier worden vaccins dan wel veilig verklaard? En door wie?
  En waar zouden we die (wetenschappelijke?) manier waarop vaccins veilig verklaard worden dan wel kunnen vinden?
  Heb je een bron?
  Niet het woord van de vaccin-fabrikant zelf op de bijsluiter, hé?
  Maar de naam van de wetenschapper die met wetenschappelijke feiten bewijst hoe veilig vaccins zijn en op welke wetenschappelijke manier vaccins veilig verklaard worden.

  Dat is namelijk tot op heden nog geen enkele wetenschapper gelukt: er is geen enkel bewijs voor de veiligheid en zelfs geen bewijs voor de werking van vaccins. (Gezondheidsschade door vaccins zijn daarentegen al meermaals wel wetenschappelijk bewezen.)
  Maar jij hebt dan vast de naam van de wetenschapper en zijn methode waarmee hij vaccins veilig kon verklaren?
  Heeft hij/zij dan ook de werking van vaccins al kunnen bewijzen? Dat zou wereldnieuws zijn.

 27. @mod @ xander nieuws laat u niet ontmoedigen jullie doen goed werk
  overigens wil ik op merken dat er dit jaar veel mollen in de tuin zijn.
  mvg
  l

 28. een Passant

  Als professoren/hoogleraren/wetenschappers heel duidelijk aangeven a ) Vaccin ( Experimenteel expiriment ) /Levensgevaarlijk en B) Gentherapie , zou jij dan zo vriendelijk willen zijn om mij ( ons ) uit te leggen wie JIJ bent.
  Ben jij dan intelligenter als al die mensen ?? Wat een hoogmoed zou dat zijn !
  M.a.w. kom met feiten niet met loze woorden

 29. Bozeoudeman, U denkt dat onze Schepper dit gaat toestaan? De Schepper van Hemel en Aarde?……

 30. Benno 10.37 am:
  Graag in het vervolg de volledige naam van joost visser benoemen. 6/6 10.59 pm!
  Ik schrijf al langer op deze site en heet (ook) Joost maar ben niet joostvisser.
  Voor de duidelijkheid en correctheid: geen naamsverwarring svp.
  Ik ben 72 jaar en een eenvoudige “knecht van de HEERE God”
  Shalom!
  Joost

 31. Toch een beetje jammer dat ik geen commentaar mag geven op het feit dat bijna alle consumenten van drank en levensmiddelen deze consumeren zonder op het etiket te kijken of de gevaarlijke stoffen die hierop vermeld staan negeren of accepteren.
  Mijn vermoeden is dat de meeste consumenten erop vertrouwen dat de EMA en EFSA hun werk goed doen m.b.t. respectievelijk vaccin en voedsel veiligheid. U hoeft mij niet te geloven, doe a.u.b. zelf onderzoek, maar wees wel consequent. Als u commentaar heeft op de manier waarop vaccins veilig verklaard worden, gebruik datzelfde commentaar dan ook voor andere geneesmiddelen of voedingsmiddelen.
  Wees kritisch maar niet hypocriet!

 32. @idd smoking gun
  06/06/2021

  De meeste lezers hebben nog niet eens gehoord van de CRISPR Cas9 technology, laat staan dat ze begrijpen wat dit inhoudt om te kunnen geloven dat dit de volgende stap in de coronahoax zal zijn.
  Zulke onwetenden bestempelen dit dan ook meteen als onzin, fake of bangmakerij terwijl ze zelf niet eens de moeite doen om informatie te zoeken over bijvoorbeeld vaccinatieschade voor hun eigen gezondheid op websites die reeds 30 jaar onderzoeken en resultaten in begrijpelijke taal beschikbaar maken om het grote publiek te informeren over wat reeds bewezen werd: talloze vaccinatie-slachtoffers en welke gezondheidsschade vaccinaties teweeg brachten, dat door de reguliere media nog steeds verzwegen wordt.
  Ik meen mij te herinneren dat het programma ‘Radar’ of ‘Tegenlicht’ al een of meerdere uitzendingen heeft gewijd aan CRISPR Cas9 technology en dit al enkele jaren geleden.
  Intussen zal die technologie dus ongetwijfeld al veel verder geëvolueerd zijn, uiteraard met de bedoeling om te gebruiken.
  Xander deelt met ons informatie en onthullingen die de reguliere media verzwijgt en geeft zijn visie/mening erover, waarvoor dank.
  Iedereen vormt dan zelf zijn/haar mening over de informatie, niet over Xander!

  @Einde: in plaats van Xander als boodschapper en de vrije meningen van reageerders te schofferen met onterechte kritiek, gebruik die energie beter om zelf op onderzoek te gaan, zoals Xander al aanbeveelt.
  Je kan al beginnen met de bronnen bij elk artikel, je moet dan wel meertalig zijn om de inhoud en feitelijke informatie te kunnen begrijpen, zonder denken te kunnen weten wanneer de boodschappers/schrijvers volgens jou bang en wantrouwig zouden zijn zodat je de geloofwaardigheid van een artikel in twijfel kunt trekken omdat jij onwetend bent.
  Als je informatie niet gelooft, dan ga je zelf op zoek naar waarheidsbevinding, dan val je de boodschapper niet aan maar dan ga je op zoek naar bevestiging of weerlegging van de boodschap.
  Uiteraard mag je je vrije mening geven zoals iedereen maar dan wel over de inhoud van artikels.

 33. Persoonlijk ben ik je erg dankbaar, Xander, voor wat je doet, mijn ogen waren al open maar zijn nu nog veel meer open
  Zolang het nog kan , ga a.u.b. door

 34. @Mod: u stelt. “Alle info die u van XN krijgt zijn geen hersenspinsels van XN Zelf.”

  Mooi dat u dit verduidelijkt. De inleiding van menig artikel echter is duidelijk met een persoonlijke touch geschreven, u ondertekent met uw pseudoniem. Verder versterkt u alle verhalen met arbeidsintensieve afbeeldingen die de boel kracht moeten bijzetten. U doet er dus alles aan om de boel op scherp te zetten. U schrijft uzelf tegen.

 35. Willy, ik heb je een wk geleden gevraagd om een reactie op mijn uitspraak van die Klaus Schwab geeft : U bezit niets en u zult gelukkig zijn , dat dat alleen maar kan omdat je geest/je denken gemanipuleerd zijn. In mijn beleving is daar geen andere mogelijkheid in , dat kan alleen door een chip.
  Ik kom tot de conclusie dat je na een wk nog niet reageert !! ( reactie geschreven op 31 Mei, 11.09 AM )
  M.a.w. je hebt geen enkel tegenargument, schijnbaar heb ik dan de feiten benoemd zoals de feiten zijn .
  Zou je dan in het vervolg alleen zaken willen opschrijven die hard gemaakt kunnen worden met bewijzen !!

  John B, Tot nu toe nog GEEN enkele reactie op mijn argumentatie ( 4-6 1.27 / 3.06 PM .
  Is het nog onderweg ????

 36. Beste mevrouw Anna. U bent christen? En u beweert verstand te hebben van gentherapie en dat Bill Gates ons gaat resetten? Hebt u enig idee hoe groot de onzin is van wat u schrijft? In geen enkele spuit en voorraad vaccin zit een chip. Dit kan ook niet. Ooit gezien hoe groot een RFiD van een hond of kat is? En RNA staat voor iets geheel anders dan uw vindingrijke fantasie.

  Niets persoonlijks, maar graag wel feiten blijven communiceren en niet van die bestel-een-pizza-en-krijg-een-kind verhalen. Klinkklare onzin, waar uw Heer vast ook niet blij mee is.

  Een Passant:
  Uw gedrag is onacceptabel en neerbuigend. Waarschuwing , pas uw gedrag aan. Mod.

 37. wenende verpleegster gehandicapt na covid prik waarschuwt ! kan niet meer lachen
  https://endtimes.video/nurse-bells-palsy-vaccine/

  moeder van de buurvrouw kerngezond plots gestorven na 2 de shot
  nonkel klaagt over plots iets raar in zijn kop na 2 de shot
  mijn ouders na de eerste shot reageren ‘onmiddellijk’ als zombies agressief en onhandelbaar ik moest het contact verbreken ,,,

  gevaxt mensen in mijn buurt -hun ziel lijkt letterlijk opgedroogd ! alle menselijkheid zoals een vriendelijke lach een spontane reactie , is weg ! Dank je Xander u kan heel goed weergeven de realiteit we nu letterlijk rondom ons heen zien ! – alle eerlijke mensen zullen dat bevestigen ! so bi it !

 38. Einde schreef:
  06/06/2021 om 9:04 pm
  Ik hoop dat uw laatste reactie tevens het Einde is van uw reaguursels die werkelijk niets toevoegen. Wellicht dat joop.nl en/of nu.nl beter bij u passen? Vaarwel!

  @ Mod Ga vooral door met uw goede werk.

 39. ‘Als u een fles drank of voedingsmiddel koopt en op het etiket iets leest dat u niet vertrouwt, zoekt u op internet dan naar wat de fabrikant over zijn eigen middel zegt (‘de slager…’, ‘wij van wc eend…’) , of naar wat onafhankelijke en kritische experts ervan zeggen?’

  1. Op basis van de hoeveelheid alcohol die wereldwijd wordt genuttigd zou ik zeggen dat we niet heel kritisch zijn t.o.v. alcohol;
  2. Dit zijn we wel bij geneesmiddelen, namelijk door peer-reviews en reproductie studies (waarmee je, gezien de titel, mee bekend zou moeten zijn)

 40. Het zou wel eens de grootste malversatie en wanprestatie in de geschiedenis van de geneeskunde en de volksgezondheid zou kunnen blijken te zijn zegt :

  Professor dr. Peter A. McCullough ( MD, MPH, FACP, FACC, FAHA, FCRSA, FCCP, FNKF, FNLA)

  Hoogleraar Geneeskunde, Texas A & M College of Medicine
  Bevoegd internist en cardioloog
  Voorzitter van de Cardiorenal Society of America
  Hoofdredacteur, Recensies in Cardiovasculaire Geneeskunde
  Hoofdredacteur, Cardiorenal Medicine
  Senior hoofdredacteur, American Journal of Cardiology

  Niet één of andere onbenul zou ik zeggen

 41. Ik ben bang het het grote gros van de mensen het IQ niet bezit om te begrijpen waarmee ze ingespoten worden vooral omdat vele een blind vertrouwen hebben in de overheid en het vorstenhuis want zelfs de koning is gevaccineerd.

 42. Xander,
  Volgens mij is er met één tekst het hele criminele “vaccin” gentherapie circus – Big Pharma en Big Tech van de globalisten zoals in bovenstaand artikel is geschreven samen te vatten en dat staat in de Schrift en wel in Jesaja en ik gebruik hiervoor de HSV (Herziene Staten Vertaling):

  “Wee hun die die het kwade goed noemen en het goede kwaad.Die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis;die bitter voorstellen als zoet en zoet als bitter.” Jes.5:20
  Wat geeft de Schrift ons toch altijd weer up-to-date informatie.
  Laten wij tot bezinning komen en nuchter! (1Petr.4:7).

  Shalom!

 43. Beste Joost,
  2 weken geleden brak de frees in mijn kies na behandeling van mijn tandarts .vervolgens verwijzing naar specialist (endodontologie) specialist tegen mij:als je je mond niet goed open houd kap ik hier mee! Vervolgens nog een vloek tijdens de behandeling,na anderhalf uur heb ik strompelend de praktijk verlaten.

 44. Als reactie op de reactie van de redactie aangaande de post van (het) Einde
  “ ik loop op een wandelpad in het bos. Het pad splitst zich, het rechter pad is veel belopen, het linker pad is eigenlijk geen pad meer. Ik kies echter dit pad maar vraag mij gelijktijdig af waarom. Misschien is het de drang om niet het gemakkelijke te kiezen, immers mijn aanwezigheid in de maatschappij is ook niet zo eenvoudig. Gaandeweg heb zo mijn gedachten over de ‘hobbels’ in mijn verleden die ik met wilskracht en doorzettingsvermogen heb weten te overwinnen “ .
  Het is zeker voor een groot deel waar om naast de reguliere media …..( dat veel belopen pad ) ook daadwerkelijk dat vrijwel onbelopen pad te betreden en zelf op onderzoek te gaan en daaruit voor uzelf de conclusies te trekken zodat men genuanceerd over allerlei onderwerpen kunt discussiëren.
  Wat mij vooral opvalt is dat de gevaccineerden zonder weinig kennis van zaken …. gemakshalve ‘maar door de knieën zijn gegaan’. Zelf heb ik geen ‘rollator’ nodig om op eigen benen te blijven staan. Ik hoop dat deze laatste zin begrepen wordt.

 45. De hamvraag is of spike subunit S1 (het buitenste deel) op zichzelf al pathogeen is? S1 lijkt in grote hoeveelheden geproduceerd te worden na de injectie, volgens een eerder genoemd onderzoek (dag 1: S1 al detecteerbaar in bloed, dag 5: piek, dag 14: niet meer detecteerbaar), terwijl S juist zogenaamd genetisch gestabiliseerd was (behalve bij de wilde spike van AstraZeneca) om S1 shedding te voorkomen.

  Ik ga er wel van uit, als ik bij Lareb lees dat hoofdpijn de vaakst gemelde bijwerking is.
  Vallen de meeste slachtoffers niet binnen twee weken?

 46. Hier werd ik vanochtend mee wakker, de nachtmerrie der nachtmerries. Waar Gates en trawanten op uit zijn is de overtreffende trap van sadisme. Men wil de vrije geest van mensen overnemen via het overnemen van het lichaam en het lichamelijk handelen. Dit is het allerergste dat de ene mens een ander mens kan aandoen. Mensen die dit wensen te doen zijn geen mensen meer maar zijn gelijk aan puur kwaadaardige demonen. Eenmaal gechipt gebeurt de sturing van iemands lichaam niet meer door en vanuit diens eigen geest. Je doet dingen die je niet wenst te doen maar bent niet in staat om dat proces te stoppen. Dit betekent een constante strijd die zich in jezelf afspeelt. Je wilt niet doen wat je doet en tracht dit wanhopig tegen te houden en te stoppen maar ondanks dat blijf je gewoon doen wat je niet wilt doen. Je lichaam gehoorzaamt niet meer aan je geest waardoor er een onophoudelijke inwendige strijd uitbreekt die uiteindelijk zal leiden via een vorm van totale krankzinnigheid tot absolute wanhoop. Je wenst een einde hieraan te maken maar bent niet in staat om er een einde aan te maken, je behoort toe aan krachten en machten buiten jezelf, weet dat ook maar kan niets doen om het te stoppen. Geen controle meer hebben over eigen handelen wordt de toekomst die onmensen als Gates voor de totale mensheid in gedachten hebben. Geen eigen wil meer, via die chip leven in een lichaam dat wordt bestuurd door anderen. Geen macht meer hebben over jezelf hoe wanhopig je dit ook tracht te herkrijgen. Dit is de grootste gruwel die er bestaat. Dit is de ultieme vorm van slavernij. In godsnaam mensheid kom in verzet, laat dit niet gebeuren, eenmaal door deze demonen gechipt is er geen weg meer terug. Laat u zich dit niet als willoze schapen aandoen. Begrijp dat eenmaal gechipt er geen redding meer is. Zelfs zelfmoord plegen kunt u dan niet, uw geest zal het willen maar uw lichaam is uw vijand en houdt deze dan bevrijding uit de hel tegen.

 47. Fauci loog, miljoenen stierven… de samenzwering om hydroxychloroquine te onderdrukken:

  https://www.naturalnews.com/2021-06-06-fauci-lied-millions-died-conspiracy-hydroxychloroquine-suppression.html

  (google vertaling )
  Fauci nam deel aan een georganiseerde samenzwering om de beschermende eigenschappen van hydroxychloroquine te onderdrukken, en zorgde ervoor dat meer mensen leden en stierven, zodat covid-vaccins konden worden uitgerold onder noodtoestemming.

  Leer de gruwelijke waarheid in dit artikel.

  Een andere e-mailbom uit de Anthony Fauci-archieven is verwijderd, deze laat zien dat “Amerika’s dokter” heel goed wist dat hydroxychloroquine (HCQ) een effectief middel was tegen het Wuhan-coronavirus (Covid-19), en er toch voor koos om tegen het publiek te liegen door anders te beweren.

  Niet alleen dat, maar Fauci spande samen met andere diepe staatsentiteiten om te verbieden dat HCQ zelfs maar werd toegestaan ​​als een “goedgekeurde” behandeling voor het Chinese virus, hoewel talrijke onderzoeken bewijzen dat het een effectief middel is tegen allerlei soorten coronavirussen.

  Vijftien jaar geleden was Fauci zelf een groot voorstander van HCQ, nadat hij eerder had aangegeven dat het politiek incorrect was om dat te doen dat HCQ werkt tegen SARS, een neef van de Wuhan Griep.

  Chloroquine, gaf Fauci in 2005 toe, “heeft de SARS-CoV-infectie volledig afgeschaft.” Om wat voor reden dan ook, veranderde het verhaal in 2020 toen SARS-CoV-2 (covid) opdook toen Fauci plotseling besloot dat HCQ en zijn derivaten niet konden worden gebruikt bij de behandeling van Chinese ziekten.

  In reactie op een onderzoek van 24 februari 2020 was Fauci afwijzend over de mogelijke voordelen van HCQ bij de vroege behandeling van de Wuhan-griep.

  “Zijn er aanwijzingen/gegevens om deze claim uit China (bijgevoegde publicatie) te onderbouwen dat chloroquine/hydroxychloroquine COVID-19-infecties en longziekte kan verminderen?” schreef Maryland-farmacoloog Philip Gatti in een e-mail aan Fauci.

  “Er zijn geen gegevens in dit korte rapport en dus heb ik geen manier om hun claim te evalueren”, antwoordde Fauci. “Er gaan veel van dit soort claims rond. Ik zou graag hun gegevens willen zien.”

 48. https://nos.nl/artikel/648351-vs-klaar-voor-zombie-apocalyps

  De kans op een zombie-apocalyps lijkt niet zo groot, maar Amerika is er toch klaar voor. Het leger heeft namelijk gewoon een plan liggen om een zombie-aanval af te slaan.

  ANP

  Geen grap
  ‘CONOP 8888’ of ‘Counter-Zombie Dominance’ is een soort survivalplan voor militairen, en legt uit wat ze kunnen doen tegen vrijwel alle soorten zombies: van kippenzombies en magie-zombies tot vegetarische zombies.

  Er bestaat geen twijfel over de ernst van het plan: “Dit plan is niet ontworpen als grap”, staat specifiek in dit plan, dat in 2011 is gemaakt.

  In het voorwoord staat waarom het plan is gemaakt: “Zombies vormen een bedreiging voor het menselijke leven, en met dit plan zijn militairen klaar voor het beschermen van het menselijke leven, inclusief de traditionele vijanden”.

 49. Normaal gesproken kan ik een heel eind met u meegaan, maar in Costa Rica is iedere tandarts geinjecteerd en tot dusver geen Zombiegedrag. Matig aub overreacties die niet zijn.

 50. En wie staat er op in Nederland niemand alles maar schrijven en er over praten daar schiet je niets mee op doe er allemaal wat aan en ga de straat op maar praten op verjaardagen en op de terrassen dan kom je net zo ver als nu maar laat je horen en span samen dat doen die leugenaars ook dus waarom wij niet we kunnen alles nog redden maar als dit zo doorgaat dan is het voorbij net als in de jaren 1940 succes allemaal

 51. De onvermelde effecten van de gen therapie( vaccins) komen volgens dit artikel dus sneller dan verwacht.

  Het is bijna hilarisch te merken dat de vaccinatie trein nog voortdenderd, terwijl één of twee maanden na het begin van het rijden van deze trein, de slachtoffers met “ lange termijn “ complicaties al beginnen te vallen.

  Wat staat ons komende winter nog te wachten….als er eens een “ echt verkoudheids Corona” virus op ons afkomt.
  Bijna te griezelig om over na te denken.

  In Amerika zijn er al bejaardenhuizen met volledig gevaccineerde mensen waarbij vrijwel allen ziek zijn / worden en waarvoor de niet gevaccineerden de schuld voor krijgen.
  De omgekeerde wereld!
  Maar ja dit wereldwijde ziekmakende misleiding project moet nu eenmaal “ zondebokken “ hebben.

  Wisten jullie trouwens dat Bill Gates zijn organisatie nog NOOIT EERDER een vaccin heeft geproduceerd.
  Hij heeft zijn farmafabriek naar “de nieuwe vaccinatie methode “ RNA genoemd. ( modeRNA )
  Wat hij met computers kon ( resetten als ze problemen hadden ) doet hij nu met mensen, miljoenen mensen laten dit uit angst gebeuren, en hij verdiend er goudgeld aan.

  Het is bijna kinderlijk belachelijk.
  Maar het zijn gevaarlijke tijden.
  En we zijn er nog niet.!
  Pas goed op jezelf.
  Zorg dat je weet wie er voor je zorgt.
  Bij de Heere Jezus kun je altijd terecht.
  Vraag Hem om raad, zodat dat je weet dat je in leven en in sterven van de Here bent.
  Shalom
  Anna

 52. Wat mij verbaasd is dat zowel xander als vele reageerders hier menen medische wetenschappers te zijn, of op zijn minst het beter te weten dan dd medische wetenschap. Zo bang als wat en zeer wantrouwig. Vergetende dat vaccins ( ook zeer zeker in het verleden) heel veel ellende heeft voorkomen.
  En ja, ook dit vaccin KAN bijwerkingen vertonen, maar dat staat ook op iedere bijsluiter van elk ander medicijn.
  En ja , er zal ook wel gif in het drinkwater zitten, maar u moest eens weten wat voor (gif) stoffen er in snder voedsel / snoep e.d. zitten.
  Dus hou nu eens op met alles zo overdrijven.

  Einde en allen die grote moeite hebben met de artikelen van XN.
  Als u dit niet kunt handelen, bespaar uzelf dit a.u.b. door hier niet meer te lezen. Doe uzelf dat niet aan. XN is niet bezig om middels “sensatie” lezers te trekken. We houden dat ook niet bij, daar gaat het niet om. We hoeven ook geen likes te hebben of volgers
  .

  Er zijn gasten die menen dat ze de XN artikelen bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht moeten brengen. XN is daar Niet voor.
  Ons principe is, als je zelf op zoek bent naar meer informatie vanuit een onbestemd onderbuikgevoel dan zullen die mensen zelf wel de weg vinden naar Xandernieuws. ( XN )
  XN laat de andere kant zien door de ogen van Gerenommeerde Wetenschappers hoe zij over oa. de Covid vaccins denken, onderbouwd met een overvloed aan links en bronnen. Hier zit uren en uren werk in om onze lezers te informeren.
  XN meent in alle oprechtheid een roeping te hebben om u te informeren.

  U leest hier niet wat de reguliere media u hierover vertelt, mogelijk zijn ze zelf te eenzijdig voorgelicht en hebben zij ook de beste bedoelingen of worden zij aangestuurd om met één mond te spreken zoals hun broodheer dat van hen verlangt.

  Alle info die u van XN krijgt zijn geen hersenspinsels van XN Zelf.
  Neen , het is geen leuk nieuws wat u te lezen krijgt en de verwarring is dan ook groot als u elders fijn nieuws leest of hoort die hoopvol is dat het virus bijna onder controle is en er weer meer vrijheden zijn.
  Ziekenhuizen krijgen minder Covid patiënten, de ic’s zijn niet meer overbelast met Covid patiënten.
  Het lijkt er op dat de vaccinaties dus hun doel bereiken.
  Dus waar is XN dan mee bezig, iedereen ongerede angst aanjagen ?
  Doe zelf uw eigen onderzoek en u kunt oa. XN raadplegen of negeren.
  U kunt dan later nooit zeggen dat u niet de mogelijkheden had om het Covid fenomeen vanuit verschillende invalshoeken te onderzoeken.
  Zolang het nog duurt dat het internet relatief vrij en open is, zal XN u blijven informeren.
  Blijf met uw beide benen op de grond staan, neem niet alles klakkeloos aan, dus ook niet van XN.
  Maar ga alstublieft zelf op onderzoek uit. Mvg. Mod.

 53. Eron, Zo is het! Deze wetenschap, maakt dat het leven lichter en dragelijker is…

 54. Puwt, ‘er moeten gewoon eerst doden vallen’, die vallen er toch al lang? Heb ergens gelezen dat de teller al op 12000 doden staat in Europa door het ‘vaccin’. Het komt ‘de hoge heren’ goed uit dat hier nauwelijks aandacht aan geschonken word, en de vaccinatie trein dendert verder…
  Nu willen ze kinderen van 12 jaar gaan vaccineren, welk een zieke geest kun je zijn? Echter, het is een geruststellende gedachte dat ze hier eens verantwoording voor moeten afleggen, is het niet hier op aarde dan wel bij onze hemelse Vader…

 55. Dr. Schetters wijst op een gebrek aan cijfers sinds okt. vorig jaar, over het percentage mensen dat inmiddels anti-lichamen heeft tegen corona (RIVM PIENTER onderzoek). Hij denkt dat die achterstand in publicatie zou kunnen betekenen dat de cijfers te gunstig zouden kunnen zijn (voldoende groepsimmuniteit) en wellicht mensen zou kunnen doen besluiten af te zien van de injecties.
  https://www.cafeweltschmerz.nl/1-het-grote-corona-vaccinatiedebat-geen-reden-om-door-te-gaan-met-vaccineren/ (vanaf 15:00 minuut)

 56. Volgende stap wordt nog bedenkelijker: (worden we levende editors?)
  ModeRNA en de co-inventor van CRISPR Cas9 technology slaan de handen in elkaar om mRNA te bouwen dat in plaats van codeert voor het spike proteïne, zal gaan coderen voor een CRISPR Cas9 proteïne, waarmee dan op zeer gerichte manier DNA kan aangepast worden.
  Dat wil zeggen dat het menselijk lichaam tijdelijk( of permanent?) in een editor verandert waar dan selectief ( op het niveau van celtypes) het DNA kan worden herschreven (genoom editing: knippen, plakken, invoegen, …)
  A big deal is born: kijk op minuut 27.14 in de featured video, onderaan de link
  https://www.wired.com/story/us-government-digital-design-chief-experience-officer/#intcid=_wired-bottom-recirc_31be18e3-e05e-4035-bcf9-d9d6cdd07c23_cral2-2

 57. We are the Borq resistance is futile.
  Wie had dat kunnen bedenken dat dit realiteit zou worden.
  De Borq zijn die gehersenspoelde mensen die in gezamelijke Fantasie Matric Borq collective leven, en andere mensen injecteren met nano partikelen om ze te assimileren.

  Het is de laatste anderhalf jaar wel wat anders als Netflix kijken

  Succes in deze alles veranderende tijden

 58. Ik zie de zombie-apocalips al komen.
  Dat in combinatie met voedselschaarste maakt van hen misschien kannibalen.

 59. Misschien weet men het niet, maar het immuunsysteem van de T-cellen vat niet de gefabriceerde spikes aan.
  Het valt de cellen aan die, in opdracht van de injectie, het spike-eiwit zijn gaan produceren.

 60. Er moeten gewoon eerst doden vallen alvorens een volgende groep wakker wordt.

 61. Dr. Bhakdi wijst erop dat de wanden van de bloedvaten ook uit cellen bestaan. Die cellen zouden het ingespoten mRNA kunnen opnemen, vermeerderen en daarna aangevallen worden door ons immuunsysteem. Dit zou dan tot bloedstolsels kunnen leiden (vooral in de haarvaten) en bloedinkjes. We bestaat er een enzym dat de stolsels kan opruimen, D-dimeren. De aanwezigheid van veel d-dimeren duidt op bloedstolsels: https://saltro.nl/products/d-dimeren.
  Je zou dus voor en na de injectie zo’n D-dimeren test kunnen doen om aan te tonen dat er stolsels zijn ontstaan na de injectie.

 62. Dat Overheden en Gemeentebesturen liegen en bedriegen is de afgelopen Tien jaar wel duidelijk geworden. Ons drinkwater was altijd van top kwaliteit zo werd beweerd maar wat horen we afgelopen week Dordrecht/Sliedrecht in het nieuws? Water bevat gif.

  Die Covid-19 vaccins deugen voor geen meter, hoe vaak al werd de productie hiervan in tal van landen stilgelegd? Ook in Nederland.

  Zelfde met die onbetrouwbare PCR-testen, ongelooflijk dat er medisch personeel bereid is die burgers en zelfs kleine kinderen te kwellen met die lange wattenstaaf in keel en neus. Je moet toch wel je verstand op nul zetten om aan die kwelling je medewerking te durven verlenen.

  Rutte en de Jonge en al de leden van het RIVM & GGD en die 21 leden van het OMT-team die burgers ondragelijke lasten opleggen die ze zelf met voeten treden, waarvan akte, moeten goed beseffen dat op een dag de Echte Waarheid van hun Leugens over Corona en Covid-19 boven tafel komt.

  De Bijbel is daar klip en klaar over. Wat las ik van Jeshua in het Evangelie?

  Lucas 8:17 (NBG51) Want er is niets verborgen, dat niet aan het licht zal komen, en niets geheim, dat niet zal bekend worden en aan het licht komen.

  Paulus de Apostel der heidenen zegt het ook: 1 Korinthiërs 3:13 (NBG51) ieders werk zal aan het licht komen. Want de dag zal het doen blijken, omdat hij met vuur verschijnt, en hoedanig ieders werk is, dat zal het vuur uitmaken. Mattheus 25.

  De Apostel Johannes is ook overduidelijk: Johannes 3:20 (NBG51) Want een ieder, die kwaad bedrijft, [Ondeugdelijke PCR-Testen en Covid-19 promoot] haat het licht, en gaat niet tot het licht, opdat zijn werken niet aan de dag komen.

 63. Dr. Bhakdib waarschuwt weer in dit recente interview. Ten eerste zegt hij weer duidelijk dat er géén sprake is van een noodsituatie (< 70 jaar loopt nauwelijks risico) en dus is dat injecteren helemaal niet nodig. Hij vindt dat regeringen voor de rechter moeten komen omdat ze bevolking gebruiken als proefkonijn voor deze injecties die inderdaad bloedpropjes in de bloedvaten kunnen veroorzaken (wat zich kan uiten in de bekende bijwerkingen). Hoe is het mogelijk dat ze zelfs kinderen willen blootstellen aan de risico's van die injecties!
  Als we tweede, derde, vierde enz. injecties nemen, gaat het immuunsysteem in een overdrive en worden in het lichaam gezonde cellen aangevallen. Terwijl het systeem van de T-cellen (geheugencellen) nu in goede balans is wanneer het virus via de luchtwegen naar binnen komt.
  De injecties brengen de spike-eiwitten in cellen die normaliter helemaal niet besmet zouden raken door een virus van de ademhalingswegen.
  En meer: https://www.youtube.com/watch?v=0IBv3A8-ShI (wel Engels)

Comments are closed.