Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties

—————————————————————————————————————————————-

De enorme dodengolf die India heeft getroffen begon pal na het begin van de massale vaccinatiecampagne. Veel Indiërs schrijven op internationale forums er zeker van te zijn dat deze mensen niet aan Covid-19 sterven, maar door de vaccins – precies het scenario zoals we dat al ongeveer een jaar hebben geschetst, en wat door de statistieken wordt bevestigd.

Daaruit valt eveneens op te maken dat toen India in september 2020 corona patiënten met Ivermectine begon te behandelen, het aantal sterfgevallen fors daalde. Na het begin van de vaccinaties – zoals u weet in werkelijkheid experimentele gentherapie / genetische manipulatie – gebeurt juist het exact omgekeerde.

In het Westen en ook Nederland is Ivermectine ongewenst. Voor zover ons bekend mogen artsen het niet aan (veronderstelde) coronapatiënten voorschrijven.

We voorspelden vorig jaar al dat een eventuele ‘derde’ golf door deze ‘vaccins’ zou worden veroorzaakt, maar door politiek en media aan een mutatie of nieuw virus zouden worden toegeschreven.

Xander **

(1) Hal Turner

** I.m.v. werkzaamheden in mijn straat heb ik de komende 2 weken slechts beperkt internet.

Vandaar dat er gisteren geen artikel kon worden geplaatst. Verder zal ik het bij hoofdlijnen en kernpunten moeten houden, en laat ik deze 2 weken ook de links naar eerdere artikelen achterwege.

Dank voor uw begrip.

83

 1. Mod zegt:
  De bron staat IN de grafiek onderaan. Mod.
  Ok als dat zo is dan is de bron bij het plaatsen van de grafiek op deze website verloren gegaan want het staat er niet. Ik heb zelfs de afbeelding/grafiek gekopieerd naar Word maar geen bronvermelding.
  Graag wil ik de bron zelf bekijken en ik zal het erg op prijs stellen als jullie de link ernaartoe als reactie plaatsen

  U gaat naar de link= bron onder het artikel. klik daarop, dan ziet u opnieuw de grafieken met bronvermelding. Mod.

 2. Ik heb overal op de grafiek geklikt en gekeken. Ik zie geen bron. Ook niet in een andere browser. Kunnen jullie een bronvermelding toevoegen? Liefst met links.

  De bron staat IN de grafiek onderaan. Mod.

 3. Ik ben benieuwd naar de bron van deze grafiek. Deze wordt niet genoemd

  Bron staat in de grafiek. Mod

 4. Gaan er überhaupt wel zoveel mensen dood in India? Ik hoor en zie er niets van bij collega’s met wie ik samenwerk in heel India… ook daar zijn de ziekenhuizen leeg, ook daar gebruiken media oude foto’s en video’s, ook daar zijn crematoria niet drukker dan anders – minder zelfs. Ik geloof niet dat de vaccins zo dodelijk zijn, ze zullen eerder gericht zijn op sterilisatie en slow kill door bijvoorbeeld kanker en auto-immuunziekten. Nog een aardig stukje historie over “allopathie”, de zogenaamde “geneeskunde” in de westerse wereld: https://thefreedomarticles.com/western-medicine-rockefeller-medicine/. Satanisch in beginsel, gebaseerd op trauma, pijn en angst. Daar houdt de duivel namelijk van.

 5. Mijn hemel, ik kan mijn ogen niet geloven! Er komt wél een opname. De Bijbel schrijft heel duidelijk erover op verscheidene plaatsen. Christus zal verschijnen in de wolken om wie Hem toebehoren thuis te brengen. Zelfs als zij gestorven zijn neemt Hij hen mee, want de graven zullen open gaan.
  Welke Bijbel lees jij?

  tukker schreef:
  03/05/2021 om 3:21 pm
  Maria ( 10.35 AM 3 Mei )

  Of het zin heeft om te schrijven, weet ik niet maar ik wil het nog 1 x doen, de vorige keer heb ik geschreven dat je je teveel vastbijt in de opname , ik denk niet dat dat wijs is, De bijbel schrijft niet of er een opname komt, ik denk dat de reden is dat de Here God niet wil dat je je focust op de opname ( wat jij in mijn beleving wel doet ) maar wat je op aarde nog kan doen !
  Het is niet duidelijk of er een opname komt ; het wordt in de Bijbel beschreven , ja , er staan teksten in die richting die op een opname kunnen wijzen , trouwens Openbaringen 3 10 kan je ook geestelijk verstaan dat de Here God je in alle nare omstandigheden zal bewaren OP AARDE.
  Het is niet verkeerd om er rekening mee te houden dat er een opname komt maar NIET op focussen !
  De vorige keer reageerde je niet op wat ik schreef, het zou leuk zijn als ik nu wel een reactie krijg .

  Allen: gelieve inhoudelijk verder te praten op het Geloofsforum. Mod.

 6. Homo homini lupus! Dat de ene mens een wolf is voor zijn medemens word mij in dit gemanipuleerde “corona” tijdsgewricht wel zeer duidelijk onder en in de neus gewreven. Ik zal hierbij de politie, publiek transport zoals het GVB en de medici niet verder naar beneden halen als dat zij al zijn; het zijn immers goede slaven. In dienst zijnde van de overheid moeten zij liegen en bedriegen hetgeen levensgevaarlijk is, om niet te spreken van crimineel medeplichtigheid aan het mondiaal uitmoorden van de zijn medemensen voor hun dagelijkse karbonade…. en enorme hypotheek. Dit zijn tegenwoordig de dagelijkse dingen waarmee ik geconfronteerd wordt en tegen moet strijden om te overleven en dat voor de biefstuk en de complimenten van Rutte. Prettig is anders en dat op mijn oude dag (80) Het schompes voor hem! en zijn bend. Gelukkig heb ik een forse samojeed, die tachtig procent wolf is onder mij om mij bij de les te houden. Hij is niet gek te krijgen en laat ook zijn bek niet snoeren met een lappie; bovendien kan hij goed van zich afbijten.

 7. De getoonde grafiek van de dodengolf in India na start van vaccinatie is het bewijs van Geert Vanden Bossche’s pure wetenschappelijke werk t.a.v. nut en effect en gevaar van de huidige vaccinatie in een pandemie. Zelf zegt hij erover dat het geen rocketscience is voor virologen, biologen, vaccinologen etc maar het probleem is dat de Pharma niet wil LUISTEREN!

  Geert Vanden Bossche heeft gestaan aan de basis van de ontwikkeling van het Ebola vaccin, was CEO bij GAVI in Zwitserland ( de organisatie van B en M Gates) , heeft talrijke wetenschappelijke studies verricht en is top autoriteit op het gebied van vaccins en is betrokken bij vele productie processen van vaccins in de Pharma.

  https://lnkd.in/dYG_3a6

  Engelstalig met automatische Ned vertaling gegenereerd half uur

 8. maria schreef:
  03/05/2021 om 10:35 am

  Dankjewel Maria voor jou bericht, Er zijn een aantal theories….maar wil het voor mezelf eenvoudig houden en rationeel blijven denken. ze zeggen b,v dat de antichrist zich alleen kan openbaren zodra Gods Geest en dat is dus de Gemeente van de aardbodem weg is. Dan pas kan hij zich volledig ontplooien.

  Dus dit is nog niet het geval, want deze valse messias zie ik nog niet, toch is zijn satanische plan aan het uitrollen in deze wereld. Een verweven occulte samenzwering om de mens onder controle te krijgen of dat het covid verhaal met het opgedrongen vaccine hierin de hoofdrol speelt is wel duidelijk., want vanaf maart 2020 tot nu is er niets verbeterd en kan je binnenkort een reiscertificaat aanschaffen.

  Ik hoef niet lang te wachten of het paspoort word geïntroduceerd en dan alleen voor de gevaccineerden onder ons…
  Het kan een optel som worden en dan kom je al snel tot baan verlies, wat eigenlijk nu al zo is met horeca ondernemers. Zo ook de toekomstige niet gevaccineerden verliezen hun vrijheid en zullen dus moeten kiezen.

  Ik hou er dus rekening mee, dat het niet kunnen kopen of verkopen nogal een ding gaat worden. Daarnaast is het heel goed mogelijk dat er scheuring in familie komt, dat de één wel het vaccine neemt en de ander niet.

  Je hoeft er niet lang over na te denken want als het zo gaat verlopen dan komt er totale chaos en dan zal het volgens mij niet lang duren dat een antichrist opstaat., “zich zal openbaren” ..om dan de totale gecreëerde chaos een halt toe te roepen…Beginnen dan de 7 jaren van grote verdrukking!? Kan het dan misschien niet zo zijn dat ik net voor die tijd al een soort van stempel gekregen heb als staatsgevaarlijk burger die zich niet laat vaccineren.

  Of ik zit dan nog thuis, maar kan ook zo zijn dat het huidig zittend parlement een spoedwet ondertekend en mij in het gevang zet. Want ik ben een gevaar voor de volksgezondheid.

  Ja,…is dit vervolging?

  Elk mens moet een keuze maken voor de toekomst,…voor mij dus geen reiscertificaat, ik drink nog liever Red Bull., als je begrijpt wat ik bedoel…..little joke..;-)

  Even tussen haakjes,…ik denk er veel over na en ben ervan overtuigt dat de Heilige Geest ons laat weten wanneer Jezus zijn gemeente komt halen. Dat borrelt al zo opmerkzaam in je hart, God is echt bezig en heeft alles, maar dan ook alles onder controle….

  Want wees nu eerlijk, elk mens “gelovig of ongelovig” weet totaal niet waar deze p[l]andemie eindigen zal.

  But God….;-)

 9. Maria ( 10.35 AM 3 Mei )

  Of het zin heeft om te schrijven, weet ik niet maar ik wil het nog 1 x doen, de vorige keer heb ik geschreven dat je je teveel vastbijt in de opname , ik denk niet dat dat wijs is, De bijbel schrijft niet of er een opname komt, ik denk dat de reden is dat de Here God niet wil dat je je focust op de opname ( wat jij in mijn beleving wel doet ) maar wat je op aarde nog kan doen !
  Het is niet duidelijk of er een opname komt ; het wordt in de Bijbel beschreven , ja , er staan teksten in die richting die op een opname kunnen wijzen , trouwens Openbaringen 3 10 kan je ook geestelijk verstaan dat de Here God je in alle nare omstandigheden zal bewaren OP AARDE.
  Het is niet verkeerd om er rekening mee te houden dat er een opname komt maar NIET op focussen !
  De vorige keer reageerde je niet op wat ik schreef, het zou leuk zijn als ik nu wel een reactie krijg .

 10. Cor op 2 mei 7.28

  Volgens mij zullen christenen niet door de grote verdrukking gaan, lees b.v. openbaring 3 vers 10

 11. @Kees de Hond 02-05 9.01 Xander schrijft dat door het gebruik van Yvermectine de gevallen van corona afnamen!!! en dat met het inzetten van vaccinaties (lees gentherapie) de coronagevallen weer flink toenemen!! Ik begrijp dat je zomaar een beetje in de war raakt van alles wat je leest en hoort…. knipoog….. lees het op een rustig moment nog een keer goed door, vriendelijke groet Djookie

  ps.
  Het schijnt zo te zijn dat er ook filmpjes rondgaan van een gaslek ergens in India eerder in de geschiedenis waar mensen onwel op straat vallen en dat dat in verband gebracht wordt met het heden. Conclusie door mij als factchecker; onjuiste uit zijn verband getrokken info.
  Vanuit India zelf komen ook berichten dat het allemaal opgeklopt is. Er zijn ook nu nieuwe berekeningen gedaan dat als je de verhouding bevolkingsaantal en corona doden neemt India er veel beter af komt dan het V.K.

  Een interessant bericht van deze Indiase meneer over de situatie van de Indiase boeren en de lockdowns; https://www.youtube.com/watch?v=PeetMOaBAX8

  Nog een interessante die ik doorgestuurd kreeg en zelf eerst maar eens uitgeprobeerd heb;
  Tik covid-19 case 269 in op google, vervolgens covid-19 case 794, vervolgens covid-19 case 315.
  Nu verzin je zelf cases, bijv; 1083 en blijf dat vooral even doen een aantal keer….. Opmerkelijk niet waar, wat hiervan te denken??

 12. Overal waar verkiezingen zijn gaat alles extra op slot en de media geeft er wel weer een draai aan. Daarnaast is India BRICS net als Brazilie er onderdeel van is. Covid 19 is een excuus om lockdowns uit te voeren zodat links lekker kan blijven zitten. Duitsland blijft in lockdown en in September verkiezingen. Hier iets van verkiezingen in India.

  https://sputniknews.com/india/202105021082785567-indias-state-assembly-election-result-narendra-modi-loses-key-states/

  Achter Modi zit een miljardair die het niet helemaal eens is met het globalisme zijn naam is Gautam Adani

 13. Kees de Hond – Ivermectine is ook een middel tegen schurft (scabies erg besmettelijk bij huidcontact). Mogelijk hebben veel Indiers last van schurft (veel mensen op elkaar) en wordt daar ivermectine voor gebruikt. Indien er Covid (influenza A of B heb ik gelezen) bij deze mensen komt zijn ze erg kwetsbaar. Het schijnt dat schurft wereldwijd in opmars is.

 14. Cor schreef:
  02/05/2021 om 7:28 pm

  Beste Cor dit heeft u erg mooi verwoord!
  Ik sta volledig achter uw verhaal en laten we iedere dag waakzaam zijn naar de wederkomst van Here Jezus Christus. Ki Gadol Elohai amen.

 15. De mensen die in India nu sterven zijn niet gevaccineerd en behoren niet tot de oudsten die thans wel worden gevaccineerd. Check de facts X.

 16. Anna schreef:
  02/05/2021 om 1:07 pm

  Beste Anna,

  Gelukkig ben ik een volgeling van Jezus en zou echt geen stap zonder Hem kunnen zetten.
  Dus shut ik jou en vele hier de hand en niet de elleboog zoals het huidig zittend kabinet ons opdraagt.

  Studie doen de meeste hier en hongerig kijken wij uit naar de tastbare feiten die toch e.v.t in korte tijd kunnen ontstaan met zoals eerder gezegd het injecteren van dit Covid vaccine.

  Het zoeken naar antwoorden op wat komen gaat is met name te vinden in Gods Woord en om niet met bijbel teksten te komen, kunnen wij wel concluderen dat het boek openbaringen geen geheimenissen meer bewaard. Je noemt b,v dit wereldwijde gebeuren in vergelijk met Babel en dat kan ik alleen maar beamen.

  Het is te groot geworden en om te denken hier een halt toe te roepen is ondenkbaar. De enige die dit zou kunnen oplossen is de zekere antichrist. Dit zal nog even op zich moeten wachten, want er zal totale chaos worden gecreëerd in deze zogenaamde agenda 20/30.

  Hoelang dit op zich laat wachten is nog niet duidelijk, maar blijft ..a matter of time.

  Wij weten van een opname van de gemeente en er zijn verschillende theories van beschreven.

  Ik persoonlijk geloof in een opname van Gods Gemeente en of deze nu voor of tijdens de verdrukking plaats vind is mij niet zo belangrijk. Jezus zegt namelijk…”om mijn naam zult u vervolgt gaan worden” …dus hou ik er persoonlijk rekening mee dat dit een wereldwijd gebeuren gaat worden en niet alleen in China of waar dan ook….Deze vervolging gaat plaatsvinden of je nu wilt of niet….

  Al met al., wij moeten hier rekening mee houden, de opname zal geschieden, maar of wij zonder vervolging weggevoerd worden kan ik niet echt lezen uit de Woorden van Jezus.

  Ik hou er dus rekening mee, want besef maar al te goed., dat ik op dit ogenblik nog steeds alles kan doen terwijl een mede Christen aan de andere zijde van de wereld word vermoord om zijn geloof in Jezus.

  Om nu niet gelijk naar het geloofsforum te gaan, want mijn geschreven tekst heeft wel deze inhoud vind ik het toch wel belangrijk dit in deze rubriek te vermelden. Want elk mens of deze nu wel of niet gelooft zit met de vraag waar gaat dit wereldgebeuren naartoe.

  De agenda 20/30 is bekent en heeft een doel, die antichrist zal zich langzaam openbaren en de werkelijke gelovigen zullen vervolging meemaken, omdat zij geen blad voor de mond nemen..deze getuigenissen hebben dan ook het doel om de grote schare die uit de verdrukking komt er van te overtuigen dat Jezus Heer is.

  Het gaat Onze Heer om één ding en dat is zo veel mogelijk mensen te overtuigen van Hem als Koning voor de toekomstige Eeuwigheid.
  Als de opname plaatsvindt, als die vanavond is of morgen dan ben ik erbij,….zeker weten. Maar als God nog even meer geduld heeft en mijn jongste zoon en dochter wil redden voor Zijn Eeuwigheid dan mag de opname nog even wachten….er zijn nog zoveel mensen die Jezus moeten aannemen. En mijn gebed is en gaat hierover.

  Al met al er komt verlossing en de Grote verdrukking heeft een duur van 7 jaren,….2 getuigen zullen verschijnen met de 144 duizend de antichrist word openbaar en als ik het dan goed heb zijn we aardig op weg ….in Hebreeuwse telling..

  Groet

 17. 10% van India heeft een vaccinatie ontvangen.
  Maar weet iemand hoe die 10% is onderverdeeld in Indiase, chinese, russische, Amerikaanse en europese vaccins?

  Is er ook iets bekend over de effectiviteit van die locale vaccins?

  (Ik vermoed dat ze in India nauwelijks AZ of Pfizer gebruiken, maar voornamelijk vaccins op basis van inactief virus technologie zoals bij griep vaccins)

 18. Dick Bijl voormalig huisarts en epidemioloog heeft een nieuw boek geschreven;
  Prikken, slikken of heel voorzichtig niets doen.
  Flavio Pasquino interviewt hem im BLCKBX.TV

  https://www.youtube.com/watch?v=5l-Ya8STF6g

  Epidemioloog Dick Bijl is auteur van diverse medische boeken en heeft onlangs een nieuw boek uitgebracht “Griep” met als ondertitel “Prikken, Slikken of toch heel voorzichtig niets doen?”. Maar waar is de griep gebleven? Tijdens de Corona crisis is Influenza van de aardbodem verdwenen en dat roept vragen op. Samen met Dick Bijl blikt programmamaker Flavio Pasquino terug op de historie van de griep en uiteraard de Mexicaanse variant in relatie tot de huidige crisis.

  Dick Bijl is kritisch over de effectiviteit en veiligheid van de corona vaccins, net als bij de Mexicaanse Griep, toen er stevige bijwerkingen (narcolepsie) voor veel onrust zorgden en ook het vertrouwen in vaccineren over de volle breedte deed afnemen. Veel mensen ontwikkelden wantrouwen naar de prik en daarin speelde viroloog Ab Osterhaus een grote rol. Belangenverstrengeling en ongebruikte vaccins met een waarde van vele honderden miljoenen, zorgden voor een bittere nasmaak bij politici en de bevolking.

  In 2010 maakte Zembla een onthutsende onderzoeks documentaire die aan het licht bracht dat de effectiviteit van de griepprik wetenschappelijk onbewezen is en zeer waarschijnlijk nihil moet worden geacht. Ca. 4 miljoen 60-plussers krijgen jaarlijks een brief om zich te laten enten tegen influenza maar tot op heden is er nooit een betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effectiviteit van het griep-vaccin in de hoge leeftijdsgroepen. De uitgevoerde dubbelblind gerandomiseerde studies die wel gedaan zijn – op jongere groepen – tonen zelfs aan dat er geen effect is.

  Zembla: https://www.bnnvara.nl/zembla/artikel…​

  De effectiviteit van het Pfizer mRNA vaccin.

  Dick Bijl heeft ook zijn bedenkingen t.a.v. de effectiviteit van het populaire mRNA vaccin van Pfizer, waar de CEO een effectiviteit van 95% claimt op basis van een onderzoek onder 40.000 mensen. “Je moet ca 250 mensen vaccineren om bij 1 persoon de infectie te voorkomen. “Dat is een te slechte score”, legt Bijl uit. “Het doel is om ernstige ziekte en doden te voorkomen en daarvan is nauwelijks iets van bekend”.

  Cochrane instituut

  In de uitzending refereert Dick Bijl een aantal maal naar het cochrane instituut, een vooraanstaand wetenschappelijk orgaan dat peer reviewed studies publiceert en waar vooralnog geen degelijke studie is geleverd die aantoont dat de griepprik effectief is. https://www.cochrane.org​,

  Gezonde levenswijze

  Bijl is tevens kritisch op het uitblijven van enig advies vanuit de overheid rondom een gezonde levensstijl. “Een minister van Volksgezondheid & Sport die het hele jaar niets heeft gezegd over gezond eten, afvallen, sporten, stoppen met roken en minder alcoholgebruik mag wat mij betreft niet herkozen worden” besluit de epidemioloog, die tevens president is van het International Society of Drug Bulletins die een onafhankelijke waakhond functie vervuld richting Big Farma.

 19. Het NRC meldt: Overal in Delhi staan rijen: voor het ziekenhuis, voor zuurstof en voor de brandstapels. In de stad Delhi elke dag rond de 400 doden
  Geen woord er over dat dit vaccinatiedoden zijn in combinatie met 5G

 20. Dr. Lee bevestigt dat antibodytests niet erg overtuigend zijn, omdat zulke antibody’s komen en weer gaan. Ze treden tijdelijk op als er noodzaak voor is.
  Veel beter zou een T-cel test zijn, want de T-cellen zorgen voor langdurige weerstand wegens hun geheugen. T-cel testen zijn echter praktisch lastiger uit te voeren, omdat er levende cellen voor nodig zijn. Toen men wel testte op T-cellen, bleek dat 40% tot 60% al een T-cel weerstand had opgebouwd.
  Het hele gangbare testprogramma geeft behoorlijk wat foute informatie. Desondanks blijft het de basis van al de weinig rationele angstpolitiek.

 21. Deze dr. Lee zet alle corona-onzin nog eens goed op een rij: https://www.youtube.com/watch?v=btWfAXQ8wYg
  Wel Engels. Zo maakt hij duidelijk dat mensen geen idee hebben van de grootte van virussen, Bij een gewone verkoudheid adem je per uitademing al 10 miljoen virusdeeltjes uit. Denkt men nu écht dat je met maskers en afstand houden, dit allemaal zou kunnen ontlopen? Het is waanzin dit te geloven. We worden beschermt door het immuunsysteem tegen zulke wolken. Al vele vele jaren. De slijmlagen in de ademhalingswegen weten het aan te pakken. Niet een masker.
  Ook wijst hij op de PCR test die gevonden virusmateriaal gaat kopieren tot een aantal van 2 tot de 25, of zelfs 2 tot de 30. Hierdoor krijg je het stempel “besmet” terwijl je allang immuun kunt zijn.
  Covid19 is geen duidelijk omschreven ziekte. Het omvat allerlei symptomen die ook op de griep van toepassing kunnen zijn. Maar de griep is zogenaamd weg en valt nu kennelijk onder Covid.

  Het VK heeft een groot vaccinatie programma opgezet, maar gevaccineerden krijgen hun vrijheid niet terug. Want men wil de jongeren ook injecteren, hoewel die dus nauwelijks risico lopen. Maar er zijn ook verdwaalden die naar NUL Covid willen en dat pure nonsens. Overheden die nog steeds bang zijn dat de hemel naar beneden komt vallen.
  Of de angstpolitiek dient een ander scenario.

 22. Maar, nie toch !! Tis t depopulatieprogramma van dat smerig crapuul, B.G.

 23. @Anna, Heb je ooit van vliegtuigen gehoord? waar vroeger idd de boten de ziektes zoals de pest meenamen, kunnen nu mensen binnen 24 uur aan de andere kant van de wereld mensen besmetten.

 24. Maandag 3 mei vindt het kort geding plaats tegen de staat. Viruswaarheid eist onmiddellijke opschorting van alle maatregelen. De regering opereert al meer dan een jaar in een rechtsvrije ruimte. Aanvankelijk beperkte het kort geding zich tot de beëindiging van de avondklok, maar de regering trok die afgelopen week terug.

  De Staat verzocht daarom tot intrekking van het kort geding. Viruswaarheid weigert dit en breidt haar vordering juist uit tot alle maatregelen. De bezwaren tegen de avondklok gelden voor alle coronaregels die grondrechten en vrijheden inperken.

  Livestream

  De zitting vindt plaats op maandag 3 mei 2021 om 11.00 uur bij de Rechtbank Den Haag en zal via een livestream te volgen zijn via 

  https://viruswaarheid.nl/informeren/viruswaarheid-eist-onmiddellijke-afschaffing-van-alle-coronamaatregelen/

 25. Volstaat Brazilië niet meer bij de angstpromotie? Moet India die plaats nu innemen? https://twitter.com/hommel_b/status/1388594556879376386
  Denkt het publiek dat je bij Covid19 naar de IC moet? Dat laatste is natuurlijk niet het geval; het gros van de mensen vertoeft enkele dagen in het ziekenhuis en kan daarna weer naar huis.
  “Zorgmedewerkers willen ook wel eens een biertje drinken”, wordt er geroepen. Alsof die mensen geen vrije tijd zouden hebben. Het is pure angstpolitiek. Nog altijd.
  Als Kuipers zegt dat de avondklok geen effect heeft gehad, ontvangt hij een storm van kritiek en zeggen mensen dat ze “verbijsterd” zijn. Maar nuchter gesproken klopt het natuurlijk wel: ’s Avonds en ’s nachts zitten verreweg de meeste mensen gewoon thuis, dus is er helemaal geen sprake van een groot besmettingsgevaar na 21.00 of 22.00 uur. Net als bij de mondkapjes is het puur een instrument om de angst erin te houden.

 26. Beste Cor.

  Ik begrijp je bezorgdheid. Velen van hen die hier schrijven zijn bezorgd en verontrust over wat er gebeurt in de wereld, en iedereen “ uit “ dat op zijn of haar persoonlijke manier.

  Het is ook al sinds de spraak verwarring tijdens de toren bouw van Babel, dat er zo iets RAARS zoals nu ( met een virus toen spraak verwarring) , WERELDWIJD TEGELIJKTIJDIG gebeurt.

  Vroeger waren er ook besmettelijke ziekten, maar dat was altijd plaatselijk of regionaal.
  B.v de pest heeft ook veel slachtoffers geeist maar dat ging geleidelijk aan door heel Europa met de ratten op de schepen mee. Je kunt de jaartallen er naast leggen.
  Maar dit tegelijkertijd wereldwijd gebeuren, nee…… dat is een nieuw fenomeen.
  Ook de 2 wereld oorlogen in de vorige eeuw, waren wel uitgebreid, maar altijd waren er wel gebieden die rustig waren denk aan zuid Amerika en China in WO 2.

  Cor ik weet niet of je in Jezus geloofd maar hou je vast aan Zijn Woord de Bijbel.
  Daar staan deze dingen allemaal in.
  Het is geen spoorboekje maar wel een troostboek, waarmee Hij ons niet in het ongewisse laat.
  Uit de woorden in de Bijbel mogen we weten dat Hij de Heere Jezus “ woord houdt” en terugkomt naar deze wereld.
  En de voorbereidingen hierop dat zien we nu.
  Wij zijn een bijzondere generatie dat we dit mee mogen maken. ❗️

  Hou je ogen open en blijf hier meelezen, naast de “ gewone krant” en het “ gewone nieuws” en kijk wat er gebeurt.
  Xander heeft soms verbluffend nieuwe ontdekkingen en weet dit goed te verwoorden.
  En op deze manier voldoet deze site ook aan een behoefte. Fijn!
  Vorm zelf je mening ( maar ik las dat je dat al doet, met het vaccin )
  Ik wens je Gods zegen in jouw situatie en het gebied waar je woont.
  Hart. Grt
  Shalom
  Anna

 27. Dit is inderdaad een opmerkelijke curve.
  Maar ik kijk eigenlijk nergens meer van op.
  India had de “ goede weg “ gevonden door met Ivermectine de Corona te lijf te gaan, maar er zullen ook in dat land, ook
  “ andere zelfs criminele belangen “ zijn.

  Bill Gates heeft in 2012 ook al eens een polio vaccinatie programma gehad in India en dat liep HELEMAAL FOUT.
  Kinderen kregen juist meer polio en 7 kinderen overleden, en er bleek ook na de vaccinatie onvruchtbaarheid te ontstaan.
  Het bleek een “ verkapte poging “ om de bevolkings populatie in India terug te dringen
  Kortom het hele programma is gestopt en de Bille en Melinda Gates foundation is het land uit gezet.
  En nu dit weer…
  Dat geeft te denken.

  Zelfs de WHO heeft later “ schoorvoetend “ erkent dat deze “ charitatieve polio vaccinatie actie” in India fout is geweest.

  Als je meer wilt weten over de werkelijk schandelijke praktijken van de computerman Bill Gates en bovenstaand verhaal ga dan naar de website http://www.Frontnieuws.com en klik dan op het kopje Bill Gates en zoek dan naar het artikel : “ Bill Gates: Filantroop of Eugeneticus. “
  Je haren rijzen ten berge, en hij komt er nog mee weg ook.
  Het zou me niets verbazen dat ook deze oplopende curve veroorzaakt wordt door de vaccinatie.
  We wachten het af.
  Shalom
  Anna

 28. Nog een klein grapje voor de zondag. Klaus (B****e) Schwab heeft een nieuw boek uitgegeven. Het is verplichte kost. Het is genaamd: ‘mein reset’

 29. Het geval Wodarg is exemplarisch voor hoe “kritiek” werd aangepakt. Wodarg was altijd een graag geziene gast bij verschillende media. Men hechtte veel waarde aan zijn inzichten over het gezondheidswezen. Maar toen hij, na eigen onderzoek, kritisch werd op de coronahype, keerden die media zich tegen hem. Een medewerker van het Duitse ZDF (met wie hij jarenlang een goede samenwerking had), waarschuwde hem dat men hem “kaput machen” wilde en dat hij moest zorgen voor een goede advocaat. En dan opende half maart 2020 de SPD’er Lauterbach (de man die het altijd steeds strenger wil en die voorstander is van klimaatlockdowns) de publieke aanval op Wodarg. Daarna volgden andere media.
  Zo kunnen mensen dus kopschuw worden gemaakt om de coronahype publiekelijk te hekelen. En dan ontvangen ziekenhuizen extra geld voor het etiket ‘Covid19-patiënt’.

 30. Ook opvallend: Deze injecties geven 10 tot 15 meer doden (per x aantal mensen; dus in verhouding) dan de griepvaccins. Blijkt uit de cijfers. Op 48:30 minuut in eerder gelinkte video ‘Mit goldenen Zügeln’ (duidt op het extra geld dat Covid19 oplevert voor de zorg).

 31. Ik moet zeggen dat ik jullie werk fantastisch vind! Het is iedere dag een vast aanklikmoment en de moeite waard. Ben het uiteraard ook niet altijd met alles eens, maar dat hoeft ook niet. Verbazingwekkend veel van wat jullie brengen blijkt later de spijker op zijn kop te zijn. Vooral doorgaan en hopelijk snel weer met volledige capaciteit!

  Wat die cijfers betreft: was mij ook al opgevallen, net zoals het ontstaan van die ‘varianten’. Heel toevallig steeds in gebieden waar veel met vaccinaties werd geëxperimenteerd of gedaan. Misschien een idee om eens wat landengrafieken bij elkaar te zetten, met vaccinatietests/acties erbij …

  Wij hebben ook weer een column trouwens:
  https://www.de-gezouten-waarheid.nl/columns/columns-boerenverstand/nooit-meer-normaal

 32. Ook een totaal ondergesneeuwd punt: Bij klachten aan de ademhalingswegen kunnen meerdere virussen zijn betrokken. Maar met een hypergevoelig afgestelde PCR test, ziet men alleen maar ‘corona’ (zelfs bij mensen die verder geen klachten hebben): Op 28:15 minuut in dit interessante gesprek: https://www.youtube.com/watch?v=42uVScv0Mc4
  Helaas wel in het Duits.

 33. Ik denk dat de schrikbarende stijging in doden een combinatie is van : Vaccinaties gecombineerd met slechte leefomstandigheden/armoede/misschien wel kastenstelsel MAAR het is wel een heel duidelijk teken dat het zeer reeel is om te concluderen dat de vaccins hier wel eens een heel duidelijke rol in zouden kunnen spelen !!

 34. In India is het erg met dat verdraaide virus. Er wonen dan ook meer dan een miljard mensen. En ik geloof ook dat er nog pandemie gaat komen, en of die vaccin werken dat weten we pas over een jaar, volgens mij zullen we nooit meer honderd procent veilig zijn. We zullen er mee moeten leren leven. Shalom

 35. De tijd dat bijna al het fruit pitten hadden is hedendaags pitloos. Wetenschapen zijn nu veelal onbetrouwbaar overal zijn er geheime agenda’s verborgen achter deze aannames. Op dit moment is er maar een aanname en dat is muziek wat voor stijl dan ook, dat is een verbinding Naar je corazon het kan je ontroeren, kwaad, of blij maken. Een troost degene die wakker zijn lopen voor op diegene die nog slapen. Onze zorg zal zijn om de slapers te ontwaken. En bid wat voor geloof je ook bezit.

 36. Beste Xander, ik schreef het al eens eerder, maar herhaal graag dat ik al je inspanningen en waarschuwingen enorm waardeer! Voor wie wil valt hier veel te leren en dat geldt ook voor de vele waardevolle toegevoegde commentaren, dus bij deze iedereen bedankt!

  Dank René voor uw waardering. Mvg. Mod.

  Ik had nog niet van het NIPAH virus (NiV) vernomen, nu dus wel.
  Zo nodig met een vertaler te lezen:

  1) https://www.gavi.org/vaccineswork/next-pandemic/nipah-virus?gclid=EAIaIQobChMIob6h0baq8AIVAtN3Ch0uFgrIEAAYASAAEgK8A_D_BwE

  2) https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/nipah-virus

  Zowel GAVI als WHO vermelden een sterftecijfer bij NiV infectie van 40-75%…

  De vraag is hoe daadwerkelijk zo’n infectie tot stand komt?
  Door (voorafgaande) vaccinatie?
  Mijn standpunt: DOE HET NIET ! Nu niet, nooit niet !

  Wij ontvingen per post de uitnodiging van de huisarts voor vaccinatie met AstraZenica (60+).
  Heb per email gereageerd, met verzoek (en ontvangen) ontvangstbevestiging, en schreef:

  ” Bij deze geven ondergetekenden aan,

   Dat volledig wordt afgezien van vaccinatie tegen het coronavirus;

   Dat uitdrukkelijk te kennen wordt gegeven dat nimmer toestemming wordt verleend voor
  registratie en/of delen van enige andere persoonlijk informatie van ons met het RIVM, noch
  enige andere organisatie of instelling anders dan binnen deze huisartsenpraktijk. Wij
  beroepen ons onder meer op de AVG en privacy wetgeving. “

 37. Hoe wonen de mensen die ons in de lockdown hebben gevangen eigenlijk zelf?

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/thierry-baudet-confronteert-omt-arts-ernst-kuipers-met-leefwijze-voldemort-heeft-een-privebos-en-eigen-tennisbaan/

  Ernst “Voldemort” Kuipers kan na de avondklok een rustige wandeling maken in zijn eigen privébos van bijna 50.000 m², en toen de tennisclubs gesloten waren, kon hij lekker tennissen op zijn eigen tennisbaan. pic.twitter.com/w8GGIpGQjr
  Kuipers kocht zijn riante villa van 3 miljoen euro in 2009. Hij liet de villa in Epe, aan een heerlijk stiltebos gelegen, bouwen. Het is dus precies zoals hij het wil. Het woonoppervlak van de villa bedraagt 643 m2. Dat is net zo groot als zes rijtjeshuizen. Een criticus zal daaruit de conclusie trekken dat hij dan vast minder last heeft van het “opgesloten” zitten door de lockdown.

  Ook Osterhaus woont in een riante villa, van meer dan 300 vierkante meter. Er zit een grote schuur bij, “en drie paardenstallen.” Want ja, Osterhaus is stinkend rijk geworden doordat hij maar liefst 5,6 miljoen euro kreeg voor zijn aandelen in het bedrijf ViroClinics, dat vaccins ontwikkelde tegen de Mexicaanse Griep. Minister Ab Klink kocht daar maar liefst 34 doses van. Hij deed dat op advies van diezelfde Ab Osterhaus die toentertijd officieel overheidsadviseur was. En dus aandeelhouder in ViroClinics.

  Van dat geld heeft Osterhaus een heel mooi leven voor zichzelf kunnen kopen. Naast zijn villa op de Utrechtse Heuvelrug heeft hij ook nog een appartement in Amsterdam.
  Foto’s van Osterhaus zeer luxueuze landhuis:
  https://man-man.nl/woning-viroloog-ab-osterhaus-landhuis/

 38. Xander
  let op :
  bij brekend nieuws lees ik vandaag dat ivermectine ’n oraal medicijn is en te gebruiken tegen covid ( zie het artikel)
  maar dan lees ik in jouw bericht dat India aan het begin van de pandemie haar bevolking met ivermectine vaccineert
  en nu een terugslag kent .
  Dus wat moet ik als leek daar nu uit konkluderen?
  Kees

 39. In India gebruiken ze andere vaccins dan hier in het westen, maar een Engelse arts, die zelf ook gevaccineerd is, liet een Tsjechische grafiek zien, waarbij ook bleek dat Ivermectine beter werkte dan de vaccinatie.

 40. Beetje off-topic, maar wel degelijk relevant: https://www.corbettreport.com/how-to-de-google-solutionswatch/. Koop een simpele Nokia non-smartphone. Gebruik altijd een vpn. Leer jezelf het gebruik van het dark web. Blijf weg bij big tech, gebruik alternatieven. Een mooi voorbeeld is telegram/signal als alternatief voor whatsapp. Gewoon tegen familie en vrienden zeggen: ik ben niet meer bereikbaar op “”. Als mensen je echt willen bereiken lukt ze dat heus wel. Geef niet toe aan “het is zo makkelijk” en “ja maar iedereen die ik ken gebruikt het” en andere sussers.

 41. Momenteel is het zelfs zo dat als een dokter een recept uitschrijft voor ivermectine dit door de apotheek geweld MOET worden en dat de dokter dan meteen een forse boete boven het hoofd hangt!

 42. Ik begrijp niet dat veel mensen op dit forum zich nog steeds laten verleiden tot discussies over sterftecijfers, besmettingen, nieuwe virussen, welke “medicijnen” wel of niet werken, etc., wanneer we weten dat deze stuk voor stuk op leugens berusten. Zonde van tijd en energie. Nog een keer de samenvatting: “virussen” bestaan niet, het zijn exosomen, en “besmetting” met virussen bestaat dus ook niet. HIV is onzin, covid is onzin, nipah is onzin, etc. Stop ermee. 😉

  Beter maak je je druk over de op-handen zijnde cyberpandemie (ik gok een paar maanden na Cyber Polygon, zoals “covid” een paar maanden na Event 201 kwam). Zie bijvoorbeeld https://www.armstrongeconomics.com/world-news/wef/schwab-wants-a-digital-citizenship-to-use-the-internet/ en ook hoe “onze” dnb weer het beste jongetje van de klas wil zijn: https://www.coindesk.com/dutch-central-bank-wants-to-be-european-unions-cbdc-proving-ground.

  Het financiële systeem zal platgelegd worden en valuta als dollar en euro zullen waardeloos worden. Wie geen harde assets als commodities, edelmetalen en crypto heeft, zal niets meer hebben. Spaartegoeden en pensioenen zullen geconfisceerd worden om de banken te “redden”. ₿Itcoin is compleet transparant, zorg dus ook voor privacy coins als Monero (XMR) en Pirate Chain (ARRR) in je cryptoportefeuille. Succes en godspeed.

  @Xander: ik weet niet of je een cdn voor deze site gebruikt, maar als ook jij in de sprookjes van cloudflare getrapt bent, dan zal ook deze site binnenkort onbereikbaar zijn voor mensen zonder “internetpaspoort”. Dat paspoort krijg je natuurlijk pas na je vaccinatiepaspoort. Het is nooit te laat voor verandering. Gebruik niets van big tech, er zijn legio alternatieven.

 43. Het klinkt niet heel logisch. Als al die mensen aan vaccinatie dood zouden gaan zou dat niet alleen in india moeten gebeuren, maar zouden in alle landen waar gevaccineerd wordt dezelfde grafiek moeten laten zien. Of mis ik iets.

  Ps. om nodeloze frustratie te besparen: Ik ben zeker geen voorstander van het zinloos en gevaarlijk gevacineer.

 44. W A A R zit trouwens dat Controle – paneel van het 5 G netwerk ? Van waaruit wordt dat bediend ? W I E zit er aan de knoppen ? Waar staat dat gebouw ? Is dat Rutte zelf ? Is dat Bea ( zit zij met de afstandsbediening op de bank ? )
  Is het W.A & Max ? WIE bepaald waar en wanneer, in welke regio de 5 G aangezet wordt ? En voor hoelang ?
  Is daar een SCHEMA voor ? Staat dat schema toevallig ERGENS op internet ? Zo ja, waar dan ?
  WEET IEMAND DIT ????????????

 45. Indiase uitbraak Corona, op dezelfde plaatsen als de uitrol van het 5 G netwerk !
  Is al bekend op heel internet……maar je moet het natuurlijk wel WILLEN lezen ???

 46. Is deze wereldwijde tragedie nog te stoppen ?
  Ik vermoed van niet ; het genetisch ingrijpen , het veranderen van de natuur in zijn algemeenheid ! …. , is de oorzaak van deze en volgende tragedies. Het verwachtte ‘levenspatroon’ van écht alles is dramatisch verstoord. ‘Das gewisse etwas’ …. heeft, gaat, de mensheid dramatisch veranderen. “We lopen allemaal achter een blind paard aan” , pseudo wetenschappers, bekend van radio en tv, staan schouderophalend ons iedere keer weer te verrassen met andere behandelmethodes die, én daar gaat het nu om, een gen weer onschadelijk zou moeten maken. Iets wat nog moeilijker, beter gezegd onmogelijk is dan de creatie van dit door mensenhanden gemaakte ‘gewisse etwas’ .
  De mens is inmiddels een krijgsgevangene geworden van de genetica.

 47. @Franklin ter Horst

  Nu heb ik eindelijk de gelegenheid je te bedanken voor je fantastische site .
  Die bevat zoveel informatie , dat ik deze na jaren nog niet uit heb .
  Met name dank voor je wetenschappelijk onderbouwde artikelen over de tijd voor de zondvloed , reuzen , en bouwwerken waarover de wetenschap maar blijft fantaseren , terwijl de Bijbelse waarheid ( door jou ) onthuld is .
  Door jouw toedoen kan ik nu werkelijk alles naar waarheid duiden , waardoor ik niet geliefd ben .
  In mijn gedachten noem ik jouw site Het Derde Testament .
  Jij overtreft de meeste Drs . en zou dit minimaal zelf moeten zijn .
  Maar net als ik zal aarde bevestiging je weinig doen ( vermoed ik ) .
  Nogmaals dank voor al dat werk .

 48. Je vraag “Is het wel Covid-19 ?” is zeer terecht.

  Vermits ik een groot aantal familieleden en kenissen heb die in de ziekenhuissector en woonzorgcentra werken wil ik met jullie de volgende informatie delen.

  Intensieve zorgen :

  Circa 60 % van de patienten op intensieve zorgen lijden aan vacinatie-letsel. Het betreft vooral ouderen met onderliggende ziektes.
  Wat ook opvalt is dat er een stijgend aantal patienten van middelbare en jonge leeftijd begint te verschijnen.
  Deze werden nog niet gevaccineerd maar kwamen wel in contact met personen die in de eerste fase al gevaccineerd werden.
  Dit doet vermoeden dat gevaccineerde personen gemuteerde (sterkere) versies van het covid-19 virus aanmaken en deze overdragen aan gezonde, niet-gevaccineerde personen.
  De media noemt dit onterecht de ‘derde’ golf, maar ze vergeten er bij te zeggen dat die door de reeds gevaccineerde personen wordt veroorzaakt.
  Je moet je dus als niet-gevaccineerde gaan beschermen tegen reeds gevaccineerde personen.

  Er zijn ook zwangere verzorgkundigen die een misval kregen nadat ze besmet werden door reeds gevaccineerde bejaarden in een woonzorgcentrum.
  Oorzaak: loslaten van de placenta aan de baarmoederwand.

  Het wordt hoog tijd dat de virologen eens gaan vertellen hoeveel van de patienten op intensieve reeds gevaccineerd werden. (vaccinatiechade)
  Deze worden momenteel nog meegeteld met de Covid-gevallen, wat al een principiële fout is. Ze willen er duidelijk de schrik blijvend mee opvoeren.
  Nog schandaliger is dat de ziekenhuizen een extra dagvergoeding en eenmalige vergoeding bij overlijden krijgen voor Covid patienten.
  Deze krijgen ze niet voor vaccinatie-schade.
  Begrijpe wie begrijpen kan ! en wat de gevolgen hiervan voor de registratie zijn.

  In een gekend woonzorgcentrum, waar reeds beide vaccinaties met Pfizer werden uitgevoerd, is het overlijdenspercentage van de bejaarden met 57% gestegen t.o.v. het gemiddelde van de laatste 3 jaar.
  En dit allemaal in de dagen t.e.m. 2 weken na vaccinatie. Dit over een periode van 4 maanden.

  Ik raad iedereen aan om zijn imuunsysteem op maximum peil te brengen met vitamine C, D3 en zink.
  Bij een beginnende griep (of covid 19) kan je best een 5-dagenkuur inzetten met hydroxychloroquine (HCQ), zink en Azithromycine.
  Hydroxychloroquine (op voorschrift) mag door de aptohekers niet afgeleverd worden, maar er zijn wel buitenlandse webshops waar je het kan bestellen.
  In Marokko is het vrij toegelaten, als je daar dus vrienden of kennissen hebt ……

  Hou jullie sterk en laat je niet vangen door onze corrupte media, virologen en politiekers ……

  En wat de spreuk van de vaccinatiecentra betreft : “Hier herwin je je vrijheid” …..
  geloof er niks van :
  als wij onze vrijheid zelf niet TERUGPAKKEN (liefst vreedzaam) dan komt er niks van in huis.

 49. @Nieuw begin. Een echt virus of een nep geplande virus? East is up. haha.
  In London bij de opening van de olympische spelen 2012, een geheel schouwspel over de komst van het virus incl boris pop, die toen nog geen premier was.
  Het virus is een sluier van het vallende financieel systeem van het westen/wereld.(domino-effect) The great reset. Klaus Swaab, Build back better. uitspraken van oa Rutte zelf.
  Alles is gepland.

 50. Wat voor een tijd leven wij,….zelf heb ik geen angst, want als bijna zestiger ben ik werkzaam in het Brabant waar het verleden jaar allemaal zo,n beetje begon. Intelligente lockdown kon ik inkomen. Maar de huidige promotie voor het giftige covid vaccine die door ons zittend kabinet als het ware opgedrongen wordt., sla ik toch echt af….

  Met spanning wacht ik feitelijke berichten af en wil zo min mogelijk speculeren, maar toch het houd mij aardig bezig en ik zal zeker niet de enige zijn. Voorspellingen over het aantal doden van dit geïnjecteerde goedje of zwaar zieken zullen feitelijkheden worden….of niet….maar mijn gevoel zegt al iets van waar gaat deze catastrofe eindigen of kan totaal een nieuw begin worden met een gloed nieuw uitgebroken virus…..

  Wat een tijd leven wij,….

  Xandernieuws,… ben zeer blij met uw rubrieken …top prestatie dank u wel..!!!

  Dank voor uw waardering Cor. Mvg. Mod.

 51. Pandemie en worden dus gecreëerd. Covid bestaat niet, is gewoon de griep. Dat is de hele hoax. Genetische manipulatie is genocide.

 52. We zijn gewoon met teveel mensen op dit aardbolletje…natuurlijke processen zal weer evenwicht brengen. Dat gebeurd al honderden miljoenen jaren. Wij maken het voor onszelf vrij moeilijk. De aarde draait over 1 miljard jaar nog gewoon rustig door.

 53. Soesman,

  In Antwerpen is er een schip met INDIASE bemannin gin quarantaine …

  Zou het NIPAH kunnen zijn ??? Get straight with the Almighty …as your hour might have come to be judged …

 54. Ja, Soesman, je hebt gelijk !

  Google eens op GAVI …

  Nipah is uiterst gevaarlijk (75 % mortaliteit !) en wordt de volgende pandemie !

 55. Oeps, ik zag in mijn schrijven foutjes, dat is het nadeel van typen op de telefoon

 56. Ik kwam in een boek ‘goochelen met getallen’ (het gaat over hoe de media/overheid sfeer creëert met cijfers en hoe hier door heen te prikken, het is een aanrader) .
  Waarom reageer ik met dit gegeven: in dit boek een tabel uit 2004, toen was ‘ ziekten aan de ademhalingswegen’ ongeveer 9 procent van de totale doodsoorzaken bij vrouwen, indien je dit exteapoleert naar het corona verhaal van vandaag, het percentage van rond de 9 procent van de totale doodsoorzaken , dan benader je het door de overheid gestelde aantal coronadoden. Doden door problematiek aan de ademhalingswegen is van alle tijden. Tevens is het aantal doden van de afgelopen tijd niet hoger dan voorheen. Conclusie de overheid/ ziekenhuizen schuiven met etiketjes en noemen iets wat van alle tijden is corona. Ademshalingsproblemen komen al jaren op intensive care terecht. Probleem zit hem in de capaciteit van de ziekenhuizen, niet in griep A, B of C.

  Ik geloof heus dat er een nieuw virus is dat slachtoffers maakt, maar dat is van alle tijden, denk aan Chinese griep, hong kong griep, russische griep uit het verleden, net zo dodelijk of zelfs dodelijker. Ik ontken corona dus niet, ik plaats het in een normale context

 57. Alles t.a.v covid-19 wat de zogenaamde ” wappies ” voorspelden komt uit!

 58. Welke vaccins worden in India gebruikt?

  Ik weet dat ze geen of nauwelijks gebruik maken van de vaccins die in ons land gebruikt worden, maar het is me niet duidelijk wie precies de fabrikanten zijn van deze vaccins die werken met inactieve virusdeeltjes.

 59. Hoi Sander,
  Jij bent al jaren op een fantastische manier bezig de waarheid aan het licht te brengen.
  Ga zo door want door jou artikelen zullen er inmiddels velen uit een diepe slaap
  wakker zijn geworden.
  Groet,
  Franklin ter Horst

  Dank Franklin wordt gewaardeerd. Mvg. Mod.

 60. Beste Xander,
  Gisteren heb ik je uitstekende berichtgeving inderdaad gemist. Ik kom iedere dag even langs.
  Het is wel uiterst verdrietig hoe precies je informatie waarheid wordt.
  Hartelijke groet

  Dank Myki, De finale is bezig zich te ontvouwen. Maar houdt moed, het mooiste gaat ook komen. Mvg. Mod.

 61. Lees op GOOGLE over NIPAH virus ! de volgende PANDEMIE in de wereld waar straks miljarden mensen dood gaan omdat er geen vaccin er voor is dus NIET te GENEZEN !

 62. Henk Krol wist twee jaar geleden al dat corona kwam

  https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/henk-krol-wist-twee-jaar-geleden-al-dat-corona-kwam/ar-BB1gfwzE?ocid=mailsignout&li=BBoPEwG

  Henk Krol vertelde gisteren aan Beau dat hij twee jaar geleden al wist dat ons een pandemie te wachten stond. Als fractieleider van 50Plus reisde Henk in oktober 2019 af naar Taiwan voor een vierdaags bezoek. Nu blijkt dat Henk daar serieuze signalen heeft opgevangen over een virusdreiging.

  “Ik heb in Taiwan ook de minister-president mogen ontmoeten. Ik heb dáár al de waarschuwing gekregen: ‘Let op, er komt een virus op jullie af.’ Dat is al twee jaar geleden.”

 63. Sterkte Xander, bij mij in de straat zijn ze ook bezig, dus ik weet wat je doormaakt.

Comments are closed.