Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn

—————————————————————————————————————————————–

Genetische veranderingen luchtwegen en immuunsysteem al door lage concentratie spike eiwit – Aanwijzingen dat gevaccineerden een gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerden worden sterker Een regering die uw gezondheid op het oog heeft zou onmiddellijk stoppen met vaccineren

—————————————————————————————————————————————-

Ook vanuit de gevestigde actieve wetenschap zwelt de kritiek op de Covid-19 vaccins aan. Dr. Lee Makowski, voorzitter van de bio-ingenieursafdeling van de Northeastern University, waarschuwt in het vakblad Viruses dat er steeds meer aanwijzingen zijn dat het spike eiwit, dat op instructie van ALLE corona vaccins door het menselijk lichaam wordt aangemaakt, grote gezondheidsschade en zelfs de dood kan veroorzaken.

Politici, media, en instanties zoals de CDC en het RIVM beweren dat het spike proteïne ‘onschadelijk’ is, en de Covid vaccins die ervoor zorgen dat het lichaam deze proteïne gaat aanmaken, ‘veilig’ zijn. Een groeiend aantal gevestigde actieve wetenschappers zien echter steeds meer aanwijzingen en bewis dat juist het tegendeel het geval is.

‘Schade, ernstige infecties en de dood door deze vaccins?’

De titel van dr. Makowski’s artikel in het vakblad Viruses zegt al meer dan genoeg: ‘Veroorzaken Covid vaccins die bedoeld zijn om immuniteit tegen het spike proteïne te creëren in plaats daarvan schade, ernstige infecties en de dood?’

De researchers ontdekten dat het spike eiwit zelfs in lage concentraties genetische veranderingen in de luchtwegen teweeg brengen, en direct van invloed zijn op de reactie van het immuunsysteem op ontstekingen en virussen. Volgens dr. Makowski lijkt het er zelfs op dat alleen het spike eiwit verantwoordelijk is voor de inmiddels beruchte bloedstolsels, en niet zozeer het (veronderstelde) SARS-CoV-2 virus zelf.

Als dit door meer wetenschappers wordt bevestigd, dan zijn de Covid-19 vaccins – die ongeacht hun werking (mRNA, adenovirus / virale vector, DNA) allemaal coderen voor het spike eiwit – nog gevaarlijker voor de menselijke gezondheid dan kritische wetenschappers sinds vorig jaar reeds vermoedden.

Worden gevaccineerden wandelende besmettingshaarden?

Bovendien wordt het aannemelijk dat dr. Lee Merritt wel eens gelijk kan hebben, en het spike eiwit dat in gevaccineerde mensen wordt aangemaakt overdraagbaar is op anderen. Met andere woorden: gevaccineerden worden wandelende spike-fabrieken, en zouden zo ook ongevaccineerde mensen kunnen besmetten met een schadelijke, potentieel dodelijke auto-immuunziekte.

Wetenschappers van het Sloan Kettering Institute laten een andere, minstens zo ernstige waarschuwing horen: het mRNA in de vaccins kan ervoor zorgen dat proteïnen die de ontwikkeling van kanker tegengaan, worden onderdrukt. De Covid vaccins verhogen dus het risico op het krijgen van kanker.

UCLA dr. Whelan waarschuwde FDA voor ernstige gezondheidsschade

In december 2020 waarschuwde dr. J. Patrick Whelan van de UCLA de Amerikaanse FDA dat het ‘virale spike proteïne dat het doel is van de belangrijke Covid vaccins tevens een van de belangrijkste stoffen is die schade aan verder gelegen organen veroorzaakt, mogelijk inclusief het hart, de longen en de nieren.’

Dr. Whelan legde uit dat niet het virus, maar het spike proteïne ervoor verantwoordelijk is dat sommige mensen zo moeizaam herstellen van Covid-19, en vaak nog langdurige gezondheidsklachten houden, waaronder hartproblemen. Dat komt omdat het spike proteïne zich bindt aan ACE-2 receptoren in het hart, en ook in de hersenen en andere organen zoals de lever en de nieren. Hierdoor kunnen zelfs de kleinste bloedvaatjes worden beschadigd.

Whelan heeft de FDA dan ook klip en klaar laten weten dat het spike proteïne ‘in’ de vaccins ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakt.

Ook pathologen en tandartsen wijze spike proteïne als boosdoener aan

Dr. Richard Vander Heide, professor pathologie aan de Louisiana State University, verrichtte autopsies op Covid-19 doden, en kwam tot dezelfde conclusie: de bloedproppen, waar sommige overledenen vol mee zitten, worden veroorzaakt door het spike proteïne. Vooral mensen met overgewicht lopen gevaar, omdat zij vaak aan chronische ontstekingen leiden.

Zelfs tandartsen luiden de noodklok. Zij zien dat voorheen gezonde patiënten nu tandvleesontstekingen krijgen, en denken dat het spike proteïne de boosdoener is.

Pfizer experimenteert zelfs op kinderen, peuters en baby’s

Een 40 jarige zwangerschapsmedicus uit Californië omschreef de eerste dosis van het Pfizer vaccin bij een patiënt als ‘een dodelijke gebeurtenis voor de foetus’, waardoor de vrouw zes dagen later een miskraam kreeg.

Ondertussen blijft vaccinfabrikant Pfizer aantonen dat het geen enkele ethische grenzen meer hanteert. Zelfs kinderen worden nu als proefkonijnen gebruikt voor hun experimentele gen-therapie ‘vaccins’. Een tweejarige peuter is er reeds aan overleden.

Al jaren bekend dat mRNA kan worden ingeademd

Het is al jaren bekend dat mRNA kan worden uit- en ingeademd, en op deze wijze als een passieve vaccinatie kan dienen. ‘Betekent dit dat het Covid spike proteïne, dat door het menselijke lichaam wordt aangemaakt nadat het is gevaccineerd, via de ademhaling kan ontsnappen en ongevaccineerde mensen kan infecteren?’ vraagt dr. Mark Sircus, professor natuurlijke oncologie zich af.

‘Het is een vreselijke gedachte dat de krankzinnigen die het virus met ‘gain of function’ experimenten hebben gecreëerd, hand in hand gaan met vergelijkbare krankzinnigen in de farmaceutische industrie die hun vaccin gebruiken om spike proteïnen nog breder over de menselijke bevolking te verspreiden.’

Een regering die uw gezondheid op het oog heeft zou onmiddellijk stoppen met vaccineren

Het lijkt me zonneklaar dat iedere overheid die daadwerkelijk de gezondheid van het volk op het oog heeft, nu onmiddellijk een moratorium op alle Covid-vaccinaties zou afkondigen, in ieder geval totdat er wereldwijd meer onderzoek is verricht, voordat deze vaccins inderdaad uitlopen op een dodelijke slachting zoals de wereld die nog nooit eerder heeft meegemaakt.

Het tegendeel is echter het geval. De Nederlandse regering is bezig met een serie (grond)wets wijzigingen, die het afpakken van onze vrijheid en ons zelfbeschikkingsrecht permanent moeten maken, en bovendien de weg vrijmaken voor verplichte vaccinaties.

Mocht het inderdaad zover komen, dan kunnen we vermoedelijk niet anders dan concluderen dat onze eigen overheid zich tot grootste vijand van de volksgezondheid heeft verklaard, en willens en wetens meewerkt aan het uitvoeren van een potentiële genocide. We kunnen alleen maar hopen dat er in Den Haag nog voldoende politici en parlementariërs rondlopen die (weer) gaan luisteren naar hun geweten. Bij een aantal beleidsbepalers lijkt dat inmiddels definitief niet meer te functioneren.Xander


(1) drsircus.com

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.


56

 1. Neemt u mij niet kwalijk maar ik ben blijkbaar hardleers. Op mijn vraag voor de juiste referentie naar het artikel van Dr. Makowski (eenvoudig de DOI referentie?) antwoordt u “Ga naar de bron onderaan het artikel. Daar leest u : Dr. Lee Makowski from Northeastern University published his hypothesis in the journal Viruses, Daar is een link die u verwijst. Mod.”
  Hebt u het over uw eigen artikel? Hier zie ik geen vermelding van bronnen. Met de juiste titel van het oorspronkelijk artikel van Dr. Makowski kom ik er vermoedelijk wel. Alvast bedankt.

  Ga naar de bron onder het artikel, KLIK daarop en zie daar de verdere verwijzing. U moet er dus wel wat voor doen. Mod.

 2. beste,
  Ik zou graag het artikel van Dr. Lee Makowski lezen waarvan u de titel vertaalt met ‘Veroorzaken Covid vaccins die bedoeld zijn om immuniteit tegen het spike proteïne te creëren in plaats daarvan schade, ernstige infecties en de dood?’ Ik vind dit niet zo meteen maar ken misschien niet het juiste kanaal. Kunt u mij de referentie geven (DOI ?) aub? Hartelijk dank.

  Ga naar de bron onderaan het artikel. Daar leest u : Dr. Lee Makowski from Northeastern University published his hypothesis in the journal Viruses, Daar is een link die u verwijst. Mod.

 3. @GDP

  Voel mij alweer zo goed als beter .
  Vermoed dat wetenschappers wel degelijk weten wat ze doen .

 4. Dat het MKB niet in actie komt door de steunmaatregelen.
  Ik hoorde van een middelgrote sauna dat ze al tonnen steun hadden. en dat was een steunmaatregel.

  tja….zo hou je de boel wel koest.

 5. Wat mij nog het meest bevreemd is het feit dat best veel mensen in NL weten wat er aan de hand (nee nog geen meerderheid) is en dat er ook hier en daar mensen zijn die gezamenlijk iets willen ondernemen, maar dat zijn allemaal kleine groepen. We hebben dus een leiders figuur nodig die al die groepen bij elkaar brengt, want op deze manier schiet het niet op. Ik had heel even de indruk dat er iets ging gebeuren toen er regelmatig demonstraties waren, maar het is nu weer rustig. Je ziet zelfs dat de ondernemers niets met elkaar doen om uit de malaise te komen, het hele MKB heeft op zijn gat gelegen en iedereen laat het gebeuren. MKB moet weer op eigen benen staan, het heft in eigen hand nemen en vechten voor de ondernemers, dan komt de rest er vanzelf achteraan. We zijn nu teveel versnipperd, heel veel eenlingen en wat kleine groepjes, we moeten ons verenigen.

 6. Het wetenschappelijke artikel van Bombshell Salk Institute onthult dat het covid-spike-eiwit het biowapen is ( Natural News , Mike Adams, Engelstalig ) :

  https://www.naturalnews.com/2021-05-07-salk-institute-reveals-the-covid-spike-protein-causing-deadly-blood-clots.html

  Het prestigieuze Salk Institute, opgericht door vaccinpionier Jonas Salk, heeft een wetenschappelijk artikel geschreven en gepubliceerd waarin wordt onthuld dat het SARS-CoV-2-spike-eiwit feitelijk vasculaire schade veroorzaakt bij covid-patiënten en ontvangers van covid-vaccins, waardoor beroertes en hartaanvallen worden bevorderd. , migraine, bloedstolsels en andere schadelijke reacties die al duizenden Amerikanen hebben gedood.

  De vaccins injecteren je opzettelijk met het spike-eiwit, en in het geval van mRNA-vaccins veranderen ze je lichaam in een bewapende spike-proteïnefabriek die deze dodelijke deeltjes produceert en ze in je bloedbaan laat stromen.

  Het Salk Institute heeft in feite net toegegeven dat covid-vaccins ontvolkingswapens zijn.

  Bekijk hier het volledige, schokkende onderzoek en de PODCAST:
  https://www.naturalnews.com/2021-05-07-salk-institute-reveals-the-covid-spike-protein-causing-deadly-blood-clots.html

 7. Xander had weer eens gelijk .
  Een vriend had zich twee dagen eerder laten prikken en kwam ( met mondkapje ) langs .
  Hij hoestte en niesde zo erg dat ik vroeg of dat vóór de injectie ook al zo was . Antwoord : nee .
  Anderhalve dag later voelde ik mij of ik een ongeval gehad had , erge pijn in alle gewrichten .
  Ook zat mijn neus 100% dicht .

  1 Mondkapjes werken niet .
  2 Geïnjecteerden zijn wandelende besmettingsbommen .
  3 Met een normaal immuunsysteem heb ik na twee dagen ook geen last meer van deze door wetenschappers bedachte derde golf .

 8. Volgens mij hoort de tig pagina’s tellende comment van de door God aangenomene ook niet thuis op het geloofsforum. Ik heb nog nooit zulke onzin gehoord onder gelovigen. Ik ben dan ook halverwege (of was het derderwege?) gestopt met lezen.
  De genocide (voorspeld in de Bijbel) komt eraan. Er wachten ons zware, zware tijden en trachten te ontsnappen daaraan is zo nutteloos als dat Christus zou proberen de beker aan Zich voorbij te laten gaan.

 9. @ Oma: 2:55 pm. Niets aan toe te voegen, het klopt volledig wat U zegt.

 10. Klopt, piep, goede reactie. We maken de totale afbraak mee van het kleine beetje mens, dat nog in de mensheid aanwezig is. Ik voor mij zie uit naar de komst van Christus. Die antichrist zit er maar 7 jaar. Christus 1000 jaar, waarna Hij de laatste vijand, de dood volledig zal hebben uitgeschakeld. En daar heeft Hij geen AI voor nodig, alleen de kracht van zijn eigen onvergankelijke leven (Hebreeén 7:16).

 11. @ Oma,

  een miljarden business is dat, jawel. zoals voorgaande generaties beduveld zijn geweest, zo ook
  de huidige en de nieuwe. Men groeit er in mee, want je word zo gevormd. Jeugd weet niet beter.
  Ik heb het met ze te doen, de onwetende, naïeve, opgroeiende kinderen.
  Dat is zo wat van misdadig!. Maar ik verwijt het de ouders ook, doordat ze zich te veel laten bespelen, volgen van regeltjes, brave burger symbool uitstralen. Het zijn hun kinderen, het zijn nog kinderen
  en daar moet je, of heb je je plicht om ze te behoeden voor een doctrine ingelepeld door
  de staat. Zelf denken is er bijna niet meer bij. Jammer allemaal. Wil je wat bereiken zul je moeten vechten, en dat snappen de meesten niet. Vechten is niet met een spandoekje leuzen roepen,
  vechten is er lijfelijk tegenaan, echter een collectief en samenpakken en ongehoorzaamheid jegens het verdoemde onder de duim houden, en er staan voor elkaar is nergens meer. Finí

 12. Zie je wel dat niet de vermeende crisis van het corona griepvirus maar de killer vaccins het doel waren van in het begin.
  Twee vliegen in één klap: én machtsuitbreiding en -controle én zelfdestructie dmv gifprikken, geholpen door verwarring te stichten voor verdeel-en-heers waardoor een minderheid van het gepeupel zich liet vangen.
  Een probleem veroorzaken en opblazen: van een griepvirus (natuurlijk pathogeen!!) een dodelijke dreiging maken zodat angst gewekt wordt en de gemanipuleerde bevolking gehoorzaam de onwettige beperkingen en onnodige maatregelen volgt en zich zonder al teveel protest van de verworven rechten laat beroven,
  Om dan op de proppen te komen met dé oplossing: experimenteel vaccin dat de echte killer en het oorspronkelijke doel zal blijken te zijn.
  En die politieke strategie onder het valse voorwendsel van volksgezondheid.
  Het zullen dus de gevaccineerden zijn waarvoor we moeten uitkijken en die het gevaar voor de volksgezondheid en ongevaccineerden gaan betekenen.
  Bedrog en misleiding zijn de sleutelwoorden, niks is wat het lijkt maar ook niks kan meer verborgen gehouden worden en de schuldigen zullen hun verdiende loon niet ontlopen.

 13. NATURAL NEWS van vandaag (07-05-21) John Hopkins vraagt dat drones en A.I. de mensheid verplicht zou vaccineren !!!

  Ongelooflijk !!! Hopelijk komt er zeer snel een einde aan de Angel-Saksische tiranie door Rusland en China !!!

 14. “Worden gevaccineerden wandelende besmettingshaarden?”: nee, ook dat is weer het instandhouden van de besmettingsleugen (https://www.transitieweb.nl/achtergrond-longreads/de-besmettingsmythe-een-nederlandstalige-samenvatting-van-the-contagion-myth/). Wat wel interessant is, is wanneer je het “vaccin” ziet als gen-therapie, want dat is het, in de context van dna frequentie/resonantie e.d. Wat zou synthetisch gemanipuleerd dna van anderen in ons doen? Vergelijk de gmo nachtmerrie van monsanto/bayer in het plantenrijk. Een aardig artikel daarover is https://open.lbry.com/@makiafreeman:8/COVID-Vax-Transmission-Phenomenon:e.

  Besmetting door virussen (exosomen dus) bestaat niet, maar dna heeft frequentie en communiceert. Ik vraag me af of op dat gebied wel een effect zou kunnen zijn. Hoe dan ook, iedere “gevaccineerde” is geen mens meer, maar een gepatenteerd genetisch gemanipuleerd organisme.

 15. Xander : een prima artikel. Complimenten ❗️
  Ook op andere sites lees je dat steeds meer en meer wetenschappers, artsen, biologen, virologen celboiologen en noem alle “ nevenbetrokkenen “ maar op, gaan ontdekken en tegengas geven tegen de wereld wijde massa hypnose.

  Zelfs Pfizer heeft aangegeven dat gevaccineerde mensen anderen ( partners) kunnen besmetten.

  Want dit is het een WERELDWIJDE MASSAHYPNOSE.
  En hoe komt de goegemeente daar weer uit met alle censuur???
  Want de big tech blaast ook haar toontje mee door dingen weg te halen van YouTube of artikelen gewoon te schrappen enz enz.

  Wat mij wel verontrust is dat er zoveel, mensen zonder erbij na te denken er in meegaan.
  In deze hele cultus van liegen en bedriegen Over vaccins.

  Mijn advies ( en wie ben ik ) heb geduld, wacht af, laat je niet prikken, want als er iets boven tafel zal komen dan is het deze vaccin ZWENDEL. ( binnenkort komt Novovax een “ normaal vaccin zonder RNA of vector substanties ) ( gemaakt zoals het mazelen en polio vaccin, dit is wel veilig! )
  Nu in deze situatie meet veel mRNA vaccins en vector vaccins ,zal straks bij een komende her infectie w.s. volgend najaar als Corona weer om zich heen zal grijpen, dan zullen de gevaccineerden een zeer groot risico lopen om aan hun “ beschermende vaccinatie “ te overlijden, om dat er dan aan autoimuun reaktie op zal treden.
  De Spike eiwitten in het vaccin zijn niet dood of een klein stukje ze zijn springlevenden het vaccin en vermenigvuldigen volop, want eenmaal in het lichaam is er geen stoppen van het vermenigvuldigen.
  Het Salk Instituut heeft een studie gedaan en stelt dat het Spike proteïn de bloedvaten en de systemen die bloed produceren aantast. ( salk.edu )
  Daar zijn inmiddels bewijzen van ten over.

  Voor mensen die nog niet geloven dat dit een “ verkapte “ ontvolking van de wereld is, kijk dan eens op de site:
  http://www.frontnieuws.com Er wordt al jaren gesproken over de “ overbevolking “ van de wereld. De eugenetica gedachte zit diep geworteld in de farmaceuten die dit gif voor de wereld ontwerpen.

  Het is verbazingwekkend hoe duivels mensen kunnen worden.
  En dit onder het mom van weldoen, een vaccin produceren.
  Het gaat om m a c h t en g e l d!
  Niets filantropie en gezondheids zorg … Geld!

  Jezus waarschuwde ons voor dit soort omstandigheden.
  Het net van de verdrukking sluit zich steeds meer en meer om ons heen.
  Blijf standvastig.
  Wijk niet voor mensen praatjes. ( ook niet van mij hier; maar onderzoek het zelf! Een ieder zij in zijn volle gemoed verzekerd! Maar dan moet je wel de juiste informatie tot je nemen en dat kost op dit moment ook al moeite)
  Vertrouw op wat Jezus zei: U bent geen gemakkelijke weg beloofd maar wel een behouden aankomst. ( vrij vertaald)
  Lees Zijn Woord en klem jezelf er aan vast.
  Pleit op Zijn Woord!
  Bid om inzicht en wijsheid in je beslissingen.
  Als je Hem als je persoonlijke middelaar hebt leren kennen ;
  Dan zijn nu op dit moment, in ons leven en zowel in de toekomst, en in ons sterven “ in de Heere”
  Shalom
  Anna

 16. Als dat vaccin spike dingetje besmettelijk is, dan lopen de schuldigen het zelf ook op. Ik geloof dat verhaal niet op de letter na. Er word ook veel gekakelt op de alternatieve bronnen. Echter niemand weet zeker wat deze çovid-19 vaccin op termijn gaat doen. Ik heb er geen vertrouwen in, omdat de hele corona fake is. Het is een griep zoals elk jaar in gemuteerde vorm. En dat die prik meer een gen therapie kan zijn, zou kunnen. In ieder geval vertrouw ik het niet, en doe er ook niet aan mee. Dan nóg wil ik niet meteen overal de “duivel” in gaan zien.

 17. DREIGING: Onvrijwillig toedienen van vaccin, of meer specifiek gen/dna-muterende nano-deeltjes, via reguliere medicijnen?

  De combi griepspuit+vaccin is hier al genoemd, beide vloeibaar. Maar straks ook icm B12-injectie? Of bijvoorbeeld dmv liquid capsules?

  En als nano-deeltjes inderdaad bij PCR testen (=droog) worden ingebracht (daarom zo diep?!), dan straks icm de dagelijkse pilletjes (ook droog) zoals cholesterol- e/o bloeddrukverlagers, of preventief tegen migraine?

  Daarmee is vlot ongevraagd ¾ van de 50+ bevolking te ‘behandelen’, immers -zo begreep ik- de pharma hoeft toch geen ingrediënten product specificaties meer te leveren en is nimmer aansprakelijk inzake deze vaccinatie campagne. Uiterst zorgwekkend voor iedereen die dit soort reguliere medicijnen wel nodig heeft…

 18. De globale deep state plant alles vooruit. Natuurlijk wisten ze al lang dat gevaccineerden een gevaar zouden gaan vormen voor de niet geinvaccineerden.
  Daarnaast zullen er op termijn (3-6 mnd of langer)volgens veel internationale medici wereldwijd enorme aantallen slachtoffers vallen door het zg. vaccin (wat geen vaccin is, maar Genetische Modificatie). Nu al liggen er in diverse landen mensen in ziekenhuizen die reeds gevaccineerd waren, maar hier in veel gevallen zwaar ziek van zijn geworden.
  De machthebbers en de media zullen dit straks gaan aangrijpen voor nog hardere maatregelen.
  Als reden zullen ze waarschijnlijk opgeven dat er nieuwe mutaties zijn opgetreden of dat er sprake is van een nieuw virus(ebola/covid-21).
  Ook niet uitgesloten is dat ze de niet gevaccineerden mede de schuld zullen geven.
  (wat dus de omgekeerde waarheid is)
  Meer over dit alles op http://www.dewegwyzer.nl

 19. Of onze huidige machthebbers/beleidsmakers welbewust meewerken aan genocide betwijfel ik maar dat zij oprecht elke serieuze optie om de volksgezondheid te bevorderen serieus nemen is overduidelijk niet waar. Zie het (bijna hysterisch) verbieden van alternatieven voor vaccinatie, vaccinatie (in werkelijkheid genetische manipulatie) is van meet af aan als enige weg uit de ‘oorlog tegen een virus’ vastgezet, there is no alternative.
  Rutte en Kaag zitten naar mijn mening onder de plak van Schwab, Merkel en de rest van het kwaadaardig gespuis en voeren onder dwang het ‘grote plan’ uit. De rest van van de kamerleden zijn goedgelovig en/of verdwaald en/of usefull idiots. Behalve de FvD’rs dan.

  Ik zie de laatste tijd redelijk veel opgeluchte mensen om mij heen die dan enthousiast vertellen dat zij gevaccineerd zijn of dat binnenkort worden. De vrijheid is voor hen in zicht, het (levens-) gevaar is geweken, de angst heeft plaatsgemaakt voor vertrouwen in de toekomst. Ik hoop oprecht dat ze gelijk hebben maar ben bang dat ze van een koude kermis thuis gaan komen.

  Als gevaccineerden inderdaad een (dodelijk) gevaar voor ongevaccineerden gaan vormen lijkt mij het enige alternatief je eigen lichaam en ziel in gezond te maken en houden, zorgen dat je immuunsysteem continu in topconditie is. Het feit dat grote epidemieën de mensheid niet totaal hebben uitgeroeid wil zeggen dat er mensen waren die kennelijk genoeg weerstand konden bieden tegen de potentieel dodelijke ziekteverwekkers.
  Vergeet Pasteur, ziektekiemen zijn er altijd en overal en zijn (voor het grootste deel) niet uit te roeien. Omarm Béchamp, dus zorg dat ziektekiemen geen voedingsbodem in u vinden.

 20. Willy, 10.07 AM 6 mei

  Niet bagatelliseren , Willy. DEZE vaccins zijn levensgevaarlijk , vroegere vaccins ( DKTP, rode hond, bof en andere kinderziektes ) kunnen we niet bepalen of het werkte .Waarom ?? De ziektes waren al zo goed als uitgebannen dus je kon niet bepalen of het vaccin het werk deed of dat men immuun was .

  Trouwens op de vorige reactie reageerde je niet ! Waarom niet ? Te confronterend/feiten aandragen !!

 21. Piep, nee inderdaad, niets aan te doen, want wie zijn wij? Dit is echter een strijd Goed/Kwaad. Echter het Goede zal gaan overwinnen, daar ben ik van overtuigd…

 22. Een verstotene maar door God aangenomene, ik vind dat Xander heel goed bezig is…Xander is namelijk realistisch, en dat ben je niet door de waarheid te verzwijgen. U hebt veel woorden in uw reactie in ieder geval. Echter naar mijn idee, lijkt het bij u ook aardig dichtgetimmerd te zijn. U verwijt Xander om angst te zaaien? Nu wederom: Xander is realistisch naar mijn idee. Dualiteit vind ik ook in de zinsnede Christenen/versus de mensen welke niet gelovig zijn… Echter wij zijn allen dezelfde druppel uit de oceaan.
  U schrijft verder: ik denk dat je er van uit moet gaan dat de technologische wereld en de wetenschap echt denkt dat dit goed voor de mensheid is. Naar mijn idee is dit bijzonder naïef gedacht…Ik denk dat we het verste komen, met eerlijk de waarheid onder ogen te willen/gaan zien…

 23. Kanker Knock-out is een boek dat net is uitgekomen van Robert F. Feddes. Hij rekent radicaal af met reguliere middelen tegen kanker. Ook het dragen van mondkapjes verhindert voldoende zuurstof en is een oorzaak van het ontstaan van kanker waarbij suikervorming in de cellen een belangrijke rol speelt in relatie tot te weinig zuurstof door het dragen van mondkapjes. Van harte aanbevolen.

 24. Een virus is niet besmettelijk, dus gevaccineerden ook niet!
  De verdeel en heersers willen u weer anders doen geloven…

 25. Indonesische testzwendel: O P L I C H T E R S H E R G E B R U I K T E N teststaafjes op vliegveld
  10.000 passagiers de dupe

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/85794823/indonesische-testzwendel-oplichters-hergebruikten-teststaafjes-op-vliegveld

  SUMATRA – In Indonesië zijn zo’n 10.000 passagiers op het vliegveld getest met reeds gebruikte corona teststaafjes. Volgens de Indonesische politie zouden de bedenkers van dit plan hier duizenden dollars aan hebben verdiend.
  Vijf medewerkers van een vooraanstaand Indonesisch farmaceutisch bedrijf Kimia Farma werden op 27 april gearresteerd voor het hergebruiken van teststaafjes bij reizigers op het vliegveld van Sumatra. Net als in veel andere landen is daar een negatief testresultaat vereist voordat je een vliegtuig in mag stappen. De hiervoor benodigde tests worden op het vliegveld verkocht. De oplichters van het farmaceutenbedrijf verkochten dus al gebruikte teststaafjes en staken de opbrengst in eigen zak.

  Walgelijk getest worden en dan met een gebruikt staafje dat dus in andermans snot is geroerd!

 26. Ik heb al van alles gelezen, vroeger moesten de mensen of kinderen altijd worden geprikt tegen de pokken of kinderziektes. Vaccins zijn relatief veilig. als je overal vragen gaat bijstellen, dan moet je niet meer naar de dokter gaan, of naar de apotheker of naar een ziekenhuis. Want honderd procent zekerheid is er in dit leven niet. elke pil die je neemt ook vitamines is een chemisch product en aangevuld met geneeskundige planten. Ik las onlangs weer deze onzin op internet, waarin je voor een maand pillen neemt en al je aderen zijn dan gezuiverd tegen elke aanslag, of beroertes, je kunt het dan nooit meer krijgen, onzin natuurlijk, het draait gewoon om het geld, er bestaan geen wonder vaccins of pillen. Elke pil heeft altijd wel bijwerkingen, bij de ene mens meer dan de andere. Shalom

 27. Dan nog even dit.
  De Europese unie wil het patent niet zomaar vrijgeven wel Biden is voor vrij geven.
  Maar als het een “echte pandemie” is waarom dan geld verdienen voor de uitverkoren bedrijven dan nog de testen mondkapjes en nog meer?
  De crisis voor de handel en gezondheid komt nu door geld verdienen aan deze pandemie voor onze gezondheid?
  Dan het feit dat er meerdere varianten aan vaccins ontwikkeld zijn met geldelijke steun is erg ziek en frustrerend voor ons allemaal.
  Dan is het nu Zelfs ondertussen een gevaar voor de natuur steeds vaker ook dieren besmet?
  De VN en de WHO laten hier door zien wie er achter de schermen mee geld verdienen aan ons allen.
  Wat stellen ze dan nog voor als weer de burgers gebruikt en bang gemaakt worden er klopt gewoon iets niet als je zelf eerlijk nadenkt en onderzoekt.
  Het stinkt nu aan alle kanten we moeten wakker worden en dit aan de kaak stellen walgelijk gewoon onze passieve domheid en slaafs gedrag.
  En we weten waar dit kan toe lijden keer op keer helaas.
  Dan dit artikel wat laat zien wat de achterliggende kern kan zijn onze dierenarts afgestudeerd in corona virus bij katten meneer Osterhaus was ook toen aan boord????
  https://newswithviews.com/do-you-remember-the-60-minutes-vaccine-fallout-from-1976-fraud-then-fraud-now/

 28. Zeer duidelijk te begrijpen bedankt Xandernieuws.
  Maar het lijkt steeds meer een gezamenlijke doofpot affaire te worden om de handelsbelangen te beschermen.
  Het is gewoon een feit dat de gehele mensheid met gevaarlijke zelf dodelijke virussen speelt of ontwikkeld.
  De naam voor deze is BSL-4 laboratoria.
  En als je zoekt op BSL-4 lab accidents word het nog duidelijker denk ik.
  Het is echt te gek voor woorden wat je dan vind en dat moet ook belicht worden vind ikzelf.
  Ook alle landen werken zo aan onze ondergang met soms een vaccinatie voor henzelf dat is erg en gevaarlijk.
  Dan als het een zogenaamd “ongelukje” was zullen ze de zwarte piet niet aan China willen of kunnen geven ook ons land is afhankelijk van de Chinese handel en meer.
  Dan begrijp ik deze te lang durende zoektocht met zelfs AI aan boord misschien wat beter.
  Dit artikel op Zerohedge bevestigd mijn stelling en het onderzoek van dr Steven Quay heb ik ook al eens hier gedeeld en is van hoge kwaliteit.
  https://www.zerohedge.com/covid-19/bulletin-atomic-scientists-opens-wuhan-virus-pandoras-box
  We moeten leren en accepteren dat de term fake nieuws en complot theorie een verzinsel is om zichzelf te beschermen tegen de eigen burger bevolking.
  Dit gaat nog een staartje krijgen als er iemand uit de school klapt of zich verspreekt de financieele belangen staan nu boven de volksgezondheid.

 29. ik hoor net op israelinewslive via iconnectfx dat mensen in amerika die de combi griepspuit en vaccinaties hebben gehad nu ineens ziek worden en er weer een grote uitbraak komt en de daarbij “gewenste” lockdowns , ook schijnt het dat deze lieden besmettelijk zijn voor niet gevaccineerden dus ze lijken er een soort biowapen van gemaakt te hebben.

  ik dacht ik meld t even , voor t geval ze hier ook weer gaan mekkeren dat de besmettingsgraad weer omhoog gaat dankzij uiteraard covid-19 (want dat geldt uiteraard voor alles tenzij het overduidelijk het vaccin is , dan is het onderliggend lijden)

  https://iconnectfx.com/view/284f2c00-1cae-eb11-9979-00505682f257

 30. Heb met mijn scootmobiel al langs verschillende vaccinatie centra gereden en terwijl ik de mensen zag binnen gaan kwamen er bij mij gedachten op van wat als ze al die vaccinatie centra gaan laten staan en hergebruiken voor merkteken centra.
  Op het nieuws gaat het nu over de vaccinatie pas en zei die dat niet hebben zullen worden uitgesloten bij vele evenementen.
  Wie had dat gedacht dat de regeringen een gecreëerd coronna virus zou loslaten op de mensheid om als oefening als tussen stap het latere merkteken te kunnen invoeren.
  Ik besef dat coronna virus en vaccinatie centra en vaccinatie pas een oefening is voor de regeringen, om het merkteken en merkteken centra en merkteken pas door te voeren zal men iets veel erger moeten creëren dan het coronna virus zodat iedereen zich voor vrede en veiligheid gewillig gaat laten merken met een 666 merkteken.
  Uiteraard weiger ik het merkteken.
  We zien alles daarvoor gereed gezet worden.
  Eigenlijk kan je vaccinatie centra al bezien als oefening voor het latere merkteken centra.
  Hoeveel tijd hebben we nog? En welke ergere gebeurtenissen mogen we verwachten dan het coronna virus?
  Een nog erger dodelijker virus? een klimaat ramp?

 31. Zelfreplicerende covid-vaccintechnologie begon onder de A P A R T H E I D als race-specifieke
  O N T V O L K I N G S – B I O W A P E N S.

  https://www.naturalnews.com/2021-05-05-gates-foundation-darpa-funding-self-replicating-weaponized-vaccine-apartheid-exterminate-blacks.html

  ( google vertaald)
  Bombshell-verhaaloverzicht: Onderzoek naar race-specifieke, zelf-replicerende (zelfverspreidende), bewapende vaccins werd uitgevoerd door artsen en wetenschappers onder het apartheidsregime in de jaren negentig, met als doel zelfverspreidende onvruchtbaarheid en sterfgevallen onder zwarten te veroorzaken.

  – Ditzelfde onderzoek wordt vandaag voortgezet, voornamelijk in de Verenigde Staten, gefinancierd door DARPA en de Gates Foundation.

  – De technologie, die bekend staat als “zelfreplicerende vaccins”, verspreidt zich als een virus door de bevolking en veroorzaakt onvruchtbaarheid en sterfte.

  – Aangenomen wordt dat dezelfde technologie achter covid-19-vaccins zit, die schadelijke spike-eiwitten overbrengen naar niet-gevaccineerde personen, wat leidt tot wijdverspreide bloedingen, blauwe plekken, bloedstolsels en andere schadelijke effecten, zelfs bij niet-gevaccineerde personen.

  – Voorstanders van zelfreplicerende vaccintechnologie zijn zelfverklaarde voorstanders van ontvolking die de meeste mensen die tegenwoordig leven, willen uitroeien.

  Ik heb vandaag het volledige, bombshell-verhaal voor je in drie podcasts (korte, middellange en lange lengtes, jouw keuze).

 32. Wir wollen keinen neuen Kampf von Klaus Schwab
  Wir wollen keine neuen medizinischen Mengele-Experimente
  Wir wollen keine neuen deutschen Ausweise
  Wir wollen keine neuen Impfkonzentrationslager
  Wir wollen keinen neuen deutschen Führer

  Misschien komt het in deze taal beter over.

 33. @ Hoeder: 9:25 pm, op 5/5. Inderdaad, dat is de bedoeling. Dat staat ook op de Georgia Guidstone Stones. De wereldbevolking terug te brengen tot 500 miljoen mensen, dat is de bedoeling van deze duivelse instanties en personen. Maar ik vertrouw op de Here Jezus. Ik laat komen wat komt, hoe lastig en verdrietig dit alles ook is.

 34. Ik snap werkelijk niet waarom Nederland niet nog massaler in opstand komt.
  Onderzoek na onderzoek wijst uit dat het foute boel is.
  Vaccins die een gevaar zijn/vormen, economisch is/wordt het een bloedbad, ontwikkeling van onze kinderen is/wordt een bloedbad, gemoedstoestanden is/wordt een bloedbad….
  Mijn verzet begon met het weigeren van maatregelen die duidelijk aantonen dat het ‘coronavirus’ hier lak aan heeft, anders hadden de maatregelen wel enige effect gehad.
  Demonstreren heeft geen zin, want waar men ook demonstreert, de regels worden strenger en strenger. Van geen handen schudden/1,5m afstand houden tot geen handen schudden/1,5m afstand, mondkapje, avondklok, samenleving op slot, vaccinatie paspoort……
  Keer op keer wordt het negatieve effect aangetoond op alle gebieden, maar het lijkt een schreeuw in de woestijn.
  Hoe kunnen wij ons verenigen en het tij doen keren? Hoe?

 35. Hendrikus 10.09 u pm :

  NEE, dit is helemaal niet bekend ! En zou niet zooomaar als logisch aangenomen moeten worden !
  H O E komt U aan die ( eigen )- wijsheid ?

 36. Okeee……dan wordt het v e r p l i c h t ……en dan ???
  Komt de politie aan de deur ?
  Komt het leger in de straat ?
  Word ik / worden wij onze huizen uitgesleurd ?
  Worden we opgelaaien en op treinen gezet naar een concentratie-kamp ?

  Begint het niet een beetje te lijken, op situaties uit de 2e w. o. ???

 37. Vraag, is een spontane bloedneus ook gevolg van Astrazenica? Heeft iemand hier misschien antwoord op?
  Ik kan het op internet niet vinden.

 38. Beste (X)ander,

  Ik lees best vaak je artikelen. Ik leer ervan en regelmatig blijk je het bij het rechte eind te hebben gehad. Nu kan ik daaruit concluderen dat je top-journalistiek bedrijft (je vermeld ook altijd je bronnen) of je bent profetisch begaafd, wat inhoud dat je berichtgeving, bijbel en realiteitstoetsing in evenwicht hebt zodat je ongeveer en met scherpte patronen kan ontdekken die een bepaalde logica in zich dragen. Maar het kan ook zijn dat je iemand bent met informatie “vanuit het binnenplein van de wacht” zoals in de profeet Jeremia wordt beschreven. Of je haalt je informatie van platforms vandaan die “in het binnenplein van de wacht” zitten en gewoon geïnstrueerd zijn deze info te delen. Als je het principe van dualisme kent (yin-yan/geblokte vloeren in vrijmetselaarsloges enz.) dan zou je meer moeten uitkijken of je de info misschien niet haalt uit dit dualistisch principe. Links en rechts zijn ook dualistisch. Je hebt ook nog het beruchte “polarisatie” proces maar dat is niet dualistisch, maar een natuurgegeven wat vaststaat. Dualisme is relatief en van oost naar west denken (het relatieve is dan wat tot middelpunt wordt verheven) maar het “polaire” is een vaststaand gegeven. Je hebt een noordpool- en een zuidpool. Je kan noord zuid noemen en zuid noord en in het immense van het heelal hangen we misschien wel op de kop maar ik denk toch gezien de relatie tot onze zon (en wat het kompas al aangeeft en ook magnetische velden ons laten zien) dat noord gewoon noord is, en de Bijbel erkent dit ook (Gods troon staat in het Noorden). Dus als de magnetische velden van noord- en zuid omdraaien gebeuren er andere processen op aarde dan als er relatief gepolariseerd wordt, wat dus geen polarisatie is maar dualisme. Deze wereld wordt verscheurd door een manisch-depressief dualisme waarin de mensheid van links naar rechts wordt gesmeten en andersom en steeds sneller. Maar de magnetische velden wisselen ook, en dat is een vaststaand gegeven. Zonneminima hebben daar invloed op. Waarom schrijf ik je dit? Nou kijk, als we als christen meegaan in dat dualisme, dan komen we nooit uit deze problematiek die op aarde al duizenden jaren oud is. Oud als de zondeval. Ik vind eerlijk gezegd dat je teveel “op rechts” gaat zitten, wat relatief is. Er zijn er dus velen die “op links gaan zitten” en dat is ook relatief. Het verscheurt. Links is nu dominant zeg maar. Maar als je 2 Kronieken 33 (en 34) lees over de geschiedenis van Koning Manasse en het naar nu verplaatst, kan je zeggen dat we nu vanuit de tweede Wereldoorlog te maken hebben met de bloedschuld van Manasse (ervan uitgaande dat Hitler weldegelijk Ashkenazisch Joodse genen had (wat bewezen schijnt te zijn door dna onderzoek van nog levende familieleden) en dat bijvoorbeeld Stalin ook Joodse roots heeft gehad. Jeremia 44 is daaromtrent een vreselijk moeilijk te verteren Bijbelhoofdstuk maar ook 2 Kronieken 33 is onverteerbaar en de nawerking van de dictatuur van Manasse in Juda was jaren later nog te voelen en de hervormingen van kleinzoon Josia hieven deze bloedschulden niet op. Wat is dat concreet? Onderdrukking leidt tot manische-depressie en zowel in de uitersten hiervan (bipolair is eigenlijk ook een verkeerde benaming maar dan wordt je van boven naar beneden gesmeten en andersom) i.p.v. links naar rechts. Tijdens de kruisiging van Jezus werden de leerlingen op de “zeef van satan” gelegd zodat die ze middels extreem dualistisch heen- en weer geslinger voorgoed kwijt zou raken. In die tijd leven wij weer. Eruit stappen is de enige manier naar werkelijke vrijheid. Je geeft veel te veel aandacht aan een bepaald punt van dit wereldwijde proces wat onder de Wet gebeurt met satan en de demonen die in gevecht zijn met God. Maar ze verliezen en vlak voor dat totale verlies en opsluiting (vaak als men een staatsgreep TE VROEG pleegt, wordt men tijdelijk opgesloten) gaat satan als een briesende leeuw te keer. Dit keer middels een plandemonium. Dat is even wat meer dan een pandemie of een plandemie. Het is een uitdrijvingsritueel van satan die zichzelf uitdrijft. Dan komen er weer zondebokken, zeker. De onderdrukten en slachtoffers gaan zelf onderdrukken. Maar aan dat proces komt een keer een einde als Christus de Gekruisigde EN Opgestane van zee tot zee zal regeren. In die tijd leven wij. Weet je, als je hier vanuit journalistiek bedrijft, dan komt je erachter dat het allemaal net even anders is dan wat we vaak in de media (mainstream of alternatief -ook weer zo een dualisme-) geponeerd krijgen. Het is schokkend wat er in de wereld gebeurt. Maar of het een genocide is? Ik denk dat je ervan uit moet gaan dat de technologische wereld en de wetenschap echt denkt dat dit goed voor de mensheid is. Hun hele ideologie is een soort “Golem” wat een eigen leven is gaan leiden, als anti-reactie op de tweede Wereldoorlog. Middels Kabbala hebben ze dit gecreëerd en wij doen daar allemaal aan mee. Dus als we echt tegen al hun systemen zijn, moeten we terug naar de zeventiende-eeuw, of zelfs terug naar het Paradijs voor de Zondeval. Jezus zei, sluit vriendschap met de ONRECHTVAARDIGE Mammon, waarmee Hij bedoelde dat we geld en het systeem eromheen zo moeten gebruiken dat het ons niet veroordeelt als gelovigen, of te wel, steel niet. Nu staat er in Openbaring iets over 666, het beest. Er staat, het stijgt op uit de afgrond en gaat ten verderve. Het moet blijkbaar opstaan uit de afgrond, waar het sluimerde. Anders kan het niet ten verderve gaan. Er staat ook dat er een merkteken gegeven werd aan vrijen en aan slaven. Citaat SV: En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, OF den naam van het beest, Of het getal zijns naams. Dit is wat anders dan EN en EN… Een keuze blijkbaar. Helemaal dichtgetimmerd zal het dus nooit zijn. Dat het met handel te maken heeft, dat is duidelijk. Ik geloof dat geld dit merkteken is. Alle transactiemiddelen in handelssystemen. In de tijd van Jezus met geldstukken, waar de keizers naam of wellicht ook zijn getal op stond, en het merkteken is ook een geestelijk teken en in de toekomst (nabije) een microchip. Dat betekent dus buitensluiting. Zondebokken creëren. Heel ernstig maar een teken dat het Koninkrijk van God dus NIET van deze wereld is. Christenen zijn niet van deze wereld. We worden uitgestoten. Ook nu met “corona” worden gemoedsbezwaarden al uitgestoten. Het zij dan zo. Maar dit systeem heeft NOOIT het laatste woord. En dat lijkt in jouw journalistiek vaak wel zo te zijn als bij heel veel alternatieve media, wat dus NET ZO GEVAARLIJK IS als de mainstream media. Ook bij de “rechtse” media zoekt met zondebokken. Een wereldrijk valt uit elkaar door een superclash van links- en rechts. Dat is wat de mensheid zichzelf onder satan aandoet. Maar God zorgt voord noord- zuid polarisering die dus meer natuurkundig is. Dat proces wordt door de groene reset verdoezeld. Men weet dit wel. Maar men ontkent het. Dat zijn gegevens. Maar ze hebben niet het laatste woord. Jezus is de ALFA en de OMEGA! Benadruk dat eens wat meer. God laat uit het kwade het goede voortkomen. Laat ze gaan, men is van een manie in een psychose geschoten. Waarom zien psychotici vaak groene mannetjes in de gordijnen? Men ziet nu overal “groen” en dat is een teken dat het systeem op het punt staat in te storten. Het zal nog even hevig te keer gaan en daarna tijdelijk weer onderduiken. Geloof meer in Gods almacht. Ja, Hij laat dit toe maar dat komt omdat de mensheid zo ongekend afgrijselijk in de zonde is gevallen. Wie gelooft er nog werkelijk in berouw en bekering? Dat kan alleen door uit dit zondige systeem te stappen en als wij dat niet zelf doen, zorgen zij er wel voor. Schitterend toch? Door GELOOF alleen zullen we de aarde erfelijk bezitten, en ze zullen ons wellicht opsluiten, wellicht opofferen maar niets zal ons scheiden van de liefde van Christus. Dat is toch het Evangelie? Ik vind het vreselijk wat er gebeurt maar veel erger is het dat als de christenheid lauw als ze is ter helle vaart. God laat dit toe met een zeer ingenieuze bedoeling en deze hele corona plandemonium vehikel is een schitterend middel. Zeer ingenieus, goed gedaan. Mijn zus is ingespoten met Moderna, ze is verpleegster. De tijd wijst uit wat dit met haar gaat doen. Ik vind het angstig dat ze is gevaccineerd, en nu helemaal na dit artikel. Dit artikel maakt mij bibberend van angst. Zo erg zelfs dat al je artikelen mij zeer benauwde nachten hebben bezorgd. En het dreef mij uiteindelijk naar Jezus uit. Maar is dat dan de bedoeling? Je zaait namelijk even veel angst als wat de mainstream media doet omdat je alles voor waar aanneemt wat men slechts poneert. Misschien veranderen ze de grondwet en pressen ze ons met alchemistische vrijmetselaarsrituelen maar het zijn slechts stuiptrekkingen van een gedood monster, meer niet. Heel de Bijbel is een lofzang op Gods grote daden…. Moeten wij dan zoveel aandacht geven aan wat er nu in de wereld gebeurt? Laten we liever op God vertrouwen en geloven dat als Hij ons stuurt naar waar we moeten zijn, dat we daar ook zijn. Op welke manier dan ook. Als mijn zus verder gezond blijft en niemand besmet en als ze wellicht kinderen krijgt en deze blijken ook gezond, dan is het voor mij een teken dat die vaccinaties een ander doel hebben dan verkapte genocide. Het is dan meer bedoeld om gewoon heel veel geld te verdienen en dieper gedacht, om de wereldgezondheid GELIJK te trekken. Deze gentherapie schijnt juist bedoeld om bijvoorbeeld ook kanker uit de wereld te helpen. Ik geef toe, het is alles ideologie en gevaarlijk maar deze wetenschappers- en technici zijn juist zeer gepreoccupeerd met het zo volmaakt mogelijk te doen. Dat men de politiek omkoopt en dat de politiek Machiavelli verheerlijkt met zijn principes, dat is helaas altijd zo in het leugenachtige rijk der duisternis. Men drijft er op, men bestaat erop. Denk niet in romantische tegenstellingen maar in romaneske principes van hoe goed en kwaad werkt. Dan kun je eruit stappen. Lees eens Rene Girard “de zondebok”. Toegegeven, wat er in de wereld gebeurt is vreselijk maar als je alleen daarop gaat focussen, dan IS het vreselijk. Maar de geestelijke vrijheid van de Christen maakt dat je in geloof net als Petrus rustig tussen zijn bewakers kan slapen. Daar wil God heen met ons gelovigen. Een engel bevrijdde hem… En wat nu als mijn zus inderdaad een spike-bom is geworden? Een proteïnefabriek? Een wandelende coronaverspreidster door het Moderna-vaccin? En als ze ernstig ziek wordt en mismaakte kinderen krijgt? Dan geloof ik nog in het volbrachte werk van Jezus de GENEESHEER en dat Hij dit totaal door de KRACHT van de Heilige Geest zo kan bewerken dat HIJ verheerlijkt wordt, al gun ik het haar natuurlijk niet dat het door zo een weg zou moeten gaan nu ze gezwicht is voor de druk. Snap je hoe vreselijk ingewikkeld het allemaal is? We geloven nog veel te veel in satan door hem veel te veel te bestuderen en we vergeten God. Ik geloof zelfs dat als er christenen zijn die gevaccineerd worden, dat geen dodelijk gif hen kan doden zonder Gods wil. God kan het spike-proteïne gewoon uitschakelen middels een wonder of middels ons immuun-systeem. En als het niet gebeurt hoop ik dat christenen in hun geest bij de Heer zijn. En als dat niet zo is, dan hoop ik werkelijk dat men daardoor bij de Heer komt. Er zijn zoveel spookverhalen over “corona” dat ik haast geen oog meer dicht zou doen. Jezus genas melaatsheid. Plakte oren aan, genas verdorde handen en wekte doden op en toen Hij eenmaal zelf was gestorven nadat Hij uitriep “het IS volbracht” nam Hij Zijn leven gewoon weer op en Hij is nog steeds precies diezelfde Persoon als toen. Ook nu mijn zus Moderna in haar lichaam heeft. Hoe moeilijk ik het ook vind. Ik moet mij daarom aan de Here Jezus vasthouden. Hoe dan ook. Hoe bang ik ook ben nooit meer op vakantie te kunnen in mijn geliefde bergen als ik mij niet laat testen en geen vaccin zou nemen. Maar christenen hebben overal de Hemel. Ik wilde na 20 uur wijn kopen maar hun systemen zijn zo geavanceerd dat je daar echt niet onderuit komt. Wijn is gelukkig niet zo belangrijk. Maar als het belangrijk gaat worden voor Gods Koninkrijk, dan opent Hij alsnog gesloten deuren- en grenzen. Maar ik teken toch voor de komst van de laatste uiting op aarde van het 1000-jarig rijk van vrede- en gerechtigheid waar dit een voor-imitatie van is. Als de imitatie wegvalt, blijft geïmiteerde over. Laat de bloedschuld van Manasse gewroken worden maar alleen door het bloed van Jezus wat op de kale rots vloeide. Alleen een internationaal berouw EN bekering gaat ervoor zorgen dat dit kwaad TIJDELIJK terechtgesteld wordt. Niet voor onze hedonistische genoegens maar voor GOD. Daar hoort echt op zijn tijd een glas wijn bij, een restaurantbezoek kan heel opbeurend werken, op vakantie naar de bergen kan een krachtige indruk van God geven maar alleen als we ons aan Hem hebben overgegeven. Nevens U begeer ik NIET op aarde… De hele mensheid en ook de christenheid deed dit wel met dit tot gevolg. God regeert, niet satan. Nogmaals, God regeert, niet satan. Psalm 93 t/m 96. Nog even ter info, het getal van het beest is het getal 18. Als je het 18e rituaal van de Schotse vrijmetselaarsritus kent, begrijp je precies wat het beest, de antichrist eigenlijk is. Jezus stierf aan 666 en het getal 18 komt heel vaak rondom de kruisiging voor. Het is voor- of tegen Jezus. Dat is het oordeel. Dat is het getal 18. Maar als satan zich gaat voordoen als Jezus, dan krijg je de huidige situatie. Maar hij zal NOOIT de kruisiging EN opstanding EN de vleeswording van Christus erkennen, wellicht uitwendig door mee te praten maar als we op het breekpunt van ons leven komen, dan buigen we of barsten we. Als we Jezus als DE zondebok erkennen, als HET slachtoffer maar ook als de KONING, en dat Hij daar in onze plaats moest hangen omdat WIJ gezondigd hebben en zondebokken zoeken, altijd maar weer, dan zijn we bevrijd. Links hing een moordenaar aan een kruis, rechts hing een moordenaar aan het kruis en middenin zou de bar-abbas (zoon van de vader) ook een moordenaar komen te hangen. Ja, Hij hing daar, als Moordenaar, enz. enz. Links ging verloren, rechts werd gered. Mooi Goddelijk dualisme. Of eerder, de enige uitweg UIT dualisme! Wist je dat satan geen man is en geen vrouw? satan is een dier! Altijd al geweest. Hij was 1 van de 4 DIEREN rondom de troon, een beschuttende cherub. hij wil als gevallen Godsdier de mens naar zijn beeld herscheppen. De dierlijke hermafrodiet, of eerder gezegd de ongeslachtelijke. Daar heeft hij deze corona ideologie ook voor nodig om dat proces te versnellen. Wellicht zijn de vaccins hier ook voor bedoeld. Doodeng, ik geef het toe. Maar nogmaals, God regeert en het is nog niet te laat. Ga daarop inzetten. Ga in het midden staan, niet links- of rechts. Laat men terrasverwarmers in Frankrijk maar verbieden. Het is een groene krankzinnige psychose van een wezen in zeer grote paniek die werkelijk ALLES aangrijpt om zichzelf in stand te houden omdat hij zijn afgrijselijke lot weet en er diep voor siddert. Christenheid, STA OP! Ga Jezus de Nazarener verkondigen en verleg uw focus. God zal u belonen. Lees 1 Korinthe 15 vers 57 en 58.

  Dit hoort thuis op het Geloofsforum. Mod.

 39. De dommen zijn altijd de oorzaak van ellende. De politiek draait op de dommen. Wie de dommen aan zijn zijde heeft is verzekert van de meerderheid. De dommen halen thans in drommen vaccinatie-euthanasie. Ergo, zijn de dommen het licht aan het einde van de tunnel.

 40. piep: wel wat aan te doen: want wij hebben niet te vechten tegen vlees en bloed maar tegen de wereld van de duistere machten die mensen gevangen houden in hun denken en in hun doen en laten. we kunnen de machten binden waardoor ze geen invloed meer kunnen uitoefenen waardoor mensen een gefundeerde beslissing kunnen maken en overgezet kunnen worden van het koninkrijk van de duisternis in het koninkijk van het licht, van God, van Jezus.

  ik zeg kan, want het blijft een keuze.

 41. voor depopulatie zijn er wel andere middellen , mogelijk is de verspreiding van covit 19 bewust niet tegengehouden om de global reset te kunnen uitvoeren en om de financiele catastrophe die zal volgen (ontwaarding spaargeld) de schuld te kunnen geven , ook om de gele hesjes geen mogelijkheid meer te geven op betogingen.
  orde uit chaos eerst een probleem toelaten “de pandemie” en dan zorgen voor de oplossing “het vaccin” Jullie mogen het allemaal niet te ver gaan zoeken het gaat gewoon over het steeds meer kontrole krijgen en vrijheid afnemen en de levensstandaad omlaag brengen voor de gewone man in de straat.

 42. dus KORTWEG ….ongevaccineerden zouden als ze slim zijn juist een heel dikke mondkap op moeten? Tegen die spikes?

 43. Dus binnenkort zijn de personen met mondkapjes op enkel ongevaccineerde. Alles in mij zegt dat dit compleet foute boel is. Stay safe mensen.

 44. Ik hoop dat ingeval via adem of zweet een gevaccineerd persoon zijn/haar rotzooi doorgeeft aan ongevaccineerde de strekte ervan minder hevig zal zijn voor de ongevaccineerde persoon..

  Het is bekend dat indien de gevaccineerde persoon komt te overlijden hij/zij niet meer besmetelijk is voor andere personen.
  Dus uiteindelijk zal op den duur de besmetting uitsterven.
  Hopelijk zijn er daarna nog genoeg personen over om de schuldigen van dit drama even op de juiste manier te laten weten hoe de mensheid over hun criminele daden denken.

 45. Ik bekijk wekelijks de cijfers van het EMA van Pfizer, Astrazeneca, Moderna en sinds kort ook Janssen (zie: http://www.adrreports.eu/nl/ en kijk dan op tabblad C en zoek daaronder naar Covid-19). En elke week stijgen deze cijfers schrikbarend. In Nederland zijn er al 16.106 (vermoedelijke maar hoogstwaarschijnlijke) gevallen bekend van mensen die ernstige reacties hebben gekregen of zijn overleden door het Pfizer vaccin. Dat komt straks boven het aantal Covid-19 sterfgevallen uit dat nu op ongeveer 17.000 schijnt te staan. En dan reken ik de probleemgevallen van de andere vaccins nog niet mee (Janssen 571, Astrazeneca 23.726!!, Moderna 3760). En dan wordt het Pfizer-vaccin nog steeds de hemel ingeprezen als de verlossing van de crisis. Ik hoorde vanmiddag iemand op NPO1 zelfs zeggen “de hele wereld móét gevaccineerd worden”. Bijna hysterisch gewoon en ik vraag mij af wie hij wel niet denkt te zijn om dat te beslissen.
  En ondertussen verdient Pfizer tientallen miljarden aan de door de belastingbetaler gesubsidieerde ontwikkeling van het ‘vaccin’ en gaat de prijs ook nog eens bij iedere nieuwe bestelling met zo’n 20% omhoog. En ook nog eens continue gratis radioreclame wat ook weer door de belastingbetaler gefinancierd wordt.
  Het is allemaal niet meer te bevatten. En wat ik het meest verontrustend vind is dat mensen niet meer te overtuigen schijnen te zijn van hoe fout dit allemaal is en hoe fout dat straks allemaal kan gaan aflopen. Ze luisteren gewoon niet meer…. Collectief gebrainwasht door politici en media???

 46. Een kennis (vrouw, 69 jr, geen onderliggende klachten) is vandaag plotseling overleden aan een hartstilstand en longontsteking. Zij heeft twee weken geleden het Astrazenica vaccin gekregen. De PCR test was negatief.

  Ik hou mijn hart vast voor het najaar wanneer we te maken krijgen met de 5e, 6e golf. Al die gevaccineerden die nog meer spikes gaan aanmaken en wat nog meer? Super corona? Die vervolgens ongevaccineerden zwaar ziekt maakt/afmaakt?

  Hoe dan ook: het is roulette and the house (overheid, big pharma, china, eu) always wins……….

 47. Een overheid die er echt voor haar burgers is, zou direct met dit afschuwelijke experiment stoppen. Onze leiders voeren echter Agenda 21 uit en daarin past depopulatie. Dus grijpt de regering niet in en blijven de corrupte MSM deze gentherapie maar steunen. We zijn getuige van de grootste misdaad tegen de menselijkheid. Nee er komt zelfs een vaccinatiepaspoort en zo wordt de domme massa bewogen vrijwillig zijn eigen doodvonnis te tekenen.

 48. Niks aan te doen : begin van een tyrannieke, goddeloze Wereldregering …

  Enkel de anti-Christ ontbreekt nog.

Comments are closed.