Oprichter Moderna en uitvinder mRNA technologie bevestigt dat gevaccineerden spike protëinen verspreiden

—————————————————————————————————————————————–

‘Don’t shoot the messenger’!

—————————————————————————————————————————————–

De medeoprichter van farma gigant Moderna en uitvinder van de in de Covid-19 vaccins gebruikte mRNA technologie op Twitter bevestigd dat gevaccineerden spike proteïnen ‘shedden’, dus om zich heen verspreiden. Het is niet zeker wat voor gevolgen dit voor hen en hun omgeving heeft.

Cellular Reprogramming CEO Luigi Warren werd deze week kortstondig van Twitter gegooid omdat hij ‘fake news’ over de mRNA vaccins, waarvan hij nota bene zelf aan de basis heeft gestaan, zou verspreiden.

‘Ik ben de uitvinder van de technologie waarmee Moderna werd opgericht. Ik denk dus dat ik wel weet waar ik het over heb!’ Warren bevestigde in dat gewraakte bericht dat gevaccineerde mensen spike proteïnen ‘shedden’, maar denkt dat dit ‘hoogstwaarschijnlijk’ geen groot probleem is (1). ‘Hoogstwaarschijnlijk’ is in de wetenschap een standaard eufemisme voor ‘we weten het niet’.

Lab-theorie ontkenners eisen nu toch een onderzoek

Warren diende met succes protest in tegen zijn blokkade, en schrijft op zijn inmiddels herstelde account dat er voldoende bewijs lijkt te zijn om te onderzoeken of het SARS-CoV-2 virus inderdaad uit het laboratorium in het Chinese Wuhan afkomstig is. De mRNA uitvinder vindt ‘het niet helpen’ dat sommige wetenschappers en anderen zeggen dat de vaccins worden gebruikt als biowapens om de wereldbevolking uit te dunnen, maar zegt nergens dat dit niet mogelijk is.

Een andere oorspronkelijke ‘lab ontkenner’, microbioloog dr. Peter Palese, die vorig jaar virulent volhield dat het nieuwe coronavirus een natuurlijke oorsprong heeft, lijkt na de gelekte Fauci emails inmiddels ook ‘om’, en roept eveneens op tot een grondig onderzoek.

Weer een complottheorie die waar blijkt te zijn

We herinneren vaxxers en andere trouwe overheidspropaganda volgelingen er nog even aan dat zowel politiek, farma giganten als ‘goedgekeurde experts’ vorig jaar maandenlang benadrukten hoe gevaarlijk het spike proteïne wel niet is, en dat daar alleen maar een vaccin tegen zou werken. Nu is andermaal bevestigd dat u door deze vaccins ZELF in een spike-proteïne ‘fabriek’ wordt veranderd, en u die proteïnen ook nog eens uitademt.

Dit is de zoveelste ‘complottheorie’ of ‘fake news’ die de (harde) waarheid blijkt te zijn. Hoe duidelijk willen alle verstokte corona/vaccin-gelovigen het nog krijgen dat ze zich al zo lang zwaar door de mainstream media en systeempolitici laten misleiden en voorliegen?

Antilichamen, maar tegen welk spike proteïne?

De fabrikanten beweren dat het in uw lichaam aangemaakte spike proteïne dermate veranderd is, dat het geen gevaar voor u vormt. Dit gaat echter rechtstreeks tegen het vaccinatieprincipe in, aangezien dan onduidelijk is of de antilichamen die u tegen dit veranderde proteïne in uw lichaam zou aanmaken wel werken tegen het onveranderde proteïne, of tegen de inmiddels duizenden mutaties ervan.

De historische ervaringen zullen gevaccineerden niet gerust stellen, want juist vanwege die vele razendsnelle mutaties het is nog nooit gelukt om een goed werkend vaccin tegen een luchtwegvirus te ontwikkelen. Zo is het jaarlijkse griepvaccin zelfs volgens de grootste voorstanders maar matig effectief. Kritische wetenschappers zeggen al jaren dat er geen greintje hard bewijs is van enige positieve werking van griepvaccinaties.

Don’t shoot the messenger

Ergens snappen we de felle reacties van gevaccineerden wel, want stel dat het almaar groeiende aantal topwetenschappers en andere experts inderdaad gelijk hebben, en deze vaccins vormen wel degelijk een groot gevaar voor hun gezondheid en mogelijk zelfs hun leven, dan zal het besef dat ze hier opzettelijk en onder grote politieke en maatschappelijke druk mee zijn geïnjecteerd voor de meesten teveel zijn om in één keer te kunnen verwerken – als hen dat ooit al lukt.

Niemand houdt van de brenger van slecht nieuws, zelfs niet als dat afkomstig is van betrouwbare wetenschappers en medici met een hoogstaande reputatie, die vanuit hun expertise met harde bewijzen komen en/of heel goed kunnen beoordelen wat er echt aan de hand is. De uitdrukking ‘don’t shoot the messenger’ is al héél oud, en wijst op een aloude menselijke ontkenningsreactie die gevolgd wordt door het afreageren van woede en frustratie op de boodschappers, in plaats van op de ware veroorzakers.

Maar het de mond snoeren van mensen die een vervelende boodschap brengen zal uiteindelijk niets helpen, of het moet zijn dat de zelfmisleidende ‘ignorance is bliss’ houding die 9 van de 10 mensen in zijn greep heeft gekregen nog een tijdje langer kan worden volgehouden. Ook dat heeft genoeg historische precedenten; denk maar aan de aanloop naar WO-2. Er waren klokkenluiders genoeg, maar die werden – net als nu – stuk voor stuk genegeerd of belachelijk gemaakt.

Bewust de andere kant opkijken kon de bommen op Rotterdam en de tanks over de grens echter geen seconde vertragen, noch de oprichting van concentratiekampen, waar miljoenen in werden uitgeroeid. Integendeel, het maakte die afschuwelijke toestanden juist mede mogelijk.

Vrijheid, of een digitaal gecontroleerd concentratiekamp?

We behoren een overheid te hebben die de gezondheid, het welzijn en de vrijheid van mensen echt voorop stelt – niet een aan het World Economic Forum, Bill Gates en de WHO onderhorige randreligieuze klimaat-vaccinsekte die hard op weg lijkt van ons land één grote digitaal gecontroleerde gevangenis, en van ons leven en onze toekomst een ware transhumane hel te maken – misschien wel wéér met concentratiekampen, nu voor de antivaxxers en andere onwilligen en dissidenten. De eerste oproepen daartoe hebben we reeds gelezen en gehoord.

Juist door op voorhand uit te sluiten dat dit ooit weer gedaan zal worden, geven we als samenleving kwaadwillende machtswellustelingen de ruimte om de geschiedenis te herhalen, deze keer zelfs op wereldschaal. In dit informatietijdperk kan echter niemand achteraf met droge ogen ‘ik heb het niet geweten’ zeggen, maar wèl ‘ik heb het niet willen weten’.

 

Xander


(1) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

03-06: Wereldwijd erkende immunoloog: ‘Gevaccineerden die zeggen nergens last van te hebben zijn onwetend over de wetenschap’
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
25-05: Een greep uit de vele gezichten van slachtoffers van het Covid-19 vaccinatie-programma
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
29-04: Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
05-03: Poolse arts spot op video van antivaxxers, laat zich injecteren, en sterft
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

13

 1. er was een keer een konijnenplaag in australie ,miljoenen konijnen en omdat te bestrijden werden honderden konijnen ingespoten met een vaccin/virus dat ze dan mee brachten naar hun huis en omgeving
  toen ze weer werden losgelaten.nu dat vaccin/virus was zo dodelijk besmettelijk dat in een paar weken miljoenen konijnen stierven en ik ben bang dat zij die elite dat ook hebben geflikt bij de mensen die hun vaccinatie tegen dat zg corona hebben gekregen,als die ziek worden gaan ze spreiden!!wij de ongevaccineerden gaan dood en zij natuurlijk ook!!en zo zal de elite veel plaats vrij maken op deze wereld wat altijd hun bedoeling is geweest!!

 2. Je mag het niet zeggen, maar de gedachten spelen wel een rol.

  Wat als en wanneer kunnen de gevaccineerden zware ziekte verschijnselen krijgen en als dit het geval zou zijn dan word dit op grote schaal bekent.

  Feitelijk gezien moet dit fenomeen optreden volgens de virologen. Dit kan daardoor een doorbraak ontketenen voor de populatie van wat door het huidig zittend kabinet word gepromoot als veilig vaccine!

  De “wedstrijd” zal een verkeerde benaming zijn, maar het gaat om wie er het eerst ziekelijke symptomen krijgt., de gevaccineerde of de niet geïnjecteerde medemens?

  Want wie zich het eerste ziek gaat voelen blijft toch echt wel thuis in bed of holt naar de arts met zijn klachten.

  Er zijn nu al 9 miljoen prikken gezet in ons land, als ik dit getal toch goed gelezen heb?
  wat zal het worden zodra de er weer een …griep ’22’.. in het najaar verschijnt.

  Groet

 3. @Mark… goede vraag… ik ben geen expert, maar ik denk dat het inademen of binnenkrijgen van spike eiwitten wel tot ziekte of allergische reacties kan leiden, maar niet gelijk staat aan bijvoorbeeld een vaccinatie. De vraag is namelijk of de spike eiwitten nu voor eeuwig in het lichaam geproduceerd gaan worden, zoals bij het door de overheud opgehemelde vaccin of dat deze als lichaamsvreemd verwijderd worden en zich niet reproduceren. Ik denk het laatste. Wat volgens mij wel kan gebeuren is dat je door antilichamen tegen de spike eiwitten die op lichaamseigen eiwitten zouden lijken vanuit je eigen immuunsysteem een auto-immuunziekte zou kunnen ontwikkelen en bijv onvruchtbaarheid zou kunnen worden of afstotingsverschijnselen zou kunnen krijgen.

 4. En intussen dalen de cijfers behoorlijk vanwege het seizoen. Versoepelingen van 12 mei werden een week uitgesteld omdat Osterhaus en het OMT het somber inzagen. Men durfde niet te versoepelen want de prognoses zouden slecht zijn. https://www.maurice.nl/2021/06/05/waardoor-dalen-de-cijfers/
  Intussen is er niets gebleken van die slechte prognoses na de versoepelingen. Al die voorspelde codes zwart, ze kwamen niet uit. Die computers schijnen er maar weinig van te snappen.

 5. mark: 1. Dat is afhankelijk van de dosering die wel eens veel hoger zou kunnen liggen dan men denkt. In de besmette cel is er tenslotte geen assemblage meer van het hele virus (RNA van het genoom plus structurele eiwitten S, N, M, E). Alleen S, de spike, blijft daar van over en wordt dus in een krankzinnig hoog tempo geproduceerd, alleen onderworpen aan de gebruikelijke beperkingen van beschikbare energie, bouwstenen en ruimte voordat de cel (b.v. een perifere zenuwcel met een dendriet van een meter, als je pech hebt) kapot gaat of van buitenaf vernietigd wordt.

  2. zou kunnen, als dat via de neus gaat zelfs beter dan via een injectie, ware het niet dat 3. het niet alleen een gevaarlijk eiwit is maar ook nog eens genetisch gemanipuleerd zodat het dichter in de buurt komt van syncytin-1, dus als je daar antilichamen tegen ontwikkelt zou dat een probleem kunnen zijn bij de voortplanting en verder is het natuurlijk nog volslagen onduidelijk of er kruisbescherming zal zijn tegen het in de vrije natuur doormuterende corona/influenza/rhino of dat het juist voor extra problemen zal zorgen. 4. je bent onderdeel van een krankzinnig experiment, of je wilt of niet. 6. hopelijk voor het grootste deel in de urine.

 6. @ mark.
  Ik zou me hier niet zo druk om maken… dan heb je toch geen leven. We moeten ons niet door dit soort berichten laten leiden.
  Las gisteren dat er in nl ca 9.000.000 prikken zijn gezet.
  Dit houd in dat als we deze site moeten geloven nederland over twee jaar nog maar 8 miljoen inwoners heeft. Maar aangezien het prikken nog gewoon doorgaat ( en waarom niet ) zullen dat er dan geen 8. Miljoen maar mischien nog maar 4 miljoen. zijn .
  Wat een ruimte en vrijheid en rijkdom zullen deze 4 milj. Mensen dan hebben. Ik ben dan bij mijn Heer en Heiland.

 7. Is dit shedden van sommige (?) gevaccineerde gevaarlijk voor ALLE mensen? Of alleen voor een groep ongevaccineerden …

 8. mark schreef:
  04/06/2021 om 8:49 pm
  1. En wat betekent dit voor ongevaccineerden?
  ● dat gevaxassineerden gewoon gevaarlijk zijn. Eigenlijk precies het tegenovergestelde van wat onze regering beweert.

  2. Worden ongevaccineerden nu alsnog gevaccineerd door dit “shedden” van gevaccineerden?
  ● nee, niet gevaccineerd, maar er zijn vele berichten dat mensen die in aanraking zijn gekomen met gevaxassineerden ook allerlei medische ellende krijgen.

  3. Is shedden gevaarlijk voor andere mensen die aanraking komen daarmee?
  ● ja. Vooral zwangere vrouwen moeten uitkijken.

  4. Is dit te voorkomen?
  ● nee.

  5. Kunnen ongevaccineerden nog seks hebben met gevaccineerden en ik bedoel bijvoorbeeld het sperma binnen krijgen op een of andere manier…
  ● nee, in de buurt zijn van een gevaxassineerde is genoeg.

  6. De adem van mensen die shedden? Het sperma? Speeksel?
  ● zie 5.

 9. Er kwam een vriend ( met mondmasker ) langs die enorm moest hoesten en niezen .
  Hij was de dag ervoor geïnjecteerd dus corona kon het niet zijn …
  24 uur later kon ik mij niet meer bewegen vanwege pijn in alle ( ! ) gewrichten .
  Bewijs 1 ; mondmaskers werken niet .
  2 : Gëinjecteerden worden zeer besmettelijk .
  3 : geen complotten , Xander zegt alleen maar de waarheid .

 10. Voor de ongevaccineerde moeten enkel elk fysiek contact en lichaamssappen vermijden met gevaccineerde. Want als ze o.a. met elkaar de liefde bedrijven wordt de ongevaccineerde ook onvruchtbaar. Deze techniek van het mRNA vaccin is al in 1978 in Australië getest op de konijnenplaag in dat land onder controle te krijgen. Nu is de eer aan de mens, om die onder controle te krijgen. Maar het wordt niet via de luchtwegen over gebracht. De gevaccineerde worden langzamerhand de levende zombies die op afstand gemanipuleerd kan worden, in elke lantarenpaal is inmiddels het controle signaal al geïnstalleerd. De gevaccineerde kan helaas ook elk moment dood neer vallen, zonder voortekenen. Daardoor worden zij door verzekeringstechnische zaken in de toekomst steeds verder geïsoleerd. omdat zij een potentiële gevaar gaan vormen door al die onbedoelde bijwerkingen zoals de trombose. Vliegmaatschappijen komen nu al terug op hun eerdere aankondigen van dat alleen gevaccineerde mochten vliegen. Want als een gevaccineerde een trombose of iets dergelijks krijgt in de lucht, is de vliegmaatschappij verplicht om een noodlanding te maken en dat is zeer kostbaar. Vandaar dat zij nu liever geen gevaccineerde meer willen vervoeren. Dat kan nog verder verzekeringstechnisch uitlopen op auto/motor rijden of andere vervoersmiddelen, op de werkvloer, in winkelcentrums en het uitgaansleven. De verzekeringsmaatschappijen gaan dan niets uitbetalen bij ongelukken, als het blijkt dat het ongeluk te wijten valt door het vaccin. Zo zijn ook al alle gevaccineerde niet meer verzekert door hun zorgverzekering, want die gaan ook niets meer uitbetalen voor de medische onkosten, als het blijkt dat het vaccin de oorzaak is. (in de praktijk wordt dan elke ziekte toegeschreven aan het vaccin, om zo elke cent niet behoeven uit te betalen) Want iedere gevaccineerde heeft vrijwillig een experimenteel vaccin genomen. Waardoor zij alle aansprakelijkheden op zich hebben genomen. Dan krijg je een complete verschuiving van wie in de toekomst nog mogen reizen en deel mogen nemen in de samenleving. Dat is exact 180 graden verdraait, van wat de politiek en de media ons nu wijs willen maken. Maar de doorgewinterde pro-vaxxers zijn niet tot rede vatbaar meer, zelfs vele wakkere mensen gaan toch trouw hun vaccin halen, zodra zij een oproep thuis gestuurd krijgen. Onbegrijpelijk dat vele bij de eerste beste mogelijke weerstand al bezwijken. Zoals mijn vrienden kring, die eerst nog fanatieke anti-vaxxers waren.

 11. @Mark
  1 – Dat ongevaccineerden MOGELIJK (niet zeker dus) blootgesteld kunnen worden aan die Spike-proteinen door gevaccineerden.
  2 – Onwaarschijnlijk, maar niet duidelijk. De ‘vaccinaties’ bevatten extreem hoge concentraties die direct worden ingebracht, in welke concentraties de ‘shedding’ zich voordoet is niet duidelijk evenmin als hoe het immunsysteem van ongevaccineerden reageert op blootstelling daaraan.
  3 – Dat is onbekend. Het ligt eraan hoelang mensen blijven ‘shedden’ en hoe lang die proteinen buiten het lichaam actief blijven en in wat voor concentraties ze gevaarlijk zijn.
  4 – Alleen door niet te ‘vaccineren’.
  5 – Kunnen? Ja. Of het verstandig is; waarschijnlijk niet totdat de periode waarin iemand die spikeproteinen uitscheidt voorbij is. Wat wederom nog niet duidelijk is, de eerste onderzoeken lijken te wijzen op ruwweg 2-3 weken na de ‘vaccinaties’.
  6 – Ja, het gaat in eerste instantie om het uitademen. Speeksel en sperma is -voor zover ik weet- nog onduidelijk.

  Oftewel; men had er nooit aan moeten beginnen zonder dit uitgebreid klinisch te onderzoeken, maar het klinische onderzoek loopt tot 2023, dus wie weet?

 12. 1. En wat betekent dit voor ongevaccineerden?

  2. Worden ongevaccineerden nu alsnog gevaccineerd door dit “shedden” van gevaccineerden?

  3. Is shedden gevaarlijk voor andere mensen die aanraking komen daarmee?

  4. Is dit te voorkomen?

  5. Kunnen ongevaccineerden nog seks hebben met gevaccineerden en ik bedoel bijvoorbeeld het sperma binnen krijgen op een of andere manier…

  6. De adem van mensen die shedden? Het sperma? Speeksel?

Comments are closed.