Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties

—————————————————————————————————————————————–

In één week 700 Amerikanen dood na vaccinatie tegen Covid-19; 2190 hartaanvallen, en al 4.583 mensen gehandicapt na hun vaccin; 652 vrouwen kregen miskraam – Delta variant Groot Brittannië: percentueel ruim 2x zoveel doden onder gevaccineerden als onder ongevaccineerden – ‘Amerikaanse bedrijven rekenen erop de komende 3 jaar de HELFT van hun gevaccineerde werknemers te verliezen’

—————————————————————————————————————————————–

(04.30) – Net als in India, Chili, Taiwan en de Seychellen is het aantal sterfgevallen na het begin van de massa vaccinatiecampagne tegen Covid-19 ook in de VS en Groot Brittannië geëxplodeerd. In minder dan 5 maanden tijd zijn er in de VS meer officiële vaccindoden gevallen dan in de afgelopen 10 jaar (!). Volgens het VAERS registratiesysteem – waarin historisch slechts 1% tot maximaal 10% van het werkelijke aantal gevallen wordt opgenomen – stierven er in de eerste 3 maanden ruim 1750 mensen door vaccins. Dat aantal bedraagt op dit moment al 5997. Alleen al in de afgelopen week stierven 700 mensen na gevaccineerd te zijn tegen Covid-19.

Er werden al 19.597 mensen in het ziekenhuis opgenomen na hun inenting. 15.052 mensen kregen een ernstige allergische reactie. Nog eens 43.891 mensen hadden met spoed medische hulp nodig. 2190 mensen kregen een hartaanval, 1564 kregen trombose / bloedpropjes / te laag niveau bloedplaatjes, 652 vrouwen kregen een miskraam, en 4583 mensen zijn gehandicapt geraakt. (1)

Ruim 2 keer zoveel doden onder gevaccineerden

Ook in Groot Brittannië vindt een ‘vax horror slachting’ plaats. De cijfers (Public Health England / UK National Health Service) zijn onthutsend: het aantal sterfgevallen onder gevaccineerden is percentueel twee keer zo hoog als onder ongevaccineerden.

Van de 19.573 ongevaccineerden die de ‘delta’ variant zouden hebben gekregen – die de door de mainstream media natuurlijk opnieuw wordt aangegrepen voor weer een nieuwe angstterreurcampagne – stierven 23 mensen (= sterftepercentage 0,00117%), inclusief de categorie ‘unlinked’ (4289 gevallen, waardoor sterftepercentage op 0,00096% komt) .

Van de 9344 gevaccineerden die de delta mutatie kregen, stierven er 19 (= sterftepercentage 0,00246%), ruim 2 x zo hoog als de ongevaccineerden, en ruim 2,5 keer zo hoog als ook de ‘unlinked’ gevallen erbij worden gerekend. 7 van de 19 overleden gevaccineerden stierven na 21 dagen of langer na hun eerste injectie, en 12 van hen stierven 14 dagen of langer na hun tweede shot, wat rechtstreeks het vaccin als directe oorzaak impliceert. (2)

Waarschuwingen experts werden in de wind geslagen

De trend bevestigt de waarschuwingen van tal van wetenschappers en experts zoals de Nederlandse professor Pierre Capel, die al sinds het najaar van 2020 waarschuwt dat exact dit stond te gebeuren wat nu in steeds meer landen zichtbaar is: gevaccineerde mensen die daarna besmet worden met het virus of een mutatie, lopen een veel grotere kans dan ongevaccineerden om ADE (Antibody Dependent Enhancement) te krijgen, een daardoor zwaar ziek te worden of zelfs te sterven.

Gevierde wetenschappers zoals HIV-ontdekker en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier, en in Nederland professor Schetters, hebben er vergeefs op gehamerd dat het tot 2020 een onomstreden wetenschappelijk feit was dat vaccineren tijdens een pandemie het allerstomste is wat je ooit kunt doen, omdat je daarmee potentieel gevaarlijke mutaties creëert, wat het aantal zieken en doden juist weer opvoert.

Het leek de politiek echter nooit om gezondheid of veiligheid te gaan, maar om het zo afgedwongen mogelijk injecteren van iedereen met experimentele genetische gemodificeerde organismen / gentherapie, in het kader van de technocratische transhumane totalitaire controle agenda die nu onder diverse namen (Great Reset, Agenda-2030, Build Back Better, Green New Deal) aan de wereldbevolking wordt opgelegd.

‘Amerikaanse bedrijven rekenen erop de HELFT van hun gevaccineerde werknemers te verliezen’

De Amerikaanse radio presentator Hal Turner heeft voor abonnees een video geplaatst waaruit zou blijken dat Amerikaanse bedrijven er rekening mee houden de HELFT van hun gevaccineerde werknemers aan een Covid-19 vaccin (dood of gehandicapt) te verliezen. Deze informatie kan op dit moment nog niet worden geverifieerd. (3)

 

Xander

(1) Hal Turner Radio Show
(2) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

(links volgen later vandaag)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

37

 1. Van nature ben ik tegen vele door mensen gemaakte producten die op of in het lichaam gebracht worden. Toch ben ik blij met zalfjes en pillen tegen de hoofdpijn. Met deze houding heb ik vele mensen om mij heen gevraagd hoe het is gelopen met hun coronaprik. Allemaal zeggen ze hetzelfde: geen klachten en geen enkele bijwerking. Als ik echter op Telegram lees of hier…vraag ik me af hoe het kan dat ik dit lees terwijl ik om mij heen niemand over bijwerkingen hoor. Ik zie om mij heen niet wat ik op deze site lees! en wat ik met eigen ogen waarneem is de waarheid, niet wat ik lees….dus ik moet sceptisch zijn inzake deze informatie, want nogmaals medicatie heeft mij ook veel goed gebracht

 2. Misschien mis ik wat hier en heb ik eea niet goed gelezen.
  Helaas heb ik wel doodzieke mensen door corona meegemaakt en zelf “tropen”-uren gedraaid.
  Ik ben blij dat ik nu de 2 vaccins heb.
  Ik weet niet of alles zo is zoals boven geschetst wordt.

  Andar onder welke naam postte u voorheen ? Mod.

 3. Jean @11.43 je zegt dat de ingespoten mensen nergens last van hebben of hebben gehad maar dat is nou het verraderlijke: degenen die dat zien en nog twijfelen worden daardoor over de streep getrokken.
  Wat topwetenschappers ,die uiteraard van YouTube worden gehaald want hun visie gaat tegen de plannen van Gates in, zeggen is dat de ingespoten mensen pas last krijgen wanneer ze geconfronteerd worden met het volgende virus. Er ontstaat dan een cytokinestorm waardoor het immuunsysteem zichzelf aanvalt en bij gevolg: orgaanfalen .
  Dat heeft als gevolg helaas de dood.
  En dat zijn de plannen van Gates,hij heeft het zelf gezegd dat er teveel mensen zijn en dat de bevolking gereduceerd moet worden middels een vaccin.
  Uiteraard zullen degenen die zich niet hebben laten bewerken met deze gen manipulatie ( dat ze vaccin noemen) de schuld krijgen.

 4. Zo zielig : alle spelers van Internazionale waar Eriksen speelt zijn ALLEMAAL GEVACCINEERD dus theoretisch reeel mogelijk dat het door het vermaledijde vaccin komt
  Ogen wel open houden zo zielig

 5. Als ik een autoverkoper zou zijn en op TV zou zeggen dat er teveel auto’s zijn maar met een juiste “”afgestelde”” motorinjectie systeem, dit snel opgelost zou worden. Zou je dan een auto bij me kopen ??? Denk van niet.
  Waarom dan wel een GEN prik nemen van iemand die openlijk heeft gezegd voor een reductie van de wereldbevolking te zijn en dat met een vaccinatieprograma dit haalbaar zou zijn ???

 6. Zo zielig :
  13/06/2021 om 6:16 pm

  Dat weet niemand zeker, behalve hijzelf, want ik ken jongemensen ,die bang gemaakt door de media ,stiekem de GEN prik hebben genomen.

 7. Toelichting/uitleg,
  De zonnestralen geven een hoger, dus vers zuurstofgehalte in de atmosfeer !
  Dit dood weer méér foute bacterie-en die nog rondzweven in de lucht.
  Hoe meer verse zuurstof, hoe gezonder de leefomgeving…

 8. Héél belangrijk om dit goed te beseffen…
  Het virus-seizoen ligt alweer achter ons !
  De zon heeft inmiddels meer kracht, er wordt in de woonruimte eveneens méér geventileerd
  en wij mensen bevinden ons méér in de buitenlucht !
  Dáár vinden géén besmettingen plaats !

 9. Triest, méér dan triest dat de mens heden ten dage een letterlijk proefkonijn is geworden van de zogenaamd hondsdolle vaccin wappie´s…(Uhhh, floppy´s)

 10. Beste mensen, wat mijzelf zo enorm is opgevallen zijn de kleuren van het Vaccinatie paspoort.
  Geel en zwart…!
  Exact de gelijke kleuren van de verfoeilijke Joden ster, uit WW-II
  Dit zet mijzelf om nog nadenkender en oplettender, door deze wereld ´te wandelen´.
  Met beide benen op de grond.

 11. @Zo zielig

  Dus omdat Reuters dat zegt dan is dat maar zo….?
  Jij bent wel erg naïef. Vertrouwt blindelings op MSM groepen…lekker naïef zeg.

 12. ondertussen zijn heel veel mensen die ik ken gevaccineerd en tot hiertoe nog niemand met levensbedreigende ziekte of dood , wel jonge mensen die na vaccinatie een rode pijnlijke vlek krijgen op de prikplaats of ook nog braken , diaree , wat dagen ziek in bed maar dit zijn de slechste gevallen en uitzonderingen die ik ken en na een paar dagen waren ze weer de oude ikzelf (astra zenica ) heb nergens last van gehad ,ook mijn zus en moeder pfizer hebben nergens last van gehad , het is dus zeer wisselvallig , mogelijk zou er wel soms een probleem kunnen zijn met mensen die reeds covit besmet zijn geweest , heb van iemand gehoord die na vaccinatie thuis bewusteloos viel maar na onderzoek in ziekenhuis weer naar huis kom dit gebeurde ook nog een tweede keer met deze persoon , als die dan zijn hoofd zou stoten bij het bewusteloos vallen kan dit wel gevaarlijk worden of bij autorijden , je zal me dan ook niet horen zeggen dat het vaccine 100% veilig is , het is kiezen tussen twee kwaden maat coroa virus is wel ,10 keer erger (21000 doden in Belgie oversterfte))dan de kans op neveneffechten met het vaccine iedereen moet natuurlijk doen waar hij zich het beste mee voeld en moet voor zichzelf de afweging maken maar dat wil niet zeggen om te overdramatiseren wat het vaccine betreft.

 13. Vreemd dat je hier niks hoort? Persoonlijk ook geen problemen, vrienden, collega’s, familie.
  Of is het broodje aap?

 14. @ Elise: 4:20 pm. Laat het toch waar zijn. Ik hoop op nadere berichtgeving hierover, het zal mij benieuwen.

 15. Einde 13 6 5.29 am

  Andere feiten wijzen op dezelfde richting , officiële correcte pol. organisaties zoals VEARS EMA WHO geven gegevens dat er heel veel doden/bijwerkingen zijn .
  Als je je dan laat inspuiten dan ben je gewoon niet verstandig bezig , niet de baby met het was water weggooien , Einde !

 16. @ Elise: 4:20 pm. Maar bij het rode Staatsjournaal(NOS), en de gelijkgeschakelde pers en media ,zullen we er , niets van horen.

 17. Het vaccin werkt niet, althans onvoldoende om griepachtige verschijnselen tegen te gaan. En de griepachtige verschijnselen welke optreden zijn minder dan een traditionele griep. Stokoude mensen, zwakken en ziekelijken daargelaten. Maar omdat iedereen met een loopneus moet thuisblijven is de zorg wereldwijd overwerkt. Niet Corona, maar het beleid is ondermijnend en erop gericht de gevolgen van Corona juist te versterken. Ik hoop dat de verantwoordelijken uiteindelijk voor het gerecht worden gebracht.

  Wat mij verder opvalt als ik de Nederlandse media on- line volg is de misleiding over het Corona paspoort. De pers suggereert alsof vaccinatie de heilige graal is om te kunnen reizen. Ik reis volop tussen Amerika, Cyprus en andere landen en kan overal naartoe zonder vaccinatie. Onze patienten ook. Gewoon een PCR test doen bij vertrek en aankomst en een formulier van de overheid invullen. Zo is het en zo blijft het. Steeds meer Amerikaanse staten bestempelen het vaccinatie paspoort als illegaal.

  De vaccinatie drang en dwang is alleen te verklaren als zijnde de generale repetitie om mensen klaar te maken voor de massale implementatie van RFID chip. De bevolking van jong tot oud moet vaccinatie fähig worden.

 18. In Nederland gaan ook mensen dood of krijgen klachten. In mijn omgeving 2 oude mensen dood gegaan na vaccinatie. De ene werd na 1 vaccinatie besmet met corona en kreeg een hartstilstand (In het lokale nieuws ging hij dus dood aan corona???). De ander kreeg na vaccinatie corona, in het ziekenhuis aan de zuurstof. Zusters kwamen te laat kijken toen hij via de rode knop assistentie/hulp vroeg. Dan nog een oude tante van mijn vrouw, na vaccinaties/ prikken was haar bloed niet goed en moest de trombose dienst dagelijks controleren en ze moest veel meer medicijnen gebruiken.

 19. @Xander, het corona spel is uit. Zie twitter: VS senaat spreekt zich uit. Onze kranten blijven verdacht stil.

 20. Vreemd, in Nederland komt dit horror scenario niet voor. Hoor in mijn omgeving ook geen drama’s.

 21. Al die cijfers geven enigszins weer hoeveel mensen in de landen leven/leefden. Die elke waarschuwing in de wind slaan/sloegen en zich vrijwillig laat/lieten enten met het grote onbekende. Je bent een rund, als je met vaccins stunt.

 22. Ik neem aan dat de gevaccineerden doorgaans ouder zijn dan de ongevaccineerden simpelweg omdat jongeren later aan de beurt konen. Dat zou ook het verschil in besmettingen kunnen veroorzaken..

 23. Steeds lees ik over hoe het in Amerika Engeland of welk land ook.
  Nooit over hoe het hier in Nederland is

 24. Vers op de tv valt de eerste van X voetballers neer, volgens een Italiaans radio interview ook ingespoten met vloeibare “goh, dat doet ‘ie anders nooit” pitbull.

  Gratis reclame, zullen we maar zeggen.

 25. Ik zal het denk ik nooit kunnen begrijpen dat gezonde mensen zich laten inspuiten met een goedje wat ze niet kennen. Dan moet je wel heel veel vertrouwen hebben in je medemens. Niks geleerd van de geschiedenis. Maar laat gaan, ik heb er vrede mee.

 26. ‘Amerikaanse bedrijven rekenen erop de HELFT van hun gevaccineerde werknemers te verliezen’
  Net als in Europa kent Amerika veel werklozen en er is niet genoeg werk voor iedereen.
  Bedrijven zullen het niet erg vinden om de helft van hun personeel te moeten missen, de komende jaren moet er uiteindelijk flink bezuinigd worden op de werkvloer. China is het enige land die het economisch goed doet en veel personeel kunnen gebruiken, daarom worden Chinezen namelijk niet ingeënt met een vaccin die het mRNA/DNA technologie bevat.

 27. De mens creeert zijn eigen ondergang middels zelf gefabriceerde monsterlijke pestilientien in labs. China, de VS en Frankrijk gingen hierin voorop met dit bio-wapen.

 28. En dat is precies wat de bedoeling is van de duistere elite en de cabal. Depopulatie, en dat is de enige bedoeling achter dat vaccineren. Ik vind het artikel correct.

 29. De Amerikaanse radio presentator Hal Turner heeft voor abonnees een video geplaatst waaruit zou blijken dat Amerikaanse bedrijven er rekening mee houden de HELFT van hun gevaccineerde werknemers aan een Covid-19 vaccin (dood of gehandicapt) te verliezen. Deze informatie kan op dit moment nog niet worden geverifieerd. (3)
  X. Waarom plaats je dit bericht dan.
  Het is toch overduidelijk dat dit nergens op slaat !
  Dit zou ook inhouden dat ziekenhuizen de helft van hun personeel zouden verliezen, dit terwijl het twee x zo druk zou worden !
  Denk toch na voor u wat publiceert, en verifieer het eerst , of doe zelf goed onderzoek.
  Een keer googelen leert ons het volgende Harold Charles “Hal” Turner is een Amerikaanse extreemrechtse politieke commentator en veroordeelde misdadiger uit North Bergen, New Jersey. Turner’s standpunten omvatten typisch ontkenning van de holocaust, samenzweringstheorie, blanke suprematie en omvatten oproepen tot moord op overheidsfunctionarissen.
  Jammer dat X. news met dit soort figuren meegaat.
  Helaas weten we nu wel dat beide ( verificatie en onderzoek ) nooit door X wordt gedaan en dat er dus tal van ongefundeerde berichten geplaatst worden met duizenden , misschien zelfs miljoenen “doden” tot gevolg.

Comments are closed.