Brits overheidsdocument schrijft dat meeste zieken en doden tijdens derde golf in augustus gevaccineerden zullen zijn

9,5% van de volledig gevaccineerde ouderen zijn volgens de Britse overheid alsnog ‘niet beschermd tegen sterfte’.

—————————————————————————————————————————————–

Let op: er is een ander document in omloop waarin over 3 weken een nieuwe lockdown zou worden aangekondigd, maar dat is FAKE

—————————————————————————————————————————————–

Uit een officieel Brits overheidsdocument (gedateerd op 31 maart) over de ‘Roadmap’ zoals die in 2021 verwacht wordt, blijkt dat vooral volledig gevaccineerde ouderen zich zorgen moeten maken over de verwachte ‘derde corona golf’ (al dan niet samenvallend met de Indiase ‘Delta’ variant). Op pagina 18 staat onder punt 56 iets opmerkelijks, een verontrustende stelling die het vermoedelijke scenario zoals we dat sinds voorjaar 2020 schetsen lijkt te bevestigen.

‘Dit laat zien dat de meeste doden en (ziekenhuis)opnamen in een post-Roadmap heropleving (van corona (met een piek in augustus)) mensen zijn die twee vaccindoses hebben gekregen, zelfs zonder afnemende vaccinatie bescherming of een opkomende variant die aan de vaccins ontsnapt. Dit komt omdat de vaccin toediening in de hoogste leeftijdsgroepen zo hoog is. Daarom zijn er 5% van 50-plussers die niet gevaccineerd zijn, en 95% x 10% = 9,5% van de 50 jarigen die gevaccineerd zijn, maar niettemin niet beschermd zijn tegen sterfte. Dit is niet het gevolg van ineffectieve vaccins, maar enkel omdat de vaccin toediening zo hoog is.’ (onderstreept toegevoegd)

De 10% is de aangenomen seizoensvariatie in (virus)overdracht. Deze seizoensvariatie, veroorzaakt door ‘het tussenspel tussen vaccinatie en door infectie opgewekte immuniteit’, zal naar verwachting de derde golf (veel) minder hoog laten zijn dan de vorige, maar kan de (veronderstelde) ‘epidemie’ wel verlengen. Er wordt tevens vanuit gegaan dat 90% van de bevolking tot 50 zal zijn gevaccineerd.

Maar leest u deze zin nog eens een keer over: Dit is niet het gevolg van ineffectieve vaccins, maar enkel omdat de toediening zo hoog is.’

De vaccins zijn ‘effectief’, maar omdat we er zoveel van toedienen, is 9,5% van de gevaccineerde 50-plussers alsnog niet beschermd tegen sterfte (door het coronavirus, exclusief mutaties). Wat de overheid met deze tenenkrommende redenering zegt is dat ‘enkel omdat we zoveel mensen vaccineren, er statistisch meer gevaccineerden zullen overlijden’.

Maar wacht even, we vaccineren AL die mensen toch om hen juist tegen sterfte te beschermen? Dan zou dat vaccin toch bij AL die mensen moeten werken? Misschien kun je dit nog volhouden dat zo’n vaccin bij 0,1% of 1% niet werkt, maar bij bijna 10%? Vergelijk dat eens met de vastgestelde Covid-19 IFR van slechts 0,15%. ALS je al besmet wordt, dan heb je slechts 0,15% kans dat je eraan overlijdt (vergelijkbaar met een seizoensgriep). Waarom zou je dan in vredesnaam het risico nemen je te laten injecteren met hoogst omstreden experimentele genmanipulatie ’therapie’?

Breed vaccineren tijdens pandemie was tot 2020 het allerstomste wat je kon doen

Als je dan al voor vaccinaties zou zijn, moet daarom misschien maar worden besloten om terug te keren naar wat tot 2020 de algemene vuistregel was, namelijk dat je alleen hoge-risicogroepen inent? Tal van wereldwijd erkende topvirologen en -immunologen, waaronder HIV ontdekker en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier, hebben op basis van de historie gewaarschuwd dat het breed vaccineren van de hele (ook gezonde) bevolking tijdens een epidemie of pandemie – exact wat sinds eind vorig jaar overal gedaan wordt – het allerstomste en schadelijkste is wat je kunt doen.

‘De modellen die hier worden gebruikt nemen aan dat de effectiviteit van vaccins hoog blijft, en beschouwen de impact van nieuwe varianten niet als reden tot zorg’ (punt 61). Vervolgens wordt dat in punt 63 alweer tegengesproken. ‘De langzame import van nieuwe varianten, zoals B.1.351., zijn een zeer belangrijke prioriteit om de volgende generatie vaccins te ontwikkelen.’ Omdat dit ‘vele maanden’ zal gaan duren, blijven ‘maatregelen om het importrisico te voorkomen en te managen, zoals het testen van individuen… en het handhaven van strikte quarantaine maatregelen voor degenen die het land binnenkomen belangrijk…’

Weer een stukje weg vrij naar 100% verplichte vaccinaties?

Is dit document wellicht een verkapte waarschuwing dat 9,5% van de volledig gevaccineerde ouderen juist door het vaccin ‘niet beschermd zijn tegen sterfte’? Probeert men hier op voorhand een verwacht zeer hoog aantal vaccinatiedoden weg te verklaren? Is dit wellicht de echte reden waarom de Britse overheid op zoek is naar locaties om de komende 6 maanden tot 4 jaar in Londen een ‘overtollig aantal doden’ te kunnen opslaan? 9,5% van 95% van 26 miljoen Britse 50-plussers = 24,7 miljoen = 2,35 miljoen ouderen die ondanks hun vaccinaties alsnog kunnen sterven. (Passen we die 9,5% toe op Nederland, dan zou het om 9,5% van 95% van 7,17 miljoen = 6,81 miljoen, dus 647.000 volledig gevaccineerde ouderen gaan).

Het wordt niet expliciet geschreven, maar dit uitgangspunt maakt wel weer een stuk van de weg vrij naar het gevreesde scenario waarin men 100% verplichte vaccinaties wil afdwingen, en de paar procent ongevaccineerden valselijk de schuld gaat geven van deze komende zieken- en dodengolf, en de golven die daarna nog gaan komen en die reeds worden aangekondigd.

We kunnen de valse propagandaberichten van de systeempolitici en media al raden: ‘Alléén als iedereen is gevaccineerd kan deze derde golf / variant worden gestopt, zijn jullie opa’s en oma’s weer veilig, hoeven we geen nieuwe lockdowns af te kondigen,’ et cetera. Het zal zó vaak worden herhaald, dat de 90% die de afgelopen anderhalf jaar sowieso geen enkele moeite deed om zelf kritisch onderzoek te doen, deze zoveelste stroom aantoonbare onzin nog blindelings zal geloven ook.

De Britse overheid werkt in ieder geval almaar openlijker toe naar dat doel: ‘Het is zeer waarschijnlijk dat op de middellange termijn nieuwe vaccins zijn vereist’ (punt 64). ‘Als de epidemie net als in de vroege herfst van 2020 groter wordt, dan is het mogelijk om een gecontroleerd nationaal scenario te hebben,’ naast eventuele regionale en lokale maatregelen.

Fake memorandum voorspelt permanente lockdown over paar weken

Uit een zogenaamd Brits overheidsmemorandum zou blijken dat het land al over 3 weken of in augustus in permanente lockdown gaat omdat er – ondanks de massa vaccinaties – een ‘derde golf’ met vooral de Indiase Delta variant wordt verwacht. Het document, waarvan de authenticiteit niet bevestigd kan worden en dat hoogstwaarschijnlijk fake* is, zou zijn geschreven door de infame paniekzaaier dr. Neil M. Ferguson, die in diskrediet raakte vanwege zijn volledig ontkrachte pandemiemodellen van vorig jaar, waarin hij alleen al in Groot Brittannië minstens een half miljoen doden voorspelde.

(* We maken er desondanks melding van, omdat dit fake memorandum zich als een lopend vuurtje over social media heeft verspreid, en sommigen van u het wellicht ergens zijn tegengekomen.)

 

Xander

Zie ook o.a.:

23-06: Britse overheid zoekt ruimte in Londen om komende 4 jaar ‘overtollig aantal doden’ te kunnen opslaan

2020:

13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. @Marcel schreef:
  27/06/2021 om 3:03 pm
  “Wat een prachtig forum is dit. Jullie hebben verstand van mondiale problematiek als pandemieën, politiek, oorlogen en helemaal fantastisch het profetische dat komen gaat. Ik geniet, van oma’s en al die andere pseudoniemen die beweren dat iedereen er naast zit. Prachtig!”

  Een beetje sarcastisch bedoeld en nog steeds een onwrikbaar, naïef vertrouwen in hebzuchtige en machtsgeile overheden ondanks dat die overduidelijk niet het goede voorhebben met mensen?
  Of mogen wij al geen eigen, vrije meningen meer hebben over deze onderwerpen?
  Voorstander van censuur?
  Mogen enkel ‘experten’ hun visie nog geven want de doorsnee en gewone mens kent er niks van en moet de mond gesnoerd worden?

  Laat mij dan vertellen dat de overgebleven intelligente mensen, met nog een dosis gezond verstand, uit het verleden kunnen afleiden waar deze toestanden naartoe zullen leiden.
  Dat is echt geen rocket science, dat kun jij ook als je een beetje verbanden kunt leggen, de rode draad doorheen de geschiedenis wil en kunt herkennen en de subtiele ontboezemingen, die de elite telkens druppelsgewijs openbaar maakt, kunt begrijpen….je hoeft enkel de puntjes te kunnen en willen zien en dan verbinden.
  Wie niet leert van de geschiedenis uit het verleden, is gedoemd het te herhalen.

 2. Toch wel schokkend hoe Van Ranst de BPOC 2020 bejegent: https://twitter.com/vanranstmarc?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor
  Deze viroloog is leidend in België. Hij moet toch weten dat er talrijke integere mensen zijn gehoord door die commissie? Mensen die oprecht bezorgd zijn over deze gang van zaken vanwege een virus met een IFR van 0,15%.
  Bluft Van Ranst? Of is dit werkelijk de manier waarop de ‘wetenschap’ verdedigd moet worden.
  Hij noemt de BPOC een club wappies, die wappies ondervragen, om vervolgens een wappie-rapport te maken dat aan wappies verkocht kan worden.
  Zulk dedain is ronduit stuitend.
  Denken zulke virologen werkelijk dat ze beschikking hebben over ónze gezondheid en lichamen? Stijgt de macht hen naar het hoofd?

 3. 88 procent van de verkeersdoden worden veroorzaakt door bestuurders die geen alcohol hebben gedronken.
  Conclusie: levensgevaarlijk om geen alcohol te drinken?

 4. Wat een prachtig forum is dit. Jullie hebben verstand van mondiale problematiek als pandemieën, politiek, oorlogen en helemaal fantastisch het profetische dat komen gaat. Ik geniet, van oma’s en al die andere pseudoniemen die beweren dat iedereen er naast zit. Prachtig!

 5. @Present schreef:
  27/06/2021 om 11:11 am
  “Het volgende nieuwsbericht stond op NOS teletekst op 25-6 2021:
  “Jaarlijks herhaalprik kwetsbaren”
  De Wereldgezondheidsorganisatie gaat ervan uit dat kwetsbare mensen ieder jaar een herhaalprik tegen corona nodig zullen hebben.
  Dat staat in een intern document dat persbureau Reuters inzag. de rest van de bevolking zou elke twee jaar zo’n ‘booster’ moeten krijgen.
  Volgens het stuk zijn de herhaalprikken nodig om nieuwe varianten van het virus in toom te houden. Reuters meldt dat het document een voorlopige versie is met verschillende scenario’ s, waarvan dit het meest waarschijnlijke is.
  De WHO denkt verder dat er volgend jaar 12 miljard doses gemaakt kunnen worden. Dit jaar waren het er 11 miljard. Einde bericht.
  Mensen, dit was het plan van het begin af. Het wordt alleen mondjesmaat ontvouwd om het acceptabel te maken voor het grote publiek!”

  Laten we dat eens onder de loep nemen:
  “De Wereldgezondheidsorganisatie gaat ervan uit dat kwetsbare mensen ieder jaar een herhaalprik tegen corona nodig zullen hebben.”

  Een aanname is een voorspelling waarvan ze goed weten dat het niet waar is.

  Vertaald wordt dat:
  Ze weten dat het niet waar is maar de who hoopt dat vele mensen geloven dat ze een herhaalprik nodig zullen gaan hebben uit angst tegen een gemuteerd virus (dat niet meer bestaat) en de vele honderden mutaties om te laten weten dat hun belastinggeld verkwist wordt om met 12 miljard onnodige dosissen nog wat meer mensen de hoek om te helpen door vaccin-bijwerkingen voor de depopulatie. De dieven stelen ons geld om ons te doden met onnodige vaccins.

  De griepprik is vergelijkbaar: die werkt ook niet omdat ze nooit weten welk van de 500+ en steeds verdere mutaties van griepvirussen zal uitbreken en ze dan maar elk jaar gokken tegen welk virus ze in de prik gaan stoppen om toch maar winst te kunnen maken aan de griepprik.
  Wie gelooft die leugenaars nog die misdaden tegen de mensheid plegen?

 6. @ Present: 11:11 am. Dat ben ik geheel met U eens. De plannen voor de-populatie gaan gewoon door.

 7. In o.a NL is allang wetenschappelijk aangetoond dat het vaccin van Pfizer ( zal ongetwijfeld ook voor het vaccin Moderna gelden als eveneens mRNA vaccin ) je immuunsysteem verzwakt tegen virale infecties….

  ” Na vaccinatie hadden aangeboren immuuncellen een verminderde respons op toll-like receptor 4 (TLR4), TLR7 en TLR8 – allemaal liganden die een belangrijke rol spelen in de immuunrespons op virale infectie.”

  https://www.news-medical.net/news/20210510/Research-suggests-Pfizer-BioNTech-COVID-19-vaccine-reprograms-innate-immune-responses.aspx

 8. Het volgende nieuwsbericht stond op NOS teletekst op 25-6 2021:
  “Jaarlijks herhaalprik kwetsbaren”
  De Wereldgezondheidsorganisatie gaat ervan uit dat kwetsbare mensen ieder jaar een herhaalprik tegen corona nodig zullen hebben. Dat staat in een intern document dat persbureau Reuters inzag. de rest van de bevolking zou elke twee jaar zo’n ‘booster’ moeten krijgen.
  Volgens het stuk zijn de herhaalprikken nodig om nieuwe varianten van het virus in toom te houden. Reuters meldt dat het document een voorlopige versie is met verschillende scenario’ s, waarvan dit het meest waarschijnlijke is.
  De WHO denkt verder dat er volgend jaar 12 miljard doses gemaakt kunnen worden. Dit jaar waren het er 11 miljard. Einde bericht.

  Mensen, dit was het plan van het begin af. Het wordt alleen mondjesmaat ontvouwd om het acceptabel te maken voor het grote publiek!

 9. @mod: vreemd, ik zie mijn reactie niet maar als ik hem nogmaals wil posten krijg ik een melding van dubbele reactie.

  U heeft uw mening al diverse malen duidelijk gemaakt, u hoeft dat niet telkens te herhalen. Mod.

 10. En inderdaad het artikel lijkt betrouwbaar lijkt me want het komt van de Universiteit van Utrecht en is geschreven door Jonas van Diepen. Kan alleen niet vinden wat hij precies doet op de universiteit Utrecht maar hij werkt er wel.

  Grafeen oxideert als het met lucht in contact komen en is zo klein dat je het kan inademen.

  Top gevonden van Klaas maar magnetisch heb ik nog niet kunnen vinden. Het zou wat zijn als daardoor magneten blijven hangen. Dan heb je je eigen dood getekend.

 11. Klaas dat is toch wel bijzonder spul dat grafeen. Interessant stuk als je Googeld op de schaduw van grafeen. Het penetreert in cellen en verstoren de celdeling door de ruwe randjes. Net zoals asbest. Maar het wordt inderdaad medisch gebruikt wist Wikipedia te vertellen

  En pats hier heb je hem, veroorzaakt longontstekingen of kanker. En kan worden in ingeademd. Ik heb dit gevonden op http://www.Sargasso.nl geen idee hoe betrouwbaar deze site is. Maar als het waar is dan kan je inderdaad maar beter bij gevaccineerden uit de buurt blijven.

 12. Het is inderdaad een afgang voor de kerken, het allerlaatste crediet wat zij hadden verspelen zij door de vaccinatie te steunen, wetende dat er een abortus nodig was voor cel lijnen, ik vind het ook zeer verwerpelijk

 13. Tineke schreef:
  25/06/2021 om 8:53 pm
  “Het wordt steeds ingewikkelder. Nu wordt gezegd dat het stom is om te vaccineren tijdens een pandemie…. 3. een aantal deskundigen die van beide stromingen een nieuw papje mengen. Mijn vraag is: Hoe zit het nou echt? En wie is te vertrouwen? ”

  Scherp gezien. Je ziet hier wat er gebeurd door cognitieve dissonantie. Men weet dat er iets niet klopt en toch blijven ze van dezelfde foute ontkrachte stelling uitgaan en daarop verder redeneren. Er is geen pandemie (je kunt dit alleen volhouden door de definitie aan te passen; NWO methode om het volk te misleiden is door de taal te veranderen), maar het wordt opgevoerd als vaststaand ‘feit’. Als je uitgaat van een foute aanname kom je met foutloze logica àltijd tot een foute conclusie.

  Maar wat dit aantoont is dat jouw groep 3 niet te goeder trouw is. Zij hebben wel degelijk kennis van de materie. Als zij echt zouden geloven dat er een pandemie is weten ze ook echt wel dat een massavaccinatie zeer gevaarlijk is. Ze gebruiken de propaganda om door angst afhankelijkheid te creëren. Dit doet de RK kerk immers ook al eeuwen.

  Jouw 3 groepen kun je dus beter omschrijven als
  1 plebs; on-geinteresseerde, on-geïnformeerde, on-nadenkende, naïeve, volgzame schapen
  2 vrije burgers (nadenkend, kritisch, onderzoekend, constructief, verantwoordelijk, soeverein, zelfstandig en bereid tot zelfverdediging)
  3 handhavers, degenen die met wetten en regels de soevereiniteit van burgers inperken door de uitvoering van geweld met allerlei methoden (boetes, sociale dwang, gevangenisstraffen tot aan fysiek geweld en vuurwapengebruik). De herdershonden.
  4 zelfbenoemde elite. Zij die door afstamming en inwijding zeggen de hoeders te zijn van de wetenschap en geheime kennis en macht. Zij doen zich voor als herders maar het zijn wolven.

 14. Na anderhalf jaar waanzin en geen hoop op verbetering krijg ik zo langzamerhand wel kriebels om te verkassen naar een ander land.

  Mits ruimschoots gecompenseerd via een “oprotpremie”, dat dan weer wel.

  Als je tenslotte 5,1 miljard zoek kunt maken als naar boven gevallen wethoudertje, dan kunnen dergelijke peanuts er nog wel bij om de droom van een volledig hysterisch en gecastreerd Nederland te verwezenlijken.

  De vraag alleen is, welk land heeft nog ballen en is tevens bereid vluchtelingen uit Nederland op te nemen?

 15. @ tukker: 1:58 pm. En dat is voor mij ook de reden, het vaccin te weigeren. Ik ben niet tegen elk vaccin, maar wel deze. Buiten dat, is het levensgevaarlijk, de mensen die zich laten vaccineren, zijn enkel proefkonijnen. De farmaceutische industrie, heeft zich allang ingedekt tegen eventuele schadeclaims. Zij hebben geritseld met de regeringen, dat zij NIET aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de eventuele gevolgen van het vaccineren.

 16. tukker schreef:
  26/06/2021 om 1:58 pm.
  Goed gezegd, ik vind je reaktie helemaal niet hard, maar volkomen terecht en bijbels.
  Gods Geest wil in een schone tempel wonen; dus geen geaborteerde foetuscellen.

 17. Ik vermoed dat het de komende twee maanden rustig blijft. Rutte en de Jonge houden zich
  gedeisd. Half Nederland gaat met vakantie (het ‘mag” weer) en haalt opgelucht adem. Zie je
  wel, alles is weer normaal.
  Maar dan is het september. En plotseling (maar vergis u niet – lang van tevoren gepland)
  duikt de vreselijk gevaarlijke Deltavariant op. En voor we het beseffen zitten we weer in een
  lockdown die de hele winter zal duren. En daarna? Het wordt alleen maar erger.

 18. Euh….dus: doordat iedere gevaccineerde 2 prikken moest krijgen (voor langere immuniteit want die was te beperkt door 1 spuit, er moest herhaald worden!) is nu die toediening van 2 prikken opeens te hoog waardoor zelfs de kans op overlijden nu stijgt?!
  Je kreeg toch net twee prikken om voldoende immuniteit als bescherming te kunnen krijgen zodat je niet zou doodgaan aan het coronavirus?
  Maw: er is dus helemaal geen immuniteit, niet tegen het coronavirus en niet tegen gemuteerde varianten, dus de vaccins werken en beschermen helemaal NIET, tegen geen enkel virus maar nu ga je wel doodgaan aan de vaccinaties omdat 2 prikken toedienen voor meer immuniteit te hoog was om te voorkomen dat je zou doodgaan aan het virus.

  Wat een waanzin, nu bekennen ze eigenlijk dat vaccins dodelijker zijn dan het virus met varianten.
  Welke misleidende onzin gaan ze nog verzinnen en uitkramen om de mensen in verwarring en bang denken te houden?!
  Eenmaal het coronavirus gemuteerd is, dan bestaat dat originele sars-covid2 virus niet meer!
  DAAROM worden er ook andere namen gegeven aan gemuteerde virusvarianten!
  Er kan dus nooit opnieuw een corona golf komen.
  Dat, mensen, is pas fake nieuws door vakidioten die de wetenschap openlijk met de voeten treden.

 19. Ik ga misschien een moeilijke boodschap brengen voor christenen die zich hebben laten vaccineren : Je kan als christen zijnde je NIET laten vaccineren , niet alleen qua gezondheidsrisico maar ZEKER qua moreel standpunt : Er zitten lijnen van geaborteerde foetuscellen n.l in ! ( Als je je laat vaccineren dan ben je dus eigenlijk pro-Abortus )
  Daarbij hou ik er rekening mee dat JUIST door vaccinatie je inlaat met het systeem van het Beest met , misschien, wel alle gevolgen van dien.
  Beter sterven in de Here Jezus dan voor eeuwig verloren zijn.
  Ik weet het is een harde boodschap !

 20. @ Amo: 12:10 pm. Maar daar zullen we van het Staatsjournaal en de MSM, NIETS van horen. Want de angst moet er wel in blijven, hé Rutte (VVD) en de Jonge(CDA). De agenda van de NWO zal en moet uitgevoerd worden- de-populatie – al moet dat met list en bedrog. Ik walg inmiddels van de landelijke politiek in Nedrigland.

 21. Het begint een soort axioma te worden dat we te maken hebben met een erg gevaarlijk virus en dat de injectie het beste middel ertegen is. Terwijl alle bewijzen steeds meer de andere kant op wijzen. Fritsander Lahr wilde weten hoeveel cycli er werden gebruikt bij de PCR testen. Pas na 9 maanden kreeg hij antwoord van de overheid. Men wist het niet precies, maar 40 tot 45 cycli noemde de overheid aanbevelenswaardig: https://twitter.com/fritsander/status/1407307756588220419/photo/1
  Bij zoveel exponentiële vermeerderingen van het materiaal, krijg je dus meer dan 80% vals positieve uitslagen, aldus dr. Wolfgang Wodarg.
  Daar beginnen de misleidende cijfers al om deze ziekte een A status te geven.
  En hierop werd en wordt dan dat hele kaartenhuis (lockdowns, testen, maskers, 1,5 meter, ‘vaccins’) gebouwd. Maar het mag allemaal niet ter discussie worden gesteld.
  Peter Borger wijst op de genetische entropy: na vele mutaties verzwakt een virus (https://twitter.com/BorgerPieter/status/1407994205390229506).
  Het feit dat de Indiase (delta) variant besmettelijker is, duidt op een verzwakking van het virus. Maar liefst 95% minder dodelijk, aldus Roland Brautigam: https://twitter.com/BrautigamRoland/status/1408376146341867521
  Daarmee is in feite de zogenaamde epidemie voorbij.
  Zo die al bestond, want bij elke griep zijn vaak meerdere virussen betrokken en daarvan ongeveer 10% coronavirussen.

 22. Waarom blokkeert mijn mediapad altijd bij Jensen.nl? Omdat ik niet inlog daar & niet betaal? Het is alléén daar dat ik die problemen altijd heb, nergens anders! Jensen verkoopt shirts, maar wat is de zin, als je daarmee op straat komt, krijg je daar alléén maar problemen mee, last met de Gestapo’s van Tedros, ze werken allemaal voor die tiran!

  De UK is al lang een ramp, ze willen daar alle gewone mensen gaan uitroeien met vaxx! Ze hebben al ruimtes gehuurd om de massa’s lijken op te slagen! Heel de planeet is al veranderd in concentratiekampen van heerser Tedros! Als men niet echt in verzet gaat komen, zal het niet meer te stoppen zijn! Het is Marxistische tirannie overal, gezond verstand wordt niet meer naar geluisterd, ze gaan er met de pletwals over, over de gewone weerloze mensen, niemand die het voor ze opneemt, niemand die hen nog beschermd!

 23. Herkenbaar scenario wat hier wordt geschetst; grotendeels wat Geert Vanden Bossche al langere tijd benoemd. Massavaccinaties tijdens een pandemie is onverstandig en zal voor meer doden zorgen. Overigens is hij niet tegen vaccins.
  Al heb ik persoonlijk wel moeite met wat er allemaal gaande is. In mijn lijf daarom voorlopig nog geen ‘vaccin’.

 24. De volgende stap: pasgeborenen moeten gevaccineerd worden. Waarom zien mensen de achterliggende agenda niet? Zie https://www.armstrongeconomics.com/international-news/vaccine/biden-wants-newborns-to-get-covid-vaccine-in-2022/.

  Tip: kijk de serie Sweet Tooth op Netflix eens, dan krijg je een aardig stukje predictive programming te zien over het ware doel van deze genetische manipulatie, in de volksmond vaccins genoemd.

  Voor de jonge en de andere psychopaten heb ik maar één woord: Neurenberg.

 25. Ah! Daarom hebben zij de nieuwe variant met hun vooruitziende blik, (of zouden zij toch stiekem over een glazen bol beschikken?) alvast de delta variant genoemd. Zo heet immers de spier waarin die rotzooi geinjecteerd wordt. Toch weer een knap staaltje gitzwarte humor.

 26. Hoender op 25/6

  Volkomen gelijk . It is niet te begrijpen dat een groot deel van de mensen de jab nemen. Zelf de ver ontwikkelden laten zich totaal beinvloeden. Als er niet gauw een opstand komt en die schurken uit het Binnenhof gooien zullen we gaan zeggen : Hadden we maar.

 27. “Wat de overheid met deze tenenkrommende redenering zegt is dat ‘enkel omdat we zoveel mensen vaccineren, er statistisch meer gevaccineerden zullen overlijden’.”

  Onze alphagschoolde Kamerleden kun je dat helaas wijsmaken inderdaad en ze zullen ook nog blij zijn, dat ze dit ‘snappen’. De werkelijkheid is echter, dat men weer absolute aantallen met elkaar aan het vergelijken is, terwijl je naar de verhoudingen moet kijken. Aantal overleden gevaccineerden/totaal aantal gevaccineerden vergelijken met de vergelijkbare breuk van ongevaccineerden alias de sterftekans zonder en met vaccinatie. Amsterdammers hebben ook geen grotere sterftekans dan Oldenzalers omdat er meer Amsterdammers overlijden dan Oldenzalers.

 28. Waarom heb ik een gevoel dat het allemaal nog erger gaat worden.
  De meeste denken het is voorbij met coronna, de mondmasker plicht is vandaag in Leuven stad afgeschaft in buitenlucht.
  Men doet hier alsof coronna verdwenen is alsof het oud nieuws is.
  Afwachten maar wat de toekomst brengt…

 29. Zie de nieuwste jensenshow:

  jensen.nl

  Zie V A C C I N V E R K O P E R Hugo de Jonge in een TellSell -achtige animatie op circa 25 m LOL

 30. Klaas schreef:
  25/06/2021 om 6:20 pm

  Heb uw link; het stuk “magnetofection” van EFVV gelezen. Is verhelderend maar ook schokkend. Triest om te lezen dat mensen spijt hebben en onder druk gezet zijn.

  Wat ik me te binnen schiet is dat het mogelijk zou kunnen zijn om het goedje met een magneet uit de vooraf (bijvoorbeeld) geperforeerde huid op de magnetische plek te onttrekken. Zo zou dan misschien vastgesteld kunnen worden uit welke stoffen het magnetische materiaal bestaat. En een stukje van de puzzel opgelost.

 31. Het komt steeds dichterbij en er lijkt maar geen eind aan te komen,

 32. Die ,15 % is toch een percentage over de gehele bevolking? die 10% betreft alleen ouderen. Of snap ik iets niet?

 33. Het wordt steeds ingewikkelder. Nu wordt gezegd dat het stom is om te vaccineren tijdens een pandemie. Ja, dat zeiden Coleman en Van den Bosse ook al. Maar hoezo dan pandemie? Die is toch valselijk gecreëerd door foutief positieve PCR test uitslagen? Er wás dus geen pandemie. Het lijkt alsof er nu drie stromingen zijn: 1. de goedgelovige volgelingen van de maninstreammedia. 2. de wakkere tegenstanders. 3. een aantal deskundigen die van beide stromingen een nieuw papje mengen. Mijn vraag is: Hoe zit het nou echt? En wie is te vertrouwen?

 34. Er vallen ook nu weer meer slachtoffers door vaccinatie, dan door Corona zelf. Vaccinatie heeft nog NOOIT levens gered en zal dat ook nu niet doen. Chemische, lichaamsvreemde stoffen in een lichaam brengen, helpt echt niet. Jensen zou zeggen: maak mensen bang en ze accepteren alles. Helaas heeft hij volledig gelijk. Grote groepen mensen hebben zich uit angst laten vaccineren, niet wetend dat deze gentherapie als doel depopulatie heeft. Mensen moeten leren op hun immuunsysteem te vertrouwen ipv aan dit soort levensgevaarlijke experimenten deel te nemen.

 35. Klinkt op zich wel logisch: de gentherapie-rommel legt het immuunsysteem vrijwel plat. Een simpele verkoudheid kan je dan al de das om doen… een derde golf is natuurlijk onzin, want virussen als zodanig bestaan niet. 😉

  Maar er zullen een boel mensen ziek worden dit najaar ja.

  Een interessante studie over “magnetofection” van EFVV, zie https://www.efvv.eu/images/content/2021/0617/study-on-electromagnetism-of-vaccinated-persons-in-luxembourg_6edfa.pdf.

  Het onderzoek werd gestopt omdat de onderzoeker (!) zich zeer oncomfortabel begon te voelen toen hij de psychologische reacties zag bij mensen die zich ineens realiseerden dat ze enorm misleid en vergiftigd zijn met iets waarvan ze geen idee hebben wat het nu werkelijk is…

Comments are closed.