Britse overheid zoekt ruimte in Londen om komende 4 jaar ‘overtollig aantal doden’ te kunnen opslaan

—————————————————————————————————————————————-

De Britse overheid heeft op 10 juni een tender uitgeschreven voor ’tijdelijke opslagruimte voor lichamen’ in de regio Londen, voor het geval dat er in de komende 6 maanden tot 4 jaar een ‘overtollig aantal doden’ gaat vallen. Veel mensen realiseren zich inmiddels dat als dit inderdaad gaat gebeuren, deze doden weliswaar aan de Delta variant of een andere Covid mutatie zullen worden toegeschreven, maar het in werkelijkheid hoogstwaarschijnlijk vaccinatieslachtoffers zullen zijn.

Een reageerder maakt de vergelijking met de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog, toen Winston Churchill ter voorbereiding op de (overigens aangetoond door beide kanten geplande) oorlog massagraven liet aanleggen ‘voor het geval dat’ Londen zou worden gebombardeerd. Honderden Britse burgers die bewijs van het oorlogscomplot wilden publiceren of er kritiek op hadden, werden door Churchill zonder vorm van proces gearresteerd en opgesloten. Gaat de geschiedenis zich herhalen, alleen nu met massa vaccinaties en de tegenstanders hiervan?

Vooruitziende blik

In november 2020 was de Britse overheid al eens ‘urgent op zoek naar een Kunstmatige Intelligentie (AI) programma om het verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties (ADR’s) van het Covid-19 vaccin te verwerken.’ ADR’s, Adverse Drug Reactions, hadden wij vertaald met ‘ernstige tegenreacties’, omdat hiermee géén gewone bijwerkingen worden bedoeld. Onder ADR’s vallen namelijk ook sterfgevallen, levensbedreigende ziekten en permanente handicaps. Een ADR vereist daarom altijd een ziekenhuisopname.

Dit schreven we op 15 november: ‘Met vaccinaties, met daarin ingrediënten (mRNA / genetische instructies om het gevaarlijkste eiwit van het coronavirus in uw eigen lichaam aan te maken) die u NOOIT meer uit uw lichaam kunt halen, wordt dus echter precies dat gedaan wat voor voedsel en drank streng verboden is. Erger nog: de overheid is bezig almaar grotere druk op de bevolking uit te oefenen om JUIST dat vaccin te nemen, waarvan, nogmaals (we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken), men nu al weet dat er een hoog aantal slachtoffers, inclusief doden, door zullen vallen.’

‘Hoe noem je een overheid die willens en wetens, doelbewust en actief het welzijn van het eigen volk in gevaar brengt, die met opzet iets aan de eigen bevolking opdringt waarvan men al op voorhand weet dat het een groot aantal zieken en doden gaat veroorzaken?’

Cynisch gezien zouden we dat een overheid met een bijzonder ‘vooruitziende blik’ kunnen noemen. Zoals nu in Engeland, waar men alvast ruimte wil creëren voor een overduidelijk verwacht hoog aantal lijken, veroorzaakt door… wat?

 

Xander

(1) LifeSiteNews

Zie ook o.a.:

22-06: WHO: Vaccineer geen kinderen, maar tieners Israël staan in de rij na paniek om Delta variant (/ Delta gevallen: 60% kinderen en 40% gevaccineerde volwassen)
19-06: In een week vier gevaccineerde piloten British Airways overleden, volgens bedrijf ’toeval’
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
11-06: 800 kinderen en jongeren krijgen hartonsteking na Covid vaccinaties – CDC met ‘spoed’ bijeen
11-06: Spaanse en Russische airlines waarschuwen gevaccineerden niet in vliegtuig te stappen ( / Gevaccineerden hebben verhoogd risico op hersenbloeding of hartaanval)
10-06: Taiwan was verlost van corona, maar na start vaccinaties explodeert het aantal doden weer
07-06: Prognose op basis van Pfizer cijfers: 468 Nederlandse kinderen krijgen zeer ernstige gevolgen van eventuele vaccinatie
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
25-05: Een greep uit de vele gezichten van slachtoffers van het Covid-19 vaccinatie-programma
19-05: Update officiële EU-statistieken: 11.519 vaccinatiedoden en 307.130 niet hersteld
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
05-03: Poolse arts spot op video van antivaxxers, laat zich injecteren, en sterft
05-03: Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties

2020:

15-11: Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin te verwerken’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

24

 1. Dit gebeurt ook in Nederland straks, er zijn al contracten getekend voor straks als de doden gaan vallen.

 2. ik herinner me opeens die fotos met massa gewone lastieken lijkkisten op elkaar gestapeld fotos die circuleerden op het internet vanaf 2012 ongeveer. nu weten we waarvoor die dienen waren fotos in het geheim gemaakt vooral op Amerikaans grondgebied 🥶

 3. Lees een wat Jacques Attali in 1981!!!! schreef:

  https://www.burgerfront.nl/eerst-de-ouderen-dan-de-zwakken-en-nuttelozen/

  Zovelen die al gevaccineerd zijn… als dit het plan is waar hij in 1981 over schreef, dan is het de grootste genocide ooit en begrijp ik dat de regeringen naarstig op zoek zijn naar plekken voor al die levenloze lichamen.

  Ze vergeten echter dat dit ook de tijd is dat Yeshua (Jezus) terugkomt. Hij heeft deze dingen immers voorzegd in het laatste boek van de Bijbel; het boek Openbaring.

  Shalom

  Esther 75

 4. Klinkt een beetje als het “ziekenhuis” in Ahoy en de “massagraven” in New York en vele andere voorbeelden van overhypte sensatie om het volk maar zo bang mogelijk te maken. Het gaat de eugenisten er niet om om nu zoveel mogelijk mensen te doden, het gaat ze erom de mens 1.0 naar mens 2.0 te krijgen, onder de context van transhumanisme (een ander voor voor eugenics). Met een beetje mazzel zal ’t synthetische mRNA afgebroken worden door lichaamseigen enzymen, mits mensen zich niet zo dom zijn zich nog een keer laten vaccineren. Note: ook de pcr test bevat “iets”, het is niet alleen maar een test.

 5. De politie in Schotland zoekt opslagcontainers voor doden, las ik op een ander forum.
  Wat is er gaande?

  Bron ? Mod.

 6. Al die varianten lijken te ontstaan in landen waar ze ooit begonnen zijn met het quick and dirty recombinant DNA adeno-virus in abortus cel kweek (m.a.w. AstraZeneca). Kombineer dat met liberale 12 Monkeys vluchten (want anders discriminatie, boehoe) en continuiteit verzekerd voor een, hoewel afgetreden, desondanks schaamteloos voortblunderende, incompetente regering.

 7. Ik lees continu dat de doden voornamelijk zullen vallen ten gevolge van het mrna vaccin. Dus degenen die Astra of Janssen hebben genomen of elk ander willekeurig vaccin gaan het dus wel redden?

 8. Beste Wachter dat is de overheid altijd al geweest, alleen had je het (nog) niet door….

 9. Londen is nu wel een wereldstad. maar wat die nu doen is er toch over. Of is m’n niet zeker van de vaccinaties???? Shalom

 10. “in werkelijkheid hoogstwaarschijnlijk”: wat een ongefundeerde aanname is dit zeg. Feit is dat met of zonder vaccin je ten onder gaat aan de varianten die inmiddels zijn ontstaan. Niks verborgen agenda of hoe die dingen ook mogen heten. Regeringen hebben er geen baat bij om iedereen te laten sterven. Stel je voor, dan zitten kabinetten in hun eentje elkaar vliegen af te vangen. Is toch een rare theorie? Ieder zijn ding maar dit geloof ik dus echt niet. Mijn kring? Wel en geen gevaccineerden en in beide situaties overleden personen. Take that 4 granted please.

 11. Tis denk ik voor een oorlog die ze verwachten en voor de lastpakken en de gevacineerde. Men moet aan de half miljoen bewoners komen die ze als slaven kunnen houden die niks meer hebben en toch gelukkig zijn.

 12. De overheid IS de vijand van de burgers!
  Er sterven wereldwijd meer mensen in oorlogen en door overheden veroorzaakte (voorziene) rampen als armoede, dan aan welke ziekte ook.

 13. @ Spyfromthesky: 9:24 pm, op 23/6. Er waait een leugengeest door deze wereld, beste spyfromthesky. Ik ben het met U eens, dat de volgende leugen- de Deltavariant- ons opnieuw in lock-downs, en mondluiers zullen brengen. Ik twijfel daar geen moment meer aan. Hun demonische plannen zetten ze gewoon door, de WHO, WEF, de VN en hun politieke marionetten, zoals Merkel, Macron en Rutte.

 14. of topic , maar hier kunt u lezen hoe er bij het Internationaal strafhof aangifte tegen de Nederlandse regering zal worden gedaan .
  De regering is verworden tot vijand van het volk en gebruikt daarvoor de politie die methoden uit een dictatuur toepast en tegen welke organisatie ook aangifte zal worden gedaan .
  Is er dan toch enige hoop of wordt Fuellmich op welke manier dan ook uitgeschakeld ?

  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2021-06-2021.htm

 15. Ik las vorig jaar ergens een bericht dat ook de CIA uitgaat van een enorm aantal verdwenen (dode?) mensen in de nabije toekomst. Er werden zelfs aantallen in dit stuk omschreven, heel bizar en Ik moest er onmiddellijk aan denken toen ik dit artikel zojuist op XN las. Ik ben vast niet de enige die dit heeft gelezen. Is er iemand die dit ook heeft gelezen ? en zo ja, waar was dit ?

 16. Beste Spyfromthesky,

  Alles verloopt volgens het draaiboek. Versoepelingen doorvoeren zodat men iedereen (zogenaamd) elkaar kan besmetten en vervolgens weer flinke maatregelen gaan doorvoeren. Misschien mogen we in de herfst nog maar 1 keer per week naar buiten en vervolgens verschijnt er een directe vaccinatieplicht. Het spijt me je geen betere nieuws te kunnen vertellen, maar het ziet er gewoon (nog) niet goed uit.

 17. Dezelfde politieke zelfmoordpolitiek als Ivan De Verschrikkelijke had uitgevonden …

  Zijn tyrannie eindigde slecht …

 18. Het zou mij niet verbazen dat op het laatste moment alsnog de mondkapjes plicht gehandhaafd zal worden. We worden al weer zo doorkneed met het nieuws dat de Delta variant met percentages tot the sky aan de limit toe aan het stijgen is.

  En anders zal de mondkapjesplicht direct na de zomervakantie wegens de Delta weer direct in moeten gaan. Want hun hoge hoed kan niet gekker zijn dat ze de volgende nieuws-truc dan naar buiten zal doen laten gaan, dat mondkapjes meer effectief is, juist tegen de Delta variant.

  En ik snap het eigenlijk niet als het allemaal zo erg is. Waarom hebben ze dan versoepelingen laten doorgaan zodat de mensen kunnen vliegen. Dan hadden ze dit gewoon blijvend moeten verbieden, maar dat mag weer niet gezegd worden.

  Soms zou je al haast gaan wanhopen dat ze zomer maar erg lang mag duren.

  Spyfromthesky

 19. Als de Britse regering echt hiervoor vreest dan hadden ze denk ik ook in andere steden een tender uitgeschreven.

 20. Even verder neuzen tussen de tenders…

  Het is bizar wat je tegen komt.

Comments are closed.