800 kinderen en jongeren krijgen hartontsteking na Covid vaccinaties – CDC met ‘spoed’ bijeen

—————————————————————————————————————————————–

‘Gefeliciteerd, jullie vernietigen voor een generatie AL het vertrouwen in ALLE vaccins’ – ‘Aantal gevallen van myocarditis en pericarditis 40 keer hoger dan normaal’

—————————————————————————————————————————————–

De Amerikaanse CDC organiseert een ‘spoed’ bijeenkomst over de ‘onverwacht’ zeer hoge aantallen kinderen en jongeren die een hartontsteking hebben gekregen na geïnjecteerd te zijn met een Covid-19 ‘vaccin’ van Pfizer of Moderna. ‘Spoed’ tussen aanhalingstekens, want de bijeenkomst is pas over 7 dagen. In de tussentijd wordt er bij ouders nog steeds op aangedrongen om met hun kinderen (vanaf 12 jaar) gewoon naar een prikpost te gaan. Yale econoom-historicus en ‘award winning’ ex-New York Times journalist en auteur Alex Berenson reageert woest: ‘Jullie stomme, stomme stommelingen. Dit was allemaal zó voorspelbaar.’

De myocarditis (hartspier ontsteking) en pericarditis (hartzakje ontsteking) ‘epidemie’ vindt vooral plaats onder jonge mannen en tienerjongens (16 – 24 jaar) die voor de tweede keer zijn gevaccineerd. Afgelopen maand vroeg de CDC aan zorgverleners om patiënten met symptomen van hartontsteking te vragen of ze onlangs tegen Covid-19 zijn gevaccineerd.

800 gerapporteerde hartontstekingen, maar vermoedelijk veel meer

De VAERS database waarin de 800 hartontstekingen zijn terug te vinden is geüpdatet tot 31 mei, dus in de tussentijd zal het aantal jongeren en kinderen dat hierdoor dankzij hun vaccinatie door is getroffen, alleen maar zijn gegroeid.

Bovendien wordt historisch maar 1% tot maximaal 10% van het werkelijke aantal vaccinatieslachtoffers in deze database opgenomen. Dat komt mede omdat mensen die enige tijd later alsnog (dood)ziek worden of sterven na hun vaccinatie, niet meer worden meegeteld, en artsen en onderzoekers (net als in Nederland en de rest van de wereld) zwaar worden ontmoedigd om ziektegevallen aan een vaccinatie te koppelen, zelfs als die nog maar net is toegediend.

Mensen die myocarditis krijgen moeten doorgaans worden opgenomen. Van 285 geregistreerde patiënten zouden er inmiddels 270 weer naar huis zijn gestuurd. 15 van hen liggen nog steeds in het ziekenhuis. Normaal hadden maar 2 tot 19 kinderen van 16 en 17 jaar een hartontsteking ‘mogen’ krijgen, maar het werkelijke aantal (tot 31 mei) is 79. Voor de leeftijdsgroep 18- 24 is het ‘geaccepteerde’ aantal 8 tot 83, maar werden in realiteit 196 mensen getroffen.

De FDA registreerde 42 gevallen van myocarditis/pericarditis in de 42 dagen na de vaccinatie van 3,1 miljoen mensen tussen 12 en 64 jaar oud. Bij 65-plussers zijn dat er 1260. Federale officials en betrokken medici achten de aantallen bijwerkingen, hoewel op alle vlakken vele malen hoger dan normaal, nog steeds ‘acceptabel’, en dus is de algemene verwachting dat het vaccineren gewoon zal doorgaan. Er wordt enkel overwogen om kinderen tot 20 jaar maar één prik te geven, of de dosis te verlagen, of de tijd tussen de injecties te verlengen.

‘Gefeliciteerd, jullie vernietigen AL het vertrouwen in ALLE vaccins voor een generatie’

Berenson, auteur van onder andere ‘Tell Your Children: The Truth about Marijunana, Mental Illness and Violence’, gaat ontzettend tekeer tegen de autoriteiten: ‘Gefeliciteerd, stelletje debielen. Jullie staan op het punt om een generatie lang AL het vertrouwen in ALLE vaccins en ALLE publieke gezondheidsmaatregelen te vernietigen.’

Nou, dat vertrouwen is bij een groeiend aantal mensen allang verdwenen, meneer Berenson, getuige het feit dat Amerikanen de laatste tijd met gratis lotto tickets, bonussen en allerlei prijzenfestivals moeten worden overgehaald om hun ‘shots’ te gaan halen.

Berens analyseerde alle statistieken, en kwam tot de conclusie dat het aantal gevallen van hartontsteking onder kinderen en jongeren maar liefst 40 keer hoger is dan normaal. ‘En bedenk dat de meeste bijwerkingen niet worden gerapporteerd, zelfs niet als ze ernstig zijn.’ (2)

De auteur schrijft achter een rechtszaak te staan van een student die zijn privéschool aanklaagt omdat die eist dat alle leerlingen zich tegen Covid-19 laten vaccineren. Een lezer zou al $ 25.000,- steun hebben aangeboden. In heel de VS stellen tal van scholen en universiteiten vaccinaties reeds verplicht.

Israël: 275 gevallen

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid meldde op dezelfde dag (1 juni) 275 gevallen van hartontsteking (ook hier vooral jonge mannen van 16 – 30 jaar) op meer dan 5 miljoen vaccinaties. Dat lijkt weinig, maar ook hier wordt eenzelfde misleidend registratiesysteem gehanteerd: alleen mensen die kort na hun vaccinatie last krijgen worden meegeteld, en dat terwijl wetenschappelijk al heel lang bekend is dat mensen ook pas na enkele maanden of zelfs jaren later ziek kunnen worden als gevolg van vaccinaties.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Alex Berenson / Twitter
Afbeelding (hart): Raman Oza from Pixabay

Zie ook o.a.:

11-06: Spaanse en Russische airlines waarschuwen gevaccineerden niet in vliegtuig te stappen ( / Gevaccineerden hebben verhoogd risico op hersenbloeding of hartaanval)
10-06: Taiwan was verlost van corona, maar na start vaccinaties explodeert het aantal doden weer
07-06: Prognose op basis van Pfizer cijfers: 468 Nederlandse kinderen krijgen zeer ernstige gevolgen van eventuele vaccinatie
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
25-05: Een greep uit de vele gezichten van slachtoffers van het Covid-19 vaccinatie-programma
19-05: Update officiële EU-statistieken: 11.519 vaccinatiedoden en 307.130 niet hersteld
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
05-03: Poolse arts spot op video van antivaxxers, laat zich injecteren, en sterft
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre Capel) 18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. @ Oma :

  Waar staat dat dan? Inter ploegarts Piero Volpi heeft juist verklaard dat Eriksen niet besmet is geweest, en dat hij geen vaccinatie heeft gehad in Italie?

 2. @Xander: heb jij iets gehoord dat de VS senaat vandaag verklaart dat corona een leugen is, dat de media de waarheid blijft verhullen? Dat big pharma, big media, big tech, de who en andere verraders verantwoordelijk zullen gehouden worden?
  Dat circuleert namelijk op telegram.

 3. @ Cor: 12:22 am. Dat zie ik ook zo. Israël wijkt af met deze regering, van de weg des Heren.

 4. @pol
  12/06/2021
  De spelers van Inter Milan die geselecteerd werden voor dit EK, en waartoe Eriksen dus behoort, werden voorafgaand wel degelijk gevaccineerd in Italië.
  Inter ploegarts Piero Volpi heeft inmiddels verklaard dat Eriksen
  – nooit corona heeft gehad,
  – geen medische voorgeschiedenis heeft en
  – sinds zijn aantreden bij de ploeg begin 2020 moeiteloos iedere medische keuring passeerde.
  Een kerngezonde, jonge, gevaccineerde Deense voetballer (29!!) zakt in elkaar op het veld door een plotselinge hartaanval.
  Schaamteloze viroloog marc van ranst blijkt intussen woedend te zijn over het feit dat de Nederlandse vaccin-criticus Willem Engel het dramatische voorval in verband bracht met het vaccin en noemt de Tweet die Engel hierover verstuurde “smakeloos”.
  “Ik ben helemaal klaar met deze oplichter”, schrijft tv-kwakzalver van ranst.
  De oplichter verwijt anderen van oplichter te zijn, je moet maar durven na al de blunders van leugenaar van ranst waarbij hij door de mand viel.
  Overigens blaast van ranst nog steeds hoog van de toren vanuit zijn onderduikadres waar hij zich verstopt voor de rechtse militair (jeweetwel, de heksenjacht door de hele politiemacht op deze ’terreurverdachte’ voor zijn rechtse politieke overtuiging en kritiek op het staatsbeleid) die van ranst zou bedreigd hebben zonder echter zijn naam te vermelden.

  Zou van ranst zijn excuses ook aanbieden aan de heer Engel als een autopsie zou uitwijzen dat het vaccin de hartaanval van voetballer Eriksen veroorzaakte? Dat zou wel zo sportief zijn..

 5. Pol schreef:
  12/06/2021 om 12:13 pm
  Waarom zou een land als Israël zijn bevolking willen decimeren?

  Dat is mijn vraag ook Pol,….kan dit misschien met de eindtijd te maken hebben., want hoeveel Joodse of inwoners van Israel zullen niet omkomen in met name de grote verdrukking.

  Het huidig Parlement in Israel is natuurlijk niet op een correcte wijze bezig en voert een beleid uit dat toch echt niet Gods getrouwe beloften moet navolgen.

  Dat heeft dan zijn gevolgen, die in de nabije toekomst zichtbaar worden.

  Groet

 6. Is Christian Eriksen , de voetballer van Inter Milan en Denemarken, eigenlijk ook al gevaccineerd?

 7. Mooi .. mooi “wist het al langer” ,,,,ik hou van onze taal! 8.52 u 11/6/’21
  Zuidafrikaans: daarstraks.
  Al weer wat geleerd. Ik ben zelf exegeet.
  Wat een fijne en leerzame site is dit, Xander!!
  Alle lof voor deze Xander nieuws site.
  Shalom!
  Joost

 8. De regeringen hebben als taak vaccin doden te ontkennen en de bevolking gerust te stellen en hun overtuigen gelijk een gladde verkoper dat dit voor vrede en veiligheid is

 9. @Paralele Pipodo: Inderdaad dat loop ik flink wat achter, serieus dat wist ik niet. shalom

 10. Hét platform voor alle aanbieders waar iedereen altijd welkom is

  keuzevrijbijmij.nl wordt hét digitale platform waarop jij makkelijk aanbieders vindt waar je altijd welkom bent, ook zonder test of vaccin. Wil jij ook in vrijheid blijven leven? Sluit je dan nu aan, steun onze crowdfunding en deel dit met zoveel mogelijk mensen.

  keuzevrijbijmij.nl

 11. Even goed om in acht te nemen denk ik!
  Het gemelde aantal bijwerkingen of erger doden, is nog maar het topje van de ijsberg lijkt me…
  Allereerst kunnen we er vanuit gaan dat er een categorie mensen is die dit vaccin zo hoog hebben dat ze never nooit hun bijwerkingen gaan zien als een gevolg van…
  Als ze wel onraad ruiken word het in de meeste gevallen gebagatelliseerd bij de huisarts (want tja die wil niet aansprakelijk bevonden worden). Dan moet zoiets nog serieus genomen worden bij in NL het Lareb… Nou vraag ik me af in hoeverre dat soort instanties onafhankelijk zijn laat staan dergelijke gevallen serieus nemen….
  Dus…. conclusie???

 12. @ Cefas: 5:15 pm, op 11/6. Dat is helemaal waar. De tweedeling in de samenleving is er zo al. En dat komt de politieke elite, Schwab van het WEF, de WHO en de Verenigde Nazies goed uit.

 13. nieuwe slogan om Nederland terug te krijgen is “samen tegen de overheid”

 14. ‘ Dan kan ik weer lekker op vakantie’ zegt collega

  Maar een vaccinatie is toch bescherming tegen Corona?

  ‘ Uhhh…’ , bijna gingen ze hersenen weer werken.

 15. Overigens geldt hetzelfde voor de zwangere vrouw !
  Géén vaccinatie, denk aan het onvolgroeide en ongeboren kind !
  Denk terug aan de MIS-maakte Softenon-baby´s, uit de jaren-60 !

 16. Vroeger had je in 40/45 de Arier-verklaring, binnenkort heb de Vaccin-verklaring. Beiden stigmatiseren en sluiten uit. Weer niets geleerd van de geschiedenis.

 17. De gezondheidsraad, die een enorm ON-gezond advies richting het kabinet stuurt.
  Onvolgroeide lichamen mogen natuurlijk géén overdosering ge-injecteerd krijgen, dit vraagt om problemen.

 18. Tja, onze Nederlandse taal….
  Het niveau moet omhoog, beste lezertjes!
  Voor “Wist het al langer” maar nu kennelijk even niet: “Las straks op Faceboek een moeder……etc” !
  Hoe kan je nu straks iets gaan lezen terwijl je het nu al weet wat je las?
  Ik wil niet kinderachtig zijn maar de juiste tekst “Wist het al langer” moet natuurlijk zijn: “Ik las zojuist..etc enz.” .

  Graag gedaan,
  Shalom
  Joost

 19. Las straks op Facebook een moeder die er van baalde dat haat kinderen nog geen vaccin hadden( 12 jaar en ouder) .
  Nu moeten ze testen in de vakantie.

  Wat is je vakantie wel niet waard???

 20. Even terzijde aan Willy . Ik ben al 70 jaar uit Nederland maar weet nog wel dat wij op de MULO leerden dat het woord mijn ook als m’n geschreven kan worden . Maar niet als vervanging van het woordje men .

 21. Men- de politiek, en de grote farmaceutische bedrijven, zijn de schaamte allang voorbij dunkt mij.

 22. Beste Willy, in Engeland staat de teller al op 1.500 in plaats van 300.

 23. In Engeland zijn al 300 doden gevallen na vaccinatie, hun stelling is dan, dit is weinig gezien de 30 miljoen die wel zonder problemen zijn gevaccineerd, ik vindt dat een beetje cynisch, want dat zijn er 300 teveel. En kinderen die ontsteking aan de hartspier krijgen is ook niet alles. En over zeven dagen is toch veel te lang. M’n moet korter op de bal spelen. shalom

 24. Over zeven dag pas? Waarom niet nu? Ik denk, dat er binnenkort iets groots gaat gebeuren om dit weer te verbloemen. Sowieso moet die dollar een keer gaan vallen ivm nieuwe wereldmunt. Trump kondigde al aan dat er binnenkort iets staat te gebeuren. Denk bv. aan een oorlog rode staten tegen blauwe staten. Hier een speculatie op welke dag het begint: op maandag 14 juni 2021. Waarom? Het is het chinese drakenfestival dag(dubbelvijfdag), waarop schulden vereffend worden. Het huidig geldsysteem is op door schulden en men wil het chinese social credit systeem door gaan voeren.
  Sterkte!

 25. HIER in NEDERLAND ook hetzelfde:
  De Gezondheidsraad adviseert het kabinet om kinderen vanaf 12 jaar met een medisch risico te vaccineren tegen het coronavirus. Als zij besmet raken met corona, lopen ze bijna twee keer zoveel kans ernstig ziek te worden. Het kabinet neemt dat advies over.

 26. Dubbelaar, het beheer kan uw post niet publiceren, dit wordt door de provider gezien als provocatie en kan dit consequenties hebben voor de site. Mod.

Comments are closed.