Spaanse en Russische airlines waarschuwen gevaccineerden niet in vliegtuig te stappen

Vliegreizen voor het gewone volk zijn de globalistische klimaat-vaccinsekte al jaren een doorn in het oog. Nu lijken er dan daadwerkelijk stappen te worden ondernomen om er onder het mom van ‘gezondheid’ en ‘veiligheid’ definitief een einde aan te maken.

—————————————————————————————————————————————–

Gevaccineerden hebben verhoogd risico op hersenbloeding of hartaanval – Europese piloten worden ondanks vaccinaties op hotelkamers opgesloten

—————————————————————————————————————————————–

Luchtvaartmaatschappijen in Spanje en Rusland zijn begonnen om gevaccineerde mensen te waarschuwen niet in een vliegtuig te stappen. Ze kunnen zelfs getroffen worden door een vliegverbod. De reden is dat gevaccineerde mensen in een drukcabine op grote hoogte een extra groot risico lopen op bloedpropjes (DVT: Deep Vein Thrombosis), en daardoor sneller een hersenbloeding of hartaanval kunnen krijgen.

De Amerikaanse CDC heeft op zijn website sowieso een algemene waarschuwing staan voor mensen die langer dan 4 uur met het vliegtuig reizen: ‘Jaarlijks reizen meer dan 300 miljoen mensen op lange-afstandsvluchten (doorgaans meer dan 4 uur). Bloedproppen, ook DVT (deep vein thrombosis) genoemd, kunnen een ernstige risico vormen voor sommige lange-afstandsreizigers… Iedereen die langer dan vier uur reist, of dat nu met het vliegtuig, de auto, de bus of de trein is, kan het risico lopen op bloedproppen.’

Einde aan bijna AL het reizen?

Dat daar nu ook de auto, de bus en de trein aan zijn toegevoegd (waarin géén drukcabines zijn) doet velen zich afvragen of de globalistische klimaat-vaccinsekte van plan is om onder het mom van ‘gezondheid’ en ‘het klimaat’ een einde te maken aan bijna AL het reizen (behalve voor zichzelf, natuurlijk).

Aanvankelijk was het de bedoeling om alleen gevaccineerden weer toegang tot internationale vluchten te geven. Nu blijkt dat zij dan juist een verhoogd risico lopen, rijst de vraag of het inderdaad niet van meet af aan de bedoeling was om een einde te maken aan minstens 90% van het vliegverkeer.

Piloten worden ondanks vaccinaties op hotelkamers opgesloten

Ondanks hun vaccinaties worden piloten en andere bemanningsleden in Europa na aankomst op een vliegveld direct op een hotelkamer opgesloten. In de meeste gevallen mogen ze de luchthaven niet verlaten. In maart deed het Europese Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart (EASA) de aanbeveling dat ook gevaccineerde piloten minstens twee dagen in quarantaine moeten voordat ze aan boord gaan.

Aangezien gevaccineerde piloten veel langer ‘in de lucht’ doorbrengen en zij dus een nog groter risico lopen, rijst de vraag of vliegreizen niet permanent onveiliger zijn geworden.

Australische airlines ontkennen dat er groter risico is

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong schrijft een vriend te hebben die zich tegen Covid liet vaccineren, en daarna een bloedpropje kreeg dat hij operatief moet laten verwijderen.

Volgens de UK Evening Standard is het risico voor gevaccineerden en ongevaccineerden gelijk. Australische airlines beweren dat het helemaal niet waar is, en je gewoon kunt vliegen als je gevaccineerd bent. ‘Natuurlijk zijn zij niet geïnteresseerd in de veiligheid van mensen,’ reageert Armstrong. ‘Ze willen alleen overeind blijven. Er zijn geregistreerde doden door bloedpropjes nadat mensen gevaccineerd werden, zonder te vliegen. Anderen hebben ontdekt dat Covid doden vaak bloedproppen hadden.’

‘Politici zullen hun fouten nooit toegeven; er is niemand meer over die we kunnen vertrouwen’

‘Net als met alles rond Covid is er geen echte harde informatie. Die zullen we waarschijnlijk ook niet krijgen, want de overheid drukt het vaccin erdoor. Politici zullen NOOIT hun fouten toegeven, ongeacht hoeveel mensen er sterven. Ze kunnen niet worden vervolgd, want zij controleren het hele (gerechtelijke) proces, en ook de media helpen niet mee.’

Armstrong schrijft dat hij liever normaal blijft. ‘Als ik nooit meer mijn huis hoef te verlaten – prima. Ik heb sowieso genoeg van deze gestoorde wereld. Ik zal geduldig wachten op de paddenstoelwolk die de bedreiging voor de mensheid verwijdert en het signaal geeft dat het allemaal voorbij is. Er is bij de autoriteiten simpelweg niemand meer over die we nog kunnen vertrouwen.’

Xander

(1) Armstrong Economics
Afbeelding: ThePixelman ,Pixabay 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. Anno schreef:
  11/06/2021 om 2:08 pm

  Wat een zielige uitleg! Ik ken mensen die zich laten vaccineren en ik ken er die het niet doen. Ik doe het niet maar dat wil niet zeggen dat ik vrienden of familie scheef bekijk die zich wel laten vaccineren. Iedereen heeft recht op zijn of haar mening of besluit. Respect komt v twee kanten. De reden dat je familie je niet moet is wss omdat je je mening opdringt en niet gewoon respectvol uitleg geeft en ook een andere mening kunt aanvaarden ook al ben je er niet mee akkoord. Opdringerige mensen of mensen die laten uitschijnen dat zij alleen de waarheid kennen zullen niemand bekeren, integendeel deze manier bereikt meestal het omgekeerde.

 2. @Saskia schreef:
  12/06/2021 om 10:12 am
  “Dit is helemaal niet waar. Noem 1 vliegmaatschappij bij naam die dit zegt of doet.”

  Zou het niet normaal zijn dat luchtvaartmaatschappijen voorzichtiger zijn aangezien de vele, recente slachtoffers met bloedklontering en hersenbloedingen door vaccinatie?
  Trombose komt voor bij lange afstandsvluchten door het lange stilzitten en de druk in de cabine, dat is algemeen geweten dus is het toch normaal dat vliegtuigmaatschappijen gevaccineerden met een verhoogd risico waarschuwen om problemen en mogelijke schadeclaims te vermijden?
  Wie heeft daar dan nog een bron voor nodig?
  Gezond verstand en logica is voldoende.
  Het is overigens ironisch dat mensen zich laten vaccineren om te mogen reizen/vliegen en nu niet mogen vliegen omdat ze gevaccineerd werden. Oops, ze hebben zich laten vangen en komen nu bedrogen uit.

 3. Dit is helemaal niet waar. Noem 1 vliegmaatschappij bij naam die dit zegt of doet.

  Lees de bronnen in en onder het artikel. Mod.

 4. Ik kwam dit artikel van het AD tegen vanmorgen: Ben je een aso als je geen corona prik
  wilt? Ik word door vrienden voor gek versleten…

  Enkele van de onder het artikel staande, reacties:

  Hoe denken die ‘wappies’ dan corona te bestrijden en eventuele volgende lockdowns te voor komen? Thuisblijven, bidden?

  Wat mij betreft ben je een aso als je je niet laat vaccineren. Je hebt kunnen zien wat het virus aan kan richten en dan is het solidair om mee te werken aan de oplossing…

  De mensen die zich niet laten vaccineren liften nu mee op degenen die dat wel deden…

  Ikzelf neem de vaccinatie ook alleen maar door de druk van de buitenwereld.
  Ik hoef hem niet. Ben niet bang voor corona…

 5. Anno, ik begrijp uw frustratie volledig…Echter het is toch zo, dat de mensen werkelijk niet weten wat ze doen…U begrijpt dat niet, want u hebt nog zo uw best gedaan om ze te waarschuwen…
  Hetgeen in u te prijzen is…Echter het is altijd de keus van de mens Zelf, wat doe ik met deze informatie…Ook al is deze informatie hoog en breed op het internet te vinden. Op de een of andere manier, dringt het gewoon niet tot deze mensen door… Wij kunnen het slechts met lede ogen aanzien, dat een persoon zich tóch laat vaccineren…
  Laat dat ‘wappie’ en ‘complotdenker’ inmiddels maar een geuzennaam zijn! U hebt uw best gedaan!

 6. @Ruudzelf schreef:
  11/06/2021 om 8:58 am

  Heb ik geschreven dat ik zou lachen wanneer mensen zouden omkieperen ?
  Waar haal je dat uit mijn schrijven ?
  Reageren mag best maar lees eens heel goed wat iemand schrijft voordat jij gaat reageren.

  Denk je nu echt dat ik sta te lachen dat mijn vrouw omkiept ????.maar ik snap ook niet waar jij dat nu weer vandaan haalt……….

  Je hebt het over onwetende mensen die vaccins nemen ? Die bestaan niet meer, na anderhalf jaar rotzooi en maanden nu al met dat vaccin weet iedereen inmiddels wel eens een keer hoe de vork in de steel zit, mensen die nu vandaag na alle waarschuwingen nog een vaccin nemen daar heb ik weinig sympathie voor, zelfs voor mijn eigen neven en nichten, tanten en ooms, ze doen maar, na veel waarschuwingen gegeven te hebben en als ze je dan ook nog eens wegzetten als complotdenker en wappie dan mogen ze van mij , maar je moest eens weten hoe ze mij behandelen als wappie en complotdenker en dat terwijl ik ze wil helpen om hun info te geven maar die info is niet welkom en zelf zoeken doen ze niet, dus sympathie voor die mensen ook al is het eigen familie ? no way.

 7. Jammer Xander, laatste opm . had je eigenlijk moeten laten staan, hij was n.l. ijzersterk en to the point.
  Confronterend ? Neen , waarheid is nooit confronterend , misschien wel hard maar soms is dat goed !

  Op de man spelen is niet toegestaan, zie siteregels. Mod.

 8. John B, je bent er nog , ik had net een reactie willen schrijven en te vragen waar je reactie op mijn laatste post blijft ( 2 x 4 Juni 1.27 PM/3.06 Pm )
  Je reageert n.l niet .
  Is de waarheid te confronterend /is het niet pol correct / kunnen we geen weerwoord geven !! ??
  Ik heb je al verscheidene malen aangesproken op het feit dat je niet reageert , ik vind dit een teken van intense grote zwakte , ik heb daar totaal geen respect voor.

 9. Het is inderdaad een feit dat bij lange reizen waarbij passagiers in dezelfde houding moeten blijven zitten, zoals in een vliegtuig, de kans op trombose toeneemt. Bij reizen per trein, de boot of met de auto is die kans kleiner, passagiers hebben meer mogelijkheden om even de benen te strekken. Ook patiënten net na een operatie moeten snel weer de benen laten bungelen om de kans op trombose te verminderen, soms krijgen deze hiervoor tijdelijk bloedverdunners toegediend. Niks nieuws onder de zon dus.

  Maar het is een feit dat mensen die met Astra Zenica of Janssen zijn gevaccineerd een verhoogde kans hebben op bloedpropjes in hersenen en (slag)aderen. De kans hierop is wel heel klein, maar niet helemaal uit te sluiten. De eerste drie à vier weken na de vaccinatie is de kans hierop in zeldzame gevallen aanwezig. Dat combineren met een lange vliegreis is dus direct na een covid vaccinatie met Astra Zenica of Janssen niet aan te raden.

  En dan nog een opmerking over de vele covid vaccinatie doden in landen als Taiwan en India. In beide landen is nog maar iets meer dan 3% van de inwoners gevaccineerd tegen corona. Dat er veel corona doden zijn, zeker in India met de besmettelijkere variant is een feit. Maar niet door vaccinatie. Wel door het virus zelf. In NL, waar nu meer dan de helft vd bevolking minimaal één prik heeft gehad zijn er zeker doden te betreuren na de vaccinatie. Het betreft ca. bijna 400 personen, waarvan het merendeel al onderliggende medische klachten had. Stand van zaken tot 6 juni 2021. Deze mensen hoeven overigens niet overleden te zijn aan de vaccinatie, maar wellicht ook aan hun slechte medische conditie. Op een totaal van inmiddels ruim 11 miljoen deels of volledig gevaccineerden in NL is dat nog geen 0,004% Het risico om aan het corona virus te overlijden bij een besmetting is vele malen groten namelijk 3 %.

  Ten slotte nog een opmerking over de klimaat hype. Eindelijk iets waar ik het vaak eens ben met de publicaties hierover. De aarde bestaat al ca. 4.3 miljard jaar en heeft zowel ijstijden als een (sub)tropisch klimaat gekend, ook in onze omgeving. In de tijd dat de mensheid bestond en dat is op de tijdschaal van de aarde slechts een stofje in de kosmos was bij een ijstijd de Noordzee bewoond door mensen en bij een subtropische periode stond de Noordzee tot aan de heuvelen in Limburg. Klimaat opwarming en afkoeling is dus van alle tijden. Natuurlijk heeft de mens invloed op het klimaat, maar andere processen op aarde hebben daarbij een veel grotere impact. En voorspellingen doen gebaseerd op een klimaat waarnemingsreeks van ca. 100 jaar (eerder registreerden mensen dat niet) terwijl de aarde al ca. 4.3 miljard jaar oud is, is volgens mij statistisch niet te onderbouwen. Natuurlijk fossiele energie is niet oneindig. Daar moet je zuinig op zijn. Kernfusie heeft m.i. de toekomst, niet die malle windmolens en zonnepanelen. Horizon vervuiling. Wellicht een overbrugging naar echt duurzame energie zoals kernfusie, het proces waar waterstof wordt omgezet naar helium en waar nauwelijks kernafval bij wordt geproduceerd, het proces wat zich ook afspeelt op de meeste sterren, zoals onze zon. Misschien voor Xander ook interessant om hier eens een apart artikel over te wijden.

 10. Ik lees in de krant het juist andersom dan dat hier staat, daar staat dat sommige vliegmaatschappijen de mensen die nog niet twee keer gevaccineerd zijn weigeren, maar dit zou in strijd zijn met de rechten van de mens. dus gevaccineerd of niet in Europa mag je vliegen, allen moeten de mensen die nog niet volledig gevaccineerd zijn een test afleggen. Shalom

 11. Ik kom sowieso al niet in een vliegtuig. gewoon omdat ik vliegangst heb. dus voor mij geen enkel probleem. Maar wat met onze voetballers?? Want die moeten nu bijna dagelijks op het vliegtuig? En president Biden zag er toch gezond uit toen hij lande met zijn vliegtuig in Cornwall in het uiterste zuidwesten van het prachtige land Engeland. ik ga deze zomer toch nog niet op reis, de codes veranderen elke minuut. Shalom

 12. Op het gebied van hout-export heeft Rusland tussen 5% – 20% aandeel in de wereldexport. Nu blijkt dat Rusland zelf van plan is per januari 2022 export beperkingen op te leggen. Wat zal dat gaan doen met de prijzen voor hout? Is dat dan weer “hout-politiek”???
  We zouden er een mooi artikel over kunnen schrijven…

 13. @Anno
  Je hebt, naar mijn mening, in grote mate gelijk w.b. niet vaccineren en tot hoever je gaat om niet te vaccineren maar hoe kom je er bij om zo te lachen? Ik vind het maar triest voor die nietwetende medemensen, dat ze alles geloven van de regering etc. Bovendien ben ik benieuwd hoe je zou reageren als een geliefde (als je die al hebt) van je om kiept. In ieder geval IK kan daar niet mee lachen, bovendien is het ook nog niet bewezen allemaal. Ik wens wel iedereen, ook jou, een goede gezondheid toe.

 14. Graag wil ik even het volgende melden. Rusland is de grootste exporteur van tarwe (wheat). Ze zijn verantwoordelijk voor 24% van de tarwe export. 20 jaar geleden importeerden ze nog tarwe om hun bevolking te voeden. Ik denk dat als de politiek in Nederland geen boter op hun hoofd heeft dat ze naast het verhaal over Nord Stream 2 gas als politiek wapen, ook kunnen beginnen met te blaten over Graan als politiek wapen, palladium en uranium als politiek wapen, olie als politiek wapen, etc…
  Ik denk dat er voldoende landen zullen zijn die graag Russisch graan of gas kopen.
  Laat USA dan zelf maar stoppen met het importeren van Russische olie

 15. @kwamvanrechts … CO2 gehalte in lucht toch nog toegenomen… Lijkt me best mogelijk. die verklaring over dat klussen lijkt me ook diezelfde pseudowetenschap waar wij vaak van beschuldigd worden. Ik denk eerder dat we dan bij oorzaak moeten kijken naar bijvoorbeeld ontbossing. Dat is tijdens Corona natuurlijk ook gewoon doorgegaan. Enne.. de wereldbevolking blijft natuurlijk ook gewoon doorgroeien (in Afrika en Azie).
  Over stikstof… De media en politiek kunnen beter de scheikunde daarachter beter uitleggen. Ze hebben het bij stikstof volgens mij gewoon over Stikstofdioxide en stikstofmono-oxide en ammoniak? Die stoffen komen vrij bij verbrandingsreacties en veeteelt https://www.rivm.nl/stikstof Het gebruik van de term stikstof levert dus veel verwarring op en is weer een bewijs van de onnauwkeurige uitleg vanuit de politiek en vooral media. Waarbij ze ons beschuldigen van te weinig nuances aanbrengen.
  Als de wereldbevolking niet afneemt, dan moeten we minder ‘stikstof’ uitstoten.. en dat kan dan weer door minder vlees te eten en minder te reizen bijvoorbeeld. Hoe dan ook meer mensen… meer delen… minder eigen consumptie…. Volgens mij zorgde die “stikstof” juist voor lokale verzuring en hebben we daar het meeste last van door onszelf veroorzaakte vervuiling.
  Verder wil ik even reageren op al die mensen die roepen dat Xander al jaren een ineenstorting van het financiële stelstel voorspelt en dat dat nooit gekomen zou zijn…
  Het stelsel is al in september 2019 ingestort met de crisis in de repo markt. Alle experts zijn het daar mee eens (Krall, Poszar, de Kort, etc..) Hoe verklaren we dat dan?
  Het is onmogelijk om de rente op te hogen en het is onmogelijk om de steunprogramma’s (PEPP, QE, Tapering, NOW, etc..) af te bouwen. Ook voor Corona werd de markt telkens door Centrale banken gered (whatever it takes), negatieve rente en het Plunge Protection Team is daarvan een mooi verschijnsel.
  Des ochtends tikt de programmeur de gewenste waardes in op de schermen van de “beursvloeren” en verder is de hele handel gecomputeriseerd (Quants).
  Kijk om je heen… Hoe gaat de restaurant-eigenaar of winkelier straks zijn schulden terugbetalen. Hoe levensvatbaar zijn bedrijven als KLM en Booking als de steun straks wegvalt?

 16. En dan ziet Fuellmich dit hele gebeuren ook in het kader van die Grote Reset. Allerlei leiders hebben het ook publiekelijk uitgesproken: Deze pandemie is een goed moment (window of opportunity) voor het instellen van een ‘nieuw normaal’. Dat kan ook verklaren waarom het verhaal van het ontsnapte virus uit een Wuhanlab, zo gemakkelijk aanvaard wordt door die sociale media. Want het past goed in het paniekverhaal en de zgn. noodzaak tot injecteren.
  Die algemene angst zal men nog tot dit najaar willen volhouden; dan gaan we zien of die vaccins inderdaad gaan zorgen voor averechtse reacties na besmettingen met echte najaarsvirussen.

 17. @ Anno: 11:07 pm, op 10/6. Top gereageerd. Zo sta ik er ook in. In principe ben ik niet tegen elk vaccin, er zijn ook genoeg vaccins n.m.m. die in het verleden behulpzaam zijn geweest. Zelf ben ik als kind, in de jaren ’50 van de vorige eeuw, net als vele kinderen, gevaccineerd tegen DKTP, ofwel difterie, kinkhoest, tetanus en polio. Maar dit vaccin, verandert het DNA, en vanuit mijn geloofsovertuiging, weiger ik derhalve dit vaccin. Ons DNA, is van onze Schepper ontvangen, geklooi daarmee is mij een stap te ver.

 18. Goed gesprek met dr. Reiner Fuellmich: https://www.jornluka.com/the-trueman-show/dr-reiner-fuellmich/
  Hij maakt duidelijk dat alles is gericht op het op de markt kunnen brengen van deze experimentele vaccins, die zonder al die paniek waarschijnlijk moeilijk geaccepteerd zouden worden. Big Pharma heeft een grote vinger in de pap bij de WHO. Al die andere maatregelen als, 1,5 meter, maskers enz. hadden als voornaamste bedoeling een grote angst onder de bevolking te veroorzaken.

  En dat is wel precies wat we zien. De overheden hameren voortdurend op de ‘vaccins’. De Jonge had en heeft maar één visie: Vaccinaties. We hebben gezien hoe het promoten van de angst steeds werd verlengd met weer andere argumenten. ‘Flatten the curve’ was niet het einde. Toen kwam het theoretische R-getal dat onder de 1 moest. Maar ook dat was niet voldoende. Toen kwam de enorme toename van het aantal “besmetten” (door een test die dit niet goed kan meten). Daarbij kwam de zogenaamde dreiging van de overbelaste zorg.

  En het meest opvallende was natuurlijk dat er nauwelijks aandacht was voor iets dan ‘vaccins’.
  Noodhospitalen werden niet gebruikt en ook niet weer opgebouwd ondanks het aanjagen van de angst voor een tweede golf. Een aanbod van een hospitaalschip werd afgewezen. Het gebruik van goed medicijnen wordt zoveel mogelijk gedwarsboomd. Dokters worden bedreigd met boetes als ze een ander spoor willen dan alleen die ‘vaccins’.
  Goede methodes als goede ventilatie en goede vitamines, werden helemaal genegeerd.
  Op geen enkel moment werd de burgers gewezen op hun uitstekend functionerende immuunsysteem en hoe dat systeem raad weet men coronavirussen.

  Ik denk dat Fuellmich het goed ziet: Het gaat uitsluitend en alleen om iedereen aan die experimentele injecties te krijgen.

 19. Hahahahaha en die personen die zo graag gevaccineerd wilden zijn om weer verre reizen te kunnen doen komen mooi bedrogen uit. Ze zitten straks bij de vliegmaatschappijen te springen om de ongevaccineerde mensen hahaha, las het artikel en moest hartelijk lachen. Wat zijn mensen toch oerdom evenals mijn eigen familie leden die denken hun vrijheden weer te verkrijgen door vaccinaties, maarja mensen zullen wel oerdom blijven want ik ken in mijn kring bitter weinig die het vaccin weigeren, allemaal zijn ze benauwd hun werk, hun reizen, en alle andere bijkomstigheden kwijt te raken doordat er van alle kanten gepoest wordt dat ze het vaccin moeten nemen, heb inmiddels al drie uitnodigen gehad, mooi oud papier vulling. Heb eigen woning en eigen zaak en familie dus ik heb veel te verliezen door geen vaccin te nemen, maak ik mij daar druk om ? NEE. Wil vrij leven zonder aantal keren per jaar vaccins te moeten nemen, kost het dat mijn huwelijk, het huis en mijn werk erbij dat zei het zo. Zelfs onder dwang zal ik mezelf verdedigen tot de dood, geen spuit in mijn lichaam, liever dood door te vechten voor mijn vrijheden dan dood door het vaccin wat meerdere keren per jaar straks noodzakelijk is.

 20. Wat ben jij toch een ontzettende hypocriet Xander. Anderen, en mij, de maat nemen en in de titel van alweer een fictief zeer alarmerend artikel direct al stelling nemen: klimaat-vaccinsekte. ???

  Ik reis dus vakmatig veel en die waarschuwing van de CDC is al jaren hetzelfde. Bij lange reizen en dus zitten in hoge druk neem je voorzorgsmaatregelen. Och och beste Xander, jij mixed naar eigen inzicht info die maximale hits genereert.

  John B, neem de moeite om eens vooringenomen de artikelen te lezen met de bijbehorende bronnen.
  Wat staat er:
  Luchtvaartmaatschappijen in Spanje- klik op link 4-6-2021 en Rusland klik op link 10 juni 2021 zijn begonnen om gevaccineerde mensen te waarschuwen niet in een vliegtuig te stappen.
  Dus dit is een nieuwe actie

  Vervolgens staat er:
  De Amerikaanse CDC – klik op link, heeft op zijn website sowieso een algemene waarschuwing staan voor mensen die langer dan 4 uur met het vliegtuig reizen: ‘ Dus dat is standaard al langer als waarschuwing.
  U heeft daar gelijk in, dat is niet nieuw, precies zoals in het artikel staat.

  Het artikel vervolgt met:
  Dat daar nu ook de auto, de bus en de trein aan zijn toegevoegd (waarin géén drukcabines zijn) doet velen zich afvragen of de globalistische klimaat-vaccinsekte van plan is om onder het mom van ‘gezondheid’ en ‘het klimaat’ een einde te maken aan bijna AL het reizen (behalve voor zichzelf, natuurlijk).

  Begrijpt u nu de verwijzing naar globalistische klimaat-vaccinsekte ?

  Kritiek hebben is wat anders dan uw gastheer uitschelden. U weet zich niet als gast te gedragen, Waarschuwing. Pas uw gedrag aan. Mod.

 21. Gisteren op de radio een “klimaatkenner” gehoord die zei dat ondanks dat de co2-uitstoot door de corona(fake)crisis met 6% is afgenomen als gevolg van minder reisverkeer met vliegtuigen en auto’s, er een toename is gemeten van het co2-gehalte in de lucht. Hij zei dat mensen meer aan het klussen zijn geweest in hun huizen. Ik wacht nog op een wetenschappelijk onderzoek nav zijn uitspraken. Ben bang dat dat er niet zal komen. Maar ja, enkele jaren geleden waren er ook hysterische paniekberichten dat het co2-gehalte in een paar jaar tijd van 402 ppb (aantal deeltjes per miljoen deeltjes in de lucht) naar 405 ppb is gegaan. Even ter vergelijking: in het Cambriumtijdperk, zo’n 500 miljoen jaar geleden, schijnt het co2-gehalte 20 keer hoger te hebben gelegen en was het klimaat heel aangenaam om in te leven. En ter vergelijking met stikstof: de lucht om ons heen bestaat voor 75-80% (volgens het RIVM ongeveer 78%) uit stikstof oftewel 750.000 tot 800.000 ppb! Met onze door de overheid opgelegde stupide maatregelen om dit naar beneden te brengen dragen wij daar wereldwijd voor 0,000056% aan bij om dit terug te dringen!!! Waar zit toch het verstand van onze politici?

 22. @ het verval: 6:24 pm. Inderdaad de grote massa laat zich willoos gebruiken. Dat krijgt men als mensen niet meer zelfstandig willen nadenken, maar alls gelooft wat de corrupte MSM en het Staatsjournaal hen voorschotelen.

 23. zoveel doden na vaccinatie en ook al met de gezondheid,die prik of prikken gaven het laatste zetje …
  mensen vergeet niet dat dit een experiment is die duurt tot 2023 wacht liever even en kijk hoe je omgeving die gevaccineerd is erop reageert,want ook in de 1e en 2e jaar kan er nog van alles gebeuren met de gevaccineerden,is geen bangmakerij en als je toch dat zg covid 19 zal krijgen,er is hoop dat men. ivermectine wat echt helpt in een paar dagen loop je zo het ziekenhuis uit,dat middel is een middel tegen parasieten.. dit is een proef en ik ga me niet als proefkonijn laten gebruiken en de mensen die het wel doen zelf weten,spelen met m,n leven en gezondheid,nee ikke niet

 24. ‘Politici zullen hun fouten nooit toegeven; er is niemand meer over die we kunnen vertrouwen’
  Het gewone volk bestaat voor het grootse deel uit willoze zombies die het allemaal wel best vinden!

 25. Heb even rondgekeken: Bulgarije op groen, dus veilig..kijk je naar het percentage vaccinaties…nog geen 15%…
  Zeer laag dus. De redenatie dat bij meer vaccineren het aantal besmette personen toeneemt, blijkt op te gaan. Niet vaccineren, alles eerder voorbij lijkt hier de beste keuze. India ging ook de verkeerde kant op…

 26. “Anderen hebben ontdekt dat Covid doden vaak bloedproppen hadden.”

  Het valt niet uit te sluiten dat mensen die in de ziekenhuizen terecht waren gekomen met ‘covid’ expres een bloedstollings medicijn toegediend hebben gekregen om ze te vermoorden.

  “Ik zal geduldig wachten op de paddenstoelwolk die de bedreiging voor de mensheid verwijdert en het signaal geeft dat het allemaal voorbij is.”

  Armstrong weet niet dat de eerste, tweede en straks de derde oorlog aan beiden kanten werd en wordt gefinancieerd door hetzelfde kwaad? Het past anders goed in het depopulatie programma.

Comments are closed.