WHO: Vaccineer geen kinderen, maar tieners Israël staan in de rij na paniek om Delta variant

Keren de virus checkpoints, die in 2020 helemaal niets bleken te helpen, straks weer terug in Israël?

—————————————————————————————————————————————–

Indiase Delta variant in Israël: 60% kinderen, hebben milde symptomen; 40% gevaccineerde volwassenen, waarvan 26 ernstig ziek

—————————————————————————————————————————————–

Israël loopt vanaf het eerste begin van de corona ‘pandemie’ voorop met maatregelen en vaccinaties. Daar is goed te zien hoe het vooraf geplande ‘Event 201’ scenario uit oktober 2019 naadloos wordt gevolgd. Terwijl de WHO nu adviseert om kinderen voorlopig niet te vaccineren, staan jonge Israëlische tieners in de rij nadat de overheid en media opnieuw paniek hebben gezaaid, deze keer vanwege de ‘Delta’ variant, die bij hen overigens normale verkoudheidsverschijnselen geeft. Er is dus niets bijzonders aan de hand, maar de mondkapjes op de scholen zijn weer terug. Begint de ellende weer van voor af aan, straks ook bij ons? Precies zoals in Event 201 werd gepland?

In een officiële verklaring laat de WHO weten dat ‘er nog geen voldoende bewijs is voor het gebruik van vaccins tegen Covid-19 in kinderen om de aanbeveling te doen om kinderen te vaccineren tegen Covid-19.’ (2)

Gisteren stonden echter ineens 28.000 Israëlische tieners van 12 tot 15 in de rij bij de vaccinatiecentra. Reden: de overheid en media zaaien weer eens paniek, nu vanwege de Delta variant. Er zouden namelijk 125 nieuwe Covid gevallen zijn ontdekt, waarvan de meesten kinderen. Die hebben overigens normale verkoudheidsverschijnselen, zoals een loopneus, een zere keel en hoofdpijn.

40% patiënten zijn gevaccineerde volwassenen

40% van de patiënten zijn gevaccineerde volwassenen, waarvan er 26 ernstig ziek zijn geworden. Het gaat in totaal nog maar om 0,003% van het aantal geteste mensen, maar Delta, dat door reizigers uit India en de Verenigde Arabische Emiraten is meegenomen, zou al wel verantwoordelijk zijn voor 90% van de veronderstelde nieuwe ‘besmettingen’.

Ondanks de lage aantallen zijn de mondkapjes op de scholen en op sommige drukke plaatsen weer terug. Ook zijn op de luchthaven Ben Gurion weer strengere test- en quarantaine maatregelen genomen. Overheidsepidemioloog professor Ran Balicer zegt dat er ‘geen reden voor paniek’ is, omdat de ‘vaccinatie barrière’ voldoende kan zijn om een grote uitbraak te voorkomen. Er zouden daarom geen plannen zijn om opnieuw over te gaan op lockdowns en andere harde maatregelen. (1)

Inmiddels weten we wat dit soort verklaringen van de overheden en hun experts waard zijn: niets. Het zijn tegenwoordig eerder verkapte aankondigingen van het exacte tegendeel van wat wordt gezegd: ‘Geen reden tot paniek’ = u dient in paniek te raken; ‘geen plannen voor nieuwe lockdowns’ = reken er maar op dat er nieuwe lockdowns komen.

Vaccins slechts een half jaar ‘effectief’, volgende prikken zijn al aangekocht

De Israëlische bevolking krijgt ondertussen te horen dat de Pfizer shots, waar verreweg de meesten mee zijn geïnjecteerd, mogelijk niet zo effectief zijn tegen de lichtere Delta variant, en dat de effectiviteit van de vaccinaties in de loop van de tijd minder kan worden. ‘In de loop van de tijd’ betekent dus slechts een half jaar. Maar geen nood: veel landen en ook de EU wisten dit van tevoren, en hebben voor hun bevolking reeds de derde en vierde prik aangekocht. Minister de Jonge heeft onlangs alvast 60 miljoen nieuwe Covid-19 genmanipulatie injecties besteld.

En zoals uit het bovenstaande scenario duidelijk zal zijn, zal het daar niet bij blijven. Iedere keer zullen er nieuwe ‘booster shots’ nodig zijn, of nieuwe vaccinaties tegen de zoveelste variant (waar er inmiddels al zo’n 14.000 van zijn). Vaxxers schijnen compleet te zijn vergeten dat ze vorig jaar dagelijks met propaganda zijn overladen dat deze vaccinaties een veilige en blijvende bescherming zouden bieden. Als je dat al gelooft, dan is ‘blijvend’ is in het geval van Israël dus slechts een half jaar.

Experts waarschuwden al talloze keren voor ADE’s in gevaccineerden

En ‘bescherming’? 40% van de Delta patiënten in Israël zijn gevaccineerde volwassenen. Onafhankelijke wetenschappers, artsen en experts hebben sinds vorig jaar al talloze keren gewaarschuwd voor potentieel levensbedreigende Antibody Dependent Enchancement reacties (ADE’s) in gevaccineerde mensen zodra die weer geconfronteerd worden met het virus of een variant. Maar ook zonder een ADE vormen de in het menselijk lichaam door deze genmanipulatie injecties aangemaakte spike-proteïnen van het coronavirus een gevaar voor de gezondheid. (Zie onze vele artikelen over deze onderwerpen)

In onder meer Taiwan, India, Chili, de VS en Groot Brittannië zagen we het aantal zieken en doden enige tijd nadat er was begonnen met de vaccinatiecampagne weer oplopen, soms zelfs zeer fors. Het lijkt dus precies zo te gaan als het potentiële scenario dat we sinds vorig voorjaar schetsen, namelijk dat er korte tijd na de vaccinaties, vermoedelijk enkele maanden tot circa een jaar, een enorme nieuwe golf zieken en doden zal komen die aan een mutatie of nieuw virus zullen worden toegeschreven, maar in werkelijkheid zijn veroorzaakt door de vaccins.

Doel: verplichte vaccinaties

Omdat de aantallen in Israël nog laag zijn, worden er – zoals in februari en maart 2020 ook in Nederland werd gedaan – eerst nog geruststellende verklaringen over gegeven. Pas als het aantal patiënten flink is opgevoerd, zal de toon als een blad aan een boom omdraaien, en zal de wederom doodsbang gemaakt bevolking opnieuw worden opgezadeld met lockdowns en andere harde maatregelen.

Het doel is de bevolking zó uitputten, dat ze niet alleen in de rij zullen staan voor werkelijk iedere volgende aangeboden vaccinatie, maar tevens zullen eisen dat iedereen hier verplicht aan mee moet doen, op straffe van complete uitsluiting uit de samenleving. De Filipijnse dictator Duterte dreigt zelfs al met ‘vaccineren of de gevangenis in‘.

Geniet van deze ’tussenpauze’

Geniet dus even van de huidige verlichting, maar ga er maar vanuit dat ook de volgende fase van Event-201 gewoon wordt uitgevoerd. Na deze ’tussenpauze’ begint de ellende volgens dat in oktober 2019 opgesteld scenario pas goed, en worden 65 miljoen doden verwacht. Een fictief aantal, dat lager kan uitpakken, maar net zo goed veel hoger.

Of stoppen we eindelijk hieraan mee te werken? Het is weliswaar al ver na twaalven, maar toch kan de allerhardste autoritaire dictatuur die deze wereld ooit heeft gekend, die door de klimaat-vaccin globalisten steeds openlijker wordt aangekondigd, nog steeds worden gestopt met een massaal maar geweldloos NEE.

 

Xander

(1) DEBKA
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Israel Police , bron  Israel Police in the Twitter account (il_police). ,  Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license.


Zie ook o.a.:

2

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

31

 1. @Tom schreef:
  23/06/2021 om 2:10 pm
  “Antibiotica bestrijden bacteriën, geen virussen laat dat even gesteld zijn. Ondertussen….”

  Dat is volkomen irrelevant om dat nog eens te stellen want daarover ging het niet, iedereen weet intussen wel dat antibiotica niet helpt tegen virussen.
  De enige remedie voor griep, en dat zijn altijd virussen, was thuisblijven en uitzieken!
  Zo is dat altijd geweest tot de coronasoap, toen maakten ze van een griepvirus een dodelijke bedreiging die er niet was om iedereen te kunnen schrik aanjagen en opsluiten.

 2. Inderdaad, we gaan de kinderen hier in Israel onvruchtbaar maken en
  vermoorden op langere termijn.
  Ze hebben nog niet veel geleerd van het verleden (Zechariah 13:8 maybe).
  De grenzen zouden opengaan voor gevaccineerde touristen per 1 Juli
  maar uitgesteld naar 1 Augustus.
  Mondkapjes plicht komt er weer aan.
  Maar alles was allang bekend

 3. Beste @Tom. Hoe weet u dat, dat de jeugd in Suriname gesloopt wordt? Ik ben zo vrij dat niet te geloven. Zeker, de jeugd kan inderdaad last hebben van de griep. Maar corona treft vooral de oudere verzwakten. Grote woorden worden gebruikt om iedereen in angst te houden.
  Stromen de ziekenhuizen in Amsterdam vol vanwege de Indiase variant (scariant noemt Ivor Cummins het)? Zo niet, wat is dan het probleem?

 4. @ano: Daar heb je meer dan een punt, daar kan ik niets meer aan toevoegen, zeer goede opmerking. shalom

 5. @ Fleur: 8:27 pm, op 22/6. Daar ben ik zeker van. Wacht maar, dadelijk in September, beginnen de lock-downs opnieuw. Ze spelen met ons, het kartel der politiek, de WHO, en de VN en het WEF ( Klaus Schwab ).

 6. Antibiotica bestrijden bacteriën, geen virussen laat dat even gesteld zijn. Ondertussen wordt de jeugd in Suriname gesloopt door de Deltavariant, die van India. Die bestaat dus wel. Toch? In Amsterdam duikt ie nu ook op. We kunnen kletsen en vinden wat we willen, er is echt wel iets aan de hand dat groter is dan een griepje.

 7. Het is voor mij heel simpel: ze doen maar wat ze niet kunnen laten maar ik beroep mij op mijn recht als soeverein, vrij mens om zelf te beslissen over mijn gezondheid en welke medische handeling/medicijn ik zal nemen of niet…ook en al zéker voor minderjarige kleinkinderen!!!!
  Bovendien zijn er werkende medicijnen tegen al die (covid)griepvirussen, inclusief hun gemuteerde varianten, dus is elk vaccin behalve nutteloos ook nog eens OVERBODIG.
  Men kan dan enkel vaccinatieschade oplopen door onbekende gevolgen van die gifprikken.
  De remedie is erger dan de kwaal!
  Het vaccin is nu de killer, niet het virus!

  Het is pure waanzin geworden:
  Vroeger kon de dokter helemaal niks geven voor de griep want antibiotica werkte niet tegen een virus, mensen moesten dus thuisblijven van het werk, veel drinken en UITZIEKEN????

  En nu jagen ze ons schrik aan voor een banale griep om ons vrijwillig aan de gifprikken te kunnen krijgen waardoor we kunnen sterven aan hun vaccin en niet aan het virus.
  Dat is toch overduidelijk?!
  En als dat griepvirus zo dodelijk zou kunnen zijn als ze beweren om ons angst aan te jagen, dan bekennen ze nu dus openlijk dat ze met dit griepvirus geknoeid hebben en opzettelijk hebben losgelaten om ons te kunnen vergiftigen door hun vaccins voor big farma miljardenwinsten, uit HEBZUCHT.

  Door het feit alleen al dat ze voorspellen om in het najaar ons al opnieuw de duivel te willen gaan aandoen door een lockdown met ’te verwachtte’ waarzeggerij bewijst dat het allemaal misleiding en leugens zijn.

  Immers, niemand kan weten wat er gaat komen in het najaar áls er al een griepseizoen zou komen – vorig jaar hebben we ook geen seizoensgriep gehad!?!

  Nu is het al zo krankzinnig geworden dat je door minstens 2 overbodige en schadelijke prikken de toestemming van de staat moet krijgen om met je zuurverdiende centjes tickets te kopen om nog op reis of naar een muziekfestival te mogen gaan.
  Compleet van de pot gerukt, dringt het nu nog niet door bij angstige vaxxers die de schuld zijn dat de politieke misdadigers deze coronahoax en onwettige nepmaatregelen kunnen blijven rekken?!!

 8. Bevatten covid-vaccins zelfassemblerende biocircuits die menselijke stemmingen en gedachten beheersen?

  Natural News ;Mike Adams :

  https://www.naturalnews.com/2021-06-22-do-covid-vaccines-contain-nanoparticles-that-self-assemble-to-build-a-biocircuitry-operating-system.html

  (google vertaald)
  De podcast Situation Update van vandaag bespreekt de “wat als”-mogelijkheid dat ten minste sommige covid-vaccins exotische technologie kunnen bevatten die, eenmaal in het lichaam geïnjecteerd, een zelfassemblageproces activeert om een ​​biocircuitinterface te bouwen met behulp van elementen uit het eigen bloed van het slachtoffer.

  Hoewel dit klinkt als sciencefiction, lijken we te leven in een dystopisch sci-fi-scenario met biologische wapens, magnetische nanodeeltjes “magnetofectie”-technologie, Orwelliaanse bewaking en totale overheidspropaganda om iedereen te dwingen tot het nemen van een ontvolkingspiek-eiwitinjectie.

  Bovendien beschrijft het bedrijf Moderna hun vaccininjecties openlijk als het installeren van een “besturingssysteem”, wat per definitie een platform betekent om aanvullende opdrachten of instructies voor uitvoering te ontvangen.

  Hoe worden die opdrachten ontvangen? Van externe elektromagnetische golven?

  Bekijk het volledige, schokkende verhaal in het artikel en de podcast van vandaag.(link hierboven)

 9. Zie het Nederlands Juristenblad (NJB 2021/1643). Vaccineren: Keuzevrijheid of plicht volgens EHRM. Een zeer griezelig artikel

  Link ? Mod.

 10. Ivor Cummins heeft met een video de delta variant met de vloer gelijk gemaakt: Delta or Indian Variant – Real World Impact? We now have the DATA!..
  Ongeveer 3 min en dan blijkt er net als destijds met de Britse variant in Lansingerland (zoetermeer) geen enkele reden tot zorg.
  (Lansingerland in Nov : enkele leraren kegen de Britse variant, paniek, de burhgmeester wilde alle 80000 inwoners testen. Na 45000 getest te hebben was de reactie: niets om je zorgen over te maken en de leraren zijn al weer op school!!!!)

 11. @Hans, helemaal juist wat je zegt, ziektes worden ingespoten.
  Er is een dokter geweest die heel duidelijk zei, ik heb nog nooit kanker gezien, bij niet gevacci.
  neerden.
  Dat wil zeggen, rarara, waar komt het vandaan ?
  De wereld is momenteel zo geschifd, en walgelijk.
  Als je het boek Murder by injection (1988) leest, daar staat het allemaal netjes in beschreven.
  Je vindt het boek in PDF, op het internet.

 12. in vorige reactie werd het woord wetenschapster vervormd. Aanvullend, misschien ook eens onderzoeken hoe AIDS ter wereld kwam. Volgens mijn info, WHO, massale inentingen in de jaren 50 van twee miljoen Congolezen (?), met hulp van Belgische wetenschappers?

 13. Een heel aantal jaren geleden waarschuwde een Franse onderzoekster van het Pasteur instituut dat er iets verschrikkelijk stond te gebeuren naar aanleiding van een ontdekking van haar. Ik meen me te herinneren dat de vrouw in kwestie, eerste Franse wegebschzoster in de ruimte, kort daarna overleden is en het lab waar ze werkte totaal uitgebrand. Ook twee jonge studenten verbonden aan dat instituut vonden de dood in Londen, wellicht door steekpartij. Het is te lang geleden om dit nog accuraat te herinneren, maar misschien verdient dit wel extra aandacht?

 14. Propaganda gaat nu al van start voor het najaar.
  Mensen ,mensen stop met het onzinnige kudde gedrag.

 15. Zonde van die kinderen… allemaal bang gemaakt met onzin… ik hoop dat er niet veel slachtoffers zullen vallen.

  @willy: virussen, varianten, mutaties, het is allemaal onzin. Lees je in, Pasteur Fraudeur.

 16. Had het even bewust over de infantiliteit in ons eigen land.
  Vindt het helemaal inmens triest, dat de Israëlieten zo mega geblindeerd door het leven
  struinen.
  Herkennen zij nu helemaal niets, uit het recente verleden ?
  “Nee, figuurlijke blinderingen geven in werkelijkheid een overduidelijke vertekening”.

 17. En let maar op, na Augustus begint in Nederland het gelazer met de lock-downs opnieuw. Tegen die tijd, zullen Rutte (VVD) en de Jonge (Prikmans van het CDA), ons komen vertellen dat er gevaarlijke varianten van het virus zijn, als het moet maken ze ons wijs, dat het Nijlpaardvirus ons zal gaan treffen. De leugen regeert!

 18. Zo intens triest, dat het merendeel vn de Nederlanders zo infantiel is geworden.
  Helemaal tijdens de afgelopen tien jaren, die achter ons liggen.
  Ben zelf toch vn mening, wij burgers mogen ons nooit meer zo laten intimideren
  door het Haagse hof vn Treurnis.
  Niet weer een geschied-herhaling, het is genoeg geweest.

 19. Die zitten maar wat te fantaseren om ons onder de duim te blijven houden, wij hebben voldoende weerstand tegen wat voor kleine mutatie van Corona ook, het bestaat al van de jaren 60′! WHO de pot op! Er is nix op zich zorgen over te maken, het is puur theater, die geven niets om onze gezondheid, die willen ons vermoorden, dat willen die! Hun enige zorg is, hoe worden wij superrijk door de vaxx business, de corrupte politiek vullen daar ook hun zakken mee! Als dat weer niet meer lukt, verzinnen ze weer wat anders, omdat ze die gijzelgreep niet meer willen loslaten! Het is pure tirannie!

 20. @Willy. We hebben in het verleden meerdere epidemieën gekend. Zo eiste de HongKong-griep (ook Mao griep genoemd) meer dan een miljoen doden. Maar in die jaren 1968/1969 was de wereld boordevol enerverende activiteiten (maanlandingen b.v.) en werd het openbare leven NIET stilgelegd.
  Nog nooit hebben we ons regelmatig moeten laten inspuiten met zo’n injectie tegen een ziekte van de ademhalingswegen. Nog nooit.
  Nog nooit werd het openbare leven zó drastisch stilgelegd (zonder opvallende resultaten).
  Het spijt me, maar ik geloof niets meer van dit wereldwijde alarmisme.
  De wereld is een proeftuin geworden van ‘wetenschappers’ met een ideologische agenda.

 21. Er bestaat geen Delta of welke variant dan ook. Ziektes worden vaccinair gecreëerd. Virussen bestaan alleen in de famarceutische industrie. Wat virussen worden genoemd is niets anders dan dood cel afval. In de natuur geneeskunde komt ziekte van binnenuit. Met vaccinaties omzeil he de lichamelijke barrières, door direct in de bloedbaan te spuiten.

 22. kijk en dit was nou precies waarom de code van Neurenberg in het leven was geroepen , om dit soort politiek en medisch geexperimenteer en getiranniseer te voorkomen , maar nee, volgens egotrippers leven we nu in hele andere tijden en is het volgens de heiige wetenschap allemaak dik in orde, en dus ook volgens hen want dat maakt je ook een beetje intelligent toch ?
  Enkel criminelen lappen deugdelijke wetten aan hun laars en maken en verdraaien wetten naar eigen smaak, dus wijs ze maar aan zou ik zeggen.

  Wie nu nog niet doorheeft dat men systematisch de wereld in een onleefbaar systeem (waar je enkel nog bestaat) wil veranderen ter ere van hen die zich elite wanen die ligt al jaren te slapen en zal waarschijnlijk , mede ten koste van de rest, ook niet meer wakker worden.
  Dit wordt dan sociaal zijn genoemd , maar persoonlijk vind ik deze graad van sociaal zijn de meest egocentrische vorm die er bestaat nl omwille van andermans angst gebaseerd op media leugens en politiek theater moet de hele wereld zijn vrijheid vergeten en inruilen voor surrogaatgeluk, en een hoop mooie namen voor zaken die 5 jaar geleden het dagicht nog niet mochten zien…….

 23. Vaccins en MEDISCHE HORROR Genetische sequentiebepaling van algemeen vaccin vindt volledig mannelijk menselijk genoom van geaborteerde menselijke baby… “een compleet individueel genoom” met abnormale, gemodificeerde genen… 560 genen gekoppeld aan kanker. Het Corvelva-team vatte hun bevindingen als volgt samen: 1- De foetale cellijn bleek te behoren tot een mannelijke foetus. 2- De cellijn presenteert zichzelf op zo’n manier dat het waarschijnlijk erg oud is, dus consistent met de verklaarde lijn van de jaren zestig. 3- Het foetale menselijke DNA dat in dit vaccin wordt weergegeven, is een volledig individueel genoom, dat wil zeggen dat het genomische DNA van alle chromosomen van een individu in het vaccin aanwezig is. 4- Het menselijke genomische DNA in dit vaccin is duidelijk, ongetwijfeld abnormaal, en vertoont belangrijke inconsistenties met een typisch menselijk genoom, dat wil zeggen met dat van een gezond individu. 5-560 genen waarvan bekend is dat ze geassocieerd zijn met vormen van kanker werden getest en ze ondergingen allemaal belangrijke wijzigingen. 6- Er zijn variaties waarvan de gevolgen niet eens bekend zijn, die nog niet in de literatuur verschijnen, maar die nog steeds van invloed zijn op genen die betrokken zijn bij de inductie van kanker bij de mens. 7- Wat ook duidelijk abnormaal is, is het genoomoverschot dat veranderingen in het aantal kopieën en structurele varianten laat zien.

 24. Dat vrees ik ook, ik ben ook bang dat wanneer de herfst en vooral de winter er aankomen, we weer terug in ons kot zitten opgesloten met onze vrouw en televisie. Israël staat al zeer ver wat vaccinatie betreft, het leven gaat er weer terug als vanouds. En wat met die varianten zijn de mensen daar tegen beschermd. en wat bij tieners en kinderen.? En hoelang zijn de vaccin effectief? Ik lees hier maar voor een goed halfjaar. We kunnen ons toch niet aan de lopende band laten inspuiten? We weten dat in vele landen al veel doden zijn gevallen door mensen die allergisch reageren op die vaccinaties. We gaan de mensen toch niet laten uitmoorden, of geldt hier alleen de sterkste overleefd? Man toch??? Shalom

 25. Het station van geweldloosheid is al ruimschoots gepasseerd. Ze zijn bezig de wereldbevolking uit te roeien !

Comments are closed.