In een week vier gevaccineerde piloten British Airways overleden, volgens bedrijf ’toeval’

—————————————————————————————————————————————

Kabinet kondigt feitelijk terugkeer corona (en dus ook terugkeer lockdowns, mondkapjes etc.) in het najaar aan

—————————————————————————————————————————————

Het internationale persbureau Reuters heeft online geruchten bevestigd dat vier piloten van British Airways binnen een week tijd zijn overleden. Het bedrijf houdt vanzelfsprekend vol dat het niets met hun vaccinaties te maken heeft, maar zou achter de schermen wel ‘crisisgesprekken’ met de overheid voeren. Van dat laatste vond Reuters overigens geen bewijs, wat overigens logisch is, omdat men het grote publiek niet wil laten twijfelen aan de zogenaamde ‘veiligheid’ van zowel de vaccins als vliegreizen.

Net als steeds meer werkgevers in het Westen dringt British Airways er bij al zijn werknemers en passagiers op agressieve wijze op aan om zich te laten vaccineren tegen Covid-19. Eerder dit jaar lanceerde de luchtvaartmaatschappij zelfs zijn eigen vaccinatiepaspoort.

In deze Brighteon video wordt het bevestigde gerucht besproken, en wordt tevens de informatie gegeven dat de gestorven piloten gezond waren, en tussen de 40 en 50+ jaar oud waren. Reuters spreekt overigens van drie piloten, maar op Twitter was een foto te zien van een herdenkingstafel met daarop de foto’s van vier overleden medewerkers, wat door een woordvoerder van British Airways werd bevestigd. (1)

Toeval, toeval en nog eens toeval

Zoals we ruim een jaar geleden al voorspelden zouden eventuele vaccinatieslachtoffers of aan het virus / een mutatie worden toegeschreven, of aan toeval. Aan de onaantastbare, ‘heilige’ vaccins kan en mag het nooit liggen, ook niet als vier gevaccineerde piloten in één week sterven. Toeval, toeval en nog eens toeval, zoals inmiddels ontelbare andere toevalligheden sinds het begin van de massale vaccinatiecampagnes.

Nog even, en ’toeval’ dreigt doodsoorzaak nummer 1 in de Westerse wereld te worden. Met afstand.

Kabinet kondigt feitelijk terugkeer corona in het najaar aan

Als in het najaar corona volgens plan weer terugkeert (terwijl alle luchtwegvirussen altijd vanaf het najaar weer opleven, maar die kennis schijnt plotseling spoorloos te zijn verdwenen), zoals ook het kabinet inmiddels heeft aangekondigd, dan zal ook het vervolg van het scenario dat we ruim een jaar geleden voorspelden gaan uitkomen. Dan wordt de ‘mutatie’ waardoor mensen worden getroffen, en waartegen hun vaccinaties geen verweer hebben, toegeschreven aan ongevaccineerde mensen.

De media zullen dag na dag beweren dat het het enkel hun schuld is dat die variant zoveel mensen ziek maakt en het ziekenhuis doet belanden, en er opnieuw lockdowns, mondkapjes etc. moeten worden ingevoerd. Deze fase zal zichzelf extreem blijven versterken. Minister de Jonge heeft daar alvast 60 miljoen vaccins voor aangekocht.

Doorzichtig scenario werkt toe naar verplichte vaccinaties

Wij vrezen dat de hel dan pas écht losbreekt, en er van het zo onthutsend dun gebleken laagje menselijkheid in onze beschaving in no-time helemaal niets meer overblijft. Wijsheid en nuchterheid lijken overigens allang met de noorderzon te zijn vertrokken.

Nog doodsbanger gemaakte mensen zullen weer in de rij staan te dringen voor prikjes nummer 3 en 4 (‘deze keer helpen ze ècht!’), en daar zal het hoogstwaarschijnlijk niet bij blijven. En als het dan opnieuw fout gaat dankzij deze prikken… nou, dan wordt gewoon wéér de schuld gegeven aan een mutatie en aan ongevaccineerden, totdat het volk schreeuwt om een vaccinatieverplichting. Dan zal de overheid beweren dat ze ‘naar het volk luisteren’, en die verplichting, waar men van meet af aan op uit was, invoeren.

Het gaat dus nog steeds helemaal volgens het bekende historische ‘Volksmanipulatie A-B-C’ handboek, al door zoveel eerdere totalitaire regimes uitgevoerd. Het is zo doorzichtig en zo voorspelbaar, maar wéér trappen 9 van de 10 mensen erin.

 

Xander

(1) Natural News
Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Luis Argerich from Buenos Aires, Argentina , bron Flickr , Creative Commons-licentie Naamsvermelding 2.0 Unported

Zie ook o.a.:

13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
11-06: 800 kinderen en jongeren krijgen hartonsteking na Covid vaccinaties – CDC met ‘spoed’ bijeen
11-06: Spaanse en Russische airlines waarschuwen gevaccineerden niet in vliegtuig te stappen ( / Gevaccineerden hebben verhoogd risico op hersenbloeding of hartaanval)
10-06: Taiwan was verlost van corona, maar na start vaccinaties explodeert het aantal doden weer
07-06: Prognose op basis van Pfizer cijfers: 468 Nederlandse kinderen krijgen zeer ernstige gevolgen van eventuele vaccinatie
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
25-05: Een greep uit de vele gezichten van slachtoffers van het Covid-19 vaccinatie-programma
19-05: Update officiële EU-statistieken: 11.519 vaccinatiedoden en 307.130 niet hersteld
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
05-03: Poolse arts spot op video van antivaxxers, laat zich injecteren, en sterft
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

68

 1. Wij kunnen onszelf beschermen tegen de gevaccineerden. Dennennaalden.nl heb ik dennennaalden besteld en drink nu iedere dag een paar heerlijke kopjes thee.

 2. @Pol
  21/06/2021 om 7:26 pm

  Doorgaans kunnen reageerders, die nog zelfstandig denken, op Xandernieuws het onderscheid maken tussen feiten en logische gevolgtrekkingen over waar die feiten toe zullen leiden.
  Zij hebben geen tekeningen nodig om een visie te kunnen begrijpen over welke kant het uitgaat vermits elke dag er steeds meer van die beschreven gevolgtrekkingen bewaarheid worden door als feiten aan de kaak te worden gesteld die deze visie bevestigen.
  Hopelijk is dat niet te moeilijk om te begrijpen?
  Je moet dan natuurlijk in eerste instantie wel weten wat feiten zijn en dan ook nog het verschil kunnen maken tussen feiten en gevolgtrekkingen maar dat inzicht schijn jij helemaal te missen waardoor je eigenlijk jezelf voor aap zet.

  Speciaal voor jou is hier nog eens de definitie van een FEIT:
  “Een feit is een gebeurtenis of omstandigheid waarvan de werkelijkheid vaststaat, doordat het ofwel zintuiglijk waargenomen ofwel instrumenteel gemeten kan worden. Een feit moet met objectieve waarnemingen vastgesteld en getoetst kunnen worden aan de werkelijkheid.”
  Dat is een feit dat bewezen werd dat het waar is.
  Ook domme mensen mogen zelf kiezen wat ze willen geloven dat waar is, maar feiten kunnen ze nu eenmaal niet en nooit ontkennen!

 3. @ Zeeuwse Babbelaar: 5:07 pm, op 21/6. Hallelujah! Dat is waar het om dient te gaan.

 4. @ Dré

  Maar wat hier staat is allemaal waar.

  Die wereldoorlog die zou uitbreken in 2012 is ook uitgebroken. Die in 2013 ook. En die in 2014 ook.
  En het kapitalisme wat in 2014 in elkaar zou storten vanwege onze Nederlandse en Europese communisme, is ook uitgekomen. En de crashes van alle beurzen 2013, 2014, 2015 etc etc zijn ook uitgekomen.

  U moet eerst eens met feiten komen voor U hier iemand vals beschuldigt! .

 5. Beste mensen….

  HOOP doet LEVEN !
  Blijf hoop en moed houden, máár
  bovenal…
  Blijf in gesprek met onze ABBA YHWH en
  de Messias !
  De Heilige Geest zal ons allen alle kracht geven, die (voor ieder) nodig is.

 6. tav vaccineren, mijn angstig vermoeden is dat de ‘gevaccineerden’ superverspreiders worden die massaal niet gevaccineerden gaan besmetten. De zogenaamde gevaccineerde blijft besmettelijk maar heeft zelf minder symptomen. (De spuit geeft in tegenstelling tot vaccins geen immuniteit voor de ziekte maar vermindert de symptomen) Gevolg is dat de gevaccineerde juist de grote risico factor is bij besmetting van anderen.

 7. tav de code rood en oranje, leidraad is dat vakantie mogelijk is in de vakantieperiode van de ministers en parlementsleden in de EU. Zodra hun vakantie voorbij is moeten wij weer terug in onze code rood gevangenis.

 8. @Bart schreef:
  20/06/2021 om 8:10 pm
  “Dat er op een korte tijdspanne 4 overlijdens te betreuren vallen in een bedrijf met meer dan 46000 werknemers kan raar en zeker verdacht overkomen maar de belangrijkste vraag is,… wat was de doodsoorzaak? 1 van de piloten lag reeds een jaar in ziekenhuis in Texas met covid, een andere piloot is gestorven na een mountainbike ongeluk…. Wat is de correlatie met de vaccins?”

  Misschien dat ze allemaal gevaccineerd waren en dus vaccinatie gemeenschappelijk hadden?
  Dat moet dan natuurlijk een vaag vraagteken blijven of minstens in twijfel worden getrokken anders worden mensen afgeschrikt en er moeten nog zoveel ongevaccineerden overgehaald worden om zich vrijwillig te laten vaccineren, vooral de jongeren die nergens last van hebben – maar die proberen ze al te chanteren om zich te laten prikken voor het op reis mogen gaan en naar muziekfestivals te mogen.

  Stel je voor: voor een reis/festival duur moeten betalen en dan nog niet mogen gaan. Eerst de toestemming van de staat krijgen door een prik en dan mag je je geld uitgeven aan een reis of festival. Onbegrijpelijk.

 9. Dré schreef:
  20/06/2021 om 12:37 pm
  Xander stop toch eens met dat fake nieuws. Allemaal Hoax. Verstandige mensen laten zich vaccineren. En met de mRNA techniek wordt je niet genetisch gemodificeerd. Je krijgt alleen de genetische code van het corona virus ingespoten. Dat gebeurt overigens ook als je met corona besmet wordt maar dan in zeer veel grotere hoeveelheden met soms ernstige klachten. Ik ben absoluut tegen censuur. Maar gelukkig heb je ook hoax melding sites. Jou site staat er ook op. Niet verwonderlijk met al die fake publicaties.

  Jes 5:20 ‘Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad, die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis, die bitter voorstellen als zoet en zoet als bitter.’
  Daar horen ook de sites bij als fact checkers. Valse sites die de waarheid verdraaien als slecht en het vaccin als goed.

 10. Dat er op een korte tijdspanne 4 overlijdens te betreuren vallen in een bedrijf met meer dan 46000 werknemers kan raar en zeker verdacht overkomen maar de belangrijkste vraag is,… wat was de doodsoorzaak? 1 van de piloten lag reeds een jaar in ziekenhuis in Texas met covid, een andere piloot is gestorven na een mountainbike ongeluk…. Wat is de correlatie met de vaccins?

 11. @Dré schreef:
  20/06/2021 om 12:37 pm
  “Xander stop toch eens met dat fake nieuws. Allemaal Hoax. Verstandige mensen laten zich vaccineren. En met de mRNA techniek wordt je niet genetisch gemodificeerd. Je krijgt alleen de genetische code van het corona virus ingespoten. Dat gebeurt overigens ook als je met corona besmet wordt maar dan in zeer veel grotere hoeveelheden met soms ernstige klachten. Ik ben absoluut tegen censuur. Maar gelukkig heb je ook hoax melding sites. Jou site staat er ook op. Niet verwonderlijk met al die fake publicaties.”

  Dré, stop dan toch eens met dat fake nieuws hier te lezen, waarom verpruts je er dan nog je tijd aan?
  Allemaal Hoax en dat staat zelfs op ongeloofwaardige en kwaadaardige trollensites.
  (Tipje: het moet zijn: jouW site staat er ook op)
  Gelukkig doet zot zijn geen zeer en is Xander ook tegen censuur en laat hij zodoende mensen zichzelf ook voor aap zetten.

  Verstandige mensen laten zich NIET vaccineren, die hechten belang aan hun gezondheid en hun leven, die willen zich niet opofferen als proefkonijn voor genetische (vaccin) experimenten die nog nooit op de mensheid werden gebruikt en waarvoor zelfs de dierproeven werden overgeslagen.

  Die willen het risico niet lopen om een genetische code voor het spike proteïne van het virus in vaccins ingespoten te krijgen dat in het lichaam van mensen (ontelbare) kopieën van dit spike proteïne laat aanmaken want dit zorgt ervoor dat er in je eigen lichaam toxines (gifstoffen) worden aangemaakt, niet volgens mij of Xander: beide boodschappers, maar volgens Dr. Mike Yeadon, ex-vice president bij PFIZR, top immunoloog, farmacoloog, toxicoloog:

  https://thehighwire.com/videos/pfizer-vp-the-thing-to-be-terrified-of-is-your-government/

  Toch even duidelijk stellen voor onze dré: deze top immunoloog is “maar” de wetenschapper die enkel de afgelopen 40 jaar meehielp om vaccins voor pfizer te ontwikkelen. Voor verstandige mensen is dat doorgaans een prima referentie voor expertise in zijn vakgebied.
  Je kent farmaceut Pfizer toch wel?
  Jeweetwel, een van de fabrikanten van die mRNA vaccins?

  Jij kunt misschien, als zelfverklaarde wetenschapper en expert in de genetica (?!), deze gerenommeerde en ervaren wetenschapper Yeadon eens precies uitleggen wat dit op genen gebaseerde vaccin, dat een gemodificeerd en niet-natuurlijk chemisch middel is, in het lichaam van een mens of dier doet, waar het in het lichaam naartoe gaat, en hoe lang het werkzaam blijft?
  Want dat kan namelijk nog geen enkele wetenschapper zeggen, daar zijn geen onderzoeken naar verricht en daarover heeft dus niemand in de wereldwijde, wetenschappelijke gemeenschap enig idee.
  Maar gij weet dus zeker dat met de mRNA techniek je niet genetisch gemodificeerd kan worden?…want je krijgt alleen maar de genetische code van het corona virus ingespoten?
  Geef dan die onwetende wetenschappers en Dr. Yeadon zeker eens een telefoontje om hen wijzer te maken en verder te helpen met het ontwikkelen van hun mRNA techniek en vaccins?

  Maar lees dan eerst het artikel dat Xander zo vriendelijk, vertaald in het Nederlands, ter beschikking heeft gesteld (bedankt Xander) voor de minder taalvaardigen onder ons en ingeval jij de engelse taal van en voor de eerdere link/video niet zou beheersen:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/ex-vp-pfizer-beschuldigt-regeringen-en-hun-wetenschappelijke-adviseurs-van-massamoord/

 12. Oma

  Mijn vrouw kreeg een brief van het RIVM dat ze een verhoogd risico had dus eerder gevaccineerd zou moeten worden. Ik heb de huisarts gemaild, – mijn vrouw was verpleegkundige dus ze lacht erom – of ze helemaal gek zijn geworden hoe ze deze informatie (welke) een blinde darm ontsteking dachten te delen met het RIVM. De huisarts belde direct om te vergoelijken, ik zei “ flik dit nooit meer”. Kan niet voor mijn vrouw praten maar wel voor mezelf. ze is het trouwens met me eens

  Doet hij niet meer

 13. Wie ben jij, wat ben jij als duidelijke feiten op tafel komen Dre,
  Je moet je ogen uit je kop schamen , krijg je goed betaald voor je prietpraat ?
  Eigenlijk ben ik nu onverstandig, aan zo iem. Als jij moet je geen woorden aan vuil maken

 14. Xander spot on.

  Maar vergeet niet dat het domme volk zich laat vaccineren. Zijn toch onnodig. De rest hebben ze nodig.Dus verplichte vaccinaties, ik weet het niet. Maar het is een enorme crisis.

  Als ze mij met de laars dwingen neem ik er minstens 5 mee. En als er iemand is van leven en laten leven ben ik het wel.

  Dan is het snel afgelopen. Moet ik de eerste zijn, best. Niemand raakt mijn lichaam aan zonder mijn toestemming.

 15. Mensen ben je gevacinneerd, doe dan geen MRI of een Röntgenonderzoek of verre vliegreizen, wacht daarmee minstens drie maanden mee. Doe je het wel dan heb je kans hetzelfde te gebeuren als met deze piloten. Deze piloten zijn waarschijnlijk overleden door de combinatie vaccinatie ,kosmischestraling en straling van boordapparatuur. Blijf ook uit de buurt van magnetrons en ander elektrische apparaten die electromagnetische velden/straling maken. In de Gen Vaccine,zitten vele stoffen in waaronder nanodeeltjes grafeen. Grafeen is een superhalfgeleider en in combinatie met electromagnetischevelden, kan deze interne schade veroorzaken, vb bloedingen en hartaanvallen. Volgens een nieuwe studie ,uitgevoerd door twee artsen,kan de lichaam deels van deze grafeen nano deeltjes zelf opruimen door het aanmaken van een bepaalde stof,maar daarvoor heeft de lichaam alcohol nodig. Daarom een glaasje wijn tijdens de maaltijd en/of een portie fruit kan nuttig zijn.

 16. @ Dré, beste
  Élke dag maakt men keuzes, sommige zijn niet zo moeilijk, essentiële keuzes vragen echter de nodige aandacht ; eigenlijk is dit een heel mensenleven het geval. Wanneer men voor de toekomst ‘op het verkeerde paard wed’ dan is zijn of haar carrière niet zo rooskleurig. Een enkeling …. krijgt met geluk een tweede kans. Nu heeft gezondheid van de mens veel te maken met de keuze van zijn of haar ‘levensstijl’. Er is al veel geschreven over de kwaliteit van bijvoorbeeld voedsel, water en voldoende beweging in de natuur (of wat er nog van over is) . Wanneer men de geestelijke gezondheid afmeet aan datgene wat wij dagelijks ‘voorgeschoteld’ krijgen dan moet ik, beste Dré, constateren dat veel, héél veel mensen door de media, in het algemeen, op een vreselijke manier misleid worden.
  Het gaat in deze om uw …. gezondheid, de belangrijkste beslissing in deze is, dat u, men, zonder de nodige achtergronden en onderzoek blindelings uw vertrouwen ‘verkoopt aan overheden’ . U heeft na de vaccinatie überhaupt geen keuze meer, er is geen weg meer terug. Maar desondanks wens ik u een fijne buitenlandse vakantie

 17. Nieuwe eigenaar ANP (moet op en top neutraal zijn) vindt de vrijheid van meningsuiting te ver gaan. Het zou voor te veel instabiliteit zorgen (zulke beschuldigingen hanteert men ook in China: sociale onrust veroorzaken). Degenen die zich niet laten vaccineren zijn asociaal en verdienen geen voorrang als ze zorg nodig hebben.
  Dag neutrale nieuwsvoorziening.
  https://twitter.com/mariannezw/status/1406524355736182786/photo/1
  Dit zag je natuurlijk al mijlenver aankomen: Ook onwelgevallig nieuws wordt nepnieuws genoemd.

 18. @ Dré: 12;37 pm. De waarheid mag alleen, als dat U uitkomt? Bent U iemand die slaafs de MSM, de gelijkgeschakelde pers, en het Staatsjournaal volgt? Dan begrijp ik uw reactie.

 19. Xander stop toch eens met dat fake nieuws. Allemaal Hoax. Verstandige mensen laten zich vaccineren. En met de mRNA techniek wordt je niet genetisch gemodificeerd. Je krijgt alleen de genetische code van het corona virus ingespoten. Dat gebeurt overigens ook als je met corona besmet wordt maar dan in zeer veel grotere hoeveelheden met soms ernstige klachten. Ik ben absoluut tegen censuur. Maar gelukkig heb je ook hoax melding sites. Jou site staat er ook op. Niet verwonderlijk met al die fake publicaties.

 20. @ Theo Kainos 20/06/2021 om 8:45 am:

  Alles lijkt juridisch volledig dichtgetimmerd alvorens men de pLandemie lanceerde.

  Er schijnt bijvoorbeeld ook een bepaling te zijn die zegt dat internationale verdragen (vallen vrijwillige “accoorden” ook hieronder?) gaan boven nationale Nederlandse verdragen.
  Daarnaast gaat EU wet- en regelgeving sinds het Verdrag van Lissabon) boven nationale wetgeving.

  Wie kan hierover een heldere juridische uitleg geven?

  Anderzijds, op een gegeven moment, tegen het kookpunt, zullen verdragen, wetten en regelgeving niet meer waard blijken te zijn dan het papier waarop ze zijn geschreven: oud papier @ ca. EUR 0.06/kg.

 21. Mijn tante 73 is op bezoek bij ons heeft gevlogen , heeft nu een dikke voet trombose !? De arts zegt van niet maar ik heb mijn twijfels ,ze is 2 x gevaccineerd ik houw mijn hart vast

 22. Zodra er in het najaar weer lockdowns en andere beperkingen opgelegd gaan worden…en daar kan je op wachten…zal onze regering de niet gevaccineerden weer heel snel in een kwaad daglicht zetten.
  De kudde gevaccineerde schapen zullen gaan mekkeren dat de zogenoemde wappies verplicht moeten worden ingespoten met de staatsgifspuit.
  Tegen die tijd lijkt mij dat de wappies zich moeten gaan verenigen en elkaar moeten bijstaan.
  Doen we dat niet worden ook de wappies naar de slachtbank GEDWONGEN.

 23. Deze twitterdraad is opmerkelijk. Overal in de VS dalen de cijfers en epidemiologen vragen zich af hoe dat kan. Ze produceren allerlei verschillende ‘verklaringen’ maar tasten dus eigenlijk in het duister.
  https://twitter.com/covidtweets/status/1358272121462546433
  Dat wellicht een virus z’n eigen weg gaat ongeacht wat regeringen doen, en dat een epidemie na enige tijd altijd “vanzelf” uitdooft (misschien groepsimmuniteit bereikt), dat schijnen de epidemiologen maar moeilijk te kunnen aanvaarden. Ze willen doen alsof ze de epidemie kunnen reguleren en houden die illusie liefst in stand.

 24. Dank dat je blijft schrijven Xander team, ook al zijn we het niet altijd eens. 😉

 25. Verplichte vaccinatie ? Coronaboete?
  Betaal niet maar ga in verzet.

  https://coronaboete.nu/

  Zo geeft artikel 94 van de Grondwet, de bevoegdheid om een
  nationale bepaling te toetsen aan een naar haar inhoud een ieder verbindende verdragsbepaling.
  De tekst van dit artikel luidt:

  Binnen het Koninkrijk geldende wettelijke voorschriften vinden geen toepassing, indien deze toepassing niet verenigbaar is met een ieder verbindende bepalingen van verdragen en van besluiten van volkenrechtelijke
  organisaties.

  Het EHRM zal altijd kunnen toetsen of de situatie zo ernstig was dat de getroffen noodmaatregelen strikt vereist waren. Die toetsing door het EHRM vindt altijd pas achteraf plaats, eerst moeten dan nationale rechterlijke instanties een uitspraak daarover doen.  Van wat voor crisissituatie ook sprake is, van bepaalde rechten mag nooit worden afgeweken. Dat zijn bijvoorbeeld het recht op leven, het verbod van ONMENSELIJKE BEHANDELING en het verbod van strafwetgeving met terugwerkende kracht.

  https://mensenrechten.nl/nl/coronavirus-en-mensenrechten#Vraag7

 26. @ Ron: 6:26 pm, op 19/6. Dat zie ik ook gebeuren. De 20% ongevaccineerden, zullen vervolgd worden.

 27. Het coronavirus plandemie loopt precies volgens een wereldwijde script, wat de regeringen moeten doen. Ze noemen de seizoensgriep nu corona, doen net alsof het heel gevaarlijk is. Neem zoveel mogelijk vrijheden van de bevolking af en sluit de niet essentiële bedrijven. En bereid de bevolking voor op een experimenteel genetische injectie, die ze vaccin noemen. In de zomer dagen laat je deze maatregelen weer vieren, maar zodra het griepseizoen begint worden de maatregelen weer van kracht maar dan strenger en nodig je iedereen uit om vrijwillig het vaccin te halen. Dit script wordt elk jaar herhaald en telkens een beetje strenger. Zo bereid je de bevolking voor om elk jaar meerdere vaccins te nemen. Zodat er steeds meer midden en kleinbedrijven failliet gaan en steeds meer mensen werkeloos, die dan afhankelijk worden van de staat. Dan worden de werkelozen voor de keuze geplaatst; van dat de staat al jou schulden overneemt en daarvoor moet jij afzien van al jou private eigendommen en up to date je desbetreffende vaccins halen en je krijgt een basisloon. Dan ben je vrijwillig slaaf geworden. Door die genetische injecties ben jij intussen tijd omgevormd van mens in een bio robot, die enkel een programma uitvoert. Geestelijk besta je niet meer, ook je eigen wil is er niet meer. Jij bent dan eigendom van de DSG.

 28. A schreef:
  19/06/2021 om 9:34 pm
  Waarom worden al die maatregelen opnieuw pas na een week opgeheven en niet ONMIDDELLIJK?
  Misschien omdat de mensen denken: volgende week is het toch over, dus we beginnen nu maar te stoppen. Dan kunnen ze boetes uitdelen om zo nog even veel geld in het laatje te krijgen?

 29. @ René schreef:
  19/06/2021 om 7:34 pm

  Kinabast is zo’n beetje hetzelfde, google maar eens. Kinabast wordt ook tegen malaria gebruikt.

  Hier staat wat info, niet dat ik alles geloof dat op deze site staat, maar ik heb hele goede kruidenboeken waarin staat dat de werking van kinabast wetenschappelijk is aangetoond.

  https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/natuurgeneeswijze/120026-de-geneeskracht-van-rode-kina.html

  Verder heb ik gelezen dat dennennaalden heel goed werken tegen verschillende infecties, maar ook tegen het overbrengen van het spike eiwit door gevaccineerden aan niet gevaccineerden.

  Je kunt je beter verdiepen in geneeskrachtige kruiden en gezonde voeding, daar heb je uiteindelijk meer aan dan chemische stoffen die alleen symptomen bestrijden.

  Een van de beste boeken over geneeskrachtige kruiden is het Groot Handboek Geneeskrachtige Planten van Dr. Geert Verhelst (https://www.bol.com/nl/p/groot-handboek-geneeskrachtige-planten-9-ed/9200000047068570/) Het is op het moment niet meer verkrijgbaar zie ik. Maar als je het te pakken kunt krijgen is het zeker een aanrader, het kost een paar centen, maar dan heb je ook echt iets. Ik heb zelf nog een aantal andere goede boeken staan, maar dit boek steekt daar met kop en schouders bovenuit.

  Shalom!

 30. Zestig miljoen vaccins gekocht voor 17 miljoen Nederlanders wie houdt wie voor de gek?Wie laat zich voor de gek houden ?

 31. Alle Nederlandse vakantiegangers komen momenteèl uit een nog steeds ROOD land.
  Mogelijke worden vakantielanden weer op Oranje of Rood gezet als men in het buitenland is – dit kan per dag worden gedaan/gemanipuleerd.
  Wat kan men verwachten bij terugkeer in Nederland?
  Verplichte thuisquarantaine met controle door BOA’s?

 32. Waarom worden al die maatregelen opnieuw pas na een week opgeheven en niet ONMIDDELLIJK?
  Geen enkele journalist die deze vraagt stelt.
  Hoe is het mogelijk!!!
  Welk VN-WHO-GPMB-script zit hierachter?
  Alles wordt gestuurd via vooraf bepaalde scripts/”narratives”.

 33. Het ineens loslaten van de maatregelen is alleen om goodwill te kweken. De regering heeft iedereen al voorbereid. De delta variant komt eraan en na een mooie zomer, of al eerder zijn we weer terug bij af. En we komen er niet meer vanaf. Ook met vaccinatie niet. De vaccins maken de mensen eerder ziek. Mijn kapper was na vaccinatie drie dagen kapot. Mijn buurvrouw van in de 70 is na dubbele vaccinatie weken geleden op de intensive care beland. Inmiddels meer dan een maand later nog steeds hoge koorts. Rond de 40 graden. Mijn buurman vertelde dat het ziekenhuis weigert haar nu opnieuw op Corona te testen. In wat voor een maffioze mafkezen wereld zijn we beland…

 34. Een prachtig gesprek bij de Trueman Show van Jorn Luca met Marcel Messing over deze huidige tijd. Hier word u echt veel wijzer van…
  Een aanrader! Duur 2.30!

 35. Wist het al langer, uw laatste zin getuigd van een enorme triestheid:
  wij hebben echt verloren…Ik kan me goed voorstellen dat u zo denkt, echter
  het Licht is altijd sterker dan het Duister…Oftewel het Goede gaat het zeker winnen van het Kwade, daar ben ik van overtuigd!

 36. Waar kan je zònder(!) PayPal of creditcard betrouwbaar Ivermectine of Hydroxychloroquine kopen, simpel per bankoverschrijving? U begrijpt, ik wil wel, maar vind niets. Hulp welkom! Bvd.

 37. Warsaw is alles open maar wil je ergens naar binnen dan moet je een QR code hebben de nieuwe Jodenster van apartheid. Klaus Schwab is op ramkoers maar of hij het gaat redden? Nee ik zeg van niet.

 38. @ het verval: 2:23 pm. Geheel met U eens. De domheid van de massa kent geen grenzen.

 39. Eén dosis ivermectine doodt 99,8% van COVID in 48 uur. Studies hebben aangetoond dat ivermectine de replicatie van SARS-CoV-2 en seizoensinfluenzavirussen remt, ontstekingen via verschillende wegen remt, de virale belasting verlaagt, beschermt tegen orgaanschade, overdracht van SARS-CoV-2 voorkomt wanneer het voor of na besmetting wordt ingenomen, herstel versnelt en verlaagt het risico op ziekenhuisopname en overlijden bij COVID-19-patiënten. Dus bijna niemand moest sterven.Wat ik zo bedenk is eerst de vrijwillige vaccinatie want verplicht en voor de rechter zou veel van hun smeerlapperij aan het licht brengen. Is het vrijwillige zeg maar 80%gaat vrijwillig naar de slachtbank en dan gaan ze de overige 20% vervolgen, verketteren(doen ze nu al)net als de nazis gaan ze jacht maken op zij die zich verzetten. Eerst financieel daarna fysiek. Dat is het plaatje dat ik zie ontwikkelen. Moesten ze het nu verplichten zouden ze ontmaskerd worden want 80% schijt toch in zijn broek en gaat vrijwillig. De overige 20% pakken ze later aan. Marc Van Ranst is zoals in een video te zien op een congres over de griep één van de mentors en in B spijtig genoeg lopen er nog enkele rond met belangen rond de spuit of prikkie zoals Capel het zegt. Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn. Het Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan.

 40. Vrije marktwerking, herinnert u zich dat nog van vroeger, toen men gewoon *v*r****ine, l*v*r*r**n en *o*k* kon kopen en niet urenlang voor sinasappels (“bouw anders zelf maar een boomgaard”) in de rij voor onpersonen hoefde te staan? Toen de V in VVD nog stond voor vrijheid i.p.v. vaccinatie? Democratie was slechts de trein waarmee de nep-liberaal Rutte het gewenste eindstation bereikte.

 41. Oma schreef:
  19/06/2021 om 3:53 pm
  Heel goed verwoord, een groot compliment hiervoor.

 42. Ik vraag me trouwens toch af of het wel zo gemakkelijk gaat.
  Het is toch wereldwijd al bekend dat vaccinaties NIET beschermen tegen covid 19.
  Vraag die we ons moeten stellen is, gaat men echt als makke schapen meelopen/volgen.
  Ja, jammer genoeg w.s wel , de GEVACCINEERDEN Hun zelf denken/beredeneren/conclusies trekken functioneert niet meer DOOR de vaccinaties

 43. Coleman ontploft van woede als hij ziet hoe Big Pharma en overheden hun grijpgrage gevaarlijke handen uitstrekken naar de kinderen: https://vernoncoleman.org/videos/lies-bbc-will-result-children-dying
  Hoe de BBC de kinderen ronduit leugens vertelt om die kinderen de spuit te doen accepteren. Al die risico’s van die spuiten die zijn bekend (!) en dan NOG deze vuile spuiten willen opdringen aan de jeugd die van corona nauwelijks last heeft.
  Het is misdadig.
  Maar je mag natuurlijk niet “boos” zijn als je dit walgelijke onrecht ziet.

 44. Helaas vrees ik ook dat het zal gaan zoals beschreven. Ik hoor het nu al om me heen dat mensen het onbegrijpelijk vinden dat het “vaccin” niet verplicht gaat worden.
  Familieleden en collega’s hebben merendeels de vakanties al geboekt.
  Volledig vertrouwen in de overheid en de media. We komen, voor mijn gevoel, steeds meer alleen te staan. Paria’s in de maatschappij. Een goede en gezegende zondag gewenst, Janna.

 45. Bericht is verder goed, maar denkt de auteur nou echt dat mensen dit over zich heen laten komen!? Het houd echt wel een keer op hoor die poppenkast. Dan breekt echt de pleuris uit! Misschien niet meteen in NL, maar zekers in Duitsland, Frankrijk of Engeland. Wacht maar op nog meer doden.
  Ik voorspel je dat ze nergens meer veilig zijn dan en als mensen ze te pakken krijgen ———-
  en niemand zou medelijden met ze moeten hebben! Vroeger werd een vaccin al uit de handel genomen als er wereldwijd 10 doden waren!? Dit gaat niet meer lang duren nu. De spanning van zo’n clash zit in de lucht!

  Uw boosheid is begrijpelijk, echter is uw post toch wat door het beheer aangepast. Mod.

 46. Wel, dit bedrog en nogmaals misleiding, is toch allemaal gemakkelijk te weerleggen met feiten en herkennen van gelijkaardige, vorige truken die ze uitgehaald hebben.
  Elk jaar kennen we een ‘griepseizoen’ daar wordt zelfs de naam aan gegeven!
  Griep-seizoen.
  Dat kabinet moet eerst eens minutieus uit de doeken doen hoe ongevaccineerden precies verantwoordelijk zouden kunnen zijn voor de uitbraak van een virus of variant.
  Alsof een virus pas uitbreekt wanneer het kabinet dat wil, tenzij dat virus opzettelijk wordt losgelaten zoals sars-covid2….als het kabinet dit kan voorspellen, dan zou de mogelijkheid er ook kunnen inzitten dat ze zelf virussen gaan verspreiden…het doel heiligt immers de middelen?

  De ongevaccineerden hebben trouwens nog een sterk, natuurlijk afweersysteem dat gemakkelijk elk griepseizoen-virus probleemloos kan bestrijden.
  Ongevaccineerden zullen dus zelfs geen overmatige last hebben van eender welke virusvariant, nu ook al niet.

  De gevaccineerden daarentegen: jeweetwel, de menskes die datzelfde kabinet heeft wijsgemaakt dat ze zich moeten laten vaccineren, om gezond te kunnen blijven en om niet dood te zullen gaan door het “dodelijke” corona-griepvirus, maar waarvan geweten is dat een van de bijwerkingen van vaccins is het natuurlijke afweersysteem te verzwakken…..die gevaccineerden gaan net de kwetsbare groep worden bij het volgende griepseizoen, zij zullen zich niet meer kunnen verdedigen tegen eender welk griepvirus of variant door aantasting van hun natuurlijke bescherming door…hun vaccinatie.

  De gevaccineerden lopen dus meer en een verhoogd risico, net door zich te hebben laten vaccineren…op dringend en dwingend advies van datzelfde kabinet!

  Datzelfde kabinet is dus de schuldige bij uitstek door het vaccinatiebeleid als in het najaar zich een nieuw griepvirus zou aandienen waarbij verzwakte gevaccineerden moeite zullen hebben om dit virus te bestrijden.
  Want gevaccineerden volgden het dwingende advies om zich te beschermen door vrijwillige vaccinatie tegen sars-covid2 met nu als gevolg een verzwakt afweersysteem voor de gemuteerde varianten, in goed vertrouwen in de overheid, een vertrouwen dat door die overheid opnieuw zwaar beschaamd wordt.

  Wat ze dan meteen ook toegeven is dat vaccineren helemaal niet werkt, immers: virussen muteren razendsnel en nu reeds verspreiden zich talloze mutaties want een virusmutatie gaat niet wachten tot het najaar zodat het kabinet dan de schuld voor de verzwakte gevaccineerden door hun vaccinatie onterecht bij ongevaccineerden zou kunnen leggen.

  Met elk nieuw vaccin hollen ze weer achter de feiten aan: tegen dat mensen kunnen gevaccineerd worden tegen variant 1 met een nieuw, aangepast vaccin nr 3, (prik 1 en 2 hebben we al gehad) dan is die variant alweer gemuteerd naar variant 3 of 4 en werkt ook vaccin/prik nr 3 niet meer.
  Net zoals de huidige vaccins tegen sars-covid2 al niet meer werken tegen de gemuteerde corona-varianten en gevaccineerden nu al herbesmet geraken met varianten én die virusvariant ook kunnen doorgeven, dus anderen/óngevaccineerden ermee kunnen besmetten.
  Zo wordt elk vaccin dus volkomen nutteloos, het beschermt niks en niemand maar richt intussen wel immense schade aan door allerlei bijwerkingen.

  Men moet heel goed beseffen dat een volgende 3de prik of prik nr 4/5/6 nooit de schade aan het natuurlijke afweersysteem kan herstellen die werd aangericht door prik 1 en 2, integendeel, de schade zal nog verder toenemen.

  Wat betreft een vaccinatieplicht heeft de bevolking in een democratie het RECHT om zich door een referendum uit te spreken en te beslissen over zulke ingrijpende zaken die de overheid ongeoorloofd/onwettig wil aantasten: zoals lichamelijke integriteit, de zeggenschap over eigen lichaam, dwang tot medische handelingen door de schending van privacy, de schending van het medisch beroepsgeheim tussen patiënt en huisarts, schending van soevereiniteit, de schending van het recht op zelfbeschikking van het individu, schending van onze fundamentele mensenrechten.
  Ménsenrechten, grondwettelijke rechten, medische rechten waar geen overheid het recht noch de bevoegdheid voor heeft om zich als bestuurders mee te bemoeien of aan te morrelen en waarvoor ze niet betaald worden als dienaren voor en door de bevolking!
  Politici moeten opnieuw op hun plaats gedwongen worden: besturen, want ook daar bakken ze niks van ipv hun snuit te steken waarmee ze geen zaken hebben: ONS LEVEN en ons recht om vrij en normaal te leven!

 47. Gisteravond vertelde me buurman dat een zakelijke contact persoon van hem was overleden aan covid..rond een jaar of 48 en was ook ingeënt.
  Zijn een hoop gegaan dit jaar,kijk heel goed uit…

 48. Doorgeen de geschiedenis zijn er altijd veel meer domme dan intelligente mensen geweest.

  Ook in films zijn er altijd veel meer hersendode zombies dan mensen die hun verstand bewaren.

  Het handvol intelligente mensen, die zien wat er aan het gebeuren is, wordt door de verdwaasde massa, die daar blind en doof voor blijft, weggezet als complotdenkers.

  De meeste mensen worden als muizen in de ‘vaccinval’ gelokt met lekkere ‘cheesy’ beloftes dat ze terug de vrijheid zullen krijgen om te mogen reizen, naar festivals trekken, enz.
  Het zal nu echter niet lang meer duren voor de uitgezette muizenvallen gaan dichtklappen…

 49. Ik ben bang dat het negatieve scenario het zal “winnen ” , ik hoop dat ik er naast zit dan zal ik tegen Rodu zeggen: Rodu
  Op DIT PUNT zit er naast , verder zag ik het ( met velen ) juist , jammer genoeg !

 50. Helemaal eens Xander, dit is precies wat er gaat gebeuren.
  Ik ben benieuwd, zelf nog geen prik gehad, 1971, mijn baas afgelopen vrijdag de tweede, doodziek naar huis gegaan…
  Ik wordt er niet op aangekeken of anders behandeld, nog niet.

 51. Het is te hopen dat de Duits Amerikaanse topadvocaat snel van start gaat met zijn juridische aanklachten tegen de WHO en de landen regeringen.
  Ook bij Air India schijnen er meerdere piloten terzijde overleden na vaccinatie.

 52. Geniet nog maar even lekker van jullie vrijheden beste mensen want eind dit jaar `zoals ik eerder meerdere malen al voorzegde op deze site` zijn we weer de klos!

 53. Tja als echt 75 % van de mensen zich hebben laten inspuiten om op vakantie te kunnen, hoef je nog maar 25 % van de mensen af te dwingen.
  Wij hebben echt verloren.

 54. Helemaal eens met de laatste twee zinnen, van het artikel. Zo zal het gaan!

Comments are closed.