Nanotransfectie: Chip die menselijke genen en weefsels verandert en herprogrammeert gereed voor productie

—————————————————————————————————————————————–

Nieuwe technologie om oorspronkelijke mens te veranderen in ‘mens 2.0’ (transhumanisme) is gereed – Vermoedelijk binnen 1 jaar goedkeuring om chip in mensen te gebruiken

—————————————————————————————————————————————–

Wetenschappers van de Indiana University School of Medicine hebben een siliconenchip ontwikkeld die menselijke huidcellen in bloedvaten en zenuwcellen kan veranderen. Het prototype is inmiddels dermate ver ontwikkeld en getest, dat de chip geschikt is voor productie. Weefsel nanotransfectie is een nieuwe technologie waarmee de functie van menselijke weefsels en cellen op genetisch niveau in een fractie van een seconde kan worden veranderd en geherprogrammeerd. De chip zou zijn ontwikkeld om allerlei medische aandoeningen – zoals een ernstige wond en hersen- en zenuwbeschadigingen – te genezen, maar lijkt vooral te kunnen worden ingezet om de transformatie van de oorspronkelijke mens naar de ‘mens 2.0’ (het transhumanisme) te voltooien.

Volgens Chandan Sen, directeur van het Indiana Center for Regenerative Medicine and Engineering, kunnen andere researchers nu meedoen in de verdere ontwikkeling van nanotransfectie geneeskunde. ‘Deze kleine siliconenchip zet nanotechnologie in die de functie van levende lichaamsdelen kan veranderen. Stelt dat iemand na een verkeersongeluk beschadigde bloedvaten heeft en bloed nodig heeft… dan kunnen we huidweefsels in bloedvaten veranderen en het in gevaar zijnde ledemaat redden.’

Het nanoproductie proces van de chip neemt op dit moment vijf tot zes dagen in beslag. Sen hoopt binnen een jaar goedkeuring van de FDA te krijgen, waarna de chip voor klinisch onderzoek in mensen (zoals patiënten in ziekenhuizen en mensen op de ER) kan worden gebruikt.

Ten bate van de mensheid?

Denkt u ooit dat deze op zich fantastisch klinkende technologie ten bate van gewone mensen zal worden ingezet? Natuurlijk niet, tenminste niet zolang hetzelfde complex van Big Pharma, Big Tech, Big Politics en Big Banks de scepter over deze wereld blijft zwaaien. (Zo is de ontwikkeling van deze chip gefinancierd door de NIH (National Institutes of Health), dat een uiterst kwalijke rol speelde en speelt bij het ontketenen en in stand houden van de corona ‘pandemie’ maatregelen, en met name de verplichte gentherapie injecties).)

Big Pharma slaagt er in bijvoorbeeld de EU steeds vaker in om bewezen werkende supplementen en (natuur)medicijnen te onderdrukken en/of te laten verbieden, enkel omdat deze een gevaar vormen voor de uiterst lucratieve medicatieverslavingspandemie die de afgelopen decennia in vooral het Westen is ontketend, waardoor de hele bevolking steeds zieker, zwakker en afhankelijker is geworden.

En dacht u dat de politiek echt zit te wachten op een gezond functionerende bevolking? Als dat zelfs maar een beetje waar zou zijn, dan zou vorig jaar onmiddellijk het spotgoedkope, uiterst veilige en bewezen zeer succesvolle Ivermectine, dat nota bene met de Nobelprijs werd bekroond, zijn gebruikt om de corona uitbraak te bestrijden. De ervaringen in landen en gebieden die tegen het WHO dictaat ingingen en het toch voorschreven, hebben deze werking zonneklaar bewezen.

Maar aan het patentvrije Ivermectine kan Big Pharma niets verdienen, en aan gezonde mensen en kinderen al helemaal niet. Dus werd een andere kwaadaardige klauw op deze globalistische buik vol nepotisme en diepe corruptie – de politiek – ingezet om dit medicijn tegen te houden, ten gunste van inmiddels uiterst schadelijke en gevaarlijk gebleken gentherapie/-manipulatie injecties, waar de fabrikanten wèl miljarden mee binnenslurpen (belastinggeld dat ook had kunnen worden besteed aan èchte volksgezondheid, en verbetering van triviale zaken zoals zorg en onderwijs in het algemeen).

Ook mRNA tech werd vrijwel meteen misbruikt

‘Wij gaan u veranderen,’ kondigde Klaus Schwab enkele jaren geleden openlijk aan. Mensen moeten in zijn ogen op DNA niveau worden veranderd tot ‘betere’ wezens (= beter controleerbaar en beter bestuurbaar, dus totaal ontdaan van hun vrijheid, zelfbeschikking en privacy). Omdat genetische manipulatie van mensen nog nergens ter wereld toegestaan was, moest een crisis worden bedacht. Zoals bekend werd dat de corona ‘pandemie’, waar in oktober 2019 nog openlijk en uitgebreid op geoefend werd (Event 201).

Onder het mom van een luchtwegvirus – dat statistisch niet gevaarlijker bleek dan een milde griep – werd de omstreden mRNA technologie, waarvan een Amerikaans inter-universitair researchteam in 2019 constateerde dat deze nog lang niet geschikt was om op mensen te worden uitgetest, er met steeds meer dwang en aangetoonde fraude, bedrog en misleiding doorgedrukt. Het was de redding van het in dat jaar op omvallen staande Moderna, en inmiddels heeft een groot deel van de wereldbevolking de eerste shots van een oneindige serie experimentele gentherapie/manipulatie injecties (een onlangs openlijk door de CEO van Pfizer erkend feit) gehad.

Ook de mRNA tech werd oorspronkelijk ontwikkeld om mensen te helpen, te genezen, en een behandeling te ontwikkelen voor kanker en andere ernstige aandoeningen. Maar hoewel deze mRNA tech bij lange na nog niet veilig bevonden was voor mensen, en alleen bij uitzondering werd gebruikt op terminaal zieke mensen (met regelmatig fatale afloop), hebben zo’n 11 a 12 miljoen Nederlanders zich er toch mee laten inspuiten nadat ze zich met valse propaganda doodsbang hebben laten maken voor een luchtwegvirus. Met alle, steeds moeilijker te ontkennen dramatische gevolgen van dien, die nu zo duidelijk zijn bewezen, dat de bekendste en meest geciteerde Britse medische wetenschapper het letterlijk over ‘moord’ heeft.

Transhumane slaven

Nu nieuwe technologie in onvoorstelbaar korte tijd wordt aangewend om kwaadaardige ideologische doelstellingen te realiseren, dienen we naar mijn mening zeer wantrouwig te zijn over de ontwikkelde nanotransfectie chip. In combinatie met de reeds in de Covid injecties toegepaste nanotechnologie* zou deze namelijk wel eens kunnen worden misbruikt om de grote droom van de klimaat-vaccinatie globalisten – totale en absolute technocratische controle over alles en iedereen – te realiseren.

(* Zie bijvoorbeeld ons artikel van 13-08: Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’ ( / Grafeen nanobuisjes hechten zich in ons brein, kunnen exact worden afgestemd op de snelheid van het menselijk denken en de hersenen in één grote ontvangende antenne veranderen)).

De mensen die de gefabriceerde crises van deze tijd – en wie weet wat er allemaal nog meer op ons wordt afgestuurdüberhaupt mogen overleven, zullen dan verworden tot digitaal aan elkaar gekoppelde transhumane slaven, tot een soort androïde cyborgs die enkel nog bevelen kunnen (en willen) opvolgen. Het zal de ergste vorm van slavernij ooit worden, mede omdat deze mensen geen hoop meer zullen kunnen koesteren er ooit nog uit te kunnen komen (als de emotie ‘hoop’ al door de geïnjecteerde (5G/A.I. aangestuurde) tech zal worden toegestaan).

De stapsgewijze integratie in dit systeem van ‘Het Beest’ is met de eerste serie Covid injecties volop begonnen. Als u er toch bent ingetrapt, kunt u er mogelijk nu nog uit – en zult dan de hoge prijs van een beschadigd immuunsysteem en/of bloedpropjes en/of genetische- en orgaanschade op de koop toe moeten nemen-, maar op zeker moment – na shot 3? shot 6? – hoogstwaarschijnlijk niet meer, zeker niet als de QR-vaxpas zal worden gekoppeld aan uw ID, bankpas en toegang tot… alles, inclusief het leven zelf.

En vergis u niet: dit is óók wat het huidige Nederlandse Apartheidsregime zal afdwingen indien niet heel snel massaal, aanhoudend en vastberaden NEE tegen zowel verplichte injecties als alle andere vrijheidsberovende Covid maatregelen wordt gezegd.

 

Xander


(1) Indiana University (via JWTv)
Afbeelding: Stefan Keller via Pixabay 

Zie ook o.a.:

24-11: ‘Data Amerikaanse Hartstichting medisch bewijs dat Covid vaccins ‘moord’ zijn’ (/ Hoogleraar (em) Pierre Capel: ‘Ik begrijp er helemaal niets meer van. ALLES gaat kapot’)
22-11: ( / Vals christendom dat kernonderdeel is van het ‘systeem van het Beest’ en deze injecties promoot is vervulling van Bijbelse eindtijd profetieën)
19-11: (/ Hoogleraar (em) Pierre Capel laat opnieuw grafieken zien waaruit blijkt dat de snel oplopende besmettingscijfers aantoonbare PCR-flauwekul zijn)
08-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert (/ Pierre Capels ‘Immunologie voor Dummies – deel 5‘ )
07-11: Bill Gates kondigt WHO taakgroep aan voor nieuwe pandemie en vaccinatie-patch op je arm
24-10: (/ Pierre Capels nieuwste videocolumn ‘Ik zie ik zie wat jij niet zegt’ bevat officiële statistieken waarop iedereen kan zien dat er al heel lang NIETS bijzonders meer aan de hand is)
12-10: Bekende Oostenrijkse filosoof voorspelde eeuw geleden vaccin dat spiritualiteit blokkeert
10-10: Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties ( / Israëlische regering van plan om ongevaccineerden af te sluiten van complete gezondheidszorg – Nogmaals ‘het teken van het Beest’ )
05-10: Manager universitair hospitaal: ‘Vaccins voor volgende geplande pandemie liggen al klaar’ ( / ‘Rivax vaccin tegen het (door Bill Gates aangekondigde) Marburg virus bevat ricine en zal miljarden mensen doden’)
04-09: ( / Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)
13-08: Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’ ( / Grafeen nanobuisjes hechten zich in ons brein, kunnen exact worden afgestemd op de snelheid van het menselijk denken en de hersenen in één grote ontvangende antenne veranderen)
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)

2020:

24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
19-03: VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:
26-12: Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030 (/ Alomtegenwoordige 6G gaat mensen en machines vanaf 2030 volledig integreren’)
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

45

 1. Nou ja,over 1ding zijn we eens.Het boek openbaringen moet door een joodse bril gelezen worden.
  Niemand kan kopen of verkopen dan diet merkteken heeft van het beest en zijn getal is 666= waaf waaf waaf.
  Waaf is het getal van de mens.^

 2. Openbaringen 18 is de vervulling wat in Jeremia 50&51 geprofeteerd staat

  Openbaaring 8 spoedig in dit theater
  Conclusie:geen uitstel meer.

 3. Kritische wetenschappers fileren de modellen
  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

  Lees deze nieuwsbrief online
  De twee rekenmodellen die ten grondslag liggen aan de invoering van het coronatoegangsbewijs met QR-code worden door wetenschappers gefileerd.
  Het ene model komt uit de Fieldlabs-onderzoeken van de evenementensector. Het andere is van een Britse denktank, verbonden aan een commerciële lobby voor een digitaal identiteitsbewijs met biometrische data.
  Lees het hele verhaal
  De twee rekenmodellen die ten grondslag liggen aan de invoering van het coronatoegangsbewijs met QR-code worden door wetenschappers gefileerd.

  Het ene model komt uit de Fieldlabs-onderzoeken van de evenementensector. Het andere is van een Britse denktank, verbonden aan een commerciële lobby voor een digitaal identiteitsbewijs met biometrische data.
  Lees het hele verhaal

 4. Aan Johan, Enige tijd voor de ontsnapping van het virus in Wuhan beval de chinese overheid het chinese volk om toiletpapiet te hamsteren. Heel internet lag dubbel van het lachen. Ik niet. Ik werd echt bang want de chinese overheid heeft totaal geen humor en doet dit soort dinbgen niet voor niets, Ik ben van de schrik ook toiletpapier gaan hamsteren. Toen kwam covid en mensen sloegen elkaar letterlijk dood om toiletpapier Alles was uitverkocht. Onlangs heeft volgens kleine berichtjes op internet de chinese regering het chinese volk bevolen om voedsel in te slaan………

 5. Beste Xander,
  Even off topic maar toch best belangrijk.
  Wanneer ik uw website opzoek op firefox of chromium dan probeerd een http versie van deze site te openen. Hetgeen door mijn browsers geweigerd wordt omdat ik deze browsers beveiligd heb. Open ik uw site in Tor-browser, dan kom ik wel op de https versie. Dit kan betekenen dat vreemden/kwaadwillenden via de http versie kunnen meekijken en zo gegevens van reageerders kunnen achterhalen. Het is redelijk simpel om een http versie van een site te maken en bezoekers naar die site door te verwijzen om zo informatie te stelen. Niet iedereen heeft direct in de gaten dat zij op een http site zitten in plaats van een https want lang niet iedereen controlleerd de url.
  Een advies voor de bezoekers hier: Controlleer de url, en belangrijker is om HTTPS Everywhere te installeren op uw browsers. Dit voorkomt dat u doorgestuurd wordt naar een http site en zo slachtoffer te worden van hackers en ongewenste meekijkers.

 6. @ QW

  Dankjewel voor de link, dat was ‘m idd.
  Ik dacht 1975 maar het was 1978.
  Het is ook al jaren terug dat ik dat ergens gelezen heb.
  Het zou nog weleens kunnen dat ik dat bij Anarchiel gelezen heb maar die is er sinds 2015 niet meer. groetjes An Tivax

 7. Teletekstpagina 114, 4-12-2021:
  “Frankrijk zegt dat het met een vlucht
  uit Afghanistan zo’n 60 Nederlanders
  heeft geëvacueerd.Volgens het Franse
  ministerie van Buitenlandse Zaken waren
  er in totaal meer dan 300 mensen op de
  vlucht van Kabul naar Doha in Qatar.

  Naast de Nederlanders gaat het om 258
  Afghanen,11 Fransen en een onbekend
  aantal familieleden en bekenden.Onder
  hen zijn medewerkers van het Franse
  leger en journalisten.

  In een reactie bevestigt Buitenlandse
  Zaken in Den Haag dat er donderdag zo’n
  60 Nederlanders met een evacuatievlucht
  zijn aangekomen in Qatar.Binnenkort
  reizen ze door naar Nederland.”

  NEDERLANDERS?
  Nederlanders die daar in een stad of dorp in een huisje wonen?
  Nederlanders die daar toevallig rondreden om van de natuur te genieten?
  Nederlanders die daar een fietstochtje maakten?
  Nederlanders die daar een prachtig wandelgebied van bergen en bossen 🙂 bezochten?

  Of:
  Nederlanders die eerst van Afghanistan naar Nederland waren ‘gevlucht’, zich hebben gemeld bij een asielzoekerscentrum en na een voor hen geheel gratis procedure hebben doorlopen, verblijfsvergunningen, woningen en inrichtingen hebben kregen en dankzij (meerdere) Nederlandse uitkeringen weer naar Afghanistan zijn terug gegaan om:
  – arme kindertjes te helpen;
  – mensen te verzorgen;
  – boodschappen voor oude van dagen te doen;
  – broodjes te bakken;
  – ziekenhuizen schoonmaken;
  – straatjes te vegen;
  – eigen vaderland helpen opbouwen;
  of…
  VACANTIE VIEREN ?????

  Ik weet het niet.
  Maar wat zou dat toch zijn???
  Wie het wel weet moet het maar aangeven.

 8. Ik ben diep geschokt bij het lezen van het boek van dr. Breggin “COVID-19 AND THE GLOBAL PREDATORS: WE ARE THE PREY” vertaald: “COVID-19 EN DE WERELD-BEHEERSENDE ROOFDIEREN : WIJ ZIJN DE PROOI!”
  In dit boek, geschreven door een zeer ervaren wetenschapper, liggen na 16 maanden onderzoek alle bewijzen op tafel dat dat Covid door Fauchi in samenwerking met het Chinese lab in Wuhan is ontwikkelt.
  Covid bestaat niet in de natuur als gevaarlijk voor mensen, Fauchi en de Chinezen hebben het virus geschikt gemaakt om mensen te besmetten (en om dan te verdienen aan de uitkomst en hun communistische ideeën te verwezelijken).
  Na het lezen van het onderzoek dat onder Fauchi’s leiderschap in 2015 werd gepubliceerd, staat alles wat nu gaande is. Alles was in 2008 al in voorbereiding, alles in connectie met Bill Gates die nu de weg vrij ziet om zijn nano-tech in te gaan zetten om de mens te beheersen. Het zijn geen psychopaten o.i.d. maar het zijn echt monsters in dezelfde klasse als Hitler en Marx, maar met meer mogelijkheden om Gods hoogste schepping, de mens, te vernielen.

  Gelieve max, 3 woorden in hoofdletters, als accenten. Zie siteregels. Mod.

 9. Technologisch gaat de mens zeer snel vooruit. De ruimtetechnologie helpt daar enorm mee. Maar op menselijk gebied zijn we sociaal arme sukkelaars geworden. Vele kennen zelfs hun buren niet meer. We leven in een zeer gevaarlijke beschaving, een beschaving die zelf een mens gaat creëren de mens als schepper. Hij heeft God op de vuilkar gezet. Robots zullen niet in opstand tegen ons komen, zoals een film suggereerde maar wij zullen de robots onderwerpen aan onze eisen. En ook de mens zal meer en meer implantatie krijgen en dit met alle gevolgen. shalom

 10. U heeft het over een “siliconen” nano-chip.
  Dat vond ik al vreemd, aangezien siliconen geen halfgeleider zijn.
  Het oorspronkelijke artikel heeft het over “silicon”, hetgeen in het Nederlands Silicium betekent.

 11. Weer bedankt voor je Column: het is al weer even geleden dat ik een comment ergens plaats omdat ik me vooral moet focussen op de oplossing die ik in mijn eentje zoek als een Heroic.
  Al dit soort berichten van dood en verderf beginnen de laatste tijd een soort van ruis te worden voor mij en ik begreep niet waarom. Nu begrijp ik dit wel ( het is tenminste richting de waarheid ).
  Al deze berichten en al die zeer trieste video’s zoals baby’s die niet lang leven etc omdat mama gehersenspoeld die injectie heeft genomen zijn niet het probleem maar de symtonen van het probleem. En het wordt mij steeds duidelijker dat dat probleem in ons zelf zit. Kort gezegd:
  ik koos vroeger ( tot bijna 20 jaar geleden, wat gaat de tijd snel als je lol hebt ) voor de duiternis in mij hoofd omdat mijn vader mij geleerd had met het meest intiligente antwoord ooit van hem.. Dat dit zo moet, en ja,, Zo gaat dat inderdaad al eeuwen dankzij misbruik van rijke zieke Elites.
  Tegenwoordig kies ik dankzij mijn karakter en verslaving aan liefde voor het licht ( de Realiteit ) en merk dat ik daarmee iets doe wat niet veel mensen durven en doen, maar wat wel van levensbelangrijk is voor iedereen om wel te doen. En volgens mij de enigste keuze is hoe je komende tijd kunt overleven, en waar ik steeds meer indicaties van zie, dat dit na al die eeuwen duisternis het nieuwe normaal gaat worden.
  Veel sterkte in jullie zoektocht en blijf niet hangen in wat je vroeger geleerd is geworden en / of wat je graag zou willen zien als de waarheid. Want dat dit allemaal een Illusie is moet iedereen die zich hier nu minimaal 2 jaar mee bezig houdt toch wel duidelijk zijn. Dus extra kort gezegd: Kies niet zoals een gehoorzame schaap voor de duisternis en de afgrond in je, maar voor het licht buiten je. And be amazed

 12. Terwijl regeringen in Europa zich voorbereiden om de “levensreddende” Covid-19 injecties te verplichten, is Pfizer door de mand gevallen. Het bedrijf heeft getracht het hoge aantal sterfgevallen en ernstige bijwerkingen buiten het blikveld te houden van de bevolking, maar dat zal zich nu tegen hen keren. Het bewijs is boven water dat Pfizer al na twee maanden wist dat het vaccin levensgevaarlijk is, maar ze hebben de kip met de gouden eieren niet willen slachten. Dit artikel gaat over winsten die worden gemaakt en misdaden die worden gepleegd:

  https://stichtingvaccinvrij.nl/pfizer-valt-door-de-mand-rapport-onthult-dat-dit-bedrijf-over-lijken-gaat/

 13. Over totale controle gesproken daar heb ik een vreemd voorvalletje over gehoord. Op 6 augustus 2011 storrte in Afghanistan een USA helicopter , Extortion 17, neer en doodde alle Navy Seals die daar in zaten. Waaronder een cryptologist van de Navy Seals Michael Strange. Zijn vader en stiefmoeder vertrouwden de berichtgeving van de USA overheid niet en andere nabestaanden van de overleden militairen, en hun legerhond Bart, maakten ook openlijk amok over het voorval.De ouders van Michael kregen een dossier losgepeuterd van de overheid maar delen daarvan bleken gecodeerd.De stiefmoeder van Michael kon na veel gehannes de code ontcijferen en berichtte hier ook over. Toen kreeg ze via de mail fberichtjes en foto’s van haarzelf waar te zien was dat ze op de computer de code aan het ontcijferen was en werd bedreigd door de overheid. Het was strafbaar wat ze deed maar de overheid had het dossier zelf aan haar opgesttuurd. Het echt rare was dat de fotos van haar genomen waren alsof ze via haar webcam konden meekijken wat ze typte en deed.Maar deze stiefmoeder van Michael Strange had helemaal geen webcam op haar computer. De overheid kon evengoed meekijken op haar computer en foto’s van haar nemen.Dit geeft me sindsdien een raar gevoel als ik op mijn laptopje wat dingetjes doe. Die totale controle is er dus al langer dan we denken. Ook via smart tv;s schijnen ZE gewoon mee te kunnen kijken en horen wat er in de huiskamers gezegd wordt. Dit is allemaal gewoon op You Tube te zien maar ik kan geen linkje geven want ik weet nog niet hoe ik dat moet doen. Ik ben een halve digibeet. Het gekke is ook dat ik steeds vaker als ik een vidieo op YouTube wil kijken fouten optreden en altijd bij dit soort video;s.De ouders van Michael, en ook nabestaanden van de andere slachtoffers zijn activisten geworden omdat dit ongeluk van Extortion 19 nogal wat vreemde zaken heeft opgeleverd.

 14. Het doet vermoeden dat iedereen aangesloten moeten worden aan de hive (bijenvolk): You will own nothing and be happy. Dat wil zeggen onderdeel worden van noem het, de https://en.wikipedia.org/wiki/Borg.
  Weg met de menselijke maat, weg met alles dat ons tot mens maakt. Zijn de grote hoeveelheid clips over verknipte bijenkoninginnen toeval?
  En wat is de rol van de CCP (Chineese Communistische Partij)? China is tenslotte al een heel eind gevorderd in
  “Human! We used to be exactly like them. Flawed. Weak. Organic. But we evolved to include the synthetic. Now we use both to attain perfection. Your goal should be the same as ours.”
  “I am the beginning, the end, the one who is many. I am the Borg.”

  Ik ben wel benieuwd wat de bestemming van de WEF kliek gaat worden. Is animal farm met uiteindelijk varkens als heersers passé?

 15. “Justitie”/”Jeugdzorg” is al begonnen, om (ernstig mishandelend en chaos veroorzakend voor specifiek gehandicapte kinderen die dit nu juist niet aankunnen) bij keurige christelijke gezinnen weggesleepte/ontvoerde kinderen, waaronder mijn zwaar autistische kleinzoon van 13, met het verstand van een 5 jarige, onaangekondigd en zonder toestemming van de volkomen geshockeerde ouders (en grootouders), vol te spuiten met dit niet meer ongedaan te maken duivelse brouwsel.

  Het “Leger des Heils of……hels” werkt hieraan mee alsof er geen hel bestaat.

  Dit intrappen gaat dus zo niet meer op:
  Als u er toch bent ingetrapt, kunt u er mogelijk nu nog uit – en zult dan de hoge prijs van een beschadigd immuunsysteem en/of bloedpropjes en/of genetische- en orgaanschade op de koop toe moeten nemen-

 16. @Jantje. Ik denk beiden. Wij zijn het experiment waar ze op oefenen om uiteindelijk alles te kunnen installeren in de dan nog levende mensen. Niet iedereen krijgt dezelfde vaccinatie en er zitten placebo’s tussen. Russische roulette, er is altijd wel een kogel die doeltreft als je maar lang genoeg doorgaat.

 17. Topambtenares Astrid Raaphorst, directeur RVO, ministerie van Justitie, stapt op vanwege virusdictatuur: bron: ninefornews.nl (net gezien)

  Hopelijk niet als laatste …………

 18. Ze zijn in een Rijk voorbij dit leven,
  gegaan langs wegen waar geen mens van weet.
  Hoe houden zij daar, blijmoedig geheven,
  de beker van ’t oneindig kinderleed.

  Maar Hij Die zegt: “Laat de kind’ren tot Mij komen!”
  spreekt tegen ons een fel gericht!
  Want wij staan tussen hen en hun dromen,
  vaak als een muur van angsten opgericht.

  Allen, die Zijn kind’ren doden,
  bewaart Hij voor hun eigen uur.
  Dan zal Hij hen vrijgeven aan hun duist’re goden,
  en Zich wreken met vlam en vuur.

 19. @ Rick 03/12/2021 om 6:46 pm
  de ene echte Rickerder Rick.
  Mocht je mijn gedachten daarover willen lezen, zie ik jouw bericht wel.

 20. ‘Blijkbaar moeten ze steeds in een wereldwijde behoefte voorzien. Die trein was pas de eerste in een lange reeks. Er komen er nog meer. Dat komt omdat de hele wereld tot een akkoord is gekomen. Ze gaan door of we het nu leuk vinden of niet.
  Wie zijn ‘ze’. Degenen die het voor het zeggen hebben. Ze staan overal boven. Ook boven de wetgeving? Ze zeggen van zichzelf dat ze kunstenaar zijn. Ze stellen een meesterwerk samen uit verschillende materialen. Krijsteen met diamant, goud met takken,…de grijze steen met de kleuren op een palet. Begrijpt u wel? Ze houden zich bezig met het samenbrengen van de Big bizz, de politiek macht, de zware criminaliteit. Dit is macht… ‘hun’ macht.
  Ziet hun huis er uit als een rovershol? Welnee, ze zijn ook verzamelaar. Hun waardevolste verzameling is wellicht hun zielenverzameling: in deze map zit een groot industrieel. Dit is een topfunctionaris bij een openbare instelling. In deze map zit een grote Europese bankier…en dit hier is een minister. Een verzameling van hun verborgen kwalen, hun onzedelijkheden… en hun geheimen.
  Om ze te chanteren? Welnee, in hun kringen wordt niet gechanteerd. Ze doen alleen contracten en ruilhandel…zoals deze vertrouwelijke informatie.
  Corruptie is voor de “vertegenwoordigende democratie” wat smeer is voor een auto: de stank is misselijkmakend…maar het kan blijkbaar niet zonder…’ La Piovra 1984.

 21. bill gates is ook zo’n nerd: het roept een gevoel van walging op: personen die geen voeling met het echte leven hebben en over-geobsedeerd zijn door wat zij zien als ‘wetenschap’.
  Valt wetenschap die niets goeds doet voor de mensheid echter wel te kwalificeren als zodanig?

  En: bericht bij de nos vanavond: het mRNA-‘vaccineren’ van kinderen met een zwakke immuniteit: dat doet terugdenken aan de uitspraak van rivm-ster Grootenboer: ‘vaccins verminderen de immuniteit’ (interview, verschenen in een schoolblad)
  Blijkbaar is het de bedoeling die immuniteit nog verder te verzwakken: men wil duidelijk van deze kinderen af…..

 22. Een deel van de wetenschapers zijn op dit moment een gevaar voor de mensheid. Ze hebben een andere kijk op de wereld, ze geloven in geen religie en zijn in hun eigen wereld en dulden daarin geen tegenspraak. Plus dat zij mede aangestoken worden door de leiders die op hun hand zijn. Hedendaags is er alleen misleiding aan informatie, en wat het doel mogen zijn, op een gegeven moment vallen ze allen in hun eigen kuil die zij gegraven hebben. De tijd zal het leren.

 23. Hoe zit het nu eigenlijk?

  Zijn die gif spuiten nu om de mensen op termijn te reduceren of is het een bio-electro spuit..
  Waarvan er meerdere nodig zijn voor de installatie van de soft-hardware?

  Of zijn het de beide, iemand een antwoord?

 24. Sommige nurds zijn zo wetenschappelijk geöriënteerd, dat ze menen alle kennis, kunde en vaardigheden in huis te hebben. Maar wetenschap wordt zwaar overschat. Laten we eerlijk wezen, onze hele wetenschappelijke kennis staat nog steeds in de kinderschoenen.

  Veel wetenschappers en nurds zijn echter zodanig geobsedeerd door hun wetenschap, dat ze last hebben gekregen van kokervisie. Velen kunnen niet eens meer buiten die koker denken. Ze menen dat alles, dat ze kunnen bedenken ook moet mogen. Ze menen warempel voor God te mogen spelen.

  Zo oud de homo sapiëns (de wetende mens) is probeert hij de fenomenen, die hij waarneemt te verklaren. Wat hij kan verklaren noemen we wetenschap. En wat hij niet kan verklaren noemen we een mysterie. Zo lang het wetenschappelijke bewijs niet is geleverd, is het geen wetenschap en moeten we ons behelpen met wat we kunnen bedenken.

  Natuurlijk probeert de mens de mysteries te verklaren. Maar de mens komt meestal niet veel verder dan wat gedachtenkronkels. En die gedachtenkronkels noemen we vervolgens een filosofie, een leer, een theorie, een religie, een aanname, een veronderstelling, een hypothese, of iets dergelijks. Al is het bedacht door wetenschappers, daarmee is het nog geen wetenschap.

  Zo is de wetenschap nog steeds niet in staat, om antwoord te geven op meest essentiële mysteries. Waar komt alles, dat bestaat vandaan ??? Hoe is het leven ontstaan ??? Het beste, wat onze verre voorouders in de prehistorie konden bedenken, was een almachtige godheid in eeuwigheid en oneindigheid. En met al onze hedendaagse kennis, kunde en vaardigheden zijn we nog stap verder dan die oude gedachtenkronkel uit de prehistorie.

  Het ontbreekt de nurds, die menen met wetenschappelijke kennis en gedachtenkronkels aan de haal te mogen gaan, om het menselijk DNA te mogen wijzigen, en de mens te mogen transhumaniseren, overduidelijk aan wijsheid.

  Wijsheid staat los van kennis, kunde en vaardigheden. Wijsheid kom met die grijsheid (Zuid-Afrikaans gezegde). Wijsheid berust op ervaring. Wijsheid kijkt verder, dan de neus kort is. Wijsheid houdt rekening met gevoelens en emoties. Wijsheid stelt bijvoorbeeld de vraag: “moet alles, dat we kennen en kunnen, ook mogen ???”.

  Laten we hopen, dat wijsheid de overhand krijgt en dat die verschrikkelijke nurds, die met “Ordo ab Chao” (orde door chaos) een Nieuwe WereldOrde willen creëren, snel tot de orde worden geroepen.

 25. Wat zal moeten gebeuren is een massale opstand niet alleen in Nederland maar over de hele wereld , ik denk , ik ben wat voorzichtig, dat dat op het punt staat te gebeuren .
  Last je niet ontmoedigen , niet strijden dan is het over

 26. QW, aardig bericht van je. Dank je.
  Ik blijf sterk en laat me er niet onder krijgen. Huisarts heb je niets aan, zouden ze eerlijk (niet bang voor consequenties) zijn dan waren ze massaal opgestaan. En dan heb ik af en toe een gesprek met een psycholoog die mij ook een prik aanpraat. Daar heb je wat aan.

 27. @ An Tivax 03/12/2021 om 6:00 pm.
  Kijk eens onder de volgende link:
  https://wetten.overheid.nl/BWBR0003173/2007-11-01

  Dit is het uitspuuwsel wat jij bedoelt.
  Dat uitspuuwsel is in achterkamertjes tot stand gekomen, de Nederlandse bevolking mocht óók toen al niet alles weten en werd bij toeval ontdekt door een paar wakkere bankfanaten.

  Ik heb mij er toen mee bezig gehouden, maar dat is allemaal weggezakt.

  Eén zin uit alles dat ik daarover heb:

  “…


  Gelegaliseerde burgerroof
  Er is dus wettelijk vastgelegd, dat het voor de overheid mogelijk is uw totale vermogen te confisqueren, zonder dat u daar hoe dan ook mee hebt ingestemd. Blijkbaar hebben wij alleen ingestemd met de constructie in 1978, omdat wij of onze ouders of grootouders onze stem hebben uitgebracht op een partij die niet in het kabinet zat. Dit heet de “vertegenwoordigende democratie”, ziehier wat de rampzalige consequentie van dit systeem is.


  …”

 28. Zijn wezens als Klaus Schwab en volgelingen, alsmede onze politici en andere bestuurders, reeds ’transhumaan’ wellicht?
  Prototypes als het ware.
  Dat zou de anti-sociale meedogenloze robotachtige stoomwalsmentaliteit verklaren.

 29. Ik volg ook al een tijdje JWtv op YouTube en hij geeft een hele goede en diepe inkijk in de nieuwe technologieën die ontwikkeld worden. zogenaamd voor het grote goed, maar uiteraard en zoals altijd alleen maar voor het grote geld en de enge doelen.

 30. Hoe gaat de transhumane “mens” zich gedragen tegenover de oorspronkelijke?
  Gaat hij hem uitmoorden?

 31. De grote lijn van de laatste tweehonderd jaar is:
  Een zware overschatting van menselijk kunnen in wetenschap en techniek.
  Een zware onderschatting van goddelijk kunnen in theologische opvattingen.
  ‘U zult niet sterven (God kan dat niet of kan dat niet maken) maar u zult aan God gelijk zijn…’
  Dit culmineert in het gesleutel aan het menselijk DNA met als doel onsterfelijkheid. Het door mensen gemaakt ‘vaccin’ en ‘mondkapje’ biedt meer en betere bescherming dan het door God gegeven immuunsysteem. Bespottelijk!
  https://generaldispatch.whatfinger.com/natural-immunity-is-king-far-better-than-any-vaccine-fast-clip/
  De wereldbevolking is dit jaar veranderd in laboratoriumratten om te kijken wat wel en wat niet werkt voor de elite – die onsterfelijkheid wil – niet sterven, aan God gelijk -666. Men wil geen controlegroep die niks heeft binnengekregen want dat is gevaarlijk. Die moet worden ‘geëlimineerd’ – vandaar de enorme dwang. We zijn op weg naar Op.13 met als tussenstap Op.9, waar we naar mijn mening de biologische zijde vinden (lichamelijk lijden en de dood vlucht weg) van hetzelfde systeem als wat zich aandient in Op 13 – daar vinden we de economische kant van kopen en verkopen. Ik heb lang nagedacht over die sprinkhanen en ga er vanavond wat over schrijven op mijn site. Maar dit is een beetje de essentie.
  Al met al: zeer huiveringwekkend en totaal onnodig omdat God iedereen die in Hem gelooft eeuwig leven wil geven – een onbesmettelijk, onvergankelijk, onverwelkelijk lichaam, een eeuwige woning in de hemel in ruil voor ‘deze aardse tent, die afgebroken wordt’, zonder vlek of rimpel of iets dergelijks. Maar ja, wat God kan wordt voortdurend onderschat en wat de mens kan wordt zwaar overschat. Net zoals dit –
  https://www.man-on-the-moon.info/hoaxmoon
  Voor wie dit nieuw is: ‘you’re in for a bumpy ride, fasten your seatbelts’.
  Overigens is dit een site die zelfs met Duck Duck Go tegenwoordig al weer moeilijk te vinden is. Lijkt net of de ‘fact-checkers’ daar ook steeds meer oprukken. Maar ik dwaal af… Hier nog de site, waar ik vanavond begin met de Op.9 sprinkhanen. Kan wel laat worden – is erg moeilijk onderwerp.
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-9

 32. Probeer ik hier al maanden neer te zetten. De spirituele beroepen zoals acupunctuur enz., die zijn hier dus niet blij mee(chakra werking/pijnappelklier), want dan kunnen zij hun beroep niet meer uitoefenen. Dat kunnen ze nu al bijna niet meer, want we worden door onnatuurlijke frequenties beïnvloed. Ik geloof hier wel in.(sommige worden vergoed door de zorgverzekering) Alleen je moet oppassen, dat je niet de mens tegenkomt die je uitbuit. Maar dat is met alles.

 33. 1. Ivermectine wordt door de douane ingepikt. Meerdere mensen zijn al voor duizenden Euro’s gedupeerd.
  2. Ivermectine wordt beboet. Een arts in NL die het een maand voorschreef kreeg een boete van Eur 3000 en moest het voorschrijven stoppen. Heeft u een bron over die arts en zijn boete ? Mod.

  Het is klaar

 34. Jezus zegt: Wanneer deze dingen beginnen te geschieden, richt u op en heft uw hoofden omhoog, want uw verlossing genaakt.
  En ergens anders staat, ‘gelijk zich een vader ontfermt over zijn kinderen, ontfermt Zich de Here over wie Hem vrezen.’
  ‭‭Psalmen‬ ‭103:13‬ ‭
  Er staan veel teksten om je niet bezorgd te maken. Dat is dus een opdracht.
  Ik ben er van overtuigd dat de bruid van Jezus nooit voor de keuze komt te staan om het teken van het beest aan te nemen. Dus het enige wat mij te staat, is zorgen dat ik er daar bij hoor. Zodat ik kan ontkomen aan dat wat de wereld te wachten staat. Degene die dan niet meegaan komen wel voor de keuze te staan om het teken wel of niet aan te nemen.
  Ondanks dat we een vreselijke tijd ingegaan zijn, hebben wij de hoop om te ontkomen aan dit verderf.

 35. De enige echte Rick,

  Ik heb ooit eens een heel duidelijke droom gehad jaren geleden;

  Ik kwam ergens voor in het ziekenhuis samen met mijn moeder, terwijl ik daar was verbaasde me dat alle mensen gaten in hun lichaam hadden. Géén bloederige gaten maar perfect met huid aan de binnenkant, de ene had géén oog maar een gat waar je doorheen kon kijken. Ik schrok me rot toen bleek dat de meeste mensen gaten “letterlijk” in hun lichaam hadden. Wellicht ook gaten in hun ziel. (wie zal het zeggen)
  Die droom was er één die ik nog steeds duidelijk kan herinneren en nog steeds visueel op mijn netvlies staat, dit soort berichten doen mij er gelijk weer aandenken. Trans humanisme is de droom van de Scientology Church en daar zijn zeer hoge prominenten lid van !

  De Heere heeft vreemde kostgangers, dat is zeker !

 36. Eerst was het vooral gif erin om ontsteking en wildgroei te onderdrukken, of men neemt hormonale disfunctie van het lichaam over door chemisch / synthetisch te suppleren, en dan nu gaan ze de boel repareren? Ik dacht het niet!!
  Blijf nu eens met de fikken van dat lijf af en stop ermee om er rotzooi via voeding en medicatie erin te stoppen, wellicht dat het lichaam zichzelf herpakt en zichzelf begint te genezen.
  Ik geloof helemaal geen zak van de goede intenties, het gaat om geld en macht en big pharma zit echt niet te wachten op een gezonde mens die nauwelijks ziek kan worden.
  Forget it.

 37. Dat er allerlei dingen worden ontwikkeld en waarschijnlijk misbruikt gaat worden is een feit. Maar of dit het systeem van “het beest” gaat worden valt nog te bezien. God heeft alles onder controle en laat niets uit de hand lopen. We gaan op Bijbelse grond naar een moeilijke tijd toe. Maar er komt een moment dat de genade tijd voorbij is om je te bekeren. Dan zal de Gemeente van Jezus Christus weggenomen worden en zal er ruimte voor de periode komen dat “Het Beest¨ de macht krijgt. In dit vervolg zal Israël een grote rol spelen. En ik hoop dat velen deze periode niet mee gaan maken.

  Jezus zei: Waarachtig. ik verzeker u: Alleen wie opnieuw wordt geboren kan het Koninkrijk van God zien (Johannes 3:3 – NBV)

 38. Ik mag toch hopen dat de slapers die nu nog in coma liggen ook eens wakker gaan worden.
  Ik loop al jaaaaren te verkondigen dat we worden belazerd, nee joh ik was een gekke hippie.
  Nu wordt ik uitgemaakt voor wappie/complotdenker, ik hoop dat dit soort mensen nog eens aan mij terugdenken, hmmm had ze dan toch gelijk?
  Had ooit eens met een (ex)collega een discussie over het feit dat in een crisis al je bezit kon worden afgenomen, dat was een wet uit 1975, ik kan ‘m nu niet meer vinden.
  Nee joh, dat kan niet, hoever zitten we er vanaf?
  Het wordt tijd dat de anarchie uitbreekt en mensen voor zichzelf gaan denken en zorgen en de natuur weer gaan waarderen met haar vele geneeskrachtige kruiden.
  Geen giftige farma troep meer met al hun bijwerkingen, laat de farma maar failliet gaan.

 39. Dit is scientism hoogmoed van de bovenste plank. Men heeft geen idee waar de enorme hoeveelheid informatie in DNA vandaankomt. Men weet nog niet eens wat er allemaal in gecodeerd zit. Men heeft de baseparen allemaal wel gesequenced maar geen idee wat het is of wat het doet en wanneer en onder welke omstandigheden. De wetenschap heeft ongeveer net zoveel verstand van ons DNA als een hond die tegen een geparkeerde auto pist (excusez le mot).

  Het enige wat ze kunnen is een beetje grof knippen en plakken van grote hompen dna keten. Ze knippen gensequenties of redundancies of foutcorrecties rustig doormidden. Dat is geen ‘herprogrammeren’.

  Eens te meer angstporno.

 40. # Rick 03/12/2021 om 4:49 pm.
  Goed dat je daarvan kennis geeft.
  Mijn opmerkingen zijn natuurlijk bedoeld voor degene die dat werkelijk zo geschreven heeft.
  Maar de Moderator zal wel gepaste maatregelen nemen.
  Groet van QW.

 41. Het zal niet werken omdat het menselijk organisme niet kan volgen. We zullen moeten vluchten voor de A.I. die de wereld bestuurt.

 42. Straks zitten we weer met een of ander corona fantoom opgescheept en mogen we weer niet buiten spelen. Die rotjongetjes kunnen beter een bezem pakken en de straat schoonmaken.

 43. Dit lijkt inderdaad wel op het beruchte merkteken van het beest uit Openbaring 13.

Comments are closed.