Pfizers wereldwijde oorlog tegen kinderen bereikt Israël en Canada

In hemelsnaam, waarom??

—————————————————————————————————————————————–

Sloveense hoofdverpleegster neemt ontslag en laat journalisten zien dat de vaccinflesjes codes bevatten: 1 = placebo (voor bekende figuren), 2 = de mRNA injectie, 3 = bevat het ONC gen dat iedereen binnen 2 jaar kanker zou geven

—————————————————————————————————————————————–

Oude tijden zijn herleefd en in een nieuw jasje gestoken nu wereldwijd honderdduizenden ouders bereid zijn hun eigen kinderen te offeren op het altaar van de moderne varianten van Baäl en Moloch. Pfizers wereldwijde oorlog tegen kinderen, die worden misbruikt als (zogenaamd) menselijk ‘schild’ door hen met levensgevaarlijke experimentele stoffen in te spuiten, – heeft nu ook Israël en Canada bereikt, waar nu ook kinderen vanaf 5 jaar worden geïnjecteerd.

In tal van landen gingen miljoenen Europeanen de afgelopen weken de straat op om te protesteren tegen alle Covid maatregelen, maar zonder massale actiebereidheid zijn dit soort demonstraties zinloos. Met actie bedoelen we natuurlijk niet geweld, maar het simpelweg onverkort en vasthoudend weigeren mee te werken met al deze burger- en mensenrechten schendende, vrijheid beperkende en gezondheid aantastende Apartheid maatregelen.

Zoals bekend roep ik dat al sinds vorig jaar. Ik ben het dan ook roerend eens met redacteur Brian Shilhavy (Health Impact News), die schrijft dat ‘ik zeker weet dat de globalistische tirannen die op volle kracht doorgaan naar hun doel om de wereldbevolking in slavernij te dwingen en hun aantallen te verminderen, u uitlachen, aangezien klaarblijkelijk niemand van u deze tirannen aanpakt.’

‘Niemand doet iets om de kinderen te redden’

‘Terwijl deze protesten in aantallen en omvang toenemen, worden kinderen misbruikt en potentieel vermoord in prikklinieken, scholen en kerken,’ vervolgt hij. ‘Ik blijf maar wachten tot deze enorme massa’s de straten verlaten en naar deze moordcentra gaan, die ze met dergelijke aantallen mensen zó makkelijk zouden kunnen sluiten. Maar ik zie alleen maar video’s van vrolijke ouders die hun eigen kinderen misbruiken en proberen te vermoorden, gehersenspoeld door een vaccinatiesekte die hun kinderen verslindt. En niemand komt tussenbeide om hen te stoppen en de kinderen te redden.’

Als u wilt weten wat een substantieel (en misschien zelfs wel een zeer groot) aantal van deze jonge kinderen wacht, hoeft u alleen maar naar enkele voorbeelden te kijken van kinderen en jongeren die ernstige gezondheidsschade opliepen of zijn overleden na geïnjecteerd te zijn met deze experimentele genmanipulatie injecties. Hun ouders hebben nu gruwelijk veel spijt, mede omdat velen zich realiseren dat ze het hadden kunnen en ook hadden moeten weten:

Alleen ‘wappies’ weigeren zichzelf en hun kinderen te offeren

Ik ben zelf ook een ouder, en zou iedere naald die zelfs maar in de buurt komt van mijn kind, en tevens iedere verplichting hiertoe, beschouwen als een rechtstreekse poging tot moord, en er daarom alles in mijn vermogen doen om die te stoppen.

Maar klaarblijkelijk maakt mij dat anno 2021 een ‘wappie’, en moet ik van hogepriesters zoals Bill Gates, Anthony Fauci, paus Franciscus en in eigen land bijvoorbeeld Hugo de Jonge en Ab Osterhaus juist blij zijn dat ik niet alleen mezelf, maar ook mijn kind onder het valse mom van ‘volksgezondheid’ mag offeren aan Big Pharma zoals Pfizer en Moderna, de Baäl en Molochs van deze tijd.

Wat is dat toch met die duizenden jaren oude onuitroeibare fascinatie van mensen, volken en complete religies met het opofferen en (laten) vermoorden van ander mensen en zelfs je eigen nageslacht om zogenaamde ‘goden’ gunstig te stemmen, zodat je zelf ‘absolutie’ en wellicht een ‘beter leven’ krijgt (in dit geval je afgepakte vrijheid terugkrijgt)?

Ca. 3000-4000 jaar geleden: (3)

Nu:

Sloveense hoofdverpleegster: vaccinflesjes bevatten codes

Laten die mensen eerst maar eens zichzelf en hun eigen kinderen en familie injecteren voordat ze dit van anderen eisen (wat overigens sowieso nooit een optie zou mogen zijn). Wel moet een onafhankelijke partij dan kunnen garanderen dat deze bekende figuren stiekem géén zoutoplossing krijgen, zoals in 2009 tijdens de Mexicaanse griep in Duitsland is gebeurd, en volgens een (veronderstelde) hoofdverpleegster uit Slovenië nu ook massaal in dat land (en dus mogelijk ook in andere delen van Europa) wordt gedaan.

Deze hoofdverpleegster van het University Medical Center in Ljubljana nam ontslag en vertelde voor de camera dat de Covid-19 ‘vaccin’flesjes drie codes zouden bevatten. De flesjes met een code die eindigt met een 1 bevatten een placebo, een zoutoplossing, en zijn bedoeld voor bekende figuren in politiek, media, bedrijfsleven*, e.d.. Die mogen natuurlijk niet ziek worden en sterven, want dat zou het gewone volk afschrikken.

De flesjes met een 2 bevatten het mRNA vaccin, en in de flesjes gemerkt met een 3 is het ONC gen gestopt dat onder de ontwikkeling van kanker stimuleert. Volgens de hoofdverpleegster zal iedereen die ‘nummer 3’ kreeg, binnen 2 jaar kanker krijgen. (2) (We hebben even gewacht met dit verhaal, aangezien er erg weinig directe bronnen beschibkaar zijn, en ook (nog) niet kan worden bevestigd wat er precies op het filmpje wordt gezegd.)

(* Medewerkers van BioNTech, de partner van Pfizer, laten zich om ‘veiligheidsredenen’ sowieso niet inenten met hun eigen product. Maar voor u is het klaarblijkelijk ‘veilig’ genoeg om het onder dreiging van uitsluiting en andere straffen aan u op te leggen…)

Snel in de rij dus voor uw boostershot, want wie wil dit nou niet?

 

Xander

(1) Health Impact News
(2) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

24-11: ‘Data Amerikaanse Hartstichting medisch bewijs dat Covid vaccins ‘moord’ zijn’
22-11: Evangelist Franklin Graham krijgt pericarditis en hartoperatie na Covid injecties
20-11: Ook data UK Health Security Agency wijzen op verwoesting immuunsysteem door Covid injecties
19-11: (/ Hoogleraar (em) Pierre Capel laat opnieuw grafieken zien waaruit blijkt dat de snel oplopende besmettingscijfers aantoonbare PCR-flauwekul zijn)
17-11: Amerikaanse nieuwszender: Officiële data onthullen ruim 300.000 Covid vaxdoden in VS
16-11: Uitvinder mRNA tech vaccins: Pas als veel kinderen sterven zullen mensen wakker worden
13-11: British Medical Journal bevestigt: Geen pandemie van ongevaccineerden, maar van vaxxers
12-11: Cardioloog die dit jaar ongevaccineerden openlijk verketterde sterft na boostershot
10-11: ‘Ziekenhuizen VS overspoeld met baby’s met hartproblemen door Covid injecties moeders’
10-11: Officials Belgische ziekenhuizen: ‘Bijna alle opgenomen Covid patiënten dubbel gevaccineerd’
09-11: Overheden en Big Pharma negeren bijeenkomst met vaxslachtoffers en kritische experts
08-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert
05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester
04-11:Ernstig zieken overspoelen zorg in VS, maar niet met Covid – gevolgen van vaccins?
02-11: Opzet? Alle Covid vaxdoden veroorzaakt door de 5% batches die het meest werden verspreid (/ Ex-Pfizer VP en hoofd wetenschap dr. Yeadon: Je zou wel gek zijn als je nu nog je mouw opstroopt – Ruim 28.000 officiële Covid vaxdoden in de EU (stand 19 oktober)
28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is (Kinderen lopen door het vaccin zelfs volgens Pfizers eigen bevindingen slechts een half procent minder risico op Covid, waar 99,17% niet eens klachten van krijgt – Tieners vallen bij bosjes om na geïnjecteerd te zijn, soms tijdens de schoolles – Officiële VAERS monitor: 15 tot 24 jarige gevaccineerden krijgen 570 keer vaker longembolie, 360 keer vaker trombose, 118 keer vaker myocarditis, 80 keer vaker een hersenbloeding, en gaan 29 keer vaker dood)
24-10: (/ Pierre Capels nieuwste videocolumn ‘Ik zie ik zie wat jij niet zegt’ bevat officiële statistieken waarop iedereen kan zien dat er al heel lang NIETS bijzonders meer aan de hand is)
22-10: 90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen 
25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
16-09: Internationale Science Direct studie: Kinderen lopen veel meer gevaar door vaccins dan door Covid
15-09: Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
14-09: WOB verzoeken bewijzen bedrog: Instanties hebben Pfizer vaccin blind goedgekeurd zonder data te checken
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
02-07: Maakt dit 12 jarige meisje, dat ernstig gehandicapt raakte na Covid vaccinatie, mensen wakker?
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers

……

2020:

17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

40

 1. @einde toch nog eens een comment van iemand met een +10 iq dat zie je hier bijna nooit

 2. Albert Hakt.
  U hebt wel “ aparte “ humor…..
  Heeft u wel eens onze tijdelijke tweede kamer gezien. ? Geen hooi maar KLEI !
  Met vr grt
  Anna

 3. Beste Moderator
  Dank voor deze belangrijke informatie.
  Ik hoop dat u het filmpje voor de toekomst veilig hebt gesteld, zodat het niet weg gecensureerd kan worden.
  Ik heb het op video gezet. Voor “ de nabije toekomst. “ Je weet maar nooit.
  Ik spreek geen Sloveens maar het is wel de moeite waard om dit filmpje vertaald te krijgen want ik denk dat dit zeer belangrijke informatie bevat.
  Dit is wat er achter de schermen waar we steeds een slecht gevoel ( of goed voorgevoel) over hadden speelt.
  De farmaceuten verbieden iedere handeling ( medicatie ) en bepalen het beleid. Ook in ons land. He tis een geld kwestie.

  ( Effe tussen door ; weten jullie dat op 6 dec een kort geding dient , van artsen die “bijna smeken” om “ te mogen helpen “ bij het genezen van zieken. Je moet niet vergeten dat is hun beroep mensen beter maken en zij mogen dat nu niet!!!! Zij vragen met goede onderbouwing om Ivermectine te mogen toe dienen. ) Dat is Nederland anno 2021 !

  En gezien deze informatie in dit artikel zal het wel afgewezen worden.
  Gezien de noodsituatie in de ziekenhuizen zou het wel moeten kunnen, maar in dit complot ( art.) lijkt alle menselijkheid verdwenen.

  De informatie van deze verpleegkundige op het filmpje is mijns inziens info die een “ beperkt aantal “ lieden in ieder land van op de hoogte is. Waarschijnlijk via de WHO want daar heeft Bill Geen dikke vinger in de pap.
  Hij wil niet voor niets zo snel mogelijk Afrika ook vaccineren. Nog mee kassa en dit contingent zal in nog grotere chaos komen te verkeren. En volgens zij theorie…… lees dat zelf maar Eugenetica! Is zijn theorie.
  Hoe meer mensen in het complot hoe sneller zijn ambitie tot werkelijkheid wordt.

  Ik denk dat misschien Rutte wel, maar de Jonge niet weet dat dit speelt.
  De Jonge beloofd na vaccinatie ben je weer vrij en zijn we er vanaf, dit heeft Rutte nooit beloofd.
  En gisteren leken ze beiden onder de indruk dat het virus weer zo om zich heen slaat.
  Mogelijk verrast het Rutte nu ook. Dat Rutte nu verrast lijkt te zijn komt m.i. met onze slecht op peil zijn van onze gezondheids zorg. ( nog verdere reductie van IC bedden en personeels tekort. )
  Dat heeft de Jonge afgelopen zomer dus niet goed in de ministerraad gecommuniceerd.!

  Het is hier in het filmpje een verpleegkundige die het woord doet.
  In Nederland zijn er denk ik ook heel veel verpleegkundigen die “ voelen “ dat er iets niet klopt.
  Maar dit niet boven water hebben kunnen krijgen.
  Met het gevolg dat ze ontslag hebben genomen. Ze willen niet bij z’ on complot horen. ??

  Maar WIJ vergeten steeds dat het “ vaccin “ nog steeds in het expirimentele stadium verkeert t/ m eind 2023!
  D.w.z. Wat deze dame verteld bevestigd ons vermoeden, dat er placebo’s zijn en diverse werkingen in de verschillende flacons. In de USA hebben ze zelfs grafeen oxide aan getroffen in flesjes.
  Per ontvanger van het “ vergif “ wordt nauwkeurig het nummer van de flacon genoteerd, en dit wordt gekoppeld aan je sofi nummer dus je bent altijd met dit vergif in je lijf te traceren. Dit zal ook op je overlijdens akte genoemd worden. ( anders klopt het onderzoek niet )
  Mogelijk dat dit veel administratief werkt kost en ons daarom het verband tussen de oversterfte en de oorzaak van oversterfte niet kunnen en willen geven.

  We zien nu dat vele gevaccineerden in het ziekenhuis terecht komen : dubbel gevaccineerd nog wel.❗️
  (Als het niet zo ernstig was zou ik er om moeten lachen.)
  Deze mensen hebben een waarschijnlijk een PLACEBO gehad.
  En zat geen werkzamen stof tegen het virus in hun flacon maar wel een stof die hun immuunsysteem buitenwerking stelt of een stof die spieren aantast of een longziekte veroorzaakt. En alle mogelijk rare ziekten ( een heksen brouwseltje “ Zwarte Maria “ ) ( ik heb foto’s gezien van kanker met uitgebreide metastasen. (kanker uitzaaiingen zonder een primair gezwel ) En het ziekte verloop is meestal snel tot zeer snel.

  Het vaccin is dus in “ vele verschillende vormen op de markt gebracht “
  Kortom er zit een stof in hun flacon Wat mensen WEL ziek maakt en mogelijk blijvende schade veroorzaakt of komt te overlijden. Maar niet of onvoldoende beschermd tegen Covid.

  Het hele “ concept “ komt immers uit een aanhanger van de EUGENETICA ❗️Ook dat moeten we niet vergeten. !
  Met zijn “criminele vriendje viroloog “ Fauci !!

  Deze gevaccineerden in het ziekenhuis VERKLAREN ons dat er iets goed fout zit met het vaccin. ❗️
  Het is nu 50/50% gevaccineerden en ongevaccineerden.
  Waarvan meer ongevaccineerden op de IC.
  Dit is begrijpelijk omdat ongevaccineerden net zo kwetsbaar zijn dan vorig jaar.
  Maar gevaccineerden zouden MINDER vatbaar moeten zijn.

  Maar de gevaccineerden zouden niet in het ziekenhuis MOETEN ZIJN dus is er iets met het vaccin aan de hand.
  Zij zijn toch beschermd ?Zo werd het ons verteld….. !!!
  Maar nu worden ze wel als Corona patiënt aan gemerkt maar wat ze ons willen laten geloven dat ze minder ernstig ziek zijn…… nou ja, hoe moet je dat lezen, als je met prik in het ziekenhuis terecht komt ben je ook ernstig ziek want in het ziekenhuis hebben ze geen kostgangers.
  Wat is er dan aan de hand. ?

  Als de prik zijn werk zou doen dan zouden alle gevaccineerden thuis ziek zijn en geen belasting voor het ziekenhuis zijn.
  Het wordt ons andersom verteld om nog maar zo veel mogelijk mensen “ aan de prik te krijgen “ en ook dat snap ik, als je de totale bevolking 100% vaccineerd dan heb je geen controlegroep meer.
  Dan kun je na tien jaar nooit meer controleren of de prik het juist was of niet.

  Dit afgezet tegen de vele overlijdens gevallen geeft alleen maar meer te denken.
  Vorige week 600 EXTRA STERFGEVALLEN dan dezelfde week in voorgaande jaren.
  De crematoria draaien overuren. !
  En de oorzaak van overlijden wordt niet aan gegeven of ; zo ze zeggen het is nog onbekend.
  En dat in ons “ cijferlandje” dit moet m.i. weg gemoffeld worden want dan breekt er paniek uit onder de bevolking.

  En dit sterfte cijfer zal met z’ on hoge vaccinatie graad als Nederland heeft, alleen maar toenemen.
  Dit is naar mijn gevoel nog maar het begin.

  We gaan een zeer moeilijke tijd tegemoed.
  Zoek je vastigheid niet bij mensen maar bij Jezus.
  Hij heeft onze krankheden gedragen en Hij zegt werp al uw bekommernissen op Mij.
  Hij zorgt voor u. Hij is de Grote Genees heer.
  Goede zondag en morgen avond begint het Chanoeka feest. Eenmaal zal Het grote Licht onze Heere Jezus Christus zelf doorbreken op deze slechte wereld, en zal Hij als Koning regeren. !!
  Shalom
  Anna

 4. @ QW 26/11/2021 om 11:52 am

  U Schreef: ”U hebt mij toegezegd dat ik het recht heb om te weten dat uw boek bestaat en tevens dat ik het mag lezen. Wilt u mij aangeven wat de titel van uw boek is en waar ik het kan bestellen?”

  Ik schreef in mijn posting van 09/09/2021 op het Geloofsforum aan u: ”U hoeft dit boek niet te lezen. Maar u heeft wel het recht om te weten dat het bestaat.”

  Verder staat in dezelfde posting geschreven: Hoe dit boek tot stand is gekomen, dat het in de eerste persoon geschreven staat en over mij gaat, wat de titel is, waar dit boek in de Bijbel aangekondigd staat, aan wie het is afgegeven, en door wie het gestolen is. Zie mijn posting van 09/09/2021 om 12:00 am (Geloofsforum) voor verduidelijking.

  Hartelijke groet en Gods zegen!

  Michaël

 5. Einde zegt :” dat hij nog niet 1 persoon kent die uberhaupt bijwerkingen gehad heeft ” , het zou mogelijk kunnen zijn dat die desbetreffende persoon heel weinig contacten/kennissen/vrienden heeft .
  Kan me voorstellen als je met zulke stompzinnige , nietszeggende , constant de zaken anders voorstellen dan dat de zaken zijn , met een servies voor je hoofd leeft opm komt dat men met zo’n persoon geen contact wil.
  Persoon zal w.s zeer eenzaam zijn, dat is de persoon zijn eigen schuld.
  Persoon moet leren om a ) de zaken voor te stellen zoals ze zijn en b ) het servies ( en ) voor hem of haar hoofd weg te doen .

  Vraag is : gaat dat de persoon dat nog lukken, ik ben bang

 6. Bij heel dit vaccinatie gedoe moet je enkel de volgende vraag stellen, “ zouden ze een test vaccin inspuiten bij een staatshoofd ( Biden, Rutten, koningen en koninginnen, enz)wetende dat er complicaties kunnen optreden met de dood tot gevolg. Hierop geef je zelf antwoord en denk daarbij wat jij in je arm hebt gekregen.

 7. Hoofdverpleegkundige neemt ontslag en laat zich vervolgens voor een stapel hooi filmen waarin ze aangeeft dat het allemaal zo slecht is voor je dat vaccin. Voor een hooiberg want dan kom je natuurlijk extra geloofwaardig over.

 8. Voetbal spelers die alleen al deze week omgevallen zijn op het veld of ergens anders.

  23.11.2021
  John Fleck van Sheffield United
  Sheffield United – Reading (2e divisie Engeland)
  https://metro.co.uk/2021/11/24/john-fleck-sheffield-united-star-conscious-after-collapsing-vs-reading-15655389/

  24.11.2021
  Adamo Traore van Sheriff Tiraspol
  Sheriff Tiraspol – Real Madrid (Champions-League)
  https://www.thesun.co.uk/sport/football/16845394/fc-sheriff-adama-traore-real-madrid/

  25.11.2021
  Charlie Wyke van Wigan Athletic (3e divisie Engeland)
  Tijdens de training
  https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/charlie-wyke-wigan-striker-collapses-25548115

  24.11.2021
  Leon Taylor van Midland League Division One
  Gestorven
  https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/breaking-leon-taylor-dead-tributes-25545061

  Ik weet niet of de laatste een prof speler is. Maar de eerste 3 zijn het zeker.

  3 !!!! Profspelers die met hartproblemen in elkaar zakken op het veld, en dat in 3 dagen! Dat is natuurlijk toeval!

 9. @ ‘Michael’.
  U hebt mij toegezegd dat ik het recht heb om te weten dat uw boek bestaat en tevens dat ik het mag lezen.
  Wilt u mij aangeven wat de titel van uw boek is en waar ik het kan bestellen?

 10. @ Thomas

  Ze spreekt ook over een fda document, hier te downloaden.
  http://www.fda.gov/media/144416/download

  “Solicited reactogenicity data in adolescents 16-17 years of age are not available for the reporting period. Reactogenicity data from a total of 100 adolescents 12 through 15 years of age enrolled in C4591001 Phase 2/3 were provided in the EUA submission. However, the Sponsor did not request inclusion of this age group in the EUA because the available data, including number of participants and follow-up duration, were
  Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine Emergency Use Authorization Review Memorandum
  16
  insufficient to support favorable a benefit-risk determination at this time. Therefore, the reactogenicity data for participants 12 through 15 years of age are not presented in this document.”

  Snel door de translator gehaald
  “Gegevens over de gevraagde reactogeniciteit bij adolescenten van 16-17 jaar zijn niet beschikbaar voor de rapportageperiode. Reactogeniciteitsgegevens van in totaal 100 adolescenten van 12 tot en met 15 jaar die deelnamen aan C4591001 Fase 2/3 werden verstrekt in de EUA-indiening. De sponsor heeft echter niet verzocht om opname van deze leeftijdsgroep in de EUA omdat de beschikbare gegevens, waaronder het aantal deelnemers en de duur van de follow-up,
  Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine Emergency Use Authorization Review Memorandum onvoldoende om op dit moment een gunstige baten-risicobepaling te ondersteunen. Daarom worden de reactogeniciteitsgegevens voor deelnemers van 12 tot en met 15 jaar niet weergegeven in dit document. “

 11. Nou, vandaag in het nieuws.

  “De overheid heeft getreuzeld bij de boosters. Daarom zijn er veel oude mensen gestorven in verzorgings- en verpleeghuizen”

  Dit is gewoon bewust gedaan. En wel om de twijfelaars die nog geen prik hebben gekregen ook zo ver te krijgen om de vaccinatie te halen.
  Hadden ze de boosters meteen gegeven, dan hadden we nu gezien dat de oude mensen in de verzorgings- en verpleeghuizen ook gewoon gestorven. En dan hadden de twijfelaars dus nooit de prik laten zetten. Psychologie van de hoogste plank van de overheid.

 12. Zelfs in het pro blok …. , zijn er inmiddels toch veel twijfels omtrent de ‘duurzaamheid’ van vaccinaties. Binnenkort moeten ouders gaan beslissen over de toekomst van hun kinderen, van alle kinderen. Hier is geen sprake tussen een keuze maken tussen winkelen, werk en ontspanning maar een keus die de toekomst van kinderen bepaald ; het is een onmogelijke keuze. Nog steeds is een pcr test de sleutel voor de toekomst van iedereen, een pcr test die volgens een computer simulatie tot stand is gekomen. Mijn kinderen hebben kinderen, het zijn mijn kleinkinderen. Mijn dochters moeten dé keuze maken, een keuze die ik gelukkig niet meer hoef te maken. We kennen de uitspraak : de jeugd heeft de toekomst, een toekomst die bepaald gaat worden door een genetische ‘oorlog’ in het lichaam, in hun lichaam.
  Wat een verschrikking, wat een verantwoordelijkheid.

 13. @Peter schreef:
  25/11/2021 om 7:37 pm
  “O, dus daarom mocht het Nederlandse volk van dhr. Rutte niet kiezen welke vaccin ze wilden… Hij had het namelijk een keer over ‘doelgroepen’. Nu weten we wat hij bedoelde. Velen van ons mochten niet blijven leven…”

  OMG! Je hebt gelijk, Peter!
  Daarom werden wij allemaal ingedeeld: kwetsbare groepen, “doelgroepen”, enz…
  Daarom mocht niemand zelf kiezen voor een vectorvaccin of mRNA vaccin, er werd voor hen gekozen, vermoedelijk naargelang hun nut, waar ze passen in de toekomstige dictatuur?
  Bejaarden, ouderen, gepensioneerden kunnen niet meer gebruikt worden, ze zijn een kostenpost geworden die ze kunnen missen en waar bij overlijdens bovendien heel wat bespaard kan worden aan staatsuitgaven door minder medische zorg, minder pensioenen etc..zodat de hebzuchtige machtswellustigen nog wat meer kunnen graaien..
  Dat verklaart meteen ook de afbraak van de zorgsector en ziekenhuizen, waarom de politiek blijft weigeren om de capaciteit uit te breiden en het personeelstekort niet wordt aangepakt maar ze zeuren nu wel nog steeds over de huidige overbelasting van IC’s en ziekenhuizen om ongevaccineerden zwart te maken en ook te dwingen tot vaccinatie met hun naam op.

  En bange gevaccineerden: hou nu eens op met jezelf gerust te stellen door te beweren dat niemand die je kent last zou gehad hebben van de vaccinatie, dan hebben jullie maar een kleine kennissenkring….ik ken al minstens 3 overlijdens na hun vaccinatie, allen gezonde mensen, ik heb ook met eigen ogen het magnetisme gezien op de plaats van injectie en meerdere mensen hebben na maanden nog last van hun vaccinatie. Ontkennen is struisvogelgedrag.
  én het is nog veel te vroeg om te beweren dat er geen bijwerkingen of vaccinatieschade zou kunnen zijn…dat is nog minstens 4,5 jaar afwachten met de mRNA of zelfs maar twee jaar als we die verpleegster mogen geloven…
  Ik heb daar geen last van en geen interesse in dat geleuter: wie zich vrijwillig laat vaccineren moet dan ook maar de gevolgen dragen en niet jammeren. Wij blijven liever gezond.

 14. EXPLOSIEF! Dr. Robert Malone: Ze willen de kinderen SNEL vermoorden!:
  https://dissident.one/2021/11/16/23268/

  Oostenrijkse artsen dringen aan op verplichte vaccinatie – Kwestie van vastbinden en injecteren
  https://dissident.one/2021/11/16/23229/

  De “nieuwe normaliteit van het Corona-vaccin”: Professionele atleten vallen bij bosjes dood neer
  https://dissident.one/2021/11/04/de-nieuwe-normaliteit-van-het-corona-vaccin-professionele-atleten-vallen-bij-bosjes-dood-neer/

 15. @ Einde 25/11/2021 om 5:38 pm

  ”De waarheid is echter dat ik nog niet een enkel persoon ken die überhaupt bijwerkingen heeft.”

  De waarheid is: dat ik geen enkel mens in mijn omgeving en vriendenkringen ken die last heeft gehad van corona, laat staan iemand die daar aan overleden is. Ik ken wel een heleboel mensen die ontzettend veel last hebben van de coronamaatregelen! Waaronder het afstand houden en geen zoenen en knuffels meer geven. Waarop zij contacten verloren en zichzelf inmiddels contactgestoord voelen.

  Grappig niet !?!

 16. Deze beste mevrouw is compleet de weg kwijt. Ze beweert dat ze persoonlijk bij de vaccinatie van “ALLE” politici en tyconen aanwezig was.
  Ik weet niet precies hoeveel politici en tyconen er in Slovenie zijn en hoe die verspreid over het land wonen.
  Maar komaan, “ALLE”?

 17. @ MODERATOR.
  MAG DIT??:
  Ik wil Xandernieuws niet in moeilijkheden brengen.
  Het volgende heb ik letterlijk uit de Russische krant Izvestia van vandaag overgenomen, maar ik weet niet hoe ik de link moet plaatsen.
  Groet van QW.
  ============================

  “…
  In oktober van dit jaar nam de militaire activiteit van de NAVO aan de rand van de Russische grenzen aanzienlijk toe. Vliegtuigen van de alliantielanden voeren voortdurend verkenningsvluchten uit in de Zwarte Zee en de Oostzee, en de Amerikaanse marine en haar bondgenoten voerden manoeuvres uit in de buurt van de Krimkust. Zoals Izvestia schreef, is de intensiteit van verkenningsvluchten in het gebied van de Barentszzee toegenomen. Op 23 november zei minister van Defensie Sergei Shoigu dat Amerikaanse luchtmachtbommenwerpers de afgelopen maand minstens tien keer nucleaire aanvallen op Russisch grondgebied hebben uitgevoerd.
  …”

 18. op de facebook van het restaurant in Mechelen fie tegen de coronapas aan het strijden was heb ik een paar artikels gedeeld oa van andere site het ging over uitvinder rna technologie vaccins die eei dat mensen pas wakker zouden komen bij grote sterfte onder kinderen
  ben ik daar nu plots geblokkeerd ja durven wel iets te doen qua actie maar geven het blijkbaar snel op en waarschuwingen negeren ze of zijn bang voor …? bij betoging in Belgie zijn de initiatiefnemers nu ruzie aan het maken onder elkaar met allerlei beschuldigingen …echt hopeloos en dan zouden die antivaxxers het moeten overnemen qua beleid dezelfe chaos corruptie enz zal er ook aanwezig zijn

 19. En daar trekt de elite weer de WHO kaart. Een internationale organisatie die dingen beslist die zogenaamd boven onze eigen wetgeving gaan.1 van de grootste eigenaren/sponsors van de WHO is natuurlijk Bill Gates, maar ook zijn andere WEF vriendjes hebben zich een democratie overstijgende joker gekocht.

  Of landen zo vriendelijk willen zijn om over te gaan tot verplichte medicatie? Mocht de Nederlandse regering denken dat zij met deze doorzichtige truc kunnen overgaan tot verplichte medicatie… Dan kan ik hier melden dat ook dat wordt opgevat als het gebruik van geweld tegen de eigen bevolking. In vereniging met een Nederland vijandige organisatie en individuen. Een soort van samenwerken met de SS dus..

  Mensen als Gates, Schwab, Larry Fink en hun handlangers solliciteren echt naar prikjes…Vanzelfsprekend prikjes voor hun bestwil. Voor onze gezondheid.

 20. Aan de trol die zich ‘einde’ noemt.
  (1) het is niet zomaar iemand maar een verpleegkundige, die met haar verhaal grote risico’s loopt omdat overheden en media wereldwijd dit verhaal pushen en alle wat ermee in strijd is in de ban doen – zij is heel wat betrouwbaarder dan figuren die betaald krijgen om een verhaal rond te bazuinen, zoals de MSM. Dat alleen geeft voor mij al de doorslag. ‘Follow the money’ heet zoiets maar daar heb jij waarschijnlijk nog nooit over nagedacht.
  (2) Het verhaal wordt ondersteund door nota bene een Britse Parlementariër, die het ook heef over ‘placebo’s’ met dezelfde ‘status voor toegang’ als ‘vaccinaties’. Er is dus wel degelijk verschil.
  (3) Misschien is het je ontgaan, maar dhr Rutte heeft zelf aangegeven dat Nederland niet mocht kiezen voor ‘merken’ van vaccins omdat er ‘doelgroepen’ waren.

  Dat zijn dus drie onafhankelijke uitingen die aangeven dat niet iedereen hetzelfde krijgt ingespoten. Gevoegd bij zeer veel andere info op het wereldwijde web is de gevolgtrekking dat men bezig is met een wereldwijd euthanasieprogramma, waarbij sommigen, insiders, mogen blijven leven terwijl de meesten na enkele jaren het loodje moeten hebben gelegd.

  De 0,001% allerrijksten zien in de wereld maar één groot probleem: hun tegen de acht miljard soortgenoten. En dat zijn ze nu aan het oplossen. Ik zou zeggen: wakker worden!

 21. Zoek variant B.1.1.529 maar eens op.
  Als het nu al zo’n paniek is bij de overheden, wat wordt het straks als geen enkel vaccin ook maar een klein beetje werkt?
  https://news.sky.com/story/covid-19-new-coronavirus-variant-b-1-1-529-identified-in-botswana-as-scientists-play-down-concerns-12478164
  Waanzin om kinderen in te enten met een experimenteel vaccin tegen een virus van bijna twee jaar geleden ondertussen. En ouderen een booster te geven met hetzelfde nutteloos geworden vaccin.
  Er heeft nog nooit een coronavaccin de derde onderzoeksfase met succes kunnen afsluiten om de eenvoudige reden dat tegen de tijd het vaccin onderzocht is het allang geen effect meer heeft tegen de coronavirussen die circuleren. Zal ook met dit nieuwe virusje zo zijn.
  Wie natuurlijke immuniteit kan verwerven overleeft, alle anderen zijn op termijn ten dode opgeschreven. Het virus wint, straks zijn alle coronapassen ongeldig.
  Neem het vaccin niet, en laat het zeker nooit aan je kinderen toedienen.

 22. O, dus daarom mocht het Nederlandse volk van dhr. Rutte niet kiezen welke vaccin ze wilden… Hij had het namelijk een keer over ‘doelgroepen’. Nu weten we wat hij bedoelde. Velen van ons mochten niet blijven leven…

  Wanneer wordt in Den Haag een keer een tribunaal gestart om deze misdadigers tegen de menselijkheid te berechten? Waarvoor hebben we eigenlijk een ‘internationaal strafhof’? Die arme Slobo Milosovic, die is opgezet en van alles in de schoenen werd geschoven, wat tijdens de processen inderdaad onbewijsbaar bleek, werd gehartinfarct. En het soort politici dat het eigen volk laat vergiftigen loopt vrolijk rond, krijgt eindeloos podia en wordt voortdurend van alle blaam gezuiverd door kamer en rechtspraak. Wanneer eindigt dit een keer?

  Het eindigt (1) als het volk massaal ontwaakt uit haar zeer diepe slaap en massaal burgerlijk ongehoorzaam wordt en massaal actie onderneemt om dit te stoppen. Of het eindigt (2) bij de terugkeer van Christus. Gezien het gedrag van het volk tot nu toe, wordt het optie (2).

 23. Serieus, ik hoor mensen om me heen echt weer volledig in de angst schieten. De kinderen moeten volgens hen echt het zgn vaccin krijgen. Wordt hoog tijd zeggen ze.
  En ja hoor, velen zullen in de rij gaan staan voor de booster.
  Horende doof en ziende blind. Ze willen de andere kant echt niet meer horen.

 24. Beste landgenoten,

  Hier is meneer den Uyl en hij gaat je as. vrijdag weer een volgend hoofdstuk voorlezen uit het grote boek met Fabeltjes. Dit keer geen verhaaltje voor het slapengaan, maar om wakker te worden. Mijn schoolmeester en ik gaan je weer een heleboel verrassingen bezorgen.
  A. Wees gerust, wij zorgen er echt voor dat de plandemie voorlopig nog niet over is.
  B. Wees gerust, want dit spelletje is voor ons veel te leuk. Jullie hebben een grondwet maar die zijn wij stapsgewijs aan het ontmantelen en trekken alle macht naar ons toe via noodwetten. Da’s echt leuk enne we zijn demissionair dus niemand kan ons naar huis sturen.
  C. Natuurlijk zorgen wij dat er maximale angst blijft en ook deze persconferentie is weer een stevige impuls om de angstpsychose hoog te houden.
  D. Denk niet dat wij gesloten ziekenhuizen weer gaan heropenen of het aantal mensen in de zorg weer op een normaal peil te brengen. Waarom zouden we?
  E We vinden het veel belangrijker om slaafse volgelingen te creëren en in het gareel te laten lopen, daarom trokken we wel geld uit voor de opleiding en aanstelling van 3000 nieuwe Boa’s.
  F. Zolang the sheeple blijft geloven dat vliegen kunnen worden tegengehouden met kippengaas, zullen wij van hen eisen dat ze luiers voor hun mond binden.
  G. Wees gerust want we zullen er alles aan doen dat goedkope effectieve medicijnen niet mogen worden ingezet. We zullen de mensen die hun verstand gebruiken, blijven wegzetten als kwakzalvers/complotdenkers/onnuttige idioten
  H. Natuurlijk streven we ernaar om mensen tegen elkaar op te zetten door bepaalde bevolkingsgroepen te discrimineren. Het volk mag niet bepalen wat discriminatie is, dat bepalen wij zelf. ( en wij hebben alle communicatiemiddelen in onze macht !)
  I. Gelukkig zijn er nog weinig mensen die niet doorhebben waar het om gaat en kijken ze iedere keer heel braaf uit naar de volgende uitzending van de fabeltjeskrant.
  J. Gaat u maar rustig slapen, wij waken over uw welzijn
  K. En o wee voor wie wakker is, die krijgt de roe…

  P.S. Onze schoolmeester krijgt binnenkort een lintje: hij is de beste verkoper die we ooit bij de Fabeltjeskrant hebben gehad

 25. Nog nooit zoveel onzin in een bericht gelezen.
  Typisch weer een gevalletje van: 1 persoon brengt een verhaal naar buiten en xn neemt het klakkeloos aan.
  Kom nou eerst eens met bewijzen.
  Ten eerste zou volgens deze site minstens de helft van bv alle gevaccineerde al dood moeten zijn
  De waarheid is echter dat ik nog niet een enkel persoon ken die überhaupt bijwerkingen heeft. Op spierpijn na.
  X : wordt het niet eens tijd om je gezonde verstand te gebruiken ?

 26. Als ik naar Snooker kijk op Eurosport in Engeland, hebben in het publiek
  heel weinig mensen een mondlapje op.
  Als ik iemand met Gmail een berichtje stuur en vermeld daarin het woord Invermectine,
  wordt dat gelijk geaccentueerd. Valt niet op hoor.
  Evenzo op deze reactie.

 27. De echte “wappies” zijn volgens mij niet de ongevaccineerden, maar de slaafse bevolking die alles slikt van de overheid en zich wel laat vaccineren.

Comments are closed.