CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren

‘In mijn ogen wordt nu massale onvruchtbaarheid op touw gezet, waar Covid (of een variant) de schuld van zal krijgen, in plaats van de experimentele vaccins. Daarom wil het establishment een 100% vaccinatiegraad; ongevaccineerden zouden namelijk het bewijs vormen van hun misdaad.’ (2)

—————————————————————————————————————————————–

Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt?

—————————————————————————————————————————————–

Het in de Bijbel voorzegde ‘niet kunnen kopen of verkopen’ zonder de prik van ‘het Beest’ komt steeds dichterbij nu kopstukken van het globalistische propagandakanaal CNN openlijk pleiten voor het uitsluiten van ongevaccineerden van de complete samenleving, en hen zelfs de toegang tot supermarkten willen ontzeggen. In de Filipijnen heeft president Duterte hier inmiddels toe besloten. Het vaccin is niet verplicht, maar als je het niet neemt kun je letterlijk verrekken en verhongeren.

‘Veel mensen zullen het hier niet mee eens zijn, maar geen vaccin, dan kun je niet naar de supermarkt,’ vindt het infame CNN kopstuk Don Lemon. ‘Geen vaccin, niet naar een wedstrijd. Geen vaccin, niet naar je werk. Geen vaccin, dan kun je hier niet komen. Geen shirt, geen schoenen – geen service’, verwijzend naar bestaande kledingregels in horeca, winkels en bedrijven.

Lemon vindt dat we ‘dit nu al zouden moeten hebben’, omdat het in zijn ogen verspilde moeite is om kritische mensen te overtuigen. ‘Die draaien in kringetjes rond, ze blijven maar zeggen dat het hun vrijheid is, dat het whatever is, ‘ik ben vrij’.’ Lemon gebruikt vervolgens dezelfde misleidende en gevaarlijke kromme onzinredenering dat je niet vrij bent om anderen met een (veronderstelde) ziekte te ‘besmetten’, en dat mensen ook drank en andere zaken in hun lichaam stoppen ‘die veel erger zijn dan een vaccin.’

Het lichaam van een ander mens is ALTIJD onschendbaar

Ja, Don, maar die doen dat wel vrijwillig. Niemand ontzegt jou het recht om deze experimentele gentherapie in je lichaam te laten injecteren, en zo je gezondheid en leven op het spel te zetten. Waarom wil jij anderen dan wel het recht ontzeggen om daar niet aan mee te doen? Enkel omdat jij denkt dat je dan ‘veiliger’ bent, terwijl zelfs uit de officiële data blijkt dat het helemaal niets uitmaakt of je die spuiten nu wel of niet hebt gehad, en de autoriteiten nu alle moeite doen om te verhullen dat vaxxers er juist veel zwakker en kwetsbaarder door worden?

‘Noch Don Lemon, noch andere loonslaven van de mainstream media hebben enig recht om de lichamen van andere mensen te schenden onder bedreiging van het wegnemen van hun toegang tot voedsel en werk. Zelfs de suggestie dat de overheid dit recht heeft (of zou moeten hebben) maakt Lemon een fascist, een binnenlandse vijand, iemand die een zeer reële bedreiging vormt voor onze burgerrechten,’ geeft Mike ‘Natural News’ Adams als commentaar. ‘De medische fascisten voelen zich gesterkt hun ware kleuren te laten zien.’ (1)

U denkt nog steeds dat die tijd nooit gaat terugkomen en zelfs nog veel erger gaat worden, zoals ik al jaren schrijf? In Nederland hebben we op social media al berichten voorbij zien komen die nog veel fascistischer zijn dan de medische verkrachting waar Don Lemon voor pleit. Zo pleiten sommige landgenoten er letterlijk voor om ongevaccineerden maar tegen de muur te zetten of ‘net als de Joden’ te vergassen.

Misdaden tegen de menselijkheid

Wettelijk is het nog steeds zo dat als iemand tegen uw wil een scherp voorwerp in uw lichaam probeert te steken, er sprake is van een intentie om u ernstig lichamelijk letsel toe te brengen, en mogelijk zelfs een poging tot moord. Volgens de na WO-2 afgesproken Nürnberg code mogen mensen nooit gedwongen worden mee te doen aan medische experimenten en behandelingen. Verplichte ‘vaccinaties’ – in dit geval als ‘vaccins’ verpakte experimentele genmanipulatie injecties – komen dan ook rechtstreeks neer op een ernstige misdaad tegen de menselijkheid, op een poging tot massamoord, tot genocide.

Naar mijn persoonlijke mening geldt dit ook voor de huidige nog niet verplichte injecties, omdat mensen onder valse voorwendselen en met desinformatie en leugens ertoe worden overgehaald deze spuiten in hun arm te laten zetten, en er enorme druk van zowel de politiek, media als samenleving is om hieraan mee te doen.

Iedereen die om wat voor deugdzaam, humaan of ‘wetenschappelijk’ klinkende reden dan ook bereid is om ook maar één onschuldig leven op te offeren, is in zijn hart en wezen een egoïstische fascist met nul komma nul respect voor de waarde van ander menselijk leven. Dit soort gedachten en opvattingen maakten namelijk ook de Holocaust mogelijk, want als je er één wilt opofferen om JOU ‘veilig’ te laten voelen, waarom dan niet 10, 1000, een miljoen, een miljard?

‘Deze vaccins zijn er niet voor de volksgezondheid, maar voor totale controle’

De bekende onafhankelijke Amerikaanse analist Brandon Smith is er inmiddels van overtuigd dat de enige reden voor deze massale vaccinatiecampagne het bereiken van totale controle over de hele mensheid is. Om dat in profetisch perspectief te plaatsen: om de in de Bijbel voorzegde ’teken van het Beest’ in te voeren, zonder welk niemand nog zal kunnen ‘kopen of verkopen’.

‘Waarom willen ze 100% vaccinaties? Waarom willen ze per se dat ieder mens op deze wereld de mRNA prik krijgt?’ schrijft Smith. ‘De gemiddelde IFR van Covid is slechts 0,26% (onlangs door de WHO bijgesteld naar 0,15% – X.), wat betekent dat 99,7% van het publiek GEEN gevaar loopt, of ze nu wel of niet gevaccineerd zijn… Deze vaccins zijn er dus NIET voor de volksgezondheid, noch voor het redden van levens. Ze zijn er overduidelijk voor iets anders.’

‘De mainstream media en de globalisten zullen beweren dat er ‘geen bewijs’ is dat de mRNA dodelijke bijwerkingen of onvruchtbaarheid veroorzaakt. Daar zou ik tegenin willen brengen dat er GEEN BEWIJS is dat ze veilig zijn. De meeste vaccins worden in de loop van 10-15 jaar getest voordat ze bij het publiek worden gebruikt. De Covid vaccins werden binnen een paar maanden ingevoerd. Echt, ik heb geen zin om als proefkonijn voor een ongetest vaccin te worden gebruikt.’

‘Ongevaccineerden zullen het bewijs zijn van hun misdaad’

‘Maar wat nu als de elite precies weet wat deze bijwerkingen zullen zijn? Wat als deze vaccins een sleutel onderdeel zijn van hun ‘Great Reset’?… In mijn ogen wordt nu massale onvruchtbaarheid op touw gezet, waar Covid (of een variant) de schuld van zal krijgen, in plaats van de experimentele vaccins. Daarom wil het establishment een 100% vaccinatiegraad; ongevaccineerden zouden namelijk het bewijs vormen van hun misdaad.’ (Zie ook ons artikel van 11 januari: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken.)

‘Als miljoenen mensen de komende jaren ongevaccineerd blijven, dan zullen die een aanzienlijke en onontkenbare controlegroep vormen… Als de gevaccineerden dan ziek worden of sterven aan specifieke aandoeningen, en de controlegroep heeft daar geen last van, dan is dat een behoorlijk sterk signaal dat jullie vaccin of medicijn vergif is… Als er iets mis gaat met de vaccins, dan zullen wij het bewijs zijn. Ik vermoed dat dit het is waar de elite echt bang voor is.’

‘Ze moeten ons dwingen ons ook te laten vaccineren – ALLEMAAL, zodat er geen controlegroep is en er geen bewijs is van wat ze hebben gedaan. Ze kunnen dan simpelweg Covid de schuld geven van de massale gezondheidsproblemen, of een andere valse boosdoener.’ (Zie ook ons artikel van 21 juni: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap).

‘Als de vaccins een Trojaans paard zijn die wijd verspreide ziekten of onvruchtbaarheid veroorzaken, en de globalisten worden betrapt omdat er een controlegroep bestaat, dan betekent dit een regelrechte opstand tegen hen, compleet met touwen en staken. Hun ‘Great Reset’ zal uit elkaar vallen.’ Dat lijkt gezien de vele demonstraties en het grote verzet tegen vaccinpaspoorten overigens sowieso te gaan gebeuren.

Wie gaat dit eindspel winnen? De globalisten of de mensheid?

‘De globalisten hebben een eindspel in gang gezet. Dat kan het eindspel voor ons betekenen, maar ook voor hen. Ze zitten op een strikte tijdlijn. Ze moeten in de komende jaren of sneller aan de 100% vaccinatiegraad komen, hun vaccinpaspoorten invoeren, en permanente lockdowns opleggen om de groeiende onvrede de kop in te drukken.’

‘We zijn verwikkeld in een race (tegen de klok) waarin de globalisten hun agenda er zo snel mogelijk moeten doordrukken, en wij het zo lang mogelijk moeten volhouden en hen moeten tegenhouden, totdat de massa de waarheid gaat zien, namelijk dat de lockdowns, verplichtingen en vaccins nooit om veiligheid gingen, maar altijd om controle – van sociale controle tot bevolkingscontrole.‘ (2)

En als deze injecties inderdaad doen waar veel onafhankelijke wetenschappers en experts al sinds vorig jaar voor waarschuwen, dan is bevolkingscontrole enkel het middel tot het grote gewenste einddoel van deze wereldwijde communistische klimaat-vaccinsekte, waar bijna de hele Nederlandse politiek zijn knieën voor lijkt te hebben gebogen: bevolkingsexterminatie, en wel op een schaal waarbij de 100 tot 150 miljoen slachtoffers van Hitler, Stalin en Mao bij elkaar opgeteld volledig in het niet zullen vallen.

 

Xander

(1) Natural News
(2) Alt-Market.us via Zero Hedge
Afbeelding (excl.injectienaald): WikiMedia Commons, auteur Nowforever, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

Zie ook o.a.:

31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddelijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’
22-07: MIT studie: Vaccinweigeraars zijn geen complotdenkers, maar weloverwogen en goed geïnformeerd
21-07: Hoofd wetenschap Britse overheid erkent dat 60% nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn ( / Amerikaanse advocaat begint rechtszaak tegen staat omdat VAERS klokkenluider bewijs heeft dat er al minstens 45.000 vaccindoden in VS zijn )
20-07: Stichting Wij de Ouders stelt Hugo de Jonge persoonlijk aansprakelijk voor alle vaccinschade bij kinderen
18-07: Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins ( / Aantal officiële vaccinatiedoden VS en EU nadert de 30.000 )
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
14-07: Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
11-07: Dr. Zelenko, bedenker HCQ-zink protocol, noemt corona angstcrisis ‘misdaad van historische en Bijbelse omvang’
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
18-06: Professor Pierre Capel; ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
07-03: Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 

58

 1. Jurka en Rita:
  01/08/2021 om 2:38 pm
  Helaas zit het anders, het is al sinds 2016 bekend (of eerder) dat ze een chip in onze hersens willen plaatsen, zie link hieronder van onze 2e Hitler (die was nog niet zo slecht als wordt voor gedaan), klaus sschwab . nee geen hoofdletters waard, die wordt nl onze ondergang…
  https://dissident.one/2021/05/05/schwab-hersen-chip/

 2. “Waarom wil de politiek 100% vaccinaties?”

  Omdat iedereen dan 100% beheersbaar is door AI via 5G/cloud.

 3. @ amo: 7:57 am. Inderdaad, het is allemaal absurd. Een leugengeest gaat over deze wereld, en heeft de hele politiek, de MSM en de krantenwereld in zijn zak.

 4. Globalisten vluchten naar privé-eilanden, ondergrondse bunkers, terwijl ze biowapens tegen de mensheid inzetten:

  https://www.naturalnews.com/2021-08-02-globalists-flee-to-private-islands-underground-bunkers-unleash-bioweapons-nuke-from-orbit.html

  ( google vertaling )
  De biologische oorlog tegen de mensheid is zojuist verschoven van de fase “alsjeblieft, neem deze vriendelijke vaccins” naar een globalistische “nuke from orbit”-houding die van plan is om massale uitroeiingsinjecties op het hele menselijke ras af te dwingen.

  Waar we getuige van zijn, is een wereldwijde uitroeiingsgebeurtenis die zich ontvouwt onder het valse label van een “public health”-initiatief, allemaal uitgezonden door de journalistieke-terrorismemedia, waarbij Big Tech elk conversatieverhaal controleert en de corrupte, criminele wetenschappelijke tijdschriften en instellingen (CDC, WHO, enz.) die samenzweren om tegen hetzelfde publiek te liegen dat ze opzettelijk proberen af ​​te slachten met de biowapens die ze hebben ontworpen.

  Onlangs ben ik er zelfs achter gekomen dat het “covid-19”-virus niets anders is dan een hernoemd verkoudheidscoronavirus. Het echte wapen is het spike-eiwit — dat in de vaccins wordt gevonden — en globalisten gebruiken spike-eiwitinjecties om massamoord op wereldschaal op het menselijk ras te bewerkstelligen.

  Bekijk de volledige details in het hoofdartikel van vandaag en de adembenemende podcast.

  PS Dit is zonder twijfel een van de belangrijkste podcasts die ik het hele jaar heb gedaan. Het begint een beetje aan de trage kant, maar komt in de laatste 30 minuten tot een aantal echt krachtige conclusies.

 5. Geen zichtbaar verband tussen sterfgevallen en “besmettingen”: https://twitter.com/BorgerPieter/status/1421888851400876036/photo/1
  Komt dat door de injecties? Zie vorig jaar, zonder injecties: zelfs lagere cijfers.
  Kwamen die lagere cijfers door de maatregelen? Zie dan naar Zweden.
  En nog steeds willen overheden en pers niets relativeren.
  Ze blijven de alarmklok luiden, blind en doof.

  De Duitse politie gedraagt zich gewelddadig tegen mensen die vreedzaam betogen.
  De Duitse pers zet de betogers weg als “rechts-extremisten”, complotdenkers en anti-vaxxers.
  Terwijl die betogers vooral demonstreren vóór de toepassing van de grondwet!
  Ze tonen geen rechts-extremistische leuzen, en zijn vooral tegen dit éne experimentele vaccin in combinatie met de toegangspas. En hoezo ‘complotdenkers’? Heeft de pers die mensen daarnaar gevraagd?

  De CDC wil een andere test dan de huidige PCR test: Een test die griep en Covid kan onderscheiden. Daaruit volgt de conclusie dat de huidige test (die fragmentjes van een virus vermenigvuldigt) dat onderscheid níet goed kan maken. Waaruit dan weer volgt dat veel ouderen misschien wel mede aan de griep zijn gestorven vorig jaar.
  Het is moeilijk een onderscheid te maken tussen de symptomen, dat is bekend. En uit de cijfers verdween de griep, kennelijk omdat er alléén naar het coronavirus gezocht werd.
  Tal van artikelen tonen aan dat de deltavariant niet ernstig is. Immuunsysteem pakt het goed aan. Toch doen overheden alsof de pest rondwaart met die variant. Een Australische premier heeft het hardop gezegd: Een bezoek aan familie kan de oorzaak zijn van de dood van familieleden. Keihard wordt dat in een toespraak beweerd. En dat is dan de reden dat een blijkbaar niet geslaagde lockdown weer met 4 weken wordt verlengd, met strenge thuiscontroles door politie en leger.
  Zelfs het verblijf in de frisse lucht wordt gepresenteerd als “riskant”. Buiten lopen met bedompte maskers verplicht.

  Het is zo absurd allemaal.

 6. @ Cefas: 4:04 pm, op 2/8. Juist van U gezien. Vele politici noemen zich democraten, maar ook dat is een leugen. Ze steunen fascistische maatregelen uit eigen belang. Het is “om de postjes en de poen, en daarvoor zullen ze alles doen”. Geen enkele menselijke regering of instelling zal een oplossing brengen. Alleen de Here Jezus is de OPLOSSING.

 7. Als iedereen hetzelfde denkt wordt er blijkbaar weinig nagedacht. Waar zijn we nu aan toe?De derde boost en dit nodig nadat spuit 1 en 2 bewezen een heel merkwaardig effect te hebben namelijk het omgekeerde. Als je een antistof hebt die niet neutraliseerd dan kan het virus gewoon blijven infecteren. Maar heb je wel antistoffen die niet de infectie remmen maar deze wel binden aan een viruspartikel dan krijg je echt via een immunologisch proces dat de gebonden antistof niet blokkeerd maar een hele nieuwe infectieroute op poten zet en aanzwengeld waardoor het virus allerlei immunologische cellen en ook andere cellen waar ACE2 receptoren opzitten. Dit zijn er nogal wat daarmee het heleinfectieuze proces juist versterken. Bij besmetting van de gevaccineerde gebeurt het volgende. Ze hebben dus die antistoffen getriggerd door de vaccinatie die niet geremd worden omdat deze genetisch gemodificeerd zijn. Als je dus maar blijft boosten dan ga je steeds meer antistoffen aanmaken die het virus helpen in het nemen van een andere route. Los daarvan heb je het zelf maken van deze spikes een opdracht in genetische vorm door injectie. En dit terwijl het spike eiwit nog steeds zijn biologie kent.Het bindt aan allerlei receptoren. Het akuontencine systeem zit daar en beinvloed heel erg veel. Maar dat spikeeiwit dat jij nu zelf gaat maken en dat heel erg vervelend is bindt ook aan de binnenkant van je bloedvaten en bijgevolg start daarmee ook het stollingsproces (klontervorming). Dan kan je zeggen ja maar het ganse bloedvat slibt toch niet dicht? Nee dat is waar maar de kleine bloedvaten wel en dit mogelijk in ALLE organen. Bloedproppen treden op en verstoppen deze kleine bloedvaten. Je valt dus niet onmiddellijk dood maar het verklaart wel een hele rits aan bijwerkingen nadat je je zo gewillig genetisch hebt laten manipuleren Je kan dus nog een hele tijd in deze verschrikkelijke situatie overleven. Bij de ene gaat het op de ogen zitten, bij de andere op de nieren, bij nog een andere in de hersenen, lever zenuwstelsel noem maar op. Dat komt omdat wat wordt ingespoten gaat circuleren. Het komt dus overal terecht en gaat overal zijn productje ( klonters) aanmaken en dat product is niet zo prettig. Maar je kan er wel jouw vrijheid mee kopen, vrij reizen, vrij theater, festival, restaurant enz. Andersdenkenden nu worden uitgesloten. In de tijd van de Romeinen voor de leeuwen geworpen en de katharen op de brandstapel gezet. Er is dus niets veranderd zoals Pierre Capel zegt.

 8. Wordt het zolangzamerhand geen tijd om langzaam (of misschien wat sneller) afstand en afscheid van deze planeet te nemen en je prioriteiten voor “hierboven” te stellen?

  Immers, we zien nu al vrijwel dagelijks de prijzen van o.a levensmidddelen stijgen en zal straks voor velen onbetaalbaar worden, En de rest zal ook wegvallen; we hebben hier de afgelopen anderhalf jaar al een voorproefje van gezien. En dan heb ik het nog niet eens over de vrijheden die steeds verder ingeperkt worden en ons tot slaven zal maken. Men is nu lekker op dreef en de geest is uit de fles.
  De aanstichters en voorstanders van de Nieuwe Wereld Orde moeten wel “een ball hebben.”
  Hun doel is bijna bereikt.

 9. Het nieuwe normaal is het nieuwe fascisme, gebaseerd op angst, het bedenken van een vijand en buitensluiten van minderheden, zie daar de ingredienten van dictatuur. We staan middenin in deze mondiale ontwikkeling. Oh ja, vaccins bestaan al heel lang, er moeten alleen nog passende ziektes bedacht en uitgerold worden en dat is gerealiseerd in Covid-19 en al zijn varianten.Kassa voor de veroorzakers en meeliftende profiteurs van al die testen, vaccins en injectienaalden.

 10. @ster. Volgens mij word je in het ziekenhuis nog steeds gewetensvol en deskundig behandeld.
  Waar het om gaat is dat de cijfers voor de publiciteit worden opgekrikt: Opgenomen voor een botbreuk, maar daarna ook positief getest, tel je mee als “corona-ziekenhuis-opname”. Dat wil Alan Jones zeggen.
  Kunstmatig opgevoerde cijfers, net als bij sterfgevallen en “besmettingen”.
  Maar intussen wordt de echte ziekte wel normaal behandeld uiteraard door de vakmensen.

 11. Vandaag Teletekst : Mensen krijgen 3 de prik omdat IMMUNITEITSSYSTEEM NIET FUNCTIONEERT !!
  Mensen zullen heel voorzichtig zijn met uitspreken voor/tegen vaccinatie omdat ” vervolging ” kan gaan plaatsvinden , maar ik schat in dat er toch nog aardig wat zijn die ertegen zijn .
  Waarom ?
  Omdat er erg veel druk opgelegd wordt om je te laten prikken, daarbij komt tussen de regels doorlezen reguliere nieuws proef ik dat er toch een groot aantal zijn die ze zich niet laten prikken.
  Hou vol !!

 12. @ Longrider

  Dank voor je uiteenzetting .! Wanneer jij zeker weet dat de verloren 13e stam naar Centraal Azië is gegaan begrijp ik nu ( na decennia ) waarom Dzengis de achternaam Kahn had .
  Dit is immers een verbastering van Cohen .
  Ook waren de Mongolen het enige leger uit de geschiedenis dat de Kruisvaarders door heel Europa , de Arabische koninkrijken , het hele Chinese leger , ook nog het Indiase en de Samurai in Japan hebben verslagen .
  Natuurlijk waren ze groot in aantal maar vochten ( op vreemd grondgebied ) met geniale strategieën wat getuigt van zeer grote intelligentie .

 13. Onthutste Expat schreef:
  01/08/2021 om 5:28 pm

  Ik raad je dan Hongarijen aan. Goedkopen huizen en genoeg NLders die je de weg kunnen wijzen.

 14. amo schreef:
  01/08/2021 om 7:24 pm

  Ik woon in Frankrijk en vele zijn serieus heel en heel bang en einde deze week begin volgende week weten we of wij nog naar het ziekenhuis kunnen of niet. Bij spoed kan je altijd terecht zeggen ze. Maar afscheid nemen dan van je patrner of wie dan ook of op bezoek bij je kind ect zal dan niet meer kunnen. Gewoon walgelijk! Ik behoor onderzocht te worden en ik ga niet al is de kans erop dat ik aan mijn aandoening misschien zal sterven. Ik kies bewust voor niet te gaan voor onderzoek. De openbaringen zijn duidelijk genoeg en een wijs mens neemt geen spuit al is die weg moeilijker en zwaarder.

 15. Elise schreef:
  01/08/2021 om 8:01 pm Je vergeet 1 iets om aan eten te komen en dat is een uit het wild. Doe kennis op via internet en boeken en koop boeken van planten die giftig zijn en daar vanaf blijven. Doe kennis op welke planten jouw kunnen genezen en koop zilverwater en zweedse kruiden en hoe meer kennis je hebt hoe beter. Verspreid deze kennis en je blijft leven! Basis benodigheden zijn plastiek dat een dak kan worden voor je ene stuk touw stevige kleding en schoeisel stevige tas en gedroogd eten en kennis om water te zuiveren en dat is op youtube te vinden en een magnesium blokje om vuur te maken en watten of zaad van bv paardebloemen om als basis te dienen om het vuur te maken en een mes en veel kennis en heel veel kennis om het te overleven. Leer afstand te doen van je spullen zodat het straks niet pijn doet als het zover is. bewaar op veilige plekken bv foto’s en zorg dat waar het inzit water dicht is. Zorg voor vele echte vrienden waar je op kan rekenen. Sterkte hier alle.

 16. Goed artikel Xander, zo denk ik er ook over, want zolang er ongevaccineerden rondlopen, kan men het verschil zien aan hun gezondheid, maar als dan iedereen gevaccineerd is en iedereen wordt ziek, dan kan men daar weer een verhaal aanplakken, zeggende dat de vaccins niet meer werken of dit een nieuw virus is.
  En, ik denk Xander, dat van zodra iedereen gevaccineerd is, de ‘grote kuis’ écht kan beginnen, en dat de vaccins dan ook niet meer standaard zullen zijn maar gepersonaliseerd, waardoor men bepaalde groepen of individuen kan elimineren en anderen nog meer volpompen met grafeenoxide of wat dan ook dat nodig is in naam van de ‘wetenschap’.

 17. Ondanks ik al 3 prik uitnodigingen heb gehad ben ik nog ongeprikt, mijn vrouw ook, iedereen om ons heen is wel geprikt, mijn moeder 84jaar, schoonouders 74jaar, vrienden, collega’s noem maar op. Hier zitten ook mensen bij met een zwakke gezondheid, ook iemand die geprikt was toen ze zwanger was, en ze heeft inmiddels een gezonde baby…..
  De mensen om ons heen vinden het prima gelukkig, onze keuze en we hebben het er dan ook zelden over, ook niet op het werk.
  Alle doem berichten lezend, niemand om mij heen heeft iets aan de prik over gehouden en iedereen voelt zich prima, ook de overlijdens berichten in de krant zijn er niets meer of minder als voor de Corona, dat vind ik allemaal best vreemd als trouwe lezer van de alternatieve media.
  Maar goed, we zullen zien de komende herfst/winter wat er wel of niet gaat gebeuren.

 18. @ Gladiator: 4:58 pm, op 1/8. O maar hier op Xander, zijn we allang wakker , beste @ Gladiator. Maar ook ik betwijfel of geweld ook maar iets oplost.

 19. Natural News Mike Adams

  https://www.naturalnews.com/2021-08-01-bombshell-interviews-john-moore-military-knowledge-of-civilization-ending-global-event.html

  google vertaling:
  Twee bombshell-interviews: John Moore onthult militaire kennis van een wereldwijde gebeurtenis die een einde maakt aan de beschaving, terwijl advocaat Thomas Renz waarschuwt voor een komende vloedgolf van rechtszaken over vaccinmandaten

  Als je je afvraagt ​​waarom corrupte, criminele regeringen van de wereld zo’n haast lijken te hebben om iedereen massaal te “vaccineren” met een dodelijke, experimentele, niet-goedgekeurde gentherapie-injectie, is een van de meest schokkende antwoorden misschien eenvoudiger dan jij denken.

  Volgens mijn interviewgast, die veel contacten heeft met hooggeplaatste Amerikaanse marineofficieren en wetenschappers, nadert een wereldwijde uitstervingsniveau en proberen de globalisten wanhopig de menselijke bevolking uit te roeien voordat mensen erachter komen wat er gaat gebeuren.

  Bekijk hier het volledige artikel en interview:
  https://www.naturalnews.com/2021-08-01-bombshell-interviews-john-moore-military-knowledge-of-civilization-ending-global-event.html

 20. Ziektegevallen: In Engeland worden mensen getest nadat ze zijn opgenomen in het ziekenhuis, en is de test positief, zijn het Covidgevallen. Zo krik je dus de Covidcijfers op.
  Net als bij de sterftecijfers worden ziekenhuisopnames kennelijk voorzien van het Covidstempel (voor de statistiek), terwijl de zieke om andere redenen werd opgenomen in het ziekenhuis.
  Alan Jones (Sky News) Australia) vertelt dit na minuut 11: https://www.skynews.com.au/opinion/alan-jones/nsw-in-need-of-new-leadership-new-direction-new-tone-and-new-strategy-alan-jones/video/d94a41d6648530c6365d94e475413db2

 21. Verhongeren is nog mild. Die lemon is een nuttige idioot. Zo noemt de cabal dat. Onthoofding daar zal het mee eindigen. Wakker zijn kent ook verschillende niveaus. Het gaat ook niet om controle om de controle als einddoel. Controle is nodig zodat het fysieke kwaad in persoon zijn intrede kan doen en aanbeden kan worden als een godheid. Daar gaat dit allemaal om. Het kwaad dat nu gebeurd en dreigt te gebeuren komt niet van mensen. Die werken mee uit hebzucht . Chantage. Machtswellust of misleiding (= term voor het verstand niet gebruiken) of mensen die de waarheid beangstigend vinden. Lees de protocollen van de wijzen van sion. Vergelijk het dan met wat gebeurd is ,met hetgeen nu gebeurd en met de 2030 eindagenda van de cabal. Alles wat wij nu meemaken staat erin en ook waar dit heengaat .maar Trek zelf uw conclusie. Objectief. Wie waarheid wil vinden moet overal zoeken en geen zaken of onderwerpen uitsluiten van onderzoek. Dat is geen waarheidsonderzoek. De noahide laws. Wetten en regels van joden voor niet joden maken vanaf 1992 onderdeel uit van de Amerikaanse wet . Complimenten van Bush de oudere. De ondertekeninsdatum is de dag van het onderwijs in Amerika. Een van die wetten houdt in dat godslastering verboden is. De straf daarvoor is de doodstraf door onthoofding. Het is reeds mooi onder vermomming van dag van het onderwijs opgenomen in de Amerikaanse wet. Maar eerst is totale absolute controle en onderwerping nodig. Daarmee is men nu bezig. Vandaar alle dwang en bedreiging . De overheden hebben niks meer te zeggen. Dat moet nu toch duidelijk zijn.3 staten op de wereld hebben vaccinatie reeds volledig verplicht. 2 in centraal azie (the lost 13 th tribe ) en Vaticaanstad. De paus ondersteunt dus volledig medische tirannie het inspuiten van onduidelijke substanties in mensen onder misleiding en onderdrukking van de vrije wil. De zelfverklaarde vertegenwoordiger van God op aarde is ook cabal. Een misleider. Alles komt nu samen en iedereen treedt nu al dan niet gedwongen naar voren om zijn rol in deze gruwel te spelen. Don Lemon is in deze gruwel de nuttige idioot. Complottheorie? Zoveel zijn dat in middels niet meer maar de harde en onprettige waarheid. Time will tell. Take care

 22. Wat nog zorgwekkender is, is het volgende:
  Vanavond, 1 augustus, een verbijsterende en gruwelijke docu gezien van onderzoeksjournalist Billie Mintz over bewindvoerders, de zogezegde “the guardians” die door rechtbanken worden aangeduid om het beheer over te nemen van wilsonbekwamen/bejaarden en al hun bezittingen.
  (Uiteraard weer om die oude mensjes te helpen of wat dacht u?)
  Hun bankrekeningen en spaargelden worden gestolen, hun huizen geplunderd en verkocht en de mensen worden in zorginstellingen of psychiatrische instellingen gedwongen waar ze gedrogeerd worden zonder zelfs de familie of kinderen op de hoogte te brengen.
  Dit kan omdat de wet in Nevada op de private bewindvoering dit toelaat, ze deden dit stilletjes en geniepig maar ook de openbare bewindvoering op federaal vlak doet hieraan mee en knijpt zelfs een oogje dicht voor de misdaden van de private guardians.
  Mensen worden met geweld ontvoerd, bij verzet gekneveld en vastgebonden.
  Ook bejaarden die bijvoorbeeld na een val in het ziekenhuis belanden en die financieel bemiddeld bevonden worden, worden overgedragen aan bewindvoerders zonder het te weten en komen terecht op de psychiatrie of een zorginstelling tegen hun wil.
  Zowel private als openbare bewindvoerders maken zich schuldig aan deze nazi-praktijken en de artsen, zorgverleners, advokaten en rechtbanken werken eraan mee.
  Artsen of assistenten plegen schriftvervalsingen om de aanvraag tot bewindvoerder te legitimeren dat zonder enig probleem door corrupte rechters wordt ingewilligd waarna deze criminele sociopaten de bejaarde menskes uit hun huizen sleuren om hun geld en bezittingen te kunnen stelen en hun huizen te verkopen.
  Er was zelfs een private bewindvoerster die honderden urnen van haar slachtoffers in een opslagplaats verzameld had…
  In de VS laten senioren 47 billioen dollar aan erfenissen na aan hun kinderen en naar schatting zijn reeds 1,5 miljoen volwassenen over heel de VS onder bewind/voogdij geplaatst.
  De mishandeling en stelen van bezittingen van ouderen en de overname van heel hun leven past in het globalisten plaatje en nwo.
  Wie zei ook weer dat we zonder bezit gelukkig zouden zijn??

 23. @ Jac
  Ik wil je erop attent maken dat wanneer je verdacht bent de diensten ook als volgt je brieven meelezen :
  Er wordt dan een dun stokje met een micro-camera door de brief gehaald ( in de enveloppe ) waarna de tekst op een scherm in de goede volgorde word gezet .

 24. In dit artikel valt te lezen dat er 600 Duitse demonstranten ( de normale mensen ) zijn gearresteerd !
  Dan kun je een eindje verder lezen hoeveel agenten van politie er zijn ingezet , verbijsterend .

  Zag net het Duitse t.v journaal waarin Duitse douane en politie grensverkeer aanhoudt en controleert .
  Achter de douane stond een vent met een H&K machinegeweer , niet over zijn schouder maar in de aanslag .
  Wanneer die man één seconde de trekker overhaalt is de hele auto met inzittenden doorzeefd .
  Dit zijn taferelen uit een Hollywood-film , en de mensen die niet zien dat er op dit moment een zware dictatuur is geschapen zijn blijkbaar de simpelen van geest ( ik weet niet hoelang zij zalig zullen zijn ).
  Het artikel heeft gelijk , het enige doel van de injecties is het uitroeien van de wereldbevolking én tot die tijd het invoeren van het teken van het beest .
  https://www.nu.nl/buitenland/6149104/zon-zeshonderd-aanhoudingen-bij-demonstratie-tegen-coronabeleid-in-berlijn.html

 25. lies schreef:
  01/08/2021 om 2:57 pm
  Volstrekt met je eens Xander . Maar of de mensen ooit wakker zullen worden ? , zolang we in Nederland massaal op partijen als de neo liberale VVD en hun lievelings coalitie partner de neo marxistische D66 , heb ik een hard hoofd in .we gaan het beleven .

  Vandaag heb ik een video bekeken van Gideon van Meijeren. Hij doorziet het hele spel. Ik roep al jaren: het maakt niet uit op wie je stemt, het is van tevoren al lang bekend en nu zegt hij precies hetzelfde. https://www.youtube.com/watch?v=gF5aTerrSw0

 26. “Het lichaam van een ander mens is ALTIJD onschendbaar

  Ja, Don, maar die doen dat wel vrijwillig. Niemand ontzegt jou het recht om deze experimentele gentherapie in je lichaam te laten injecteren.”

  Het onschendbare lichaam is het non-agressieprincipe. Zowel mensen rechtstreeks dwingen als ze van voedsel uitsluiten is net als slaaponthouding marteling en dus agressie.

  Behalve bij mensen werkt het ook in de natuur. Een dier zal zich verzetten tegen geweld.

  Je de bewering, dat mensen vrij moeten zijn niet bewijzen; het is een axioma, dogma of principe. Je kunt alleen laten zien, dat het een zinvol principe is, zoals bijvoorbeeld ‘gij moogt niet steelen’. Stel, dat je een samenleving opbouwt, waarin je wel mag stelen, dan kan niemand bezit opbouwen, ook de dieven niet, want het bezit kan wedergestolen worden. Er zal een heel laag beschavingsniveau bereikt worden, waarin je alleen je eten van die dag kunt bezitten.

 27. De injecties zijn niet verplicht, zegt de overheid.
  Maar neem je ze niet (grondrecht), is er tóch sprake van een sanctie: Uitsluiting van gewone menselijke bezigheden.
  Als de overheid een straf oplegt, is er dus wél sprake van een verplichting.
  Ergo, we worden voorgelogen met dat verhaaltje over ‘geen verplichting’.
  Dat komt bovenop de leugen van categorie A voor Covid.

 28. Wachter,

  tja …zéér juist, het Beest betekent in Bijbelse symboliek een machtig land zoals Amerika, dochter Babylon. Hetzelfde Babylon dat volgens de Bijbel in één uur zal worden vernietigd …Aardbevingen ? Tsunami’s ? Asteroïden ? Wie weet ??

 29. De MSM zit wereldwijd in de broekzak van de elite.
  Voordat het griepseizoen begint en overduidelijk wordt dat m.n de gevaccineerden ziek worden en/of overlijden, probeert de MSM en overheden de twijfelaars nog snel over de streep te krijgen om de gifspuit te halen.
  Het griepseizoen zal aantonen dat de prik totaal niet heeft geholpen en zelfs averechts werkt…
  Dit bewijs zal overweldigend zijn, wat de MSM er ook van maakt.
  Komt bij dat gevaccineerden niet meer vrijheden hebben gekregen dan ongevaccineerden. Wij worden allen op 1 hoop gegooid, wel of niet gevaccineerd. Op het moment dat voor ongevaccineerden het leven daadwerkelijk onmogelijk wordt gemaakt door overheden, vermoed ik dat de wereld in ” brand ” komt te staan door nog meer wereldwijd verzet.
  Wat er ook allemaal nog gaat komen, ik hoop als eerste dat de wakkere mensheid de prik consequent blijven weigeren!

  Hier een uitstekende docu waarin duidelijk wordt dat de elite op CRUCIALE fronten wereldwijd de touwtjes volledig in handen hebben…

  https://www.bitchute.com/video/9MnmHbpe7HMc/

 30. Wij zijn met een grote groep anti “s
  Spreken af om elkaar te ontmoeten, wat heel gezellig is en doen
  dat gewoon per brief.
  Geen meelezers.

 31. Laten verhongeren om een ziekte te bestrijden? Ik begin me toch echt af te vragen, wie hier nu de ge/verstoorde geest is? Dat niemand van hogerhand dit recht zet! Ik heb toch echt een mega vragenlijst hier liggen bij de derde uitnodiging voor de prik en alleen die vragen zijn al zorgwekkend. Dus als iemand besluit om het niet te doen(ook omdat je aandoeningen hebt die aansluiten op die vragen), dan is dat hun goed recht. Daar hoef je niet eens een anti vaxxer voor te zijn. Iedereen mag/hoort zelf te beslissen.
  Hoe kom je dan aan eten?
  Je kunt op meerdere manieren aan eten komen: 1. Je bestelt eten/huishoudelijke artikelen bij een winkel en laat het thuisbrengen. 2. Je kweekt je eigen tuintje. 3. Je laat iemand anders het voor je halen(er zijn vast gevaccineerde die dit wel snappen) 4. Je haalt het eten gewoon ergens weg.(niet mijn optie, maar als iets moet, dan moet het).
  Vraag me af hoeveel geld of privileges deze man krijgt van ….illuminatie elite club of hoe die gasten mogen heten/zijn.

 32. Voor de mensen die zich alleen voelen in deze strijd en of vreedzaam zich willen uiten, dan heb ik hier opties. Hart voor vrijheid en Moederhart. Loop een keer mee of doe een keer mee met de meetings. Er zijn nog meer groepen, maar je zult zelf wel even moeten zoeken. Bekijk in je wijk of er posters voor de raam hangen, daar kun je ook gewoon aanbellen en vragen waar iets te doen is. Zo ontmoet je mensen die min of meer gelijkgestemd zijn en dan kun je er gewoon over alles praten. Ik ben ook zo met anderen in contact gekomen. Veel liefs,

 33. Beste Xander,

  Allereerst wil ik u bedanken voor het goede werk dat u doet met het informeren van mensen over wat er werkelijk gaande is op deze wereld. Vandaar dat u wellicht geinteresseerd zult zijn in de artikel welke gaat over wat de volgende generatie vaccins zou kunnen zijn:

  http://www.economedian.com/2021-07-31de-toepassing-van-mrna-is-verleden-tijd-de-who-roept-op-tot-wereldwijde-dna-manipulatie.html

  In dat artikel staat dat het WHO heeft aangekondigd dat de volgende generatie vaccins op de CRISPR-Cas9 technologie moeten gaan werken waarmee op uitgebreide schaal het DNA veranderd moet kunnen worden. Verder zal er een wereldwijde DNA register komen en zou het tegelijkertijd in alle landen op de wereld uitgerold moet worden. De informatie ziet er betrouwbaar uit en verwijst naar de officiele site van de WHO waarop men een verslag kan vinden waarin al deze plannen staan vermeld. Zie:

  https://www.who.int/publications/i/item/9789240030381

  Wellicht dat u wat aan deze info heeft om dit toch wel erg belangrijke onderwerp verder uit te diepen en met de lezers hier te delen. Weten wat de toekomst brengt wanneer men opgeeft kan wellicht voor sommige lezers motiverend werken om door te zetten in deze moeilijke tijden waarin de vaccinatiedrang steeds intenser gaat worden. Nogmaals bedankt voor uw goede werk.

 34. Sky News Australia is voor zeven dagen verwijderd van TouTube en als ze blijvend “in de fout” gaan, zal het permanent zijn. Een eigen opvatting mag niet in deze kwestie waar de Delta variant wordt voorgesteld als een groot gevaar, terwijl die variant juist verzwakt is geen veel minder ernstige symptomen geeft.
  Pfizer en Moderna verhogen de prijzen van hun spuiten. Vermoedelijk kunnen de overheden hier contractueel helemaal niets tegen doen. Ze zitten onder de knoet van vaccinmakers.
  Voortdurende protesten in Frankrijk tégen een verplicht “gezondheids” paspoort als eis voor deelname aan het leven. Vreedzame optochten van miljoenen mensen die geen slaaf willen worden. Je hoort er maar weinig over in de reguliere pers.
  Terwijl de epidemie uitdooft, verharden de overheden en hun meelopers zich. Dat zit niet goed.

 35. @Mod.

  Beste,

  Bij deze de door u gevraagde link naar Sitzung 63 Stiftung Corona Ausschuss
  https://www.youtube.com/watch?v=9gOQvxs6BzY

  (ik wist niet of dit hier mocht vandaar)

  En beste mod.

  Ik kan het mis hebben echter ik weet niet waar ik iets dwing of eis….

  Ik zeg duidelijk dat ik “hoop” en “SVP” en “op prijs stel”……en IK vind dit duidelijk geen dwang of eis maar oké, meningen kunnen verschillen natuurijk.
  Lees uw hele posting terug, dan wordt het u duidelijk. Mod.

  Het gaat hier in deze docu overigens over hetgeen ik bedoel tussen het tijdstip 1.37.00 en 3.00.00 (ongeveer) met Dr. Ardis…..

  Gegroet beste,

  Gladiator

 36. @ Resaveblues: 5:32 pm. Met belangstelling kennis genomen van uw reactie. Tja, ook ik denk, dat ze totale macht en invloed hebben. Onze politici zijn in meerderheid slechts marionetten, enkelen uitgezonderd. Ik vermoed dat ze allemaal in de zak steken, van het WEF, de VN, de NWO, de groot-industriëlen, de banken, de vrijmetselaars en de illuminati. Deze hele ellende, die over ons mensen uitgestort is, hebben ze al eeuwen gepland.

 37. CNN is één van de propaganda kanalen van de globalisten . Zij bezitten voor 90% alle wereldwijde media ,TV,radio,kranten,tijdschriften en internetsites ,fact checkers enzovoorts.
  Ook zitten ze met hun belegingsmaatschappijen ( zoals: Blackrock, Vanguard, State Street ) in vrijwel alle belangrijke industrietakken,van voedings tot aan oliebedrijven, van scheepsbouw tot aan staal industrie. Daar kopen ze zich in zodatzij met vaak een kleine meerderheidaandeel ,de bedrijf kunnen besturen. Zo als bij de frisdranken fabrikanten,daar worden de ingredienten door hun bepaalt ,zoals bijv., suiker wordt vervangen door de ongezonder en bewezen kankerverwekkende kunstmatige zoetstoffen. Dit doen ze niet alleen in de zogenaamd suiker vrije varianten ,maar ook in de “normale” suikerhoudende frisdranken. Fijn proevers zullen dit al door hebben gehad, aan die nare nasmaak na de dronk.
  En de media bedrijven die ze niet in handen hebben, kunnen ze ook “aansturen” alleen de dingen te laten zien of horen die ze willen, door te dreigen niet meer te adverteren.
  Het is zelfs zo dat CNN ,de kabelbedrijven betaald om erop uitgezonden te worden.
  Off topic: in Engeland zijn ze bezigmet het bouwen van gevangenissen met hoge flatgebouwen en so groot als kleine steden.
  Ook op het internet zijn ze bezig met het instaleren van een “universele killerswitch”, waarmee ze met een druk opde knop het gehele internet plat gaan leggen.
  Word tijd om alternatieven te ontwikkelen, zoals lokale en particulieren TV,radio zenders waarbij niet alleen geluid en beeld kan worden uitgezonden maar ook digitale computerpiepjes die opgenomen en daarna de recorder aangesloten kan worden op een computer en de bestanden / info geopend kunnen worden. Walkietalkies en zelfs postduiven kunnen gebruikt worden voor een alternative info en nood netwerk. Houd voorraadkast op peil enof creer voedsel,water en medicijnen magazijnen met familie,buren, wijk(en). God heeft de mens het verstand gegeven om ons te organiseren en oplossingen te vinden tegen allerlei rampen en het kwade.
  Zijt gegroet

 38. Natuurlijk gaat het om totale controle. Niets anders. Dat is ook de dubbele bodem van CRS en het UBO register. Uiteraard wil ieder weldenkend mens echte fraude bestrijden maar dit lijkt nergens op. Je kunt nog nauwelijks, zonder als crimineel te worden gezien, een bankrekening openen. De banken zijn doodsbang om nog nieuwe clienten aan te nemen. Als je bij het UBO register een verhuizing niet binnen een paar dagen doorgeeft dan volgt een sanctie van ruim 21000 euro. Onleefbaar rotland. En het nieuwste wapenfeit van de Marxisten is de slimme meter. Ik heb nog een oude meter en wilde op verzoek van het energiebedrijf de meterstanden opgeven. Maar net zoals het openen van een bankrekening is zelfs dat gecriminaliseerd. Nadat ik de standen had ingevoerd kwam er opeens een pop up met de melding dat de ingevoerde gegevens niet klopten en ik een verklaring moest invullen. Ik dacht : “Wat is dit?” Ben vervolgens de gegevens van vorig jaar erbij gaan zoeken. Het stroomverbruik bleek over een heel jaar met slechts 40 kwh te zjjn gedaald en het gas met 18 kwh gestegen. Ik kan dit geen alarmerende afwijking noemen. Wel werd ik gedwongen om een verklaring in te vullen voordat ik uberhaupt de nieuwe cijfers kon uploaden. In de verklaring moest ik opgeven hoeveel en welke apparaten er bij gekomen zijn of weggedaan. Dit is de eerste en gelijk laatste keer. Ze blijven met hun vieze tengels van mij af. Nederland is een totaal Johan Derksen k-land geworden. Ik denk erover in dit vreselijke land overal maar de stekker uit te trekken en er geen poot meer te zetten

 39. @ wist het al langer
  Ik mijn omgeving zijn er ook mensen die denken dat zulk kwaad niet bestaat. Echter spreek ik ook met mensen waaronder jongeren die het narratief van de overheid niet geloven. En als ik de reacties op menig alternatieve nieuwssite lees valt het mij op dat er steeds meer zijn.
  Maar ook ik heb behoeft aan contact met meer mensen die inzien dat wat er nu gebeurd nergens op slaat.

 40. Beste Xander of mod……

  Ik citeer: “In mijn ogen wordt nu massale onvruchtbaarheid op touw gezet, waar Covid (of een variant) de schuld van zal krijgen, in plaats van de experimentele vaccins. Daarom wil het establishment een 100% vaccinatiegraad”……….

  FOUT….

  Wordt op touw gezet moet zijn “al lang aan de gang is”……….

  Bron kunt u vinden in Sitzung 63 Stiftung Corona Ausschuss met Dr. Reiner Fühlmich
  Plaats link, dan kunnen we er allemaal naar kijken. Mod.

  welke ik gisteren en vandaag helemaal heb gezien en vanmorgen hier en daar dubbel heb bekeken met aantekeningen!!!!!!

  Kijkt u svp en vooral in naar het gedeelte welk begint rond 1.37.00 en eindigt rond 3.00.00 waar ene Dr. Ardis, een holografisch arts (in de Engelse taal) precies uit de doeken doet wat er NU PLAATSVINDT en al een hele lange tijd…..dit is onmiskenbaar en absoluut zeker inclusief voor eenieder toegankelijk en aantoonbaar en hard bewijs dat er direct alsmede indirect genocide plaatsvindt……..en wat deze man weet dat weten de regeringsleiders over de hele wereld ook vandaar dat ze met zijn allen op dit ogenblik zo kei en keihard inzetten met grof geweld (zie demo’s in o.a. Frankrijk en Duitsland…..!!!!)

  Het loopt hun met zekerheid dun langs hun benen zo hun van Bommeltjes in!!!

  Mensen……wat laten we allemaal gebeuren want dat doen we…….we blijven erbij staan en ernaar kijken en anders helemaal niets!

  Dit gaat niet opgelost worden op de nette manier…. XN accepteert niet het promoten van geweld. Mod.
  .echter bedenk hierbij wel…..hetgeen dit tuig ons NU aandoet is met zekerheid alles behalve netjes!!!!

  Ik hoop dat dit hier geplaatst wordt…..zo niet dan plaats svp wel de bedoelde docu met daarin hetgeen deze arts te zeggen heeft….ik zou het op prijs stellen dat ook hier de mensen op de hoogte zijn van hetgeen hun en hun kinderen wordt aangedaan nu en hier direct!
  Matig uw dwingende toon. Mod.

  Gegroet mensen,

  Gladiator

 41. Dat deze vaccins er niet zijn voor de volksgezondheid, maar voor totale controle, blijkt ook uit het feit dat
  COVID-vaccins nanodeeltjes leveren voor mind control. De COVID-vaccins zijn een onderdeel van het geheime nanotech project, dat ontwikkeld is om de hersenen te bereiken van de menselijke bevolking, en te controleren.
  Deze deeltjes moeten van een nanotechnologisch materiaal zijn, dat grafeen wordt genoemd. Grafeen is supergeleidend en sterk integrerend met de neuroncellen in de hersenen.
  Bovendien bestaat het grafeen structuuricoon uit drie hexagrammen, wat de antichrist symboliseert.
  Bronen: https://eindtijdnieuws.com/covid-vaccins-leveren-nanodeeltjes-voor-mind-control/, https://www.bitchute.com/video/vUlJLQJoDPk3/.

 42. Niet kunnen kopen of verkopen????
  Loop gewoon een winkel binnen; pak wat je nodig hebt. Je zult gearresteerd worden maar dan heb je wel kost en inwoning

 43. @agenda 21,

  Ik zou willen dat ik mensen spreek die het complot doorhebben.
  In mijn omgeving , ondanks ik best veel mensen ken(werk,verenigingen,kennissen en familie) zijn er maar weinig die er over willen praten, zelfs de jongeren zijn gevaccineerd.
  Meeste geven te kennen vrijheid en vakantie terug te willen,daarbij moet ik niet denken dat al die doemdenkerverhalen kloppen.

  Ik had veel meer weerstand en begrip verwacht , uiteindelijk maakt mij dit best angstig, als inderdaad zo’n klein groepje mensen anders denkt, of we zittten er compleet naast,of we verliezen deze strijd.

 44. waar kan ik dat fragment van CNN terugzien?

  Onder het artikel vindt u de bronnen. 1e bron is met een youtube. Mod.

 45. @ Lies: 2:57 pm. O, maar ik heb niet op deze partij(en) gestemd. En, weet U wat, de verkiezingen zijn gewoon vervalst, net als in de USA. We worden belazerd waar we bij staan. Onze zogenaamde democratie is veranderd in tirannie! En dan durven figuren als Rutte en de Jonge ook nog uit het Wilhelmus te zingen: “De tirannie verdrijve die mij, mijn hert (hart) doorwond”.

 46. Er zullen sowieso miljoenen mensen ongevaccineerd blijven, wereldwijd mogelijk meer dan een miljard, vooraleer de gevaccineerden hoogdringend een herhaalprik nodig hebben anders worden ze ziek. Tot mislukken gedoemd die wereldvaccinatie met een vaccin dat na enkele maanden al minder werkzaam blijkt en vermoedelijk na één á twee jaar helemaal niet meer werkt.

 47. Ik spreek verrassend veel willekeurige mensen, van alle leeftijden en met velerlei achtergrond, die de boze opzet doorzien, de hardnekkige overheidsmarketingcampagnes wantrouwen, de “herinneringsbrief” van de overheid al helemaal wantrouwen (waarom houdt de overheid bij wie geïnjecteerd is???), en zich niet laten injecteren met experimentele rommel.
  Dat is bemoedigend.

 48. Volstrekt met je eens Xander . Maar of de mensen ooit wakker zullen worden ? , zolang we in Nederland massaal op partijen als de neo liberale VVD en hun lievelings coalitie partner de neo marxistische D66 , heb ik een hard hoofd in .we gaan het beleven .

 49. De volgende stap is een chip in hand of voorhoofd, vervolgens wordt het grafeen in het lichaam ( dat dmv vaccins
  Ik ga naar huis! Zeer spoedig.

 50. Typisch iets voor CNN de linkse omroep van de VS. Op sommige landen lijden mensen honger door droogte, oorlogen, burgeroorlogen, en wantoestanden en die omroep roept dan op om niet gevaccineerde te laten lijden van de honger. Zouden ze dat ook op de zwarte bevolking hebben in de VS? Mensen die zich niet laten vaccineren worden de nieuwe melaatsen van een onmenselijke maatschappij. We horen bij elkaar, maar ze drijven ons uit elkaar en wie doet dat? Wie is de leugenaar? Shalom

 51. Alleen de gevaccineerden zullen kunnen kopen en verkopen.Wat zal er nog in de winkels liggen. dat ze kunnen kopen en wat zullen ze nog bezitten dat ze kunnen verkopen??? zullen ze nog gezond genoeg zijn om te winkelen?ik wens hen veel succes met hun spuitje.

 52. We beleven misschien wel de meest extreme tunnelvisie uit de geschiedenis : je mag een café of restaurant gerust binnen als je coronavrij bent, ook al zou je een ebola- of pestlijder zijn. Alles staat in het teken van één virus, en al de rest doet er niet meer toe. Een monument van collectieve verdwazing waar we ons nog lang zullen om schamen, als ooit eens de rook om onze hoofden is verdwenen.

 53. Die elite met hun krankzinnige ideeën gaan deze volksmassamoord waar ze op ingezet hebben verliezen, het is of meegaan in een matrix en totale slaaf en geen zeggenschap of lichaam en geest en grote kans te sterven aan het toegediende gif of vechten voor vrijheid en desnoods in het harnas sterven, voor mij is de keuze niet moeilijk, ik kies voor dit laatste en denk heel veel mensen die ook voor deze keuze kiezen.

 54. Eens met het artikel, we zijn op weg naar het “rijk van het Beest”, uit de Openbaring van Johannes, Hoofdstuk 13. Mijn medicijn: Psalm 91.

Comments are closed.