Hoofd wetenschap Britse overheid erkent dat 60% nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn

—————————————————————————————————————————————–

Amerikaanse advocaat begint rechtszaak tegen staat omdat VAERS klokkenluider bewijs heeft dat er al minstens 45.000 vaccindoden in VS zijn – Studie constateert dat jongeren twee keer zo hoge kans hebben te sterven door AstraZeneca vaccin dan door Covid – Officiële cijfers Israël bevestigen dat natuurlijke immuniteit 40 x effectiever is

—————————————————————————————————————————————–

Het gaat vooralsnog exact volgens het scenario zoals onafhankelijke wetenschappers en experts sinds vorig jaar hebben voorspeld: de Chief Scientific Adviser van de Britse overheid heeft toegegeven dat de meeste nieuwe zieken die in het ziekenhuis moeten worden opgenomen, volledig gevaccineerd zijn. Als je al nog steeds gelooft in deze hoogst experimentele injecties, dan nog is het vele tientallen jaren bekend dat luchtwegvirussen razendsnel muteren, en een vaccin daarom niet of nauwelijks zin heeft. Desondanks worden mensen nog steeds massaal genetisch geprogrammeerd om het spike eiwit aan te maken van een (verondersteld) ‘virus’ dat in die vorm allang verdwenen is. Dit is waarom Big Pharma de hele mensheid aan oneindige ‘booster’ shots wil hebben, een ‘vaccin abonnement’, zoals we het vorig jaar al eens noemden.

Grant Shapps, de Britse minister van Transport, erkende onlangs in het programma BBC Breakfast op tamelijk nonchalante wijze dat ‘wij weten dat dubbel (volledig) gevaccineerden veel waarschijnlijker coronavirus krijgen en bij zich dragen…’

Ook sr. Patrick Vallance, hoofdadviseur wetenschap van de Britse overheid, moest op 19 juli toegeven dat juist volledig gevaccineerde mensen massaal ziek worden door de ‘Delta’ variant. 60% van de ziekenhuisopnames bestaan uit volledig gevaccineerden. (De mogelijke andere verklaring hebben we eveneens al vaker besproken, en dat is dat de ‘vaccins’ de Delta variant ZIJN en/of hebben veroorzaakt.)

‘Vergist’?

Vallance waarschuwde dat het aantal opnames tot 1000 per dag kan gaan stijgen. Hij had het niet over de vele tienduizenden mensen die zich – vooral na hun tweede shot – reeds in het ziekenhuis hebben gemeld vanwege ernstige bijwerkingen nadat ze waren geïnjecteerd met mRNA geninstructies om biljoenen exemplaren van het gevaarlijkste deel van het vermeende coronavirus, het spike eiwit, in hun eigen lichaam aan te maken, waardoor het overgrote deel op zeker moment bloedpropjes zal ontwikkelen.

Na de persconferentie beweerde Vallance op Twitter dat hij zich ‘vergist’ had, en het om 60% ongevaccineerden zou gaan. Zoals bekend plegen social media zoals Twitter keiharde censuur op alle berichten en zelfs wetenschappelijke onderzoeken die de mensen ook maar enigszins zouden kunnen doen twijfelen aan het nut van deze Covid-19 injecties. Maar zelfs al zou hij oprecht zijn – wat gezien alle eerdere enorme leugens over de corona ‘pandemie’ zeer te betwijfelen valt -, dan nog zijn 40% volledig gevaccineerden in het ziekenhuis onmiskenbaar bewijs dat deze injecties niet werken.

Natuurlijke immuniteit 40 keer effectiever

Die 40% geldt in ieder geval voor Israël. 3000 volledig gevaccineerden moesten in mei toch in het ziekenhuis worden opgenomen. Slechts 72 van de in totaal 7700 gevallen (minder dan 1%) waren al eerder besmet, wat aangeeft dat natuurlijke immuniteit minstens 40 keer effectiever is dan ‘vaccin’ immuniteit (als er al zoiets bestaat, want veel wijst erop dat juist het tegendeel het geval is).

‘Waarom zijn deze vaccins nog steeds op de markt als 40% tot 60% van de nieuwe Covid ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn?’ vraagt Mike ‘Natural News’ Adams zich dan ook af. (1)

‘Zijn de regeringen soms omgekocht om de andere kant op te kijken?’

‘Het Pfizer vaccin tegen de Delta variant heeft totaal gefaald,’ is ook de conclusie van de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. Hij wijst op Australië, dat ‘op monumentale schaal angsttactieken’ toepast. ‘Ze vaccineren gewoon iedereen, en geven niets om degenen die sterven of ernstig worden beschadigd. Waarom staan regeringen toe dat dit gebeurt? Zijn ze omgekocht om de andere kant op te kijken?’

Of worden ze misschien gechanteerd? De enige drie presidenten die weigerden mee te werken met dit wereldwijde experimentele gentherapie programma, zijn nu dood.

Twee keer zo hoge sterftekans door AZ vaccin vastgesteld

Uit een nieuwe studie van het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC) blijkt duidelijk dat het ‘vaccin’ van AstraZeneca (‘Vaxzevria’) zelfs volgens officiële cijfers twee keer zo gevaarlijk is dan Covid-19. Voor iedere 10 doden die de injecties zouden voorkomen – sowieso een bijzondere bedenkelijke claim die nergens op gebaseerd is – vallen er 21 doden door bloedpropjes die door dit ‘vaccin’ worden veroorzaakt.

Met name de generaties tot 39 jaar lopen een groot risico, en dat terwijl gezonde tieners en jongeren NUL risico lopen te sterven door Covid-19, en het leeuwendeel na een zogenaamde ‘besmetting’ niet eens symptomen krijgt. (3)

‘Ze zetten ons leven op het spel, NIEMAND bij de overheid is nog te vertrouwen’

De Amerikaanse en andere Westerse overheden ‘zetten liever ons leven op het spel dan dat ze doen waarvoor ze zijn gekozen, namelijk ons beschermen,’ vervolgt Armstrong. De één na de andere politicus stelt zich achter de ‘Great Reset’ van Klaus Schwab en het WEF op, waarmee het Westen in een communistische dictatuur wordt geperst. ‘Alle virussen muteren, en toen deze werd losgelaten, waarschijnlijk opzettelijk om de Great Reset erdoor te drukken, hebben ze wellicht geen idee gehad wat ze hiermee hebben gedaan. Er is NIEMAND in de overheid die we nog kunnen vertrouwen om de mensheid, of zelfs hun eigen gezinnen, te beschermen.’ (2)

Wekelijks komen duizenden gevaccineerden er – in ieder geval in hun eigen lichaam – achter dat deze ‘vaccins’ hen NIET immuun maken – integendeel. De sterfte door deze Covid injecties is in slechts een half jaar tijd al hoger dan meer dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld.

Rechtszaak tegen staat vanwege echte cijfers: 45.000 vaccindoden VS

De Amerikaanse advocaat Thomas Renz is nu een rechtszaak begonnen tegen de regering, omdat hij van een klokkenluider de echte, ongemanipuleerde VAERS informatie heeft gekregen, waaruit blijkt dat er al minstens 45.000 Amerikanen zijn gestorven na hun Covid vaccinatie (4). Bedenk bovendien dat het VAERS systeem enkel de slachtoffers in de eerste drie dagen na injectie registreert, en het echte aantal doden daarom hoogstwaarschijnlijk nog veel hoger is.

‘Deze shots zijn een verwoestend, dodelijk experiment, dat meer mensen kwetsbaar maakt voor coronavirussen en ernstige ziekten,’ schrijft Mike Adams. ‘Met dit proces worden tegelijkertijd tienduizenden mensen afgemaakt.’ (1)

 

Xander

(1) Natural News
(2) Martin Armstrong
(3) Natural News
(4) Hal Turner Radio Show


Zie ook o.a.:

18-07: Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
14-07: Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
11-07: Dr. Zelenko, bedenker HCQ-zink protocol, noemt corona angstcrisis ‘misdaad van historische en Bijbelse omvang’
09-07: Meer dan 60% van artsen VS weigert Covid vaccin; ‘Sterfte nu hoger dan 70 vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
05-07: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
02-07: Maakt dit 12 jarige meisje, dat ernstig gehandicapt raakte na Covid vaccinatie, mensen wakker?
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
24-06: Update EU vaccinatie statistieken: 15.472 doden en bijna 600.000 met ernstige gevolgen
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavirus massale depopulatie kunnen veroorzaken

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 

54

 1. Juist. Een heleboel lezers hier en op andere sites begrijpen niet dat bij een pandemie de grondwetten buitenspel staan en de WHO het voor het zeggen heeft.

  Agenda21 schreef:
  22/07/2021 om 7:21 am
  ‘Oma’ schreef op 21/07/2021 @ 1100 pm:
  “En een wet om verplicht te vaccineren komt er zeker niet want dan draagt de overheid de volle verantwoordelijkheid voor alle gevolgen en bijwerkingen na vaccinatie waarvoor dan schadeclaims moeten betaald worden.”

  Houd er rekening mee dat de gebruikelijke wetten sinds maart 2020 mogelijk zijn afgeschaft en dat rechters de instructies van “de regering” lijken te volgen, althans in Nederland en andere landen.

 2. @willy schreef:
  22/07/2021 om 12:48 pm
  “Oma: Je hebt in het eerste deel zeker een punt. Wat ik verder schreef over het verplicht bewijs van vaccinatie staat wel degelijk in de stijgers. Je moet dan geen afstand houden, je mag elkaar kussen, en je mag terug kinderen fabriceren, dit ging vroeger moeilijk door die 1.5 meter afstand ( klein grapje). dus het komt er aan hoor, maar als je in België woont waar ik van uitgaat. Dan zal je wel begrijpen dat het na het verlof van de ministers zal zijn, ik denk dan in de loop van augustus? Shalom”

  Helemaal niks komt eraan en zeker geen verplicht bewijs van vaccinatie.
  Wat er nu gebeurt is het volgende:
  Vaccinatie is vrijwillig maar als je niet gehoorzaamt, dan willen we je uitsluiten maar ongevaccineerden kunnen we niet uitsluiten omdat dat discriminatie zou zijn en dus onwettelijk is.
  We zullen ongevaccineerden dus niet kunnen uitsluiten als ze niet gehoorzamen om zich vrijwillig te laten vaccineren maar we kunnen ze wel beliegen door hen BANG te maken dat we hen zullen gaan uitsluiten zodat ze zich vanzelf en vrijwillig toch laten vaccineren.
  Het enige doel: overhalen tot vaccinatie door de angst voor uitsluiting die ze wettelijk niet kunnen opleggen! ! !
  Dubbele misleiding.
  De wortel voor je snuit van geen afstand meer te houden, elkaar terug mogen knuffelen enz..als je je maar laat vaccineren, is dezelfde leugen en wordt ontmaskerd door nog een mondmasker te moeten dragen en nog getest te moeten worden als gevaccineerde!

  Waarom volgen mensen de onwettige nood-nepmaatregelen die helemaal GEEN wet zijn?
  Uit angst voor boetes, boetes die dan WEL door rechters verworpen worden omdat ze onwettig zijn!
  Net zoals er geen enkel bewijs is voor een medische noodzaak waardoor álle maatregelen onwettig zijn en wij dat niet hoeven te volgen.
  Je wordt telkens misleid doordat de psychopaten je onwerkelijke angst voor onbestaande gevolgen (waar ze mee dreigen maar nooit zullen invoeren want het is enkel intimidatie en onwettig!) misbruiken om je vrijwillig over te halen om te gehoorzamen aan hun onwettige regelneverij.

  Om mensen te dwingen zich vrijwillig te laten vaccineren, dreigen ze met verplichten van vaccinatie (dat ónwettig is, de staat kan geen enkele medische handeling verplichten!!) dat ze niet kunnen en ook niet willen invoeren omdat ze dan hun eigen wetten, de grondwet/zelfbeschikking en mensenrechten overtreden en de volle verantwoordelijkheid nemen voor elke vaccinatieschade.
  Ze willen je enkel schrik aanjagen door te dreigen met gevolgen, die ze niet zullen invoeren omdat ze onwettig zijn, om je zo te dwingen te gehoorzamen uit angst.

  Er komt dus helemaal geen verplicht vaccinatiepaspoort – dat overigens maar “TIJDELIJKE CORONAPAS” zou zijn voor een uitzonderlijke (vermeende!) coronacrisis van voorbijgaande aard, en dat dus heel wat anders is dan een onwettig verplicht vaccinatiepaspoort voor elke mogelijke vaccinatie.
  Onderschat de woordspelingen en valse woordspelletjes van dat misselijkmakend clubje ziekelijk gestoorde #&+*# niet!

 3. aan Nieuw begin 11u47

  inderdaad deze andere twee ook heel goed maar ze werken beide heel nauw samen met dr Judy Mikovits

 4. Willy, ik merk op aan je dat je nog steeds een flink deel luistert/klakkeloos navolgt wat de reguliere pers/politiek schrijft/zegt je zegt Vaccinaties werken wel goed , hoe krijg je het uit je mond .
  Willy, ik heb medelijden met je dat je nog steeds niet het hele plaatje ziet
  Wanneer ga je het hele plaatje zien ? Ik ben bang NOOIT

 5. Nienke van Buren: Je zal een bewijs moeten voorleggen dat je volledig gevaccineerd bent. Dan pas zal je geen mondmasker moeten dragen, geen afstand houden, en mag je in vereniging terug vergaderen zonder mondmasker. En het is juist dat is nog niet voor nu, maar het komt er daar mag je gerust in zijn. trouwens de besmettingen en ziekenhuisopnames zijn terug aan het stijgen ondanks vaccinaties, werken ze wel goed want er zijn ook vele varianten, dus op dat vlak zijn we er nog niet. Ik ga er vanuit dat je in België woont en niet in Nederland dit voor alle duidelijkheid. Shalom

 6. Word je ook zo ziek van het eten van een frikandel?

  Volgens popi De Jonge is het krijgen van de injectie te vergelijken met het eten van een frikandel.

  Ik weet van inmiddels behoorlijk wat mensen die dagenlang doodziek zijn van de geínjecteerde frikandel, en wie weet wat hen nog boven het hoofd hangt.

 7. ik heb de beelden van Frankrijk ( Protesten tegen dwang van vaccinatie ) gezien , als dit volgehouden wordt en de hele wereld doet mee dan heb je een reeele kans dat je het tegen houden kan.
  In 1 ste instantie geweldloos MAAR als het niet anders kan dan met geweld ( ben nog steeds voorstander van functioneel/proportioneel geweld )

 8. @tukker: 9:52 am. Roerend met U eens tukker. Maar ik vrees dat de “schapen”, de gehersenspoelde massa achter de vaccinatie zal blijven staan.

 9. Oma: Je hebt in het eerste deel zeker een punt. Wat ik verder schreef over het verplicht bewijs van vaccinatie staat wel degelijk in de stijgers. Je moet dan geen afstand houden, je mag elkaar kussen, en je mag terug kinderen fabriceren, dit ging vroeger moeilijk door die 1.5 meter afstand ( klein grapje). dus het komt er aan hoor, maar als je in België woont waar ik van uitgaat. Dan zal je wel begrijpen dat het na het verlof van de ministers zal zijn, ik denk dan in de loop van augustus? Shalom

 10. Beste Willy, waar haalt u het idee vandaan dat het verplicht is een bewijs te hebben dat u volledig gevaccineerd dient te zijn? Mocht dit waar zijn staat België trouwens op zijn kop. Ik heb nog maar 2 dagen geleden mijn eerste uitnodiging gekregen. Hoe in hemelsnaam kan ik volledig gevaccineerd zijn tegen begin augustus? En trouwens, ik heb zo mijn mening over mensen die compleet meegaan in die controlepasjes zowel over de bedenkers, de verplichters als over de volgers/uitvoerders. Heeft u dan niets opgenomen, geleerd wat Xander al meer dan een 1,5 jaar schrijft? Geloof jij nog steeds de regeringen, de media en die anti-pretvirologen? Er is door verschillende onafhankelijke wetenschappers gewaarschuwd dat gevaccineerden een broeiplaats gaan zijn voor nieuwe varianten. Varianten waartegen die gifspuiten (Wuhanvirus dat ondertussen al duizenden keren zijn gemuteerd) onvoldoende of niet werken. Nu al spreken ze van boostervaccin n°3. En de volgende spuiten zijn door die Duitse Ursula al besteld voor 2022 en 2023. Hoeveel van die vuile spuiten kan een mensenlichaam aan? Misschien moet je alles nog eens opnieuw gaan lezen van bij het begin van de zogenaamde uitbraak. Misschien dat uwen oude Frang dan valt. Mvg

 11. UK: Pingdemic
  BBC News – Covid: ‘Pingdemic’ threatens shop openings say supermarkets
  https://www.bbc.co.uk/news/business-57878345

  Smartphones verspreiden berichten (“ping”) over contact met smartphones van “Besmetten” hetgeen leidt tot verplichte twee weken thuisquarantaine van werknemers hetgeen leidt tot een vleugellam land.
  Hoe ziek kan men het maken…

 12. Vraag die er op dit moment gesteld kan worden is : is er nog een weg terug uit dit verhaal , antwoord is simpel : hangt af van hoeveel mensen hun mond durven open te trekken/actie voeren !
  Massale opstand zal zeker werken, niets doen is, sorry, hangen aan de hoogste boom !

  Belangrijk/moeilijk punt : Veel gevaccineerden zullen gaan inzien/of zien al in dat de vaccinaties niet werken , wat gaat dat uitwerken ?
  Gaan ze blijven slapen of verzetten ze zich juist en weigeren vanaf dit moment elk vaccin , gaan ze juist de niet-gevaccineerden aanpakken/aanklagen/verraden zoals in de Bijbel staat : ieder die het merkteken niet draagt kan verraden worden door broer/zuster/broeder( Vroegere christen )/vader/moeder enz. ( Let wel, ik zeg niet dat dit merkteken beest is, ik zeg wel dat dit ( een ) voorloper merkteken beest is )

  Vraag die gesteld kan worden is : Gaat vaccin verplicht worden ? Ik denk het niet , als ik de Bijbel lees dan blijft de mogelijkheid tot eigen keuze aanwezig maar
  Ja, klopt , het zal ZEER ZEKER zware gevolgen hebben als je het merkteken blijft weigeren.
  Op dit moment leven we nog in een schijndemocratie , vraag is hoelang is dat nog ?
  Maar zolang we nog in een schijndemocratie leven zal het zeer w.s ( Laat ik voorzichtig zijn ) bij dreigen blijven.
  Argument van Oma is , en ik denk dat ze dat goed ziet, gaan de vaccinaties dan gezondheidsproblemen opleveren dan kun je de overheid/gezondheidsinstelling verantwoordelijk stellen en claimen/schadevergoedingen indienen.
  Inschatting is dat ze dat voorlopig niet zullen zoen ( maar goed je weet nooit hoe gek ze zijn )

  Ik hoop en wens dat mensen die al geprikt zijn de verstandige keuze en de “ballen hebben “om vanaf dit moment ELKE vaccinatie te weigeren !!
  Wees sterk en hou vol !

 13. Koddebeier,

  droom maar verder !!!!! Ze beschermen elkander gelijk al eeuwen gaande is !!

  Enkel “De Verschrikkelijke Rechter” zal op de Dag des Oordeels die smeerlappen naar de eeuwig HEL zenden ! Dàn gebeurt er eindelijk rechtvaardigheid ! ALLELUYAH !!!!!

 14. Wat zulke rechtsfilosofen zouden moeten weten, is dat de massa’s hun angsten kunnen externaliseren en projecteren op een derde partij (de zondebok). En dat zo een onschuldige partij het slachtoffer kan worden van al die sluimerende angsten.
  Niet gevaccineerden zijn een onschuldige partij (een doorsnee van de bevolking en gewoon normaal gezond), maar de rechtsfilosoof veroordeelt deze groep als “schuldig!”.
  Het morele failliet van de rechtsfilosoof.
  Een democratische overheid mag zich nooit lenen voor dit soort belasterende methodes waarbij onschuldige mensen tot zondebokken worden gemaakt.

 15. Willy,

  het vaccin inspuiten = depopulatie. Kijk een naar het vrijmetselaarsmomument in Georgia : tegen 2050 mag slechts een half miljard mensen overleven …De rest moet worden geëlimineerd via ziekten (vaccins ? ontsnapte virussen ? gemaakte virussen ?) en oorlogen. dus de satan aan de macht via zijn onmensen.

 16. Cefas,

  al sinds twee dagen hebben de Franse (nationaal) socialisten een Macronitische wet goedgekeurd waarbij IEDERE Fransman moet worden gevaccineerd, behalve de politie …Van een politiestaat à la Gestapo gesproken ! Heil Macron !

 17. Emielienne,

  best is jet smart (= spionage)phone weg te werpen met het andere AFVAL.

  Ik bezit enkel een professionele smartphone van Huawei die ik zelden gebruik. Ik WEIGER een privé-smartphone te bezitten …

 18. Bravo OMA !!!!

  Ik kon het niet beter verwoorden !!!

  Groetjes van een mede-Belg.

 19. @Oma. Inderdaad, het is intimiderende chantage. Dan kan een medische professor van het LUMC nog zo duidelijk verklaren dat de delta-variant geen schrikbeeld oplevert, zo’n verstandig geluid is volledig aan dovemans oren gericht.
  Men weigert te luisteren naar de deskundigen die goede argumenten hebben tégen deze alarmistische waanzin.

 20. We hebben dus een rechtsfilosoof die lid is van de Gezondheidsraad (Pierik) die vindt dat “we” met z’n allen de plicht hebben ‘het virus’ te verslaan. Een soort oorlogstaal dus, waarbij een virus alleen verslagen kan worden als iedereen maar meedoet. Volstrekte nonsens van een academicus.
  Dat het individuele lichaam, zonder injectie, een betere strijd voert tegen ‘het virus’, dat vergeet hij in zijn kromspraak.
  Jan Bonte legt duidelijk uit hoe zulke filosofen nul verstand hebben van de medische aspecten: https://www.janbhommel.com/post/academische-kakkerlakken
  Onbegrijpelijk dat zulke mensen zoveel invloed hebben op het beleid en als deskundigen worden opgevoerd bij de reguliere media. “Het virus verslaan” is je reinste quatsch! NOOIT praatten en praten ze zo over de griep.
  Maar er bestaat een tirannieke groep die 0 Covid wil bereiken, ten koste van wat dan ook (zolang hun eigen salaris maar doorbetaald wordt vanuit de belastingopbrengsten).

 21. Met grafeen nanotechnologie ben je straks volledig “stuurbaar” door AI via 5G of 6G:

  https://beforeitsnews.com/awakening-start-here/2021/07/graphene-based-neuromodulation-technology-is-real-press-release-from-inbrain-neuroelectronics-describes-brain-controlling-biocircuits-using-ai-powered-graphene-15817.html

  Het Corona “vaccin” bevat volgens Spaanse onderzoekers minstens 99,9 % grafeenoxide:
  Het argument is dat grafeenoxide de mRNA proteïnen beschermt en ervoor zorgt dat het mRNA in de cellen wordt opgenomen, maar dat is wat hoofdzakelijk Chinese wetenschappers in hun onderzoeken vermelden!

  Feit is dat grafeenoxide een experimentele stof in de “vaccins” is en niet is goedgekeurd voor dit doel.

  https://odysee.com/27e4b084-d608-4af3-9f0a-20193325e2b8

 22. UK: Bedrijven dreigen tot stilstand te komen door een corona contact-app die aangeeft dat men met een “besmette” in de nabijheid zou zijn geweest.
  Dit leidt tot thuisquarantaine van een aantal mensen, welk aantal zich door de app uitbreidt als een olievlek… (:-))
  Zo dreigt de economie volstrekt onnodig tot stilstand te komen door personeelstekort, en de aanvoer van goederen ook, zoals blijkbaar de bedoeling is – hongersnood.
  (The Hunger Games gezien?).

  Het staat online bij de BBC maar ik kan de link niet meer vinden.

 23. ‘Oma’ schreef op 21/07/2021 @ 1100 pm:
  “En een wet om verplicht te vaccineren komt er zeker niet want dan draagt de overheid de volle verantwoordelijkheid voor alle gevolgen en bijwerkingen na vaccinatie waarvoor dan schadeclaims moeten betaald worden.”

  Houd er rekening mee dat de gebruikelijke wetten sinds maart 2020 mogelijk zijn afgeschaft en dat rechters de instructies van “de regering” lijken te volgen, althans in Nederland en andere landen.

 24. Nadine schreef: 21/07/2021 om 6:49 pm
  Ben het geheel met je eens, een zeer grote vakkennis gepaard met liefde voor de feiten zie ik bij Dr Judy Mikovits

  Maar ook Dr Sherrie Tenpenny is heel gedreven en ook gelovig Christen:
  https://www.brighteon.com/3d3d266e-608b-4f7b-ad56-c9f44657c52f

  En Dr.David Martin met een glasheldere uitleg van de bio-chemische processen en hoe de mRNA code werd berekend, geconstrueerd door de computer en daarna synthetische vervaardigd ( als ik het goed heb begrepen):
  https://www.redvoicemedia.com/2021/07/exclusive-dr-david-martin-just-ended-covid-fauci-doj-politicians-in-one-interview/

 25. @willy schreef:
  21/07/2021 om 1:13 pm
  “Wat heeft het dan in hemelsnaam zin dat je gevaccineerd bent, leg me dat eens uit.
  …..
  In België is m’n vanaf augustus verplicht om een bewijs bij je te hebben dat je volledig gevaccineerd bent! anders gaan ze weer met zo’n watje in je neus Maar als ik het artikel lees heeft dit allemaal weinig nut. Shalom”

  Helemaal NIKS, het heeft helemaal geen zin om je als gezonde mens te laten vaccineren want als je toch de pech zou hebben om de coronaGRIEP te krijgen, dan kun je uitzieken zoals gewoonlijk bij een griepvirus of genezen door beschikbare medicijnen zoals hydrochloroquine (dat ‘grote’ tv-viroloog van ranst zélf gevonden heeft in 2004 en dat werkt tegen álle coronavirussen!)
  Vaccinatie is nutteloos want het werkt niet (je moet zelfs 2 en binnenkort zelfs 3 prikken krijgen om de beperkte immuniteit tegen corona te kunnen verlengen..)…
  Het wordt dus een eindeloze prik marathon voor gevaccineerden met telkens angst voor het risico op onbekende en mogelijk dodelijke bijwerkingen terwijl je als gezonde ongevaccineerde simpel kunt genezen als je corona griep zou krijgen.

  In belgië is niks verplicht vanaf augustus, waar haal je dat fabeltje in Godsnaam?
  Om een TIJDELIJKE CORONAPAS te verplichten is een WET nodig en die is er niet.
  En een wet om verplicht te vaccineren komt er zeker niet want dan draagt de overheid de volle verantwoordelijkheid voor alle gevolgen en bijwerkingen na vaccinatie waarvoor dan schadeclaims moeten betaald worden.
  Daarom moet de bevolking indirect en door intimidatie gedwongen worden om zich vrijwillig te laten vaccineren, dan is elke vaccinatieschade hun eigen schuld.
  De instinker die ze nu gebruiken is dreigen, zoals een ordinaire crimineel, dat je geen pint meer mag gaan drinken als je niet gevaccineerd bent maar dat ze nooit zullen kunnen afdwingen en dat ook niet van plan zijn.
  Dat dreigement wordt enkel gebruikt om mensen erin te luizen om zich vrijwillig te laten vaccineren want er zijn nog teveel mensen met gezond verstand die de gifspuit weigeren, zij kiezen terecht voor hun eigen gezondheid dan de misleiding, leugens en afpersing te geloven.

 26. Correctie: … overal zijn de afgelopen DECENNIA handlangers geplaatst …

 27. @ Twanneman 21/07/2021 om 6:34 pm

  Helemaal mee eens, dit is niet meer te stoppen.
  Overal zijn de afgelopen handlangers geplaatst die nu hun ware gezicht en ware bedoelingen laten zien.
  Maak er het beste van zolang het nog kan.
  Alles gaat worden verboden en afgepakt.

 28. @JW (grappig, de W wordt hier vertaald in dubbel V): mijn telefoon wordt al sinds de coronacrisis afgetapt (zoals bij iedereen)( ik hoorde wel die klik), ik app heel sporadisch op mijn smartphone, maar mijn telefoonnr. heb ik niet ingevoerd.
  (wordt regelmatig naar gevraagd door Microsoft?, en ze hebben zelfs een persoonlijk assistent)
  Ik ben Christelijk opgevoed met de 10 geboden en daar staat bovenaan: bovenal geloof 1 God.
  Nu ben ik mens dus ik geloof in deze maar 1 mens, wat is Luc de Montagnier die sprak van een gemanipuleerd virus.
  We mochten ook nog kennis nemen van de theorie: biologisch wapen.
  Laat ik dit nu geloven: er is een coronavirus bewerkt in een lab als biologisch wapen met zeer kwade bedoelingen en ontsnapt.
  Jullie Willem Engel gelooft nog steeds dat het ‘maar” een coronavirus, een verkoudheidvirus is, lieve Engel…
  De werkelijkheid is volgens Luc de Montagnier anders….
  Sterker nog, ze maken een vaccin van dit (ontsnapt uit een lab)
  virus, afgezwakt weliswaar, maar iedereen moet eraan!
  Heb geen studie in die richting, maar ondertussen wel begrepen dat kinderen nooit genoeg T-cellen kunnen aanmaken, dat eiwitten van ditzelfde virus maar eiwitten blijven aanmaken en dus ADE veroorzaken bij anderen. Is er nog een tweede (God) mens die dat kan bevestigen?

 29. In reactie op Zo jammer weer: Beste redactie, er zit toch verschil in de titels?

  – 60% of people being admitted to UK hospitals are unvaccinated
  en de titel van dit artikel:
  – Hoofd wetenschap Britse overheid erkent dat 60% nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn

  De nuance zit dus in wel en niet gevaccineerden. In de titel gaat het al fout, even los van alle wel en niet feitelijkheden in het artikel zelf.

 30. Totale waanzin. We mogen het ook wel eens hebben over de quarantaine idioterie in sommige landen. Als je als Duitser uit Nederland terugkeert dan krijg je veertien dagen huisarrest.

  De criminele overheden ontwrichten de hele maatschappij.

  Ik moest in het vliegtuig naar Noord Cyprus een document ondertekenen waarin ik moest beloven na aankomst de quarantaine regels na te leven en anders strafrechtelijk vervolgd zou worden wegens het “ernstig ingevaar brengen van de volksgezondheid”

  Het land bestaat niet eens en dan zoveel praatjes…

  Duitse Teletext: “Wer aus einem Virusvariantengebiet einreist, muss für 14 Tage in Quarantäne, ohne die Möglichkeit, diese aufzuheben”

  Hoe gaan we dit afstoppen?

 31. Mij valt op dat steeds meer gevaccineerden spijt beginnen te krijgen van het vaccin, sommigen geven dat ruiterlijk toe. Maar er is dus niet echt een weg terug, alhoewel je met natuurlijke middelen wel het grafeenoxide kan neutraliseren. In dit artikel wordt dat beschreven nav onderzoek uit Spanje (zie Telegram kanaal La Quitna Colomna):

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/07/21/voor-alle-injectiespijtoptanten-grafeenoxide-kan-met-antioxidanten-worden-uitgeroeid-en-de-nieuwe-orde-om-zeep/

  (disclaimer: dit is geen advies van mij, ben geen arts, maar wellicht handig voor mensen die op zoek zijn naar informatie)

 32. @ Cefas: 7:54 pm. Ik ben bang dat de geschiedenis zich zal herhalen. Ze ( de politiek en de cabal) zullen ongetwijfeld, de gevaccineerden gaan opzetten tegen diegenen die zich niet wensen te vaccineren. En de Openbaring van Johannes ontvouwt zich meer en meer voor onze ogen, Cefas.

 33. In 1933 werden in Duitsland door herr Hitler ook bevolkingsgroepen aangemerkt als zijnde besmet, vervolgens buitengesloten en tenslotte afgevoerd. In 2021 doet Macron uit Frankrijk hetzelfde door invoering van een discriminatie-pass waardoor niet gevacineerden worden buitengesloten en wie weet wat daarna gebeurt. Gaat de geschiedenis zich herhalen?

 34. @ Ohje schreef:21/07/2021 om 1:35 pm : ” De grootste genocide in de geschiedenis en niemand die het opvalt.”
  Het is niet dat het niemand opvalt, maar er wordt over gezwegen. Een bekend verschijnsel in de geschiedenis, zoals mooi beschreven door de Duitse wetenschapster Elisabeth Noelle-Neumann die het gedurende WO II van dichtbij heeft meegemaakt en beschreven in haar boek ” The Spiral of Silence: Public Opinion – Our Social Skin”. Mensen conformeren zich aan de heersende opvattingen uit angst voor sociale isolatie, ze spannen zich in om in de pas te blijven met de publieke opinie, zoals zij die waarnemen.

 35. dr Judy Mikovits meerderheid videos op brand new tube want ze wordt hevig gecensoreerd meest betrouwbare info over vaccins is een wedergeboren christen en is enorm gerespecteerd. er circuleren vele tegenstrijdige informate rond van betrouwbare bronnen maar die de puzzelstukjes niet bij elkaar leggen Judy heeft heel veel expertise en weet enorm veel van de biolgische processen mede door vroegere ervaring met andere ziekten zoals aids
  geloof ik haar het meest
  heeft nu drie boeken gepubliceerd.”plague.”;”plague of corruption “en een boek met update over covid en oplossing van de plandemie want vorige boeken zijn geschreven voor de plandemie
  ongelooflijke sterke intelligente vrouw met ontzag voor God en gebruikt door God om degelijke voorlichting te geven 👍👍👍👍

 36. Wat een gezever hier, ik ben een wappie en niet gevaccineerd, ik lees alles, maar wanneer dringt het door bij iedereen dat alles te laat is, het is allang tien over twaalf, er zijn dingen in gang gezet en die worden niet meer terug gedraaid, dus hou op met we moeten zus en zo, tribunaal en nog meer van die flauwekul, het is te laat, klaar, geniet nog een keer en leer mee leven.
  Denkt er echt nog iemand dat ze dit experiment stoppen? Slaap lekker verder, dan ben je een wappie schaap.
  Ik heb nog vlug een andere auto gekocht, misschien kan ik hier nog een paar jaar van genieten, ik zie wel.
  Maar een uitweg? Vergeet het maar.
  Dit is mijn mening en ik ben geen doemdenker maar wel realistisch.
  Ik drink, ik rook, want wat voor nut heeft het om te stoppen, ik geniet!
  Het gaat u allen goed hoop ik, geniet!
  Dit is mijn mening.

 37. willy schreef:
  21/07/2021 om 1:13 pm

  Nee, zelfs met het bewijs van de volledige 2 vaccins moet er alsnog een stok in je neus om toegang te krijgen tot bijv festivals.
  Naarmate gevaccineerden in grote getale ziek worden door de prik, wordt m.i het vaccin bewijs uiteindelijk zinloos….!
  Mensen hebben triest genoeg hun immuunsysteem buiten werking laten stellen door de gifprik zonder meer vrijheid hiervoor te krijgen, zoals hen werd voorgeschoteld.
  En weer hebben de zogenaamde ” wappies ” gelijk!

  https://www.ad.nl/show/twee-vaccinaties-straks-mogelijk-niet-meer-voldoende-voor-toegang-tot-festival~aefdae42/

 38. Je gelooft het niet . De GGD organiseeert nu ” Sjansen met Jansen” .

 39. Vraag: Mag dit artikel op Twitter worden geplaatst?

  Ja dat mag. Mod.

 40. Wat wordt nu eigenlijk geregistreerd als “Besmettingen”?
  1. Iedereen die zich laat testen?
  2. Iedereen die zich laat testen zonder ziekteverschijnselen en “”positief”” wordt bevonden?
  3. Iedereen die zich laat testen met ziekteverschijnselen en ‘negatief’ wordt bevonden?
  4. Iedereen die zich laat testen met ziekteverschijnselen en ‘positief’ wordt bevonden?

 41. Het onheil begon met de genetica. Vervolgens een pcr-test : een computer animatie …..
  Het RNA, een genetische ‘wonder’ verdwijnt ( of zou moeten verdwijnen ) nadat het zijn plicht heeft gedaan ; een genetische verandering, hoe klein ook, heeft in ons lichaam plaatsgevonden. Ons lichaam gaat, althans dat is de bedoeling, antistoffen aanmaken tegen ‘iets’ wat een tweeledige reactie opstart. 1. Het lichaam herkent weliswaar iets bekends, maar in vele gevallen is de reactie van ons afweersysteem er niet op voorbereid, en ons lichaam …. laat een mutatie, hoe klein dan ook, toe van het DNA door het gemuteerde RNA, waardoor het hele Covid gebeuren óók qua besmetting alleen maar toeneemt ( we zien én horen het dagelijks ! 2. Het lichaam is ‘versleten’ : ouderdom en/of onderliggende kwalen en is niet meer instaat met het kleine beetje weerstand deze ‘oorlog’ nog te overleven.

 42. Rotschild-dictator Macron gaat élke Fransman bevelen zich te laten abspritzen … euh … ik bedoel vaccineren ….

  Deze wet is gisterenmorgen door de (nationaal-)socialisten goedgekeurd …

 43. Bij VAERS hebben ze tenminste een klokkenluider, mooi. Nu Lareb nog.

  De Nederlandse medicijnbewakers produceerden twee-wekelijks een overzicht maar slaan die nu maar even over en nemen vakantie tot 4 augustus.

  Liever geen slapende honden wakker maken met oplopende cijfers. Misschien doen een miljoen mensen het ondertussen nog voor een ander … z’n ministerbaantje.

  De publiciteit ringt ongetwijfeld nog na over die volkomen foute studie met de ongewenste conclusie dat de transvax evenveel kwaad als goed doet: even dimmen maar. En anders was het misschien wel een telefoontje van het Ministerie.

 44. Het wordt de hoogste tijd alle betrokkene te arresteren en te veroordelen voor dood door schuld en/of moord met voorbedachte rade !!

 45. … en dan zien we net op MSM staan dat, volgens de Franse premier Jean Castex
  “bij 96 procent van de 18.000 bevestigde besmettingen die dinsdag werden gemeld,
  het gaat om mensen die niet gevaccineerd zijn” … dàt “onthouden” de mensen dan…

 46. Zijn er hier ook personen wiens (actievoeders) telefoongesprekken worden afgekapt van buitenaf door derde partij? Terwijl mensen waarmee je in gesprek bent nog sprekende zijn?

 47. Het hoge aantal positieve gevallen komt voor groot deel door de hoofdzakelijk aanwezige grafeenoxide, deze stof geeft bij mensen praktisch dezelfde symptomen als Covid-19. Laat je niet bij de neus nemen. Voordat zich een efficient neuronetwerk door grafeenoxide kan vormen, heb je meer grafeenoxide in je lichaam nodig. Het ontstane grafeenoxide neuronetwerk neemt dan langzaam je biologische zenuwstel over en op den duur ben je net zo programmeerbaar als een robot.
  Dit zijn dan de nuttige slaven van de elite, de rest wordt gedood tot 90% van de wereldbevolking over is.

  Dit ” vaccin” is absoluut niet bedoeld om griep te bestrijden en dit is een dekmantel voor ht grafeenoxide verhaal.

 48. Tedros Gebreyesus heeft het vandaag nog gezegd. “Happy few” noemde ie dat dan, terwijl de zwakken in het grootste deel van de wereld verstoken blijven van noodvaccins, want dat zijn het. En de zwakken zijn de enigen die er nood aan hebben. Overigens bestaat er geen echt vaccin, noch een medicijn tegen welk soort coronavirus dan ook. Sta er maar voor in de rij aan de vaccinstraat in het besef dat iemand anders elders in de wereld met onderliggende aandoeningen of comorbiteiten dankzij jouw “burgerzin” straks voortijdig het loodje legt. Wat zijn we toch weer fijne mensen.
  Trouwens, zolang wat hier in het artikel geponeerd wordt onbevestigd blijft uit andere bronnen dan altijd dezelfde Amerikanen zullen we er maar vanuit gaan dat in het slechtste geval de vaccins gewoon niet goed werken, en daar lijkt het ook meer en meer op.
  Ik ben de angstaanjagerij van zowel de pro’s als de contra’s eigenlijk beu, maar dan mag ik geen enkele media meer volgen.

 49. Wat heeft het dan in hemelsnaam zin dat je gevaccineerd bent, leg me dat eens uit. dus je bent volledig gevaccineerd, je denkt nu dat je vrij ben, los van elk virus en voor je het weet lig je in de kliniek met een hoop jonge verpleegsters naast je. Wat is het nu er dan van? Dus ik ga naar een café ik ben volledig gevaccineerd, ik denk dat ik veilig ben, en bang ik heb het virus in m’n lijf. In België is m’n vanaf augustus verplicht om een bewijs bij je te hebben dat je volledig gevaccineerd bent! anders gaan ze weer met zo’n watje in je neus Maar als ik het artikel lees heeft dit allemaal weinig nut. Shalom

Comments are closed.