Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins

—————————————————————————————————————————————–

Aantal officiële vaccinatiedoden VS en EU nadert de 30.000 – Spike proteïne circuleert al zeer kort na vaccinatie in bloed, wat bloedpropjes veroorzaakt – ‘Voordelen van Covid vaccins zeer bedenkelijk, schade door vaccins zeer goed bewezen’ – ‘Mogelijke gevolgen beangstigend’

—————————————————————————————————————————————–

Het onafhankelijke Doctors for Covid Ethics heeft tienduizenden artsen in Europa een brief gestuurd met daarin de nieuwste wetenschappelijk bevestigde feiten over de Covid-19 ‘vaccins’. De belangrijkste bevindingen zijn zowel ontluisterend als schokkend; ontluisterend, omdat het menselijke immuunsysteem SARS-CoV-2 meteen blijkt te herkennen, wat bevestigt dat we niet met een ‘novel virus’ te maken hebben, zoals al anderhalf jaar wordt beweerd, en een vaccin dus helemaal niet nodig is. Schokkend, omdat nu is aangetoond dat de mRNA injecties het menselijke immuunsysteem juist veel kwetsbaarder maken, wat voor ontelbare gevaccineerden afschuwelijke gevolgen kan gaan hebben.

‘Vier recente wetenschappelijke ontdekkingen… veranderen het complete landschap van de Covid-19 pandemie, en dwingen ons daarom de waarde van vaccinatie tegen SARS-CoV-2 te heroverwegen,’ begint de brief. ‘Snelle en efficiënte memory-type immuunreacties treden aangetoond in virtueel alle ongevaccineerde personen die aan SARS-CoV-2 worden blootgesteld op. De effectiviteit (van de vaccins)…. voor het immuunsysteem is daarom zeer twijfelachtig. In plaats daarvan kan vaccinatie ziekte juist verergeren door ADE (Antibody-dependent Enhancement).’

Ontdekking 1: SARS-CoV-2 spike proteïne al kort na vaccinatie in bloed

Uit een test is gebleken dat 11 van de 13 mensen die twee keer met Moderna waren geïnjecteerd al na één dag spike-proteïnen in hun bloed hadden. (Bedenk dat maandenlang door politiek en media werd beweerd dat de waarschuwingen van wetenschappers hiervoor ‘kwakzalverij’ waren, omdat de injectie in het spierweefsel zouden blijven. Ook dat is nu een leugen gebleken.)

Het immuunsysteem zal de cellen in de bloedvaten die door de mRNA injecties zijn gecodeerd om die spikes aan te maken, vervolgens aanvallen. Tevens worden trombocyten geactiveerd. Beide processen bevorderen de aanmaak van bloedpropjes. ‘Dit verklaart de vele aan bloedpropjes verwante tegenreacties – hersenbloeding, hartaanval, adertrombose – die na vaccinatie worden gemeld.’

Ontdekking 2: Snelle memory-type antilichaam reactie na vaccinatie

Diverse studies hebben aangetoond dat 1 tot 2 weken na vaccinatie IgG en IgA antilichamen worden gedetecteerd. Deze snelle productie van IgG en IgA wijst op een secundaire memory-type (geheugen) immuunreactie. Het immuunsysteem reageert altijd langzamer op een nieuw antigen, en maakt dan IgM aan.

Omdat IgG in gevaccineerden veel sneller wordt aangemaakt, zelfs onmiddellijk na het eerste contact, bewijst deze ‘kruisreactieve immuniteit dankzij een eerdere infectie met een gewoon menselijk corona luchtwegvirus’ dat het immuunsysteem het SARS-CoV-2 virus meteen herkent, en er dus GEEN ‘novel virus’ is.

‘Ernstige ziektegevallen kunnen daarom niet worden toegeschreven aan een gebrek aan immuniteit. In plaats daarvan kunnen ernstige gevallen heel goed worden veroorzaakt of verergerd door reeds bestaande immuniteit door Antibody-dependent Enhancement (ADE, zie ontdekking 4).

Ontdekking 3: SARS-CoV-2 ontlokt ongeacht ernst van ziekte een robuuste immuunreactie

99% van 203 onderzochte SARS-CoV-2 infecties hadden specifieke antilichamen ontwikkeld, die bij 95% voorkwamen dat het gevaarlijke spike proteïne zich aan de menselijke cellen (ACE2 receptoren) kon binnen. Bij 90% ontwikkelden zich ook specifieke T-cellen.

Deze studie bevestigt de bij punt 2 genoemde memory-type immuunreactie, en tevens dat deze reactie bij bijna alle mensen optreedt, ‘met name ook bij degenen die geen klinische symptomen hebben.’

Dit haalt het (gepropageerde) nut van de injecties volledig onderuit, omdat die nu juist ontworpen zijn om het lichaam aan te zetten tot de productie van antilichamen. Die blijken nu echter bij 99 van de 100 mensen razendsnel op natuurlijke wijze, dus door ons eigen immuunsysteem, te worden geproduceerd. Aangezien ernstige longinfecties altijd vele dagen nodig hebben om te ontwikkelen, zijn die antilichamen op tijd beschikbaar. ‘Daarom is het onwaarschijnlijk dat vaccinatie veel voordeel biedt met het oog op het voorkomen van ernstige longinfecties.’

Ontdekking 4: Snelle toename antilichamen tegen spike proteïne na tweede mRNA injectie

Vooral na de tweede mRNA injectie maakt het lichaam zeer snel IgG en IgA aan. Na de eerste vaccinatie duurt het even voordat de antilichamen zijn aangemaakt en gearriveerd, waardoor het aantal spikes in de bloedvatwanden en andere weefsels reeds over zijn hoogtepunt heen kan zijn.

De situatie ‘verandert dramatisch na de tweede injectie.’ De geproduceerde spikes komen dan in het bloed terecht dat reeds wemelt van reactieve lymfocyten en antilichamen. Die zorgen ervoor dat het complement systeem de spike-dragende cellen meteen aanvalt. ‘De mogelijke gevolgen van zo’n totale aanval door het immuunsysteem zijn beangstigend.’

Ziekte verergerd door ADE (Antibody-Dependent Enchancement)

‘Zoals beschreven verzekeren memory-type reacties na eerste blootstelling aan SARS-CoV-2 de snelle groei van antilichaamdeeltjes, waardoor het nut van de door het vaccin opgewekte antilichaamreactie buitengewoon twijfelachtig is.’

Bij diverse virussen, vooral bij Dengue maar ook bij coronavirussen, kunnen antilichamen de ziekte juist verergeren in plaats van onderdrukken. Dat is mogelijk als virusdeeltjes die door immuuncellen worden opgenomen niet worden vernietigd. Die deeltjes kunnen zich dan in deze cellen repliceren, wat een ADE (Antibody-Dependent Enhancement) reactie veroorzaakt, zoals de zo gevreesde ‘cytokine storm’, waardoor de schade aan longen, lever en andere organen juist wordt versterkt.

Pogingen om vaccins tegen SARS-1 te ontwikkelen (dat nauw verwant is aan SARS-2) faalden herhaaldelijk vanwege het ontstaan van ADE. De vaccins produceerden weliswaar antilichamen, maar toen de gevaccineerde dieren daarna werden geïnfecteerd met het virus, werden ze (veel) zieker dan de ongevaccineerde controlegroep. (Sterker nog: volgens insiders en experts gingen de meeste gevaccineerde dieren dood, al worden gegevens over deze dierproeven door de fabrikanten angstvallig verborgen gehouden, en houden zij het meestal bij het vage ‘onderzoek werd niet afgerond’. – X.)

‘Voordelen van vaccins zeer bedenkelijk, schade door vaccins zeer goed bewezen’

Tijdens de testfase van de Covid-19 vaccins heeft niet één producent het ADE risico afdoende onderzocht (of zelfs maar in overweging genomen – X.). ‘Het is daarom verstandig om het gevaar van het opwekken van ADE door vaccinaties te vermijden, en in plaats daarvan te vertrouwen op bewezen vormen van behandeling om ernstige klinische Covid-19 aan te pakken.’

‘De collectieve bevindingen die hierboven zijn besproken laten duidelijk zien dat de voordelen van vaccinatie zeer bedenkelijk zijn. In contrast is de schade die de vaccins veroorzaken zeer goed bewezen, met meer dan 15.000 vaccinatiedoden in de EU database (EudraVigilance), en meer dan 7000 in Groot Brittannië en de VS.’ (1)

De laatste cijfers – waar historisch volgens experts minimaal één 0 achter gezet moet worden – laten echter een explosie van het aantal vaccinatiedoden zien: 17.503 doden in de EU, 50% van de 1,7 miljoen met bijwerkingen ernstig ziek. In Amerika zijn al bijna 11.000 mensen gestorven. Het aantal ernstige zieken en gehandicapten is daar tot ver boven de 48.000 gestegen. We meldden afgelopen week al even kort dat er volgens drie klokkenluiders bij de Amerikaanse instanties (FDA en/of CDC) in werkelijkheid al 50.000 vaccindoden zouden zijn gevallen.

 

Xander

(1) Principia-Scientific

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

49

 1. tukker schreef:
  20/07/2021 om 2:06 pm
  Mijn ouders en zuster gaan het ook bij twee spuiten laten en zien af van 3é of meer vaccinaties
  we zitten inderdaad in de eindtijd de tekenen zijn er hopelijk zal het voor de gelovigen beter meevallen als voor de losbandigen we gaan op de goddelijke voorzienigheid vertrouwen wel voorzichtig zijn

 2. Op het nieuws verteld men vandaag 20 juli 2021 dat ook gevaccineerden kunnen nog steeds besmet raken door?? Geven ze ons de niet gevaccineerden de schuld let maar op wat liegen ze weer!

 3. Jean, weiger die 2 de spuit, altijd beter ten halve gekeerd dan doorgaan tot het verkeerde eind ( Mede omdat je weet dat er lijnen van geaborteerde foetuscellen inzitten )
  Ik dacht n.l. dat je christen was.
  Je staat later ALLEEN voor de here God, aan je fam. heb je dan niets
  Sorry Jean, reken maar dat het niet bij de 2 de blijft, er staat nu al een 3 de op het program en er komen er nog veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel meer

 4. Jean, weiger die 2 de spuit, altijd beter ten halve gekeerd dan doorgaan tot het verkeerde eind ( Mede omdat je weet dat er lijnen van geaborteerde foetuscellen inzitten )
  Ik dacht n.l. dat je christen was.
  Je staat later ALLEEN voor de here God, aan je fam. heb je dan niets

 5. Straks corona voorbij, delta variant is mildere vorm van corona, net zoals bij de griep. Het is wel besmettelijker en niet dodelijker. Marion Koopmans, viroloog, die altijd angst zaait en negatieve praatjes verkondigd, is een duistere figuur, zie haar uitstraling en ogen, enge vrouw. Ook Gommers en Kuipers sporen niet helemaal en zijn de kluts kwijt. Straks geen corona maar veel vaccinatieschade, bloedstolsels en dergelijke.

 6. ondertussen ken ik reeds 3 mensen met bloedklonters waarvan er een word toegegeven dat het van het vaccine afkomstig is maar waarschijnlijk zijn de andere twee ook voortgekomen door het vaccine het zal dus wel een groot aantal zijn in Belgie alleen al en waarschijnlijk bij mensen met onderliggende ziekte en die reeds medicatie nemen bv bloedverdunners , daarvoor is dit covitvaccine een experiment , persoonlijk zou ik me nooit hebben laten vaccineren maar heel de fammilie doet het en omdat het voor spanningen zou zorgen als enige niet gevaccineerde ga ik in augustus om mijn tweede astra zenica tegen beter weten in , maar bij dit tweede zal het voor mij stoppen bij een mogelijk nieuwe varriant doe ik niet meer mee aan dit experiment.

 7. Ik zou haast willen oproepen om dit artikel te delen en doorsturen naar alle meelopers zoals: alle nieuwsomroepen, alle kranten, alle talkshows etc etc.

 8. Kijk eens een aflevering van de Amerikaanse serie Intelligence met Josh Holloway en Meghan Ory. Zal het ook predictive programming zijn? Ik denk wel eens aan die serie wanneer ik me afvraag wat ze nog meer van plan zijn met de chip en hun 5G behalve dan kopen en verkopen verbieden voor ongechipten. Natuurlijk zal lang niet iedereen zulke chip privileges krijgen, alleen de uitverkorenen dwz hun beste slaven.

  Elise schreef:
  18/07/2021 om 5:05 pm
  @willy, dat kunnen meerdere redenen zijn. 1. nieuwe techniek om antibiotica te vervangen. 2. om ons later aan de pc te koppelen, waardoor men totale controle heeft. 3. chipje kan ook zijn, dat we heftige natuurrampen mee gaan maken of een nieuw mensensoort wil creëren in het nieuwe tijdperk. 4. Om mensen op te ruimen, die overbodig worden, omdat alles vervangen gaat worden door technologie. enz. Zolang ze ons niet de waarheid vertellen blijft het speculeren. Enige optie: blijf dicht bij jezelf. Vertrouw op je gevoel/plus rationeel blijven nadenken. En je eigen feestje blijven bouwen.

 9. @ Wachter , @ svirmus: fijn om te lezen dat mensen een Christelijke mening waarderen. Laten we hopen en bidden dat in deze tijd meer mensen tot geloof komen. Dan kan deze crisis er misschien voor zorgen dat we op aarde minder vrijheid krijgen (van de overheden) maar worden wel meer zielen bevrijd van de eeuwige gevangenis van de hel.

 10. Het is niet zo gek dat de overheden straks medicijnen gaan verschaffen. Openbaring 22 gebruikt het woord pharmakoi wat vertaald wordt als tovenaars in het Nederlands en sorcerers in het Engels (dat spreekt mij meer aan) en ze zijn werkelijk aan het toveren met de ‘vaccins’ (en hetgeen er al dan niet in zit) zoals alchemisten toverden met diverse stoffen en vaak ook magie bedreven. De alchemie (ook al was het een occulte ‘wetenschap’) wordt ook gezien als voorloper van de scheikunde en scheikunde is in de farmaceutische industrie onontbeerlijk.
  Ik heb trouwens al mijn derde oproep voor die toverij gekregen. Dictatuur, dictatuur.

 11. Sorry Willy, dat komt alleen als je je laat vaccineren en blijft laat vacvineren !! 2.57 PM 19 7

 12. Elise : Dat laatste wat je schrijft is juist, er komt zeker een soort van nieuw mensensoort, half robot, half mens, dit onderzoek loopt nog en ik heb op deze website daar al iets over geschreven, het zijn geen sprookjesverhalen, het heeft ook de maken met ruimtevaartechnologie en die staat al ver. Shalom

 13. Gevaccinneerden willen het niet horen want ze weten dat ze fout zitten, sommigen weten zelfs dat ze moreel fout zitten ( lijnen van geaborteerd foetuscellen in je laten spuiten )
  Ze zijn ziende blind en horende doof en Sorry, Sorry ze hebben een servies voor hun hoofd want de waarheid is te confronterend voor ze !

 14. Als ik nu allemaal lees hoe het EIGENLIJK gesteld is met de vaccinaties dan ben ik intens dankbaar dat ik het niet heb gedaan en het ook zeker niet zal doen.
  Je zal je toch hebben laten vaccineren en later tot deze ontdekkingen komen, je gaat je toch voor je kop slaan.
  Zelf denk ik dat er de komende tijd VEEL druk gelegd gaat worden/gepusht gaat worden op de mensen om zich maar te laten vaccineren zodat ze zoveel mogelijk mensen kunnen controleren omdat ik acht het reëel mogelijk dat er een kentering gaat plaatsvinden omdat er teveel doden/bijwerkingen zijn en als de berichten kloppen dan gaat het de komende tijd EXPLODEREN .
  Dan zullen de mensen wakker worden, probleem misschien is Willen de GEVACCINEERDEN het wel horen want ze zijn erin meegezogen ?

 15. @ Anna: 10:30 am, op 18/7. Ook ik ben er van overtuigd, dat men de gevaccineerden zal opzetten tegen de ongevaccineerden. Verdeel en heers, daar weten deze politieke figuren en regeringsleiders alles van.

 16. De linkse deugmensen zitten altijd te klagen en te zagen dat we niet genoeg doen voor de derde wereld. Daarom zal ik het coronavaccin dat voor mij bestemd is, wegschenken aan de mensen in de derde wereld. Er bestaat geen grotere vorm van solidariteit en altruïsme dan een ‘levensreddend’ vaccin wegschenken. Ik roep dan ook iedereen op om hetzelfde te doen!

 17. Xander hartelijk dank voor dit prima artikel.
  Dit is de hele kern van de zaak.
  Anderhalf jaar ellende en narigheid en liegen wordt hiermee duidelijk weergegeven.
  Dank.
  Jammer dat vele mensen klakkeloos overgaan tot de instrukties van regeringen, malafide artsen en dat men gewoon niet verder kijkt en informatie tot zich neemt.
  Angst is een gevaarlijke tegenstander.
  En bij gebrek aan kennis ontstaat angst, en dit wordt gretig gebruikt door regeringen en overheden.
  Ik ben heel bang/ bezorgd voor de toekomst.
  Arme mensen. Wat dan. ?
  Of juist ik/ wij de niet gevaccineerden, kunnen ook het mikpunt worden,
  Zal de publieke opinie uit nijd en Jalouzie zich tegen ons gaan keren, en er grote verdrukkingen en vervolgingen komen tegen de niet gevaccineerden.
  De tijd zal het ons leren
  Alleen de Heere God weet dit.
  Shalom
  Anna

 18. @Friesland 18/07/2021 om 9:14 pm: Mooi en krachtig verwoord. Amen.

 19. De betere naam voor vaccines is whackcines.
  (bron: Steve Quayle) “Whack” = murder, kill

 20. Er zal altijd een moment komen dat de waarheid aan het licht komt. Alles wat verborgen is zal worden geopenbaard. Dat geloof ik oprecht. Ik denk dat de overheden daarom zo enorm veel vaart maken met het vaccineren van mensen. Hoe meer mensen zijn geraakt hoe meer macht de overheid in de toekomst heeft. Als immers het immuunsysteem van mensen buiten werking is gesteld zullen mensen afhankelijk worden en blijven van medicijnen die door de overheid worden verstrekt.

  En dat is overigens bijzonder gek. Medicijnen die door de overheid worden bepaald en verstrekt. Laten mensen die gedachte eens goed op zich inwerken: een overheid benoemd dat iets een pandemie is, schrijft de medicijnen voor en dringt de bevolking op om de medicijnen zo snel mogelijk te nemen (en registreert dat ook nog eens). Daarnaast worden mensen die kritisch naar dit proces kijken “wappies” genoemd! Dat is echt absurd en niet voor te stellen. Zelfs vragen in de 2de Kamer over dit proces worden door demissionair minister de Jonge afgewimpeld met opmerkingen als: “voorzitter (natuurlijk een D66-er met een gewenste seksuele voorkeur) moeten we het daar nu over hebben?”

  Nu zou je misschien het gevoel krijgen dat er geen redding is. Maar die is er wel. De redding komt altijd van God en Zijn Zoon Jezus Christus. Hoe ver overheden ook in hun zonden afzwakken en wat ze ook voor onrechtvaardigheden doen, de redding zal altijd komen. Wij hoeven ons niet te wapenen in de letterlijke zin. God zal strijden voor mensen die rechtvaardig Zijn wil doen en hun zicht op Hem houden. De coronapandemie is geen duisternis, het is slechts een schemering die door het juiste Licht zal verdwijnen van de aarde. God laat nooit vallen wat Zijn Hand is begonnen.

 21. JES schreef:
  18/07/2021 om 8:20 pm

  Er wordt gezegd, dat Bill Gates de stenen daar met tekst neer heeft gezet 😀

 22. @Rick 18-07-“21 – 6:23 …Dank voor het begrip.
  Tja, het leven kan soms bikkelhard zijn.

 23. Beste Willy (@ 2:32 pm), je vraagt je af waarom de hele wereld bevolking een dergelijke spuit moet hebben? wel dat heeft alles te maken met artikel 1 welke op de Georia Guidestones staat geschreven: Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature…… Dat zegt voldoende denk ik. Link oa: https://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones en vele andere

 24. Beste Xander-nieuws, ik lees al meer dan 5 jaar je artikelen en ik heb ZEER VEEL RESPECT voor je manier van schrijven, je hebt The Bigger Picture al heel lang zeer goed in beeld. En dit weet je perfect te verwoorden met cijfers, feiten en kwaliteiten. DANKJEWEL!!!!! Ilse

 25. Vraag:
  Worden in Nederland (en mogelijk in andere landen) ALLE testen opgegeven aan ECDC, dus ongeacht het resultaat, of alleen de testen waarbij “Covid” is vastgesteld (zoals men zou verwachten)?
  Het antwoord op deze vraag kan veel verklaren.

 26. Xander, Ik heb grote waardering voor uw dagelijkse werk. Geen loze kreten maar kwaliteits berichtgeving die goed is onderbouwd en met bron verwijzing. U bent een van de weinigen die in deze satanische tijd troost biedt door informatie te brengen daar waar de traditionele media zwijgen. De gewone pers heeft het enorm met zichzelf getroffen, staat boven de wet en speelt het smerige overheids spel hielen likkend mee. De Duitse TV heeft het al over de 4e Corona welle. De griezels. Hoe kunnen volksvertegenwoordigers en media het volk zo verraden. Zet je TV bij het grofvuil en leg verraderskranten als De Telegraaf en o.a. AD in de kattenbak. Om over stasi Nu.nl maar te zwijgen. WOII is in overtreffende trap terug. Alleen geraffineerder en met mogelijk exponentieel meer slachtoffers. Niet door het virus maar de maatregelen. Als ze mij gedwongen willen prikken zie ik dit als een terreurdaad en zal alle middelen inzetten om mij te weren. De maat is nu vol.

 27. @ Thomas:
  18/07/2021 om 3:41 pm

  Bedankt voor deze reactie, dat is een positieve ontwikkeling dan.
  Denk dat veel mensen nu meer en meer gaan kijken naar natuurlijke middelen en wellicht ook meer naar oorzaken in plaats van symptomen.

  De kant die we opgaan met het transhumanisme is niet iets wat opgelegd mag worden aangezien dit de verbinding met het Christus bewustzijn verbreekt; dit is trouwens ook wat de vaccins doen trouwens. Hierdoor worden mensen slaafs en volgzaam.

  Heel veel dank Xander voor deze site en alle broodnodige relevante informatie in deze tijd!

 28. Ik sluit me heel graag met evenveel complimenten voor Xander aan bij het commentaar van @Martha..

 29. Helaas, Doctors for Covid Ethics zijn officieel, in de ogen van de autoriteiten, wappies.
  Wat sinds de persconferentie van Joe Biden ook officieel is : de voltallige redactie van Facebook en editors, alsmede alle door de overheid wel goed geinformeerde mensen die desondanks de ” vaccins ” blijven weigeren, zijn te beschouwen als moordenaars. Moord met voorbedachte rade dus. En dat betekent in sommige staten van de USA de doodstraf. Heel ironisch is dat de de doodstraf dan weer wordt uitgevoerd met een dodelijke injectie. Dus ik vrees dat Doctors for Covid Ethics niets bespaard zal blijven en met actieve steun van het volk op grote schaal
  razzia’ s en publieke lynchpartijen zullen gaan plaatsvinden. Dankzij Joe Biden, die dus oproept tot geweld.

 30. @Zeeuwse babbelaar,

  Ik heb het met U te doen, héél verdrietig dit

 31. Gesprek: https://www.youtube.com/watch?v=x5nrncoqbmI
  Helemaal eens met Sam Brokken!! Een verstandig mens! Hij maakt zich grote zorgen over de macht die overheden zich toeëigenen in geval van “een crisis” (klimaatcrisis??). Spaanse overheid die bezittingen mag confisqueren als dat als noodzakelijk voor “de bestrijding” van de crisis wordt geacht. Een lid van de EU. In België is een noodwet van kracht geworden en het nieuws heeft het er niet over.
  Ook ziet Sam Brokken bijwerkingen vanwege de vaccins. In België doet men er geheimzinnig over; zelfs het parlement krijgt de gegevens niet. De verhalen over de bijwerkingen zijn vooral anekdotisch, maar zonder meer verontrustend. Huidproblemen; een oogarts die plotseling veel meer ooginfarcten binnenkrijgt enz. De bijwerkingen zijn griezelig, maar het mag niet worden genoemd. En dan de sterfgevallen na vaccinatie: Eerst is men gezond en na de injectie sterft men.
  En ook hekelt Brokken het uitschakelen van de huisarts bij deze hele waanzin. Al die nep-positieve testen gaan allemaal buiten de huisarts om. En de huisarts die geen medicijn als ivermectine mag toedienen.
  Tevens forse kritiek op het eindeloos testen, waar de discotheek in Enschede heeft aangetoond dat het NIET werkt (want daar was iedereen goedgekeurd).
  Verstandige geluiden die opzij worden gezet door een misselijkmakende overheid.

 32. Het gaat toch tijd worden dat die vaccinatieprogramma van de Jonge gelijk op stop gezet gaat worden,want er zal heel veel zorg nodig zijn om de mensen waar tegen gelogen zijn te helpen met de problemen dankzij de vaccinatie die als veilig werden verklaard door onze “Regering “ en die criminelen van RIVM en OMT(door Rutte genoemd als Experts)

 33. Beste Xander,

  Al zovele jaren lees ik uw interessante artikelen, maar tot reageren is het eigenlijk nooit gekomen,
  want uw commenters zijn ook heel goed op de hoogte en weten dat prima te verwoorden.

  Ik wil u bedanken voor alle tijd en moeite om ons dagelijks op de hoogte te brengen van informatieve
  artikelen en uw bronnen.

  God bless you!

 34. @willy, dat kunnen meerdere redenen zijn. 1. nieuwe techniek om antibiotica te vervangen. 2. om ons later aan de pc te koppelen, waardoor men totale controle heeft. 3. chipje kan ook zijn, dat we heftige natuurrampen mee gaan maken of een nieuw mensensoort wil creëren in het nieuwe tijdperk. 4. Om mensen op te ruimen, die overbodig worden, omdat alles vervangen gaat worden door technologie. enz. Zolang ze ons niet de waarheid vertellen blijft het speculeren. Enige optie: blijf dicht bij jezelf. Vertrouw op je gevoel/plus rationeel blijven nadenken. En je eigen feestje blijven bouwen.

 35. Tja, dit is precies waar vaccin-expert Dr Geert vd Bossche al een tijd voor waarschuwt. Evenals Mike Yeadon. En ook de mede-uitvinder van de mRNA techniek, Robert Malone, roert zich. Het zal (wakkeren) niet verbazen dat al deze klokkeluiders worden gecensureerd. Dit begint steeds meer op een duivels depopulatie-programma te lijken. Als straks de waarheid wordt geopenbaard (De Duitse advocaat Reiner Fullmich werkt hier hard aan) zal het voor velen te laat zijn. Ik denk dat dit de geschiedenis ingaat als 1 van de grootste misdaden tegen de mensheid. Bizar.

 36. Een statistiekje uit Israel. Men vindt nieuwe ‘gevallen’, zowel bij gevaccineerden als bij ongevaccineerden.
  In beide groepen ligt het percentage nieuwe ‘gevallen’ ongeveer gelijk (laatste 2 kolommen):https://twitter.com/richardursomd/status/1416184077951057924/photo/1
  Injecties dus zinloos. Enorme verspilling van belastinggeld.
  Een pandemie van positieve testen, dat is de grote misleiding.
  Ik noemde eerder een risico van 0,1% voor onder 70, maar IFR voor die groep is 0,05% (en dan waarschijnlijk vooral mensen die al behoorlijk ziek zijn).

 37. Dag na dag, week na week wordt de coronakomedie ontmanteld. Dit wordt het einde van Big Pharma, Big Tech, de traditionele media (noem ze gerust de sovjet-media), de op de foute hypothese van Louis Pasteur gebaseerde klassieke virologie (en dus een zeer posthume rehabilitatie van Pasteurs grote rivaal Antoine Béchamp), de louter biochemisch georiënteerde Rockefeller-geneeskunde (pillen, pillen en nog eens pillen), en alle regeringen die hebben meegedaan aan de grootste misdaad tegen de mensheid.
  Nog even dit : bedankt aan Xander voor de boeiende achtergrondinfo die hier vrijwel dagelijks mee te pikken valt, netjes vertaald in het Nederlands, en zonder reclame !

 38. @ Simon: 2:34 pm. Zo is het, precies wat U zegt. De leugengeest regeert.

 39. Vervolg vn 18-07-’21 – 2:49 p.m.
  Kort na geboorte hft mijn zoon een hersenbloedinkje ervaren.
  Niets was merkbaar, maar na drie mndn had er zich een waterhoofd ontwikkeld.
  Met alle Ellende vandien. Spasme, een aangetast spraakcentrum; ect.
  En dan nu na deze gifspuit een vreselijk WANgedrag.
  Hersenen nog verder aangetast ? Niet te hopen…

 40. Wat ik vnmddg al eerder schreef, over de (wáárschijnlijk)
  verfoeilijke gevolgen vn de gifspuit tegen covid-19.
  Zoon niet meer een reël mens. Alsof hij een ander mens is geworden; stapsgewijs.
  Van sociaal, naar een mega A-sociaal persoon…in vier mndn tijd.
  De verbale agressie, ht enorme korte lontje en ineens veel te lange tenen.
  Maak ‘k een (goedbedoelende) tegenopmerking; hup weer een hoop
  gevloek en getier in m’n gehoorgang.
  Wil hem nu zelfs telefonisch enige tijd niet meer spreken. Dit is heel ERG.

 41. Het had gewoon Sars2 moeten heten. Het lijkt erg op Sars1. Door een nieuwe naam te geven (toevoegen van Covid), moest het een nieuw virus lijken. En moest iedereen denken dat niemand immuun was en dat alleen een injectie uitkomst zou geven.
  Onder de 70 jaar is het risico 0,1%. Mensen hadden zeer waarschijnlijk al kruisimmuniteit opgebouwd, zoals werd aangetoond bij een bloedonderzoek in Duitsland aan monsters van vóór de epidemie.
  Eerste spreker: https://www.questioneverything.io/replay/

 42. Helaas zal zoals gebruikelijk dit het nieuws niet halen en niemand durft toe te geven dat de vaccinatiecampagne een averechts effect heeft. Enige weg is de weg vooruit, de leugen in stand houden. Dat wordt steeds moeilijker, vandaar ook steeds heftigere censuur. Mensen gaan pas wakker worden als dierbaren om hen heen gaan sterven. Dan is het te laat.

 43. Zeer interessant artikel, dus vaccineren was totaal overbodig, of toch niet echt nodig. Waarom moet dan heel de bevolking worden geprikt? Wat een komedie zeg dat nog veel geld kost ook!! Dus de nadelen zijn groter dan de voordelen. ik vraag mij dan af waarom dat hele circus dan nodig was, en waarom jongeren dan zo nodig moeten geprikt worden. Er worden ons dus schuldgevoelens aangepraat, want als je je niet laat prikken ben je asociaal en nog wat onzin.Je moet denken aan je medemens? Het lijkt wel een marketing systeem. Shalom

Comments are closed.