MIT studie: Vaccinweigeraars zijn geen complotdenkers, maar weloverwogen en goed geïnformeerd

De echte wappies lopen blind achter de vaccinatie agenda aan (X.).

—————————————————————————————————————————————–

‘Ernstigste fenomeen is de aanhoudende bizarre behandeling van kinderen’ – ‘Scepsis niet gebaseerd op complotdenken, maar op logische risk-benefit berekening’

—————————————————————————————————————————————–

Mensen die zich niet willen laten inenten met Covid-19 gentherapie injecties zijn volgens de systeempolitiek en mainstream media domme ‘wappies’ en complotdenkers. Een team researchers van het wereldwijd gerenommeerde MIT constateerde na uitgebreid onderzoek echter dat juist het omgekeerde het geval is; vaccinsceptici en – weigeraars zijn meestal géén complotdenkers, maar gebruiken weloverwogen, rationele en geïnformeerde argumenten. Juist de onlogische, misleidende en regelmatig leugenachtige informatie van overheden en media zorgt er in combinatie met het onderdrukken van alle tegengeluiden voor dat het wantrouwen tegen de injecties alleen maar toeneemt.

Vaccinscepsis wordt als ‘een groot probleem’ gezien (terwijl dat in mijn ogen nu juist een volkomen rationeel en noodzakelijk teken van zelfbehoud, zelfbeschikking en logisch redeneren is). In de VS is minder dan de helft van de bevolking volledig gevaccineerd. In Nederland zijn volgens de statistieken nu bijna 12 miljoen mensen ingeënt, waarvan 7,9 miljoen volledig.

(Of deze geschatte cijfers kloppen wagen wij te betwijfelen. Volgens onze bronnen wordt niet het letterlijke aantal verstrekte injecties geteld, maar het aantal aangeleverde sets dat wordt opengemaakt. Stel dat zo’n set 10 ‘vaccins’ bevat, dan kunnen die alle 10 worden opgebruikt, maar ook 6 of slechts 2, waarna de rest wordt weggegooid als er die dag niemand meer (op tijd) komt opdagen. Desondanks zou dan toch een getal van 10 in de statistieken komen.)

Sceptici juist zeer goed geïnformeerd en wetenschappelijk geletterd

Plannen om vaccinaties af te dwingen (door discriminatie en uitsluiting van ongevaccineerden) of zelfs te verplichten, dragen alleen maar bij aan het wantrouwen. De belangrijkste oorzaak van dat wantrouwen is echter niet onwetendheid of complottheorieën, zo werd in de MIT studie geconcludeerd. Integendeel, de meeste vaccinweigeraars zijn juist goed geïnformeerd, hebben vaak meer wetenschappelijke kennis, en nemen een weloverwogen besluit.

‘Voorstanders van het vaccin kunnen of willen niet begrijpen hoe vaccinsceptici denken, of zelfs maar toegeven dat sceptici überhaupt nadenken. Hun pogingen om op scepticisme te reageren of het te begrijpen worden vergiftigd door neerbuigendheid, waardoor scepticisme juist wordt versterkt,’ is aldus het commentaar van Michael Brendan Dougherty in de National Review. ‘Vaccinweigeraars kunnen niet worden overtuigd als ze zich niet gerespecteerd voelen.’

Soms worden de aangevoerde argumenten van sceptici door voorstanders als ‘irrationeel’ ervaren, bijvoorbeeld als ze niet direct iets met elkaar te maken hebben. De meeste vaccintwijfelaars en -weigeraars blijken volgens het MIT echter zeer goed geïnformeerd, wetenschappelijk geletterd, en in staat om gegevens op intelligente wijze te interpreteren. Zij gebruiken vaak dezelfde cijfers en statistieken als de autoriteiten, maar trekken daar andere conclusies uit.

‘Niet gebaseerd op complotdenken, maar op logische risk-benefit’

‘Het meeste vaccin scepticisme of aarzeling is niet gebaseerd op complotdenken,’ schrijft MIT News. ‘Het is gebaseerd op risk-benefit (risico’s versus het nut, het voordeel) berekeningen.’ In de VS is duidelijk te zien dat vooral jongere mensen en mensen die niet in de grote steden leven zich niet laten vaccineren. ‘Dit reflecteert de echte feiten van het risico om door Covid te sterven.’ Of het risico van deze ziekte of van de vaccins nu wel of niet goed wordt ingeschat, maakt niet uit. ‘Hun denkrichting is correct. Degenen die minder in gevaar zijn, handelen daar naar.’

Behalve het feit dat vaccintwijfelaars niet onder de indruk zijn van de cijfers, die bewijzen dat Covid-19 in alle opzichten te vergelijken is met een seizoensgriep, speelt er nog iets anders mee. Ziek worden door Covid is makkelijker te accepteren als een ‘act of God’, dus overmacht, dan ziek worden door een vaccin, waar je zelf voor gekozen hebt. Zeker voor ouders is dit een grote drempel, zo vervolgt de National Review. ‘Ouders zijn niet enkel bang voor het vaccin, maar zouden ook bang kunnen zijn te moeten leven met een schuldgevoel over hun besluiten’ (om hun kinderen te laten injecteren, met het risico dat die daardoor ernstig ziek worden, gehandicapt raken of zelfs sterven).

‘Voorstanders hebben niet door hoe sinister hun boodschap kan overkomen’

‘Om vaccinsceptici te begrijpen moeten de voorstanders begrijpen dat sceptici doorgaans niet bang zijn voor Covid,’ vervolgt Dougherty. ‘Ze kunnen wel bang zijn dat het vaccin op zekere wijze een instemming is met de visie dat hun vrijheden afhankelijk zijn van gehoorzaamheid aan de medische instanties. Argumenten dat het vax de weg terug is naar normaliteit en minder restricties werken averechts, is mijn ervaring. Ze zien instemming hiermee als een belofte om vrijwillig in huisarrest te gaan, iedere keer als er weer een nieuwe variant opduikt. Voor hen is overtrokken angst voor Covid de belangrijkste oorzaak van de beperkingen, en is hun weigering om het vaccin te nemen in zekere zin een poging om hun leven niet door deze angst te laten bepalen.’ (onderstreept toegevoegd)

Voorstanders lijken ook niet in de gaten te hebben ‘hoe sinister’ hun boodschap kan overkomen. Als voorbeeld wordt een promofilmpje van NYC Health gegeven, waarin wordt beweerd dat ‘de Delta variant besmettelijker is’, dat jonge mensen er levensbedreigende complicaties van kunnen krijgen, dat het vaccin gratis is en je blij kan maken, omdat het je helpt om ‘veiliger te reizen’ en weer mensen en plaatsen te kunnen bezoeken.

‘Een aandachtige luisteraar zal opmerken dat deze advertentie niet beweert dat de Delta variant gevaarlijker is, enkel besmettelijker. De laatste reden is zelfs niet per se waar.’ Dit soort constante eenzijdige (en misleidende) boodschappen van de instanties ‘die niet jouw eigen zorgen aanspreken zullen heel begrijpelijk sinister en propagandistisch overkomen. Dat is dubbel waar nu publieke gezondheidsinstanties en grote bedrijven nog harder bezig zijn met het censureren van ‘misinformatie’ over Covid-19. Sceptici konden reeds wijzen op de zwakke pogingen om discussies over de lab-lek hypothese te onderdrukken.’

‘Ernstigste fenomeen is de aanhoudende bizarre behandeling van kinderen’

‘Het ernstigste fenomeen dat scepticisme bevordert… is de aanhoudende bizarre behandeling van kinderen. We weten uit ervaring dat Covid-19 minder dodelijk voor kinderen is dan andere veel voorkomende ziekten en aandoeningen. Veel kwaliteitsstudies tonen aan dat lange termijn gevolgen voor kinderen die Covid krijgen, niet vaak voorkomen. Kinderen krijgen nauwelijks Covid, en de mondkapjes die we hen laten dragen hebben potentieel ernstige negatieve gevolgen.’

‘De CDC en dr. (Anthony) Fauci vertellen de hele tijd alarmistische, angstzaaiende nonsens over de risico’s voor kinderen, en suggereren constant dat het leven voor kinderen niet terug kan naar normaal voordat Covid vaccins voor kinderen worden goedgekeurd en toegediend. Mensen kunnen met hun eigen ogen zien dat het volksgezondheidsestablishment niet alleen popelt om tegengeluid te censureren, maar ook de gewoonte heeft te liegen over de risico’s, om zo onnodige gezondheidsinterventies te kunnen rechtvaardigen.’ (vet toegevoegd)

‘Een gevaccineerde vriend liet mij weten dat het dit patroon van leugens over kinderen en het censureren van tegengeluid is dat zijn intuïtie vertelt dat er iets niet klopt aan deze vaccinatiecampagne… Om sceptici aan boord te krijgen moeten pogingen die lijken op openlijke manipulatie die in strijd is met het bewijs, worden losgelaten…. Als vaccinvoorstanders echt willen dat de vaccinatiebereidheid sneller toeneemt dan hun superioriteitsgevoel, moeten ze van koers veranderen.’

De echte wappies lopen blind achter de vaccinatie agenda aan

Wat mij betreft is zo’n koersverandering ook nodig, maar juist de andere kant op: deze vaccinaties zouden allemaal onmiddellijk moeten worden gestopt, en zouden de verantwoordelijken bij zowel de producenten, politiek als media in een tribunaal moeten worden berecht wegens het veroorzaken en/of meewerken aan een volkomen onnodige, nu al voor honderdduizenden Amerikanen en Europeanen extreem schadelijke genmanipulatie injecties.

De echte ‘wappies’ zijn naar mijn overtuiging degenen die blind deze agenda volgen, nul vragen stellen bij deze producten, noch bij wat de autoriteiten en media hen wijsmaken, en vervolgens toch eisen dat de rest meegaat in hun onbenulligheid door eveneens gezondheid en leven in de waagschaal te stellen voor een (verondersteld) virus met een IFR van slechts 0,15%.

En dat terwijl het altijd een onomstreden wetenschappelijk feit is geweest dat je je NOOIT voor ‘de ander’ laat vaccineren, maar enkel voor jezelf. Degenen die nog steeds zoiets absurds beweren dat je het ‘niet voor jezelf, maar voor de ander’ doet, zijn òf in extreme mate afgeweken van logisch en verstandig nadenken en handelen, òf bijzonder ongevoelig of zelfs kwaadaardig.

Vrijheid en zelfbeschikking in plaats van fascistisch denken

Toch is het vrij eenvoudig waar vaxxers en antivaxxers zich samen in zouden moeten kunnen vinden: VRIJHEID. Zelfbeschikking. Het basis mensenrecht op de integriteit van je eigen lichaam. Laat ieder dus voor zichzelf bepalen of hij of zij het risico neemt om een luchtwegvirus te krijgen dat een aangetoonde overlevingskans van 99,85% heeft, of het risico neemt zich te laten injecteren met experimentele genmanipulatie ‘vaccins’, die in de VS en EU in iets meer dan een half jaar al meer doden, ernstig zieken en gehandicapten hebben veroorzaakt dan meer dan 70 vaccins in 30 jaar tijd bij elkaar opgeteld.

Iedere overheid, instantie of persoon die op wat voor manier dan ook die vrijheid en zelfbeschikking wil inperken of wegnemen – en daar valt ook ‘drang’ onder (test/vaccinpaspoorten = discriminatie en uitsluiting), is in mijn optiek ten prooi gevallen aan hetzelfde fascistische denken waarmee de Nazi’s aan de macht werden geholpen door het Duitse volk, wat tot de gruwelijkste oorlog ooit heeft geleid.

Hopelijk kijken alle mensen die niet kunnen wachten om iedereen verplicht te (laten) injecteren eens goed en lang in de spiegel. Wellicht komen ze dan, met deze historische feiten in hun achterhoofd, tot de conclusie dat jouw eisen en middelen dwingend willen opleggen aan andere mensen, enkel omdat jij ergens bang voor bent, niet alleen extreem egoïstisch is, maar je daarnaast in hetzelfde kamp brengt van de grootste onderdrukkers die er op deze planeet hebben rondgelopen. Je zou zeggen dat mensen met een nog enigszins functionerend geweten dan niet anders kunnen dan hun mening grondig bij te stellen.

 

Xander


(1) Principia-Scientific
(2) National Review

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

55

 1. @Vilseledd schreef:
  16/08/2021 om 2:17 pm

  Hoe groot je telescoop ook is, er is altijd iets achter het bereik van je telescoop.

 2. Het artikel van het MIT is iets genuanceerder dan dat coronasceptici weloverwogen en goed geïnformeerd zijn. In de kantlijn stelt het MIT, dat ze niet data-ongeschoold zijn. In het artikel zelf staat, dat datavisualisaties door het publiek verward worden met de data; datavisualisaties geven een bepaalde interpretatie; ze zijn niet meer de bron. Er kan wel ‘bron: Israeli Health Institute’ onder staan (even gefingeerd), maar dat wil niet zeggen, dat een staatje of visualisatie daarvan afkomstig is.

  De sceptici weten wel, hoe de datatechnieken toe te passen en eigen visualisaties te maken en delen met elkaar technieken om deze uit Excelbestanden te halen.

 3. Hoi Xander, met interesse je bevindingen van het MIT gelezen, dat geeft hoop!
  Het kan aan mij of mijn kennis van het Engels liggen, maar in de link naar MIT vind ik nergens een verwijzing dat het om overwegingen gaat van het weigeren van een vaccin. In het artikel wordt gesproken over mondkapjes. Mag ik van jou een link naar de exacte publicatie van MIT mbt tot vaccinatie?
  Alvast dank!

  Quinty, U moet er wel wat moeite voor doen, de bronnen staan in en onder het artikel. Mod.

 4. Nog 3 a 5 jaar volhouden allemaal.
  Daarna is de tweedeling pas compleet en kunnen de niet-herhaaldelijk-vaxxenden normaal leven in hun parallele samenleving. Sla voedsel in want honger komt…

 5. @oma: in de krant van vandaag: Cora (van mora, oh nee) Nieuwenhuis. Ze had kortgeleden een debat in de Eerste kamer met de Jonge (kun je zien op de foto, dezelfde schoenengek), van ’s ochtends tot 2 uur ’s nachts, en nu pleit ze voor een spreektijd van 2 minuten in de 2e Kamer want we hebben 19 partijen (? te laat met lezen welke dit zijn, want media gaat snel). Bovendien is ze zo begaan met die mensen in Limburg dat ze een 1/2 miljoen wil uittrekken voor dijken en,,,NOOIT van RUIMTE voor de rivier gehoord als minister van? En natuurlijk zich moeien met het zelfstandig bestuur van de waterschappen uit Limburg (want ze kunnen het niet alleen) zonder ook maar te weten dat die mensen last hebben van de vnl. stroomopwaarts; de RIJN uit Duitsland. Oh, ja en dan ook nog een reclame voor Netflix, en dat ze zelf mag weten wat ze in bed doet? Sinds wanneer ondervragen we ministers op hun beleid in bed?

 6. Ik heb geen er enkel probleem mee om vaccinweigeraar, complotdenker of antivaxxer genoemd te worden, ik ben er fier op dat ik mijn recht gebruik om voor mezelf te beslissen, voor de bescherming van mijn eigen gezondheid kies en dat hou ik vol tot mijn laatste ademtocht ongeacht wie mij welk etiket wil opplakken, dat laat mij ijskoud.
  Ik vind het verbijsterend dat sheeple hun gezond verstand opeens niet meer kunnen of willen gebruiken voor hun zelfbescherming maar blindelings politieke psychopaten volgen die hen opdragen tot zelfdestructie via experimentele vaccins. Ze laten zich gebruiken voor de verdeel en heers tactiek en beseffen pas achteraf, als ze iedereen (ook en vooral zichzelf door vaccinatieschade) hebben laten boeten voor hun domheid, hoezeer ze zich hebben laten bedonderen en manipuleren.

  Gerechtspsychiaters zijn van (professionele) mening dat het kernkenmerk van een psychopaat is dat ze niet in staat zijn tot menselijke emoties, ze hebben levenslang de neiging tot liegen, manipuleren en oplichting, ze functioneren emotioneel oppervlakkig en hebben totaal geen empathie.
  De top drie beroepen van psychopaten zijn:
  3. Journalisten/media
  2. Advokaten
  1. MET STIP: ceo van grote bedrijven en….politici (natuurlijk niet als zodanig en openlijk met de vinger gewezen maar omschreven als zijnde “invloedrijke topfunctionarissen op hoge posten die invloedrijke beslissingen moeten nemen”, voor ieder intelligent, normaal mens is dan overduidelijk wie er bedoeld wordt!)

  Een psychopaat wil enkel macht en geld, daar krijgen ze maar niet genoeg van.
  Dat kunnen we dan ook duidelijk zien aan politici.
  In verkiezingskoorts, gaan ze over lijken, gooien met modder, plegen karaktermoord op politieke opposanten, liegen, bedriegen, manipuleren emotieloos zonder een spier te vertrekken en verlagen zich tot de meest laakbare listen en lagen om aan de macht te geraken of hun macht te behouden.
  De grootste leugenaar en de beste bedrieger/manipulator wint de verkiezingen – maar al te vaak bewezen, geen enkele politicus houdt zich aan zijn/haar verkiezingsbeloften, daar lullen ze zich onderuit met allerlei slappe, belachelijke smoezen zonder nog enige geloofwaardigheid.
  En net die jarenlang bewezen, ongeloofwaardig pathologische leugenaars worden nu onvoorwaardelijk geloofd door de sheeple van de bevolking die hen wél uitspuwen voor de walgelijke misleiding van hun verkiezingsbeloften.

  De politieke psychopaat is alleen bezorgd over zijn portemonnee en zijn graaipostje (maar dat weten we al jaren) en om hun macht en zelfverrijking ten koste van het algemeen welzijn veilig te stellen dachten ze hun kritische tegenstanders, die een gevaar vormen voor hun geld en macht, te kunnen uitschakelen door hen te manipuleren met hun angst voor en door de coronahoax tot vrijwillige zelfdestructie via vaccinatie onder het mom van gezondheid.
  De terreur van angst voor de indirecte dwang tot vrijwillige vaccinatie neemt hallucinante vormen aan door ook onze onschuldige kinderen, die nergens last van hebben, onnodig de dood te willen injagen door experimentele gifspuiten.
  Echter, het zijn net hun collaborerende medestanders, de sheeple, die in hun vaccinatie val trappen en dus uitgeschakeld zullen worden zodat uiteindelijk overlevende gevaccineerden-zonder-oogkleppen en de kritische mensen zullen overblijven die weigeren vrijwillig gevaccineerd/geëuthanaseerd te worden en hun kinderen en hun gezondheid wél beschermen, die het verdeel en heers spelletje doorzien en uiteindelijk ook de politieke macht zullen breken door eensgezind elkaar te steunen en te beschermen tegen deze aanval van dat stelletje virologen/media/politieke, fascistische psychopaten.
  Laten wij dus als kiezers, met ons democratisch recht en onze macht van getal, alle politici al voorbereiden op het verlies van hun macht en hun geld indien zij niet doen wat hoort door deze corona/vaccinatie waanzin meteen en volledig stop te zetten.

 7. @Wachter Dank voor uw reactie. Ik kan het alleen maar met u eens zijn. Wat zich momenteel voltrekt is in meerdere oude boeken terug te vinden. Gezien de gelijk luidende maatregelen is er de facto al een wereldregering. Het merendeel van de bevolking is, zoals in de Bijbel staat, “ziende blind”

 8. @ Amo: 6:44 pm. Inderdaad. En deze vileine personen en overheden, zijn de schaamte ver voorbij!

 9. @Theo Kainos. Bedankt voor die link. Wat een enorme vuile grote leugen wordt ons toch opgedrongen. Een leugen zó groot dat het voor normale mensen nauwelijks te geloven is.
  Hoe kun je óóit nog zulke overheden vertrouwen die ons opsluiten op basis van zulke gigantische leugens. Die ons willen injecteren met een genetisch experimenteel middel dat nog in de proeffase zit. Het is duister en het is vuil. Er valt géén menselijkheid te bespeuren bij deze medische tirannie.

 10. Drang…doet me denken aan Sturm und Drang, 2 eeuwen een beweging onder jongeren, vooral bedoeld tegen het feodalisme, de aristocratie van de adel. Duitsland mag geen adellijke titels meer dragen sinds hun oorlogen. Maar ja, nu zijn ze al zo geïntegreerd in Europa dat ze, stap voor stap, het feodalisme weer willen invoeren. Nu staat daar; het algemeen belang gaat voor het eigen bezit volgens de belastinginspecteur? Integratie van Europese wetgeving? De Romeinen waren nog “goed” voor het volk: “geef ze brood en spelen”. In Nl hebben ze de belastingen op voedselprijzen (eerste behoefte om gezond te blijven) al verhoogd en dadelijk vanwege de coronacrisis wordt het nog duurder! En de spelen? TV voor wie niet van voetballen houdt, detectives van 30 jaar geleden, als ook de films. En natuurlijk ook de BNNérs. Die zeggen wat, die doet wat in boer zoekt vrouw en gaat als nieuwe trend bloot, want daar kun je ’s anderendaags de krant mee vullen en ben je een héél belangrijk persoon (voorbeeld voor het volk). En oh, oh, die agressie, daar kun je ook passief naar kijken via de nieuwe techniek: filmpjes maken.
  Geef mij maar die -6 plankjes-niet om in te liggen- maar als “drang”hek voor een of ander psychiatrische broeder die mij gedwongen aan een medisch experiment wil laten deelnemen….en NIET aan de ander denkt!

 11. De tegenstanders van vaccins worden standaard gelabeld als anti-vaxxers, het media-virus legt daarbij graag de link met de biblebelt en de mensen daar worden graag geridiculiseerd tot fanatieke geloofs wappies i.v.m het weigeren van de ´anti-corona injectie´. De werkelijke rede dat een bepaalde kritische groep mensen op grond van logische en wetenschappelijke onderbouwing wordt weggehoond, daar wordt geen context aangegeven want zij passen niet in het narratief dat overheden, WHO, WEF en VN propageren ondanks dat nu al empirisch vast staat welke schade en dood al is veroorzaakt door de injecties.

  De zgn. ´anti-corona injectie´ (iets anders als een prikje of spuitje wat nogal bagatelliserend wordt gebracht door onze frikandellenkoning) heeft niets van doen met een klassiek vaccine zoals bijvoorbeeld de BMR-vaccinatie die aan kinderen gegeven wordt op consultatiebureaus. Het presenteren aan het onwetend volk van een ´anti-corona injectie´ die feitelijk gewoon gen-therapie is als vaccine, is zeer misleidend en tegelijkertijd onethisch. Het benoemen van iets als vaccine dat helemaal geen vaccin is, maakt de misleiding alleen maar minder doorzichtig voor de meeste (onwetende)mensen.

  Om de mRNA injectie beter te kunnen onderscheiden van een (echt) vaccine, is het noodzakelijk te begrijpen hoe een klassiek vaccine werkt, dit is elementair. Op de site van Xandersnieuws is hier een schat aan informatie over te vinden ook ´googelen´ op internet naar beschikbare informatie zal voldoende opleveren. Ik beveel diegene met geen of onvoldoende basiskennis aan zich hier wat meer in te verdiepen, het zal je overtuiging wat er zoal niet klopt zoals RIVM, OMT etc. ons proberen te doen geloven, versterken.

  Want helaas valt mij op dat er zo nu en dan behoorlijk ad hominem gereageerd wordt en dat is best wel vermoeiend, het belemmerd namelijk de waarheidsvinding waar we allemaal naar opzoek zijn en waar Xandernieuws ons juist zo in aanspoort. Ik ben erg blij met het werk dat Xandernieuws doet en de onderbouwing in logica die wordt geven, samen met goede bronvermeldingen.

  Wat misleidend is, is dat middels een gecorrumpeerde PCR-test mensen worden wijs gemaakt dat ze ziek zijn (een niet geïsoleerd virus dat niet voldoet aan Kochs postulaten enkel gebaseerd op theoretische computermodellen à la Neil ferguson) , terwijl ze dat pas zullen worden na injectie met de experimentele gen-therapie waarmee juist het schadelijke pathogeen wordt ingebracht (o.a. het beruchte ´spike-eiwit´) waar zogenaamd dit ´vaccine´ bescherming zou tegen moeten bieden.

 12. @ Bert: 11:27 am. Wat voor spel er met mensen wordt gespeeld, vraagt U zich af. Nou, Agenda 2030 en de plannen van het WEF zijn het spel. De wereldbevolking dient gedecimeerd te worden, van deze lakeien van satan zelf. Dat is loos!

 13. Zomaar even een theorie,
  Xander heeft al jaren eerder gesproken over het decimeren van de wereldbevolking. Dit zou dan gedaan worden door de elite. Ze hebben het al eerder geprobeerd door het veroorzaken van oorlogen et cetera. Alleen dat was voor hun toch ook misschien te heftig.
  De elite gaat er dan van uit dat een wereldbevolking van pakweg 100/500 miljoen beter door hun gecontroleerd kan worden.
  Aangezien de oorlogen niet veel hebben geholpen hun doel te bereiken is er nu een vaccin ontwikkeld wat uiteindelijk zal leiden tot de gewenste inkrimping.
  Dit is zomaar mijn theorie, opgebouwd uit het al jaren volgen van Xandernieuws. Goede info met gedetailleerde onderbouwing.

 14. Rudolf Steiner heeft ons gewaarschuwd hier voor. Wwg1wga in God we trust

 15. We hollen van quarantaine naar quarantaine. Wanneer je veel internationaal reist is met al die absurde regels sprake van onvervalste ondermijning. “Oh ah…” we hebben weer zoveel nieuwe besmettingen klinkt het wereldwijd dagelijks in de media. Doet mij denken aan de voetbaluitslagen van Frits van Turenhout als mijn vader decennia geleden op zondagmiddag de getallen achterop een kartonnen sigarendoos schreef. Nu veel dagelijkse getallen, geen sigarendozen maar wel vrijwel geen zieke mensen. Gezien de wereldwijd gelijke aanpak vind ik dat hier sprake is van human trafficking. Achter de rug van de bevolking om zijn onze lichamen aan iets of een systeem verkocht. Overheden hebben buiten raadpleging van de bevolking om afspraken met elkaar gemaakt. Op een andere manier zijn de wereldwijd identieke maatregelen niet te verklaren. Het is krankzinnig wat ze de mensen aandoen. Daarbij geholpen door de mainstream media. Van CNN tot de BBC en bij jullie NU.nl tot De Telegraaf. Bij die laatste krant heb ik in een ver verleden als verslaggever gewerkt. Hoe kon het redactioneel zo misgaan dat ze kritiekloos het macabere spel meespelen? Ik ben boos. Vooral om wat de maatregelen voor jonge vrouwen die een zwangerschap voor de boeg hebben betekenen. Ik ben ervan overtuigd dat de spanningen rond reis en verblijf meer schadelijk zijn dan Covid. Wie kan dit nog afstoppen als Duitsland het al over de “vierde golf” heeft. En daarna natuurlijk de vijfde en de zesde………Grrrrr de engerds.

 16. Gek dat mensen vaak een vijand nodig hebben om zichzelf te profileren, dat geldt nu ook voor gevaccineerden ten opzichte van ongevaccineerden dat uiteindelijk uitmondt in haat.

 17. “De waarheid kan niet wonen waar de hartstocht zetelt”

  (Boeddhistische spreuk)

 18. Veel leugens bij dit hele gebeuren:
  – Misleidende testuitslagen.
  – Misleidend gebruik van de PCR test door veel te hoge cycli.
  – Misleidende sterftecijfers.
  – Misleidende status van de ziekte (A).
  – Misleidende methodes als maskers en lockdowns.
  – Misleiding over de aard van de injecties.
  – Misleiding over de kwalijke gevolgen van de injecties.
  – Misleiding over de rechten van de mens.
  – Misleiding over de natuurlijke immuniteit.
  – Misleidende reguliere pers de weigert een ander geluid te laten horen.
  – Misleidende kleurcodes op kaartjes.
  – De misleiding van de cijfers die dagelijks gepubliceerd worden: Geen enkele context!
  – De misleiding van het steeds veranderen van de criteria die de ernst van de situatie moeten definiëren.
  De grote misleiding.

 19. Het gevaar van de intellectueel: Hij schetst graag met grove streken een algeheel plaatje over ‘de wereld’. Gebruikt grote maar vage woorden over ‘de samenleving’.
  Maar als een individu onrecht wordt aangedaan n.a.v. het gebabbel van de intellectueel, dan is de intellectueel niet thuis. Dat onrecht op individueel niveau, dat boeit hem dan niet.
  Dit verschijnsel maakte dat de intellectuelen van ‘de revolutie’ zoveel mensen de dood konden injagen. Zij hadden alleen oog voor het zogenaamde ‘grote plaatje’.

 20. De mensen die de injecties niet nemen, zouden een (levens) gevaar vormen voor de anderen. Dus gezonde mensen zonder prik worden neergezet als een bedreiging voor de levens van anderen. Precies dezelfde grote woorden als in het begin. Beschuldigingen die niet op feiten berusten maar op vage hysterie. https://twitter.com/Alicia1984N/status/1418253896514953216/photo/1
  Daar staat dan dit bericht tegenover: https://twitter.com/IkNet/status/1418294362765676546/photo/1
  Mensen met de injecties verspreiden het virus, zelfs in meerdere mate.
  Dus weer terug bij af: Iedereen schijnt een bron van besmetting te kunnen zijn voor iedereen. En dat ook nog op basis van valse testuitslagen.
  Ophouden met die tweedeling dus.
  Omdat de overheid denkt de regie te moeten houden, weten ze niks beters te bedenken dan nog meer injecties (en nog meer verkeerde testen).
  Terwijl niemand verplicht mag worden mee te doen aan een medisch experiment.
  Sowieso is het al erg verdacht als overheden de paniek juist aanwakkeren i.p.v te dempen.

 21. en hugo de jonge vind dat het vaccin uitstekend zijn werk doet , nou dat zal dan wel hugo , maar dan bedoel je met je technocratische leugenpraatjes en emotionele spielerij dan zeker jouw doelen of die van je superieuren, maar niet ten bate voor de volksgezondheid zoals steeds duidelijker wordt !
  Maar dan kan je later toch met droge ogen zeggen dat het waar was wat je zei , zo werkt het toch in de wereld van het management, liegen met waarheden

 22. @ Peter Houtkoop schreef:
  22/07/2021 om 2:49 pm
  Waarom ” Mit freundlichen Grüßen aus Deutschland”, en niet ‘met hartelijke groeten uit Duitsland’ ? … Groeten uit Tasmania 🤗

 23. Je denkt toch niet sat Israel z`n eigen mensen is gaan vermoorden?
  Dit soort berichten zal weer een golf van antisemitisme veroorzaken,daar zitten we niet op te wachten.

 24. Afgezien van het feit dat geprikten om mij heen neergaan ( soms dood ) als vliegen wil ik het tegenargument in twee zinnen samenvatten .
  De staatsradio Eén zei dat 16,7 miljoen Nederlanders hun prik hebben gehad , ga jij ‘m ook halen !
  Dus Dokter ; hoeft u zich toch niet druk te maken om 300.000 man die niet geïnjecteerd zijn ,dit percentage is te verwaarlozen .

 25. Convergentie ineenstorten: overstromingen, droogte, hongersnood, biowar en valuta-implosie

  https://www.naturalnews.com/2021-07-21-collapse-convergence-floods-droughts-famine-vaccine-biowar-devastation.html

  Mike Adams van NaturalNews.com :

  Hoewel veel mensen één crisis tegelijk kunnen overleven – zoals een voedseltekort of een kortstondige overstroming – zijn maar heel weinig mensen bereid om een ​​meerlagige, geconstrueerde cluster van catastrofes te overleven die op elkaar worden losgelaten.

  Mijn dringende boodschap voor al diegenen die willen overleven, is dat we ons moeten voorbereiden op gelijktijdige, kunstmatige instortingsgebeurtenissen die getimed zijn voor maximale vernietiging. De demonische massamoordenaars die momenteel de leiding hebben over onze planeet, proberen opzettelijk zoveel mogelijk mensen te elimineren, en de ontvolkingsvaccins zijn nog maar het begin.

  Ondanks al dit onheil en somberheid, maakt paraatheid dit overleefbaar. Omdat voorbereide mensen moeilijk te doden zijn.

 26. Artsen reageren verbolgen op boetedreiging en stellen 10 vragen aan IGJ:

  https://zelfzorgcovid19.nl/artsen-reageren-verbolgen-op-boetedreiging-en-stellen-10-vragen-aan-igj/

  Een groep artsen heeft via haar advocaat in een brief laten weten aan de IGJ zeer verbolgen te zijn over de boetedreiging en de instelling van een apothekers-“kliklijn”.

  doc01383020210412190439

  Boetedreiging
  In haar artikel stelt de IGJ dat zij artsen bestuurlijk zal beboeten wanneer zij geneesmiddelen voorschrijven die in strijd zijn met de behandeladviezen voor Corona. In dit verband verwijst zij specifiek naar de geneesmiddelen Hydroxychloroquine (HCQ) en Ivermectine. Het voorschrijven van deze geneesmiddelen buiten de richtlijnen om vormt volgens de IGJ een risico voor de kwaliteit van de zorg.
  Apothekers-“kliklijn”
  In haar bericht zet de IGJ apothekers aan om als ‘kliklijn’ te fungeren, door bij het Meldpunt Zorg van de IGJ melding te doen ingeval zij recepten voor de medicijnen Hydroxychloroquine en Ivermectine aangeboden krijgen en zij vermoeden dat dit ziet op de behandeling van corona.
  Andere belangen?
  Gezien deze feiten, kunnen cliënten zich niet aan de indruk ontdoen dat de opstelling van de IGJ is ingegeven door andere belangen dan primair de bescherming van de publieke gezondheid. In dat geval zouden immers andere keuzes worden gemaakt. Voor zover dit het geval mocht zijn, zou dit uiterst kwalijk zijn en vergt dit nader onderzoek. Mogelijk dat de IGJ cliënten evenwel van het tegendeel weet te overtuigen.

  10 vragen…..
  Om voor cliënten – en naar verwachting vele andere artsen – klaarheid te scheppen, verzoek ik u mij onderstaande vragen van een antwoord te voorzien.
  1. Op basis van welke criteria en bronnen stelt de IGJ zich op het standpunt dat het gebruik van het geneesmiddel HCQ zou leiden tot ernstige bijwerkingen en dat het geneesmiddel niet effectief zou zijn tegen COVID-19? Kunt u mij in het bezit stellen van de corresponderende bewijsstukken?
  2. Op basis van welke criteria en bronnen stelt de IGJ zich op het standpunt dat voor het gebruik van het geneesmiddel Ivermectine bij de (vroeg)behandeling van COVID-19 geen weten-schappelijke onderbouwing bestaat? Kunt u mij in het bezit stellen van de corresponderende bewijsstukken?
  3. Kunt u gedetailleerd toelichten waarom volgens de IGJ het voorschrijven van de genees-middelen HCQ en Ivermectine bij COVID-19 de kwaliteit van de zorg in het gedrang brengt?
  4. Op grond van welke concrete wettelijke bepalingen is de Gezondheidsinspectie voornemens om artsen bestuurlijk te beboeten ingeval zij de geneesmiddelen HCQ en Ivermectine off-label voorschrijven bij COVID-19?
  5. Kunt u mij gedetailleerd toelichten waarom de IGJ meent dat deze wettelijke bepalingen in onderhavig geval van toepassing zijn?
  6. Wat is de hoogte van de boete die artsen ingeval van het off-label voorschrijven van de geneesmiddelen HCQ en Ivermectine bij COVID-19 tegemoet kunnen zien?
  7. Conform welk te volgen artsenprotocol is volgens de IGJ het off-label gebruik van de geneesmiddelen HCQ en Ivermectine bij COVID-19 (wel) toegestaan?
  8. Ziet het voornemen van de IGJ om artsen bestuurlijk te beboeten op het gebruik van specifiek de geneesmiddelen HCQ en Ivermectine bij COVID-19? Zo ja, kunt u dit toelichten?
  9. Kunt u mij toelichten waarom de IGJ enerzijds dermate streng optreedt ten aanzien van het voorschrijven van de geneesmiddelen HCQ en Ivermectine bij COVID-19, terwijl zij anderzijds de COVID-19 vaccins toelaatbaar en zelfs wenselijk acht?
  10. In hoeverre is de IGJ bereid om rekening te houden met het patiëntbelang? Is de IGJ bereid haar opstelling te wijzigen in de situatie waarbij de patiënt de arts aantoonbaar expliciet verzoekt om het geneesmiddel HCQ of Ivermectine bij COVID-19 voor te schrijven?
  We houden U op de hoogte van de reactie van de IGJ.

 27. Mijn buurvrouw is vanavond met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Kerngezonde vrouw in de 40.. Vanmorgen gevaccineerd en vanavond dood en doodziek.
  Immense hoofdpijn, bloeddruk 215, saturatie van 80%.
  Vannacht moet ze blijven..
  Wat een horror met die vaccins. Ik ken serieus niemand die ernstig ziek is geweest maar dit is nummer 8 in mijn omgeving die serieus ziek is geworden van het vaccin.
  Ik begrijp niet dat mensen die verder kijken dan hun neus lang is. Alle informatie is aanwezig. Gerenommeerde artsen die kritisch zijn worden monddood gemaakt..
  Hoe in vredesnaam kun je de scam niet zien!!
  Ik ben boos…waanzinnig boos als ik wanhoop zie wat er hiernaast gebeurt het is echt dramatisch.

 28. @Fleur, je hebt helemaal gelijk, maar mensen in de zorg en steeds meer andere bedrijven zetten hun personeel onder druk om die spuit te nemen. Kijk, als ontslag volgt, dan heb je ook een probleem. Het is niet eenvoudig allemaal. Mijn nichtje heeft nu ook spijt. Veel klachten nu. Astra zeneca. 2x gehad en 2 dagen later werd ermee gestopt, terwijl bij de 2de keer al twijfels waren en ze mocht geen andere. Gaat morgen naar de huisarts. Vragen om een bloedtest. Hoop, dat ze niet heel erg ziek enz wordt. Is ook nog alleenstaand met kinderen. Kinderen hebben ook al een brief gehad. Niet genomen, want zien de toestand bij moeders.
  Blijf open staan naar anderen. We moeten juist zoveel mogelijk verenigen, maar ik begrijp je reactie heel goed. Liefs,

 29. Huisarts Rob Elens genas reeds vroeg in de covod-pandemie vele covid-patienten via het Zelenko protocol.
  Hij kreeg na dit bekend te maken meteen de Inspectie op zijn stoep die hem per direct verbood HCQ ( een reeds lang bestaand geneesmiddel ) aan covid-19 patienten voor te schrijven.
  Kort daarop kwam als dubbele klap een publieke melding vanuit de apothekersbranche dat apothekers absoluut geen HCQ zullen verschaffen bij covid-19 patienten.
  Huisartsen werden hiermee reeds in de beginfase van de pandemie met hun rug tegen de muur gezet door eerst HCQ en daarna ook Ivermectine voor hen te verbieden als geneesmiddelen bij covid-patienten.
  Terwijl juist in de beginfase van covid-19 herstel het grootst is met bovengenoemde middelen.

  Bij mij gingen alle alarmbellen rinkelen na de publiciteit van Rob Elens en de daarop volgende terreurmelding vanuit de apothekersbranche.
  Een covid-patient in een vroeg stadium daadwerkelijk genezen voordat je bijna terminaal bent ( IC opname ), werd dus volledig verboden…!
  ” Dit stinkt ondraaglijk, ” dacht ik toen meteen, waardoor ik nog fanatieker werd in mijn onderzoek naar het hele covid-19 gebeuren.
  Al snel stond en staat er zoveel informatie op Internet over de gehele covid-scam dat je of hersenloos of diep slaapwandelend door het leven moet gaan om de gifspuit uberhaupt te willen nemen!

 30. Wederom weer een mooi gezond verstand geschreven stuk, Xander.
  Merk wel, dat er nu toch wel meer mensen zijn, die wakker worden en of zich ook durven uit te spreken. Dat kinderen nu ook moeten, is voor veel mensen de druppel). De echte pro overheid/vaxxers worden nu agressiever. Al 2 x meegemaakt, dat een persoon naar mij toe iets wil zeggen(boosheid), maar dat hun eigen naasten(die zelf niet zo voor zijn), hen naar binnen duwt(eigen deur). Beide personen weten, dat ik tegen het beleid ben.
  Ik wil juist het dialoog aangaan, maar ze willen niet. Die mensen begrijpen gewoon niet, dat wij samen in dit zinkend schip zitten(dit beleid gaat over meer zaken zoals vrijheid/toekomst etc.) en dat we zo er nooit uitkomen.
  Het kan ook zijn dat deze personen zich beduveld vinden omtrent werking vaccin/vrijheid niet terugkrijgen en het uitkuren op ons kritische mensen.
  Maar goed, ga zaterdag naar een meeting van Moederhart Eindhoven en daar kom ik mensen tegen die ongeveer allemaal op hetzelfde level zitten en dat is prettig. Zo kun je ook weer opladen.

 31. We hebben het steeds over een prikkie maar dat doe je als je je prikt aan een punaise. Injecteren doe je met een injectienaald en dat is niet een prikkie.

 32. In Australië slaat het gezondheidsfascisme genadeloos toe. Bij 0,145% positieve testen en 121 in het ziekenhuis, moet iedereen zoveel mogelijk thuis blijven, krijgt men zelfs het advies niet met elkaar te praten (!) en vertelt de overheid dat het virus jou en je familie en je vrienden kan doden. Je kan ’s ochtends nog gezond zijn en ’s avonds aan de beademing liggen, aldus de leugenachtige propaganda.
  Ze gaan vól op het orgel met hun dreigementen. De Nieuw-Zeelandse premier heeft zelfs gezegd dat alléén de overheid de bron van de juiste informatie is. Géén andere bronnen brengen de waarheid.
  Boetes van 1000 dollar als je het waagt een luchtje te scheppen tijdens quarantaine in een of andere verplichte hotelkamer zonder goede ventilatie.
  Alan Jones heeft er geen goed woord voor over; overheid heeft volledig het contact met de werkelijkheid verloren:https://www.youtube.com/watch?v=4mvNBh53_d4
  Laat dat niet ons voorland zijn.

 33. Meer en meer hoor ik de ongeprikten de wens uitspreken, te hopen dat de geprikten massaal ziek worden van die prik.
  Dat is ook niet aardig, de geprikten zeggen dat ze het ook voor een ander doen?!?!

 34. Nu, met de boete van 26 miljard, voor 4 farmaceutische bedrijven wegens
  het dwingen van artsen, om , wat nu blijkt, het zeer verslavende oxycodon
  voor te schrijven, moeten er toch wel heel veel ogen open gaan.
  Duizenden zijn verslaafd geraakt, ook duizenden zijn gestorven.
  Heel veel gezinnen kapot gemaakt.
  Die zelfde farmaceuten verkondigen nu weer, dat het vaccin veilig is.
  Een gewaarschuwd man , maar ook vrouw, telt voor twee.

 35. @ tukker: 2:58 pm. Amen! Sluit mij daar volledig bij aan. En onze Overheid= onze grootste vijand geworden, in deze. Corrupt, en in handen van demonische krachten. Ik vertrouw niet op een “gifspuit”, ik vertrouw op mijn Heiland Jezus/ Yeshua. Shalom.

 36. Vaccinatie voorstanders zullen echt niet een discussie aangaan omdat ze weten dat ze doodgeslagen worden met feiten die ze niet kunnen weerspreken.
  Ze zullen nooit toegeven dat als er gezegd wordt dat er 8000 positieven zijn je dan ook moet weten hoeveel testen er zijn afgenomen maar hoeveel van deze 8000 werkelijk ziek of besmettelijk zijn.

 37. Volgens mij zouden die cijfers van de statistieken wel eens kunnen kloppen. Wij, mijn vrouw en ik, kennen niemand uit onze omgeving die niet 2 maal de spuit heeft gehad.

 38. “wie zijn leven wil behouden (in de rij staan voor een prik vanwege angst om dood te gaan ) zal het verliezen maar wie zijn leven zal willen verliezen omwille van Christus die zal behouden worden “

 39. P.s.
  reaktive moet natuurlijk reactie zijn.
  Mobieltje, ingesteld op Duitse taal, verandert veel woorden in Duitse woorden.

 40. Hallo Xander,

  Even een opmerking:
  Waarom researchers i.p.v onderzoekers?

  Zie je reaktive graag tegemoet!

  Mit freundlichen Grüßen aus Deutschland,

  Peter Houtkoop

 41. Feit zou moeten zijn bij de pro-vaxxers dat als ze merken dat er zoveel leugens , manipulaties, drogredenen , misleidende , onlogische redenaties zijn dat dan de ogen open gaan en zich afvragen hoe zit het nou ?
  Oorzaak : Vaccinatie ? Misschien , ik lees op deze site van mensen die hebben aangegeven dat ze zich hebben laten vaccineren ook wartaal .
  Maar het tegendeel zal/is w.s waarheid worden ( Dat de gevaccineerden het zien ) Waarom ?/
  Angst voor aangepakt worden door welke instantie ook , familie , al geprikt zijn en dus eigenlijk niet meer terugkunnen.
  ( Assitente dokter zei letterlijk een paar mnd geleden tegen mijn vrouw : “Overheid komt achter je aan ” )
  Niet meer terugkunnen komt misschien ook door de vaccinatie , gemanipuleerd en al , ook in je karakter .
  Ik merk het in mijn omgeving ook maar ik lees het ook op deze site door de reacties heen !

  Mensen, geniet v/d natuur buiten/van de mooie dingen/ga uit misschien kan het straks niet meer

 42. De mening van mensen die onder invloed van angst staan is daardoor onbetrouwbaar, want hun opinie is niet rationeel maar geïndoctrineerd en is onder invloed van negatieve stress zelfs gevaarlijk, omdat hun reacties hysterisch en ongeremd zijn Ze volgen blindelings elke opdracht uit die de “baas” hen voorschrijft. Het enige wat telt is eigenbelang en lijfsbehoud. Zuiver slaafs dus, zij zien de mening van andersdenkenden als een complot en niet als een redelijke mogelijkheid. Hun angst wordt ten ene male ontkend.

 43. De president van Amerika een zekere Biden beweerde het tegendeel, hij gaat ten strijde tegen complotdenkers die Amerkanen er van weerhouden om hun prikje te zetten. De vele doden in Amerika ging de president verder zijn de niet gevaccineerde aldus de president en hij werd eens goed kwaad op zijne leeftijd. Hij wil dat de sociale media aan banden worden gelegd ze verspreiden fake news zei hij, waar hebben we dat nog gehoord? dit artikel is duidelijk de mensen zij goed geïnformeerd en zij zeker geen complotdenkers. Maar juist als de klimaatverandering wil de westerse wereld van geen wijken weten, wie zich niet laat vaccineren wordt een sociale melaatse, dit is hun standpunt. Shalom

 44. 200.000 astra-zenika door hugo frikandel aangekocht, kunnen naar de prullemand, waarom? Volgens de nos hebben ze een zeldzame bijwerking. Zeldzaam? Gevaarlijk moet de nos zeggen, dan is het logisch dat ze met az stoppen. Als het zeldzaam is, dan zouden ze juist kunnen doorgaan met az. De onlogika druipt er van af. Wie gelooft de nos nog?

 45. Zomaar een verhaal wat ik gisteren hoorde: oom, 86, redelijk gezond, kreeg Pfizer, kon niet meer praten en bewegen, ook Ménière, en nu een half jaar later wel opgeknapt maar heeft een jasje uitgedaan zegt ie. Dat zou toch niet mogen voorkomen.

 46. Kenmerken van een Wappie:
  Wakker
  Alert
  Persoonlijkheid
  Pienter
  Intelligent
  Evenwichtig

Comments are closed.