Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd

—————————————————————————————————————————————–

Frankrijk en andere Westerse landen op de rand van revoluties? – Britse pasgeboren baby’s verplicht onderworpen aan PCR test – Australië zet het leger in; ‘Sydney veranderd in concentratiekamp’ – Bent u inmiddels ook ‘compromised beyond repair’?

—————————————————————————————————————————————–

We waarschuwen al vele jaren dat de jaren ’30 en ’40 van de vorige eeuw op herhaling gaan en zelfs verre overtroffen dreigen te worden in gruwelijkheid en onmenselijkheid. Dat was iets waar de meeste mensen zich nog geen enkele voorstelling van konden maken. Halverwege 2021 zou dat toch veranderd moeten zijn, nu regeringen over de hele wereld in snel tempo een keiharde fascistische Covid tirannie aan hun bevolkingen opleggen. Dit kunnen zij echter alleen doen omdat het grootste deel van de mensen – ondanks de enorme lading bewijs van de constante leugens en misleidingen – nog steeds blind achter de corona pandemie propaganda aanloopt.

Italië: Anti-groen Pas protest in parlement

In Italië protesteerden een aantal oppositieleden in het parlement met borden met de tekst ‘Zeg NEE tegen de Groene Pas’. Er leek even chaos en paniek te ontstaan:

In het Zuid Europese land vinden met de regelmaat van de klok grote vrijheidsdemonstraties tegen het Covid beleid plaats, zoals hier in Milaan.

Komen er nog wel nieuwe verkiezingen?

Op 26 september vinden er nieuwe verkiezingen in Duitsland plaats, en in juni 2022 in Frankrijk. Gaan die nog wel door? ‘Er zijn geruchten dat diverse regeringsleiders realiseren dat ze worden weggestemd, en serieus praten over het ‘opschorten’ van alle verkiezingen zolang deze ‘pandemie’ bestaat,’ schrijft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. In Canada werd in juni al een wetsvoorstel ingediend om precies dat te doen en de democratie daarmee te beëindigen. Het is ook mogelijk dat de verkiezingsuitslagen simpelweg worden vervalst, zoals eind vorig jaar in de VS is gebeurd.

(In Nederland is de democratie allang beëindigd, en is een totalitair optredend regime aan de macht dat ondanks zijn demissionaire status steeds opnieuw zeer ingrijpende besluiten neemt, en daarbij amper wordt tegengesproken. (Terwijl simpele zaken zoals het verbeteren van een verkeersknooppunt ‘controversieel’ worden verklaard! Over de omgekeerde wereld gesproken.))

De Fransen hebben overduidelijk geen enkel vertrouwen meer in de politiek. Bij verkiezingen in juni kreeg president Macrons linksliberale partij slechts 10,9% van de stemmen. Het RN van Marine Le Pen kreeg 19,1%, en de Republikeinen 29,3%. Maar liefst 68% nam niet de moeite om te gaan stemmen. Er wordt toch nooit geluisterd naar het volk, en de echte besluiten worden in Brussel (EU) en Davos (World Economic Forum) genomen.

‘Zelfs Louis XVI, die werd onthoofd, had de steun van meer mensen dan Macron. Gezien de paniekcyclussen die in 2022 in onze verkiezingsmodellen verschijnen, is dit duidelijk geen binnenlandse kwestie. De vorige keer dat dit gebeurde was toen FDR(oosevelt) en Hitler werden gekozen.’ (2) ‘Onze modellen voor Frankrijk wijze op 23/24 september’ (9).

Filipijnse stad: Ongevaccineerden moeten maar verhongeren

Macron kondigde onlangs al aan dat ongevaccineerden straks geen toegang meer krijgen tot openbaar vervoer en winkelcentra, en zorgmedewerkers verplicht moeten worden gevaccineerd. Dat veroorzaakte in tientallen steden massale protesten. Honderdduizenden gingen de straten op, maar de Nederlandse media zwegen er natuurlijk over. (Die rukken alleen met alle camera’s en journalisten uit als er ergens een handjevol klimaatextremisten of Black Lives Matter activisten staan te demonstreren.)

De burgemeester van de Filipijnse stad Lapu-Lapu gaat nog een stapje verder dan de Franse president, en heeft ongevaccineerden de toegang ontzegd tot alle supermarkten, groentewinkels en andere levensmiddelenzaken. Met andere woorden: geen prik? Dan verhonger je maar. (3)

Brits ziekenhuis dreigt ouders die weigeren aanstaande baby aan PCR test te onderwerpen

Ook Groot Brittannië zinkt in ijltempo weg in hemeltergend onmenselijke Covid waanzin en krankzinnigheid. Een ziekenhuis dreigt met maatregelen tegen aanstaande ouders, omdat die weigeren hun baby na geboorte aan een PCR test te laten onderwerpen. Jawel: zelfs pasgeborenen moeten aan de volstrekt zinloze en potentieel schadelijke PCR test worden onderworpen. (4)

Het conservatieve parlementslid Graham Brady, voorzitter van het Tory 1922 comité, schreef in een op-ed in de Daily Mail dat er er maar één echte reden voor de lockdowns is: sociale controle, en niet het tegengaan van Covid. Hij vergeleek de huidige samenleving zelfs met het Stockholm Syndroom: hoe groter de controle waar de mensen aan worden onderworpen, des te afhankelijker ze worden. (8)

‘Sydney in concentratiekamp veranderd’

In Australië – waar in 2022 ook nieuwe verkiezingen zijn – krijgt de politie nu volledig vrij spel om de vijfde wurgende lockdown, waarbij je in de gevangenis beland als je verder dan 5 km. van je huis gaat, te handhaven. Enkele duizenden mensen waagden het erop om te protesteren (wat streng verboden is en je in New South Wales een arrestatie oplevert), maar die werden al snel hard aangepakt.

De regering kondigde aan zelfs het leger te zullen inzetten. En waarom? Vanwege welgeteld TWEE nieuwe Covid doden in Sydney, één van 90 jaar en één van 80 jaar oud. Een kwart van de 70-plussers is nog steeds niet ‘gevaccineerd’, en dat wordt ‘onacceptabel’ genoemd.

Geen mondkapje op? $500,- boete, ook voor gevaccineerden. De politie kan iedere winkel sluiten als wordt gedacht dat de regels niet worden nageleefd. ‘Ze hebben Sydney in een concentratiekamp veranderd,’ geeft Armstrong als commentaar. ‘Ze vertellen de mensen dat hoe sneller ze zich laten vaccineren, hoe sneller hun vrijheid zal worden hersteld. Ze zeggen de mensen hun buren te verklikken, wat precies dezelfde tactiek van de Stasi in Oost Duitsland was.’

‘Beschaving niet meer te herstellen’

‘De langetermijngevolgen van deze maatregelen zullen de samenleving compleet breken, want zodra je buren tegen elkaar opzet, kun je de beschaving niet meer herstellen. Over de hele wereld worden bevelen uitgevaardigd om de maatschappij op zijn kop te zetten en mensen elkaar naar de keel te laten vliegen.’

Zoals binnenkort ook in de Verenigde Staten? Daar heeft de CDC nu openlijk verklaard dat het vooral de volledig gevaccineerden zijn die de (veronderstelde) Delta en Lambda varianten verspreiden (5)(6). De media geven ondertussen valselijk enkel ongevaccineerden de schuld, waardoor de opzettelijk aangewakkerde haat tussen deze groepen op zeker moment in grof geweld kan ontaarden.

Armstrong: ‘En er is het risico dat we een echte versie van The Hunger Games krijgen, nu Biden boeren betaalt om GEEN gewassen te laten groeien. Is dit reden waarom (Bill) Gates de grootste landeigenaar in de VS is geworden – om de voedselproductie te stoppen?’ (9)

Westerse regeringen en parlementen ‘vertegenwoordigen niet langer het volk’

Nu zelfs in de Westerse landen de mensenrechten met voeten worden getreden, ‘zullen er revoluties komen,’ waarschuwt Armstrong. ‘Onze computer is daar heel duidelijk over. Onze huidige vorm van regeringen en parlementen zal instorten, omdat zij niet langer het volk vertegenwoordigen.’ De politieagenten die meewerken aan het onderdrukken van de eigen burgers ‘zullen door de geschiedenis voor altijd als kwaadaardige tirannen worden gezien. Enkel omdat een politicus iets opdraagt maakt nog NIET dat dit legaal, ethisch of moreel juist is.’

‘We moeten ons afvragen waarom de politie hetzelfde excuus gebruikt als de Nazi’s in de Tweede Wereldoorlog: ‘Befehl is Befehl’. Dit betekent dat zij niet in staat zijn om daadwerkelijk vrij te denken.’ (7)

‘De computer (de A.I. ‘Socrates’) wees augustus tot oktober aan als een duistere periode waarin er een totale aanval komt op de ongevaccineerden (8). Ik vind het vreselijk dit te zien uitkomen. Een beschaving ontstaat als het in het voordeel van iedereen is om samen te werken. Beschavingen storten in als er verdeeldheid ontstaat, en dat is precies wat de regeringen wereldwijd nu doen om aan de macht te blijven. De geschiedenis waarschuwt dat ze zullen falen in dat proces. Misschien begrijpt u nu hoe Socrates ook voorspeld heeft dat de naties zich langs dezelfde lijnen zullen verdelen als tijdens eerdere conflicten.’ (1)

Komt Klaus Schwabs cyberaanval eraan?

‘(Klaus) Schwab kan de sociale onrust dan wel verdraaien door te beweren dat de mensen zijn communistische oplossing en ‘gelijkheid’ willen, maar hij voert met opzet dit bedrog door om de hele wereld aan zijn economische visie te onderwerpen. Vroeg of laat zullen de mensen ook het World Economic Forum bestormen. In september zullen de gemoederen nog verder verhit raken,’ denkt Armstrong. (10)

Zal dat de tijd worden dat Klaus Schwabs het bevel geeft tot zijn aangekondigde en recent opnieuw geoefende (false flag) cyberaanval, bedoeld om de Westerse bevolking, economie en beschaving definitief de genadeklap te geven, en te onderwerpen aan de hardste communistische dictatuur ooit? Armstrong noemde Schwab en Gates, die zichzelf als een soort onaantastbare halfgoden lijken te zien, onlangs letterlijk de nieuwe Hitlers. Ik denk zelf dat de ellende die beide heren aan het aanrichten zijn – met volledige instemming en/of medewerking van bijna al ‘onze’ politici en parlementsleden -, van Hitler een koorknaapje zullen maken.

U dacht dat u vrij was?

U dacht dat u vrij was? Als u de boodschap van deze mini-docu (7 minuten) nog steeds niet begrijpt, als u nog steeds niet de urgentie inziet dat we als volkeren NU een massaal vreedzaam NEE moeten laten horen, bent u hoogstwaarschijnlijk niet meer te redden, en geldt ook voor u de afsluitende waarschuwing van dit filmpje: ‘You are compromised beyond repair.’

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) LifeSiteNews
(4) LifeSiteNews
(5) Hal Turner Radio Show
(6) Natural News
(7) Armstrong Economics
(8) Armstrong Economics
(9) Armstrong Economics
(10) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

 

15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande ‘verwoestende cyberaanval’ door Rusland en China ( / EMP Task Force: ‘Cyberaanval kan worden gevolgd door kernoorlog’ )
05-06: Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij (/ Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer)
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet
19-04: Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratisch A.I. machtsovername nabij’

2020:

12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
11-11: Klaus Schwab (WEF): Covid is geen grote bedreiging, maar wereld keert nooit meer terug naar normaal
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
05-03: Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. World Health Organization bevestigt: COVID-19 nauwelijks gevaarlijk.
  Wat topwetenschappers al begin vorig jaar naar buiten brachten, en kortgeleden nogmaals werd bevestigd, wordt nu ook ronduit op de pagina van de World Health Organization (WHO) toegegeven: COVID-19 is geen killervirus.

  Op de officiële pagina (van het WHO) kunt u het volgende bericht vinden:
  “De meeste mensen die met het COVID-19-virus zijn geïnfecteerd, zullen een milde tot matige luchtwegaandoening krijgen en herstellen zonder speciale behandeling. Ouderen en mensen met onderliggende medische problemen zoals hart- en vaatziekten, diabetes, chronische luchtwegaandoeningen en kanker hebben een grotere kans op het ontwikkelen van een ernstige ziekte.”
  Bron: https://nooit.nl/world-health-organization-bevestigt-covid-19-nauwelijks-gevaarlijk/.

 2. De mRNA-vaccin is geen vaccin volgens de definitie; het is beter in te delen in gentherapie. Het COVID-19 vaccinatieprogramma betreft een “Groot Medisch Experiment”; er zijn nog heel wat vragen en onderzoeksresultaten onbeantwoord over de effecten en de bijwerkingen van het vaccin en bovendien zijn de mRNA-vaccins niet volledig goedgekeurd, maar hebben ze een tijdelijk en voorwaardelijk goedkeuring. Tegelijkertijd worden deze experimentele vaccins die slechts voorwaardelijk zijn goedgekeurd door de overheid als veilig beschouwd.
  Op de website van het European Medicines Angency, het agentschap voor goedkeuring van medicijnen in de EU, kun je zien dat de toegepaste vaccins (Pfizer, Janssen, Moderna en Astra Zenica) slechts voorwaardelijk en tijdelijk zijn goedgekeurd.
  Bron: Als die prik erin zit, dan kan die er niet meer uit | FreeChoice TV, https://www.youtube.com/watch?v=Cg8ZBfTwP5g&t=487s.

  Bovendien zijn de vaccinatieproducenten onder de huidige noodwet vrijgesteld van aansprakelijkheid en de verplichting om ingrediënten te vermelden.

  Hoe absurd en fascistisch is het eigenlijk wel, dat overheden burgers verplichten voor vaccinaties die nog in de experimentele fase zijn, die slechts een tijdelijke en voorwaardelijke goedkeuring hebben, dat mensen die de experimentele vaccins weigeren worden gedwongen, gechanteerd en met tirannie worden behandeld?
  Als je het grote plaatje van het COVID-19 vaccinatieprogramma goed bekijkt, dan mag het wel duidelijk zijn dat er een agenda achter zit, dat overheden wereldwijd doelbewust de burgers in rap tempo gevaccineerd willen hebben.

 3. Ik heb er iets tegen als iets fascisme wordt genoemd als het duidelijk gaat om communisme. Let wel de strijd in de 2e wereld oorlog was die door de fascisten tegen communisme. Dit was de enige goed georganiseerde macht tegen Communisme in zijn tijd. Voor Duitsland was dat de strijd tegen zijn eigen koloniale uitbuiting die was opgelegd in het dictaat van Versailles. Communisme is te definiëren als de totale macht over het systeem ten bate van een elite. Als je kijkt naar het aantal doden veroorzaakt door de communisme met massa moord zie je duidelijk ook dat communisme veel dodelijker was dan fascisme. De joden concentratie kampen verbleken gewoon bij het Gulag systeem in de USSR. Dat het huidige systeem in de VS en bij ons sterke corporatistische elementen bevat , vergelijkbaar met de structuur in de fascistische landen zegt dan ook niet zoveel. Een goed ijkingspunt is het vergelijken van de hoeveelheid macht van de staat over het productie apparaat van een samenleving.. In Nazi Duitsland was dat 25% van het BNP in 1938, In Frankrijk is dat bijvoorbeeld al boven de 50% Wij zitten in Nl en BE vlak bij de 40%. Particulier bezit was niet verboden in Nazi Duitsland en de inbeslagneming was geen doelstelling van de Nazi’s, dat in tegenstelling tot de doelstelling van de communisten. De Nazi’s steunden zelfs kleine en middelgrote bedrijven. Onder Obama en Trump en nu vooral onder Biden, is de geld hoeveelheid ( via geld drukken van de FED, en begrotings tekorten van de staat) zo gegroeid dat de staat explosief gegroeid is in zijn macht over de productie middelen, ook uitgedrukt in wat de staat uitgeeft ten aanzien van het BNP.
  Het inzicht wordt simpeler als je Roosevelt (de held van links uit de 2e WO en ondersteuner van de USSR), Obama en Biden ziet als communisten. Trump was relatief “rechts” van deze figuren, maar regeerde ook vrij links , met zijn geld creatie en vergroting van de staatsmacht. De grote bedrijven in de VS als Google, Facebook,Microsoft,Tesla de wapenindustrie,de pharma etc alles leeft al met zeer grote controle van de staat en bij gratie van “big governement”. Er is juridisch al een commando structuur naar deze bedrijven toe. De VS is in feite overgestapt naar een planeconomie model voor de nabije toekomst , een voorbeeld is de overstap naar een groene economie, die volkomen planeconomisch (dus “on”-economisch maar geregeld en “geoptimaliseerd” , volgens decreet) wordt georganiseerd, zoals het volgende 5 jarenplan of tien jaren plan, zoals dat in bij sovjets ging. Het gaat vooral ook om het verzinnen van “bedreigingen” als Corona, CO2 en klimaat, stikstof probleem, “blank christelijk of moslim terrorisme” als propaganda model, om deze plannen door te voeren. We zitten dus al te kijken naar een sovjet structuur. Bij ons bepaalt een medische raad – het Russische woord voor “raad” is “sovjet”-, of onze kleine bedrijven failliet zullen gaan aan de lockdowns, dus gaan ze er aan: weg met de bedrijvigheid van de bourgeoisie en de moderne kulak. We zijn dus ook al ver gesovjetiseerd.
  Helaas heeft de structuur van “wereldregering” zoveel parallellen met die van uitbuitingskolonialisme dat we over de hele wereld zullen eindigen met een soort koloniale overheersing door een super junta met een communistische wereld visie. Zelfs de VS wordt nu omgeturnd van een vrijheidsstaat met een grondwet voor vrijheid, naar een koloniale dictatuur. Het centrum van die dictatuur hoeft niet eens meer in de VS te liggen, maar kan overal of diffuus aanwezig zijn. Koloniale naties hadden niet de vrijheid om hun economie naar het belang van de eigen bevolking in te richten. Duitsland mocht zijn industrie in de jaren na de 1e WO niet inrichten zoals het wilde en werd financieel kaal gezet via oorlogstribuut. Nederland gaat als de groene plannen doorgaan al zijn energie intensieve industrie verliezen, Pernis gaat verdwijnen als Shell weggepest is, de chemische industrie voor een groot gedeelte. We zullen eindigen als een model “Morgenthau”-achtig gebied met wat arme boeren, overlevers en wetenschappelijke knoeiers met een ambtenaren apparaat wat voor een vrije maatschappij 10x te groot is, maar noodzakelijk voor communisme. De ambtenaren zullen vooral bezig zijn de vrijheid van mening te onderdrukken en propaganda te maken en flauwekul doelstellingen door te drukken, nodig om de koude, verarmde massa bezig en onderdrukt te houden en te overtuigen van de “noodzaak” van de politiek van de dag. De oorspronkelijke Nederlandse cultuur zal volkomen verdwenen zijn.

 4. versta plus begrijp : het is juist de bedoeling, dat de mensen in_opstand komen !? — want zodra dit gebeurt, blazen de globalisten hun eigen 5G`masten op, en zullen de kranten ons gaan vertellen dat “”wij”” dit hebben gedaan …!?
  |
  *to build back better*, is : terug naar de low`tech antieke wereld`maatschappij ….

 5. De VN zet een massaal interneringskampsysteem op voor de ongevaccineerden. Alex Jones behandelt reportages vanuit Denemarken en Frankrijk, waar mensen tegen hun wil worden vastgehouden, met als enige misdaad dat ze niet zijn gevaccineerd.
  Bron: UN Setting Up Massive Internment Camp System For The Unvaccinated, https://www.banned.video/watch?id=610123081028a917bb600354.

  Afbeelding: Het doel van de Verenigde Naties is om soevereine naties/landen te vernietigen, om één Totalitaire Zionistische Wereldregering op te zetten, https://pics.me.me/united-nations-sacorporation-itisanillegally-establishediterroristorganization-operating-under-the-guise-ofhumanitarianald-11412147.png.

 6. @ Theo Keinos: 8:09 pm, op 30/7. Amen! Zo is het. Leve Christus Koning, mijn enige Koning.

 7. Hier in Tasmania zijn we gelukkig nog immer vrij van Covid … al meer dan 1 jaar !! Wel is er een QR Scan ingevoerd bij alle bedrijven…gross van de mensen doen er niet aan mee (ik zelf inclu), of ofschoon het ‘verplicht’ is…maar aangezien ik nooit mijn smartphone op mij draag (blijft in de auto) moet elk bedrijf dan handmatig je gegevens invoeren…en daar hebben de meeste geen tijd voor, dus loop maar door! 😎

 8. @wachter
  30/07/2021 om 4:57 pm

  Dank voor je reactie , ben het volledig met je eens .
  De man heeft aantoonbaar gelogen maar niemand krijgt hem van zijn plekje af .

 9. Zo groot was de plotselinge drang onder de bevolking om de COVID-19 injecties te halen, dat Chan, de burgemeester van Lapy-Lapu, gisteren op Facebook prees dat de plotselinge opname in injecties van het dagelijkse gemiddelde steeg van 2.000 nasr 5.600.

  Kortom, je hoeft mensen maar even te dreigen met hongersnood en ze rennen als een gek om die euthanasiespuiten te halen….

  Zo gebruikt de Duivel angst voor de dood om mensen te manipuleren…

  Ik denk alleen niet dat de Christenen op de Philipijnen
  Hebreeuwen 2 :14,15  goed hebben gelezen. Daar staat namelijk dat  Jezus door zijn dood en opstanding iedereen bevrijd heeft die uit angst voor de Dood slaven van de Duivel zijn geworden.
  Jezus  heeft door zijn dood aan het kruis de Duivel overwonnen. Het Grieks  werkwoord καταργέω in Hebreeuwen 2:14 kun je ook vertalen met werkloos maken of inactief maken.

  https://www.blueletterbible.org/lexicon/g2673/kjv/tr/0-1/

  Zo zegt Op1:18  dat Jezus de sleutels van de hel en de dood heeft en niet meer de Duivel!  Hij heeft nog wel een grote bek en spreekt momenteel door gehersenspoelde regeringsleiders maar vergeet niet dat hij een overwonnen vijand is die binnenkort door Jezus vernietigd zal worden op dezelfde manier als je een zilvervisje op je toiletvloer kapottrapt met de hakken van je schoenen….

  https://www.blueletterbible.org/kjv/2th/2/1/t_conc_1118008

  Wie zal ons scheiden van de liefde van Christus? Verdrukking, of benauwdheid, of vervolging, of HONGER, naaktheid, of gevaar, of zwaard?

  (Gelijk geschreven is: Want om Uwentwil worden wij den gansen dag gedood; wij zijn geacht als schapen ter slachting.)

  Maar in dit alles zijn wij meer dan OVERWINNAARS, door Hem, Die ons liefgehad heeft.
  Rom.8:35-37

 10. When will the New World Order enter?

  Prime Minister Morawiecki said some words in the Sejm in June 2020
  “” The New Order of the World is being forged before our eyes, the world after the coronavirus ”
  https://www.youtube.com/watch?v=DBtT5EtPx78
  Please refer to the word “PO”, ie that when the so-called The pandemic will end
  we will have a New World Order and now please read this article about it when it happens >>>
  https://time.com/5900739/fix-economy-by-2023/?fbclid=IwAR3bYsMVCgsk6LC0elWMYWpRqA55vScK5bsyM6TxTjp856tngLrH_7cP27k

  Please see for the publication date it is October 2020, BEFORE the US elections, where you really don’t know
  there was someone else to win then because even after the November elections, people thought until almost Sworn in
  maybe Donald T. take office because of rigged elections! Please see this article and its “As if Content Certainty what in turn”
  Please see the Fragment “Summer 2022” a mega shortage of grain is planned and only 1/6 of the world will be delivered! and see on the word “People are awake”

  Noi> “It is 2023. The COVID-19 pandemic is over and the global economy is on a recovery path.”

  “And so we are standing here in 2023, the same people, but in a different society. COVID-19 has convinced us that we cannot get back to normal business.”
  “The world has adopted a” new normality “that ensures that public-private cooperation is driven by public interest, not private profit.”

 11. Dus nu gaan in Australie de militairen zelf maar het virus huis aan huis verspreiden. Want 2 “corona” doden zijn kennelijk onvoldoende om het volk ervan te overtuigen dat het virus minstens even dodelijk is als ebola en besmettelijker dan waterpokken.

 12. In Nederland is de hypotheekrenteaftrek hèt middel om iedereen rustig te houden, destemeer nu met de absurd hoge huizenprijzen die mede zijn opgestuwd door overheidsbeleid. Een virtuele gevangenis.

  Wat gaat er gebeuren als velen, vaak goed onderlegd, ontslagen worden wegens de weigering om verplicht ingespoten te worden?
  Overleeft dat soort bedrijven vol sheeple wel?

  Het biedt kansen voor bedrijven die uitsluitend ongeïnjecteerden in dienst nemen, vaak talentvolle, zelfstandig denkende mensen.

 13. XB, begin zelf eens een website waar mensen commentaar kunnen posten. Dan piep je wel anders. Binnen de kortste keren staat je site vol met porno links en andere troep. Daar komt bij dat Xander aansprakelijk gesteld kan worden wanneer er haat gepredikt wordt. Geen idee wat hier “gemod” wordt, maar volgens mij valt het allemaal wel mee.

 14. Tis een lange zit, past niet helemaal bij dit onderwerp, maar kijk en denk er over na.
  Plaats introductie waar het over gaat. Mod.

 15. Mooi zo! Ook Jensen heeft het commentaar weggehaald. De controle kostte te veel tijd, en er zaten eigenlijk wel vervelende trollen tussen. Dus Xander, ga zo voort!

  XN heeft er ook last van en kost veel tijd om daarop te modereren. Mod.

 16. Het filmpje heeft het erover dat mensen geen tijd hadden om na te denken.
  Dat geloof ik niet. Je hebt in principe ELK weekend de tijd om na te denken.
  De gehoorzaamheid zit hem niet in een gebrek aan nadenken, maar in de angst voor represailles.
  Je hebt een gezin, je hebt kinderen en wellicht kleinkinderen, en je wilt hun bestaan niet in een risico brengen door ongehoorzaam te zijn.
  Ordinaire strafmaatregelen maken dat mensen gehoorzaam zijn. Zie de avondklok: Velen zullen het complete onzin gevonden hebben, maar toch gehoorzaamden ze. Ook de maskers werden gedragen omdat men geen boete wilde, want zodra de plicht opgeheven was, zag je direct bijna iedereen zonder dat waardeloze vod.
  Mensen geloven er helemaal niet in, maar ze willen de sancties niet. Zo eenvoudig is het.
  De sancties van Hitler waren ook niet mals.
  De sancties van communistische regimes idem.
  Een wrede overheid kan aldus de schijn wekken dat burgers instemmen met de overheid, terwijl de ondergrondse woede groeit en groeit.
  Overheden verliezen de realiteit als hun repressie leidt tot gehoorzaamheid. Ze gaan werkelijk denken dat ‘het volk’ hen bewondert (zie b.v. Ceausescu die werkelijk verbaasd leek toen de menigte zich tegen hem keerde).
  Ook bij Covid zijn het vooral de sancties die maken dat mensen gehoorzamen!
  Een groot deel gehoorzaamt met grote tegenzin.
  Boetes van duizenden euro’s voor een kleine ondernemer zijn inhumaan. Boetes tot 150.000 euro voor artsen zijn kwaadaardig omdat een praktijk wel kan sluiten na zo’n boete.
  Geen wonder dat het verzet vooral van jongeren komt: zij hebben over het algemeen nog weinig te verliezen en durven en kunnen risico’s nemen in de kracht van hun leven.

 17. @ amo: 4:34 pm. Beste amo, de SGP, daar twijfel ik nu toch ook aan. Ik heb van der Staaij een mail gezonden, met de vraag of hij en de SGP, nog steeds achter de motie Kuzu staan, die verplichte vaccinatie verboden heeft. Nog geen antwoord, want ze zijn op vakantie zogenaamd. Ben benieuwd of ik nog een reactie krijg.

 18. @ Bundy: 4:06 pm. Met U eens. De landelijke politiek, ik heb er “de neus van vol”. Ze doen wat ze willen, zelfs het vervalsen van de verkiezingen. Want hoe is het mogelijk, dat een Premier die bewezen loog en gelogen heeft, met zijn kongsi de meeste zetels heeft gehaald? Ik vertrouw het voor geen meter meer.

 19. Een heel mooi interessant stuk met wat ons allemaal te wachten staat. Ik ben blij met Xandernieuws. Maar ook met Geenstijl, the Post Online en Elsevier. Allemaal media waar de NOS zijn neus voor ophaalt. Leg de Bijbel met Openbaringen naast dat verhaal van Xandernieuws. Het is gewoon eng. En het gaat gebeuren.

 20. Op naar de booster shots oftewel je vaccinabonnement:

  Pfizer says immunity can drop to 83% within four months in people who got its COVID-19 shot, further bolstering the company case for a booster

  https://finance.yahoo.com/m/ef46f9ca-dd8d-3a4b-a099-7c1d78487159/pfizer-says-immunity-drops-to.html

  In Amerika beginnen steeds meer bedrijven waaronder Google en Facebook hun werknemers te verplichten een vaccin te nemen of anders opzouten:

  https://edition.cnn.com/2021/07/29/investing/companies-vaccine-requirement-delta-covid/index.html

  Begint wel aardig duidelijk te worden waarom burgers op allerlei manieren met de rug tegen de muur worden gezet door middel van schulden en alles steeds duurder maken.

  Lijst met bedrijven die hun werknemers verplichten een vaccin te nemen:

  https://money.yahoo.com/companies-requiring-proof-of-vaccination-from-employees-185710054.html

  Ook in Nederland begin je langzamerhand deze taferelen te zien. Bij verschillende georganiseerde feestjes zie je dat de organisatoren vermelden dat ze vinden dat iedereen gevaccineerd moet zijn en je alleen maar toegang hebt wanneer je een vaccinatiebewijs hebt of een negatief testbewijs.

 21. Beste Xander en medewerkers.
  Wat ulieden beschrijft heeft zeker mijn waardering, hoewel men het niet in alles met elkaar eens hoeft te zijn.
  Het niet met elkaar eens zijn mag immers en daarvoor mag je elkaar niet mijden en zeker niet verwerpen.
  Er staat ergens: de ene mens scherpt de andere, nietwaar?
  Ik begrijp dat u niet mag en waarschijnlijk ook niet wilt oproepen tot geweld.
  Zou u dat wel doen, dan zal ongetwijfeld vervolging plaatsvinden want in alles dat u plaatst geniet u het uitzonderlijk en eerbaar voorrecht, gevolgd te worden door de Staats Sektie Stiekem. Wel, beter kunt je het niet krijgen, nietwaar?
  Let wel, ik wil ook zeer beslist NIET oproepen tot geweld, níet omdat ik dan bang ben morgen in rustende ruste te verkeren in een luxe kamertje van 6 x 6 m. met een stalen deur, maar omdat dan om 21.45 u. het licht gedoofd wordt. Heerlijke rust kan soms ook teveel rust worden.
  Wel, omdat ik dan bang ben dat er veel, heel veel, ja heel veel bloed gaat vloeien en ik bovendien allerlei bijbelse voorspellingen tegenwerk, die toch moeten uitkomen en toch moeten gáán gebeuren. Of niet, Xander? Dat heb ik toch goed???
  Wat ik van u niet begrijp, beste Xander en medewerkers: u hebt het altijd over ‘vreedzaam’ verzet.
  Dat hebben wij toch vorig jaar en ook dit jaar vele keren gezien? Wat heeft het veranderd?
  Een nog nog meer liegend en nog harder optredend Rutte-DeJonge e.a.-regime als duivelse voorloper van het Beest-tijdperk.
  Een regime dat oude behoeftige mensen alleen laat sterven en haar knokploegen loslaat op zelfs bejaarden, een oude vrouw tegen de grond slaat, een jong meisje met een waterkanon tegen een stenen muur schiet, honden africht tegen op de grond liggende mensen en een jonge bloeiende prachtvrouw het leven totaal, totaal kapot maakt door die vaccines. Slechts ENKELE van de vele voorbeelden, Xander… u weet dat ook.
  Daarom begrijp ik u niet en denk ik:
  Xander, beste kerel, als er een hongerige wilde beer op u afkomt (beeldspraak van het regime) wat doet u dan?
  Gaat u zachtjes zeggen tegen die wilde hongerige beer: “Hallo meneer beer! Vóórdat u mij verscheurt en opvreet, laten we er eerst eens een vreedzaam gesprekje over voeren, liefst onder het genot van een kopje koffie, want, geachte meneer beer, u weet: ik ben tegen geweld en voorstander van vreedzame oplossingen.”

  Beste Xander, dit is niet om een eindeloze gedachtenwisseling met u of wie ook te voeren.
  Het is iets dat ik een keer kwijt wil.

 22. Het is werkelijk verbijsterend. Overheden die volkomen irrationeel handelen en de humane principes links (letterlijk) laten liggen. Hoewel ze zeggen te handelen uit naam van humane principes. Het communisme deed precies hetzelfde.
  Ik las dat zelfs de SGP de maskers wel een goed idee vindt. Hoe is dat mogelijk? De partij die al tientallen jaren mijn stem krijgt. Laten de mannenbroeders zich ook al bang maken op grond van valse cijfers??
  Want als de PCR tests niks zeggen over infecties, mag je die cijfers dus NIET gebruiken om mensen op te sluiten in hun eigen huis.
  Volgens mij heeft zelfs de Tweede Kamer een motie aangenomen dat alleen ziekenhuisopnames een geldig uitgangspunt mogen zijn. En die vertonen geen enkele correlatie met de cijfers van de “besmettingen”.
  Als de logica verdwenen is, lijken een politieke wensen de grootste aanjager van deze gevaarlijke nonsens te zijn.

 23. Controleren helpt niets, ik blijf het nog steeds eens & oneens met je Xander, succes!

 24. @XB Ik ben juist blij dat Xander er alles aan doet om het niveau hoog te houden. Voor het beledigen van mensen is hier eveneens geen plaats. Ben zelf ook wel eens over de schreef gegaan. Ik vind het zelfreinigende vermogen juist de kracht van Xandernieuws. Advies: Niet boos worden en de emoties proberen te beteugelen.

  Vanochtend het Jansen vaccin gehaald. Wat een macabere ervaring. Hoeveel keer ze mij vroegen of ik alle informatie goed had gelezen… Met zoveel woorden dat de overheid geen enkele verantwoordelijkheid neemt als het misgaat.

  Ik kreeg er een naar gevoel bij. Toch maar gedaan om in andere landen quarantaine te voorkomen.

  Toch blij dat ik de procedure heb doorlopen.

  Mijn vermoedens dat het een Big Brother is Watching you spektakel is, is bewaarheid geworden. Ik kreeg geen vaccinatie bewijs maar een document waarop staat dat ik gevaccineerd ben. Het echte bewijs gaat alleen via de app. Zonder app, Digid geen vaccinatie bewijs. Als ik dat had geweten…

 25. Geheel eens met het artikel. Maar gelukkig de God van Abraham, Isaäc en Jacob, is in control. Alles wat in de Openbaring van Johannes staat zal geschieden.

 26. Ik heb gezegd … Of men doorlaat of niet! Ik kan zijn foute beweringen toch ook niet weghalen op zijn site, waarom dan reacties controleren? Heeft totaal geen zin & is tijdrovend! Sorry voor de kleine spelfoutjes, die dikwijls ook door Google chrome worden veroorzaakt, omdat die ook aan mijn teksten zitten te knoeien! Dag Xander!

  Als u hier wilt posten zijn er siteregels, als u zich daar niet in kan vinden, dan stopt het hier. Mod.

 27. In heel de wereld is er paniek over een virus. de beslissingen die m’n neemt zijn meestal ongrondwettelijk en dictatoriaal, alles in het belang van de gezondheid van de burger. In Israël krijgen mensen al een derde spuit. In België gaat m’n het verzorgingspersoneel verplichten tot vaccinatie of anders ontslag zij het dan verdoken. Gevaccineerde moeten zorgen voor een bewijs of hun vrijheden worden beperkt. Onze vrijheden worden langzaam maar zeker beperkt, op bus en trein verplicht mondkapje dragen, bij dokter en apotheker en tandarts. als we allemaal ingeënt zouden zijn dan kregen we onze vrijheid terug, welke vrijheid. In het Verenigd Koninkrijk gaf m’n zelfs een bevrijdingsfeest zoals op het einde van de tweede wereldoorlog, maar welke vrijheid hebben de Engelsen nu gevierd??? Shalom

 28. Controleren van reacties is in mijn ogen de gedachtenpolitie uithangen, daar ben ik tegen! Niet tegen Xander zelf, schrijft wel veel dingen die kloppen, maar gelooft ook veel dingen die niet kloppen, ik haat hem niet!

  Alle reacties worden gecontroleerd. Dat is het beleid. Mod.

 29. “Zoals binnenkort ook in de Verenigde Staten? Daar heeft de CDC nu openlijk verklaard dat het vooral de volledig gevaccineerden zijn die de (veronderstelde) Delta en Lambda varianten verspreiden (5)(6). De media geven ondertussen valselijk enkel ongevaccineerden de schuld, waardoor de opzettelijk aangewakkerde haat tussen deze groepen op zeker moment in grof geweld kan ontaarden.”

  Waarom draait de CDC opeens om?
  Natuurlijk om het verdeel en heers spelletje aan de gang te kunnen houden!!
  De leugenmedia geeft de ongevaccineerden de schuld en de cdc geeft nu de gevaccineerden de schuld…wie de schuld heeft is totaal irrelevant want dat is het doel immers niet.
  Het kan hen niet schelen wie de schuld heeft voor het bedreigen van de volksgezondheid, dat overigens niet en nooit met zekerheid medisch kan bewezen worden, onze gezondheid speelt geen enkele rol in dit politieke machtsspel.
  Verdeeldheid en mensen tegen elkaar uitspelen zodat de politiek ongestoord haar gang kan gaan om dan iedereen te onderdrukken door een big brother dictatuur.
  Arm tegen rijk
  Autochtonen tegen allochtonen
  Werkenden tegen werklozen
  Jongeren tegen ouderen
  Gevaccineerden tegen ongevaccineerden..
  En het werkt blijkbaar NOG ALTIJD!

 30. Reacties controleren is ook dictatuur & censuur, onze reacties bepalen wij zelf, ieder mens is een autoriteit op zichzelf wat schrijven betreft! Het is ook discriminatie! Freedom of speech is absoluut!

  We verwachten hier gasten met fatsoen, waar het u volkomen aan ontbreekt,gezien uw reacties die niet gepubliceerd zijn. Een excuus zou wenselijk zijn en kunnen leiden tot een herkansing. Mod.

Comments are closed.