Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande ‘verwoestende cyberaanval’ door Rusland en China

—————————————————————————————————————————————–

EMP Task Force: ‘Cyberaanval kan worden gevolgd door kernoorlog’

—————————————————————————————————————————————–

De door het World Economic Forum aangekondigde grootschalige (false flag) cyberaanval, bedoeld om de Westerse bevolking definitief op de knieën te dwingen voor de in gang gezette communistische staatsgreep, is volgens de EMP Task Force van het Amerikaanse Congres heel dichtbij. Rusland en China krijgen alvast de schuld, wat zoals onze lezers weten pure angstpropaganda is om de Westerse volken achter de in Washington, Brussel en Londen geplande wereldoorlog tegen deze landen te krijgen. De ‘Great Reset’ en ‘Agenda-2030’ kunnen namelijk niet wereldwijd worden uitgevoerd zolang Rusland en China vasthouden aan hun eigen onafhankelijkheid.

In het document ‘Blackout Warfare -Cyber-Attacking Electric Power Grids: A New Strategic Weapon’ concudeert de EMP Task Force, die bestaat uit experts die hoge posities bekleedden in de wetenschappelijke, politieke, militaire en inlichtingenwereld, dat de VS ‘onmiddellijk gevaar loopt op een verwoestende cyberaanval op het elektriciteitsnet.’

‘Cyberaanval kan worden gevolgd door kernoorlog’

Die aanval zal volgens de taakgroep uit Rusland en/of China komen. ‘Rusland is het beste voorbereid om zich te verdedigen tegen een cyber aanval, en het gebruik van cyber als een strategisch wapen.’ Als voorbeeld wordt de recente cyber aanval op de Colonial Pipeline genoemd, die korte tijd werd platgelegd door ransomware. Zoals de afgelopen jaren standaard het geval is kregen ‘de Russen’ daarvan de schuld.

‘Tijdens een extreme internationale crisis, voorafgaande aan het uitbreken van een conventionele of kernoorlog, is een massale Russische cyberaanval op het hele Amerikaanse elektriciteitsnet waarschijnlijk, om zo de VS met ‘grijze zone agressie’ af te schrikken of te verslaan, in plaats van, of voorafgaande aan een echte ‘schietoorlog’. Dit is consistent met Ruslands militaire cyber oorlogsvoering doctrine, en is een ongekende en beslissende revolutie in militaire aangelegenheden.’

(Tijdens de beginfase van de Koude Oorlog verschenen in de Westerse media regelmatig paniekberichten van de overheid dat de Sovjet Unie ‘veel meer kernbommen en raketten dan gedacht’ zou hebben, en een verrassingsaanval zou voorbereiden. Later bleek dit allemaal onzin te zijn, en hadden de Sovjets in die fase in werkelijkheid maar een handjevol bommen en nauwelijks raketten. Maar ondertussen waren er al wel enorme hoeveelheden Amerikaans belastinggeld in het militair-industriële complex gepompt om de – niet bestaande – ‘Russische dreiging’ tegen te gaan. Het gevolg? De Sovjet Unie zag zich daardoor gedwongen om zelf ook een enorm arsenaal op te bouwen.)

Chinese agenten ‘geïnfiltreerd’ in energiesector?

Ook China zou volgens de taakgroep een ‘massale cyberaanval’ op Amerika voorbereiden als voorbereiding of begin van een ‘hete oorlog’. Chinese communistische agenten zouden in ieder niveau van de Amerikaanse energie- en elektriciteit R&D (research & development) zijn geïnfiltreerd. (Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd exact hetzelfde beweerd van de Japanners die in Amerika woonden. Die werden toen massaal opgepakt en in concentratiekampen gestopt, terwijl van meet af aan bekend was dat 99,99% van die mensen geen geheime ‘agenten’ waren, en geen enkel gevaar vormden.)

‘China heeft het geld, het nationale laboratoriumnetwerk, getraind personeel, en de strategische noodzaak om de meest geavanceerde cyberwapens te maken die in staat zijn om in de hele VS het elektriciteitsnet ernstig te verstoren,’ zo vervolgt het document.

Cyber wapens vergeleken met Covid-19

En natuurlijk moet ook Covid-19 er weer bij gehaald worden. Op pagina 13 worden cyberwapens vergeleken met ‘een virus zoals Covid-19, dat twee essentiële elementen heeft: eerst moet het RNA in de cel worden geïnjecteerd, zodat het virus zich kan repliceren. Dan moet er een pad (‘vector’) beschikbaar zijn om het RNA in de doelcel over te brengen.’ (Of heeft men het hier eigenlijk over de Covid-19 vaccinaties?)

‘Ieder cyberwapen-malware heeft eveneens twee essentiële componenten: ten eerste de ‘nuttige lading’ (‘payload’), dat is de (computer) code die de malware uitvoert. In Stuxnet was deze payload software verantwoordelijk voor het beschadigen van de centrifuges in Natanz, Iran. Ten tweede de ‘vector’: dit verwijst naar de ‘exploit’ die zal worden gebruikt om de schadelijke code in het doel (het informatiesysteem) te injecteren. Exploits zijn een ‘bug’ in het besturingssysteem, applicaties of verbonden firmware-gecontroleerde apparaten. Die kunnen worden uitgebuit om de payload er onopgemerkt in te brengen.’

Juist het WEF wil het systeem laten instorten en ‘resetten’

Het document werd op 4 juli gepubliceerd, slechts enkele dagen voor de Cyber Polygon oorlogssimulatie van het World Economic Forum. Die simulatie werd overigens geleid door Rusland, waar de taakgroep nu juist voor waarschuwt dat dit land een ‘cyber pandemie’ zou willen ontketenen die ‘het hele systeem doet vallen.’ (1)

Tot nu toe wijzen juist de WEF publicaties en uitspraken van diens topman Klaus Schwab – plus al zijn vele volgelingen in de Westerse politiek (in eigen land met name Mark Rutte en Sigrid Kaag) – erop dat ZIJ ZELF degenen zijn die het economische, financiële en maatschappelijke systeem willen doen instorten en ‘resetten’, om op de puinhopen een technocratische communistische dictatuur op te richten.

De door het WEF gesimuleerde (/ geplande) cyberaanval zal dus zo goed als zeker onder ‘false flag’ plaatsvinden. Daarbij nemen de plannenmakers in Davos, Brussel en Washington het risico op het uitbreken van de Derde Wereldoorlog op te koop toe. Het is zelfs niet ondenkbaar dat die – eveneens uitgelokte – oorlog verwelkomd zal worden als een ‘unieke kans’ om totale chaos met onnoemelijk veel lijden te creëren, en dat aan te grijpen om de ‘Great Reset’ erdoor te drukken.


Xander


(1) Infowars

Zie ook o.a.:

09-07: Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in Zwarte Zee
13-06: G7+EU kiezen op top in Engeland definitief voor koers die Westerse economie en democratie vernietigt
05-06: Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij (/ Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer)
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
19-04: Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’

2020:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
11-11: Klaus Schwab (WEF): Covid is geen grote bedreiging, maar wereld keert nooit meer terug naar normaal
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

33

 1. @ Wachter.
  Goed verwoord, kort maar krachtig! Shalom, vrede wens ik jou toe! Gr Kay

 2. @ Kayfas: 5:32 pm, op 17/7. Dat zie ik ook zo. Onze regering is afgeweken – en wel compleet- van alle beginselen van de Bijbel. De ellende begon, toen men de Bijbel uit de Tweede Kamer heeft verbannen in 2014! Waar het visioen verdwijnt, verloedert het volk!

 3. Zoals bij de redactie van XN bekend is, ben ik vanuit mijn wezen, nogal kritisch… However, dit artikel is zeer goed onderbouwd, en totaal niet bereikbaar.. Sterker nog, het gebeurt op dit moment voor onze ogen…. Daarnaast kreeg ik enkele weken geleden, een woord vd Heer; Nederland is in levensgevaar. We tolereren alles, maar dan ook werkelijk alles.. De Vader, is dol op ons kikkerlandje, dat weet ik in mn hart. Maar de acties die ons land momenteel onderneemt, gaat alle (bijbelse) perken ver te buiten….En dat is zeer zorgelijk. De Vader geeft op diverse manieren waarschuwingen, die geen mens in ons land, zal zijn ontgaan. Daarom, zo zegt de Here, de God van Israel: Bekeer je, opdat je leeft, want ik heb geen welbehagen in de dood van een goddeloze, maar veeleer dat je je bekeert en leeft…. Zegt de Here

 4. Health Ranger onthult geplande ondergang van Amerika, eindigend in de staat van beleg, stopgezette verkiezingen en massale uitroeiing op Holocaust-niveau via spike-eiwitinjecties

  https://www.naturalnews.com/2021-07-16-health-ranger-exposes-planned-takedown-of-america-ending-in-military-martial-law.html

  Er is een snode plan in de maak om Amerika onder een militaire dictatuur te plaatsen, de tussentijdse verkiezingen te stoppen en gewapende soldaten los te laten die van deur tot deur gaan, wapens in beslag nemen en het Amerikaanse volk vaccins dwingen om massale uitroeiing op Holocaust-niveau te bereiken.

  Dat plan volgt op een specifieke reeks gebeurtenissen die allemaal rond het concept van ‘geplande chaos’ draaien. De stappen om deze chaos te bereiken zijn al in volle gang.

  Hoe meer chaos de anti-Amerikaanse marxisten kunnen ontketenen, hoe meer ze macht en controle over de natie kunnen uitoefenen om hun uiteindelijke doel te bereiken: de massale uitroeiing van honderden miljoenen Amerikanen en de volledige ondergang van de Verenigde Staten van Amerika als soeverein natie.

  Hoe de anti-Amerikaanse globalisten hopen dat hun plan zich zal ontvouwen

  Hoge functionarissen in het Pentagon (Gen. Milley, Gen. Austin, enz.) zijn all-in met dit plan, net als functionarissen van het Biden-regime die verantwoording afleggen aan de CCP. De bedrijfsmedia duwen alle vereiste verhalen (rassenhaat, anti-blanke onverdraagzaamheid, covid-hysterie, enz.) Om de noodzakelijke mentale toestand te creëren die kan worden geactiveerd tot een uitbarsting zoals we nu in Zuid-Afrika zien .

  In de situatie-update van vandaag, hieronder, doorloop ik de stappen van dit plan en hoe ze dit allemaal binnen de komende 18 maanden willen bereiken.

 5. Zuid-Afrikaanse chaos zal naar Amerika komen… boerderijen branden, energie-infrastructuur vernietigd

  https://www.naturalnews.com/2021-07-15-south-african-chaos-will-come-to-america-farms-burn-power-infrastructure-destroyed.html

  Wat we hier allemaal zien — in Zuid-Afrika, Cuba, Frankrijk, Beiroet en andere plaatsen — is een door de globalisten gecreëerde chaos waarvan ze hopen dat deze zal eindigen in een totale ineenstorting en wereldwijde ontvolking. En dit is nog maar het begin.

  Massale chaos komt naar je deur, en een burgeroorlogopstand of uitgelokte rassenoorlog zal waarschijnlijk delen van de VS in chaos en hongersnood brengen, net zoals we nu in Zuid-Afrika zien.

  Deze situatie is te overleven, maar alleen onder de goed voorbereiden.

 6. Tuurlijk Piep, corona is allang weg net zoals er geen watersnoodramp nu is.

 7. Twanneman je kunt zonnepanelen kopen die niet zijn aangesloten op het net hoor… Denk eens na…

 8. Anna Hoe ga je het voedsel koel houden ? Wat met de kerncentrales ?

 9. https://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2021/07/09/landmacht-versterkt-met-cyber–en-elektromagnetische-capaciteit

  Met een ceremoniële vlaggenoverdracht is de compagnie gisteren officieel opgericht. Het team bestaat uit zowel militairen als burgermedewerkers, vrijwel allemaal met een technische achtergrond. Als het mandaat het toelaat kunnen zij bijvoorbeeld computers van een tegenstander hacken, telefoons afluisteren of vijandelijke communicatie verstoren

 10. @Anna schreef:
  15/07/2021 om 7:12 pm

  Hoi Anna,
  Zonder stroom werken je zonnepanelen ook niet meer helaas.

 11. cyberaanvallen dit zullen volgens mij de oorlogen van de toekomst worden. en er is weinig aan te doen!!! shalom

 12. @Marnix Kievit
  Het geld is straks niets meer waard. Dat zien we al in de VS, waar de inflatie letterlijk gierend is.
  De Euro was van het begin af aan al onhoudbaar en zal het 4de kwartaal, of uiterlijk het 1ste kwartaal van 2022 volledig instorten. Dat is gepland, want het wordt aangejaagd door de Plandemie: er zijn bewust biljoenen aan schulden gecreëerd, die nooit meer terugbetaald kunnen worden. Ergo: een monetaire reset is een belangrijk onderdeel van de Grest Reset.

  De Euro wordt vervangen door een, aan het Social Credit System gekoppelde, digitale munt.
  U bent kritisch op de overheid? Welnu: dan blokkeren wij uw rekening.

  Als je nu spaarcenten hebt, zet ze om in goud en zilver. En leg een voorraad houdbaar voedsel aan: pasta, honing, vitamines, etcetera. En steek wat geld in bewapening. Als ze aan jouw deur staan, is het wel prettig om de middelen te hebben om je te verdedigen.

 13. Isa,

  de Covid is al lang verdwenen, schatje !

  Al na één seizoen. De “infecties” verspreiden zich door gevaccineerde idioten. Het doel van de vaccinatie is de verzwakking of vernietiging van het immuunsysteem bij de (stomme) mens.

 14. Anna,

  ik zie het probleem écht niet, hoor !!! Wij zullen dan opnieuw leven zoals in de goede oude tijd …Ruilhandel ?

 15. Veel mensen beseffen niet dat als de stroom uitvalt dat je zonnepanelen het dan ook niet meer doen.
  Vrijwel alle installaties hebben netspanning nodig om te kunnen werken.

 16. Bij uitval van ons stroomnet hebben zonnepanelen geen zin, de omvormer werkt alleen als het lichtnet functioneert. Als die panelen in woonwijken kunnen niet offline gebruikt worden. Je centrale verwarming werkt dus niet! Petroleumkachel is een uitkomst. Kraanwater? Doen de pompen het nog? Vroeger met watertorens was er altijd druk! Poldergemaal? Oei…Pinnen? Cash….en ga zo maar door..
  Die windmolens en zonnepanelen gaan NL niet redden..
  Maar ik denk nog steeds dat de zgn cyberaanval gewoon door de ” deep state” veroorzaakt wordt, en de schuld altijd afgewenteld wordt op de Russen, Chinezen..
  Net zoals de gijzeling van computers..je kunt het losgeld toch volgen?
  Zal dus wel vestzak.. broekzak geweest zijn. We horen er namelijk achteraf niets meer van. Investigation? Niks

 17. Marnix Kievit schreef:
  15/07/2021 om 9:06 pm
  Geld kun je niet eten, en is straks waarschijnlijk waardeloos. Edelmetalen houden over het algemeen wel waarde. Ik zou persoonlijk eerder investeren in preppen.

 18. Rusland zit bij t WEF omdat Rusland nep-oppositie is. Al sinds 1917…

 19. Kan iemand mij uitleggen waarom onze elektriciteitsvoorziening te hacken is via internet? Waarom moet een centrale, het gedeelte dat de turbines en generatoren bestuurd aan ’t internet hangen? Toen internet nog niet bestond hadden we toch ook al een goed functionerend elektriciteitsnet? Ik snap ’t niet. Plug die centrales van het internet af en ze kunnen cyber aanvallen wat ze willen, de generatoren blijven gewoon draaien.

 20. Eind dit jaar of begin volgend jaar zal de ellende waarschijnlijk toeslaan, want in de donkere en koude maanden zijn we het kwetsbaarste voor een cyber aanval. Dan is er grote behoefte aan gas en elektriciteit, dan zal het een veel grotere impact hebben dan nu. De alternatieve elektriciteit van particuliere zonnepanelen zijn dan ontoereikend. Dan zullen er ook vele door de gevaccineerde van allerlei aard van bijwerkingen hebben en met de huidige overstromingen zullen vele oogsten als verloren beschouwd moeten worden. Waardoor voedsel schaarste zal optreden. Kortom alles wordt in stelling gebracht om de definitieve nekslag aan de economie, onze vrijheden en voedsel te bewerkstelligen. Zodat we afhankelijk worden van de staat.

 21. Ook een atoombom op 20 km hoogte nabij Ierland geeft een elektromagnetische puls die zo sterk is dat het merendeel van de moderne elektronica in Europa en Noord Amerika kapot zou gaan

 22. Dit gaat wel gebeuren……you will own nothing but you will be happy….is het verstandig spaar tegoeden van de bank te halen?

 23. Onderontwikkeld? Slecht onderwijs en infra? Enig idee hoe groot de openbare ruimte tussen de steden is? Enig idee waarom alles bovengronds loopt en wat dat doet met bandbreedte en stroomsterkte? En slecht onderwijs? In kindergarten wordt al bijgebracht wat trots en toewijding inhoudt. Denk ff na.

 24. Meerdere malen zijn deze onderwerpen hier op het forum al aangehaald:

  Laudato Si, Gaia en de Big Reset. De video-link gaat over de kijk op deze onderwerpen door Walter Veith; het is het sluitstuk van een 72- delige kijk op de (ont
  staans)geschiedenis, economie, corona, religie, etc. Ik heb wat de serie betreft een nog helderder beeld gekregen over wie en wat er nog boven ons hoofd hangt:

  https://youtu.be/Sez8oNT3V7w

 25. Dank voor dit artikel. Hierin zien we de samenhang van alle dingen.
  Dit zou wel eens de “ genade klap” voor het hele samen hangende hoog ontwikkelde systeem kunnen worden.

  Stel je voor Internet helemaal plat….
  Een grote cyber aanval, kun je niet meer bij je geld, en dat heeft grote gevolgen.
  Dus niets meer kopen.

  Elektriciteit uitgeschakeld door welke oorzaak dan ook
  Kun je de winkels niet meer in.
  Geen elektriciteit meer in je huis, geen treinen meer elektrische auto hoe leuk ook niet meer op te laden.
  Geen communicatie middelen meer je kunt je telefoon niet meer opladen.
  Met enige zonnepanelen kom je nog een eindje maar mail versturen kan niet meer.

  Geen brandstof voor de auto meer. Benzine wordt niet geleverd. Raffinaderijen plat. !
  Mobiliteit totaal plat. Openbaar vervoer.
  Dus ook aanvoer van levensmiddelen in de winkels.
  En vul zelf maar verder in.
  Het lijkt een futuristisch verhaal.
  Maar het is maar een heel klein stapje. Bedenk dat eens.
  Onze maatschappij is zeer kwetsbaar.
  We zijn met handen en voeten ( ALLES ) overgeleverd aan elektriciteit mobiliteit en communicatie.

  En dan de rare kuren van onze overheid…..
  Is/ wordt dit onze toekomst?
  Na het Corona debacle wat nog steeds door ettert , zou je het dit bijna gaan denken.
  Een ander gevaar is dat, heel veel mensen op dit moment murw zijn en angstig zijn vanwege Corona.
  En net nu mensen inpakken om toch maar te proberen op vakantie te gaan staat Nederland weer op ROOD !
  Minister de Jonge vond dat we konden gaan dansen met Janssen. Dat bleek niet zo te zijn en daardoor mag / kun je nu niet meer met vakantie…..waar is de deskundigheid van de overheid. Zij volgen klakkeloos wat Europa zegt.
  Het meest boos ben ik nog om het feit dat het artsen verboden wordt om Ivermectine te gebruiken. Wat proef ondervindelijk WEL WERKT !
  Dan vraag je als overheid toch om doden.

  Misschien is het boeren bedrijf nog een uitkomst. : Boer in de buurt melk en aardappelen “ kopen “
  Nog wat contant geld in huis halen….?

  Kijk eens naar de natuur. 2 afgelopen zomers hitte en grote droogte.
  Nu overstromingen in Limburg. ! Zelfs met doden in Duitsland.
  Kijk ook eens op youtube, met natuurrampen zijn we niet alleen, de hele schepping kraakt wereld wijd in zijn voegen.

  Wat en rare gedachtenspinsels, van mij.
  Maar de Bijbel zegt ons dat er tijden van grote verdrukking aan komen.
  Is dat nu?
  Moge de Heere ons nog genadig zijn.
  Sterkte allemaal ieder op zijn / haar plekje. ( O dat mag ik ook al niet meer zeggen: moet zijn ; op je asexueel plekje )
  Shalom
  Anna

 26. Als je de HOOG technologische infrastructuur bekijkt in de USA. Kan je buiten de moderne steden denken in een derde wereldland te zijn. Onderontwikkeld daarbuiten, slecht onderwijs en elektriciteitsvoorziening en wegeninfrastructuur.

 27. Deze berichten komen al langer voorbij. Als datum werd eerst 8 of 9 juli genoemd, maar er is dus nog niets aan de hand. Ben benieuwd of ze dit aandurven terwijl covid nog in volle gang is.

Comments are closed.