Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in Zwarte Zee

Het Amerikaanse sneltransportschip USNS Yuma is met troepen en materieel onderweg naar de Zwarte Zee.(Afbeelding (3)).

—————————————————————————————————————————————–

Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’ – Crisis nabij? ‘Tankstations drie merken in VS krijgen te horen dat brandstof op is en moeten sluiten’*

—————————————————————————————————————————————–

Een volgende indicatie dat er mogelijk al spoedig iets groots staat te gebeuren is dat in de VS de tankstations van tenminste drie merken – Pilot/Flying J, CenEx en Love’s – te horen zouden hebben gekregen dat hun volgende bevoorrading de laatste is, en ze moeten sluiten als hun tanks nog maar 10% gevuld zijn* (1). De reden is nog onbekend, maar het is niet ondenkbaar dat dit te maken heeft met de door het World Economic Forum aangekondigde (false flag) cyberaanval op het financiële systeem, bedoeld om de ‘Great Reset’ – de communistische staatsgreep tegen het Westen – er hoe dan ook door te drukken, en zo het beginnende herstel van de economie onmiddellijk weer te verpletteren. Het openlijk gestelde doel van Klaus Schwab, een ‘fossielvrije’ economie met 35% tot 41% permanente werkloosheid, mag immers niet in gevaar komen doordat bedrijven en mensen weer normaal aan het werk gaan.

* (10 juli, 04.20 uur) Headlines omgedraaid, omdat dit artikel voornamelijk over de situatie rond Rusland gaat, en omdat het bericht over de tankstations niet bevestigd kon worden. 

Een andere mogelijkheid is dat de jarenlange gewenste oorlog tegen Rusland, dat pertinent weigert om zich aan de Great Reset te onderwerpen, in gang gezet zou kunnen worden. De aanval van de heersende Westerse klimaat-vaccinsekte op de economie, samenleving en vrijheid van iedere wereldburger kan namelijk niet slagen als Rusland een van de twee grootste olieproducenten ter wereld kan blijven, en zo de rest van de wereld goedkope brandstof kan blijven leveren terwijl Europa en de Verenigde Staten economische zelfmoord plegen door volledig over te schakelen op peperdure, onbetrouwbare, ontoereikende en milieuverwoestende ‘groene’ energie.

VS voert militaire provocaties bij Rusland op

In het kader van de NAVO oefening Sea Breeze 2021 – zogenaamd bedoeld om Oekraïne te ‘ondersteunen’ en binnen het bondgenootschap te halen (wat een absolute rode lijn voor het Kremlin is)- voert de Amerikaanse marine zijn provocaties in de Zwarte Zee verder op door vlak voor Putins voordeur ‘essentiële’ marine oefeningen te houden, zogenaamd om ‘Russische agressie’ af te weren. Dat is net zo idioot als dat Rusland een vlooteenheid voor de kust van Florida laat oefenen om ‘Amerikaanse agressie’ af te schrikken.

‘Hier in de Zwarte Zee hebben we drie NAVO bondgenoten die klaar staan om te reageren op iedere vorm van Russische agressie,’ verklaarde Daniel Marzluff, commandant van het onderdeel van de Amerikaanse Zesde Vloot die daar actief is (2). Hij doelde daarbij op Roemenië, Bulgarije en Turkije. In Roemenië staan Amerikaanse radar- en raketafweersystemen opgesteld, dus dat land ligt bij een plotselinge oorlog met Rusland waarschijnlijk direct in de vuurlinie.

Daarmee speelt de NAVO doelbewust met vuur, want na het provocatieve incident met een Britse destroyer bij De Krim lieten de Russen weten dat ‘de volgende keer iedere bedreiging tot zinken zal worden gebracht‘. Ondertussen voert de Russische marine de eerste testen uit met de Belgogrod, een gigantische onderzeeër met nucleaire supertorpedo’s met een bereik van zo’n 10.000 kilometer. Het Westen, dat geen enkele verdediging tegen deze wapens heeft, is gewaarschuwd.

Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’

President Vladimir Putin reageerde onlangs laconiek toen hem gevraagd werd of de Derde Wereldoorlog nu op het punt van uitbreken staat. ‘Nee,’ antwoordde hij. ‘Die komt er niet, want het Westen weet dat ze die zullen verliezen.’ Oorlogssimulaties van het Pentagon geven hem daar keer op keer in gelijk.

Het is slechts speculatie, maar misschien is zo’n oorlog winnen wel helemaal niet het doel van de Westerse klimaatglobalisten? De afbraak van onze ‘fossiele’ economie en vrije samenleving gaat hen mogelijk niet snel genoeg naar de zin. Wat werkt dan beter dan een grote oorlog uit te lokken en de boel (deels) kapot te laten schieten. Dan ruim je meteen het ’teveel’ aan mensen op, schrap je in één klap alle nooit meer terug te betalen staatsschulden, en kun je het herstel aangrijpen om de maatschappij helemaal naar je eigen idee opnieuw vorm te geven.

Onmogelijk, denkt u? Niet volgens het Amerikaanse oppercommando US STRATCOM. Dat zei in het voorjaar dat nu serieus rekening wordt gehouden met het onvoorspelbaar uitbreken van een kernoorlog. De Amerikaanse luchtmacht generaal en opperbevelhebber van de alle NAVO strijdkrachten in Europa, Tod Wolters, verklaarde in februari 2020 letterlijk dat hij ‘een fan is van een flexibele eerste aanval’ met NAVO kernwapens op Rusland.

Ook een ‘beperkte kernoorlog’ betekent einde menselijke beschaving

Maar als er massaal kernwapens worden gebruikt, dan komt dat herstel er toch niet meer? Precies, maar dat is een optie waar de heersende Westerse elite geen rekening mee wenst te houden. Men gaat er vanuit dat het eventuele gebruik van kernwapens ‘beperkt’ zal blijven. Dat is levensgevaarlijke onzin, omdat ieder land bij het eerste gebruik van een vijandelijke kernbom onmiddellijk zijn hele arsenaal zal inzetten om te voorkomen dat dit bij een preventieve aanval wordt vernietigd, waardoor het geen tegenaanval meer kan uitvoeren en dus weerloos wordt.

Een kernoorlog waarbij de supermachten betrokken raken zal dus NOOIT beperkt blijven, en daarom het absolute einde betekenen van de menselijke beschaving. De met een Nobelprijs onderscheiden organisatie International Physicians for the Prevention of Nuclear War berekende in 2019 dat er bij 100 kernexplosies 15 tot 35 miljoen toen roet in de atmosfeer terecht komt, en er bij ‘slechts’ 5 miljoen ton roet al 2 miljard mensen de hongerdood zullen sterven.

Sommige figuren in de internationale klimaatbeweging lijken dat nog niet eens zo’n slecht idee te vinden: op 3 maart 2011 wezen we in een artikel namelijk op NASA wetenschappers die suggereerden dat een ‘beperkte’ kernoorlog met ‘niet meer dan 50 tot 100 kernbommen’ Global Warming zou kunnen stoppen en zou kunnen omdraaien in Global Cooling (die overigens reeds begonnen is, maar dat is een ander topic waar binnenkort weer een update over verschijnt).

Oorlogen gepland en uitgevoerd om wereldregering te kunnen vormen

‘Dat doen ze nooit’, zal de reactie van velen zijn. Nou, als u eens diep in de ontstaansgeschiedenis van de Tweede Wereldoorlog duikt, dan zult u ontdekken dat deze oorlog niet ’toevallig’ uitbrak, maar ver van te voren aan beide kanten van de oceaan werd gepland, inclusief het einde van de oorlog en de oprichting van een reeds door de Nazi’s op touw gezette Europese Economische Unie en de Verenigde Naties, die als wegbereiders moesten gaan dienen voor een toekomstige wereldregering.

Een technocratische-communistische wereldregering, die met organisaties zoals de VN/WHO, het WEF, het IMF, het IPCC, de Wereldbank en de NAVO al lange tijd functioneert, en sinds 2020 aan zijn finale machtsgreep is begonnen. Twijfel er geen seconde aan dat deze elite niet zal aarzelen om voor een derde keer miljoenen mensen op te offeren, als dat noodzakelijk wordt geacht om hun perfide doelstellingen te verwezenlijken.

Om hen te stoppen en een andere koers in te slaan – en dat is nog steeds mogelijk, dus geef het niet op! – is massale bewustwording een dringend noodzakelijke eerste stap. Die zal er alleen niet komen zolang mensen weigeren deze gevaren onder ogen te zien, en blind de mainstream media blijven volgen en geloven. Dat zijn totaal gecontroleerde, cruciale propaganda instrumenten geworden, die met hun valse en extreem eenzijdige berichtgeving medeplichtig zijn aan de volkomen onnodige corona (systeem)crisis, en ook indien er op zekere dag onverhoopt toch een nieuwe wereldoorlog uitbreekt.

Sommige lezers hebben gevraagd om ‘ook eens goed nieuws’ te brengen. Dit IS het goede nieuws – niet wat betreft de inhoud, maar wel wat betreft de boodschap: mensen kunnen dit nieuws nog lezen, mensen kunnen er nog over nadenken en wakker worden, mensen kunnen nog steeds besluiten hier niet langer aan mee werken, en stappen te ondernemen naar een wereld die ECHT beter is, een sterk gedecentraliseerde en gedecollectiviseerde wereld waarin grote Big Tech, Big Pharma, Big Bank en Big Politics corporaties en instituten definitief van hun macht zijn gestript, en de focus ligt op vrijheid, directe democratie, zelfbeschikking, zelfontplooiing en echte gezondheid.

Misschien schop ik hiermee tegen een paar enkels aan, maar in een hoekje op de bank gaan zitten wachten op een of andere magische uitredding zal die wereld niet dichterbij brengen.

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, US Navy (http://www.navy.mil/view_image.asp?id=143951))  As a work of the U.S. federal government, it is in the public domain in the United States.

Zie ook o.a.:

26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
17-06: WEF topman Klaus Schwab verwacht eind 2021 massa ontslagen en volkswoede
23-06: Russische marine vuurt waarschuwingsschoten af op Britse destroyer bij De Krim
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
13-06: G7+EU kiezen op top in Engeland definitief voor koers die Westerse economie en democratie vernietigt
05-06: Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij (/ Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer)
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
24-04: Oekraïne weigert vredesoverleg met Rusland, dat legermacht volledig paraat houdt
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
19-04: Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Sven Hulleman: Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
12-03: Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:
27-12: Top militaire analist in VS: NAVO heeft geen enkele defensie tegen nieuwe Russische wapens
05-12: NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
22-09: Kremlin boos op Amerikaanse generaal die dreigt met vernietiging Russische afweerraketten
26-05: NAVO beweert EU te verdedigen tegen ‘Russische inmenging’ Europese verkiezingen
09-04: ZDF journaal schokt kijkers met aankondiging oorlog tussen NAVO en Rusland
08-04: Poolse oud topgeneraal suggereert preventieve kernaanval op Rusland
12-03: Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op (/ NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt)

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

34

 1. Als u daar echt woont, weet u vast wat een immens land het is en dat wat voor u geldt wellicht anders is in the next time zone or two over. Daarnaast zijn de MSM er heer en meester.

  johan P schreef:
  11/07/2021 om 11:48 pm
  Hmmm. Dit artikel werd gepubliceerd op 9 juli. Het is nu 11 juli (vroeg in de avond hier in de VS) en ik heb niet alleen nog steeds niets gehoord over een gebrek aan brandstof, ik heb er ook nog niets van gemerkt, net de tank volgegooid bij Love.
  @Xander. Uw informatie uit de betreffende bron kunt u misschien maar beter door een andere bron laten verifieren, aangezien het nogal een impact zou hebben.

 2. Hmmm. Dit artikel werd gepubliceerd op 9 juli. Het is nu 11 juli (vroeg in de avond hier in de VS) en ik heb niet alleen nog steeds niets gehoord over een gebrek aan brandstof, ik heb er ook nog niets van gemerkt, net de tank volgegooid bij Love.
  @Xander. Uw informatie uit de betreffende bron kunt u misschien maar beter door een andere bron laten verifieren, aangezien het nogal een impact zou hebben.

 3. Xander schreef :”Sommige lezers hebben gevraagd om ‘ook eens goed nieuws’ te brengen. Dit IS het goede nieuws – niet wat betreft de inhoud, maar wel wat betreft de boodschap: mensen kunnen dit nieuws nog lezen…
  Misschien schop ik hiermee tegen een paar enkels aan, maar in een hoekje op de bank gaan zitten wachten op een of andere magische uitredding zal die wereld niet dichterbij brengen.”

  Geen idee wiens enkels u op doelt maar uw redenatie klopt niet. Ik geef u regelmatig kritiek om u mogelijk een ander blikpunt te geven. Met uw aanhoudend negatieve boodschap doet u het omgekeerde van wat u zegt te willen bestrijden. U doet mee met het NWO adagio ’the medium *is* the message’. Het gaat er niet om *wat* je zegt maar *dat* je het zegt en dat het zo vaak mogelijk herhaald wordt.

  Ik persoonlijk vraag ook helemaal niet om goed nieuws. Ik vraag om waarheid, echte informatie en niet vermengd met het verhaal (’the narrative’) van de gebruikelijke corporate propaganda kanalen en misleidende ‘wetenschap’. Om dat te scheiden heb je wel een redelijke achtergrond, inhoud en wetenschappelijke opleiding nodig (geen alpha vakken zoals bijna allen in de 2e slaapkamer). Dat geef ik toe, dat kun je niet zomaar van iemand verlangen. Dat is ook niet zo maar bijgeleerd.

  Dat zelfde geld ook voor de andere, niet wereldse maar geestelijke dimensie. Een pas bekeerd christen zit nog vol met foute denkbeelden die hem zijn leven lang ingeprent zijn. Net zoals veel traditionele christenen in naam. En zweverige gevoelschristenen. Bijna alle kerken zijn totaal onwetend en ongeïnteresseerd in oorzaken maar wel in pleistertjes plakken en zalf smeren. Symptoombestrijding. De oorzaak wordt niet aangepakt in gebedsstrijd.

  Maar als u niet weet hoe uw geestelijke macht en autoriteit onder leiding van de Heilige Geest in te zetten dan wordt hoop al snel het karikatuur van lethargie, dan wordt geloof in Gods rechtspraak magische fictieve redding, Jezus offer een hostie om uit te delen, bidden; bibberen op de bank.

  Deze wereld hoeft niet gered te worden. Jijzèlf moet gered worden. Deze wereld gaat voorbij, maar de menselijke geest is eeuwig. Daar is Jezus voor gestorven. En uiteindelijk gaat Hij ook eerst het wereldsysteem omver gooien en Zijn rechtmatige regering vestigen om aan iedereen te laten zien hoe een wereld zonder kwaadaardige geestelijke overheden er uit ziet. En daarná komen dan de compleet nieuwe hemelen en aarde waarin iedereen die een nieuw hart en een herboren geest heeft thuis zal zijn. Voor de aard-fanaten, mensen die de wereld liefhebben en alle machten die daarover willen heersen zal er een andere donkere plek zijn.

  Ik blijf hier lezen omdat er ook nog genoeg goede informatie bij zit die anders is dan de MSM propaganda. Dat waardeer ik en daar wil ik graag meer van. Maar geen MSM disinformation die bedoeld is om door te sijpelen naar de onafhankelijke media. Daar moeten we ons goed van bewust zijn.

 4. typefoutje in mijn laatste reactie: er staat “shimmy’s “, maar dat moet natuurlijk “dhimmy’s ” zijn.
  Shalom,
  Ben Kok

 5. Wat de nato vergeet dat het een ongelijke oorlog is. De nato wint als Rusland en China militair verslagen zijn. Rusland en China winnen wanneer het noord Amerikaanse continent vernietigd is. Rusland en China hebben geen VS en Canada canada nodig op deze wereld. Het militaire doel van Rusland en China is het nucleair wegpoetsen van noord Amerika. Het is per definitie een ongelijke strijd. China en Rusland weten dat eeuwig vrede pas mogelijk is na einde VS. Een dergelijke oorlog zal nooit beperkt zijn.
  Al een keer eerder vermeld, in ww2 heeft Japan ballonnen losgelaten die de VS bereikten. Rusland kan vanuit haar positie ballonnen met een ziekte of bacterie loslaten in Rusland die de VS kunnen bereiken, zeer goedkoop en niet tegen te houden bij grote hoeveelheden, de wind\straalstroom als postdienst.
  China hoeft maar een stuk of 8 steden in Australië weg te vagen en Australië bestaat bevolkingstechnisch niet meer. Veel aziatisch landen zijn blij wanneer de blanken weg zijn uit Australië, genoeg Aziatische landen die de Australische grondstoffen willen hebben.
  Wat/hoe denkt de nato te kunnen winnen?
  Vanaf radioactieve ruïnes roepen: ‘ we hebben gewonnen’ ??????

 6. @Elise:
  Je vraagt je af waarom ik specifiek de islam benoem als duisternis, die ontmaskert dient te worden.
  Dat is om dat het een totalitair systeem is, net als communisme en nazisme en als “kers op deze taart” het globalisme, de NWO dus.
  Er zijn heel wat religies, maar vooral de islam leert in haar bronnen dat iedereen moslim moet zijn en zo niet, dan hoor je bij de shimmy’s (nietswaardigen) en die moeten uitgeroeid worden tenslotte.
  Zie de vele haatteksten in de koran en het voorbeeldleven van de beste moslim ooit: pedofiel, polygamist, verkrachter, moordenaar en topleugenaar , Mohammed himself.
  Die haat staat in de bronnen !, dus geen sektarische interpretatie o.i.d., maar IS, Hezbollah, Boko Haram, Al Nusra etc., dat zijn de ware moslim , recht in de leer.
  Dat fanatisme vind je niet in de bronnen van andere religies, helaas wel in sektarische afwijkingen, maar niet in de bron en daarop beoordeel ik een religie.
  De Bijbelse bron wordt door Yeshua samengevat als :” heb JHWH lief boven alles en de naaste als jezelf” en dat is de leefstijl voor elke Yeshua-volger, als hij/zij het goed doet.
  De islam, communisme en nazisme zullen echter kinderspel blijken te zijn bij de komende NWO, heel goed om die te ontmaskeren, zoals Sander doet en nog een paar geestverwanten, zoals jij Elise.
  Daar boven uit moet het evangelie klinken, JHWH is getrouw aan Zijn beloftes en Hij zorgt in Yeshua voor de overwinning van alle kwaad en kwaden.
  Als dat niet zo zou zijn, zou er na ontmaskering van het kwaad slechts neutrale leegte overblijven met kwaad als herinnering , ook nog zonder vergeving van mensen, die berouw hebben over hun eigen aandeel in het kwaad en wie is zonder zonde??
  Shabbath shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

 7. Putins provocerende woorden zou een trigger kunnen zijn om de arrogante westerse elite uit te nodigen tot een w3. Mochten ze zo dom zijn tot deze misrekening dan krijgen ze te maken met russische strategie, die al jaren voorbereid zijn op een w3. Kernonderzeeboten op strategische plaatsen zouden weleens een enorme vloedgolf kunnen veroorzaken die het westelijk deel van Europa en oostelijk deel van de VS overspoeld. De elite heeft dan al een veilig heenkomen gezocht op een ander continent, de gewone burger is wederom de klos.

 8. @ het verval: 6:33 pm. De lakeien van de NWO, Rutte (VVD) en de Jonge (CDA), zijn de sfeer al rijp aan het maken, om gevaccineerde personen op te zetten tegen ongevaccineerde personen. Schofteriger is niet meer mogelijk. Ze toeteren gewoon: “Haal de prik”.

 9. Xander, ik begrijp je heel goed, maar hoe kunnen we het gaan uitvoeren? In mijn buurt zijn de meeste pro overheid/maatregelingen. Ik probeer dagelijks mensen duidelijk te maken van wat er nu echt gaande is. Dat we steeds verder van de bron af worden geleid door het systeem. Of je krijgt mensen, die geloven dat aliens ons komen redden. enz. Hoe kunnen we ons verenigen? Ik bedoel in het echie? Niet alleen hier. Kijk Ben Kok begrijp ik ook wel, maar waarom die islam bashen/het zijn de leiders die de boel verstieren? Ik ken moslims, hindoes, Die willen allemaal hetzelfde: een gewoon normaal leven. Ook in hun geboortelanden is de globalisering, Nwo , klimaathype, agenda21 enz. aan de gang. Er is een oorlog gaande tegen de mensheid zelf. En dan maakt het niet uit welke religie je aanhangt. En onder elk ras/religie etc heb je rotte appels. Het is wel “grappig” dat een moslim/palestijn de sleutel heeft van de deur van de heilige grafkerk.(omdat er verschillende richtingen daar een altaar hebben en ruzie maken)

 10. @ Jan: 5:51 pm. Inderdaad Jan. Ze kunnen de gezonde leer niet meer verdragen. Zie onder meer wat staat in 2 Tim.3.

 11. Tot dusver liggen Rutte&CO nog volledig op schema wat betreft de uitvoering van het Covid-19 stappenplan en de Great Reset.
  “In de loop van de zomer zullen de overheden de volledige controle overnemen van voedsel en brandstof en zorgen voor beperkingen op toeleveringsketens waardoor er toenemende voedseltekorten zullen ontstaan. De wereldeconomie zal geleidelijk aan instorten. De staat-van-beleg of een andere vorm van een permanente noodtoestand zal worden afgekondigd. Publieke kritiek tegen de maatregelen van de overheden zal blijvend met harde hand neergeslagen worden waarbij zelfs het leger ingeschakeld zal worden. Ook zal het leger checkpoints opstellen in grote stedelijke gebieden en wegen om te controleren of mensen zich wel aan de dwangmaatregelen houden. Tegenstanders zullen worden neergezet als de grootste publieke vijanden van degenen die bereid zijn zich te onderwerpen.
  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2029-03-2021.htm

 12. Zoek gelijk gestemde en zorg voor elkaar. Leer water te zuiveren kleren repareren en sla genoeg schoeisel in plastieke klompen van 5 euro die gaan pl min 1 jaar mee. Leer uit de natuur te eten en hutten te bouwen en vuur te maken enz. Leer voor elkaar te zorgen zoals een goed mens behoort te doen. Ga het internet op en leer hoe te overleven met bijna niks en maak een vluchttas. Met een stel kleren een deken plus water, plastiek zeil, touw en ducke-tape/ schaar, washandjes en handdoek en een stuk zeep, verband enz. Dit alles in een kruiwagen klaarzetten voor het geval dat. Ik denk dat het volgend jaar prijs is.

 13. Xander blijf doorgaan met wat je doet het staat toch in de Bijbel dat ze de waarheid niet meer zullen kunnen verdragen en alles maar aannemen wat het merendeel wil horen.

 14. De duisternis ontmaskeren is een Bijbelse opdracht (Ef. 5:11) en dat doen er te weinig, dus dat is ok, ik doe dat zelf ook vanuit onze Tora-Yeshua gemeente.
  Maar het goede nieuws (Eu angelion, evangelie) dient de boventoon te voeren, naast ontmaskeren van globalisme, NWO, valse oecumene, RK kerk, klimaathype, coronamisleiding etc., kennen we de belofte van Yeshua: Zie , Ik ben met u, al de dagen , tot aan de voleinding der wereld.
  We volgen Hem , dwars door alles heen, zoals vele Bijbelse gelovigen voor ons hebben gedaan.
  Wijsheid toegewenst om in die balans te tekenen des tijds te onderkennen als voorbodes van Zijn komst, zie ook Zach. 14.
  Shabbath shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

 15. @ Nieuw Begin: 4:14 pm. Met U eens, en dat zal straks ook de praktijk worden in Nederland, en de rest van de marxistische EUSSR. Het Eindspel is begonnen. Ik stel alleen nog maar mijn vertrouwen op de Here Jezus.

 16. Een totale nucleaire aanval op Rusland gaat ook Rusland niet overleven. Van alle kanten gaan dan ICBM’s naar Russisch grondgebied en ze gaan ze echt niet allemaal tegehouden. Andersom ook, maar ze vergissen zich, wij hebben geogrsfisch voordel (al leeft 95% erna niet meer). Een land- of zeeoorlog kunnen we al heel lang niet meer winnen. Dat is niks nieuws. Die simulaties gaan puur over de invasie van europa en het innemen van Amerika.

  De 5000 kernwapens van Amerika kunnen meer schade doen dan putin laat lijken. Het is echt wel oppassen nu met deze woorden.

  Ik ben anti oorlog en wil dat niet, zoals velen, maar als de communisten echt denken dat ze zomaar gewonnen hebben, dan snap ik de NAVO topman zeer goed. Aanvallen betekent initiatief en een voorsprong. Als zij ons vermoorden (eigenlijk meer China natuurlijk) dan zou ik het zeker overwegen. Zij vallen ons aan. Er hoorde allang een antwoord te komen. Nu blijft het bij het blokkeren van handelsroutes (evergreen) of het vechten in de ruimte (de 3 neergehaalde satellieten door China op Amerikaans grondgebied).

  Uiteindelijk is het natuurlijk toneel. De wereldleiders zullen enkel zo’n oorlog overwegen, als hun samen in een veilige ark zitten. Daarom moeten wij de burgers snel handelen en geen fouten meer maken. Het initiatief overnemen en de handen dichtbij de knoppen houden. We moeten snel inzien,dat we achterstaan en realiseren dat dit wel degelijk een vorm is van een ww

 17. Mogelijk worden deze tankstations gesloten als begin om er meerdere te sluiten zodat de ‘grote jongens’ nog open blijven en voorwaarden gaan stellen aan de klanten.
  Daarbij de mogelijkheid om hun prijzen enorm te laten stijgen zodat Jan met de pet zijn auto niet meer kan handhaven.
  Zo maar ’n gedachte.

  Tigron

 18. Het Goede Nieuws (eu-angelion, evangelie) is, dat het onze hemelse Vader nooit uit de hand loopt, ook al maken de mensen het nog zo bont.
  Al de nood het hoogst is, is Zijn redding nabij en zal Hij verschijnen in de gestalte van Yeshua op de Olijfberg, zie Zach. 14.
  Yeshua heeft het beloofd: Zie , Ik ben met u, al de dagen , tot aan de voleinding der wereld.
  Daarbij is ook een opdracht (Ef. 5:11) om de duisternis te ontmaskeren, zoals de NWO, de RK kerk, de valse oecumene, de misdadige politiek en de Covid19 hype en oorlogsplannen.
  Shabbath shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

 19. De Amerikanen hebben de neutronenbom dat voor weinig roet zorgt. Ik weet niet of de Russen ook een neutronenbom hebben. Of dat China het heeft.

 20. Spellingsfoutje Xander:

  Ook een ‘beperkte kernoorlog’ betekent einde menselijke beschaving

  Maar als er massaal kernwapens worden gebruikt, dan komt dat herstel er toch niet meer? Precies, maar dat is een optie waar de heersende Westerse elite geen rekening mee wenst te houden. Men gaat er vanuit dat het eventuele gebruik van kernwapens ‘beperkt’ zal blijven. Dat is levensgevaarlijke onzin, omdat ieder land bij het eerste gebruik van een vijandelijke kernbom onmiddellijk zijn hele arsenaal zal inzetten om te voorkomen dat dit bij een preventieve aanval wordt vernietigd, waardoor het geen tegenaanval meer kan uitvoeren en dus weerloos wordt.

  Een kernoorlog waarbij de supermachten betrokken raken zal dus NOOIT beperkt blijven, en daarom het absolute einde betekenen van de menselijke beschaving. De met een Nobelprijs onderscheiden organisatie International Physicians for the Prevention of Nuclear War berekende in 2019 dat er bij 100 kernexplosies 15 tot 35 miljoen toen roet in de atmosfeer terecht komt, en er bij ‘slechts’ 5 miljoen ton roet al 2 miljard mensen de hongerdood zullen sterven.

  15 tot 35 miljoen toen roet moet zijn: 15 tot 35 miljoen ton roet

 21. – Vanuit welke raffinaderijen worden deze tankstations bevoorraad?
  – Heeft de overheid, het leger, de brandstof nodig?
  – Of creëert het WEF op deze manier schaarste en aldus het einde van de levenswijze zoals wij die kenden?

 22. Beste Xander, Dank voor je voortdurende berichten. Het is zo ontzettend belangrijk dit te blijven doen. Want anders kunnen de mensen die wel wakker zijn het vertrouwen in zichzelf kwijt raken. We worden aan alle kanten enorm beïnvloed en ik ken maar weinig mensen die niet braaf de overheid volgen. Ik voel me enorm gesteund door oa jouw berichten.

 23. FEMA-squadrons en Amerikaanse soldaten komen naar je deur om je onder schot te vaccineren

  Mike Adams:

  https://www.naturalnews.com/2021-07-08-soon-fema-squads-and-us-soldiers-will-be-coming-to-your-door-to-vaccinate-you-at-gunpoint.html

  Het scenario waar ik al jaren voor waarschuw is eindelijk hier. Het Witte Huis heeft nu bevestigd dat FEMA-squadrons “van deur tot deur” door heel Amerika zullen gaan om niet-gevaccineerde mensen te dwingen dodelijke biowapens te nemen met spike-eiwitdodingsschoten.

  Bidens minister van Volksgezondheid Xavier Becerra verdubbelde de plannen en beweerde: “kloppen op een deur is nooit tegen de wet geweest.” Maar ze gaan natuurlijk veel meer doen dan alleen maar bij je aankloppen.

  Het eindspel is hier. Massa-uitroeiing in heel Amerika. Je kunt ervoor kiezen om te worden geëxecuteerd door het spike-eiwit, of onder schot te worden geëxecuteerd door vaccin-zwaaiende federale goochelaars die je dood willen. Dit is de nieuwe “onbeperkte oorlogvoering” die nu tegen ons allemaal wordt gevoerd door het totalitaire regime van Biden.

  Lees alle details in het gruwelijke hoofdartikel en de podcast van vandaag.

 24. CNN beweert zelfs heel brutaal (en ongetwijfeld willekeurig berekend), dat er 10 miljoen doden kunnen vallen vanwege het opstoken van fossiele brandstoffen. Gelukkig kan Tony Heller deze nonsens met feiten weerspreken: https://realclimatescience.com/
  Fossiele brandstoffen zijn juist een zegen voor de mensen; ze hebben grote welvaart gebracht.

 25. Amerika stond op het punt zelfvoorzienend te worden v.w.b. de energievoorziening.
  Maar Biden is bezig de fossiele brandstoffen in de VS af te schalen, conform de linkse agenda. Daarmee wordt de prijs van deze brandstoffen ongetwijfeld hoger, want schaarste.
  De olie- en benzineprijzen zijn sinds Biden al behoorlijk gestegen.
  Hij sloot al de de Keystone pijplijn: https://www.vox.com/22306919/biden-keystone-xl-trudeau-oil-pipeline-climate-change
  Dit gebeurt dus allemaal omdat merkwaardige mensen NUL fossiel tot een doelstelling hebben gemaakt. Net zo totaal krankjorum als de doelstelling nul Covid.

 26. Heel goed dat door dit soort artikelen mensen wakker worden en aan het denken worden gezet. Toch besef ik dat ons verzet maar heel beperkt is als de gehele MSM en Big Tech corrupt is. Afgelopen weken in heel Europa massale demonstraties tegen het huidige beleid, terwijl je daar vrijwel niets van terugziet in de nieuwsrubrieken. Dan wordt onze stem wel heel klein gemaakt.
  Bovendien kan je in een democratie alleen wat bereiken als je de massa meekrijgt. Als je kijkt naar de laatste verkiezingen is het tegenovergestelde waar. Het is toch ontzettend triest hoe er massaal op de meest leugenachtige pro-WEF partijen gestemd wordt.
  Toch put ik hoop uit deze artikelen, omdat het steeds duidelijker wordt dat de weeën begonnen zijn die, zoals de Bijbel beschrijft voorafgaan aan de wederkomst van Jezus Christus. Zolang wij hier nog zijn op deze aarde moeten we een zout en een licht zijn om het bederf zolang mogelijk tegen te gaan, maar uiteindelijk zijn weeën niet meer te stoppen (gelukkig!!)

 27. Kernachtig citaat van een Amerikaanse auteur over de mainstream media pers:

  “Freedom of press is limited to those who own one.” – H. L. Mencken

 28. Al jaren wordt er zand in onze ogen gestrooid door de globalisten. Daarbij hoort ook het systematisch bashen van Poetin. Zeker een Stoltenberg van de NAVO is een Poetihater. Je moet echter wel volledig gestoord zijn om een oorlog te beginnen die nooit een winnaar zal opleveren. Ook Amerikaanse generaals weten dat. Daarom blijf ik geloven in het huidige evenwicht.

 29. Niet mee stoppen Xander, het is geweldig wat je allemaal schrijft.
  We moeten het ander nieuws, met mogelijkheden weten.
  Als men dit niet wil, kunnen ze naar de leugens in de reguliere media luisteren.
  Laatstse tijden willen mensen de waarheid niet meer horen en gaan op zoek naar
  wat ze graag willen horen. Lekker laten en laten slapen.
  Shabbat Shalom en een gezegend weekend

 30. Hulde aan Xander en zijn team. In onze in alle opzichten failliete wereld, zijn ze een baken van helderheid. Net als de auteurs die ze citeren.

Comments are closed.