Flashback naar 2011: NASA wetenschappers denken dat kernoorlog Global Warming kan stoppen

Na het gebruik van ‘slechts’ 100 kernbommen zal er volgens het IPPNW 15 tot 35 miljoen ton roet in de atmosfeer terechtkomen, waardoor minstens 2 miljard mensen de hongerdood zullen sterven.

—————————————————————————————————————————————–

Zó kwaadaardig kan de globalistische klimaatsekte niet zijn, toch?

—————————————————————————————————————————————–

Niemand is gebaat bij een kernoorlog, dus zal die nooit uitbreken. Dat is althans de gedachtegang bij verreweg de meeste mensen, en een van de redenen dat de spanningen rond Oekraïne niet echt serieus worden genomen. Er zijn echter andere geluiden die waarschuwen dat de globalistische klimaat-vaccin sekte die in korte tijd vrijwel totale controle over het Westen heeft gekregen, juist aanstuurt op een kernoorlog, omdat daarmee de mensheid in één klap flink wordt uitgedund. Complottheorie? Wellicht, maar op 3 maart 2011 wezen we in een artikel op NASA wetenschappers die suggereerden dat een ‘beperkte’ kernoorlog met niet meer dan 50 tot 100 kernbommen Global Warming zou stoppen en doen omkeren in Global Cooling (die overigens ook zonder kernoorlog reeds begonnen is).

Het bekende internationale maandblad National Geographic schreef zo’n 10 jaar geleden dat de wereld volgens NASA-wetenschappers na een kleine kernoorlog in de 2 tot 3 jaren erna 1,25 graden zal afkoelen. In tropische gebieden kan de temperatuurdaling zelfs oplopen tot 4 graden.

Dat komt omdat er als gevolg van 100 kleine kernexplosies* zo’n 15 tot 35 miljoen ton roet en rook in de atmosfeer terecht komt, wat het zonlicht zal verduisteren. De milde nucleaire winter die dan ontstaat zal verwoestende gevolgen hebben voor de oogsten, en massale hongersnoden veroorzaken. Neerslag (regen) zal met 10% afnemen, en de ozonlaag zal zwaar worden beschadigd, waardoor schadelijke ultraviolette straling tot het aardoppervlak kan doordringen.

(* Vergelijkbaar met de bom die Hiroshima verwoestte. Die had een kracht van slechts 15 kiloton. Eén kernkop van een Russische RS-24 raket is 150 tot 500 kiloton sterk.)

Rantsoenen en reisbeperkingen

Is een kernoorlog misschien dan toch niet zo’n goed idee, dan bevat de koker van de internationale klimaatsekte nog wel een paar andere waanideeën om het fictieve spook van door CO2 veroorzaakte Global Warming tegen te gaan. Wat denkt u bijvoorbeeld van het voorstel dat ‘experts’ in 2010 op de internationale klimaatconferentie in Cancun deden om voor alle bewoners in de ontwikkelde landen strenge voedsel- en energierantsoenen en reisbeperkingen in te voeren.

Reisbeperkingen waren tot het begin van 2020 nog ondenkbaar, totdat… (enfin, u weet wel). Vanzelfsprekend raken al deze beperkingen alleen de gewone burgers en MKB’ers, en nooit de heersende elite die het zogenaamd ‘het beste met de wereld’ voor zou hebben. Die zondert zichzelf altijd uit van dergelijke extreem ingrijpende en pijnlijke maatregelen.

Chemtrails

In Cancun werd serieus overwogen om, als het niet zou lukken internationale verdragen over het terugdringen van CO2 te sluiten, over te gaan op ‘plan B’ en – volgens critici giftige concentraties – stoffen zoals aluminium en barium in de atmosfeer te (blijven) sproeien (‘chemtrails’), waarmee men het zonlicht hoopt tegen te houden. (2) Het bestaan van ‘chemtrails’ is ruimschoots bewezen, maar wordt in de mainstream media nog steeds als ‘complottheorie’ weggezet.

Een recente in Zweden geplande test van Bill ‘vaccin’ Gates om de zon te dimmen door calcium carbonaat deeltjes in de atmosfeer los te laten werd na veel protest geannuleerd. ‘Je kunt niet de ontsteker van een bom testen en dan zeggen dat dit onmogelijk kwaad kan,’ reageerde Niclas Hällström, directeur van de ‘groene’ Zweedse denktank WhatNext?.

Global Cooling

In tegenstelling tot wat het establishment beweert is klimaatverandering altijd al een permanent proces geweest dat nooit stopt. De milde opwarming van de afgelopen eeuw was na het ‘Dalton Minimum’ zeer welkom, en bovendien in geen enkel opzicht afwijkend van de normale fluctuaties. Helaas wijzen alle tekenen erop dat we door een nieuw zonne minimum in een mogelijk zeer langdurige periode van Global Cooling terecht zijn gekomen, wat per definitie slecht nieuws is voor de mensheid (kou = slechtere oogsten, meer ziekten, meer doden en meer oorlogen).

Het internationale CO2-klimaatbeleid is dan ook enkel een middel om uiteindelijk de hele mensheid in een alomvattend en alles controlerend fascistisch één-wereldsysteem te dwingen. Daarom wordt de wereldbevolking nog steeds wijsgemaakt dat er ‘urgent iets gedaan moet worden’ aan klimaatverandering, terwijl de zonnecyclus in combinatie met het afnemende magnetische veld van onze planeet de werkelijke, onmogelijk te beïnvloeden oorzaak is.

Kernoorlog serieuze optie voor klimaatelite?

Bill Gates heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij vindt dat er veel teveel mensen op Aarde zijn, en dat er actie moet worden ondernomen (zoals massale verplichte vaccinaties) om dat aantal flink terug te dringen. Het is daarom niet langer ondenkbaar dat dit soort krankzinnigen, die zoveel macht hebben gekregen over landen en organisaties, zelfs een ‘beperkte’ kernoorlog als een serieuze optie zien om in één klap van een groot deel van de mensheid af te komen. Na een paar jaar komen ze dan uit hun ultraluxe bunkercomplexen, om op de puinhopen hun eigen droomwereld te realiseren.

In 2013 waarschuwde de met een Nobelprijs onderscheiden organisatie International Physicians for the Prevention of Nuclear War dat zelfs het beperkte gebruik van kernoorlog een einde zal maken aan de menselijke beschaving. Bij het gebruik van 100 kernbommen ontstaat er een wereldwijde hongersnood die 2 miljard mensen het leven zal kosten. Nieuwe berekeningen uit 2019 schetsen een nog veel somberder beeld: er zal geen 5 miljoen, maar 15 tot 35 miljoen ton roet in de atmosfeer terechtkomen, waardoor de gevolgen nog veel rampzaliger zullen zijn.

Gelukkig heeft de geschiedenis – vooral die sinds het begin van vorige eeuw – ons laten zien dat mensen met intens kwaadaardige ideeën nooit de kans krijgen om aan de leiding te komen en hun vernietigingsdrang daadwerkelijk uit te voeren… toch?

 

Xander

(1) IPPNW.org

Zie ook o.a.:

04-01: Global Cooling: Wereldwijde kou en sneeuw records, maar Bill Gates wil zonlicht dimmen

2020:

13-12: De echte reden van de spoedwet: Secretaris-generaal VN wil permanente klimaat noodtoestand tot 2050
08-12: Duizenden jaren oude klimaatcyclus en zonne activiteit markeert begin nieuwe IJstijd
08-11: Global Cooling: Tikkende tijdbom Noordpool kan abrupte extreme afkoeling Europa veroorzaken
18-10: Wetenschapsblad Energies: Duurzame energie heeft verwoestend effect op milieu en klimaat
31-08: Gobal Cooling bevestigd: Groot Zonne Minimum begon op 8 juni 2020 en duurt tot 2053
03-07: Energietransitie: ‘Nederland wordt één groot industriepark vol windmolens en zonnepanelen’
16-06: Groene Nieuwe Deal’ EU veroorzaakt slechtere oogsten en hoge voedselprijzen’
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
25-01: ‘Robuust wetenschappelijk bewijs’ dat klimaat niet door CO2, maar door wolken wordt bepaald
21-01: Klim(h)aatmeisje Greta eist in Davos volledige stop op brandstof terwijl het juist kouder wordt
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

2019:

20-12: Urgenda bedrog: Staat moet op basis van fake science CO2 uitstoot sneller verminderen (/ IPCC erkent eigen foute voorspellingen: opwarming in 10 jaar niet 0,2 maar slechts 0,05 graden C.)
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)

(Archief):
03-03-2011: Wetenschappers: Beperkte kernoorlog kan Global Warming tegengaan

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

24

 1. al in de 2e helft van de vorige eeuw, sprak met in deze, over de *nucleaire winter* — door afkoeling kan alles op aarde sterven …!?

 2. Gisteren en eergisteren veel chemtrails boven Groningen.
  Eergisteren:
  Terwijl verschillende trails zich vermengden in de lucht ontstond er een soort half doorzichtige nevel,wat het zonlicht verdrong en voor een groot aantal uren de buiten temperatuur heel onaangenaam maakte!
  Terwijl het de hele dag mooie zonnige blauwe lucht was!
  Gisteren:
  werden er door de trails wolken gevormd ,met een vrij grillige vorm met het zelfde effect op het zonlicht en de buiten temperatuur.
  Waar zijn ze mee bezig?
  Vond het zeer verontrustend om te zien gebeuren.

 3. Hoe meer ik over Bill Gates lees, hoe meer ik ga denken aan “ de grootste misdadiger” uit de 20e…nl Adolf Hitler.
  Het lijkt een georchestreerd complot te worden. Bill heeft zijn plan om de zon af te schermen pas geleden laten varen.
  Misschien is dit zijn alternatief…..

 4. Klaus swabber met zijn betaalde lijfeigenen maken wel fouten hoor wellicht onbewust.
  De grootste fout die ze vergeten hebben is met het uitrollen van hun plandemie hebben de mensen en de ophokplicht, zie kippen, veel tijd om op het internet alles uit te zoeken wat er mis gaat in onze maatschappij en dit keert zich nu tegen hen. alles gaat uitkomen nog een beetje geduld. velen wachten nu op ONZE RESET. GAME OVER

 5. Die haai Nukumi(wijsheid van een grootmoeder), zou dat een onderzeeër kunnen zijn? Veel onderzeeërs worden onderverdeeld in zeedieren. Zie bv lijst van onderzeeboten bij de koninklijke marine. Voelt niet goed.

 6. Heel lang geleden hebben op aarde kernoorlogen gewoed in de Gazastrook en India. Uit Amerikaanse en Russische bronnen zijn verhalen bekend, dat buitenaardse luchtvoertuigen (ufo’s) kernwapens onklaar hebben gemaakt. Dr. Steven Greer van het Disclosure Project uit 2001 heeft hier ook melding van gemaakt.
  Het universum heeft een holistisch principe en als hier de ellende uitbreekt door een kernoorlog heeft dit zeer ernstige gevolgen voor alle hoeken en gaten van het universum

 7. Wat een grap, we weten al veel langer dat een echte kernexplosie de zon kan verduisteren en het koeler kan worden, maar dan moeten er zeer vele kernexplosies zijn, en gaat de mens dat overleven? Neen, dus, er zullen geen getuigen zijn die dat wetenschappelijk kunnen aantonen, zelfs niet m’n kat. Shalom

 8. Aan te bevelen: kijk eens op wintergek.nl en dan naar actueel, temperatuur, laatste plaatje. De veels te koude maand april zal echt wat doen met het jaargemiddelde.
  Kijk ook eens naar zeeijs en sneeuw. Ik zie nu al de afkoeling van het zonneminimum.
  Metingen van satellieten, zie dr Roy Spencer…gaan ook die kant op.
  Krijgen we een zomer als in 2011? Die was ook waardeloos..heel augustus verregend en koel.. jaargemiddelde was een hele graad lager… iedereen vergeet dat, vooral het KNMI..

 9. Proest, gelooft iemand nog in die klimaatonzin? 🙂 Enne… de overheid is niet je vriend: https://open.lbry.com/Government–The-Biggest-Scam-in-History–Exposed_backup:9. Deel met mensen die nog gehersenspoeld zijn.

  Zorg dat je niet teveel geld op banken hebt (max. 5000 euro). Ze zullen je alles afnemen wanneer de echte variant van Cyber Polygon komt. Zogenaamd om het systeem te redden… denk aan Cyprus 2013, de bail-in. Koop ₿Itcoin, maar beter nog Pirate Chain en Monero – privacy coins. ₿Itcoin is 100% transparant, vergeet dat niet.

 10. Goed gezien, wie het laatst lacht…smiley!!! @Pier schreef: Daar komen ze, uit hun ultra luxe atoomkelders. Op dit moment hebben ze jaren gewacht, maar nu is het dan zover! Ze gaan een nieuwe beschaving opbouwen…”””

  Maar ze rekenen buiten de Waard, God de Schepper!!! Wanneer zij de deuren van hun luxe schuilkelders open doen worden ze opgewacht door grote zwermen, Horzels/Steekwespen die de Schepper juist voor deze gelegenheid bedacht heeft en paraat heeft voor al die booswichten…

  JHWH heeft geen atoomwapens nodig om die overgebleven booswichten een stevige les te leren…lees maar mee…hoe deze booswichten straks in paniek raken, als ze de deuren van hun luxe bunkers openen en denken de wereld voorgoed onder hun voeten te hebben… maar dan … o wee…even later…in doodsangst terug rennen naar hun ultra luxe atoombunkers Achtervolgd door enorme zwermen Horzels/Steekwespen!!! God in de hemel lacht om al die dwazen. Psalm 2.

  Exodus 23:28 (Statenvertaling) IK [JHWH] zal ook Horzelen voor uw aangezicht zenden; die zullen van voor uw aangezicht uitstoten de Hevieten, de Kanaänieten en de Hethieten.

  Deuterenomium 7:20 (Statenvertaling) Daartoe zal de HEERE, uw God, ook Horzelen onder hen zenden; totdat zij omkomen, die overgebleven, en voor uw aangezicht verborgen zijn.

  Jozua 24:12 (Statenvertaling)
  En IK JHWH zond Horzelen voor u heen; die dreven hen weg van ulieder aangezicht, gelijk de beide koningen der Amorieten, niet door uw zwaard, noch door uw boog.

 11. Interessant stuk Xander, ik lees dit op 27 april vroeg in de ochtend. Gisterenavond heb ik geluisterd naar het relaas verteld door een klokkenluider van de Amerikaanse overheid over het door chemtrails- vergiftigings- complot. https://youtu.be/swr5FTLiqz8 Dat Bill Gates het zonlicht wil dimmen is inderdaad bekend. Wie heeft de zon geschapen en is er de baas over? Alleen dat al, de brutaliteit om zelfs het heelal aan je toe te willen eigenen. Deze duistere figuur heeft zeer veel macht, door rijkelijk met zijn miljoenen en miljarden te strooien heeft hij een grote manipulerende invloed in werkelijk bijna alle facetten van onze gecontroleerde samenleving. Die miljoenen en miljarden verdient hij makkelijk terug door zijn vaccinatieprogramma’s. De hele wereld moet toch gevaccineerd worden voordat we van het virus verlost zijn. Reken maar dat hij de vaccinaties al klaar heeft liggen voor alle komende varianten van het nieuw gefabriseerde griepvirus. Ik blijf bidden dat de waarheid boven tafel komt en dat gebeurt al; de leugenachtige verdraaide, onzinnige, tegenstrijdige berichtgeving van de MSM is dagelijks aan de orde. Bill Gates zijn einde zal komen. Wat een triest figuur, misschien leest hij nog eens in de Bijbel het verhaal van Petrus en Johannes en de verlamde man; ‘zilver en goud heb ik niet, maar wat ik heb geef ik u; in de Naam van Jezus Christus, sta op en wandel’. Laten we even stilstaan bij hoe intens erg het is om op je belachelijke bergen geld te bouwen in plaats van op de Verlosser door God gezonden.Vestig je hoop op Jezus Christus, Hij heeft het goede met ons voor. Hij kan je redden en verlossen van jezelf, het ten dode gedoemde ik. We kunnen nooit zelf het eeuwige leven in liefde en harmonie bewerkstelligen. Deze wereld gaat voorbij, wat er gaat gebeuren is beschreven in de profetieën in de Bijbel. Je hoeft niet bang te zijn, al gaat de storm tekeer, leg maar gewoon je hand in die van onze Heer. Dat doet ertoe!! Xander, ik lees altijd graag je artikelen. Van harte Gods zegen toegebeden, lieve groet aan ieder die dit leest, Djookie

 12. Beste Amo,

  tja, tot op de dag dat de geslagen, opgesloten, bestolen burgers hun wraak zullen nemen op de door de corrupte elite gebruikte/gemanipuleerde politie …In Luik (bvb.) had de politie niet het lef om duizenden dronken of feestende jongeren naar huis te sturen of te beboeten …De overmacht was té groot !

  Nog even dit : om politieman te zijn moet je niet erg slim zijn (als je enkele jaren mechanica/electriciteit hebt gestudeerde kan je politieman worden …).

 13. Maar wat in het heden ?
  De voorstschrijdende techniek maakt dat men systemen weleens in het echt wil uitproberen, welk doel men ook beschermt in een klein conflict, bijvoorbeeld in de oekraine, en met welke gevolgen ook, gezien het verleden. Maar hongersnood zit er niet meer in (aldus de propaganda): ‘let’s go cornflakes’.. 🙂

  () Russia has ‘successfully’ tested a massive new missile designed to blast US nukes out of the sky as it continues its display of military prowess – despite announcing a partial troop pullback from areas bordering Ukraine.
  The trial of the new weapon, believed to be called the A-235 PL-19 Nudol, took place at the Sary Shagan test site in Kazakhstan.()
  () commander of the anti-missile defence unit of the Aerospace Forces, told Russian journalists that the anti-ballistic missile accurately hit its target.()
  () It is designed to prevent a nuclear attack on the Kremlin and Moscow, as well as key Russian industrial regions, according to reports in Russia. The defence shield aims to take out incoming enemy missiles at a range of up to 250 miles, and an altitude of 31 miles.()

  citaat Daily Mail 26-4

  Plaats Nederlandse vertaling, zie siteregels. Mod.

 14. Daar komen ze, uit hun ultra luxe atoomkelders. Op dit moment hebben ze jaren gewacht, maar nu is het dan zover! Ze gaan een nieuwe beschaving opbouwen, gebaseerd op het voor hun zo kenmerkende principe van totale psychopathische gewetenloosheid.

  Zie ze staan, de nieuwe heersers!
  Hier en daar stijgt nog wat rook op, uit de vervallen radioactieve puinhopen. Uit de droge, gebarsten aarde groeien verwrongen planten waartussen vreemd vervormde dieren loeren. In de grijze lucht hangt een flauw zichtbare zon die paarsachtige schaduwen werpt. De doodse stilte wordt alleen doorbroken door het gerommel van onweer in de verte en sissende bliksemschichten ertussendoor.

  Aan de slag jongens! Handen uit de mouwen! Vóór jullie ligt een lege wereld die jullie nu helemaal op jullie eigen manier mogen inrichten! Heerlijk toch?

 15. De mensen die worden uitgeroeid bij een ww3 zijn de hoger opgeleiden van de wereldbevolking: het noordelijk halfrond. Dit zijn juist de mensen die milieubesef hebben. Wat na een nucleaire oorlog over blijft zijn landen van het zuidelijk halfrond met hoge geboortecijfers en nul milieubesef nul bedreigde diersoorten besef. Dus met de intentie ‘het milieu redden’ creëert de elite de echte ondergang van het milieu. De overblijvers denken aan overleven, een zeldzame tijger of aap tellen dan niet meer. De laatste neushoorn is niet meer dan een biefstukje. De fantasieën om met dna databanken bedreigde diersoorten te redden gaat niet lukken. Na een oorlog is er geen geld, materiaal, interesse in een dergelijk project. De elite die denkt slim te zijn met wensdenken gaan het tegenovergestelde creëren van hun wensdroom. Een versnelde totale uitroeiing van alle zeldzame soorten.
  Waarom denkt de elite zoals zij denken?
  De elite is verzot op het gebied rondom chernobyl wat een gigantische natuurenclave is. Dit is het voorbeeld voor personen als Billy M**g**e Gates

  Zij vergeten: De enige reden dat deze niet wordt leeggejaagd: de bevolking heeft te eten. Zodra er hongersnood is dan worden alle bossen en natuurgebieden binnen 6 weken leeggegeten. Doei zeldzame dieren.
  Doei eeuwenoud bos, wat brand dat hout toch lekker in de kachel. Want na kernoorlog is het echt winter.

 16. Waarom zijn de new green deal en global warming gebaseerd op LEUGENS? Aan de zon en de kosmos kan je niet vragen belasting te betalen. Daarom verzinnen ze het sprookje van CO2 en zorgen dat een gestoord meisje in paniek raakt. Zetten ze haar in de kijker en houden de aanstokers de ouders buiten beeld totdat de wereld haar geloofd en dan pas komen de manipulatieve ouders op de voorgrond. In de hysterie zien de mensen de werkelijkheid niet meer.De poolkappen smelten onder invloed van de zon,kosmische straling, een afzwakkend magnetisch veld op de zon-aarde en vulkanisme de oceaanstromingen komen tot stilstand en de aarde bevriest.

 17. Lieve beste Xander, ik waardeer jouw bijdragen over ’t algemeen zeer omdat de inhoud meestal substantieel en verhelderend is. Deze keer vind ik het helaas een bij elkaar geraapt zooitje van losse flodders en quasie wetenschap waarmee we ook al bestookt worden door o.a. de kwaadwilligen die het “klimaatprobleem” uitgevonden hebben.
  De meest idiote suggestie is nog wel dat een kernoorlog waar dan ook goed voor zou zijn….
  Neem anders even pauze en doe iets leuks en ontspannends voor jezelf, je hebt dat dik en dik verdiend!

 18. Al die mensen die steeds maar roepen dat er minder mensen moeten zijn, hebben het dan nooit over zichzelf. Het zijn altijd ‘de anderen’ die moeten sterven o.i.d.
  En de mensen die roepen dat u gelukkig zult zijn zonder iets te bezitten, hebben het het ook nooit over zichzelf. het zijn altijd ‘de anderen’ die moeten toelaten hoe ze bestolen worden.
  Pas als meneer Gates, of Schwab, of de steenrijke elite zijn spullen gaat inleveren, kunnen we ze geloven. Gekte kan de wereld regeren: dat zagen we bij het communisme en bij de nazi’s.
  Juist de democratie maakt het mogelijk dat de stemmen van het gezonde verstand steeds maar weer een belangrijk tegenwicht kunnen bieden.
  Corona lijkt die democratische rechtsstaat te hebben afgeschaft, wat zeker gaat leiden tot behoorlijk foute wegen. De politie viert haar agressie bot op gewone burgers, dat is toch wel een eerste signaal van de teloorgang.

Comments are closed.