NAVO beweert EU te verdedigen tegen ‘Russische inmenging’ Europese verkiezingen

Met deze handdruk beklonk NAVO secretaris-generaal Stoltenberg in 2015 de samenwerking met het illegale fascistische anti-Russische Oekraïense regime in Kiev. (afbeelding: Embed from Getty Images (3)).

————————————————————————————————————————————–

Oekraïense regime en Democraten werkten samen bij samenstellen nepdossier over –inmiddels totaal ontkrachte- samenzwering Trump met Rusland

—————————————————————————————————————————————

Het ‘Russische inmenging / samenzwering’ verhaaltje van de Westerse gevestigde orde is een bewezen complete hoax, maar dat weerhoudt de NAVO er niet van om de Europese kiezers met bangmakerij over ‘de Russen’ te manipuleren om vandaag op de ‘juiste partijen’ te stemmen. De hoop is dat het opzettelijk in pro-Russische hoek geplaatste eurosceptische kamp net als in Nederland niet de in de peilingen voorspelde winst boekt, zodat de Brusselse elite victorie kan kraaien en op volle kracht kan doorwerken naar een totalitair bestuurde geïslamiseerde Europese Superstaat.

‘Wij weten dat Rusland zich met nepnieuws en cyberaanvallen doelgericht in onze democratieën mengt,’ beweerde NAVO secretaris-generaal Jens Stoltenberg maar weer eens. ‘Dat geldt vooral bij verkiezingen.’ Cyberspecialisten van de NAVO werken daarom ‘nauw’ samen met die van de EU om ‘desinformatie en cyber bedreigingen’ rond de EP-verkiezingen, die vandaag in 21 lidstaten worden gehouden, tegen te gaan.

Stoltenberg eiste daarnaast dat Rusland zijn SSC-8 kruisraketten met kernkoppen zo snel mogelijk vernietigt, omdat die in strijd zouden zijn met het INF verdrag. (1)

Mogelijk kan de hoogste NAVO baas eerst eens zelf beginnen met proberen het vertrouwen van het Kremlin te herstellen door alle troepen en oorlogsmaterieel die –in tegenstelling met alle beloften en afspraken- in de buurt van de grenzen met Rusland werden opgesteld weg te halen, en ook eens te stoppen met het steunen van het illegale fascistische neonazi-regime in Kiev (Oekraïne), en diens slachtpartijen onder de Russische sprekende burgers in het oosten van dat land.

Samenzwering tegen Trump wel bewezen

Dat Oekraïense regime kreeg er afgelopen vrijdag flink van langs van president Donald Trump. De Amerikaanse president wil dat de minister van Justitie een onderzoek opent naar Groot Brittannië, Australië en Oekraïne voor hun rol in wat hij ‘de grootste hoax in de geschiedenis van ons land’ noemde.

Dit is een ook op deze site regelmatig besproken samenzwering –namelijk het illegaal bespioneren van de campagne van Trump in 2016, en het samenstellen van een verzonnen dossier om te proberen hem aan Rusland te koppelen- waar wèl bewijs voor is, inmiddels zelfs zoveel dat de meeste betrokken partijen – in de VS leden van de Democratische Partij, voormalige officials van de regering Obama, en zowel ex-medewerkers als de ex-leiders van de CIA en de FBI- elkaar zijn gaan beschuldigen, in de hoop er zelf zo goed mogelijk vanaf te komen.

Democraten en fascistische regime Kiev werkten samen

Nieuwe informatie is dat de voormalige Oekraïense diplomaat Andril Telizhenko onlangs aangaf dat de Democratische Partij (DNC) en het regime in Kiev in 2016 samenwerkten bij het opstellen van dat nepdossier.  Een DNC insider van Oekraïense afkomst, Alexandra Chalupa, benaderde de Oekraïners met het verzoek om ‘vuile’ informatie over Trumps campagnemanager Paul Manafort en diens veronderstelde pro-Russische contacten in het land, met de bedoeling dit materiaal te overhandigen aan het Congres en de campagne van Hillary Clinton. Hiervoor werkte Chalupa samen met een veroordeelde terrorist. (2)

Britse premier smeekt Trump documenten niet vrij te geven

Trump is van plan om alle documenten over dit schandaal ongecensureerd vrij te geven, wat een unicum kan worden genoemd, zeker vergeleken met de regering Obama, die met afstand de meest ontransparante Amerikaanse regering ooit bleek te zijn. De binnenkort aftredende Britse premier May zou Trump al meerdere keren hebben gesmeekt om dit niet te doen, omdat daarmee de kwalijke rol van de Britse inlichtingendiensten bij het verspreiden van de ‘Russische inmenging’ hoax in zowel de VS als Europa aan het daglicht dreigt te komen.

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

16-05: De Putin-Nazi desinformators willen dat u op 23 mei op de verkeerde partijen stemt
13-05: EU maakt kiezers bang met desinformatie campagne over Russische beïnvloeding
09-04: ZDF journaal schokt kijkers met aankondiging oorlog tussen NAVO en Rusland
08-04: Poolse oud topgeneraal suggereert preventieve kernaanval op Rusland
28-03: (/ EU wil met controle over internet oppositie de mond snoeren…)
12-03: Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op (/ NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt)
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting (/ Mensen en partijen die anders denken over klimaat/energie, immigratie, islam, Rusland en militaire interventies worden planmatig gedemoniseerd – Zogenaamde ‘feiten check’ artikelen en afdelingen van media juist garantie voor propaganda)
12-02: Frankfurter Allgemeine plaatst artikel rond vraag ‘Een Nazi EU?’ (/ Net als destijds Hitler wil Brussel niets weten van ‘verkeerd’ nationalisme – Burgers komen in opstand tegen autoritaire eurocraten)
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media / ‘De EU-richtlijnen eisen van journalisten het publiek te desinformeren’ – EU en techgiganten treden samen op tegen ongewenste meningen)

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijk Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
15-10: ‘Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’
05-10: NAVO ambassadeur dreigt Rusland openlijk met militaire aanval

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

16

 1. @ Rustbrenger
  Trump is net zo een gladiool als de rest,zegt dat hij goede betrekkingen wil met Moskou maar intussen leggen ze allen maar sancties op.
  Intussen is ook duidelijk dat die gifgas aanval in Syrië vals was,iets wat hij zelf moest weten en toch moest hij aanvallen.
  Trump is alleen een trekpop voor wie er echt macht heeft.
  Ja of hij is echt dom dat kan ook.
  Maar zijn politiek zit vol met tegenstrijdige handelingen die gewoon niet rijmen.

 2. Hitler ging net zo te werk,eerst zoveel mogelijk landen in de Oost-Europa als meelopers krijgen.
  Nu word het aegis systeem voorzien van kruisraketten.
  Uiterste boorden van Noorwegen word een nieuw modern radar en afluister stadion op gezet op 50 km van de grens met Rusland.
  Dus bedenk nu even dat de VS de Russen beschuldigden dat ze dat verdrag niet aankwamen,maar nog voor het verlopen ervan zetten ze zelf al kruisraketten klaar daar waar de Russen al 10 jaar voor waarschuwen.

  Zo kan je er alleen op wachten dat de Russen eieren voor hun geld kiezen en als eerste toeslaan voor ze het zelfde hebben als in ’42.

  Het gevaar en risico word te groot voor ze dat ze te onder gaan aan een first strike van het westen.

  Daarin past ook Syrië wat ze wilde inpikken via een “revolutie” net als Libië waar de Russen goed me waren,ook Servië.
  Dit alles om zo veel mogelijk te voorkomen dat ze ergens kunnen op terugvallen,en de aantal basissen beperken,geen Syrië en de middenlandse zee is kompleet in handen van de NAVO.
  Strategisch past dit allemaal heel goed in elkaar.

  Past ook goed bij de troepen opbouw in het oosten,het opzeggen van verdragen zoals die van wapens voor midden lange afstand,die van zware wapens en aantal troepen in Europa,geen permanente basissenin midden en oost-europa,het erkennen van Kosovo om Servië te delen.
  Stap voor stap gaan ze telkens verder,elk jaar meer en vaker oefeningen aan de Russische grens.
  De aantallen spionage vluchten langs de grens van Rusland lopen in de honderden.
  Alleen al bij de Krim zijn het er elke dag 3 stuks.
  Syrië net zo,alles en altijd langs Russische basissen.
  Oefeningen in Noorwegen en de Baltische staten word altijd het materiaal achter gelaten,dit om zo veel mogelijk wapens klaar te kunnen hebben.

  Neem een kaart en zet elke beweging erop plus richting,aantallen en gebeurtenissen en dat over de laatste 10 jaar en je zult schrikken wat voor patroon je ziet.

 3. Ach ja, Oekraïne….

  – strategisch gezien belangrijk voor de NAVO (grenst direct aan Rusland)
  – boren naar schalie-gas
  – een ex-CIA als president
  – wordt géén lid van de EU (dankzij inlegvelletje)
  – wordt wél lid van de EU
  – propaganda tegen Trump
  – totaal corrupt

  en ik moet geloven dat het rapport afkomstig uit dit land omtrent MH-17 echt is????

 4. Zoek uw vrienden onder deze die de moed hebben, U, hun waarheid te zeggen.
  Een levenswijsheid voor het leven die dagelijks toepasbaar is.
  Als U ze indachtig zijt, zullen vele ontchoochelingen vermeden worden.

 5. @Rienus: kwam ook even in mij op, maar ik ben bang dat het allemaal gewoon klopt. We schatten ons volk veel te hoog in. Nederlanders denken niet verder na dan vandaag. Perfecte en gehoorzame slaven zijn we.

 6. @ Rienus: 11:39 pm, op 26/5. Wat Nederland betreft, ben ik dat volkomen met U eens, Rienus.

 7. De rechter verbiedt een staking rondom Schiphol. Wat is de rechterlijke macht toch een slet.

 8. Duim omhoog voor Trump.
  Waar is de bevolking die in slaap is gesukkeld, waar zijn ze?
  De NWO is een dolksteek in onze ruggen, de autochtonen en de prachtige mensen die hier wonen en zich hebben aangepast. Hoe lang kunnen we dit nog verdragen en hoe lang duurt het nog voordat er een (bewuste uitgelokte) oorlog uitbreekt. Het begint in het westen van Nederland want dat is al lang een kruitvat, één lontje en het gaat mis.
  De navo bestaat alleen maar uit oliebaronnen, bilderberg-aanhangers, en de algehele elite die met een gouden credit-card wapperen.
  Ze vergeten één belangrijke ding:

  zonder ons worden die monden niet gevuld.

 9. Bangmakerij, kweken van valse schuldgevoelens en het volk bestoken met nepnieuws, houdt het volk dat niet nadenkt, dom, en dus makkelijk manipuleerbaar en dus de verkeerde kant/partij kiest en daar is de regerende elite op uit. Wees gewaarschuwd.

 10. Geheel eens met het artikel. De NAVO, de communistische EU bojaren, de Bilderbergbende, allemaal lakeien en organisaties, die de NWO ondersteunen. Alles ten behoeve van de Anti Christ.

Comments are closed.