De Putin-Nazi desinformators willen dat u op 23 mei op de verkeerde partijen stemt

Wat zit er achter het systematisch stigmatiseren, marginaliseren, criminaliseren, onderdrukken, censureren en op andere manieren als ‘Russische desinformatie’ en ‘extremistische standpunten’ proberen te elimineren van alle afwijkende meningen en nieuwsbrengers? –Afbeelding: Embed from Getty Images (2).

—————————————————————————————————————————————

De in Berlijn wonende Amerikaanse schrijver, auteur en politieke satiricus C. J. Hopkins schrijft in een satirisch commentaar hoe de gevestigde orde in Europa probeert te voorkomen dat burgers op 23 mei massaal op de ‘verkeerde’ (populistische) partijen stemmen. ‘De verkiezingen-beïnvloedende Putin-Nazi desinformators gaan weer los!… Hier in Europa worden we naar men beweert gebombardeerd met Russische ‘desinformatie’ die er met het oog op de EU-verkiezingen op is gericht om verwarring en chaos te zaaien.’

Ook veel Nederlandse media namen het ‘nieuws’ van de New York Times dat een complete ‘constellatie’ van social media accounts ‘gelinkt kan worden aan Rusland en extreemrechtse groepen’ die ‘desinformatie’ verspreiden, ‘tweedracht’ zaaien en ‘het wantrouwen in de gematigde partijen die al tientallen jaren aan de macht zijn versterken,’ onlangs klakkeloos over.

Nee hoor, dit was beslist geen nonsens verpakt in autoritair overkomend professioneel journalistenjargon. De NYT baseerde zich immers op ‘analisten’ en ‘belangengroepen’ die hadden ontdekt dat bepaalde Italiaanse websites dezelfde ‘pro-Kremlin standpunten’ delen.

Bovendien hadden twee ‘politieke groepen’ in Duitsland dezelfde provider als die vermaledijde ‘Russische hackers’ die de Amerikaanse democratie hadden aangevallen met het stelen van emails van de Democratische Partij, waardoor half Amerika plotsklaps in racistische Trump stemmers werd omgeturnd.

EU wordt aangevallen door Rusland

Nu wordt ook de EU ‘aangevallen’ door Rusland. Volgens het cyber security bedrijf ‘SafeGuard Cyber’ hebben inmiddels ‘meer dan de helft van de Europeanen mogelijk een vorm van Russische desinformatie’ gelezen, en zijn daardoor blootgesteld aan ‘extremistische’ standpunten die worden gehuldigd door partijen zoals Alternative für Deutschland, het Franse RN, de Nederlandse PVV en FvD, het Italiaanse Lega en M5S, en natuurlijk de in Brussel zo gehate Britse ‘Brexiteers’ en de Hongaarse premier Viktor Orban.

Het genoemde bedrijf zou ‘een omvangrijk netwerk van geautomatiseerde social media accounts die vermoedelijk door Russen worden gecontroleerd’ in de gaten houden. Van niet één gebruiker van zo’n ‘verdachte’ account kon echter onafhankelijk worden geverifieerd of deze inderdaad aan Rusland is gekoppeld. We dienen enkel af te gaan op wat de ‘experts’ van SafeGuard Cyber hierover hebben ontdekt.

Democratie in gevaar!

Hoe dan ook, de Putin-Nazi desinformators richten zich niet enkel op de aanstaande EP-verkiezingen, maar op onze hele democratie! Dat beweert althans het naar eigen zeggen ‘objectieve’ ‘Global Security Review’, dat door de Westerse massamedia wordt gebruikt om ieder verhaaltje, bedenksel of staaltje propaganda een sausje van geloofwaardigheid te geven.

Volgens de GSR-experts hebben de desinformators van Russia Today en Sputnik de Catalanen gehersenspoeld en hen voor onafhankelijkheid laten stemmen. De Gele Hesjes in Frankrijk? Allemaal aangespoord vanuit het Kremlin, dat geen middel ongebruikt laat om de zich zo terughoudend opstellende Franse politie –tenslotte zijn er maar een handjevol doden en ruim 5000 vaak ernstig gewonden gevallen bij de tienduizenden traangasgranaten en rubberen kogels die werden afgevuurd- zwart te maken.

De echte informatie verstrekkers

Alle ‘gevaarlijke’ populistische ideeën en standpunten komen uit de koker van Putin. Zijn desinformators zijn daarom onvergelijkbaar met de reguliere massamedia en hun bronnen van ‘echte’ informatie, zoals SafeGuard Cyber, GSR, Bellingcat, Integrity Initiative, de Atlantische Raad, Stratcom, het Foreign Policy Research Institute, en talloze andere bedrijven, stichtingen en denktanks die rechtstreeks worden aangestuurd door de Westerse inlichtingendiensten.

Zij zijn de enige legitieme informatie verstrekkers, die het nooit zullen wagen om het publiek te desinformeren, noch massa hysterie aan te wakkeren over ‘terroristen’, ‘Russen’, ‘fascisten’, ‘populisten’ en ‘rechtse extremisten’, om daarmee hun eigen (linksgroenliberale) globalistische-corporatistische (pro-islamitische) agenda te promoten.

Bewust liegen? Natuurlijk niet!

Natuurlijk zijn ze niet perfect, maar ze hebben nooit opzettelijk gelogen over de onbestaande massavernietigingswapens van Irak, Sadam Husseins troepen die géén baby’s uit couveuses rukten, de vaten met zenuwgas die Assad niet op zijn eigen bevolking liet vallen, de hack van het elektriciteitsnet in de VS die toch niet uit Rusland kwam, Donald Trump die niet bleek samen te zweren met de Russen, Hillary Clinton die één dag voor de verkiezingen volgens de officiële peilingen met 92% zou winnen, de Russische invasie van Oekraïne die maar niet wilde komen, Erdogan die een echte democraat en betrouwbare partner van Europa was, de steeds herhaalde maar nooit plaatsvindende Israëlische ‘genocide’ op de Palestijnen, de Nederlandse overheid die nooit met de misdaadstatistieken rommelt om asielzoekers uit de wind te houden…

En ga zo maar door en door en door. Nee, dit waren slechts ‘vergissingen’ – u moet echt niet denken dat er ooit opzettelijk tegen ons gelogen wordt. Wat kan immers het motief van deze enorme media conglomeraten en hun eigenaars bij de transnationale bedrijven zijn? Waarom zouden inlichtingendiensten en hun media organen, de machtige lobbyisten van multinationals, PR firma’s, denktanks en onderzoeksinstituten het Westerse publiek willen desinformeren?

Wat voor motief zouden ze kunnen hebben?

Waarom zouden zij enkel officiële, politiek-correcte versies van besluiten en gebeurtenissen publiceren en promoten, en systematisch alle afwijkende meningen en nieuwsbrengers stigmatiseren, marginaliseren, criminaliseren, onderdrukken, censureren en op andere manieren proberen te elimineren als zijnde ‘Russische desinformatie’, ‘extremistische standpunten’, ‘complottheorie’, of simpelweg als te ‘gevaarlijk’ en ’verdeeldheid en verwarring zaaiend’ onder het algemene publiek?

Dat überhaupt te overwegen is natuurlijk weer zo’n duidelijk voorbeeld van die fascistische desinformatie waarmee deze Putin-Nazi desinformators u proberen te verwarren, misleiden en ongerust proberen te maken, zodat u niet helder meer kunt nadenken.

Maakt u zich maar geen zorgen, door enkel de reguliere media te geloven verandert u echt niet in een van de vele pavlov-imbecielen die zijn geconditioneerd om op de enige juiste politiek-correcte wijze te reageren op specifieke woorden zoals ‘rechtsextremisten’, ‘terroristen’, fascisten’, ‘populisten’, ‘Russen’, ‘hackers’, ‘Trump-aanhangers’, ‘islamofoben’, ‘klimaatontkenners’, en noem al die termen maar op waarmee het volk wordt getraind om als robotten en circusaapjes te reageren.

Help! Ben ik ook slachtoffer?

Wacht, dat ik dit schrijf kan wel eens betekenen dat ik zelf ook het slachtoffer ben geworden van die Putin-Nazi desinformanten die mij met ‘nepnieuws’ misleiden en bij de verkiezingen steeds weer op de ‘foute’ partijen doen stemmen.

Misschien moet ik me maar net als de rest terugtrekken in de veilige ‘verstand op nul, blik op oneindig’ ‘feel-good’ bunker die NU.nl, de NOS, de Volkskrant, DWDD -en vul maar aan, op enkele uitzonderingen bijna allemaal- voor ons hebben gecreëerd met hun ‘objectieve’ verslaggeving over Rusland, Trump, ‘populistische’ politici en partijen, de EU, immigratie, criminaliteit, het klimaat, de islam/islamisering, diversiteit, Israël, de economie, etc. etc. etc..

Voelt u dezelfde onrust over de toekomst? Doe dan gewoon hetzelfde. Dan zien we elkaar wel weer als deze langzaam maar zeker invallende duisternis, deze linksgroenliberale nachtmerrie die onverbiddelijk al begonnen is, voorbij is. Tenminste… als we er dan nog zijn.

Xander

Gebaseerd op (1) The Unz Review via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

13-05: EU maakt kiezers bang met desinformatie campagne over Russische beïnvloeding
28-03: (/ EU wil met controle over internet oppositie de mond snoeren…)
20-02: CBS news topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden ( / ‘Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden’)
19-02: Robots en algoritmes schrijven deel van het nieuws en manipuleren verkiezingen
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting (/ Mensen en partijen die anders denken over klimaat/energie, immigratie, islam, Rusland en militaire interventies worden planmatig gedemoniseerd – Zogenaamde ‘feiten check’ artikelen en afdelingen van media juist garantie voor propaganda)
12-02: Frankfurter Allgemeine plaatst artikel rond vraag ‘Een Nazi EU?’ (/ Net als destijds Hitler wil Brussel niets weten van ‘verkeerd’ nationalisme – Burgers komen in opstand tegen autoritaire eurocraten)
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media / ‘De EU-richtlijnen eisen van journalisten het publiek te desinformeren’ – EU en techgiganten treden samen op tegen ongewenste meningen)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. Borus: 5:54 pm. Helaas is het hele onderwijs en de ambtenarij in socialistische handen geraakt!

 2. Wat te denken van onze Nederlandse milieu activisten. We hebben veel gehoord over de kindsoldaten van de terroristische groepen met meestal een islamitische achtergrond. De kinderen op de lagere school krijgen al een vorm van hersenspoeling en gaan protesterend de straat op. Nu voor het milieu. Wat is het volgende item van onze overwegende linkse broeders? Het zou ook een bepaalde religie kunnen zijn. De kinderen worden tenminste al vriendelijk ontvangen in hun gebedshuizen. Bedenk ook de absurditeit waarmee onze milieu evangelisten proberen de opwarming van de aarde te voorkomen. Dit is alleen mondiaal mogelijk. Ons land zal een derde wereldland worden als alle onkosten op de schouders van volk en vaderland worden gelegd en de industrie zich terugtrekt en vuilere industrieën ons dan de producten gaan leveren. Per saldo worden de financiële offers dan voor niets gebracht, terwijl het milieu extra wordt vervuild. Als we hierbij denken aan de oorsprong van Groen links, dan zou je terecht aan Russische invloed kunnen denken. Een ontevreden bevolking wordt alleen maar kwetsbaar en willen graag elke hulp aanpakken, ook van Rusland. En ja, dat schept dan andere verplichtingen.

 3. Wij samen, bepalen hoe wij geregeerd willen worden en wat er morgen met ons zal gebeuren, door onze volmacht te geven aan bepaalde politieke partijen.
  Een gouden regel in ons leven.
  Als men meer uitgeeft dan men binnen krijgt wordt men armer en is de bedelstaf de toekomst.
  Wie zorgt er voor inkomsten? De industrie of het kapitalisme. Die genereren winst, geven werk en laten verdienen wie werkt.
  Aan ieder van ons te beslissen aan wie onze volmacht geven.
  Aan deze die altijd over rechten spreken en zelden over plichten of deze die de verdieners vededigen.
  Ben gespannen hoeveel er nog zijn die dat niet begrepen hebben bij de uitslagen van de volgende verkiezingen.

 4. Ja. De therapeutische dolfijn die bij Zweden opdook was volgens de media ook een Russische Spionage dolfijn.
  Wrange is, dat de media de gezaaide russo-fobie achteraf (bij nader inzien) simpelweg niet ratificeert.

 5. Prachtige mensen,

  Beautiful people
  You live in the same world as I do
  But somehow I never noticed
  You before today
  I’m ashamed to say
  Beautiful people
  We share the same back door
  And it isn’t right
  We never met before
  But then
  We may never meet again
  If I weren’t afraid you’d laugh at me
  I would run and take all your hands
  And I’d gather everyone together for a day
  And when we gathered
  I’ll pass buttons out that say
  Beautiful people
  Then you’d never be alone
  Cause there’ll always be someone
  With the same button on as you
  Include him in everything you do.
  Beautiful people
  You ride the same subway
  As I do ev’ry morning
  That’s got to tell you something
  We’ve got so much in common
  I go the same direction you do
  So if you take care of me
  Maybe I’ll take care of you
  Beautiful people
  You look…

  https://www.youtube.com/watch?v=IJRvYg_JZmI

 6. De Putin-Nazi desinformators vergeten dat hun haring niet meer braadt en dat hun poging om ons te conditioneren reeds mislukt is, als een boemerang op de terugkeer is en zal resulteren in net het tegenovergestelde dan hun duivels plannetje was: hún dictatoriale machtsbehoud…des te meer discriminatie en zelfverloochening door politieke correctheid voor eigen bevolking, des te meer verzet.
  Mensen worden zo door deze manipulators zelf naar extreem rechts gedreven maar blijkbaar zijn ze te arrogant en te dom om dat te beseffen, ze graven hun eigen graf door Rusland als zondebok te verwijten wat ze zelf doen.
  Blijf een hond slaan en ooit zal hij terugbijten – de tijd van terugbijten voor de autochtone europeanen is aangebroken.
  Het staat boven kijf dat eu forse klappen zal krijgen bij de verkiezingen want de autochtone europeanen zijn dat zootje eu-dictators spuugzat. Ze hebben enkel miserie en verarming gebracht voor eigen/europees volk.
  Rechts en extreem rechts zal winnen, dat voelt iedereen zo aankomen, de volkswoede is te groot en dat hebben de eu-graaiers enkel aan zichzelf te wijten – ook óns een beter leven gunnen ipv ons alles af te pakken, uit te delen aan de halve wereld en onbeschaamd te teren op onze kap terwijl wij dan nog de schuld krijgen van hun rooftochten.

 7. @ Rescue
  Bedoelt u Cultuur onder Vuur?
  Deze is heel erg tegen islammisering en stelt de christelijke waarden bovenaan.
  Onze wet heeft een christelijk fundament en staat lijnrecht tegenover de islam.
  Het bloedbestuur doet anders niet dan de tiran binnenhalen, tenkoste van eigen volk.
  Ook de duivel kent de wet, maar heeft daar maling aan en is flink bezig alles aan te zetten tot
  plunderen en moorden. Als je wijst op de wet, lachen zelfs rechters je uit, zo erg is het al.

 8. De regering zegt nepnieuws te bestrijden, maar verspreidt het zelf. Dat geldt ook op het gebied van vaccinaties die, als het aan een aantal leden van de Tweede kamer ligt, verplicht worden.
  Lees deze open brief maar eens over de BMR-vaccinaties (bof – MAZELEN – rode hond):

  https://stichtingvaccinvrij.nl/open-brief-aan-wetgevers-en-burgers-over-de-risicos-van-foetaal-cel-dna-in-vaccins/

  Vaccineren tegen mazelen veilig? Ik denk het niet!!
  Geen verband tussen vaccineren en autisme aan te tonen? Ik denk het wel!!

 9. Die extreemlinksen zijn juist zelf hiermee bezig. Avaaz (gefinancierd door Soros) is de laatste tijd flink bezig met het zaaien van haat en desinformatie. Gisteren nog, een mailing van ze waarbij men oproept om op de “juiste” pro EU partij te kiezen met een foto erbij van agressieve neo-nazi’s uit Duitsland waarmee de stemmers van FvD bedoeld worden. En dat terwijl juist de extreem linksen zwaar agressief zijn. Haat zaaien noem ik dit en ronduit een belediging en zwart maken van de juist vredelievende mensen die op de grootste partij gaan stemmen (FvD). Bij wet verboden, maar toch gebeurt het. De week daarvoor kwam Avaaz met desinformatie over dat “wij” desinformatie zouden versturen over migranten, ik heb hen naar de bron van hun heftige statement gevraagd aangezien ik hier niets over kon terugvinden maar uiteraard krijg je daar geen antwoord op. Deze illegale haatzaaiende mailings met desinformatie worden naar miljoenen mensen verzonden. Alles valt 1 op 1 om te draaien, enkel leugens komen er uit “hun” monden.

 10. @Nicolaas Porter
  Je hebt volledig gelijk . Ik weet dat ik op het lijstje sta en ga toch door .
  Zie je waarschijnlijk in Fema-kamp Zaandam . ( you-tube ) .

 11. Wij zijn heel goed in staat te bepalen waar op we stemmen, we zijn geen kleine kinderen!
  Zeker niet meer EU!!!

 12. Weer een geweldige analyse Xander👍dit artikel.
  Zoals bekend volg ik al enige jaren jullie website en geef ik soms commentaar. Tegen ‘kritische’ vrienden, familie en collegae heb ik vaker geuit dat ik mezelf zie als een realist en niet als doemdenker. Daarbij heb ik dan ook mijn vermoeden geventileerd dat de mogelijk komende chaos in de toekomst op meerdere fronten zich zal openbaren….een combi van meerdere zaken…gezien de laatste reeks artikelen op deze site versterkt dat mijn gedachte.

  Zal de beurscrash, die economisch verval zal inluiden, komen te midden van etnische onrust c.q. een burgeroorlog ? Of net andersom ? Zal dit dan plaats vinden als het klimaatsprookje plotsklaps ‘anders’ blijkt te zijn ? Of zal die koudere periode ons a.h.w. ‘overvallen’ als het economisch verval ook al zijn intrede heeft gedaan ? Zijn dit wellicht trajecten die parallel aan elkaar lopen ? Welk traject zal dan eerst starten ? Hoeveel tijd zal daar dan tussen zitten ? Of wordt het een sneeuwbaleffect >
  Beurscrash >
  Handel en economie stort in >
  Banken gesloten/pin automaten buiten werking/rekeningen ‘bevroren’ (ingepikt door Big Brother) >
  Winkels worden niet meer bevoorraad > chaos/plundering (the Purge ?)
  Elite wordt veilig onder gebracht >
  Plundergroepen zoeken elkaar op (daardoor lijkt het op een etnisch conflict
  Tot overmaat van ramp zit het klimaat dan ook nog tegen ondanks het verraad van de vertrokken elite blijft hij zijn idealen trouw en schenkt thee voor de koran troepen die voor zijn ogen zijn dochter en vrouw misbruiken en eet hij ondertussen als overtuigd veganist alleen maar steeds schaarser wordende plantjes).

  Veel vragen.
  Nog meer scenario’s…
  Ik heb geen glazen bol.
  Alleen besef ik mijzelf 1 ding zeker: die heilstaat die de ondemocratische eu propageert is in beginsel een dictatuur die alle middelen gebruikt voor total control. Het is nu nog ‘vrede’. Dus is manipulatie het wapen van dit moment. Het conditioneren van de massa is een kruistocht geworden. En voorlopig ziet de massa helaas een website als deze als de verstrekker van nep nieuws.

 13. Voor alle prachtige lieve mensen in Nederland, en iedereen met een goed hart.
  Stem op veilig, volgende week, en ik zeg ‘Wish you were here’. En daar bedoel ik mee, blijf bij elkaar. Als een veilige samenleving.

  Dit nummer is niet helemaal toepasselijk, maar wel voor mijn volk, en de prachtige vredelievende die zich hier aangepast hebben.

  https://www.youtube.com/watch?v=1tGO1Y4FGpI

 14. Alles wat op deze site wordt geschreven , iedereen die op artikelen reageert, iedereen die de artikelen van deze site leest moet zich beseffen dat vroeger of later aan zijn of haar deur geklopt zal worden. Wellicht in de nacht of vroeg in de morgen…en wat er daarna met je gebeurt. laat zich raden. Dat hebben heel veel mensen in de haren 40-45 meegemaakt en heel veel mensen kunnen dat niet na vertellen. Zij leven voort in talloze monumenten, “indrukwekkende” herdenkingen en ontelbare boeken. Toen waren het Joden, zigeuners, homoseksuelen, psychiatrische patiënten en zwakbegaafden. Nu zijn het ‘rechtsextremisten’, ‘terroristen’, fascisten’, ‘populisten’, ‘Russen’, ‘hackers’, ‘Trump-aanhangers’, ‘islamofoben’, ‘klimaatontkenners’.

 15. Weer een goed stuk Xander. Mijn hoop is dat steeds meer mensen jouw nieuwsbrieven/site gaan lezen, dan weet je tenminste wat er echt gaande is. Vanavond op het zes uur journaal, NPO 1, liet men zowaar zien dat in Polen (extreem) rechtse, voornamelijk, jongeren, opkomen voor hun christelijke waarden. Ze willen niet dat Polen net als Nederland wordt. Dat op zich, zegt al genoeg. Ze laten nu af en toe dingen op het nieuws zien wat echt aan de orde is, maar ze kunnen het dan niet laten om dit opkomen voor Gods waarden en normen, als stoorzender te benoemen. Wat recht is zal krom gesproken worden, wat krom is zal recht gesproken worden

 16. @ Eelke Piers schreef: (Sorry maar ik weet nooit of het “als of “dan”‘ moet zijn)

  Wanneer het gelijk is, dan is het “als” (net zo als, hetzelfde als) Wanneer het een ongelijke vergelijking is is het “dan” (groter dan, kleiner dan, anders dan)

  🙂 Shalom!

 17. Steun Hugo Bos van Cevitas Christiana die al met gevaar voor eigen lijf en haard tegen deze dwazen protesteert.

 18. Zolang burgers druk zijn met werken voor lasten die ze zichzelf op de hals halen zal deze onzin doorgaan. Hebzucht als zwakste schakel in een verder best wel intelligente mens is al eeuwen het kruis zullen we maar denken.
  Wat is het toch een geweldig lekker weertje, daar kan ik intens van genieten.

 19. Eerst waren het de Joden die overal de schuld kregen van het Westen, nu krijgen de Russen overal de schuld van het Westen. Het Westen draagt een zware schuld van wat ze zelf veroorzaakt hebben.

 20. Eens met het artikel. Vroeger leerde we al een versje op school, jaren ’50 van de vorige eeuw: ” Wat je zegt ben jezelf”. En dat geldt voor de hele NWO kliek, de links-liberale elite, de internationale socialisten, en onze “leugenpers”.

 21. Misschien hebben de Russen dezelfde ideeën als ik.
  (Sorry maar ik weet nooit of het “als of “dan”‘ moet zijn)
  79 zedenmisdrijven, 51 zware mishandelingen en 31 verdenkingen van (poging) moord en doodslag kun je ook maar beter onder “overigen” laten vallen want anders ben je aan het haatzaaien

Comments are closed.