Science fiction wordt realiteit: Israël en VS voeren testen uit met krachtige microgolf- en laserwapens

De Russische marine voert de eerste testen uit met de Belgogrod, die nucleaire torpedo’s aan boord heeft die een bereik van maar liefst 10.000 km zouden hebben. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————–

Rusland test ander superwapen: ‘Putins City Killer’, een enorme onderzeeër met nucleaire torpedo’s met een bereik van 10.000 km. – Mensheid gaat door met wat ze historisch het beste kan: elkaar zo efficiënt mogelijk vernietigen

—————————————————————————————————————————————–

Mede dankzij science fiction films zoals Star Wars kondigde de Amerikaanse president Ronald Reagan in de jaren ’80 zijn ‘Strategische Defensie Initiatief’ (SDI) aan. Miljarden werden gestopt in de ontwikkeling van laserwapens, met name om binnenkomende kernraketten te kunnen vernietigen. Het project werd in de jaren ’90 als ‘mislukt’ beschouwd, maar de technologische ontwikkelingen gingen ondertussen gewoon door. Israël kondigde onlangs zijn eerste laserkanon voor vliegtuigen aan. Eerder deze maand heeft de VS in de woestijn van New Mexico een microgolfkanon getest waarmee in één klap hele zwermen van kleine drones kunnen worden uitgeschakeld. Ondertussen heeft Rusland het over een hele andere boeg gegooid, en voert nu testen uit met ‘Putins City Killer’.

Aanvallen met kleine UAV drones met explosieven worden als een van de grootste nieuwe bedreigingen op het slagveld gezien. Zo heeft Iran de Houthi rebellen in Jemen ‘killer drones’ geleverd om militaire bases en olie installaties in Saudi Arabië aan te vallen. Generaal Hossein Salami, hoofd van de Iraanse Revolutionaire Garde, verklaarde een week geleden dat het land drones heeft ontwikkeld met een bereik van 7000 kilometer. Bewijs daarvoor werd echter niet geleverd. Mocht het toch kloppen, dan kunnen Iraanse drones in theorie Amsterdam bombarderen en daarna weer terugkeren naar hun basis. (2)

Amerika test in New Mexico THOR (Tactical High-power Operational Responder) uit, een krachtig microgolfwapen dat vliegvelden en troepen moet gaan beschermen tegen kamikaze aanvallen met tientallen tot honderden killer drones. THOR kan zo’n zwerm binnen één seconde uitschakelen door met microgolven de elektronica van de drones te verstoren.

Afbeelding: (1).

100% score in eerste test met Israëls laserkanon in een vliegtuig

Israël ontwikkelt al enige tijd elektrische laserwapens die vanaf de grond drones, raketten en andere projectielen onschadelijk kunnen maken. In juni werden ook de eerste test uitgevoerd met een laserkanon in een vliegtuig. Het prototype zou een 100% score hebben gehaald tegen drones die op verschillende hoogte vlogen. Grootste voordeel is dat zo’n laser mobiel is, maar een nadeel is dat zo’n airborne laser gevoeliger is voor atmosferische omstandigheden, wolken en rook. (1)

Afbeelding: Israëlische ministerie van Defensie.

China loopt ver voor met creëren genetische ‘supersoldaten’

China is al geruime tijd in een laserwapenwedloop met de VS verwikkeld, en zou volgens sommige bronnen zelfs voor liggen. Dat geldt zeker voor een ander soort wapenwedloop, namelijk een biologische, waarmee genetische gemanipuleerde ‘supersoldaten’ kunnen worden gecreëerd, en zelfs hele volken en rassen genetisch kunnen worden aangepast en ‘verbeterd’. Zo kun je van je eigen volk ‘perfecte burgers’ maken, 100% gehoorzaam en loyaal, zonder eigen wil en zonder enig geloof, buiten dat in de macht en het heil van ‘de almachtige staat’.

Rusland heeft unieke nucleaire torpedo met bereik van 10.000 km

Rusland gooit het al jaren over een andere boeg, en is inmiddels de onbetwistbare leider op het gebied van raket- en torpedo technologie. De afgelopen dagen test de Russische marine ’s werelds grootste onderzeeër die in 30 jaar is gebouwd. De 178 meter lange K329 Belgogrod is ontworpen voor ‘speciale missies’, en is uitgerust met AI-aangestuurde nucleaire torpedo’s, die een bereik zouden hebben van maar liefst 10.000 kilometer. Dat betekent dat de Belgogrod niet eens de Russische kustwateren hoeft te verlaten om vrijwel ieder kustdoelwit op de wereld te kunnen vernietigen.

De nucleaire ‘2m39′ Poseidon torpedo’s zijn in oorlogstijd ook uitermate geschikt om Amerikaanse vliegdekschepen tot zinken te brengen. Op dit moment heeft het Westen geen enkele verdediging tegen deze razendsnelle, onafhankelijke door AI (kunstmatige intelligentie) aangestuurde torpedo’s. Rusland is het enige land dat over deze supertorpedo’s beschikt.

De Russische media noemen het wapen dus niet voor niets een ‘game changer’. De onderzeeër heeft ook andere kleine vaartuigen aan boord, die zeer diep kunnen duiken en onderzeese pijpleidingen en internetkabels kunnen saboteren. (3)

Het begin van de testfase op zee met de Belgogrod komt kort nadat een Britse destroyer bij De Krim met opzet de Russische territoriale wateren schond. Het marineschip werd onmiddellijk verjaagd met waarschuwingsschoten en zelfs een in zee afgeworpen bom. Het incident toonde twee dingen aan: 1) het Westen heeft zijn jarenlange plannen om oorlog met Rusland uit te lokken om Oekraïne beslist niet opgegeven, en 2) Putins jarenlange geduld met de vele Westerse provocaties is eindelijk op.

Mensheid gaat door met wat ze het beste kan: elkaar zo efficiënt mogelijk vernietigen

En zo gaat de mensheid, ondanks alle bla-bla over samenwerking en verdraagzaamheid, gewoon door met waar ze historisch het allerbeste in is: methoden en technieken bedenken om elkaar zo efficiënt mogelijk af te maken. In onze tijd wordt het toch al ongekende scala vernietigingswapens steeds verder uitgebreid en verfijnd met hypersonische kruisraketten, EMP-, microgolf- en laserkanonnen, supersoldaten, nucleaire torpedo’s, en niet te vergeten biologische en transhumane wapens, waar volgens diverse experts ook Covid-19 en/of de daarvoor ontwikkelde vaccinaties onder lijken te vallen.

Het trieste hieraan is dat als je gewone mensen uit wat voor volk, cultuur of religie vraagt of ze oorlog willen, bijna iedereen NEE zegt. Het zijn historisch dan ook altijd de leiders van landen, legers, instituten en religies die hun onderdanen en volgelingen angst aanjagen voor ‘de ander’, en hen overhalen enorme sommen geld te steken in wat ‘verdediging tegen onze vijanden’ wordt genoemd, maar wat in realiteit niets anders dan regelrechte oorlogswapens en -methoden zijn om zoveel mogelijk verwoestingen te kunnen aanrichten.

Centralisatie en collectivisatie van macht is grote bedreiging voor onze toekomst

Macht corrumpeert, en machtswellust leidt vroeg of laat altijd tot massaal bloedvergieten, en gezien alle moderne technologie die voorhanden is deze keer mogelijk naar onze totale ondergang. Op dit moment is er namelijk een wereldwijd totalitair fascistisch systeem in oprichting dat mensen met verplichte vaccinaties zelfs wil beroven van de zeggenschap over hun eigen lichaam en gezondheid. Mensen worden klaarblijkelijk niet meer als levende en onafhankelijk denkende wezens met een eigen vrije wil gezien, maar zijn gereduceerd tot collectieve producten waar alles mee gedaan mag worden wat de opperste leiding goeddunkt.

De trend die de wereld is ingeslagen naar het concentreren van alle macht bij een klein clubje globalisten en internationale organisaties (VN/WHO/WEF/IMF/GAVI/EU/NAVO/Vaticaan, etc) is daarom één van de allergrootste bedreigingen voor het voortbestaan van de mensheid. Het idee dat als je alles onder één centraal bestuur stelt, oorlogen en opstanden dan niet meer ‘nodig’ zijn en ‘ongelijkheid’ zal verdwijnen, is historisch namelijk al talloze malen een fatale denkfout gebleken die aan ontelbare mensen het leven heeft gekost.

Als we nog een kans op een toekomst met elkaar willen hebben, is decentralisatie het devies, gekoppeld aan het verplaatsen van de macht van ‘het collectief’ (= communisme, fascisme, technocratie) naar het individu (= vrijheid, zelfbeschikking, zelfontplooiing). Mensen en volken zouden zichzelf op micro-economisch niveau moeten gaan besturen. Dat is alleen mogelijk als grote Big Tech, Big Pharma, Big Business en Big Bank conglomeraten worden ontbonden.

Nationale en internationale instanties en organisaties zouden dan alleen nog als faciliterende overleg- en bemiddelingsorganen kunnen blijven bestaan, maar zonder besluitvormende macht. Kortom: ‘overheden’ moeten ‘onderheden’ worden die volledig in dienst komen te staan van de burgers, en niet meer andersom, zoals nu bijna overal het geval is.


Xander


(1) DEBKA
(2) DEBKA
(3) Zero Hedge (afbeelding: via Defence View)

Zie ook o.a.:

02-07: China dreigt VS met oorlog als militaire steun aan Taiwan niet wordt stopgezet
26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
23-06: Russische marine vuurt waarschuwingsschoten af op Britse destroyer bij De Krim
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
12-06: VS waarschuwt dat Iran nog maar paar weken verwijderd is van fabriceren kernbom – wat doet Israël?
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
04-06: De Fauci Files, het pandemie bedrog en de door de EU gewilde oorlog tussen Amerika en China
22-05: Pakistaanse politici roepen op tot kernaanval op Israël en vernietiging Europa door moslims
24-04: ( / STRATCOM commandant: Deel Chinese kernmacht in lanceer gereedheid gebracht)
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
05-04:  Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
14-02: China loopt ver voorop in biologische wapenwedloop naar genetisch gecreëerde supermens
04-02: Israël reserveert ruim $ 900 miljoen voor militaire aanval op Iraanse kerninstallaties
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
20-06: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt dat China plan heeft voor EMP aanval op het Westen
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten

39

 1. Oma, sorry, met uw uitspraak bevestigt u hiermee mijn uitspraak : U mist een geestelijke dimensie !

 2. @tukker schreef:
  07/07/2021 om 11:31 am
  Oma ( 8.07 PM 6-7 )
  “Neen, wat Anna zegt dat is het verhaal , een oorlog v/d machten der duisternis tegen de Here God en uitgevochten via de ruggen v/d mensheid.
  En dit is nog maar het begin, ik denk dat het nog veel erger wordt.
  Sorry, u mist een geestelijke dimensie , staat daar misschien ook niet open voor.
  Neen, dit is geen arrogante/hoogmoedige uitspraak die ik maak, dit is zoals uw schrijven overkomt ( niet alleen nu maar vaker )
  Mag ik een advies geven : Bid toe de Here God, met een eerlijk/oprecht hart om inzicht in deze tijd , dat is voor EEN IEDER HARD nodig !”

  Laat Anna misschien eens voor zichzelf spreken, zij heeft u niet nodig als spreekbuis om te verduidelijken wat zij bedoelt.
  En als ze in discussie zou willen gaan, dan zal zij wel zelf reageren.
  Uw commentaar over andere meningen omdat ze u niet aanstaan wordt stilaan als uiterst irritant en storend ervaren en draagt niks bij aan de discussie, die u mogelijk niet begrijpt want de oorlog v/d “machten der duisternis” wordt gevoerd door kwaadaardige MENSEN!
  Voor DIE ‘geestelijke dimensie’ en dát begripsvermogen van de REALITEIT staat u dan blijkbaar weer niet open.
  Dus neem uw advies zelf ter harte, bidt maar voor uzelf want u schijnt dat wanhopig nodig te hebben om inzicht te verwerven in de werkelijkheid dat het ménsen zijn die het kwade belichamen.

  Oma, matig uw toon en stel u wat meer bescheiden op. Mod.

 3. Oma ( 8.07 PM 6-7 )

  Neen, wat Anna zegt dat is het verhaal , een oorlog v/d machten der duisternis tegen de Here God en uitgevochten via de ruggen v/d mensheid.
  En dit is nog maar het begin, ik denk dat het nog veel erger wordt.
  Sorry, u mist een geestelijke dimensie , staat daar misschien ook niet open voor.
  Neen, dit is geen arrogante/hoogmoedige uitspraak die ik maak, dit is zoals uw schrijven overkomt ( niet alleen nu maar vaker )
  Mag ik een advies geven : Bid toe de Here God, met een eerlijk/oprecht hart om inzicht in deze tijd , dat is voor EEN IEDER HARD nodig !

 4. @Anna schreef:
  06/07/2021 om 10:08 am
  Nee, wat wij nu in de wereld zien is de oorlog van de 1% ‘elite’, de overheden, (on)ménsen dus, tegen de 99% massa ménsen, bevolkingen waarvoor deze overheden ten dienste zouden moeten staan en die zelfs betaald worden om enkel te besturen en de maatschappelijke orde in goede banen te leiden.
  Daar steekt God voor niks tussen, dat heeft niks te maken met geloof of religie.
  Het zijn ménsen die andere ménsen dat kwaad aandoen, zowel on/gelovigen van allerlei pluimage als atheïsten.

 5. In feite is hetgeen we rondom ons wereld wijd zien gebeuren een oorlog tegen God.
  De verwarring is dat het leven “ onschendbaarheid “ heeft en als dat zo is dan hebben wij mensen rechten.
  Die mensen rechten zijn verkregen door onze geboorte alleen.
  Dit is de bron van het natuurrecht.
  En als wij mensen rechten hebben , die door God aan ons zijn overgeleverd bij onze geboorte, dan heeft NIEMAND het recht om te beslissen hoe lang iemand moet leven, of hoeveel mensen er op de planeet moeten zijn.!

  Dat is Gods voorrecht wat aan ons gegeven is. Een universeel mensenrechten.

  Maar als je dat ( voor mij wezenlijke dat God mij geschapen heeft ) eruit haalt en de mensen niets anders ziet dan een “ veredeld dier” afstammend van de apen, als je kijkt vanuit Darwinistich gezichtspunt of zelf eugentisch ( ras) perspectief, en het principe van “ survival of The fitters” aanhangt, als dat de maatstaf wordt waar mee je de “ dominantie hiërachie van de mensheid gaat meten, …..in dat geval zijn er mensen die aan de “ top van de piramide “ staan, die vinden dat zij het “ recht “ hebben om te beslissen of jij en ik moeten leven. Dan hoor je spreken over reductie van de wereld bevolking; zelfs met vaccins! ( uitspraak Bill Gates!)
  En momenteel met de hoogwaardige technische ontwikkelingen hebben deze lieden zoveel mogelijkheden in de hand om hun doelstelling:
  Reductie van de wereld bevolking te bewerkstelligen. ❗️
  Paulus zegt : Wacht slechts totdat Hij, die op het ogenblik nog weerhoudt verwijderd is.
  En dan kan ik mezelf nu anno 2021 niet aan de gedachte onttrekken dat de Geest van God net als in te tijden van Noach,
  het moe is om met de mensen te blijven twisten, waardoor Hij zich terug trekt en de wetteloosheid daarmee steeds meer en meer ruim baan krijgt.
  Houdt moed en blijf standvastig.: Want evenwel de zonde toenam, is de genade meer dan overvloedig geworden.Rom 5:20
  Als de zonde en de wetteloosheid toeneemt zal ook de genade toenemen.
  Shalom
  Anna

 6. @Theo Kainos :
  Betekent dat dan ook dat grafeenoxide in de hersenen dan als een soort antenne fungeert en deze antenne dus ook als zodanig kan worden opgepikt?
  Kan het daarom zijn dat als ik mijn bluetooth op mijn mobiele telefoon aanzet dat, voor zover ik kan nagaan, ik bij iedereen die is gevaccineerd als onbenoemd apparaat in het overzicht tevoorschijn komt? Ik heb meerdere toestellen gecontroleerd. Niet alle toestellen laten dit zien, vooral de recente Samsungmodellen doen dit niet zoals S20 FE, A52 en A51. De Samsung A5 (2017), A8 doen het wel. Ook de LG V30 en mijn oude LG Leon laten dit zien allemaal lange cijfer- en lettercoderingen. Ook de Xiami RedMe. Heeft iemand dat ook? Wie kan hier iets mee?
  Ik weet me hier niet zo goed raad mee, en vind dit ook best beangstigend.

 7. @ nuchter & waakzaam:
  Mooi te lezen dat je de Waarheid hebt mogen ontdekken, na je omzwervingen door alle dwalingen heen.
  Opm van orde: het is Toetst alles ‘aan het Woord (de bijbel=de waarheid)’ & behoud het goede!

 8. @Allen. Ondanks Know-How en Atoomwapens: Zonder interventie/ingrijpen van de hemel, van JHWH is Israël verloren. Meer info op het Geloofsforum. Shalom. Ramshoorn.

 9. @ rodu
  Dezelfde vraag stelden ook de engelen in de gelijkenis van het tarwe en het onkruid in Mattheus 13:24-30

  https://www.statenvertaling.net/bijbel/matt/13.html

  De engelen zagen dat er onkruid tussen het tarwe groeide en vroegen toestemmig aan God om dat eruit te trekken. Ze krijgen echter het advies om te wachten tot de oogst zodat dan duidelijker te zien is wat nu precies tarwe en wat onkruid is. Met andere woorden. We kunnen wel vragen dat God nu ingrijpt maar hij doet dat pas als alles volgroeid is, zowel het goede als het kwade. En de datum voor de oogst kent hij alleen….

  http://blb.sc/002jZ1

 10. @Cor : Inderdaad wij lopen zeker achter op in Europa leven ze op dat gebied nog in het ‘ stenen tijdperk’ Shalom

 11. @ Rodu schreef:
  04/07/2021 om 7:57 pm
  Beste Rodu, ga eens naar een degelijke kerk waar de waarheid nog nagestreefd wordt en je zal ontdekken dat God geen trekpoppetje is dat zijn armen omhoog steekt wanneer jij dat nodig acht. Alles heeft zijn beloop, ook jouw leven………..

 12. Ik ben het met deze met Maarten eens. Het zou mooi zijn als we een tijd tegemoet gaan zoals het Xander het beschrijft. Maar alziende op de tekenen uit de wereld weten we hoe laat het ongeveer is. Babylon, Sodom en gomorra wereldwijd.

  En @ Rodu
  Ik ben ook 30 jaar atheïst geweest. Maar na zo veel mogelijk informatie in te zien juist tot de conclusie gekomen dat de bijbel klopt. God (JAHWEH, Elohim) bewijst in de bijbel dat Hij bestaat. Hij voorzegd de toekomst en laat daarmee zien dat Hij degene is die bepaald. Vele personen, plaatsen en steden zijn correct beschreven ook qua tijdsaanduiding. Dit wordt ook door vele archeologen en geschiedkundigen beaamt. Toets zelf de bijbel maar. Op de schepping en aantal wonderen na kan je dat heel goed doen. En als iemand bewijst de toekomst te voorspellen en het in alles klopt wat wel te toetsen is kan je erop vertrouwen dat die ontoetsbare punten kloppen. Want in de andere punten heeft God al bewezen dat Hij het is die zichzelf openbaart in de Bijbel. En er is geen ander boek van Nostradamus tot andere religieuze boeken aan toe die dat doen.

  Beproeft alle dingen; behoudt het goede
  1 Thessalonicenzen 5:21

 13. Geachte heer Peet. Subs communiceren onder water wereldwijd via kilometergolven, extreem langegolf radio. Google daar mee eens op.

 14. Alle wapens waar we nu over te horen krijgen, zijn al jaren oud. De militaire technologie staat altijd véél verder dan we denken. Ze zijn slim genoeg om daar niets over te lossen. O ja, dit nog : DEBKA is een propagandakanaal van de Mossad. Vertrouw nooit een geheime dienst, van welk land dan ook.

 15. @Eelke Piers : Naar mijn weten hebben de Romeinen het beton uitgevonden over wat je schrijft is mij niets bekend, maar het kan ik ben geen historicus. shalom

 16. Met dank aan alle beleidsvoerende sociopaten en de technologie. Iedereen zou Kaczynski eens moeten lezen, staat zo (gratis) op het internet.
  *** Het ergste is, dat het de denk- en werkmensen zijn die hun deze macht en technologie geschonken hebben. Zoals Icke het altijd zegt: we have built our own prison

 17. Zijn we allemaal FOMO = Fear Of Missing Out

  Het ‘recht’ van de sterkste, dat gold wellicht ruim een eeuw geleden waarbij het kolonialisme wel het beste voorbeeld is (geweest) . Niets is zo onveilig als dit computer tijdperk ; in Genève was één van de onderwerpen het hacken van o.a. zorgvuldig bewaarde geheimen (landsbelangen). Landen die in het verleden taal nog teken begrepen van deze ontwikkelingen zijn met één slag op de hoogte van bijvoorbeeld de wapenindustrie. Nog niet zo lang geleden was de wereld euforisch vanwege het feit dat er op mars een US ‘karretje’ liep. Nog geen maand later reed er daar een Chinees karretje.; de realiteit laat zien wat de mogelijkheden zijn. Iedere natie zou moeten weten dat, hoe ‘intelligent’ deze wapens dan ook zijn, dat bij gebruik op wereldniveau, dit de eindtijd zal gaan aankondigen ; en wel voor de hele wereld. Daarom zijn deze wapens afschrik methodes voor ‘lokaal gebruik’ .
  De psychische druk op de moderne mens neemt inmiddels groteske vormen aan, de samenleving verandert ; onzekerheden en angsten ontstaan waardoor voornamelijk de ouderen weinig of niets meer herkennen van de tijden toen geluk nog (redelijk) heel gewoon was. Angst : iemand schreef eens op deze site : wie met angsten leeft, sterft elke dag meerdere keren ; Iemand zonder angst sterft maar één keer.
  De grootste dreiging die de mensheid te wachten staat …. is de genetica. Het decimeren op grote schaal van andere bevolkingsgroepen / andersdenkenden, maar, altijd weer die maar, cyber ‘criminaliteit’ is niet meer weg te denken. Het hele internet, ooit ontwikkeld voor en door de ‘oorlogsindustrie’ is niet alleen een duivelse uitvinding geweest, maar is ook nog zo ‘lek als een mandje’ . Misschien is die ‘lekkage’ de weegschaal wel die alles in evenwicht houdt. Laten we dat hopen.

 18. @ Yvonne: 7:37 pm, op 4/7. Dat zou kunnen. Want de waarheid wenst men persé te onderdrukken. Hun vileine plannen wensen ze zonder meer uit te voeren, en censuur is daar deel van. Tenminste zo zie ik dat.

 19. Alle door Xander in de laatste alinea genoemde instellingen mogen van mij blijven .
  Alleen moeten dan alle medewerkers en directeuren bestaan uit vrijwilligers die uitsluitend het minimumloon van € 1500,- per maand ontvangen .

 20. Willy op 4/7
  Het schijnt dat Jullle in europa wel achter lopen met het ontzilten van zeawater. Wij wonen in Australia en h ebben voor de laatste 30 jaar ontziltings techniek. Bij de grote steden. Ook zijn deze technieken te krijgen voor huizen.

 21. Okay, van zout water zoet maken zonder destillatie…kijk eens op osmose apparaat..
  Is voor iedereen te koop. Voor kleine zeiljachten op zee…kijk bij katadyn..
  Torpedo’s met groot bereik? Radio en dus ook gps ontvangst is onmogelijk onder water..dus wat is de koers dan? . ultrasoon geeft beperkt bereik..wordt voor dieptemeters gebruikt, is dus ook niet ideaal. Een kompas werkt onder water, duikers!
  Hoe maak je een kern aandrijving passend in een torpedo? Brandstofcel, combinatie elektromotor zou gaan. Er zijn duikboten (Denemarken?) Al in de vaart!
  Zo eenvoudig gaan de zaken nog niet. Wel dat van het microgolf wapen, bouw je eigen magnetron eens om….goed richten, haal je buurmans drone uit de lucht…

 22. Theo Kainos @

  Als dit graveren verhaal klopt , dan is dit de grootste misdaad ooit ?

 23. Ik merk dat op dit forum veel christenen actief zijn. Ik zelf ben atheïst. Maar heb her toch even een vraag over……..kan de heer volgens de christenen hier niets aan doen? Ik zie van ” HEM” nog eigenlijk geen ingrijpen

  Beste Rodu, de Heer heeft elk mens een vrije wil gegeven, waar die mens zelf kan kiezen of hij voor het goede kiest of het kwade.
  Maar de Heer kan enkel ingrijpen ten goede als de christenen hem dat vragen. Dus hun wil bekend maken. Mvg. Mod.

 24. @ Wachter 6.12 p.m

  Maar denk je dat wat Xander hier beschrijft in dit stuk de oorzaak zou kunnen zijn…? een soort van ‘generale repititie, net als ‘event 201 ‘ voor de plandemie ?

 25. En dan kun je het volgende wapen ook aan de lijst toevoegen…

  Onlangs is bekend geworden dat er zich nog iets heel bijzonders bevindt in de coronavaccins en dat heet grafeenoxide. Deze grafeenoxide deeltjes reizen ook naar de hersenen en hechten zich daar aan de synapsen. Het schijnt dat deze grafeenoxide nanodeeltjes als het ware geactiveerd kunnen worden door microgolven met een frequentie van 41,6 Ghz en dit soort microgolven vormt onderdeel van de 5G microgolven.
  Dit betekent dan weer dat mensen die zijn ingespoten met een coronavaccin op afstand beïnvloed kunnen worden via 5G. De gevaccineerde mensen kunnen dan dingen voelen, denken en zien of gedachten hebben die in werkelijkheid niet bestaan. Ook kan deze techniek worden gebruikt om nep herinneringen te creëren of echte herinneringen te verwijderen.

  De symptomen van stralingsziekte door 5G zijn problemen met ademhalen, griepverschijnselen en hoogteziekte. Allemaal symptomen die precies overeenkomen met covid-19. Wanneer een bepaald gebied is gevaccineerd, dan kan de frequentie van 5G worden veranderd naar een zogenaamde “kill” frequentie, waardoor in dat gebied grote aantallen mensen zullen sterven!

  https://niburu.co/het-complot/16451-coronavaccins-magnetisme-5g-en-mindcontrol

  https://www.henrymakow.com/2021/06/vaccines-deliver-graphene-oxide.html

  http://stopthecrime.net/wp/category/5g-info/

 26. Wereldwijd op facebook zijn nu heel veel gebruikers die sinds gisteren een ‘ban’hebben ,zonder enige uitleg….ook is hier niks van op t nieuws geweest ( zo heb ik gehoord van anderen ,kijk nooit msm nieuws) zou dit er iets mee te maken kunnen hebben , een soort test….?

 27. Mooi gezegd, Xander. Probleem is echter: hoe krijg je dit voor elkaar. Je hebt altijd met een systeem van buitenaf te maken. Denk bv aan handel en wandel. Maar je zou wel idd een soort van besloten district kunnen maken, maar je hebt altijd iemand/of wetten nodig die de grenzen controleert/behoudt. In Zweden heb je al zo’n systeem. Daarom doen zij het(coronabeleid) op hun manier, maar ook zij krijgen met de druk van buitenaf te maken. Cashloos, vaccinaties enz.

 28. @ Willy
  Ik dacht dat de romeinen al zeewater wisten te ontzilten door verdampen en condenseren

 29. Citaat >> “Kortom: ‘overheden’ moeten ‘onderheden’ worden die volledig in dienst komen te staan van de burgers, en niet meer andersom, zoals nu bijna overal het geval is” .
  Uiteraard weten wij allen dat ook maar iets van dien aard een illusie is.
  Veeleer staan wij vlak voor de zevenjarige tirannie van de demonische antichristelijke macht.
  Zoals we lezen in Daniël 9:27 >>

 30. Het techno-fascisme begint eerst, en dat is nu, met het afschaffen van de vrije meningsuiting door middel van het installeren van een fascistische censuur en waarheidscommissie van technobedrijven aangestuurd door de corrupte politiek en beperking van bewegingen (corona -ausweis) contact (1,5 m en geen demonstraties meer) en sociale communicatie (thuis werken). Natuurlijk heeft dat het doel om ons tot moderne slaven te maken van de machthebbers. Macht en Geld, daar gaat het om en waarop dat uitloopt weten we vanuit de geschiedenis ten koste van de gewone man, vrouw en kinderen.

 31. Israël staat technisch gezien al heel ver, ze kunnen reeds zout water filteren tot zoet water dus tot drinkbaar water, de oplossing voor de waterproblemen in die regio. dat we in de wapenwedloop steeds meer en meer naar sciencefiction evolueren dat staat vast. Sciencefiction zal ooit werkelijkheid worden, en dan zullen we Openbaring dertien ook beter begrijpen. Oorlog wordt ook meer en meer virtueel. en cyberaanvallen zullen dit meer en meer worden, computers van overheden worden aangevallen, en watervoorziening komt zo gevaar en de elektriciteit voorziening ik denk dat dit de oorlog van de toekomst zal worden, goed artikel; Shalom

Comments are closed.