Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt dat China plan heeft voor EMP aanval op het Westen

Met slechts één bom kunnen al deze lichten binnen luttele seconden voorgoed worden gedoofd. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Heel Europa kan in één klap voorgoed naar stenen tijdperk worden gebombardeerd

—————————————————————————————————————————————-

Een speciale taakgroep die de Amerikaanse overheid adviseert, waarschuwt in een nieuw rapport dat China plannen heeft opgesteld voor een plotselinge ‘first strike’ militaire aanval met EMP wapens op het Westen. Door op grote hoogte kernbommen tot ontploffing te brengen, wordt alles wat op elektriciteit werkt in een straal van duizenden kilometers verwoest. Daarna zal het nog geen week duren voordat de getroffen landen ten onder zullen gaan aan enorme paniek, geweld, chaos, honger en dorst. Omdat het mimimaal maanden, mogelijk zelfs jaren gaat duren voordat de elektriciteitsvoorziening is hersteld, zullen er binnen zeer korte tijd tientallen tot honderden miljoenen mensen omkomen.

‘China’s militaire geschriften zitten vol met verwijzingen naar het uitvoeren van HEMP (High Altitude Electromagnetic Pulse) aanvallen tegen de Verenigde Staten als middel om een oorlog te winnen,’ schrijft dr. Peter Vincent Pry, uitvoerend directeur van de EMP Task Force on National and Homeland Security. ‘Het voornaamste tekstboek van de PLA over informatieoorlogsvoering, Shen Weiguangs ‘World War, the Third World War – Total Information Warfare’ roept China expliciet op bereid te zijn HEMP offensief in te zetten, en zich ertegen te verdedigen.’

Volgens de Chinezen zou dit nodig zijn om de ‘afschrikking van de Westerse machten, inclusief de Verenigde Staten, te neutraliseren en te beteugelen.’ In het Amerikaanse rapport wordt gesteld dat dit precies is waar China al vele jaren aan werkt. Het land heeft veel cruciale installaties EMP proof gemaakt, en zelf EMP wapens gemaakt waarmee de Westerse machten bij een verrassingsaanval volledig kunnen worden uitgeschakeld.

Een ander onderdeel van deze Chinese militaire ‘Informatie Oorlog’ doctrine is de vijand met cyber operaties aanvallen, om zo kritieke digitale infrastructuur uit te schakelen of te verstoren.

Heel Europa in één klap voorgoed naar stenen tijdperk te bombarderen

Een EMP bom veroorzaakt een extreem krachtige elektromagnetisch puls van 10.000 tot 25.000 Volt per één meter draad, waardoor alle bedrading en alle elektronische onderdelen, zoals microchips, letterlijk worden ‘gefrituurd’. Hierdoor wordt in een gebied met een straal van 4700 kilometer ALLES wat op elektriciteit werkt, voorgoed uitgeschakeld.

Als zo’n bom op 500 km hoogte boven Frankfurt explodeert, wordt heel Europa, van de Noordkaap tot Gibraltar, van Kreta tot IJsland, in één klap naar het stenen tijdperk gebombardeerd. EMP bommen zijn er echter ook in minder krachtige varianten, en kunnen ook op lagere hoogte worden gebruikt, waardoor het getroffen gebied flink kan worden beperkt. Zo zou China deze wapens expliciet tegen Amerikaanse vliegdekschepen willen gebruiken.

Bescherming tegen EMP mogelijk, maar heeft weinig zin

Er zijn apparaten te koop waarmee u uw huis en auto tegen zo’n EMP kunt beschermen. Alleen: wat heb je daaraan, als je zelf geen elektriciteit kunt opwekken. En mocht u in de kelder wel zo’n (tegen EMP beschermde) generator hebben staan, dan nog is er geen internet meer, geen mobiele telefonie, worden supermarkten niet meer bevoorraad, krijgen apotheken en ziekenhuizen geen medicijnen neer, kunt u nergens meer tanken, ligt het OV helemaal plat – kortom: kunt u alsnog helemaal niets meer.

Stel dat u ergens afgelegen op het platteland of in de bossen woont, en zelf uw eigen moestuintje  heeft, of u bent een zelfvoorzienende boer, dan zal het geen week duren voordat uitgehongerde plunderende hordes uit de steden met grof geweld alles zullen proberen te stelen wat u nog heeft. Dan kunt u misschien nog wegvluchten met uw EMP-proof auto – maar waarheen? Op zeker moment is de tank leeg – en dan?

Overheden kunnen naar verhouding niet al te dure maatregelen nemen om kritieke infrastructuur tegen EMP wapens te beschermen. Waarschuwingen tegen de gevaren van EMP’s, die ook door een extreem krachtige zonne uitbarsting kunnen worden veroorzaakt, werden tot nu toe eigenlijk altijd in de wind geslagen. Enkel militaire installaties werden bestand gemaakt tegen een EMP aanval; voor de elektriciteitsvoorziening aan burgers werd voor zover bekend nog helemaal niets ondernomen.

MAD

Ieder land dat een dergelijke aanval uitvoert, kan eenzelfde vergelding verwachten. Tijdens de Koude Oorlog gold het MAD (Mutual Assured Destruction) principe, waardoor de VS en de Sovjet Unie elkaar nooit met kernwapens aanvielen. Nu China volgens het rapport ver voorloopt met het ‘verharden’ van zijn elektrische infrastructuur, lijkt het land er zeker van te willen zijn een tegenaanval met EMP wapens goed te zullen kunnen doorstaan.

Hoewel het bovenstaande natuurlijk een uiterst ‘Armageddon’ scenario beschrijft, is door deze specifieke militaire onbalans, zeker in de huidige onzekere tijd van grote spanningen tussen de wereldmachten, zo’n vernietigende verrassingsaanval niet langer onwaarschijnlijk te noemen, ook al zal China zich realiseren dat het een vergeldingsaanval met vanuit Amerikaanse en Britse onderzeeërs afgevuurde kernwapens kan verwachten.

Taiwan

Taiwanese militaire analisten zijn bang dat China het eiland, dat als een opstandige provincie wordt beschouwd, eerst met EMP bommen zal aanvallen, alvorens er een invasie komt, waardoor het land met geweld weer bij China moet worden gevoegd. De afgelopen jaren is het aantal dreigementen vanuit Beijing en in Chinese staatsmedia om Taiwan aan te vallen, fors toegenomen. De VS heeft zich middels defensie overeenkomsten verplicht om Taiwan in dat geval te hulp te schieten.

 

Xander

(1) EMP Task Force via Hal Turner
(2) Afbeelding: 272447 ,Pixabay (rechtenvrij)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. Zijn we wel af van die corona-persconferenties. Elk nadeel heb dan tog een foordeel.

 2. Als het over China gaat moet je eerst hun duizenden jaren oude cultuur kennen!!.
  Tianxia is een oud Chinese begrip dat ervan uitgaat dat alles onder de hemel tot China toebehoort en dat alle gebieden buiten de huidige grenzen van China tot barbaars gebied word gerekend. Deze barbaarse gebieden moeten beteugeld worden zodat het doel van Tianxia, namelijk een totale globalisering van de wereld met 1 macht in Beijing-China te realiseren.
  Volgens de het oude boek Sun Tzu, the art of war staat geschreven dat alles wat je onder de hemel wilt veroveren op een dusdanige manier moet geschieden dat er geel schade word toegebracht aan datgene wat je beoogd te veroveren! Dit betekend dat je de beste kennis van je opponent gebruikt en binnenhaalt (je stuurt je studenten naar allen universiteiten in de wereld), Je drijft handel met je opponent alsof het je beste vriend is met als doel jouw beter te leren kennen dan dat je je zelf kent(hiervoor zijn vele handels gesprekken nodig alvorens een Chinees tot een deal overgaat), je laat de “barbaren” elkaar kapot maken en je gooit ongezien’s wat olie op het vuur met als doel alles wat kapot is gegaan op te kopen en zo je macht op een subtiele manier wereldwijd te vergroten! Bill Gates en de andere Miljardairs etc die denken de macht te hebben vervullen zonder het door te hebben een cruciale rol om Tianxia voor de Chinezen te realiseren. De Chinezen kijken toe, gooien hier en daar wat olie op het vuur, laten bijv een virus “perongelijk” ontsnappen en kijken wat voor schade het brengt in de wereld, zoals de wereld zich nu ontvouwd past exact binnen de strategische regels die beschreven staan in het oude boek Sun Tzu, the art of war!!! Dit is een oude Chinese agenda, waar veel chinezen geen notie van hebben, zij zijn slechts onderdeel van het geheel, we weten allemaal dat het individu in landen als China, Korea, en Japan niet telt, het gaat in deze landen meer om het grote geheel, het land!!
  Het is dus niet aannemelijk dat China een alles verwoestende aanslag zal plegen op de westerse wereld want dit zou instrijk zijn met Tianxia en de regels van oorlogsvoering beschreven in Sun Tzu!

 3. Het zou mooi zijn als China zo een effectieve dreiging zou kunnen uitoefenen om alle aanvallen te pareren.

  Een jaar of 10 geleden probeerde iemand me ook al blij te maken met de gedachte dat Korea hiertoe in staat zou kunnen zijn.Daar ben ik dan toch wat minder blij mee.

  Je hoort hier wel vaak over,maar het schijnt nog niet zo simpel te zijn,maar in fe afgelopen jaren kan China de benodigde techniek verder ontwikkeld hebben.

  Een geïsoleerde aanvalspoging kan waarschijnlijk vrij makkelijk onderschept worden.

  Als het mogelijk is om op fe grond maatregelen te treffen om essentiele voorzieningen te beschermen,moet daaraan gewerkt worden en is dat zinvoller dan veel andere defensie uitgaven.

 4. @wachter
  20/06/2020 om 4:55 pm
  Bedankt voor je reactie , het zou onlogisch zijn .
  Het is zeker niet gezelliger , het is nog nooit zo erg geweest maar er is zo veel beloofd vöor de eindtijd zich voltrekt .

 5. Dit lijkt me een iets te sensationeel scenario wat zich af zou kunnen gaan spelen. Maar goed wat zich nu in de wereld voltrekt zou je vorig jaar ook niet hebben geloofd.

 6. Weet wel dat aan het eind van de eindtijd en aan het eind van de grote verdrukking, volgens de Bijbel een leger vanuit het oosten naar het westen en Israel over de Eufraat zal oprukken van 2×10.000×10.000 soldaten= 200 miljoen soldaten. Dat kan alleen China zijn.

 7. Dit is meer een sinario van een in elkaar gestorte dollar door China een Rusland samen.

 8. China gaat NIET eerst half europa opkopen om het daarna te vernietigen , dus hier geloof ik niets van en ik hoop dat ik gelijk heb.

 9. @ Bundy 2:45 am. Inderdaad, de illuminati en de NWO, zullen deze situatie nooit toestaan. Het zal dus zeker niet zomaar kunnen gebeuren, maar prettiger is het er op deze wereld niet op geworden.

 10. Hebben ze gelijk geen controle meer omdat alle spionage apparatuur kapot is.
  Dat zal zon vaart niet lopen dus.

 11. Eindelijk van alle 5G en andere microgolven af en daarbij het spionage systeem.
  Nadeel is de neersmeltende kernreactoren dat dan weer wel.

 12. Misschien gaat china het westen chanteren, door deze beweringen te bekrachtigen. De expansiedrift van china is ongekend. Maar ja, turkije wil hier ook zeggenschap hebben. En ons kabinet heeft alle verdediging wegbezuinigd. De amerikanen trekken zich terug omdat europa niet meer wil betalen. Dus, feitelijk zijn we heel kwetsbaar. En overgeleverd aan gekken.

 13. Worden de lezers niet moe van deze einde-wereld verhalen?
  Want er zijn nu zoveel groepen die de wereld zoals die wij kennen ten gronde willen richten, en deze groepen hebben allemaal een enorme macht !

  Zo lees ik op x nieuws oa
  -De russen kunnen het westen met 1 klap wegvagen, westerse en amerikaase wapens hebben geen kans.
  – de globalisten vernietigen de welvaart van een ieder en nemen de macht
  -de links-extremistiche elite heeft ook de macht genomen maar wacht met het volbrengen van hun wereldregering totdat de economie volledig is ingestort-
  -De VN heeft wen plan 80% van de bevolking uit te roeien en neemt dan ook de macht
  -Ook Bill gates himself met de WHO heeft als plan de wereldbevolking te decimeren om daarna een verplichte vaccinatie uit te voere met chip en gps tracker, in samenwerking met ee 5g netwerk worden alle mense dan tot marionetten
  -niet te vergeten de dictator Erdogan die een of ander wereldrijk sticht en europ natuurlijk helemaal onder zijn juk gaat vallen

  -ik ben vast nog een aantal eindewereld scenarios vergeten, maar het wordt nog een hele strijd tussen al die groepen die allemaal de macht willen nemen over een wereld die zij eerst ten gronde willen richten..

 14. Gij zult horen van oorlog en gerucht van oorlog. Dit is nog niet het einde. Dat zegt de bijbel.

 15. De voorraad atoombommen is groot genoeg om de gehele wereld 3 keer op te blazen. Tot nu toe is dat niet gebeurd omdat wereldmachten min of meer in balans zijn. Waarom zou dat met dit type wapen anders zijn? Maar goed, zorgwekkend is het wel, zeker met de steeds groter wordende chaos in de westerse wereld. Onze hoop is steeds meer gericht op militaire leiders die hun hoofd koel weten te houden, want politici zijn voor geen cent meer te vertrouwen.

 16. Vraagje
  Worden alle accu’s en batterijen bij een emp aanval explosief?

 17. Ik denk dat het gaat om weer een van de zoveelste fake news is van de amerikanen.Iedereen die niet met hun samen werkt word gedwarsboomt China bedreigd amerikaanse economie en moet eraan geloven,Khadaffi.syrie,irak,iran.Rusland allemaal gesanctioneerd.Kijk Irak Saddam hoesein had massa vernietigings wapens Bull shit was fake news Heeft Amerika met name Bush en Blair zich veronderschuldigd,NEE wat doet de amerikaan nog in Irak?Moammar Mohammed al-Qadhafi van libie werd ontroond en vermoord door obama en hillary clinton Overal waar de amerikaan voet zet is er CHAOS

 18. Xander heeft dit ‘van horen zeggen’ , maar, zoals gebruikelijk …. , is dit weer een poging uit de VS om vooral ‘de wig’ tussen Europa en China, en Rusland natuurlijk, groter te maken. De Chinees is het intelligentste ras op aarde ; u kan het opzoeken !
  Het EMP, iets wat al langer bestaat, dit gaan gebruiken tegen het grootste afzetgebied van China : Europa ? , ondanks de enorme kosten van ‘de ‘belt and road’ aanvoerlijn ter wereld ? Dat gelooft toch niemand, wie gooit er nu zijn eigen ruiten in.
  Het EMP, in een andere vorm, is een Economische Macht- Positie, waarvoor de VS vreselijk bang is én die daadwerkelijk de US dollar als wereldmunt gaat vervangen. Wat hebben drie US vliegdekschepen eigenlijk te zoeken voor de kust van China ? . Allemaal ‘spierballen’ taal …. , een kat in het nauw maakt rare sprongen. De alleenheerschappij van de VS is voorbij ; Trump’s woorden : wij willen (en kunnen) niet meer de politieagent van de wereld zijn.
  Bangmakerij, alles is bangmakerij tegenwoordig . Ook dit gaat niet gebeuren.

 19. Emp aanval, tja kan je overwegen. Maar wat zullen de gevolgen zijn… Ik denk dat alle grote chineese steden dan met de grond gelijk worden gemaakt. En wat heb je dan gewonnen. Trouwens, als china dat zonodig zou willen was dat allang uitgevoerd. There no winners….

 20. Wat een onzin Xander.
  Je moest eens weten wat voor plannen “de amerikanen” zelf hebben opgesteld, nú en in het verleden.
  Die plannen zijn ook niet mals. Nee, Xander, bangmakerij. En waar is het bewijs?
  Doe je zelf ook nog onderzoek of sta je nu de amerikanen na te papagaaien.
  Valt deze site nu tóch door de mand ?
  Overigens: Misschien zit Putin er wel achter, of Kim Jong Un, of ..eh.. Iran..eeeh de mossad ?
  Dit is nóg erger dan de corona-hoax.

 21. De Amerikanen hoeven niet te koeren, zij zijn zelf de grootse vijand van de vrede , Het hele midden oosten hebben ze in de fik gezet, om maar eens wat te noemen .

 22. Ze doen nu al gevaarlijke computer aanvallen op Australië en proberen het land lam te leggen. Wie weet is het corona virus ook zo’n aanval geweest op het Westen wie weet? Of China uit is op confrontatie dat weet ik niet, wel is het zo dat er op het grensgebied tussen China en India reeds doden zijn gevallen, China eist steeds meer land op van India. Shalom

 23. Jaren geleden wanneer er spanningen en gevechten uitbraken aan grenzen tussen de toen nog bondgenoten
  Rusland /china heeft Breschnef de ganse commecom leiding uitgenodigd naar Moscou.
  Daar is toen het voorstel gedaan om 10 atoombommen te droppen op hooge hoogte .
  Amerika heeft toen ingegrepen en is er de eerste pingpong delegatie naar China gestuurd.
  Dat was het begin van de Chinees / Amerikaanse moderne samenwerking.
  De ontwerper van dit plan was toen Kissinger de beroemde minister van buitenlandse zaken van Amerika.
  Wie Had De Juiste Visie Op Lange Termijn?
  Zo een vaart zal het nu ook niet lopen!
  Er zijn nog anderen met Atoombommen die het gevaar lopen hetzelfde lot te moeten ondergaan mocht China met zo een
  Initiatief starten.
  India,pakistan,Noord Corea, Rusland, israel,. En die zullen niet wachten om zich te laten afschlachten.
  Dus het zal bij een theorethische mogelijkheid blijven..
  Wat wel de toekomst is voor de mensheid is de sterk vermindering van het aantal.
  Daar zullen de klassieke vernietigings wapens niet voor gebruikt worden, maar wel nieuw ontwikkelende uitroeing wapens.
  Geniet van de dag dat men hier nog mag zijn. Dat is de zin van het leven .

 24. Is dit in het belang van China? Is al voor een groot deel in handen van China.
  Onzin.

 25. Hoe je spullen te beschermen is te vinden op google en is goed te doen,, evt je klein spul in je magnatron leggen. (niet aanzetten dan)

 26. Gelukkig ; dan werkt ook de quantum -dot , kunstmatige intelligentie , het virtueel geld en contrôlesysteem systeem van Bill G. niet meer .
  De wereldwijd samenwerkende Illuminati zullen hetgeen in het artikel is beschreven dus nooit uitvoeren .

Comments are closed.