Pakistaanse politici roepen op tot kernaanval op Israël en vernietiging Europa door moslims

Pakistaanse Shaheen-III raket.(Afbeelding: (5)).

—————————————————————————————————————————————–

Turkse dictator Erdogan wil met internationale ‘vredesmacht’  Jeruzalem ‘bevrijden’

—————————————————————————————————————————————–

We schreven gisteren dat de immer naïeve Europeanen nooit enig benul noch interesse hebben gehad wat voor ideologie ze precies in huis hebben gehaald, en daar nu op almaar hardere wijze mee worden geconfronteerd. Zo heeft de minister van Buitenlandse Zaken gedreigd dat als Europa niet achter ‘Palestina’ gaat staan, de 65 miljoen moslims die hier wonen ons zullen vernietigen. Een Pakistaanse parlementariër riep bovendien letterlijk op om Israël met de kernwapens die zijn land bezit aan te vallen.

‘Hebben wij een atoombom gemaakt om in een museum ten toon te stellen?’ vroeg het Pakistaanse parlementslid Maulana Chitrali zijn collega’s. ‘We hebben geen raketten, atoombommen of een enorm leger nodig als die niet kunnen worden gebruikt om Palestina en Kashmir te bevrijden.’ (1)

Kashmir is de regio waar Pakistan en India al diverse oorlogen over voerden. Regelmatig nemen hun legers in het grensgebied elkaar kort onder vuur. Een Pakistaanse kernaanval om Kashmir te bevrijden zal zonder twijfel gevolgd worden door Indiase kernwapens op Pakistaanse doelen.

Israël zal preventief ingrijpen

Hetzelfde geldt voor Israël, dat zeker 80 kernbommen heeft, maar genoeg nucleair materiaal heeft gemaakt voor (minimaal) 220 nucleaire wapens. Israël zal vanwege zijn kleine omvang bij een existentiële bedreiging met massavernietigingswapens hoogstwaarschijnlijk preventief ingrijpen, omdat er slechts enkele kernbommen voor nodig zijn om de Joodse staat geheel te vernietigen.

De Israëlische regering zette begin april ruim $ 900 miljoen apart voor een militaire aanval op de Iraanse nucleaire installaties. Daar wordt al jaren mee gedreigd, en lijkt nu daadwerkelijk erg dichtbij te komen nu Iran inmiddels uranium tot 63% heeft verrijkt, en ondanks tal van sabotagepogingen steeds dichterbij een eigen kernbom komt.

Ook Iran en Turkije werken aan eigen kernwapens

Pakistan is vooralsnog het enige islamitische land met kernwapens, maar daar zal vermoedelijk op korte termijn verandering in komen zodra Iran voldoende uranium heeft verrijkt. Ook Turkije werkt volgens de Duitse inlichtingendiensten al vele jaren in het geheim aan eigen kernwapens, mogelijk in samenwerking met Iran.

Minister BuZa: 65 miljoen moslims in Europa zullen hen vernietigen

De Pakistaanse dreigementen richten zich ook steeds vaker tegen Europa. De minister van Buitenlandse Zaken Shah Mahmood Qureshi wees in een toespraak in het parlement op het feit dat er 65 miljoen moslims in Europa leven, en dat ‘als Europa Palestina niet steunt, de moslims (andere vertaling: deze moslim) Europa zullen vernietigen.’ (2)

De Turkse dictator Erdogan, wiens grootste doel het herstel van het Ottomaanse wereldrijk vanaf 2023 is, hitst de moslims al jaren op tegen Israël en Europa. Eind 2020 hield hij zijn eigen AK Partij voor dat de Europese leiders ‘de kruistochten willen herlanceren’. In 2014 beschuldigde hij het Westen er al eens van ‘onze kinderen willen te zien sterven. Ze lijken vrienden, maar ze willen ons dood. Hoe lang pikken wij dat nog?’

Naar aanleiding van de recente confrontatie tussen Hamas en Israël riep hij op om met een internationale vredesmacht naar Jeruzalem te gaan (4), de stad waarvan hij al jaren zegt dat deze ‘Turks geboorterecht’ is, en daarom op een dag met militaire macht zal worden ‘bevrijd’.

‘Wij gaan winnen, want wij houden van de dood’

Op basis van de islamitische religie beschouwen niet alleen Palestijnen, maar ook veel andere moslims de gewelddadige jihad tegen de ‘ongelovigen’, maar vooral tegen ‘de Jood’, als de grootst mogelijk eer die je Allah kunt bewijzen (en andersom), waardoor je voor zowel jezelf als je familieleden automatisch een ticket naar de moslimhemel koopt.

‘Wij gaan winnen, omdat zij van het leven houden en wij van de dood,’ vatte Hezbollah terreurleider Hassan Nasrallah in een interview in 2004 deze religieuze ideologie in een handjevol woorden perfect samen. Dat had hij overigens niet zelf bedacht, maar was een herhaling van een uitspraak uit de 7e eeuw, toen de islam is ontstaan. (3)

Europa haalt schouders op, bereidt ‘Great Reset’ voor – komt oorlog wellicht goed uit?

Een minister van een regering van een ander land die een bedreiging met vernietiging naar onze bevolking uit, zou groot nieuws in het Westen moeten zijn. Nationale en EU-politici zouden dit zeer hoog op moeten nemen, maar ook dit schijnt hen niets te interesseren.

Dat zou wel eens kunnen komen omdat vooral sinds vorig jaar is gebleken dat de vrijheid en toekomst van hun eigen kiezers zonder enige scrupules worden opgeofferd op het altaar van de globalistische ‘Great Reset’ klimaat-vaccin agenda, en een oorlog – hetzij WO-3 tegen Rusland (en wellicht ook China), hetzij een Europese burgeroorlog met de alhier wonende migranten, of misschien wel beide – hen erg goed zou uitkomen om hun gewenste totalitaire Europese superstaat-dictatuur erdoor te drukken.

Zo’n grote crisis zou meteen verhullen dat het Europese financiële- en bankensysteem al enige jaren technisch failliet is en op de rand van instorten staat. De echte ‘Great Reset’ die in de Europese hoofdsteden wordt voorbereid zou er daarom wel eens zeer gewelddadig aan toe kunnen gaan, of in ieder geval wijd verspreide chaos en paniek kunnen veroorzaken.

Xander

(1) Hal Turner
(2) Pakistan Tehreek-e-Insaf / YouTube
(3) Brabosh
(4) Israël365News
(5) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Inter-Services Public Relations (ISPR) , bron https://www.dawn.com/news/1225688 , Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

Zie ook o.a.:

14-05: ‘Turkije en Hezbollah dreigen Israël met oorlog bij invasie van Gazastrook’
22-04: (/ Iraanse krant riep op tot aanval op Israëlische kerncentrale)
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
05-04: …; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
04-02: Israël reserveert ruim $ 900 miljoen voor militaire aanval op Iraanse kerninstallaties
27-01: ‘Israël dreigt Iran aan te vallen als Biden terugkeert naar nucleaire deal’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
02-11: Erdogan hitst moslims op tegen Europa: ‘Zij willen nieuwe kruistochten’
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
02-10: Turkse dictator Erdogan: ‘Jeruzalem is onze stad’
27-08: Erdogan dreigt Griekenland openlijk met oorlog
23-08: Erdogan verstevigt banden met Hamas, geeft terroristen en moordenaars Turkse paspoorten (/ Turkse dictator zweert opnieuw Jeruzalem te zullen ‘bevrijden’)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
15-07: Hagia Sophia veranderd in moskee: Zo worden de Turken klaargestoomd voor oorlog
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland

2019:
22-12: Deense imam Akkari waarschuwt dat moslims uit zijn op conflict en Europa willen overheersen (/ ‘Islamisten gebruiken linkse partijen om grip op de samenleving te krijgen’)
16-10: Turkse minister Defensie twittert kaartje met geplande verovering Syrië, Irak, Armenië, Griekenland, Cyprus en Bulgarije
05-09: Erdogan zegt kernwapens te willen, maar werkt daar in het geheim al jaren aan (? Nucleair bewapend Turkije zal op Ottomaanse veroveringstocht door het Midden Oosten, Centraal Azië en Noord Afrika gaan, en ook Europa inlijven)

2018:
19-12: Islamitische Unie Congres; Erdogan in 2023 leider van wereldwijd Kalifaat
13-08: Turkse journalist: Erdogan begint steeds meer op Hitler te lijken
09-07: Turkije enkel op papier nog NAVO lid, stuurt aan op militair conflict met Europa’
14-03: Erdogans krant publiceert Turks plan voor massale moslim aanval op Israël

19-02: Turkije dreigt met invasie Griekse eilanden (/ Herstel Turks-Ottomaanse Rijk door militaire veroveringen steeds dichterbij – Jaren ’30 op herhaling: Europa doet opnieuw niets substantieels tegen almaar agressiever wordende dictator)

(Archief oud-xandernieuws.punt.nl):
2014:
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan

2013:
30-06: Hoog lid Erdogans AKP dreigt Berlijn met 3,5 miljoen Turken in Duitsland
23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus
12-03: Duitse geheime dienst: Turkije werkt al jaren aan kernwapens
01-03: Turkse premier Erdogan: Israël en kritiek op islam zijn misdaden tegen mensheid
2012:
18-04: Turkse regering gaat miljoenen Turken in Europa mobiliseren
2011:
12-07: Turkije wil leger verdubbelen naar 1 miljoen man (/ Erdogan impliceert nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem)
09-06: Turkse opperrechter: Erdogan is tiran en wil sultan van het Midden Oosten worden
2010:
09-12: WikiLeaks (8): Turkije wil Europa islamiseren via lidmaatschap EU (/’Wraak op Europa vanwege nederlaag bij Wenen’ – Erdogan woeden vanwege onthulling 8 geheime bankrekeningen in Zwitserland)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

25

 1. Krijgt Akbert Pike toch nog gelijk met betrekking tot zijn in 1872 te boek gestelde voorspelling aangaande WO3.

 2. Wacht maar. Het einde van alle valse religies is nabij. Openbaring 17, 18

 3. @ Anna: 2:46 pm. Helemaal mee eens, Anna. En ik vertrouw op de opname (harpazo in het Grieks) van de Gemeente van de Here Jezus Christus; vlgs. 1 Cor. 15: 51-53.

 4. Deze grote lont in het kruitvat, wat wereld heet, waren we bijna vergeten.

  De Islamitische jihad.!!!
  De islam heeft als opdracht om de wereld te gaan overheersen.
  Door alle Covid en grote “ Reset “ gebeuren zijn we bijna vergeten dat de islam op wraak zint. Ook in Europa!
  Wraak in Europa wat genoemd wordt in het filmpje ( ik spreek hun taal niet maar versta wel Andalusië, wat terug veroverd moet gaan worden op de Christenen. )
  Ook oost Europa tot Budapest zal volgens hun beleving weer in Islamitische handen moeten komen.
  Een land wat ooit eenmaal onder de islam is geweest moet terug naar de islam.
  Het is een schande voor moslims als dit niet gebeurt.
  En de heethoofden in Pakistan weten de oplossing wel…. een atoombom erop❗️

  Ook de eis dat Christenen zich nu moeten richten op Palestina in plaats van Israël het recht te geven zichzelf te verdedigen moet aan worden voldaan.
  Want we hebben toch geen atoombom voor ons archief.
  Dus chantage is hun niet vreemd.

  Hoe kun je het bedenken. Dit is zeer primitief geloofs denken.
  Maar uiterst gevaarlijk.
  De Europesche regeringen lijkten al bakzeil te gaan halen als je de agressieve demonstraties hebt gezien.
  Ze buigen uit angst voor onrust, voor de daad werkelijke terreur.
  Die we nu al regelmatig zien maar zeker heftiger zal worden naarmate dit soort heethoofden zich met het wereld gebeuren gaan bemoeien.

  Regeringsleiders worden bang voor onrust in het binnen land, veroorzaakt door de ooit zo zielig binnengehaalde lieden met een zeer radicalen religie, die zich expansief zal gaan ontwikkelen in de eindtijd. ( lees de boeken van Jan van Barneveld maar! )
  Europa wordt volop in dit conflict betrokken.

  Dit is de zoveelste GROTE LONT in het wereld wijde KRUITVAT.
  We leven in een tijd die op hol slaat.
  Overal onrust en onzekerheid.

  Nergens meer veilig.
  Drie grote wereld wijde bedreigingen. LONTEN in het kruitvat. Welke zal het eerst ontbranden?

  1 Religieus. De islam moet heersen over de hele wereld ( zeker Jeruzalem ) als hun Mahdi komt.

  2. Economisch maatschappelijk: Klaus Schwab en zijn kliek wil de hele wereld reorganiseren met The great reset.
  Dit zal heel ver gaan ❗️zowel financieel, hyperinflatie (daardoor ws allemaal zelfde salaris)( geen eigendommen meer ) ook maatschappelijk economisch ( geen auto meer of opgelegd gezamenlijk gebruik) en zonder tegenspreken. ( geen godsdienst vrijheid ) geen beroepskeuze enz )

  3. Gezondheids technisch: We zullen allemaal gechipt worden om ons gedrag te kunnen beïnvloeden. De zgnd. “ Trashumane mens “ met deze chip zullen we gevolgd worden, kunnen We voedsel kopen krijgen we elektriciteit enz enz )
  Het lijkt net seance fiction maar dit zal eenmaal onze werkelijkheid worden. Kunnen we alleen internetten op speciale kanalen. Worden we opgeroepen voor onze volgende vaccinatie, krijgen we automatisch een belasting aanslag Enz enz enz.

  Overheden laten de oren hangen naar de grote geldschieter filantropen en de big techneuten. Regeringen hebben niets meer in te brengen.
  Ieder land in de EU wordt klaargestoomd om dit “ over te brengen aan hun inwoners “ en daarna op grond van “ drogredenen als b.v. een volgende pademie of een andere calamiteit ( oversterfte❓) te kunnen doorpakken. ( Spanje heeft al delen geaccepteerd)
  Ik denk wel eens bij mezelf : zou Rutte daarom moeten aanblijven als premier…. wat weet hij, wat wij niet weten…. en van de half Palestijnse globalist in zijn kielzog hebben we ook niets te verwachten.
  Waar staat Nederland in deze kwesties❓

  Maar we hebben een escape:
  Vertrouw op God de grote Schepper en onderhouder van alle dingen.
  De Vader van onze Heere Jezus Christus.
  Vandaag vieren we pinksterfeest en gedenken we hoe de Heilige Geest werd uitgestort op de aarde.
  Die is er nog steeds en werkt 24/7 dat is mijn troost!
  Blijf dicht bij de Here Jezus met uw leven en beslissingen, door Zijn Geest zal Hij u “ Het goede doen zien”

  Hij heeft deze dingen laten verkondigen en allemaal laten opschrijven in Zijn Woord de Bijbel, als het goed is bent u dus niet verrast over deze gebeurtenissen.
  Shalom
  Anna

 5. Ik denk dat de Moslims niet meer zoveel hoeven te doen daar wij worden vernietigd door onze eigen regeringen gelet op het cojonagebeuren.

 6. Landen zoals turkije en pakistan zouden best eerst zorgen dat hun straatarme bevolking een menswaardig leven heeft met levensnoodzakelijke basisbehoeften zoals voedsel en hygiëne dan een grote mond op te zetten over de hele planeet te verwoesten met nucleaire bommen waar ze zelf slachtoffer van zouden worden door hun Jodenhaat.
  Ze hopen met loze doodsbedreigingen en intimidatie de hele wereld te besmetten met hun islam antisemitisme en te dwingen om als nazi’s door ottomaanse hitler opnieuw een holocaust te kunnen plegen.

  Dan maakt de Turkse megalomaan ook nog eens de fatale fout om te denken dat hij 65 miljoen Europese turken zou kunnen overhalen om hun leven in welvaart en vrede te vergooien door ten oorlog te trekken tegen de inwoners van Europese landen die hen opgenomen hebben en waarmee ze al jaren samenleven.
  De kans bestaat dat die enkele conservatieve extremistische moslims, die willen meewerken aan deze holocaust, eruit geschopt worden door hun eigen familie en moslimgemeenschap die wel in vrede en welvaart hun kinderen willen zien opgroeien.
  Mijn Turkse buren en kennissen zijn alvast niet bereid om de Turkse hitler zijn zin te geven, zij vinden hem een dictatoriaal monster vol haat en willen liever zelf, en vooral voor hun kinderen, een goed leven in welvaart en vrede.

 7. Goed stuk van Meelezer maar laten we niet vergeten dat het conflict als enige echte reden heeft : Enorme haat van uit de hel tegen het Joodse volk wat dat Joodse volk speelt een hele belangrijke rol in de verlossing v/d wereld .

 8. @ Peter: 8:11 pm, op 22/5. Dat ben ik roerend met U eens. Onze hele pers, het staatsjournaal, en de andere media, zijn volkomen marxistisch gekleurd. Het lijkt wel de DDR in vroegere tijden, en een afwijkende mening wordt niet getolereerd. Men scheld an direct van nazi en fascist. Leer mij het socialisme en marxisme kennen.

 9. Israël heeft inmiddels alweer erm staakt het vuren afgesloten dus het is alweer rustig daar.
  Had eigenlijk gedacht dat het nu compleet uit de hand zou lopen maar blijkbaar is er nu al een afspraak gekomen dus de (bijbelse) voorspellingen kunnen weer de kast in.

 10. Column op fb:
  Indrukwekkende column van Prof. dr. Afshin Ellian, rechtsgeleerde van Iraanse afkomst in Leiden:

  Gaza is een bezet gebied, bezet door jihadisten. Israël is na de Holocaust opgericht om een schild te zijn voor Joden. Het conflict tussen Israëliërs en Palestijnen is in de islamitische wereld niet de grootste of de meest aangrijpende gewelddadige affaire. Anderhalf jaar geleden doodde de Iraanse regering binnen een paar dagen ruim tweeduizend ongewapende protesterende burgers. Afgelopen zaterdag kwamen in Kabul tientallen moskeegangers om het leven bij een jihadistische aanslag.
  Emoties waren niet te zien, niet in onze media en evenmin bij de islamitische activisten of extreemlinkse figuren. Zij werden emotioneel niet geraakt door de aanslag op een meisjesschool in Kabul (ruim een week geleden). Dat geldt ook voor de westerse media. Bij de aanslag kwamen 85 schoolmeisjes om het leven. Op het moment dat ik dit schrijf, wordt waarschijnlijk elders een aanslag gepleegd door jihadisten. En ik heb het nog niet gehad over de gewelddadige toestand waarin de Turkse of Iraanse Koerden verkeren.
  Hier rijst de vraag waarom een confrontatie tussen Palestijnen en Israëliërs woede en emotie veroorzaakt. Alle andere, en dus de meest inhumane toestanden betreffen moslims die andere moslims doden. Zo bracht een Afghaanse geestverwant van Hamas met een bom 85 moslimmeisjes om het leven. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan mag zonder luidruchtige emotionele protesten van Denk de Koerden wegbombarderen, omdat ze in zijn ogen terroristen zijn. Overigens belt Erdogan van tevoren de Koerden niet om hun huizen te verlaten, voordat hij F-16’s op hen afstuurt. Israël is het enige land op aarde dat zijn bloeddorstige vijanden en hun familie informeert voordat een bombardement begint.
  Antisemitisch hoefijzer
  Onze vraag is nog niet beantwoord: waarom worden onze media, linkse partijen en activistische moslims geëmotioneerd door de confrontatie tussen Israël en Hamas? Er is een fundamenteel verschil tussen dit conflict en alle andere gewelddadige conflicten waarbij moslims betrokken zijn: Joden. Benjamin Netanyahu is, in tegenstelling tot de Iraanse leider Ali Khamenei of de Turkse president Erdogan, van Joodse afkomst. Israël is ook de enige Joodse staat op aarde. De obsessie met Joden is kennelijk een verbindende kracht, waardoor westerse media, islamisten en extreemlinks bijeen worden gebracht.
  Binnen de omtrek van het antisemitische hoefijzer naderen de islamisten en neonazi’s elkaar.
  Israël werd zonder aanleiding gebombardeerd door de terreurbeweging Hamas. Twee misverstanden moeten we eerst wegnemen: Gaza, waar Hamas de baas is, wordt niet bezet door Joden, maar het is wel bezeten van het jihadisme. Er wonen nul Joden. Die zijn allemaal weggejaagd bij de overdracht van de macht aan de Palestijnse autoriteit, die later door Hamas ten val werd gebracht. In 2006 gooide Hamas sommige leden van de Palestijnse autoriteit van de daken af. Ten tweede valt Jeruzalem buiten Gaza, fysiek en administratief. Hamas werd dus niet aangevallen, en had ook geen reden om een aanval te beginnen.
  In 2008 zei de toen net gekozen Amerikaanse president Barack Obama in een toespraak: ’Als iemand raketten zou sturen naar mijn huis, waar mijn twee dochters ’s nachts slapen, zal ik alles doen wat in mijn macht ligt om dat te stoppen. En ik zou verwachten dat de Israëliërs hetzelfde zouden doen.’ Ook nu vuurt Hamas in een paar dagen ruim 2700 raketten af op de inwoners van Israël. Geld en raketten, of onderdelen daarvan, komen uit Iran. In een andere toespraak zei Obama later dat Israël het recht heeft om zichzelf te verdedigen tegen de raketaanvallen van Hamas.
  Menselijk schild
  Wat we tot nu toe zien, wijst er wederom op dat Hamas de Palestijnse burgers als een menselijk schild gebruikt tijdens de oorlog tegen Israël. Dat is een oorlogsmisdaad. Bovendien vuurt Hamas willens en wetens raketten af op burgerdoelen. Ook dit is een oorlogsmisdaad: het opzettelijk, en dus niet per vergissing, bombarderen van burgerdoelen.
  ’Het zwaard van Jeruzalem’, de codenaam van de Hamas-operatie (de raketoorlog), dendert door.
  In het Midden-Oosten bekommert men zich niet om de oorlogsmisdaden. Een mensenleven interesseert de jihadisten niet. In vergelijking met Erdogan of Khamenei treedt Israël soft op tegen de raketbeschietingen. Ook China zou dat nooit hebben kunnen aanvaarden. De Chinese regering zou van de hele Gazastrook een heropvoedingskamp hebben gemaakt: zie het verschrikkelijke lot van miljoenen Oeigoeren.
  Vreedzame existentie en onderhandelingen vormen de fundamenten van een rechtvaardige toekomst voor beide volkeren.
  Hamas maakt de Palestijnen alleen maar ongelukkig!

 11. Ooit zei iemand eens tegen me: Israel zal geen tweede holocaust accepteren van haar volk. Indien er kernbommen gegooid gaan worden met zwijgende toestemming van zgn bevriende naties, dan zal Israel al haar arsenaal gebruiken. Want een volk eeuwenlang vervolgen, uitroeien, daarna een land toekennen en vervolgens dit saboteren is onacceptabel. Voor ieder land, voor ieder volk.

  De wereld moet zich goed realiseren wat ze aan het doen zijn, want de gevolgen zullen groot zijn en ik kan het Israel dan ook niet kwalijk nemen als ze overgaan hiertoe. Het moet een keer afgelopen zijn met het joodse volk de schuld te geven van de eigen incompetentie zelf iets op te bouwen doordat er vastgehouden wordt aan een religie dat zich niet ontwikkelt heeft sinds het jaar 700.

 12. Moslims bewijzen keer op keer, dat ze hun eigen problemenmet geweld willen oplossen ten koste van niet-moslims.

 13. Het is al jaren merkbaar dat Links pro-Islam is, je zou kunnen zeggen dat ze in een soort bondgenootschap verkeren. De plaatsing van Moslimbroederschaps meisje Kauthar op de verkiezingslijst van Groen Links is tekenend. Ook vinden ze elkaar in aversie tegen Israël, ook in proganda, waarbij de haat vaak ook te overduidelijk merkbaar is.
  En de NOS doet er dan er dan weer een schepje bovenop, zo merkte ik kortgeleden weer, toen over de voorgeschiedenis er nog maar eens keer geschiedvervalsing werd toegepast. En het zal eens keer niet!
  Waarom ik dit schrijf?
  Je merkt steeds meer dat de publieke opinie gehersenspoeld wordt met negativiteit en zelfs haatdenken jegens Israël, waardoor de haters zich gaandeweg denken steeds meer te kunnen permitteren. Ik acht zelfs boycotmaatregelen niet meer uitgesloten.

 14. Wat is het symbool van de islam? De duisternis door de maan en de poolster hoog in het vaandel te dragen. Een godsdienst van de duistere dagen, de dood dus. Onder valse voorwendsels binden ze verblinde goedmenende mensen. Ik ben de laatste profeet is niet moeilijk uit te leggen als je een godsdienst sticht die enkel dictatuur en wereld heerschappij hoog in het vaandel draagt.

 15. En via Almelo en Pakistan is blijkbaar ook Noord Korea aan hun kernbom gekomen…
  Wat een ongelooflijke naïviteit…

 16. Clingendael.org. Zoek op: nieuwe lagen. Nieuwe lagen in onderzoek atoomspion Kahn. Cia wilde liever Pakistan te vriend houden als een atoommacht, als tegengewicht tegen Rusland.

 17. 400000 soldaten kent het Turkse leger. Als Erdogan aanvalt en het op een akkoordje weet te gooien met Rusland (meer dan 1 miljoen soldaten) om elkaar met rust te laten dan is Europa machteloos.
  Tel de soldaten van Duitsland, Italie en Frankrijk maar eens op

 18. Nederlandse inlichtingendienst wilde toentertijd deze Pakistaanse atoomgeleerde oppakken voor spionage in Nederlands bedrijf, en voor het stelen v atoomtechnieken De CIA heeft de Nederlandse veiligheidsdienst toen opdracht gegeven deze Kahn, te laten lopen. Vreemd nietwaar?

 19. Naila inayat
  @nailainayat
  ·
  18 mei
  Maulana Chitrali, lid van de nationale vergadering, zegt dat jihad tegen Israël de enige optie is voor Pakistan. ‘We hebben een atoombom gemaakt om hem in het museum te laten zien? We hebben geen raketten, atoombommen of een enorm leger nodig als ze niet kunnen worden gebruikt om Palestina en Kasjmir te bevrijden. “

 20. Kernmacht Pakistan,door toedoen van nederlandse onoplettendheid,laat in het midden of dit be of onbewust is gebeurd. Urenco Almelo.

 21. In 1949 heeft de VN een referendum georganiseerd over de toekomst van Kashmir. De overgrote meerderheid koos voor aansluiting bij Pakistan, maar India heeft de uitslag niet geaccepteerd en is dit gebied vervolgens binnengevallen en houdt het sindsdien bezet. China heeft ook een deel in bezit genomen. Het is opvallend dat separatisten in Kashmir en Pakistan, die willen dat Kashmir een onderdeel wordt van Pakistan nooit hun pijlen richten op China.

 22. En wat willen de moslims doen aan het geldsysteem zelf? Zijn wij niet allemaal onderdrukt door het systeem? Daarnaast denk ik dat Rusland zich ook mee gaat bemoeien. Deze man heeft denk ik niet door dat er grotere machten zijn, die je niet zomaar neerknalt. Ook Pakistan heeft de Agenda21 ondertekend. VN leger is groot.
  Een grote wereldoorlog is het allemaal niet waard.

 23. Erdogan is op oorlogspad in en buiten Europa. Waarom is Turkije eigenlijk nog niet uit de NAVO gezet? Turkije draagt nauwelijks financieel bij aan het lidmaatschap en van het geld dat zo wordt bespaard en de miljarden die worden ontvangen voor de zogenaamde opvang van vluchtelingen worden Russische raketten gekocht.

 24. Een kernoorlog zal geen winnaars kennen maar alleen verliezers. Wat heeft Pakistan met Israël vandoen. Dit moslimland is één van de gevaarlijkste landen ter wereld. Godsdienst is nooit vrede maar altijd conflicten. En Turkije is een zeer onzeker factor. Maar Europa of de VS moeten niet denken er goedkoop af te komen, iedereen zal schade lijden. Maar laat ons hopen dat het bij dreigementen blijft, want uiteindelijk is voor iedere land welvaart en economie het belangrijkste. Shalom

Comments are closed.