Erdogan hitst moslims op tegen Europa: ‘Zij willen nieuwe kruistochten’

—————————————————————————————————————————————-

Oud-premier Maleisië (van 1981-2003 en 2018-2020): ‘Moslims hebben het recht om boos te zijn en miljoenen Fransen te vermoorden’ – Deense krant die eerder Mohammed cartoons plaatste, doet dat nu niet, want ‘geweld werkt’

—————————————————————————————————————————————-

De Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan is zoals bekend niet vies van demagogische uitspraken die mede bedoeld zijn de aandacht van zijn volk af te leiden van het feit dat de nationale munt fors in waarde is gezakt, wat grote consequenties heeft voor de welvaart van de burgers. Naar aanleiding van de – overigens net zo hypocriete – reactie van president Macron op de moslim aanslagen in Frankrijk, hitst de despoot in Ankara niet voor het eerst alle moslims op tegen Europa, zogenaamd omdat wij nieuwe ‘kruistochten’ zouden willen beginnen. Erdogan staat niet alleen in zijn openlijke afkeer van het Westen; Mahathir bin Mohamad, die van 1981-2003 en 2018-2020 premier van Maleisië was, twitterde zelfs dat ‘moslims het recht hebben om boos te zijn en miljoenen Fransen te vermoorden.’

Macron verklaarde na de onthoofding van leraar Samuel Paty door een moslim, die boos was omdat Paty in een les over de vrijheid van meningsuiting cartoons van Mohammed had laten zien, dat de ‘islam in crisis’ is. Kort daarna volgde een nieuwe islamitische terreurdaad: een nog maar net aangekomen migrant uit Tunesië drong al ‘Allahu Akbar’ schreeuwend de Notre Dame in Nice binnen, en vermoordde daar twee kerkgangers en de koster. Een 70 jarige vrouw werd met een typerende islamitische executie onthoofd. Vervolgens werd in Lyon een Grieks-orthodoxe priester neergeschoten. Hij ligt met kritieke verwondingen in het ziekenhuis.

‘Ze willen nieuwe kruistochten’

Erdogan reageerde woest op Macrons ferme taal, en verklaarde dat de Franse president ‘psychische hulp’ nodig heeft. Ook deed hij aangifte tegen PVV leider Geert Wilders, omdat die het opnieuw had gewaagd dezelfde cartoons te publiceren.

Tegen zijn eigen islamistische AK Partij beweerde hij dat de ‘vijandigheid tegen de islam en moslims, en het disrespect van Mohammed zich als kanker verspreidt, vooral onder de Europese leiders,’ die volgens hem ‘de kruistochten willen herlanceren.’ Van Pakistan tot Afghanistan en Libanon togen moslims massaal de straat op om te protesteren, vaak bij de Franse ambassades.

In 2014 beschuldigde Erdogan in een toespraak het Westen er al eens van ‘onze kinderen te willen zien sterven. Ze lijken vrienden, maar ze willen ons dood. Hoe lang pikken we dat nog?’

Protesten en boycot Franse producten

Na oproepen van moslimgeestelijken veroorzaakten enkele honderden Palestijnen in Jeruzalem voor de nodige onrust, maar die grijpen zoals bekend zo ongeveer iedere dode rat aan om te klagen, en hun ongenoegen over Israël en/of het Westen te laten blijken. Dat komt zelfs steeds meer Arabische leiders zo hun neus uit, dat ze begonnen zijn om de betrekkingen met de Joodse staat te normaliseren.

Terwijl de Turken en de Palestijnen oproepen om Franse producten te boycotten – niet dat het veel uitmaakt, want de krankzinnige corona maatregelen hebben de Franse economie toch al grotendeels verwoest -, houdt Macron zijn land in hoogste staat van paraatheid (1).

De diverse aanslagen zijn voor hem een welkome, en volgens sommigen zelfs georkestreerde afleiding van het feit dat het Franse volk, net als de rest van de Europeanen, in razendsnel tempo in een communistische klimaat-virus dictatuur wordt geperst.

Ex-premier Maleisië: ‘Moslims hebben recht miljoenen Fransen te vermoorden’

Mahathir bin Mohamad, die van 1981-2003 en 2018-2020 premier van Maleisië was, twitterde zelfs dat ‘moslims het recht hebben om boos te zijn en miljoenen Fransen te vermoorden’, omdat de Fransen vroeger in hun koloniën hetzelfde zouden hebben gedaan. In een latere tweet schreef hij dat hij de moorden in Frankrijk als moslim weliswaar niet goedkeurt, maar hij tegelijkertijd vindt dat je niet zomaar mensen mag beledigen omdat je in de vrijheid van meningsuiting gelooft. (2)

Deens krant: ‘Geweld werkt’

Dat de jarenlange islamitische intimidaties en gewelddaden wel degelijk effect hebben, bleek afgelopen week in Denemarken. De hoofdredacteur van de Jyllands-Posten, de krant die in 2015 na de bloederige aanslag op het ‘Charlie Hebo’ magazine nog enkele Mohammed cartoons plaatste en daarmee een storm van protesten in de moslimwereld teweeg bracht, verklaarde dat hij deze keer geen solidariteit betuigt. ‘Veiligheid is voor ons helaas geen theoretische, morele of politieke overweging. Ik zou willen dat het anders was, dat we onszelf vrij kunnen uiten, zoals over alle andere zaken. Maar geweld werkt.’ (3)


Xander


(1) Zero Hedge
(2) Summit News
(3) Summit News


Zie ook o.a.:

02-10: Turkse dictator Erdogan: ‘Jeruzalem is onze stad’
27-08: Erdogan dreigt Griekenland openlijk met oorlog
23-08: Erdogan verstevigt banden met Hamas, geeft terroristen en moordenaars Turkse paspoorten (/ Turkse dictator zweert opnieuw Jeruzalem te zullen ‘bevrijden’)
15-07: Hagia Sophia veranderd in moskee: Zo worden de Turken klaargestoomd voor oorlog
19-06: Botsing bij Libië: Turkse oorlogsschepen richten raketten op Franse fregat
18-06: Turkije militair actief op vier fronten, start massale bombardementen op Koerden in Irak
09-08: Frankrijk gaat ten onder: Iedere 44 seconden daad van grof zinloos migrantengeweld

2019:
22-12: Deense imam Akkari waarschuwt dat moslims uit zijn op conflict en Europa willen overheersen (/ ‘Islamisten gebruiken linkse partijen om grip op de samenleving te krijgen’)
16-10: Turkse minister Defensie twittert kaartje met geplande verovering Syrië, Irak, Armenië, Griekenland, Cyprus en Bulgarije
05-09: Erdogan zegt kernwapens te willen, maar werkt daar in het geheim al jaren aan (? Nucleair bewapend Turkije zal op Ottomaanse veroveringstocht door het Midden Oosten, Centraal Azië en Noord Afrika gaan, en ook Europa inlijven)

2018:
19-12: Islamitische Unie Congres; Erdogan in 2023 leider van wereldwijd Kalifaat
13-08: Turkse journalist: Erdogan begint steeds meer op Hitler te lijken
09-07: Turkije enkel op papier nog NAVO lid, stuurt aan op militair conflict met Europa’
24-05: Turkije op rand instorting, zoekt oorlog met Griekenland, Cyprus en Israël
14-03: Erdogans krant publiceert Turks plan voor massale moslim aanval op Israël
19-02: Turkije dreigt met invasie Griekse eilanden (/ Herstel Turks-Ottomaanse Rijk door militaire veroveringen steeds dichterbij – Jaren ’30 op herhaling: Europa doet opnieuw niets substantieels tegen almaar agressiever wordende dictator)

(Archief oud-xandernieuws.punt.nl):
2014:
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan
27-08: Unie moslimgeestelijken kondigt in Turkije pan-islamitische confederatie aan
21-08: Moslim Broederschap verklaart Turkije tot centrum Islamitische Kalifaat 
2013:
30-06: Hoog lid Erdogans AKP dreigt Berlijn met 3,5 miljoen Turken in Duitsland
23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus
12-03: Duitse geheime dienst: Turkije werkt al jaren aan kernwapens
01-03: Turkse premier Erdogan: Israël en kritiek op islam zijn misdaden tegen mensheid
2012:
18-04: Turkse regering gaat miljoenen Turken in Europa mobiliseren
2011:
12-07: Turkije wil leger verdubbelen naar 1 miljoen man (/ Erdogan impliceert nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem)
09-06: Turkse opperrechter: Erdogan is tiran en wil sultan van het Midden Oosten worden
2010:
09-12: WikiLeaks (8): Turkije wil Europa islamiseren via lidmaatschap EU (/’Wraak op Europa vanwege nederlaag bij Wenen’ – Erdogan woeden vanwege onthulling 8 geheime bankrekeningen in Zwitserland)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

31

 1. Historisch: Tulpen komen oorspronkelijk uit Noord Afrika. Ze zijn via Turkije in Europa gekomen
  Het is de Hollandse grond waarin de bollen het goed deden, en afgenomen worden over de hele wereld.
  En dan de bollenvelden en bekende keukenhof een bezienswaardigheid voor toeristen.
  Frankrijk heeft ook zo zijn handel in en uit buiten Europa, kan ook best via Turkije zijn gegaan tijdens de
  kruistochten. Zover gaat Macron niet terug, is meer iemand uit de pruiken tijd
  En wat hebben de kruistochten ermee te maken? Het gaat Erdogan immers om gas en olie wat hij in.
  Middenoosten wil bezitten en Europa kleineren.

 2. @ Te

  Je schreef “zo’n beetje alles is vijand van de Joden”
  Snap niks van deze opmerking. Hoe kom je daarbij?
  Begrijp ook niet waarom je in context van dit artikel de Joden aanhaalt. Die hebben hier helemaal niks mee te maken. Valt echt buiten de context.

 3. Zon beetje alles is vijand van de Joden maar de Turken zijn noch vijand noch vriend van de Joden drm wil Israël handel met de Turkse naties.

 4. Oud-premier Maleisië (van 1981-2003 en 2018-2020): ‘Moslims hebben het recht om boos te zijn en miljoenen Fransen te vermoorden’
  Als dit zo is dan stel ik dat wij Europeanen het recht hebben ons te verdedigen en als onzer laffe voor moslims knielende regeringen dat dan niet doen dan moeten we dat zelf doen! Of blijven we allemaal als konijnen in de koplampen zitten staren tot we allemaal afgeknald worden, onze nek doorgesneden wordt, dat we overhoop gestoken worden ….Of straks als dan de moslims het hier voor het vertellen hebben de gaskamers worden ingejaagd, in de kerken opgesloten die met ons erbij in de fik gestoken worden… Is dat wat we wensen? Wel wacht dan gewoon nog maar een jaartje of vijf, dan is het zover!

 5. @ Svalbard: 10:41 am. Inderdaad, de Bijbel is betrouwbaar. En die oorlog genoemd in Ezechiël 37 en 38, gaat er geheid komen. Vertrouw derhalve enkel op de God van Abraham, Isaäc en Jacob, en zijn eniggeboren Zoon Jezus.

 6. Turkse lira in vrije val.
  Nu rap even een zondebok buiten Turkije zoeken voor het al jarenlange falende beleid van onze Turkse demagoog.
  De europese banken die jaren geleden voor miljarden aan turks schuldpapier kochten aan bijna 20 % interest, kijken nu tegen miljarden verlies aan.
  Wie o wie mag /moet dit betalen ?

 7. Nu er weer lockdowns worden afgekondigd zien we opeens aanslagen? Was er geen rechtszaak in Oostenrijk tegen lockdowns? Ik vind dit zeer opmerkelijk. is dit niet gewoon een goed staaltje verdeel en heers?

 8. Best Xander, u moet uw tijdlijn wel op orde hebben, ook al past dat niet in uw bias gedachtengoed.
  2-10 heeft Macron gesproken over de Islam in crisis
  16-10 vond de zgn ‘onthoofding’ plaats

  Opmerkelijk is dat de boze ‘Isis’ / AQ boemannen tijd lang stil waren in Europa. hoogst waarschijnlijk in quarantaine wegens de coronagriep. na negatief te zijn getest hebben ze weer toestemming gekregen om witte christenhoofden af te hakken, Allahu Akbar roepend.

  Nu de coronahoax kracht begint te verliezen, en meer mensen in opstand komen tegen de lockdowns, worden oude angst strategieën uit de doos gehaald. en wat beter dan een boze moslim die zich beledigd voelt door een cartoon van een ‘kunstenaar’ die denkt dat de profeet (saws) zo eruit ziet(?)
  deze false flags gaan we weer vaker zien, misschien duitsland of spanje hierna?
  deze aanslagen komen de gevestigde orden allemaal zo goed uit, alsof het uit een filmscript komt. hoezo corona? hoezo verkrachting van onze grondrechten?

  macron en erdogan spelen het spel heel goed, 2 ego’s die het script ook kennen, waarbij macron en het westen het uiteindelijk zal afleggen… niet dat macron (of Rutten en Wilders) daar wakker van zal liggen.
  maak je liever druk om de grote reset die als een trein doordendert, waarbij de kleine man stilletjes ondersteboven wordt gereden. allemaal aan het infuus van vadertje staat.

 9. Frankrijk: Een man, gewapend met een machete, heeft zichzelf verschanst in een gebouw in het 11e arrondissement in Parijs. Hij was van plan voorbijgangers aan te vallen. Er is een politie-operatie aan de gang.

  Aldus een tweet van Amir Tsarfatie, 2 uur geleden.

 10. @ Wijngaards

  Ach ja, het Westen heeft het weer aan zichzelf te danken. Zogenaamd. Volgens u dan. Neem nou de aanslagen van gisteren in Wenen. Daar gaat toch echt wel voorbereidingstijd, die al (lang) van te voren in gang moeten zijn gezet.
  Of heeft Wenen dat ook aan zichzelf te danken?

 11. Erdogan hitst te moslimwereld op met zijn onnozele uitspraken, en een aanslag zoals in Wenen is daar het gevolg van, het is en walgelijke man. shalom

 12. Misschien is het wel goed dat we Erdogan hebben ,Kan de virus voor een tijdje in de ijskast samen met stikstof en Greta.

 13. Ik heb hier al meer dan eens gezegd dat Turkije geboycot moet worden. Ga er niet heen op vakantie. Deze dictator lijkt in meer dan één opzicht op Hitler!
  Helaas begint men pas nu een klein beetje te beseffen hoe gevaarlijk Erdohitler is. Terwijl Europa jarenlang een pro-Palestijnse kaart speelde, begint men nu pas te beseffen dat Israël een veel betere en betrouwbaarder partner is. Ook de Arabische landen beginnen nu in te zien dat Israël niet meer hun probleem is maar veeleer de oplossing. Dankzij president Trump, die hen de ogen heeft geopend, sluiten in navolging van de VAE en Bahrein nu ook Sudan en weldra Oman, Marokko en Saoedi Arabië en mogelijk nog meer Arabische landen vrede met Israël.
  Ze zien Iran en in toenemende mate ook Turkije als een reële bedreiging. Erdohitler hield kort geleden een toespraak, waarin hij zei dat al het gebied waar Turkse soldaten hun bloed hadden vergoten van hen is. Ook over Jeruzalem heeft hij dat gezegd. Hij steunt de terreurbende Hamas, en ook de Palestijnen in Ramallah zien in hem hun toeverlaat. Inmiddels heeft president Trump groen licht gegeven voor de verkoop van de F22 aan Israël. Tot nu toe gold de regel dat geen enkel land deze vliegtuigen van Amerika kon kopen. Maar alleen voor Israël wordt nu een uitzondering gemaakt. De F22 is het meest geavanceerde gevechtsvliegtuig ter wereld, en nog beter dan de F35.
  Hoe lang het nog gaat duren weet ik niet, maar er is oorlog op til. Er zijn veel parallellen met Duitsland in de jaren 30 vorige eeuw, en Turkije nu.
  Turkije is nog wel lid van de NAVO en het heeft binnen de NAVO het grootste leger na dat van de VS. De militaire macht van Turkije is nu gelijk aan de gecombineerde legers van Groot Brittannië, Duitsland, Italië en Spanje, terwijl de militaire opbouw nog verder gaat!
  Uiteindelijk zal er een coalitie komen van Turkije, Iran en Rusland, en men zal Israël aanvallen.
  Lees daar de profetieën in Ezechiël 38 en 39 maar eens op na.
  Zie ook deze update van Amir Tsarfati!

  https://youtu.be/ZJAvxl7BxDg

 14. En ook nu weer melding in het nieuws over een aanslag.

  Teletekst bericht; ‘Dader Wenen is islamitische terrorist’
  RTL; ‘Minister: aanslag Wenen gepleegd met radicaal-islamitisch motief’

  Het nieuws werd de afgelopen jaren niet zo gebracht. Los van wat er gebeurt is en wie of wat het gedaan zou hebben vind ik de berichtgeving tamelijk stigmatiserend. Pure doctrine, voeding van naaste haat en afleiding van de andere leugen waar we dit jaar in zitten.

 15. @ wijngaards
  Merkwaardige reactie, persoonlijk vind ik Macron een pedant bankiertje met een veel te groot ego. Maar het moet niet zo zijn dat wij door angst geen spotprent meer kunnen vertonen van wie dan ook. Als je nu een vinger geeft ben je snel veel meer kwijt.
  Wat wel vreemd is, is dat ondanks waarschuwingen door politici uit bepaalde partijen de import tot op de dag van vandaag gewoon doorgaat. Wie stemt er al jaren op de partijen die dat faciliteren?

 16. Om te kunnen begrijpen wat despoot erdogan bedoelt moet je gewoon zijn woorden omdraaien:
  “erdogan wil onze kinderen zien sterven. turken (en moslims) lijken vrienden, maar ze willen ons dood.”
  Hoe lang pikken wíj dat nog terwijl ze op onze kap van onze sociale voorzieningen komen leven?
  Europa wil geen nieuwe kruistochten, erdogan wil een nieuw ottomaans rijk – als je de leugen omdraait dan komt de waarheid aan het licht..

  @wijngaards schreef:
  03/11/2020
  Werkt google translate zo slecht? Zeer pover taalgebruik..

  Je kunt niet serieus beweren dat een cartoon of uitspraak een excuus kan zijn om mensen af te slachten gelijk vee want dan ben je even onmenselijk als de beestachtige terrorist die mensen onthoofd in de 21ste eeuw.

  En als de bedoeling van macron provocatie zou zijn, dan moeten de domme moslims daar maar niet intrappen door aanslagen te plegen en mensen af te slachten door onthoofdingen.
  Want daarmee bevestigen moslims dan net dat ze terecht de onbeschaafde beesten genoemd worden waarvan ze beschuldigd worden.
  En dan moeten ze zich eens beginnen te gedragen als ménsen in een beschaafde maatschappij met respect voor elk ander mens, ongeacht kleur, religie of mening.
  Anders zal er maar één oplossing overblijven: islam verbieden, elke moslim, die wil blijven, zweert de islam af of ze allemaal uit europa verwijderen voor de veiligheid en uit zelfbescherming van de autochtone, europese bevolking….dan kunnen ze opnieuw kamelen gaan kweken in de woestijn en elkaar onderling onthoofden zoals ze al 1400 jaar onafgebroken doen.

 17. Dit alles is zo opgezet, alles is weer lekker in scene gezet door dezelfde psychopaten als 911 en nu de Corona zwendel. En nu moeten wij zeker haat gaan dragen? Mooi niet. Ik ga mensen niet haten enkel omdat ze Moslim zijn. Maakt me niet uit wie je inhuurt om te moorden. Het is ZO in scene gezet allemaal.

 18. Elite aanslagen noem ik dit, tactisch goed over nagedacht en zoals altijd door de MSM perfect in beeld gebracht voor hersenloze schapen die dit geloven. Ra ra ra midden in de corona crisis (lockdown, economische crisis dreigt, potentiëel verplichte vaccin, mensen komen in opstand) zijn er “terroristische” aanslagen. En tjah… het zal wel waar zijn want ze roepen Allah akbar…Het is overduidelijk , wake up!

 19. Overigen wordt die Zakir Naik niet alleen gezocht voor het zaaien van haat, maar ook voor het massaal witwassen van geld en voor het financieren van fundamentalistische moslim groeperingen in India. In Engeland is zijn Peace TV laatst ook veroordeeld voor het spuien van haat.

 20. “”Mahathir bin Mohamad, die van 1981-2003 en 2018-2020 premier van Maleisië was, twitterde zelfs dat ‘moslims het recht hebben om boos te zijn en miljoenen Fransen te vermoorden.’””

  Deze Mahathir heeft een gevluchte Indiase moslim, Zakir Naik, asiel geboden in Maleisië.
  India heeft om uitlevering gevraagd van deze man, die tv-kanalen heeft, genaamd Peace TV en daarop voortdurend fundamentalistische taal predikt. Malesië wil die man niet uitleveren. De invloed van islamisten in Malesië op de regering daar is groot.

 21. Moslims moeten zich niet laten opstoken door erdogan, dat de niet moslims een nieuwe crusaders oorlog willen wat natuurlijk leugens zijn!! Leugens van erdogan omdat hij gewoon jaloers is op het westen, wat wij hebben kan hij zijn eigen volk nooit geven,ja ze opsluiten voor wat? gelukkig doen ze dat niet zich laten opfokken door erdorat, niet diegene die ik ken.

 22. Moslims houden zich m.i. veel te veel met flauwekul bezig. Als ze met dezelfde ijver echt op zoek zouden gaan naar God, dan zouden ze de wereld een dienst hebben bewezen. Maar alles wat men doet is mensen vervolgen die misschien iets onwelgevallig gezegd hebben over degene die zij aanbidden. Ze zijn m.i. op een zijpad beland. Wordt het niet tijd dat moslims al deze flauwekul laten varen en echt op zoek gaan naar hun God. Misschien dat dan hun ogen open gaat dat die God absoluut geen moord wil.

 23. Macron heeft de islamistise weereld opzettelijk geprovokeerd kennelijk heeft hij behoefte voor aanslagen door moslims. Een president gebruik niet de woorden die hij uigesproken heeft weetende dat dit zoort taal een reactie geeft van de moslim bevolkerinen die we overens nooit hadden moeten onhaalen in €uropa
  .Frankrijk waar ik sinds 56 jaar woon is knetter gek geworden maar wanneer ik Alexander lees is het in Nederlaand niet veel beter.

 24. Wie trekt er aan de touwtjes? Wie denkt u? Zou het “Octopus” zijn? De tentakels doen het vuile werk. Ook in Nederigland!! Kunt u het verklaren? “Build Back Better” is een veel gehoorde slogan. “Orde uit chaos” was ook een veel gehoorde slogan. Als u nu niet wakker wordt, dan wens ik u een prettige slaap toe.

Comments are closed.