Turkse minister Defensie twittert kaartje met geplande verovering Syrië, Irak, Armenië, Griekenland, Cyprus en Bulgarije

————————————————————————————————————————————–

Niet ISIS, maar Turkije zal met militaire macht het wereldwijde islamitische Kalifaat oprichten

————————————————————————————————————————————–

De wederoprichting van het islamitische Turks-Ottomaanse Rijk, waar we de afgelopen 10 jaar al vaak over geschreven hebben, lijkt met de invasie van Syrië dan echt van start te zijn gegaan. De Turkse minister van Defensie, de voormalige viersterrengeneraal Hulusi Akar, twitterde openlijk een kaartje van het nieuwe ‘Groot Turkije’ dat Ankara voor ogen heeft, en waarbij delen van Syrië, Irak, Iran, Armenië, Georgië, Bulgarije en Griekenland zullen worden veroverd en ingelijfd. Daar zal het niet bij blijven, want daarna zijn de Balkanlanden, Noord Afrika en Israël aan de beurt.

‘Wij richten onze ogen op niemands land, maar we steken enkel de ogen uit van degenen die ons land afpakten,’ schreef minister Akar bij het kaartje.

Op 3 maart 2024 is het honderd jaar geleden dat het Turks-Ottomaanse Kalifaat officieel aan zijn einde kwam, een instorting die het jaar ervoor al een feit was. Dat is dan ook de reden dat de AKP partij van president Erdogan al heel lang het jaar 2023 als doel heeft gesteld om van Turkije weer een wereldmacht te maken, het Ottomaanse Rijk te herstellen, en daarna alle gebieden die daar ooit toe behoorden met militaire macht –en eigen kernwapens- te ‘her’overen. En de Koerden? Die zullen volgens deze plannen als eerste worden uitgeroeid.

Wereldwijd Kalifaat

Fase 2 van de Ottomaanse ‘opstanding uit de dood’ zal hoogstwaarschijnlijk de complete verovering van de eerde genoemde landen zijn, plus daarbij de Oost Europese Balkanlanden, Egypte, Libië, Soedan en natuurlijk de ‘grote prijs’ Israël / Jeruzalem. Zodra dat is gelukt zullen de Turken in fase 3 hun pijlen richten op de rest van Europa, Noord Afrika, Midden Aziatische republieken zoals Turkmenistan, en zelfs China (de ‘bevrijding’ van de Oeigoeren).

Oftewel: het Kalifaat komt eraan, alleen niet onder leiding van ISIS –dat een creatie is van de CIA en de Turkse en Saudische inlichtingendiensten-, maar onder leiding van de nieuwe Kalief, de opperste Sultan, Recep Tayyip Erdogan. De afgelopen jaren verklaarden de hoogste islamitische leiders Turkije meerdere keren tot het centrum van het echte Islamitische Kalifaat.

De Europese en Nederlandse politiek zullen nooit met droge ogen kunnen beweren dat het allemaal een volslagen verrassing voor hen was. Toen dictator Erdogan enkele jaren geleden met alle egards in Nederland werd ontvangen, waren de Ottomaanse veroveringsplannen immers allang bekend. Maar omdat de enige politicus die hier inmiddels al 15 jaar voor waarschuwt PVV leider Geert Wilders is, werden deze zorgen met een lacherig schouderophalen weggewuifd.

Zoals met Hitler, nu met Erdogan

Hoe zouden we nu terugkijken op een Nederlandse regering die in de jaren ’30 Adolf Hitler op staatsbezoek zou hebben laten komen, hem alle eer had bewezen, terwijl zowel zijn imperialistische ‘Lebensraum’ plannen openlijk waren aangekondigd, en ook de Nazi onderdrukking en beginnende ‘Endlösung’ van de Joden reeds een feit was? Doet de huidige regering niet exact hetzelfde met Erdogan, door enkel wat slappe protesten en een nietszeggend wapenembargo, waar Ankara zich al openlijk smalend over heeft uitgelaten?

Het enige wat Erdogan misschien nog zou kunnen stoppen is een onmiddellijke uitzetting van Turkije uit de NAVO, een definitief afscheid van de toch al onzalige plannen om Turkije EU-lid te maken, en een massaal, eensgezind Westers politiek, militair en economisch embargo tegen Turkije, gekoppeld aan een geloofwaardig dreigement met gezamenlijk militair ingrijpen. Maar eigenlijk is het daar al te laat voor, want de dictator voelt zich duidelijk sterk genoeg om zich niets meer van Europa en Amerika aan te trekken.

 

Xander

(1) Pray For The Kurds.org

Zie ook o.a.:

16-10: Amerikaanse officials: Turkije laat opzettelijk ISIS terroristen vrij en executeert Koerdische gevangenen
15-10: Erdogan gijzelt 50 Amerikaanse kernbommen op luchtmachtbasis Incirlik
14-10: Trump laat stoppen Turkse invasie Syrië aan Putin over
09-10: Invasie Syrië een feit; Trump dreigt opnieuw Turkse economie weg te vagen
07-10: ‘Trump laat Koerden in de steek en maakt weg vrij voor Turkse invasie Noord Syrië’
05-09: Erdogan zegt kernwapens te willen, maar werkt daar in het geheim al jaren aan (? Nucleair bewapend Turkije zal op Ottomaanse veroveringstocht door het Midden Oosten, Centraal Azië en Noord Afrika gaan, en ook Europa inlijven)
21-07: Turkse dictator Erdogan dreigt met militaire invasie van Cyprus
10-07: Turkije wil oorlog: Tanks naar Syrische grens, boorschepen in wateren Cyprus (President Cyprus en Libische generaal spreken van ‘Turkse invasie’)
07-06: Staat de EU ‘tweede Turkse invasie’ Cyprus toe, uit angst voor 4 miljoen in Turkije wachtende migranten?
03-04: VS dreigt Turkije uit de NAVO te gooien om aankoop Russische raketten
19-02: Turkije dreigt met invasie Griekse eilanden (/ Herstel Turks-Ottomaanse Rijk door militaire veroveringen steeds dichterbij – Jaren ’30 op herhaling: Europa doet opnieuw niets substantieels tegen almaar agressiever wordende dictator)

2018:

19-12: Islamitische Unie Congres; Erdogan in 2023 leider van wereldwijd Kalifaat
10-07: Undercover journalist: “Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’ (/ Islamisering met steun van Europese regeringen geen complot, maar hard feit – ‘Samenwerking Turkije en Moslim Broederschap grootste bedreiging voor Europa’)

(Via oud Xandernieuws.punt.nl):

05-11: VN geeft Turkije gevaarlijk veel macht over migrantenstroom Europa (/ In Berlijn patrouilleert reeds de Turkse speciale politie – Turkse journalist: ‘Europeanen moeten leiders kiezen die beseffen dat de strijd om het continent verloren dreigt te worden’)
13-08: Turkse journalist: Erdogan begint steeds meer op Hitler te lijken
09-07: ‘Turkije enkel op papier nog NAVO lid, stuurt aan op militair conflict met Europa’
24-05: Turkije op rand instorting, zoekt oorlog met Griekenland, Cyprus en Israël
14-03: Erdogans krant publiceert Turks plan voor massale moslim aanval op Israël
19-02: Turkije dreigt met invasie Griekse eilanden (/ Herstel Turks-Ottomaanse Rijk door militaire veroveringen steeds dichterbij – Jaren ’30 op herhaling: Europa doet opnieuw niets substantieels tegen almaar agressiever wordende dictator)

2017:
07-08: Oud hoofd Turkse nationale politie: Erdogan steunt en bewapent ISIS (/ Nazi toestanden in Turkije: iedereen opgepakt die zelfs maar kritiek uit op Turkse dictator / Complete ISIS fabrieken in Turkije waar bommen en raketten voor oorlog in Syrië worden gemaakt)
22-05: EU kijkt toe terwijl Saudi Arabië en Turkije op de Balkan het Kalifaat oprichten
09-05: Erdogan dreigt Israël opnieuw met moslim invasie van Jeruzalem
20-04: Islamitisch Kalifaat symbolisch opgericht: Erdogan onthult tulband eerste Ottomaanse sultan (/ Symbolische wederoprichting islamitische Turks-Ottomaanse Rijk)
22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erdogan het Islamitische Kalifaat

2016:

25-08: Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen (Erdogan in toespraak: ‘Syrië, de Balkan, de Kaukasus, waren deel van Ottomaans gebied, en zullen in 2023 weer bij ons horen’)
17-07: Erdogan maakt 5e colonne wakker: Turkse massa’s schreeuwen Allahu Akbar in steden Europa
08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
02-05: EU-diplomaten: Visumvrijheid Turken is nachtmerrie en zelfvernietiging van Europa’ (/ EU-diplomaten omschrijven Turkijedeal als grote gok, enorme fout en politiek bedrog)
06-04: Turkse overheid moedigt schoolkinderen aan martelaar voor islam te worden
26-03: Koning Jordanië: Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa
17-03: Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland
08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije (/ Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’
09-02: Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard (/ Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’)
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa)

2015:
23-12: (/ Onderzoeksjournalist Seymour Hersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen)
20-12: Turkije gebruikt tanks en raketten tegen Koerdische burgers; Europa zwijgt
09-07: Obama en Erdogan gebruiken ISIS voor oorlog tegen Koerden en oprichting Kalifaat
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat

 

2014:
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan
27-08: Unie moslimgeestelijken kondigt in Turkije pan-islamitische confederatie aan
21-08: Moslim Broederschap verklaart Turkije tot centrum Islamitische Kalifaat 

2013:
30-06: Hoog lid Erdogans AKP dreigt Berlijn met 3,5 miljoen Turken in Duitsland
23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus
12-03: Duitse geheime dienst: Turkije werkt al jaren aan kernwapens
01-03: Turkse premier Erdogan: Israël en kritiek op islam zijn misdaden tegen mensheid

2012:
18-04: Turkse regering gaat miljoenen Turken in Europa mobiliseren

2011:

12-07: Turkije wil leger verdubbelen naar 1 miljoen man (/ Erdogan impliceert nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem)

09-06: Turkse opperrechter: Erdogan is tiran en wil sultan van het Midden Oosten worden


2010:

09-12: WikiLeaks (8): Turkije wil Europa islamiseren via lidmaatschap EU (/’Wraak op Europa vanwege nederlaag bij Wenen’ – Erdogan woeden vanwege onthulling 8 geheime bankrekeningen in Zwitserland)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. Ik geloof niet dat er een Islamitische werledrijk komt. Dat komt niet overeen met Daniel’s profetie. Het laatste wereldrijk zijn de ‘voeten’ van klei en ijzer. (Nebukadnezer’s droom) Dat zijn de landen van het voormalige Romeinse rijk die compleet verdeeld zijn. Die zullen door een grote steen (Jezus) verbrijzeld worden.

 2. @AEO: 11:35 am. Klopt, ook ik volg Amir Tsarfati al een hele tijd.

 3. @dirk:5:06 pm, op 17/10. Niet met U eens. Israël is slechts ten dele verworpen.

 4. @dirk,

  Gezien je reactie denk ik dat je de vervangingstheologie aanhangt. Dat is je goed recht, maar het is echter in tegenspraak met de Bijbel. De Joden hebben Christus verworpen, dat is zo, maar dat was, hoe vreemd het je ook lijkt, wel in overeenstemming met het plan van God.
  Hoe zou anders de verlossing hebben moeten plaatsvinden?
  Er zal een moment komen dat de Joden Christus zullen aanvaarden, dat is te lezen in Zacharia 12.
  Ik wil je ook nog wijzen op Ezechiël 36 en 37.
  Lees dat eens en denk daarbij speciaal eens aan de holocaust bij Ezechiël 37!
  Gaat er al een lichtje branden?
  Daarna zou je ook de hoofdstukken 38 en 39 moeten lezen en dan eens kijken naar de ontwikkelingen in Syrië.
  Kijk dan ook eens naar wat de Israëliër Amir Tsarfati steeds weer zegt tijdens zijn regelmatig verschijnende updates over het Midden Oosten.
  Alles in het Engels, en via Youtube te volgen. Ook is er een app met de naam Behold Israel die je op je telefoon kan zetten.
  Zijn website:

  http://www.beholdisrael.org

  Zeer verhelderend, want Amir Tsarfati gelooft ook
  in Jezus!

 5. En Dirk wel Zijn oogappel omdat Hij dat heeft gezegd beloofd is beloofd

 6. Dirk toch…op 17-10 . De joden heeft God uitgekozen als Zijn volk niet omdat ze zo goed waren maar omdat Hij ze lief had /heeft.
  Als jij een christen bent dan moet ik je zeggen dat jouw wortel van de vervangingstheologie nog behoorlijk diep zit en uitgerukt moet worden de “bijl” erbij!
  Wat God zegt is Waarheid Hij liegt niet komt Zijn beloften na is Trouw altijd dezelfde Heilig Rechtvaardig en Goed.
  Omwille van ons Christenen zodat wij Hem ook mogen leren kennen tot geloof komen en inzien dat we niets beter zijn dan zij hebben zij de joden Hem Jezus verworpen (niet allemaal hè) ze hebben nu nog een bedekking een sluier en zodra zij tot geloof komen verdwijnt die sluier (ook nu al)
  Paulus legt het heel mooi uit in Rom. 11 over de edele olijfboom de “edele takken ” en de “wilde”
  takken wij niet joden -gelovigen zijn de wilde takken geent op de edele olijfboom daar bij de waarschuwing verhef je niet boven de edele takken lees dat maar eens en ik bid dat jouw ogen ook mogen opengaan het oordeel zal zeker over de wereld komen en er zullen velen zijn die hem Jezus verwerpen wees dankbaar als je een christen bent dat de joden tijdelijk verhard zijn omwille van jouw Zijn geliefde kind .

 7. Zoals de VS al tientallen heeft: Een wereldkaart, landen die door hun ingrijpen groter worden, kleur groen, en landen die door hun ingrijpen kleiner worden kleur rood (of omgekeerd). Landen die kleiner worden (of hun macht kleiner) ontstaat een machtsvacuüm etc. en mensen slaan op de vlucht. Komende tijd, ik weet niet hoelang- zal er in de VS een burgeroorlog ontstaan en later gaat de VS ten onder. Nadere uitleg (bijbel), heb ik geen puf meer voor. Het kan dat je het er niet mee eens bent. Ik ga slapen.

 8. Onze regering wil geen wapens meer leveren aan de Turken ik wist niet dat we nog wapenfabrieken hadden die heeft onze geachte overheid allang om zeep geholpen Stelletje imbisielen

 9. Erdogan is inmiddels 65 jaar, die gaat de veroverings kar niet meer trekken. Ik zou me meer zorgen gaan maken over zijn opvolger.

 10. Erdogan: met grootsheidswaanzin. Een groot paleis en een groot Nieuw Turkey. Het eerste wordt vast en zeker vernietigd met de aanstaande grote aardbeving onder dit stukkie land. Het tweede heeft een lot dat al vastligt in de geschiedenis: wat opstaat zal vallen. Hij verliest aan alle kanten en neemt, zoal alle dictators van deze wereld, veel onschuldige slachtoffers mee.

  En wat Trump betreft: toen hij kwam was het niet goed, en toen hij wegging ook niet. Iedereen die daar verder iets van vindt moet nu zijn eigen legerkisten pakken en vertrekken om te helpen.

 11. PIEP ,
  Israël is de oogappel niet .
  Zij hebben de zoon van YAHWEH verworpen .
  Zij zullen ook hun oordeel krijgen

 12. Het nwo plannetje wordt gedwarsboomd door turkse megalomaan die meent elk gebied waar ooit een mohammedaan neerstreek te kunnen inpalmen om vergane glorie van het ottomaanse rijk te kunnen herstellen.
  Nwo dacht domme mohammedanen, gehoorzame schaapjes, in europa te kunnen inzetten om de westerse wereld te kunnen verarmen en te knechten..helaas werkt nu de waanzinnige machtswellusteling erdogan niet meer mee en gaat voor zijn eigen machtsuitbreiding, zoals eeuwen geleden, waarmee hij in het vaarwater van nwo komt en dat was niet de bedoeling…
  Overigens wordt de oorzaak van het conflict tussen arabieren/mohammedanen/palestijnen en Joden aangehaald:
  Quote: “Kalief Umar (644-656!!) had bepaald dat de veroverde gronden tot de islam behoren – ofwel: niet-moslims mogen deze grond niet beheersen of in eigendom hebben. Ze kunnen het lenen. De islamitische grond werd sindsdien als heilig en onvervreemdbaar islamitisch verklaard.
  Er mag dus nooit een christelijke of joodse staat worden gevestigd op islamitische grond, ook al is die grond oorspronkelijk veroverd.
  Het bestaan van Israël wordt daarom in strijd geacht met de sharia – dit is de absolute kern van het conflict rond Israël.”
  Einde quote.
  En als het turkse dwergsmurfje meent het te kunnen opnemen tegen de hele wereld en de échte grootmachten, dan zal hij van een hele kale kermis thuiskomen…hij zal, net als in het verleden, overal weggejaagd en verslagen worden.
  De geschiedenis herhaalt zich..
  Europese turken zullen nu moeten kiezen: in vrijheid en vrede leven, samen met ons of een waanzinnige dictator helpen om ook onder zijn sharia schrikbewind als slaven in uiterste miserie te verhongeren want ook turken zelf zullen niet op genade kunnen rekenen, zij dienen enkel als kannonnevlees om gebieden te veroveren, uiteraard voor ‘allah’ waarvan lepe erdogan handig misbruik van maakt om islam gelovigen voor zijn politieke kar te spannen.

 13. Wb Erdohan: we kunnen te allen tijde het oordeel van Aartsengel Michael vragen over deze persoon.
  Het is een kwastie van doen.

  En een opmerklelijke gebeurtenis van ander kaliber: Lyndee Pelletiere-Swapp.
  Zie het internet en welingelichtekringen.nl
  Soms is bij de msm iets goeds te vinden.

 14. Mr. Banier komt met voorstellen die nog alle kanten op kunnen. Als laatste verdwijnt de hoop …. . Risico’s en risico’s, niets is nog zeker. Mr. Barnier geeft duidelijk aan dat de hele Brexit nog een groot vraagteken is. Engeland , laat u niet bedotten, ga in hemelsnaam niet door de knieën. U heeft nog de kans een autonoom land te worden. Regelgeving uit Brussel brengt alleen maar teruggang op fin. gebied.
  VERKIEZINGEN Stellen NIET MEER Voor, maar dat wisten we al ! Is de tweede verkiezing ‘naar smaak van Brussel.

 15. Xander,

  je hebt absoluut gelijk met te spreken over het buitenwippen van Turkije (MAGOG) uit de NAVO, maar welke politicus/generaal heeft de ballen om dit te doen ???! Niet één !!!

  Heb geen illusie Satan-Erdogan gaat zijn oude tanden kapot bijten op Israël, de oogappel van Yahweh !!! 😉

 16. Trump heeft op het Witte Huis tijdens een persconferentie gezegd dat de VS al zijn troepen zal wegtrekken uit gebieden waar de VS niets te zoeken heeft, dus Israel is hiermede verwittigd. dat hij Turkije laat begaan moet hij wel toelaten, want er staan nog teveel wapens van de VS in Turkije en dit wordt door Erdogan ook als een chantagemiddel gebruikt. shalom

 17. De tijd zal leren dat dit meer pretenties zijn dan uitvoerbare ambities. Of gelooft iemand serieus dat een land als China of Iran zich zullen overgeven aan een gek als Erdogan? Voordat deze gek de kans krijgt is hij allang om zeep geholpen.
  Bovendien is het voor Turkije fysiek volstrekt onmogelijk deze plannen uit te voeren. Je kunt getalsmatig wel het tweede leger van de Nato hebben, technisch staan ze op mijlen afstand van de beoogde doelen. Ik hoef alleen maar in herinnering te roepen hoe een getalsmatig klein landje als Israël zich in diverse oorlogen de Arabieren van het lijf heeft gehouden door technisch en strategisch overwicht.

 18. Eerst maar eens afwachten hoe het avontuur van het huidige Turkse offensief afloopt. De Russen hebben niet gereageerd op de Turkse aankondiging om Syrië binnen te vallen, maar toen het zover was trad Rusland wel op.

  De sancties tegen Turkije worden verzwaard, terwijl de economie van het land toch al getroffen is door een recessie van oud-testamentische omvang.

  Turkije uit de NAVO i.c.m. sancties houdt ook in, dat hun militaire vliegtuigen vrij snel niet meer luchtwaardig zijn bij gebrek aan onderdelen.

  De geplande offensieven betekenen ook de stop van toerisme en economische boycot. Op enig moment zal zelfs Frankrijk daaraan moeten toegeven.

  Zonder geld wegens een failliete economie en zonder behoorlijke militaire middelen is het moeilijk oorlog voeren en kon het tijdperk Erdogan wel eens vrij vlot afgelopen zijn.

 19. Waarom kwaad worden en politiekers de schuld geven van alles en ze bedrijgen!
  Begin bij Uzelf. Op wie hebt u gestemd gedurende al die jaren dat ge naar de stembus gaat.?
  Hoe komen deze die de leiding hadden en hebben aan de macht? door ons stemgedrag!!!
  Bent U niet tevreden met wat ze doen?
  Inplaats van te dreigen ze met geweld te verdrijven, wanneer het eenvoudig gaat door alle 4 jaar door een bolletje in te vullen met wat carbon. Met wat zijn de europeanen bezig. Een veel betere beslissing is in dialoog gaan met uw gebuur , vriend ,bier kameraad, werkmakker, ……en hem overtuigen dat protesteren na de verkiezing geen enkele zin heeft.
  Alleen als hij in het kieshokje staat moet hij zijn verstand gebruiken.
  Maar dat boerenverstand missen er nog veel , dat zie ik bij het lezen van vele kommentaren op deze xandersite.

 20. Ook Hitler is uit eindelijk weggevaagd, dat zal met die kamelen gek ook gebeuren. Het westen heeft altijd effe tijd nodig om de realiteit onder ogen te zien, maar als ze eenmaal wakker zijn en eensgezind zijn heb je een vet probleem om het westen als vijand te hebben.

 21. De hele wereld kijkt naar de ‘boerenopstanden’ in Nederland. Nog net getolereerd door de ‘cipiers’ van het etablissement omdat het een amusant gebeuren schijnt …. te zijn. Nederland is groot in ‘kleinigheden’ Nederland is klein in het maken van keuzes. Standpunten worden in Brussel gemaakt, ook in het Turken probleem. Is elke Turk een schurk, een slijmjurk of een aartsschurk ?
  Verzwijgt de westerse censuur (cipier) de ware toedracht of de angst voor een blokkade van de Bosporus. Zou het kunnen zijn dat het goeie Westen het slecht Oosten een doorgang
  wil verbieden ? Dat gaat nooit gebeuren. De straat van Hormuz mag dan van economisch belang zijn (wat horen we er nog van) de Bosporus is voor Oost van ‘levens’ belang.
  Wie wel eens door Bulgarije heeft gereden richting Istanboel zal zich hebben verwonderd waarom er een ongelooflijk groot stuk van Bulgarije tot ‘niemandsland’ is verklaart . Had Brussel dit gepland of Bulgarije ? ‘Brussel’ bestond toen nog niet maar dat Bulgarije het ‘sluitstuk’ van Europa zou moeten zijn dat is frappant. Duidelijker kan het ‘nationalisme’ niet zijn. Elke Turk is een schurk moet men indertijd gedacht hebben.
  Een oorlog komt er niet. Zou ook vreselijk stupide zijn, Turkije heeft zowel Westerse wapens alsmede wapens uit het Oosten. Wie kaatst kan de (juiste) bal verwachten. De zogenaamde vrede waarin het Westen nu leeft wordt duur betaald, in ‘termijnen’ een variant op een afbetalingssysteem. Zolang er aan de Turkse voorwaarden wordt voldaan is er geen vuiltje aan de lucht. (Vreemdelingen opvang kost nu een keer héél veel geld en emoties)…. Zo niet, dan komt de ‘deurwaarder’ voor inbeslagname. Zo gaat dat bij U en wereldwijd, in de politiek en economie. We zien en lezen het elke dag. De ene boycot volgt de andere met verstrekkende gevolgen. Niets is wat het lijkt te zijn. U betaald maar bepaald niets meer, dat doet ‘de andere wel’ .
  Maar één ding is zeker : koning, keizer of admiraal, toiletpapier gebruiken ze allemaal

 22. Landen die wapens leveren aan de turken of welk land dan ook,en die weten waar ze voor worden gebruikt zijn in mijn weten net zo strafbaar.
  .

 23. Turkije is de bitch van de ‘NWO’ en mag het vuile werk nu doen in Syrië en zal leegezogen worden doordat het in een langdurige assymetrische strijd wordt getrokken . Weer een slimme zet van de ‘NWO’. Geen Ottomaans Rijk. De ‘NWO’/Bilderberg wint altijd en zal nooit haar macht uit handen geven aan useful idiots zoals Erdogan.

 24. Heb dit aan een Bulgaar ( intellectueel uit Communistische tijd ) voorgelegd .
  Hij zei dat het de Bulgaren niets kan schelen wat ze van Europa of -hun leger wel of niet mogen doen .
  De Burgemeesters daar organiseren een vrijwilligersleger met alles wat daar bij hoort . Zelfs na het Communisme staat de Turkse overheersing in collectieve geheugen gegrift .
  Hoop dat ik nog fit genoeg ben om mee te gaan , een heleboel spreken Engels .
  Ook in Nederland zul je niet overleven , ik ga liever met een vechtend volk ten onder dan met de lafaards hier .

 25. Wist het al langer. schreef op 16/10/2019 om 10:39 pm

  “Als landen hierop niet reageren,zal dit spel bij de NWO horen.
  Ongekend dat men niet gelijk toeslaat.
  Wanneer gaan ze wel reageren,”

  Exact, dat is precies wat er speelt, allen horen bij dezelfde sekte (inclusief Erdogan).

 26. Ik denk eerder dat de tijd spoedig aanbreekt dat van de Turken het bloed geeist gaat worden van een miljoen vermoorde Armeense Christenen en ook dat het een Goddelijk gericht zal zijn. In dat verband maak ik me helemaal geen zorgen om, maar ook niet over Turkije want ze hebben hun Nemrut die hen uiteindelijk zal leiden tot het dal der doortrekkenden zelf gewild.

 27. Slaap maar lekker door Nederland en Europa je zal nog Veel spijt krijgen van wat je gedaan hebt Geerd Wilders die heeft genoeg gewaarschuwd maar die moest voor de Rechtbank voor zijn uitspraken maar daar komen jullie nog wel van terug
  Maar dan zal het toelaat zijn ze pikken je land en alles af en ze komen in de tweede kamer en daar zitten er al een paar en zo nemen ze Nederland in op een slimme manier

 28. Als Nederland een islamitisch land wordt zal ook Rutte prettig geschokt zijn

 29. Als landen hierop niet reageren,zal dit spel bij de NWO horen.
  Ongekend dat men niet gelijk toeslaat.
  Waneer gaan ze wel reageren,

 30. 2e kamer: “Wetsvoorstel ‘Strafbaarstelling verblijf in terroristisch gebied”

  breid dit uit met de deelnemende landen.!

 31. En wederom zijn wij ziende blind.

  De mens kiest zijn moraal, hij is niet van meet af aan compleet.

  Hij wordt pas compleet door de keuze van zijn moraal en het niet maken van een keuze is onmogelijk.

 32. Het wordt tijd om Turkije uit de NAVO te gooien en de besprekingen over een eventuele EU toetreding die overigens al lang stil liggen helemaal te stoppen.

 33. Net als inde profetieën. De antichrist zal land veroveren en zich gelijk aan God stellen. Op dat moment zal de duivel neergebliksemd worden. Maar we gaan eerst nog lijden want niemand zal ons verdedigen en de bondgenoten laten ons in de steek in een georchestreerde overeenkomst om de oude culturen(mensen en beschaving) uit te roeien. En zie Europa zal leeg en onbewoonbaar zijn.

 34. Iets met Gog en Magog. Uit het noorden(gezien vanuit Israel). Of werd er Rusland bedoeld, die net S400’s aan turkije heeft verkocht? Er kan voor levering van wapens in ieder geval prima met mr. Putin worden samengewerkt. Of zou dat de bedoeling zijn?
  Met een beetje goede wil (en daar heeft Jezus altijd overvloedig veel van) komt Hij terug Voordat deze grooote sh.. ofwel Armagedon begint.

 35. Niks hier over eigen land, waar genoeg gebeurd. Gebeurd er eens iets en dan wordt er hier niks over bericht. Er is meer dan alleen de islam.

 36. Wat zei premier Colijn voor de oorlog Slaap gerust Meneer de uil zal zeggen oogjes dicht en snaveltjes toe Welterusten Dat is precies wat Rutteflutte en de EU doen

 37. ‘Wij richten onze ogen op niemands lan, maar we steken enkel de ogen uit van degenen die ons land afpakten,’ schreef minister Akar bij het kaartje.

  Dat tegeltje kan in Brussel wel aan de muur.

 38. De Openbaring van Johannes wordt werkelijkheid. Stel uw vertrouwen op Christus, want we zitten nu echt in de Eindtijd. Ook Jeremia 38 en 39 wijzen in die richting.

Comments are closed.