Erdogan zegt kernwapens te willen, maar werkt daar in het geheim al jaren aan

Erdogan sprak eind mei ter gelegenheid van de 563e verjaardag van de verovering van Continantinopel (Istanbul) een enorme mensenmassa toe. Zo’n 80 jaar geleden hitste een andere dictator zijn volk op vergelijkbare wijze op om zich achter zijn imperialistische veroveringsplannen te scharen. (Afbeelding: Getty Images (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Nucleair bewapend Turkije zal op Ottomaanse veroveringstocht door het Midden Oosten, Centraal Azië en Noord Afrika gaan, en ook Europa inlijven – Vandaag: Erdogan dreigt Europa met Syrische ‘vluchtelingen’ te overspoelen

—————————————————————————————————————————————-

‘Erdogan zegt dat Turkije ook kernwapens wil,’ was gisteren in de Nederlandse media te lezen (1). Het steekt de Turkse dictator dat een aantal ontwikkelde landen kernwapens mogen hebben, maar hij niet. ‘Dat kan ik niet accepteren… Wij hebben Israël dichtbij, bijna als buren. Zij schrikken (andere landen) af met deze wapens. Niemand kan hen raken.’ Wat hij er niet bij vertelde is dat Turkije in het diepste geheim (mogelijk samen met Iran) al vele jaren aan eigen kernwapens werkt, zoals de Duitse veiligheidsdienst BND al ruim 6 jaar geleden constateerde (2). Zodra Erdogan een flink arsenaal heeft opgebouwd zal hij zijn grote droom het Ottomaanse Rijk te herstellen gaan uitvoeren, en op veroveringstocht gaan. Jeruzalem, dus Israël, is daarin een hoofdprijs, net als Europa.

We schrijven al sinds 2009 dat ‘de imam van Istanbul’ en ‘dienstknecht van de Sharia’, zoals Recep Tayyip Erdogan zichzelf in het verleden noemde, van Turkije het absolute centrum van het islamitische Kalifaat in de vorm van het herstelde Turks-Ottomaanse rijk wil maken. Uit onder andere WikiLeaks documenten is gebleken dat invloedrijke officials binnen Erdogans AK Partij geloven dat Turkije de opdracht heeft om ook Europa goedschiks of kwaadschiks te islamiseren, in eerste instantie door het sturen van enorme aantallen Turkse- en andere moslimmigranten die als ‘vijfde colonne’ moeten fungeren.

Uit die documenten bleek onder meer dat sommige AKP’ers letterlijk wraak willen nemen voor de Ottomaanse nederlaag bij Wenen in 1683. Dat was na Poitiers (Zuid Frankrijk) en Brindisi (Zuid Italië) al de derde mislukte poging van de moslims om Europa te veroveren. Omdat Andalusië ooit door moslims bezet gebied was en alle door de islam veroverde gebieden volgens de Koran ‘voor eeuwig’ aan de moslims toebehoren, zou Spanje sowieso ‘heroverd’ moeten worden.

‘Erdogan wil sultan Midden Oosten worden’

Dat dit meer is dan slechts een complottheorie werd in de loop der jaren door hoge Turkse officials bevestigd. Opperrechter Emina Ulker Tarhan legde in 2011 haar functie neer als protest tegen de snelle islamisering van Turkije door de AKP. ‘Deze regering gedraagt zich als een bende,’ verklaarde ze als reden voor haar aftreden. ‘Erdogan wil de democratie verpletteren, de absolute macht krijgen en de nieuwe sultan van het Midden Oosten worden.’ Wat de eerste twee punten betreft heeft ze inmiddels volledig gelijk gekregen. Het derde punt is hard op weg om al binnen enkele jaren realiteit te worden.

Een andere Turkse rechter en tevens kolonel, Ali Cakmakkaya, beschuldigde Erdogan er eveneens openlijk van het Turks-Ottomaanse Rijk te willen herstellen. Ook uit de mond van de despoot zelf zijn diens imperialistische aspiraties al jaren te horen. Na een van zijn verkiezingsoverwinningen riep hij vol bravoure: ‘Sarajevo heeft vandaag net zozeer gewonnen als Istanbul, Beiroet, Izmir, Damascus, Ankara, Ramallah, Nablus, Jenin, de Westbank en Jeruzalem.’

Turks leger verdubbeld naar 1 miljoen man

Niet geheel toevallig waren dit allemaal plaatsen in gebieden die ooit door de Turken werden bezet. Met andere woorden: Bosnië, Syrië, Libanon en Israël staan allemaal op Erdogans verlanglijstje. Om deze landen en gebieden te kunnen veroveren kondigde minister van Defensie Vedci Gonul in 2011 aan dat het Turkse leger verdubbeld zou worden naar maar liefst 1 miljoen man. De Turken hebben daar ook eigen kernwapens voor nodig, want anders wacht hen een zekere vernietiging als ze het wagen Israël, dat Erdogan letterlijk een ‘misdaad tegen de mensheid’ heeft genoemd, aan te vallen.

Volgens Midden Oosten expert en auteur Avi Lipkin is Erdogan uit op een nieuw Turks wereldrijk dat naast de al genoemde landen ook Griekenland, Cyprus, Libanon, het Iraakse deel van Koerdistan, Turkmenistan, Kazachstan en Oezbekistan omvat. Ook Bosnië, Albanië, Macedonië, Libië, Egypte en zelfs de Chinese provincie Oost Turkistan (Oeigoeren) moeten in de toekomst deel gaan uitmaken van het herboren islamitische Ottomaanse Rijk.

Verovering van Europa

Daar zal het niet bij blijven, want het verlangen om het ooit christelijke Europa te overheersen is zo mogelijk nog groter. ‘De moslimbevolking in Europa is nu al heel machtig,’ waarschuwde Lipkin destijds. ‘Er zijn daar al 50 miljoen Turken, in Turkije 80 miljoen* (* aangepast aan laatste schattingen) en daarnaast zijn  er ook nog zo’n 200 miljoen Sovjet-Turken. Dat zijn er bij elkaar opgeteld 330 miljoen. De Europeanen zijn met slechts 300 miljoen, wat betekent dat als Turkije lid wordt van de EU -God verhoede het!-, Europa in één klap een moslimcontinent wordt.’

De stapsgewijze overname van binnenuit door de islamisering van Europa middels miljoenen moslimmigranten begint zeker de laatste jaren een angstwekkende realiteit te worden. Als dit proces niet wordt gestopt, dan hoeft Erdogan -die vandaag dreigde de ‘poorten’ naar Europa open te zetten en ons met  Syrische ‘vluchtelingen’ te overspoelen (4)- over een aantal jaren geen schot meer te lossen om onze eerste moslim overheerser te worden. De Europese politici hebben met hun open grenzen onze landen dan namelijk op een presenteerblaadje aan hem aangeboden. Oftewel: een ‘Anschluss’ (Turks: ‘Baglanti’) in het kwadraat.

 

Xander

(1) Ynet NewsNU
(2) KOPP (artikel niet langer beschikbaar)
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(4) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

21-07: Turkse dictator Erdogan dreigt met militaire invasie van Cyprus
10-07: Turkije wil oorlog: Tanks naar Syrische grens, boorschepen in wateren Cyprus
07-06: Staat de EU ‘tweede Turkse invasie’ Cyprus toe, uit angst voor 4 miljoen in Turkije wachtende migranten?
03-04: VS dreigt Turkije uit de NAVO te gooien om aankoop Russische raketten

2018:
19-12: Islamitische Unie Congres; Erdogan in 2023 leider van wereldwijd Kalifaat
10-07: Undercover journalist: “Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’ (/ Islamisering met steun van Europese regeringen geen complot, maar hard feit – ‘Samenwerking Turkije en Moslim Broederschap grootste bedreiging voor Europa’)

(Via oud Xandernieuws.punt.nl):

05-11: VN geeft Turkije gevaarlijk veel macht over migrantenstroom Europa (/ In Berlijn patrouilleert reeds de Turkse speciale politie – Turkse journalist: ‘Europeanen moeten leiders kiezen die beseffen dat de strijd om het continent verloren dreigt te worden’)
13-08: Turkse journalist: Erdogan begint steeds meer op Hitler te lijken
09-07: ‘Turkije enkel op papier nog NAVO lid, stuurt aan op militair conflict met Europa’
24-05: Turkije op rand instorting, zoekt oorlog met Griekenland, Cyprus en Israël
14-03: Erdogans krant publiceert Turks plan voor massale moslim aanval op Israël
19-02: Turkije dreigt met invasie Griekse eilanden (/ Herstel Turks-Ottomaanse Rijk door militaire veroveringen steeds dichterbij – Jaren ’30 op herhaling: Europa doet opnieuw niets substantieels tegen almaar agressiever wordende dictator)

2017:
07-08: Oud hoofd Turkse nationale politie: Erdogan steunt en bewapent ISIS (/ Nazi toestanden in Turkije: iedereen opgepakt die zelfs maar kritiek uit op Turkse dictator / Complete ISIS fabrieken in Turkije waar bommen en raketten voor oorlog in Syrië worden gemaakt)
20-07: NAVO-lid Turkije provoceert Griekenland, koopt Russische afweerraketten, verraadt Amerikaanse bases in Syrië
22-05: EU kijkt toe terwijl Saudi Arabië en Turkije op de Balkan het Kalifaat oprichten
09-05: Erdogan dreigt Israël opnieuw met moslim invasie van Jeruzalem
20-04: Islamitisch Kalifaat symbolisch opgericht: Erdogan onthult tulband eerste Ottomaanse sultan (/ Symbolische wederoprichting islamitische Turks-Ottomaanse Rijk)
22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erdogan het Islamitische Kalifaat

2016:

25-08: Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen (Erdogan in toespraak: ‘Syrië, de Balkan, de Kaukasus, waren deel van Ottomaans gebied, en zullen in 2023 weer bij ons horen’)
17-07: Erdogan maakt 5e colonne wakker: Turkse massa’s schreeuwen Allahu Akbar in steden Europa
08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
02-05: EU-diplomaten: Visumvrijheid Turken is nachtmerrie en zelfvernietiging van Europa’ (/ EU-diplomaten omschrijven Turkijedeal als grote gok, enorme fout en politiek bedrog)
06-04: Turkse overheid moedigt schoolkinderen aan martelaar voor islam te worden
01-04: Turks ministerie erkent dat 86% vrouwen in het land wordt mishandeld door familie
26-03: Koning Jordanië: Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa
17-03: Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland
08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije (/ Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’
09-02: Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard (/ Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’)
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa)

2015:
23-12: (/ Onderzoeksjournalist Seymour Hersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen)
20-12: Turkije gebruikt tanks en raketten tegen Koerdische burgers; Europa zwijgt
09-07: Obama en Erdogan gebruiken ISIS voor oorlog tegen Koerden en oprichting Kalifaat
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat

2014:
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan
27-08: Unie moslimgeestelijken kondigt in Turkije pan-islamitische confederatie aan
21-08: Moslim Broederschap verklaart Turkije tot centrum Islamitische Kalifaat 

2013:
30-06: Hoog lid Erdogans AKP dreigt Berlijn met 3,5 miljoen Turken in Duitsland
23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus
12-03: Duitse geheime dienst: Turkije werkt al jaren aan kernwapens
01-03: Turkse premier Erdogan: Israël en kritiek op islam zijn misdaden tegen mensheid

2012:
18-04: Turkse regering gaat miljoenen Turken in Europa mobiliseren

2011:
12-07: Turkije wil leger verdubbelen naar 1 miljoen man (/ Erdogan impliceert nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem)
09-06: Turkse opperrechter: Erdogan is tiran en wil sultan van het Midden Oosten worden

2010:
09-12: WikiLeaks (8): Turkije wil Europa islamiseren via lidmaatschap EU (/’Wraak op Europa vanwege nederlaag bij Wenen’ – Erdogan woeden vanwege onthulling 8 geheime bankrekeningen in Zwitserland)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

10

 1. Erdogan is van het ergste soort en dan is er Soros de bank
  De geschiedenis herhaalt zich.
  Wanneer je al je rechten kwijt raakt en er alleen nog plichten zijn dan weet je hoe laat het is.
  Het grootste deel van de Nederlanders is bang hun plaats in de maatschappij te verliezen.

 2. Ik zeg het al jaren, die islamitische mafkees die zichzelf Erdogan noemt is voor geen meter te vertrouwen. Wat voor een smerige haatdragende speeches erop na houd dat is echt niet normaal meer. En hier in Europa kijken ze erna en horen die onzin wat hij te vertellen heeft aan maar doen er helemaal niks aan, het is zelfs zo erg dat die achterlijke linkse partijen er ook nog voorstander van zijn dat dat achterlijke kamelen land lid wordt van de EU, veel gekker kan het niet worden. We worden echt geregeerd door een stelletje slappe naïeve idioten, en het ergst is dat een groot deel van de bevolking op die idioten blijven stemmen, dit kan nooit meer al te lang goed gaan. Als het dan mis moet gaan, kan het beter zo snel mogelijk mis gaan en de hel los breken, dan hebben we tenminste nog een kans, als het nog enkele tientallen jaren gaat duren zijn we gedoemd ten onder te gaan omdat dat kamelen volk dan met zo’n grote aantallen zijn dat we niet meer kunnen winnen. Tjonge jonge zit nou bijna iedereen te slapen dat ze het niet ( willen ) zien wat er aan de hand is en ons staat te wachten als we nu niet ingrijpen. Mensen wordt nou eens eindelijk wakker, het is VIJF voor TWAALF.

 3. @gunter nederland juicht in de hoogste toon. Ha,ha waar haal je het vandaan? Dat is dan zeker nadat de zuiderzee alles terug genomen heeft en terloops heel dit land onder de golven laat verdwijnen.

 4. Vrije media, bestaat kennelijk niet (meer) ! Kruis of Dinar…. kop of munt. Kruis of munt ?

  Eenzijdige voorlichting is NLP (?) voor de bevolking. Het is kijken in de spiegel, de achterkant van de ‘waarheid’ wordt niet belicht…. met ‘meelopers’ is het een verloren zaak. Kruis of Dinar. Zonder hoor en wederhoor is een vooringenomen stelling niet alleen verwerpelijk echter niet conform het waarheidsonderzoek !
  Voor zover er nog iets bestaat als democratie…. het laatste ervan zal sterven door ongeïnteresseerdheid.

  Groet aan J.K.

 5. Mochten we hier veroverd hebben, dan gaan ze daarna elkaar weer te lijf.
  Dat zien we in het M-O ook ; groepen vermoorden elkaar. De ene moslim is de andere niet..
  Ook in Afrika zijn landen nog steeds in oorlog.
  Niemand weet precies wie tegen wie strijdt , maar dat doet er niet toe als je maar strijdt…

 6. Willen we de welvaart behouden ga terug naar de gulden
  Willen we meer rust in onrustige wijken politiek leid meer agenten op
  Politiek moet duidelijker zijn vele gebruiken de islam om alles geregeld te krijgen en doen hun eigen zin.
  Islam is een ideologie die jongeren ophitst tegen ons Nederland ,verbieden deze cultuur,wil je leven in deze cultuur ga lekker terug waar ze dit belijden.
  Zij die hier niet meer wonen geen uitkering meer geven.En controleer eens goed UWV wie nou echt recht heeft op bepaalde uitkeringen.
  Overheid geef duidelijk weer wie asiel aanvraagt en ban stuur gelukzoekers direct terug.
  Nederland is het zat en kost te veel en wij willen stemrecht hierin.
  Zij die hier willenwerken geef ze een visum om te werken ,stopt dit werk geef van te voren aan dat men geen sociale uitkering kunnen krijgen en terug moeten naar land van herkomst.

  Laat grote bedrijven in arme landen een bedrijf neerzetten voor arbeid .

 7. In tijden van Erdogan’s leermeester en voorloper politiek destijds 1 jaar aan de macht kwam in turkije Necmettin Erbakan
  Hij zou toen al projecten hebben lopen met Pakistan voor nucleaire technologie en er gingen in het geheim groepen Turken daar en groepen Pakistanen in Turkije te werk met allerlei voorbereidingen en kenners op het gebied van kern technologie.

  Mogelijk heeft turkije enkele kernwapens van Pakistan al lang in huis dit zijn 2 broeder landen
  Iran word mogelijk hiermee samengewerkt, Iran lijkt cultureel nogmeer op de Turkse culturen maar is niet n betere broeder of hebben niet meer liefde dan wat Pakistanen en Turken onderling hebben.

  Dit is allemaal geen groot geheim meer, destijds was het half werk Erdogan maakt het af op een andere koers.

  Om n supermacht te worden moet er wel gewerkt worden ook op dit gebied.

 8. Het overgrote deel van de Europese landen krijgt wat het wil indien dit alles werkelijkheid wordt. En het overgrote deel van Nedderland juicht dan op de hoogste toon.

 9. Natuurlijk werkt Erdogan daar al jaren aan en zo ook in Iran. Ik twijfel er zelfs geen seconde aan dat het die mensen gaat lukken, zo ingewikkeld is het niet. Dit zal de wereld enorm pijn gaan doen, maar dat komt omdat alles als een boemerang terug komt.
  Keihard en nog rechtvaardig ook!

Comments are closed.